SIMPLY CLEVER ŠKODA OCTAVIA

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "SIMPLY CLEVER ŠKODA OCTAVIA"

Transkript

1 SIMPLY CLEVER ŠKODA OCTAVIA

2

3

4 Känslan av häpnad är lika sällsynt som den är njutbar. För att fortsätta att häpnas av olika saker behöver vi inte ändra på allting ibland räcker det med att helt enkelt ändra synsätt för att praktiskt taget omedelbart välkomnas av underbara ögonblick som tidigare låg dolda. Nya ŠKODA Octavia är skapad för att de som kör den ska känna samma positiva häpnad varje dag. Det här är en bil som tar ett jättekliv in i framtiden något som inte minst bevisas av den imponerande utrustningen och de många genomtänkta finesserna, stora som små lösningar som vi kallar simply clever. De generösa utrymmena ger bekvämlighet för allt och alla. Den nya, dynamiska designen är både elegant och modern. Det här är samtidigt den mest miljömedvetna Octavia-modellen någonsin, nu upp till 100 kg lättare än tidigare Den bjuder på många osynliga teknologier och förarhjälpsystem som gör dina resor säkra, problemfria och roliga. Det här är en bil som är byggd för att du ska häpna dag efter dag, varje gång du använder den.

5

6 Ojämförligt mycket plats för allt och alla.

7

8 Nya Octavia erbjuder gott om plats för benen och huvudet både för föraren och framsätespassageraren. Sittkomforten fram förstärks ännu mer av det justerbara armstödet. En känsla av ännu mer frihet och rymd får du med ett panoramasoltak, som är tillverkat i tonat glas vilket ger mindre sol- och värmeinstrålning. Du kan både vinkla upp det eller skjuta det bakåt för att öppna upp ovanför framsätet. Nya Octavia erbjuder dig enastående mycket utrymme, även när bilen är full av passagerare. Upp till 3 personer sitter bekvämt i baksätet. Till standardutrustningen hör ISOFIX- och Top Tetherfästen för att kunna sätta in en bilbarnstol på ytterplatserna bak.

9 Du kommer att imponeras av det flexibla lastutrymmet, lastgolvets höjd justeras med ett enkelt handgrepp till olika höjd, i övre läget ett helt plant golv eller som på bilden, här i nedre läget med hela 610 l volym eller 1740 l om du fäller ner baksätet. Octavia erbjuder gott om plats för en stor familj och allt bagage.

10 Lösningar som är simply clever. Dimljusen med kurvfunktion är effektiv sidobelysning för att lättare upptäcka hinder som annars skulle ligga dolda i mörkret, t.ex. kantstenar. Kurvfunktionen aktiveras i hastigheter under 40 km/h, när dimljuset ej används. Beroende på rattutslaget eller vilket håll man blinkar åt, tänds endera den vänstra eller högra lampan.

11 The Multimediahållaren i mittkonsolen är inte bara ett praktiskt tillbehör utan också en säker plats för din ipod, mobiltelefon osv. under resan. När du ska placera en parkeringsbiljett väl synlig är lösningen mycket enkel. Bilen är försedd med en hållare för parkeringsbiljetter. I det rymliga förvaringsutrymmet i framdörren hittar du en hållare för en 1,5-litersflaska. Här kan du också sätta en urtagbar papperskorg som hjälper dig hålla kupén ren och prydlig. Ett MDI-uttag (Mobile Device Interface) på mittpanelen låter dig ansluta en extern enhet. En annan simply clever -detalj hittar vi under förarsätet. Här sitter en speciell ficka för en säkerhetsväst vilket gör att denna alltid är inom räckhåll om du skulle behöva den.

12 Bilens flexibilitet kan ökas ytterligare genom ett fällbart passagerasäte som möjliggör att kunna transportera lång last, upp till hela 2,92 m. Nätsatsen består av 1 horisontellt och 2 vertikala nät som gör ditt bagageutrymme ännu mer flexibelt. Båda de vertikala näten är dubbelsidiga och kan rymma diverse småsaker. Dessutom erbjuder vi dig ett nät under insynsskyddet. För att göra det lättare att lasta in större saker, som t.ex. en barncykel, kan insynsskyddet placeras i nedfällt läge. Efter urlastning kan det enkelt sättas tillbaka i sitt ursprungsläge. Den gröna isskrapan, som sitter monterad på tankluckans insida, sitter nära till hands när du behöver den. En annan simply clever -detalj är det feltankningsskydd, som är avsett för dieseldrivna bilar. Förr eller senare behöver man transportera något som är smutsigt i bagageutrymmet. Den vändbara bagagerumsmattan är speciellt framtagen för sådana situationer. När du inte transporterar något som kan smutsa ned bagageutrymmet, har du den eleganta, tygklädda sidan av mattan vänd uppåt, och när så behövs vänder du enkelt upp den gummiklädda, tvättbara sidan istället.

13 ... och gör livet så mycket enklare. Med hjälp av vinkelhållarna kan du se till att olika saker inte far runt i bagageutrymmet när du kör. Vinkelhållarna är tillverkade i plast och försedda med kardborreband. När du inte behöver dem, sitter de placerade bakom de bakre hjulhusen. Ett annat användbart tillbehör är den dubbla, infällbara kroken som du t.ex. kan använda för att hålla proppfulla matkassar på rätt köl.

14 Det variabla lastgolvet på combi ger dig i övre läget ett helt plant lastgolv med förvaringsutrymme under lastgolvet för t.ex. insynsskydd och takräcken. I det nedre läget erbjuds den maximala lastvolymen med hela 610 eller 1740 l med nedfällda ryggstöd. Lastgolvets höjd ändras med ett enkelt handgrepp. Första hjälpen kudden har en given och lättåtkomlig plats i bagageutrymmet. Baksätets ryggstöd kan enkelt fällas från bagageutrymmet via en fjärröppningsknapp. Ett praktisk förvaringsutrymme erbjuds under insysnskyddet för t.ex. paraply.

15 Den elektriskt styrda bakluckan öppnas och stängs automatiskt så att du inte behöver lyfta eller stänga den, som du särskilt kommer att uppskatta i regn eller vintertid. Den kan styras från fyra olika platser: en knapp på nyckeln med fjärrkontroll, en knapp på mittkonsolen, via den inre stängningsknappen på bakluckan eller via den yttre softtouch knappen på bakluckan. Du kan justera det maximala övre läget individuellt efter dina behov.

16 Nya Octavia har en design som med sina rena linjer, skarpskurna kanter och tydligt modellerade ytor, kommer att göra ett starkt intryck på dig. ŠKODA:s nya formspråk är enkelt, precist och kristallklart och ger bilen harmoniska proportioner, en hög grad av funktionalitet och tidlös utstrålning. Karossen domineras fram av en krominramad kylargrill, vars utformning lyfter fram den nya ŠKODA-logon lite extra. På sidorna övergår grillen i strålkastarna med sin karakteristiska böj i underkant. De olika frontdetaljernas utformning och inbördes placering framhäver bilens utstrålning och sportiga karaktär. Till nyheterna hör LED-varselljusen, alltid i kombination med bi-xenon-strålkastare, som ger ett klart och obrutet band av ljus, liksom de stiliga, svarttonade dimljusen med sin kurvfunktion. Baklyktorna med LED teknik bildar ett dubbelt C är inget man missar.

17 Harmonin hos nya Octavia framgår allra bäst när man betraktar bilen från sidan det är här som dynamik, elegans och känslan av praktiskhet smälter samman. Till de eleganta detaljerna hör bl.a. kromlisterna runt sidorutorna liksom SunSet de extra mörktonade rutorna bak på bilen. Betraktad bakifrån har bilen en stilren design. Den robusta stötfångaren utstrålar säkerhet, den stora bakluckan vittnar om bilens praktiska egenskaper och gör det lätt att komma åt bagageutrymmet.

18 GreenFuture När det gäller miljön, erbjuder Octavia dig de bästa värdena både vad gäller bränsleförbrukning och CO 2 -utsläpp. Något som starkt bidrar till effektiviteten är bilens sänkta vikt. Trots att bilen blivit större och är utrustad med ännu mer avancerad teknik, har man genom att använda lämpliga material och modern produktionsteknik lyckats göra bilen lättare. Alla modellversionerna erbjuds uteslutande med Green tec vilket gör att de som standard är utrustade med start/stopp-system och energiåtervinning. Du kan välja den tillförlitliga manuella växellådan som erbjuder precisa växlingar med lätta, korta växelspaksrörelser. Den automatiska DSG-växellådan (Direct Shift Gearbox) ger enastående acceleration och ser till att motorns varvtal alltid är det optimala. Med ekonomisk körning kan du sänka bränsleförbrukningen och på så sätt även CO 2 -utsläppen. Beroende på vilken motor du väljer,erbjuds en 7- eller 6-stegad DSG-version.

19 Bilens utmärkta aerodynamik kan förbättras ytterligare med denna bakluckespoiler. Start/stopp-systemetser till att spara bränsle genom att alltid stänga av motorn då den inte behöver vara igång. Om du vill kan du stänga av start/stopp-systemet med ett tryck på knappen framför växelspaken. Belastningen på motorn kan minskas och driften göras ännu mer ekonomisk tack vare ett energiåtervinningssystem som omvandlar rörelseenergi till elektricitet som laddar bilens batteri. Till bensinmotorerna hör 4-cylindriga TSI/110 hk Green tec, 1.4 TSI/150 hk Green tec liksom verkligt kraftfulla TSI/180 hk Green tec. 1,2- och 1,4-litersmotorerna är helt nya, medan den på 1,8 liter är en vidareutvecklad version som hör till den 3:e generationen TSI-motorer. En av fördelarna med dessa motorer är att såväl deras vikt, bränsleförbrukning som CO 2 utsläpp har sänkts. Bland dieselmotorerna hittar vi 4-cylindriga TDI CR/105 hk Green tec och toppversionen TDI CR/150 hk Green tec. Hela utbudet av dieselmotorer är nytt och erbjuder högre effekt, jämnare gång, lägre bränsleförbrukning och så mycket som 45% lägre utsläpp av skadliga avgaser.

20 Till nya Octavia hör förarhjälpsystem med avancerad teknik som öppnar oanade möjligheter. De kan t.ex. hjälpa dig att undvika kritiska situationer eller att lindra följderna av en sådan. Vissa förarhjälpsystem använder sig av den multifunktionskamera som sitter placerad på vindrutan, under backspegeln Lane Assistant för att hålla bilen på rätt kurs, Intelligent Light Assistant liksom traffic sign recognition and display. Funktionerna till de förarhjälpsystem som använder multifunktionskameran visas på instrumentpanelen i förarens synfält. En annan nyhet är färgdisplayen Maxi DOT med färgdisplay. När du kör på landsväg eller motorväg kommer du att uppskatta den adaptiva farthållaren som, utöver sin grundläggande funktion med att hålla hastigheten konstant, också kan hålla ett säkert avstånd till fordonet framför. Detta förarhjälpsystem använder sig av en radarsensor placerad i stötfångaren fram. Funktionen visas på Maxi DOT-displayen. För din säkerhet, speciellt vid långa resor nattetid, svarar också Driver Activity Assistant som i hastigheter över 65 km/h analyserar data från servostyrningen. Om systemet registrerar ett beteende som kan tyda på att föraren är trött, som t.ex. vid mer intensiva styrkorrigeringar med ratten, rekommenderar det en liten paus. Manöverpanelen sitter inom enkelt räckhåll för förarens högra hand. Beroende på modellversion eller motortyp, innehåller denna panel knappar till centrallåset, start/stopp-systemet, däcktrycksvarningen (TPM), antispinnkontrollen (ASR), Driving Mode selection, parkeringssensorer fram och Automatic Parking Assistant. Det primära syftet med parkeringssystem är att erbjuda föraren bekvämlighet och orientering vid parkeringsmanövrer. Den intelligenta parkeringshjälpen avger en ljudsignal om det registrerar ett hinder i den förmodade färdriktningen, detta för att inte varna i onödan om t.ex. hinder framför bilen när backväxeln ligger i. Vill du göra det ännu enklare att parkera bilen, är vår Automatic Parking Assistant det bästa valet för dig. Det här systemet väljer själv en lämplig parkeringslucka, parkerar bilen i en rad av parallellt eller vinkelrätt parkerade bilar och kan t.o.m. köra ut från en rad med parallellt uppställda bilar. Vid parallellparkering behöver parkeringsluckan endast vara 60 cm längre än själva bilen. På bilden visas optical parking assistant (backkamera).

21 Den unika kombinationen av elegant design och modern teknik representeras av denläderklädda multifunktionsratten som pryds av kromdekor och gör bilen ännu roligare att köra. Den mest avancerade versionen är 3-ekrad och försedd med reglage för radion, telefonen och växlingsknappar för DSG-växellådan. Nya Canton Sound System erbjuder dig en helt unik ljudkvalitet både när du lyssnar på musik och tal. Systemet har 10 högtalare, däribland en mitthögtalare och en subwoofer placerad i bagageutrymmet, och ljudet är speciellt avstämt efter interiören i Octavia. I bilar utrustade med det nyckellösa låssystemet KESSY (Keyless Entry, Start and exit System) hittar vi en start/stoppknapp på instrumentpanelen. Med denna knapp kan du både starta och stänga av motorn utan nyckel. De tekniska tillbehören med sina reglage matchar på ett harmoniskt sätt dekorlisterna på dörrpanelerna fram och bak. Under de välkända namnen Swing 5" och Bolero 6,5" (på bilden), erbjuder vi dig en helt ny infotainmentradio med avancerade funktioner och en sinnrik meny. Din radio blir till en bas för ett multimediainformationssystem som är kopplat till själva bilen. Detta gör att du nu kan använda radion för att göra inställningar av bilmenyn. Enheten registrerar nu inte bara snabb beröring, utan stödjer också samtidig beröring av flera funktioner. Snabb beräkning av färdvägen och exakt visning hör till det som alltid karakteriserat infotainment navigationssystem Columbus 8". Innehållande funktioner såsom 64 GB hårddisk, 12 GB tillgänglig för musik, bilder, kartvisning i 2D, 2,5D och 3D. I multimediasystemet hanteras också bilstatus, bilens inställningar, visar information från parkeringssensorerna, röststyrning, hantera telefonkontakter, trafikinformation etc. Och sist men inte minst erbjuder det dig en praktisk, 8 tum stor pekskärm med närhetssensor som registrerar när din hand närmar sig skärmen. Phone Box, som är placerad framför växel spaken, ger din mobiltelefon en starkare signal från den yttre antennen och spar på telefonens batteri medans den är uppkopplad via bluetooth till bilens handsfree system. Man kan då ringa/svara via knapparna på ratten eller från infotainment systemet samt streama musik trådlöst från t.ex. Spotify. Här vilar din mobiltelefon också tryggt under färd.

22 Ett fack för solglasögonen sitter placerat inom bekvämt räckhåll för handen ovanför backspegeln. Det finns massor av olika förvaringsutrymmen runt om i bilen för att ni alltid ska hitta en behändig plats att stuva undan det du och dina passagerare har med er. Handskfacket på passagerarsidan kan kylas med luftkonditioneringen om så önskas och är ett bra ställe att förvara drycker under resan. Under passagerarstolen fram finns en hållare för reflexväst. Förvaringsfickorna på framsätenas baksida kan rymmer olika saker som t.ex. böcker eller leksaker beroende på vem som nu sitter bak. Andra saker som du vill ha med dig i bilen, som t.ex. en 0,5-liters drickaflaska för barn, kan du placera i de praktiska förvaringsfacken i dörrarna bak.

23 Komforten för passagerarna i baksätet förbättras ytterligare av det nedfällbara armstödet med sina dubbla dryckeshållare. Föraren och framsätespassageraren har tillgång till en praktisk dubbel drickahållare i mittkonsolen, som även innehåller andra förvaringsutrymmen. Fästremmen till förbandslådan sitter placerad bakom det högra hjulhuset i bagageutrymmet. En av många praktiska finesser som speciellt kommer att uppskattas av småbarnsfamiljer, är isofixfästen för barnstolar i baksätet vilket förenklar monteringen av barnstolar väsentligt. När du använder Unibag, som är avsedd för transport av skidor eller en snowboard med en längd upp till 195 cm, skjuter du enkelt in den genom genomlastningsluckan mellan bagageutrymmet och baksätet.

24 Instegsbelysningen, som sitter placerad i backspeglarna och tänds när man öppnar eller låser upp dörren med fjärrkontrollen, gör att du slipper plumsa i vattenpölar eller trampa på stenar du annars inte kunnat se. Den manuella solskyddsgardinen för bakrutan kan effektivt skydda baksätespassagerarna från solen. Den diffusa CatVisionbelysningen i takkonsolen, kan på ett behagligt sätt lysa upp mittkonsolen i mörkret. Det elektriskt reglerade förarsätet har ett minne där 3 olika inställningar av sätet och ytterbackspeglarna kan lagras. 230 V-uttaget, som sitter placerat på baksidan av jumbo-boxen, passar perfekt för t.ex. en laptop, DVD-spelare eller mobilladdare. Här är reglagen till stolvärmen bak också placerade. När du ska stiga i eller ur bilen, förbättras komforten av golvbelysning fram och bak, som tänds när dörren öppnas. Dynamic sportstolar erbjuds i två färgalternativ, Cord red och Cord grey. Climatronic, det elektroniskt styrda luftkonditioneringssystemet med dubbla zoner, håller utan problem ett behagligt klimat i kupén och är nu försett med en fuktsensor som hjälper till att hålla ev. imma borta från vindrutan.

25 En mycket trevligt tillval är det tvådelade elektriskt justerbara panoramasoltaket till Combi, hela 136x87 cm stort vilket ger ett fantastiskt ljusinsläpp och rymd i kupén. Med hjälp av det tonade glaset ger glastaket mycket litet värmeinsläpp. Hela panoramataket kan om så önskas täckas med en elektriskt justerbar solskydd.

26 De många säkerhetsdetaljer den är utrustad med, gör att du kan lita på din bil även i extrema situationer. Det finns så många som 9 krockkuddar, till skydd för dig och dina nära. I standardutrustningen för alla modellversioner ingår den elektroniska stabiliseringskontrollen ESC som nu utvidgats med ytterligare funktioner. Hit hör t.ex. en multikollisionsbroms som kan förhindra att bilen fortsätter att röra sig okontrollerat efter det att någon av krockkuddarna fram löst ut. Säkerhetsnivån förbättras avsevärt av de säkerhetshjälpsystem med avancerad teknik, som nu lanseras i ŠKODA:s bilar för första gången. Förutom de system som redan nämnts på föregående sidor, erbjuder vi även Crew Protect Assistant, som spänner förarens och framsätespassagerarens säkerhetsbälten i en kritisk situation, delvis stänger de elmanövrerade sidorutorna fram och i förekommande fall också solluckan. Utöver de skydd som är avsedda för förare och passagerare, erbjuder vi också olika säkerhetsdetaljer för själva bilen som t.ex. det komponentskydd som vid stöld förhindrar att t.ex. bilstereon, navigationssystemet och kontrollenheter kan användas i andra fordon.

27 3 nackkuddar, inställbara i höjdled, ser till att minska risken för huvudoch nackskador på baksätespassagerarna. De automatiskt infällbara sidobackspeglarna vinklas in när föraren låser bilen och skyddas på så sätt från skador. Sidokrockkuddarna, fram och bak, är konstruerade för att skydda bäckenet och bålen i händelse av en kollision i sidan. Aero-torkaren på bakrutan applicerar samma tryck på rutan längs hela sin längd. Bilen är också utrustad med aero-torkare fram. Knäkrockkudden, som sitter placerad under rattkonsolen, skyddar förarens knän. Som tillval finns även ett billarm komplett med kupéövervakning, siren med egen strömförsörjning och en lutningsgivare. Kupéövervakningen går att stänga av vilket främst kommer att uppskattas av alla hundägare. Säkerhetslampor i framdörrarna varnar andra trafikanter när bilen stannat och dörren är öppen.

28 Octavia G-TEC, för både miljö och ekonomi. ŠKODA Octavia G-TEC drivs med bränslet CNG (Compressed Natural Gas), som är ett grönare alternativ till konventionella bränslen. Naturgas betyder mer än 90% ren metangas, är lättare än luft och skingras lätt. Ännu viktigare, har den växande populariteten för detta bränsle gjorde det ett allt vanligare erbjudande på bensinstationer. I Sverige finns idag ca 150 publika tankställen för fordonsgas och Biogas. G-TEC motorn TSI 110 hk släpper ut endast 97g/km CO ². I Sverige erbjuds Fordonsgas med minst 50% lokal producerad Biogas eller Biogas 100% som har betydligt lägre utsläpp. Octavia G-TEC har två CNG-tankar innehållande 97 liter fordonsgas eller biogas. För att öka flexibiliteten är G-TEC även utrustad med en 50-liters bensintank. Det betyder en räckvidd på upp till 133 mil. Det är inte bara miljön som drar nytta av Octavia G-TEC utan också föraren då det är ekonomiskt mycket fördelaktigt att köra på gas. G-TEC växlar automatiskt mellan de olika bränslesystemen utan att föraren märker av det. En grön lampa i instrumentpanelen indikerar när CNG-drift är aktiv. Informationsdisplayen i färg förmedlar information om aktuell och snittförbrukning, antal km till tankning och yttertemperatur. Start/stopp systemet stänger automatiskt av motorn när man stannar vi trafiklysen eller vid tillfälliga stopp. Motorn startar automatiskt när kopplingen trycks ned. Energiåtervinning uppnås även genom att generatorn endast laddar batteriet vid motorbromsning eller inbromsning.

29

30 Octavia GreenLine drivs av en 1,6 TDI CR DPF/110 hk dieselmotor, vilket i sig är redan en garanti för en ekonomisk drift. Med start/stop system, energiåtervinning, däck med lågt rullmotstånd och specifika förändringar som leder till ett minskat luftmotstånd, t.ex. lägre chassi, bidrar till en kombinerad förbrukning på 3,5 l/100 km och ett CO ² -utsläppsnivå på bara 90 g/km. Det reducerade luftmotståndet för halvkombiversionen uppnås i kombination med en spoiler på bakluckan. GreenLine är utrustad med 6,5Jx16" Lepus lättmetallfälgar. Start-Stop-systemet, vilket sparar bränsle genom att automatiskt stänga av motorn när man står på tomgång, kan vid behov stängas av med en knapp i framför växel spaken. GreenLine har också energiåtervinning funktionalitet.

31 Exceptionell miljöhänsyn. ŠKODA Octavia Greenline.

32 Oförglömliga resor med enastående körglädje. ŠKODA Octavia 4x4.

33 Du känner dig säker bakom ratten när du kan lita på din bil även under extrema förhållanden, då kan du verkligen njuta av körupplevelsen. Sådana stunder väntar dig med Octavias 4x4-modeller, oavsett om du åker på obelagd väg, halt underlag eller genom serpentin bergsvägar. 4x4 är inte bara för äventyrliga förare som kör "off road", utan även för dem som ofta drar släpvagn. Octavia 4x4 har högre framkomlighet och dragkapacitet än framhjulsdrivna modeller. Du kan välja mellan fyra Green Tec motorer: 1,8 TSI/180 hk (bensin) och 1.6 TDI CR DPF/110 hk, 2,0 TDI CR DPF/150 hk eller 2,0 TDI CR DPF/184 hk (diesel). Den 6-växlade DSG-växellådan som erbjuds till TSI 180 hk 4x4 representerar två state-of -the-art teknologier som garanterar en extraordinär körupplevelse. 4x4-versionen är försedd med en mellanaxel och en Haldexkoppling gen. 5. Inkopplingen av bakaxeln är automatiskt och sker på en bråkdel av en sekund, så under normala förhållanden så utnyttjas fördelarna med framhjulsdrift, och under acceleration, högre hastighet, halka eller andra extrema förhållanden ett utmärkt grepp med fyrhjulsdrift.

34 Det exklusiva Sport paketet från ŠKODA Original Tillbehörsortiment ger din bil ett attraktiv sportiga utseende. Paketet innehåller dekorativ folie i svart färg, spoiler på bakluckan och yttre backspeglar i mattsvart färg. Vi rekommenderar en kombination med 18" Turini eller 17" Hawk lättmetallfälgar.

35 Vid lastning och lossning av tyngrelast du kommer att uppskatta en skyddande list på lastkanten som erbjuds i två varianter. En svart med en sportig karaktär. Och en elegantare variant i silver som även den skyddar bilen stötfångare vid i och urlastning. 18" Turini lättmetallfälgar i en attraktiv matt svart design framhäver din bils sportiga karaktär. Hjulen erbjuds även i silver eller vitt. 17" Hawk erbjuds till Octavia SportLine Instegslister, vilket effektivt skyddar dörrens trösklar mot repor när man går in och ut ur bilen är ett praktiskt tillval. Den erbjuds i två varianter: exklusiva i rostfritt med Octavia logo och en enklare variant i svart design. De här produkterna hittar du som ŠKODA Original-tillbehör. Det kompletta tillbehörssortimentet finner du hos närmaste auktoriserade ŠKODA-återförsäljare.

36 Bilbarnstolar Självklart ska de minsta åka säkert och bekvämt! Vi samarbetar med BeSafe och erbjuder både framåt- och bakåtvända bilbarnstolar. Stolarna är bekväma och erbjuder ett stort antal inställningsmöjligheter som gör att de kan anpassas efter hand som barnet växer. Denna klädhängare är ett extremt praktiskt tillbehör, främst för dig som går i kavaj på jobbet. Stänkskydd, fram och bak, skyddar karossen mot smuts och flygande stenar. Den termoelektriska kylboxen rymmer en volym på 15 liter och är perfekt för att hålla olika matvaror kalla och fräscha. Kylfunktionen kan hålla en temperatur som ligger 20 C under den utomhus. Kopplar man över termoboxen i värmeläge, kan den istället hålla en temperatur på upp till 65 C. Textilmattorna i modellversionerna Prestige (på bilden) och Standard hjälper dig hålla snyggt och rent i bilen. De är inte bara lätta att hålla rena, utan också mycket slitstarka. Instegslister i rostfritt stål och prydda med modellbeteckningen Octavia, skyddar effektivt trösklarna mot slitage när man stiger i och ur bilen. De här produkterna hittar du som ŠKODA Original-tillbehör. Det kompletta tillbehörssortimentet finner du hos närmaste auktoriserade ŠKODA-återförsäljare.

37 Du kan på ett säkert sätt fästa andra lasthållare från ŠKODA Originaltillbehör (cykelhållare, takbox för skidor/ snowboards osv.) på standardtakräcket. Med en plastinsats i bagageutrymmet kan du på ett enkelt sätt transportera sådant som annars skulle smutsa ned klädseln. Med en cykelhållare som fästs på dragkroken kan du transportera 2 cyklar på ett säkert sätt. Bland övriga tillbehör som gör bagageutrymmet ännu mera praktiskt, finns t.ex. denna multifunktionslåda under insynsskyddet. Den urtagbara bagageutrymmeslådan kan du använda för att transportera lättare saker som du sedan kan lyfta ut på ett smidigt sätt.

38 Modellversion Style kan fås i 2 färgvarianter för interiören. Den första har svart/svart tygklädsel där instrumentpanelen och dörrpanelerna också är klädda i en kombination av svart/svart. Den andra varianten har beige/beige sätesklädsel och instrumentpanel och dörrpaneler i kombinationen svart/beige. Kupén pryds av snygga Style-lister på fram- och bakdörrarna liksom av flera kromdetaljer på ratten, luftinsläppen, växelspaken mm. För Style erbjuder vi också en dekor i träimitation.

39 För modellversion Ambition står dessa båda alternativ till buds: svart/svart tygklädsel med instrumentpanel och dörrpaneler i kombinationen svart/svart, eller svart/grå tygklädsel där även instrumentpanel och dörrpaneler går i kombinationen svart/grå. Kupén pryds av snygga Ambition-lister på fram- och bakdörrarna liksom av flera kromdetaljer på ratten, luftinsläppen, växelspaken mm.

40 7.5J x 18" Golus lättmetallfälgar för däck med dimensionen 225/40 R18 7.5J x 18" Alaris lättmetallfälgar för däck med dimensionen 225/40 R18 7.0J x 17" Teron lättmetallfälgar för däck med dimensionen 225/45 R17 7.0J x 17" Denom lättmetallfälgar för däck med dimensionen 225/45 R17 6.5J x 16" Ilias lättmetallfälgar för däck med dimensionen 205/55 R16 6.5J x 16" Minoris lättmetallfälgar för däck med dimensionen 205/55 R16 6.5J x 16" Velorum lättmetallfälgar för däck med dimensionen 205/55 R16 Interiör Ambition svart tyg Interiör Ambition grått tyg Interiör Ambition, Style* svart tyg/läder Interiör Ambition* grått tyg/läder Interiör Style svart tyg Interiör Style beige tyg Interiör Style* svart läder Interiör Style* beige läder Interiör Style* svart Alcantara/läder Interiör Style* beige Alcantara/läder Interiör Style* beige tyg/läder Interiör Ambition, Style* Dynamic sportstolar, Cord red Interiör Ambition, Style* Dynamic sportstolar, Cord grey * Extrautrustning

41 Candy White standard Corrida Red standard Pacific Blue standard Laser White standard Quartz Grey metallic Race Blue metallic Moon White metallic Rio Red metallic Cappuccino Beige metallic Brilliant Silver metallic Denim Blue metallic Topaz Brown metallic Black Magic pearl effect

42 Tekniska specifikationer Octavia Motor TSI/110 hk Green tec Bensindriven turbomotor med högtrycksdirektinsprutning TSI/150 hk Green tec Bensindriven turbomotor med högtrycksdirektinsprutning TSI/110 hk G-TEC (CNG gas)*** Bensindriven turbomotor med högtrycksdirektinsprutning Bensin alt. CNG gasdriven TSI/180 hk Green tec Bensindriven turbomotor med högtrycksdirektinsprutning TDI CR/110 hk Green tec Dieseldriven turbomotor med högtrycksinsprutning av common rail-typ TDI/110 hk GreenLine*** Dieseldriven turbomotor med högtrycksdirektinsprutning av common rail-typ TDI CR/150 hk Green tec Dieseldriven turbomotor med högtrycksdirektinsprutning av common rail-typ Cylindrar/cylindervolym (cm³) 4/1197 4/1395 4/1395 4/1798 4/1598 4/1598 4/1968 Max. prestanda/varvtal (kw/min -1 ) 81/ / / / / / / Max. vridmoment/varvtal (Nm/min -1 ) 175/ / / / / / / Miljöklass EU6 EU6 EU6 EU6 EU6 EU6 EU6 Bränsle Bensin, blyfri, av som lägst Bensin, blyfri, av som lägst Bensin, blyfri, av som Bensin, blyfri, av som lägst Diesel Diesel Diesel oktantal RON 95 oktantal RON 95 lägst oktantal RON 95/CNG (naturgas/biogas) oktantal RON 95/91* Prestanda Topphastighet (km/h) (219) (197) (215) Acceleration km/h (sek) 10,2 (10,3) 8,1 (8,2) 10,9 7,3 (7,4) 10,6 (10,7) 10,6 7,4 (8,5) Bränsleförbrukning 99/100 (l/100 km) stadstrafik 6,1 (6,1) 6,5 (6,0) Bensin 6,9/CNG: 6,8 kg/100 km 7,5 (6,9) 4,4 (4,2) 3,9 4,8 (5,1) landsväg 4,2 (4,2) 4,2 (4,2) Bensin 4,4/CNG: 4,4 kg/100 km 5,0 (4,9) 3,4 (3,5) 3,2 3,6 (4,0) blandad körning 4,9 (4,9) 5,1 (4,8) Bensin 5,3/CNG: 5,3 kg/100 km 5,9 (5,6) 3,8 (3,9) 3,5 4,0 (4,4) CO 2 -utsläpp (g/km) 114 (113) 118 (112) Bensin 124/CNG: 94** 135 (128) 100 (102) (117) Vändradie (m) 11,05 (11,05) 11,05 (11,05) 11,05 11,04 (11,04) 11,7 11,7 11,7 Transmission Typ Framhjulsdrift Framhjulsdrift Framhjulsdrift Framhjulsdrift Framhjulsdrift Framhjulsdrift Framhjulsdrift Koppling Hydraulisk torr 1-lamellskoppling Hydraulisk torr 1-lamellskoppling Hydraulisk torr 1-lamellskoppling (dubbel koaxial Hydraulisk torr 1-lamellskoppling (dubbel koaxial Hydraulisk torr 1-lamellskoppling Växellåda Hydraulisk torr 1-lamellskoppling (dubbel koaxial flerlamellskoppling, elektrohydraulisk) Manuell 6-växlad Manuell 6-växlad (automatisk DSG, 7-stegad) (automatisk DSG, 7-stegad) Manuell 6-växlad flerlamellskoppling, elektro flerlamellskopplinghydrauliskhydraulisk) elektro Manuell 6-växlad Manuell 5-växlad (automatisk DSG, 7-stegad) (automatisk DSG, 7-stegad) Manuell 6-växlad Hydraulisk torr 1-lamellskoppling (dubbel koaxial flerlamellskoppling, elektrohydraulisk) Manuell 6-växlad (automatisk DSG, 6-stegad) Vikt Tjänstevikt i standardversion med en förarvikt på 75 kg (kg)**** 1284 (1312) 1304 (1322) (1387) 1362 (1377) (1404) Maxlast (kg)**** 496 (493) 501 (498) (458) 493 (493) (498) Totalvikt (kg) 1780 (1805) 1805 (1820) (1845) 1855 (1870) (1902) Släpvikt obromsad (max. kg) 610 (620) 620 (630) (660) 650 (650) (670) Släpvikt bromsad 12% (max. kg) 1300 (1300) 1500 (1500) (1500) Kaross 5-sitsig, 5-dörrars, 2-stegsbaklucka Mått utvändigt Luftmotståndskoefficient C w 0,29/0,30 beroende på motorversion Längd (mm) 4659 Bredd (mm) 1814 Chassi Höjd (mm) 1461 Framaxel McPherson-upphängning med underliggande triangulära länkarmar och krängningshämmare Hjulbas (mm) beroende på motorversion 2686; 2680 Bakaxel Sammanbyggd bakaxelupphängning/1.8 TSI: flerpunktsupphängd axel med 1 längs- och 3 tvärgående länkarmar, med krängningshämmare Spårvidd fram/bak (mm) beroende på motorversion 1549; 1543/1520; 1514; 1512 Bromssystem Hydrauliskt, diagonalt 2-kretssystem, vakuumservo med Dual Rate Markfrigång (mm) 140 bromsar fram Skivbromsar med invändig kylning och flytande 1-kolvsbromsok bromsar bak Skivbromsar Mått invändigt Styrning Direkt kuggstångsstyrning med elektromekaniskt servo Utrymme i sidled fram/bak (mm) 1454/1449 Fälgar 6.5J x 16" Effektivt utrymme i huvudhöjd fram/bak (mm) 983/980 Däck 205/55 R16 Bagageutrymmesvolym (max. l) utan reservhjul, med bakre ryggstöd uppfällda/nedfällda 590/1580 Tankrymd (l) 50 med reservdäck minskas volymen med 22 l * Användande av bränsle med lågt oktantal kan påverka motorprestandan. ** Avser Naturgas. *** Miljöbilsklassad. **** Vikten avser bil i grundutförande. ( ) Gäller versioner med automatväxellåda.

43 Tekniska specifikationer Octavia Combi Motor TSI/110 hk Green tec Bensindriven turbomotor med högtrycksdirektinsprutning TSI/150 hk Green tec Bensindriven turbomotor med högtrycksdirektinsprutning TSI/110 hk G-TEC (CNG gas)*** Bensindriven turbomotor med högtrycksdirektinsprutning Bensin alt. CNG gasdriven TSI/180 hk Green tec TDI CR/110 hk Green tec Bensindriven turbomotor Dieseldriven turbomotor med högtrycksdirektinsprutninning av common med högtrycksinsprut- rail-typ TDI/110 hk GreenLine*** Dieseldriven turbomotor med högtrycksdirektinsprutning av common rail-typ TDI CR/150 hk Green tec Dieseldriven turbomotor med högtrycksdirektinsprutning av common rail-typ TDI CR/184 hk Green tec Dieseldriven turbomotor med högtrycksdirektinsprutning av common rail-typ Cylindrar/cylindervolym (cm³) 4/1197 4/1395 4/1395 4/1798 4/1598 4/1598 4/1968 4/1968 Max. prestanda/varvtal (kw/min -1 ) 81/ / / / / / / / Max. vridmoment/varvtal (Nm/min -1 ) 175/ / / / / / / / Miljöklass EU6 EU6 EU6 EU6 EU6 EU6 EU6 EU6 Bränsle Bensin, blyfri, av som lägst oktantal RON 95 Bensin, blyfri, av som lägst oktantal RON 95 Diesel Diesel Diesel Diesel Bensin, blyfri, av som lägst oktantal RON 95/ CNG (naturgas/biogas) Bensin, blyfri, av som lägst oktantal RON 95/91* Prestanda Topphastighet (km/h) 196 (196) 216 (216) [227] 194 (194) [191] (213) [213] [226] Acceleration km/h (sek) 10,2 (10,4) 8,2 (8,3) 11,0 7,4 (7,5) [7,5] 10,8 (10,9) [11,5] 10,7 8,5 (8,6) [8,6] [7,2] Bränsleförbrukning 99/100 (l/100 km) stadstrafik 6,2 (6,1) 6,6 (6,1) Bensin 7,0/CNG: 6,9 kg/100 km 7,5 (6,9) [7,9] 4,4 (4,2) [5,4] 3,9 4,8 (5,1) [5,5] [5,6] landsväg 4,2 (4,2) 4,3 (4,3) Bensin 4,5/CNG: 4,5 kg/100 km 5,0 (4,9) [5,5] 3,5 (3,5) [3,9] 3,2 3,6 (4,0) [4,1] [4,4] blandad körning 4,9 (4,9) 5,1 (5,0) Bensin 5,4/CNG: 5,4 kg/100 km 5,9 (5,6) [6,4] 3,7 (3,8) [4,4] 3,5 4,0 (4,4) [4,6] [4,9] CO 2 -utsläpp (g/km) 116 (114) 119 (114) Bensin 126/CNG: 96** 136 (128) [149] 99 (99) [118] (114) [119] [125] Vändradie (m) 11,05 (11,05) 11,05 (11,05) 11,05 11,04 (11,04) [11,04] 11,05 (11,05) [11,04] 11,05 11,05 (11,05) [11,04] [11,04] Transmission Typ Framhjulsdrift Framhjulsdrift Framhjulsdrift Framhjulsdrift [Fyrhjulsdrift, Haldex 5] Framhjulsdrift [Fyrhjulsdrift, Haldex 5] Framhjulsdrift Framhjulsdrift [Fyrhjulsdrift, Haldex 5] [Fyrhjulsdrift, Haldex 5] Koppling Hydraulisk torr 1-lamellskoppling Hydraulisk torr 1-lamellskoppling (dubbel koaxial flerlamellskoppling, elektrohydraulisk) Hydraulisk torr 1-lamellskoppling Hydraulisk torr 1-lamellskoppling (dubbel koaxial flerlamellskoppling, elektrohydraulisk) Hydraulisk torr 1-lamellskoppling (dubbel koaxial flerlamellskoppling, elektrohydraulisk) Hydraulisk torr 1-lamellskoppling Hydraulisk torr 1-lamellskoppling (dubbel koaxial flerlamellskoppling, elektrohydraulisk) Dubbel koaxial flerlamellskoppling, elektrohydraulisk Växellåda Manuell 6-växlad (automatisk DSG, 7-stegad) Manuell 6-växlad (automatisk DSG, 7-stegad) Manuell 6-växlad Manuell 6-växlad (automatisk DSG, 7-stegad) Manuell 5-växlad (automatisk DSG, 7-stegad) [Manuell 6-växlad] Manuell 6-växlad Manuell 6-växlad (automatisk DSG, 6-stegad) (automatisk DSG, 6-stegad) Vikt Tjänstevikt i standardversion med en förarvikt på 75 kg (kg)**** 1316 (1343) 1336 (1353) (1418) [1512] 1361 (1376) [1469] (1435) [1519] 1546 Maxlast (kg)**** 506 (504) 511 (509) (449) [501] 536 (536) [529] (509) [502] 502 Totalvikt (kg) 1822 (1847) 1847 (1862) (1867) [2013] 1897 (1912) [1998] (1944) [2021] 2048 Släpvikt obromsad (max. kg) 620 (630) 630 (640) (670) [720] 660 [710] (680) [720] 730 Släpvikt bromsad 12% (max. kg) [1700] [2000] 1800 Kaross 5-sitsig, 5-dörrars, 2-stegsbaklucka Mått utvändigt Luftmotståndskoefficient C w 0,30/0,31 beroende på motorversion Längd (mm) 4659 Bredd (mm) 1814 Chassi Höjd (mm) 1465 Framaxel McPherson-upphängning med underliggande triangulära länkarmar och krängningshämmare Hjulbas (mm) beroende på motorversion 2686; 2680 Bakaxel Sammanbyggd bakaxelupphängning/1.8 TSI och 4X4: flerpunktsupphängd axel med 1 längs- och 3 tvärgående länkarmar, med Spårvidd fram/bak (mm) beroende på motorversion 1549; 1543/1520; 1514; 1512 krängningshämmare Bromssystem Hydrauliskt, diagonalt 2-kretssystem, vakuumservo med Dual Rate Markfrigång (mm) 140 bromsar fram Skivbromsar med invändig kylning och flytande 1-kolvsbromsok bromsar bak Skivbromsar Mått invändigt Styrning Direkt kuggstångsstyrning med elektromekaniskt servo Utrymme i sidled fram/bak (mm) 1454/1449 Fälgar 6.5J x 16" Effektivt utrymme i huvudhöjd fram/bak (mm) 983/995 Däck 205/55 R16 Bagageutrymmesvolym (max. l) utan reservhjul, med bakre ryggstöd uppfällda/nedfällda 610/1740 Tankrymd (l) 50 [55] med reservdäck minskas volymen med 22 l * Användande av bränsle med lågt oktantal kan påverka motorprestandan. ** Avser Naturgas. *** Miljöbilsklassad. **** Vikten avser bil i grundutförande ( ) Gäller versioner med automatväxellåda. [ ] Gäller versioner med fyrhjulsdrift.

44 1,461 1,465 1,549 2,017 1,549 2,017 1,520 1, l 1, ,686 4,659 1,087 1,454 1,449 1,010

45

46 Utrustningsalternativ i detalj Ambition Style Ambition Style Säkerhet 3-punktsbälten bak 3-punktsbälten fram, inställbara i höjdled, med bältessträckare 5 nackskydd, justerbara i höjdled Aktivering av varningsblinkern vid kollision Automatisk upplåsning av centrallåset efter en kollision Avstängning av bränsletillförseln i händelse av en krock Billarm med kupéövervakning, backup-horn, bortbärgningsskydd Blinkande bromsljus vid panikbromsning Bältespåminnare med varningslampa för alla säten Crew Protect Assistant proaktivt skydd för förare och framsätespassagerare Dimljus bak Dimljus fram Dimljus fram, med kurvfunktion Dimljus fram, med kurvfunktion, svart design Dimljus fram, svart design Driver Activity Assistant trötthetsvarningssystem, varnar med ljudsignal och symbol i informationsdisplay Däcktrycksövervakningssystem ESC inkl. ABS, EBD, MSR, ASR, EDL, HBA, DSR, ESBS, TSA och MKB (multikollisionsbroms) Ett 3:e bromsljus Front Assistant radaravkänning av området framför bilen, automatisk inbromsning (ej GreenLine) Hill Hold Assistant - behåller bromstrycket ett par sekunder vid start i backe ISOFIX bilbarnstolsfästen med Top Tether, på ytterplatserna bak ISOFIX fästen i passagerarsätet fram Knäckrockkudde på förarplats Krockkudde på förar- och passagerarplats fram Krockkudden på passagerarplats fram, urkopplingsbar med nyckelavstängning Lane Assistant en kamera läser vägmarkeringarna och styrningen hjälper föraren att hålla optimal position innanför vägmarkeringarna (erbjuds från maj) Sidokrockgardiner/huvud-airbags Sidokrockkuddar bak Sidokrockkuddar fram Säkerhetslampor i framdörrarna Säkerhetsreflexer på framdörrarna WOKS-whiplash nack-kuddar fram Funktion 12-voltsuttag i bagageutrymmet 230-voltsuttag Aero-torkare fram med regnsensor, inkl. strömbrytare för vindrutetorkarna Bakrutetorkare av aeromodell, med spolarmunstycken (och fast intervall) Belysning i bagageutrymmet (2 lampor) Bi-xenon-strålkastare med AFS (Adaptive Frontlight System), inkl. integrerade strålkastarspolare, och LED-varselljus Biljetthållare på A-stolpen Delat, nedfällbart baksäte (60:40) Dragkrok (avtagbar) med 7-polig adapter Driving Mode Selection körprofilsväljare, eco, sport, normal, individuell Dubbla universalmugghållare i mittkonsolen Däckreprationssats (12 V-kompressor + flaska med tätningsmedel) Elektromekanisk servostyrning Eluppvärmd framruta Fällbart ryggstöd på passagerarsätet fram Färddator med färg Maxi Dot informationsdisplay (funktioner: aktuell förbrukning, snittförbrukning, räckvidd, körtid, antal körda km, snitthastighet, aktuell hastighet) Fästöglor i bagageutrymmet Förberedelse för dragkrok Förvaringsfack framför växelspaken Förvaringsfack i fram- och bakdörrarna Förvaringsfack på förarsidan (på vänster sida under ratten) Förvaringsfickor på framsätenas baksida Förvaringsfack för reflexväst under passagerarsätet Glasögonfack i takkonsolen Halogenstrålkastare, höjdinställbara från förarsätet Handskfack på passagerarsidan med belysning och kylning Hållare för 0,5-litersflaskor i förvaringsfacken i dörrarna bak Hållare för 1,5-litersflaskor i förvaringsfacken i dörrarna fram Hållare för säkerhetsväst, under förar och passagerarsätet Intelligent Light Assistant automatisk (aktivering/av-aktivening helljus) Isskrapa i tankluckan Jumbo-box med justerbart armstöd mellan framsätena och utfällbart fack på baksidan Lastförskjutningsnät upp till taket (Combi) LED-bakljus Ljusassistent (coming home/leaving home-funktion, tunnelljus, varselljus) Nedfällbart armstöd bak, med mugghållare och genomlastningslucka till bagageutrymmet Nätsats (3 nät) Reservhjul Dålig väg paket, inklusive underkörningsskydd (för dåliga vägar, 15 mm högre markfrigång) Skidsäck "Unibag" för genomlastning i mittarmstödet i baksätet, max skidlängd 195 cm Sminkspeglar i solskydden Softtouch elektromekanisk öppning av bagageluckan Spolarmunstycken för vindrutan, eluppvärmda Sportchassi med 15 mm markfrigång (ej för TSI 105 hk) Start/stopp-system och bromsenergiåtervinning Strålkastarspolare, integrerade, infällbara Takrails svarta (Combi) Takrails eloxerade (Combi) Textilgolvmattor Variabelt lastgolv (Combi) Varning för öppen dörr Varningslampa för låg spolarvätskenivå Varningssignal för att ljuset är påslaget Varvräknare och digitalur Visning av yttertemperaturen Webastovärmare med fjärrkontroll

47 Ambition Style Ambition Style Komfort 2 läslampor bak, placerade i mitten 2 läslampor fram (för föraren och framsätespassageraren) 3-ekrad läderklädd multifunktionsratt för bilradio 3-ekrad läderklädd multifunktionsratt för bilradio (med växlingspaddlar aut. DSG-växellåda) 3-ekrad läderklädd multifunktionsratt för bilradio och mobiltelefon 3-ekrad läderklädd multifunktionsratt för bilradio och mobiltelefon (med växlingspaddlar aut. DSG-växellåda) 3-ekrad läderratt Adaptive Cruise Assistant adaptiv farthållare (ej till TSI, TDI 105 hk) Canton sound system (8 högtalare + 1 centerhögtalare + 1 subwoofer, digital equalizer) Centrallås med fjärrkontroll (2 hopvikbara nycklar) Climatronic luftkonditionering med 2 zoner och elektronisk reglering, inkl. kombifilter och automatisk reglering av cirkulationsluften samt luftfuktighetssensor Comfort Bluetooth-telefonanslutning med röststyrning och streaming audio DAB (endast för infotainmentradio Bolero eller infotainment navigation, Amundsen, Columbus) Diffus kupébelysning ( CatVision ) Elektrisk öppning/stängning av baklucka (Combi) Elektriska fönsterhissar fram och bak, med barnsäkerhetslås bak Elektriskt inställbara och infällbara sidobackspeglar, med elvärme Elektriskt inställbara och infällbara sidobackspeglar, med elvärme, automatisk avbländning och Boarding spots (markbelysning) Elektriskt inställbara och infällbara sidobackspeglar, med elvärme, automatisk avbländning, minnesfunktion och instegsbelysning (endast i kombination med elstolar) Elektriskt inställbara sidobackspeglar, med elvärme Elektriskt inställbara säten fram, förarsäte med minnesfunktion Elektriskt inställbart förarsäte med minnesfunktion Elmanövrerat panoramasoltak Farthållare Fjärrfällning av bakre ryggstöd från bagage Förarsäte och passagerarsäte fram inställbara i höjdled, med justerbart svankstöd Golvbelysning fram och bak Infotainment/navigationssystem Amundsen, touch screen 6,5", inkl. kartor, USB, ljudingång och 2 uttag för SD-minneskort Infotainment/navigationssystem Columbus, touch screen, 8" inkl. kartor, DVD, USB, 64 GB hårddisk, ljudingång och 2 uttag för SD-minneskort Infotainmentradio Bolero, touch screen 6,5", USB, ljudingång och uttag för SD-minneskort Infotainmentradio Swing, touch screen 5", USB, ljudingång och uttag för SD-minneskort Innerbackspegel med automatisk avbländning KESSY nyckellöst låssystem Klädkrokar på B-stolparna PDC - Automatic Park Assistant inkl parkeringssensorer fram, bak och på sidorna PDC parkeringssensorer bak PDC parkeringssensorer fram och bak Phone Box förvaringsfack för telefon med extern antenn som förstärker signalstyrkan Stolvärme fram Stolvärme fram och bak SunSet (extra tonade sidorutor bak samt bakruta) Tonade rutor Variabla serviceintervaller (ej G-TEC som har 1 år/1500 mil) Design Blinkers integrerade i sidobackspeglarna Dekor i Ambition-design Dekor i Style-design Dekor i Style-design trädekor Interiör Ambition: tygklädsel Interiör Style: tygklädsel Interiör: Skinn/Alcantara klädsel Interiör: Skinnklädsel Interiör: Skinn/tygklädsel Kromade dörrhandtag invändigt Kromlister under sidorutorna Lättmetallfälgar Ilias, 6.5J 16" 4 st. Lättmetallfälgar Minoris, 6.5J 16" 4 st. Lättmetallfälgar Velorum, 6.5J 16" 4 st. Lättmetallfälgar Denom, 7J 17'' 4 st. Lättmetallfälgar Teron, 7J 17'' 4 st. Lättmetallfälgar Alaris, 7.5J 18" 4 st. Lättmetallfälgar Golus, 7.5J 18" 4 st. Sidobackspeglar och dörrhandtag i karossfärgen Sportinterör Dynamic (sportstolar fram) Sportpaket (sportstolar fram, instegslister, spoiler) Stötfångare bak med reflexer Standardutrustning Tillval Erbjuds ej till denna modell

48 ŠKODA FINANCIAL SERVICES Nyckeln till mobilitet. Finansieringen av din nya SKODA är en viktig del av bilköpet, och våra finansieringsalternativ är en del av erbjudandet från SKODA. Vi finns hos SKODA-återförsäljaren som är vårt ombud och samarbetspartner. Detta innebär en enkel hantering där du får tips om den finansieringsform som passar dig bäst, med god kännedom om bilens förväntade framtida värde. Några exempel på våra finansieringsformer för privatperson och företag: ŠKODA Billån Vårt vanligaste lån med flera individuella valmöjligheter avseende tid, kontantinsats (lägst 20% för privatperson) och om ditt billån ska vara med eller utan restskuld. Finansieringen följer bilens värdeminskning. Det ger dig lägre månadsbetalning och du kan byta till ny bil oftare. ŠKODA Privatleasing Du vill betala för nyttjandet, att äga din SKODA är inte lika viktigt. Du be stäm mer tid, avtalar körsträcka och betalar en leasingavgift per månad. Efter avtalstiden lämnar du bara tillbaka bilen, du slipper sälja den. Så enkelt som det kan bli. ŠKODA Leasing Leasing är generellt det enklaste och mest ekonomiska sättet att finansiera företagets bilar. Momsen på leasing avgiften för personbilar oftast är till hälften avdragsgill. Kombinera med fördel vår finansiering med försäkring och serviceavtal. Allt på en faktura. ŠKODA Försäkring Väljer du vår finansiering kan du även teckna SKODA Försäkring till förmån liga villkor. De flesta kunder oavsett ålder eller bostadsort kommer att uppfatta försäkringspremien som fördelaktig. ŠKODA Personalbil Fler och fler företag upptäcker denna löneväxlingsmodell, som ger den anställda en löneförmån. Erbjudandet personalbil är kostnadsneutralt för företaget och attraktivt för personalen. ŠKODA Business All Inclusive Enkel administration av bilparken för företag med 1 10 bilar. Företaget får kontroll och kan följa företagets bilkostnader: finansiering, service och underhåll, drivmedel med redovisad företagsrabatt allt på en faktura. ŠKODA Fleet Support En enkel hantering, finansiering och administration för företag med fler än 10 bilar Alla företagets bilkostnader samlade på en faktura redovisade enligt er kontoplan på ett lättöverskådligt sätt. SKODA Kortet SKODA kortet Visa är ett kostnadsfritt bilkort, speciellt framtaget för dig och din SKODA. Delbetala 12 månader helt utan ränta och avgifter, alltid minst 1% drivmedelsrabatt, reseförsäkring samt ingen årsavgift. Läs mer på GARANTIER 3 års nybilsgaranti dock högst mil (ingen begränsning av körsträckan under första 2 åren). Nybilsgarantin skyddar dig mot eventuella fabrikationsfel. 3 års vagnskadegaranti. 3 års lackgaranti. Samtliga lacker är vattenbaserad och fria från tungmetaller. 12 års garanti mot genomrostning. 2 års garanti på SKODA Original Reservdelar och SKODA Original Tillbehör. ŠKODA MobilitetsGaranti Som ger dig fri bärgning, fri lånebil i upp till tre dagar eller fri övernattning om något akut problem trots allt skulle hända med din SKODA var du än befinner dig i Europa. Förlängs vid varje SKODA Originalservice (med eventuella tillägg sarbeten) hos den auktoriserade SKODA-verkstaden. SERVICE SKODA Octavia har flexibla serviceintervaller; den känner av körsätt, antal kallstarter m m. och vet när den behöver service. Bilen varnar alltid i god tid innan det är dags för service. I Sverige finns ca. 130 auktoriserade SKODA verkstäder, hos dem kan du bland annat lämna in bilen för service och köpa SKODA Original Reservdelar och SKODA Original Tillbehör. Alla SKODA-tekniker ingår i ett utbildningsprogram som ser till att vi alltid har de senaste kunskaperna om reparationsteknik och handhavande för våra bilar. Dessutom har de tillgång till diagnosinstrument och specialverktyg som gör att reparationer blir rätt utförda i enlighet med tillverkarens anvisningar. Gå in på för att hitta din närmaste verkstad. ORIGINALDELAR SKODA Originaldelar och Original Tillbehör innehåller samma innovationer och förändringar som uppstår under produktion av varje modell och genomgår precis samma rigorösa tester för kvalitet och hållbarhet som de delar som används på produktionslinan. Alla SKODA Originaldelar och Original Tillbehör säljs med 2 års garanti och som kund kan man inte bara handla inte bara kan handla delen de behöver utan även få montering och expertråd av personalen. Varumärkena ŠKODA Original Reservdelar och ŠKODA Original Tillbehör används för att identifiera produkter som är godkända, levererade och rekommenderade av SKODA Auto. ŠKODA Serviceavtal Om du även kombinerar med ett serviceavtal får du en fast månadskostnad under hela avtalstiden och kontroll på kostnaderna för service. SKODA Originalservice ökar livslängden och andrahandsvärdet på din bil. facebook.com/skodasverige Informationen i den här broschyren gällande utföranden, teknisk data och utrustningar gäller för tiden vid tryckningen. Bilarna som visas i broschyren kan vara extrautrustade utöver svensk standard. Vi förbehåller oss rätten till eventuella ändringar och avvikelser. För korrekt information om modeller, utrustning, priser, finansiering etc. kontakta din lokala SKODA-handlare. Broschyren är tryckt på klorfritt papper återvinningsbart till 100%. Utgåva: 07/2015 Mer information gällande SKODAs modellprogram, priser, teknisk information, återförsäljarnät och verkstäder finner du även på följande Internet adress: Skanna QR-koden för att komma till SKODA Service. Skanna QR-koden för att komma till SKODA Octavias översiktssida. BRO

VAD FÅR NYA OCTAVIA ATT STICKA UT FRÅN MÄNGDEN?

VAD FÅR NYA OCTAVIA ATT STICKA UT FRÅN MÄNGDEN? NYA ŠKODA OCTAVIA VAD FÅR NYA OCTAVIA ATT STICKA UT FRÅN MÄNGDEN? Att förbättra en bil som redan är en ikon är ett ambitiöst åtagande. Men med nya ŠKODA OCTAVIA tog vi allt som gjort den till en så alltigenom

Läs mer

NYA ŠKODA. CITIGO iv

NYA ŠKODA. CITIGO iv NYA ŠKODA CITIGO iv e FRÅN A TILL B MED E iv är det märke vi på ŠKODA ger våra mest intelligenta bilar: hybridbilar och helt eldrivna fordon. Men iv står inte enbart för intelligenta fordon. Det innebär

Läs mer

SIMPLY CLEVER ŠKOD OD OctA A Oct vi A A vi

SIMPLY CLEVER ŠKOD OD OctA A Oct vi A A vi SIMPLY CLEVER ŠKODA octavia Octavia Känslan av häpnad är lika sällsynt som den är njutbar. För att fortsätta att häpnas av olika saker behöver vi inte ändra på allting ibland räcker det med att helt

Läs mer

SIMPLY CLEVER. NYA Škoda

SIMPLY CLEVER. NYA Škoda SIMPLY CLEVER NYA Škoda OCTAVIA SCOUT Vissa familjer är nöjda med att stanna inomhus. Men inte din. Din familj har en mer äventyrlig ådra. Här uppskattas mindre dagsutflykter till landet, resor till fjällen

Läs mer

SIMPLY CLEVER ŠKODA OCTAVIA RS

SIMPLY CLEVER ŠKODA OCTAVIA RS SIMPLY CLEVER ŠKODA OCTAVIA RS För dig som vill ha en bil med tryck i men också gott om plats... ... med en lika sportig som elegant look. Nya ŠKODA Octavia RS är inte bara så praktisk som en riktig

Läs mer

SIMPLY CLEVER NYA ŠKODA OCTAVIA SCOUT

SIMPLY CLEVER NYA ŠKODA OCTAVIA SCOUT SIMPLY CLEVER NYA ŠKODA OCTAVIA SCOUT Vissa familjer är nöjda med att stanna inomhus. Men inte din. Din familj har en mer äventyrlig ådra. Här uppskattas mindre dagsutflykter till landet, resor till fjällen

Läs mer

CITY PLUS (2WD) MODELLER

CITY PLUS (2WD) MODELLER MODELLER CITY PLUS (2WD) Urval utrustning Aluminiumfälgar, 16 tum med 215/65R16 däck CD radio med 4 högtalare Klimatanläggning Läderklädd ratt och växelspaksknopp Takreling, svart (saknas på bild) Karbonfärgad

Läs mer

NYA NISSAN PULSAR. Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger 03.09.2014 SE-05C-0433

NYA NISSAN PULSAR. Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger 03.09.2014 SE-05C-0433 NYA NISSAN PULSAR Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger PRISLISTA MOTOR VÄXELLÅDA Drivning Utrustningsnivå CO2 g/km Bränsleförbrukning l/100km Rekommenderat cirkapris kr Bensin DIG-T 115 6-växlad

Läs mer

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 3/2012 Gäller från 2012-04-16 Modellprogram Gäller fr. o. m. 2012-04-16 Versioner Bensin: Voyager 3.6 283hk Voyager 3.6 283hk Diesel: Voyager 163hk

Läs mer

Jeep Compass MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Jeep Compass MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 1/2011 Gäller från Modellprogram Gäller fr. o. m. Versioner Compass 4x2 2.0 156hk Compass 4x4 2.4 170hk CVT2 Compass 4x4 2.2 CRD 163hk Modellprogram

Läs mer

Din A-Klass: A 180 BlueEFFICIENCY

Din A-Klass: A 180 BlueEFFICIENCY Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor A 180 BlueEFFICIENCY Välj klädsel Jupiterröd Hjul AMG lättmetallfälgar 45,7 cm (18 tum) i multi-ekerdesign Klädsel Konstläderklädsel

Läs mer

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Praktik

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Praktik SIMPLY CLEVER ŠKODA Praktik Även små företag har stora ambitioner. Skoda Praktik är välutrustad med bl a ABS-bromsar, antispinn, antisladdsystem, förar- och passagerarairbag, sidoairbags, stereo fjärrstyrt

Läs mer

Auris Touring Sports. Premiär i augusti 2013. www.toyota.se

Auris Touring Sports. Premiär i augusti 2013. www.toyota.se Auris Touring Sports Premiär i augusti 2013 www.toyota.se Auris Touring Sports Det är många som har längtat efter en ny C-klasskombi från Toyota och efter sommaren är den här, nya Auris Touring Sports.

Läs mer

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Skriv ut sida Modell: Saab 9-5 SportCombi 2.3t BioPower 210 hk SEK 290 900 Exteriör & Interiör: Carbon Grey SEK 7 500 Läderklädsel Griffin Sport 2-ton, Black/Grey K56

Läs mer

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia RS

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia RS SIMPLY CLEVER ŠKODA Fabia RS Från rally till väg: Škoda Fabia RS har ärvt det bästa av våran långa motorsportserfarenhet. Medan grillen med RS-märket ger bilen ett vänligt utseende, åberopar den robusta

Läs mer

Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris

Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris Bilerbjudande 2014 Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris Passat Alltrack Golf Passat Premium R Tiguan Sharan Golf Sportscombi Ett erbjudande till Tennisförbundet Så här gör du

Läs mer

SIMPLY CLEVER ŠKODA RAPID

SIMPLY CLEVER ŠKODA RAPID SIMPLY CLEVER ŠKODA RAPID Kommer att ändra din syn på utrymme. De platser vi trivs bäst på har vi oftast varit med om att skapa själva. De avspeglar våra egna känslor, vårt temperament och vår kreativitet

Läs mer

CITROËN C4 CACTUS. Produktfakta. Från 25 januari 2016. Bilen på bilden är extra utrustad

CITROËN C4 CACTUS. Produktfakta. Från 25 januari 2016. Bilen på bilden är extra utrustad CITROËN C4 CACTUS Produktfakta Från 25 januari 2016 Bilen på bilden är extra utrustad TEKNISK SPECIFIKATION BENSIN MOTOR PureTech 82 PureTech 82 ETG (1) PureTech 110 S&S Bränsletyp Bensin, blyfri 95 oktan

Läs mer

Nya SEAT Leon ST Kombi är nu prissatt

Nya SEAT Leon ST Kombi är nu prissatt Nya SEAT Leon ST Kombi är nu prissatt Samtidigt som Leon ST Kombi har världspremiär på bilmässan i Frankfurt (IAA) kan pris och specifikationer för den svenska marknaden presenteras. Bilen lanseras i Sverige

Läs mer

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Skriv ut sida Modell: Saab 9-3 SportCombi 2.0t BioPower 200 hk SEK 291 800 Exteriör & Interiör: Jet Black SEK 6 900 Läder/textilklädsel "Sport", Black Lättmetallfälg

Läs mer

CITROËN C4 PICASSO & GRAND C4 PICASSO

CITROËN C4 PICASSO & GRAND C4 PICASSO CITROËN C4 PICASSO & GRAND C4 PICASSO Produktfakta Från 28 januari 2014 Utrustning och specifikationer gäller för bilar producerade från publiceringsdatum för produktfaktabladet. För lagerbilar kontakta

Läs mer

NYA CITROËN C4 CACTUS

NYA CITROËN C4 CACTUS NYA CITROËN C4 CACTUS Produktfakta Från 12 december 2014 TEKNISK SPECIFIKATION BENSIN MOTOR PureTech 82 PureTech 110 S&S Bränsletyp Bensin, blyfri 95 oktan Bensin, blyfri 95 oktan Antal cylindrar 3 3 Antal

Läs mer

UTRUSTNING SE-02C-0793 NISSAN JUKE

UTRUSTNING SE-02C-0793 NISSAN JUKE UTRUSTNING VISIA ACENTA N-CONNECTA TEKNA Backspegelkåpor - karossfärgade Dörrhandtag exteriöra - karossfärgade - Ändrör - kromat - - Elmanövrerat glastak - Eluppvärmda sidobackspeglar Sidobackspeglar,

Läs mer

Nya Volkswagen Golf på den svenska marknaden

Nya Volkswagen Golf på den svenska marknaden PRESSINFORMATION Marcus Thomasfolk Kontaktperson Informationschef 08 553 867 97 Telefon 070 35 896 57 Mobil marcus.thomasfolk@volkswagen.se E-post 2013-02-08 Datum Nya Volkswagen Golf på den svenska marknaden

Läs mer

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia SIMPLY CLEVER ŠKODA Fabia Man imponeras av hur mycket den här bilen har att erbjuda. Välkänt märke med ny utformning. Efter att vi fräschat upp ŠKODA-logon rent grafiskt tyckte vi det var dags att den

Läs mer

PRODUKTFAKTA FRÅN 1 MAJ 2015

PRODUKTFAKTA FRÅN 1 MAJ 2015 PRODUKTFAKTA FRÅN 1 MAJ 2015 TEKNISK SPECIFIKATION: BENSIN MOTOR PureTech 130 S&S THP 200 Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri 95 oktan Antal cylindrar 3 4 Antal ventiler / cylinder 4 4 Cylindervolym (cm

Läs mer

NY RENAULT TRAFIC DUBBELHYTT. Prislista och Tillval

NY RENAULT TRAFIC DUBBELHYTT. Prislista och Tillval NY RENAULT TRAFIC DUBBELHYTT lista och Tillval PRISER Kod Engine Norm Växellåda Storlek HK exkl moms DC1E2 212SB6 1,6 R9M FAP Twin Turbo S/S EURO5 6-vxl manuell (PF6) L2 H1 120 hp 282 000 kr DC1E2 212SA6

Läs mer

NISSAN NV400 COMBI. EURO6 Prislista, utrustning, färger och tillbehör SE-18C-0727

NISSAN NV400 COMBI. EURO6 Prislista, utrustning, färger och tillbehör SE-18C-0727 NISSAN NV400 COMBI EURO6 lista, utrustning, färger och tillbehör 29.8.2016 29-08-2016 NV400 COMBI PRISLISTA EURO6 Version Motor Effekt Model Axel Växellåda (exkl. moms) 25% moms (inkl. moms) Combi-9 L1H1

Läs mer

KOMBI-8. Produktfakta

KOMBI-8. Produktfakta KOMBI-8 Produktfakta MODELLPROGRAM MOTOR DRIVMEDEL VÄXELLÅDA UTRUSTNINGSNIVÅ LAGERFÖRD 2.5 CRDi (136 hk) Diesel Manuell 6-vxl Select Ja 2.5 CRDi (136 hk) Diesel Manuell 6-vxl Comfort Ja 2.5 CRDi (170 hk)

Läs mer

Versioner. Bensin: Thema Executive 3.6 V6 AT8. Diesel: Thema Executive 3.0 V6 Multi-Jet AT5

Versioner. Bensin: Thema Executive 3.6 V6 AT8. Diesel: Thema Executive 3.0 V6 Multi-Jet AT5 Standardutrustning Tillval Tekniska specifikationer Modellprogram Versioner Bensin: Thema Executive 3.6 V6 AT8 Diesel: Thema Executive 3.0 V6 Multi-Jet AT5 20 TUMs aluminiumfälgar STD Excecutive Exteriör

Läs mer

NYA JAGUAR E-PACE D150 AWD Ingenium 4-cylindrig turboladdad dieselmotor på 2,0 liter och 150 hk (automat) Fyrhjulsdrift

NYA JAGUAR E-PACE D150 AWD Ingenium 4-cylindrig turboladdad dieselmotor på 2,0 liter och 150 hk (automat) Fyrhjulsdrift Din personliga Jaguar NYA JAGUAR E-PACE D150 AWD Ingenium 4-cylindrig turboladdad dieselmotor på 2,0 liter och 150 hk (automat) Fyrhjulsdrift THE ART OF PERFORMANCE PRIS 3 Pris BAS KONFIGURERADE TILLVAL

Läs mer

NYA RENAULT TRAFIC Prislista & Produktfakta. Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms.

NYA RENAULT TRAFIC Prislista & Produktfakta. Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms. NYA RENAULT TRAFIC Prislista & Produktfakta Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms. TRAFIC SKÅP Kampanjmodeller * HK VÄXELLÅDA L1H1 T27 L1H1 T29 L2H1 T29 Trafic Base Line * 1.6 dci Single Turbo

Läs mer

SIMPLY CLEVER. Škoda Fabia Monte Carlo

SIMPLY CLEVER. Škoda Fabia Monte Carlo SIMPLY CLEVER Škoda Fabia Monte Carlo Ett enkelt sätt att få adrenalinet att flöda. ŠKODA Fabia Monte Carlo. Föreställ dig en solig kustlinje eller nersmutsade stänkskärmar och dundrande motorer. En lugn

Läs mer

CITROËN C3. Produktfakta ENDAST LAGERBILAR. Från 1 september 2016

CITROËN C3. Produktfakta ENDAST LAGERBILAR. Från 1 september 2016 CITROËN C3 ENDAST LAGERBILAR Produktfakta Från 1 september 2016 TEKNISK SPECIFIKATION - BENSIN MOTOR PureTech 82 (1) PureTech 82 S&S ETG (1) Motortyp Sugmotor Sugmotor Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri

Läs mer

Nissan e NV200 Skåp. Priser, utrustning, specifikationer, färger 23.05.14 SE 20C 0407

Nissan e NV200 Skåp. Priser, utrustning, specifikationer, färger 23.05.14 SE 20C 0407 Nissan e NV200 Priser, utrustning, specifikationer, färger 23.05.14 SE 20C 0407 Prislista Drivning Motor Växellåda Utrustningsnivå Cirkapris exkl. Moms SEK 25% moms SEK Rek. cirkapris SEK Framhjulsdrift

Läs mer

NISSAN NV400 COMBI. EURO6 Prislista, utrustning, färger och tillbehör SE-18C-0827b

NISSAN NV400 COMBI. EURO6 Prislista, utrustning, färger och tillbehör SE-18C-0827b NISSAN NV400 COMBI EURO6 lista, utrustning, färger och tillbehör 15-08-2017 15-08-2017 NV400 COMBI PRISLISTA* EURO6 Version Motor Effekt Model Axel Växellåda (exkl. moms) 25% moms (inkl. moms) Combi-9

Läs mer

NYA DS 4 & DS 4 CROSSBACK PRODUKTFAKTA FRÅN 6 NOVEMBER 2015

NYA DS 4 & DS 4 CROSSBACK PRODUKTFAKTA FRÅN 6 NOVEMBER 2015 NYA DS 4 & DS 4 CROSSBACK PRODUKTFAKTA FRÅN 6 NOVEMBER 2015 TEKNISK SPECIFIKATION: BENSIN MOTOR PureTech 130 S&S THP 210 S&S Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri 95 oktan Antal cylindrar 3 4 Antal ventiler

Läs mer

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Rapid

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Rapid SIMPLY CLEVER ŠKODA Rapid Även om varenda förälder gör sitt bästa för sin familj, kan de ibland behöva lite hjälp på vägen. Därför har vi tagit fram en speciell verktygslåda för dig. Den heter ŠKODA Rapid.

Läs mer

Vill du ha det riktigt bekvämt går du All-in.

Vill du ha det riktigt bekvämt går du All-in. Volkswagen Financial Services Finansiering. Försäkring. Mobilitet. Vill du ha det riktigt bekvämt går du All-in. All-in har utformats för att göra det så enkelt som möjligt för företag med en eller att

Läs mer

Prislista Gällande från 1 ta januari 2016 Renault MASTER SKÅP

Prislista Gällande från 1 ta januari 2016 Renault MASTER SKÅP Prislista Gällande från 1 ta januari 2016 Renault MASTER SKÅP Modeller och priser: MOTOR HK VÄXELLÅDA CO2 g/km Master Skåp L1H1 (8 m 2 ) Framhjulsdrift FÖRBRUK. L/MIL * TJÄNSTEVIKT Kg** DRAGVIKT Kg***

Läs mer

Prislista. Ford Transit Connect. Connect L1 Ambiente 1 Motor Växellåda Exkl moms. Connect L1 Trend 2 Motor Växellåda Exkl moms

Prislista. Ford Transit Connect. Connect L1 Ambiente 1 Motor Växellåda Exkl moms. Connect L1 Trend 2 Motor Växellåda Exkl moms Prislista Ford Transit Connect Connect L1 Ambiente 1 Motor Växellåda Exkl moms Ambiente 1.6TD075 M5 137.756:- Ambiente 1.0T 100 M6 137.756:- Ambiente 1.6TD095 M5 159.356:- Ambiente 1.5TD120 MPS 182.556:-

Läs mer

SIMPLY CLEVER NYA ŠKODA SUPERB

SIMPLY CLEVER NYA ŠKODA SUPERB SIMPLY CLEVER NYA ŠKODA SUPERB Du kommer att tillbringa ca. 3 år av ditt liv i en bil. Nya ŠKODA Superb. Oslagbar komfort. I våra tider är det är svårt att tänka sig ett liv utan resor. Även om din bil

Läs mer

SIMPLY CLEVER NYA ŠKODA FABIA

SIMPLY CLEVER NYA ŠKODA FABIA SIMPLY CLEVER NYA ŠKODA FABIA Design... 6 Simply Clever...24 Teknologi...30 Säkerhet...38 Prestanda...44 Din unika Fabia...48 Tillbehör...62...68 Utrustningsalternativ i detalj...70 NNEHÅ L 3 Bra självförtroende

Läs mer

SIMPLY CLEVER. Nya ŠKODA Superb

SIMPLY CLEVER. Nya ŠKODA Superb SIMPLY CLEVER Nya ŠKODA Superb Du kommer att tillbringa ca. 3 år av ditt liv i en bil. Nya ŠKODA Superb. Oslagbar komfort. I våra tider är det är svårt att tänka sig ett liv utan resor. Även om din bil

Läs mer

Originaltillbehör. Civic. Hybrid

Originaltillbehör. Civic. Hybrid Originaltillbehör Civic Hybrid 02 03 Gör ett unikt val Med Civic Hybrid kan du fatta ett grönt beslut, utan att behöva kompromissa med stil, komfort och prestanda. Det är det som gör Civic Hybrid speciell.

Läs mer

FÖR NYTTA OCH NÖJE. SEAT BUSINESS EDITION TECHNOLOGY TO ENJOY

FÖR NYTTA OCH NÖJE. SEAT BUSINESS EDITION TECHNOLOGY TO ENJOY FÖR NYTTA OCH NÖJE. SEAT BUSINESS EDITION TECHNOLOGY TO ENJOY VÄRT VARENDA KRONA Hos oss på SEAT vill vi att tjänstebilen ska vara en prisvärd affär för både företaget och tjänstebilsföraren. Därför lägger

Läs mer

A6Prisfaktablad. A6 allroad

A6Prisfaktablad. A6 allroad Sedan Avant faktablad Innehåll Motoralternativ Motoralternativ 3 Sedan, Diesel 4 Avant, Diesel 5 quattro, Diesel 6 Bensinmotorer Audi Sedan - Dieselmotorer Utrustning Sedan 7-8 utrustning 9-10 Paketerbjudnanden

Läs mer

NISSAN NV200 SKÅP PRISLISTA 01.10.2015

NISSAN NV200 SKÅP PRISLISTA 01.10.2015 NISSAN NV200 SKÅP PRISLISTA 01.10.2015 CA-pris Moms Rekommenderat Motor Version Skjutdörr Lastvolym Växel CO 2 Totalvikt ex. moms 25 % cirkapris m³ låda (g/km) kg SEK SEK SEK 1.5dCi 90 hk EURO5b+ Comfort

Läs mer

April 2000. Passat. Fakta och utrustningspaket

April 2000. Passat. Fakta och utrustningspaket April 2000 Passat Fakta och utrustningspaket FÖRSÄLJNINGSPROGRAM Motor Växel- Tjänste- Lastför- Max släp- Fordons- Premie- Modeller Dörrar hk låda vikt kg måga kg vagnsvikt kg 1) skatt klass Passat 1.6

Läs mer

TILLBAKA TILL FORESTER

TILLBAKA TILL FORESTER STANDARDUTRUSTNING SPECIFIKATIONER TILLBAKA TILL Subaru Sverige / Modeller / Forester / Standardutrustning S/E 2.0 2.0S/E 2.0T ETERIÖR Autoläge halvljus - - http://www.subaru.se/modeller/forester/standard-equipment/

Läs mer

VOLVO V50 2006 TILLVERKADE MELLAN VECKA 20 2005 0ch vecka 19 2006

VOLVO V50 2006 TILLVERKADE MELLAN VECKA 20 2005 0ch vecka 19 2006 VOLVO V50 2006 TILLVERKADE MELLAN VECKA 20 2005 0ch vecka 19 2006 V50 2,4i 170 V50 T5 V50 T5 AWD V50 1,6D B5244 S4 170 HK (125 kw) DIN D5254 T3 220 HK D5254 T3 Haldex 220 HK D4164 T 109 HK (80 kw) DIN

Läs mer

CITROËN C3. Produktfakta. Från 21 januari 2016

CITROËN C3. Produktfakta. Från 21 januari 2016 CITROËN C3 Produktfakta Från 21 januari 2016 TEKNISK SPECIFIKATION - BENSIN MOTOR PureTech 82 PureTech 82 S&S ETG Motortyp Sugmotor Sugmotor Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri 95 oktan Antal cylindrar 3

Läs mer

Storhet i en liten bil.

Storhet i en liten bil. Modellbroschyr 2 Storhet i en liten bil. Nya i10 vänder upp och ner på alla tidigare föreställningar om bilar i den här klassen. Den är tuff, rymlig och rolig att köra med imponerande utrustning och överlägsna

Läs mer

Din A-Klass: A 180. Exemplarisk illustration. Exemplarisk illustration. Sammanställning ,00 SEK. Designversion Grundversion

Din A-Klass: A 180. Exemplarisk illustration. Exemplarisk illustration. Sammanställning ,00 SEK. Designversion Grundversion Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor A 180 Designversion Grundversion Specialmodell och paket Färg Nattsvart Fälgar Lättmetallfälgar 43,2 cm (17 tum) i 5-dubbelekerdesign

Läs mer

Aktuella erbjudanden.

Aktuella erbjudanden. HÖST/2016 Aktuella erbjudanden. Volkswagen Stockholm Nya Tiguan. Idéer på väg. Pris från 293 000 kr. Nya innovativa Tiguan är standardutrustad med bland annat 4MOTION fyrhjulsdrift, 3-zons klimatanläggning,

Läs mer

NISSAN NV400 SKÅP. EURO6 Prislista, utrustning, färger och tillbehör SE-18C-0725

NISSAN NV400 SKÅP. EURO6 Prislista, utrustning, färger och tillbehör SE-18C-0725 NISSAN NV400 SKÅP EURO6 lista, utrustning, färger och tillbehör 29.8.2016 29-08-2016 NV400 SKÅP PRISLISTA EURO6 Version Motor Effekt GVW Axel Transmissio n (exkl. moms) 25% moms (inkl. moms) Van L1H1 Working

Läs mer

FÖR NYTTA OCH NÖJE. SEAT BUSINESS EDITION TECHNOLOGY TO ENJOY

FÖR NYTTA OCH NÖJE. SEAT BUSINESS EDITION TECHNOLOGY TO ENJOY FÖR NYTTA OCH NÖJE. SEAT BUSINESS EDITION TECHNOLOGY TO ENJOY VÄRT VARENDA KRONA Hos oss på SEAT vill vi att tjänstebilen ska vara en prisvärd affär för både företaget och tjänstebilsföraren. Därför lägger

Läs mer

Prius Plug-in Hybrid

Prius Plug-in Hybrid Prius Plug-in Hybrid Prius Plug-in Hybrid. Bilen som är det bästa av två världar både en elbil och en hybrid i ett med mycket låg bränsleförbrukning och lågt koldioxidutsläpp. Tack vare de tekniskt framstående

Läs mer

Insynsskydd i bagageutrymmet. Svart takreling. Centrallås, fjärrstyrt. Sharan Trendline Utöver Comfortline. Eluttag, 12-volts, i bagageutrymmet

Insynsskydd i bagageutrymmet. Svart takreling. Centrallås, fjärrstyrt. Sharan Trendline Utöver Comfortline. Eluttag, 12-volts, i bagageutrymmet Sharan fakta Utrustning Sharan Bas Standard för 2,0, Turbo, samt TDI 140 PF. SÄKERHET/TRYGGHET ABS med EBF (låsningsfria bromsar med elektronisk bromskraftsfördelning) Bältessträckare fram Damm- och pollenfilter

Läs mer

Golf 1,4 FSI 1,6 FSI TDI 105 TDI 140

Golf 1,4 FSI 1,6 FSI TDI 105 TDI 140 Golf 1,4 FSI 1,6 FSI TDI 105 TDI 140 Motor 4 cylindrar 4 cylindrar 4 cylindrar 4 cylindrar, 16 ventiler 16 ventiler 16 ventiler Högtrycksinsprutning Högtrycksinsprutning Direktinsprutning Direktinsprutning

Läs mer

Dekorpaneler* * Pristillägg. Tillval endast för R5 TDI och V6. Tillval endast för V8 och V10. 2-zon klimatanläggning

Dekorpaneler* * Pristillägg. Tillval endast för R5 TDI och V6. Tillval endast för V8 och V10. 2-zon klimatanläggning Tillval endast för R5 TDI och V6 2-zon klimatanläggning 4-zon klimatanläggning Memory-paket för förarstol, speglar, ratt och bälte Endast i kombination läderpaket Cricket med komfortstolar eller läderpaket

Läs mer

Prisfaktablad A4 Sedan A4 Avant S4 Sedan S4 Avant A4 allroad quattro

Prisfaktablad A4 Sedan A4 Avant S4 Sedan S4 Avant A4 allroad quattro A4 Prisfaktablad A4 Sedan A4 Avant S4 Sedan S4 Avant A4 allroad Innehåll Motoralternativ Utrustning 3-4 A4 Sedan 5-6 A4 Avant 7 S4 Sedan / S4 Avant 8 A4 allroad Mått 9-10 Standardutrustning 11 Paketerbjudanden

Läs mer

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 1/2012 Gäller från 2012-03-07 2011-10-27 Modellprogram Gäller fr. o. m. 2011-03-07 Versioner Bensin: Voyager 3.6 283hk Diesel: Voyager 163hk Modellprogram

Läs mer

Alto. Vill du ha mer information? Specifikationer Utrustning. April 2009

Alto. Vill du ha mer information? Specifikationer Utrustning. April 2009 Vill du ha mer information? Titta på www.suzuki.se om du vill ha mer information om Alto och om din närmaste Suzukiåterförsäljare. Modellerna som visas i den här utgåvan kan avvika från det verkliga utförandet.

Läs mer

Pris: SEK. Audi-kod

Pris: SEK. Audi-kod Audi Q3 2.0 TDI quattro 130(177) kw(hk) S tronic Pris: 189 000 SEK Månadsbetalning: (Månadsbetalningen är baserad på Audi Billån 36 mån, 1500 mil/år, 30% kontantinsats, 50% restskuld, rörlig ränta baserad

Läs mer

Nissan e-nv200 Combi, Evalia

Nissan e-nv200 Combi, Evalia Nissan e-nv200 Combi, Evalia Priser, utrustning, specifikationer, färger Prislista Cirkapris exkl. 25% moms Rek. cirkapris Drivning Motor Växellåda Utrustningsnivå Moms SEK SEK SEK Combi-5 Efter 40.000

Läs mer

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Octavia Tillbehör

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Octavia Tillbehör SIMPLY CLEVER ŠKODA Octavia Tillbehör ŠKODA Octavia kan leva upp till många förväntningar. Att den blivit så populär hos barnfamiljer och hos t.ex unga par med en aktiv livsstil är därför inget att förvånas

Läs mer

BMW ökar mest bland tjänstebilar i Sverige!

BMW ökar mest bland tjänstebilar i Sverige! BMW ökar mest bland tjänstebilar i Sverige! Eftersom BMW, enligt det oberoende tjänstebilsförlaget Ynnor, ökar mest bland tjänstebilar i Sverige, så vet vi att allt fler får sina tjänstebilsdrömmar uppfyllda.

Läs mer

Prislista. Ford C-Max. Grand C-Max. Ford C-Max. Trend Hk Växellåda Pris. Titanium Hk Växellåda Pris. 1.0T EcoBoost 100 6-vxl manuell 181.

Prislista. Ford C-Max. Grand C-Max. Ford C-Max. Trend Hk Växellåda Pris. Titanium Hk Växellåda Pris. 1.0T EcoBoost 100 6-vxl manuell 181. Prislista Ford C-Max Grand C-Max Ford C-Max Trend Hk Växellåda Pris 100 181.400:- 125 193.400:- 1.6BF (För CNG-konvertering) 177 5-vxl manuell 191.400:- 1.5 TDCi 95 203.400:- 1.5 TDCi 105 213.400:- 1.5

Läs mer

SEAT BUSINESS EDITION TECHNOLOGY TO ENJOY

SEAT BUSINESS EDITION TECHNOLOGY TO ENJOY SEAT BUSINESS EDITION TECHNOLOGY TO ENJOY VÄRT VARENDA KRONA Hos oss på SEAT lägger vi fokus på att erbjuda kostnadseffektiva lösningar som är skräddarsydda för din organisations specifika behov. Bilarna

Läs mer

TEKNISKA FAKTA PEUGEOT BOXER SKÅP BOXER

TEKNISKA FAKTA PEUGEOT BOXER SKÅP BOXER TEKNISKA FAKTA BOXER 2013-09-06 MOTORER 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi L1H1 L1H1 L2H1 L2H1 L2H1 MOTOR, VÄXELLÅDA & STYRNING Cylindervolym (cm³) 2 198 2 198 2 198 2198 2198 Maxeffekt kw EEC (hk

Läs mer

Enastående design. Vanliga i30 har en grill med fyra ribbor och elegant formade LED-varselljus (se omslaget).

Enastående design. Vanliga i30 har en grill med fyra ribbor och elegant formade LED-varselljus (se omslaget). Modellbroschyr Enastående design. Hyundais karakteristiska sexkantiga grill dominerar fronten på i30 och ger bilen ett intryck av styrka och karaktär - egenskaper som du kommit att förvänta dig av Hyundai.

Läs mer

Design som talar för sig själv

Design som talar för sig själv www.kia.se VINNANDE DESIGN Design som talar för sig själv En prisbelönt modell med en dynamisk och strömlinjeformad profil som förmedlar elegans och sportighet ur alla vinklar. Optima har den design och

Läs mer

SIMPLY CLEVER NYA ŠKODA SUPERB

SIMPLY CLEVER NYA ŠKODA SUPERB SIMPLY CLEVER NYA ŠKODA SUPERB Inledning 4 Exteriör design 8 Interiör design 18 Simply Clever 22 Teknologi 32 Säkerhet 38 Prestanda 44 Laurin & Klement 50 Individualisering 54 Tekniska data 80 EN BIL

Läs mer

Prislista Ford Fiesta

Prislista Ford Fiesta Prislista Ford Fiesta Hk Växellåda 3D 5D 1.25 60 5-vxl manuell 124.300:- 124.300:- 1.0 utan start/stop* 80 5-vxl manuell 129.300:- 129.300:- 1.0 EcoBoost utan start/stop* 100 5-vxl manuell 141.300:- 141.300:-

Läs mer

7 ÅRS. Både säker och spännande NYBILS- GARANTI

7 ÅRS. Både säker och spännande NYBILS- GARANTI www.kia.se 2 3 pro_ cee d Vi vet av erfarenhet att våra bilar är så välbyggda att vi kan erbjuda hela 7 års nybilsgaranti. Garantin följer bilen och upphör 7 år efter första registreringsdatum eller efter

Läs mer

LX-utrustning. EX-utrustning. Tillvalspaketet EX-Light Pack. Utöver LX-utrustningen

LX-utrustning. EX-utrustning. Tillvalspaketet EX-Light Pack. Utöver LX-utrustningen Urban (framhjulsdrift) AWD (fyrhjulsdrift) LX-utrustning SÄKERHET Framstolar med aktiva nackstöd Automatisk låsning av dörrarna (när bilen rör sig) BAS-nödbromsservo DBC-bromskontroll i nedförsbacke ESC-elektronisk

Läs mer

CITROËN C4 CACTUS. Produktfakta. Från 9 januari Bilen på bilden är extra utrustad

CITROËN C4 CACTUS. Produktfakta. Från 9 januari Bilen på bilden är extra utrustad CITROËN C4 CACTUS Produktfakta Från 9 januari 2017 Bilen på bilden är extra utrustad TEKNISK SPECIFIKATION BENSIN MOTOR PureTech 82 PureTech 82 ETG (1) PureTech 110 S&S Bränsletyp Bensin, blyfri 95 oktan

Läs mer

Kampanj-prislista Renault Trafic

Kampanj-prislista Renault Trafic Kampanj-prislista Renault Trafic Kampanjmodeller HK Växellåda L1H1 T27 L1H1 T29 L2H1 T29 Trafic Base Line 1.6 dci Single Turbo Inkl. manuell luftkonditionering, bränslevärmare, tidur samt genomlastninglucka

Läs mer

A4 Avant 2.0 TDI Sport Proline Edition 150 hk 6-växlad Pris: SEK

A4 Avant 2.0 TDI Sport Proline Edition 150 hk 6-växlad Pris: SEK Audi A4 Avant A4 Avant 2.0 TDI Sport Proline Edition 150 hk 6-växlad Pris: 351 400 SEK Audi-kod AAEBP29W www.audi.se/aaebp29w Sammanfattning Audi Audi A4 Avant A4 Avant 2.0 TDI Sport Proline Edition 150

Läs mer

NISSAN NV400 Chassis. EURO6 Prislista, utrustning, färger och tillbehör SE-18C-0828b

NISSAN NV400 Chassis. EURO6 Prislista, utrustning, färger och tillbehör SE-18C-0828b NISSAN NV400 Chassis EURO6 lista, utrustning, färger och tillbehör 15-08-2017 15-08-2017 NV400 CHASSIS PRISLISTA EURO6 Version Motor Effekt Model Axel Växel-låda (exkl. moms) 25% moms (inkl. moms) Chassis

Läs mer

Nästa Toyota Prius är här. Följ med!

Nästa Toyota Prius är här. Följ med! Customersonly B - Porto Betalt Nästa Toyota Prius är här. Följ med! miljö innovation + ekonomi På Toyota har vi en nollvision om utsläpp. Vi arbetar för att våra bilar inte ska ha några farliga utsläpp

Läs mer

NYA NISSAN PULSAR. EURO5 Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger 15.06.2015 EURO5

NYA NISSAN PULSAR. EURO5 Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger 15.06.2015 EURO5 NYA NISSAN EURO5 Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger PRISLISTA Versioner nedan gäller endast bilar i lager och tillgängligheten är begränsad. Det kompletta utbudet finns tillgängligt på kundprislistan

Läs mer

A4Prisfaktablad. A4 allroad

A4Prisfaktablad. A4 allroad Sedan Avant Prisfaktablad Innehåll 3-4 Sedan 5-6 Avant 7 8 Audi Sedan - Bensinmotorer Utrustning Motor Växellåda Effekt Standard SEK ink. moms 9-10 Standardutrustning 11 Paketerbjudnanden 12 Populära tillval

Läs mer

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo SIMPLY CLEVER ŠKODA Citigo Redo för storstaden. Praktisk och smidig. Perfekt för mindre utflykter För shopping och sightseeing. Citigo är en kompakt bil men har ändå ett generöst bagageutrymme för sin

Läs mer

Nya Opel Corsa Enjoy Modellår 2016 - Utgåva 2015-10-16 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms

Nya Opel Corsa Enjoy Modellår 2016 - Utgåva 2015-10-16 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms Nya Opel Corsa Enjoy år 216 Utgåva 215116 l/1 km CO2 g/km Vägskatt (215) Kamrem eller Enjoy Corsa Enjoy 3dörrars/5dörrars Ord. Kampanjpris 1.4 ECOTEC 9 hk MT5 5,2/5,2 121/122 58/62 8/8 Kedja 14 129 9 1.4

Läs mer

Renault MASTER CHASSIS

Renault MASTER CHASSIS Prislista Gällande från 1 ta januari 2017) Renault MASTER CHASSIS RENAULT MASTER CHASSIS FRAMHJULSDRIFT CHASSIS CAB L2H1 MOTOR VÄXELLÅDA FÖRBRUKNING ORDINARIE PRIS KAMPANJ BASE LINE KAMPANJ NORDIC LINE

Läs mer

PREMIÄRHELG! NYA ŠKODA FABIA

PREMIÄRHELG! NYA ŠKODA FABIA PREMIÄRHELG! NYA ŠKODA FABIA LÖR 10-15 & SÖN 11-15 Fy Fabian va bra AUTO MOTOR & SPORT En bil som har det mesta. Fabia är praktisk att använda, trevlig att köra och enkel att leva med. AFTONBLADET Snyggare,

Läs mer

Mercedes-Benz. Din bil. B-Klass. Information om bränsleförbrukning, C02- utsläpp och energiklass. Tekniska data. 95 oktan Bränsletyp

Mercedes-Benz. Din bil. B-Klass. Information om bränsleförbrukning, C02- utsläpp och energiklass. Tekniska data. 95 oktan Bränsletyp Mercedes-Benz B-Klass Din bil Tekniska data 95 oktan Bränsletyp 4 Cylinder 1332 cm 3 Cylindervolym 100 kw (136 hk) Prestanda Information om bränsleförbrukning, C02- utsläpp och energiklass 7,2 l/100km

Läs mer

TILLBEHÖR partner tepee

TILLBEHÖR partner tepee TILLBEHÖR partner tepee partner Tepee 1. parkeringssensor praktisk parkeringssensor, särskilt konstruerad för Peugeot (kan lackeras i bilens färg). Sensorerna monteras i främre och bakre stötfångaren.

Läs mer

Mercedes-Benz Vans. V-Klass. Mercedes-Benz Transportbilar hösten 2015. Familjens nya tjänstebil. Paket Executive. Paket Business.

Mercedes-Benz Vans. V-Klass. Mercedes-Benz Transportbilar hösten 2015. Familjens nya tjänstebil. Paket Executive. Paket Business. Pris inkl. moms från: Billån+1 från: Leasing+1 från: Förmånsvärde2 från: Alltid med Edition: V220 SE Edition lång (163 hk) V220 Avantgarde Edition lång (163 hk) 463.900 kr 4.505 kr/mån 3.595 kr/mån 3.100

Läs mer

A4 Avant 2.0 TDI Sport Proline Edition 150 hk 6-växlad Pris: SEK

A4 Avant 2.0 TDI Sport Proline Edition 150 hk 6-växlad Pris: SEK Audi A4 Avant A4 Avant 2.0 TDI Sport Proline Edition 150 hk 6-växlad Pris: 351 400 SEK Audi-kod AMC5RV8Q www.audi.se/amc5rv8q Sammanfattning Audi Audi A4 Avant A4 Avant 2.0 TDI Sport Proline Edition 150

Läs mer

LITEN BIL MED STORT HJÄRTA

LITEN BIL MED STORT HJÄRTA LITEN BIL MED STORT HJÄRTA Suzuki Swift uppfyller mer än väl alla krav du som medveten bilförare kan ställa på en modern och kompakt bil för framtiden. En sportig bil som är både ekonomisk, säker och otroligt

Läs mer

Pris: SEK. Audi-kod

Pris: SEK. Audi-kod A4 Avant 2.0 TFSI (E85) quattro 132(180) kw(hk) 6-växlad Pris: 199 000 SEK Audi-kod AP6JRA0Q www.audi.se/ap6jra0q Sammanfattning Audi A4 Avant 2.0 TFSI (E85) quattro 132(180) kw(hk) 6-växlad Pris 199 000

Läs mer

ŠKODA KODIAQ FÖRHANDSINFORMATION / OKTOBER 2016

ŠKODA KODIAQ FÖRHANDSINFORMATION / OKTOBER 2016 ŠKODA KODIAQ FÖRHANDSINFORMATION / OKTOBER 2016 LÅT OSS PRESENTERA EN NY SORTS SUV HÅRDHUDAD SKÖNHET Med sin kraftfulla utstrålning visar ŠKODA KODIAQ att den står redo för de tuffaste utmaningar. De rena,

Läs mer

XC70 Standardustyr BACKSPEGLAR (YTTRE) BAKSÄTE BELYSNING (INRE)

XC70 Standardustyr BACKSPEGLAR (YTTRE) BAKSÄTE BELYSNING (INRE) XC70 Standardustyr BACKSPEGLAR (YTTRE) Elmanövrerade med uppvärmning Vidvinkelspegel, vänster sida BAKSÄTE Fällbar rygg, delbar 40/20/40 Mittarmstöd bak med mugghållare BELYSNING (INRE) I lastutrymmet

Läs mer

April 2000. Golf. Fakta och utrustningspaket

April 2000. Golf. Fakta och utrustningspaket April 2000 Golf Fakta och utrustningspaket FÖRSÄLJNINGSPROGRAM Motor Växel- Tjänste- Total- Max släp- Fordons- Premie- Modeller Dörrar hk låda vikt kg vikt vagnsvikt kg 1) skatt klass Golf 1,4 3/5 75 5

Läs mer

ŠKODA OCTAVIA RS & RS 245

ŠKODA OCTAVIA RS & RS 245 ŠKODA OCTAVIA RS & RS 245 VAD HANDLAR NYA OCTAVIA RS OM? Kraft kan inte mätas med ett stoppur. Den kan inte heller göras rättvisa med bara vackra ord. Det är en känsla som endast kan upplevas när omvärlden

Läs mer

1781 Cyl. diam/slagl (mm) 81/86,4 Effekt kw (hk) vid r/min. 110(150)5800 Max vridmoment (Nm) vid r/min. 220/2000-4200 Bränsle.

1781 Cyl. diam/slagl (mm) 81/86,4 Effekt kw (hk) vid r/min. 110(150)5800 Max vridmoment (Nm) vid r/min. 220/2000-4200 Bränsle. Beetle 1,6 2,0 Turbo Motor 4 cylindrar 4 cylindrar 4 cylindrar, 20 ventiler 8 ventiler 8 ventiler Multi-Point-Injektion Multi-Point-Injektion Multi-Point-Injektion Turbo Laddluftkylare Katalysator Katalysator

Läs mer

TALENTO A PRO LIKE YOU.

TALENTO A PRO LIKE YOU. A PRO LIKE YOU www.fiatprofessional.se Kundtjänst CIAO FIA IAT Utrustning och tillval kan skilja sig beroende på olika marknads eller lagkrav. Data i denna publikation är endast indikativ. FCA förbehåller

Läs mer