SIMPLY CLEVER NYA ŠKODA SUPERB

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "SIMPLY CLEVER NYA ŠKODA SUPERB"

Transkript

1 SIMPLY CLEVER NYA ŠKODA SUPERB

2 Du kommer att tillbringa ca. 3 år av ditt liv i en bil. Nya ŠKODA Superb. Oslagbar komfort.

3 I våra tider är det är svårt att tänka sig ett liv utan resor. Även om din bil besparar dig massor av tid, kommer du att att tillbringa många timmar i den på dina resor. Man pratar affärer i bilen, snackar med sina nära och kära, lyssnar på musik, väntar på kollegor, dricker kaffe, lyssnar på nyheter osv. Det är därför det är så viktigt att välja rätt. Välj en bil som matchar din livsstil och som du kan lita på i alla lägen! Redan vid ett första ögonkast står det klart att nya ŠKODA Superb kommer att vara en perfekt partner på affärsresan och en elegant följeslagare på privata utfärder. Det nya formspråket ger bilen en mer dynamisk look samtidigt som linjespelets perfekta harmoni bibehålls. Den makalösa rymligheten i kupén ackompanjeras av högklassiga material, ett minutiöst utförande och av lösningar som bäst beskrivs som Simply Clever. Nya ŠKODA Superb finns i flera olika modellversioner och det finns ett brett utbud av motorer att välja mellan. Under mer extrema förhållanden känner sig 4x4 som på mammas gata, och modellversionen GreenLine bjuder på en mix av åkkomfort, bränslesnålhet och speciell omsorg om miljön. Så när det är dags att bestämma sig, glöm då inte att du kommer att tillbringa ca. 3 år av ditt liv i en bil. Med nya ŠKODA Superb kan du se fram emot varenda minut!

4 Superbs design är nu en produkt av ŠKODA:s nya formspråk, som tack vare sin enkla, precisa och kristallklara natur gör att man tydligt märker skillnaden redan vid en första anblick. Fronten domineras av den nya ŠKODA-logon som tronar ovanför kylargrillens kromsarg, i linje med strålkastarna vars räta linjer ger ett kompakt men samtidigt dynamiskt intryck. Dimljusen sitter integrerade i den nätmönstrade grillen till luftintaget. Den exklusiva profilen försärks med kromdekorlister runt rutorna och på dörrlisterna.

5 Bi-xenon-strålkastarna med sina LED-varselljus matchar den övergripande dynamiska looken helt perfekt. LED-lampor, som sitter placerade i två lodräta spalter utanför strålkastarna, gör bilen mycket synlig för dina medtrafikanter och med sin C-formade ljusdesign, som vi hittills endast känner från baklyktorna, har förmågan att dra blickarna till sig. De nya triangelformade baklyktorna på halvkombimodellen arbetar med högeffektiva LED-lampor. Bakpartiet pryds av ett kromat ŠKODA-märke av den nya typen. Baklyktorna påminner om ett tredubbelt C och hör till de detaljer som kännetecknar kombiversionen. På höger sida sitter ett Superb-märke som fått en ny utformning. De stiliga linjerna gör bakpartiet på halvkombimodellen mycket elegant. Nummerplåten sitter nu placerad i den horisontella fördjupningen på bakluckan och flankeras av de likaledes nya, triangelformade baklyktorna. Reflexerna på stötfångaren bak, de s.k. kattögorna, är en nyhet för denna modellversion. Bakpartiet på kombiversionen ger ett robust intryck och utstrålar tillförlitlighet, pondus och säkerhet. Platsen för nummerskylten omges av kristallformade fördjupningar, som för tankarna till tjeckisk kristall och är en av de detaljer som kännetecknar ŠKODA:s nya formspråk.

6 På vänster sida i lastutrymmet på kombiversionen sitter en praktisk, medtagbar LED-ficklampa. Ficklampan är försedd med en magnet som gör att den enkelt kan sättas fast på t.ex. karossen vid däckbyte efter en punktering. LED-ficklampan laddas automatiskt när den sitter i sin hållare och motorn är igång. Lounge Step, urtagbara vävda mattor med fotstöd, ger extra komfort på långa resor.

7 De många Simply Clever-lösningar vi hittar runt om i bilen gör den ännu mer praktisk i vardagen. Nu behöver du inte längre fundera på var du ska lägga ett regnvått paraply, var du ska ställa din dricka eller hur du ska skydda dig mot solens strålar. Nya Superb är full av praktiska detaljer som kommer väl till pass på dina resor. De dubbla solskydden, som kan skydda mot bländande solljus både framifrån och från sidan, kommer du att uppskatta extra mycket när vägen är kurvig och på resor där du ofta byter färdriktning. Solglasögonfacket ovanför backspegeln har automatisk avbländning och är lätt att nå, både för föraren och framsätespassageraren. När du ska placera en P-biljett väl synlig, finns en mycket enkel lösning: Bilen är utrustad med en hållare för parkeringsbiljetter. Dryckeshållaren i armstödet kommer att uppskattas av de som sitter bak. Detta sinnrika paraplyfack, komplett med ett Superb-paraply, är konstruerat för att hålla vattnet från ett blött paraply utanför bilen. I mittkonsolen mellan sätena fram sitter en dryckeshållare med rulljalusi. Förvaringsnätet på mittkonsolens passagerarsida passar perfekt för förvaring av allehanda småsaker.

8

9 Vissa finesser är unika för halvkombiversionen av Superb. Ett exempel på detta är TwinDoor, den variabla öppning av bakluckan som ŠKODA patenterat och som gör att man kan förvandla denna klassiskt eleganta sedan till en praktisk halvkombi. TwinDoor är en unik lösning både konstruktions- och designmässigt som gör det möjligt att öppna endast sektionen med insynsskyddet eller hela bakluckan, inklusive bakrutan. Det här gör det extra enkelt att lasta i och ur bagaget och att hantera otympliga saker. TwinDoor på nya Superb har begåvats med en innovativ mekanism som är ännu ännu enklare att använda: 1 knapp för att öppna den nedre sektionen och en annan för att öppna hela bakluckan.

10 De finesser som är unika för kombiversionen av Superb kompletterar alla den speciella karaktären hos denna modell. Den robusta bakluckan och den stora takdelen kan inspirera till goda idéer som både maximerar komforten och gör din bil ännu mer praktisk. Den knapp som sitter integrerad i panelen gör det enkelt att stänga bakluckan. Den elmanövrerade bakluckan öppnas och stängs helt automatiskt. Den kan aktiveras på 4 sätt: via en knapp på fjärrkontrollnyckeln, en knapp på mittkonsolen, en knapp på insidan av bakluckan eller via en softtouch-knapp på utsidan. Du kan själv ställa in hur mycket luckan ska öppna maximalt. Det automatiska insynsskyddet går till sitt mittläge när den elmanövrerade bakluckan öppnas och gör det på så sätt mycket lätt att komma åt bagaget.

11 En verkligt angenäm finess är det 2-delade, elmanövrerade panoramasoltaket som gör resan ännu skönare för alla i bilen. Hela soltaket kan täckas med en elmanövrerad soljalusi.

12

13 Den exceptionellt rymliga kupén i nya Superb erbjuder massor av plats både för benen och huvudet för alla i bilen. Föraren kommer dessutom att uppskatta den utmärkta sikten i alla riktningar. Instrumentpanelen skapar en känsla av komfort så fort man tittar eller känner på den. De olika reglagen sitter placerade på ett genomtänkt och logiskt sätt för att de ska vara lätta att hitta och nå. Alla sitter intuitivt placerade, precis där man förväntar sig, och inom armlängds avstånd. ASR (antispinnkontrollen) kan om så behövs kopplas ur samtidigt som ESC (den elektroniska stabiliseringskontrollen) förblir aktiv. Däcktrycksövervakningen TPM använder sig av data från ABS-systemets sensorer. Om däcktrycket skulle sjunka, ändras rotationshastigheten för det aktuella hjulet. En varningslampa på instrumentpanelen varnar då föraren om detta. Parkeringssensorernas ljudsignal går att stänga av vilket kan vara praktiskt i tät trafik. Den nya versionen av Automatic Parking Assistant, som aktiveras via en knapp till höger om växelspaken, bjuder på nya funktioner. Systemet väljer själv en lämplig parkeringslucka, parkerar bilen i en rad av parallellt eller vinkelrätt parkerade bilar och kan t.o.m. köra ut från en rad med parallellt uppställda bilar. Vid fickparkering behöver parkeringsluckan endast vara 60 cm längre än själva bilen. Hela parkeringsförloppet, från det att systemet söker efter lämpliga parkeringsplatser, visas på Maxi DOT-displayen. De ventilerade framsätena, som har 2 intensitetslägen, kan endast fås i kombination med elektriskt inställbara framsäten klädda i perforerat läder. Det elektriskt reglerade förarsätet har ett minne som kan lagra 3 olika inställningar av sätet och ytterbackspeglarna. Stolvärmen i baksätet sköts via ett separat reglage placerat på jumboboxens baksida. Denna praktiska finess, som så fort det blir kallt kan erbjuda extra komfort. Den eluppvärmda vindrutan avlägsnar snabbt is och imma för perfekt sikt i alla väder.

14 Modern teknik gör det behagligare i bilen på resan utan underlättar också körningen. Ta t.ex. den läderklädda multifunktionsratten med 3-ekersdesignen som styr radion, mobiltelefonen och automatiska DSG-växellådan. Det finns också en läderklädd multifunktionsratt med 4-ekersdesign som kan styra radion och mobiltelefonen. Automatiska DSG-växellådan, som kan fås 6- eller 7-stegad, erbjuder jämna och snabba växlingar och gör att motorns drivkraft kan utnyttjas maximalt. Rekommenderat växelläge visas längst upp till höger på Maxi DOTeller färddatordisplayen. Bilar utrustade med KESSY (Keyless Entry, Start and exit SYstem) har en start/stoppknapp på rattstången med vilken du kan starta och stänga av motorn utan nyckel. Bolero bilradio är ett ljudsystem från ŠKODA som erbjuder massor av funktioner, som t.ex. uttag för SD- och MMC-minneskort, uppspelning av CD-skivor och mp3- och wma-filer, TIM (trafikinformationsminne), en CD-växlare för 6 skivor mm. Med navigationssystemet Columbus, som har en 6,5" färgpekskärm och röststyrning, kan du i kombination med TV-mottagaren titta på TV och text-tv i bilen.

15 Ljudanläggningen, med 10-kanalsförstärkare, digital equalizer och 10 högtalare, bjuder på en enastående ljudupplevelse i bilen. MDI-uttaget (Mobile Device Interface) gör att du kan styra en extern enhet via radion, navigationssystemet eller multifunktionsratten.

16 Ljuset som strålar in i kombiversionen genom det elmanövrerade panoramasoltaket ökar komforten och gör resan ännu behagligare. Nattetid kommer du att uppskatta de olika belysningsalternativ som står till buds både för kupén och runt om bilen.

17 Bagageutrymmesbelysningen i kombiversionen är mycket praktisk. På bakluckans insida sitter 2 små lampor som inte bara lyser upp det stora lastutrymmet utan också området precis bakom bilen. CatVision, en dämpad, diffus belysning invändigt med 2 vita LED-lampor, tänds samtidigt med dörrhandtagsbelysningen när halvljuset sätts på. Belysta dörrhandtag invändigt gör det lättare att stiga ur sedan mörkret fallit. Golvbelysningen bak tänds när man öppnar någon av bakdörrarna. Instegsbelysningen, som lyser upp omedelbart utanför dörrarna, sitter placerad i sidobackspeglarna och på fram- och bakdörrarnas undersida och hjälper dig undvika att trampa i t.ex. vattenpölar.

18 Komforten är mycket viktig under resan. Därför finns ett stort utbud av komfortutrustning som tillval. Och vi har tänkt både på föraren och passagerarna för att alla ska kunna njuta optimalt av resan. SunSet, rutor bak som är ännu mer mörktonade, ger ett effektivt skydd mot direkt solljus och gör samtidigt att passagerarna i baksätet kan sitta ännu mer avskilda från nyfikna blickar. Manuella solskyddsgardiner för sidorutorna bak (för båda modellversionerna) höjer avsevärt åkkomforten i baksätet när solen gassar. För en ännu behagligare temperatur i kupén varma sommardagar, kan halvkombiversionen utrustas med en manuell solskyddsgardin för bakrutan. Climatronic, den elektroniskt styrda luftkonditioneringen med 2 zoner, låter föraren och framsätespassageraren ställa in sina egna önsketemperaturer var för sig. Luftinsläppen i B-stolparna höjer klimatkomforten för de i baksätet.

19 Ytterbackspeglar som fälls in automatiskt när man låser bilen är en speciellt praktisk finess när man parkerar i stan. Integrerade teleskopmonterade strålkastarspolare håller effektivt strålkastarglasen rena från smuts. Dessa eleganta stålskydd på pedalerna ingår i sportpaketet som vidare innehåller sportchassi, bakspoiler lackerad i karossfärgen (endast halvkombiversionen), 3-ekrad läderratt. Det luftkonditionerade handskfacket sitter som vanligt placerat framför framsätespassageraren. Infodisplayen, på jumboboxens baksida, visar tiden och utomhustemperaturen. Här kan också sitta ett 12-voltsuttag och reglage till stolvärme bak. De ventilerade framsätena, som är klädda i perforerat läder, maximerar din komfort och körglädje. Ventilationen sköts av 2 fläktar placerade i sitsen resp. ryggstödet. Reglage bak för passagerarsätet fram är en nyhet i ŠKODA Superb. Om ingen sitter i sätet på passagerarsidan fram, kan den som sitter bakom snabbt och enkelt maximera benutrymmet för sig själv med dessa reglage. Reglagen är lätta att nå även från förarsätet.

20 Nya Superb erbjuder dig ett exceptionellt generöst utrymme för bagaget. Lastutrymmet i kombiversionen har en volym från 633 liter som genom att man fäller ner baksätet kan utökas till upp till liter. I modeller som är utrustade med det mellersta lastgolvet, kan man dessutom skapa ett plant lastutrymme med en längd på mm.

21 För att hålla bagaget på plats kan kombiversionen utrustas med ett system av integrerade aluminiumlister med fästanordningar. Med den utdragbara avdelare som ingår i systemet kan du t.ex. dela upp lastutrymmet i två delar, medan fästremmen kan användas för att bagaget inte ska glida runt under färd. Med denna nätsats kan du göra bagageutrymmet ännu mer praktiskt och se till att saker och till ligger på plats under resan. Det vertikala nätet kan fästas i aluminiumlister i mitten av lastutrymmet på kombiversionen. Unibag kallar vi vår praktiska medtagbara bag för skidor och snowboards upp till 195 cm långa. Stängbara förvaringsfack hittar vi bakom hjulhusen. Praktiska utfällbara krokar, ovanför hjulhusen, gör det enklare att transportera hem det du handlat. Här sitter också ett praktiskt 12-voltsuttag placerat. Det mellersta lastgolvet ligger på samma nivå som lastkanten och skapar på så sätt ett dolt förvaringsutrymme. Lastgolvet i kombiversionen går att dra ut över lastkanten vilket gör större och tyngre saker lättare att hantera.

22 I alla Superb-versioner kan du förlita dig på en enastående säkerhetsutrustning baserad på toppmodern teknik. Bi-xenon-strålkastare med AFS (Adaptive Frontlight System), som kan anpassa strålkastarbelysningen efter de aktuella körförhållandena, bidrar till din säkerhet bakom ratten. AFS har 2 lägen: landsväg och stadstrafik. AFS har dessutom en regnfunktion som är avsedd för körförhållanden där sikten är sämre. Bi-xenon-strålkastarna innehåller dessutom vridbara enheter som lyser upp i kurvorna när vägen svänger. Till säkerheten bidrar också dimljus fram med statiskt kurvljus, som kommer speciellt bra till pass på dåligt upplysta platser, liksom integrerade varselljus. För maximal säkerhet är bilen utrustad med 9 krockkuddar. Utöver krockkuddarna fram, kan föraren och framsätespassageraren förlita sig på sidokrockkuddar fram och bak speciellt avsedda att skydda bål och bäcken i händelse av en kollision i sidan (se bild). De krockkuddar som är avsedda för huvudena skapar en skyddsvägg när de löser ut både för de där fram och de i baksätet. Knäkrockkudden, som sitter placerad under rattkonsolen, skyddar förarens knän och smalben. Till din säkerhet, speciellt vid långa resor på motorväg, bidrar också trötthetsvarnaren, som i hastigheter över 65 km/h analyserar data från servostyrningens sensorer. Om systemet identifierar ett beteende som pekar på att föraren är trött, varnar bilen och föreslår att man tar en liten paus.

23 Regnsensorn sätter automatiskt på Aero-torkarna fram och anpassar dem beroende på hur mycket det regnar. Trycket mot rutan är jämnt fördelat vilket gör att torkarbladen tar effektivt över hela sin längd. Kombiversionen är utrustad med en högeffektiv Aero-torkare bak De plana reflexerna (kattögonen) gör att bilen syns bättre bakifrån. Säkerhetslampor i dörrarna fram och bak varnar andra trafikanter när bilen stannat och dörren är öppen.

24 4x4-versionen av halvkombi- resp. kombimodellen erbjuder dig även 4-hjulsdriftens alla fördelar, i tillägg till de enastående karaktärsdragen hos Superb, som rymlighet, komfort och praktiskhet i vardagen. När det gäller köregenskaperna lägger 4x4-versionerna till ännu roligare och sportigare sidor till den redan lyxiga körupplevelse som Superb bjuder på som standard. Kör du en 4-hjulsdriven version känner du dig mycket säkrare även på löst underlag. Det finns 4 motorer att välja mellan för den 4-hjulsdrivna versionen 2 bensindrivna och 2 dieslar. Bensindrivna 1.8 TSI/160 hk och dieselmotorn 2.0 TDI CR DPF/140 hk är kopplade till en väl beprövad, 6-växlad manuell växellåda. Dieselmotorn 2.0 TDI CR DPF/170 hk och vårt vassaste alternativ, den 6-cylindriga bensinmotorn 3.6 FSI V6/260 hk, levereras med en 6-stegad DSG-automatväxellåda. 4-hjulsdriften och den 6-stegade DSG-automatväxellådan representerar var för sig verkligt högteknologiska lösningar som kombinerade med varandra bjuder på en helt enastående körupplevelse. Bakaxeln på de 4-hjulsdrivna versionerna styrs av en Haldex-koppling som reagerar blixtsnabbt på de aktuella körförhållandena och förhindrar att framhjulen börjar att slira.

25 Mot nya körupplevelser: ŠKODA Superb 4x4.

26 Eftersom framtiden börjar här och nu: ŠKODA Superb GreenLine.

27 ŠKODA GreenFuture är en ingående del i vår företagsfilosofi. Vår långsiktiga strävan är att minska belastningen på miljön något som avspeglas i vårt fortlöpande arbete med att sänka bränsleförbrukningen och därmed också CO 2 -utsläppen. De bästa värdena när det gäller detta har våra GreenLine-versioner som tack vare moderna tekniska lösningar erbjuder extra mycket hänsyn för vår miljö samtidigt med hög körkomfort. Bland övriga modifieringar stoltserar våra nya Superb GreenLine-bilar också med ett lägre chassi och med lägre vikt. Med en 1.6 TDI CR DPF/105 hk med hela 250 Nm kopplad till en manuell 6-växlad växellåda har den vid blandad körning en förbrukning på 4,2 l/100 km (kombin: 4,3 l/100 km) och CO 2 -utsläppen ligger på 109 g/km (kombin: 113 g/km). Denna modell pryds av ett GreenLine-märke på kylargrillen. Den förbättring av aerodynamiken som Superb GreenLine erbjuder beror till stor del på bakluckespoilern. Även bak på bilen hittar vi ett GreenLine-märke. GreenLine är utrustad med de 7.0J x 16" lättmetallfälgarna Helix med lågfriktions däck av dimensionen 205/55 R16 (se bild). Start/stopp-systemet stänger automatiskt av motorn, t.ex. vid ett trafikljus i väntan på grönt eller i långsamtflytande kötrafik. När man sedan trampar på kopplingspedalen, återstartar motorn lika automatiskt. Med en knapp på mittkonsolen kan föraren när som helst stänga av start/stoppsystemet. Till en sänkning av bränsleförbrukningen och belastningen på motorn bidrar också energiåtervinningssystemet, som gör det möjligt att omvandla bilens rörelseenergi till elektricitet för laddning av batteriet.

28 Ännu stiligare, och ännu mer praktisk med ŠKODA Original-tillbehör.

29

30 Takspoilern för kombiversionen är inte bara snygg utan förbättrar också aerodynamiken. Škoda tillbehör erbjuder ett brett program av barnstolslösningar för de allra minsta upp till sittkudde för de större barnen. Du kan på ett säkert sätt fästa andra lasthållare från ŠKODA Originaltillbehör, takbox för skidor/snowboards och andra långa saker på standardtakräcket. Gummimattan för bagageutrymmet ger ett mycket gott skydd mot smuts och fukt. Det finns också en snygg tygmatta för bagageutrymmet, som är enkel att dammsuga. De här produkterna hittar du som ŠKODA Originaltillbehör. Information om det kompletta tillbehörssortimentet finner du hos närmaste auktoriserade ŠKODA-återförsäljare.

31 Halkskyddet för plastinsatsen håller saker och ting på plats så att de ej far runt. Textilmattorna är perfekt måttanpassade till form och storlek, och förutom att vara enkla att hålla rena är de dessutom mycket slitstarka. Med den avtagbara dragkroken kan din Superb dra ett släp på upp till kg (beroende på motorversion). Bland extrautrustningen hittar vi också anslutningskablar för MDI-uttaget (Mobile Device Interface). Plastinsatsen för lastutrymmet i kombiversionen kommer väl till pass när man t.ex. ska transportera sportutrustning eller liknande. Den har en upphöjd kant runt om och en aluminiumlist med vilken du kan dela av insatsen som du vill. Med hjälp av denna plastinsats med kant runt om är det enkelt att hålla bagageutrymmet i halvkombiversionen snyggt och prydligt. 18"-lättmetallfälgarna Trinity ger din bil en extra dynamisk look. 17"-lättmetallfälgarna Twister har tagits fram för dig som föredrar en sportigt elegant stil.

32 Modellversionen Elegance uppfyller även mycket högt ställda krav. Som standard levereras den med tygklädsel i beige eller svart. Alternativet beige finns med mörk golvinklädnad, inklusive urtagbara vävda mattor. Instrumentpanelen i kombinationen elfenben/svart eller svart/svart och dörrpaneler i beige eller svart, kan kombineras med Cinamorra-dekor (konstträ). Interiören pryds av ett antal svarta, högglanspolerade dekordetaljer och många krominlägg. Om så önskas kan man beställa sin Superb Elegance med Alcantara- eller läderklädsel och med dekor i pianolacksvart eller borstad aluminiumoptik (metallimitation). Framsätena har en speciell utformning som maximerar komforten.

33 Modellversion Ambition kännetecknas av sin dynamiska stil. I grundutförande är den utrustad med svart klädsel, 4-ekrad läderratt och läder på växelspaken och handbromshandtaget. Instrumentpanelen i kombinationen svart/grått eller svart/svart och dörrpaneler i grått eller svart, kombineras med dekor i borstad aluminiumoptik (metallimitation). Interiören pryds dessutom av ett antal svarta, högglanspolerade dekordetaljer och krominlägg. Den som så önskar kan beställa sin Superb Ambition med Alcantara- eller läderklädsel och med Cinamorra-dekor (konstträ).

34 7.5J x 18" Trinity lättmetallfälgar för däck av dimensionen 225/40 R J x 18" Luxon lättmetallfälgar med polerad yta, för däck av dimensionen 225/40 R J x 17" Laurel lättmetallfälgar för däck av dimensionen 225/45 R17.

35 7.5J x 17" Trifid lättmetallfälgar för däck av dimensionen 225/45 R J x 17" Twister lättmetallfälgar för däck av dimensionen 225/45 R J x 16" Helix lättmetallfälgar för däck av dimensionen 205/55 R16.

36 Candy White, standard Laser white, standard Pacific Blue, standard Rosso Brunello, metallic Brilliant Silver, metallic Amethyst Purple, metallic Jungle green, metallic Metal Grey, metallic Lava Blue, metallic Cappuccino Beige, metallic Moon white, metallic Magnetic Brown, metallic Black Magic, pärleffekt

37 Ambition-interiör svart tyg Elegance-interiör svart tyg Elegance-interiör Elfenben, tyg Ambition-, Elegance-interiör* svart Alcantara/läder/konstläder Elegance-interiör* Elfenbensfärgat Alcantara/läder/konstläder Ambition, Elegance-interiör* svart läder/konstläder Elegance-interiör* Elfenbensfärgat läder/konstläder * Extrautrustning.

38 Tekniska data Superb Motor 1.8 TSI/160 hk 1.8 TSI/160 hk 4x4 2.0 TSI/200 hk 3.6 FSI V6/260 hk Turboladdad bensinmotor, Turboladdad bensinmotor, Turboladdad bensinmotor, V6, bensinmotor direktinsprutningssystem avhögtryckstyp direktinsprutningssystem avhögtryckstyp direktinsprutningssystem avhögtryckstyp Cylindrar/cylindervolym (cm³) 4/1798 4/1798 4/1984 6/3597 Max. effekt/varvtal (kw/varv per min) 118/ / / /6000 Max. vridmoment/varvtal (Nm/varv per min.) 250/ / / / Miljöklass EU5 EU5 EU5 EU5 Bränsle Bensin, blyfri, RON 95/91* Bensin, blyfri, RON 95/91* Blyfri bensin, med som lägst oktantal RON 95 Blyfri bensin, med som lägst oktantal RON 95 Prestanda Topphastighet (km/h) Acceleration km/h (sek) 8,2 (8,4) 8,4 7,7 6,4 Bränsleförbrukning 99/100 (l/100 km) stadstrafik 9,4 (9,3) 10,1 10,6 13,0 landsväg 5,2 (5,6) 6,3 6,3 7,0 blandad körning 6,8 (7,0) 8,0 7,9 9,3 CO 2 -utsläpp (g/km) 158 (162) Vändradie (m) 11,69 11,69 11,69 11,69 Transmission Typ Framhjulsdrift 4x4 Framhjulsdrift 4x4 Koppling Hydraulisk torr 1-lamellskoppling Haldex-koppling Dubbel koaxial koppling, elektrohydraulisk Haldex-koppling (dubbel koaxial koppling, elektrohydraulisk) Växellåda Manuell 6-växlad (automatisk DSG, 7-stegad) Manuell 6-växlad Automatisk 6-stegad DSG Automatisk 6-stegad DSG Vikt Tjänstevikt i standardversion inkl. en förarvikt på 75 kg (kg) 1496 (1508) Nyttolast inkl. förare och extrautrustning (kg) Totalvikt (kg) 2059 (2071) Släpvikt, obromsad (max. kg) Släpvikt, bromsad 12% (max. kg) Kaross 5-sitsig, 5-dörrars, 2-boxars Mått utvändigt Luftmotståndskoefficient, C w 0,29/0,30 beroende på motorversion; GreenLine: 0.27 Längd (mm) 4833 Bredd (mm) 1817 Chassi Höjd (mm) 1.462; GreenLine: 1449 Framaxel MacPherson-upphängning med underliggande triangulära länkarmar och krängningshämmare Hjulbas (mm) 2761 Bakaxel Flerpunktsupphängd axel med längs- och tvärgående länkarmar, med krängningshämmare Spårvidd fram/bak (mm) 1.545/1.518; 3.6 FSI: 1537/1510 Bromssystem Hydrauliskt, diagonalt 2-kretssystem, vakuumservo med Dual Rate Markfrigång (mm) 139; 3.6 FSI: 141; GreenLine: 125 bromsar fram Skivbromsar med invändig ventilation och flytande 1-kolvsbromsok bromsar bak Skivbromsar Mått invändigt Styrning Direkt kuggstångsstyrning med elektromekaniskt servo Utrymme i sidled fram/bak (mm) 1468/1451 Fälgar 7.0J x 16"; 7.5J x 17"; GreenLine: 7.0J x 16" Fri höjd, fram/bak (mm) 988/955 Däck 205/55 R16; 225/45 R17; GreenLine: 205/55 R16 Bagageutrymmesvolym (max. l) utan reservhjul, med bakre ryggstöd uppfällda/nedfällda 595/1700 Tankrymd (l) 60 med reservdäck minskas volymen med 30 l * Användande av bränsle med lågt oktantal kan inverka på motorprestandan. ( ) Gäller automatväxellåda. Uppgift saknades vid trycktillfället.

39 1.6 TDI CR DPF/105 hk GreenLine 2.0 TDI CR DPF/140 hk 2.0 TDI CR DPF/140 hk 4x4 2.0 TDI CR DPF/170 hk 2.0 TDI CR DPF/170 hk 4x4 Turboladdad dieselmotor, högtrycksdirektinsprutning av common rail-typ Turboladdad dieselmotor, högtrycksdirektinsprutning av common rail-typ Turboladdad dieselmotor, högtrycksdirektinsprutning av common rail-typ Turboladdad dieselmotor, högtrycksdirektinsprutning av common rail-typ Turboladdad dieselmotor, högtrycksdirektinsprutning av common rail-typ 4/1598 4/1968 4/1968 4/1968 4/ / / / / / / / / / / EU5 EU5 EU5 EU5 EU5 Diesel Diesel Diesel Diesel Diesel (222) ,2 10,0 (10,1) 10,3 8,6 8,7 5,2 5,6 (6,3) 6,4 5,4 (6,3) 6,5 3,6 4,0 (4,5) 4,6 4,1 (4,6) 4,8 4,2 4,6 (5,2) 5,3 4,6 (5,3) 5, (134) (139) ,69 11,69 11,69 11,69 11,69 Framhjulsdrift Framhjulsdrift 4x4 Framhjulsdrift 4x4 Hydraulisk 1-lamellskoppling Manuell 6-växlad Hydraulisk torr 1-lamellskoppling (dubbel koaxial koppling, elektrohydraulisk) Manuell 6-växlad (Automatisk 6-stegad DSG) Haldex-koppling Manuell 6-växlad Hydraulisk 1-lamellskoppling (Dubbel koaxial koppling, elektrohydraulisk) Manuell 6-växlad (Automatisk 6-stegad DSG) Haldex-koppling Automatisk 6-stegad DSG (1554) (1557) (2117) (2120) , , l 1,468 1,451 1, ,545 1, ,761 1,114 1,817 2,009 4,833

40 Tekniska data Superb Combi Motor 1.8 TSI/160 hk 1.8 TSI/160 hk 4x4 2.0 TSI/200 hk 3.6 FSI V6/260 hk Turboladdad bensinmotor, Turboladdad bensinmotor, Turboladdad bensinmotor, V6, bensinmotor direktinsprutningssystem avhögtryckstyp direktinsprutningssystem avhögtryckstyp direktinsprutningssystem avhögtryckstyp Cylindrar/cylindervolym (cm³) 4/1798 4/1798 4/1984 6/3597 Max. effekt/varvtal (kw/varv per min) 118/ / / /6000 Max. vridmoment/varvtal (Nm/varv per min.) 250/ / / / Miljöklass EU5 EU5 EU5 EU5 Bränsle Bensin, blyfri, oktantal RON 95/91* Bensin, blyfri, oktantal RON 95/91* Blyfri bensin, med som lägst oktantal RON 95 Blyfri bensin, med som lägst oktantal RON 95 Prestanda Topphastighet (km/h) Acceleration km/h (sek) 8,3 (8,5) 8,5 7,8 6,5 Bränsleförbrukning 99/100 (l/100 km) stadstrafik 9,5 (9,4) 10,2 10,7 13,0 landsväg 5,3 (5,7) 6,4 6,4 7,0 blandad körning 6,9 (7,1) 8,1 8,0 9,3 CO 2 -utsläpp (g/km) 160 (164) Vändradie (m) 11,69 11,69 11,69 11,69 Transmission Typ Framhjulsdrift 4x4 Framhjulsdrift 4x4 Koppling Hydraulisk torr 1-lamellskoppling Haldex-koppling Dubbel koaxial koppling, elektrohydraulisk Haldex-koppling (dubbel koaxial koppling, elektrohydraulisk) Växellåda Manuell 6-växlad (automatisk DSG, 7-stegad) Manuell 6-växlad Automatisk 6-stegad DSG Automatisk 6-stegad DSG Vikt Tjänstevikt i standardversion inkl. en förarvikt på 75 kg (kg) 1518 (1530) Nyttolast inkl. förare och extrautrustning (kg) Totalvikt (kg) 2081 (2093) Släpvikt, obromsad (max. kg) Släpvikt, bromsad 12% (max. kg) Kaross 5-sitsig, 5-dörrars, 2-boxars Mått utvändigt Luftmotståndskoefficient, C w 0,29/0,30 beroende på motorversion; GreenLine: 0.28 Längd (mm) 4833 Bredd (mm) 1817 Chassi Höjd (mm) 1.511; GreenLine: 1496 Framaxel MacPherson-upphängning med underliggande triangulära länkarmar och krängningshämmare Hjulbas (mm) 2761 Bakaxel Flerpunktsupphängd axel med längs- och tvärgående länkarmar, med krängningshämmare Spårvidd fram/bak (mm) 1.545/1.517; 3.6 FSI: 1537/1510 Bromssystem Hydrauliskt, diagonalt 2-kretssystem, vakuumservo med Dual Rate Markfrigång (mm) 141; 3.6 FSI: 140; GreenLine: 126 bromsar fram Skivbromsar med invändig ventilation och flytande 1-kolvsbromsok bromsar bak Skivbromsar Mått invändigt Styrning Direkt kuggstångsstyrning med elektromekaniskt servo Utrymme i sidled fram/bak (mm) 1468/1450 Fälgar 7.0J x 16"; 7.5J x 17"; GreenLine: 7.0J x 16" Fri höjd, fram/bak (mm) 1001/986 Däck 205/55 R16; 225/45 R17; GreenLine: 205/55 R16 Bagageutrymmesvolym (max. l) utan reservhjul, med bakre ryggstöd uppfällda/nedfällda 633/1865 Tankrymd (l) 60 med reservdäck minskas volymen med 30 l * Användande av bränsle med lågt oktantal kan inverka på motorprestandan. ( ) Gäller automatväxellåda. Uppgift saknades vid trycktillfället.

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia RS

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia RS SIMPLY CLEVER ŠKODA Fabia RS Från rally till väg: Škoda Fabia RS har ärvt det bästa av våran långa motorsportserfarenhet. Medan grillen med RS-märket ger bilen ett vänligt utseende, åberopar den robusta

Läs mer

SIMPLY CLEVER. Škoda Fabia Monte Carlo

SIMPLY CLEVER. Škoda Fabia Monte Carlo SIMPLY CLEVER Škoda Fabia Monte Carlo Ett enkelt sätt att få adrenalinet att flöda. ŠKODA Fabia Monte Carlo. Föreställ dig en solig kustlinje eller nersmutsade stänkskärmar och dundrande motorer. En lugn

Läs mer

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Octavia Scout

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Octavia Scout SIMPLY CLEVER ŠKODA Octavia Scout Förberedd för varje väg hårdheten i ŠKODA Octavia Scout. Med 4x4 lever körglädjen vidare även om vägen tar slut. Infällbara ytterbackspeglar fälls in automatiskt när

Läs mer

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo SIMPLY CLEVER ŠKODA Citigo Redo för storstaden. Praktisk och smidig. Perfekt för mindre utflykter För shopping och sightseeing. Citigo är en kompakt bil men har ändå ett generöst bagageutrymme för sin

Läs mer

SIMPLY CLEVER. NYA ŠKODA Yeti

SIMPLY CLEVER. NYA ŠKODA Yeti SIMPLY CLEVER NYA ŠKODA Yeti Har du också märkt att parkeringsbiljetter är som strumpor? De försvinner alltid! Som t.ex. när man ska köra ut från P-huset, står där vid bommen, men inte kan hitta P-biljetten!

Läs mer

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Rapid

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Rapid SIMPLY CLEVER ŠKODA Rapid Även om varenda förälder gör sitt bästa för sin familj, kan de ibland behöva lite hjälp på vägen. Därför har vi tagit fram en speciell verktygslåda för dig. Den heter ŠKODA Rapid.

Läs mer

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Skriv ut sida Modell: Saab 9-3 SportCombi 2.0t BioPower 200 hk SEK 291 800 Exteriör & Interiör: Jet Black SEK 6 900 Läder/textilklädsel "Sport", Black Lättmetallfälg

Läs mer

SIMPLY CLEVER ŠKODA RAPID

SIMPLY CLEVER ŠKODA RAPID SIMPLY CLEVER ŠKODA RAPID Kommer att ändra din syn på utrymme. De platser vi trivs bäst på har vi oftast varit med om att skapa själva. De avspeglar våra egna känslor, vårt temperament och vår kreativitet

Läs mer

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Octavia RS

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Octavia RS SIMPLY CLEVER ŠKODA Octavia RS Vad skulle bättre kunna komplementera sportig elegans än ett väl planerat säkerhetskoncept. Känslan av ansvarstagande och körglädje går hand i hand. Infällbara ytterbackspeglar

Läs mer

Din A-Klass: A 180 BlueEFFICIENCY

Din A-Klass: A 180 BlueEFFICIENCY Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor A 180 BlueEFFICIENCY Välj klädsel Jupiterröd Hjul AMG lättmetallfälgar 45,7 cm (18 tum) i multi-ekerdesign Klädsel Konstläderklädsel

Läs mer

Prislista. Ford Transit Connect. Connect L1 Ambiente 1 Motor Växellåda Exkl moms. Connect L1 Trend 2 Motor Växellåda Exkl moms

Prislista. Ford Transit Connect. Connect L1 Ambiente 1 Motor Växellåda Exkl moms. Connect L1 Trend 2 Motor Växellåda Exkl moms Prislista Ford Transit Connect Connect L1 Ambiente 1 Motor Växellåda Exkl moms Ambiente 1.6TD075 M5 137.756:- Ambiente 1.0T 100 M6 137.756:- Ambiente 1.6TD095 M5 159.356:- Ambiente 1.5TD120 MPS 182.556:-

Läs mer

SIMPLY CLEVER ŠKODA YETI

SIMPLY CLEVER ŠKODA YETI SIMPLY CLEVER ŠKODA YETI Inspiration väntar med Skoda Yeti, oavsett vilken väg du tar. Vare sig det är staden med dess ständiga puls eller landsbygden där vägen tar slut och en värld full av äventyr tar

Läs mer

Mercedes-Benz Vans. V-Klass. Mercedes-Benz Transportbilar hösten 2015. Familjens nya tjänstebil. Paket Executive. Paket Business.

Mercedes-Benz Vans. V-Klass. Mercedes-Benz Transportbilar hösten 2015. Familjens nya tjänstebil. Paket Executive. Paket Business. Pris inkl. moms från: Billån+1 från: Leasing+1 från: Förmånsvärde2 från: Alltid med Edition: V220 SE Edition lång (163 hk) V220 Avantgarde Edition lång (163 hk) 463.900 kr 4.505 kr/mån 3.595 kr/mån 3.100

Läs mer

SIMPLY CLEVER ŠKODA OCTAVIA RS

SIMPLY CLEVER ŠKODA OCTAVIA RS SIMPLY CLEVER ŠKODA OCTAVIA RS För dig som vill ha en bil med tryck i men också gott om plats... ... med en lika sportig som elegant look. Nya ŠKODA Octavia RS är inte bara så praktisk som en riktig

Läs mer

Jeep Wrangler MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Jeep Wrangler MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 1/2012 Gäller från 2012-03-09 Modellprogram Gäller fr. o. m. 2012-03-09 Versioner Wrangler 2-dörrars 3.6 V6 AT5 284hk Wrangler Unlimited 4-dörrars

Läs mer

Saab 9-3 Aero Sedan 2014 Bilspecifikation

Saab 9-3 Aero Sedan 2014 Bilspecifikation Saab 9-3 Aero Sedan 2014 Bilspecifikation 2014-02-14 Sida 1 av 5 Standardutrustning Kupé och Interiör Läderklädd sportratt, ställbar i höjd- och längdled Sportstolar i läderklädsel Elmanövrerade och eluppvärmda

Läs mer

SIMPLY CLEVER ŠKOD OD OctA A Oct vi A A vi

SIMPLY CLEVER ŠKOD OD OctA A Oct vi A A vi SIMPLY CLEVER ŠKODA octavia Octavia Känslan av häpnad är lika sällsynt som den är njutbar. För att fortsätta att häpnas av olika saker behöver vi inte ändra på allting ibland räcker det med att helt

Läs mer

Nya Opel Corsa Enjoy Modellår 2016 - Utgåva 2015-10-16 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms

Nya Opel Corsa Enjoy Modellår 2016 - Utgåva 2015-10-16 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms Nya Opel Corsa Enjoy år 216 Utgåva 215116 l/1 km CO2 g/km Vägskatt (215) Kamrem eller Enjoy Corsa Enjoy 3dörrars/5dörrars Ord. Kampanjpris 1.4 ECOTEC 9 hk MT5 5,2/5,2 121/122 58/62 8/8 Kedja 14 129 9 1.4

Läs mer

Vill du ha det riktigt bekvämt går du All-in.

Vill du ha det riktigt bekvämt går du All-in. Volkswagen Financial Services Finansiering. Försäkring. Mobilitet. Vill du ha det riktigt bekvämt går du All-in. All-in har utformats för att göra det så enkelt som möjligt för företag med en eller att

Läs mer

Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris

Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris Bilerbjudande 2014 Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris Passat Alltrack Golf Passat Premium R Tiguan Sharan Golf Sportscombi Ett erbjudande till Tennisförbundet Så här gör du

Läs mer

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Yeti

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Yeti SIMPLY CLEVER ŠKODA Yeti Vyer du inte hittar på kartan. Dom små äventyren som börjar precis utanför dörren. Perfekt inne i shoppingens stadsdjungel. Hemligheten bakom Yetins distinkta design ligger

Läs mer

SIMPLY CLEVER. NYA Škoda

SIMPLY CLEVER. NYA Škoda SIMPLY CLEVER NYA Škoda OCTAVIA SCOUT Vissa familjer är nöjda med att stanna inomhus. Men inte din. Din familj har en mer äventyrlig ådra. Här uppskattas mindre dagsutflykter till landet, resor till fjällen

Läs mer

Utgåva 2. Cross Caddy

Utgåva 2. Cross Caddy Utgåva 2 Cross Caddy Cross Caddy Life 03 Cross Caddy Life lockar till äventyr med sitt tuffa ut seende. Designat underredsskydd i silver och svarta skärm breddare ger distinkt off-road-prägel. Första intrycket

Läs mer

Bilerbjudande. Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris. Golf Beetle Tiguan Passat

Bilerbjudande. Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris. Golf Beetle Tiguan Passat 2012 Polo Bilerbjudande Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris Golf Beetle Tiguan Passat Ett erbjudande till Svensk Tennis Erbjudandet gäller under 2012 och prisexemplen avser läget

Läs mer

BMW ökar mest bland tjänstebilar i Sverige!

BMW ökar mest bland tjänstebilar i Sverige! BMW ökar mest bland tjänstebilar i Sverige! Eftersom BMW, enligt det oberoende tjänstebilsförlaget Ynnor, ökar mest bland tjänstebilar i Sverige, så vet vi att allt fler får sina tjänstebilsdrömmar uppfyllda.

Läs mer

SIMPLY CLEVER NYA ŠKODA OCTAVIA SCOUT

SIMPLY CLEVER NYA ŠKODA OCTAVIA SCOUT SIMPLY CLEVER NYA ŠKODA OCTAVIA SCOUT Vissa familjer är nöjda med att stanna inomhus. Men inte din. Din familj har en mer äventyrlig ådra. Här uppskattas mindre dagsutflykter till landet, resor till fjällen

Läs mer

Auris Touring Sports. Premiär i augusti 2013. www.toyota.se

Auris Touring Sports. Premiär i augusti 2013. www.toyota.se Auris Touring Sports Premiär i augusti 2013 www.toyota.se Auris Touring Sports Det är många som har längtat efter en ny C-klasskombi från Toyota och efter sommaren är den här, nya Auris Touring Sports.

Läs mer

Alto. Vill du ha mer information? Specifikationer Utrustning. April 2009

Alto. Vill du ha mer information? Specifikationer Utrustning. April 2009 Vill du ha mer information? Titta på www.suzuki.se om du vill ha mer information om Alto och om din närmaste Suzukiåterförsäljare. Modellerna som visas i den här utgåvan kan avvika från det verkliga utförandet.

Läs mer

NISSAN NV200 SKÅP PRISLISTA 01.10.2015

NISSAN NV200 SKÅP PRISLISTA 01.10.2015 NISSAN NV200 SKÅP PRISLISTA 01.10.2015 CA-pris Moms Rekommenderat Motor Version Skjutdörr Lastvolym Växel CO 2 Totalvikt ex. moms 25 % cirkapris m³ låda (g/km) kg SEK SEK SEK 1.5dCi 90 hk EURO5b+ Comfort

Läs mer

LITEN BIL MED STORT HJÄRTA

LITEN BIL MED STORT HJÄRTA LITEN BIL MED STORT HJÄRTA Suzuki Swift uppfyller mer än väl alla krav du som medveten bilförare kan ställa på en modern och kompakt bil för framtiden. En sportig bil som är både ekonomisk, säker och otroligt

Läs mer

Kampanj-prislista Renault Trafic

Kampanj-prislista Renault Trafic Kampanj-prislista Renault Trafic Kampanjmodeller HK Växellåda L1H1 T27 L1H1 T29 L2H1 T29 Trafic Base Line 1.6 dci Single Turbo Inkl. manuell luftkonditionering, bränslevärmare, tidur samt genomlastninglucka

Läs mer

PREMIÄRHELG! NYA ŠKODA FABIA

PREMIÄRHELG! NYA ŠKODA FABIA PREMIÄRHELG! NYA ŠKODA FABIA LÖR 10-15 & SÖN 11-15 Fy Fabian va bra AUTO MOTOR & SPORT En bil som har det mesta. Fabia är praktisk att använda, trevlig att köra och enkel att leva med. AFTONBLADET Snyggare,

Läs mer

MODELLPROGRAM SKATT OCH FÖRSÄKRING GARANTIER

MODELLPROGRAM SKATT OCH FÖRSÄKRING GARANTIER Produktfakta MODELLPROGRAM Motor Drivmedel Växellåda Utrustningsnivå LagerföRD 1.4 Bensin Manuell 5-vxl Select Ja 1.6 Bensin Manuell 6-vxl Premium Ja 1.6 Bensin Automat 4-vxl Premium Ja 1.6 Bensin Manuell

Läs mer

4 cylindrar 16 ventiler. Högtrycksinsprutning Direktinsprutning. Turbo, laddluftkylare Trevägskatalysator. Variabel turbingeometri Kväveoxidsensor

4 cylindrar 16 ventiler. Högtrycksinsprutning Direktinsprutning. Turbo, laddluftkylare Trevägskatalysator. Variabel turbingeometri Kväveoxidsensor Touran 1,6 FSI TDI TDI 136 Motor 4 cylindrar 4 cylindrar 4 cylindrar 16 ventiler Högtrycksinsprutning Högtrycksinsprutning Direktinsprutning Turbo, laddluftkylare Turbo, laddluftkylare Trevägskatalysator

Läs mer

Nissan e NV200 Skåp. Priser, utrustning, specifikationer, färger 23.05.14 SE 20C 0407

Nissan e NV200 Skåp. Priser, utrustning, specifikationer, färger 23.05.14 SE 20C 0407 Nissan e NV200 Priser, utrustning, specifikationer, färger 23.05.14 SE 20C 0407 Prislista Drivning Motor Växellåda Utrustningsnivå Cirkapris exkl. Moms SEK 25% moms SEK Rek. cirkapris SEK Framhjulsdrift

Läs mer

LEXUS RX 400h. Fr o m 0503

LEXUS RX 400h. Fr o m 0503 LEXUS RX 400h Fr o m 0503 MILJÖ- DEKLARATION RX 400h Tillverkning Fabriken är certifi erad enligt internationella miljöledningsstandarden ISO 14001. Bränsledeklaration Förbrukning, liter/100 km. Blandad

Läs mer

NY RENAULT TRAFIC DUBBELHYTT. Prislista och Tillval

NY RENAULT TRAFIC DUBBELHYTT. Prislista och Tillval NY RENAULT TRAFIC DUBBELHYTT lista och Tillval PRISER Kod Engine Norm Växellåda Storlek HK exkl moms DC1E2 212SB6 1,6 R9M FAP Twin Turbo S/S EURO5 6-vxl manuell (PF6) L2 H1 120 hp 282 000 kr DC1E2 212SA6

Läs mer

Kompakta mått stor personlighet

Kompakta mått stor personlighet 02 Kompakta mått stor personlighet Liten bil som gör stort intryck Med nya Kia Picanto får du en bil med stil och personlighet. Trots det lilla formatet bjuder den på en elegans och komfort som man inte

Läs mer

Cyl.Volym Däck/Fälg (Stål) 55 kw 75 hk. 55 kw 75 hk. 1.461 cm³ 195/65 R 15 149.600:- 1.461 cm³ 195/65 R 15 147.400. 66 kw 90 hk.

Cyl.Volym Däck/Fälg (Stål) 55 kw 75 hk. 55 kw 75 hk. 1.461 cm³ 195/65 R 15 149.600:- 1.461 cm³ 195/65 R 15 147.400. 66 kw 90 hk. Prislista Citan 2015 Typ Skåp Kompakt Motor/Växellåda/ Max.Vridmoment med 5-vxl manuell växellåda, 180 Nm vid 1.750-2.500 v/min Skåp Lång med 5-vxl manuell växellåda, 180 Nm vid 1.750-2.500 v/min Effekt

Läs mer

Originaltillbehör. Civic. Hybrid

Originaltillbehör. Civic. Hybrid Originaltillbehör Civic Hybrid 02 03 Gör ett unikt val Med Civic Hybrid kan du fatta ett grönt beslut, utan att behöva kompromissa med stil, komfort och prestanda. Det är det som gör Civic Hybrid speciell.

Läs mer

5 års Nybilsgaranti med fri körsträcka. Produktfakta

5 års Nybilsgaranti med fri körsträcka. Produktfakta 5 års Nybilsgaranti med fri körsträcka Produktfakta MODELLPROGRAM MOTOR DRIVMEDEL VÄXELLÅDA UTRUSTNINGSNIVÅ BESTÄLLNINGSKOD 2,5 CRDi (136 hk) Diesel Manuell 6-vxl Select GDF36B857D-H880 2,5 CRDi (136 hk)

Läs mer

Nissan e-nv200 Combi, Evalia

Nissan e-nv200 Combi, Evalia Nissan e-nv200 Combi, Evalia Priser, utrustning, specifikationer, färger Prislista Cirkapris exkl. 25% moms Rek. cirkapris Drivning Motor Växellåda Utrustningsnivå Moms SEK SEK SEK Combi-5 Efter 40.000

Läs mer

En liten bil med stora utrymmen

En liten bil med stora utrymmen Nya Kia 1 design En liten bil med stora utrymmen Kia Venga är ritad av Kias Europeiska formgivarteam i Frankfurt. Designen följer den senaste trenden en liten bil med stora utrymmen. Genom att Venga är

Läs mer

A4 Avant. A4 Avant. Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör. Produktnr. Beskrivning Pris

A4 Avant. A4 Avant. Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör. Produktnr. Beskrivning Pris Audi unite A4 Avant Totalpris 323 600 SEK Produktnr. Beskrivning Pris A4 Avant Motor 8K50QC\0 2.0 TDI clean diesel 6-växlad Power: 110(150) kw(hk) Bränsleförbrukning: Blandad körning: 4,6 l CO2-utsläpp:

Läs mer

Nya Opel Insignia Drive Modellår 2015 - Utgåva 2015-01-21 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms

Nya Opel Insignia Drive Modellår 2015 - Utgåva 2015-01-21 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms Nya Opel Insignia Drive Diesel 1.6 ECOTEC Turbo MT6 170 hk S/S 5,9/6,2 139/146 1.6 ECOTEC Turbo AT6 170 hk 6,6/6,8 155/159 2.0 ECOTEC Turbo MT6 250 hk S/S 7,2/7,4 169/174 2.0 ECOTEC Turbo 4x4 MT6 250 hk

Läs mer

Nya Opel Insignia Drive Modellår 2015 - Utgåva 2014-12-01 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms

Nya Opel Insignia Drive Modellår 2015 - Utgåva 2014-12-01 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms Nya Opel Insignia Drive Diesel l/100 km Insignia Drive Ord. Kampanjpris 1.6 ECOTEC Turbo MT6 170 hk S/S 5,9/6,2 139/146 1.6 ECOTEC Turbo AT6 170 hk 6,6/6,8 155/159 2.0 ECOTEC Turbo MT6 250 hk S/S 7,2/7,4

Läs mer

En liten bil med stora utrymmen. Låt oss presentera Kia Venga*

En liten bil med stora utrymmen. Låt oss presentera Kia Venga* En liten bil med stora utrymmen. Låt oss presentera Kia Venga* Kia Venga är ritad av Kias Europeiska formgivarteam i Frankfurt. Designen följer den senaste trenden en liten bil med stora utrymmen. Genom

Läs mer

Sharan Advantage fakta

Sharan Advantage fakta Sharan Advantage fakta Sharan Advantage Standard för Turbo och TDI 140. Förarmiljö Sharan Advantage. Navigationssystem erbjuds som tillbehör. Eluppvärmd fram- och bakruta. Färddator. Lättmetallfälg 16"

Läs mer

CITROËN DS5. Produktfakta. Från 01 februari 2012

CITROËN DS5. Produktfakta. Från 01 februari 2012 CITROËN DS5 Produktfakta Från 01 februari 2012 TEKNISK SPECIFIKATION (Bensin) MOTOR THP 155 Automat THP 200 Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri 95 oktan Antal cylindrar 4 4 Antal ventiler / cylinder 4 4

Läs mer

LITEN BIL MED STORT HJÄRTA

LITEN BIL MED STORT HJÄRTA LITEN BIL MED STORT HJÄRTA Nya Suzuki Swift uppfyller mer än väl alla krav du som medveten bilförare kan ställa på en modern och kompakt bil för framtiden. En sportig bil som är både ekonomisk, säker och

Läs mer

Nya Opel Insignia Drive Modellår 2015 - Utgåva 2015-01-21 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms

Nya Opel Insignia Drive Modellår 2015 - Utgåva 2015-01-21 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms Nya Opel Insignia Drive Diesel l/100 km 1.6 ECOTEC Turbo MT6 170 hk S/S 5,9/6,2 139/146 1.6 ECOTEC Turbo AT6 170 hk 6,6/6,8 155/159 2.0 ECOTEC Turbo MT6 250 hk S/S 7,2/7,4 169/174 2.0 ECOTEC Turbo 4x4

Läs mer

RENAULT MASTER. Prislista & Produktfakta. från 7,8 l / 100 km. Cirkapriser gäller from 2012-05-30 Ändrad 2012-08-01

RENAULT MASTER. Prislista & Produktfakta. från 7,8 l / 100 km. Cirkapriser gäller from 2012-05-30 Ändrad 2012-08-01 RENAULT MASTER Prislista & Produktfakta Cirkapriser gäller from 2012-05-30 Ändrad 2012-08-01 Nu med ännu lägre förbrukning! från 7,8 l / 100 km NYHET: Master Flak & Master Konceptskåp Alla rekommenderade

Läs mer

NYA NISSAN QASHQAI. Business+ Euro5 Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger 01.06.2015 EURO5

NYA NISSAN QASHQAI. Business+ Euro5 Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger 01.06.2015 EURO5 NYA NISSAN Business+ Euro5 Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger PRISLISTA Versioner nedan gäller endast bilar i lager och tillgängligheten är begränsad. Det kompletta utbudet finns tillgängligt

Läs mer

Tillbehör Splash. Maj 2009

Tillbehör Splash. Maj 2009 Tillbehör Splash Maj 2009 Sportig och dynamisk GT-paket GT-paketet för Suzuki Splash består av: 00A5B-GTPAK-000 - Spoiler för bakluckan, lackerad i svart som standard - Del till främre stötfångaren som

Läs mer

Yaris Limited Edition Produktinformation

Yaris Limited Edition Produktinformation Yaris Limited Edition Produktinformation URVAL AV UTRUSTNING Interiört Backspegel, inre, avbländbar. Bakruta, eluppvärmd. Baksäte, justerbart 15 cm. Burk-/mugghållare, 2 st fram. Centrallås, fjärrstyrt.

Läs mer

NYA NISSAN QASHQAI. Business+ Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger 08.05.2014 SE-06C-0397

NYA NISSAN QASHQAI. Business+ Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger 08.05.2014 SE-06C-0397 NYA NISSAN QASHQAI Business+ Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger PRISLISTA MO TO R VÄXELLÅDA Driv ning Utrus tnings niv å CO 2 g/k m Bräns leförbruk ning l/100k m Rek ommenderat c irk apris

Läs mer

Prius Plug-in Hybrid

Prius Plug-in Hybrid Prius Plug-in Hybrid Prius Plug-in Hybrid. Bilen som är det bästa av två världar både en elbil och en hybrid i ett med mycket låg bränsleförbrukning och lågt koldioxidutsläpp. Tack vare de tekniskt framstående

Läs mer

VOLKSWAGEN GROUP SEAT FÖRMÅNSBILAR 2012

VOLKSWAGEN GROUP SEAT FÖRMÅNSBILAR 2012 VOLKSWAGEN GROUP SEAT FÖRMÅNSBILAR 2012 TILL ER TJÄNST. SEAT är det bästa av två världar. Det är spansk passion och tysk teknik i perfekt harmoni. Stilren design och hög kvalitet, körglädje och kompromisslös

Läs mer

NYA NISSAN QASHQAI EURO5. Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger 01.06.2015 EURO5

NYA NISSAN QASHQAI EURO5. Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger 01.06.2015 EURO5 NYA NISSAN EURO5 Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger PRISLISTA Versioner nedan gäller endast bilar i lager och tillgängligheten är begränsad. Det kompletta utbudet finns tillgängligt på kundprislistan

Läs mer

Bilmodell Motor Växellåda Standardutrustning Paket Nyheter

Bilmodell Motor Växellåda Standardutrustning Paket Nyheter VOLVO S70/V70 1997 1/9 En ny Volvo-epok inleds 1997 då marknadsledaren och bästsäljaren Volvo 850 lämnar över stafettpinnen till sin efterträdare sedanmodellen Volvo S70 och herrgårdsmodellen Volvo V70.

Läs mer

Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör. Produktnr. Beskrivning Pris

Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör. Produktnr. Beskrivning Pris Audi unite Q5 Totalpris 368 100 SEK Produktnr. Beskrivning Pris Q5 Motor 8RB0Q9\1 2.0 TDI clean diesel quattro 6-växlad Power: 110(150) kw(hk) Bränsleförbrukning: Blandad körning: 5,6 l CO2-utsläpp: 147

Läs mer

Prislista Ford Galaxy

Prislista Ford Galaxy Prislista Ford Galaxy Trend Hk Växellåda Pris 1.6 EcoBoost Start/Stop 160 6-vxl manuell 280.700:- 1.6 TDCi Start/Stop 115 5-vxl manuell 280.700:- 2.0 TDCi 140 6-vxl manuell 290.700:- 2.0 TDCi 140 Powershift

Läs mer

NYA NISSAN PULSAR. EURO5 Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger 15.06.2015 EURO5

NYA NISSAN PULSAR. EURO5 Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger 15.06.2015 EURO5 NYA NISSAN EURO5 Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger PRISLISTA Versioner nedan gäller endast bilar i lager och tillgängligheten är begränsad. Det kompletta utbudet finns tillgängligt på kundprislistan

Läs mer

En liten bil med stora utrymmen. Låt oss presentera Kia Venga*

En liten bil med stora utrymmen. Låt oss presentera Kia Venga* En liten bil med stora utrymmen. Låt oss presentera Kia Venga* Kia Venga är ritad av Kias Europeiska formgivarteam i Frankfurt. Designen följer den senaste trenden en liten bil med stora utrymmen. Genom

Läs mer

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Roomster

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Roomster SIMPLY CLEVER ŠKODA Roomster Visa dina barn det vackra som omger dom. Det finns alltid utrymme för fantasi. Skoda Roomsters unika design ger den en kaxigare och mer dynamisk look. Den främre stötfångaren,

Läs mer

NISSAN NV400 SKÅP Working Star PRISLISTA 2014-11-12

NISSAN NV400 SKÅP Working Star PRISLISTA 2014-11-12 SE-18C-0489 NISSAN NV400 SKÅP PRISLISTA 2014-11-12 Ca-pris Moms Rekommenderat Lastvolym Växel- ex. Moms 25 % cirkapris Motor Effekt Version Model Chassis m³ låda SEK SEK SEK 2.3 dci DPF EURO5 125hp (92kW)

Läs mer

NISSAN EVALIA. Exteriör Design Interiör Design Teknik och Prestanda Stil och Tillbehör Printa Att avsluta

NISSAN EVALIA. Exteriör Design Interiör Design Teknik och Prestanda Stil och Tillbehör Printa Att avsluta NISSAN EVALIA EVALIA. EN BIL FÖR HELA FAMILJEN. NISSAN EVALIA ÄR REDO FÖR ALLA UTMANINGAR: busiga barn, ett gäng cyklar, leriga hundtassar eller en spontan trip till stranden. Den är rymlig, oöm och byggd

Läs mer

tekniska fakta peugeot boxer chassi

tekniska fakta peugeot boxer chassi tekniska fakta peugeot boxer chassi boxer 2013-11-08 PEUGEOT BOXER CHASSI MOTORER 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi 3,0 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi L1 L3 L3 L3 DH L3 DH L4 MOTOR, VÄXELLÅDA & STYRNING Cylindervolym (cm³)

Läs mer

SIMPLY CLEVER NYA ŠKODA SUPERB

SIMPLY CLEVER NYA ŠKODA SUPERB SIMPLY CLEVER NYA ŠKODA SUPERB Inledning 4 Exteriör design 6 Interiör design 16 Simply Clever 20 Teknologi 28 Säkerhet 34 Prestanda 40 Laurin & Klement 44 Individualisering 48 Tekniska data 74 EN BIL

Läs mer

FIAT PERSONBILAR. PRIsÖVERSIKT 1 oktober 2010

FIAT PERSONBILAR. PRIsÖVERSIKT 1 oktober 2010 FIAT PERSONBILAR PRIsÖVERSIKT 1 oktober 2010 INNEHÅLL: fiat Panda MY Sida 3 fiat 500/500c Sida 4 Fiat punto evo sida 7 Fiat qubo sida 9 fiat DoblÒ sida 12 version fiat panda MY Km/l CO2 g/km Dynamic Dynamic

Läs mer

Bilen på bilden är extrautrustad.

Bilen på bilden är extrautrustad. panda Fiat Panda har allt det du behöver, gott om utrymme trots sitt smidiga yttre, generös standardutrustning med bland annat ABS-bromsar, ESP med Hill Holder, servostyrning med cityfunktion, dubbla krockkuddar

Läs mer

MODELLPROGRAM SKATT OCH FÖRSÄKRING GARANTIER

MODELLPROGRAM SKATT OCH FÖRSÄKRING GARANTIER Produktfakta MODELLPROGRAM MOTOR VÄXELLÅDA UTRUSTNINGSNIVÅ LAGERFÖRD 1.0 Blue Manuell, 5-växlad SelectBlue Nej (fabriksorder) 1.0 Manuell, 5-växlad Select Nej (fabriksorder) 1.0 Manuell, 5-växlad Comfort

Läs mer

5 års Nybilsgaranti med fri körsträcka. Produktfakta

5 års Nybilsgaranti med fri körsträcka. Produktfakta 5 års Nybilsgaranti med fri körsträcka Produktfakta MODELLPROGRAM Motor Drivmedel Växellåda UTRUSTNINGSNIVÅ 1.6 GDI Bensin Manuell 6-vxl V1/V2 1.6 GDI Bensin Automat 6-vxl (DCT) V1/V2 1.6 Turbo-GDI Bensin

Läs mer

Opel Insignia Edition Modellår 2016 - Utgåva 2015-09-23 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms

Opel Insignia Edition Modellår 2016 - Utgåva 2015-09-23 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms Opel Insignia Edition Diesel Bensin l/100 km Insignia Edition Ord. Pris Kampanjpris 1.6 ECOTEC Turbo MT6 170 hk S/S 5,9/6,2 139/146 1.6 ECOTEC Turbo AT6 170 hk 6,6/6,8 155/159 2.0 ECOTEC Turbo MT6 250

Läs mer

TEKNISK FAKTA NYA PARTNER

TEKNISK FAKTA NYA PARTNER TEKNISK FAKTA NYA PARTNER JUNI 2015 2015-06-17 NYA PEUGEOT PARTNER SKÅP MOTORER BlueHDi BlueHDi BlueHDi BlueHDi BlueHDi BlueHDi Electric Electric L1 75 hk L1 100 hk L2 100 hk L1 100 hk L2 100 hk L1 120

Läs mer

priser & produktfakta peugeot ion

priser & produktfakta peugeot ion priser & produktfakta peugeot ion ion MOTOR El-synkron BRÄNSLEFÖRBRUKNING Blandad körning CO2 blandad (g/km) Räckvidd MOTOR 13,5 kwh/100km Batteri typ / Kapacitet (kw.h) Litium-ion / 16 Maxeffekt kw (hk

Läs mer

TILLBEHÖR transportbilar

TILLBEHÖR transportbilar TILLBEHÖR transportbilar BIPPER PARTNER EXPERT BOXER Bipper 1 2 12 13 14 1. farthållare Hjälper dig att hålla konstant och rätt hastighet. Förbättrar komfort och bränsleekonomi särskilt vid längre bilfärder.

Läs mer

Avensis NYA TOYOTA TOYOTA SAFETY SENSE ÄNNU HÖGRE SÄKERHET SOM STANDARD TOYOTA TOUCH 2 TEKNIKEN SOM GER DIG FULL KONTROLL

Avensis NYA TOYOTA TOYOTA SAFETY SENSE ÄNNU HÖGRE SÄKERHET SOM STANDARD TOYOTA TOUCH 2 TEKNIKEN SOM GER DIG FULL KONTROLL Avensis NYA TOYOTA EN LÄNGE EFTERLÄNGTAD NYHET PREMIÄR I JUNI 2015 TOYOTA SAFETY SENSE ÄNNU HÖGRE SÄKERHET SOM STANDARD TOYOTA TOUCH 2 TEKNIKEN SOM GER DIG FULL KONTROLL DESSUTOM Ny dynamisk design Helt

Läs mer

AYGO Produktinformation

AYGO Produktinformation AYGO Produktinformation www.toyota.se AYGO älskar stadens puls. Flexibel, dynamisk och bränslesnål. MILJÖDEKLARATION TILLVERKNING Fabriken är certifierad enligt internationella miljöledningsstandarden

Läs mer

för dig som söker något utöver det vanliga.

för dig som söker något utöver det vanliga. Passat GT Sport Passat GT Sport för dig som söker något utöver det vanliga. Alla Passat GT Sport har automatväxellådor med den ultimata kombinationen av sport och komfort. TSI har en 6-stegs tiptronicväxellåda,

Läs mer

Snygg på utsidan och rymlig på Ugitia sectur accaerio. insidan. Förfinad in i minsta detalj.

Snygg på utsidan och rymlig på Ugitia sectur accaerio. insidan. Förfinad in i minsta detalj. 1 Modellbroschyr Snygg på utsidan och rymlig på Ugitia sectur accaerio. insidan. Förfinad in i minsta detalj. You re looking at the city car that brings new levels of style and sophistication to the city

Läs mer

"En löneförmån, du knappt behöver förhandla om."

En löneförmån, du knappt behöver förhandla om. SIMPLY CLEVER Billigare än privatägd bil. Personalbil är en förmånsbil som företag kan erbjuda till sina anställda, en kostnadsneutral personalförmån som vanligtvis finansieras genom att företagets anställda

Läs mer

Bilmodell Motor Växellåda Standardutrustning Paket Nyheter

Bilmodell Motor Växellåda Standardutrustning Paket Nyheter VOLVO S80 1999 1/8 Den 28 maj 1998 visades Volvo S80 för första gången. Bilen var den första att byggas på den nyutvecklade P2-plattformen, men också den bil som lanserade Volvos nya formspråk med sin

Läs mer

Fler och fler väljer ŠKODA Finansiering

Fler och fler väljer ŠKODA Finansiering SIMPLY CLEVER 2 Fler och fler väljer ŠKODA Finansiering Alla bilar finansieras Finansiering för din SKODA är en viktig del av ditt bilköp eller bilinnehav. Den sker på många sätt: genom någon oberoende

Läs mer

ALTEA XL ENJOYNEERING

ALTEA XL ENJOYNEERING ALTEA XL ENJOYNEERING KLÄDEL OCH FÄLGAR I-TECH 24 16" ELIO TITANIUM 17" ALBEA tandard Tillval FÄRGER White B4B4 OLID Emocion Red 9M9M OLID Nevada White 2Y2Y METALLIC Estrella ilver P5P5 METALLIC Pirineos

Läs mer

ds4 Nya CITROËN ds4 CITROËN ds3 CITROËN

ds4 Nya CITROËN ds4 CITROËN ds3 CITROËN ANNONS Hela denna bilaga är en annons från Citroën ANNONS CITROËN DS4 Nya Citroën DS4 inte som alla andra bilar Style it your way Citroën DS3 Citroën Mindre förbrukning, större besparing Öppet hus i helgen

Läs mer

DACIA DUSTER Tillbehörskatalog

DACIA DUSTER Tillbehörskatalog DACIA DUSTER Tillbehörskatalog dacia.se Think big, pay little Ge din Dacia Duster sin alldeles egna prägel Dacia Duster tar dig dit du vill oberoende var det är. Men unna dig lite extra på resan, som alla

Läs mer

Utrustning. Passat Trendline (ej 2,0 FSI Turbo, V6 4motion DSG) Passat Sportline Utöver Trendline Tillval till alla modeller (ej TDI 105)

Utrustning. Passat Trendline (ej 2,0 FSI Turbo, V6 4motion DSG) Passat Sportline Utöver Trendline Tillval till alla modeller (ej TDI 105) Passat fakta Utrustning Passat Trendline (ej 2,0 FSI Turbo, V6 4motion DSG) Säkerhet/trygghet ABS-bromsar med EBF (elektronisk bromskraftsfördelning) Bältespåminnare för båda framstolarna Bältessträckare

Läs mer

Perfekta valet för dig med många krav

Perfekta valet för dig med många krav Kia Kia Perfekta valet för dig med många krav Pendling till jobbet, långkörning på landsväg eller familjeutflykter Kia Carens är det perfekta bilvalet. Denna mångsidiga bil förenar utrymme och flexibilitet

Läs mer

priser & produktfakta peugeot ion

priser & produktfakta peugeot ion priser & produktfakta peugeot ion ion MOTOR El-synkron PRISER, FÖRMÅNSVÄRDE & SKATT Ordinariepris (inkl. moms) Kampanjpris (inkl. moms) - Kampanjen gäller tom (inget datum = gäller befintliga lagerbilar)

Läs mer

NISSAN e-nv200 NISSAN ORIGINALTILLBEHÖR. Printa Avsluta

NISSAN e-nv200 NISSAN ORIGINALTILLBEHÖR. Printa Avsluta NISSAN e-nv00 NISSAN ORIGINALTILLBEHÖR Skaffa dig ett rejält underhållsskydd med kraftiga gummimattor, stolsöverdrag i slitstarkt tyg och lastskydd i plast för golv och dörrar samt stabila taklastbågar

Läs mer

MODELLPROGRAM SKATT OCH FÖRSÄKRING GARANTIER

MODELLPROGRAM SKATT OCH FÖRSÄKRING GARANTIER Produktfakta MODELLPROGRAM Motor Växellåda Utrustningsnivå LAGERFÖRD 1.0 Blue Manuell, 5-växlad SelectBlue Nej (fabriksorder) 1.0 Manuell, 5-växlad Select Ja (begränsat antal) 1.0 Manuell, 5-växlad Comfort

Läs mer

Är du redo? Upptäck Kia Soul

Är du redo? Upptäck Kia Soul The new Kia 1 Är du redo? Vi har tagit djärv och prisbelönt design till ytterligare höjder. Kia Soul har förfinats inifrån och ut; med sportig och uttrycksfull styling, samt en rad högteknologiska funktioner.

Läs mer

Ett attraktivt förmånsvärde.

Ett attraktivt förmånsvärde. SIMPLY CLEVER 2 Ett attraktivt förmånsvärde. Det råder ingen tvekan om att ŠKODA har en rad prisvärda bilmodeller som Fabia, Yeti, Romster, Superb, Nya Octavia och senaste tillskottet Rapid. Men det finns

Läs mer

OPEL Agila Specifikationer och prislista 23 februari 2009

OPEL Agila Specifikationer och prislista 23 februari 2009 OPEL Agila Specifikationer och prislista 23 februari 2009 2 Advantage Enjoy Motor/växellåda Kod Inkl. moms* Kod Inkl. moms* Motor/utrustningsnivåer Bensin 1.0 ecoflex 48kW/65 hk manuell växellåda, 5-växlad

Läs mer

www.kia.se Tillbehör

www.kia.se Tillbehör www.kia.se Tillbehör STYLING Ännu mer uppmärksamhet Genom sina dynamiska formgivningsdetaljer och eleganta framtoning ger dig Rio garanterad uppmärksamhet. Med ytterligare styling och praktiska tillbehör

Läs mer

Golf Plus mångsidig och stilren. För dig som behöver använda bilen till många ändamål, är Golf Plus en riktigt intressant modell.

Golf Plus mångsidig och stilren. För dig som behöver använda bilen till många ändamål, är Golf Plus en riktigt intressant modell. Golf Plus Golf Plus mångsidig och stilren. För dig som behöver använda bilen till många ändamål, är Golf Plus en riktigt intressant modell. Trots ett kompakt yttre, ryms det mycket i kupén och vid behov

Läs mer

Miljödeklaration. 2 st 3-vägs katalysatorer. Placerade nära motorn.

Miljödeklaration. 2 st 3-vägs katalysatorer. Placerade nära motorn. Lexus GS Miljödeklaration GS 300 GS 460 GS 450h Tillverkning Fabriken tillämpar den internationella miljöledningsstandarden ISO 14001. Bränsledeklaration Förbrukning redovisat i l/100 km. Blandad körning

Läs mer

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Superb Tillbehör

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Superb Tillbehör SIMPLY CLEVER ŠKODA Superb Tillbehör ŠKODA Superb kan leva upp till många förväntningar. Att den blivit så populär hos barnfamiljer är därför inget att förvånas över. Men Superb har också blivit en populär

Läs mer

OPEL Vectra MY 08,5B Specifikationer & Prislista 1 juli 2008

OPEL Vectra MY 08,5B Specifikationer & Prislista 1 juli 2008 OPEL Vectra MY 08,5B Specifikationer & Prislista 1 juli 2008 2 Kombikupé Enjoy Motor/Växellåda Kod Inkl moms* Val Motorer / Utrustningsnivåer, Kombikupé Bensin Diesel 1.8 16v 103kW/140hk 5-växlad manuell

Läs mer