SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia"

Transkript

1 SIMPLY CLEVER ŠKODA Fabia

2 Man imponeras av hur mycket den här bilen har att erbjuda.

3

4 Välkänt märke med ny utformning.

5 Efter att vi fräschat upp ŠKODA-logon rent grafiskt tyckte vi det var dags att den också fick sin rättmätiga placering du hittar nu den nydesignade ŠKODA-logon på fronten, bakpartiet, fälgarna och ratten. Den bevingade krompilen sitter placerad mot en svart bakgrund och omges av en cirkel, också den i krom. Detta framhäver inte bara den höga kvalitet som ŠKODA står för, utan pekar också på företagets optimism inför framtiden. Vi nöjde oss dock inte med detta. Alla våra modeller har nu sin modellbeteckning i ett nytt typsnitt som ingår i ŠKODA:s nya, moderna formspråk. Den nydesignade ŠKODA-logon och modellbeteckningen identifierar inte bara bilen. Samtidigt är de ett uttryck för vår ständiga strävan efter förbättringar. De är de ord i vårt nya formspråk som vittnar om ŠKODA:s moderna inriktning. ŠKODA. Simply clever.

6 Designen på ŠKODA Fabia och Fabia Combi är en kombination av elegans och funktionalitet. Den särpräglade kylargrillen domineras av det nya ŠKODA-märket och ger ett både dynamiskt och kaxigt intryck. Strålkastarna har fått 3D-former och sträcker sig hela vägen ut på sidorna. Fabia kan utrustas med längsgående takreling som kan fås i svart eller i kombinationen svart/silver. Passagerarna i baksätet kommer att njuta av den extra komfort som det högeffektiva, tonade glaset SunSet erbjuder. Med sin karakteristiska C-formade ljusbild, visar baklyktorna tydligt att det här är en ŠKODA.

7 En kompakt bil med verklig klass: ŠKODA Fabia halvkombi.

8 Varje dag är full av möjligheter. Ta vara på varenda en med ŠKODA Fabia Combi!

9 Det främsta kännetecknet för nya Fabia är att den är så praktisk. Den erbjuder enastående gott om plats både för dig, dina passagerare och bagaget. Dessutom finns det ett brett utbud av praktiska tillbehör att välja mellan för att kunna utnyttja bagageutrymmet optimalt och för att hålla ordning och reda i bilen. Med insynsskyddet placerat i det undre av de bägge lägena är det möjligt att transportera sådant som annars skulle ha skymt sikten bakåt för föraren. Med denna invändiga cykelhållare kan du smidigt transportera 2 cyklar i din Fabia Combi. Nätsatsen till Fabia Combi består av 3 nät som du kan använda för att hålla bagaget säkert på plats under resan. Shoppingkassarna kan du enkelt hänga upp på de utfällbara krokar som finns på båda sidor i bagageutrymmet. Denna böjbara avdelare kan användas för att hålla mindre saker på plats i bagageutrymmet.

10

11 ŠKODA Fabia Combi är en trevlig familjebil som klarar också mycket högt ställda krav på utrymme och förvaringsmöjligheter. Den stora flexibiliteten gör den till det perfekta valet för alla småbarnsföräldrar. Lika praktisk är den för dig som har fyrfota vänner. Lastutrymmet rymmer 505 liter, och med baksätet nedfällt slukar det hela liter. Takrelingen levereras i ett exklusivt utförande i svart/silver eller elegant lackad i svart. Det mellersta lastgolvet i Fabia Combi ligger i nivå med lasttröskeln, vilket gör det enkelt att lasta i och ur bilen. Dessutom ger det dig tillgång till ett förvaringsutrymme för alla de där sakerna du inte vill lasta ur varje dag.

12

13 Instrumentpanelen har perfekt ergonomi och instrumenten sitter optimalt vinklade mot föraren. Bland tillvalen hittar du t.ex. olika rattar liksom komfortutrustning som navigationssystem, bilstereo och MDI (Mobile Device Interface). Den läderklädda, 4-ekrade multifunktionsratten, med vilken du inte bara kan styra bilen utan också radion och mobiltelefonen, finns också i 3-ekersutförande. Med MDI (Mobile Device Interface) och de anslutningskablar för ipod, AUX-IN och USB som finns i Škodas utbud av originaltillbehör, kan du styra en extern enhet via bilstereon eller navigationssystemet. Den elektroniskt styrda luftkonditioneringen Climatronic avlägsnar snabbt is och imma från rutorna. Förutom att hålla den förinställda hastigheten konstant, kan farthållaren också användas för att öka eller sänka farten utan att använda pedalerna. Denna funktion styr du med en knapp som sitter placerad på sidan av farthållaren. Bilstereo Swing har dubbla antenner och kan spela upp CD, CD-mp3 och CD-wma. Rekommenderad växel visas av växelindikatorn längst upp till höger. Amundsen+ navigationssystem, som levereras komplett med kartmaterial och ett internminne, styr du smidigt via den 5 tum stora färgpekskärmen.

14 Komfort är till syvende och sist något högst personligt vi har ju alla olika krav och önskemål. För alla som sätter likhetstecken mellan komfort och gott om utrymme har vi lösningen. Förvaringsfacket i instrumentpanelen finns i 2 utföranden. Den undre delen har belysning och kan i kombination med luftkonditioneringen Climatronic också förses med kyla. Det justerbara armstödet mellan framsätena innehåler ett rymligt förvaringsfack på hela 1,2 liter. Stolvärme på båda sidor fram säkerställer ännu högre komfort. Förvaringsfacken i framdörrarna rymmer en hållare för 1,5-litersflaskor och är försedda med ett elastiskt band för att enkelt hålla t.ex. kartor eller tidningar på plats. Mittkonsolens drickahållare är en välkommen nyhet, speciellt för de i baksätet men är också lätt att nå om man sitter fram. Till övriga förvaringsmöjligheter hör t.ex. fickorna på framsätenas baksida och facken i bakdörrarna. Ett dolt förvaringsutrymme för diverse småsaker hittar vi i de lådor med vipplock som sitter under framsätena.

15

16 Effektiv på ett smart sätt, inte bara när det gäller utrymmet: ŠKODA Fabia GreenLine.

17 Bakom den låga bränsleförbrukning och de sänkta CO 2 -utsläpp som Fabia och Fabia Combi GreenLine stoltserar med, ligger framförallt en sak: dieselmotorn 1.2 TDI CR DPF/75 hk. Dessa modeller har en förbrukning på 3,4 l/100 km och CO 2 -utsläpp på endast 88 g/km vid blandad körning. Båda kan som standard fås med svart eller grå Domino-klädsel(se Modellversioner). Fabia och Fabia Combi Green tec kännetecknas av sin bränslesnålhet som också leder till sänkta CO 2 -utsläpp. Dessa modeller är utrustade med teknik som t.ex. start/stopp-system eller energiåtervinningssystem, som säkerställer lägre bränsleförbrukning. Du kan välja mellan flera olika bensinmotorer och en dieselmotor: 1.6 TDI CR DPF/90 hk (diesel) eller 1.2 MPI/70 hk och 1.2 TSI/86 hk eller 105 hk (bensin). Fabia Green Tec erbjuds i två modellversioner, Ambition och Elegance (se Modellversioner). Både kylargrillen och bakluckan pryds av ett GreenLine-märke. Den förbättring av aerodynamiken som Fabia GreenLine erbjuder beror inte minst på originalspoilern på bakluckan. Den gröna detaljen i motorversionsmärket på bakluckan är reserverad endast för Green tec-versioner. Start/stopp-systemet kan automatiskt stänga av motorn, t.ex. vid ett trafikljus i väntan på grönt eller i långsamtflytande kötrafik. När man sedan trampar på kopplingspedalen, återstartar motorn lika automatiskt. Med en knapp på mittkonsolen kan föraren när som helst stänga av start/stoppsystemet. Till en sänkning av bränsleförbrukningen och be lastningen på motorn bidrar också energiåtervinningssystemetsom gör det möjligt att omvandla bilens rörelseenergi till elektricitet för laddning av batteriet. GreenLine-versionerna är som standard utrustade med 15" lättmetallfälgar Rotare. Dessa fälgar levereras med lågfriktionsdäck. Bilen kan utrustas med 15"-aluminiumfälgarna Line (se bild) eller Rotare. Standard är 15"-stålfälgar med Satellite-navkåpor och däck av dimensionen 185/60 R15. Alla fälgar levereras med lågfriktionsdäck.

18 Livet är en ständigt pågående tävling. Visa lite god sportsmannaanda med ŠKODA Fabia Monte Carlo!

19 Originaldesignen för ŠKODA Fabia Monte Carlo baseras på enkel men ändå distinkt lösning en del av de utvändiga detaljerna går i svart. Strålkastarna, dimljusen med sina varselljus, de vertikala listerna i kylargrillen, ramen runt den och sidobackspeglarna alla är lackerade i svart. Även taket ochtakspoilern är svartlackerade. Andra karakteristiska kännetecken för den här modellen är de svarta, glanspolerade plastskydden som löper runt bilen nedtill, de tonade rutorna, SunSet (mörkare tonade rutor bak) och sportchassit. Om du bestämmer dig för röd interiör (se bild), är sportstolarna fram klädda i rött kombinerat med svarta sidosektioner på ryggstöden. Vid svart interiör, som är standard, går sportstolarna fram i grått/svart. Till båda dessa interiörer hör en 3-ekrad ratt klädd i svart, perforerat läder med kontrasterande röda sömmar precis som växelspaken, växelspaksdamasken och handbromsgreppet. Den distinkta looken förstärks ytterligare av svarta lättmetallfälgar endera 6.5 J x 16" Comet med en högglans polerad kant (se bild) eller 7.0J x 17" Trinity.

20 Den robusta stötfångaren fram är ett av ŠKODA Fabia RS kännetecken. Kylargrillen pryds av ett RS-märke. För att göra bilen ännu sportigare, kan du utrusta den med nya Black Package (strålkastare, kylargrill och kylarsarg lackerade i svart se foto) och/eller med LED-varselljus, istället för de vanliga runda dimljusen (se foto). RS-versionerna både av Fabia och Fabia Combi är utrustade med en 1.4 TSI/180 hkmotor kopplad till en 7-stegad DSG-växellåda. Massor av detaljer, som t.ex. bakluckespoilern, diffusorn, de dubbla ändrören och RS-märket ger bilen en verkligt sportig look. Lättmetallfälgarna Gigaro, 7.0J x 17" med däck av dimensionen 205/40 R17, är speciellt framtagna för RS-modellen. Välj själv mellan 4 nyanser: silver, antracit, vitt eller svart. Interiören Tempo, med extra skålade sportstolar för föraren och framsätespassageraren, kan fås i grått eller rött. Den 3-ekrade sportläderratten mångdubblar körglädjen. Man kan också välja en läderklädd multifunktionsratt med vilken man inte bara kan styra bilen utan också den automatiska DSG-växellådan, bilstereon och mobiltelefonen.

21 Alla städer har sin puls. ŠKODA Fabia RS håller takten.

22 De tekniska innovationerna rör i första hand motorerna som alla erbjuder dig enastående prestanda och körglädje. Den tekniska utvecklingen har lett till ännu lägre CO 2 -utsläpp och står för ett ansvarsfullt förhållningssätt till vår miljö. Bensinmotorerna 1.2 TSI briljerar med sin flexibilitet, låga ljudnivå och bränslesnålhet. Dieselmotorerna har common rail-insprutning och kännetecknas av sin tysta, jämna gång och sin exceptionellt låga förbrukning. Samtliga motorer uppfyller kraven i utsläppsstandarden EU5. Den 7-stegade DSG-automatväxellådan (Direct Shift Gearbox) är speciellt framtagen för motorerna 1.2 TSI/105 hk (Fabia, Fabia Combi) och 1.4 TSI/180 hk (Fabia RS) och garanterar komfortabel men ändå dynamisk körning samtidigt med låg förbrukning. TPM (däcktryckskontroll) och starthjälp som komplement till ESP (electronic stability control), som alltid innefattar ASR (antispinnkontroll, på bilden ser du urkopplingsknappen) hör till de extra finesser du kan välja som tillval. Kördynamik, låg bränsleförbrukning och låga CO 2 -utsläpp hör till fördelarna med den turboladdade bensinmotorn 1.2 TSI/105 hk. Den vassaste dieselmotorn till Fabia är 4-cylindriga, turboladdade 1.6 TDI CR DPF/105 hk.

23

24 Din körsäkerhet beror på en lång rad olika faktorer. Som biltillverkare har vi möjlighet att positivt påverka vissa av dem och naturligtvis lämnar vi aldrig något åt slumpen. Förutom de rent grundläggande förutsättningarna för hög säkerhet, som t.ex. en extremt rigid kaross och utmärkta köregenskaper, erbjuder vi dig en lång rad lösningar till skydd för alla i bilen. Du skyddas av 6 krockkuddar oberoende av vilken modell av Fabia du väljer: krockkudde på förar- och passagerarsidan fram, sidokrockkuddar fram och krockkuddar avsedda att skydda huvudet. Solskydden ser till att skydda mot bländande solljus. Du kan också utrusta bilen med halogenkurvljus för bättre upplysning och säkerhet i kurvorna. Dimljusen med varselljus kan också fås med statiskt kurvljus. I hastigheter upp till 40 km/h och beroende på rattutslaget tänds då det högra eller vänstra dimljuset automatiskt när man samtidigt använder blinkern. Som tillval finns även ett billarm komplett med kupéövervakning, siren med egen strömförsörjning och en lutningsgivare som reagerar om någon försöker bärga bort bilen. Kupéövervakningen kan stängas av (se bild) mycket praktiskt om du har hund.

25 3 nackskydd inställbara i höjdled förbättrar säkerheten ytterligare för de i baksätet. Till den standardmonterade säkerhetsutrustningen i nya Fabia hör standardiserade ISOFIX-fästen för 2 bilbarnstolar inkl. en speciell förankring av bältena en viktig del av bilbarnstolen Top Tether. Bilbarnstolar för barn av alla åldrar hittar du bland ŠKODA Original-tillbehör. På högersidan av instrumentbrädan finns en nyckelavstängning som kopplar bort airbagen på passagerarsidan. På instrumentpanelen indikerar en lampa att airbagen är avstängd. När du behöver manövrera in bilen på t.ex. en trång parkeringsplats, kommer du att uppskatta parkeringssensorerna, som håller uppsikt över avståndet mellan den bakre stötfångaren och eventuella hinder.

26 Fabia Elegance är det naturliga namnet på den elegantaste modellversionen. Välj mellan svart Chess-klädsel med instrumentpanel i onyx/onyx eller om du så vill beige med instrumentpanel i onyx/elfenben (utan extra kostnad). Interiören pryds av kromdetaljer. Till standardutrustningen för modellversionen Elegance hör också färddator, luftkonditioneringen Climatic, framsäten inställbara i höjdled, eluppvärmda och elektriskt inställbara sidobackspeglar, läslampor bak och urtagbara, vävda golvmattor.

27 Fabia Ambition kombinerar komfort och praktiskhet på ett enastående sätt. Fås med Domino-klädsel i grått eller svart med instrumentpanel i onyx/silvergrått eller onyx/onyx och kromdetaljer. Till standardutrustningen för modellversionen Ambition hör också färddator, radioförberedelse, elektriska fönsterhissar fram, centrallås, handskfack med belysning och delat baksäte.

28 Pulse -klädsel i grått/svart med sportstolar och instrumentpanel i onyx/onyx eller onyx/silvergrått (bilden längst upp t.v.). Floss-klädsel i svart tyg/läder/konstläder med instrumentpanel i onyx/silvergrått eller onyx/onyx (bilden längst upp t.h.). Drops Blue -klädsel med instrumentpanel i onyx/onyx eller onyx/silvergrått (bilden längst ned t.v.). De interiörer du kan se här ovan kan fås som tillval. Bland tillvalen hittar du också en lång rad andra attraktiva alternativ som t.ex. Lilla läderpaketet (ratt, handbromsgrepp och växelspaksknopp), den elektroniskt reglerade luftkonditioneringen Climatronic air, bilstereomodellerna Swing resp. Blues, navigationssystemet Amundsen+, takräcken, 14"-17"lättmetallfälgar och mycket mer. För den allra senaste informationen om det breda utbudet av extrautrustning för de olika modellversionerna av Fabia välkommen in till din auktoriserade ŠKODA-återförsäljare.

29 Trinity lättmetallfälgar, 7.0J x 17", för däck av dimensionen 205/40 R17. Comet lättmetallfälgar, 6.5J x 16", för däck av dimensionen 205/45 R16. Elba lättmetallfälgar, 6.5J x 16", för däck av dimensionen 205/45 R16. Noid lättmetallfälgar, 6.5J x 16", för däck av dimensionen 205/45 R16. Rotare lättmetallfälgar, 6.0J x 15", för däck av dimensionen 195/55 R15. Line lättmetallfälgar, 6.0J x 15", för däck av dimensionen 195/55 R15. Atik lättmetallfälgar, 6.0J x 14", för däck av dimensionen 185/60 R14. Stålfälgar, 6.0J x 15", för däck av dimensionen 195/55 R15, med Satellite-navkåpor. Stålfälgar, 6.0J x 14", för däck av dimensionen 185/60 R14, med Tethys-navkåpor.

30 Candy White, standard Sprint Yellow, special Corrida Red, standard Pacific Blue, standard Lava Blue, metallic* Brilliant Silver, metallic Rallye Green, metallic Denim Blue, metallic Race Blue, metallic Cappuccino Beige, metallic Platin Grey, metallic* Rosso Brunello, metallic** Sky Blue, special*** Black Magic, pärleffekt * Kan fås till september ** Kan fås till juli *** Lanseras i juni Karossfärger Candy White, standard Corrida Red, standard Färgkombinationer vitt tak tak och sidobackspeglar lackerade i silver Pacific Blue, standard Lava Blue, metallic Färgkombinationer exempel Brilliant Silver, metallic Rallye Green, metallic Denim Blue, metallic Race Blue, metallic Cappuccino Beige, metallic Platin Grey, metallic Rosso Brunello, metallic Sky Blue, special Black Magic, pärleffekt Corrida Red, standard med vitt tak Rallye Green, metallic med vitt tak Lava Blue, metallic med tak och sidobackspeglar lackerade i silver Black Magic, pärleffekt med tak och sidobackspeglar lackerade i silver Här ser du en komplett sammanställning över de färger du kan få din Fabia lackerad i. För den allra senaste informationen om utbudet för de olika modellversionerna (Fabia, Fabia Combi, Fabia Scout, Fabia Monte Carlo, Fabia RS) välkommen att kontakta din auktoriserade ŠKODA-återförsäljare.

31 Gatorna ligger grå. Piffa upp dina resor lite extra med taket på din ŠKODA Fabia lackat i kontrasterande färg.

32 Tekniska data Motor 1.2 MPI/70 hk 1.2 TSI/86 hk 1.2 TSI/105 hk 1.2 TDI CR DPF/75 hk GreenLine 1.6 TDI CR DPF/75 hk 1.6 TDI CR DPF/90 hk 1.6 TDI CR DPF/105 hk Bensinmotor Turboladdad bensinmotor, direktinsprutningssystem av högtryckstyp Turboladdad bensinmotor, direktinsprutningssystem av högtryckstyp Turboladdad dieselmotor, högtrycksdirektinsprutning, insprutning av common rail-typ Turboladdad dieselmotor, högtrycksdirektinsprutning, insprutning av common rail-typ Turboladdad dieselmotor, högtrycksdirektinsprutning, insprutning av common rail-typ Turboladdad dieselmotor, högtrycksdirektinsprutning, insprutning av common rail-typ Cylindrar/cylindervolym (cm³) 3/1198 4/1197 4/1197 3/1199 4/1598 4/1598 4/1598 Max. prestanda/varvtal (kw/varv per min) 51/ / / / / / /4400 Max. vridmoment/varvtal (Nm/varv per min) 112/ / / / / / / Miljöklass EU5 EU5 EU5 EU5 EU5 EU5 EU5 Bränsle Bensin, blyfri, RON 95/91* Bensin, blyfri, RON 95/91** Bensin, blyfri, RON 95/91* Diesel Diesel Diesel Diesel Prestanda Topphastighet (km/h) 163/164** 177/178** 191 (189)/193** (190)** /167** 176/177** 188/190** Acceleration km/h (sek) 14,9/15,0** 11,7/11,8** 10,1 (10,2)/10,2** (10,3)** 14,2/14,3** 14,1/14,2** 12,6/12,7** 10,9/11,0** Bränsleförbrukning 99/100 (l/100 km) stadstrafik 7,3 [6,8] 6,6 [5,9] 6,8 (7,0) [6,3] 4,1 5,1 5,1 [4,5] 5,1 landsväg 4,5 [4,3] 4,4 [4,3] 4,5 (4,4) [4,4] 3,0 3,6 3,6 [3,4] 3,6 blandad körning 5,5 [5,2] 5,2 [4,9] 5,3 (5,3) [5,1] 3,4 4,2 4,2 [3,8] 4,2 CO 2 -utsläpp (g/km) 128 [119] 121 [114] 124 (124) [117] [99] 109 Vändradie (m) 10,0 10,0 10,0 10,0 10,0 10,0 10,0 Transmission Typ Framhjulsdrift Framhjulsdrift Framhjulsdrift Framhjulsdrift Framhjulsdrift Framhjulsdrift Framhjulsdrift Koppling Hydraulisk torr 1-lamellskoppling Hydraulisk torr 1-lamellskoppling Hydraulisk torr 1-lamellskoppling (Dubbel koaxial koppling, Hydraulisk torr 1-lamellskoppling Hydraulisk torr 1-lamellskoppling Hydraulisk torr 1-lamellskoppling Hydraulisk torr 1-lamellskoppling elektrohydraulisk) Växellåda Manuell 5-växlad Manuell 5-växlad Manuell 5-växlad (Automatisk 7-stegad DSG) Manuell 5-växlad Manuell 5-växlad Manuell 5-växlad Manuell 5-växlad Vikt Tjänstevikt i standardversion med en förarvikt på 75 kg (kg) 1095/1115** 1116/1136** 1130 (1164)/1150** (1184)** 1203/1219** 1204/1224** 1204/1224** 1219/1239** Nyttolast inkl. förare och extrautrustning (kg) Totalvikt (kg) 1550/1570** 1571/1591** 1585 (1619)/1605** (1639)** 1658/1674** 1659/1679** 1659/1679** 1674/1694** Släpvikt obromsad (max. kg) 540/550** 550/560** 560 (580)/570** (590)** 590/600** 600/610** 600/610** 600/610** Släpvikt bromsad 12% (max. kg) Kaross 5-sitsig, 5-dörrars Luftmotståndskoefficient C w 0,32-0,33 (beroende på motorversion)/0,31**; GreenLine: 0.30 Chassi Framaxel MacPherson-upphängning med underliggande triangulära länkarmar och krängningshämmare Bakaxel Sammanbyggd bakaxelupphängning Bromssystem Hydrauliskt, diagonalt 2-kretssystem, vakuumservo bromsar fram Skivbromsar med invändig kylning och flytande 1-kolvsbromsok bromsar bak Trumbromsar, 1,2 70 hk, övriga skivbromsar Styrning Direkt kuggstångsstyrning med elektrohydrauliskt styrservo Fälgar 6.0J x 14", 6.0J x 15" Däck 185/60 R14, 195/55 R15 (Ambition 105 hk, alla Elegance) Tankrymd (l) 45 * Användande av lågoktanigt bränsle kan påverka motorprestandan. ** Gäller Fabia Combi. Om endast 1 värde angivits, gäller detta för båda modellerna. ( ) Gäller versioner med automatväxellåda. [ ] Värdet gäller för Green tec

33 1,498 1,433 1,642 1,426 1,886 1,433 1,642 1,426 1, l ,465 4, ,380 1, ,224 1, l ,465 4, ,380 1, ,364 Mått utvändigt Mått invändigt Längd (mm) 4000/4247* Utrymme i sidled fram/bak (mm) 1380/1384; 1383* Bredd (mm) 1642 Effektivt utrymme i huvudhöjd fram/bak (mm) 989/994 Höjd (mm) 1498 Bagageutrymmesvolym (max. l) Hjulbas (mm) 2465 utan reservhjul, med bakre ryggstöd uppfällda/nedfällda 315; 505*/1180; 1485* Spårvidd fram/bak (mm) 1433/1426 med reservdäck minskas volymen med 15 l/25 l* Markfrigång (mm) 134/135* * Gäller Fabia Combi. Om endast 1 värde angivits, gäller detta för båda modellerna.

34 Utrustningsalternativ i detalj GreenLine Ambition Elegance Design Stålhjul 6J x 14", hjulsida Tethys Stålhjul 6J x 15", hjulsida Satelite (TSI/TDI 105) Aluminiumhjul 6J x 14", Atik Aluminiumhjul 6J x 15", Line Aluminiumhjul 6J x 15", Rotare Aluminiumhjul 6,5j x 16", "Noid" Aluminiumhjul 6,5J x 16", Atria Aluminiumhjul 6,5J x 16", Comet Aluminiumhjul 6,5J x 16", Elba Dekorpaket silver (växelspaksknopp, inre dörrhandtag, luftutsläpp, runt växelspaken, handbromsknappen) Lackerade ytterbackspeglar Lackerade yttre dörrhandtag Silver tak Vitt tak Säkerhet Bränsleavstängning, aktivering varningsblinkers vid krock Bältessträckare fram (med kraftbegränsare) Bältesvarning på förar och passagerarsätet Däcklagningskitt inklusive 12V kompressor Elektroniskt stöldskydd med flytande växelkod Eluppvärmda vindrutespolarmunstycken ESC +ASR +EDS (antisladd, antispinn, elektronisk diffrentialspärr) Fullstort reservhjul Förar och passagerarairbag (passagerarairbag med nyckelavstängning) Gångtrafikantskydd (frontpartiet konstruerat för att minimera skador på gående vid påkörning) Helgalvaniserad kaross Huvudairbag (heltäckande krockgardin med airbags fram och bak) Högt placerat tredje bromsljus Isofixfästen på ytterplatserna i baksätet Sidoairbags fram Stålkastarrengöring (högtryck) TPM (däcktrycksvarningssystem för punktering) Varningslampa för öppen dörr Whiplash nackkuddar Funktion och komfort 12 V uttag i bagageutrymmet (endast Combi) 12V uttag mellan framstolarna 3-ekrad multifunktionsratt i läder för reglering av radio 3-ekrad multifunktionsratt i läder för reglering av radio och telefon handsfree 3-ekrad sportratt i läder, handbroms och växelspaksdamask i skinn 4-ekrad multifunktionsratt i läder för reglering av radio 4-ekrad multifunktionsratt i läder för reglering av radio och telefon handsfree 4-ekrad ratt i läder, handbroms och växelspaksdamask i skinn 8 högtalare Amundsen+ navigation, touch screen, CD/MP3,WMA, 2D eller 3D kartvisning, TMC (Traffic Message Channel), AUX samt SD-kort läsare Bagagerumsbelysning Bagagerumskrokar för shoppingkassar GreenLine Ambition Elegance Bakrutetorkare Baksätets ryggstöd fällbart 60/40 Belyst handskfack med kylfunktion (vid Climatronic) Climatic (halvautomatisk luftkonditionering) Climatronic (helautomatisk luftkonditionering, digital) Dimkurvljus fram Dimljus fram och bak Dynamic paket (sportklädsel/sportstolar fram samt sportratt) Dålig väg paket (förhöjd markfrigång 150 mm, förstärkta fjädrar, stötdämpare och krängningshämmare samt underkörningsskydd för motor och växellåda) El-sollucka Elektrohydraulisk servostyrning Elfönsterhissar bak Elfönsterhissar fram Eljusterbara och uppvärmda ytterbackspeglar Eluppvärmd bakruta Eluppvärmda stolar fram Farthållare Fjärrstyrt centrallås Flexibelt förvaringsfack på höger sidan i bagaget Färddator (tid, förbrukning, snittförbrukning, snitthastighet, yttertemperatur, körtid, körsträcka etc.) Förvaringsfack under passagerarsätet fram Glasögonfack i takkonsolen Green Tech (start/stopp, energiåtervinning) Gummimattor Halogenprojektor strålkastare Halogenprojektor strålkastare med dynamisk kurvfunktion Höjdjusterbart förarsäte Höjdjusterbart passagerarsäte Larm med rörelsesensor och backupsiren (ej tillval till GreenLine Combi) Läslampor fram och bak Maxi Dot informationsdisplay MDI uttag (mobile device interface, för anslutning av externt media t ex IPOD, extern hårddisk m.m) Mittarmstöd mellan framstolarna Mobiltelefon handsfree system Bluetooth, lagrar adressboken i bilen som kan styras via Maxi Dot (handsfree utan hållare) P-biljetthållare Parkeringssensorer bak (akustisk och optisk avståndsmätning i CD-Dance) PTC-värmare ( Elvärme för Dieselmotorer som förbättrar värmen i kupén vid kall start) Radio stereo Blues (med AUX-uttag i mittkonsolen) CD-stereo Swing (MP3 kompatibel med AUX-uttag i mittkonsolen) Radioförberedd med fyra högtalare Ratten justerbar i höjd och längdled Sidoskyddslister på dörrarna Sunset (tonade rutor från B-stolpen och bakåt) Takreling/Rails silver Takreling/Rails svarta Tonade rutor Tygmattor Variabla serviceintervaller (maximalt 2 år alt mil) Standardutrustning Tillvalsutrustning Ej möjlig kombination

35 Taktransportsystemen kommer speciellt bra till pass när man ska ha med sig olika sportattiraljer. Det finns också en ŠKODA-takbox med en lastvolym på 380 liter. City Crash-testad. ŠKODA Original-tillbehör gör din bil ännu elegantare och ännu mer praktisk. I vårt rika utbud hittar du olika produkter som spoilers, lättmetallfälgar, bilstereo- och navigationssystem, takräcken och mycket mer. Det finns också ett stylingkit innehållande takspoiler fram och bak, ändrör i rostfritt stål, lättmetallfälgar och, för Fabia, rutmönstrade dekordekaler. Dessutom kan du välja mellan en hel rad av bilbarnstolar, för barn i alla åldersgrupper. För en komplett sammanställning av våra olika produkter, välkommen att hämta vår speciella tillbehörskatalog hos din auktoriserade ŠKODA-återförsäljare. Den termoelektriska kylboxen har en volym på 15 liter och hjälper dig att hålla matvaror och drycker kalla och fräscha i alla väder. De stiliga instegslisterna gör bilen ännu elegantare och skyddar samtidigt trösklarna mot mekaniskt slitage.

36 ŠKODA Finansiering Nyckeln till mobilitet. Finansieringen av din nya SKODA är en viktig del av bilköpet, och våra finansieringsalternativ är en del av erbjudandet från SKODA. Vi finns hos SKODA-återförsäljaren som är vårt ombud och samarbetspartner. Detta innebär en enkel hantering där du får tips om den finansieringsform som passar dig bäst, med god kännedom om bilens förväntade framtida värde. Vi erbjuder rörlig ränta på kontrakt upp till 84 månader och vår rörliga ränta är baserad på och följer STIBOR 90, en marknadsnoterad räntebas. Fast ränta sätts på leveransdagen och följer därefter kontraktet upp till 60 månader. Några exempel på populära finansieringsformer för privatperson och företag: ŠKODA Billån Vårt vanligaste lån med flera individuella valmöjligheter avseende tid, kontantinsats (lägst 20% för privatperson) och om ditt billån ska vara med eller utan restskuld. ŠKODA Billån Plus+ Vi erbjuder ett attraktivt lån för dig som vill kombinera vår finansiering med försäkring och serviceavtal. ŠKODA Prislån Betala 1% per månad oavsett vilken SKODA-modell som du är intresserad av. ŠKODA Millån För dig som använder din SKODA både privat och i tjänsten. ŠKODA Konsumentleasing Du vill betala för nyttjandet, att äga din SKODA är inte lika viktigt. Du be stäm mer tid, avtalar körsträcka och betalar en leasingavgift per månad. ŠKODA Låneskydd Utrusta ditt lån med extra säkerhet. Låneskydd är en försäkring som täcker din månadsbetalning vid tillfälligt nedsatt betalningsförmåga. ŠKODA Finansförsäkring Vi erbjuder ersättningsnivå och innehåll utöver det vanliga. Kombinera vår finansiering med försäkring. ŠKODA Serviceavtal Alla bilar behöver service och med ett serviceavtal undviker du överraskningar. Du betalar en fast månadskostnad och vet vad din service kommer att kosta. Serviceavtal kan kombineras med alla våra finansieringsformer. ŠKODA Leasing Vi erbjuder individuellt anpassad finansiering för stora och små företag. Du kan med fördel kombinera vår finansiering med serviceavtal och försäkring. Allt på samma faktura specificerat för sig. ŠKODA Business Flex Leasing, Försäkring, Service- och reparationsavtal och drivmedel. Kapa pappershögarna, du får allt på samma faktura. Ett erbjudande till närings idkare med 1 10 fordon i sin bilpark. ŠKODA Tjänstebil Med ett stadigt växande modellprogram, välutrustade redan från start finns många intressanta och ekonomiska tjänstebilsalternativ för dig. ŠKODA Personalbil Fler och fler företag upptäcker denna löneväxlingsmodell, som ger den anställda en löneförmån. Erbjudandet personalbil är kostnadsneutralt för företaget och attraktivt för personalen. ŠKODA Fleet Support Med vår administration samlar vi in samtliga bilrelaterade kostnader på en faktura som färdigkonteras enligt ditt företags kontoplan. Statistik per bilmodell eller för hela vagnparken hittar du sedan enkelt med vår webblösning. Garantier 2 års nybilsgaranti utan milbegränsning skyddar dig mot eventuella fabrikationsfel. 3 års vagnskadegaranti. 3 års lackgaranti. Samtliga lacker är vattenbaserad och fria från tungmetaller. 12 års rostskyddsgaranti. 2 års garanti på SKODA Original Reservdelar och SKODA Original Tillbehör. ŠKODA Mobilitetsgaranti. Som ger dig fri bärgning, fri lånebil i upp till tre dagar eller fri övernattning om något akut problem trots allt skulle hända med din SKODA var du än befinner dig i Europa. ŠKODA Mobilitetsgaranti förlängs vid varje Grundservice/Longlife Service (med eventuella tilläggsarbeten) hos den auktoriserade SKODA-verkstaden. Service SKODA Fabia har flexibla serviceintervaller; den känner av körsätt, antal kallstarter m m. och vet när den behöver service. Bilen varnar alltid i god tid innan det är dags för service. I Sverige finns ca. 130 auktoriserade SKODA servicepartners, hos dem kan du bland annat lämna in bilen för service och köpa SKODA Original Reservdelar och SKODA Original Tillbehör. Alla SKODA-mekaniker ingår i ett utbildningsprogram som ser till att vi alltid har de senaste kunskaperna om reparationsteknik och handhavande för våra bilar. Dessutom har de tillgång till diagnosinstrument och specialverktyg som gör att reparationer blir rätt utförda i enlighet med tillverkarens anvisningar. Gå in på för att hitta din närmaste verkstad. Originaldelar SKODA Originaldelar och Original Tillbehör innehåller samma innovationer och förändringar som uppstår under produktion av varje modell och genomgår precis samma rigorösa tester för kvalitet och hållbarhet som de delar som används på produktionslinan. Alla SKODA Originaldelar och Original Tillbehör säljs med 2 års garanti från ett nätverk bestående av återförsäljare (cirka 130 i Sverige), där kunder inte bara kan handla delen de behöver utan även få montering och expertråd av personalen. Varumärkena ŠKODA Original Reservdelar och ŠKODA Original Tillbehör används för att identifiera produkter som är godkända, levererade och rekommenderade av SKODA Auto. SKODA-kortet SKODA-kortet är ett kostnadsfritt kundkort för dig som SKODA-ägare. Kortet ger dig möjlighet att delbetala inköp hos din återförsäljare, både service och tillbehör. Köpesumman delas i sex månadsbetalningar som är helt fria från ränta och avgifter. SKODA-kortet ger dig en mängd förmåner och rabatter hos våra samarbetspartners och fungerar dessutom som tankkort på ca stationer i landet. Läs mer på BRO Informationen i den här broschyren gällande utföranden, teknisk data och utrustningar gäller för tiden vid tryckningen. Bilarna som visas i broschyren kan vara extrautrustade utöver svensk standard. Vi förbehåller oss rätten till eventuella ändringar och avvikelser. För korrekt information om modeller, utrustning, priser, finansiering etc. kontakta din lokala SKODA-handlare. Broschyren är tryckt på klorfritt papper återvinningsbart till 100%. Utgåva: 06/2013 Mer information gällande SKODAs modellprogram, priser, teknisk information, återförsäljarnät och verkstäder finner du även på följande Internet adress: facebook.com/skoda

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Praktik

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Praktik SIMPLY CLEVER ŠKODA Praktik Även små företag har stora ambitioner. Skoda Praktik är välutrustad med bl a ABS-bromsar, antispinn, antisladdsystem, förar- och passagerarairbag, sidoairbags, stereo fjärrstyrt

Läs mer

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia RS

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia RS SIMPLY CLEVER ŠKODA Fabia RS Från rally till väg: Škoda Fabia RS har ärvt det bästa av våran långa motorsportserfarenhet. Medan grillen med RS-märket ger bilen ett vänligt utseende, åberopar den robusta

Läs mer

SIMPLY CLEVER. Škoda Fabia Monte Carlo

SIMPLY CLEVER. Škoda Fabia Monte Carlo SIMPLY CLEVER Škoda Fabia Monte Carlo Ett enkelt sätt att få adrenalinet att flöda. ŠKODA Fabia Monte Carlo. Föreställ dig en solig kustlinje eller nersmutsade stänkskärmar och dundrande motorer. En lugn

Läs mer

KOMBI-8. Produktfakta

KOMBI-8. Produktfakta KOMBI-8 Produktfakta MODELLPROGRAM MOTOR DRIVMEDEL VÄXELLÅDA UTRUSTNINGSNIVÅ LAGERFÖRD 2.5 CRDi (136 hk) Diesel Manuell 6-vxl Select Ja 2.5 CRDi (136 hk) Diesel Manuell 6-vxl Comfort Ja 2.5 CRDi (170 hk)

Läs mer

NYA NISSAN PULSAR. Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger 03.09.2014 SE-05C-0433

NYA NISSAN PULSAR. Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger 03.09.2014 SE-05C-0433 NYA NISSAN PULSAR Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger PRISLISTA MOTOR VÄXELLÅDA Drivning Utrustningsnivå CO2 g/km Bränsleförbrukning l/100km Rekommenderat cirkapris kr Bensin DIG-T 115 6-växlad

Läs mer

Insynsskydd i bagageutrymmet. Svart takreling. Centrallås, fjärrstyrt. Sharan Trendline Utöver Comfortline. Eluttag, 12-volts, i bagageutrymmet

Insynsskydd i bagageutrymmet. Svart takreling. Centrallås, fjärrstyrt. Sharan Trendline Utöver Comfortline. Eluttag, 12-volts, i bagageutrymmet Sharan fakta Utrustning Sharan Bas Standard för 2,0, Turbo, samt TDI 140 PF. SÄKERHET/TRYGGHET ABS med EBF (låsningsfria bromsar med elektronisk bromskraftsfördelning) Bältessträckare fram Damm- och pollenfilter

Läs mer

Jeep Compass MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Jeep Compass MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 1/2011 Gäller från Modellprogram Gäller fr. o. m. Versioner Compass 4x2 2.0 156hk Compass 4x4 2.4 170hk CVT2 Compass 4x4 2.2 CRD 163hk Modellprogram

Läs mer

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 3/2012 Gäller från 2012-04-16 Modellprogram Gäller fr. o. m. 2012-04-16 Versioner Bensin: Voyager 3.6 283hk Voyager 3.6 283hk Diesel: Voyager 163hk

Läs mer

CITY PLUS (2WD) MODELLER

CITY PLUS (2WD) MODELLER MODELLER CITY PLUS (2WD) Urval utrustning Aluminiumfälgar, 16 tum med 215/65R16 däck CD radio med 4 högtalare Klimatanläggning Läderklädd ratt och växelspaksknopp Takreling, svart (saknas på bild) Karbonfärgad

Läs mer

PRODUKTFAKTA FRÅN 1 MAJ 2015

PRODUKTFAKTA FRÅN 1 MAJ 2015 PRODUKTFAKTA FRÅN 1 MAJ 2015 TEKNISK SPECIFIKATION: BENSIN MOTOR PureTech 130 S&S THP 200 Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri 95 oktan Antal cylindrar 3 4 Antal ventiler / cylinder 4 4 Cylindervolym (cm

Läs mer

7 ÅRS. Både säker och spännande NYBILS- GARANTI

7 ÅRS. Både säker och spännande NYBILS- GARANTI www.kia.se 2 3 pro_ cee d Vi vet av erfarenhet att våra bilar är så välbyggda att vi kan erbjuda hela 7 års nybilsgaranti. Garantin följer bilen och upphör 7 år efter första registreringsdatum eller efter

Läs mer

SIMPLY CLEVER NYA ŠKODA FABIA

SIMPLY CLEVER NYA ŠKODA FABIA SIMPLY CLEVER NYA ŠKODA FABIA Design... 6 Simply Clever...24 Teknologi...30 Säkerhet...38 Prestanda...44 Din unika Fabia...48 Tillbehör...62...68 Utrustningsalternativ i detalj...70 NNEHÅ L 3 Bra självförtroende

Läs mer

CITROËN C4 CACTUS. Produktfakta. Från 25 januari 2016. Bilen på bilden är extra utrustad

CITROËN C4 CACTUS. Produktfakta. Från 25 januari 2016. Bilen på bilden är extra utrustad CITROËN C4 CACTUS Produktfakta Från 25 januari 2016 Bilen på bilden är extra utrustad TEKNISK SPECIFIKATION BENSIN MOTOR PureTech 82 PureTech 82 ETG (1) PureTech 110 S&S Bränsletyp Bensin, blyfri 95 oktan

Läs mer

NYA CITROËN C4 CACTUS

NYA CITROËN C4 CACTUS NYA CITROËN C4 CACTUS Produktfakta Från 12 december 2014 TEKNISK SPECIFIKATION BENSIN MOTOR PureTech 82 PureTech 110 S&S Bränsletyp Bensin, blyfri 95 oktan Bensin, blyfri 95 oktan Antal cylindrar 3 3 Antal

Läs mer

PEUGEOT PARTNER BOXLINE

PEUGEOT PARTNER BOXLINE 2012-02-09 PEUGEOT PARTNER BOXLINE MOTOR 1,6 HDi MOTOR, VÄXELLÅDA & STYRNING Cylindervolym (cm³) 1 560 Maxeffekt kw EEC (hk DIN) 66 / (90) Vid varvtal (v/min) 4 000 Max vridmoment Nm CEE vid v/min 215

Läs mer

TEKNISKA FAKTA PEUGEOT BOXER SKÅP BOXER

TEKNISKA FAKTA PEUGEOT BOXER SKÅP BOXER TEKNISKA FAKTA BOXER 2013-09-06 MOTORER 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi L1H1 L1H1 L2H1 L2H1 L2H1 MOTOR, VÄXELLÅDA & STYRNING Cylindervolym (cm³) 2 198 2 198 2 198 2198 2198 Maxeffekt kw EEC (hk

Läs mer

Golf 1,4 FSI 1,6 FSI TDI 105 TDI 140

Golf 1,4 FSI 1,6 FSI TDI 105 TDI 140 Golf 1,4 FSI 1,6 FSI TDI 105 TDI 140 Motor 4 cylindrar 4 cylindrar 4 cylindrar 4 cylindrar, 16 ventiler 16 ventiler 16 ventiler Högtrycksinsprutning Högtrycksinsprutning Direktinsprutning Direktinsprutning

Läs mer

Dekorpaneler* * Pristillägg. Tillval endast för R5 TDI och V6. Tillval endast för V8 och V10. 2-zon klimatanläggning

Dekorpaneler* * Pristillägg. Tillval endast för R5 TDI och V6. Tillval endast för V8 och V10. 2-zon klimatanläggning Tillval endast för R5 TDI och V6 2-zon klimatanläggning 4-zon klimatanläggning Memory-paket för förarstol, speglar, ratt och bälte Endast i kombination läderpaket Cricket med komfortstolar eller läderpaket

Läs mer

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo Tillbehör

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo Tillbehör SIMPLY CLEVER ŠKODA Citigo Tillbehör Även om ŠKODA Citigo känner sig hemma på stadens gator är dess kapacitet mycket större än så. Dessutom, med Škoda Original tillbehör får du en särprägel på din bil

Läs mer

KANGOO EXPRESS NYA RENAULT. Prislista & Produktfakta. Cirkapriser gäller from 2013-03-20 Ändrad 2013-04-15

KANGOO EXPRESS NYA RENAULT. Prislista & Produktfakta. Cirkapriser gäller from 2013-03-20 Ändrad 2013-04-15 NYA RENAULT KANGOO EXPRESS lista & Produktfakta Cirkapriser gäller from 2013-03-20 Ändrad 2013-04-15 Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms. ALLTID STANDARD Luftkonditionering Bluetooth -radio

Läs mer

NISSAN e-nv200 SKÅP. Priser, utrustning, specifikationer, färger 03.03.15 SE-20C-0521

NISSAN e-nv200 SKÅP. Priser, utrustning, specifikationer, färger 03.03.15 SE-20C-0521 NISSAN e-nv200 SKÅP Priser, utrustning, specifikationer, färger PRISLISTA SKÅP Cirkapris exkl. 25% moms Rek. cirkapris Drivning Motor Växellåda Utrustningsnivå Moms SEK SEK SEK Framhjulsdrift 80kW synkron

Läs mer

April 2000. Golf. Fakta och utrustningspaket

April 2000. Golf. Fakta och utrustningspaket April 2000 Golf Fakta och utrustningspaket FÖRSÄLJNINGSPROGRAM Motor Växel- Tjänste- Total- Max släp- Fordons- Premie- Modeller Dörrar hk låda vikt kg vikt vagnsvikt kg 1) skatt klass Golf 1,4 3/5 75 5

Läs mer

CITROËN C4 PICASSO & GRAND C4 PICASSO

CITROËN C4 PICASSO & GRAND C4 PICASSO CITROËN C4 PICASSO & GRAND C4 PICASSO Produktfakta Från 28 januari 2014 Utrustning och specifikationer gäller för bilar producerade från publiceringsdatum för produktfaktabladet. För lagerbilar kontakta

Läs mer

Nya Volkswagen Golf på den svenska marknaden

Nya Volkswagen Golf på den svenska marknaden PRESSINFORMATION Marcus Thomasfolk Kontaktperson Informationschef 08 553 867 97 Telefon 070 35 896 57 Mobil marcus.thomasfolk@volkswagen.se E-post 2013-02-08 Datum Nya Volkswagen Golf på den svenska marknaden

Läs mer

Utrustning. Polo. Polo Masters utöver Polo. Polo GT utöver Polo Masters

Utrustning. Polo. Polo Masters utöver Polo. Polo GT utöver Polo Masters Nya Polo fakta Utrustning Polo Standard 1,4 och TDI 90. Säkerhet/trygghet ABS-bromsar med EBF (elektronisk bromskraftsfördelning) Bältespåminnare för båda framstolarna Damm- och pollenfilter ESP (antisladdsystem)

Läs mer

NYA MEGANE GT RENAULT DRIVE THE CHANGE

NYA MEGANE GT RENAULT DRIVE THE CHANGE NYA RENAULT MEGANE GT DRIVE THE CHANGE DESIGNA DITT LIV EN DESIGN SOM VISAR VÄGEN FRAMÅT. ETT TYDLIGT STÄLLNINGSTAGANDE: EN LOGOTYP SOM STÅR UT, IÖGONFALLANDE FORMER, LED-VARSELLJUS SOM MARKERAR FRONTEN

Läs mer

Versioner. Bensin: Thema Executive 3.6 V6 AT8. Diesel: Thema Executive 3.0 V6 Multi-Jet AT5

Versioner. Bensin: Thema Executive 3.6 V6 AT8. Diesel: Thema Executive 3.0 V6 Multi-Jet AT5 Standardutrustning Tillval Tekniska specifikationer Modellprogram Versioner Bensin: Thema Executive 3.6 V6 AT8 Diesel: Thema Executive 3.0 V6 Multi-Jet AT5 20 TUMs aluminiumfälgar STD Excecutive Exteriör

Läs mer

Honda originaltillbehör FR-V

Honda originaltillbehör FR-V Honda originaltillbehör FR-V Förverkliga dina drömmar Med sin rymliga och sportiga design kombinerar Honda FR-V dynamiska köregenskaper med intelligent komfort och bekvämlighet. FR-V är verkligen en innovativ

Läs mer

April 2000. Passat. Fakta och utrustningspaket

April 2000. Passat. Fakta och utrustningspaket April 2000 Passat Fakta och utrustningspaket FÖRSÄLJNINGSPROGRAM Motor Växel- Tjänste- Lastför- Max släp- Fordons- Premie- Modeller Dörrar hk låda vikt kg måga kg vagnsvikt kg 1) skatt klass Passat 1.6

Läs mer

NYA DS 4 & DS 4 CROSSBACK PRODUKTFAKTA FRÅN 6 NOVEMBER 2015

NYA DS 4 & DS 4 CROSSBACK PRODUKTFAKTA FRÅN 6 NOVEMBER 2015 NYA DS 4 & DS 4 CROSSBACK PRODUKTFAKTA FRÅN 6 NOVEMBER 2015 TEKNISK SPECIFIKATION: BENSIN MOTOR PureTech 130 S&S THP 210 S&S Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri 95 oktan Antal cylindrar 3 4 Antal ventiler

Läs mer

SIMPLY CLEVER NYA ŠKODA FABIA

SIMPLY CLEVER NYA ŠKODA FABIA SIMPLY CLEVER NYA ŠKODA FABIA Design... 6 Simply Clever... 24 Teknologi...30 Säkerhet...38 Prestanda...44 Fabia Monte Carlo...48 Din unika Fabia...52 Tillbehör...66 Tekniska specifikationer... 72 Utrustningsalternativ

Läs mer

Lätt. Snabb. Den mycket styva strukturen låter hjulupphängningen, MacPherson fram och bak, komma till sin rätt.

Lätt. Snabb. Den mycket styva strukturen låter hjulupphängningen, MacPherson fram och bak, komma till sin rätt. Fr o m 0208 MR2 Lätt. Snabb...och här är den. MR2 Roadster. Fantastisk att se på, inspirerande att köra. Lätt bara 1.090 kg för det är så man bygger sportbilar. Lätt för att man kan använda en mindre motor,

Läs mer

Dyna Produktinformation

Dyna Produktinformation Dyna Produktinformation www.toyota.se DYNA SVARET PÅ DINA LOGISTISKA UTMANINGAR Toyota Dyna är den flexibla och kostnadseffektiva lösningen på dina transportbehov. Den förenar låga driftkostnader och hög

Läs mer

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo SIMPLY CLEVER ŠKODA Citigo Redo för storstaden. Praktisk och smidig. Perfekt för mindre utflykter För shopping och sightseeing. Citigo är en kompakt bil men har ändå ett generöst bagageutrymme för sin

Läs mer

VOLVO XC90 WWW.MYVOLVOLIBRARY.INFO

VOLVO XC90 WWW.MYVOLVOLIBRARY.INFO VOLVO XC90 F A K T A O C H S P E C I F I K A T I O N E R V O L V O TILLBEHÖR URBAN LUXURY Paketet på bilden har 21-tums Expressive - fälgar och utvändiga tillbehör i samma färg som bilens kaross, skidplates

Läs mer

SIMPLY CLEVER NYA ŠKODA SUPERB

SIMPLY CLEVER NYA ŠKODA SUPERB SIMPLY CLEVER NYA ŠKODA SUPERB Inledning 4 Exteriör design 8 Interiör design 18 Simply Clever 22 Teknologi 32 Säkerhet 38 Prestanda 44 Laurin & Klement 50 Individualisering 54 Tekniska data 80 EN BIL

Läs mer

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia SIMPLY CLEVER ŠKODA Fabia Det är imponerande hur mycket den här bilen har att erbjuda: ŠKODA Fabia det finns en för alla. Exteriören på Skoda Fabia och Fabia Combi ger en kaxig och dynamisk look. Detta

Läs mer

Modell. Utrustning översikt

Modell. Utrustning översikt Tekniska data NYA Modell E ekt Ström- CO 2 - Energi- Eldriven modell Växellåda Dörrar kw (hk) förbrukning 1) utsläpp 2) klass 3) e-up! PSM 1-växlad 4 60 (82) 11,7 0 A+ Utrustning översikt Utrustning för

Läs mer

Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris.

Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris. Bilerbjudande 2016. Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris. Polo Golf Golf Sportscombi Golf Alltrack Passat Sportscombi Passat Alltrack Nya Tiguan Touran Sharan Touareg Ett erbjudande

Läs mer

Prislista Renault Kangoo Express & Kangoo Maxi

Prislista Renault Kangoo Express & Kangoo Maxi Prislista Renault Kangoo & Kangoo Maxi Bränslevärmare med tidur på köpet! Kampanjmodeller HK Växellåda Bilia Edition (ex. moms) Bilia Base Line 1,5 dci FAP 75 5-vxl manuell 109.900:- Bilia Nordic Line

Läs mer

Prislista Renault Master

Prislista Renault Master Prislista Renault Master Master Skåp & Master Flak Kampanjpris! Kampanjmodeller HK Pris ex. moms 2,3 dci L2H2 Skåp med AC 125 212.900:- 2,3 dci L2H2 Skåp Bilia Edition** 125 224.900:- 2,3 dci L2H2 Skåp

Läs mer

DÄr arbete och nöje möts.

DÄr arbete och nöje möts. 2210 Där arbete och nöje möts. Mechron 2210 MECHRON 2210 Oavsett om du behöver en arbetshäst på gården eller en väg i skogen tar KIOTI MECHRON 4X4 arbetsfordon hand om jobbet åt dig. Fordonet är utrustat

Läs mer

CR-V. Honda originaltillbehör. Honda Sverige Honda Nordic AB Box 50583, 202 15 Malmö, Sweden Telefon: 040-38 07 00 www.honda.se CR-V/12/06/TH11066Sv

CR-V. Honda originaltillbehör. Honda Sverige Honda Nordic AB Box 50583, 202 15 Malmö, Sweden Telefon: 040-38 07 00 www.honda.se CR-V/12/06/TH11066Sv Honda originaltillbehör CR-V Honda Motor Co. Ltd. förbehåller sig rätten att förändra utrustning och specifi kationer utan tidigare förvarning. Detaljer, färger, beskrivningar och bilder är endast avsedda

Läs mer

JUKE. Inledning Personlig anpassning och Tillbehör Teknologi och Prestanda Färger och Klädsel Printa Att avsluta

JUKE. Inledning Personlig anpassning och Tillbehör Teknologi och Prestanda Färger och Klädsel Printa Att avsluta NISSAN JUKE MAXIMERAD SPÄNNING NYA NISSAN JUKE DEN BLIR BARA BÄTTRE OCH BÄTTRE MED NYDESIGNADE XENON-STRÅLKASTARE, öppningsbart glastak, bumerangformade LED-baklyktor, sportiga stötfångare, sidobackspeglar

Läs mer

T L I L L BEHÖR & SE & SE V R I V C I E

T L I L L BEHÖR & SE & SE V R I V C I E TILLBEHÖR & SERVICE APRIL-JULI 2015 BRA VAL! SE PRISET! 164-/mån Twist 17" Fälgdim: 7,5Jx17" ET49 Passar: Superb II (2009 2015) Rek däckdim: 225/45 R17" Kulör: Svart 1975:- Ord 2320:- Art 3T0 071 497 JX2

Läs mer

Audi Allroad Fakta och cirkapriser oktober 2002

Audi Allroad Fakta och cirkapriser oktober 2002 Audi Allroad Fakta och cirkapriser oktober 2002 Modellprogram Dörrar Motor Växellåda Tjänste- Lastför- Max Max Fordons- Premiehk vikt kg* måga kg* totalvikt kg** dragvikt kg skatt* klass Avant Avant Avant

Läs mer

XC70 Standardustyr BACKSPEGLAR (YTTRE) BAKSÄTE BELYSNING (INRE)

XC70 Standardustyr BACKSPEGLAR (YTTRE) BAKSÄTE BELYSNING (INRE) XC70 Standardustyr BACKSPEGLAR (YTTRE) Elmanövrerade med uppvärmning Vidvinkelspegel, vänster sida BAKSÄTE Fällbar rygg, delbar 40/20/40 Mittarmstöd bak med mugghållare BELYSNING (INRE) I lastutrymmet

Läs mer

LEON X-PERIENCE TECHNOLOGY TO ENJOY

LEON X-PERIENCE TECHNOLOGY TO ENJOY ECHNOLOGY O ENJOY FÄLGAR KLÄDEL X-PERIENCE AD X-PERIENCE 17" LEAHER BLACK AD PL1 X-PERIENCE 18" tandard illval ALCANARA X-PERIENCE AD PL3 FÄRGER WHIE B4B4 OLID EMOCION RED 9M9M OLID NEVADA WHIE 2Y2Y MEALLIC

Läs mer

MODELLPROGRAM SKATT OCH FÖRSÄKRING GARANTIER

MODELLPROGRAM SKATT OCH FÖRSÄKRING GARANTIER Produktfakta MODELLPROGRAM MOTOR DRIVMEDEL VÄXELLÅDA UTRUSTNINGSNIVÅ 1.0t (100 hk) Bensin Manuell 5-växlad ComfortPlus 1.0t (100 hk) Bensin Manuell 5-växlad Premium 1.0t (120 hk) Bensin Manuell 6-växlad

Läs mer

Audi A2 Fakta och cirkapriser augusti 2002

Audi A2 Fakta och cirkapriser augusti 2002 Audi A2 Fakta och cirkapriser augusti 2002 Modellprogram Dörrar Motor Växellåda Tjänste- Lastför- Max Max dragvikt Fordons- Premiehk vikt kg 1) måga kg 1) totalvikt kg kg skatt 1) klass Audi A2 1,2 TDI

Läs mer

VOLVO S60 2001 TILLVERKADE MELLAN VECKA 20 2000 OCH VECKA 9 2001

VOLVO S60 2001 TILLVERKADE MELLAN VECKA 20 2000 OCH VECKA 9 2001 VOLVO S60 2001 TILLVERKADE MELLAN VECKA 20 2000 OCH VECKA 9 2001 1/6 NYA VOLVO S60 ÄR FRAMFÖR ALLT FÖRARENS BIL. HÄR STÅR KÖRGLÄDJE OCH PRESTANDA HÖGST I KURS, UTAN ATT GE AVKALL PÅ KOMFORT FÖR PASSAGERARNA.

Läs mer

NISSAN NV400 Chassis Enkelhytt FWD (Framhjulsdrift) PRISLISTA 2013-03-15

NISSAN NV400 Chassis Enkelhytt FWD (Framhjulsdrift) PRISLISTA 2013-03-15 1 SE-18C-0189 FWD (Framhjulsdrift) PRISLISTA 2013-03-15 Ca-pris Moms Rekommenderat Växel- ex. Moms 25 % cirkapris inkl. moms Motor Effekt Version Chassi låda SEK SEK SEK 2.3 dci DPF EURO5 125hp (92kW)

Läs mer

Dacia Logan Pick-Up C4-C1_MB_Logan_U90_V5_SE.indd 2 21/09/11 13:16:20

Dacia Logan Pick-Up C4-C1_MB_Logan_U90_V5_SE.indd 2 21/09/11 13:16:20 Dacia Logan Pick-Up C4-C1_MB_Logan_U90_V5_SE.indd 2 21/09/11 13:16:20 Med plats för alla dina projekt Bakom den kompakta pickupen döljer sig en prisvärd och robust bil, som är oerhört praktisk. Flakets

Läs mer

Prislista Ford Mondeo

Prislista Ford Mondeo Prislista Ford Mondeo Trend Hk Växellåda 5D Kombi 1.6 EcoBoost med start/stop, 160 6-vxl manuell 227.300:- 234.800:- 2.0 TDCi ECO 140 6-vxl manuell 237.300:- 244.800:- 2.0 TDCi 140 Powershift Automat 254.800:-

Läs mer

MED STADEN SOM HEMMAPLAN

MED STADEN SOM HEMMAPLAN NYA CITROËN C1 1FR MED STADEN SOM HEMMAPLAN OPTIMISTISK, ENKEL OCH INTELLIGENT Nya Citroën C1 erbjuder en positiv transportlösning i staden. Med fem dörrar och en stark personlighet sticker Citroën C1

Läs mer

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Rapid

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Rapid SIMPLY CLEVER ŠKODA Rapid Även om varenda förälder gör sitt bästa för sin familj, kan de ibland behöva lite hjälp på vägen. Därför har vi tagit fram en speciell verktygslåda för dig. Den heter ŠKODA Rapid.

Läs mer

Utrustning Golf Plus och Golf Plus Masters

Utrustning Golf Plus och Golf Plus Masters Golf Plus fakta Golf Plus Utrustning Golf Plus och Golf Plus Masters Golf Plus Standard för MultiFuel och TSI 122. Säkerhet/trygghet ABS-bromsar med EBF (elektronisk bromskraftsfördelning) Bältespåminnare

Läs mer

NISSAN X-TRAIL ORIGINALTILLBEHÖR

NISSAN X-TRAIL ORIGINALTILLBEHÖR NISSAN X-TRAIL ORIGINALTILLBEHÖR NYA X-TRAIL NISSAN ORIGINALTILLBEHÖR Med Nissans breda utbud av eleganta och praktiska tillbehör kan du få din X-TRAIL precis som just du vill ha den. Börja med en stylingfrontbåge

Läs mer

Den nya BMW Z4. Z4 Roadster 2.0i 2.5i 2.5si 3.0si Z4 Coupé 3.0si. När du älskar att köra

Den nya BMW Z4. Z4 Roadster 2.0i 2.5i 2.5si 3.0si Z4 Coupé 3.0si. När du älskar att köra Den nya BMW Z4 Z4 2.0i 2.5i 2.5si 3.0si Z4 3.0si När du älskar att köra Lyssna på dina ögon. Över dig solen. Och under dig en stormvind. Det viktigaste i cockpit: Vägen. Frisk luft med en fin doft av läder.

Läs mer

NYA RENAULT TRAFIC PASSENGER

NYA RENAULT TRAFIC PASSENGER NYA RENAULT TRAFIC PASSENGER PRISLISTA & PRODUKTFAKTA Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms. TRAFIC PASSENGER Kod Engine Norm Växellåda Storlek HK inkl moms exkl moms PG1E1 111 D6 1,6 R9M

Läs mer

4 90 0 lexus is 250C

4 90 0 lexus is 250C Lexus is 250C Miljödeklaration IS 250C - 2,5 V6 Bensin, Aut tillverkning Fabriken tillämpar den internationella miljöledningsstandarden ISO 14001. Bränsledeklaration Förbrukning, liter/100 km Blandad körning

Läs mer

A4 Avant. A4 Avant. Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör

A4 Avant. A4 Avant. Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör Audi unite A4 Avant Produktnr. Beskrivning A4 Avant Motor 8K50RY\0 2.0 TDI clean diesel quattro S tronic Power: 140(190) kw(hk) Bränsleförbrukning: Blandad körning: 5,2 l CO2-utsläpp: 137 g/km (EU6) Stadskörning:

Läs mer

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Skriv ut sida Modell: Saab 9-5 SportCombi 2.3t BioPower 210 hk SEK 290 900 Exteriör & Interiör: Carbon Grey SEK 7 500 Läderklädsel Griffin Sport 2-ton, Black/Grey K56

Läs mer

Utrustning. Golf Variant Masters. Golf Variant GT. Tillval för MultiFuel, TSI 122, TDI 105 4MOTION och BlueMotion Technology.

Utrustning. Golf Variant Masters. Golf Variant GT. Tillval för MultiFuel, TSI 122, TDI 105 4MOTION och BlueMotion Technology. Golf Variant fakta Utrustning Golf Variant Standard 1,6 MultiFuel, TSI 122, TDI 105 4MOTION och BlueMotion Tech. standardutrustning Baksätets ryggstöd delbart och fällbart (60/40) Centrallås, fjärrstyrt

Läs mer

CO2 per km Skattevikt (kg) Totalvikt (kg) Max släpvagnsvikt (kg) 119,0 1160,0 1515,0 850,0

CO2 per km Skattevikt (kg) Totalvikt (kg) Max släpvagnsvikt (kg) 119,0 1160,0 1515,0 850,0 FAKTA OM BILEN Fabrikat / typ Chassinummer Fordonstyp Reg.nr. Hyundai i20 NLHBC51BACZ1****** Personbil ****** Bränsle Motoreffekt Färg Mätarställning Ursprung Ibruktagardatum Växellåda Dragkrok Förbrukning

Läs mer

allt som har med bilen eller bilarna att göra. Enkelt för dig.

allt som har med bilen eller bilarna att göra. Enkelt för dig. Vi har gjort det så enkelt det bara går att vara företagskund hos Volkswagen. Ditt företag kanske har ett par bilar, eller en större vagnpark. Business Flex samlar: finansiering, service- och reparationer,

Läs mer

NISSAN NT400 CABSTAR

NISSAN NT400 CABSTAR NISSAN NT400 CABSTAR NISSAN NT400 CABSTAR DEN BÄSTA LÖSNINGEN FÖR DIN VERKSAMHET NT400 CABSTARS FANTASTISKA EGENSKAPER gör den till en populär lastbil för alla typer av företag, från egenföretagare till

Läs mer

CO2 per km Skattevikt (kg) Totalvikt (kg) Max släpvagnsvikt (kg) 101,0 1270,0 1650,0 0,0

CO2 per km Skattevikt (kg) Totalvikt (kg) Max släpvagnsvikt (kg) 101,0 1270,0 1650,0 0,0 FAKTA OM BILEN Fabrikat / typ Chassinummer Fordonstyp Reg.nr. Honda INSIGHT JHMZE2850AS2****** Personbil ****** Bränsle Motoreffekt Färg Mätarställning Ursprung Ibruktagardatum Växellåda Dragkrok Förbrukning

Läs mer

Audi Stockholm: Business Inclusive.

Audi Stockholm: Business Inclusive. Audi Stockholm: Audi Stockholm: Audi Finansiering Audi Serviceavtal Audi Försäkring Ingen särskild leasingavgift Garanterat restvärde Drivmedelskort Samlingsfaktura, minskad administration Valbar körsträcka

Läs mer

Volvo B8R/RLE Ryggraden i din fordonsflotta. Volvo Buses. Driving quality of life

Volvo B8R/RLE Ryggraden i din fordonsflotta. Volvo Buses. Driving quality of life Volvo B8R/RLE Ryggraden i din fordonsflotta Volvo Buses. Driving quality of life Grunden till en bra buss Volvo B8R/RLE chassina möter varje behov av trafiktyp. Ett stort antal modell varianter ger dig

Läs mer

ŠkodaOctavia TILLÄGG TILL INSTRUKTIONSBOKEN

ŠkodaOctavia TILLÄGG TILL INSTRUKTIONSBOKEN SIMPLY CLEVER ŠkodaOctavia TILLÄGG TILL INSTRUKTIONSBOKEN Tekniska ändringar 11/2010 Inledning 1 Inledning Sätesuppvärmning* Denna komplettering är avsedd för Instruktionsbok OCTAVIA utgåva 05.10, som

Läs mer

SIMPLY CLEVER NYA ŠKODA SUPERB

SIMPLY CLEVER NYA ŠKODA SUPERB SIMPLY CLEVER NYA ŠKODA SUPERB Inledning 4 Exteriör design 6 Interiör design 16 Simply Clever 20 Teknologi 28 Säkerhet 34 Prestanda 40 Laurin & Klement 44 Individualisering 48 Tekniska data 74 EN BIL

Läs mer

NISSAN 370Z. Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger

NISSAN 370Z. Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger PRISLISTA MOTOR VÄXELLÅDA Utrustningsnivå CO2 g/km Bensin Bränsleför-brukning l/100km Rekommenderat cirkapris SEK 3.7L 328hk 6 M/T 248 10,6 424 690 3.7L 328hk

Läs mer

renault CAPTUR limited edition drive the change

renault CAPTUR limited edition drive the change renault CAPTUR limited edition drive the change FÅNGA DAGEN SNYGG. INTE BARA DET! CAPTUR, RENAULTS FÖRSTA CROSSOVER MED STORSTADSKÄNSLA, ÄR SMIDIG, DYNAMISK OCH ELEGANT. BÅDE UTVÄNDIGT OCH INVÄNDIGT. MED

Läs mer

SIMPLY CLEVER NYA ŠKODA SUPERB

SIMPLY CLEVER NYA ŠKODA SUPERB SIMPLY CLEVER NYA ŠKODA SUPERB Du kommer att tillbringa ca. 3 år av ditt liv i en bil. Nya ŠKODA Superb. Oslagbar komfort. I våra tider är det är svårt att tänka sig ett liv utan resor. Även om din bil

Läs mer

NISSAN MICRA. Innehåll Exteriör design Interiör design Teknik och Prestanda Stil och Tillbehör Printa Avsluta

NISSAN MICRA. Innehåll Exteriör design Interiör design Teknik och Prestanda Stil och Tillbehör Printa Avsluta NISSAN MICRA GO GET IT NYA NISSAN MICRA VAD VÄNTAR DU PÅ? DU GILLAR ATT GÅ DIN EGEN VÄG OCH FÅ SAKER OCH TING ATT HÄNDA. MED DINA IDÉER OCH VÅR TEKNOLOGI KAN DU SKRÄDDARSY DIN RESA. TA KONTAKT MED NISSAN

Läs mer

Nya Mitsubishi Outlander - Europas mest sålda Plug-In Hybrid gör entré i Frankfurt

Nya Mitsubishi Outlander - Europas mest sålda Plug-In Hybrid gör entré i Frankfurt Sollentuna 7 sep 2015 Nya Mitsubishi Outlander - Europas mest sålda Plug-In Hybrid gör entré i Frankfurt - Ny design och identitet - Förbättrad komfort och ljudisolering - Förfinad interiör - Utvecklad

Läs mer

Jetta fakta. svensk skylt

Jetta fakta. svensk skylt Jetta fakta svensk skylt Utrustning Jetta Trendline Standard 1,6 MultiFuel Säkerhet/trygghet ABS med EBF (låsningsfria bromsar med elektronisk bromskraftsfördelning) Bältessträckare fram Damm- och pollenfilter

Läs mer

SIMPLY CLEVER. Nya ŠKODA Superb

SIMPLY CLEVER. Nya ŠKODA Superb SIMPLY CLEVER Nya ŠKODA Superb Du kommer att tillbringa ca. 3 år av ditt liv i en bil. Nya ŠKODA Superb. Oslagbar komfort. I våra tider är det är svårt att tänka sig ett liv utan resor. Även om din bil

Läs mer

Bilmodell Motor Växellåda Standardutrustning Paket Nyheter

Bilmodell Motor Växellåda Standardutrustning Paket Nyheter VOLVO 740 1990-92 1/7 Är av många fortfarande ansedd som bilen som skapade det moderna Volvo. En äkta storbil med Volvos alla utmärkande egenskaper inbyggda, inte minst vad gäller säkerhet och kvalitet.

Läs mer

Bad Boy MTV. Över stock och sten eller ljudlöst i trädgården

Bad Boy MTV. Över stock och sten eller ljudlöst i trädgården Bad Boy MTV Över stock och sten eller ljudlöst i trädgården 5 starka skäl för Bad Boy Marknadens starkaste stål i svetsad konstruktion 4-punkts fjädring och stelbakaxel Rå motorstyrka el eller bensin Körkomfort

Läs mer

CO2 per km Skattevikt (kg) Totalvikt (kg) Max släpvagnsvikt (kg) 153,0 1650,0 2130,0 2000,0

CO2 per km Skattevikt (kg) Totalvikt (kg) Max släpvagnsvikt (kg) 153,0 1650,0 2130,0 2000,0 FAKTA M BILEN Fabrikat / typ Chassinummer Fordonstyp Reg.nr. Bmw X1 WBAVP31040VK****** Personbil ****** Bränsle Motoreffekt Färg Mätarställning Ursprung Ibruktagardatum Växellåda Dragkrok Förbrukning (l/100km)

Läs mer

ÖPPET HUS 18 19 JUNI I HELA SVERIGE - se lokala öppettider på peugeot.se

ÖPPET HUS 18 19 JUNI I HELA SVERIGE - se lokala öppettider på peugeot.se peugeot.se ÖPPET HUS 18 19 JUNI I HELA SVERIGE - se lokala öppettider på peugeot.se NYA 2008 ACTIVE PureTech Peugeot Plus 1.599 kr/mån inklusive service JUNI 2016 NYA PEUGEOT 2008 Snart är den här! Nya

Läs mer

Tillbehör & Service. Njut av sommaren med rätt tillbehör.

Tillbehör & Service. Njut av sommaren med rätt tillbehör. Tillbehör & Service Njut av sommaren med rätt tillbehör. Vilka aktiviteter du än har planerat för utesäsongen, har vi tillbehören som gör dom möjliga. Välj och vraka bland mängder av erbjudanden i den

Läs mer

CO2 per km Skattevikt (kg) Totalvikt (kg) Max släpvagnsvikt (kg) 107,0 1310,0 1840,0 1400,0

CO2 per km Skattevikt (kg) Totalvikt (kg) Max släpvagnsvikt (kg) 107,0 1310,0 1840,0 1400,0 FAKTA OM BILEN Fabrikat / typ Chassinummer Fordonstyp Reg.nr. Volkswagen GOLF WVWZZZ1KZDW0****** Personbil ****** Bränsle Motoreffekt Färg Mätarställning Ursprung Ibruktagardatum Växellåda Dragkrok Förbrukning

Läs mer

TILLBEHÖR partner tepee

TILLBEHÖR partner tepee TILLBEHÖR partner tepee partner Tepee 1. parkeringssensor praktisk parkeringssensor, särskilt konstruerad för Peugeot (kan lackeras i bilens färg). Sensorerna monteras i främre och bakre stötfångaren.

Läs mer

SIMPLY CLEVER ŠKODA RAPID

SIMPLY CLEVER ŠKODA RAPID SIMPLY CLEVER ŠKODA RAPID Kommer att ändra din syn på utrymme. De platser vi trivs bäst på har vi oftast varit med om att skapa själva. De avspeglar våra egna känslor, vårt temperament och vår kreativitet

Läs mer

Avtalsform Avtal/Ramavtal/Enstaka köp Namn Slamsugnings- och spolbil

Avtalsform Avtal/Ramavtal/Enstaka köp Namn Slamsugnings- och spolbil Karlstads kommun Avtalsform Avtal/Ramavtal/Enstaka köp Namn Slamsugnings- och spolbil Diarie 9821-13 Upphandlare Evelin Nilsson Detta dokument är en kopia på upphandlingens elektroniska skallkravsformulär.

Läs mer

Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör

Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör Audi unite Q5 Produktnr. Beskrivning Q5 Motor 8RB0RY\1 2.0 TDI clean diesel quattro S tronic Power: 140(190) kw(hk) Bränsleförbrukning: Blandad körning: 5,7 l CO2-utsläpp: 149 g/km (EU 6) Stadskörning:

Läs mer

Nya Golf Variant fakta

Nya Golf Variant fakta Nya Golf Variant fakta svensk skylt Utrustning Golf Variant Standard 1,6 MultiFuel, TSI 122, TDI 105 4MOTION och BlueMotion Tech. standardutrustning Baksätets ryggstöd delbart och fällbart (60/40) Centrallås,

Läs mer

NISSAN PULSAR ORIGINALTILLBEHÖR

NISSAN PULSAR ORIGINALTILLBEHÖR NISSAN PULSAR ORIGINALTILLBEHÖR Inget slår Style Pack om du vill ge bilen en extra stilig cool. Skapa effektfulla kontraster med en komplett uppsättning tröskeldekorlister och backspegelkåpor i svart,

Läs mer

Motor Karosstyp Modellversion CO₂-utsläpp (under färd) Bränsleför- brukning l/100km Pris (inkl. moms)

Motor Karosstyp Modellversion CO₂-utsläpp (under färd) Bränsleför- brukning l/100km Pris (inkl. moms) Motor Karosstyp Modellversion CO₂-utsläpp (under färd) Bränsleför- brukning l/100km Pris (inkl. moms) DIG-T 115 6-växlad 4X2 VISIA 117 5.0 165 990 DIG-T 115 6-växlad 4X2 ACENTA 117 5.0 182 990 DIG-T 115

Läs mer

CO2 per km Skattevikt (kg) Totalvikt (kg) Max släpvagnsvikt (kg) 109,0 1390,0 1900,0 1000,0

CO2 per km Skattevikt (kg) Totalvikt (kg) Max släpvagnsvikt (kg) 109,0 1390,0 1900,0 1000,0 FAKTA OM BILEN Fabrikat / typ Chassinummer Fordonstyp Reg.nr. Opel ASTRA W0LPD6EA5AG1****** Personbil ****** Bränsle Motoreffekt Färg Mätarställning Ursprung Ibruktagardatum Växellåda Dragkrok Förbrukning

Läs mer

NISSAN LEAF. Prislister, Utrustning, Prislista tillbehör, Specifikationer, Färger, Tjänster. Insert High resolution picture here

NISSAN LEAF. Prislister, Utrustning, Prislista tillbehör, Specifikationer, Färger, Tjänster. Insert High resolution picture here Prislister, Utrustning, Prislista tillbehör, Specifikationer, Färger, Tjänster Insert High resolution picture here PRISLISTA Drivning Motor Växellåda Utrustningsniv å Cirkapris exkl. moms 25% moms Rekommend

Läs mer

TILLBEHÖR & SERVICE VISSA BILAR GILLAR ATT SYNAS MER ÄN ANDRA. VINTERNS HETASTE TILLBEHÖR ÄR HÄR.

TILLBEHÖR & SERVICE VISSA BILAR GILLAR ATT SYNAS MER ÄN ANDRA. VINTERNS HETASTE TILLBEHÖR ÄR HÄR. TILLBEHÖR & SERVICE VISSA BILAR GILLAR ATT SYNAS MER ÄN ANDRA. VINTERNS HETASTE TILLBEHÖR ÄR HÄR. ERBJUDANDEN FRÅN DIN SEAT-HANDLARE. DEC FEB 2011 UTSEENDE & SPORT Interiördekor, Exeo SEAT Original interiördekor

Läs mer

Vid inlämning ska [ referens byggnation ] bifogas anbudet. Filen bifogas i steg två av tre (2/3) av denna inlämning.

Vid inlämning ska [ referens byggnation ] bifogas anbudet. Filen bifogas i steg två av tre (2/3) av denna inlämning. Norrtälje kommun Skallkrav Diarie UH-2014-494 Namn Ledningsbil Räddningstjänsten Detta dokument är en kopia på upphandlingens elektroniska skallkravsformulär. Skallkravsformuläret ska besvaras elektroniskt

Läs mer

Älska vintern! Parkeringsvärmare från Webasto

Älska vintern! Parkeringsvärmare från Webasto Älska vintern! Parkeringsvärmare från Webasto Isfria rutor och behagligt uppvärmd kupé för alla! Sätt dig i bilen, njut av hur bra det känns och kör iväg så härlig kan vintern vara för alla bilförare om

Läs mer

a F 23 25 april Välkommen på Rita o Riktigt bra erbjudanden! Alla som köper ny bil får en hotellnatt för hela familjen! på alla bila helgen!

a F 23 25 april Välkommen på Rita o Riktigt bra erbjudanden! Alla som köper ny bil får en hotellnatt för hela familjen! på alla bila helgen! Välkommen på e j l i m a F 23 25 april Rita o vinn ech somm n arbil! 1,95%e la rh på alla bila helgen! Riktigt bra erbjudanden! Alla som köper ny bil får en hotellnatt för hela familjen! Öppet: Torsdag

Läs mer

Bilmodell Motor Växellåda Standardutrustning Utrustningsnivåer Nyheter

Bilmodell Motor Växellåda Standardutrustning Utrustningsnivåer Nyheter VOLVO 440 1/5 VOLVO 440 ÄR EN KOMPAKT OCH ERKÄNT PRISVÄRD FAMILJEBIL MED MÅNGA INBYGGDA STORBILSEGENSKAPER. DEN BEKVÄMA INTERIÖREN OCH DEN FUNKTIONELLA FÖRARMILJÖN UTGÖR VÄSENTLIGA TILLSKOTT TILL DEN HÖGA

Läs mer

LEXUS IS 250 F SPORT EDITION

LEXUS IS 250 F SPORT EDITION LEXUS IS 250 F SPORT EDITION MILJÖ- DEKLARATION IS 250 F SPORT EDITION - 2,5 V6 Bensin, Automat Tillverkning Fabriken är certifierad enligt den internationella miljöledningsstandarden ISO 14001. Bränsledeklaration

Läs mer