Hej från kansliet INNEHÅLL. Information till alla medlemmar i SSS Årgång 67 Nr 1. Hej från kansliet

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Hej från kansliet INNEHÅLL. Information till alla medlemmar i SSS Årgång 67 Nr 1. Hej från kansliet"

Transkript

1 Information till alla medlemmar i SSS Årgång 67 Nr 1 Hej från kansliet Äntligen är det dags för sjösättning, årets sjösättningslistor finns på sällskapet hemsida, samt sitter uppe på vardera varvs informationstavlor, justeringa kan ha tillkommit. Eskadersegling 2013 Som vi tidigare berättat, planeras det en eskadersegling under sommaren 2013, tanken att denna skall gå mot Ålands fantastiska skärgård. Syftet med denna seglats är att skapa en större gemenskap inom sällskapet. Intresset verkar vara stort både bland gammal (äldre) som ung. För att komma igång har vi planerat in ett första möte Onsdagen den 6:e mars kl i Västerbrohamnen. Stölder på våra varv Tyvärr måste vi även i år konstatera att några av våra medlemmar blivit av med sina drev. Det är ytterst viktigt att ni som har stöldbegärliga drev monterar av dessa vid upptagningen, det är värt att lägga en extra semesterdag på detta, alternativt se till att firman man anlitat gör detta. Tjuven kan vi aldrig skydda oss ifrån, men se till att du inte blir drabbad. INNEHÅLL Hej från kansliet Rasta Bergvik Traneberg Västerbron Segelträning 2013 Ordförande har ordet Fredrik Nyberg Inloggning på medlemssidorna 1895

2 Rasta Värdshuset Rastaholm Värdshuset har börjat med Sköna Söndag dvs värdshuset har öppet mellan och på söndagar. Man serverar lunch och eller kaffe med kakbuffé. När ni åker ut till Rasta för att kontrollera båten passa på och gå upp till Värdshuset. Mat finns från 75:- till ca 140:-. Det underlättar för Värdshuset om ni ringer och bokar bord på tel Värdshuset hoppas på att kunna utöka öppet tiderna redan från mars eller april. Aktiviteter på Rastaholm 2013 Sjösättning Sjösättningslistor finns på hemsidan under Hamn/varv (Sjösättning sker i omvänd upptagningsordning) Vecka 18, 29/4, 30/4 Sjösättning Rasta Vecka 18, 2/5, 3/5 Sjösättning Vecka 19, 6/5, 7/5 Sjösättning Vecka 20, 15/5 Sjösättning 25 Maj städdag kl Ta på er oömma kläder och tag gärna med verktyg. Hela Rastaholm ska städas, krattas, och fräschas till. Städdagen avslutas med enklare förtäring såsom kaffe korv smörgåsar etc... 4 Juni Introduktionsträff Nya medlemmar Samling vid Sjöboden kl 1900 på Rasta. Anmäl er till christian.von. sydow30@gmail.com alternativt via telefon Anmäl er senast 2 juni. Syftet är att introducera nya medlemmar genom att vi träffas och redovisar hur det fungerar, samtidigt som vi gör en rundvandring på Rasta. Medlemmarna ges tillfälle att ställa frågor. Vi bjuder på enklare förtäring.

3 17 Augusti Rastadagen Se separat meddelande. 24 Augusti Städdag kl Ta på er oömma kläder och tag gärna med verktyg. Hela Rastaholm ska städas, krattas, och fräschas till. Städdagen avslutas med enklare förtäring såsom kaffe korv smörgåsar etc... Oktober Upptagning. Närmare tider meddelas senare. Introduktionsträff Nya medlemmar. Exakt tid meddelas senare. 9 november Städdag kl Oömma kläder som alltid. Vi stänger Hamnen för säsongen. Återkommer senare. Miljöstationen Vår miljöansvarige Olle Johnsson och hamnkaptenen Stene har kommit överens med kommunen hur sopstationen ska vara utrustad. Det har resulterat i några flera kärl. När ni kommer till Rasta gå till sopstationen och titta. Vi ber er att följa de skyltar som finns.

4 Bergvik Städdag varvsliggare Bergvik tisdagen den 21 maj. Städdag hamnliggare Bergvik tisdagen den 20 augusti. Sjösättning Sjösättningslistor finns på hemsidan under Hamn/varv (Sjösättning sker i omvänd upptagningsordning) Vecka 17, 22-24/4 Sjösättning Bergvik Vecka 20, 13-14/5 Sjösättning Under vintern Även under vintern gäller att hålla städat under båten. Framförallt gäller att inte ha eldfarligt material som ligger kvar så att brandrisk föreligger. El-anslutning Som alltid gäller att inga el-anslutningar får sitta kvar i el-centralerna när du går från båten om du inte har särskilt avtal med varvskommittén om detta. Observera också att inga sladdar får ligga kvar på gångvägar som plogas regelbundet. Hamnen Nu är arbetet i full gång med den nya bryggan som förhoppningsvis kommer att vara klar till sommaren. Du som har hamnplats i Bergvik och vet med dig redan nu att du inte kommer att behöva den för nästa år anmäl gärna detta till kansliet så att vi kan fördela till dem som står i väntelistan.

5 Material jollar mm i Gröna Skjulet På loftet i gröna skjulet får endast kanoter och segelbrädor mm ligga som är registrerade i SSS och finns med på listan BJK (se anslagstavlan). Observera också att samtliga kanoter och jollar skall vara försedda med SSS årsmärke samt namn och telefon nummer. Inget material får förvaras på loftet i Gröna Skjulet utan att överenskommelse med varvskommittén gjorts om detta. Tänk också på att under vintern kommer allt material som kvarligger i facken i Gröna Skjulet och som är avsedda endast för täckningsmaterial att som vanligt rensas ut. Har du kvar material där som du inte använder tag vara på det. Stöldrisk under vintern Ta hem lösa och begärliga föremål och se till båten då och då även under vintern. Var noga med att låsa grindarna enligt de tider som angivits. Med vänliga hälsningar varvskommittén. Beträffande presenningar Tänk på att inte kasta gamla presenningar i vår lilla container. Då blir den full direkt. Istället skall du lägga gamla kasserade pressar vid Gröna Skjulets gavel mot sjön. Där sitter en skylt Lägg gamla pressar här. Tänk också på att vår sopcontainer har tak - släng inte sopor uppe på containerns tak.

6 Tranebergshamnen Hej alla Tranebergare! Först ett varmt tack till festkommittén och initiativtagarna Karin Henriksson och Kristina Palmgren. Glögg blev serverad till julmusik och julgran. Cirka 80 besökare åt bland annat en underbar gulaschsoppa som hamnkocken Jonas Wallskog tillagat. Sjöräddningen kom och hade visning ombord. Tomten kom utifrån bryggorna med lykta i handen och julklappar till barnen i sin säck. Den trivsamma glöggmässan avslutades med fyrverkeri. Vårens städdag i Tranebergshamnen Välkommen till vårens städdag som vi genomför traditionsenligt i en förhoppningsvis solig vårdag. Lördagen den 27 april vi börjar kl och håller på till cá Ta på oömma kläder och handskar, och naturligtvis ett glatt humör. Kaffe med bröd, läsk och korv med bröd serveras. Ett lotteri med som vanligt nyttiga vinster anordnas. Vaktlista för säsongen 2013 Säsongens vaktlista kommer att presenteras på SSS hemsida i mitten av april. Vakthållningen påbörjas som vanligt 1 maj. Hamnkommittén hälsar alla välkomna till hamnen!

7 Västerbrohamnen Vaktnattsbokning Bokning av vaknätter kan göras vid två tillfällen på hamnkontoret i Västerbrohamnen eller per telefon Tisdagen den 19 mars kl Torsdagen den 21 mars kl Ni ska boka en vaktnatt på försommaren och en på hösten. Ni som inte bokat in vaktnatt under ovanstående tider blir inbokade på lediga nätter av hamnkommittén. Det är först till kvarn principen som gäller. Den färdiga vaktlistan kommer att finnas hos hamnkapten och i vaktstugan. Höstens Städdag Infaller söndagen den 20 oktober kl Hamnen stänger för säsongen den 31 oktober. Hamnens Fester Några fester är ännu inte inbokade men dessa kommer att anslås i hamnen och meddelas i nästa SSS-meddelande. Parkering Glöm inte bort våra parkeringsregler som gäller för hamnen. Max 2 dygn och en bil per båtplats och enbart på parkeringsplatsen. Vårens städdag Lördagen den 13 april kl Som ni alla vet så har vi arbetsplikt 3 timmar per säsong och sommarplats. Vid utebliven arbetsplikt debiteras 300 kronor. Det blir en höststädning också, så ni som inte kan medverka nu får en ny chans i höst. Medtag oömma kläder, glatt humör samt arbetslust. Vid 12-tiden äter vi korv med bröd, öl eller läsk samt kaffe och bulle. Vi kommer också att hålla ett kort medlemsmöte i anslutning till korv ätningen där ni har möjligheten att ställa frågor till hamnkommittén.

8 Segelträning 2013 Nu närmar sig våren och en ny termin med seglingsträning på Riddarfjärden (Västerbrohamnen). I år kommer vi att ha följande ungdomsoch juniorträning: Tisdagar för nybörjare/grön grupp i optimist Tisdagar och torsdagar för blå/röd grupp i optmist, zoom8, e-jolle och laser samt C55 (enbart torsdag preliminärt) Vi kommer också att ha en ny kappseglingskurs för vuxna och en nybörjarkurs på helger för juniorer och vuxna. Läs mer om detta och anmäl dig och dina barn/ungdomar på hemsidan. Informationen finns under rubriken Träning. Vi vill också väldigt gärna att du sprider information om denna verksamhet till bekanta som kan tänkas vilja vara med. Och så är det givetvis dags att anmäla till sommarens läger på Rastaholm också! Det pågår ett intensivt arbete med att säkerställa att vi har bra båtar och utrustning för att göra 2013 ännu roligare än Hälsningar från seglingssektionen

9 Ordförande har ordet Välkommen till Sällskapets 114:e verksamhetsår. Att vi är anrika får inte hindra oss att utvecklas och vara ett båtsällskap i tiden. Mycket har hänt under de dryga 100 år som vi funnits. Det är omöjligt att säga vilken tidsepok som inneburit störst förändring. Klart är dock att nutid ställer krav på förnyelse. Mycket har vi gjort, vi har ställt om till den nya tidens elektroniska kommunikation. Jämlikhet och miljö ger nya utmaningar. Det förstnämnda har ändrat familjelivet. Det gamla patriarkaliska familjen finns inte längre. Alla i den moderna familjen odlar jämlikt sina intressen och mycket konkurrerar om tiden. Barn tar mer plats, mammorna har lämnat hemmet och tillgängligheten på aktiviteter har ökat väsentligt. Allt detta leder till förändringar för oss. Vi måste vara attraktiva för att dra till oss frivilliga och ideella krafter. Vi måste anpassa oss så att det passar det moderna samhället. Det är därför glädjande att vår ungdomsverksamhet ökar och utvecklas. Där har vi lyckats. Nu gäller det att sprida denna framgång till hela sällskapet. Nya krögare skall också utveckla vårt värdshus. Allt jag hört hittills verkar lovande. De bjuder på kaffe, öppnar för skridsko-gäster m.m. Pröva dem Du också!! Sällskapet kommer fr.o.m att svara för gästhamnen på Rasta och kring arrangemang dvs allt som lockar fler till ön. Ett led i denna satsning är den nya automatiska bränslestation, som öppnar till sommaren. Den hoppas vi skall bli både lönsam och dra fler båtgäster till restaurangen. Vidare tycker jag att Ni skall ta en tur till Bergvik för att titta på ombyggnaden av hamnen. Till sommaren blir den nya kajen klar längs Bergviksvägen och den blir riktigt bra. Synd bara att vi inte fick bygga färdigt till gamla ångbåtsbryggan. Det hade varit vettigt. Några grannar satte stopp för det på rätt luddiga grunder. Måhända kan vi senare bygga ut hela vägen. Kommunen ville inte ta strid eftersom det skulle tagit lång tid, då utbyggnaden gick utanför egentligt hamnområde och därmed krävt planändring. Och slutligen väl mött på varven under vår rustningen inför sommarens seglatser. De som vill deltaga i en eskader bör observera ett möte den 6 mars och alla bör notera årsmötet i april, även om exakt datum inte är beslutat utan kommer efter styrelsemötet i början på mars. Bertil H Sjöholm

Ängsviks Båtsällskap. Medlemsinformation. Aktuella arbetsuppgifter under städdagen framgår av bifogad inbjudan och på hemsidan.

Ängsviks Båtsällskap. Medlemsinformation. Aktuella arbetsuppgifter under städdagen framgår av bifogad inbjudan och på hemsidan. Ängsviks Båtsällskap Medlemsinformation Detta är utskick nr 2, år 2015 och det innehåller: Årets vaktlistor för hamnen Kallelse till städdagen Byte av koder samt inloggning på hemsidan Justerad hamnordning

Läs mer

1.1 VBS anläggningar är avsedda för båtar tillhörande medlemmar i VBS.

1.1 VBS anläggningar är avsedda för båtar tillhörande medlemmar i VBS. VARVS-, HAMN- OCH KLUBBHOLMSORDNING för Värmdö Båtsällskap (VBS) 1 Allmänt VBS vill främja ett aktivt båtliv och därför finns bestämmelserna i 1.4, 1.4.1 och 1.7 som handlar om icke utnyttjande av båtplats

Läs mer

1.1 VBS anläggningar är avsedda för båtar tillhörande medlemmar i VBS.

1.1 VBS anläggningar är avsedda för båtar tillhörande medlemmar i VBS. VARVS-, HAMN- OCH KLUBBHOLMSORDNING för Värmdö Båtsällskap (VBS) 1 Allmänt VBS vill främja ett aktivt båtliv och därför finns bestämmelserna i 1.4, 1.4.1 och 1.7 som handlar om icke utnyttjande av båtplats

Läs mer

Bybladet. Mars 2015. Bybladet innehåller:

Bybladet. Mars 2015. Bybladet innehåller: Bybladet Mars 2015 Bybladet innehåller: Ordförande har ordet Årsstämman 2015 Sopning av våra vägar Takprojektet 2015 Fasadprojektet 2015 Rensning av våra avlopp och brunnar Vårens städdag Expeditionens

Läs mer

FÖRESKRIFTER FÖR HAMN OCH VARV för. Viksjö Båtklubb. Box Järfälla. Tel. Klubbhuset Plusgirokonto nr.

FÖRESKRIFTER FÖR HAMN OCH VARV för. Viksjö Båtklubb. Box Järfälla. Tel. Klubbhuset Plusgirokonto nr. FÖRESKRIFTER FÖR HAMN OCH VARV för Viksjö Båtklubb Box 74 177 22 Järfälla Tel. Klubbhuset 580 365 99 Plusgirokonto nr. 23 52 92-0 Allmänna bestämmelser: Hamnen och varvet är avsedda för i klubben registrerade

Läs mer

Ordningsregler Ängsholmens båtsällskap 2010-03-21

Ordningsregler Ängsholmens båtsällskap 2010-03-21 Ordningsregler Ängsholmens båtsällskap 2010-03-21 INNEHÅLL SID 1 Hamnen 2 2 Sjö- och torrsättning 2 3 Hamnplats 3 4 Varvsplats 3 5 Ordningsregler 5 6 Klubbhuset 5 7 Regler för nyttjande av el 5 8 Regler

Läs mer

Här kommer med fakturan för avgifterna för 2013 lite sent så vi flyttade fram sista betalningsdagen, som nu är den 31/3 2013.

Här kommer med fakturan för avgifterna för 2013 lite sent så vi flyttade fram sista betalningsdagen, som nu är den 31/3 2013. Hej medlem 1(5) Här kommer med fakturan för avgifterna för 2013 lite sent så vi flyttade fram sista betalningsdagen, som nu är den 31/3 2013. Som du ser har avgifterna höjts för i år vilket beslutades

Läs mer

Bybladet. Mars Vi hälsar alla nya medlemmar hjärtligt VÄLKOMNA Vi hoppas ni kommer att trivas i vår förening!

Bybladet. Mars Vi hälsar alla nya medlemmar hjärtligt VÄLKOMNA Vi hoppas ni kommer att trivas i vår förening! Bybladet Mars 2017 Bybladet innehåller: Ordförande har ordet Årsstämman 2017 Garage och parkering Vårens städdag Takprojektet Fasadprojektet Brf Söderbyhus på Facebook Byte av maskinpark i tvättstugorna

Läs mer

SBK-Nytt Nr: 3, 2016 Kallelse till Höstmötet, torsdag den 29 september klockan

SBK-Nytt Nr: 3, 2016 Kallelse till Höstmötet, torsdag den 29 september klockan SBK-Nytt Nr: 3, 2016 Kallelse till Höstmötet, torsdag den 29 september klockan 18.30. Full fart på klubben! Ordföranden har ordet Sommaren närmar sig sitt slut, och som vanligt - vart tog den vägen? Men

Läs mer

Kallelse till höstmöte Efter mötet får vi får höra den spännande fortsättningen på världsomseglingen. Hur gick seglingen genom piratvatten.

Kallelse till höstmöte Efter mötet får vi får höra den spännande fortsättningen på världsomseglingen. Hur gick seglingen genom piratvatten. Hösten 2018 Kallelse till höstmöte 2018 Tid: tisdagen den 16 oktober, 19.00 Plats: Vilsta Sporthotell Dagordning 1. Godkännande av kallelsen 2. Val av ordförande och sekreterare 3. Val av justerare och

Läs mer

Ordningsregler vid Österby Båtklubb

Ordningsregler vid Österby Båtklubb Sid. 1(5) Som medlem i Österby Båtklubb är du skyldig att följa nedanstående ordningsregler! Allmänt För att uppnå en hög säkerhet på varvet och i hamnen och skapa trivsel i klubben har styrelsen beslutat

Läs mer

1(5) Hej medlem. Västanfors Båtklubb 0223 130 00 Udden Org. nr: 87 90 00-4116 Båthamnsvägen Bankgiro: 5680-5864 737 30 FAGERSTA

1(5) Hej medlem. Västanfors Båtklubb 0223 130 00 Udden Org. nr: 87 90 00-4116 Båthamnsvägen Bankgiro: 5680-5864 737 30 FAGERSTA Hej medlem 1(5) Fakturan med avgifterna för 2015 är utskickad har du inte fått någon faktura meddela styrelsen om detta. Sista betalningsdagen, är den 31/12 2014. Vi kommer att ha ett årsmöte den 7 februari

Läs mer

JBS VÅRMÖTE Välkomna!

JBS VÅRMÖTE Välkomna! JBS VÅRMÖTE Välkomna! Onsdag 18 mars 2015 kl. 19.00 Dagordning enligt stadgar Video från JBS 50-årsfest Blästring av båtbotten Kaffe Ca kl. 20.00 21.00 Sjöräddningen vid nödsituation, demo med handbloss,

Läs mer

5 Skjulregler 4. 6 Container och mastskjul 5. 7 Bilagor 5

5 Skjulregler 4. 6 Container och mastskjul 5. 7 Bilagor 5 Regelverket fastställdes på styrelsemötet 2015-03-02 Förra uppdateringen gjordes 1998 Innehåll Sid 1 Generella hamnregler 2 2 Säkerhet 3 3 Miljöregler 3 4 Sjö- och torrsättning 3 5 Skjulregler 4 6 Container

Läs mer

HEMSLÖJDSBLADET Nr 2 Maj 2013

HEMSLÖJDSBLADET Nr 2 Maj 2013 HEMSLÖJDSBLADET Nr 2 Maj 2013 Ansvarig utgivare Birgítta Mauritzon STYRELSEN Telefon Ordförande Olle Laurell 532 552 74 Vice ordförande Else Eklöf 550 670 28 Sekreterare Birgitta Mauritzon 730 31 25 Vice

Läs mer

Kallelse till höstmöte Torsdagen den 28 september, Klockan 18.30

Kallelse till höstmöte Torsdagen den 28 september, Klockan 18.30 Kallelse till höstmöte Torsdagen den 28 september, Klockan 18.30 Nedan beskrivs lite kring pågående hallbygge. Ordföranden har ordet Ja då är det snart dags att summera säsongen 2017. Detta är väl en sommar

Läs mer

Hur fungerar Hamnsektionen

Hur fungerar Hamnsektionen Hur fungerar Hamnsektionen Beskrivning: För att båtklubben ska fungera så smidigt som möjligt har styrelsen utsett en hamnkapten som har fullt ansvar att sköta och organisera det dagliga funktionen av

Läs mer

Flaskposten. Envikens båtklubb 40 år! Kallelse till arbetsdag!

Flaskposten. Envikens båtklubb 40 år! Kallelse till arbetsdag! Mars 2019 Flaskposten Klubbens postadress: Envikens Båtklubb Föreningslådan 761 11 Bergshamra www.envikensbatklubb.se Envikens båtklubb 40 år! Innehåll: Arbetsdagskallelse sid 1 Ordförande har ordet sid

Läs mer

1(5) Hej medlem. Västanfors Båtklubb 0223 130 00 Udden Org. nr: 87 90 00-4116 Båthamnsvägen Bankgiro: 5680-5864 737 30 FAGERSTA

1(5) Hej medlem. Västanfors Båtklubb 0223 130 00 Udden Org. nr: 87 90 00-4116 Båthamnsvägen Bankgiro: 5680-5864 737 30 FAGERSTA Hej medlem 1(5) Fakturan för avgifterna för 2014 med sista betalningsdag den 31/1 2014 är utskickade. Fakturan för vinterförvaringen kommer i februari. Som du ser så höjdes avgifterna på senaste årsmötet

Läs mer

DETALJPROGRAM FÖR ÅRSMÖTE I BORLÄNGE 2017

DETALJPROGRAM FÖR ÅRSMÖTE I BORLÄNGE 2017 ! DETALJPROGRAM FÖR ÅRSMÖTE I BORLÄNGE 2017 Välkomna till klubbens trettonde årsmöte. Nu på Tyllsnäs stugby och camping i Borlänge. Staden är tätort i Dalarna och blev en viktig industriort i samband med

Läs mer

FAQ. Här får du svar på några av de vanligaste frågorna om MBK. Båtplats sommartid?

FAQ. Här får du svar på några av de vanligaste frågorna om MBK. Båtplats sommartid? FAQ Här får du svar på några av de vanligaste frågorna om MBK Båtplats sommartid Jag väntar besök av en båtkompis från Örebro en vecka i juli. Kan hon då få ligga i MBK Och i så fall, vad kostar det Ja,

Läs mer

Augustiutskick 2014. Titta gärna in på hemsidan www.onneredsbatlag.se med jämna mellanrum.

Augustiutskick 2014. Titta gärna in på hemsidan www.onneredsbatlag.se med jämna mellanrum. Augustiutskick 2014 Äntligen en sommar väl värd namnet för alla oss båtfarare. Det har till och med varit ett antal tropiska nätter ute i skärgården detta år. Under hela fem dagar hade Göteborg över 30

Läs mer

Paddelbladet. Medlemstidning för Järfälla Kanot & Roddklubb Nr Årgång 35

Paddelbladet. Medlemstidning för Järfälla Kanot & Roddklubb Nr Årgång 35 Paddelbladet Medlemstidning för Järfälla Kanot & Roddklubb Nr 1 2018 Årgång 35 Bryggiläggning! Söndag 22 april kl. 10:00 GLAD PÅSK Årsmötesprotokoll! Nya simhallen med bättre träningstider och stor satsning

Läs mer

Välkommen till Oaxens Båtklubb! (utg 20120319)

Välkommen till Oaxens Båtklubb! (utg 20120319) Välkommen till Oaxens Båtklubb! (utg 20120319) Hej! Hjärtligt välkommen till OBK. Syftet med det här brevet är att ge dej som ny i klubben en snabb information om OBK, vad du behöver veta och vad klubben

Läs mer

Detta utskick innehåller följande:

Detta utskick innehåller följande: Detta utskick innehåller följande: Resor- och lägerprogrammet Bli sponsor - Stöd vår verksamhet - Inbjudan till FUB:s Årsmöte Talldungen, Haverdal 2019 Vandring med FUB Lärvux -Är du sugen på att läsa?-

Läs mer

27 Augusti (tisdag) Städning M/S Stenfjell Det är SNART ÖVERNATTNING och då måste vi fått det lite städat!! I dag Fredag är det Klockan 18.00 21.

27 Augusti (tisdag) Städning M/S Stenfjell Det är SNART ÖVERNATTNING och då måste vi fått det lite städat!! I dag Fredag är det Klockan 18.00 21. OBS!!! Nya datum!! Hej alla UBB are Nu börjar höstens aktiviteter 2013. Nu är det dags att börja föra in i almanackan.. (Är det Jesus Dotter?) 25 Augusti (Söndag) Nu är det DAGS!! Det kommer att bli ett

Läs mer

RUTE HEMBYGDSFÖRENING

RUTE HEMBYGDSFÖRENING RUTE HEMBYGDSFÖRENING Program för vintern, våren och sommaren 2013 Torsdag 14 februari 2013 kl: 19.00 Trivselkväll i Rute Folkets Hus med Calle Brobäck som visar historiska bilder från norra Gotland. En

Läs mer

GUSTAVSBERGS BÅTKLUBB

GUSTAVSBERGS BÅTKLUBB GUSTAVSBERGS BÅTKLUBB VÅRUTSKICK 2013 Efter en lång vinter med över 4 månaders snötäcke är det så dags för en ny båtsäsong, skönt att äntligen få sätta igång med förberedelser för att kunna sjösätta och

Läs mer

Nyhetsbrev nr 6 2014 5 december 2014

Nyhetsbrev nr 6 2014 5 december 2014 Nyhetsbrev nr 6 2014 5 december 2014 Positivt höstmöte Det var positiva tongångar på klubbens höstmöte som ägde rum i kafeterian på Skärgårdsgymnasiet i Åkersberga torsdagen den 27 november. Klubbens medlemmar

Läs mer

Bybladet. Mars Bybladet innehåller:

Bybladet. Mars Bybladet innehåller: Bybladet Mars 2018 Bybladet innehåller: Ordförande har ordet Att bo i bostadsrätt Årsstämman 2018 Vårens städdag Ny sandlåda i lekparken Renovering av bastun i gula området Kör sakta Vi hälsar alla nya

Läs mer

VRCSK Månadsbrev. Utgivare: Västerorts RC Sportklubb, Kyrkhamnsvägen 1, 165 72 Hässelby, Grundad 1979-10-10

VRCSK Månadsbrev. Utgivare: Västerorts RC Sportklubb, Kyrkhamnsvägen 1, 165 72 Hässelby, Grundad 1979-10-10 Månadsbrev april I detta nummer kan ni läsa om hur det gick på grilldagen, öppningsdagen och annat som hänt efter det. Det kommer en del uppmaningar och slutligen en inbjudan till jippo från en ny sponsor.

Läs mer

Kallelse till Klockan Vill du vara med i trivseln med mat efter mötet anmäl dig till festkommittén senast fredag18 januari

Kallelse till Klockan Vill du vara med i trivseln med mat efter mötet anmäl dig till festkommittén senast fredag18 januari Kallelse till ÅRSMÖTE 2013-01-26 Klockan 15.00 Vill du vara med i trivseln med mat efter mötet anmäl dig till festkommittén senast fredag18 januari Gunnar tfn: 070-522 31 96, Ingrid C tfn: 070-964 26 50,

Läs mer

2015-2016. Välkomna till Friluftsfrämjandet Tjörn för en spännande & aktiv fritid.

2015-2016. Välkomna till Friluftsfrämjandet Tjörn för en spännande & aktiv fritid. Höst Vinter 2015-2016 Välkomna till Friluftsfrämjandet Tjörn för en spännande & aktiv fritid. Tjörn Här kan du skriva ut ditt program Besök oss på www.friluftsframjandet.se/tjorn Tjörn BLANDAT Kaffe på

Läs mer

Årsmötet drog som vanligt fullt hus hos

Årsmötet drog som vanligt fullt hus hos VBS -nytt Värmdö båtsällskaps nyhetsblad, våren 2013 REDAKTÖR KENNETH JACOBSON Den gångna vintern var den kallaste på 100 år. Den var även ovanligt nederbördsrik och både truck- och mastskjul fick snöskador.

Läs mer

Nya hedersmedlemmar i VBK

Nya hedersmedlemmar i VBK Ansv. Utg: Johan Israelsson Redaktör: Johan Nygaard Årsmötet 2015 Ca 50 medlemmar deltog i årsmötet 2015 som hölls i Mälargymnasiet den 17 februari. Årsmötet beviljade 2014 års styrelse ansvarsfrihet.

Läs mer

REDAKTÖR KENNETH JACOBSON. Värmdö båtsällskaps nyhetsblad, hösten 2011

REDAKTÖR KENNETH JACOBSON. Värmdö båtsällskaps nyhetsblad, hösten 2011 VBS -nytt Värmdö båtsällskaps nyhetsblad, hösten 2011 REDAKTÖR KENNETH JACOBSON Sommaren bjöd på en normal svensk sommar och midsommarfirandet på Norrgårdsön klarade sig undan med en lätt sommarskur. Även

Läs mer

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar ! Onsdagen 10/7 Onsdagen 10/7 Torsdag 11/7 Torsdag 11/7, Fredag 12/7 Fredag 12/7 Lördag 13/7 Lördag 13/7 Söndag 14/7 Söndag 14/7 Måndag 15/7 Måndag 15/7 Tisdag 16/7 Tisdag 16/7 Onsdag 17/7 Onsdag 17/7

Läs mer

DHR Ängelholm NR. 2. 2014

DHR Ängelholm NR. 2. 2014 DHR Ängelholm NR. 2. 2014 DHR ÄNGELHOLM. dhr.angelholm@gmail.com MOBIL. 070 58 180 51 ORGANISATIONSNR: 839400-5931 BANKGIRO: 414-8698 Hemsida. dhr-angelholm.se ORDFÖRANDE. OVE JANSSON TEL. 0435-216 94

Läs mer

Vårprogram nr 2, 2007

Vårprogram nr 2, 2007 Vårprogram nr 2, 2007 Vintern, den lilla som blev, försvann lika plötsligt som den kommit och krokus och julrosor stod på kö och slog ut på ett par dagar. Vilken lovande start på våren! I Gillet kommer

Läs mer

SENIORERNAS HUS LÖDERUPSGÅRDEN. Ystads kommuns mötesplats för seniorer PROGRAM

SENIORERNAS HUS LÖDERUPSGÅRDEN. Ystads kommuns mötesplats för seniorer PROGRAM SENIORERNAS HUS LÖDERUPSGÅRDEN Ystads kommuns mötesplats för seniorer PROGRAM September 2017 Hej. Ja då var sommaren över för denna gång sägs det, men vi kan ju alltid hoppas på en underbar höst istället.

Läs mer

Byablad Nr 1 2010 SKOTERUTFLYKT. Lördagen den 20 mars är det dags igen! Samling vid kunskapshuset kl 10.00. se sid 2

Byablad Nr 1 2010 SKOTERUTFLYKT. Lördagen den 20 mars är det dags igen! Samling vid kunskapshuset kl 10.00. se sid 2 Byablad Nr 1 2010 SKOTERUTFLYKT Lördagen den 20 mars är det dags igen! Samling vid kunskapshuset kl 10.00. se sid 2 Skoterutflykt Ekonomiska föreningens skoterutflykt blir i år lördagen den 20 mars. Färden

Läs mer

Norrsundets Motorbåtsklubb. Medlemsinformation 2018

Norrsundets Motorbåtsklubb. Medlemsinformation 2018 Norrsundets Motorbåtsklubb Medlemsinformation 2018 Norrsundets Motorbåtsklubb Box 11 817 21 Norrsundet nmk-boat.se facebook.com/nmk.norrsundet/ info@nmk-boat.se NMK Medlemsinformation 2018 Då, kära båtfarare,

Läs mer

Båtparad och Öppet hus En folkfest för att fira båtlivet och de ideella båtklubbarna! båtklubbarnasdag.se fb Båtklubbarnas Dag smbf.

Båtparad och Öppet hus En folkfest för att fira båtlivet och de ideella båtklubbarna! båtklubbarnasdag.se fb Båtklubbarnas Dag smbf. alltid sista lördagen i augusti Båtparad och Öppet hus En folkfest för att fira båtlivet och de ideella båtklubbarna! båtklubbarnasdag.se fb Båtklubbarnas Dag smbf.org Båtklubbarnas Dag är ett initiativ

Läs mer

Kallelse till vårmöte Torsdagen den 4 maj, Klockan 18.30

Kallelse till vårmöte Torsdagen den 4 maj, Klockan 18.30 Kallelse till vårmöte Torsdagen den 4 maj, Klockan 18.30 Lars så för vi informationen vidare. Som framgår av detta SBK Nytt så händer en hel det på klubben. En av de större händelserna är att klubben fyller

Läs mer

INBJUDAN THE D DAY STOCKHOLM. Dufour Dagen i Stockholm 2013

INBJUDAN THE D DAY STOCKHOLM. Dufour Dagen i Stockholm 2013 INBJUDAN THE D DAY STOCKHOLM Dufour Dagen i Stockholm 2013 Bästa seglare och Dufourägare! Du bjuds härmed in till 2013 års upplaga av förra årets succé. Förra året var det väldspremiär och hör och häpna,

Läs mer

HEMSLÖJDSBLADET Nr 1 Februari 2013

HEMSLÖJDSBLADET Nr 1 Februari 2013 HEMSLÖJDSBLADET Nr 1 Februari 2013 Ansvarig utgivare Birgítta Mauritzon STYRELSEN Telefon Ordförande Olle Laurell 532 552 74 Vice ordförande Else Eklöf 550 670 28 Sekreterare Birgitta Mauritzon 730 31

Läs mer

GUSTAVSBERGS BÅTKLUBB SJÖSÄTTNING 2016

GUSTAVSBERGS BÅTKLUBB SJÖSÄTTNING 2016 GUSTAVSBERGS BÅTKLUBB SJÖSÄTTNING 2016 Ny båtsäsong på gång, nedan finner du viktig information inför sjösättning och arbetsplikter för Farstavikshamnen samt Mölnvik varv och hamn. Mölnviks varv och hamn

Läs mer

Välkomna till EBF Årsmöte 2018

Välkomna till EBF Årsmöte 2018 Välkomna till EBF Årsmöte 2018 Dagordning 1. Årsmötets öppnande. 2. Årsmötets stadgeenliga utlysande. 3. Val av två justeringsmän tillika rösträknare. 4. Val av ordförande för mötet. 5. Val av sekreterare

Läs mer

Arbetsbeskrivning - att vara Kvartersombud

Arbetsbeskrivning - att vara Kvartersombud Arbetsbeskrivning - att vara Kvartersombud 1. Sammanfattning Kvartersombudet väljs på årsstämman som radhuslänga. Kvartersombudet ansvarar för: Fördela kvartersombudets ansvar inom radhuslängan Ansvara

Läs mer

HEMSLÖJDSBLADET. Nr 2. Maj 2015

HEMSLÖJDSBLADET. Nr 2. Maj 2015 HEMSLÖJDSBLADET Nr 2 Maj 2015 Ansvarig utgivare Birgitta Mauritzon STYRELSEN Telefon Ordförande Olle Laurell 532 552 74 Kassör Bodil Gustafsson 711 50 15 Sekreterare Else Eklöf 550 670 28 Ledamot Ulla

Läs mer

1.2 Alla båtar kan komma att, i enlighet med World Sailing Regulation 20, föra reklam vald och tillhandahållen av arrangören.

1.2 Alla båtar kan komma att, i enlighet med World Sailing Regulation 20, föra reklam vald och tillhandahållen av arrangören. Inbjudan Kappsegling: GP 2 2017, Zoom 8, Stockholm Datum: 13-14/5 2017 Arrangör: Stockholms Segelsällskap, Riddarfjärden Stockholm 1. Regler 1.1 Kappseglingen genomförs i överensstämmelse med reglerna

Läs mer

Schema för mottagningen! (OBS ändringar kan förekomma)

Schema för mottagningen! (OBS ändringar kan förekomma) Schema för mottagningen! (OBS ändringar kan förekomma) Grill, lek och häng i Slottsskogen - 27/8 torsdag Vi möts vid Götaplatsen (högst upp på Avenyn vid Poseidon- fontänen) kl. 14.00. Ring till Johanna

Läs mer

Medlemsblad Sommar 2017

Medlemsblad Sommar 2017 Medlemsblad Sommar 2017 Kära medlem, Snart är det dags för vårterminens avslut med vår återkommande Sommarfest lördag den 10e juni. Vi vill tacka alla er för ert stöd och engagemang, det är mycket givande

Läs mer

Stockholm Nordost Nyhetsbrev Februari 2015

Stockholm Nordost Nyhetsbrev Februari 2015 Stockholm Nordost Nyhetsbrev Februari 2015 Hej! God fortättning på det nya året som nu inte är helt nytt utan en månad gammalt. Under denna månad har STF Stockholm Nordost haft två välbesökta aktiviteter,

Läs mer

Unionen-Seniorerna Sydväst Helsingborg HÖSTPROGRAM 2015

Unionen-Seniorerna Sydväst Helsingborg HÖSTPROGRAM 2015 Unionen-Seniorerna Sydväst Helsingborg HÖSTPROGRAM 2015 Kära Unionen-Senior! Välkommen till en ny termin! Vi hoppas att du ska finna höstens program attraktivt! Fredriksdals köksträdgård Utfärd till Wanås

Läs mer

Apelsinnytt. De senaste månaderna i korthet. Nytt, förmånligare lån!

Apelsinnytt. De senaste månaderna i korthet. Nytt, förmånligare lån! Apelsinnytt Apelsinnytt hittar du på vår hemsida: www.kvarteretapelsinen.se under fliken Information. Om du inte har tillgång till internet kan du meddela styrelsen att du vill få Apelsinnytt utskrivet.

Läs mer

Nyhetsbrev. Maj 2014. Söderåsens Brukshundklubb Sida 1av 4. [År] Hundens dag 10 augusti Den 10 augusti planerar PRinfo-gruppen

Nyhetsbrev. Maj 2014. Söderåsens Brukshundklubb Sida 1av 4. [År] Hundens dag 10 augusti Den 10 augusti planerar PRinfo-gruppen Sida 1av 4 Maj 2014 Luspudeln vilande Vår klubbtidning Luspudeln läggs vilande under året efter beslut på medlemsmötet den 1 maj. Håll dig informerad genom hemsidan Du vet väl att klubben har en hemsida

Läs mer

''-*! f-_-'-i:9*:':siry. i{, ')"!!:r'a:lfu

''-*! f-_-'-i:9*:':siry. i{, ')!!:r'a:lfu ' f-_-'-i:9*:':siry ''-*! i{, ')"!!:r'a:lfu S bäåta ö/ i Många är vi som har Edholma som en oas dit vi åker så fort vi får en chans. ågra av oss vill bara ta det lugnt och njuta medan andra väljer att

Läs mer

Skebäcks Varfsförening

Skebäcks Varfsförening Skebäcks Varfsförening ORDNINGSFÖRESKRIFTER för området vid Skebäcks småbåtshamn Ordningsföreskrifter beslutade på styrelsemöte 2012-01-12. Sid 1(5) ORDNINGSFÖRESKRIFTER Inledning Ordningsföreskrifterna

Läs mer

Hamnkapten har ordet. Oxelösunds Motorbåtsklubbs Nyhetsbrev nr 1, 2019

Hamnkapten har ordet. Oxelösunds Motorbåtsklubbs Nyhetsbrev nr 1, 2019 Oxelösunds Motorbåtsklubbs Nyhetsbrev nr 1, 2019 Hamnkapten har ordet Bryggrenoveringen Jaha, då var sjösättningsperioden igång och båtar börjar komma i sjön inför stundande säsong, och kan för de flesta,

Läs mer

Aktivitetskalender Du hakar väl på!

Aktivitetskalender Du hakar väl på! Aktivitetskalender 2018 Du hakar väl på! Hej hembygdsvänner och sockenbor! Denna kalender är inte ett ordinarie Tingstädeblad - det kommer två Tingstädeblad som vanligt under hösten. Detta är information

Läs mer

ASMK s Seglarskolehandbok

ASMK s Seglarskolehandbok ASMK s Seglarskolehandbok Målet med ASMK s seglarskola är att alla ska tycka segling är roligt och att alla känner sig trygga på sjön. Vi jobbar för att alla vill fortsätta att segla efter seglarskolan!

Läs mer

TORSBY BÅTÄGAREFÖRENING Box 147, 139 23 VÄRMDÖ

TORSBY BÅTÄGAREFÖRENING Box 147, 139 23 VÄRMDÖ TORSBY BÅTÄGAREFÖRENING ALLMÄNNA BESTÄMMELSER OCH SÄKERHETSFÖRESKRIFTER FÖR TORSBY BÅTÄGAREFÖRENING. Detta dokument är ett komplement och förtydligande av stadgarna. 1 MEDLEMSINTRÄDE 1:1 Skriftlig anmälan

Läs mer

HEMSLÖJDSBLADET. Nr 2. Maj 2014

HEMSLÖJDSBLADET. Nr 2. Maj 2014 HEMSLÖJDSBLADET Nr 2 Maj 2014 Ansvarig utgivare Birgitta Mauritzon STYRELSEN Telefon Ordförande Olle Laurell 532 552 74 Kassör Bodil Gustafsson 711 50 15 Sekreterare Birgitta Mauritzon 730 31 25 Ledamot

Läs mer

Årgång 8 Nr 1 Februari 2005 SKOTERCAFÉT AFTERWORK ÅRSMÖTEN VARGHOPPET MÅNADSERBJUDANDE HOS VARGEN KARELENS FOLK. Sida 1

Årgång 8 Nr 1 Februari 2005 SKOTERCAFÉT AFTERWORK ÅRSMÖTEN VARGHOPPET MÅNADSERBJUDANDE HOS VARGEN KARELENS FOLK. Sida 1 Årgång 8 Nr 1 Februari 2005 SKOTERCAFÉT AFTERWORK ÅRSMÖTEN VARGHOPPET MÅNADSERBJUDANDE HOS VARGEN KARELENS FOLK Sida 1 MANUSSTOPP DEN 20:E I VARJE MÅNAD MATERIAL TILL REDAKTIONEN SKICKAS TILL: Carina Segerlund

Läs mer

Produkter och priser på Gammplatsen i Lycksele Priserna gäller tom 14 juni 2012

Produkter och priser på Gammplatsen i Lycksele Priserna gäller tom 14 juni 2012 Produkter och priser på Gammplatsen i Lycksele Priserna gäller tom 14 juni 2012 Öppettider och priser: 15 juni 25 aug, kl 11.00 17.00, alla dagar Hela Gammplatsen inklusive Skogsmuseet, Textilmuseet, Jaktmuseet,

Läs mer

Nyhetsbrev. November 2014. Söderåsens Brukshundklubb Sida 1av 5 [År]

Nyhetsbrev. November 2014. Söderåsens Brukshundklubb Sida 1av 5 [År] Sida 1av 5 November 2014 Medlemsmöte och RACET Den 5 oktober var det dags för medlemsmöte och RACET. Förutom de vanliga rapporterna om verksamheten togs det beslut om en alkohol- och drogpolicy för klubbens

Läs mer

Klubblad. Vad är väl som väntans tider? Nr 2 Årgång Fästningsholmens hamn i väntan på båtar.

Klubblad. Vad är väl som väntans tider? Nr 2 Årgång Fästningsholmens hamn i väntan på båtar. Klubblad Nr 2 Årgång 26 2003-03-31 Adress styrelse: Adress hamnen: Kungälvs Motor- och Segelbåtsällskap Nordöhamnen Nordön 310 442 75 LYCKE Box 511 442 15 KUNGÄLV Telefon hamnkontor 0303-22 57 23 kontor

Läs mer

Hösten 2015. Dans. Bowling. Musikcafé. Simning. Disco. Grillning vid Glänninge. Och annat kul

Hösten 2015. Dans. Bowling. Musikcafé. Simning. Disco. Grillning vid Glänninge. Och annat kul Hösten 2015 Dans Bowling Musikcafé Simning Disco Grillning vid Glänninge Och annat kul I Samarbete med bl a Fub Laholm, Höks Hi, Fritid Halmstad, m fl. Hej! Från och med den 1:e januari 2015 finns fritidsprogrammet

Läs mer

GUSTAVSBERGS BÅTKLUBB VÅRUTSKICK 2015

GUSTAVSBERGS BÅTKLUBB VÅRUTSKICK 2015 GUSTAVSBERGS BÅTKLUBB VÅRUTSKICK 2015 Ny båtsäsong på gång, nedan finner du viktig information inför sjösättning och arbetsplikter för Farstavikshamnen samt Mölnvik varv och hamn. Mölnviks varv och hamn

Läs mer

Styrelsen Frösåker GK, Christer Ral, Matz, Håkan, Krogen WWW.FGCC.SE. Sida 1 av 6

Styrelsen Frösåker GK, Christer Ral, Matz, Håkan, Krogen WWW.FGCC.SE. Sida 1 av 6 Nyhetsbrev #2 2015 Sida 1 av 6 Hej Vänner, Säsongen är i full gång även om värmen ännu uteblivit. Verksamheten är också i full gång och ni har väl inte missat alla träningar, tävlingar och andra roliga

Läs mer

Vikar Bladet Vinter & vår mars april/maj

Vikar Bladet Vinter & vår mars april/maj Vikar Bladet Vinter & vår 2018 2018 mars april/maj Trosavik Slöjd& Café Öppettider öppet alla dagar 10-16 tom 8 april, därefter stängt måndag och tisdagar. Öppet onsdagar tom söndag. Vi har öppet för möten,

Läs mer

barnhemmet i muang mai måndag 16 november - söndag 20 december

barnhemmet i muang mai måndag 16 november - söndag 20 december barnhemmet i muang mai måndag 16 november - söndag 20 december Söndagen den 20 december och vad har hänt sen sist? I början var det lugn vardag men även på barnhemmet märks det att högsäsongen har börjat.

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse EBF styrelse har under 2016 haft 9 möten varav ett varit ett, ej protokollfört, diskussionsmöte efter att båtsäsongen avslutats i september. Kvalitetsrevision skedde under oktober 2015 då anläggningen

Läs mer

Bybladet. Juni 2015. Bybladet innehåller:

Bybladet. Juni 2015. Bybladet innehåller: Bybladet Juni 2015 Bybladet innehåller: Ordförande har ordet Nya styrelsen och ansvarsområden Städdagen den 9/5 Fasadprojektet Takprojektet Bollspel förbjudet på innergårdarna Nya trafikskyltar i området

Läs mer

Limhamns Segelsällskap Året 2017

Limhamns Segelsällskap Året 2017 L S S Tjugohundra sjutton! Då var det 45:e LSS året snart över och jul & nyårshelgerna står runt knuten. Året har varit fullt av aktiviter och engagemang. Började direkt med Tretton aftons fest och har

Läs mer

FISKEKORT SÄLJES PÅ SERVICEPUNKTEN

FISKEKORT SÄLJES PÅ SERVICEPUNKTEN Utgivare: Åsens Byråd Årgång 17 Nummer 6 JUNI 2013 NYCKEL UPPHITTAD! Vid västra sidan av älven efter gamla vägen, invid nya RV 70, ÅTERFÅS MOT BESKRIVNING Kontakta Tette! Öppettider på Loppis under sommaren.

Läs mer

Medlemsblad NR: 3 2013

Medlemsblad NR: 3 2013 Medlemsblad NR: 3 2013 Styrelsen önskar en GOD JUL & ETT GOTT NYTT ÅR Hoppas ni har haft en skön höst och förvinter trots storm, regn, snö & kyla men över naturens lagar kan vi inte styra. Vi får alltid

Läs mer

LANDVETTER FOTBOLL INSTRUKTIONER CAFÉ

LANDVETTER FOTBOLL INSTRUKTIONER CAFÉ Först av allt TACK alla ni föräldrar som ställer upp och ger av er dyrbara tid åt att få vår fina klubbstuga att bli en trevlig knytpunkt att träffas och ta en fika! Ni förstår nog inte vilken viktig pusselbit

Läs mer

Dags för efterlängtad sjösättning

Dags för efterlängtad sjösättning NR 2 2011 Dags för efterlängtad sjösättning Sjösättning sid 4 Seglarskolan 2011 sid 7 Medelhavsseglare sökes sid 5 Lerkils Båtsällskap - årsmöte sid 10 Hamnchefen informerar Båtplatsdekal Lerkils Båtsällskap

Läs mer

JBS VÅRMÖTE Välkomna!

JBS VÅRMÖTE Välkomna! JBS VÅRMÖTE Välkomna! Onsdag 16 mars 2016 kl. 19.00 Dagordning enligt stadgar Kaffe Ca kl. 20.00 21.00 Meteorologi/väder Lage Larsson DAGORDNING 1 Mötets öppnande 2 Fråga om mötets stadgeenliga kallelse

Läs mer

Västanviks Samfällighetsförening

Västanviks Samfällighetsförening 2016 Äldre nyheter 2018-08-23 2016 Arbete med poolen 2016 Arbete med poolen Västanviks Samfällighetsförening 2016 - Arbeten med poolen I enlighet med verksamhetsplanen för 2015-2016 har arbetet startat

Läs mer

SPF Seniorerna Trosas MÅNADSBREV MARS 2019

SPF Seniorerna Trosas MÅNADSBREV MARS 2019 1 av 5 2019-02-27 20:06 SPF Seniorerna Trosas MÅNADSBREV MARS 2019 Om du inte önskar få vårt månadsbrev med beskrivning av månadens aktiviteter så är det bara att meddela oss detta på spfseniorerna.trosa@gmail.com

Läs mer

USM Simhopp Lund maj 2017

USM Simhopp Lund maj 2017 USM Simhopp Lund 26-28 maj 2017 Välkomna till Lund Simklubben Poseidon och Svenska Simförbundet hälsar deltagare och ledare välkomna till Ungdoms-SM i simhopp. Vi hoppas att våra gäster kommer att trivas

Läs mer

Protokoll Sverok Stockholm 2010-07-18 Styrelsemöte nr 6

Protokoll Sverok Stockholm 2010-07-18 Styrelsemöte nr 6 Protokoll styrelsemöte nr 6 2010-07-18 1(7) Protokoll 2010-07-18 Styrelsemöte nr 6 Fastställd dagordning 1 Inledande formalia... 2 1.1 Mötets öppnande... 2 1.2 Val av mötesordförande... 2 1.3 Val av mötessekreterare...

Läs mer

I guiden hittar du information om tider, platser och annat som vi på Ransberg står för.

I guiden hittar du information om tider, platser och annat som vi på Ransberg står för. Scoutens guide till FM på Scout Camp Ransberg Varmt välkommen till förbundsmöte på Scout Camp Ransberg. Om en vecka är det dags för sommarens stora event. Det är första gången vi har förbundsmöte på sommaren

Läs mer

Föreningsmeddelande. Jakobsberg 2010-02-12

Föreningsmeddelande. Jakobsberg 2010-02-12 Brf Loket Föreningsmeddelande Jakobsberg 2010-02-12 Föreningsstämma / Motioner Årets stämma hålls preliminärt den 7 juni. Kallelse till stämman kommer att delas ut i maj månad, men redan nu kan du börja

Läs mer

INFORMATIONSBREV NR N59 21,2 E17 50,5

INFORMATIONSBREV NR N59 21,2 E17 50,5 INFORMATIONSBREV NR 1-2019 N59 21,2 E17 50,5 SKEPP O`HOJ NU ÄR VI SNART IGÅNG IGEN MED BÅTAR I SJÖN, HÄRLIGA SOLNEDGÅNGAR, HÄRLIG DOFT AV TJÄRA, SKÖNA DOPP I MÄLAREN OCH I SALTSJÖN,TREVLIGA GRILLKVÄLLAR,

Läs mer

Vårprogrammet 2008. Kallelse till årsmöte Upprop inför Gillets deltagande i mässan Rum & Trädgård

Vårprogrammet 2008. Kallelse till årsmöte Upprop inför Gillets deltagande i mässan Rum & Trädgård Vårprogrammet 2008 Så har året vänt ännu en gång. Frökatalogerna har kommit. Visst återstår största delen av vintern men nog börjar det väl bli dags att planera den kommande växtsäsongen? Välkommen att

Läs mer

Vårprogram 2015 med tema Arbetets konst

Vårprogram 2015 med tema Arbetets konst Vårprogram 2015 med tema Arbetets konst Sveriges Konstföreningar har Arbetets konst som konstbildningstema för året. Vi i Göteborgsdistriktet har valt att följa detta tema för vårens aktiviteter. Vi ser

Läs mer

MEDLEMSBLAD 3/2015 JUNI-AUGUSTI

MEDLEMSBLAD 3/2015 JUNI-AUGUSTI MEDLEMSBLAD 3/2015 JUNI-AUGUSTI Eriksgatan 8 IV våningen Verksamhetsledare Miivi Selin-Patel; 050 446 2974 00100 Helsingfors Ordförande Riitta Aarrevuo; 050 4634 4746 Telefon till kansliet; 045 863 7800

Läs mer

Verksamhetsplan 2019 för Damkommittén

Verksamhetsplan 2019 för Damkommittén Verksamhetsplan 2019 för Damkommittén Målet för vår verksamhet Alla damer skall känna sig välkomna till vår fina golfbana. Vi är ca 200 damer och vi önskar att ni någon gång under säsongen kommer att anmäla

Läs mer

Detta händer i Fritiden i december:

Detta händer i Fritiden i december: Detta händer i Fritiden i december: OMS Fritid Alvesta 2018 Hej! Nästa utskick från fritiden blir i januari 2019. Man hittar information & aktiviteter från fritiden på Alvesta kommuns hemsida. (omsorg

Läs mer

Hamnordning för Resarö Båtklubb

Hamnordning för Resarö Båtklubb Hamnordning för Resarö Båtklubb 1. Allmänt Resarö Båtklubb, bildad 1972 och med hemort på Resarö, är en allmännyttig ideell förening som har till ändamål att lokalt främja båtsporten. Det innebär bl.a.

Läs mer

Vikingen nr 3 2005 -------------------------------------------------------------------------------------------------

Vikingen nr 3 2005 ------------------------------------------------------------------------------------------------- Vikingen nr 3 2005 Tidningen Vikingen utkommer med 4-6 nummer per år. Alla kårens medlemmar kan skicka in bidrag till kårtidningen. Du som har varit med om någonting skoj som du vill berätta om, kom in

Läs mer

Avsändare: Almviks 4H-klubb Madrigalgatan 2 215 74 Malmö. HUVUD för kunskap. HJÄRTA för medkänsla. HAND för färdighet. HÄLSA för ett sunt levnadssätt

Avsändare: Almviks 4H-klubb Madrigalgatan 2 215 74 Malmö. HUVUD för kunskap. HJÄRTA för medkänsla. HAND för färdighet. HÄLSA för ett sunt levnadssätt Avsändare: Almviks 4H-klubb Madrigalgatan 2 215 74 Malmö HUVUD för kunskap HJÄRTA för medkänsla HAND för färdighet HÄLSA för ett sunt levnadssätt Almviks 4H-klubb Igelkott på besök sommaren 2013 Vårprogram

Läs mer

Vikingen nr 3 2006 -------------------------------------------------------------------------------------------------

Vikingen nr 3 2006 ------------------------------------------------------------------------------------------------- Vikingen nr 3 2006 Tidningen Vikingen utkommer med 4-6 nummer per år. Alla kårens medlemmar kan skicka in bidrag till kårtidningen. Du som har varit med om någonting skoj som du vill berätta om, kom in

Läs mer

Program Juni 2017 Mötesplatsen Solhaga

Program Juni 2017 Mötesplatsen Solhaga Program Juni 2017 Mötesplatsen Solhaga Välkommen till Mötesplatsen Solhaga Solhagsvägen 15 Telefon: 0510-77 09 42 Öppettider: Måndag-Torsdag 10:00-16:00 Fredag 11:00-16:00 Måndagar: Sittgympa med rytmisk

Läs mer

Hej Vänner, Väl mött på banan, Christer, Matz, Håkan, Styrelse, Krog & co WWW.FGCC.SE. Sida 1 av 6

Hej Vänner, Väl mött på banan, Christer, Matz, Håkan, Styrelse, Krog & co WWW.FGCC.SE. Sida 1 av 6 Nyhetsbrev #5 2014 Sida 1 av 6 Hej Vänner, Säsongen står på för fullt och visst är det roligt att ta emot alla lovord för hur bra banan är. Medlemmar och gäster är mycket glada och nöjda när de upplever

Läs mer

PROGRAM VÅREN 2014 JANUARI FEBRUARI

PROGRAM VÅREN 2014 JANUARI FEBRUARI PROGRAM VÅREN 2014 Varmt välkomna till vårens aktiviteter! Separat inbjudan med utförlig information och pris kommer att skickas ut via email i god tid inför varje aktivitet. För uppdaterat program, läs

Läs mer