Tumba. Årsmötet. Stig-Åke Karlsson. Els-Mari Eliasson

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Tumba. Årsmötet. Stig-Åke Karlsson. Els-Mari Eliasson"

Transkript

1 Tumba Medlemsblad nr Adress. Grödingevägen 2, Tumba, Seniorhuset. Telefon Pg Epost: tumba@pro.se Hemsidan Epost till red: ingabritt.rova@gmail.com. Seniorhuset är öppet varje helgfri måndag-torsdag kl , på tisdagar kl finns en styrelseledamot på plats. Det är öppet även andra tider, men då är det inte säkert att PRO är där. Årsmötet Föreningens årsmöte hölls den 22 februari. Ordförande var Tuva Lund, som är socialdemokrat och ordförande i Vård- och omsorgsnämnden. Innan hon tog över ordförandeklubban kunde hon också berätta om aktuella frågor i nämnden som berör äldreomsorgen. Fler äldreboenden Tumba äldreboende är utdömt och måste renoveras och byggas om. Boende på Allégården har evakuerats till Salem, där ett nybyggt äldreboende tagit emot dem under den tid som Allégården renoveras. Flera nya äldreboenden i kommunen är på gång, och de kommundelar som står närmast i tur är Fittja och Vårsta. Stig-Åke Karlsson Nya styrelsemedlemmar Eftersom Karin Lindgren bytt stol och lämnar kassörsposten (dock inte styrelsen), valdes Els-Mari Eliasson till ny kassör. Els-Mari Eliasson Ny i styrelsen är också Stig-Åke Karlsson, som utsågs till sekreterare. Vi hälsar dem båda varmt välkomna till styrelsearbetet!

2 Tack till Berit Larsson och Harriet Gustafsson! Av olika skäl har Berit och Harriet valt att lämna styrelsen. Berit har varit vår sekreterare under många år, och Harriet var vårt kulturombud och såg till att vi kunde få biljetter till rabatterade priser hos Riksteatern. Båda har varit mycket viktiga personer för föreningen. Vi tackar dem varmt för deras insatser. Om kommunala pensionärsrådet (KPR) Det kommunala pensionärsrådet i Botkyrka är ett organ för samråd och ömsesidig information mellan pensionärsorganisationer och kommunen. KPR är remissinstans och rådgivare till kommunen i frågor som berör oss äldre. Rådet lyder under kommunstyrelsen/fullmäktige men administreras av Vård- och Omsorgsnämnden. KPR består av elva ledamöter och elva ersättare. Det är dels politiker och dels personer från de olika pensionärsorganisationerna. De senare är i majoritet och är från PRO, SPF Seniorerna och från SPRF. PRO har tre ordinarie och tre suppleanter och från PRO Tumba deltar Gudrun Carlsson som suppleant. På senaste mötet den 5 april fick vi information från Mångkulturellt centrum och Arbetsmarknad- och vuxenutbildningsnämnden. Men varje möte informerar vi från organisationerna vad som händer, så informationen går i båda riktningar. Det är ett fint sätt att få vara med och till viss del påverka kommunala beslut, främst de som rör oss äldre.. Vårstädning Det som göms i snö kommer fram i tö Utanför Seniorhuset ser vi ris och skräp. Här behövs kvastar och krattor. Den 19 april kl kommer en grupp att städa i utemiljön. Vill du vara med? Anmäl dig till expeditionen, där också mer information finns. Cirklarna Botkyrkacirkeln har erbjudit kunniga föreläsare och gjort ett antal intressanta studiebesök. Cirkeln har lockat så många att man fått dela upp i två cirklar. Den som vill hänga med i höst kan kontakta Birger Henriksson eller Lars Schou. Berlincirkeln har en grupp entusiaster som undersöker vad Berlin har att erbjuda. Men någon resa till Berlin blir det inte i höst utan förmodligen nästa vår. Den som vill följa med på resan kan anmäla sig till Gudrun Carlsson. Litteraturcirkeln har avlutat för säsongen. Den bok man läste var Karin Johannissons bok Den sårade divan. Cirkeln avslutades med ett besök på Liljevalchs vårsalong. Utställningen var mycket bred, från skulptur till textil konst. Rekommenderas varmt! Cirkeln Framtid för äldre har startat igen. Där kommer deltagarna från flera föreningar. Här utgår man från kommunens äldreplan. Är du intresserad så hör av dig till Gudrun Carlsson. Kvarglömda effekter Har du glömt något i Seniorhuset? Här finns flera scarfs, en keps och en kryckkäpp. Kryckkäppen har funnits där länge. Är det ingen som har saknat sin krycka?

3 Julkonsert med ReseSkaparna Barnboksförfattaren Lennart Hellsing avled den 25 november Han föddes i Västanfors den 5 juni 1919 och blev 96 år gammal. Av en händelse åkte 27 medlemmar från PRO Tumba på en dagsresa med ReseSkaparna dagen efter. Vår reseledare på bussen, Monika Lilja, hade arbetat ihop med Lennart. Hon sjöng några av hans visor och läste några av hans dikter på resan upp till hembygdsgården. Tre år före Lennart Hellsing föddes Rune Lindström, även han i Västanfors. Han är mest känd som skapare av Himlaspelet i Leksand. Han avled dock redan 1973, 56 år gammal. Om Rune Lindström finns det ett museum på Västanfors hembygdsgård, vilket var öppet och vi kunde besöka. I hembygdsmuseet hade man arrangerat en Gammaldags Jul som visade ett uppdukat matbord om vad man åt tidigare och hur man tog julbadet. Vidare finns där en handelsbod, och även ett café, så att vi kunde mätta den värsta hungern. Gruppen blev uppdelad på två olika restauranger. Vår buss åkte till Fagersta Brukshotell som är ett Best Westernhotell, byggt De har tagit namnet efter ett gammalt hotell på samma plats. Kanske inte lika vackert, men det hade en stor matsal och en väldigt god julbuffé. Dagens höjdpunkt var sedan Julkonserten i Västanfors kyrka. Där fick vi uppleva sång och musik av Quartetten, Karin Frölén, Maria Hulthén, Eric Skarby och Erik Sunnerstam. Alla dessa arbetar även som reseledare åt ReseSkaparna, så de är verkligen mångsidiga. Vid halv sextiden blev det dags för en tre timmar lång hemresa till Tumba. Solvalla Vårens resa till Solvalla ägde rum fredagen den 11 mars. Vi var 20 personer från PRO Tumba som tittade på tävlingarna och åt en god trerätters lunch. Tävlingarna startade ungefär då vi hade ätit färdigt och vi hade stora förhoppningar på att vinna lite pengar. Vi hade en trevlig dag på Solvalla med stålande väder. Åland PRO Grödinge inbjöd oss till att följa med på deras resa Kapellskär - Mariehamn måndagen den 14 mars. Resan blev snabbt fullbokad, så det var bara 15 st. från Tumba som fick plats att följa med. Bussen hämtade oss i Tumba så det var enkelt att komma till Kapellskär, där bussen körde in i båten Viking Rosella. Sedan var det bara att trava upp för trapporna och gå till reserverade bord i matsalen, där vi åt en väldigt god buffé. Matsalen var fullbokad, så köer fick man stå ut med. Efter det blev det underhållning i danssalongen av Ragnar Dahlberg, känd från café Norrköping, som intervjuade Christer Sjögren. På hemresan, från Åland, var det fri tid för dans, musikquiz och lite annat att roa sig med. Kommande resa Vår resa till Linköping med omnejd torsdagen den 2 juni är nästan fullbokad, men sedan går det bra att skriva upp sig på en väntelista. När detta skrivs är det fyra platser kvar. De som har anmält sig skall skriva upp val av lunchmat på en lista i Seniorhuset

4 Kommande möten 21 april kl Pubträff. Om Galapagos. SPF Seniorer står för arrangemanget. 23 april, kl Loppis. Soppa med smörgås samt kaffe serveras. 25 april kl Sillunch. Underhållning av Anna-Lenaz orkester. Folkets hus 6 maj kl Öppet hus i Seniorhuset 19 maj kl Pubträff i Seniorhuset. Om arv och testamente. Föreläsning av Tidmans juristbyrå i Huddinge/Botkyrka 23 maj kl Månadsmöte i Folkets hus. Underhåll av Jannika Häggström, som också skrivit en bok om demens. 3 juni kl Öppet hus i Seniorhuset. 15 juni kl Trädgårdsfest utanför Seniorhuset. Bulls Trio underhåller. Obs! Månadsmötena är i regel öppna även för icke-medlemmar. Ta gärna med en granne eller en god vän. Behöver du skjuts till PRO-mötet så ring någon av oss i styrelsen. Boule Boulen har startat! Varje onsdag kl. 10 spelar man på Rödstu hage. Bridge Spelas varje tisdag kl i Seniorhuset. Styrelsen Inga-Britt Rova, ordf., tel eller , ingabritt.rova@gmail.com Lars Schou, v. ordf., eller , lars.schou@comhem.se Els-Mari Eliasson, kassör, tel el , els-mari.eliasson@telia.com Stig-Åke Karlsson, sekreterare, tel , stikaraa@hotmail.se Karin Lindgren, ledamot, eller , karinlindgren01@gmail.com Gudrun Carlsson, studieorganisatör och hemsidesansvarig, eller , gudrun.dorothea@gmail.com Inger Olsson, ledamot, tel eller , inol@hem.utfors.se Ove Persson, reseansvarig, , , ove.persson4@outlook.com Erna Larsson, ledamot, , Kari Strömgren Gerhardsson, ansvarig för friskvård, eller , kari.stromgren@glocalnet.net Bioträffen 29 april kl Mandarinodlaren. Tumbascenen. Endast 50 kronor!

5

Tumba. Femårsjubileum i Seniorhuset

Tumba. Femårsjubileum i Seniorhuset Tumba Medlemsblad nr 3 2015 Adress. Grödingevägen 2, 147 30 Tumba, Seniorhuset. Telefon 0722-53 54 52 Pg 390358-0 Epost: tumba@pro.se Hemsidan www.pro.se/tumba. Epost till red: ingabritt.rova@gmail.com.

Läs mer

Stängt i Seniorhuset. Botkyrkacirkeln. Friskvård. Kapning av mejladress. Namninsamling

Stängt i Seniorhuset. Botkyrkacirkeln. Friskvård. Kapning av mejladress. Namninsamling Tumba Medlemsblad nr 2 2016 Adress. Grödingevägen 2, 147 30 Tumba, Seniorhuset. Telefon 0722-53 54 52 Pg 390358-0 Epost: tumba@pro.se Hemsidan www.pro.se/tumba. Epost till red: ingabrittrova5@gmail.com.

Läs mer

Tumba. Novembermötet. Bouleresa med PRO till Spanien. vi utflykter, bl.a. till en mycket vacker grotta.

Tumba. Novembermötet. Bouleresa med PRO till Spanien. vi utflykter, bl.a. till en mycket vacker grotta. Tumba Medlemsblad nr 4 2015 Adress. Grödingevägen 2, 147 30 Tumba, Seniorhuset. Telefon 0722-53 54 52 Pg 390358-0 Epost: tumba@pro.se Hemsidan www.pro.se/tumba. Epost till red: ingabritt.rova@gmail.com.

Läs mer

Tumba. Årsmötet. Friskvård. Kommunala pensionärsrådet KPR

Tumba. Årsmötet. Friskvård. Kommunala pensionärsrådet KPR Tumba Medlemsblad nr 1 2015 Adress. Grödingevägen 2, 147 30 Tumba, Seniorhuset. Telefon 0722-53 54 52 Pg 390358-0 Epost: tumba@pro.se Hemsidan www.pro.se/tumba. Epost till red: ingabritt.rova@gmail.com.

Läs mer

Tumba. 5-årskalas. Nya regler för föreningsbidrag? Sommarstängt. Ekonomin idag. Receptionist önskas!

Tumba. 5-årskalas. Nya regler för föreningsbidrag? Sommarstängt. Ekonomin idag. Receptionist önskas! Tumba Medlemsblad nr 2 2015 Adress. Grödingevägen 2, 147 30 Tumba, Seniorhuset. Telefon 0722-53 54 52 Pg 390358-0 Epost: tumba@pro.se Hemsidan www.pro.se/tumba. Epost till red: ingabritt.rova@gmail.com.

Läs mer

Våren Möten, dans, resor, studier, fester, bridge, bowling, bingo, boule, gymnastik, PRO Påverkar m.m. Spar programmet!

Våren Möten, dans, resor, studier, fester, bridge, bowling, bingo, boule, gymnastik, PRO Påverkar m.m. Spar programmet! Våren 2019 Möten, dans, resor, studier, fester, bridge, bowling, bingo, boule, gymnastik, PRO Påverkar m.m. Spar programmet! 1 Varje vecka (utom helger) Bingo : Kringlans matsal. Måndagar kl. 15.00. Start

Läs mer

Verksamhetsberättelse för PRO Tullinge 2016

Verksamhetsberättelse för PRO Tullinge 2016 Verksamhetsberättelse för PRO Tullinge 2016 Styrelsen för PRO i Tullinge överlämnar härmed verksamhetsberättelsen för 2016 till årsmötet. Föreningens medlemmar Föreningen hade vid årets början 474 medlemmar

Läs mer

Hösten Möten, dans, resor, studier, fester, bridge, bowling, bingo, boule, gymnastik, PRO Påverkar m.m. Spar programmet!

Hösten Möten, dans, resor, studier, fester, bridge, bowling, bingo, boule, gymnastik, PRO Påverkar m.m. Spar programmet! Hösten 2018 Möten, dans, resor, studier, fester, bridge, bowling, bingo, boule, gymnastik, PRO Påverkar m.m. Spar programmet! 1 Varje vecka (utom helger) Bingo : Boule: Kringlans matsal. Måndagar kl. 15.00.

Läs mer

Bodekull. Program SPF Bodekull i Karlshamn. Vårt kansli. Karlshamn

Bodekull. Program SPF Bodekull i Karlshamn. Vårt kansli. Karlshamn Bodekull Karlshamn Program 2018 SPF Bodekull i Karlshamn SPF Bodekull i Karlshamn är en ideell förening som är öppen för alla pensionärer. Den är helt opolitisk, religiöst neutral och vill ta vara på pensionärernas

Läs mer

Våren fester, auktion, bingo, boule, Möten, dans, resor, studier, gymnastik, påverkan

Våren fester, auktion, bingo, boule, Möten, dans, resor, studier, gymnastik, påverkan Våren 2016 Möten, dans, resor, studier, fester, auktion, bingo, boule, gymnastik, påverkan m.m. 1 PRO-DANS Vallmogården 3 km norr om Malung. Lördagar 17-21 23 april Löpsjötorparns 28 maj Rios PUB-AFTNAR

Läs mer

Veckobrev nr 38 (18 september-24 september) Då var det dags igen. Månadsmöte/ Grödinge Bygdegård

Veckobrev nr 38 (18 september-24 september) Då var det dags igen. Månadsmöte/ Grödinge Bygdegård Veckobrev nr 38 (18 september-24 september) 2017 Då var det dags igen Månadsmöte/ Grödinge Bygdegård Ståtliga svampar Onsdagen den 20 september kl. 12.00 Med ord och bild presenterar Botkyrka Teaterförening

Läs mer

Bodekull. Program SPF Bodekull i Karlshamn. Vårt kansli. Karlshamn

Bodekull. Program SPF Bodekull i Karlshamn. Vårt kansli. Karlshamn Bodekull Karlshamn Program 2017 SPF Bodekull i Karlshamn SPF Bodekull i Karlshamn är en ideell förening som är öppen för alla pensionärer. Den är helt opolitisk, religiöst neutral och vill ta vara på pensionärernas

Läs mer

ÖSTRA BLEKINGE Program vår och höst 2019

ÖSTRA BLEKINGE Program vår och höst 2019 ÖSTRA BLEKINGE Program vår och höst 2019 Foto KEA Hemsida: www.spfseniorerna.se/ostrablekinge V i samarbetar med Möten och Träffar för alla medlemmar Alltid kl 14.00 - om inget annat anges!! TEMA-träffar:

Läs mer

Våren 2015. Möten, dans, resor, studier, fester, auktion, bingo, boule, bowling, gymnastik, påverkan m.m. och annan verksamhet

Våren 2015. Möten, dans, resor, studier, fester, auktion, bingo, boule, bowling, gymnastik, påverkan m.m. och annan verksamhet Våren 2015 Möten, dans, resor, studier, fester, auktion, bingo, boule, bowling, gymnastik, påverkan m.m. och annan verksamhet MOTIONSDANS OBS! Ny lokal, ny tid och ny dag: Vallmogården 3 km norr om Malung

Läs mer

Bästa SPF:are! Vecka

Bästa SPF:are! Vecka Botkyrka Bästa SPF:are! Vecka 40 2019 Pensionärsrådet, tidigare kallat Kommunala Pensionärsrådet, sammanträdde för ett par veckor sedan. I rådet deltar representanter för SPF, PRO och ett par andra organisationer

Läs mer

Hösten Möten, dans, resor, studier, fester, bridge, bowling, bingo, boule, gymnastik, PRO Påverkar m.m. Spar programmet!

Hösten Möten, dans, resor, studier, fester, bridge, bowling, bingo, boule, gymnastik, PRO Påverkar m.m. Spar programmet! Hösten 2019 Möten, dans, resor, studier, fester, bridge, bowling, bingo, boule, gymnastik, PRO Påverkar m.m. Spar programmet! 1 Varje vecka (utom helger) Bingo : Boule: Bowling : Bridge: Kringlans matsal.

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2013, del 1

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2013, del 1 Frösön VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2013, del 1 Styrelsen för SPF Frösön får härmed avge följande redogörelse för verksamhetsåret 2013. STYRELSE OCH FÖRTROENDEVALDA Ordförande Ingrid Borgström Vice ordförande

Läs mer

Styrelsemedlemmar SPRÅKTRÄFF. Gun-Britt Delsvik Svensson, ordf

Styrelsemedlemmar SPRÅKTRÄFF. Gun-Britt Delsvik Svensson, ordf PROGRAM VÅREN 2018 Öppet hus och telefontid måndagar 10:00 13:00 Tlf: 0302-135 75 E-post: lerum@pro.se Besöksadress: Alingsåsvägen 1 443 35 Lerum BG 398-8938 eller swish 12 31460401 Helgstängt fr.o.m.

Läs mer

Våren Möten, dans, resor, studier, fester, bridge, bowling, bingo, boule, gymnastik, PRO Påverkar m.m. Spar programmet!

Våren Möten, dans, resor, studier, fester, bridge, bowling, bingo, boule, gymnastik, PRO Påverkar m.m. Spar programmet! Våren 2018 Möten, dans, resor, studier, fester, bridge, bowling, bingo, boule, gymnastik, PRO Påverkar m.m. Spar programmet! 1 Varje vecka (utom helger) Bingo : Kringlans matsal. Måndagar kl. 15.00. Boule:

Läs mer

VERKSAMHETS- BERÄTTELSE

VERKSAMHETS- BERÄTTELSE VERKSAMHETS- BERÄTTELSE 2014 Verksamhetsberättelse för Nordmalings PRO-förening 1 januari 31 december 2014 Styrelse Ordförande Vice ordförande Studieorganisatör Sekreterare Kassör Övriga ledamöter Suppleanter:

Läs mer

Program våren 2015. Foto: Britt Tellow

Program våren 2015. Foto: Britt Tellow Program våren 2015 Foto: Britt Tellow Tag vara på livet det går inte i repris! Vi träffas på våra månadsmöten i Carl Johans församlingshem som ligger intill Carl Johans kyrka, Kyrkoplan 1 Känn dig varmt

Läs mer

ENSKEDE PROGRAM. Foto: fotoakuten.se

ENSKEDE PROGRAM. Foto: fotoakuten.se ENSKEDE PROGRAM Foto: fotoakuten.se VÅREN 2019 VÄLKOMNA TILL VÅRENS PROGRAM Även 2019 blir det ett rätt fylligt program i PRO Enskede. Vi har försökt göra en bra blandning av föreläsningar, underhållning,

Läs mer

Styrelsemedlemmar SPRÅKTRÄFF. Gun-Britt Delsvik Svensson, ordf

Styrelsemedlemmar SPRÅKTRÄFF. Gun-Britt Delsvik Svensson, ordf PROGRAM HÖSTEN 2017 Öppet hus och telefontid måndagar 10:00 13:00 Telefon: 0302-135 75 Besöksadress: Alingsåsvägen 1 443 35 Lerum e-post: lerum@pro.se BG 398-8938 Sommarstängt fr.o.m 13 juni t.o.m 6 augusti

Läs mer

ÖSTRA BLEKINGE. Program hösten Foto: KEA. Hemsida: V i samarbetar med

ÖSTRA BLEKINGE. Program hösten Foto: KEA. Hemsida:   V i samarbetar med ÖSTRA BLEKINGE Program hösten 2018 Foto: KEA Hemsida: www.spfseniorerna.se/ostrablekinge V i samarbetar med Möten och Träffar för alla medlemmar. Alltid kl 14.00 - om inget annat anges!! Tematräffar: SPF-lokalen,

Läs mer

Tuva Lund (S), ordförande Anny Mejdahl (S) Jean Pierre Zune (PRO Norra Botkyrka)

Tuva Lund (S), ordförande Anny Mejdahl (S) Jean Pierre Zune (PRO Norra Botkyrka) SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1[10] Plats och tid Kärsdala vård- och omsorgsboende, kl 16:00-18.15 ande Tuva Lund (S), ordförande Anny Mejdahl (S) Siv Persson Trogen (S) tj ers. Helle Larsson (M) Thomas Karlsson

Läs mer

Vi jobbar för att livet som pensionär ska vara både roligare och mer utvecklande.

Vi jobbar för att livet som pensionär ska vara både roligare och mer utvecklande. 1 Skellefteå i december 2017 Välkommen till PRO Skellefteå under 2018! Alla pensionärer, oavsett ålder och bostadsort, är välkomna till PRO Skellefteå och alla aktiviteter. Har du, som redan är medlem,

Läs mer

Veckobrev nr 23 (3 juni - 9 juni) 2019

Veckobrev nr 23 (3 juni - 9 juni) 2019 Veckobrev nr 23 (3 juni - 9 juni) 2019 Detta är vårterminens sista veckobrev Vi önskar er alla en härlig och skön sommar Styrelsen Rese-och Utflyktsprogram Tisdag den 11 juni 2019 För de som anmält sig

Läs mer

Veckobrev nr 39 (23-29 september) 2019

Veckobrev nr 39 (23-29 september) 2019 Veckobrev nr 39 (23-29 september) 2019 Nu är seniorveckan avklarad. Ett mycket ambitiöst och intressant program, däribland fyra timmar öppet hus på Mötesplats Grödinge där duon Tvåflis (ganska lika duon

Läs mer

Hösten Möten, dans, resor, studier, fester, auktion, bingo, boule, gymnastik, påverkan m.m. Spara programmet!

Hösten Möten, dans, resor, studier, fester, auktion, bingo, boule, gymnastik, påverkan m.m. Spara programmet! Hösten 2016 Möten, dans, resor, studier, fester, auktion, bingo, boule, gymnastik, påverkan m.m. Spara programmet! 1 PRO-DANS Vallmogården 3 km norr om Malung. Lördagar 17-21 17 september Tång& C:o 19

Läs mer

Välkomna till årets sista medlemsmöte onsdagen den 12 december kl.12.00

Välkomna till årets sista medlemsmöte onsdagen den 12 december kl.12.00 Veckobrev nr 50 (10 december- 16 december) 2018 Medlemsmöte Grödinge Bygdegård Välkomna till årets sista medlemsmöte onsdagen den 12 december kl.12.00 Vi avslutar med sedvanligt julbord. För de som anmält

Läs mer

BJÖRKEKÄRR. Vårprogram SPF Seniorerna Björkekärr. har månadsmöten andra torsdagen i månaden kl 16:00 på. Björkekärrshus

BJÖRKEKÄRR. Vårprogram SPF Seniorerna Björkekärr. har månadsmöten andra torsdagen i månaden kl 16:00 på. Björkekärrshus BJÖRKEKÄRR Vårprogram 2017 SPF Seniorerna Björkekärr har månadsmöten andra torsdagen i månaden kl 16:00 på Björkekärrshus Rosendalsgatan 10 i Björkekärr Alla är hjärtligt välkommna 1 Månadsmöten våren

Läs mer

VERKSAMHETS- BERÄTTELSE SPF SENIORERNA SKÄRHOLMEN 2016

VERKSAMHETS- BERÄTTELSE SPF SENIORERNA SKÄRHOLMEN 2016 VERKSAMHETS- BERÄTTELSE SPF SENIORERNA SKÄRHOLMEN 2016 VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR 2016 STYRELSEN har under året haft följande sammansättning: Ordförande Vice ordförande Sekreterare Kassör Ledamöter Medlemssekreterare

Läs mer

VÅRPROGRAMMET Elisabet Brolin berättar om sina spännande resor i Ecuador och Galapagos öarna.

VÅRPROGRAMMET Elisabet Brolin berättar om sina spännande resor i Ecuador och Galapagos öarna. Huvudsta Klippgatan 8, 171 47 SOLNA pg 129756-3 Hemsida:pro.se/huvudsta E-post: huvudsta@pro.se VÅRPROGRAMMET 2019 MEDLEMSTRÄFFAR OBS! OBS! OBS! Medlemsträffarna är åter i Skoga äldrecentrum, på onsdagar,

Läs mer

Veckobrev nr 42 (14-20 oktober) 2019

Veckobrev nr 42 (14-20 oktober) 2019 Veckobrev nr 42 (14-20 oktober) 2019 Town mill, Lübeck och, om någon undrar, inte ett spår av Sessan Mia Poppe, skådespelare och Niclas Strand, pianist sjunger och berättar om Nils Poppe Mia Poppe, egentligen

Läs mer

Program Hösten SPF Lundby Höstprogram 2018

Program Hösten SPF Lundby Höstprogram 2018 1 Program Hösten 2018 2 Program för våra månadsmöten Månadsmötena börjar kl.12.00 tredje torsdagen i månaden i Samlingslokalen Granngården, Wieselgrensgatan 11, våning 2, hiss finns. (Buss 31 hållplats

Läs mer

Tumba. Verksamhetsberättelse

Tumba. Verksamhetsberättelse Tumba Verksamhetsberättelse 2015 1 Dagordning för årsmötet Underhållning av Dan Hagelberg 1. Öppnande 2. Parentation 3. Dagordningens godkännande 4. Val av presidium för årsmötet a) Val av ordförande b)

Läs mer

SPF Seniorerna Trosas MÅNADSBREV MARS 2019

SPF Seniorerna Trosas MÅNADSBREV MARS 2019 1 av 5 2019-02-27 20:06 SPF Seniorerna Trosas MÅNADSBREV MARS 2019 Om du inte önskar få vårt månadsbrev med beskrivning av månadens aktiviteter så är det bara att meddela oss detta på spfseniorerna.trosa@gmail.com

Läs mer

Program. januari maj Här är vårterminens program med en blandning av information, intressanta föredrag, aktiviteter och studiecirklar.

Program. januari maj Här är vårterminens program med en blandning av information, intressanta föredrag, aktiviteter och studiecirklar. Program januari maj 2017 Här är vårterminens program med en blandning av information, intressanta föredrag, aktiviteter och studiecirklar. På våra månadsmöten serveras kaffe med tillbehör till självkostnadspris.

Läs mer

Veckobrev nr 15 (9 april-15 april) 2018

Veckobrev nr 15 (9 april-15 april) 2018 Veckobrev nr 15 (9 april-15 april) 2018 Hantverk- och datahjälp / den 11 april klockan 10-12. Välkomna till Malmtorpsvägen 25 med början den 24 januari kl. 10-12. Vi träffas vidare onsdagar 11/4 och 25/4.

Läs mer

Ordförande Magnus Brattström Monica Hellkvist

Ordförande Magnus Brattström Monica Hellkvist 1 Styrelse Ordinarie Ordförande Magnus Brattström 070-551 73 50 magne53.mbm@gmail.com Sekreterare Anita Nyström 070-618 94 48 anita.nystrom1@gmail.com Kassör Eva Tillman 070-324 34 66 eva.tillman@bredband.net

Läs mer

Gemenskap och förändring det här är PRO plan 2018

Gemenskap och förändring det här är PRO plan 2018 Gemenskap och förändring det här är PRO plan 2018 PRO ska erbjuda gemenskap och meningsfulla aktiviteter för landets pensionärer, förbättra livet för äldre genom att arbeta för samhällsförändringar och

Läs mer

Täby Centrum c/o Träffpunkten Åkerbyvägen 84, TÄBY. PRO Täby Centrums VERKSAMHETSBERÄTTELSE

Täby Centrum c/o Träffpunkten Åkerbyvägen 84, TÄBY. PRO Täby Centrums VERKSAMHETSBERÄTTELSE c/o Träffpunkten Åkerbyvägen 84, 183 35 TÄBY PRO Täby Centrums VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2013 Styrelsen har efter årsmötet och konstituerande sammanträde haft följande ledamöter Namn Befattning Mandatperiod

Läs mer

5 Signering av mötesanteckningar från pensionärsrådets sammanträde

5 Signering av mötesanteckningar från pensionärsrådets sammanträde KALLELSE/FÖREDRAGNINGSLISTA 1 [5] Kommunala pensionärsrådet 2019-03-13 Tid 2019-03-20 Plats Lagunen, plan 8 kommunalhuset Ärenden 1 Aktuellt från organisationerna 2 Undernäring inom äldreomsorgen -Information

Läs mer

Veckobrev nr 14 (2 april-8 april) Bowling

Veckobrev nr 14 (2 april-8 april) Bowling Veckobrev nr 14 (2 april-8 april) 2018 Bowling Vi fortsätter som vanligt den 5 april kl.10.00 på Bowl4Joy (vanliga stället) och alla, såväl gamla som nya medlemmar är hjärtligt välkomna. Har ni frågor

Läs mer

31 jan. Vad händer i Piteå? Utvecklingen i Piteå Skoogs och Lindbäcks framtidsplaner på månadsmötet kl Lokal: Stadshotellet.

31 jan. Vad händer i Piteå? Utvecklingen i Piteå Skoogs och Lindbäcks framtidsplaner på månadsmötet kl Lokal: Stadshotellet. Klipp ut! Aktiviteter januari juli 2018 31 jan. Vad händer i Piteå? Utvecklingen i Piteå Skoogs och Lindbäcks framtidsplaner på månadsmötet kl.13.00. Lokal: Stadshotellet. 07 febr. Mitt liv i Norrbotten

Läs mer

Solberga Hålta Organisationsnummer Protokoll fört vid årsmöte den 26 januari 2018

Solberga Hålta Organisationsnummer Protokoll fört vid årsmöte den 26 januari 2018 Antal närvarande medlemmar: 49 1. Mötets öppnande Ordförande Gunnar Gustafsson hälsade alla välkomna och öppnade mötet. 2. Parentation Parentation genomfördes för våra avlidna medlemmar under året: Barbro

Läs mer

Vad händer i Färgelanda? Oktober

Vad händer i Färgelanda? Oktober Vad händer i Färgelanda? Oktober Världens Barn Gala Torsdag 2 oktober kl. 18.30 Färgelanda Sporthall Lilla Bandet Jenny och Frank Margareta Haglund med familj DNA and The Cellarboys Färgelanda Judoklubb

Läs mer

Veckobrev nr 14 (2 april-8 april) Bowling

Veckobrev nr 14 (2 april-8 april) Bowling Veckobrev nr 14 (2 april-8 april) 2018 Bowling Vi fortsätter som vanligt den 5 april kl.10.00 på Bowl4Joy (vanliga stället) och alla, såväl gamla som nya medlemmar är hjärtligt välkomna. Har ni frågor

Läs mer

Program våren Egons Kvartett inleder vårsäsongen. Tolvan, Basen och Ukulisten spelar och sjunger. Men var är Egon? Lira Stråkkvartett

Program våren Egons Kvartett inleder vårsäsongen. Tolvan, Basen och Ukulisten spelar och sjunger. Men var är Egon? Lira Stråkkvartett Program våren 2017 Föreningen präglas av nyckelorden GLÄDJE KVALITET GEMENSKAP Gamla som nya medlemmar är Välkomna! Egons Kvartett inleder vårsäsongen. Tolvan, Basen och Ukulisten spelar och sjunger. Men

Läs mer

Solberga Hålta Organisationsnummer Protokoll fört vid årsmöte den 27 januari 2017

Solberga Hålta Organisationsnummer Protokoll fört vid årsmöte den 27 januari 2017 Antal närvarande medlemmar: 55 1. Mötets öppnande Ordförande Gunnar Gustafsson hälsade alla välkomna och öppnade mötet. 2. Parentation Parentation genomfördes för våra avlidna medlemmar under året: Genadi

Läs mer

Årsmöte med SPF Seniorerna Svenljunga onsdagen den 1 febr i Örsåsgården.

Årsmöte med SPF Seniorerna Svenljunga onsdagen den 1 febr i Örsåsgården. Årsmöte med SPF Seniorerna Svenljunga onsdagen den 1 febr. 2017 i Örsåsgården. 1 Ordföranden Karl-Erik Johansson öppnade mötet med att hälsa alla medlemmar välkomna. 2 Mötet inleddes med en minnesstund

Läs mer

PROGRAM CLUB FREJA. Vår och höst 2014 Våren 2015. För deltagande i aktivitet krävs medlemskap i SPF Club Freja

PROGRAM CLUB FREJA. Vår och höst 2014 Våren 2015. För deltagande i aktivitet krävs medlemskap i SPF Club Freja PROGRAM CLUB FREJA Vår och höst 2014 Våren 2015 För deltagande i aktivitet krävs medlemskap i SPF Club Freja Månadsmöten Vår och höst 2014 Club Freja Månadsmöten hålls vanligen första tisdagen i månaden

Läs mer

Kungsör. Program Välkommen till våra aktiviteter.

Kungsör. Program Välkommen till våra aktiviteter. Kungsör Program 2019. Välkommen till våra aktiviteter. www.pro.se/kungsor Ordförande Gunilla Lindström 128 40 V. ordförande Studieorganisatör Ulla Stenberg 130 94 Sekreterare Britt Lindgren 0704109112

Läs mer

Enkätundersökning i Stockholms kommun Hur är det att vara ny medlem i PRO?

Enkätundersökning i Stockholms kommun Hur är det att vara ny medlem i PRO? Enkätundersökning i Stockholms kommun 2016 Hur är det att vara ny medlem i PRO? Vi frågade de nya medlemmarna Varit med i max 13 månader. PRO förening i Stockholms kommun. Helt nya i PRO och inte dem som

Läs mer

Teknik-dropin på biblioteket

Teknik-dropin på biblioteket PROGRAM VÅREN 2017 Öppet hus och telefontid måndagar 10:00 13:00 Telefon: 0302-135 75 Besöksadress: Alingsåsvägen 1 443 35 Lerum e-post: lerum@pro.se BG 398-8938 Helgstängt fr.o.m. 20 december 2016 t.o.m

Läs mer

Program våren Fängslande Berättelser. Vårupptakt. Årsmöte till Klassiska toner. Deckare i Gävlemiljö av Mikael Ressem

Program våren Fängslande Berättelser. Vårupptakt. Årsmöte till Klassiska toner. Deckare i Gävlemiljö av Mikael Ressem Program våren 2018 Föreningen präglas av nyckelorden GLÄDJE KVALITET GEMENSKAP Gamla som nya lemmar är Välkomna! Vårupptakt Sören Rydgren och hans dragspel Fängslande Berättelser Katarina Kallings Deckare

Läs mer

Nya Cirkelledare Trivselafton Siv, Magnus, Kersti & Kjell Kaffeträff Christina Dahlqvist

Nya Cirkelledare Trivselafton Siv, Magnus, Kersti & Kjell Kaffeträff Christina Dahlqvist Nytt Reseombud Majvor Hansson Nya Cirkelledare Trivselafton Siv, Magnus, Kersti & Kjell Kaffeträff Christina Dahlqvist Cirklar och övrig verksamhet Vi finns i PRO-lokalen, Varmfrontsgatan 23. Intresseanmälan

Läs mer

50- o 60-talen är aktuella, liksom studiebesök på Länsmuseet. Matlagning-boule-canasta. Det blir Lucia i år också!

50- o 60-talen är aktuella, liksom studiebesök på Länsmuseet. Matlagning-boule-canasta. Det blir Lucia i år också! Höstens program 2015 Gävle Vi har hört dom förut - men dom kommer igen Två Gävle-kändisar som har mycket att berätta! 50- o 60-talen är aktuella, liksom studiebesök på Länsmuseet. Matlagning-boule-canasta.

Läs mer

PRO Lindsdal Verksamhetsplan för Jazzcafé 1:a måndagen i månaden kl Folkets Hus Lindsdal Hans Johansson

PRO Lindsdal Verksamhetsplan för Jazzcafé 1:a måndagen i månaden kl Folkets Hus Lindsdal Hans Johansson PRO PRO Lindsdal Verksamhetsplan för 2019. Aktiviteter Våren: Stick-café onsdagar kl. 10.00 Lindsdals bibliotek Inga-Lott Håkansson 0480-473062 Träslöjd torsdagar kl. 15.00 Lindsdalsskolan Ingvar Carlsson

Läs mer

Program 2019 Äldrefrågor Utvecklingsfrågor Interna frågor Trafik och säkerhet Hemsida och IT

Program 2019 Äldrefrågor Utvecklingsfrågor Interna frågor Trafik och säkerhet Hemsida och IT Program 2019 SPF är en politisk neutral organisation, som har till uppgift att tillvarata pensionärernas intressen. SPF Olofströmsbygden omfattar hela Olofströms kommun och har mer än 300 medlemmar. Avdelningen

Läs mer

Handlingar att avhandla på årsmötet Föredragningslista. Balansrapport. Resultatrapport. Valberedningens förslag.

Handlingar att avhandla på årsmötet Föredragningslista. Balansrapport. Resultatrapport. Valberedningens förslag. Handlingar att avhandla på årsmötet 2018. Föredragningslista. Balansrapport. Resultatrapport. Valberedningens förslag. Kallelse till årsmöte med SPF Seniorerna Tystbergabygden Plats: Runtuna Bygdegård

Läs mer

Höglandet. Protokoll fört vid årsmötet med Posten Seniorerna Höglandet i Nässjö Missionskyrka onsdagen 7 februari 2018 Närvarande: 55 medlemmar

Höglandet. Protokoll fört vid årsmötet med Posten Seniorerna Höglandet i Nässjö Missionskyrka onsdagen 7 februari 2018 Närvarande: 55 medlemmar Höglandet Protokoll fört vid årsmötet med Posten Seniorerna Höglandet i Nässjö Missionskyrka onsdagen 7 februari 2018 Närvarande: 55 medlemmar 1 Mötet öppnas Ordförande Berit Andersson hälsade alla varmt

Läs mer

Program våren I vår inbjuder vi till: Studiebesök hos Charkmans Besök på Spårvagnsmuséet Sommaravslutning på Kronhjortsgården

Program våren I vår inbjuder vi till: Studiebesök hos Charkmans Besök på Spårvagnsmuséet Sommaravslutning på Kronhjortsgården Program våren 2019 I vår inbjuder vi till: Studiebesök hos Charkmans Besök på Spårvagnsmuséet Sommaravslutning på Kronhjortsgården Pg 444699-3 Bråbo SPF Månadsmöten. Blå Salen, Ättetorpskyrkan kl 14.00

Läs mer

Öppet hus Varje onsdag är det öppet hus på Klippgatan 8 mellan kl 13-15. Entrébiljett 25 kr (inkl kaffe med dopp), 30 kr (när smörgås serveras).

Öppet hus Varje onsdag är det öppet hus på Klippgatan 8 mellan kl 13-15. Entrébiljett 25 kr (inkl kaffe med dopp), 30 kr (när smörgås serveras). HUVUDSTA PENSIONÄRSFÖRENING Klippgatan 8 171 47 SOLNA Tel: 08 27 50 32 Hemsida: www.pro.se/huvudsta E-mail: huvudstapro@gmail.com Nr 3 8 september 2015 Höstprogrammet 2015 Månadsmöten hålls på Skoga Äldreboende,

Läs mer

31 jan. Vad händer i Piteå? Utvecklingen i Piteå Skoogs och Lindbäcks framtidsplaner på månadsmötet kl Lokal: Stadshotellet.

31 jan. Vad händer i Piteå? Utvecklingen i Piteå Skoogs och Lindbäcks framtidsplaner på månadsmötet kl Lokal: Stadshotellet. Klipp ut! Aktiviteter januari juli 2018 31 jan. Vad händer i Piteå? Utvecklingen i Piteå Skoogs och Lindbäcks framtidsplaner på månadsmötet kl.13.00. Lokal: Stadshotellet. 07 febr. Mitt liv i Norrbotten

Läs mer

Vid PRO Skarpnäcks årsmöte tisdagen den 10 mars 2015

Vid PRO Skarpnäcks årsmöte tisdagen den 10 mars 2015 DAGORDNING 2 (8) Vid PRO Skarpnäcks årsmöte tisdagen den 10 mars 2015 1. Årsmötets öppnande 2. Parentationer (en tyst minut) 3. Fråga om mötet har behörig kallas 4. Fastställande av dagordning 5. Val av

Läs mer

SPF Sydporten, Hörnefors

SPF Sydporten, Hörnefors SPF Sydporten, Hörnefors Verksamhetsplan 2015 2 Verksamhetsplan för Sydporten under 2015 förblir och skall vara Kamratskap, Trevnad och Samhörighet. Vår ambition är att ta vara på medlemmarnas önskemål

Läs mer

PROGRAMBLAD FÖR PRO-FÖRENINGEN I JÄRBO 2015

PROGRAMBLAD FÖR PRO-FÖRENINGEN I JÄRBO 2015 PROGRAMBLAD FÖR PRO-FÖRENINGEN I JÄRBO 2015 PRO Järbo erbjuder medlemsmöten, information, föreläsningar, studiecirklar, resor, motion, studiebesök med mera för ett aktivt seniorliv med gemenskap, personlig

Läs mer

SPARA FOLDERN PÅ EN LÄTTILLGÄNGLIG PLATS!!!

SPARA FOLDERN PÅ EN LÄTTILLGÄNGLIG PLATS!!! MEDLEMSINFORMATION 2019 SPARA FOLDERN PÅ EN LÄTTILLGÄNGLIG PLATS!!! Till samtliga medlemmar i SKPF avdelning 45 Umeå I Din hand håller Du en informationsfolder från SKPF avdelning 45 Umeå. Foldern innehåller

Läs mer

Program. september december 2017

Program. september december 2017 Program september december 2017 Detta är höstterminens program med en blandning av information, intressanta föredrag, aktiviteter och studiecirklar. På våra månadsmöten serveras kaffe med tillbehör till

Läs mer

KINDA SPF PROGRAM VÅR-SOMMAR 2018 VARMT VÄLKOMMEN!!!!!!

KINDA SPF PROGRAM VÅR-SOMMAR 2018 VARMT VÄLKOMMEN!!!!!! KINDA SPF PROGRAM VÅR-SOMMAR 2018 VARMT VÄLKOMMEN!!!!!! Tisdag 13 mars kl 13.30 Kättilstad församlingshem Vikten av en god munhälsa Information av tandhygienist från Folktandvården. Einar Samuelsson med

Läs mer

Tuva Lund (S), ordförande Anny Mejdahl (S) Jean Pierre Zune PRO Norra Botkyrka

Tuva Lund (S), ordförande Anny Mejdahl (S) Jean Pierre Zune PRO Norra Botkyrka SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1[11] Kommunala pensionärsrådet 2017-12-04 Plats och tid Stange, kl 16:00-18.00 ande Tuva Lund (S), ordförande Anny Mejdahl (S) Helle Larsson (M) Thomas Karlsson (TUP) Jean Pierre

Läs mer

Sävsjö PRO-förening Verksamhetsberättelse för år 2014

Sävsjö PRO-förening Verksamhetsberättelse för år 2014 Sävsjö PRO-förening Verksamhetsberättelse för år 2014 Bilagor: 1. Resultaträkning 2. Balansräkning 3. Revisionsberättelse Verksamhetsberättelse för Sävsjö PRO-förening 2014 Styrelsen har under året haft

Läs mer

PROGRAM 485 BJÖRKEN 2016

PROGRAM 485 BJÖRKEN 2016 PROGRAM 485 BJÖRKEN 2016 Program 2016-2017 14 september: Månadsträff med Vikstasonen Torsten Hallman, fyrfaldig världsmästare i motocross. Berättar om sina framgångar världen över. 4 oktober: Kl 19.00

Läs mer

Örmobladet. Din information från PRO Kallinge-Ronneby. År 2015 Nr 1

Örmobladet. Din information från PRO Kallinge-Ronneby. År 2015 Nr 1 Örmobladet Din information från PRO Kallinge-Ronneby År 2015 Nr 1 Föreningens adress: N. Smålandsgatan 7, 372 50 Kallinge Expeditionen öppen torsdagar Kl. 10.00 till Kl. 12.00 Telefon: 0457-24733 Hemsida:

Läs mer

Protokoll fört vid ordinarie årsmöte i SPF Svartbäcken torsdagen den 12 februari 2015 på Träffpunkten 86:an Svartbäcksgatan 86, Uppsala.

Protokoll fört vid ordinarie årsmöte i SPF Svartbäcken torsdagen den 12 februari 2015 på Träffpunkten 86:an Svartbäcksgatan 86, Uppsala. Sida 1 av 5 SPF Seniorerna Svartbäcken Uppsala Protokoll fört vid ordinarie årsmöte i SPF Svartbäcken torsdagen den 12 februari 2015 på Träffpunkten 86:an Svartbäcksgatan 86, Uppsala. Närvarande 55 medlemmar.

Läs mer

Veckobrev nr 46 (12 november- 18 november) Hantverk- och datahjälp 14 november kl

Veckobrev nr 46 (12 november- 18 november) Hantverk- och datahjälp 14 november kl Veckobrev nr 46 (12 november- 18 november) 2018 Hantverk- och datahjälp 14 november kl. 10-12 Välkomna till Malmtorpsvägen 25, varannan onsdag jämna veckor. Vi träffas vidare onsdag den 28/11 kl:10-12.vi

Läs mer

SILLUNCH FREDAG 17 JUNI KL PÅ ELGENTORP VIKTIGA DATUM OCH HÄNDELSER

SILLUNCH FREDAG 17 JUNI KL PÅ ELGENTORP VIKTIGA DATUM OCH HÄNDELSER VIKTIGA DATUM OCH HÄNDELSER MÅNADSMÖTEN PÅ KVÄLLSVÄGEN Tisdag 13 september kl 10.30 Tisdag 11 oktober kl 10.30 Tisdag 8 november kl 10.30 Tisdag 13 december kl 10.30 FREDAGSFIKA PÅ ELGENTORP Fredag 30

Läs mer

ERSBODA 1 DETTA ÄR PRO Pensionärernas riksorganisation, PRO, är en intresseorganisation för Sveriges pensionärer. PRO är en självständig, partipolitiskt och religiöst obunden organisation. PRO medverkar

Läs mer

Veckobrev nr 43 (21-27 oktober) 2019

Veckobrev nr 43 (21-27 oktober) 2019 Veckobrev nr 43 (21-27 oktober) 2019 Mia Poppe och Niclas Strand En resa i Nils Poppes fotspår Vi var 40 personer som lyssnade på en resa i tiden med många härliga slagdängor från Mias pappa Nils Poppes

Läs mer

RUNSKRIFTEN. Medlemstidning för SPF Seniorerna Runstenen Västerhaninge Nr 1 januari 2019

RUNSKRIFTEN. Medlemstidning för SPF Seniorerna Runstenen Västerhaninge Nr 1 januari 2019 RUNSKRIFTEN Medlemstidning för SPF Seniorerna Runstenen Västerhaninge Nr 1 januari 2019 1 Ordföranden har ordet Välkomna tillbaka till ett nytt och innehållsrikt år med Runstenen. Jag hoppas att det nya

Läs mer

Veckobrev nr 42 (15 oktober- 21 oktober) 2018

Veckobrev nr 42 (15 oktober- 21 oktober) 2018 Veckobrev nr 42 (15 oktober- 21 oktober) 2018 Månadsmöte Grödinge Bygdegård Onsdag den 17oktober kl.12.00 BJÖRN HEMSTAD ÄR TILLBAKA! Denna gång heter hans program "Gobitar på nytt sätt" och består både

Läs mer

SPF-NYTT 2009-4. Falubygden INFÖR VINTERN 2009-10. (Foto: Lennart Ekman)

SPF-NYTT 2009-4. Falubygden INFÖR VINTERN 2009-10. (Foto: Lennart Ekman) SPF-NYTT 2009-4 Falubygden INFÖR VINTERN 2009-10 (Foto: Lennart Ekman) Styrelse Ordförande: Vice ordf: Kassör: Sekreterare: Vice sekr: Ledamöter: Ersättare: Karin Michols 253 98 Barbro Andréason 147 72

Läs mer

V E R K S A M H E T S B E R Ä T T E L S E För PRO-KNISLINGE ÅR 2015

V E R K S A M H E T S B E R Ä T T E L S E För PRO-KNISLINGE ÅR 2015 V E R K S A M H E T S B E R Ä T T E L S E För PRO-KNISLINGE ÅR 2015 Styrelse Ordförande Marianne Haak Kassör Gösta Oscarsson Sekreterare Lennart Bengtsson V ordf. Studieorganisatör Ing-Britt Fredriksson

Läs mer

PRO Gustavsberg-Ingarö Verksamhetsberättelse 2016

PRO Gustavsberg-Ingarö Verksamhetsberättelse 2016 Sida 1/ PRO Gustavsberg-Ingarö Verksamhetsberättelse 2016 Medlemmar Vid årets slut var vi 629 medlemmar en minskning från föregående år. Förtroendevalda Styrelse Birgitta Hedberg ordförande 1) Leif Gustafsson

Läs mer

Härmed. Ärenden från. Ärenden som. Ragna Bons,

Härmed. Ärenden från. Ärenden som. Ragna Bons, Kallelsee till årsmöte Datum: 9 10november 2017 Plats: Oskarshamn Härmed kallas du som medlemm i WiN Sverige till ett årsmöte. I samband s med årsmötet erbjuds föreläsningar och studiebesök (see bifogat

Läs mer

PRO Vivalla-Lundby. Verksamhetsberättelse. 1 januari 31 december 2014

PRO Vivalla-Lundby. Verksamhetsberättelse. 1 januari 31 december 2014 PRO Vivalla-Lundby Verksamhetsberättelse 1 januari 31 december 2014 Verksamhetsberättelse 1 januari 31 december 2014 Styrelse Ordförande Kassör Sekreterare Studieorganisatör Ledamot Ledamot Ledamot Revisorer

Läs mer

BJÖRKEKÄRR. Vårprogram SPF Seniorerna Björkekärr. har månadsmöten andra torsdagen i månaden kl 16:00 på. Björkekärrshus

BJÖRKEKÄRR. Vårprogram SPF Seniorerna Björkekärr. har månadsmöten andra torsdagen i månaden kl 16:00 på. Björkekärrshus BJÖRKEKÄRR Vårprogram 2018 SPF Seniorerna Björkekärr har månadsmöten andra torsdagen i månaden kl 16:00 på Björkekärrshus Rosendalsgatan 10 i Björkekärr Alla är hjärtligt välkommna 1 Månadsmöten våren

Läs mer

Program Våren SPF Seniorerna Lundby Vårprogram 2019

Program Våren SPF Seniorerna Lundby Vårprogram 2019 1 Program Våren 2019 2 Program för våra månadsmöten Vi träffas på våra månadsmöten den tredje torsdagen i månaden, kl 12.00. Vi träffas i Samlingslokalen Granngården, Wieselgrensgatan 11, våning 2, hiss

Läs mer

Ulla Neubüser (SPF Botkyrka) Ulla Neubüser (SPF Botkyrka) ANSLAG/BEVIS 2014-12-16 2015-01-06. Vård- och omsorgsförvaltningen

Ulla Neubüser (SPF Botkyrka) Ulla Neubüser (SPF Botkyrka) ANSLAG/BEVIS 2014-12-16 2015-01-06. Vård- och omsorgsförvaltningen SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1[9] Plats och tid Kommunalhuset Tumba rum 2:2 Alytus, klockan 16:00-18:00 ande Tuva Lund (S) ordförande Jörgen Andersson (PRO Norra) Anny Mejdahl (S) Karin Recksén (PRO Tullinge)

Läs mer

Bästa SPF:are! Vecka

Bästa SPF:are! Vecka Botkyrka Bästa SPF:are! Vecka 43 2019 Nu när sjöarna fryser till i norra delen av vårt land, då kommer sångsvanarna till oss. Bilden togs den 16 oktober utanför Robertsfors i Västerbotten. Under den gångna

Läs mer

Hjärtbladet. Vi tar vid där sjukvården slutar! Juli Medlemsblad nr 4

Hjärtbladet. Vi tar vid där sjukvården slutar! Juli Medlemsblad nr 4 Hjärtbladet Medlemsblad nr 4 Juli 2017 Vi tar vid där sjukvården slutar! 1 Ordförande har Hej alla, 2 0rdet! Efter en härlig vår och sommar med många trevliga träffar vill jag passa på att välkomna nya

Läs mer

Med hopp om ett Gott Nytt År och ett bra 2017 önskar jag Er välkomna till våra sammankomster.

Med hopp om ett Gott Nytt År och ett bra 2017 önskar jag Er välkomna till våra sammankomster. Ordföranden har ordet Ett stort TACK till Er alla för våra fina möten vi har tillsammans. Ett extra tack till styrelsen som villigt hjälper till vid våra evenemang, och vi ska inte glömma våra cirkelledare

Läs mer

SPF seniorerna Toarp Dalsjöfors Protokoll från Årsmöte den 12 febr 2018 i Toarps församlingshem

SPF seniorerna Toarp Dalsjöfors Protokoll från Årsmöte den 12 febr 2018 i Toarps församlingshem SPF seniorerna Toarp Dalsjöfors Protokoll från Årsmöte den 12 febr 2018 i Toarps församlingshem Inledning Ordförande Lars Åhman hälsade medlemmarna välkomna till årsmötet. Drygt 100 personer. Parentation

Läs mer

MEDDELANDEN. från UTTRANS FASTIGHETSÄGAREFÖRENING

MEDDELANDEN. från UTTRANS FASTIGHETSÄGAREFÖRENING MEDDELANDEN från UTTRANS FASTIGHETSÄGAREFÖRENING Nr 184 Uttran i december 2017 Ansvarig utgivare Harald W Thorburn, ordförande i Uttrans Fastighetsägareförening ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Läs mer

Du och alla andra är HJÄRTLIGT VÄLKOMNA till oss i vår.

Du och alla andra är HJÄRTLIGT VÄLKOMNA till oss i vår. Adress Hjärt- och Lungsjukas Förening i Lund MO Vårvädersvägen 4 D 22227 Lund Expeditionstid onsdag 10.00 12.00 Telefon 046 211 49 90 E-post info@lund.hjart-lung.se PlusGiro 13 58 61 3 Kontakt under sommaren:

Läs mer

Tuva Lund (S), ordförande Anny Mejdahl (S)

Tuva Lund (S), ordförande Anny Mejdahl (S) SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1[7] Kommunala pensionärsrådet 2016-09-06 Plats och tid Kommunalhuset, Alytus, kl 16:00-18:00 Beslutande Tuva Lund (S), ordförande Anny Mejdahl (S) Helle Larsson (M) Eddy Kristiensen

Läs mer

Protokoll från SPF Malmabygdens ordinarie styrelsemöte 2009-08-03 kl 9.00-11.30 i föreningens lokaler i Malmköping.

Protokoll från SPF Malmabygdens ordinarie styrelsemöte 2009-08-03 kl 9.00-11.30 i föreningens lokaler i Malmköping. Protokoll S8/2009 Protokoll från SPF Malmabygdens ordinarie styrelsemöte 20090803 kl 9.0011.30 i föreningens lokaler i Malmköping. Närvarande: Stig Karlsson, ordf., Ingrid Lundh, v ordf., KarlErik Lööv,

Läs mer

Bästa SPF:are Vecka

Bästa SPF:are Vecka Bästa SPF:are Vecka 12 2018 Kallt men vackert! Så har det varit i helgen. Efter högmässa i Slottskyrkan mötte jag (Kia) högvakten för vaktombyte och de såg riktigt, riktigt frusna ut. Onsdagsvandringen

Läs mer

Veckobrev nr 17 (24 april - 30 april) 2017

Veckobrev nr 17 (24 april - 30 april) 2017 Veckobrev nr 17 (24 april - 30 april) 2017 Fredags-Pub/ På fredag den 28 april är det dags igen Pubkvällarna kommer att fortsätta under våren efter 7 lyckade försök. Vi möts i lokalen på Malmtorpsvägen

Läs mer