BRUBAKKEN ÄR EN OBEROENDE MASKINPARTNER FÖRSÄLJNING RENTAL OUTSOURCING SERVICE

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "BRUBAKKEN ÄR EN OBEROENDE MASKINPARTNER FÖRSÄLJNING RENTAL OUTSOURCING SERVICE"

Transkript

1 BRUBAKKEN ÄR EN OBEROENDE MASKINPARTNER FÖRSÄLJNING RENTAL OUTSOURCING SERVICE

2 BRUBAKKEN AB DIN TOTALLEVERANTÖR INOM MATERIALHANTERING OCH LIFT Brubakken grundades 1956 som en återförsäljare och uthyrare av truckar. Företaget har sedan dess utvecklats till en ledande aktör på marknaden och erbjuder idag ett brett utbud av maskiner, utrustning och tjänster. Brubakken har lång erfarenhet bred och omfattande kompetens. Detta är ett resultat av ständig förnyelse och tillväxt och idag är Brubakken en efterfrågad totalleverantör på marknaden. Vi är 170 anställda och har en omsättning på ca 750 MSEK. Brubakkens målsättning är att hjälpa företag i Sverige och Norge med rationella och kostnadseffektiva lösningar. Brubakken erbjuder produkter och tjänster inom materalhantering och liftar. Med fokus på kundens förväntningar och behov och en marknad i ständig förändring, krävs god anpassningsförmåga. Vår eftermarknadsavdelning omfattar reservdelar samt duktiga och erfarna tekniker i egna servicebilar. VISION Kunder, leverantörer och medarbetare ser Brubakken som ett naturligt förstaval. MÅLSÄTTNING Vi skall göra vardagen enkel och effektiv för våra kunder.

3 PRODUKTSORTIMENT Brubakken är en maskinleverantör i truck- och liftbranschen och erbjuder ett stort och varierat produktsortiment. Vi har ett komplett program för materialhantering inom hamnar, terminaler, industri, logistik och sågverk samt marknadens bredaste utbud av liftar för så gott som alla typer av höjdjobb från 5 upp till 75 meters arbetshöjd. Brubakken är en stolt samarbetspartner med världsledande leverantörer. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om oss, våra produkter och tjänster. Truckar 1,5-65 ton Lagertruckar Reachstackers Fyrvägstruckar Terminaltraktorer Rangering/växelflak Transportlösningar Hjullastare Teleskoplastare Vertikalliftar Saxliftar Släpvagnsliftar Bomliftar Larvbandsliftar Billiftar, lätta och tunga Billiftar för elverk och belysningsunderhåll VÅRA LEVERANTÖRER Vi är stolta samarbetspartner med världsledande leverantörer och erbjuder ett omfattande sortiment av maskiner för lift- och truckbranschen; materialhantering för hamnar och terminaler, lager, logistik, industri, sågverk, träindustri, bygg, underhåll, uthyrning och inom energisektorn med bl.a. belysningsunderhåll.

4 OUTSOURCING AV INTERNTRANSPORT Genom att överlåta drift och underhåll av hela din maskinpark till Brubakken kan ditt företag frigöra både kapital och resurser. Ett samarbete ger ökad rationalisering för båda parterna. Ett samarbete med Brubakken ger dig: Inköp och finansiering av maskiner Tillsammans finner vi ut den bästa lösningen för just ditt företag Frigörande av kapital och operativa resurser Fasta månadskostnader Flexibilitet, då det finns behov av ändringar i avtalen, personal eller maskiner Förvaltning, service och underhåll av din maskinpark Nyckeltalsinformation Hela kostnaden redovisas som driftutgift (off balance) Kvalificerad, erfaren och serviceinriktad partner KORT- OCH LÅNGTIDSHYRA För företag som inte har möjligheten att administrera och serva sina maskiner själv erbjuder Brubakken olika tjänster inom rental. Långtidshyra Rental med förebyggande service Rental med fulldriftsavtal (inkl däck och batterier) Rental med fulldriftsavtal (exkl däck och batterier) Korttidshyra Vid säsongstoppar eller perioder med större behov av godshantering. Flexibel hyrestid (Gäller ej liftar och flishuggar) Brubakken har totalt en uthyrningsflotta på mer än maskiner. Detta ger oss stor flexibilitet för att möta våra kundens olika behov. FÖRSÄLJNING Brubakken omsätter ett stort antal maskiner varje år, både nytt och begagnat. Vår målsättning är att kunden ska få rätt produkt till rätt pris. Med erfarna säljare och stor branschkunskap har vi fått fina referenser och skapat långa relationer med kunder inom svensk och norskt näringsliv. Brubakken har fokus på funktionalitet och lösningar snarare än produkten samt till den totala ekonomin snarare än bara kostnaden.

5

6 DIN MASKINPARTNER INOM MATERIALHANTERING OCH LIFT Brubakken i Norge, Sverige och Estland är Skandinaviens största fristående distributör inom materialhantering och personliftar. Vi erbjuder ett fullsortiment från världsledande leverantörer inom många branscher. NÄR DET STÄLLS STORA KRAV PÅ MASKINERNA HAMNAR OCH TERMINALER Brubakken erbjuder ett brett utbud av maskiner och tillbehör för hamn, terminal och logistik från ledande producenter. Både standard och kundanpassade lösningar. PÅLITLIGHET, SÄKERHET OCH EFFEKTIVITET LAGER, LOGISTIK OCH INDUSTRI Brubakken erbjuder ett fullsortiment av truckar och maskiner inom lagerhantering, industri och logistik, både inom- och utomhus. Allt från enklare pakethantering till stora påhängsvagnar.

7 BRETT SORTIMENT AV MASKINER OCH TILLBEHÖR TRÄINDUSTRI / SÅGVERK Söker du truck, sidlastare, fyrvägstruck, hjullastare eller annan maskin för träindustrin, så erbjuder vi ett brett sortiment på solida, beprövade maskiner med god ekonomi, som är miljövänliga och som garanterar användaren en effektiv och säker hantering. FULLSORTIMENT AV MASKINER OCH UTRUSTNING UNDERHÅLL / UTHYRARE Inom bygg, anläggning, underhåll och service kan vi erbjuda alla typer av liftar. Vårt breda utbud från kända världsledande leverantörer, bl.a. JLG, Omme och Ruthmann gör att vi kan tillgodose allas behov. SPECIALANPASSADE ARBETSFORDON ENERGI Vi erbjuder dig ett varierat utbud av individuellt anpassade skåp- och chassiemonterade liftbilar för elverk och belysningsunderhåll. Vi samarbetar med världens största tillverkare av liftbilar, Versalift som ger dig lösningar för hög säkerhet, effektivitet och produktivitet.

8 SERVICE Vi utför service och underhåll på alla typer av materialhanteringsmaskiner och liftar, vilket också våra serviceavtal på den svenska och norska marknaden kan bekräfta. Våra tekniker har stor kompetens, lång erfarenhet och genomgår kontinuerligt vidareutbildning hos våra leverantörer. Det är nödvändigt då vårt produktutbud är så omfattande. Vi ser att fler och fler av våra kunder önskar sig en servicepartner, och därför erbjuder vi serviceavtal på hela eller delar av kundens maskin- och liftflotta, oavsett maskintyp och fabrikat. SERVICEAVTAL MED BRUBAKKEN VAD INNEBÄR DET? Varje kund är unik, därför erbjuder vi anpassade lösningar efter önskemål och behov. Underhåll med fast pris: Service och reparationer Förebyggande underhåll Fullserviceavtal Gaffeltest och brandskyddskontroll Olika betalningsformer: Per uppdrag Per månad RESERVDELAR Brubakken har ett stort reservdelslager för lift och levererar maskindelar från leverantörer världen över, till alla typer av maskiner och fabrikat. Vår personal har lång erfarenhet i maskinbranschen och hjälper dig på bästa sätt.

9 ANSVAR OCH KVALITET För Brubakkens anställda betyder det mycket att kunna erbjuda det lilla extra. Vår målsättning är att finna lösningar samt göra vardagen enkel och effektiv för våra kunder. Vi känner väl de utmaningar som våra kunder står inför i vardagen och vi är inte obekanta med att tänka annorlunda så att våra kunder förblir nöjda. Brubakken är en norskägd koncern med många filialer i Norge och Sverige, vilket innebär att vi har god lokalkännedom och känner väl till de förutsättningar och utmaningar som påverkar våra kunder. HMS Brubakken har stor fokus på hälsa, miljö och säkerhet samt lägger stort vikt vid utbildning av nya medarbetare. Med ett utvecklat arbets- miljöarbete på varje arbetsplats kan vi hålla antalet tillbud nere, vilket i slutändan också gynnar våra kunder.

10 SERVICE- OCH RENTAL LÖSNINGAR Våra service- och rental lösningar har fyra nivåer, från rena serviceavtal till Brubakken Total rentallösning. Pris, avtalslängd, kapitalbindning och servicegrad anpassas efter kundens behov och önskemål. GÄLLER ALLA TYPER AV MASKINER BRUBAKKEN SERVICEAVTAL Gaffeltest och Brandskyddskontroll SERVICE Våra tekniker utför årliga gaffeltester och brandskyddskontroller på dina maskiner och ser till att intervallerna hålls. Förebyggande service Smörjning, justering och kontroll av underhållspunkter i enlighet med tillverkarens serviceinstruktioner. Fullservice Smörjning, justering och kontroll av underhållspunkter i enlighet med tillverkarens serviceinstruktioner inkl. olja, filter och resa. Fulldrift Smörjning, justering och kontroll av underhållspunkter i enlighet med tillverkarens serviceinstruktioner. Reparationer efter behov vid normalt slitage, inkl. delar, timmar och resa. FÖR ETT LÅNGSIKTIGT MASKINBEHOV BRUBAKKEN RENT Bankleasing av maskin 3-7 år med fulldriftsavtal med Brubakken RENT inkluderar: Service och underhåll Reparationer (ej skador) Off balance, bokförs som rental Rabatterade priser på timmar och delar Rabatterade priser på korttidshyra och utbildningar Avtalet gäller för Brubakkens produkter när du har en bankleasing av din maskin på mellan 3-7 år. Passar kunder med begränsat definierat långsiktigt maskinbehov av 1-5 maskiner.

11 FLEXIBEL LÖSNING BRUBAKKEN FLEX Rental månader med fulldriftsavtal från Brubakken inkluderar: FLEX Service och underhåll Reparationer (ej skador) Rabatterade priser på timmar och delar Rabatterade priser på korttidshyra och utbildningar Gäller Brubakkens produkter och passar för företag med ett begränsat och osäkert maskinbehov mellan 1-5 maskiner. Avtalet kan även kombineras med Brubakken Total för maskiner där tidshorisonten är osäker. Detta är en flexibel lösning som varken låser kapital eller binder kunden till en långsiktig kostnad. PRISVÄRD LÖSNING FÖR LÅNGSIKTIGT MASKINBEHOV BRUBAKKEN TOTAL Rental minst 5 år med fulldriftsavtal från Brubakken inkluderar: TOTAL Service och underhåll Reparationer (ej skador) Flexibilitet gällande reduktion av maskinparken inom hyresperioden med upp till 20 % utan extra kostnad Kvartalsvis KPI-uppföljning för att bevaka kostnader Rabatterade priser på timmar och delar Rabatterade priser på korttidshyra och utbildningar Avtalet gäller för Brubakkens produkter och tredje parts produkter och passar kunder med ett större och mer långsiktigt behov av 5 maskiner eller fler. Brubakken Total är en optimal lösning för långsiktigt maskinunderhåll utan kapitalbindning.

12 BRUBAKKENS VISION OCH MÅLSÄTTNING Brubakkenkoncernen är en av nordens största och mest flexibla maskinpartner som är specialiserade på försäljning, rental och service av maskiner i lift- och truckbranschen. Vår vision är att kunder, leverantörer och medarbetare ser Brubakken som ett naturligt förstaval. Vår målsättning är att göra vardagen enkel och effektiv för våra kunder. PÅLITLIGHET Brubakkens medarbetare är punktliga, tillgängliga och trovärdiga. Vi levererar produkter och tjänster i rätt tid. ENGAGEMANG Brubakkens medarbetare tar ansvar för sina arbetsuppgifter, hjälps åt och kompletterar varandra. När vi presenterar lösningar gör vi det utifrån kundens önskemål och behov. FLEXIBILITET Brubakken har flexibla lösningar och anpassar produkter och tjänster efter kundens behov. Egna verkstäder i Sverige Ort med kontor Samarbetspartners KONTAKTA SERVICE Boka Service Tel service@brubakken.se Support/Reservdelar Lift Tel liftparts@brubakken.se Support/Reservdelar Truck Tel truckparts@brubakken.se BRUBAKKEN AB Tel info@brubakken.se

PRODUKTER OCH TJÄNSTER I MASKINBRANSCHEN FÖRSÄLJNING RENTAL OUTSOURCING SERVICE

PRODUKTER OCH TJÄNSTER I MASKINBRANSCHEN FÖRSÄLJNING RENTAL OUTSOURCING SERVICE PRODUKTER OCH TJÄNSTER I MASKINBRANSCHEN FÖRSÄLJNING RENTAL OUTSOURCING SERVICE BRUBAKKEN AB TOTALLEVERANTÖR INOM MATERIALHANTERING OCH LIFT Brubakken grundades 1956 som en återförsäljare och uthyrare

Läs mer

GÄLLER ALLA TYPER AV MASKINER SERVICE RESERVDELAR SERVICEAVTAL SUPPORT

GÄLLER ALLA TYPER AV MASKINER SERVICE RESERVDELAR SERVICEAVTAL SUPPORT GÄLLER ALLA TYPER AV MASKINER SERVICE RESERVDELAR SERVICEAVTAL SUPPORT SERVICE Vi utför service och underhåll på alla typer av maskiner; anläggnings-, materialhanteringsmaskiner och liftar. Något som också

Läs mer

Arema Rental entreprenadmaskiner efter behov

Arema Rental entreprenadmaskiner efter behov Hjullastare Hjulgrävare Bandgrävare Minigrävare Dumprar Vältar Teleskoplastare Liftar 2 3 Arema Rental entreprenadmaskiner efter behov Behöver du en maskin för ett specifikt uppdrag? Funderar du på om

Läs mer

Kalmar Care Making sure your business never stops

Kalmar Care Making sure your business never stops Kalmar Care Making sure your business never stops Serviceavtal för materialhantering Vi säkerställer tillgänglig Vi vet att er verksamhet kräver att allt görs så effektivt som möjligt. Varje liten detalj

Läs mer

Hyreslösningar Rätt truck för rätt tillfälle

Hyreslösningar Rätt truck för rätt tillfälle EMPOWERING YOUR BUSINESS Hyreslösningar Rätt truck för rätt tillfälle www.toyota-forklifts.se HYRESLÖSNINGAR Rätt truck för rätt tillfälle Olika situationer kräver olika lösningar. Vilken truck passar

Läs mer

& HÖGT LÅGT LIFTAR STAVDAL.SE

& HÖGT LÅGT LIFTAR STAVDAL.SE & HÖGT LÅGT LIFTAR LIFTAR Stavdal har ett komplett sortiment av liftar och teleskoptruckar för allt från små till stora projekt. I vår liftpark hittar du saxliftar, bomliftar, billiftar, släpvagnsliftar,

Läs mer

Bättre totalekonomi med kundanpassade lösningar

Bättre totalekonomi med kundanpassade lösningar Bättre totalekonomi med kundanpassade lösningar 1 Bred kompetens och snabb service oavsett behov Tebeco är en av Sveriges ledande leverantörer av produkter och förnödenheter till ytbehandling, gjutning

Läs mer

Q-System materialhantering

Q-System materialhantering Q-System materialhantering Vägen till framtiden går genom intern materialhantering och logistik En totalleverantör som har kunskap om din produktionsprocess och dina problemställningar och därför kan diskutera

Läs mer

Tusen installationer borgar för kvalitet

Tusen installationer borgar för kvalitet Tusen installationer borgar för kvalitet 1 Karlebo_F-pres 120920.indd 1 2012-09-21 14.39 Lösningar som optimerar din produktion. Karlebo är ett företag med lång tradition av att leverera nytänkande lösningar

Läs mer

Produkt broschyr 2012

Produkt broschyr 2012 Produkt broschyr 2012 Hyr-Lift AB finns idag Örebro, Eskilstuna, Västerås och Hallsberg med ca 25st anställda och över 700st liftar. Vi har även återuthyrare/partners i Katrineholm. Vi är en av regionens

Läs mer

ENGAGEMANG KUNNANDE SERVICE ANDERS PETTERSSON VD INTERCUT SVERIGE AB A ANDERS Det är med oerhörd stolthet och glädje jag ser att Intercut de senaste åren, tillsammans med vårt systerföretag Areg, har

Läs mer

Hetronic. Industriella radiostyrningar robusta och lättanvända, för bättre arbetsmiljö och säkerhet.

Hetronic. Industriella radiostyrningar robusta och lättanvända, för bättre arbetsmiljö och säkerhet. ProDUKtÖverSiKt Industriella radiostyrningar robusta och lättanvända, för bättre arbetsmiljö och säkerhet HETRONIC VI styr kraft I RöRElsE www.hetronicsverige.se representanter i över 45 länder på 4 kontinenter.

Läs mer

MÄNNISKAN & MASKINEN

MÄNNISKAN & MASKINEN MÄNNISKAN & MASKINEN VARFÖR HYRA? Att enkelt säga vad som är smartast, är svårt. En sak kan vi dock med säkerhet säga - det finns ett antal parametrar som spelar in och här är de viktigaste: MÄNNISKAN

Läs mer

Marknadsledande. Allt är lika väl genomtänkt. Det är lönsamt för våra kunder.

Marknadsledande. Allt är lika väl genomtänkt. Det är lönsamt för våra kunder. Genomtänkt. datatillbehör / kontorsmateriel / konferensutrustning & kontorsmaskiner / emballage & förpackningsmateriel engångsartiklar & servering / torkpapper / städ, kem, hygien / skola & förskola Marknadsledande.

Läs mer

Företagspresentation

Företagspresentation Företagspresentation Leverantörer Kunder STORT APPLIKATIONSKUNNANDE OCH ETT HELTÄCKANDE SORTIMENT. OEM Electronics marknadsför komponenter och utrustning till elektronik- och apparattillverkare i norra

Läs mer

GLOBAL KOMPETENS LOKAL NÄRVARO SWECON OCH VOLVO TRUCK CENTER EN UNIK ALLIANS I PROJEKT FÖRBIFART STOCKHOLM

GLOBAL KOMPETENS LOKAL NÄRVARO SWECON OCH VOLVO TRUCK CENTER EN UNIK ALLIANS I PROJEKT FÖRBIFART STOCKHOLM GLOBAL KOMPETENS LOKAL NÄRVARO SWECON OCH VOLVO TRUCK CENTER EN UNIK ALLIANS I PROJEKT FÖRBIFART STOCKHOLM Rätt tjänst på rätt plats och i rätt tid Som ett av Sveriges största infrastrukturprojekt någonsin

Läs mer

Vi Projekterar, levererar och installerar optimala system för stofthantering

Vi Projekterar, levererar och installerar optimala system för stofthantering Vi Projekterar, levererar och installerar optimala system för stofthantering Vår affärsidé Att projektera, leverera och installera optimala system för stofthantering till industrin med bästa funktions-

Läs mer

full grund service service

full grund service service upplyftande service grund service full service Grundservice är förebyggande underhåll. Slitdelar samt arbetskostnaden för utbyte av dessa debiteras separat. I det avtalade totalpriset ingår förebyggande

Läs mer

Skrot, avfall och återvinning

Skrot, avfall och återvinning Skrot, avfall och återvinning Lösningar som optimerar prestandan www.hiab.com SKROT, AVFALL OCH ÅTERVINNING Skrot, avfall och återvinning Skrot, avfall och återvinning Lösningar som optimerar prestandan

Läs mer

Stolta men inte nöjda

Stolta men inte nöjda stainless steel solutions Stolta men inte nöjda resultat av Damstahls kundundersökning KUNDUNDERSÖKNING 1 Fakta De 836 kunder som svarat på vår undersökning utgör 60 % av vår omsättning. 67 % av de som

Läs mer

Bandrift. Möjligheter och fördelar med extern entreprenad. Proffs på gröna sportytor

Bandrift. Möjligheter och fördelar med extern entreprenad. Proffs på gröna sportytor Bandrift Möjligheter och fördelar med extern entreprenad Proffs på gröna sportytor Golfsverige i förändring kräver smarta lösningar för bandrift Golfsverige befinner sig i en förändringsprocess som innebär

Läs mer

Välkommen till Dematek

Välkommen till Dematek 2 Välkommen till Dematek Din samarbetspartner inom materialhantering Dematek grundades 1994. Vi är idag fler än 50 anställda. Vi utvecklar, säljer och installerar produkter och lösningar för att lyfta

Läs mer

Hur kan vi hjälpa dig?

Hur kan vi hjälpa dig? Steel Service Center ArcelorMittal BE Group SSC AB är resultatet av ett joint venture mellan ArcelorMittal och BE Group. Vi ser en oerhörd styrka i att ingå i och vara delägda av ArcelorMittal, världens

Läs mer

Trailereffekter AB. Specialisten på delar till trailers och släpvagnar. Bild. 2013-03-26 Anita Lennerstad 1

Trailereffekter AB. Specialisten på delar till trailers och släpvagnar. Bild. 2013-03-26 Anita Lennerstad 1 Trailereffekter AB Bild Specialisten på delar till trailers och släpvagnar 2013-03-26 Anita Lennerstad 1 Utveckling bild bild Axel Johnson AB BRIAB bild Trailereffekter AB Transporteffekter AB Trailereffekter

Läs mer

Inledning Om oss Teknikområden Kärnvärden Vision Slutord

Inledning Om oss Teknikområden Kärnvärden Vision Slutord Inledning Om oss Teknikområden Kärnvärden Vision Slutord Organisationen skall inte uppnå maximalt resultat utan ett optimalt resultat där säkerhet, miljö och arbetsmiljö ständigt tas i beaktande vid återinvesteringar

Läs mer

Service, Tjänster & Finansiering

Service, Tjänster & Finansiering Service, Tjänster & Finansiering Välkommen till Etac Etac är ett expansivt företag som erbjuder produkter för personer med nedsatt rörelseförmåga samt produkter och tjänster till sjukhus och sjukhem. Vi

Läs mer

Logistik som du vill ha den

Logistik som du vill ha den Logistik som du vill ha den Kundanpassade lösningar regionalt, nationellt och internationellt AkkaFrakt Bas: Malmö Antal delägare: 260 Antal enheter: 650 Centralen Bas: Trollhättan (Trestadsområdet) Antal

Läs mer

Naturligt steg för lönsam förädling

Naturligt steg för lönsam förädling Naturligt steg för lönsam förädling 1 2 3 Automatiserade processer, hög kvalitet, leveranssäkerhet och tillgänglighet gör ALMAB till ett naturligt val när sågverk och hyvlerier söker en partner. Målet

Läs mer

Produktchef. Kontaktuppgifter:

Produktchef. Kontaktuppgifter: Produktchef Kontaktuppgifter: Sven Haglund Anders Renström RT Generationsskifte VD TreCe AB +46 708 572 572 +46 11 211460 e-mail: sven@g15e.se e-mail: anders.renstrom@trece.se Om TreCe TreCe är en av nordens

Läs mer

AB Hüllert Maskin. Vi är stolta!

AB Hüllert Maskin. Vi är stolta! AB Hüllert Maskin Vi är stolta! Kunderna är AB Hüllert Maskins viktigaste personer Kunderna står i fokus hos oss på AB Hüllert Maskin varje dag! Vårt mål är att de som investerar i nya eller begagnade

Läs mer

din starkaste maskinpartner NORRMASKINER Luleå - Skellefteå - Umeå

din starkaste maskinpartner NORRMASKINER Luleå - Skellefteå - Umeå din starkaste maskinpartner NORRMASKINER Luleå - Skellefteå - Umeå Tillsammans är man starkare LULEÅ SKELLEFTEÅ UMEÅ 2 Välkommen till din starkaste maskinpartner Tillsammans är man starkare därför har

Läs mer

Företagspresentation. PreconalHansen

Företagspresentation. PreconalHansen Företagspresentation PreconalHansen Aluminium och glas skapar förutsättningar för nya konstruktiva lösningar. Preconal har skapat sig en stark position på marknaden genom stor kompetens, flexibilitet,

Läs mer

EN PARTNER MED HELHETSSYN

EN PARTNER MED HELHETSSYN INTERNORDIC AR... 3 EN PARTNER MED HELHETSSYN Med huvudkontor och lager i Nässjö, säljkontor i Stockholm och Umeå, finns vi tillgängliga för hela den nordiska marknaden. Sedan 1997 är vi en del av börsnoterade

Läs mer

10 års. garanti. välj service efter behov. Vi servar alla typer och fabrikat av telfrar, traverser, portar, etc

10 års. garanti. välj service efter behov. Vi servar alla typer och fabrikat av telfrar, traverser, portar, etc upplyftande Dematek är idag den största organisationen inom lyftteknik i Sverige. I slutet av 2005 övertog vi verksamheten från ABB lyftteknik och välkomnade dess personal in i vår organisation. Vi finns

Läs mer

Dina utmaningar. vår drivkraft

Dina utmaningar. vår drivkraft Dina utmaningar vår drivkraft Vi gillar utmaningar Eller som Svante * säger: "När kunden ber oss att reglera 200 bar till atmosfärstryck, då är det extra roligt att gå till jobbet. Vi gillar utmaningar.

Läs mer

Vi Projekterar, levererar och installerar optimala system för stofthantering

Vi Projekterar, levererar och installerar optimala system för stofthantering Teknik & Filtersystem AB Maskingatan 10 702 86 Örebro www.tfsystem.se 019-22 31 55 info@tfsystem.se Vi Projekterar, levererar och installerar optimala system för stofthantering TF System tar ett helhetsansvar

Läs mer

En komplett systemleverantör

En komplett systemleverantör En komplett systemleverantör 2 Heltäckande legotillverkare Blekinge Pressgjuteri bildades 1994 och är idag en komplett systemleverantör. Med passion för teknik, ett brett kunnande och ett stort engagemang

Läs mer

Stora pengar att tjäna. Helhetstänkande runt ditt företags försörjning av verktyg, förnödenheter och reservdelar.

Stora pengar att tjäna. Helhetstänkande runt ditt företags försörjning av verktyg, förnödenheter och reservdelar. Stora pengar att tjäna Helhetstänkande runt ditt företags försörjning av verktyg, förnödenheter och reservdelar. www.gamlajernboden.se 2 BIG Academy Customer BIG-gruppen LEVERANSBEVAKNING INKÖP BESTÄLLNINGSRUTINER

Läs mer

Nytänkande effektivt samarbete

Nytänkande effektivt samarbete Nytänkande effektivt samarbete HELHETSLÖSNINGAR FÖR TEKNISKA INSTALLATIONER Behov av nya lösningar Bygg- och installationsbranschen utvecklas snabbt. Idag är fastigheter mer tekniskt krävande än tidigare.

Läs mer

Hissar & rulltrappor för alla miljöer.

Hissar & rulltrappor för alla miljöer. Hissar & rulltrappor för alla miljöer. Bostäder. Kontor. Butiker. Lager. Industrier. Skolor. Sjukhus. www.alt.se 0472-390 700 Svenskproducerade hissar från Småland Energiklass A på alla våra hissar Tillgänglighetsanpassat

Läs mer

Bandrift. Möjligheter och fördelar med extern entreprenad. Proffs på gröna sportytor

Bandrift. Möjligheter och fördelar med extern entreprenad. Proffs på gröna sportytor Bandrift Möjligheter och fördelar med extern entreprenad Proffs på gröna sportytor Golfsverige i förändring kräver smarta lösningar för bandrift Golfsverige befinner sig i en förändringsprocess som innebär

Läs mer

En ledande nordisk gasleverantör

En ledande nordisk gasleverantör En ledande nordisk gasleverantör www.airliquide.se Ett världsomspännande industrigasföretag Air Liquide är världsledande inom gaser, teknik och tjänster för industri och sjukvård. Företaget finns representerat

Läs mer

Specialister. på professionell tvättstugeutrustning

Specialister. på professionell tvättstugeutrustning Specialister på professionell tvättstugeutrustning 6 starka skäl till att välja PODAB Välkommen till oss på PODAB. Vår vision är att skapa bekymmersfria tvättstugor. En utopi för många men en verklig målsättning

Läs mer

Yutong Eurobus. Din partner i Nordeuropa! Yutong. världen. Vi vill göra allt för att du ska bli en nöjd kund och samarbetspartner.

Yutong Eurobus. Din partner i Nordeuropa! Yutong. världen. Vi vill göra allt för att du ska bli en nöjd kund och samarbetspartner. Yutong Eurobus Din partner i Nordeuropa!, Yutong bussstörsta aren i tillverk! världen Vi vill göra allt för att du ska bli en nöjd kund och samarbetspartner. Scandinavien och Kina har en lång och rik historia

Läs mer

STÅLKONSTRUKTION I FOKUS

STÅLKONSTRUKTION I FOKUS STÅLKONSTRUKTION I FOKUS EN KOMPLETT TILLVERKARE PRIMAB startades 1989 av Per Risvall. Verksamheten har utvecklats successivt under åren och idag är PRIMAB en komplett tillverkare av byggnadskonstruktioner

Läs mer

Störst sortiment och bäst kompetens i lager

Störst sortiment och bäst kompetens i lager Störst sortiment och bäst kompetens i lager 1 Värdeskapande kundanpassning Lundgrens representerar några av världens ledande tillverkare av produkter inom flödesteknik och industrigummi. Tack vare detta

Läs mer

DIN PARTNER INOM AUTOMATION OCH ELEKTRONIK

DIN PARTNER INOM AUTOMATION OCH ELEKTRONIK DIN PARTNER INOM AUTOMATION OCH ELEKTRONIK 02. OM OSS 03. VÅRT HELHETSERBJUDANDE Anpassade erbjudanden. Personlig kontaktperson. Inköpsavdelning hos oss. Rätt produkter utifrån dina behov. Servicepaket

Läs mer

prestanda som affärsidé.

prestanda som affärsidé. prestanda som affärsidé. abl Ett av världens ledande företag finns nära. Speciellt för dig som har höga krav på prestanda, säkerhet och anpassning av fästen och redskap till dina entreprenadmaskiner. Vi

Läs mer

Atlet Balance Eldrivna motviktstruckar ET EF EH 1,25 3 ton

Atlet Balance Eldrivna motviktstruckar ET EF EH 1,25 3 ton Atlet Balance Eldrivna motviktstruckar ET EF EH 1,25 3 ton 3 modeller. Harmoniskt samarbete. Säkra din verksamhet från beställning till leverans med Atlet Balance eldrivna motviktstruckar Atlet Balance

Läs mer

Företagspresentation

Företagspresentation Företagspresentation SCN Group SCN Lokalkontor Sensor ECS Sverigekontor + Lager SCN Huvudkontor + Lager Sensor ECS Danmarkskontor SCN Lokalkontor SCN Group Sensor Control Nordic AB Sensor ECS AB Sensor

Läs mer

Årsstämma 2012 i Empire AB Per Björkman, VD

Årsstämma 2012 i Empire AB Per Björkman, VD Årsstämma 2012 i Empire AB Per Björkman, VD I. Utvecklingen 2011 II. Renodlingen III. Marknad och strategi IV. Framtidsutsikter Utvecklingen under året Försäljningen uppgick till 375,6 MSEK (386,8) Rörelseresultatet

Läs mer

Produktchef. Kontaktuppgifter:

Produktchef. Kontaktuppgifter: Produktchef Kontaktuppgifter: Sven Haglund Anders Renström RT Generationsskifte VD TreCe AB +46 708 572 572 +46 11 211460 e-mail: sven@g15e.se e-mail: anders.renstrom@trece.se Om TreCe TreCe är en av nordens

Läs mer

Sweepmaster 900 / 980 R/RH

Sweepmaster 900 / 980 R/RH Sweepmaster 900 / 980 R/RH För effektiv sopsugning av medelstora ytor Åkbara sopsugmaskiner med ytkapacitet på upp till 7,200 m 2 /tim Effektiv sopning snabbt och rent Sweepmaster 900/980 R effektiv helt

Läs mer

KVALITET SÄKERHET SERVICE

KVALITET SÄKERHET SERVICE KVALITET SÄKERHET SERVICE 2 VI LYFTER TUNGT OCH MONTERAR HÖGT AC Ställningsmontage Forsmark är en aktör med lång erfarenhet. Vi erbjuder ett heltäckande utbud, där industriella ställningsmontage är vår

Läs mer

Gräva där man står En vinnande strategi i en osäker omvärld?

Gräva där man står En vinnande strategi i en osäker omvärld? Svenska företags utmaningar och fokusområden 2013 Gräva där man står En vinnande strategi i en osäker omvärld? Stockholm, 2013-01-18 Kontaktperson: Jakob Holm, VD Axholmen + 46 (0)8 55 00 24 81 jakob.holm@axholmen.se

Läs mer

Direktleverantör. med 30 år i branschen! För Proffs med krav på Service och Kvalité

Direktleverantör. med 30 år i branschen! För Proffs med krav på Service och Kvalité Direktleverantör med 30 år i branschen! För Proffs med krav på Service och Kvalité Direktleverantör med 30 år i branschen! Motek levererar sedan mer än 30 år tillbaka verktyg och infästningsmaterial. Vi

Läs mer

Våra gemensamma värderingar

Våra gemensamma värderingar Våra gemensamma värderingar Det är vår kunskap och vilja att göra det där lilla extra för kunderna som gör att de kommer tillbaka till oss. Affärsidé Att skapa effektiv handel med installationsprodukter,

Läs mer

SÅ MYCK ET MER ÄN MASKINUTHYRNING

SÅ MYCK ET MER ÄN MASKINUTHYRNING REN 48 SVENSKA BYGGPROJEKT NTAL SÅ MYCKET MER ÄN MASKINUTHYRNING AV KIM HA HALL LL NUMMER 3 / 2018 49 Hållbarhet, miljö, säkerhet och arbetsmiljöfrågor är frågor som branschföreningen Swedish Rental arbetar

Läs mer

Optimal prestation. Med ett starkt service- och supportteam. Servicetjänster:

Optimal prestation. Med ett starkt service- och supportteam. Servicetjänster: Optimal prestation Med ett starkt service- och supportteam Servicetjänster: Förebyggande underhåll Driftsoptimering Remote Online Support Reparationer på plats Utbildning och instruktion Kalibrering och

Läs mer

lösningar som håller hela vägen.

lösningar som håller hela vägen. lösningar som håller hela vägen. vår kompetens är lika djup som vår maskinpark är bred Som en stor leverantör av transport- och maskintjänster kan vi erbjuda dig en mängd olika typer av transportresurser

Läs mer

A Good Connection. Connect IT Connect Office Connect Finans

A Good Connection. Connect IT Connect Office Connect Finans A Good Connection Connect IT Connect Office Connect Finans Det bästa av tre världar Connect är den enda samarbetspartnern ni behöver inom IT, kontorsmaskiner och finansiering. Genom oss har ni tillgång

Läs mer

Tvätteri skapar delaktighet och sysselsättning

Tvätteri skapar delaktighet och sysselsättning Tvätteri skapar delaktighet och sysselsättning En affärsmöjlighet som innebär stora besparingar Electrolux Professional Kommunal verksamhet Electrolux Professional Kommunal verksamhet Egen tvättenhet ökar

Läs mer

SIGMA AIR UTILITY Betala bara för tryckluften!

SIGMA AIR UTILITY Betala bara för tryckluften! Betala bara för tryckluften! Det hybrida kraftpaketet Betala bara för tryckluften Föreställ dig att din investering i ett nytt tryckluftssystem inte skulle kosta ett öre: du behöver varken använda eget

Läs mer

Vi är med er hela vägen.

Vi är med er hela vägen. Vi är med er hela vägen. Assemblin ny servicepartner för Pivabs lackboxar Assemblin är auktoriserad servicepartner åt Pivab. Det betyder att vi tar hand om alla servicekunder i Sverige. Vi vet vad varje

Läs mer

Vi ser till att din verksamhet rullar

Vi ser till att din verksamhet rullar Vi ser till att din verksamhet rullar Team Verkstadscenter vet att det är viktigt för dig att ditt fordon mår bra och lever länge, för när bussen eller lastbilen rullar så gör även din verksamhet det.

Läs mer

Förenkla jobbvardagen med HR-tjänster från Aditro. Administration av HR / Lön / Reseräkning

Förenkla jobbvardagen med HR-tjänster från Aditro. Administration av HR / Lön / Reseräkning Förenkla jobbvardagen med HR-tjänster från Aditro Administration av HR / Lön / Reseräkning Visste du att HR-administration utgör två tredjedelar av det totala HR-arbetet? Att HR är en stor och viktig del

Läs mer

Vårt ord håller hela vägen

Vårt ord håller hela vägen Vårt ord håller hela vägen Vår KundWEBB förenklar din vardag Ett förtroende byggt av pålitlighet, kompetens och kapacitet Med hjälp av AkkaFRAKTs KundWEBB kan du minska tiden du lägger på administration

Läs mer

Optimal prestation. Scanvaegt Service FÖREBYGGANDE UNDERHÅLL HÖG DRIFTSÄKERHET ÖKAD KONKURRENS- KRAFT

Optimal prestation. Scanvaegt Service FÖREBYGGANDE UNDERHÅLL HÖG DRIFTSÄKERHET ÖKAD KONKURRENS- KRAFT Scanvaegt Service Optimal prestation FÖREBYGGANDE UNDERHÅLL HÖG DRIFTSÄKERHET ÖKAD KONKURRENS- KRAFT Scanvaegt Systems är en stark servicepartner som erbjuder förebyggande underhåll - det förhindrar produktionsstopp

Läs mer

Affärsområde Ljusskyltar

Affärsområde Ljusskyltar Vårt företag Ända sedan starten 1965 har Focus hjälpt det svenska näringslivet med profilerings- och informationslösningar. På 70-talet tog verksamheten ordentlig fart genom förvärvet av Philips Neon.

Läs mer

Från idé till färdig komponent

Från idé till färdig komponent Från idé till färdig komponent Från idé till färdig produkt Hydal Aluminium Profiler är en ledande leverantörer av strängpressade, bearbetade och ytbehandlade aluminiumprofiler och komponenter. Vi levererar

Läs mer

Du gör affärer vi garanterar. nordicguarantee.se

Du gör affärer vi garanterar. nordicguarantee.se Du gör affärer vi garanterar. nordicguarantee.se Om oss Du gör affärer vi garanterar. Som vårt namn antyder arbetar vi med garantier och inget annat än garantier. Vi har ett team av mycket kompetenta och

Läs mer

SVEBA-DAHLEN.COM SVENSK INNOVATION GLOBAL BAKNING

SVEBA-DAHLEN.COM SVENSK INNOVATION GLOBAL BAKNING SVEBA-DAHLEN.COM SVENSK INNOVATION GLOBAL BAKNING Kunskap och trygghet från en erfaren branschexpert. SVEBA-DAHLEN.COM SVEBA DAHLEN GROUP Sveba Dahlen erbjuder ett unikt helhetskoncept med användarvänliga

Läs mer

Globus Direkt. Kvalitetsservice när du behöver det.

Globus Direkt. Kvalitetsservice när du behöver det. Globus Direkt www.globustt.se Kvalitetsservice när du behöver det. Globus Direkt Kvalitetsservice när du behöver det Allt från enstaka punktinsatser till kompletta serviceprogram med serviceavtal När du

Läs mer

Samlad spetsteknik. Kogertek. Ett vasst teknikkonsultföretag.

Samlad spetsteknik. Kogertek. Ett vasst teknikkonsultföretag. Samlad spetsteknik Kogertek. Ett vasst teknikkonsultföretag. Vår affärsidé är att med stor flexibilitet och närhet erbjuda kvalificerade tekniska konsulttjänster till ledande industrier i övre Norrland.

Läs mer

P&P AB Företagspresentation. ...ger dig konkurrenskraft

P&P AB Företagspresentation. ...ger dig konkurrenskraft P&P AB Företagspresentation...ger dig konkurrenskraft P & P A B P&P AB är ett tillverkande företag inom pappersbranschen. Produktionen sker idag i en modern maskinpark där vi producerar rullprodukter och

Läs mer

Beck - stolt generalagent för Kobelco i hela Sverige och centrala delar av Norge

Beck - stolt generalagent för Kobelco i hela Sverige och centrala delar av Norge Beck - stolt generalagent för Kobelco i hela Sverige och centrala delar av Norge Direktimport ger bästa pris! - För en bättre miljö! Huvudkontor Stockholm Beck Maskin Sverige AB Rudanvägen 2 136 50 Jordbro

Läs mer

Service. Teknik och kunskap till din fördel TILLQUIST / SERVICE 1

Service. Teknik och kunskap till din fördel TILLQUIST / SERVICE 1 Service Teknik och kunskap till din fördel TILLQUIST / SERVICE 1 Tillquist säljer och marknadsför vågar av branschledande varumärken till laboratorium, industri och handel. Vi är en kompetent leverantör

Läs mer

BYGGRITNING FÖR VÅRT VARUMÄRKE.

BYGGRITNING FÖR VÅRT VARUMÄRKE. BYGGRITNING FÖR VÅRT VARUMÄRKE. Vårt varumärke är så mycket mer än en logotyp och det vi bygger. Det är summan av de förväntningar och känslor som väcks när man tänker på oss vad som förväntas av oss,

Läs mer

Anpassad service - vår styrka!

Anpassad service - vår styrka! Anpassad service - vår styrka! En bekväm, komplett och flexibel lösning från en och samma leverantör! Ett flexibelt, företag med växande serviceutbud! Att städa professionellt är ett förtroendeuppdrag

Läs mer

centralt i Sverige! Välkommen till Processprodukter, en Mekanisk verkstad i Söderhamn! Tillverkningsföretaget Process Produkter

centralt i Sverige! Välkommen till Processprodukter, en Mekanisk verkstad i Söderhamn! Tillverkningsföretaget Process Produkter Välkommen till Processprodukter, en Mekanisk verkstad i Söderhamn! Söderhamn, centralt i Sverige! Tillverkningsföretaget Process Produkter Köpet av Process Produkter Varför köpa ett företag? Kort presentation

Läs mer

Tillförlitlighet. Tillgänglighet. Expertis. Trane Select-avtal Omfattande serviceavtal för system för klimatstyrning

Tillförlitlighet. Tillgänglighet. Expertis. Trane Select-avtal Omfattande serviceavtal för system för klimatstyrning Tillförlitlighet Tillgänglighet Expertis Trane Select-avtal Omfattande serviceavtal för system för klimatstyrning Avgörande faktorer för ditt klimatsystem Optimerad drift av utrustningen Konstant prestanda

Läs mer

FÖRETAGSPRESENTATION. Gunnar Bylund med personalen

FÖRETAGSPRESENTATION. Gunnar Bylund med personalen FÖRETAGSPRESENTATION G unnar Bylunds Handels AB är specialiserad på tillverkning av träemballage. Vi erbjuder såväl standard som kundanpassade lösningar för emballering, lagring och transport av gods.

Läs mer

- med skräddarsydda lösningar!

- med skräddarsydda lösningar! - med skräddarsydda lösningar! - En komplett timmerpåbyggare! Bergs Fegen fortsätter framåt! Under 2011 har Bergs Fegen expanderat och utvecklas mer än något tidigare år. I takt med vår ökade försäljning

Läs mer

A solution that lifts

A solution that lifts Fork A solution that lifts Form A solution that lifts A solution that lifts Heat A solution that lifts A solution that lifts Receptet på framgång Vår vision är att nå långt. Att få befintliga och presumtiva

Läs mer

Vi på Office IT-Partner står för ett lokalt engagemang, kunskap, erfarenhet och certifierad specialistkompetens vi vill skapa mervärde för våra

Vi på Office IT-Partner står för ett lokalt engagemang, kunskap, erfarenhet och certifierad specialistkompetens vi vill skapa mervärde för våra Vi på Office IT-Partner står för ett lokalt engagemang, kunskap, erfarenhet och certifierad specialistkompetens vi vill skapa mervärde för våra kunder med hjälp av innovativa lösningar Vi tror på ett Partnerskap

Läs mer

OPERATIONELL LEASING. Toyota Fleet Lease bekväm och effektiv biladministration.

OPERATIONELL LEASING. Toyota Fleet Lease bekväm och effektiv biladministration. OPERATIONELL LEASING Toyota Fleet Lease bekväm och effektiv biladministration. Toyota Fleet Lease erbjuder finansiering med garanterade restvärden, kvalificerad rådgivning och full kostnadskontroll av

Läs mer

GAS ÄR INTE BARA GAS 2016/04

GAS ÄR INTE BARA GAS 2016/04 GAS ÄR INTE BARA GAS GAS I 100 ÅR Gas är inte bara gas. Det vet vi, för vi har producerat och sålt gas i nästan 100 år. Strandmöllen grundades 1917 i vad som tidigare varit en vattenmölla och lokalerna

Läs mer

Packaging solutions close to you

Packaging solutions close to you Packaging solutions close to you Innehåll Om oss sid 04 Kvalitet sid 06 Miljö sid 08 PRODUKTION sid 10 PRODUKTER FÖR RETAIL sid 12 PRODUKTER FÖR INDUSTRI sid 13 VAD STENQVIST STÅR FÖR sid 14 Kontakt sid

Läs mer

+ Kunder berättar. Alfredsson Transport AB

+ Kunder berättar. Alfredsson Transport AB Kunder berättar + Alfredsson Transport AB Kontaktperson: Erik Alfredsson Kvicksilvergatan 5 602 23 Norrköping Tel: 011-31 26 20 Fax: 011-31 26 24 E- post: info@alfredssontransport.com Alfredsson Transport

Läs mer

FunktionsIT Lönsamt, enkelt och tryggt

FunktionsIT Lönsamt, enkelt och tryggt FunktionsIT FunktionsIT Lönsamt, enkelt och tryggt Vad är FunktionsIT? FunktionsIT är vårt koncept för att paketera IT som tjänst. Det ger dig som kund en centraliserad och automatiserad hantering av

Läs mer

- Träprodukter som gör skillnad -

- Träprodukter som gör skillnad - - Träprodukter som gör skillnad - Vår anläggning i Fjärås med kontor, fabrik och lager. RESTPRODUKTER I VÅR VIRKESHANTERING BLIR TILL BRIKETTER LITE OM FÖRETAGET Fjärås Träförädling är en oberoende, tillverkande

Läs mer

Atlas Copco Eftermarknadstjänster. Trygga servicelösningar för din verksamhet

Atlas Copco Eftermarknadstjänster. Trygga servicelösningar för din verksamhet Atlas Copco Eftermarknadstjänster Trygga servicelösningar för din verksamhet Air-tjänster för optimal energibesparing Våra energibesparande Air-tjänster kan radikalt minska livscykelkostnaden för din tryckluftanläggning.

Läs mer

Your partner in. sign making and digital print

Your partner in. sign making and digital print Your partner in sign making and digital print Mer än 30 års erfarenhet inom skyltindustrin och digitalt tryck. Kärnverksamheten är visuell kommunikation. Ända sedan 1976 har vår verksamhet varit inriktad

Läs mer

Grundat 1978 av Claes Jonsson och Lotti Magnidotter Jonsson. Ett av de mest erfarna företagen inom promotion, profilering och presentreklam

Grundat 1978 av Claes Jonsson och Lotti Magnidotter Jonsson. Ett av de mest erfarna företagen inom promotion, profilering och presentreklam EN PRESENTATION Ett familjeföretag grundat 1978 Grundat 1978 av Claes Jonsson och Lotti Magnidotter Jonsson Ett av de mest erfarna företagen inom promotion, profilering och presentreklam Enligt oberoende

Läs mer

+ Kunder berättar. Älvsbyhus AB. Kontaktperson: Magnus Burström IT chef Besöksadress: Ställverksvägen 6 942 81 Älvsbyn Telefon: 0929-162 00

+ Kunder berättar. Älvsbyhus AB. Kontaktperson: Magnus Burström IT chef Besöksadress: Ställverksvägen 6 942 81 Älvsbyn Telefon: 0929-162 00 + Kunder berättar + AB Kontaktperson: Magnus Burström IT chef Besöksadress: Ställverksvägen 6 942 81 Älvsbyn Telefon: 0929-162 00 Hustillverkaren som gör det möjligt för fler att bygga nyckelfärdiga hus

Läs mer

150 år av erfarenhet och nytänkande

150 år av erfarenhet och nytänkande 150 år av erfarenhet och nytänkande 1 Lyhörda och proaktiva Vi har valt Beijer Industri som huvudleverantör eftersom de är lyhörda och proaktiva. De har det tekniska kunnandet som krävs för att hålla vår

Läs mer

Logistik- och lagerlösningar. Är tredjepartslogistik något för ditt företag?

Logistik- och lagerlösningar. Är tredjepartslogistik något för ditt företag? Logistik- och lagerlösningar Är tredjepartslogistik något för ditt företag? Fokus på kärnverksamheten Att välja en tredjepartslösning och därmed välja att lägga lagerverksamheten på entreprenad är ett

Läs mer

INDUSTRIKRANAR KRANAR FÖR KÄRNKRAFTVERK HAMNKRANAR TUNGA TRUCKAR SERVICE SERVICE AV VERKTYGSMASKINER RESERVDELAR. Redo för snabb leverans RESERVDELAR

INDUSTRIKRANAR KRANAR FÖR KÄRNKRAFTVERK HAMNKRANAR TUNGA TRUCKAR SERVICE SERVICE AV VERKTYGSMASKINER RESERVDELAR. Redo för snabb leverans RESERVDELAR INDUSTRIKRANAR KRANAR FÖR KÄRNKRAFTVERK HAMNKRANAR TUNGA TRUCKAR SERVICE SERVICE AV VERKTYGSMASKINER RESERVDELAR Redo för snabb leverans RESERVDELAR 2 Konecranes Reservdelar LOKAL SERVICE GENOM ETT GLOBALT

Läs mer