Delårsrapport januari juni 2015

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Delårsrapport januari juni 2015"

Transkript

1 Delårsrapport januari juni 2015 Första halvåret, januari juni 2015 Nettoomsättningen uppgick till Tkr (826 Tkr) Periodens resultat uppgick till Tkr ( Tkr) Resultat per aktie uppgick till - 1,26 kr (- 0,89 kr) Likvida medel uppgick till vid periodens slut till Tkr (4 496 Tkr) Andra kvartalet, april juni 2015 Nettoomsättningen uppgick till 730 Tkr (590 Tkr) Periodens resultat uppgick till Tkr ( Tkr) Resultat per aktie uppgick till - 0,64 kr (- 0,41 kr) Väsentliga händelser under perioden Marknad och försäljning SyntheticMR AB har ingått avtal med Cincinnati Childrens Hospital (CCHMC) avseende installation av SyMRI. CCHMC utvärderar möjligheten att förbättra effektiviteten i samband med MR- undersökningar av barn genom att förkorta undersökningstiden med SyMRI. Under andra kvartalet meddelades positiva resultat från den första delen utav utvärderingen som syftat till att kliniskt validera användningen av SyMRI på barn. Resultaten bekräftar att de syntetiska bilderna är av diagnostisk kvalitet för undersökning av barn. MAGiC, den kundanpassade versionen av SyMRI IMAGE som marknadsförs av SyntheticMRs strategiska partner GE Healthcare, har under perioden blivit regulatoriskt godkänd för försäljning i Japan. Efter Nordamerika och Europa är Japan den tredje största geografiska marknaden för MR- system, motsvarande cirka 15 procent av den totala världsmarknaden. Övriga väsentliga händelser I januari 2015 tillträdde Magnus Björklund som utvecklingschef. Han kommer närmast från Philips Healthcare där han senast haft produktområdesansvar i norden för mammografi och avancerade visualiseringsverktyg. Han har bland annat även ansvarat för produktlansering på den amerikanska marknaden och har tidigare även en bakgrund från Sectra.

2 Väsentliga händelser efter periodens utgång MAGiC, den kundanpassade versionen av SyMRI IMAGE som marknadsförs av SyntheticMRs strategiska partner GE Healthcare, har blivit regulatoriskt godkänd för försäljning i Europa (CE- märkt). Europa är den andra största geografiska marknaden för MR- system, motsvarande cirka 20 procent av den totala världsmarknaden. Linköpings universitetssjukhus installerar SyMRI NEURO från SyntheticMR för att effektivisera och förbättra uppföljningen av MS- patienter. SyMRI möjliggör bland annat en objektiv uppföljning av hjärnatrofi hos patienterna genom automatisk beräkning av Brain Parenchymal Fraction (BPF). Sjukhuset genomför ett pilotprojekt med målet att ta SyMRI i klinisk drift i Region Östergötland under 2016.

3 VD har ordet MAGiC är nu CE- märkt, dvs regulatoriskt godkänd för försäljning i Europa, vilket betyder att programvaran nu är regulatoriskt godkänd på två av de tre största marknaderna för MR- kameror. Vi har nu levererat de första MAGiC licenserna enligt vårt avtal med GE Healthcare och min bedömning är fortsatt att volymerna genom GE kommer att tillta mot slutet av året. Under perioden har Cincinnati Children s Hospital i USA meddelat positiva resultat från sin utvärdering som visat att syntetiska MR bilder är diagnostiskt tillfredställande jämfört med konventionella bilder. Detta stärker ytterligare användandet av SyMRI i samband med undersökning av barn, ett område där förkortade undersökningstider är till särskilt stor nytta. Utöver lanseringen av MAGiC tillsammans med GE, är vårt fokus fortsatt att säkerställa kompatibilitet med ytterligare tillverkares MR- kameror för att utöka vår tillgängliga marknad. Stefan Tell VD SyntheticMR AB

4 SyntheticMR i korthet SyntheticMR utvecklar analys- och avbildningsmetoder för magnetisk resonanstomografi (MR, eller MRI på engelska). Bolaget grundades 2007 i Linköping av Dr. Marcel Warntjes baserat på innovationer som ursprungligen utvecklats inom Center for Medical Image Science and Visualization (CMIV), Linköping. SyntheticMR har utvecklat SyMRI IMAGE, en programvara som effektiviserar MR- undersökningar genom att förkorta undersökningstiden per patient, samt SyMRI NEURO som möjliggör automatisk segmentering av hjärnvävnad, vilket ger ett objektivt beslutsunderlag baserat på kvantitativ data. En kundanpassad version av SyMRI IMAGE marknadsförs av SyntheticMRs strategiska partner GE Healthcare under namnet MAGiC. MAGiC är regulatoriskt godkänt i Japan och Europa men är ännu ej godkänt för den amerikanska marknaden. Vision och strategi SyntheticMRs vision är att skapa ett paradigmskifte inom MR. Detta genom att erbjuda läkaren både objektivt beslutsstöd och ett snabbare arbetsflöde, för ökad patientgenomströmning och en bättre behandlingsupplevelse för patienten. På så sätt ökar effektiviteten på kundernas kliniker och därmed genereras långsiktigt god lönsamhet för bolaget och dess aktieägare. Bolagets kärnkompetens består i att utveckla och kommersialisera produkter baserade på den senaste forskningen inom området. Utveckling och kommersialisering sker i nära samarbete med utvalda, ledande kliniker och sjukhus för att säkerställa att de produkter som tas fram svarar mot marknadens behov och krav. Försäljningsstrategi SyntheticMRs strategi är att nå ut till en bred, global marknad genom att etablera partnersamarbeten med ledande aktörer på MR- marknaden. Under 2014 tecknades ett licensavtal med GE Healthcare, en av de största och globalt ledande MR- tillverkarna. Avtalet ger GE rätt att sälja en integrerad och kundanpassad version av SyMRI direkt till sina kunder globalt. Bolaget har även sedan tidigare ett samarbete med Sectra som levererar PACS- system. Utöver dessa försäljningskanaler bedriver SyntheticMR direktförsäljning till slutkund som en parallell kanal för intäkter och samtidigt är detta en viktig kanal för att etablera fler internationellt erkända referenskunder.

5 SyMRI SyMRI effektiviserar och förbättrar MR- diagnostik genom att förkorta tiden per patient för en MR- undersökning, vilket sparar resurser och kostnader för sjukvården, och genom att samtidigt producera kvantitativa MR- bilder som ger ett objektivt beslutsunderlag. SyMRI effektiviserar användning av MR- kameror och analys av MR- bilder i eftersystem som PACS (Picture Archiving and Communication System). SyMRI är CE- märkt och därmed regulatoriskt godkänd för kliniskt bruk i Europa. SyMRI finns i två produktpaket, SyMRI IMAGE och SyMRI NEURO. SyMRI IMAGE är dedikerad till att optimera arbetsflödet med hjälp av syntetisk MR. Detta möjliggör upp till en halvering av undersökningstiden för att erhålla de vanligaste MR- bilderna (T1W, T2W och Flair), vilket ger en bättre upplevelse för patienten och leder till att fler patienter kan undersökas på en dag. SyMRI NEURO möjliggör automatisk vävnadsbestämning av hjärnan för karaktärisering och mätning av olika typer av hjärnvävnad. Automatisk bestämning sker av interkranial volym, total hjärnvolym, vit vävnad, grå vävnad och cerebrospinalvätska (vätska som finns i hjärna och ryggmärg). Man kan även skilja ut vävnad som avviker från frisk vävnad. Med hjälp av intuitiva verktyg kan läkaren märka ut och mäta t.ex. MS- plack (Multipel Skleros), tumörvolym eller ventrikelvolym. Genom kvantitativ information förbättrar SyMRI NEURO möjligheten till korrekt uppföljning av patienter med neurodegenerativa sjukdomar. Marknad SyMRI lanseras som ett tilläggssystem, en så kallad plug- in, eller fristående programvara till MR- system eller PACS. Produkten har en stor marknadspotential då den kan integreras i både befintliga och nya system på dessa marknader. Den globala marknaden för MR- system uppskattas till omkring 5 miljarder USD 2014, vilket motsvarar ca system per år. De fyra ledande aktörerna på marknaden, Siemens, GE Healthcare, Philips och Toshiba har tillsammans ca 80 procents marknadsandel. Med en årlig tillväxt på omkring 6 procent förväntas marknaden vara värd ca 6 miljarder USD år Globalt uppskattas den installerade basen av MR- kameror bestå av ca system (Companies and Markets 2013, MRI Magnetic Resonance Imaging: Facts and Figures 2015, Kalorama Information 2012). PACS- system säljs idag för omkring 4 miljarder USD globalt och förväntas nå 6 miljarder USD år 2018 med en årlig tillväxt på omkring 9 procent (Global Industry Analysts 2013). Utöver de stora MR- tillverkarna, som även erbjuder PACS- lösningar, finns företag som Fuji, Agfa, Carestream, McKesson och Sectra.

6 Finansiell information avseende januari juni 2015 Andra kvartalet 2015 Nettoomsättningen uppgick till 730 (590) Tkr Rörelseresultatet uppgick till ( ) Tkr Periodens resultat uppgick till ( ) Tkr Första halvåret 2015 Nettoomsättningen uppgick till (826) Tkr Rörelseresultatet uppgick till ( ) Tkr Periodens resultat uppgick till ( ) Tkr Resultat andra kvartalet 2015 Nettoomsättningen under andra kvartalet uppgick till 730 Tkr (590 Tkr). Ökningen i jämförelse med samma period föregående år förklaras huvudsakligen av ökade intäkter relaterat sålda licenser. Kostnaderna har ökat jämfört med samma period föregående år och uppgick till Tkr ( Tkr). Ökningen beror på högre personalkostnader då förstärkningar i organisationen har skett samt att bolaget haft en betydligt högre marknadsnärvaro vilket har ökat kostnaderna. Resultatet i andra kvartalet uppgick till Tkr ( Tkr). Resultat första halvåret 2015 SyntheticMRs omsättning för det första halvåret uppgick till Tkr, vilket är en ökning jämfört med föregående år (826 Tkr). Omsättningen omfattar sålda licenser, NRE- intäkter, installation och utbildning samt service- och uppgraderingsavtal. Rörelsens totala kostnader uppgick till Tkr, vilket är Tkr högre jämfört med samma period föregående år (5 353 Tkr). Ökningen beror till stora delar på personalkostnader till följd av förstärkningar i organisationen samt högre marknadskostnader. Rörelseresultatet för perioden uppgick till Tkr ( Tkr) och resultat efter finansiella poster uppgick till Tkr ( Tkr). Finansiell ställning och likviditet Vid periodens utgång uppgick bolagets likvida medel till Tkr (4 496 Tkr). För det andra kvartalet uppgick kassaflödet från den löpande verksamheten till Tkr ( Tkr). Eget kapital uppgick vid periodens slut till Tkr ( Tkr) och soliditeten vid samma tidpunkt var 87,2% (85,7%). Bolaget har externa skulder om totalt 80 Tkr varav 40 Tkr klassificeras som kortfristig. Förändringen mot föregående år avser amortering. Investeringar, materiella och immateriella anläggningstillgångar Andra kvartalets investeringar i immateriella anläggningstillgångar uppgick till 856 Tkr (641 Tkr) och ackumulerat för 2015 uppgick investeringarna till Tkr (1 270 Tkr). Investeringarna i immateriella tillgångar avser aktiverade utvecklingskostnader och patent.

7 Aktiedata Aktiekapitalet per den 30 juni 2015 uppgick till ,316 kr och antalet aktier till stycken. Samtliga aktier äger lika rätt till bolagets tillgångar och vinst. En aktie medför 1 röst. Bolagets aktier listades den 18 oktober 2013 på AktieTorget.

8 Resultaträkning Kvartal 2 Första halvåret Helår Tkr Rörelsens intäkter Nettoomsättning Aktiverade omkostnader Aktiverat arbete för egen räkning Övriga rörelseintäkter Summa intäkter Rörelsens kostnader Projektkostnader Övriga externa kostnader Personalkostnader Avskrivningar av materiella och immateriella anläggningstillgångar Övriga rörelsekostnader Rörelseresultat Resultat från finansiella poster Ränteintäkter Räntekostnader Resultat efter finansiella poster Resultat före skatt Periodens resultat

9 Balansräkning TILLGÅNGAR Tkr ANLÄGGNINGSTILLGÅNGAR Immateriella anläggningstillgångar Balanserade utgifter för FoU- arbeten Patent Summa immateriella anläggningstillgångar Materiella anläggningstillgångar Inventarier, verktyg och installationer Summa materiella anläggningstillgångar SUMMA ANLÄGGNINGSTILLGÅNGAR OMSÄTTNINGSTILLGÅNGAR Övriga kortfristiga fordringar Kundfordringar Övriga kortfristiga fordringar Förutbetalda kostnader och upplupna intäkter Summa kortfristiga fordringar Kassa och bank SUMMA OMSÄTTNINGSTILLGÅNGAR SUMMA TILLGÅNGAR

10 EGET KAPITAL OCH SKULDER Tkr Bundet eget kapital Aktiekapital Fritt eget kapital Överkursfond Balanserat resultat Periodens resultat SUMMA EGET KAPITAL Långfristiga skulder Övriga långfristiga skulder Summa långfristiga skulder Kortfristiga skulder Leverantörsskulder Övriga kortfristiga skulder Upplupna kostnader och förutbetalda intäkter Summa kortfristiga skulder SUMMA EGET KAPITAL OCH SKULDER Ställda säkerheter och ansvarsförbindelser Panter och säkerheter för egna skulder inga inga inga Ansvarsförbindelser inga inga inga

11 Kassaflödesanalys i sammandrag Kvartal 2 Första halvåret Helår Tkr Kassaflöde från den löpande verksamheten före förändring av rörelsekapital Förändring av rörelsekapital Kassaflöde från den löpande verksamheten Kassaflöde från investeringsverksamheten Kassaflöde från finansieringsverksamheten Periodens kassaflöde Likvida medel vid periodens början LIKVIDA MEDEL VID PERIODENS SLUT Förändring av eget kapital Aktie- Överkurs- Balanserat Periodens Totalt eget Tkr kapital fond resultat resultat kapital Ingående balans Överföring av 2014 års resultat Periodens resultat Utgående balans

12 Nyckeltal för perioden Eget kapital, Tkr Balansomslutning, Tkr Soliditet % 87,2% 85,7% 91,4% Skuldsättningsgrad, ggr 0,0 0,0 0,0 Avkastning på eget kapital, % neg. neg. neg. Antal aktier vid periodens slut Eget kapital per aktie, kr 4,03 2,92 5,30 Resultat per aktie, kr - 1,26-0,89-1,87 Definitioner nyckeltal Finansiell ställning Soliditet Skuldsättningsgrad, ggr Avkastning på eget kapital, % Aktiedata Resultat per aktie Eget kapital per aktie Eget kapital i procent av balansomslutningen. Räntebärande nettoskuld dividerat med eget kapital Nettoresultat i procent av genomsnittligt eget kapital. Årets resultat dividerat med genomsnittet av antalet utestående aktier under perioden. Eget kapital dividerat med antalet utestående aktier vid periodens slut.

13 Redovisningsprinciper Denna delårsrapport har upprättats i enlighet med Årsredovisningslagen och Bokföringsnämndens allmänna råd BFNAR 2012:1 Årsredovisning och Koncernredovisning (K3). Detta är samma principer som användes vid den senaste avlämnade årsredovisningen. Delårsrapporten avseende första halvåret 2014 upprättades i enlighet Årsredovisningslagen och Bokföringsnämnden allmänna råd. Övergången till K3 har inte påverkat jämförelseårets siffror vilket innebär att presenterade jämförelsetal överensstämmer med de uppgifter som presenterades i delårsrapporten för första halvåret Belopp är uttryckt i Tkr vilket i denna rapport avser tusental svenska kronor. Belopp inom parentes avser jämförelsesiffror föregående år. Risker och osäkerhetsfaktorer Riskfaktorer som kan komma att påverka Bolagets utveckling finns sedan tidigare beskrivna i SyntheticMR ABs årsredovisning för Översiktlig granskning Denna rapport har ej granskats av bolagets revisor. Övriga rapporttillfällen Kvartalsredogörelse januari- september 2015 publiceras den 30 oktober Intygande Styrelsen och verkställande direktören försäkrar att delårsrapporten ger en rättvisande översikt av företagets ställning och resultat, samt beskriver väsentliga risker och osäkerhetsfaktorer. Stockholm 28 augusti 2015 Synthetic MR AB (publ) Styrelsen För ytterligare information, kontakta Stefan Tell, VD SyntheticMR AB, , eller Maria Wrethag, Marknadschef och ansvarig för investerarrelationer SyntheticMR AB,

Delårsrapport januari juni 2016

Delårsrapport januari juni 2016 Delårsrapport januari juni 2016 Andra kvartalet, april juni 2016 Nettoomsättningen ökade med 389 % och uppgick till 3 573 Tkr (730 Tkr) Periodens resultat uppgick till -449 Tkr (-2 590 Tkr) Resultat per

Läs mer

Bokslutskommuniké januari december 2015

Bokslutskommuniké januari december 2015 Bokslutskommuniké januari december 2015 Helåret, januari december 2015 Nettoomsättningen uppgick till 6 199 Tkr (1 848 Tkr) Periodens resultat uppgick till 78 Tkr (-6 614 Tkr) Resultat per aktie uppgick

Läs mer

Kvartalsredogörelse januari september 2016

Kvartalsredogörelse januari september 2016 Kvartalsredogörelse januari september 2016 Tredje kvartalet, juli september 2016 Nettoomsättningen ökade med 379 % och uppgick till 3 640 Tkr (759 Tkr) Periodens resultat uppgick till 278 Tkr (-1 443 Tkr)

Läs mer

Delårsrapport januari september 2017 SyntheticMR AB (publ) org.nr

Delårsrapport januari september 2017 SyntheticMR AB (publ) org.nr Delårsrapport januari september 2017 SyntheticMR AB (publ) org.nr. 556723 8877 Tredje kvartalet, juli september 2017 Nettoomsättningen ökade med 110 % och uppgick till 7 659 Tkr (3 640 Tkr) Rörelseresultat

Läs mer

Delårsrapport januari juni 2017 SyntheticMR AB (publ) org.nr

Delårsrapport januari juni 2017 SyntheticMR AB (publ) org.nr Delårsrapport januari juni 2017 SyntheticMR AB (publ) org.nr. 556723 8877 Andra kvartalet, april juni 2017 Nettoomsättningen ökade med 58 % och uppgick till 5 657 Tkr (3 573 Tkr) Rörelseresultat uppgick

Läs mer

Bokslutskommuniké januari december 2014

Bokslutskommuniké januari december 2014 Bokslutskommuniké januari december 2014 Helåret, januari december 2014 Nettoomsättningen uppgick till 1 848 Tkr (1 320 Tkr) Periodens resultat uppgick till -6 614 Tkr (-4 727 Tkr) Resultat per aktie uppgick

Läs mer

Resultaträkning

Resultaträkning Resultaträkning 1999-07-01-1999-12-31 1998-07-01-1999-06-30 Kkr 6 månader 12 månader* Rörelsens intäkter m m Visa rad Visa rad Nettoomsättning 9 837 8 289 Aktiverat arbete för egen räkning 0 1 215 Summa

Läs mer

Delårsrapport H SWEMET AB. Epost Telefon ORG NUMMER

Delårsrapport H SWEMET AB. Epost Telefon ORG NUMMER Delårsrapport H1 2016 SWEMET AB ORG NUMMER Epost info@swemet.se Telefon 013-100580 Halvårsrapport januari - juni 2016 1 januari- 30 juni 2016 Nettoomsättningen minskade till 4865 (5967) TSEK Rörelseresultatet

Läs mer

Att nettoomsättningen var lägre än föregående år förklaras av två extraordinära avtal under mars 2015.

Att nettoomsättningen var lägre än föregående år förklaras av två extraordinära avtal under mars 2015. Dignita Systems AB (publ), orgnr 556582-5964 Nettoomsättning uppgick till cirka 3,9 MSEK (4,9 MSEK) Rörelseresultat före avskrivning (EBITDA) uppgick till cirka 95 KSEK (43 KSEK) Rörelseresultatet uppgick

Läs mer

Nettoomsättningen uppgick till (54 165) kkr motsvarande en tillväxt om 19,2 %.

Nettoomsättningen uppgick till (54 165) kkr motsvarande en tillväxt om 19,2 %. Kvartalsrapport Januari - mars 2019 Period 1 januari 31 mars 2019 Nettoomsättningen uppgick till 64 558 (54 165) kkr motsvarande en tillväxt om 19,2 %. Rörelseresultatet uppgick till 2 520 (3 217) kkr.

Läs mer

Delårsrapport januari mars 2019

Delårsrapport januari mars 2019 Delårsrapport januari mars 2019 Halmstad 2019-05-14 1 januari 31 mars 2019 Nettoomsättningen uppgick till 0 SEK Rörelseresultatet uppgick till - 879 049 SEK Resultatet efter finansiella poster uppgick

Läs mer

Mertiva DELÅRSRAPPORT. Mertiva AB (publ), Org nr 556530-1420 september 2014 februari 2015

Mertiva DELÅRSRAPPORT. Mertiva AB (publ), Org nr 556530-1420 september 2014 februari 2015 DELÅRSRAPPORT AB (publ), Org nr 556530-1420 september 2014 februari 2015 Perioden 1 september 2014 28 februari 2015 Nettoomsättningen uppgick till 0,0 (0,0) MSEK Rörelseresultatet uppgick till - 0,4 (-

Läs mer

Nettoomsättningen uppgick till (91 192) kkr motsvarande en tillväxt om 11,4 %.

Nettoomsättningen uppgick till (91 192) kkr motsvarande en tillväxt om 11,4 %. Halvårsrapport Januari - juni 2019 Period 1 april 30 juni 2019 Nettoomsättningen uppgick till 101 620 (91 192) kkr motsvarande en tillväxt om 11,4 %. Rörelseresultatet uppgick till 10 774 (12 047) kkr.

Läs mer

Intervacc Bokslutskommuniké januari 31 december

Intervacc Bokslutskommuniké januari 31 december Intervacc Bokslutskommuniké 2016 1 januari 31 december Intervacc AB Org nr. 556238-1748 2016 i jämförelse med 2015 Försäljning Rörelsens intäkter minskade under 2016 till 58,0 MSEK (64,8 MSEK) motsvarande

Läs mer

Faktureringen under tredje kvartalet uppgick till 6,5 MSEK (2,5 MSEK), vilket är en ökning med 4,0 MSEK (156 %).

Faktureringen under tredje kvartalet uppgick till 6,5 MSEK (2,5 MSEK), vilket är en ökning med 4,0 MSEK (156 %). NFO DRIVES AB (Publ.) Org.nr 556529-9293 Delårsrapport 1/1 30/9 2012 Faktureringen under tredje kvartalet uppgick till 6,5 MSEK (2,5 MSEK), vilket är en ökning med 4,0 MSEK (156 %). Resultat efter skatt

Läs mer

Halvårsrapport. Senzime AB (publ)

Halvårsrapport. Senzime AB (publ) Senzime AB (publ) 1 (6) Halvårsrapport för Senzime AB (publ) Perioden 2013-01-01-2013-06-30 Senzime AB (publ) 2 (6) Styrelsen och verkställande direktören för Senzime AB (publ) får härmed avge halvårsrapport

Läs mer

Delårsrapport Toleranzia AB

Delårsrapport Toleranzia AB Delårsrapport 2017-01-01 2017-03-31 Toleranzia AB 556877-2866 Styrelsen och verkställande direktören för Toleranzia AB avger härmed delårsrapport för det första kvartalet 2017. Sammanfattning av det första

Läs mer

DELÅRSRAPPORT

DELÅRSRAPPORT DELÅRSRAPPORT 2010-01-01-2010-06-30 Styrelsen och verkställande direktören för AU Holding AB (publ) avger härmed följande delårsrapport för perioden 2010-01-01-2010-06-30. Innehåll Sida Allmänna kommentarer

Läs mer

DELÅRSRAPPORT FÖR PERIODEN 1 JANUARI 30 JUNI 2006

DELÅRSRAPPORT FÖR PERIODEN 1 JANUARI 30 JUNI 2006 DELÅRSRAPPORT FÖR PERIODEN 1 JANUARI 30 JUNI 2006 Insplanets resultat och omsättning utvecklas fortsatt starkt > Nettoomsättningen ökade med 180 procent till 23 974 (8 567) TSEK. > Rörelseresultatet förbättrades

Läs mer

Delårsrapport januari juni 2018 SyntheticMR AB (publ) Q3 Q4

Delårsrapport januari juni 2018 SyntheticMR AB (publ) Q3 Q4 Delårsrapport januari juni 2018 SyntheticMR AB (publ) Q1 Q2 Q3 Q4 Andra kvartalet i korthet Ø SyntheticMR hade en försäljningstillväxt på 97 % i det andra kvartalet jämfört med föregående år. Ø Nettoomsättningen

Läs mer

Halvårsrapport 556713-1056 2010-01-01-2010-06-30

Halvårsrapport 556713-1056 2010-01-01-2010-06-30 Halvårsrapport 556713-1056 2010-01-01-2010-06-30 Innehållsförteckning: Sida VD har ordet 1 Händelser efter rapportperioden 2 Kommande finansiella rapporter 2 Principer för delårsrapportens upprättande

Läs mer

Fortnox International AB (publ) - Delårsrapport januari - mars 2012

Fortnox International AB (publ) - Delårsrapport januari - mars 2012 Fortnox International AB (publ) - Delårsrapport januari - mars 2012 Första kvartalet 2012 Nettoomsättningen uppgick till 859 (372) tkr Rörelseresultatet uppgick till -4 418 (-455) tkr Kassaflödet från

Läs mer

KVARTALSRAPPORT JAN-MARS XAVITECH AB (publ) (ORG. NR )

KVARTALSRAPPORT JAN-MARS XAVITECH AB (publ) (ORG. NR ) 1 KVARTALSRAPPORT JANMARS 217 XAVITECH AB (publ) (ORG. NR. 5566752837) www.xavitech.com Nettomsättningen uppgick till 998 TKR (94 Tkr) Resultatet uppgick till 155 Tkr (13 Tkr) Orderingången under perioden

Läs mer

NETTOOMSÄTTNINGEN UNDER HALVÅRET UPPGICK TILL TKR (2 145 TKR) ORDERINGÅNGEN UNDER HALVÅRET UPPGICK TILL TKR (2 023 TKR)

NETTOOMSÄTTNINGEN UNDER HALVÅRET UPPGICK TILL TKR (2 145 TKR) ORDERINGÅNGEN UNDER HALVÅRET UPPGICK TILL TKR (2 023 TKR) Q2 NETTOOMSÄTTNINGEN UNDER HALVÅRET UPPGICK TILL 2 186 TKR (2 145 TKR) ORDERINGÅNGEN UNDER HALVÅRET UPPGICK TILL 2 522 TKR (2 023 TKR) RÖRELSERESULTATET FÖR HALVÅRET UPPGICK TILL -983 TKR (-310 TKR). XAVITECH

Läs mer

Bokslutskommuniké. Senzime AB (publ) 556565-5734. Perioden 2012-01-01 2012-12-31

Bokslutskommuniké. Senzime AB (publ) 556565-5734. Perioden 2012-01-01 2012-12-31 Senzime AB (publ) 1 (7) Bokslutskommuniké för Senzime AB (publ) Perioden 2012-01-01 2012-12-31 Senzime AB (publ) 2 (7) Senzime AB (publ) får härmed avge bokslutskommuniké för verksamhetsåret 2012. Nettoomsättningen

Läs mer

Juli-September Computer Innovation i Växjö AB (publ) Delårsrapport

Juli-September Computer Innovation i Växjö AB (publ) Delårsrapport Delårsrapport Juli-September 2016 Computer Innovation i Växjö AB (publ) För perioden 2016-07-01 2016-09-30 Computer Innovation i Växjö AB (publ) www.compinn.se 556245-1269 Juli-September 2016 Ne5oomsä5ning

Läs mer

Delårsrapport 2014-01-01 2014-03-31. Vivoline Medical AB 556761-1701

Delårsrapport 2014-01-01 2014-03-31. Vivoline Medical AB 556761-1701 Delårsrapport 2014-01-01 2014-03-31 Vivoline Medical AB 556761-1701 Med bolaget eller Vivoline avses Vivoline Medical AB med organisationsnummer 556761-1701. Sammanfattning av delårsrapport Första kvartalet

Läs mer

DELÅRSRAPPORT CloudRepublic AB (publ) Januari - Mars Sammanfattning för första kvartalet 2017 (jämfört med samma period föregående år)

DELÅRSRAPPORT CloudRepublic AB (publ) Januari - Mars Sammanfattning för första kvartalet 2017 (jämfört med samma period föregående år) DELÅRSRAPPORT Januari - Mars 2017 Sammanfattning för första kvartalet 2017 (jämfört med samma period föregående år) -- Nettoomsättningen för första kvartalet uppgår till 747 TSEK, vilket är en ökning med

Läs mer

Delårsrapport januari mars 2018 SyntheticMR AB (publ) org.nr

Delårsrapport januari mars 2018 SyntheticMR AB (publ) org.nr Delårsrapport januari mars 2018 SyntheticMR AB (publ) org.nr. 556723 8877 Första kvartalet, januari mars 2018 Nettoomsättningen ökade med 16 % och blev 10 643Tkr (9 189 Tkr) Rörelseresultat uppgick till

Läs mer

KVARTALSRAPPORT Xavitech AB (publ) (org. nr )

KVARTALSRAPPORT Xavitech AB (publ) (org. nr ) Q1 KVARTALSRAPPORT 219 Xavitech AB (publ) (org. nr. 556675-2837) www.xavitech.com 3 4 6 11 SAMMANFATTNING & VD HAR ORDET FINANSIELL INFORMATION XAVITECH KONCERN XAVITECH MODERBOLAG 2 SAMMANFATTNING - Resultat

Läs mer

Jojka Communications AB (publ)

Jojka Communications AB (publ) Årsredovisning för Jojka Communications AB (publ) Räkenskapsåret 2017-01-01-2017-12-31 Innehållsförteckning: Sida Förvaltningsberättelse 1-2 Resultaträkning 3 Balansräkning 4-5 Kassaflödesanalys 6 Noter

Läs mer

Delårsrapport. NFO DRIVES AB (Publ.) Org.nr /1 31/3 2018

Delårsrapport. NFO DRIVES AB (Publ.) Org.nr /1 31/3 2018 NFO DRIVES AB (Publ.) Org.nr 556529 9293 Delårsrapport 1/1 31/3 2018 Faktureringen för perioden uppgick till 6,7 MSEK (5,1 MSEK), en ökning med 1,6 MSEK mot föregående år. Resultat före avskrivning för

Läs mer

Delårsrapport för Xavitech AB (publ)

Delårsrapport för Xavitech AB (publ) T.+46(0) 611 55 61 00 F.+46(0) 611 78 25 10 E.info@xavitech.com W.xavitech.com Delårsrapport för Xavitech AB (publ) Januari mars Omsättningen minskade med 43 % till 1 190 tkr (2 093 tkr) Orderingången

Läs mer

Kiwok Nordic AB (publ) Org. nr. 556665-3068. Delårsrapport 1 juli 30 september 2013

Kiwok Nordic AB (publ) Org. nr. 556665-3068. Delårsrapport 1 juli 30 september 2013 Kiwok Nordic AB (publ) Org. nr. 556665-3068 Delårsrapport 1 juli 30 september 2013 Koncernen Koncernens nettoomsättning för perioden uppgick till 100,0 (50,6) TSEK Rörelseresultatet före av- och nedskrivningar

Läs mer

DELÅRSRAPPORT JAN-JUNI XAVITECH AB (publ) (ORG. NR )

DELÅRSRAPPORT JAN-JUNI XAVITECH AB (publ) (ORG. NR ) DELÅRSRAPPORT JAN-JUNI 2016 XAVITECH AB (publ) (ORG. NR. 556675-2837) INNEHÅLLSFÖRTECKNING Sammanfattning av kvartalet VD har ordet Resultaträkning Balansräkning Kassaflödesanalys SAMMANFATTNING AV PERIODEN

Läs mer

Delårsrapport Q1 2010 MedCore AB (publ)

Delårsrapport Q1 2010 MedCore AB (publ) Medcore AB (Publ) Org.nr 556470-2065 Delårsrapport Q1 2010 MedCore AB (publ) Januari mars 2010 Nettoomsättningen uppgick till 14,9 (12,4) MSEK +20% EBITDA 0,6 (0,2) MSEK Resultat efter skatt uppgick till

Läs mer

Delårsrapport 556713-1056 2010-01-01-2010-03-31

Delårsrapport 556713-1056 2010-01-01-2010-03-31 Delårsrapport 556713-1056 2010-01-01-2010-03-31 Innehållsförteckning: Sida VD har ordet 1 Händelser efter rapportperioden 2 Kommande finansiella rapporter 2 Principer för delårsrapportens upprättande 2

Läs mer

Nettoomsättningen uppgick till 1 tkr (5 tkr) Resultat efter finansiella poster uppgick till -579 tkr (-927 tkr)

Nettoomsättningen uppgick till 1 tkr (5 tkr) Resultat efter finansiella poster uppgick till -579 tkr (-927 tkr) Challenger Mobile AB (publ) Stockholm den 21 maj 2014 Challenger Mobile AB (publ) Org nr 556671-3607 Isafjordsgatan39 B SE-164 40 Kista Tel 0722-458 458 www.challengermobile.com info@challengermobile.com

Läs mer

EVERYSPORT MEDIA GROUP AB (Publ) DELÅRSRAPPORT APRIL-JUNI 2017

EVERYSPORT MEDIA GROUP AB (Publ) DELÅRSRAPPORT APRIL-JUNI 2017 EVERYSPORT MEDIA GROUP AB (Publ) DELÅRSRAPPORT APRIL-JUNI 2017 DELÅRSRAPPORT APRIL-JUNI 2017 SAMMANFATTNING JANUARI JUNI 2017 Nettoomsättning: 47,1 mkr (24,5 mkr), tillväxt: 92% Rörelseresultat, EBITDA:

Läs mer

Kiwok Nordic AB (publ) Org. nr. 556665-3068

Kiwok Nordic AB (publ) Org. nr. 556665-3068 Org. nr. 556665-368 Delårsrapport 1 jan 31 mars 211 Koncernen Koncernens nettoomsättning för perioden uppgick till (,83) MSEK Rörelseresultatet före av- och nedskrivningar för perioden uppgick till 1,45

Läs mer

Sida 1 av 9. Vindico Security AB (publ) DELÅRSRAPPORT FÖR PERIODEN Rapportperioden

Sida 1 av 9. Vindico Security AB (publ) DELÅRSRAPPORT FÖR PERIODEN Rapportperioden Sida 1 av 9 Vindico Security AB (publ) DELÅRSRAPPORT FÖR PERIODEN 2009-01-01 2009-03-31 Rapportperioden 2009-01-01 2009-03-31 Koncernens nettoomsättning i första kvartalet uppgick till 819 (1 068) tkr.

Läs mer

EVERYSPORT MEDIA GROUP AB (Publ) DELÅRSRAPPORT JANUARI-MARS 2017

EVERYSPORT MEDIA GROUP AB (Publ) DELÅRSRAPPORT JANUARI-MARS 2017 EVERYSPORT MEDIA GROUP AB (Publ) DELÅRSRAPPORT JANUARI-MARS 2017 DELÅRSRAPPORT JAN-MARS 2017 SAMMANFATTNING JANUARI MARS 2017 Nettoomsättning: 22,1 mkr (9,9 mkr), tillväxt: 123% Rörelseresultat, EBITDA:

Läs mer

Delårsrapport Januari mars 2015

Delårsrapport Januari mars 2015 Delårsrapport Januari mars 2015 Period 1 januari - 31 mars 2015 Nettoomsättningen uppgår till 68 650 (62 493) kkr motsvarande en tillväxt om 10 %. Rörelseresultatet före avskrivningar uppgår till 4 365

Läs mer

Computer Innovation i Växjö AB (publ)

Computer Innovation i Växjö AB (publ) Delårsrapport Januari - Juni 2017 Computer Innovation i Växjö AB (publ) För perioden 2017-01-01 2017-06-30 Computer Innovation i Växjö AB (publ) www.compinn.se 556245-1269 Januari - Juni 2017 භE ĞƩ ŽŽŵƐćƩ

Läs mer

Faktureringen under perioden uppgick till 14,6 MSEK (11,4 MSEK), en förbättring med 3,2 MSEK mot samma period föregående år.

Faktureringen under perioden uppgick till 14,6 MSEK (11,4 MSEK), en förbättring med 3,2 MSEK mot samma period föregående år. NFO DRIVES AB (Publ) Org. nr 556529-9293 Delårsrapport 1/1 30/6 2018 Faktureringen under perioden uppgick till 14,6 MSEK (11,4 MSEK), en förbättring med 3,2 MSEK mot samma period föregående år. Resultat

Läs mer

Delårsrapport januari-mars 2018 CARE FROM SWEDEN

Delårsrapport januari-mars 2018 CARE FROM SWEDEN Delårsrapport januari-mars 2018 CARE FROM SWEDEN Första kvartalet 2018 januari-mars 2018 (jämfört med januari-mars 2017) Omsättningen för perioden uppgick till 1 279 KSEK, en ökning med 228 procent jämfört

Läs mer

Nettoomsättningen uppgick till (31 988) kkr motsvarande en tillväxt om 69,3 %.

Nettoomsättningen uppgick till (31 988) kkr motsvarande en tillväxt om 69,3 %. Kvartalsrapport Januari - mars 2018 Period 1 januari 31 mars 2018 Nettoomsättningen uppgick till 54 165 (31 988) kkr motsvarande en tillväxt om 69,3 %. Rörelseresultatet uppgick till 3 217 (-178) kkr.

Läs mer

HALVÅRSRAPPORT Xavitech AB (publ) (org. nr )

HALVÅRSRAPPORT Xavitech AB (publ) (org. nr ) Q2 HALVÅRSRAPPORT 219 Xavitech AB (publ) (org. nr. 556675-2837) www.xavitech.com 3 4 6 12 SAMMANFATTNING & VD HAR ORDET FINANSIELL INFORMATION XAVITECH KONCERN XAVITECH MODERBOLAG 2 SAMMANFATTNING - Resultat

Läs mer

APTAHEM 556970-5782. Delårsrapport 2015-01- 01 till 2015-03- 31

APTAHEM 556970-5782. Delårsrapport 2015-01- 01 till 2015-03- 31 55697-5782 Delårsrapport 215-1- 1 till 215-3- 31 55697-5782 Aptahem kvartalsrapport 215-1- 1 till 215-3- 31 Sammanfattning av kvartalsrapport Tre månader (215-1- 1 215-3- 31)! Rörelsens intäkter uppgick

Läs mer

DELÅRSRAPPORT FÖR PERIODEN 1 januari 2015 31 mars 2015

DELÅRSRAPPORT FÖR PERIODEN 1 januari 2015 31 mars 2015 DELÅRSRAPPORT FÖR PERIODEN 1 januari 2015 31 mars 2015 Januari Mars 2015 Nettoomsättningen uppgick till 0,0 (0,0) MSEK. Rörelseresultat före avskrivningar (EBITDA) uppgick till 0,5 (-0,6) MSEK. Resultat

Läs mer

DELÅRSRAPPORT FÖR PERIODEN 1 april juni 2014

DELÅRSRAPPORT FÖR PERIODEN 1 april juni 2014 DELÅRSRAPPORT FÖR PERIODEN 1 april 2014 30 juni 2014 April - juni 2014 Nettoomsättningen uppgick till 0,0 (84,1*) MSEK. Rörelseresultat före avskrivningar (EBITDA) uppgick till 0,8 (3,3*) MSEK. EBITDA-marginalet

Läs mer

Kiwok Nordic AB (publ) Bokslutskommuniké 1 januari 31 december 2009. Viktiga händelser under helåret 2009. Viktiga händelser efter rapportperioden

Kiwok Nordic AB (publ) Bokslutskommuniké 1 januari 31 december 2009. Viktiga händelser under helåret 2009. Viktiga händelser efter rapportperioden Kiwok Nordic AB (publ) Bokslutskommuniké 1 januari 31 december 2009 Koncernens nettoomsättning för perioden uppgick till 3,7 (-) MSEK Rörelseresultatet före av- och nedskrivningar för perioden uppgick

Läs mer

Nettoomsättningen uppgick till (60 776) kkr motsvarande en tillväxt om 50,0 %.

Nettoomsättningen uppgick till (60 776) kkr motsvarande en tillväxt om 50,0 %. Halvårsrapport Januari - juni 2018 Period 1 april 30 juni 2018 Nettoomsättningen uppgick till 91 192 (60 776) kkr motsvarande en tillväxt om 50,0 %. Rörelseresultatet uppgick till 12 047 (7 426) kkr. Resultatet

Läs mer

Delårsrapport januari september 2018 SyntheticMR AB (publ) Q1 Q2

Delårsrapport januari september 2018 SyntheticMR AB (publ) Q1 Q2 Delårsrapport januari september 2018 SyntheticMR AB (publ) Q1 Q2 Q3 Q4 Tredje kvartalet i korthet Ø SyntheticMR hade en försäljningstillväxt på 46% i det tredje kvartalet jämfört med föregående år. Ø Nettoomsättningen

Läs mer

Delårsrapport för perioden 1 januari 30 juni 2005 för Genesis-IT AB (publ)

Delårsrapport för perioden 1 januari 30 juni 2005 för Genesis-IT AB (publ) Delårsrapport för perioden 1 januari 30 juni 2005 för Genesis-IT AB (publ) Periodens resultat förbättrades med 0,2 MSEK. Periodens resultat före skatt uppgick till 0,8 MSEK ( 0,6 MSEK ). Väsentliga händelser

Läs mer

DELÅRSRAPPORT FÖR PERIODEN 1 januari mars 2014

DELÅRSRAPPORT FÖR PERIODEN 1 januari mars 2014 DELÅRSRAPPORT FÖR PERIODEN 1 januari 2014 31 mars 2014 Januari Mars 2014 Nettoomsättningen uppgick till 0,0 (80,3*) MSEK. Rörelseresultat före avskrivningar (EBITDA) uppgick till 0,6 (5,1*) MSEK. EBITDA-marginalet

Läs mer

Plejd AB (publ) DELÅRSRAPPORT KVARTAL TVÅ 2019

Plejd AB (publ) DELÅRSRAPPORT KVARTAL TVÅ 2019 Plejd AB (publ) DELÅRSRAPPORT KVARTAL TVÅ 2019 DELÅRSRAPPORT KVARTAL TVÅ 2019 April - juni 2019 (kvartal två koncern) Nettoomsättningen uppgick till 31 626 tkr Rörelseresultat före avskrivningar (EBITDA)

Läs mer

Bokslutskommuniké. Senzime AB (publ) Perioden

Bokslutskommuniké. Senzime AB (publ) Perioden Senzime AB (publ) 1 (7) Bokslutskommuniké för Senzime AB (publ) Perioden 2007-09-01 2008-12-31 Senzime AB (publ) 2 (7) Senzime AB (publ) får härmed avge bokslutskommuniké för det förlängda verksamhetsåret

Läs mer

DELÅRSRAPPORT FÖR C SECURITY SYSTEMS AB (publ) JANUARI - JUNI 2017

DELÅRSRAPPORT FÖR C SECURITY SYSTEMS AB (publ) JANUARI - JUNI 2017 DELÅRSRAPPORT FÖR C SECURITY SYSTEMS AB (publ) JANUARI - JUNI 2017 1 PERIOD 1 APRIL - 30 JUNI 2017 Nettoomsättningen uppgick till KSEK 214 (199) Rörelseresultatet uppgick till KSEK -926 (-635) Resultatet

Läs mer

Q1 Kvartalsrapport januari mars 2010

Q1 Kvartalsrapport januari mars 2010 Q1 Kvartalsrapport januari mars 2010 Koncernen januari mars Nettoomsättning 115,1 Mkr (120,3) Resultat före skatt 17,4 Mkr (17,0) Resultat efter skatt 12,9 Mkr (12,7) Resultat per aktie 0,61 kr (0,60)

Läs mer

Kvartalsrapport januari - mars 2014

Kvartalsrapport januari - mars 2014 Kvartalsrapport januari - mars 2014 Omsättningen för januari-mars 2014 uppgick till 1 860 KSEK (4 980 KSEK) Rörelseresultatet före avskrivningar uppgick till -196 KSEK (473 KSEK) Rörelseresultatet uppgick

Läs mer

Towork Sverige AB (publ) 556713-1056

Towork Sverige AB (publ) 556713-1056 Halvårsrapport för Towork Sverige AB (publ) 5567131056 20090101 20090630 Innehållsförteckning: Sida VD har ordet 2 Händelser efter rapportperioden 2 Kommande finansiella händelser 2 Principer för delårsrapportens

Läs mer

Pressmeddelande Delårsrapport MobiPlus AB (publ) Q

Pressmeddelande Delårsrapport MobiPlus AB (publ) Q Pressmeddelande 2019-05-02 Delårsrapport MobiPlus AB (publ) Q1 2019 Siffror i sammandrag Koncernen Första kvartalet (2019-01-01 2019-03-31) Intäkterna för första tre månaderna uppgick till 9 930 666 SEK

Läs mer

DELÅRSRAPPORT 1 januari 31 mars 2017

DELÅRSRAPPORT 1 januari 31 mars 2017 DELÅRSRAPPORT 1 januari 31 mars 2017 Perioden januari - mars i sammandrag Nettoomsättningen för perioden januari - mars blev 44,9 Mkr (46,9) Rörelseresultatet för årets första kvartal uppgick till -0,4

Läs mer

Seamless Delårsrapport januari-mars 2007

Seamless Delårsrapport januari-mars 2007 Seamless Delårsrapport januari-mars 2007 Seamless Distribution AB (publ) Dalagatan 100, 113 43 Stockholm Telefon: 08-564 878 00 www.seamless.se Organisationsnummer: 556610-2660 JANUARI TILL MARS 2007 3

Läs mer

Gullberg & Jansson AB (publ) Delårsrapport januari - juni 2012

Gullberg & Jansson AB (publ) Delårsrapport januari - juni 2012 Gullberg & Jansson AB (publ) Delårsrapport januari - juni 2012 Nettoomsättning 15 105 (12 816) KSEK Rörelseresultat 2 505 (2 806) KSEK Resultat efter skatt 1 873 (2 077) KSEK Resultat per aktie 0,43 (0,51)

Läs mer

Delårsrapport för Xavitech AB (publ)

Delårsrapport för Xavitech AB (publ) T.+46(0) 611 55 61 00 F.+46(0) 611 78 25 10 E.info@xavitech.com W.xavitech.com Delårsrapport för Xavitech AB (publ) Januari juni Nettoomsättningen ökade med 261 % till 4 409 tkr (1 223 tkr) Försäljningen

Läs mer

Nettoomsättningen uppgick till (68 202) kkr motsvarande en tillväxt om 29,5 %.

Nettoomsättningen uppgick till (68 202) kkr motsvarande en tillväxt om 29,5 %. Delårsrapport Januari - september 2018 Period 1 juli 30 september 2018 Nettoomsättningen uppgick till 88 289 (68 202) kkr motsvarande en tillväxt om 29,5 %. Rörelseresultatet uppgick till 10 624 (8 169)

Läs mer

COMPUTER INNOVATION I VÄXJÖ AB (PUBL) Bokslutskommuniké januari - december 2016

COMPUTER INNOVATION I VÄXJÖ AB (PUBL) Bokslutskommuniké januari - december 2016 COMPUTER INNOVATION I VÄXJÖ AB (PUBL) Bokslutskommuniké januari - december 2016 Bokslutskommuniké januari - december 2016 Oktober - December 2016 Nettoomsättning 403 tkr (500 tkr) Resultat efter finansiella

Läs mer

DELÅRSRAPPORT FÖR PERIODEN 1 juli september 2014

DELÅRSRAPPORT FÖR PERIODEN 1 juli september 2014 DELÅRSRAPPORT FÖR PERIODEN 1 juli 2014 30 september 2014 Juli - september 2014 Nettoomsättningen uppgick till 0,0 (52,7*) MSEK. Rörelseresultat före avskrivningar (EBITDA) uppgick till 0,7 (1,7*) MSEK.

Läs mer

BOKSLUTSKOMMUNIKÉ. Mertiva AB (publ), Org nr januari 2016 december 2016

BOKSLUTSKOMMUNIKÉ. Mertiva AB (publ), Org nr januari 2016 december 2016 BOKSLUTSKOMMUNIKÉ Mertiva AB (publ), Org nr 556530-1420 januari 2016 december 2016 Perioden 1 juli 2016 31 december 2016 Nettoomsättningen uppgick till 0,0 MSEK Rörelseresultatet uppgick till -0,2 MSEK

Läs mer

DELÅRSRAPPORT JAN-SEPT XAVITECH AB (publ) (ORG. NR )

DELÅRSRAPPORT JAN-SEPT XAVITECH AB (publ) (ORG. NR ) DELÅRSRAPPORT JAN-SEPT 2016 XAVITECH AB (publ) (ORG. NR. 556675-2837) INNEHÅLLSFÖRTECKNING Sammanfattning av kvartalet VD har ordet Resultaträkning Balansräkning Kassaflödesanalys SAMMANFATTNING AV PERIODEN

Läs mer

DELÅRSRAPPORT Q2 2017

DELÅRSRAPPORT Q2 2017 DELÅRSRAPPORT Q2 2017 JOJKA COMMUNICATIONS AB (PUBL) 556666-6466 (JOJK) 14 JULI 2017 STYRELSEN FÖR JOJKA COMMUNICATIONS AB Siffror i sammandrag Januari juni 2017 Januari juni 2017 jämfört med motsvarande

Läs mer

Fortsatt tillväxt och god lönsamhet. Perioden april juni. Perioden januari juni. Vd:s kommentar. Delårsrapport april-juni 2014

Fortsatt tillväxt och god lönsamhet. Perioden april juni. Perioden januari juni. Vd:s kommentar. Delårsrapport april-juni 2014 Fortsatt tillväxt och god lönsamhet Perioden april juni Omsättningen ökade till 72.7 MSEK (60.9), vilket motsvarar en tillväxt om 19.7 % Rörelseresultatet uppgick till 7.0 MSEK (4.5) vilket ger en rörelsemarginal

Läs mer

Bokslutskommuniké 1/1-31/ CARE FROM SWEDEN

Bokslutskommuniké 1/1-31/ CARE FROM SWEDEN Bokslutskommuniké 1/1-31/12 2017 CARE FROM SWEDEN Fjärde kvartalet 2017 Okt-Dec 2017 Omsättningen för perioden uppgick till 1 322 KSEK, en ökning med 216 procent jämfört med samma period föregående år.

Läs mer

Delårsrapport januari september

Delårsrapport januari september Delårsrapport januari september 2017 556539-6396 1 PiezoMotor är en världsledande utvecklare och tillverkare av banbrytande mikromotorer baserade på piezoelektriska material. Effektiva, extremt precisa

Läs mer

DELÅRSRAPPORT Q3 2017

DELÅRSRAPPORT Q3 2017 DELÅRSRAPPORT Q3 2017 JOJKA COMMUNICATIONS AB (PUBL) 556666-6466 (JOJK) 20 OKT 2017 STYRELSEN FÖR JOJKA COMMUNICATIONS AB Siffror i sammandrag Januari September 2017 Januari september 2017 jämfört med

Läs mer

Delårsrapport Januari mars Sportjohan AB (publ)

Delårsrapport Januari mars Sportjohan AB (publ) Delårsrapport Januari mars 2012 Sportjohan AB (publ) 556687-9564 Sammanfattning av delårsrapport Första kvartalet 2012 Nettoomsättningen uppgick till 298 044 SEK (1 267 045). Resultatet efter finansiella

Läs mer

Delårsrapport Januari september Nanexa AB (publ) Nanexa AB (publ) Virdings Allé 32B SE Uppsala +46 (0) nanexa.

Delårsrapport Januari september Nanexa AB (publ) Nanexa AB (publ) Virdings Allé 32B SE Uppsala +46 (0) nanexa. Delårsrapport Januari september 2015 Nanexa AB (publ) Nanexa AB (publ) Virdings Allé 32B SE-75450 Uppsala +46 (0) 18 100 300 nanexa.se Sammanfattning av rapportperioden 1 juli - 30 september 2015 Omsättningen

Läs mer

Hyresfastighetsfonden Management Sweden AB (publ) Organisationsnummer: 556817-1812. Kvartalsrapport 20110101-20110930

Hyresfastighetsfonden Management Sweden AB (publ) Organisationsnummer: 556817-1812. Kvartalsrapport 20110101-20110930 Hyresfastighetsfonden Management Sweden AB (publ) Organisationsnummer: 556817-1812 Kvartalsrapport 21111-21193 VD HAR ORDET HYRESFASTIGHETSFONDEN MANAGEMENT SWEDEN AB (publ) KONCERNEN KVARTALS- RAPPORT

Läs mer

IDL Biotech AB (publ), Delårsrapport kvartal

IDL Biotech AB (publ), Delårsrapport kvartal 1 2 3 4 5 6 7 Januari - September Kvartal 3 Koncernen 2018-01-01 2017-01-01 2018-07-01 2017-07-01 (kronor) 2018-09-30 2017-09-30 2018-09-30 2017-09-30 Rörelsens intäkter Nettoomsättning 19 400 089 25 011

Läs mer

DELÅRSRAPPORT Q2 2013

DELÅRSRAPPORT Q2 2013 DELÅRSRAPPORT Q2 2013 JOJKA COMMUNICATIONS AB (PUBL) 556666-6466 (JOJK) 22 JULI 2013 STYRELSEN FÖR JOJKA COMMUNICATIONS AB Siffror i sammandrag Januari juni 2013 Januari juni 2013 jämfört med motsvarande

Läs mer

Resultatet per aktie för perioden uppgår till 0,00 SEK (-0,01 SEK) / 196 milj aktier (196 milj aktier).

Resultatet per aktie för perioden uppgår till 0,00 SEK (-0,01 SEK) / 196 milj aktier (196 milj aktier). NFO DRIVES AB (Publ.) Org.nr 556529-9293 Delårsrapport 1/1 31/3 2015 Resultatet efter skatt för perioden uppgår till 0,0 MSEK (-2,0 MSEK) en ökning med 2,0 MSEK. Jämförelsesiffrorna för föregående år har

Läs mer

Net Gaming Europe AB (publ)

Net Gaming Europe AB (publ) Delårsrapport för perioden 1 januari 30 september 2013 Samtliga belopp i rapporten avser koncernen och anges i tkr, om inte annat anges. Beloppen inom parentes avser motsvarande period förra året. Casinotillväxt,

Läs mer

Delårsrapport 1 januari 30 juni 2006 Svensk Internetrekrytering AB (publ)

Delårsrapport 1 januari 30 juni 2006 Svensk Internetrekrytering AB (publ) Delårsrapport 1 januari 30 juni 2006 Svensk Internetrekrytering AB (publ) Januari juni 2006 jämfört med samma period 2005 Stark kundtillväxt och förstärkt position på den svenska marknaden. Den norska

Läs mer

Halvårsrapport 2015-01-01 2015-06-30

Halvårsrapport 2015-01-01 2015-06-30 Halvårsrapport 2015-01-01 2015-06-30 Vivoline Medical AB 556761-1701 Sammanfattning av halvårsrapport Med Bolaget eller Vivoline avses Vivoline Medical AB med organisationsnummer 556761-1701. Första halvåret

Läs mer

DELÅRSRAPPORT JANUARI MARS S2Medical AB (publ)

DELÅRSRAPPORT JANUARI MARS S2Medical AB (publ) DELÅRSRAPPORT JANUARI MARS 2019 S2Medical AB (publ) DELÅRSRAPPORT JANUARI MARS 2019 SAMMANFATTNING AV DELÅRSRAPPORT Kvartal 1 visar på en försiktig ökning av omsättningen samtidigt som kostnaderna ökar

Läs mer

Delårsrapport för Xavitech AB (publ)

Delårsrapport för Xavitech AB (publ) T.+46(0) 611 55 61 00 F.+46(0) 611 78 25 10 E.info@xavitech.com W.xavitech.com Delårsrapport för Xavitech AB (publ) Januari september Omsättningen minskade med 45 % till 2 875 tkr (5 196 tkr) Orderingången

Läs mer

Q HALVÅRSRAPPORT FÖR

Q HALVÅRSRAPPORT FÖR Q2-2018 HALVÅRSRAPPORT FÖR LUMITO AB (publ) JANUARI JUNI 2018 ANDRA KVARTALET Resultatet efter skatt uppgick till -1 277 (-84) TSEK. Resultat per aktie uppgick -0,05 (-0,01) SEK. Kassaflödet från den löpande

Läs mer

Rullande tolv månader.

Rullande tolv månader. Koncernens nyckeltal 2017 2016 2017 2016 2016 Kv 2 Kv 2 Jan-Juni Jan-Juni Helår Omsättning, Mkr 66,6 59,6 153,2 140,9 283,9 Rörelseresultat, Mkr 4,9 2,9 17,7 14,0-30,9 Rörelsemarginal, % 7,4 4,8 11,5 9,9

Läs mer

Fortsatt god tillväxt och starkt rörelseresultat. Perioden april juni. Perioden januari juni. Vd:s kommentar. Delårsrapport april-juni 2015

Fortsatt god tillväxt och starkt rörelseresultat. Perioden april juni. Perioden januari juni. Vd:s kommentar. Delårsrapport april-juni 2015 Fortsatt god tillväxt och starkt rörelseresultat Perioden april juni Omsättningen ökade till 82,2 MSEK (72,7), vilket motsvarar en tillväxt om 13,1 % (19,7) Rörelseresultatet uppgick till 8,2 MSEK (7,0)

Läs mer

Delårsrapport för Xavitech AB (publ)

Delårsrapport för Xavitech AB (publ) T.+46(0) 611 55 61 00 F.+46(0) 611 78 25 10 E.info@xavitech.com W.xavitech.com Delårsrapport för Xavitech AB (publ) Januari september Nettoomsättningen ökade med 147 % till 5 196 tkr (2 105 tkr) Försäljningen

Läs mer

HALVÅRSRAPPORT 2015/2016 FÖR NOVUS

HALVÅRSRAPPORT 2015/2016 FÖR NOVUS HALVÅRSRAPPORT 2015/2016 FÖR NOVUS Kvartalet oktober -- december 2015/2016 -Nettoomsättningen uppgick till ksek 12 547 (12 826) -Rörelseresultatet uppgick till ksek 2 370 (1 355) -Rörelseresultat efter

Läs mer

Delårsrapport perioden januari-september. Diadrom Holding AB (publ) september) ) (januari september) ) Kvartal 1-3 1

Delårsrapport perioden januari-september. Diadrom Holding AB (publ) september) ) (januari september) ) Kvartal 1-3 1 Göteborg 2015-10-16 Delårsrapport perioden januari-september 2015 Kvartal 3 (juli september) ) 2015 Omsättningen uppgick till 8,5 (11,3) Mkr, en minskning med 2,8 Mkr eller 25 procent Rörelseresultatet

Läs mer

Genline AB - året som gått

Genline AB - året som gått PRESSMEDDELANDE 2007-02-28 Genline AB Rökerigatan 5 121 62 Johanneshov Phone +46 8 600 33 10 Fax +46 8 600 33 20 E-mail info@genline.se www.genline.se Bokslutskommuniké från Genline AB (publ.) för 2006

Läs mer

Delårsrapport H1-2015. SWEMET AB E-post info@swemet.se Telefon +46 13 10 05 80 Fax +46 13 10 05 80 Org. number 556675-2142 www.swemet.

Delårsrapport H1-2015. SWEMET AB E-post info@swemet.se Telefon +46 13 10 05 80 Fax +46 13 10 05 80 Org. number 556675-2142 www.swemet. Delårsrapport H1-2015 SWEMET AB E-post info@swemet.se Telefon +46 13 10 05 80 Fax +46 13 10 05 80 Org. number 556675-2142 SWEMET H1 2015 FÖRSTA HALVÅRET 2015 Intäkterna uppgick till 6,3 MSEK (6,1) Resultatet

Läs mer

Januari mars 2011 Nettoomsättningen uppgick till 4 tkr (5 tkr) Resultat efter finansiella poster uppgick till -1040 tkr (-991 tkr)

Januari mars 2011 Nettoomsättningen uppgick till 4 tkr (5 tkr) Resultat efter finansiella poster uppgick till -1040 tkr (-991 tkr) Challenger Mobile AB (publ) Org nr 556671-3607 Knarrarnäsgatan 9 SE-164 40 Kista Tel 0722-458 458 www.challengermobile.com info@challengermobile.com Januari mars 2011 Nettoomsättningen uppgick till 4 tkr

Läs mer

DELÅRSRAPPORT. Mertiva AB (publ), Org nr januari 2016 juni 2016

DELÅRSRAPPORT. Mertiva AB (publ), Org nr januari 2016 juni 2016 DELÅRSRAPPORT Mertiva AB (publ), Org nr 556530-1420 januari 2016 juni 2016 Perioden 1 januari 2016 30 juni 2016 Nettoomsättningen uppgick till 0,0 (0,0)* MSEK Rörelseresultatet uppgick till -0,3 (-0,3)

Läs mer

DELÅRSRAPPORT. Motion Display Scandinavia AB org nr Delårsrapport för perioden januari 2017 mars 2017

DELÅRSRAPPORT. Motion Display Scandinavia AB org nr Delårsrapport för perioden januari 2017 mars 2017 DELÅRSRAPPORT Motion Display Scandinavia AB org nr 556682-8231 Delårsrapport för perioden januari 2017 mars 2017 BOLAGET INNE I STARK TREND FÖRSTA KVARTALET 2017 (JANUARI MARS) Nettoomsättningen för första

Läs mer

Januari juni 2011 Nettoomsättningen uppgick till 9 tkr (10 tkr) Resultat efter finansiella poster uppgick till -2250 tkr (-2338 tkr)

Januari juni 2011 Nettoomsättningen uppgick till 9 tkr (10 tkr) Resultat efter finansiella poster uppgick till -2250 tkr (-2338 tkr) Challenger Mobile AB (publ) Org nr 556671-3607 Isafjordsgatan 39b SE-164 40 Kista Tel 0722-458 458 www.challengermobile.com info@challengermobile.com Januari juni 2011 Nettoomsättningen uppgick till 9

Läs mer