DANCETEAM BUMPYFEET. Hej och välkommen till höstterminen 2012!

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "DANCETEAM BUMPYFEET. Hej och välkommen till höstterminen 2012!"

Transkript

1 DANSKURSER

2 DANCETEAM BUMPYFEET - DÄ R S TJÄ RNO R F Ö DS! Hej och välkommen till höstterminen 2012! Äntlige n ha r vå rt nya koncep t so m vi und er lä ng re ti d arbe ta t fra m tagi t fo rm. Vi ä r sto lta att pre se nte ra e n rad nya kla sse r som vi tro r ska bid ra ti ll en bä ttre da nsutve ckli ng. Me r i nfo o m de tta fi nne r d u i de nna b roschyr. Vi se r fra m e mo t er a nmäla n! Datum fö r te rmin sstart Tä vli ngsgruppe r v. 34 (20-26 a ug usti) Barnklasser v. 36 (3-9 se ptemb er) Höstlo v v. 44 Inge n trä ni ng Dansskolan är SDR-ansluten och i och med det vet du att: Du alltid får undervisning som är up-to-date. Din lärare har en dansexamen och vet vad han/hon talar om. Du får korrekta grunder att bygga vidare på. Du kan få hjälp att utveckla din dansförmåga till hög nivå. Din lärare deltar i kontinuerlig utbildning i SDR:s regi. Mer information finns på STI NA HEDL UND Utb ildad danspedagog genom SD O o ch ägare av S tinas dans sk ola. Telefon : Mail : b um pyfeetsoderham n@gm ail. com Har du någr a fr ågor? Ta kontakt med oss via mail: bumpyfeetsoderhamn@gmail.com matilda.dans@hotmail.com

3 BARNDANS Det är viktigt med grunder för att kunna utvecklas i dans. All vår barndans är därför utformad som en förberedande träning där vi övar upp dansens viktigaste grunder. Barnens utveckling och dansglädje är alltid vårt största fokus. Genom att ge barnen goda förkunskaper och en bred bas har eleverna goda möjligheter till vidareutveckling inom dansen. Viktigt att påpeka är att undervisningen sker helt efter barnens förmåga. Vi skapar tillsammans en trevlig stämning med ordning och reda men med glimten i ögat för ett gott skratt. Varmt välkommen till Stinas dansskola! DANSKURSER Tänk på att anmäla ditt barn i tid då efterfrågan till barndanskurserna är stor! Viss kötid förekommer oftast. MI NIS T ARS (4-5 ÅR) BO YS O NL Y (7-9 ÅR) NY KL ASS! En introduktion till dansens värld! Vi dansar, stojar och leker till kända barnmelodier och låtar. Pedagogiken bygger på imitation och improvisation baserat på barnens naturliga rörelsemönster. Målet med klassen är att på ett lekfullt och äventyrligt sätt få barnen att finna nöjet med rörelse och dans. SPO T LI GHT S (7-9 ÅR) RIS I NG S T ARS (6 ÅR) - NY KL ASS! Ett naturligt steg vidare i dansutvecklingen! Då barnen nu är vana med klassituationen läggs större fokus på danskoreografier. Den tidigare danslekpedagogiken byts ut mot flera takt- och teknikövningar. Målet med klassen är att på ett lekfullt sätt utveckla barnens motorik och ge dem en bra grund för fortsatta kurser. En häftig och fartfylld dansklass som endast är öppen för killar! Vi tränar hiphop, breakdance och ett och annat Michal Jackson steg till den coolaste musiken. En klass med mycket energi, trick och utmaningar! Vi dansar och showar till den senaste musiken! Grundläggande danssteg kombineras med styrka, stretch och teknikträning. Vi fortsätter blanda stilar men med en betoning på streetdance och disco. Dansarna tränar scenvana och presentation genom att visa upp både för varandra och för utomstående. På så sätt tränar vi också vår utstrålning, karisma och självkänsla!

4 DANSKURSER T ÄV LI NGS DANS Att tävlingsdansa är så mycket mer är steg och domarsiffror. Det är en varm gemenskap och en möjlighet att växa både i dansen och i sig själv. Vårt mål är att skapa de bästa förutsättningarna till utveckling under hela dansarnas karriär. Det innebär att vi stöttar dig från första till sista steget ut på tävlingsgolvet. Varmt välkommen till Bumpyfeet! T ÄV LI NGS MI X NIV Å 3 T ÄV LI NGS MI X NIV Å 4 För nya tävlingsdansare! (tidigare streetkids) Dansarna är nu väl bekanta med den grundläggande danstekniken så som takt, koordination, koncentration, styrka, och smidighet. I denna klass tar vi därför ytterligare ett steg framåt och börjar fokusera på tävlingsdans. Nivån på koreografierna och övningarna höjs en aning och dansarna förväntas nu ta större eget ansvar över sin dansträning. Denna nivå är en mixklass vilket innebär att eleverna får undervisning i både disco och streetdance. För lite mer vana tävlingsdansare! I denna klass fortsätter vi fördjupa oss inom stilarna disco och streetdance. Dansarna i denna nivå har kommit en bra bit i sin tävlingskarriär och är väl bekant med både undervisnings- och tävlingssituationen. Vi går rätt snabbt framåt i både teknik och koreografiövningar och förväntar oss att dansarna själva tar ansvar över sin dansträning. Denna nivå är en mixklass vilket innebär att eleverna får undervisning i både disco och streetdance. TSS 1 NY KL AS S! En klass med betoning på dansens grunder (teknik, styrka, stretch). Vi tränar klassisk teknikträning där vi strävar efter fina hållningar, pointade fötter och utåtvridna ben. Lär dig piruetter, kickar, hopp och andra grundläggande tekniska moment som senare kan komma att användas i dina tävlingsprogram. Denna klass är förberedande inför TSS 2 och är även öppen för gymnaster från SGF. Tillgänglig för elever födda -04 eller tidigare.

5 ST REET DANCE, NIV Å 5 En fördjupningsklass i Streetdance! Vill du satsa på streetdance är det här klassen för dig! Vi fokuserar helt och hållet på alla de stilar, känslor, rytmer och tekniker som finns inom begreppet streetdance. Svåra tävlingskoreografier blandas med olika rytm- och teknikövningar. I en nivå 5 klass är tempot högt och vi begär starka tekniska egenskaper ifrån dansarna. Förutom tidigare förkunskaper förväntas eleverna delta med full koncentration, vilja och engagemang i denna nivå. IMP ROV IS AT IO N NY KL ASS! Med fokus på rytm och improvisation släpper vi alla förbestämda regler och fokuserar helt och hållet på vårt egna skapande. Vi utmanar oss själva i olika övningar, testar att gå in i olika karaktärer och koncentrerar oss på vår individuella dansutveckling med målet att bli en bättre singeldansare. Klassen är för guldklass och uppåt. DIS CO DANCE, NIV Å 5 Stilen som ligger rätt i tiden! En klass med högt tempo, explosiva discosteg och pumpande technomusik. I discodans nivå 5 förväntar vi oss att dansarna ska leverera och vara på hugget, hela träningen igenom. Klassen håller en svår teknisk nivå vilket innebär att den är anpassad för dig som satsar och utövar disciplinen på hög nivå. Svåra tävlingskoreografier blandas med diagonalövningar och vighetsträning, allt för att ge dig de bästa förutsättningarna för att utvecklas som discodansare. TSS 2 NY KL AS S! Nå nya höjder med en klass i teknik, styrka och stretch! Med fokus på discoteknik är denna klass till för alla i guldklass och uppåt. Vi tränar avancerade teknik, tänjer och stärker allt för att du ska lyckas som discodansare! Ett perfekt komplement till din ordinarie discoträning. EL IT GRUP P, NIV Å 6 NY KL ASS! En klass för högsta eliten! Här är vi är ute efter viljestarka personer som är redo att ge sitt allt för att utvecklas som dansare! Vi höjer tempot, avancerar stegen och pushar dansarna till max. Allt för att ge er redskapen för att nå toppen! Vi kommer under året att handplocka de elever vi anser fyller upp till de krav vi har för en elitklass. Detta är en individuell satsning vilket innebär att vi studerar din enskilda prestation och vilja vid uttagningen till klassen. En ny uttagning görs innan varje ny elitklass. Vi letar inte de duktigaste dansarna utan de som vill bli det DANSKURSER

6 DANSKURSER SPO NS RADE KL ASS ER Förutom den ordinarie dansundervisningen vill klubben ge möjlighet till fler träningstillfällen. Dansklubben Bumpyfeet arbetar ständigt med att få in pengar för att ha möjlighet att sponsra eleverna på olika sätt. En del av vår sponsring går ut på att kunna erbjuda dansarna att delta i olika avgiftsfria träningar. Till höstterminen 2012 har klubben glädjen att presenterar följande klasser! AKRO BAT I K NY KL AS S! CO ACHAD DIS CO T RÄNI NG CO ACHAD ST REET T RÄNI NG Efter ett samarbete med Söderhamn gymnastikförening kan vi till höstterminen 2012 erbjuda akrobatikträning! Då dansen mer och mer plockar in akrobatiska moment är det här ett perfekt tillfälle att öva upp dina färdigheter. Lär dig handstående, hjulningar och en och annan volt hos utbildade ledare! FYS T RÄNI NG NY KL ASS! Stärk din fysik och bli en bättre dansare! En klass som helt fokuserar på att förbättra din grundkondition och styrka. Det finns många fördelar med en bra fysik, främst då du orkar höja din prestation på träning och tävling. På så sätt kan du förbättra din träningskvalité och skapa bättre förutsättningar till att utvecklas. För att delta i vår fysträning har klubben ett krav på att du ska vara född -00 eller tidigare. Passa på och ta möjligheten att träna i hallen under 45 minuter lärarledd träning. Förutom gemensam uppvärmning är träningen fri vilket ger dig möjlighet att öva på dina egna tävlingskoreografier. Skulle du ha funderingar finns det alltid en ledare på plats att fråga. Ett perfekt tillfälle att sätta ihop singeldansen eller synka paren! FRI T RÄNI NG DIS CO GRUPP Passa på och ta möjligheten att träna i hallen under 46 minuter lärarledd träning. Förutom gemensam uppvärmning är träningen fri vilket ger dig möjlighet att öva på dina egna tävlingskoreografier. Skulle du ha funderingar finns det alltid en ledare på plats att fråga. Ett perfekt tillfälle att sätta ihop singeldansen eller synka paren! FRI T RÄNI NG S T REET GRUP P Från och med hösten 2012 kommer det finnas en gemensam träningstid för gruppträning till klubbens disco och streetgrupper. Ingen ledare finns på plats vilket innebär att dansarna själva har ansvaret under tiden i hallen. Från och med hösten 2012 kommer det finnas en gemensam träningstid för gruppträning till klubbens disco och streetgrupper. Ingen ledare finns på plats vilket innebär att dansarna själva har ansvaret under tiden i hallen.

7 SCHEMA KLASS DAG TID LÄRARE PRIS PLATS KLÄDER KRAV BOYSONLY MÅNDAG STINA & HANNES 700 :- BF-LOKALEN VALFRI FÖDD , ENDAST KILLAR STREETGRUPP MÅNDAG EJ LÄRARE - BF-LOKALEN STREET TÄVLINGSDANSARE COACHAD S TREETTRÄNING TISDAG BF-LOKALEN STREET TÄVLINGSDANSARE COACHAD DISCOTRÄNING TISDAG BF-LOKALEN STREET TÄVLINGSDANSARE DISCOGRUPP TISDAG EJ LÄRARE - BF-LOKALEN DISCO TÄVLINGSDANSARE TÄVLINGS MIX NIVÅ 3 ONSDAG MATILDA 700 :- BF-LOKALEN VALFRI LEDARE VÄLJER TSS NIVÅ 1 ONSDAG MATILDA 700 :- BF-LOKALEN TEKNIK FÖDD S ENAST 2004 AKROBATIK ONSDAG SÖDERHAMNS GYMNASTIK FÖ RENING - A-HALLEN GYMNASTIK TÄVLINGSDANSARE IMPROVISATION ONSDAG MATILDA 700 :- BF-LOKALEN STREET GULDKLASS + TÄVLINGS MIX NIVÅ 4 TORSDAG STINA & MATILDA 800 :- BF-LOKALEN VALFRI LEDARE VÄLJER TSS NIVÅ 2 TORSDAG STINA 700 :- BF-LOKALEN TEKNIK GULDKLASS + DISCODANCE NIVÅ 5 TORSDAG STINA 700 :- BF-LOKALEN DISCO LEDARE VÄLJER STREETDANCE NIVÅ 5 TORSDAG STINA 700 :- BF-LOKALEN STREET LEDARE VÄLJER MINIS TARS SÖNDAG MATILDA 700 :- BF-LOKALEN VALFRI FÖDD RISING STARS SÖNDAG MATILDA 700 :- BF-LOKALEN VALFRI FÖDD 2006 SPOTLIGHT SÖNDAG MATILDA 700 :- BF-LOKALEN VALFRI FÖDD FYS TRÄNING TID & STARTDATUM MEDDELAS S ENARE - BF-LOKALEN VALFRI FÖDD S ENAST 2000 ELITKLASS NIVÅ 6 OLIKA DATUM & TIDER STINA & MATILDA - BF-LOKALEN VALFRI LEDARE VÄLJER * M e d res er vation att vi har r ätt att ändr a tide r, datum och utbude t av s ponsr ade k lasse r.

8 EXTRA INFO ATT TÄNKA PÅ KLÄDER Eleven ska vara på plats, ombytt och klar, 15 minuter innan klassens start. (Passa gärna på att värma upp t.ex. fötter medan du väntar på din klass) Vid utebliven träning, skicka iväg ett sms i god tid till din tränare. Valfri Kläder som är lätt att röra sig i samt en gymnastiksko eller liknande. Street Lite större baggy kläder samt streetskor. Om du tävlar i keps tränar du i keps. Elevens kläder och skor ska motsvara dansdiciplin. Se mer under rubriken kläder. Bumpyfeet är en tävlingsklubb vilket innebär att dansarna förväntas att delta på flertalet av de erbjudna tävlingarna. Tränare bestämmer alltid när uppflyttning sker i olika nivåer. Disco Tajtare fullt rörliga kläder. Håret uppsatt. Bra dämpande skor. Teknik Teknik/gymnastikdräkt eller linne, t-shirt samt tajts eller hotpants. Tekniksko eller barfota i TSS 1. Bra dämpad sko i TSS 2. Gymnastik Gärna gymnastikdräkt. Annars tajtare kläder som är lätt att greppa tag i. Håret uppsatt. Barfota. Hos oss uppträder alltid tränare, dansare och föräldrar respektfullt mot varandra. Vi skapar gemensamt en positivt, peppande och glädjefull tränings- och tävlingsmiljö. Vid eventuella funderingar nås tränare lättast via mail, vi kollar dessa dagligen! Håll reda på datum och tider för anmälan till tävlingar. På så sätt kan vi minska extra arbetet för våra ideellt arbetande lagledare! Filmning vid klasser/träning är endast tillåten med ledarens godkännande. TÄVLINGAR HÖSTEN september Rikstävling Street, Gävle 6 oktober Regionstävling, Västerås 13 oktober Rikstävling Disco, Eskilstuna 3 november Regionstävling, Sundsvall 10 november Street SM, Västerås 17 november Rikstävling Disco, Helsingborg

9 ANMÄLAN & PRISER PRISER ANMÄL AN BARNKLASS (45 MIN), 10 TILLFÄLLEN DANSKLASSER (60 MIN), 12 TILLFÄLLEN TÄVLINGSMIX 4 (90 MIN), 12 TILLFÄLLEN DANSA-KORT 700 KR 700 KR 800 KR För att göra en anmälan till någon av höstens klasser, skicka följande info till matilda.dans@hotmail.com eller senast 15:e augusti! Namn Personnummer Telefonnummer Mail Vilken/Vilka dansklasser du vill anmäla dig på DANSA BRONS 2 KLASSER I VECKAN 1400 KR DANSA SILVER 3 KLASSER I VECKAN 1800 KR DANSA GULD 4 KLASSER I VECKAN 2200 KR Priserna gäller per person och termin. Inbetalning innan andra lektionstillfället. Vid utebliven inbetalning tillkommer en förseningsavgift med 50 kr. Vill du delbetala? Kontakta Stina Hedlund. Bankgiro (Stinas dansskola) Glöm inte skriva vem det är ifrån! Bekräftelse skickas när vi tagit emot din anmälan. Observera att tidigare deltagare har förtur. Är klassen fullbokad skriver vi in dig i vårt kösystem, vi återkommer sedan till dig så fort det finns en ledig plats. LAGLEDARE Vi söker lagledare! Kan du tänka dig att ställa upp som lagledare vid några tävlingar, hör gärna av dig till styrelsen. Självklart hjälper vi dig med en introduktion om hur det går till samt att du har möjlighet att få sitta med några erfarna lagledare under de första tävlingarna. För mer info kontakta Lotta Lemberg: Mail: lotta.lemberg@soderhamn.com Telefon:

DANCETEAM BUMPYFEET. Hej och välkommen till höstterminen 2013

DANCETEAM BUMPYFEET. Hej och välkommen till höstterminen 2013 DANSKURSER DANCETEAM BUMPYFEET - D Ä R S T J Ä R N O R FÖ D S! Hej och välkommen till höstterminen 2013 Änt ligen så start ar höstterminen igång. Efter att ha jobbat in vårt nya koncept så tycker vi att

Läs mer

DANSKURSER VT-2016 STINAS DANSSKOLA SÖDERHAMN I samarbete med Bumpyfeet

DANSKURSER VT-2016 STINAS DANSSKOLA SÖDERHAMN I samarbete med Bumpyfeet S STINAS DANSSKOLA SÖDERHAMN I samarbete med Bumpyfeet STINAS DANSSKOLA Söderhamn - DÄR STJÄRNOR FÖDS! Hej och välkommen till Vårterminen 2016 God fortsättning och hoppas att ni haft ett bra avslut på

Läs mer

DANCETEAM BUMPYFEET. Hej och välkommen till höstterminen 2014

DANCETEAM BUMPYFEET. Hej och välkommen till höstterminen 2014 DANSKURSER DANCETEAM BUMPYFEET - D Ä R S T J Ä R N O R FÖ D S! Hej och välkommen till höstterminen 2014 Då startar vi ännu en ny danstermin. Elin, Matilda, Felicia och jag känner os s riktigt laddade för

Läs mer

DANSKURSER VT-2015 STINAS DANSSKOLA SÖDERHAMN. i samarbete med Bumpyfeet

DANSKURSER VT-2015 STINAS DANSSKOLA SÖDERHAMN. i samarbete med Bumpyfeet DANSKURSER STINAS DANSSKOLA SÖDERHAMN S i samarbete med Bumpyfeet STINAS DANSSKOLA Söderhamn - DÄR STJÄRNOR FÖDS! s Hej och välkommen till Vårterminen 2015 Då startar vi ännu en ny danstermin. Nytt för

Läs mer

DANSKURSER HT-2015 STINAS DANSSKOLA SÖDERHAMN. i samarbete med Bumpyfeet

DANSKURSER HT-2015 STINAS DANSSKOLA SÖDERHAMN. i samarbete med Bumpyfeet DANSKURSER STINAS DANSSKOLA SÖDERHAMN S i samarbete med Bumpyfeet STINAS DANSSKOLA Söderhamn - DÄR STJÄRNOR FÖDS! Hej och välkommen till Höstterminen 2015 Då startar vi ännu en ny danstermin. Här i broschyren

Läs mer

Åldersindelning Disco singel och par åldersgrupp barn 1 barn 2 junior 1 junior 2 ungdom vuxna ålder - 9 år 10-11 år 12-13 år 14-15 år 16-17 år 18- år

Åldersindelning Disco singel och par åldersgrupp barn 1 barn 2 junior 1 junior 2 ungdom vuxna ålder - 9 år 10-11 år 12-13 år 14-15 år 16-17 år 18- år Åldersindelning Disco singel och par åldersgrupp barn 1 barn 2 junior 1 junior 2 ungdom vuxna ålder - 9 år 10-11 år 12-13 år 14-15 år 16-17 år 18- år Disco grupp och formation åldersgrupp - 11 år 12-15

Läs mer

Har ni missat att anmäla er till vårt tävlingsläger 8-10 augusti? Nu har ni en sista chans. Sista anmälningsdagen är 20 juni.

Har ni missat att anmäla er till vårt tävlingsläger 8-10 augusti? Nu har ni en sista chans. Sista anmälningsdagen är 20 juni. Har ni missat att anmäla er till vårt tävlingsläger 8-10 augusti? Nu har ni en sista chans. Sista anmälningsdagen är 20 juni. (Har ni redan anmält er kan ni bortse från detta mail.) Lägret kommer innehålla

Läs mer

INFORMATION ANGÅENDE DANSTÄVLINGAR I DISCODANCE (DETALJERAD TEXT)

INFORMATION ANGÅENDE DANSTÄVLINGAR I DISCODANCE (DETALJERAD TEXT) INFORMATION ANGÅENDE DANSTÄVLINGAR I DISCODANCE (DETALJERAD TEXT) Antal tävlingar per år Per termin hålls tre till sex tävlingar. Tävlingarna är alltid på lördagar (utom SM som sträcker sig lördag och

Läs mer

Dansveckorna i Lomma 14 juli 4 augusti

Dansveckorna i Lomma 14 juli 4 augusti Dansveckorna i Lomma 14 juli 4 augusti Massor av dans i tre veckor! Dansveckorna bjuder på danskvällar med olika former av sällskapsdans och workshops i olika stilar. Allt sker i Amfiteatern vid Strandängarna

Läs mer

Välkomna till oss på Corazon Dance

Välkomna till oss på Corazon Dance Välkomna till oss på Corazon Dance Nu planerar vi inför vårterminen på Corazon Dance och hälsar både gamla och nya elever välkomna till oss. Terminen startar under månadsskiftet januari februari 2014 och

Läs mer

Dansstudion. din väg från nybörjare till proffs. I Norby

Dansstudion. din väg från nybörjare till proffs. I Norby Dansstudion din väg från nybörjare till proffs I Norby VÄLKOMMEN TILL DANSSTUDION I NORBY Dansstudion i Norby är en dansskola i Uppsala med fokus på kvalitet och dansglädje. Vi erbjuder klasser för alla

Läs mer

Kursprogram hösten 2014

Kursprogram hösten 2014 Kursprogram hösten 2014 Välkommen till Zwing it Dans- och Musikskola! Vill du uppleva glädje och samhörighet, och ge uttryck för din kreativa och konstnärliga sida? Vill du att din kropp skall bli starkare,

Läs mer

Mangateckning, 9-12 år

Mangateckning, 9-12 år Utbud våren 2015 Hej Folkbildningens kulturskola fortsätter med nya spännande studiecirklar i vår. Studieförbunden har gemensamt arbetat fram utbudet så att DU ska hitta något som passar just dig. Bläddra

Läs mer

Föreningen VÄLKOMMEN TILL LET S MOVE

Föreningen VÄLKOMMEN TILL LET S MOVE Föreningen VÄLKOMMEN TILL LET S MOVE VÄLKOMMEN TILL Föreningen LET S MOVE För dig som tävlingsdansar på Eskilstuna Dansstudio! E-post: foreningenlm@foreninglm.se Hemsidan: foreninglm.se Föreningens bankgironummer:

Läs mer

Barndans Keramik Piano Dansmix Cirkus Street-dance Elgitarr Teater Sång

Barndans Keramik Piano Dansmix Cirkus Street-dance Elgitarr Teater Sång Barndans Keramik Piano Dansmix Cirkus Street-dance Elgitarr Teater Sång Massor med kul att göra i höst!!! www.aktivungdom.se Medlemstidning nr 3 2015 Blockflöjt Sopran och alt Visor, folkvisor, medeltida

Läs mer

Hej. Känner Du att de är något som du vill göra men som inte finns med i foldern, kontakta Kristine

Hej. Känner Du att de är något som du vill göra men som inte finns med i foldern, kontakta Kristine Utbud hösten 2014 Hej Folkbildningens kulturskola fortsätter med nya spännande studiecirklar i höst. Studieförbunden har gemensamt arbetat fram utbudet så att DU ska hitta något som passar just dig. Bläddra

Läs mer

För äldre killar på högre nivå, se kurs 398, under rubriken "Linjeprogram". Obsevera att killar givetvis är välkomna till alla våra kurser.

För äldre killar på högre nivå, se kurs 398, under rubriken Linjeprogram. Obsevera att killar givetvis är välkomna till alla våra kurser. Vårterminen 2015 Kurserna startar vecka 5 om inget annat anges under rubriken "Startdatum". Lovdagar: 16/2-22/2, 30/3-6/4, 28/4-3/5 Kurs 301-306 samt 369 omfattar 12 sammankomster, övriga kurser 13 tillfällen.

Läs mer

Hej. Känner du att de är något som du vill göra men som inte finns med i foldern, kontakta Elin!

Hej. Känner du att de är något som du vill göra men som inte finns med i foldern, kontakta Elin! Utbud hösten 2015 Hej Folkbildningens kulturskola fortsätter med nya spännande studiecirklar i höst. Studieförbunden har gemensamt arbetat fram utbudet så att du ska hitta något som passar just dig. Bläddra

Läs mer

http://dansskola.org/

http://dansskola.org/ För att få korrekt information hänvisar vi till SDO Sveriges Dansorganisation, SDO, är en nationell organisation i Sverige för dansskolor, föreningar och enskilda lärare som jobbar med dans: http://dansskola.org/

Läs mer

Välkomna till mitt. Allsidigt tränad hanterar fler situationer. Sportsbasics.com. All Träning Är Preparering För Tävling (och livet)

Välkomna till mitt. Allsidigt tränad hanterar fler situationer. Sportsbasics.com. All Träning Är Preparering För Tävling (och livet) Allsidigt tränad hanterar fler situationer Randers 11 juni All Träning Är Preparering För Tävling (och livet) Det spelar ingen roll hur duktig du är om du är skadad... Välkomna till mitt Träning - Föreläsning

Läs mer

Bli en del av INFINITYS TÄVLINGSLAG !

Bli en del av INFINITYS TÄVLINGSLAG ! Bli en del av INFINITYS TÄVLINGSLAG 2018-2019! Var med oss nästa säsong när vi gör en storsatsning för våra lag och förening. Tillsammans kommer vi skapa en oförglömlig säsong! Vecka 34 håller vi tryout

Läs mer

Obs! Karolinas lektioner startar vecka 5 pga att hon är på Jamaica för studier i Dancehall.

Obs! Karolinas lektioner startar vecka 5 pga att hon är på Jamaica för studier i Dancehall. Gilla oss på facebook! DF Studio Danza Bryggaregatan 18-20 50338 Borås info@studiodanza.nu Hej och välkommen till en ny danstermin hos oss på DF Studio Danza! Terminen startar vecka 4, dvs måndag den 25

Läs mer

Utbud hösten 2012. Nora. vt - 2013

Utbud hösten 2012. Nora. vt - 2013 Utbud hösten 2012 Nora vt - 2013 Hej Nytt år, nya möjligheter! Folkbildningens kulturskola fortsätter med nya spännande och kreativa studiecirklar. Studieförbunden har gemensamt arbetat fram vårens utbud

Läs mer

Hej. Elin Sörman tf samordnare Folkbildningens Kulturskola i Nora Nora kommun ,

Hej. Elin Sörman tf samordnare Folkbildningens Kulturskola i Nora Nora kommun , Utbud hösten 2016 Hej Folkbildningens kulturskola fortsätter med nya spännande studiecirklar i höst. Studieförbunden har gemensamt arbetat fram utbudet så att du ska hitta något som passar just dig. Bläddra

Läs mer

Lerums Konståkningsklubb

Lerums Konståkningsklubb Skridskoskolan säsongen 2015/16 1 Skridskoskolan tränar i Vättlehallen på söndagar kl. 10.00-11.00. Schema höstterminen 2015 söndag 6 september 10-11 söndag 13 september 10-11 söndag 20 september 10-11

Läs mer

Hej. Känner du att de är något som du vill göra men som inte finns med i foldern, kontakta Elin!

Hej. Känner du att de är något som du vill göra men som inte finns med i foldern, kontakta Elin! Utbud våren 2016 Hej Folkbildningens kulturskola fortsätter med nya spännande studiecirklar i vår. Studieförbunden har gemensamt arbetat fram utbudet så att du ska hitta något som passar just dig. Bläddra

Läs mer

BLI EN DEL AV CHEER INFINITY ATHLETICS

BLI EN DEL AV CHEER INFINITY ATHLETICS BLI EN DEL AV CHEER INFINITY ATHLETICS 2018 2019 INFINITYS HISTORIA Oändliga möjligheter, oändliga drömmar, oändlig gemenskap och glädje. Det var vår vision när vi startade och gav namn till Cheer Infinity

Läs mer

Föräldramöte FTG VT /08

Föräldramöte FTG VT /08 Föräldramöte FTG VT2017 2017-02-06/08 AGENDA Det här är Trosagymnasterna Vad är truppgymnastik? Gymnastikförbundet Vår strategi Trupperna Tävlingsgymnasten i FTG Träningsregler Arbetsgrupper Det här är

Läs mer

SV Sörmland. Dansprogram Höst 2016

SV Sörmland. Dansprogram Höst 2016 SV Sörmland Dansprogram Höst 2016 Anmälan, mer info 010-199 23 30 sormland@sv.se The Pointe Artistiska show & dansskola Ämne Dag Tid Ålder Nivå Ledare Pris Balett* Måndag 16.30-18.00 Proffslinjen 2014

Läs mer

PRAKTISK INFO. Yoga kan lära dig bli mer medveten om nuet, ge dig mer glädje samt inre lugn och frid.

PRAKTISK INFO. Yoga kan lära dig bli mer medveten om nuet, ge dig mer glädje samt inre lugn och frid. PRAKTISK INFO Plats bokas i Tidsbokare på hemsidan Kösystem finns, avboka plats senast en timma innan klass vid förhinder. Kom i tid, om du ej meddelat att du är sen släpps din plats till ev. drop-in-elev

Läs mer

Tävlingsstege Aerobic Gymnastics

Tävlingsstege Aerobic Gymnastics Tävlingsstege Aerobic Gymnastics 2017-2020 Generellt Samma gymnast har möjlighet att tävla på två olika nivåer, men måste då tävla i olika kategorier. Tex, Individuellt i Nivå 4A och trio i Nivå 3. Gymnasten

Läs mer

Tävlingsstege Aerobic Gymnastics

Tävlingsstege Aerobic Gymnastics Tävlingsstege Aerobic Gymnastics 2017-2020 Generellt Samma gymnast har möjlighet att tävla på två olika nivåer, men måste då tävla i olika kategorier. Tex, Individuellt i Nivå 2A och trio i Nivå 3. Gymnasten

Läs mer

GYMNASTIKSPELEN 2014

GYMNASTIKSPELEN 2014 Vid varje Gymnastikspel lanseras en ny cool t-shirt. Har du tips på hur årets Gymnastikspelströja ska se ut? Kom med dina idéer senast den 28 februari. Maila sydost@gymnastik.se t-shirten 2012 Sidan 2

Läs mer

Regelverk för BKK Innehåll

Regelverk för BKK Innehåll Regelverk för BKK Innehåll Regler för åkare Koreografi Obligatorisk träning utanför isen Obligatorisk för- och eftersäsong Obligatoriskt hemmaläger Obligatoriskt sommarläger Tävling Test Föräldraregler

Läs mer

TÄVLINGSSTEGE AEROBIC GYMNASTICS

TÄVLINGSSTEGE AEROBIC GYMNASTICS TÄVLINGSSTEGE AEROBIC GYMNASTICS 2017-2020 GENERELLT Samma gymnast har möjlighet att tävla på två olika nivåer, men måste då tävla i olika kategorier. Tex, Individuellt i Nivå 2A och trio i Nivå 3. Gymnasten

Läs mer

Lilla Handboken. Börja träna Taekwondo

Lilla Handboken. Börja träna Taekwondo Lilla Handboken Börja träna Taekwondo Taekwondo - träning för alla Huvudmålet med all träning är att stärka individens fysiska och psykiska förmåga. Framförallt skall varje individ känna att han/ hon har

Läs mer

Att alla är så snälla och att man får vara med mycket i föreställningarna.

Att alla är så snälla och att man får vara med mycket i föreställningarna. Våga Visa kultur- och musikskolor Sida 1 (8) Värmdö Scenskola Vad är bäst? Alla andra elever. Allt. Allt, jag tycker jätte mycket om teater. Allting. Att alla bryr sig om mig. Att alla är med på en stor

Läs mer

Föräldramöte FTG HT

Föräldramöte FTG HT Föräldramöte FTG HT2017 2017-09-11-17 AGENDA Det här är Trosagymnasterna Vad är Truppgymnastik? Gymnastikförbundet Vår strategi Trupperna Tävlingsgymnasten i FTG Träningsregler Hur kan du stötta föreningen?

Läs mer

Nedan ser ni vilka grupper som finns och när träningen startar, schema och exakta datum för varje grupp finns separat.

Nedan ser ni vilka grupper som finns och när träningen startar, schema och exakta datum för varje grupp finns separat. JUNIORTRÄNING 2018 Nu startar äntligen juniorträningen igen! Juniorträning är för barn från 4 år och uppåt. Nedan ser ni vilka grupper som finns och när träningen startar, schema och exakta datum för varje

Läs mer

GYMNASTIKSPELEN 3-4/5 2014

GYMNASTIKSPELEN 3-4/5 2014 Sidan 1 GYMNASTIKSPELEN 3-4/5 2014 Innehållsförteckning Sida 2 Allmän information 3-4 Gymnastikspelscupen 5 Gympakampen 6 Föreningsmixen 7 Gyllene Hatten 8 GympaKidz uppvisning 9 KARL-OSKAR 10 Prova-på

Läs mer

Tränings- och Tävlingsgrupp 13 år och äldre (födda 02 och tidigare):

Tränings- och Tävlingsgrupp 13 år och äldre (födda 02 och tidigare): Tränings- och Tävlingsgrupp 13 år och äldre (födda 02 och tidigare): HT (15 veckor) 1tim/vecka HT (15 veckor) 2tim/vecka (+ fysträningsspass och teori) VT (17 veckor) 1 tim/ vecka VT(17veckor) 2 tim/vecka

Läs mer

IFK Eskilstuna P07. Föräldramöte

IFK Eskilstuna P07. Föräldramöte IFK Eskilstuna P07 Föräldramöte 2017-03-30 Innehåll föräldramöte 1. Truppen 2. Träningar 3. Träningsmatcher/cuper 4. Seriespel 5. Agerande på matcher 6. Välkommen som förälder 7. Verktyg 8. Kommande aktiviteter

Läs mer

Kurskatalog Hösten 2012

Kurskatalog Hösten 2012 Kurskatalog Hösten 2012 Välkommen till Improvisation & Co Vill du skratta mer och som en bonus även bli bättre på att tala inför andra? Älskar du redan att improvisera eller är du helt enkelt bara nyfiken?

Läs mer

Shotokan Karateklubb

Shotokan Karateklubb Shotokan Karateklubb Helsingborg Shotokan Karate Do MOTION SJÄLVFÖRSVAR TÄVLING Vad är karate? Karaten är svår att beskriva med några få ord. Man kan säga att det är en gammal stridskonst som har utvecklats

Läs mer

Nora. Utbud våren 2014

Nora. Utbud våren 2014 Nora Utbud våren 2014 Hej Folkbildningens kulturskola fortsätter med nya spännande studiecirklar i vår. Studieförbunden har gemensamt arbetat fram vårens utbud så att DU ska hitta något som passar just

Läs mer

SÅ MYCKET MER. Det finns många uppfattningar om konfirmation, men det är bara en sak som vi törs säga med säkerhet: Konfirmation är så mycket mer.

SÅ MYCKET MER. Det finns många uppfattningar om konfirmation, men det är bara en sak som vi törs säga med säkerhet: Konfirmation är så mycket mer. R I F T A M N IO N 0 O 2 K 5 1 0 2 6 1 SÅ MYCKET MER. Det finns många uppfattningar om konfirmation, men det är bara en sak som vi törs säga med säkerhet: Konfirmation är så mycket mer. Så mycket mer än

Läs mer

Bra genomförd tävling

Bra genomförd tävling I lördags arrangerade DCSW:s Dansföreing och DansCenter Sofia Westlund sin första regionstävling i Åmål. Drygt 350 dansare från Åmål, Tidaholm, Lidköping, Göteborg, Kalmar och Helsingborg deltog i disciplinerna

Läs mer

Strängnäs GF Verksamhetsberättelse

Strängnäs GF Verksamhetsberättelse 2014 Strängnäs GF Verksamhetsberättelse Året som gått Strängnäs GFs gångna år har sett annorlunda ut än tidigare år. Nya samarbeten har skapats, förändring i träning- och tävlingsplanering samt att föreningen

Läs mer

DANS ÄR FANTASTISKT!

DANS ÄR FANTASTISKT! DANSHUSET TEL: 08-55 11 86 50 MAIL: INFO@DANSHUSET.SE ÅKERSBERGA UPPLANDS VÄSBY SOLLENTUNA NACKA BROMMA ENSKEDE DANS ÄR FANTASTISKT! PRODUKTUTBUD, TJÄNSTER & SAMARBETEN. DANSKLASSER PRIVATLEKTIONER TRÄNINGSPASS

Läs mer

JULENS AKTIVITETER 2014

JULENS AKTIVITETER 2014 JULENS AKTIVITETER 2014 BLANDAT PONNY HÄST PRIVATLEKTION Välkommen till stallet VARJE DAG!! On 24 Juliga dagar i stallet! To 25 Fr 26 Lö 27 2 5 2 5 Barnkurs de små Julkurs för de små!! Ridning och pyssel

Läs mer

UTBILDNING. Kompetenskrav och kriterier för blivande tränare, domare, utbildare och examinatorer inom Sveriges Dansorganisation 2017

UTBILDNING. Kompetenskrav och kriterier för blivande tränare, domare, utbildare och examinatorer inom Sveriges Dansorganisation 2017 UTBILDNING. Kompetenskrav och kriterier för blivande tränare, domare, utbildare och examinatorer inom Sveriges Dansorganisation 2017 1 Tränare i Disco, Hiphop, Ballroom, Artistic Ballroom och Konstnärlig

Läs mer

Sommarlov i Ale 2013

Sommarlov i Ale 2013 Sommarlov i Ale 2013 Utomhusbad i Ale Vi finns på plats för märkestagning >>Hultasjön v 28,32 och 33 >>Vimmersjön v. 33 Personalen i Skepplanda simhall hälsar alla barn välkomna till årets märkestagning.

Läs mer

KURSER HÖSTEN 2012 MIX. 4-7 år STREET DISCO. Piano/Fiol för Benjamin Kallenberg. KnatteMIX

KURSER HÖSTEN 2012 MIX. 4-7 år STREET DISCO. Piano/Fiol för Benjamin Kallenberg. KnatteMIX hösten 2012 www.lidingodanscenter.se med reservation för ändringar 08-766 62 31 Tre dansstudior i Torsvik Stockholmsvägen 18 Centralt på Lidingö, nära från sta n 11 minuter kommunalt från Karlaplan, gratis

Läs mer

Huddinge truppcup! Välkomna till. Den oktober 2017 Inbjudan och PM1

Huddinge truppcup! Välkomna till. Den oktober 2017 Inbjudan och PM1 Välkomna till Huddinge truppcup! Den 14-15 oktober 2017 Inbjudan och PM1 En truppgymnastiktävling för pojk-, flick- och mixlag som inte har så stor tävlingsvana eller som inte har tävlat på högre nivåer.

Läs mer

Älvkarleby Gymnastikförening Verksamhetsberättelse för 2013

Älvkarleby Gymnastikförening Verksamhetsberättelse för 2013 Älvkarleby Gymnastikförening Verksamhetsberättelse för 2013 Sida 1 av 8 1. Allmänt Föreningens ändamål, att öka rörelseglädjen och kunskapen om olika aktiviteter och motionens positiva inverkan på människor

Läs mer

GYMNASTIKSPELEN 9 APRIL 2016 TELEBORGSHALLEN, VÄXJÖ

GYMNASTIKSPELEN 9 APRIL 2016 TELEBORGSHALLEN, VÄXJÖ GYMNASTIKSPELEN 9 APRIL 2016 TELEBORGSHALLEN, VÄXJÖ INNEHÅLLSFÖRTECKNING Arrangemang Beskrivning Sida Inspiration Utbildningar för att få till 3 Uppvisning/show en bra uppvisning/show Gymnastikspelscupen

Läs mer

Dansstudion. För hela Östergötland! Gratis. Norrköping 25/8 v. 34 Linköping 31/8 v. 35 Motala 16/9 v. 38

Dansstudion. För hela Östergötland! Gratis. Norrköping 25/8 v. 34 Linköping 31/8 v. 35 Motala 16/9 v. 38 Dansstudion För hela Östergötland! Gratis Prova-på Norrköping 25/8 v. 34 Linköping 31/8 v. 35 Motala 16/9 v. 38 FÖR mer information och anmälan folkuniversitetet.se/motala, linkoping, norrkoping 1 Språk

Läs mer

Kvinnlig AG Västerås Gymnastikförening

Kvinnlig AG Västerås Gymnastikförening Kvinnlig AG Västerås Gymnastikförening Vad är kvinnlig artistisk gymnastik? (AG) En individuell sport med redskapen bom, barr, hopp och fristående. Det finns obligatoriska moment som ska finnas med i en

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN 2011 MARIEHAMNS GYMNASTIKFÖRENING R.F. SAMMANFATTNING

VERKSAMHETSPLAN 2011 MARIEHAMNS GYMNASTIKFÖRENING R.F. SAMMANFATTNING VERKSAMHETSPLAN 2011 SAMMANFATTNING Gymnastik är en form av idrott, som alla har nytta av att hålla på med. Gymnastiken ger en god kroppskontroll, är utvecklande av motoriken samt dynamisk och mångfacetterad.

Läs mer

KURSER VÅREN 2013 MIX. 4-7 år. 7-9 år STREET DISCO. Piano/Fiol för Benjamin Kallenberg. KnatteMIX

KURSER VÅREN 2013 MIX. 4-7 år. 7-9 år STREET DISCO. Piano/Fiol för Benjamin Kallenberg. KnatteMIX våren 2013 www.lidingodanscenter.se med reservation för ändringar 08-766 62 31 Tre dansstudior i Torsvik Stockholmsvägen 18 Centralt på Lidingö, nära från sta n 11 minuter kommunalt från Karlaplan, gratis

Läs mer

Juniorträning Frösåker 2018

Juniorträning Frösåker 2018 Juniorträning Frösåker 2018 Sida 1 av 5 JUNIORTRÄNING 2018 Upptaktsträff för alla juniorer och föräldrar den 18 april kl. 17:00 Juniorträning är en mycket viktig verksamhet för vår idrottsförening. Vår

Läs mer

Verksamhetsplan Dansklubben Quick & Quick

Verksamhetsplan Dansklubben Quick & Quick Verksamhetsplan Dansklubben Quick & Quick 2017-2019 Vision för DK Quick & Quick Dansklubben Quick & Quick har 50 tävlingsdansare år 2019! Dansklubben Quick & Quick ska växa varje år! Med rätt aktiviteter

Läs mer

Täby GF kopplat till Gymnastiken vill

Täby GF kopplat till Gymnastiken vill Täby GF kopplat till Gymnastiken vill I enlighet med gymnastiken vill och nya utvecklingsmodellen färgkodar vi vår verksamhet så att den kan översättas till de nya etiketterna enligt nedan. Utvecklingsmodellen

Läs mer

Informa(onsmöte 25 feb

Informa(onsmöte 25 feb Informa(onsmöte 25 feb Vi har behov av alla typer av ledare. Kanske hjälpa (ll vid träningar, vara markörer vid spel eller hålla koll på närvarolistor osv. På informa(onsträffen får ni träffa (digare ledare,

Läs mer

Kursprogram hösten 2017

Kursprogram hösten 2017 Kursprogram hösten 2017 WWW.DANSVERKET.NU WWW.SV.SE/STOCKHOLMSLAN HEJ! Varmt välkommen till oss på Dansverket. Titta runt bland våra kurser och låt dig inspireras inför hösten! Info om anmälan finner du

Läs mer

Information till föräldrar i SGA

Information till föräldrar i SGA Information till föräldrar i SGA Om föreningen Sandvikens Gymnastikavdelningar (SGA) har idag ca. 1200 aktiva medlemmar och ca. 45 grupper med ca.70 välutbildade ledare. Vi är idag Sandvikens största barn-

Läs mer

11-12 OKTOBER 2014. www.sisuidrottsutbildarna.se/varmland

11-12 OKTOBER 2014. www.sisuidrottsutbildarna.se/varmland 11-12 OKTOBER 2014 www.sisuidrottsutbildarna.se/varmland Välkommen till SISU-helgen! SISU-helgen är vår enskilt största satsning för att stärka våra ledare. Förutom kicken av att få träffa andra inspirerande

Läs mer

Gruppindelning JUNIOR

Gruppindelning JUNIOR GRUNDKURS JUNIOR Grundkursen vänder sig till barn från 6 år och uppåt. Inga förkunskaper krävs. Lektionen är 45 min och består av en hälft ridning med vuxen som ledare och en hälft teori. GRUND2KURS Här

Läs mer

KURSER våren 2014 LINKÖPING NORRKÖPING KISA/RIMFORSA

KURSER våren 2014 LINKÖPING NORRKÖPING KISA/RIMFORSA KURSER våren 2014 LINKÖPING NORRKÖPING KISA/RIMFORSA 2 Dansstudion Östergötland Dansstudion erbjuder en mängd olika danskurser, allt från balett till hip hop. Vi har välutbildade lärare med bred erfarenhet

Läs mer

SPELARMÖTE 9/11 STORVRETA IK/WATTHOLMA IF P-00 & STORVRETA IK P-01

SPELARMÖTE 9/11 STORVRETA IK/WATTHOLMA IF P-00 & STORVRETA IK P-01 SPELARMÖTE 9/11 STORVRETA IK/WATTHOLMA IF P-00 & STORVRETA IK P-01 INNEHÅLL: - INLEDNING - PRESENTATION LEDARSTAB - HUVUDTRÄNAREN HAR ORDET - SPELARTRUPP - JUNIOR- & SENIORFOTBOLL - TRÄNINGAR FRAM TILL

Läs mer

DANSTEKNIK. Ämnets syfte

DANSTEKNIK. Ämnets syfte DANSTEKNIK Ämnet dansteknik är till sin karaktär konstnärligt och innefattar träning i olika genrer och stilar inom scenkonstnärlig dans. Genrerna kan vara historiska eller samtida. Ämnet innefattar även

Läs mer

SIMHOPPSVERKSAMHETEN I MALMÖ SIMSÄLLSKAP OCH MALMÖ KAPPSIMNINGSKLUBB 2014

SIMHOPPSVERKSAMHETEN I MALMÖ SIMSÄLLSKAP OCH MALMÖ KAPPSIMNINGSKLUBB 2014 HOPPSKOLA vit och rosa (termin 1 och termin 2) Nybörjarhoppskolan består av hoppskola termin 1 (HS vit 1-4) och hoppskola termin 2 (HS rosa 1-3). I nybörjarhoppskolan tränar man en gång i veckan. Alla

Läs mer

Dansskolan nära dig. www.dansgarage

Dansskolan nära dig. www.dansgarage Välkomna till Dansskolan nära dig Vårterminen 2011 11 www.dansgarage.dansgaraget.se Vårterminen 2011 11 Börjar vecka 5 (31 januari) pågår 14 veckor med sportlov vecka 9 & påsklov 16. Slutar vecka 20 (22

Läs mer

Föräldramöte FTG VT /28

Föräldramöte FTG VT /28 Föräldramöte FTG VT2018 2018-02-26/28 AGENDA Det här är Trosagymnasterna Vad är truppgymnastik? Gymnastikförbundet Vår strategi Trupperna Tävlingsgymnasten i FTG Träningsregler Arbetsgrupper Det här är

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Malmberget/Gällivare Vårterminen 2013 DELTAGANDE AKTÖRER Anna Haapaniemi tel. 070-319 81 84 happa78@hotmail.com Malmbergets Fysioterapi Järnvägsgatan 4 tel.

Läs mer

Sammanställning av kurser, våren 2014 Start vecka 4 (12 ggr)

Sammanställning av kurser, våren 2014 Start vecka 4 (12 ggr) Sammanställning av kurser, våren 2014 Start vecka 4 (12 ggr) Dag Tid Plats Stil Nivå Ledare Pris Antal Beskrivning Måndag 17.00-18.00 Slakthuset Streetdance Nivå 1, fr 13 år. minst 2 OK fr Showkids el

Läs mer

Föräldramöte Föreningen Trosagymnasterna - FTG

Föräldramöte Föreningen Trosagymnasterna - FTG Föräldramöte Föreningen Trosagymnasterna - FTG 2015-03- 26 AGENDA De olika trupperna Mål och övningskrav Träningsregler Barnens egna spelregler Tävling/uppvisning Vi behöver lite hjälp KommunikaMonskanaler

Läs mer

Säsongen 2015-2016, Träningsstruktur 2.0

Säsongen 2015-2016, Träningsstruktur 2.0 Säsongen 2015-2016, Träningsstruktur 2.0 BKC har många aktiva spelare i våra träningsgrupper. I år har vi gjort ett stort jobb, lagt ner tid och tanke för att göra säsongen så bra som möjligt. Med vår

Läs mer

Hej. Känner du att de är något som du vill göra men som inte finns med i foldern, kontakta Elin!

Hej. Känner du att de är något som du vill göra men som inte finns med i foldern, kontakta Elin! Utbud våren 2017 Hej Folkbildningens kulturskola fortsätter med nya spännande studiecirklar i vår. Studieförbunden har gemensamt arbetat fram utbudet så att du ska hitta något som passar just dig. Bläddra

Läs mer

Kläder till barnklasserna

Kläder till barnklasserna Kläder till barnklasserna Arnbergs kommer att stå för en del av kläderna och ni står för en del. Arnbergs kläderna kommer att finnas på plats på Nöjesteatern under lördagen och söndagen. Ni tar med det

Läs mer

8 9 oktober. Två inspirerande dagar för din hälsa! Fri entré, Lidingö stadshus www.lidingo.se/livsgladje65

8 9 oktober. Två inspirerande dagar för din hälsa! Fri entré, Lidingö stadshus www.lidingo.se/livsgladje65 8 9 oktober Två inspirerande dagar för din hälsa! Fri entré, Lidingö stadshus www.lidingo.se/livsgladje65 Livsglädje att leva livet hela livet Det finns så mycket att njuta av och bli glad av i livet,

Läs mer

Nora. Utbud hösten 2013

Nora. Utbud hösten 2013 Nora Utbud hösten 2013 Hej Hösten närmare sig! Folkbildningens kulturskola fortsätter med nya spännande studiecirklar. Studieförbunden har gemensamt arbetat fram höstens utbud så att DU ska hitta något

Läs mer

Karlskoga GK. Junior och Elit utveckling. Värderingar och mål Styrdokument

Karlskoga GK. Junior och Elit utveckling. Värderingar och mål Styrdokument Karlskoga GK Junior och Elit utveckling Värderingar och mål Styrdokument 1 Innehåll VERKSAMHETSIÈ 3 VÄRDEGRUND 3 VISION 3 VERKSAMHETEN I KORTHET 4 VÅRA GRUPPER 4-6 TRÄNINGSGRUPPER GOLFKUL 7 JUNIOR CLUB

Läs mer

POLICY och Information för Luleå konståkningsklubb. Organisations nr:

POLICY och Information för Luleå konståkningsklubb. Organisations nr: POLICY och Information för Luleå konståkningsklubb Organisations nr: 897001-2186 Bildad 1986 Inledning Detta dokument är framtaget för att tydliggöra de riktlinjer vi arbetar efter i vår klubb. Styrelsen

Läs mer

ÅLANDS MUSIKINSTITUT Musik- & Dansstudier

ÅLANDS MUSIKINSTITUT Musik- & Dansstudier ÅLANDS MUSIKINSTITUT Musik- & Dansstudier 2019 Ålands musikinstitut Ålands musikinstitut är en skola för dig som vill lära dig att spela ett instrument, sjunga eller dansa. Från 7 års ålder kan du söka

Läs mer

Allmän information om VSC VSC s juniorverksamhet Kommande evenemang Avgifter Kontaktvägar Aktiva Föräldrar. Agenda föräldramöte 080831

Allmän information om VSC VSC s juniorverksamhet Kommande evenemang Avgifter Kontaktvägar Aktiva Föräldrar. Agenda föräldramöte 080831 Allmän information om VSC VSC s juniorverksamhet Kommande evenemang Avgifter Kontaktvägar Aktiva Föräldrar Agenda föräldramöte 080831 Allmän information om VSC (1) Historia Föreningen registrerad som Västerås

Läs mer

Här formas. framtiden

Här formas. framtiden Här formas framtiden ESTETISKA PROGRAMMET GISLAVEDS GYMNASIUM Det ESTETISKA PROGRAMMET är ett högskoleförberedande program, där valfriheten ger dig möjlighet att lägga tyngdpunkten på det du är intresserad

Läs mer

Välkomna till Valldas juniorträning 2014

Välkomna till Valldas juniorträning 2014 Välkomna till Valldas juniorträning 2014 Då var det dags att starta ett nytt golfår och denna säsongen bygger vi vidare på de senaste två säsongernas uppskattade koncept. Nytt för i år är att PO och Rikard

Läs mer

KURSUTBUD H Ö S T E N

KURSUTBUD H Ö S T E N KURSUTBUD H Ö S T E N 2 0 1 8 DEN BLÅ-GULA VÄGEN ANSVAR Vi tar ansvar över vår egen träning och utveckling ARBETE Vi når framgång genom hårt arbete GLÄDJE Vi har alltid roligt med vår tennis Minitennis

Läs mer

Gilla oss på facebook!

Gilla oss på facebook! Gilla oss på facebook! Hej och välkommen till en ny danstermin hos oss på DF Studio Danza! Terminen startar vecka 36, dvs måndag till söndag. Innan du gör din anmälan är det viktigt att du läser igenom

Läs mer

Damträning i Marbella

Damträning i Marbella Damträning i Marbella Detta är en inbjudan till dig som vill träna golf tillsammans med andra skandinaviska kvinnor. Vare sig du är en inbiten golfare, spelar ibland eller är nybörjare så är du väldigt

Läs mer

Samvaro NYHETER FÖR SÖRLIDEN-VALLA SAMVERKANSFÖRENING NUMMER 2 2015. Sörliden/Valla samverkansförenings nya lokal

Samvaro NYHETER FÖR SÖRLIDEN-VALLA SAMVERKANSFÖRENING NUMMER 2 2015. Sörliden/Valla samverkansförenings nya lokal Samvaro NYHETER FÖR SÖRLIDEN-VALLA SAMVERKANSFÖRENING NUMMER 2 2015 Sörliden/Valla samverkansförenings nya lokal HÖSTENS och VINTERNS 2 AKTIVITETER 2014-2015 Lär dig cykla! Sörliden Valla ordnar i samarbete

Läs mer

EFTERMIDDAGSAKTIVITETER 4 april 17 juni 2011 SKANDINAVISKA SKOLAN MADRID

EFTERMIDDAGSAKTIVITETER 4 april 17 juni 2011 SKANDINAVISKA SKOLAN MADRID EFTERMIDDAGSAKTIVITETER 4 april 17 juni 2011 SKANDINAVISKA SKOLAN MADRID Eftermiddagsaktiviteter 4 april 17 juni. Välkomna till eftermiddagsaktiviteternas tredje period som börjar den 4 april och håller

Läs mer

Tävlings- och aktivitetsinformation HT 2016

Tävlings- och aktivitetsinformation HT 2016 Tävlings- och aktivitetsinformation HT 2016 Observera att ändringar kan komma att göras gällande medföljande tränare på respektive tävling. 28/8 Kick Off! Alla simmare från tävlingsgrupperna (TT,FT,BT,ST)

Läs mer

GRUPPTRÄNINGSSCHEMA Kvarteret Kronoberg våren 2011 Gäller vecka 2-22. Med reservation för förändringar. Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag 08.00 YOGA 45 min * * * * 09.00 PILATES 55 min 10.00 PUMP 55

Läs mer

Kläder till barnklasserna

Kläder till barnklasserna Kläder till barnklasserna Arnbergs kommer att stå för en del av kläderna och ni står för en del. Arnbergs kläderna kommer att finnas på plats på Nöjesteatern under lördagen och söndagen den vid er första

Läs mer

Månadsbrev - Järfälla konstsim

Månadsbrev - Järfälla konstsim Månadsbrev - Järfälla konstsim JUNI Sommaruppvisning Junior SM & SM Junior EM Månadsbrev Vårterminen har lidit mot sitt slut och det är nu äntligen dags för sommar! Vi hoppas att alla har haft en härlig

Läs mer

HÄLSOTEKET vår januari 1 juni. Östra Göteborg Gamlestaden, Kviberg, Kortedala, Utby och Bergsjön

HÄLSOTEKET vår januari 1 juni. Östra Göteborg Gamlestaden, Kviberg, Kortedala, Utby och Bergsjön FYSISK AKTIVITET HÄLSOTEKET vår 2019 14 januari 1 juni GEMENSKAP FÖRELÄSNING HÄLSOSAMTAL Östra Göteborg Gamlestaden, Kviberg, Kortedala, Utby och Bergsjön Välkommen till Hälsoteket i Östra Göteborg På

Läs mer

47:e Danderyds OS Friidrott med glädje, sundhet och utveckling

47:e Danderyds OS Friidrott med glädje, sundhet och utveckling 47:e Danderyds OS - 2018 Danderyds OS i korthet ~600 barn åk 2-6 Gratis att delta! Startade 1972 4 Vandringspriser Löpning, hopp och kast! Stafetter som engagerar! Klasser Lågstadium: 4x100m Mellan: 6x200m

Läs mer

HUR LÄGGA UPP TRÄNINGEN? Fredric Portin, Förbundstränare FSO

HUR LÄGGA UPP TRÄNINGEN? Fredric Portin, Förbundstränare FSO HUR LÄGGA UPP TRÄNINGEN? Fredric Portin, Förbundstränare FSO Vänta inte på att något eller någon ska göra saker enklare för dig. Den perfekta tiden kommer aldrig Fysiska grunder Livet, tidsanvändningen

Läs mer