H A U T E B E A U T É

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "H A U T E B E A U T É"

Transkript

1 HAUTE BEAUTÉ

2 «WE TAKE CARE OF YOUR DREAMS» Rosy & Maria CARITA

3 Reveal your beauty FACE - BODY - HAIR

4 11 Faubourg St-Honoré, Paris På denna fashionabla adress i Paris mest exklusiva kvarter ligger Carita Maison de Beauté. Här skapades Caritas skönhetsserie Haute Beauté, inspirerad av systrarna Maria och Rosy Caritas kreativitet. Den prestigefyllda skönhetssalongen är en av Paris mest lyxiga och det är här som Caritas expertis inom skönhet och välbefinnande utvecklas år efter år. De kombinerade effekterna av Maison de Beautés behandlingar och aktiva produkter för ansikte, kropp och hår tar fram det unika och vackra i varje kvinna. Caritas hemmaprodukter omfattar hela skönhetskonsten i koncentrerad form och förlänger resultaten av de magiska behandlingarna.

5 EAU DE PARFUM Essensen av Haute Beauté Att locka fram varje kvinnas personlighet och låta hennes skönhet utvecklas som en parfym, det är det som är vårt kall. Rosy Carita Med Eau de Parfum introducerar Carita det avslutande steget i kvinnans skönhetsvård. Parfymen är själva essensen av Carita Haute Beauté, baserad på en perfekt kombination av lyx, kvinnlighet och skönhetsexpertis. Den eleganta, personliga doften fullbordar skönhetsbehandlingen för ansikte, kropp och hår. Eau de Parfum har skapats av mästerparfymören Alberto Morillas som har tolkat Caritas passion för skönhet med naturens finaste ingredienser. Den kristallklara, fräscha blomdoften utvecklas till en diskret aning av vanilj och musk, ett uttryck för den bara hudens sensualitet. Eau de Parfum lyfter fram varje kvinnas skönhet och gör henne unik. Toppnoten är fräsch, lätt och kristallklar, en harmonisk blandning av bergamott och rosenknoppar. Den sjunker gradvis undan för att ersättas av en blommig, elegant och omslutande hjärtnot med skira minnen av ros, viol och iris. Basnoten har vaniljens mjukhet, umbrans hetta och muskens oemotståndliga sensualitet. Eau de Parfum presenteras i den klassiska FLUIDE DE BEAUTÉ 14 flaskan, med Maison de Beautés berömda entré ingraverad på frostad bakgrund; en inbjudan att besöka Haute Beautés unika värld.

6 FACE Carita Haute Beautés ultimata hudvårdsprodukter bevarar skönheten över tiden, motverkar hudens förtidiga åldrande och ger ökad lyster. Silkeslena konsistenser, synliga resultat och innovativa formulas: de exceptionella hudvårdsprodukterna innehåller de senaste tekniska innovationerna från Caritas laboratorium och kombinerar effektivitet med njutning för alla sinnen. BEAUTY DIAMOND Förenar diamantens kraftfulla anti-age-egenskaper med turmalin, safir och andra exklusiva, högteknologiska ingredienser för att skapa den ultimata skönhetsvården för din hud - dag som natt. PROGRESSIF Samlingsnamnet för Caritas exklusiva anti-age-serier och resultatet av Caritas samlade forskning. Motverkar aktivt åldrandet dag efter dag och slätar ut tidens spår. IDEAL IDEAL-serien samlar tre produktserier som möter de individuella behoven hos olika hudtyper, samtidigt som den bevarar hudens balans och ungdomliga utseende.

7 BEAUTY DIAMOND För mogen hud Med BEAUTY DIAMOND har Carita förenat diamantens kraftfulla anti-age-egenskaper med turmalin, safir och andra exklusiva, högteknologiska ingredienser och skapat den ultimata skönhetsvården för din hud - dag som natt.. BEAUTY DIAMOND Extraordinär anti-age-creme som kombinerar äkta diamant och turmalin med avancerad växtteknologi för oöverträffade resultat. Den rika cremen fullkomligt smälter in i huden och droppmatar cellerna med aktiva ingredienser. Huden får en ny fräschör och lyster. BEAUTY DIAMOND REGENERATING MIDNIGHT CONCENTRATE Nattens juvel för huden ett djupverkande, högaktivt koncentrat som skänker din hud fördelarna av 12 timmars sömn. Koncentratet fyller på hudens energi och hjälper den att återhämta sig från dagens påfrestningar. Använd den som nattcreme, mask eller intensivbehandling beroende på ditt hudvårdsbehov. BEAUTY DIAMOND EYE PROGRAM- DAY AND NIGHT Exceptionell vårdande duo för dagen och natten med diamanter som utnyttjar hudens naturliga cykel för att återfå sin vitalitet och lyster. Ögonområdet blir synbart regenererat, föryngrat och utvilat.

8 PROGRESSIF ANTI-AGE GLOBAL / PERFECT För mogen hud En exklusiv och komplett anti-age-serie för mogen hud. Perfect-serien är speciellt utvecklad för att motverka hudens alla ålderstecken, och innehåller höga koncentrationer aktiva, avancerade växtingredienser. PERFECT SERUM TRIO OF GOLD, det ultimata antiage-serumet för mogen hud 50+. Boostar hudens energiflöden med Caritas unika Cinetic Technology för att motverka och korrigera hudens samtliga ålderstecken rynkor, elasticitetstapp, pigmenteringar och minskad komfort. Innehåller stoft av äkta 24 k guld. PERFECT CREAM är den ultimata vården mot alla typer av hudens åldrande. Förbättrar spänsten, reducerar linjer och rynkor samt har omedelbar och långvarig återfuktande effekt. Med sin härliga, silkeslena konsistens och fantastiska resultat representerar denna exklusiva anti-age-creme Caritas totala anti-age-expertis. PERFECT CREAM FOR EYES AND LIPS fyller ut rynkor, minskar tecken på trötthet och boostar hudens fasthet. Motverkar svullnader och ringar kring ögonen samt redefinierar läppområdet.

9 PROGRESSIF ANTI-AGE / GENESIS OF YOUTH För befintliga ålderstecken Anti-age-serie med avancerade växtteknologiska ingredienser. Serien är speciellt utvecklad för att bekämpa synliga tecken på hudens åldrande. Den slätar ut rynkor, bevarar hudens fasthet och ger ökad vitalitet och lyster. Genesis of youth SERUM, djupverkande anti-ageserum mot elasticitetstapp. Med Cinetic Technology. Den ultralätta, smältande konsistensen absorberas snabbt och ger huden en fylligare, sammetsaktig finish. Huden får ny lyster, jämnare hudton och ett fastare, yngre utseende. GENESIS OF YOUTH är en milt doftande, lätt skimrande anti-age-dagcreme som förebygger och motverkar rynkor, elasticitetsförlust och andra ålderstecken. Fyller ut linjer och har en omedelbar visuell liftingeffekt. Finns även som nattcreme. GENESIS OF YOUTH FOR EYES är en behaglig multiaktiv anti-age-gel för det känsliga ögonpartiet. Slätar ut linjer samt dämpar svullnader och mörka ringar. GENESIS OF YOUTH FOR NECK AND DECOLLETAGE är en ljuvlig anti-age-creme för hals och dekolletage. Förebygger och minskar rynkor, elasticitetsförlust och pigmenteringar samt har en omedelbar uppstramande effekt. BIOLOGICAL MASK är en mycket effektiv revitaliserande och reparerande anti-age-mask som lugnar och mjukgör trött och sliten hud och ger ny friskhet och lyster.

10 PROGRESSIF ANTI-AGE / ANTI-TACHES För en mogen hud som vill förebygga och korrigera pigmenteringar. Anti-age-serie med avancerade växtteknologiska ingredienser som verkar för att motverka och reducera pigmenteringar samt främjar en jämnare hudton. INFINITE REFlECTION FOCUS SERUM, innovativt och exklusivt serum som minimerar mörka fläckar och ojämn pigmentering samt främjar en jämnare hudton som strålar av lyster. Innehåller MCL focus, en aktiv ingrediens som förebygger och korrigerar uppkomsten av olika mörka fläckar och pigmenteringar. Dagligen reduceras fläckarna och resultatet blir en hud som strålar av lyster. INFINITE REFlECTION FOCUS CREAM, lätt, lyxig creme som ger extrem komfort och näring till huden samtidigt som den främjar en jämnare hudton och ökad fasthet. Innehåller ljusreflekterande partiklar som ger en direkt lystergivande effekt tillsammans med en samansättning av aktiva anti-age ingredienser som arbetar med att reducera åldersfläckar samt bibehålla hudens fasthet och spänst. crystalline emulsion spf 30, lätt dagreme som ger fukt, skyddar huden mot fria radikaler, förebygger hudens förtidiga åldrande och motverkar pigmenteringar. Har även en mattande effekt. UVA- och UVB-filter skyddar mot solens skadliga strålar.

11 PROGRESSIF ANTI-WRINKLE / SUPREME WRINKLE SOLUTION [PRO 3W ] För de första linjerna Anti-age-serie speciellt utvecklad för att minska de första tecknen på hudens åldrande. Supreme wrinkle solution serum [PRO 3W ], anti-age-serum mot rynkor och linjer, med Cinetic Technology. Serumet minimerar förstorade porer och boostar hudens klarhet och lyster. Absorberas snabbt av huden som får ny fräschör samtidigt som rynkor och linjer slätas ut. Applicera under dagcremen. SUPREME WRINKLE SOLUTION [PRO 3W ] Ljuvlig anti-age-creme som bevarar hudens ungdomlighet genom att arbeta mot alla typer av rynkor. Motverkar framtida rynkor, minimerar linjer och fyller ut befintliga rynkor. Huden ser fylligare, lenare och synbart slätare ut. SUPREME WRINKLE SOLUTION EYE CREAM [PRO 3W ] exklusiv anti-age ögoncreme som föryngrar den känsliga huden runt ögonen, reducerar svullnader och ger en piggare blick. Försedd med en innovativ dubbelverkande applikator som man även masserar in cremen med. SUPREME WRINKLE SOLUTION FILLER [PRO 3W ] ett kosmetiskt alternativ till injektioner, inspirerad av den senaste dermatologiska teknologin. Fyller ut linjer och rynkor, plumpar upp, motverkar mikrospänningar och återfuktar med långtidsverkan. SUPREME WRINKLE SOLUTION EYE PATCH [PRO 3W ] en riktig askungebehandling för ögonområde som på tio minuter trollar bort trötthetstecken, slätar ut fina linjer, reducerar svullnader och återfuktar. 2x5 patches, räcker till fem appliceringar. SMOOTH OUT MICRO-PEEL, är en mjukgörande peelingmask med anti-age-effekt. Avlägsnar döda hudceller och ojämnheter samt ger huden ny lyster och spänst. Används en till två gånger i veckan.

12 IDEAL / HYDRATATION för fuktfattig hud IDEAL HYDRATATION ökar hudens fuktnivå och ger energi, liv och lyster åt en fuktfattig hud. Baseras på polynesiskt lagunvatten rikt på essentiella mineraler och spårämnen och förstärker hudens naturliga fuktkanaler* och cellaktivitet för att motverka utvecklingen av ålderstecken. LAGOON GEL är en härligt frisk rengöringsgel som ger huden fukt och vitalitet. Avlägsnar makeup och orenheter milt men effektivt från ansikte, ögon och läppar och lämnar huden ren och mjuk. Avsluta gärna med LAGOON WATER, ett återfuktande ansiktsvatten som lugnar huden och ger fräsch lyster. LAGOON SERUM, en koncentrerad fuktbooster som förbättrar transporten av fukt ned i huden och stimulerar produktionen av fuktbindande hyaluronsyra. En uppfriskande och effektiv törstsläckare som stärker hudbarriären, skyddar mot fuktförlust och ger huden ny lyster och energi! Applicera under cremen. LAGOON CREAM, koncentrerad fuktcreme som ger intensiv fukt, omedelbart och kontinuerligt. Rik på noni-extrakt, en tahitiansk frukt känd för sina revitaliserande och energigivande egenskaper. Huden stärks och får ny mjukhet, lyster och energi. Använd morgon och kväll. RICH LAGOON CREAM är en fuktgivande och närande 24-timmarscreme för en fuktfattig till torr hud. Den fantastiskt rika cremen ger huden ny fräschör och lyster, stärker dess försvar och motverkar de första ålderstecknen. Den fräscha anti-age-gelen för ögonen, LAGOON EYE CONTOUR, ger optimal fukt och förebygger rynkor. Minskar svullnader och mörka ringar och får din blick att stråla. LAGOON SCRUB är en rik, mjuk creme-peeling med solrosfrön. Avlägsnar döda hudceller och orenheter och gör huden sammetslen. Använd 1-2 ggr/vecka. Inspirerad av Caritas legendariska Rénovateurpeeling som används i behandlingarna. LAGOON BATH är en intensivt återfuktande ansiktsmask som fyller på fuktreserverna med hjälp av ett algextrakt. Masken har en rik men fräsch konsistens. Ger smidigare och mjukare hud med ökad lyster och vitalitet. Använd 1-2 ggr/vecka. *översta lagret av epidermis

13 IDEAL / CONTROLE för fet och blandhud IDEAL CONTROLE är en serie som uppfyller behoven hos en fet- eller blandhud samtidigt som den hjälper till att förebygga de första ålderstecknen. IDEAL / DOUCEUR för känslig hud IDEAL DOUCEUR är en serie som behandlar och stärker den mest känsliga huden samtidigt som den hjälper till att fördröja hudens ålderstecken. För att minimera reaktioner på en redan reaktiv hud har Ideal Douceur en säker formula som garanterar parfym- och alkoholfria ingredienser, inga tillsatta färgämnen samt dermatologiskt testade produkter. PEARLY MOUSSE är en unik rengöringsmousse för fet och blandhud, med mikroexfolierande partiklar och anti-age-effekt. Följ upp med POWDER LOTION, ett ansiktsvatten som tillför fukt*, balanserar talgproduktionen, ger en matt yta och motverkar förstorade porer. PURIFYING SERUM är ett högkoncentrerat serum som balanserar talgproduktionen, verkar porsammandragande och förbättrar hudstrukturen. Huden lugnas och får en matt yta. Motverkar även hudens åldrande. Appliceras under cremen. MILKY WATER är en ultramild rengöringsmjölk med mjuk och lätt konsistens specifikt framtagen för en känslig hud. COTTON SERUM innehåller en hög koncentration lugnande aktiva ingredienser. Dämpar omedelbart hudirritation och obehag. Mint- och lakritsextrakt hjälper till att reducera rodnader samt ger jämnare och klarare hudton. POWDER EMULSION är en balanserande ansiktscreme speciellt utvecklad för att bevara en perfekt balans mellan fukt* och en matt hudyta hela dagen. Verkar lugnande och renande samtidigt som den motverkar ålderstecken. Används morgon och kväll. POWDER MASK är den perfekta masken för en fet eller blandhud. Den renar, lugnar och absorberar omedelbart orenheter och överflödig talg. Minskar förstorade porer, ger ny lyster och lämnar huden jämn och slät. Använd 1-2 ggr/vecka. COTTON CREAM är en lindrande, skyddande creme som även förebygger hudens åldrande. Den återuppbygger hudens naturliga barriär samt lugnar och förebygger rodnader, irritationer och obehag. COTTON MASK, en fantastiskt lugnande och återuppbyggande fuktmask för känslig hud, med omedelbar effekt. Med sin sidenmjuka cremekonsistens lugnar den rodnader och irritationer samt återställer hudens naturliga barriär. *översta lagret av epidermis

14 PROGRESSIF ANTI-AGE / rengöring Milda rengöringsprodukter THE CLASSICS Tidlös skönhetsvård Effektiva och milda rengöringsprodukter som passar till alla Progressif-serier. YOUTH CLEANSING MILKY EMULSION är en komplett rengöring för ansikte och ögon. Behagligt mild, avlägsnar skonsamt alla makeuprester och orenheter från hudytan. YOUTH CLEANSING FOAMY OIL, rengöringsolja som förvandlas till ett rikt skum i kontakt med vatten. Avlägsnar orenheter och makeup milt men effektivt och är ett härligt alternativ för den som älskar såväl olja som skum. Får huden att kännas fantastiskt ren och frisk. Legendariska FLUIDE DE BEAUTÉ 14 är symbolen för Caritas skönhetsvård. Den närande torroljan skapades 1956 och har fått sitt namn efter 14, rue du Faubourg Saint-Honoré där systrarna Carita grundade sin skönhetssalong. Rik på hasselnötsolja och vitaminerna A, E och F skänker den näring, lenhet och lyster till ansikte, hår och kropp. Välj den skimrande varianten när du vill förhöja lystern lite extra. Använd ljuvliga YOUTH PERFECTION LOTION som uppfriskande ansiktsvatten på morgonen eller för att avlägsna de sista makeupresterna. Med sin silkesmjuka konsistens har den mjukgörande och återfuktande verkan och skänker huden en stunds välbefinnande. BI-PHASE EYE MAKE-UP REMOVER, parfymfri, oftalmologiskt testad ögonrengöring som passar alla, även de mest känsliga och kontaktlinsbärare. CLEANSING MILKY EMULSION rengöringslotion med ljuvlig konsistens för ansikte och ögon. Avlägsnar milt men effektivt makeup från ansikte och ögon och lämnar huden mjuk och fräsch. Använd morgon och kväll, ansiktsvatten behövs inte. Mild doft av mandel. BAUME DE BEAUTÉ 14, optimal SOS-produkt för ansikte, kropp och hår; inspirerad av den legendariska skönhetsoljan FLUIDE DE BEAUTÉ 14. Den silkeslena konsistensen ger huden en len finish och läpparna fin glans. Använd så ofta du vill på läppar, nagelband, torra hårtoppar, torra partier i ansiktet och på kroppen Får läppstiftet att sitta bättre. Värm några droppar i händerna innan du applicerar i håret.

15 HAUTE BEAUTÉ TEINT Strålande, ungdomlig hud med ny lyster Två flytande foundations som kombinerar Caritas hudvårdsexpertis med makeup. Resultatet? Produkter som ger anti-age-vård och strålande, ungdomlig hud med ny lyster! Bägge foundations finns i fyra nyanser. SUBLIME RADIANCE VEIL med ultralätt konsistens. Ger lyster och intryck av ett perfekt slätt naturligt resultat. Den unika, vattenbaserade formulan låter huden andas och ger en skir transparent lyster med fin matt slutfinish. Skaka flaskan före användning. Applicera med fingertopparna och massera in, starta med T-zonen och arbeta utåt. RADIANCE ANTI-AGEING COMPLEXION ENHANCER SPF 15 Vårdande foundation med SPF 15. Den sammetslena konsistensen är enkel att applicera och ger jämn, naturlig finish med förnyad lyster. Innehåller hyaluronsyra och Bio Toning som fyller ut rynkor och linjer samt reducerar hudens ålderstecken. Väldigt behaglig på huden. Applicera med fingertopparna eller platt foundationborste, starta med T-zonen och arbeta utåt. 01 BEIGE OCRE 02 BEIGE 03 BEIGE ROSE 04 BEIGE AMBRE

16 BODY Figuren och huden speglar de förändringar som kvinnor genomgår under livet: viktförändringar, hormonella svängningar, graviditet, solexponering och så vidare. För att möta den mogna hudens behov har Carita utvecklat Haute Beauté Body, en kroppsserie som hjälper huden återfinna sin fasthet, spänst och lyster. Produkterna innehåller avancerade växtteknologiska ingredienser med effektiva anti-age-egenskaper. De ljuvligt lätta konsistenserna smälter in i huden som åter känns behaglig, fast och full av energi.

17 HAUTE BEAUTÉ BODY ger ny spänst och lyster Haute Beauté Body är resultatet av den senaste vetenskapliga forskningen, en kombination av effektivitet och sensualitet. Carita ger dig det senaste inom uppstramande och förskönande aktiva ingredienser; Haute Beauté Body får huden att kännas mjuk som sammet, len som silke och dyrbar som kashmir. SATIN SKIN SCRUB är inspirerad av Caritas legendariska exfolierande behandling Rénovatuer. Den rika, delikata och lyxiga kroppspeelingen innehåller solrosfrön, bambupuder och jojobakulor. Har uppstramande verkan och motverkar grov och torr hud. Huden blir silkesmjuk med ny friskhet och lyster samt en underbar känsla av välbehag. REFINING VEIL är en koncentrerad anti-age-emulsion full av slankande, dränerande och uppstramande aktiva ingredienser. Den reducerar och förebygger cellulit- och fettansamlingar och får huden att kännas slätare och fastare för varje dag som går. Silkeslen, lätt konsistens med skön växtdoft. CASHMERE CREAM är en exceptionell hudvårdsprodukt; en alldeles ljuvlig och effektiv bodylotion full av fukt-givande, närande och lugnande ingredienser. Cremen har uppstramande och spänstgivande effekt. VELVET GLOVE med SPF 10 ger händer och nagelband komplett anti-age-vård med intensiv och långsiktig fukt. Den delikata, lätta handcremen förebygger och ljusar upp pigmenteringar, ålderstecken och solskador. PERFECT CREAM FOR BODY är en lyxig, multiaktiv anti-age-kroppscreme med 24 karat guld som ger huden en exklusiv lyster. Cremen har en dränerande effekt och reducerar effektivt celluliter samtidigt som den lämnar huden riktigt mjuk och väldoftande. Discover the CARITA 14 - FACE - BODY - HAIR treatment associated with FLUIDE DE BEAUTÉ 14 in CARITA Maisons de Beauté and salons. *översta lagret av epidermis

18 HAIR Det var med hårvård som systrarna Caritas äventyr startade en gång i tiden, och än i dag är hårvård en av grundstenarna i Haute Beauté-filosofin. Carita har en originell och nytänkande syn på hårvård och gör högkvalitativa produkter för hår och hårbotten. En vacker frisyr kräver ett friskt och välmående hår och det är därför Carita tar hand om håret från rot till topp, med strålande resultat.

19 HAUTE BEAUTÉ hair ger ny spänst och lyster HAUTE BEAUTÉ HAIR är resultatet av de senaste teknologiska innovationerna, där nya aktiva ingredienser kombineras i fantastiska formulor. Serien ger enastående resultat och en märkbar förbättring av hårets glans och vitalitet. Det exklusiva Material Wealth -komplexet bidrar till att stärka och omstrukturera kärnan i hårfibrerna, öka volymen och förbättra motståndskraften från rot till topp. Håret repareras, skyddas, känns mjukare samt får en fantastisk lyster. 1. SCHAMPO Vårdande schampon som varsamt tvättar rent samtidigt som de balanserar hårbotten och lämnar håret glansigt, lent och lättstylat. 2. HÅRMASK Intensivbehandlar hår och hårbotten och ger resultat på endast tre minuter. Skyddar och återuppbygger håret så att det strålar av skönhet. 3. SPECIALVÅRD DAILY PROTECTIVE CREAM är en skyddande hårcreme för alla hårtyper, särskilt anpassat för torrt, skadat eller färgat hår. Reparerar, ger näring samt skyddar mot värmestyling. Håret blir blankt, mjukt och lättare att styla. 4. STYLING UNIVERSAL SPRAY appliceras vid styling eller vid behov under dagen. Skyddar håret som får lyster, stadga och volym. Håller frisyren på plats. 4. Special care CARITRIX Den klassiska skönhetskuren för hår och hårbotten är tillbaka! Essensen, rik på naturliga blomsteressenser, rengör och balanserar hårbotten och stärker håret som blir glansigt, lent och får ny energi. Passar alla hårtyper. PERFECT SERUM FOR HAIR AND SCALP, ett energigivande serum som arbetar på djupet i hårbotten där det stimulerar den naturliga produktionen av hårstrån. Håret återuppbyggs och blir märkbart ylligare och vackrare. Caritas schampon och hårmasker finns för följande hårtyper: Normalt hår Torrt hår Färgat hår

20 PROGRESSIF / ANTI-AGE SOLAIRE Snabbare och jämnare solbrun färg PROGRESSIF ANTI-AGE SOLAIRE hjälper mogen hud att leva i harmoni med solen. Denna fantastiska solserie har aktiva anti-ageegenskaper och ett unikt SUN-ADAPT-komplex som stärker hudens naturliga försvar och ger en snabbare, jämnare solbrun färg. SKÖNHET I SOLEN TAN PREPARING RADIANT SERUM stimulerar melaninproduktionen så att huden hinner bygga upp sitt naturliga skydd för att få en jämnare solbrun färg. Serumet minimerar rodnader och solkänslighet samt verkar intensivt återfuktande. Används på ansikte och hals gärna 15 dagar före solexponering och därefter under solcreme. Använd alltid skyddande anti-age-produkter för ansikte och kropp när du solar! Caritas solprodukter motverkar aktivt hudens åldrande, irritationer och torrhet och ger en snabbare och jämnare färg. Produkterna har härliga konsistenser och växtdofter. ANSIKTE: SPF 10, 30 och 50 ÖGONPARTI: SPF 15 KROPP: SPF 15, 20 SMOOTHING AND REPARING AFTER-SUN CREAM FOR FACE och FIRMING AND REPAI- RING AFTER-SUN CREAM FOR BODY, sköna after-sun-produkter som motverkar rynkor och elasticitetstapp samt lugnar, återfuktar och förlänger den solbruna färgen. After-sun för ansiktet är så aktivt vårdande att den kan ersätta anti-age-nattcremen under hela solperioden. After-sun för kroppen ger en subtilt skimrande guldlyster. PROTECTING AND BRONZING SUN POWDER SPF10 Skirt pulver som ger en naturligt solkysst look och skyddar huden med SPF 10 den perfekta balansen av hudvård och makeup. Formulan med sötapelsin och chaulmoograolja främjar hudens egen produktion av pigment, förlänger den solbruna färgens varaktighet och motverkar att huden blir uttorkad.

21 Carita en skönhetsikon inom behandlingar Caritas skräddarsydda behandlingar för ansikte och kropp har länge varit kända för sina häpnadsveckande resultat. Här kombineras hudterapeutens kunniga händer med exklusiva massagetekniker och avancerade produkter samt några av de unika behandlingsverktyg som har blivit Caritas signum. Fluide de BeautÉ 14 Caritas ultranärande torrolja FLUIDE DE BEAUTÉ 14 ger en härligt avslappnande känsla samtidigt som den optimerar behandlingens effekt. Behandlingar RÉNOVATEUR Närmast legendarisk produkt som använts sedan 1956 för att exfoliera huden. Den unika formulan baseras på solrosfrön och essentiella oljor av timjan, kryddnejlika och citron som lämnar huden mjuk med fantastisk lyster. Cinetic lift expert Den första apparaten som kombinerar tre tekniker för förstärkt synergieffekt: mikroström, ljusterapi och ultraljud. Varje teknik för sig ger fantastiska resultat och med Cinetic Lift Expert kan man kombinera dem i skräddarsydda behandlingar. De professionella och kliniskt bevisade resultaten gör Cinetic Lift Expert till ett realistiskt och skonsamt alternativ till kosmetisk kirurgi.

22 ANSIKTSBEHANDLINGaR KROPPSBEHANDLINGAR SUPREME WRINKLE SOLUTION/ LIFT FIRMING CINETIC LIFT EXPERT Anti-age-behandling Exceptionell anti-age-behandling skräddarsydd för varje kvinnas behov. Med djupverkande massage, avancerade, aktiva anti-age-ingredienser och Cinetic Lift Expert för att behandla, fördröja och förminska hudens ålderstecken. BEAUTy DIAMOND Anti-age-behandling Ansiktsbehandling utöver det vanliga, en ultimat lyxig ritual med diamanten i centrum. Här kombineras Caritas unika massager, expertis, vetenskap och teknik för att ge en fantastisk och enastående lyster till huden. HOT STONES CARESS - Djupavslappnande stenmassage Upplev den ultimata njutningen med denna närmast mytomspunna massage, där runda, varma stenar används tillsammans med Caritas kroppsolja för att lösa upp kroppens alla spänningar, göra huden mjuk och ge en total avkoppling. Använd CASHMERE CREAM hemma för att förlänga och förstärka behandlingsresultaten. Använd någon av PROGRESSIFprodukterna hemma för att förlänga och förstärka behandlingsresultaten. Använd BEAUTY DIAMOND-serien hemma för att förlänga och förstärka behandlingsresultaten LAGOON HYDRATATION CINETIC LIFT EXPERT För fuktfattig, trött hud Som en djupdykning i klarblått lagunvatten en behandling som släcker törsten hos en fuktfattig hud. Intensivt återfuktande och närande. Huden blir mjukare och fylligare och torrhetslinjer reduceras. COTTON SOFTNESS CINETIC LIFT EXPERT För känslig hud Sveper in den känsligaste huden i en bomullsmjuk kokong. Extremt milda men effektiva ingredienser. vårdar, lugnar och stärker en lättirriterad, stressad hud och lämnar den jämn, frisk och välbalanserad. SILK REVELATION - Avkopplande och revitaliserande massage Låt både kropp och sinne varva ned med denna ljuvliga massage där ett silkeslent kroppsbalsam arbetas in med en variation av olika mjuka, djupa rörelser och rytmer. En helt magisk upplevelse som ger ny energi. Efteråt känns huden fantastiskt mjuk och len. Använd SATIN SKIN SCRUB hemma för att förlänga och förstärka behandlingsresultaten. Använd serien IDEAL HYDRATATION hemma för att förlänga och förstärka behandlingsresultaten. Använd serien IDEAL DOUCEUR hemma för att förlänga och förstärka behandlingsresultaten. PAPAYA PURITY CINETIC LIFT EXPERT För fet och blandhud Renande och återbalanserande behandling för en fet/ blandhud. En grundlig exfoliering avlägsnar alla orenheter. Djuprengörande, talgreglerande ingredienser återställer hudens balans och lämnar den med en sammetsmjuk, matt känsla. SMOOTHING PLUMPING MASK Tredimensionell mask baserad på en innovativ och patenterad teknologi med unika, omedelbara resultat. Rik på essentiella mineraler och detoxande, aktiva ingredienser. Plumpande effekt, reducerar synligheter av linjer och rynkor och ger huden jämn och klar lyster. Finns som 30 min expressbehandling men kan även inkluderas i din Carita ansiktsbehandling. Använd serien IDEAL CONTROLE hemma för att förlänga och förstärka behandlingsresultaten.

23 Ref nr:

TEKNOLOGIN. Består av 2 aktiva nyckelingredienser. KOMBU EXTRAKT: boostar hudens energi och syreupptagningsförmåga

TEKNOLOGIN. Består av 2 aktiva nyckelingredienser. KOMBU EXTRAKT: boostar hudens energi och syreupptagningsförmåga JANUARI 2014 INNERGY TM - en exklusiv teknologi för en idealisk hud CARITA har skapat de första serumen som aktiverar hudens energi. Hudens livscykel påverkas dagligen av externa attacker och interna störningar

Läs mer

AGING IS A NATURAL PROCESS. NOW SO IS ANTI-AGING.

AGING IS A NATURAL PROCESS. NOW SO IS ANTI-AGING. AGING IS A NATURAL PROCESS. NOW SO IS ANTI-AGING. COFFEEBERRY * NATURECEUTICALS NATURE S MOST POTENT ANTI-AGING BOTANICAL PRIORI - the Anti-Aging Authority UPPTÄCK VETENSKAPEN BAKOM HUDENS FÖRVANDLING

Läs mer

SORTIMENT KRONANS EXTRA CARE

SORTIMENT KRONANS EXTRA CARE SORTIMENT KRONANS EXTRA CARE Produkter för kropp och ansikte Kronans Extra Care Kroppstvål, pris: 49 kr för 350 ml En mild och skonsamt rengörande tvål med hudvänligt ph-värde för torr och känslig hud.

Läs mer

SÉRUM VÉGÉTAL. Botanical Resurfacing Night Care ASSIMILATION = EFFEKTIVITET 6 ÅRS FORSKNING 4 PATENT. www.mynewsdesk.

SÉRUM VÉGÉTAL. Botanical Resurfacing Night Care ASSIMILATION = EFFEKTIVITET 6 ÅRS FORSKNING 4 PATENT. www.mynewsdesk. Skönhet Från Växtriket Sedan 1959 SÉRUM VÉGÉTAL ASSIMILATION = EFFEKTIVITET 6 ÅRS FORSKNING 4 PATENT www.mynewsdesk.com/se/yves-rocher Assimilation är nyckeln till effektiv hudvård Växternas kraft upphör

Läs mer

en hudvårdsserie för alla hudtyper och -tillstånd

en hudvårdsserie för alla hudtyper och -tillstånd en hudvårdsserie för alla hudtyper och -tillstånd SOLUTION BY VICTUS Solution by Victus är en hudvårdsserie för alla hudtyper och -tillstånd. Fokus har legat på att hudvårdsrutinerna ska kännas enkla och

Läs mer

BEHANDLINGSMENY KLINISKA HUDVÅRDSBEHANDLINGAR MED DERMATOLOGIKA RESULTAT

BEHANDLINGSMENY KLINISKA HUDVÅRDSBEHANDLINGAR MED DERMATOLOGIKA RESULTAT BEHANDLINGSMENY KLINISKA HUDVÅRDSBEHANDLINGAR MED DERMATOLOGIKA RESULTAT Kliniska hudvårdsbehandlingar med dermatologiska resultat Vill du också ha snabba, synliga och bestående resultat? Dr Dennis Gross

Läs mer

Behandlingar. Återbud skall göras senast ett dygn i förväg, annars debiteras behandlingskostnaden.

Behandlingar. Återbud skall göras senast ett dygn i förväg, annars debiteras behandlingskostnaden. Behandlingar Adress: Rålambsvägen 18. Tel: 545 608 10 Internet: www.oasenskonhet.com Boka online på: www.oasenskonhet.com Öppettider: Mån-Fre 11-18, Lör enligt bokad tid Återbud skall göras senast ett

Läs mer

ESTETIC NORRLANDS LASERKLINIK

ESTETIC NORRLANDS LASERKLINIK ESTETIC NORRLANDS LASERKLINIK PRISLISTA 2012 Vissa av våra behandlingar rekommenderas som kur för bästa resultat. Läs mer om respektive behandling på vår hemsida www.estetic.se. Om du är osäker på vilken

Läs mer

d år sv ropp Hud & K

d år sv ropp Hud & K 34-001 34-002 34-003 34-007 34-004 34-006 34-005 34-008 15-600 15-601 15-604 15-606 15-640 15-641 15-642 15-660 15-661 15-662 15-611 15-618 15-615 15-620 15-614 15-610 15-612 >> www.vadeco.se 23 NORMAL

Läs mer

Erbjudande! 20% på alla behandlingar, paket och möten i april om du bokar nu i mars.

Erbjudande! 20% på alla behandlingar, paket och möten i april om du bokar nu i mars. Erbjudande! 20% på alla behandlingar, paket och möten i april om du bokar nu i mars. É M I N E N C E O R G A N I C S O R G A N I S K A A N S I K T S B E H A N D L I N G A R T H E O R I G I N A L S I N

Läs mer

Alla Mol&B-produkter är dermatologiskt testade och innehåller varken parabener eller allergiframkallande parfym.

Alla Mol&B-produkter är dermatologiskt testade och innehåller varken parabener eller allergiframkallande parfym. Mol&B Copenhagen är en exklusiv hudvårdsserie som har tagits fram av den legitimerade sjuksköterskan Tina Maria Madsen i nära samarbete med dermatologer och hudvårdsexperter i ett europeiskt laboratorium.

Läs mer

Användning Används morgon och kväll. Ta lite mjölk i händerna och applicera med en lätt massage i ansiktet och på halsen, skölj av med varmt vatten.

Användning Används morgon och kväll. Ta lite mjölk i händerna och applicera med en lätt massage i ansiktet och på halsen, skölj av med varmt vatten. milk närande mjukgörande rengöringsmjölk En effektiv och mild rengöring av orenheter, makeup och rester från föroreningar. Ger en mjuk och återställd hud. Innehåller antioxidanter och ger ett avancerat

Läs mer

ERBJUDANDE! I Augusti månad har du möjlighet att köpa dessa produkter till 20 % rabatt!

ERBJUDANDE! I Augusti månad har du möjlighet att köpa dessa produkter till 20 % rabatt! ERBJUDANDE! I Augusti månad har du möjlighet att köpa dessa produkter till 20 % rabatt! Art. 103/104 All Purpose Cream normal/torr hud Verkar mjukgörande, binder fuktigheten ihuden och stärker vävnaden.

Läs mer

ETERNALIXIR SKIN-VOLUMIZING OIL SERUM

ETERNALIXIR SKIN-VOLUMIZING OIL SERUM CORRECTIVES ETERNALIXIR SKIN-VOLUMIZING OIL SERUM Eternalixir Skin-Volumizing Oil Serum är ett unikt mineralberikat tvåfas serum. Laddad med kalcium som stärker upp huden och groblad extrakt som har volymgivande

Läs mer

REVALÉSKIN ANTI-AGING SKINCARE

REVALÉSKIN ANTI-AGING SKINCARE REVALÉSKIN ANTI-AGING SKINCARE Antioxidant blandning av frukt och örter En kliniskt bevisad antioxidantblandning som skyddar och reparerar tecken på åldrad hud samt bidrar till ett ungdomligare utseende.

Läs mer

BEHANDLINGAR. En uppfräschning av ansiktet. I behandlingen ingår rengöring, peeling, ansiktsmassage, mask samt avslutande dagcreme.

BEHANDLINGAR. En uppfräschning av ansiktet. I behandlingen ingår rengöring, peeling, ansiktsmassage, mask samt avslutande dagcreme. BEHANDLINGAR ANSIKTSBEHANDLING SPA (30 MIN) En uppfräschning av ansiktet. I behandlingen ingår rengöring, peeling, ansiktsmassage, mask samt avslutande dagcreme. Pris: 345 kr KLASSISK ANSIKTSBEHANDLING

Läs mer

Kronans Apoteks egna märkesvaror relansering februari 2018

Kronans Apoteks egna märkesvaror relansering februari 2018 Kronans Apoteks egna märkesvaror relansering februari 2018 Produktöversikten är indelad efter respektive hudtyp/användningsområde. Samma produkt kan passa för fler hudtyper, varför den kan förekomma på

Läs mer

Det finns ett stort utbud av hudvårdsprodukter på

Det finns ett stort utbud av hudvårdsprodukter på BEHANDLINGAR OCH PRISER 2013/2014 Det finns ett stort utbud av hudvårdsprodukter på marknaden i dag och för många blir det förvirrande. Valet av produkter styrs ofta av intryck från reklam eller genom

Läs mer

\\ Hud & Kroppsvård JUL JUL 15-650 15-651 15-652 15-612 15-669 15-640 15-641 15-642 15-660 15-661 15-662. www.vadeco.se

\\ Hud & Kroppsvård JUL JUL 15-650 15-651 15-652 15-612 15-669 15-640 15-641 15-642 15-660 15-661 15-662. www.vadeco.se Hud & Kroppsvård \\ Hud & Kroppsvård JUL 15-650 15-651 15-652 JUL 15-606 15-600 15-601 15-604 15-669 15-640 15-641 15-642 15-660 15-661 15-662 15-611 15-618 15-615 15-620 15-614 15-610 15-612 www.vadeco.se

Läs mer

Behandlingar. Våra övernattande gäster och paketbokningar erhåller 15% rabatt på samtliga behandlingar.

Behandlingar. Våra övernattande gäster och paketbokningar erhåller 15% rabatt på samtliga behandlingar. Behandlingar Unna dig egen tid! Varför inte boka en härlig SPA-behandling. Du kontaktar själv våra duktiga SPAterapeuter på telefon 011-10 00 21 eller info@villafridhemspa.se. Vänligen uppge att din bokning

Läs mer

SOLAIRE PEAU PARFAITE

SOLAIRE PEAU PARFAITE Skönhet Från Växtriket Sedan 1959 SOLAIRE PEAU PARFAITE www.mynewsdesk.com/se/yves-rocher Vi hade tre mål när vi skapade vår nya solskyddsserie: Den skulle vara helt i linje med våra principer om naturlighet.

Läs mer

RENT, NATURLIGT, EKOLOGISKT FÖR HENNE. w w w. g a i a s v e r i g e. s e

RENT, NATURLIGT, EKOLOGISKT FÖR HENNE. w w w. g a i a s v e r i g e. s e RENT, NATURLIGT, EKOLOGISKT FÖR HENNE w w w. g a i a s v e r i g e. s e PRODUKTER FÖR ANSIKTE OCH KROPP NONIQUE har skapat en helt naturlig serie produkter för kvinnor. Serien består av ekologiska kropps

Läs mer

SKINSORIALS PURIFY EMPOWER MOISTURIZE

SKINSORIALS PURIFY EMPOWER MOISTURIZE SKINCARE SKINSORIALS PURIFY EMPOWER MOISTURIZE CORRECT 1 PURIFY 2 EMPOWER CORRECT 3 MOISTURIZE HENNES FOKUS ÅLDERSFÖREBYGGANDE CORRECT PROBLEMHUD SPÄNST & VOLYM BRILLIANT FUTURE AGE DEFENSE & RENEW SERUM

Läs mer

Produktfakta Apolosophy

Produktfakta Apolosophy Produktfakta Apolosophy APOLOSOPHY MAKEUP ANSIKTE Apolosophy Foundation Foundation med lätt konsistens som ger ett naturligt, halvmatt resultat. Ger näring åt huden och har fettreglerande egenskaper som

Läs mer

find balance. see clarity. feel rescue.

find balance. see clarity. feel rescue. EASY CARE T find balance. see clarity. feel rescue. En effektiv lösning i några enkla steg... rescue clarity balance mot håravfall mot mjäll mot fet hårbotten Balance mot fet hårbotten balance mot fet

Läs mer

Schampo för färgade och preparerade hår. Massera in i vått hår, skölj väl. Milt och fuktgivande.

Schampo för färgade och preparerade hår. Massera in i vått hår, skölj väl. Milt och fuktgivande. Caring ml Produkt Beskrivning Aktiva ingredienser Grupp 00 00 00 00 00 50 00 Colour care Skyddande Colour care Skyddande Volume Djuprengörande Protein Reparerande Reparerande Fuktgivande Hair Pack Fuktgivande

Läs mer

Skönhet Från Växtriket Sedan

Skönhet Från Växtriket Sedan Skönhet Från Växtriket Sedan 1959 www.mynewsdesk.com/se/yves-rocher SÉRUM VÉGÉTAL Yves Rocher har över 150 forskare som alla är experter på sitt område, från planta till hud. De delar samma passion, växtriket,

Läs mer

ORIFLAME HUDVÅRDSGUIDE

ORIFLAME HUDVÅRDSGUIDE ORIFLAME HUDVÅRDSGUIDE 2015 VÅR EXPERTIS Vår hudvårdsexpertis kommer från nästan 50 år av produktutveckling och avancerad hudvårdsforskning. Idag har vi 160 forskare med varierande teknisk erfarenhet som

Läs mer

Aktiva ingredienser: Climbazole Piroctone olamine Skifferolja Salicylsyra Hydrocolor komplex Rosmarin Kitosan

Aktiva ingredienser: Climbazole Piroctone olamine Skifferolja Salicylsyra Hydrocolor komplex Rosmarin Kitosan System 4 Therapeutic Hair Spa är en bred parfymfri serie av effektiva terapeutiska produkter för olika hårbottenbesvär. Noggrant utvalda aktiva ingredienser hjälper till att eliminera mjäll, minska klåda

Läs mer

Prislista Dermaceutic

Prislista Dermaceutic Prislista Dermaceutic Tri Vita C30 Extra koncentrerat serum med 30% C-vitaminMotverkar uppkomsten av fina linjer och rynkor, bristande spänst och ojämn hudton. Råd vid använding: Applicera på ansikte och

Läs mer

Weleda relanserar hela sitt ansiktssortiment

Weleda relanserar hela sitt ansiktssortiment PRESSMEDDELANDE 27 MAJ 2010 Weleda relanserar hela sitt ansiktssortiment Hösten 2010 relanserar Weleda hela sitt befintliga ansiktssortiment och passar samtidigt på att lansera en helt ny serie rengöringsprodukter.

Läs mer

Alla Mol&B-produkter är dermatologiskt testade och innehåller varken parabener eller allergiframkallande parfym och har inte testats på djur.

Alla Mol&B-produkter är dermatologiskt testade och innehåller varken parabener eller allergiframkallande parfym och har inte testats på djur. Mol&B Copenhagen är en exklusiv hudvårdsserie som har tagits fram av den legitimerade sjuksköterskan Tina Maria Madsen och Robin Madsen i nära samarbete med dermatologer och hudvårdsexperter i ett europeiskt

Läs mer

2 3 THESKINREVOLUTION

2 3 THESKINREVOLUTION THESKIN REVOLUTION 2 3 THESKINREVOLUTION 4 5 Förmodlgen det mest eleganta sättet att uppnå synbart vackrare hy. Det revolutionerande SQOOM konceptet kombinerar ultraljud med jontofores i en stilfull och

Läs mer

L E S S E G O. M O R E S O U L.

L E S S E G O. M O R E S O U L. LESS EGO. MORE SOUL. HÖGKLASSIG, PARFYMFRI FRISÖRPRODUKTSSERIE TILLVERKAD I FINLAND Överbelastning av kemikalier och överkänslighet för parfymer är viktiga utmaningar för oss, vilket har lett till inspirationen

Läs mer

BEHANDLINGSMENY ANSIKTE

BEHANDLINGSMENY ANSIKTE BEHANDLINGSMENY ANSIKTE ARCTIC BERRY PEEL Ansiktsbehandling med omedelbar askungeeffekt En resultatinriktad ansiktsbehandling i tre steg som exfolierar och lyfter fram ny fräsch hy, verkar anti-age och

Läs mer

Skönhet Från Växtriket Sedan 1959 HYDRA VÉGÉTAL. www.mynewsdesk.com/se/yves-rocher

Skönhet Från Växtriket Sedan 1959 HYDRA VÉGÉTAL. www.mynewsdesk.com/se/yves-rocher Skönhet Från Växtriket Sedan 1959 HYDRA VÉGÉTAL www.mynewsdesk.com/se/yves-rocher INNOVATION SKÖNHET FRÅN VÄXTRIKET Sav från lönn och blå agave har visat sig ha fantastiska fuktbindande egenskaper. Därför

Läs mer

En hudvårdsserie för torr och känslig hud.

En hudvårdsserie för torr och känslig hud. En hudvårdsserie för torr och känslig hud. Cetaphil - Kliniskt dokumenterad effekt Cetaphil är en milt rengörande och mjukgörande hudvårdsserie för både kroppen och ansiktet. Produkterna är framforskade

Läs mer

ZO Medical/ZO Skin Health by Zein Obagi

ZO Medical/ZO Skin Health by Zein Obagi Dr Zein Obagis målsättning är att alla ska få en möjlighet till att uppnå en frisk hud oavsett ålder, etnicitet eller livssituation. För att kunna uppnå detta har han utvecklat två olika serier: ZO Skin

Läs mer

THE GENTLE BEAUTY SECRET

THE GENTLE BEAUTY SECRET THE GENTLE BEAUTY SECRET O F T H E S TA R S Schhh Cetaphil har länge varit en skönhetshemlighet i Hollywood. Eller ja, så hemlig är den egentligen inte. Cetaphil kommer nämligen ofta först bland stjärnornas

Läs mer

Signature Treatment. Sail Away. Rygg och ansikte: 45 min. Exklusiv kombination av avkopplande ryggmassage med peeling och ansiktsbehandling.

Signature Treatment. Sail Away. Rygg och ansikte: 45 min. Exklusiv kombination av avkopplande ryggmassage med peeling och ansiktsbehandling. Spameny Travel Spa Upptäck en värld av BABOR-behandlingar Upplevelse och resultat våra behandlingar ger dig den perfekta kombinationen. Bli omhändertagen av professionella händer som återställer balansen

Läs mer

Beauty PRISLISTA HUD & LASERBEHANDLINGAR

Beauty PRISLISTA HUD & LASERBEHANDLINGAR Beauty PRISLISTA HUD & LASERBEHANDLINGAR Exuviance ansiktsbehandlingar Ansiktsbehandling Lätt En lätt uppfräschning 30 min Hudanalys, rengöring, PHA-peeling, portömning, mask samt avslutande dagkräm. Exkl

Läs mer

En hudvårdsserie för torr och känslig hud.

En hudvårdsserie för torr och känslig hud. En hudvårdsserie för torr och känslig hud. Cetaphil - Kliniskt dokumenterad effekt Cetaphil är en milt rengörande och mjukgörande hudvårdsserie för både kroppen och ansiktet. Produkterna är framforskade

Läs mer

En hudvårdsserie för torr och känslig hud.

En hudvårdsserie för torr och känslig hud. En hudvårdsserie för torr och känslig hud. Cetaphil - Kliniskt dokumenterad effekt Cetaphil är en milt rengörande och mjukgörande hudvårdsserie för både kroppen och ansiktet. Produkterna är framforskade

Läs mer

Din hud andas! Camoufl age och concealer. förbättrar din hud varje dag

Din hud andas! Camoufl age och concealer. förbättrar din hud varje dag Din hud andas! Camoufl age och concealer förbättrar din hud varje dag Den första täckande cremen som låter din hud andas. Avancerad teknologi hjälper huden att förbättra sin egen läkningsprocess efter

Läs mer

Lammgård s Spa & Massage

Lammgård s Spa & Massage Prislista: Lammgård s Spa & Massage Uppdaterad: 27/4-2013 MASSAGE Svensk Klassisk Massage En djupgående behandlande massage som koncentreras på de muskelgrupper du har problem i och vill mjuka upp. Grepp

Läs mer

Produktfakta Apolosophy

Produktfakta Apolosophy Produktfakta Apolosophy Apolosophy makeup Ansikte Apolosophy Foundation Foundation som ger näring åt huden och motverkar blankhet. Anpassar sig efter hudens rörelser vilket motverkar ansamlingar av produkten

Läs mer

DARPHIN 3D CUSTOMIZED TREATMENT MENU

DARPHIN 3D CUSTOMIZED TREATMENT MENU DARPHIN 3D CUSTOMIZED TREATMENT MENU DARPHIN 3D CUSTOMIZED TREATMENT MENU EXTRAORDINÄR KÄNSLA EXTRAORDINÄRT RESULTAT Prova en unik 3D behandling med Darphin. Vi använder 3 olika typer av produkter; serum,

Läs mer

TREAT MENT. MENU TEKNISK GUIDE

TREAT MENT. MENU TEKNISK GUIDE TREAT MENT. MENU TEKNISK GUIDE K E V I N. M U R PHY T R E AT M E N T S använder det bästa från naturen och tekniken med hudvårdsingredienser. Våra produkter verkar på molekylärnivå och vårt mål är att

Läs mer

IT S NOT A DREAM IT S A CREAM GE HUDEN NY KRAFT NÄR DU SOVER MED OILS OF LIFE SLEEPING CREAM NYHET LANSERING 5 APRIL

IT S NOT A DREAM IT S A CREAM GE HUDEN NY KRAFT NÄR DU SOVER MED OILS OF LIFE SLEEPING CREAM NYHET LANSERING 5 APRIL IT S NOT A DREAM IT S A CREAM GE HUDEN NY KRAFT NÄR DU SOVER MED OILS OF LIFE SLEEPING CREAM NYHET LANSERING 5 APRIL OILS OF LIFE INTENSELY REVITALISING SLEEPING CREAM GE HUDEN NY KRAFT NÄR DU SOVER ANSIKTE,

Läs mer

I D U N M iner als lanser ar mer hudvård, makeup och en helt ny hår vårds serie

I D U N M iner als lanser ar mer hudvård, makeup och en helt ny hår vårds serie I D U N M iner als lanser ar mer hudvård, makeup och en helt ny hår vårds serie Hösten 2017 lanserade IDUN Minerals en ny hudvårdsserie som nu utökas med fler problemlösande produkter som peeling och fuktmask.

Läs mer

Pürminerals kan! Pürminerals är den hetaste mineralmakeupen från USA och alla produkter är i fast pressad form, go pressed no mess!

Pürminerals kan! Pürminerals är den hetaste mineralmakeupen från USA och alla produkter är i fast pressad form, go pressed no mess! Världens mest hudvårdande mineralmakeup! Kan en makeup förbättra din hud? Pürminerals kan! Pürminerals är den hetaste mineralmakeupen från USA och alla produkter är i fast pressad form, go pressed no mess!

Läs mer

Rengöring - från rutin till ritual

Rengöring - från rutin till ritual Rengöring - från rutin till ritual Rengöringen är ett speciellt moment på dagen där du sätter av tid för att ta hand om din hud. Med everyday får denna regelbundna vana en ny mening. Nu är det inte längre

Läs mer

PRO- COLLAGEN ROSE CLEANSING BALM

PRO- COLLAGEN ROSE CLEANSING BALM JANUARI 2019 PRO- COLLAGEN ROSE CLEANSING BALM Med ELEMIS Exklusiva English Rose Olea Extract PRO-COLLAGEN ROSE CLEANSING BALM Med ELEMIS Exclusiva English Rose Oleo Extrakt, Från en familjeägd och driven

Läs mer

THE GENTLE BEAUTY SECRET

THE GENTLE BEAUTY SECRET THE GENTLE BEAUTY SECRET O F T H E S TA R S En hudvårdsserie för torr och känslig hud. Och för dig som vill undvika det. Cetaphil är en milt rengörande och mjukgörande hudvårdsserie för både kroppen och

Läs mer

ÖSTERMALMS HUDVÅRDSKLINIK. Meny. Tidsbokning: 08-661 81 80

ÖSTERMALMS HUDVÅRDSKLINIK. Meny. Tidsbokning: 08-661 81 80 ÖSTERMALMS HUDVÅRDSKLINIK Meny Tidsbokning: 08-661 81 80 Ansiktsbehandlingar Djuprengöring 90 min värde 750:- Rengöring, peeling, ånga, portömning, ansiktsmassage, skalpmassage, mask. Brynplock ingår.

Läs mer

th floor BEHANDLINGAR OCH PRISER

th floor BEHANDLINGAR OCH PRISER 8 th floor BEHANDLINGAR OCH ER QUICKBLISS-BEHANDLINGAR Fast and Fabulous, 20 min (ansikte) En ansiktsbehandling som får dig att se helt fab ut. Du får njuta av rengöring, peeling, mask och ansiktskräm

Läs mer

Intelligent SKINCARE. ULTRA SMART PRO-COLLAGEN Preserve, promote and protect skin resilience for visibly transformative results.

Intelligent SKINCARE. ULTRA SMART PRO-COLLAGEN Preserve, promote and protect skin resilience for visibly transformative results. Intelligent SKINCARE ULTRA SMART PRO-COLLAGEN Preserve, promote and protect skin resilience for visibly transformative results. Clinically PROVEN Specifika ALGER Elemis har länge varit pionjärer inom forskning

Läs mer

Behandlingar på CitySpa!

Behandlingar på CitySpa! Behandlingar på CitySpa! ANSIKTE Klassisk ansiktsbehandling Din hudterapeut skräddarsyr behandlingen efter din hudtyp och behov. Den kan vara djuprengörande, fuktgivande, lugnande, återuppbyggande eller

Läs mer

Ny ekochic stylingserie från Alterna Bamboo Alterna Bamboo Style

Ny ekochic stylingserie från Alterna Bamboo Alterna Bamboo Style Ny ekochic stylingserie från Alterna Bamboo Alterna Bamboo Style Alterna Bamboo lanserar en rad innovativa och naturliga stylingprodukter för kräsna och miljömedvetna konsumenter. Produkterna innehåller

Läs mer

Rapsodine Hudvård. Naturlig skönhet på naturens villkor! CMY

Rapsodine Hudvård. Naturlig skönhet på naturens villkor! CMY Rapsodine Hudvård Naturlig skönhet på naturens villkor! Rapsodines produkter är baserade på svensk ekologisk rapsolja som effektivt mjukgör, återfuktar och vitaliserar din hud. Det är härligt att få känna

Läs mer

THE GENTLE BEAUTY SECRET OF THE STARS

THE GENTLE BEAUTY SECRET OF THE STARS THE GENTLE BEAUTY SECRET OF THE STARS Schhh Cetaphil har varit en skönhetshemlighet i Hollywood i 60 år. Eller ja, så hemlig är den egentligen inte. Cetaphil kommer nämligen ofta först bland stjärnornas

Läs mer

Varmt välkommen! Öppettider: Utresa 18.00 22.00, Återresa 09.00 15.00. Bokning: Kontakta spaavdelningen på däck 6, tel 3380.

Varmt välkommen! Öppettider: Utresa 18.00 22.00, Återresa 09.00 15.00. Bokning: Kontakta spaavdelningen på däck 6, tel 3380. Varmt välkommen! Öppettider: Utresa 18.00 22.00, Återresa 09.00 15.00. Bokning: Kontakta spaavdelningen på däck 6, tel 3380. Vid bokning och betalning före resan erhåller du rabatt på badritualen samt

Läs mer

INGA PARABENER - INGA MINERALOLJOR

INGA PARABENER - INGA MINERALOLJOR INGA PARABENER - INGA MINERALOLJOR INTENSIVE SPA - ANSIKTSVÅRD 2 Mineral Cleansing Milk Mineralrik rengöringsmjölk med tillsatser av plantextrakt och naturliga oljor. Rengör effektivt men skonsamt och

Läs mer

Behandlings- Broschyr

Behandlings- Broschyr Behandlingsbroschyr COLOR SAVE intensive color Levande färg med en djupt fuktighetsgivande effekt som varar. Ge håret en extra dimension genom att inkludera en Infusion i din behandling. hydrate SP Color

Läs mer

Behandlings. Meny. SkinFashion CLINIC

Behandlings. Meny. SkinFashion CLINIC Behandlings Meny SkinFashion CLINIC Vi är specialiserade & certifierade... [] Tjejkväll med makeupkurs Ca 2,5 tim 350 kr/pers (minst 5 pers) Boka upp dig och dina väninnor på en kväll i skönhetens tecken.

Läs mer

from dream to reality

from dream to reality from dream to reality Easy Care Dream En återuppbyggande skönhetskur för håret. Synbart resultat redan efter första behandlingen. DREAM POST- SHAMPOO MILT RENGÖRANDE SCHAMPO UTAN SLS. Vårdande schampo

Läs mer

CORPORATE IDENTITY SOLUTIONS

CORPORATE IDENTITY SOLUTIONS CORPORATE IDENTITY SOLUTIONS APOTEKET C W SCHEELE BEFORE WE START Mixed old and new interiors where brand building was more or less non-saying. THE BRIEF OUR GOAL To use our expertise in finding the best

Läs mer

VRID TILLBAKA KLOCKAN

VRID TILLBAKA KLOCKAN VRID TILLBAKA KLOCKAN EUROPE SWE FRISK HUD ÄR VACKER HUD Alla föds med mjuk och elastisk hud. Dina celler är nyckeln till din naturliga hälsa och skönhet. Hudceller hos yngre personer återskapas hela

Läs mer

Start Now! Pürminerals kan! Pürminerals är den hetaste mineralmakeupen från USA och alla produkter är i fast pressad form, go pressed no mess!

Start Now! Pürminerals kan! Pürminerals är den hetaste mineralmakeupen från USA och alla produkter är i fast pressad form, go pressed no mess! Världens mest hudvårdande mineralmakeup! Kan en makeup förbättra din hud? Pürminerals kan! Pürminerals är den hetaste mineralmakeupen från USA och alla produkter är i fast pressad form, go pressed no mess!

Läs mer

L O C É A N. L A S C I E N C E. L A B E A U T É.

L O C É A N. L A S C I E N C E. L A B E A U T É. PPDEP137 18L V2 bon.qxd:ppdep 137 12/05/11 15:07 Page1 Upptäck broschyren med PHYTOMERS produkter, behandlingar och filosofi: L O C É A N. L A S C I E N C E. L A B E A U T É. PPDEP137 18L V2 bon.qxd:ppdep

Läs mer

Cecilia Östman. mood sense beauty HUDVÅRDSSTUDIO HELSINGBORG. sinnesstämning känsla skönhet

Cecilia Östman. mood sense beauty HUDVÅRDSSTUDIO HELSINGBORG. sinnesstämning känsla skönhet Cecilia Östman mood sense beauty HUDVÅRDSSTUDIO HELSINGBORG sinnesstämning känsla skönhet Mitt namn är Cecilia Östman. Varmt välkommen till mig och min salong Hudvårdsstudion. Jag är cidesco diplomerad

Läs mer

THE GENTLE BEAUTY SECRET

THE GENTLE BEAUTY SECRET THE GENTLE BEAUTY SECRET O F T H E S TA R S En hudvårdsserie för torr och känslig hud. Och för dig som vill undvika det. Cetaphil är en milt rengörande och mjukgörande hudvårdsserie för både kroppen och

Läs mer

Huden är själens spegel

Huden är själens spegel Huden är själens spegel När du njuter av livet ser du omedelbart mer attraktiv ut. Rengöring är A och O innan du lyfter fram, tonar ned och piggar upp med glamourös makeup. Här kan du läsa om hur du bäst

Läs mer

Skönhet Från Växtriket Sedan 1959 SÉRUM VÉGÉTAL. Optimal Assimilation. www.mynewsdesk.com/se/yves-rocher

Skönhet Från Växtriket Sedan 1959 SÉRUM VÉGÉTAL. Optimal Assimilation. www.mynewsdesk.com/se/yves-rocher Skönhet Från Växtriket Sedan 1959 SÉRUM VÉGÉTAL Optimal Assimilation www.mynewsdesk.com/se/yves-rocher Optimal assimilation mellan växtextrakt och hud för att skapa riktigt effektiva hudvårdsprodukter

Läs mer

NONIQUE. Naturlig och läkande hudvård från topp till tå

NONIQUE. Naturlig och läkande hudvård från topp till tå NONIQUE Naturlig och läkande hudvård från topp till tå Betydelsen av namnet Står för den vintergröna växten noni som är hjärtat i våra produkter Betyder + eller och Noni från Panama - odlingarnas paradis

Läs mer

Herrarnas hudvårdsskola

Herrarnas hudvårdsskola Herrarnas hudvårdsskola Först och främst: hudvård är inte bara för brudarna. Även riktiga män behöver ta hand om sin hud. Du vet hur det är med ett par nya fräscha sneakers. Man vill ju behålla dem fräscha

Läs mer

EFFEKTER DU KAN SE OCH KÄNNA

EFFEKTER DU KAN SE OCH KÄNNA EFFEKTER DU KAN SE OCH KÄNNA Elixir Cosmeceuticals är en exklusiv hudvårdsserie med dokumenterade effekter på ålderstecken och andra vanliga hudproblem. Elixir Cosmeceuitcals produkter och salongsbehandlingar

Läs mer

Din hud andas! Camoufl age och concealer. förbättrar din hud varje dag

Din hud andas! Camoufl age och concealer. förbättrar din hud varje dag Din hud andas! Camoufl age och concealer förbättrar din hud varje dag nästa generations teknologi Den första täckande cremen som låter din hud andas. Avancerad teknologi hjälper huden att förbättra sin

Läs mer

KAMPANJ ERBJUDANDEN december 2011

KAMPANJ ERBJUDANDEN december 2011 KAMPANJ ERBJUDANDEN december 2011 KAMPANJ nagellack Upptäck REQ:s nagellack! Köp ett komplett ställ med nagellack 7 ml 48 x 3 och få 24 st valfria nagellack 15 ml för salongsbruk utan debitering. Innehåller:

Läs mer

TEXTURE K.NEWS WILD.LIFE TEXTURE.MASTER 150 ML BEACH.LIFE HAIR.RESORT.SPRAY 150 ML

TEXTURE K.NEWS WILD.LIFE TEXTURE.MASTER 150 ML BEACH.LIFE HAIR.RESORT.SPRAY 150 ML STYLING.GUIDE K.NEWS WILD.LIFE TEXTURE.MASTER 150 ML TEXTURE.MASTER ÄR EN EXTREMT VOLYMGIVANDE TEXTURSPRAY SOM GER EN TOPERAD KÄNSLA. DU APPLICERAR DEN TYNGDLÖSA SPRAYEN I TORRT HÅR DÄR DEN GER VOLYM OMGÅENDE

Läs mer

RENT, NATURLIGT, EKOLOGISKT - FÖR HENNE. www.gaiasverige.se. Ax & Lin

RENT, NATURLIGT, EKOLOGISKT - FÖR HENNE. www.gaiasverige.se. Ax & Lin RENT, NATURLIGT, EKOLOGISKT - FÖR HENNE www.gaiasverige.se Ax & Lin PRODUKTER FÖR ANSIKTE OCH KROPP GAIA har skapat en unik serie fantastiska produkter för kvinnor. En enkel, okomplicerad och effektiv

Läs mer

ThePerfectShave Fem steg till gentrifiering

ThePerfectShave Fem steg till gentrifiering ThePerfectShave Fem steg till gentrifiering SWE_TGG Shave Guide V2.indd 1 9/9/2011 10:53:49 AM TheGentryGroomingCo introducerar TheEssentialsRange TheGentryGroomingCo öppnade sin första salong 2005 och

Läs mer

SHEA& exceptional skin food BUTTER COCOA SHEA. www.zoyagoespretty.se. 100% ekologiska ingredienser BUTTER LAVENDER BUTTER ROSEHIP BUTTER

SHEA& exceptional skin food BUTTER COCOA SHEA. www.zoyagoespretty.se. 100% ekologiska ingredienser BUTTER LAVENDER BUTTER ROSEHIP BUTTER exceptional skin food COCOA SHEA& ROSEHIP SHEA& LAVENDER SHEA www.zoyagoespretty.se 100% ekologiska ingredienser exceptional skin food Varje Zoya Goes Pretty produkt innehåller högst två ingredienser Vi

Läs mer

Det finns ett stort utbud av hudvårdsprodukter

Det finns ett stort utbud av hudvårdsprodukter Prislista 2011/2012 PRISLISTA PRISLISTA 2011/2012 2013 Det finns ett stort utbud av hudvårdsprodukter på marknaden i dag och för många blir det förvirrande. Mitt medvetna val är att de produkter jag använder

Läs mer

Behandlingsmeny 2014

Behandlingsmeny 2014 Behandlingsmeny 2014 I början av förra seklet föddes Smögens Hafvsbad, kurort och mötesplats. Dåtidens jetset jublade över detta nya vattenhål i Bohuslän och Hafvsbadet blev snabbt ett av säsongens måsten

Läs mer

Ansiktsbehandlingar. Ansiktskur

Ansiktsbehandlingar. Ansiktskur Ansiktsbehandlingar Ansiktskur Ansiktsbehandling med fokus på avslappning! Rengöring, peeling, ansiktsmassage, mask och vårdande produkter som anpassas efter just din hudtyp för bästa resultat. Tid: 40

Läs mer

PRESSKLIPP Januari 2010

PRESSKLIPP Januari 2010 PRESSKLIPP Januari 2010 Femina nr2 2010 Iris Intensive Treatment Masque får huden i balans tack vare en vårdande mix av eteriska oljor, extrakt från gurka och björk samt olja från mandel och jojoba. Ca

Läs mer

hudgarnisonen Behandlingar

hudgarnisonen Behandlingar hudgarnisonen Behandlingar Ansiktsbehandlingar matis specialbehandlingar ansikte Ansiktsbehandling Lyx 1 tim 45 min 995 kr extra rengöring med frimator, färgning av fransar och bryn, ånga och porrengöring,

Läs mer

Spameny Spa Wellness Upptäck en värld av BABOR-behandlingar Upplevelse och resultat våra behandlingar ger dig den perfekta kombinationen. Bli omhändertagen av professionella händer som återställer balansen

Läs mer

H Å R S A L O N G P A R F Y M E R I S P A K L I N I K

H Å R S A L O N G P A R F Y M E R I S P A K L I N I K B e h a n d l i n g a r P A R F Y M E R I S P A H Å R S A L O N G K L I N I K ANSIKTSBEHANDLINGAR Ansiktsbehandling SPA [25 min] Skön och uppfräschande. I behandlingen ingår rengöring, peeling, ansiktsmassage,

Läs mer

AKNE FÅR ALDRIG STOPPA DIG

AKNE FÅR ALDRIG STOPPA DIG AKNE FÅR ALDRIG STOPPA DIG Har du finnar eller akne? Då är du inte ensam. Oftast börjar det i puberteten vilket kan vara en känslig tid för många. Vid 15 18-års ålder brukar aknen vara som värst för att

Läs mer

SALICYLIC PEEL BEHANDLING. - Patientinformation -

SALICYLIC PEEL BEHANDLING. - Patientinformation - SALICYLIC PEEL BEHANDLING - Patientinformation - Introduktion Biophora Salicylic Peel är en ytterst effektiv Peel som är inriktad på att exfoliera de döda hudcellerna på hudens yta. Den är tillgänglig

Läs mer

din dagliga hudvård SKIN RESURFACING DEN NYA GENERATIONENS HUDVÅRD

din dagliga hudvård SKIN RESURFACING DEN NYA GENERATIONENS HUDVÅRD din dagliga hudvård SKIN RESURFACING DEN NYA GENERATIONENS HUDVÅRD Experten på dermatologisk skin resurfacing Under ledning av världsledande opinionsbildande dermatologer och farmakologer har phformula

Läs mer

THERESE NÄFVE - PUBLIC RELATIONS MANAGER MATRIX REDKEN KÉRASTASE SHU UEMURA LÓRÉAL PROFESSIONNEL ESSIE PROFESSIONNEL EMAIL THERESE.NAFVE@LOREAL.

THERESE NÄFVE - PUBLIC RELATIONS MANAGER MATRIX REDKEN KÉRASTASE SHU UEMURA LÓRÉAL PROFESSIONNEL ESSIE PROFESSIONNEL EMAIL THERESE.NAFVE@LOREAL. THERESE NÄFVE - PUBLIC RELATIONS MANAGER MATRIX REDKEN KÉRASTASE SHU UEMURA LÓRÉAL PROFESSIONNEL ESSIE PROFESSIONNEL EMAIL THERESE.NAFVE@LOREAL.COM MAKE YOUR MIX. BOOST YOUR STYLE. 12 PRODUKTER + 3 BOOSTERS

Läs mer

Sterisol Sensitive System - lite mer än bara hudvård

Sterisol Sensitive System - lite mer än bara hudvård Sterisol Sensitive System - lite mer än bara hudvård Allergiförebyggande hår- och hudvård för den medvetna familjen utan konserveringsmedel och utan parfym. - alltid en mildare lösning Konserveringsmedel

Läs mer

Hälsa alla välkomna. Då startar vi.

Hälsa alla välkomna. Då startar vi. Hudvårdstimme Hudvårdstimme Hälsa alla välkomna Hej och välkomna, presentera dig själv och säg att ni idag bjuder på en örtdryck med koncentrat från kinesiskt grönt te samt örter. Den innehåller mycket

Läs mer

Linda Klein. Diplomerad och Auktoriserad Hudterapeut, Spa-terapeut och Makeup-Artist. Ansiktsbehandlingar

Linda Klein. Diplomerad och Auktoriserad Hudterapeut, Spa-terapeut och Makeup-Artist. Ansiktsbehandlingar Linda Klein Diplomerad och Auktoriserad Hudterapeut, Spa-terapeut och Makeup-Artist. Ansiktsbehandlingar ANSIKTSBEHANDLING CLASSIC 60 MIN Rengöring av ansikte och hals. Peeling som avlägsnar döda hudceller.

Läs mer

Naturligt för kropp & hälsa

Naturligt för kropp & hälsa Naturligt för kropp & hälsa Naturliga produkter för kroppens välbefinnande Våra örter handplockas på det rena och mineralrika Island. Inga maskiner används, för att undvika föroreningar. Endast de växter

Läs mer

LINAS HUDVÅRD. Certifierad hudterapeut

LINAS HUDVÅRD. Certifierad hudterapeut LINAS HUDVÅRD Certifierad hudterapeut RESULTATBASERAD HUDVÅRD HUDVÅRDSPRODUKTER Klassisk Ansiktsbehandling En ansiktsbehandling som passar alla! I behandlingen görs en hudanalys och produkterna anpassas

Läs mer