Rengöring - från rutin till ritual

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Rengöring - från rutin till ritual"

Transkript

1 Rengöring - från rutin till ritual Rengöringen är ett speciellt moment på dagen där du sätter av tid för att ta hand om din hud. Med everyday får denna regelbundna vana en ny mening. Nu är det inte längre bara en borttagning av makeup eller en förberedande fas innan man applicerar en specifik produkt. Nu får rengöringen en del i din dagliga hudvård och är revitaliserande, skyddande, arbetar anti-age och ger din hud en underbar lyster. Everyday milk 200 ml Everyday En mild och effektiv rengöringsmjölk med en otrolig sidenkänsla. Passar alla hudtyper. Innehåller ingredienser som karité--smör och mandelolja som är närande. Betaglucan skyddar huden och oxy ökar cellandningen.. Everyday tonic 200 ml Everyday Everyday tonic är ett fuktgivande och lugnande ansiktsvatten. Används morgon och kväll efter rengöring. Innehåller bland annat phantenol, betaglucan och mineralsalter... Everyday makeup remover 125 ml Everyday En mild och lugnande ögonmakeup remover som även tar bort läppstift. Den består av en oljefas och en vattenfas. Oljefasen innehåller eudermic olja som löser ögonmakeup och alpha bisabolol är lugnande. Vattenfasen innehåller panthenol som ger fukt och vatten som är rikt på mineralsalter, vilket återmineraliserar huden...

2 Hydramemory Ett komplett fuktsystem som ger fukt på djupet och som är anpassat för alla hudtyper. Hydramemory serien innehåller trehalose som utvinns ur ökenväxter med unika egenskaper som förhindrar fuktförlust. Serien innehåller bland annat betaglukan, honungs- och hibiskusextrakt som är reparerande och har en effektiv antiage-effekt. Hydramemory creme 24h 50 ml Djupt fuktgivande creme som reparerar skadad och uttorkad hud. Aktiva ingredienser reducerar rynkor och ökar din huds fasthet. En 24h creme som är perfekt för normal till torr hud. Innehåller bland annat trehalose, betaglucan och hyaluronsyra. Hydramemory fluid 30 ml Återställer hudens fukt till optimal nivå och förhindrar uttorkning. En 24h fluid som ger en underbar sidenkänsla som är perfekt för normal till blandhy. Innehåller bland annat trehalose, mineralsalt och nattljusolja. Hydramemory mask 50 ml Djuptgående fuktmask när din hud behöver en extra fuktkick. På ett par minuter återställs hudens fuktbalans samtidigt som viktiga vitaminer vårdar din hud på djupet. Innehåller bland annat trehalose, hyaluronsyra och jojobaolja. Hydramemory concentrate 6x4 ml Ett koncentrat som ger fukt på djupet när huden är riktigt torr eller solskadad. Ökar också cellförnyelsen vilket ger en reducering av rynkor och linjer. Innehåller bland annat trehalose, mineralsalter och honungs- och hibiskusextrakt.

3 Skin resonance Den bästa och kompletta hudvården för reaktiv, känslig och torr hud som lever i ett kallt och blåsigt klimat. Stress, arvsanlag, miljön och hormonella obalanser påverkar huden och gör den irriterad och känslig. Unika ingredienser som heatshock-proteiner, anticoldcomplex och antipollution-complex stärker, lugnar och dämpar couperoser. Hudens egen skyddsbarriär ökar och känsligheten minskar. Skin resonance concentrate 6x4 ml Ett koncentrat som omedelbart lugnar och dämopar rodnader och couperoser. Koncentratet används under creme morgon och kväll eller tillsammans med masken. Innehåller bland annat vitt te och escin. Skin resonance mask 8x10 ml Omedelbart lugnande och balanserande mask för den känsliga och torra huden. Kan med fördel användas tillsammans med skin resonance concentrate. Innehåller bland annat jästextrakt och lakritsextrakt. Skin resonance creme spf ml En rik, närande och skyddande dag- och nattcreme som är anpassad för kallt och blåsigt klimat. Cremen lämpar sig för en torr och känslig hud med ytliga kärl eller en torr hud som lätt blir röd och irriterad. Innehåller bland annat echiumolja, vitt te och omega 3- och 6. Skin resonance fluid 30 ml En lätt fuktgivande dag eller nattcreme för en känslig och lättirriterad hud. Eller som en 24 h creme under den varmare delen av året. Innehåller bland annat vitamin E och vitt te. Skin resonance peeling 50 ml En extra mild enzympeeling för den känsliga huden. Löser upp döda hudceller och huden känns mjuk och len. Innehåller bland annat echium olja och bromelain.

4 Skin resonace tonic 125 ml Ett milt, lugnande och stärkande ansiktsvatten i sprayform, utan alkohol för känslig hud. Används morgon och kväll eller under dagen när huden känns torr eller irriterad. Innehåller bland annat lakritsextrakt. Skin defender Varje dag förnyas vår hud men på grund av ålder och arvsanlag så går detta allt långsammare. Skin defender är en rik och närande dagcreme som skyddar huden mot skador som orsakas av fria radikaler, solen, miljön och uttorkning. Skin defender gör samtidigt att huden blir silkeslen och får en underbar lyster. Aktiva ingredienser som marina DNA-kapslar som innehåler vitamin E och C, echiumolja, omega 3 och 6 samt naturligt UV-filter arbetar på djupet för att bromsa hudens åldrande. Skin defender cream 50 ml Tack vare aktiva innovativa ingredienser så förstärks hudens egna försvar mot UV strålar, luftföroreningar och oxidativa skador. Huden blir spänstigare och silkesmjuk. Används varje dag för att ge fukt, näring och skydda huden. Rekommenderas för hudtyper som är torra, vistas i kallt klimat eller storstadsmiljö samt till dem som har en nedsatt balans i huden.

5 Active pureness Djuprengörande och balanserande hudvård för alla hudtyper med orenheter eller acne. Active pureness serien innehåller aktiva ingredienser från naturliga extrakt som utvinns ur hav, växter och frukter. De är effektivt djuprengörande, dämpar acne, minskar porerna, är milt rengörande och gör din hud matt. Active pureness har produkter med olika egenskaper för blandhud, fet hud, acne och oren hud som gör det möjligt att skapa personliga lösningar för varje hudproblem. Active pureness corrector 15 ml En intensivbehandlande cremegel som omedelbart motverkar acne och tillfälliga finnar. Kombinationen av salicylsyra, bromelain och sodium usnate har en rengörande, exfolierande och antibaktriell effekt som snabbt ger resultat. Innehåller bland annat propolis och bromelain. Active pureness scrub 50 ml En mjuk krämig peeling med dubbel exfoliering och remineraliserande effekt. Naturliga korn från alger peelar och tar effektivt bort döda hudceller och tillför mineraler. Innehåller bland annat lithotamnium alg, propolis och murgröna. Active pureness mask 50 ml Djuprengörande lermask baserad på grön lera. Masken har en otroligt absorberande effekt på pormaskar, orenheter och feta partier vilket gör att porerna blir mindre. Innehåller bland annat propolis och lavendel Active pureness fluid 30 ml En lätt emulsion med sammandragande formula. En idealisk fuktcreme som balanserar en blandhy med orenheter och för stor talgproduktion. Huden blir matt i T-zonen samtidigt som övriga partier får extra mycket fukt. Innehåller bland annat propolis, marine affinispere och derivat från avocadoolja.

6 Active pureness tonic 200 ml Ett fräscht, rengörande, alkoholfritt ansiktsvatten som är porsammandragande och ger en klar hud. Innehåller bland annat extrakt från grapefrukt, citron, sebustop och propolis. Active pureness cleansing gel 200 ml Djuprengörande och talgreglerande tvättgele som används varje dag. En mild rengöring med porsammandragande effekt som reducerar talgproduktionen. Innehåller bland annat sebustop och propolis. Renight När du sover är din hud som mest aktiv och då är det extra viktigt med bra hudvård som reparerar din hud från all negativ stress och miljöpåverkan. Renightprodukterna förbättrar hudens förnyelse och förebygger rynkor och linjer. Renight recover är en exklusiv formula som är rik på bland annat extrakt från åkerbär, vitaminer, naturliga oljor från svartvinbärsfrö och antioxidanter som reparerar huden på djupet och stimulerar återuppbyggnaden. Renight recover complex 6x4 ml Detta är ett superkoncentrat när huden är i behov av extra näring, anti-oxidanter och vitaminer. Speciellt lämplig för torr hud. Används varje kväll enbart eller tillsammans med renight recover creme. Innehåller bland annat åkerbär, vitamin-e och conolaolja. Renight recover cream 50 ml En extra närande, anti-oxidant och reparerande nattcreme som passar alla hudtyper. Huden förbereds på ett optimalt sätt inför nästa dag. Används varje kväll enbart eller tillsammans med renight recover complex på särskillt torra partier. Innehåller bland annat vax från apelsinskal, canolaolja och åkerbär.

7 Absolute pearl Stoft från äkta pärlor ger ljus och lyster till huden och får den att stråla. Absolute pearl är en serie med naturliga extrakt och puder från pärlor som ger en klar hudton, ökad syreupptagning och som förebygger och bearbetar pigmenteringar. Samverkan mellan kojic dipalmitat, druvkärnsextrakt, salicylsyra, mullbärsextrakt, lakritsextrakt och citronextrakt kontrollerar pigmentfläckar och ger en fräsch hud. Absolute pearl corrector 15 ml En aktiv produkt för att motverka pigmentfläckar. Appliceras direkt på pigmentfläckarna med efterföljande absolute pearl creme spf 12. Innehåller bland annat pärlpuder, mullbärsextrakt och kojic dipalmitat. Används morgon och kväll i minst 8 veckor för att bearbeta pigmentering Absolute pearl mask 16x10ml Intensiv behandling som har en uppljusande effekt som även är en antioxidant och ökar syreupptagningen effektivt vilket ger en strålande hud. Innehåller bland annat pärlpuder, lakrits och mullbärsextrakt. Används en gång i veckan för omedelbar uppfräschning och lyster. Används 2 ggr per vecka i minst 8 veckor för en ljusare hudton med mindre pigmenteringar. Absolute pearl cream SPF12 50 ml En fuktcreme som ger huden nytt liv, lystrer och motverkar fria radikaler. Puder från pärlor ger mycket näring och ger huden en jämnare ton. Lämplig för alla med en livlös, grå hud och/eller pigmentförändringar. En dagcreme eller 24h creme som används i ansikte, hals, dekolltage och på händerna. Innehåller bland annat pärlpuder, kojic dipalmitat, UV-filter och mullbärsextrakt Absolute pearl concentrate 30 ml En lättabsorberad emulsion som är en perfekt makeup-bas. Alla hudtyper får en fantastisk lyster och jämnare hud. Innehåller bland annat pärlpuder, mica och olivolja Vid blandhy är den en perfekt dagcreme under makeup och vid torr hy appliceras light concentrate ovanpå dagcremen.

8 Action sublime Varje dag förnyas vår hud men på grund av ålder och arvsanlag så går detta allt långsammare. Action sublime är innovativa produkter med en exklusiv och djupverkande anti-age effekt. Skador orsakade av fria radikaler, solen, miljön och hudens naturliga åldrande repareras, samtidigt som huden blir silkeslen och får en underbar lyster. Aktiva ingredienser som retionol, betaglukan, mjölkproteiner, hyaluronsyra och UV-filter arbetar på djupet för att bromsa hudens åldrande och få den att se så fräsch och ungdomlig ut som möjligt. Action sublime serum 30 ml Ett avancerat serum som stimulerar den naturliga kollagenproduktionen och korrigerar redan befintliga rynkor och linjer. Huden blir fastare, slätare och mjukare. Innehåller bland annat mjölkprotein och hyaluronsyra. Används varje morgon och kväll. Action sublime creme SPF 12 Comfort zones mest avancerade creme som reducerar befintliga rynkor och ökar fastheten i huden. Hyaluronsyra tillför rikligt med fukt. Innehåller bland annat retinol och UV-filter. Cremen används morgon och kväll. Glorious skin Ett utslätande koncentrat som har en fantastisk liftingeffekt. Ger omedelbart resultat på mimiska rynkor och uttryckslinjer. Ansikte, hals och dekolltage får en ökad fasthet. En idealisk makeup-bas som kan användas varje dag, ensam eller under dagcreme. Innehåller de mest aktiva ingredienserna som hexapeptider, veteprotein, och hyaluronsyra vilka är effektiva, utslätande och som minskar mimiska rynkor och uttryckslinjer. Glorious skin 30 ml Används när du önskar en omedelbar lifting "askungeeffekt". Slätar ut rynkor och fina linjer. Innehåller bland annat hexapeptider, veteprotein och hyaluronsyra. Används varje dag för att öka elasticiteten. Ger på sikt en slät, jämn och strålande hud

9 Man space Mind at rest, skin in action, detta är högteknologisk hudvård för män som ställer höga krav. Man space är effektiva produkter som ger en svalkande fräschet och har en avstressande och lugnande effekt. Zermatt glaciärvatten ger massor av fukt. Naturliga extrakt lugnar, jämnar ut rynkor och gör huden matt. Innovativa ingredienser som ger ett perfekt resultat Man space shave performer 150 ml En lugnande rakcreme som förebygger irritationer som kan uppstå vid rakning. Huden känns otroligt mjuk och fräsch. Används på fuktig hud för en skönare känsla vid rakning. Innehåller bland annat betaphroline, oliv olja, allantoin och mentyl laktate. Man space splash performer 100 ml En mild rengöringsgelé för alla hudtyper. Tar bort orenheter, dämpar irritationer och gör huden matt. Används på fuktig hud och sköljs av. Innehåller bland annat betaphroline, derivat från glutamin syra, derivat från abetin syra, veteprotein och glaciär vatten i liposomer. Man space scrub performer 50 ml Tack vare jojoba- och silica sfärer ger denna scrub en djuprengörande exfoliering av döda hudceller och orenheter. Betaphroline TM ger en härlig känsla av välbefinnande. Innehåller bland annat havre extrakt, betaphroline, jojoba sfärer, micro sfärer från silica och menthyl laktate. Rekommenderas till en oren, fet hud eller innan solning för att få en jämnare och slätare huddton. Man space extra protection 50 ml Tack vare synergin av innovativa aktiva ingredienser så förstärks hudens egna försvar mot UV strålar, luftföroreningar och oxidativa skador. Betaphroline TM ger en härlig känsla av välbefinnande. Innehåller bland annat helioguard 365 TM, havre extrakt, betaglucan, betaphroline, oliv olja och e-vitamin. Används varje dag för att ge fukt, näring och för att skydda huden. Rekommenderas för hudtyper som är torra, vistas i kallt klimat eller i storstadsmiljö.

10 Man space hydra performer 50 ml En svalkande, fuktgivande creme som är perfekt efter rakning och som daglig hudvård. Har en lugnande och svalkande effekt och stärker hudens eget försvar. Absorberas direkt av huden. Innehåller bland annat betaphroline TM, olivolja, allantoin och menthyl lactate. Används morgon och/eller kväll Man space age performer 50 ml En svalkande, aktiv och djupverkande creme som bromsar hudens åldrande genom en kombination av mild exfoliering och anti-oxidanter. Absorberas direkt av huden. Innehåller bland annat betaphroline TM, bromelain i liposomer, malachite, glycofilm och derivat från vete. Används morgon och /eller kväll, enbart eller under en fuktcreme.

den nya generationens dermacosmeceutiska

den nya generationens dermacosmeceutiska den nya generationens dermacosmeceutiska hudvårdsserie 1 Nimue-produkterna skapades ursprungligen 1994 med inriktning på den medicinska marknaden för pre- och postoperativ användning. Nimue har sedan dess

Läs mer

LYFT FRAM DINA VACKRA DRAG

LYFT FRAM DINA VACKRA DRAG MER ÄN BARA PLÅSTER PÅ SÅREN För oss är hälsa mycket mer än läkemedel och lindring. Att hålla formen, ta hand om sitt yttre och känna sig fin är minst lika viktigt för att man ska må bra. Välkommen in,

Läs mer

NU SKIN /Pharmanex PRODUKTKATALOG 2014 PRODUKTKATALOG 2014 NU SKIN /PHARMANEX

NU SKIN /Pharmanex PRODUKTKATALOG 2014 PRODUKTKATALOG 2014 NU SKIN /PHARMANEX NU SKIN /Pharmanex PRODUKTKATALOG 2014 PRODUKTKATALOG 2014 NU SKIN /PHARMANEX NU SKIN ÄR NYCKELN TILL DITT BÄSTA JAG, UTIFRÅN OCH IN, INIFRÅN OCH UT Blicka framåt i tiden se ett ungdomligare du. Din hy

Läs mer

NU SKIN /Pharmanex PRODUKTKATALOG 2015 - UTGÅVA 3 PRODUKTKATALOG 2015 NU SKIN /PHARMANEX

NU SKIN /Pharmanex PRODUKTKATALOG 2015 - UTGÅVA 3 PRODUKTKATALOG 2015 NU SKIN /PHARMANEX NU SKIN /Pharmanex PRODUKTKATALOG 2015 - UTGÅVA 3 PRODUKTKATALOG 2015 NU SKIN /PHARMANEX NU SKIN ÄR NYCKELN TILL DITT BÄSTA JAG, UTIFRÅN OCH IN, INIFRÅN OCH UT Blicka framåt i tiden se ett ungdomligare

Läs mer

UK, Portugal, Belgium, Holland, France, Germany, Greece, Cyprus, Norway, Switzland, Sweden, Finland, malta, Polland, Russia, Japan, USA, Dubai, Saudi

UK, Portugal, Belgium, Holland, France, Germany, Greece, Cyprus, Norway, Switzland, Sweden, Finland, malta, Polland, Russia, Japan, USA, Dubai, Saudi Crystal Clear World Wide UK, Portugal, Belgium, Holland, France, Germany, Greece, Cyprus, Norway, Switzland, Sweden, Finland, malta, Polland, Russia, Japan, USA, Dubai, Saudi Arabia Välkommen! Sedan starten

Läs mer

Prislista. Suzie Picant. Karlstad Day Spa. www.suziepicant.se. Välkommen till vår web-shop!

Prislista. Suzie Picant. Karlstad Day Spa. www.suziepicant.se. Välkommen till vår web-shop! Prislista Suzie Picant Karlstad Day Spa www.suziepicant.se Välkommen till vår web-shop! Hej! Jag heter Suzie Tingvall och är utbildad hudterapeut, makeupartist, thaimassör, kosmetisk tatuerare och fengshuikonsult.

Läs mer

Beauty from Mother Nature. Certifierad ekologisk hudvård! www.icea.info

Beauty from Mother Nature. Certifierad ekologisk hudvård! www.icea.info produktkatalog Beauty from Mother Nature Certifierad ekologisk hudvård! www.icea.info Nyheter: Nya Masker Ny Anti-Age serie - Sublime Line Ny design Body Lotion Nya duschtvålar mm Version nr 20 Mars 2015

Läs mer

Spa Öland. Hotel Skansen spa

Spa Öland. Hotel Skansen spa Spa Öland Hotel Skansen spa På Skansen spa kommer du till en oas där du kan slappna av, uppleva lugn och känna harmoni. Du kommer att känna dig trygg och omhändertagen av våra duktiga och välutbildade

Läs mer

Beauty from Mother Nature. Certifierad ekologisk hudvård! www,icea.info. Version nr 1 feb 2013 Nu med ny Anti-Age - Sublime Linfactive Cream

Beauty from Mother Nature. Certifierad ekologisk hudvård! www,icea.info. Version nr 1 feb 2013 Nu med ny Anti-Age - Sublime Linfactive Cream produktkatalog Beauty from Mother Nature Certifierad ekologisk hudvård! www,icea.info Version nr 1 feb 2013 Nu med ny Anti-Age - Sublime Linfactive Cream LAKSHMI Eco-organic cosmetics Vår viktigaste princip

Läs mer

Hudvård och ansiktsoperationer

Hudvård och ansiktsoperationer Hudvård och ansiktsoperationer Välkommen till Citadellkliniken Citadellkliniken är en av Sveriges största privatkliniker inom estetisk plastikkirurgi. Här möts du av vår erfarna personal som alla är specialister

Läs mer

Vad är Hempz Body Care? Vad är Hampafrö?

Vad är Hempz Body Care? Vad är Hampafrö? Produktbroschyr Vad är Hempz Body Care? Hempz Body Care är lyxiga och skönt kroppsvårdande produkter som doftar ljuvligt. Alla Hempz Body Care produkter innehåller 100% naturlig hampafröolja, en av naturens

Läs mer

INNEHÅLL. 12 Förstå Fitzpatricks hudklassificering. 39 40 Försiktighetsåtgärder och allergier. 49 Instruktioner för neutralisering av peeling

INNEHÅLL. 12 Förstå Fitzpatricks hudklassificering. 39 40 Försiktighetsåtgärder och allergier. 49 Instruktioner för neutralisering av peeling HANDBOK INNEHÅLL Sidan 3 Human Tech Medica AB 4 Om Agera Rx 5 7 Hudens fysiologi 8 11 Vetenskapen bakom Agera Rx 12 Förstå Fitzpatricks hudklassificering 13 16 Produktsammanfattning 17 38 Produktfaktablad

Läs mer

Spa Öland. Hotel Skansen spa

Spa Öland. Hotel Skansen spa Spa Öland Hotel Skansen spa 2 På Skansen spa kommer du till en oas där du kan slappna av, uppleva lugn och känna harmoni. Du kommer att känna dig trygg och omhändertagen av våra duktiga och välutbildade

Läs mer

lösningar Skräddarsydd viktkontroll Målinriktade näringsprodukter Yttre näringsprodukter Produktguide

lösningar Skräddarsydd viktkontroll Målinriktade näringsprodukter Yttre näringsprodukter Produktguide P E R S O N L I G A lösningar Skräddarsydd viktkontroll Målinriktade näringsprodukter Yttre näringsprodukter Produktguide Personalised weight management for healthy results. Bilden är ett exempel varje

Läs mer

Hos Eqology får du de viktiga och rätta produkterna du behöver för att ta hand om dig själv och din hälsa.

Hos Eqology får du de viktiga och rätta produkterna du behöver för att ta hand om dig själv och din hälsa. OUR PRODUCTS Hos Eqology får du de viktiga och rätta produkterna du behöver för att ta hand om dig själv och din hälsa. INNEHÅLL HÄLSOKOST Lifeforce 6 Vitastrong 10 EQ EVERYDAY 12 Multichi Energy 14 Multichi

Läs mer

Bubbelpool Badkurer Floating Ansiktsbehandlingar Massage Kroppsbehandlingar. Stanna upp i vardagen och sätt guldkant på tillvaron

Bubbelpool Badkurer Floating Ansiktsbehandlingar Massage Kroppsbehandlingar. Stanna upp i vardagen och sätt guldkant på tillvaron Bubbelpool Badkurer Floating Ansiktsbehandlingar Massage Kroppsbehandlingar Stanna upp i vardagen och sätt guldkant på tillvaron Avkoppling Unna Dig en stunds avkoppling och tid för Dig själv. En stunds

Läs mer

Upplaga 3 2007:08 PRODUKTINFO

Upplaga 3 2007:08 PRODUKTINFO Upplaga 3 2007:08 PRODUKTINFO INNEHÅLL KERATIN BOND SYSTEM ANTI AGING DAILY ELEMENTS VOLUME ART ELEMENTS STRAIT LINE URBAN ELEMENTS DRY HAIR HEALING MOISTURE HAIR REPAIR COLORCARE SWIM & SUN MAGIC BULLET

Läs mer

Picanta. - ett jubileumsmagasin för alla dina sinnen. 25 år. Jubileum 1982 2007. www.suziepicant.se

Picanta. - ett jubileumsmagasin för alla dina sinnen. 25 år. Jubileum 1982 2007. www.suziepicant.se Picanta - ett jubileumsmagasin för alla dina sinnen 25 år Jubileum 1982 2007 www.suziepicant.se Tjejkväll för högstadiet/ gymnasiet på Holken Mariebergsskogen. Våren 1994. Suzie firar 25 år 25 fantastiska

Läs mer

Dags för ett bad? M ADE IN THE US A

Dags för ett bad? M ADE IN THE US A Dags för ett bad? M ADE IN THE US A Vad är din filosofi? Esprees filosofi är att kombinera naturens kraft med modern, innovativ teknologi för att få fram produkter för pälsvård av högsta kvalitet. Esprees

Läs mer

Aloe Vera Gelly. Anvisningar Rengör huden noggrant. Applicera frikostigt och ofta.

Aloe Vera Gelly. Anvisningar Rengör huden noggrant. Applicera frikostigt och ofta. Aloe Vera Gelly Användandet av Aloe vera går som en röd tråd genom historien och människor i vitt skilda kulturer har använt Aloe vera till husbehov. Ofta strök man ett färskt blad direkt på huden vid

Läs mer

ESTETIC HUDV ÅRDS- & LASERKLINIK UMEÅ

ESTETIC HUDV ÅRDS- & LASERKLINIK UMEÅ ESTETIC HUDV ÅRDS- & LASERKLINIK UMEÅ Behandling INNEHÅLLSFÖRTECKNING Sida/sidor Acne W/Ö 14 Acneärr W/Ö 15, 21 AHA-pensling W/Ö 33 ALPHA-BETA pensling Ö 33 Akademiklinikens Peels W/Ö 13 Allmänläkare W/Ö

Läs mer

Innehåll: Välkommen till Akademiklinikens Hudcenter... 2. Hudkonsultationer... 3. Hudanalys... 3. Peelbehandlingar... 4. Kärlborttagning ansikte...

Innehåll: Välkommen till Akademiklinikens Hudcenter... 2. Hudkonsultationer... 3. Hudanalys... 3. Peelbehandlingar... 4. Kärlborttagning ansikte... HUDBEHANDLINGAR Innehåll: Välkommen till Akademiklinikens Hudcenter... 2 Hudkonsultationer... 3 Hudanalys... 3 Peelbehandlingar... 4 Kärlborttagning ansikte... 6 Rosacea... 7 Ytliga ådernät ben... 8 Åderbråck...

Läs mer

bok om hälsa och skönhet för 50 +

bok om hälsa och skönhet för 50 + bok om hälsa och skönhet för 50 + Amelia Adamo Cattis Grant Forum Bokförlaget Forum, Box 70321, 107 23 Stockholm www.forum.se Amelia Adamo & Cattis Grant 2008 Grafisk form John Losciale Omslagsfoto framsida

Läs mer

Hälsokonferera i Hassela

Hälsokonferera i Hassela Hälsokonferera i Hassela. Välj en energigivande konferens, en rekreation för företaget och din personal! Hälsa som ämne är hetare än någonsin så vad sägs om att kombinera er konferens med något som gör

Läs mer

DIN HUD 4TIPS TILL EN VACKER

DIN HUD 4TIPS TILL EN VACKER ANNONS HELA DENNA TEMATIDNING ÄR EN ANNONS FRÅN MEDIAPLANET ANNONS Nr.3/September 2009 DIN HUD 4TIPS TILL EN VACKER FOTO: ANGELICA ENGSTRÖM OCH VÄLMÅENDE HUD Ebba Blitz tror starkt på naturlig hudvård:

Läs mer

Orbaden - Halsinglands.. Riviera BEHANDLINGSMENY BEHANDLINGSMENY

Orbaden - Halsinglands.. Riviera BEHANDLINGSMENY BEHANDLINGSMENY Orbaden - Halsinglands.. Riviera BEHANDLINGSMENY BEHANDLINGSMENY Lyx & flard.. pa o Halsingevis.. VI REKOMMENDERAR NYHET VÅREN 2013 1. ENERGIZING SPIRULINA EXPERIENCE 80 MIN Väck dina sinnen med denna

Läs mer

me-nytt www.marjaentrich.com info@marjaentrich.com nr: 82

me-nytt www.marjaentrich.com info@marjaentrich.com nr: 82 Marja Entrich me-nytt www.marjaentrich.com info@marjaentrich.com nr: 82 VAR RÄDD OM DIG OCH NJUT AV VÅRSOLEN MÅ BRA PAKET Läs mer på sidan 3 bäst i test i expressens söndagsbilaga hela 7 gånger. (5 getingar)

Läs mer

Upplaga 3 2015 PRODUKTINFO

Upplaga 3 2015 PRODUKTINFO Upplaga 3 2015 PRODUKTINFO Innehåll L ANZA översikt...4 L ANZA företaget...5 Healing Technology...6 Sammansättningen av hår...6 Keratin Protein...6 Mineraler och fukt...7 Nano Science 10² Delivery System...8

Läs mer

Förverkliga alla dina drömmar!

Förverkliga alla dina drömmar! Förverkliga alla dina drömmar! Skulle du vilja tjäna 1000- tals kronor Extra varje månad? Tiden har kommit för dig att göra ett val! Kör den bil du alltid drömt om! Stora inkomster Många människor behöver

Läs mer

Goda vänner Bjud med en vän eller fler och njut några timmar spa och god mat.

Goda vänner Bjud med en vän eller fler och njut några timmar spa och god mat. Spa paket Goda vänner Bjud med en vän eller fler och njut några timmar spa och god mat. Paketet innehåller: Spabehandling- Din spastund - se meny nedan. Pris: 1495:-/person Enkelrumstillägg: 200:- Hindåsgården

Läs mer