Måttanpassade pooltak i världsklass

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Måttanpassade pooltak i världsklass"

Transkript

1 PRODUKTKATALOG Måttanpassade pooltak i världsklass Sverigespecialisten på pooltak

2 Stabila och välbyggda skjutsektioner. Marknadens kraftigaste aluminiumprofiler. Patenterade AluDeck - marknadens slätaste skena, är förberedd för ledljus. Säkerhet med BeUp - vårt patenterade steglösa säkerhetslås. Miniflap med borstlist stoppar effektivt smuts och damm.

3 Z-Line en produktserie med unika pooltakslösningar. Z-Line, Europas modernaste pooltaksserie. Med väl genomtänkta detaljer visar Bumerang/sspecialisten vägen för en modern och säker poolmiljö. Z-Line använder sig av Be Up och AluDeck som är en unik konstruktion av ett steglöst låssystem för pooltaksektionerna där varje sektion har ett säkerhetslås med nyckel. Vill du ha framtidens miljö- och säkerhetstänkande i ett elegant och användarvänligt pooltak? Välj Z-line!

4 skvalitet i toppklass Z-line är framtidens pooltak, eleganta, smidiga och anpassningsbara med säkerhetsdetaljer och utförande som saknar konkurrens. Z-Line använder sig av Be Up och AluDeck som är en helt ny och unik konstruktionslösning av ett steglöst låssystem för pooltaksektionerna. Z-Line tillverkas i två modeller, Rada och Luci. Z-line Rada, distinkta linjer och elegant design med seriens alla fördelar: Tuff konstruktion med hög tolerans för belastning. Taktäckning av högkvalitativ polycarbonat (PC). Välj mellan 4 mm okrossbar klarplast eller en kombination med 10 mm kanalplast med hög isoleringsgrad. AluDeck släta, låga skenor anpassade för inbyggd ledbelysning. Be Up steglöst låssystem med säkerhetslås för ökad trygghet i din poolmiljö. Gavelsektion med Miniflap aluminiumlist för att enkelt rulla förbi en hög poolsarg. Effektiva borstlister i nederkant på alla sektioner istället för gummilist.

5 Z-line Luci, ett verkligt elegant och stabilt pooltak med samma fördelar som Z-Line Rada. Konstruktionen medger extra hög tolerans för belastning. Taktäckning av högkvalitativ PC med en belastningstolerans på kg/m2. Välj mellan 4 mm okrossbar klarplast eller 10 mm kanalplast med hög isoleringsgrad eller en kombination av båda materialen. AluDeck släta, låga skenor anpassade för inbyggd ledbelysning. Be Up steglöst låssystem med säkerhetslås för ökad trygghet i din poolmiljö. Gavelsektion med Miniflap aluminiumlist för att enkelt rulla förbi en hög poolsarg. Effektiva borstlister i nederkant på alla sektioner istället för gummilist.

6 Be Up - vårt säkerhetslås som ger dig en trygg poolmiljö BeUp är ett unikt patenterat låssystem för de olika sektionerna i Z-Line. Med ett lätt tryck på pedalen låser du sektionen helt steglöst. BeUp är dessutom försett med ett säkerhetslås med nyckel så sektionen kan låsas helt fast i det läge du önskar. BeUp är inte bara en smart bekvämlighet utan även en säkerhetsdetalj som gör att du alltid kan känna dig lugn och trygg och ha full kontroll över ditt poolområde. Med Z-Line ökar din trygghet i poolmiljön. Vi uppfyller Boverkets föreskrifter om skydd mot olyckor för barn, äldre och djur. Läs mer om trygg och säker utemiljö i Boverkets handbok Bygg barnsäkert i byggnader, på tomten och i utemiljön ISBN Med ett enkelt tryck på pedalen låser du sektionen. Varje sektion har ett eget lås. När du inte kan ha uppsikt över poolen - skjut över pooltaket och lås sektionerna.

7 AluDeck - styrskenan som är marknadens lägsta och slätaste Släta, kraftiga och hållbara aluminiumprofiler minskar risken för att fastna eller snubbla. Aludeck är en stabil och säker styrskena i eloxerad aluminium. Den är elegant och lättmonterad och ger dig möjlighet att låsa sektionerna helt steglöst, var du vill. Inga vassa kanter, inga upphöjningar eller lister där man kan fastna. AluDeck är Europas slätaste styrskena för pooltak, bara 17 mm hög - lätt att fräsa ner i trädäcket eller integrera i stenläggningen. Längs med kanten kan du lägga till en ledljusslinga, som ger både stämningsfull belysning och bättre orientering runt poolen när det är mörkt. AluDeck finns i färgerna Silver, Oliv och Champange. Silver Oliv Champagne AluDeck, marknadens slätaste styrskena, kräver inga upphöjningar eller borrade hål för låsning av sektionerna. AluDeck går att beställa i färgerna silver, oliv och champagne som smälter fint samman med olika däckmaterial. AluDeck är 17 mm tjock och kan med lätthet integreras i exempelvis trä- eller Pronto Klinkerdäck.

8 Säkra och stabila sektioner med extra kraftig polycarbonat (PC) Z-Line har extra starka aluminumprofiler, i bågarna 40 x 50 mm och i större takbredder 40 x 60 mm. Taktäckningen i sektionerna är kraftig, klar kanalplast i 10 mm polycarbonat (PC) alternativt 4 mm okrossbar glasklar polycarbonat som håller för kg/m2. Det ger taket stabilitet, hållbarhet och ett långt liv. Den svenska tillverkaren ARLA plast lämnar 10 års full hållfasthetsgaranti. Sektionerna är tätade med äkta gummilist i högsta kvalitet för lång hållbarhet. Kort sagt: Z-Line är tillverkat för dig med höga kvalitetskrav. 10 mm kanalplast ger bra isolering och förlänger badsäsongen. Uv-skydd på båda sidor som standard. Kanalplasten tätas med hållbar, högkvalitativ gummilist mot aluminiumprofilerna. Extra starka aluminiumprofiler med en godstjocklek av 2 mm ger taket stabilitet och hållfasthet.

9 Miniflap - smartaste lösningen för poolsargen För att skjuta taket förbi poolsargen är Z-Line utrustad med en Miniflap som enkelt fälls upp så att gaveln rullar utan att ta i någonstans. Magneter låser aluminiumlisten i det läge du vill. Miniflap är försedd med en snygg och effektiv borstkant i stället för gummilist - hindrar effektivt damm och smuts från att komma in i poolen. Enkel att öppna och stänga - Miniflap som standard på gavelsektionen. Med miniflap öppen kan du lätt skjuta taket förbi poolsargen. En kraftig borstlist hindrar damm och smuts från att tränga in.

10 Z-Line pooltak monteras och justeras alltid på fabriken Z-Line från specialisten tillverkas av Bumerang i Tjeckien av skickliga hantverkare. Varje tak som tillverkas monteras på sina skenor på fabriken och justeras innan det packas och skickas till Sverige. ets aluminiumprofiler bockas skonsamt för hand för att inte stressa materialet. Det gör att profilerna behåller sin fulla styrka även efter bockningen. I Sverige är vi ensamma om pooltak som tillverkas på det sättet, därför har vi också bästa passform och måttnoggrannhet på våra tak. När profilerna är färdigbockade läggs de ut på en monteringsplatta. Man börjar monteringen med den största sektionen. Är sektionerna breda krävs det tre personer och stegar för monteringen. Sedan fälls sektionerna ner på skenorna. Man testar och justerar sektionerna så de rullar perfekt. Efter detta tillverkas gavlarna och man anpassar dem till ditt pooltak. Även pooltakets skjutbara sidodörr tillverkas och justeras. När hela taket är färdigt och kontrollerat, packas det i en stabil Smartbox.

11 Smartbox skyddar ditt tak under transporten Allt packas i en Smartbox, en stabil och skyddande trälåda som är takets bästa vän under resan till Sverige. Vår transportör hämtar ditt tak enligt överenskommelse och skeppar det till Sverige. Alla måttbeställda tak levereras i en stabil och skyddande Smartbox som står på pall. Det ger dig en säker leverans där alla delar är skyddade mot stötar eller andra skador. När man lastar av Smartboxen vid leverans är det enklast att göra med gaffeltruck eller en traktor med gaffel. Det går bra att hämta pooltaket på vår central i Malmö med ett vanligt släp. Om du vill körs taket ut direkt till din adress. När pooltaket anländer lastar du enklast av det med truck eller traktor med gaffel. Taket står på en stabil pall och ska förvaras på högkant. Om pooltakets sektioner lastas av för hand rekommenderar vi fyra personer, en för varje hörna, när det lyfts ner från lastbilen. Sektionernas vikt varierar mellan kg/st. Har du frågor ring oss - vi berättar gärna mer om vår favorit - Z-Line!

12 Sverigespecialisten på pooltak specialisten i Sverige AB Västanväg 41, Limhamn Tel , info@zline.se Copyright specialisten AB

Måttanpassade pooltak i världsklass

Måttanpassade pooltak i världsklass PRODUKTKATALOG Måttanpassade pooltak i världsklass Sverigespecialisten på pooltak Stabila och välbyggda skjutsektioner. Z-Line en produktserie med unika pooltakslösningar. Z-Line, Europas modernaste pooltaksserie.

Läs mer

Måttanpassade pooltak

Måttanpassade pooltak Måttanpassade pooltak Med perfekt passning till alla pooler PRODUKTKATALOG specialisten - kvalitet i minsta detalj Kanalplast (PC 10 mm) UV behandlad på båda sidor. Z-Line Z-Line Handtag med spärr och

Läs mer

Pooltak Specialisten

Pooltak Specialisten PRODUKTKATALOG 2014 Våra pooltak Varför köper man pooltak från? - Extra kraftiga profiler, klarar höga laster - Vi har extra skenor med i leveransen så att du kan föra bort hela pooltaket, ifrån poolen

Läs mer

Pooltak. #1 inom pooltak och poolvärmepumpar i Norden.

Pooltak. #1 inom pooltak och poolvärmepumpar i Norden. #1 inom pooltak och poolvärmepumpar i Norden Pooltak Gullberg & Jansson erbjuder prisvärda och väldesignade pooltak av robust kvalitet. www.gullbergjansson.se Förläng badsäsongen, förenkla skötseln och

Läs mer

Köpa pooltak. Tips och råd för dig som ska köpa pooltak från Diamant

Köpa pooltak. Tips och råd för dig som ska köpa pooltak från Diamant Köpa pooltak Tips och råd för dig som ska köpa pooltak från Diamant WWW.MIAM 1 IPOOL.SE Varför ett pooltak? Varmare och renare vatten, minskad kemikalieförbrukning och högre säkerhet. 2 Få ut det mesta

Läs mer

Brett sortiment av prisvärda och väldesignade pooltak av hög kvalitet. Pooltak

Brett sortiment av prisvärda och väldesignade pooltak av hög kvalitet. Pooltak Brett sortiment av prisvärda och väldesignade pooltak av hög kvalitet. Pooltak Varför pooltak? Med ett skjutbart pooltak förlänger du badsäsongen för din utomhuspool och får dessutom en extra uppvärmningskälla

Läs mer

Uterumssystem Aluwhite Isoler

Uterumssystem Aluwhite Isoler Uterumssystem Aluwhite Isoler Aluwhite Isoler. Ett klassiskt rumssystem som aldrig blir omodernt tack vare sina rena och tidlösa former. Vitlackerade partier med klassiskt kantiga profiler som passar de

Läs mer

20% Pooltak. Brett sortiment av prisvärda och väldesignade pooltak av hög kvalitet. Kampanj Pooltak. rabatt*

20% Pooltak. Brett sortiment av prisvärda och väldesignade pooltak av hög kvalitet. Kampanj Pooltak. rabatt* Kampanj Pooltak 20% rabatt* Pooltak Brett sortiment av prisvärda och väldesignade pooltak av hög kvalitet. * Pooltakskampanjen gäller 1 april-31 augusti 2013 och gäller både standardoch specialsortimentet.

Läs mer

Uterumssystem och kanalplasttak

Uterumssystem och kanalplasttak Uterumssystem och kanalplasttak Aluwhite. Ett klassiskt rumssystem som aldrig blir omodernt tack vare sina rena och tidlösa former. Vitlackerade partier med klassiskt kantiga profiler som passar de flesta

Läs mer

Uterumssystem och kanalplasttak

Uterumssystem och kanalplasttak Uterumssystem och kanalplasttak Aluwhite Ett klassiskt rumssystem som aldrig blir omodernt tack vare sina rena och tidlösa former. Vitlackerade partier med klassiskt kantiga profiler som passar de flesta

Läs mer

Rexal. sid 8. Smarta lås. Uterum som passar alla. Uterum Sommar. Förlängd Sommar. Vår & Höst. Slimmade lösningar sid 7 Isolertak. Stark Stilren Design

Rexal. sid 8. Smarta lås. Uterum som passar alla. Uterum Sommar. Förlängd Sommar. Vår & Höst. Slimmade lösningar sid 7 Isolertak. Stark Stilren Design Stark Stilren Design Rexal Uterum som passar alla Uterum Sommar Uterum Uterum Förlängd Sommar Vår & Höst sid 1 sid 3 sid 5 Smarta lås Slimmade lösningar sid 7 Isolertak sid 8 Inga kompromisser & Alla mått

Läs mer

Nova Plus & Classic Plus

Nova Plus & Classic Plus SV Installations- och skötselanvisning Nova Plus & Classic Plus Rev. 2014.1 FÖROR Tack för ditt köp av ett pooltak från Gullberg & Jansson AB. Produkten är framställd med hög kvalitet på material och hantverk

Läs mer

Crawford Smart 42. Prismedvetna lösningar. Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016)

Crawford Smart 42. Prismedvetna lösningar. Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016) Crawford Smart 42 Prismedvetna lösningar Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016) Crawford Smart 42 - prismedvetet val Inifrån och ut Med Crawford Smart 42 får du en garageport,

Läs mer

Lagun 2,4 meter i en Kidney 20

Lagun 2,4 meter i en Kidney 20 1 Priser pooler 2014 Ett standardpoolpaket innehåller: Poolstomme av HD polyeten med 40 års garanti. Bottenmall/matta i skala 1:1 för bygghjälp och poollinerunderlag, gäller ej rund och basic rektangulär.

Läs mer

Kanalplasttak. Isolux 10 & 16 mm med aluminiumprofiler

Kanalplasttak. Isolux 10 & 16 mm med aluminiumprofiler Kanalplasttak Isolux 10 & 16 mm med aluminiumprofiler Kanalplasttak Monteringsanvisning för: 10 & 16 mm med aluminiumprofiler. Isolux Kanalplast med profiler. Exempel på stommkonstruktion för kanalplastmontering.

Läs mer

SKYDDA KANALPLASTTAK. landskap_manual-skydda v180228

SKYDDA KANALPLASTTAK. landskap_manual-skydda v180228 SKYDDA KANALPLASTTAK 1 INTRODUKTION TAKSYSTEM MED ISOLERANDE TAKBALKSPROFILER Takbalksprofilerna samt övre snäpplocksprofil är tillverkade i PVC-plast. Därmed undviks överledning av kyla från ut- till

Läs mer

SKYDDA KANALPLASTTAK. landskap_manual-skydda v180223

SKYDDA KANALPLASTTAK. landskap_manual-skydda v180223 SKYDDA KANALPLASTTAK 1 INTRODUKTION TAKSYSTEM MED ISOLERANDE TAKBALKSPROFILER Takbalksprofilerna samt övre snäpplocksprofil är tillverkade i PVC-plast. Därmed undviks överledning av kyla från ut- till

Läs mer

SIDA VIKTIG INFORMATION 3 PLOCKLISTOR 4-7 MONTERING AV DÖRR 8-9 MONTERING AV VÄDRINGSLUCKOR 10 MONTERING AV FRAMSIDA 11-15 MONTERING AV BAKSIDA 16-20

SIDA VIKTIG INFORMATION 3 PLOCKLISTOR 4-7 MONTERING AV DÖRR 8-9 MONTERING AV VÄDRINGSLUCKOR 10 MONTERING AV FRAMSIDA 11-15 MONTERING AV BAKSIDA 16-20 SIDA VIKTIG INFORMATION 3 PLOCKLISTOR 4-7 MONTERING AV DÖRR 8-9 MONTERING AV VÄDRINGSLUCKOR 10 MONTERING AV FRAMSIDA 11-15 MONTERING AV BAKSIDA 16-20 MONTERING AV LÅNGSIDOR 21-32 MONTERING AV TAKSTÖD 33-34

Läs mer

Förvandlar din uteplats till ett trivsamt och flexibelt uterum

Förvandlar din uteplats till ett trivsamt och flexibelt uterum Terrassmarkis/Hestra Tarragona Förvandlar din uteplats till ett trivsamt och flexibelt uterum Hestra Tarragona är en kraftig vikarmsmarkis för villaterrasser och balkonger som förvandlar din uteplats till

Läs mer

Yttemått skena. Innermått skena Längd Höjd. Antal sektioner. Design. natural anodized mm mm 3. 3x6

Yttemått skena. Innermått skena Längd Höjd. Antal sektioner. Design. natural anodized mm mm 3. 3x6 Yttemått skena Innermått skena Längd Höjd Antal sektioner Design 4076 3650-2mm 6800 850 mm 3 natural anodized 3x6 Kryssmät skenor noggrant, Poolens uppstick enligt nedan Kit H / 4x8 Utvändigt skenmått

Läs mer

Instruktion Pooltak Galant Platinum, Black Edition & Opal

Instruktion Pooltak Galant Platinum, Black Edition & Opal Instruktion Pooltak Galant Platinum, Black Edition & Opal Instruktion_pooltak_Galant_2019_08-01 Introduktion, planering och underhåll PLANERING OCH FÖRBEREDELSER Inför installationen av pooltaket, läs

Läs mer

ICOPAL FASTLOCK. Fler möjligheter än du kan drömma om FÖR OTRADITIONELLA LÖSNINGAR

ICOPAL FASTLOCK. Fler möjligheter än du kan drömma om FÖR OTRADITIONELLA LÖSNINGAR ICOPAL FASTLOCK Fler möjligheter än du kan drömma om FÖR OTRADITIONELLA LÖSNINGAR Enkla lösningar är oftast vackrast Med Fastlock kan du skapa moderna och spännande tak till uteplatsen, carporten eller

Läs mer

Yttemått skena. Innermått skena Längd Höjd. Antal sektioner. Design. natural anodized. 4076 3650-2mm 6800 850 mm 3. 3x6

Yttemått skena. Innermått skena Längd Höjd. Antal sektioner. Design. natural anodized. 4076 3650-2mm 6800 850 mm 3. 3x6 Yttemått skena Innermått skena Längd Höjd Antal sektioner Design 4076 3650-2mm 6800 850 mm 3 natural anodized 3x6 Kryssmät skenor noggrant, Poolens uppstick enligt nedan Kit H / 4x8 Utvändigt skenmått

Läs mer

Modern design till konkurrenskraftiga priser

Modern design till konkurrenskraftiga priser Mobila hyllställen anpassas efter önskemål och utrymme. Vårt produktprogram spänner från förvaring av pärmar till smådelslager. Utnyttja utrymmet 90% mer. ARKIV A r k i v M O B I L A H Y L L S TÄ L L Modern

Läs mer

Ett förslag på montering- och användar instruktioner för er modul

Ett förslag på montering- och användar instruktioner för er modul Ett förslag på montering- och användar instruktioner för er modul Denna fil skickas till alla våra kunder via epost, vill ni istället ha det utrskrivet och skickat till er så återkom bara till oss via

Läs mer

QUATURIS S HÖRNSKÅPSSYSTEM

QUATURIS S HÖRNSKÅPSSYSTEM QUATURIS S HÖRNSKÅPSSYSTEM Den eleganta öppningslösningen för standardhörnskåp. Ergonomisk, bekväm och funktionell. www.grass.at Quaturis S HÖRNSKÅPSYSTEM Quaturis S: Varje hörna blir en kurva. Att utnyttja

Läs mer

Aluminium in Architecture. För ett ljusare liv. WICSLIDE 65FS Vikdörrar

Aluminium in Architecture. För ett ljusare liv. WICSLIDE 65FS Vikdörrar R Aluminium in Architecture För ett ljusare liv WICSLIDE 65FS Vikdörrar Dörrar som flexibla rumsavslutningar mellan inne och ute Vem önskar sig inte ett rum vars gränser vid vackert väder kan utökas med

Läs mer

Proffs på öppningsbara tak! Uteserveringar Uterum Inglasning Pooltäckning Räcken

Proffs på öppningsbara tak! Uteserveringar Uterum Inglasning Pooltäckning Räcken Proffs på öppningsbara tak! Uteserveringar Uterum Inglasning Pooltäckning Räcken Zabra Inledning Alla produkter från Zabra måttanpassas efter kundens individuella behov tack vare flexibel och kostnadseffektiv

Läs mer

Montage instruktion Brilliant tak 3x6, 4x8 och 5x10 meter.

Montage instruktion Brilliant tak 3x6, 4x8 och 5x10 meter. Montage instruktion Brilliant tak 3x6, 4x8 och 5x10 meter. Montera skenor enligt måttskiss för din storlek, det är viktigt är att måttet mellan skenorna hålls +- 1 mm. Kontrollera måttet mellan skenor

Läs mer

Crawford Smart 42. Prismedvetna lösningar. Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016)

Crawford Smart 42. Prismedvetna lösningar. Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016) Crawford Smart 42 Prismedvetna lösningar Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016) Crawford Smart 42 - prismedvetet val Inifrån och ut Med Crawford Smart 42 får du en garageport,

Läs mer

Vi behöver dina mått. Det är enkelt att beställa måttanpassade skjutdörrar

Vi behöver dina mått. Det är enkelt att beställa måttanpassade skjutdörrar Vi behöver dina mått Det är enkelt att beställa måttanpassade skjutdörrar Tillvägagångssätt De mått vi behöver veta för att tillverka skjutdörrar anpassade till ditt utrymme är höjd och bredd, dvs installationsöppningen.

Läs mer

Halle Fristående uterum Båstad - Fritid - Sommar

Halle Fristående uterum Båstad - Fritid - Sommar Halle Fristående uterum Båstad - Fritid - Sommar Halle Fristående uterum Modell Båstad 14 m2 - Snözon 2,5 Halle Primo Skjutbara partier - Fritid Sommar Halle Primo 5 mm, skjutbara dörrar i sidor och front.

Läs mer

Kombinera ett funktionellt arbetsbord efter Ditt eget behov!

Kombinera ett funktionellt arbetsbord efter Ditt eget behov! Alla produkterna på dessa sidor finns även i ESD Förvaringskassetter Stabil stålram pulverlackerad i RAL 7045. Glasklara plastlådor med plastskyddade etiketter och lådstopp. Lådorna finns även i röd, blå

Läs mer

Vi behöver dina mått. Det är enkelt att beställa måttanpassade skjutdörrar

Vi behöver dina mått. Det är enkelt att beställa måttanpassade skjutdörrar Vi behöver dina mått Det är enkelt att beställa måttanpassade skjutdörrar Tillvägagångssätt De mått vi behöver veta för att tillverka skjutdörrar anpassade till ditt utrymme är höjd och bredd, dvs installationsöppningen.

Läs mer

Icopal FONDA för källarytterväggar. System FONDA. Effektiv dränering och isolering av källarytterväggar

Icopal FONDA för källarytterväggar. System FONDA. Effektiv dränering och isolering av källarytterväggar Icopal FONDA för källarytterväggar System FONDA Effektiv dränering och isolering av källarytterväggar Unika och säkra lösningar för din källaryttervägg Källarytterväggen den utsatta byggnadsdelen Fukt

Läs mer

RollerForks. En revolution inom pallfri godshantering

RollerForks. En revolution inom pallfri godshantering RollerForks En revolution inom pallfri godshantering RollerForks Pallar är en nödvändighet för lagerhantering. Men tänk om du kunde spara tid och utrymme genom att skicka gods utan pallar. Nu finns MSE

Läs mer

Valmöjligheternas skjutdörr

Valmöjligheternas skjutdörr Valmöjligheternas skjutdörr 1 2 För personligheter som du! Med vårt nya skjutdörrskoncept kan vi skapa skjutdörrar som mer än någonsin passar just din stil. Det utökade sortimentet av färger och material

Läs mer

AquaLamell & AquaGuard

AquaLamell & AquaGuard AquaLamell & AquaGuard Pahléns automatiska poolskydd i elegant och anpassningsbar design. Sänker dina uppvärmningskostnader med upp till 80% som gynnar både miljö och dina driftskostnader. Säkerhet Godkänd

Läs mer

QUATURIS S HÖRNSKÅPSSYSTEM

QUATURIS S HÖRNSKÅPSSYSTEM QUATURIS S HÖRNSKÅPSSYSTEM Den eleganta öppningslösningen för standardhörnskåp. Ergonomisk, bekväm och funktionell. www.grass.eu Quaturis S: Varje hörna blir en kurva. Att utnyttja utrymmet är en av de

Läs mer

Point-of-sale kit. 1. Extra rabatt på demoprodukter som installeras i butik

Point-of-sale kit. 1. Extra rabatt på demoprodukter som installeras i butik Point-of-sale kit 1. Extra rabatt på demoprodukter som installeras i butik 5%-enheter extra rabatt på pooltak eller poolvärmepumpar som installeras i butik. 5%-enheter extra rabatt på poolrobot som används

Läs mer

10. Universalklämmor. 198 Produktkatalog fr.o.m. 2015-01-01 Vi reserverar oss för fel eller framtida ändringar.

10. Universalklämmor. 198 Produktkatalog fr.o.m. 2015-01-01 Vi reserverar oss för fel eller framtida ändringar. 10. Universalklämmor Oavsett om du behöver tak-, vägg- eller golvmonterade klämmor har lösningen. e patenterade S-klämmorna har ljudabsorberade gummibelägg och är enkla att montera med hjälp av spärrfjädersystemet.

Läs mer

Störst på teleskopiska arbetsredskap. Världens smartaste stegar

Störst på teleskopiska arbetsredskap. Världens smartaste stegar Störst på teleskopiska arbetsredskap Världens smartaste stegar 2007 En dum stege är bara lång. Alla kan göra en lång stege. Vi tror du har större nytta av en liten. Alla kan göra en lång stege. Vi tror

Läs mer

Skräddarsy din garderob

Skräddarsy din garderob skjutdörrar Skräddarsy din garderob pacific >> Oändliga möjligheter >> Kraftig aluminiumprofil >> Urspårningsskydd >> Hög kvalitet Tengberts Pacific ger ditt hem en elegant möbel av högsta kvalitet som

Läs mer

det behagliga din egen terrass eller uteplats. Om man slår ut investeringen

det behagliga din egen terrass eller uteplats. Om man slår ut investeringen Terrassmarkiser det behagliga Snyggt Utseende och och praktiskt funktion Lunex Behovet har utvecklat av solskydd och tillverkat har existerat solskydd sedan för nordiska tidernas förhållanden begynnelse,

Läs mer

Xtensiv. Ett visuellt vackert akustiskt tak för 2000-talet

Xtensiv. Ett visuellt vackert akustiskt tak för 2000-talet Xtensiv Ett visuellt vackert akustiskt tak för 2000-talet 2 Gyptone Xtensiv Quattro 75 3 ETT VISUELLT VACKERT AKU- STISKT TAK FÖR 2000-TALET Detaljer är viktiga i byggnader runt om i världen levereras

Läs mer

Förvaringssystem för långgods och platta material

Förvaringssystem för långgods och platta material Förvaringssystem för långgods och platta material Crane 1200 SS 3042 SS 1042 SS 3062 C SS 3062 SM 3000 Vertical 2000 LSS 5600 CSM 500 Förvaringssystem för, t ex plåtar, skivor, ringar, plattjärn, rör och

Läs mer

Effektivt inbrottsskydd genom. Takskjutport Secura Säker runtom. www.crawfordgarageportar.se

Effektivt inbrottsskydd genom. Takskjutport Secura Säker runtom. www.crawfordgarageportar.se Effektivt inbrottsskydd genom Takskjutport Secura Säker runtom. www.crawfordgarageportar.se Secura för säkerhet. Frågan om säkerheten blir allt viktigare hela tiden. Entrédörrar med omfattande låssystem

Läs mer

Alt. 1 Alt. 2. Distans för sarg 15 mm ( Ingår ej i leveransen ) Skadad kantlist omfattas inte av garanti.

Alt. 1 Alt. 2. Distans för sarg 15 mm ( Ingår ej i leveransen ) Skadad kantlist omfattas inte av garanti. Pool-Safe Easy-matic poolöverdrag Allmänt Pool-Safe Easymatic är ett överdrag som monteras under poolsargen. Pool-Safe levereras som standard med överdragsduk i tätvävd PVC duk med dräneringsnät för utomhuspooler.

Läs mer

Vinterplåtar till pool

Vinterplåtar till pool Vinterplåtar till pool Tips och råd info@plastman.se Joakim Sevelin Tuomas Aulinen Pär Gester Lena Kröckel Jakob Mellin Plastman / Polyman Group Sweden AB Box 42135, 126 15 Stockholm Besök: Västberga allé

Läs mer

Multi Iso-Taksystem. Isolerande unikt kanalplast-taksystem. - Takmontering, Kanalplasttak. Nu även taksystem med isolerade takbalksprofiler

Multi Iso-Taksystem. Isolerande unikt kanalplast-taksystem. - Takmontering, Kanalplasttak. Nu även taksystem med isolerade takbalksprofiler 20180302 - Takmontering, Kanalplasttak Isolerande unikt kanalplast-taksystem Nu även taksystem med isolerade takbalksprofiler Takbalksprofilerna samt övre snäpplocksprofil är tillverkade i PVC- plast.

Läs mer

Cedral Board Mångsidig fasadskiva i många färger

Cedral Board Mångsidig fasadskiva i många färger minimalt underhåll fabrikslackerad enkel att montera Cedral Board Mångsidig fasadskiva i många färger www.cedral.se Cedrals DNA Sand, vatten, luft, cement, fibrer, träcellulosa. Den mångsidiga fasadskivan

Läs mer

Vi behöver dina mått. Det är enkelt att beställa måttanpassade skjutdörrar

Vi behöver dina mått. Det är enkelt att beställa måttanpassade skjutdörrar Vi behöver dina mått Det är enkelt att beställa måttanpassade skjutdörrar Tillvägagångssätt De mått vi behöver veta för att tillverka skjutdörrar anpassade till ditt utrymme är höjd och bredd, dvs installationsöppningen.

Läs mer

Vi behöver dina mått. Det är enkelt att beställa måttanpassade skjutdörrar

Vi behöver dina mått. Det är enkelt att beställa måttanpassade skjutdörrar Vi behöver dina mått Det är enkelt att beställa måttanpassade skjutdörrar Tillvägagångssätt De mått vi behöver veta för att tillverka skjutdörrar anpassade till ditt utrymme är höjd och bredd, dvs installationsöppningen.

Läs mer

Takfönster. För en ljusare tillvaro. Använd naturligt ljus J.O. OHLSSONS TRÄINDUSTRI AB

Takfönster. För en ljusare tillvaro. Använd naturligt ljus J.O. OHLSSONS TRÄINDUSTRI AB Takfönster För en ljusare tillvaro Använd naturligt ljus J.O. OHLSSONS TRÄINDUSTRI AB Släpp in ljuset med våra takfönster Ett takfönster är det perfekta alternativet för dig som vill skapa en spännande

Läs mer

VIKPORT Duo. Box 210, 566 24, HABO. Växel 010-474 86 00 info@portsystem.se www.portsystem.com

VIKPORT Duo. Box 210, 566 24, HABO. Växel 010-474 86 00 info@portsystem.se www.portsystem.com VIKPORT Duo STARK SOM EN RAMBYGGD, ISOLERAD SOM EN SANDWICHBYGGD! Design i toppklass. Sandwichbyggd med bruten köldbrygga - mycket bra U-värde. Inbyggd ram för styrka. Ett flertal fönsterkombinationer.

Läs mer

PLE PLE EGENSKAPER. Dimensioner. Åkrörelse. Hastighet. Acceleration. Driftstemperatur ANVÄNDNINGSOMRÅDEN. PLE max. 6 m fribärande

PLE PLE EGENSKAPER. Dimensioner. Åkrörelse. Hastighet. Acceleration. Driftstemperatur ANVÄNDNINGSOMRÅDEN. PLE max. 6 m fribärande PLE 24 20 16 12 8 4 0 0 PLE användningsområden 67 PLE mått 68 PLE modeller 69 PLE dimensioner 71 PLE delar 72 PLE montering 73 PLE artikelnummer 76 last/(kg/m) invändig höjd/(mm) 118 115 80 50 30 16 7

Läs mer

Expodul Uterum Sörbyvägen 7, Forserum Tel:

Expodul Uterum Sörbyvägen 7, Forserum Tel: 20190201 Prisexempel Isolerande unikt kanalplast-taksystem Nu även taksystem med isolerade takbalksprofiler Takbalksprofilerna samt övre snäpplocksprofil är tillverkade i PVC- plast. Därmed undviks överledning

Läs mer

Prestige Connex. Gjord vit och förblir vit. Whiteboardtavlor Blädderblocksställ Mobil whiteboardtavla Magnetiska anslagstavlor. noboeurope.

Prestige Connex. Gjord vit och förblir vit. Whiteboardtavlor Blädderblocksställ Mobil whiteboardtavla Magnetiska anslagstavlor. noboeurope. Gjord vit och förblir vit noboeurope.com Prestige Connex Whiteboardtavlor Blädderblocksställ Mobil whiteboardtavla Magnetiska anslagstavlor Kontakta din återförsäljare för information om alla Nobos tavlor.

Läs mer

ELSTOLPE KAJCENTRAL. Alfa & Beta. Omega. Kraft Ljus Klimat

ELSTOLPE KAJCENTRAL. Alfa & Beta. Omega. Kraft Ljus Klimat ELSTOLPE Alfa & Beta KAJCENTRAL Omega Kraft Ljus Klimat El-Björn AB Med över 50 års erfarenhet inom tillfällig el är El-Björn den ledande tillverkaren/leverantören av elcentraler och utrustning för tillfälliga

Läs mer

2015 P R O F I L E R

2015 P R O F I L E R 20 PROFILER 07 PROFILER Tolv aluminiumprofiler av hög kvalitet, med ett brett sortiment av tillbehör som ökar användningsområdet och underlättar montaget av våra LEDstrippar. Profilerna fungerar som ett

Läs mer

Multi Iso-Taksysystem

Multi Iso-Taksysystem 20180302 Multi Iso-Taksysystem - Takmontering, Kanalplasttak Isolerande unikt kanalplast-taksystem Nu även taksystem med isolerade takbalksprofiler Snäpp för snabb montering Takbalksprofilerna samt övre

Läs mer

VIONARO lådsystem. www.grass.eu

VIONARO lådsystem. www.grass.eu VIONARO lådsystem De kubistiska lådsidorna i minimalistisk design bildar i kombination med Dynapro utdragsskenor ett modern och elegant lådsystem. www.grass.eu Funktion. Fulländad form. Vionaro. Öppna

Läs mer

LIGHTLINE ENTRÉTAK. Stilren o modern design. Sluttande. Funktionell design med dolda infästningar. Välvt. Flexibel och kombinationsvänlig.

LIGHTLINE ENTRÉTAK. Stilren o modern design. Sluttande. Funktionell design med dolda infästningar. Välvt. Flexibel och kombinationsvänlig. LIGHTLINE ENTRÉTAK SIDA Sluttande Funktionell design med dolda infästningar 2 Välvt Flexibel och kombinationsvänlig 3 Sadel Tidlösa och robusta informationstavlor 4 XL Tidlösa och robusta entrétak 5 Modul

Läs mer

Pahlén Poolskydds-specialisten

Pahlén Poolskydds-specialisten Pahlén Poolskydds-specialisten Storlek eller form spelar ingen roll. Vi har skyddet för din pool! Produkter från Pahlén Pool System, för bekymmersfritt poolägande. Läs mer på Vill du ha varmt och skönt

Läs mer

FÖR ETT SKÖNARE UTELIV

FÖR ETT SKÖNARE UTELIV FÖR ETT SKÖNARE UTELIV 2 3 4 5 6 GÖR MER AV SOMMAREN En uteplats där du kan koppla av och umgås med vänner och familj sätter guldkant på tillvaron. Och med tak över huvudet har du det bra även när vädret

Läs mer

Import: www.ghevent.se 0176-20 61 50

Import: www.ghevent.se 0176-20 61 50 Import: www.ghevent.se 0176-20 61 50 TECHNI STAGE den lätta, robusta och flexibla scenen. Begreppet att utföra snabba och säkra montage, är TECHNI STAGE den perfekta lösningen där du skapar alla dina teatrala

Läs mer

Lycka till! Innehåll: Inredningsförslag s. 4-7. Vägghängd inredning s. 8-12. Fristående inredning s. 13. Garderobsinredning s.

Lycka till! Innehåll: Inredningsförslag s. 4-7. Vägghängd inredning s. 8-12. Fristående inredning s. 13. Garderobsinredning s. Garderobsinredning och skjutdörrar 2016 2 Pelly har tillverkat smart garderobsinredning i småländska Hillerstorp sedan 1947. Vi gör helt enkelt bra förvaring baserad på skandinavisk designtradition. Med

Läs mer

Enklare och snyggare vardag

Enklare och snyggare vardag Enklare och snyggare vardag Ekby håller för din vardag En skjutdörr ska kunna öppnas och stängas många gånger varje dag. Det ställer höga krav på kvalitet och stabilitet. Vi kan lova att du inte kommer

Läs mer

reklamteamet.se Gevärsgatan 26, 250 22 Helsingborg info@reklamteamet.se SKYLT- OCH DISPLAYPRODUKTER

reklamteamet.se Gevärsgatan 26, 250 22 Helsingborg info@reklamteamet.se SKYLT- OCH DISPLAYPRODUKTER SKYLT- OCH DISPLAYPRODUKTER 1 30 reklamteamet.se Gevärsgatan 26, 250 22 Helsingborg info@reklamteamet.se I N N E H Å L L S F Ö R T E C K N I N G MEGA OUTDOOR FLAG... 4 LÅSBARA SKYLTSKÅP... 5 NYA EXPO INFOSTÄLL...

Läs mer

TOALETTARMSTÖD ROPOX PRODUKTEN KOMMER ATT UTGÅ OCH ERSÄTTAS AV ARMSTÖD MED GRÅ PLASTDETALJER. FAKTA

TOALETTARMSTÖD ROPOX PRODUKTEN KOMMER ATT UTGÅ OCH ERSÄTTAS AV ARMSTÖD MED GRÅ PLASTDETALJER. FAKTA PRODUKTEN KOMMER ATT UTGÅ OCH ERSÄTTAS AV ARMSTÖD MED GRÅ PLASTDETALJER. Armstöden med den ovanliga ovala profilen ger användaren ett stadigt och bra grepp. Konstruktionen ger god stabilitet och armstöden

Läs mer

The New Generation in Limetec Design

The New Generation in Limetec Design SE Limetecs nya design - en enkel, stilren och modern konstruktion Limetec Next - den nya golvkonstruktionen är tät och suger inte i sig fukt. Detta innebär att skåpets vikt hålls oförändrad. Slät undersida

Läs mer

En helt ny produkt! Designad och patenterad för att skydda liv och egendom BRA ATT VETA FÖR DIG SOM SKA SÄLJA SNAPALARM

En helt ny produkt! Designad och patenterad för att skydda liv och egendom BRA ATT VETA FÖR DIG SOM SKA SÄLJA SNAPALARM En helt ny produkt! Designad och patenterad för att skydda liv och egendom BRA ATT VETA FÖR DIG SOM SKA SÄLJA SNAPALARM Snapalarm är lösningen på mångas problem Först gör man i ordning i hallen och sedan

Läs mer

Detta är en ny serie ribbåtar med dubbelbotten vilket innebär att båtarna har en plan durk. Dessutom finns ett stuvutrymme i fören.

Detta är en ny serie ribbåtar med dubbelbotten vilket innebär att båtarna har en plan durk. Dessutom finns ett stuvutrymme i fören. Way of Life! 2008 För sommarens utflykter och familjenöjen är Suzumar gummibåtar utmärkta. Dessa suveränt smidiga båtmodeller kombinerade med Suzukis 4-takts utombordsmotorer blir enkla att handha och

Läs mer

En klar fördel till bilens bakdel. Kåpor till Ford Ranger

En klar fördel till bilens bakdel. Kåpor till Ford Ranger En klar fördel till bilens bakdel Kåpor till Ford Ranger 1 Specialisten på torr och säker last En pickup är det ultimata redskapet för ett aktivt liv. Det vet vi på VINDIC efter snart 50 år i branschen.

Läs mer

Produkter till Vägg & golv

Produkter till Vägg & golv Produkter till Vägg & golv PUTSNÄT STÅLNÄT Svetsat trådnät spolat på rulle, varmförzinkat efter svetsning. Min. 350 g zink/m2 trådyta. Används som putsbärare och armering i putsbruk till fasadbeklädnad

Läs mer

Roto NT Designo. Roto NT Designo. Dolda beslag. Teknik för fönster och dörrar

Roto NT Designo. Roto NT Designo. Dolda beslag. Teknik för fönster och dörrar Roto NT Designo Dolda beslag Roto NT Designo Teknik för fönster och dörrar Funktionellt men dolt Ny elegant lösning för hemmet I ett vackert hem är det viktigt att också fönstren är vackra Vi anser att

Läs mer

DACO FLYTBRYGGOR i en klass för sig!

DACO FLYTBRYGGOR i en klass för sig! DACO FLYTBRYGGOR i en klass för sig! Oavsett om du söker en smidig, komplett och utbyggbar brygga till ditt sommarställe, en brygga till en badanläggning eller en marina har du kommit rätt. Hos oss finns

Läs mer

Instruktioner för att bygga Inrha Hobbyväxthus

Instruktioner för att bygga Inrha Hobbyväxthus 1 Instruktioner för att bygga Inrha Hobbyväxthus Inrha Hobbyväxthus är lätta att montera upp med endast ett litet antal verktyg. Dessa instruktioner gäller alla modeller, en del instruktioner gäller bara

Läs mer

Nyhet! Topphängda skjutdörrar. Håll golvet fritt. med topphängda skjutdörrar

Nyhet! Topphängda skjutdörrar. Håll golvet fritt. med topphängda skjutdörrar Nyhet! Topphängda skjutdörrar Håll golvet fritt med topphängda skjutdörrar NYHET! TOPPHÄNGDA SKJUTDÖRRAR, ESTETIC & ARTIC Ingen golvskena inga gränser Det nya topphängda alternativet för premiumdörrarna

Läs mer

KLARVENT. Brandventilatorer. Nytec Plast

KLARVENT. Brandventilatorer. Nytec Plast KLARVENT Brandventilatorer Nytec Plast AB Inledning KlarVent brandventilatorer Nytec Plast erbjuder ett mycket brett sortiment av brandventilatorer. KlarVent erbjuds i många olika storlekar, former och

Läs mer

HÅLLBARA PLANK FÖR EN HÅLLBAR MILJÖ, BRA FÖR DIG - BRA FÖR OSS - BRA FÖR MILJÖN

HÅLLBARA PLANK FÖR EN HÅLLBAR MILJÖ, BRA FÖR DIG - BRA FÖR OSS - BRA FÖR MILJÖN HÅLLBARA PLANK FÖR EN HÅLLBAR MILJÖ, BRA FÖR DIG - BRA FÖR OSS - BRA FÖR MILJÖN PolyPlank AB Polyplank tillverkar unika kompositprofiler helt utan miljögiftiga tillsatser, enligt en patenterad process.

Läs mer

INNGANGSDÖRRAR YTTERDÖRRAR OCH DUBBEL SLAGPORTAR

INNGANGSDÖRRAR YTTERDÖRRAR OCH DUBBEL SLAGPORTAR INNGANGSDÖRRAR YTTERDÖRRAR OCH DUBBEL SLAGPORTAR ECO Line TERMO Line since 1995 MODERN DESIGN. PRAKTISK TILLÄMPNING. THERMO Line NYHET! INNGÅNGS OCH YTTERDÖRRAR THERMO 60 OCH THERMO 70 Naturlig skönhet

Läs mer

PLATS FÖR MER. VINDSTRAPPOR ClickFIX MARKNADENS BÄSTA LÄTT OCH ELEGANT TRAPPOR I BYGGSATS MED NORDISK DESIGN LOFTTRAPPAN ÖKAR BOSTADENS STORLEK

PLATS FÖR MER. VINDSTRAPPOR ClickFIX MARKNADENS BÄSTA LÄTT OCH ELEGANT TRAPPOR I BYGGSATS MED NORDISK DESIGN LOFTTRAPPAN ÖKAR BOSTADENS STORLEK PLATS FÖR MER VINDSTRAPPOR ClickFIX MARKNADENS BÄSTA LÄTT OCH ELEGANT TRAPPOR I BYGGSATS MED NORDISK DESIGN LOFTTRAPPAN ÖKAR BOSTADENS STORLEK VÄGGLUCKOR GÖR RUMMET STÖRRE RÄCKET RAMAR IN TRAPPAN LÅT DIG

Läs mer

Flugfönster och Flugdörrar SLÄPP IN LUFT, INTE MER

Flugfönster och Flugdörrar SLÄPP IN LUFT, INTE MER Flugfönster och Flugdörrar SLÄPP IN LUFT, INTE MER Vi finns i Skillinge FÖR FÖNSTER Vi har återförsäljare Rullgardin Deluxe på Österlen. och säljer till hela Norden. Fasta ramar Takfönster Deluxe 2 3 FÖR

Läs mer

Tre smarta alternativ när du ska byta garageport

Tre smarta alternativ när du ska byta garageport Från Sveriges största expert på garageportar Tre smarta alternativ när du ska byta garageport GPE 200/300/400 takskjutportar www.garageportexperten.se Tre speciellt utvalda och prisvärda garageportar.

Läs mer

BLI MER EFFEKTIV I VÅR!

BLI MER EFFEKTIV I VÅR! BLI MER EFFEKTIV I VÅR! Trött på att köra runt och hämta varor? Du vet väl att Lunds Kakelvaruhus alltid kör ut ditt badrumsprojekt GRATIS inom 046-området och till kraftigt reducerat pris inom 040 och

Läs mer

Ergofokus. L &d. L Y F T V A G N A R för alla branscher. www.ergofokus.se S T O R K Ö K O C H I N D U S T R I. Ergonomics in focus since 2001

Ergofokus. L &d. L Y F T V A G N A R för alla branscher. www.ergofokus.se S T O R K Ö K O C H I N D U S T R I. Ergonomics in focus since 2001 L &d Ergofokus Ergonomics in focus since 2001 Sara Ljunggren VD L Y F T V A G N A R för alla branscher www.ergofokus.se S T O R K Ö K O C H I N D U S T R I Ljunggren & daughters AB Backes väg 3 784 54

Läs mer

FIKSZO INSEKTSNÄT RULLGARDINSDÖRRAR - RULLGARDINSFÖNSTER - NÄTDÖRRAR - NÄTFÖNSTER - NÄTDRAPERIER

FIKSZO INSEKTSNÄT RULLGARDINSDÖRRAR - RULLGARDINSFÖNSTER - NÄTDÖRRAR - NÄTFÖNSTER - NÄTDRAPERIER FIKSZO INSEKTSNÄT RULLGARDINSDÖRRAR - RULLGARDINSFÖNSTER - NÄTDÖRRAR - NÄTFÖNSTER - NÄTDRAPERIER MTH Scandinavia AB Fabriksgatan 6, 272 36 Simrishamn Tel: 0414 516 33 Fax: 0414 511 48 E-mail: info@mthab.se

Läs mer

ANGÅENDE REGLARNAS TJOCKLEK

ANGÅENDE REGLARNAS TJOCKLEK Montera din Celine 15 MULTI så här: *Stugan levereras i väggblock; 12 st med bredden 1200 mm och 2 st med bredden 472 mm. *Fönster, dörr och foder levereras omonterade, för att monteras efter målning.

Läs mer

Primolux Primolux Isoler

Primolux Primolux Isoler Primolux Primolux Isoler 2d - 3d - 4d Skjutbar Primolux Primolux isoler Skjutbar 2d - 3d - 4d 3d Exempel 3d 3d Skjutbara partier höjd 990mm 2d 3d 4d Skjutbara fönsterpartier höjd 90mm 2d 3d 4d Skena övre

Läs mer

MONTERINGSBESKRIVNING 2013

MONTERINGSBESKRIVNING 2013 MONTERINGSBESKRIVNING 2013 Miami COVER III 13-2 Miami Cover III består av en armerad PVC-väv med kederlist som löper i skenor på poolens sidor. Covern rullas upp på ett staiv i poolens ena kortsida. Längst

Läs mer

GBP verkstads/monteringsoch

GBP verkstads/monteringsoch PACKORD OCH PÅYGGNADSDETALJER GP verkstads/monteringsoch packbord GP har ett brett sortiment av bordsstativ för både lätt monterings- arbete, lite tyngre verkstadsarbete och packningsarbete. Stativen finns

Läs mer

Profila RS: Den perfekta multihusbilen

Profila RS: Den perfekta multihusbilen 14 Eura Mobil 2013/2014 NYHET Profila RS: Den perfekta multihusbilen Du letar efter en husbil som har många goda egenskaper: den ska vara så låg som en halvintegrerad och samtidigt ha ett förvaringsutrymme

Läs mer

PRODUKTKATALOG. Här finns samlat produktblad på alla de bord och övriga produkter som ger förutsättningarna för en bra pack- eller monteringsplats.

PRODUKTKATALOG. Här finns samlat produktblad på alla de bord och övriga produkter som ger förutsättningarna för en bra pack- eller monteringsplats. PRODUKTKATALOG Här finns samlat produktblad på alla de bord och övriga produkter som ger förutsättningarna för en bra pack- eller monteringsplats. ARBETSBORD STANDARD Arbetsborden levereras med en 27 mm

Läs mer

PRISLISTA DISPLAYPRODUKTER. Utvalda exempel

PRISLISTA DISPLAYPRODUKTER. Utvalda exempel PRISLISTA DISPLAYPRODUKTER Sid 1/4 konsulttjänster. ELIPS + gummiband Smidig golvpratare, alternativ till rollup. Väldigt enkel att ställa upp på plats; vik upp och låt formen stabilisera sig själv! Format:

Läs mer

ASERIEN LÄTTA ALUMINIUMBANKAR LASTAR MER VIRKE. Lastförankring är ett begrepp. Vi uppfann det.

ASERIEN LÄTTA ALUMINIUMBANKAR LASTAR MER VIRKE. Lastförankring är ett begrepp. Vi uppfann det. ASERIEN LÄTTA ALUMINIUMBANKAR LASTAR MER VIRKE Lastförankring är ett begrepp. Vi uppfann det. UN K INNOVATION OCH DESIGN GER NYA MÖJLIGHETER Lönsammare transporter A-bankarna är mycket lätta i förhållande

Läs mer

BLAST-serien. Den nya generationen blästerskåp

BLAST-serien. Den nya generationen blästerskåp BLAST-serien Den nya generationen blästerskåp Den nya generationen blästerskåp i BLAST-serien kan kombineras och utformas som man önskar. Man kan sätta upp skåpet på väggen eller placera det på en ställning

Läs mer

TERRASSMARKISER KASSETT

TERRASSMARKISER KASSETT TERRASSMARKISER KASSETT TX8100 Är en markis som har en semikassett som skyddar väven mot smuts och väta i infällt läge medan armarna sitter undertill. Markisen har en robust konstruktion som förses med

Läs mer