Mötesanteckningar från Föräldramöte F00 Spånga Basket

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Mötesanteckningar från Föräldramöte F00 Spånga Basket"

Transkript

1 Mötesanteckningar från Föräldramöte F00 Spånga Basket Datum och Tid: , kl. 19:00 Plats: Lilla Spånga hallen Närvarande föräldrar till: Julia U, Julia S, Ellinor, Adina, Sarah S, Niki, Hedvig, Dana, Frida, Thea, Ella, Emelie, Maya Coacher: Erik & Marc 1. Inledning Erik önskade alla närvarande välkomna. I år är det Marc, Erik, Kristian och Sofie som coachar tjejerna. Laget har kommit i gång och Erik tycker att det är oerhört roligt att coacha dem. 2. Nya medlemmar och avslut Vi hälsar Sarah S och Dana välkomna till laget. Tyvärr verkar Lollo ha bestämt sig för att sluta träna basket. Vi tackar Maria Fährlin som under flera år ställt upp som lagförälder genom att överlämna en present. Ny lagförälder blir Alin (Julia U:s mamma). 3. Träningar och regler Det är viktigt att tjejerna kommer till träningarna en kvart innan för ombyte. Detta för att inte förlora tid av ordinarie träning. Det är också viktigt att tjejerna hunnit äta innan träningen, är utvilade, har träningskläder, hårsnoddar, skor och vattenflaskor med sig. Om man har förhinder att närvara på träningarna ska anmälan göras via SMS till Erik eller Kristian alternativt skapa ett Facebook konto/grupp och rapportera frånvaro etc. via kontot. De som inte har ett konto får meddela detta till Erik. (Facebook, se övrigt nedan) Vid lättare sjukdom/skada är det ok och önskvärt att komma och titta på träningarna men inte delta på träningen. Under träningspasset blir det svårt för coachen att hålla reda på vilka som är lite krassliga, skadade etc och därmed har begränsad träningskapacitet. För de som ännu inte betalat terminsavgiften (1600 kr) är det hög tid att göra detta till Spångas Plusgirokonto Eftersom allt mer information publiceras på lagets hemsida, kommer vi att skicka ut en blankett till samtliga. Blanketten avser medgivande om att tjejernas uppgifter och bilder publiceras på nätet. Ansvarig person för uppdatering av hemsidan denna termin är Carina (Adinas mamma)

2 4. Flickor U13 I alla officiella sammanhang kallas F00 för Flickor U13 denna säsong. 13 eftersom tjejerna under säsongen 2012/2013 kommer att fylla 13 år. Internt fortsätter vi att kalla våra tjejer för F00. Enklare att hålla reda på I år spelar vi alla matcher på hög korg, liten boll (5:a), 5 spelare på plan, 4 perioder á 8 minuter (effektiv tid dvs klockan stannar alltid på domarens signaler) Marc förklarade översiktligt hur TÄVLING och BREDD serierna fungerar under säsongen. TÄVLING Sammanfattningsvis fungerar det så att resultatet av serien under denna säsong kommer att resultera i att vi antingen hamnar i Division 1, 2 eller 3 nästa säsong (2013/2014). BREDD Serien motsvarar Division 3 redan nu och kommer så att göra även kommande säsong (2013/2014). Möjlighet att anmäla sig till kval inför kommande säsong finns Exakt hur detta fungerar och hur det blir nästa säsong kan man läsa om på Svenska Basketbollförbundets hemsida: Vi har i år anmält våra tjejer till båda ovanstående serier. Anledningarna till att vi anmäler till båda serierna är flera: Vi har idag 18 tjejer i laget. Man kan anmäla högst 12 stycken spelare till varje match. Genom att ha 2 lag får alla mer speltid. Förra året märkte vi att EB omgångarna då vi hade max 12 stycken spelare med så gick det bättre på alla nivåer. Både individuellt och för laget. För att inte tala om i Eskilstuna då det gick riktigt bra med 2 lag och med endast 8 stycken i varje lag Tjejerna är olika långt utvecklade i sin basket karriär. De är helt enkelt på olika nivå vad gäller teknik, spelförståelse, kondition, motivation, ambition etc. Vilket inte är så konstigt då en del nu är inne på sitt 5:e år med basket, andra har precis börjat. Vissa har andra sporter, aktiviteter som de prioriterar högre, andra satsar mest på basket. Vi tror att om man spelar tillsammans med de som är på ungefär samma nivå så gynnar de alla, både individuellt och lagmässigt. Med detta som grund och med 1 lag i TÄVLING serien så har vi chans att få spela i Division 1 eller 2 kommande säsong (2013/2014) Coacherna kommer under hösten prova olika laguppställningar, både i TÄVLING och i BREDD serien. Uttagningen kommer coacherna basera på många kriterier. Men generellt så kommer dagsform att gälla. Närvaro, motivation, energi, teknik, spelförståelse, stresstålighet etc är sådant som de kommer att bedöma utefter. Om coacherna gör bedömningen att en viss spelare ska spela i TÄVLING eller BREDD så beror det på att man anser att spelaren utvecklas bäst individuellt i just den serien. Coacherna kommer inte ändra inför varje ny match då en viss konstellation måste få en chans att spela ihop sig.

3 Utvärdering görs sedan efter höstens alla matcher och hur man tar fram laguppställningarna under våren kanske blir annorlunda. Huruvida vi även kommande säsong kommer att ha 2 lag återstår att se. Beslut tas till våren. 5. Matchspel Coacherna mailar ut laguppställningar inför varje match senast 1 vecka innan match. OBS. Det är extra viktigt att redan nu kontrollera match schemat för både BREDD och TÄVLING på Stockholm Basketbollförbundets hemsida eller i kalendern för F00 på Spånga Baskets hemsida och meddela Erik så snart som möjligt om man kommer att vara bortrest då det är matchtillfälle. MATCHSCHEMA Flickor U13 TÄVLING (Klicka på Spånga Basket Blå) d=11513&season_id=35373 MATCHSCHEMA Flickor U13 Division 3B BREDD (Klicka på Spånga Basket Vit) d=908&season_id=59853 Om man inte är uttagen till match men inte anmält att man är bortrest eller har förhinder så måste man vara beredd på att få hoppa in som ersättare för en skadad eller sjuk spelare. Planen är sedan att lägga upp laguppställningar infor varje match på vår hemsida Vi kommer att ha samma matchställ som förra året. Om någon har för litet matchställ så löser vi det. 6. Föräldraroll I år kommer vi att vara ansvariga för att bemanna kiosken i Spånga hallen enligt följande: 20 oktober Lilla Spångahallen kl. 09:00 15:00 20 oktober Stora Spångahallen kl. 12:00 16:30 1 december Stora Spångahallen kl. 12:00-16:30 Till skillnad från tidigare år, ska vi i år bjuda på fikabröd. Mia (Julia S mamma) valdes som ansvarig att ordna ett schema för fika passen inklusive bakning. Om den utsatta tiden inte passar är det upp till varje förälder att byta tid med någon annan. Vi beslutade även att starta en lagkassa. Detta innebär att ett bankkonto öppnas till laget. Även detta uppdrag ålades Mia. Vi beslutade att samla in 100 kr/barn/termin. Erik kommer att maila ut mer info när bankkontot öppnats. Det beslutades även att pengarna inte återbetalas till barnen om man väljer att sluta i laget. 7. Cupspel Diskuterades kring vilka cuper vi ska anmäla oss till.

4 Lundaspelen, 2-5 januari (Lund) Eskilstuna Energi & Miljö Basketcup, april Spirare Cup, 9 12 maj (Sthlm) Erik kommer att skicka ut formulär med intresseanmälan till oss. 8. Material och kläder Erik visade de nya träningsställ som är vändbara och kan alltså på så vis byta färg genom att man vänder ut och in på kläderna. Vi beslutade att alla ska köpa de nya träningsställen. Dessa kommer att kosta 340 kr. Spelarens initialer kommer att tryckas både på linne och byxor. Detta för att tjejerna lättare ska kunna hålla reda på sitt ställ i omklädningsrummen, läger etc. Då detta skrivs ska samtliga tjejer ha provat ställen och det är antingen S (small) eller M (medium) som gäller. Beställning av alla ställ kommer att göras av Erik efter att alla har fyllt i beställningsformuläret som finns här: 3LXkwOWc6MQ Den vanliga Webbshopen på Spånga Baskets hemsida är stängd för den här omgången. Troligen öppnas den igen inför jul 9. Sekretariat I år ska vi även bemanna sekretariatet på hemmamatcher. Till detta arbete utsågs Liselott (Fridas mamma). Liselott kommer att göra ett bemanningsschema för hela året. Om tiden inte passar är det upp till oss föräldrar att byta sinsemellan. Den 19 september kl. 19:00 kommer det att erbjudas en sekretariatsutbildning i samband med årsmötet. Mötet kommer att hållas i Spånga gymnasiums aula. Viktigt att så många som möjligt kan närvara. Se det som obligatorisk närvaro. Skicka minst 1 från varje familj 10. Uppdatering av kontakt- och adresslista De föräldrar som var närvarande fick möjlighet att uppdatera sina kontakt-och adressuppgifter. Dessa kommer sedan att skickas till klubben så att vi får våra licenser. Vid ändring av uppgifter vänligen kontakta Alin (alin.ulug@stockholm.se).

5 11. Övrigt Vi beslutade att ordna lagkvällar där tjejerna kan träffas utanför skol- och träningstid. Erik kommer att ordna första tillfället efter att ha pratat med tjejerna vilken aktivitet de vill hitta på. Om detta faller väl ut får vi föräldrar dela på ansvaret att ordna lagkvällar framöver. Facebook Det finns en F00 grupp skapad där alla tjejerna och coacherna ska vara med. Antingen själva eller genom förälder om tjejerna inte har eget Facebook konto. Målet med denna grupp är att kunna kommunicera ut allt som är viktigt eller roligt för laget. T ex perfekt att meddela här om man inte kan komma på träning. Coacherna kan informera tjejerna om de ska ha med sig något till nästa träning, ändrade tider, inställd träning etc etc Det bestämdes att vi provar denna säsong. Eftersom tjejerna blir äldre och börjar ta mer ansvar själva så kan detta vara en framtida kommunikationskanal för mindre tung information. Givetvis mailar vi fortfarande ut allt som är riktigt viktigt och som föräldrarna måste ta del av. Både lagkvällar och Facebook gruppen ska ses som ett sätt att kitta ihop laget än mer och även utanför basket träningarna och matcherna Vid tangentbordet, Alin Ulug.

Här nedan följer en del info och datum som är viktig för både spelare och förälder.

Här nedan följer en del info och datum som är viktig för både spelare och förälder. Sundbybergs IK Fotboll P98 Information till spelar och föräldrar inför säsongen 2012. Hej Spelare och Förälder! Dags för en ny härlig fotbollsäsong med förhoppningsvis goda resultat och glada miner. Ni

Läs mer

Flickor 00/99/98/97. Roslagens hopp!

Flickor 00/99/98/97. Roslagens hopp! Flickor 00/99/98/97 Roslagens hopp! Om laget Ledare Laget består i dagsläget av 38 tjejer fördelat på följande åldersgrupper F00,99,98,97. Vi är en gemensam spelartrupp men kommer att anmäla 2 lag i seriespelet

Läs mer

Lag Vi har i år två st lag i 9-manna serier plus att vi kommer låna ut spelare varje helg till P04 som spelar 11-manna.

Lag Vi har i år två st lag i 9-manna serier plus att vi kommer låna ut spelare varje helg till P04 som spelar 11-manna. Föräldramöte 180426 Organisationen för P-05 Ca 32 spelare och 6 ledare Lagansvarig: Micke Träningsansvarig: Johan/Sreten Materialansvarig: - Hemsidan/Administration: Carola, Johan och Micke Cup ansvarig:

Läs mer

HK Aranäs 2017/2018. Flickor -05 Onsala

HK Aranäs 2017/2018. Flickor -05 Onsala HK Aranäs 2017/2018 Flickor -05 Onsala Föräldragrupp Ansvar Namn F-grupp Micaela Pilo Föräldragrupp F-grupp Sanna Olausson Ansvarig Anna verdin Ledare Ansvar Namn Lagansvarig Per Lindmark Tränare Anders

Läs mer

Välkomna till ledarträff i Växjö IBK Utveckling

Välkomna till ledarträff i Växjö IBK Utveckling Välkomna till ledarträff i Växjö IBK Utveckling Aktiviteter/arrangemang Städning på stan, hur fungerar det? Utdrag ur belastningsregistret, hur ligger vi till!? SSL herr matcharrangemang, hur fungerar

Läs mer

GUIF Tomtebo/Innertavle F07

GUIF Tomtebo/Innertavle F07 GUIF Tomtebo/Innertavle F07 Föräldramöte 23/4 2015 Säsong 2015 Organisation Spelare 26 tjejer anmälda från 1A, 1B, 1C, 1D och Innertavle Tränare Mattias Morian (pappa till Elsa i 1C) Linda Pommer (mamma

Läs mer

Verksamhetsplan säsongen 2017

Verksamhetsplan säsongen 2017 Roslagsbro IF U15 Verksamhetsplan säsongen 2017 1. Inledning Detta dokument är en förklaring som gäller för samtliga spelare, tränare och föräldrar involverade i Roslagsbro IF U15 Syftet med dokumentet

Läs mer

BK Astrio P05 Föräldrainformation 7 april 2016

BK Astrio P05 Föräldrainformation 7 april 2016 BK Astrio P05 Föräldrainformation 7 april 2016 Punkter för dagen Hemsidan Träningar, matcher och cuper T-cupen Kiosken Sverigelotter Aktiviteter och föräldramedverkan Lite av varje Hemsidan All information

Läs mer

Föräldramöte F05 Kaparehallen Fotboll, Glädje och Gemenskap

Föräldramöte F05 Kaparehallen Fotboll, Glädje och Gemenskap Onsala BK Föräldramöte F05 Kaparehallen 2017.03.22 Fotboll, Glädje och Gemenskap Mål med Föräldramötet Målsättning med tjejerna? Hur driver vi laget? Vad händer under säsongen? Reflektioner från 2016 Bra

Läs mer

Föräldramöte 2017/2018. SSK Innebandy Mix08

Föräldramöte 2017/2018. SSK Innebandy Mix08 Föräldramöte 2017/2018 SSK Innebandy Mix08 Alexander Agerström tränare Anders Nordin tränare Ingela Ahlbäck tränare Niklas Larsson tränare Stefan Juntti lagledare kassör Samuel Sjöberg fikaansvarig - lotteriansvarig

Läs mer

Säsongen som gått. Seriespel. Cupspel. Träningsmatcher F96 (2 st), P97 (1 st)

Säsongen som gått. Seriespel. Cupspel. Träningsmatcher F96 (2 st), P97 (1 st) Säsongen som gått Säsongen som gått Seriespel 3:a i DU13 Västra (12 matcher, 8-4, +178) 3:a i DU13 Östra (10 matcher, 4-6, -12) Cupspel Basketbollens dagar (inga placeringar) 3:a i Heri Cup 3:a i Leos

Läs mer

Välkomna till Säsongen 2018 PITEÅ IF POJKAR 2005

Välkomna till Säsongen 2018 PITEÅ IF POJKAR 2005 Välkomna till Säsongen 2018 PITEÅ IF POJKAR 2005 Föräldramöte 19 feb - Dagordning Organisation Tränare, Föräldragrupp, ansvarspersoner Träningar Start v12 Serie, cuper Antal lag, avgifter Målsättning Ordningsregler

Läs mer

Föräldramöte KIF P

Föräldramöte KIF P Föräldramöte KIF P06 2016-09-15 Agenda Aktiva Idrottsföräldrar Åke Eliasson Presentation av ledare Summering 2016 hittills och framöver Spelfilosofi Övrig information Gothia Cup 2017 Övriga frågor? Presentation

Läs mer

F0607 Föräldramöte Tisdag 28 feb 2017, kl 18:30-19:30

F0607 Föräldramöte Tisdag 28 feb 2017, kl 18:30-19:30 F0607 Föräldramöte Tisdag 28 feb 2017, kl 18:30-19:30 Presentation av tränarna Torbjörn (070-0922674, tobbe.lilja@spray.se ) Thomas (0732315792, thomas.wilton@helsingborg.se ) Tobias (0707-579390, tobias.lindulf@gmail.com

Läs mer

Handbok för Lagledare. vers. 1.0,

Handbok för Lagledare. vers. 1.0, Handbok för Lagledare vers. 1.0, 2011-05-04 Innehåll: En lagledares uppgifter:... 3 Matcher... 4 Spelschema... 4 Inbjudningar... 4 Flytt av matcher... 4 Sarg... 5 Omklädningsrum... 5 Matchprotokoll...

Läs mer

Föräldramöte NYA IF Brommapojkarna F03-2

Föräldramöte NYA IF Brommapojkarna F03-2 Föräldramöte 180115 NYA IF Brommapojkarna F03-2 Dagordning Nya IF Brommapojkarna F03-2 HT 2017 - vad gjorde vi? Spelarstatistik 2017 Seriespel, cuper & lagaktiviteter 2018 Utbildningsplan Modell för uttagning

Läs mer

Föräldramöte IFK Skoghall. 14 april 2014

Föräldramöte IFK Skoghall. 14 april 2014 Föräldramöte IFK Skoghall P03 14 april 2014 Dagordning Presentation Föreningsinformation medlems/träningsavgift Zeroprojektet Organisation ledare, målvaktsträning, kioskansvarig Allergier Overaller Information

Läs mer

IFK Eskilstuna P04. Föräldramöte

IFK Eskilstuna P04. Föräldramöte IFK Eskilstuna P04 Föräldramöte 2016-02-07 Innehåll föräldramöte 1. Truppen 2. Träningar 3. Träningsmatcher/cuper/turneringar 4. Seriespel 5. Agerande på matcher 6. Information från föräldragruppen 7.

Läs mer

VÄLKOMMEN! Lunds stolthet

VÄLKOMMEN! Lunds stolthet VÄLKOMMEN! FÖRSLAG TILL AGENDA Välkomna! Minnesanteckningar Presentation ledare Presentation föräldrar Träning Match och Cuper Organisation föräldrar lagkassa, hemsida, laglista, körning, funktionär, domarvärd,

Läs mer

Protokoll Föräldramöte F04 Innebandy: 2015-09-24

Protokoll Föräldramöte F04 Innebandy: 2015-09-24 Närvaro 11st: Maria Artursson (Meja), Marina Lindgren (Malva), Mikael Lundkvist (Maja), Chrille Robertsson (Linn R), Evelina Lindgren (Tilda), Roger Rantatalo (Moa), Anna Sjögren (Vanessa), Göran Wikman

Läs mer

Information inför säsongen

Information inför säsongen Information inför säsongen 2015-2016 Internationell basketcup 2017 På ett styrelsemöte nyligen klubbades det igenom att Onsala Pirates ska försöka åka på en internationell basketcup våren/sommaren 2017

Läs mer

Föräldramöte IF Brommapojkarna F03-2

Föräldramöte IF Brommapojkarna F03-2 Föräldramöte 170315 IF Brommapojkarna F03-2 Dagordning 2016 - vad gjorde vi? Spelarstatistik 2016 Seriespel, cuper & lagaktiviteter 2017 Utbildningsplan Modell för uttagning till match Utmaningar i verksamheten

Läs mer

Verksamhetsplan säsongen 2018

Verksamhetsplan säsongen 2018 Roslagsbro IF U16 Verksamhetsplan säsongen 2018 1. Inledning Detta dokument är en förklaring som gäller för samtliga spelare, tränare och föräldrar involverade i Roslagsbro IF U16. Syftet med dokumentet

Läs mer

Lerkils IF. Föräldramöte F06 P06

Lerkils IF. Föräldramöte F06 P06 Lerkils IF Föräldramöte F06 P06 P Träningar och matcher Måndagar 17.15-19.00 Ängås 7-manna konstgräs Onsdagar 17.15-19.00 Ängås 7-manna naturgräs Meddela alltid frånvaro via sms till smsgruppen Vi börjar

Läs mer

Skapa en bra grundkommunikation med föräldrarna.

Skapa en bra grundkommunikation med föräldrarna. Coach - Förälder relation Föräldrarnas roll är viktig i att få ett lag att fungera ordentligt och utvecklas så mycket som det möjligt går. Fram till barnen blir tonåringar så har föräldrarna allt att säga

Läs mer

Föräldramöte P

Föräldramöte P Föräldramöte P-06 2016-04-10 Agenda Inledning Närvarolista Protokoll skrivs inte separat utan blir denna presentation med komplettering i rött. Roller Föreningens hemsida med lagsida för Pojkar 06 Matcher/cuper

Läs mer

Bele Barkarby Innebandy P02. Innebandyåret 2013/2014

Bele Barkarby Innebandy P02. Innebandyåret 2013/2014 Bele Barkarby Innebandy P02 Innebandyåret 2013/2014 Agenda Presentation av ledare och föräldrar Syfte Mål och fokusområden Säsongsplaner 13/14 Riktlinjer vid träning och match Laget.se Lagkassa / sponsring

Läs mer

Föräldramöte 2015 Välkomna

Föräldramöte 2015 Välkomna Föräldramöte 2015 Välkomna Agenda Klubb information HIK F-05 Aktivitetskalender Hittarps IK:s dagsform Dryga 1100 (1000) medlemmar - milstolpe En ekonomi i balans Bollfältet i bruk och nytt konstgräs på

Läs mer

Välkomna till Säsongen 2019 PITEÅ IF POJKAR 2005

Välkomna till Säsongen 2019 PITEÅ IF POJKAR 2005 Välkomna till Säsongen 2019 PITEÅ IF POJKAR 2005 Föräldramöte 11 feb - Dagordning Organisation Tränare, Föräldragrupp, ansvarspersoner Träningar Start v13 Serie, cuper Antal lag, avgifter Målsättning Ordningsregler

Läs mer

EIK P09Gul Föräldramöte

EIK P09Gul Föräldramöte EIK P09Gul Föräldramöte 2016-10-10 Agenda Välkomna Presentation av ledarna Säsongen 2016 Laget Kommunikation Cafeterian 25 oktober kl17-21:00 (vem tar hand om den) Lagkassa/Inbetalning till kassör Föräldrar/lagfunktioner

Läs mer

LAGHANDBOK. Västerås SK Ungdom. Välkommen som lagledare till Västerås SK ungdom

LAGHANDBOK. Västerås SK Ungdom. Välkommen som lagledare till Västerås SK ungdom LAGHANDBOK LAGHANDBOK Västerås SK Ungdom Välkommen som lagledare till Västerås SK ungdom Lagledaren i respektive lag är en av de viktigaste resurserna vår förening har. Denna handbok har tagits fram för

Läs mer

FÖRÄLDRAMÖTE PRESENTED/PREPARED BY: FREDRIK FIHN LINDA HELGESSON ANDERS NÄS ANNA JOHANSSON MIKAEL BERGEBY

FÖRÄLDRAMÖTE PRESENTED/PREPARED BY: FREDRIK FIHN LINDA HELGESSON ANDERS NÄS ANNA JOHANSSON MIKAEL BERGEBY 1 FÖRÄLDRAMÖTE 2016-04-12 PRESENTED/PREPARED BY: FREDRIK FIHN LINDA HELGESSON ANDERS NÄS ANNA JOHANSSON MIKAEL BERGEBY AGENDA SERIESPEL/LAGINDELNING VAD F-06 FOKUSERAR PÅ 2016 FÖRÄLDRARS ROLL PÅ KANTEN

Läs mer

IFK Eskilstuna P04. Föräldramöte Tisdag 24/3-2015

IFK Eskilstuna P04. Föräldramöte Tisdag 24/3-2015 IFK Eskilstuna P04 Föräldramöte Tisdag 24/3-2015 Innehåll föräldramöte 1. Truppen 2. Träningar 3. Träningsmatcher/cuper/turneringar 4. Seriespel 5. Agerande på matcher 6. Föräldraengagemang 7. Ekonomi

Läs mer

SÄSONGSPLANERING_AP 2016/2017

SÄSONGSPLANERING_AP 2016/2017 SÄSONGSPLANERING_AP 2016/2017 Innehåll 1. Gruppen P01 1.1 Truppen 1.2 Ledare 2. Kommande säsong 2.1 Förväntningar 2.2 Målsättningar 2.3 Klimat i gruppen 2.4 Rehab vid skador 3. Match 3.1 Seriespel 3.2

Läs mer

Föräldramöte, fotboll pojkar 2006

Föräldramöte, fotboll pojkar 2006 Föräldramöte, fotboll pojkar 2006 2014 09 30 Agenda Inledning (närvarolista, protokoll skrivs inte separat utan tillägg från mötet införs med grön text i denna presentation, specifika notat och beslut

Läs mer

Föräldramöte FCH P02 2014-09-12

Föräldramöte FCH P02 2014-09-12 Föräldramöte FCH P02 2014-09-12 Anmälda att närvara (föräldrar till barn): Simon Persson Adam Hjersing William Meredith Lucas Vahtera Benjamin Guberina Carl Jörnell David Berg David Perntoft Filip Nilsson

Läs mer

Föräldramöte 1/5 P08

Föräldramöte 1/5 P08 Föräldramöte 1/5 P08 Agenda - Planering 2016 -Träning -Matcher - Fotbollsförälder i NSK -Viktigt! - Klubben: Arrangemang, Vinröda tråden Laguppställning John Videgren Jakob Stoltze Linda Peterson Katja

Läs mer

Policy Barn & ungdom t o m 15 år UNGDOM

Policy Barn & ungdom t o m 15 år UNGDOM Policy Barn & ungdom t o m 15 år UNGDOM 2016 10 05 Policy Tävling barn och ungdom Föreningskrav Tränare och spelare är med i en förening. Tränare ska agera som ett föredöme inför sina spelare och omgivning

Läs mer

Föräldramöte agenda

Föräldramöte agenda Föräldramöte 20170504 agenda Kort årsberättelse och nuläge för P06 Kontentan av HFF ungdoms FAS möte Ert ansvar som föräldrar vad innebär det Barnens ansvar Cuper? Kassa Fotografering Övriga frågor Kort

Läs mer

Ledarmöte 29 augusti Välkomna!

Ledarmöte 29 augusti Välkomna! Ledarmöte 29 augusti 2019 Välkomna! Vilka är vi? Fredrik Olsson, ordförande Peo Ajaxson, ledamot Åke Eriksson, ledamot och kassör Vilka är ni? Kort presentationsrunda namn och lag! Karlstad IBF Tre föreningar

Läs mer

Spelarsamtal: - Vi kommer ta några spontana samtal med barnen. - T ex: - Kan du beskriva vad du gör när du inte tränar? - Vad är roligast?

Spelarsamtal: - Vi kommer ta några spontana samtal med barnen. - T ex: - Kan du beskriva vad du gör när du inte tränar? - Vad är roligast? Team 09 Föräldramöte Datum 2018-09-24 Närvarande (föräldrar till): Gustav, Nils, Elias BN, Emil, Jack, Holger, Oliver P, Alex, Oliver J, Melvin, Joel, Alvin, Oscar, Julius, Wilson, Otis, Pablo, Anton,

Läs mer

Välkommen till KFUM Central Basket 1 av 3

Välkommen till KFUM Central Basket 1 av 3 Välkommen till KFUM Central Basket! Ni är hjärtligt välkomna till oss och säsongen 2015-16! Vi vill erbjuda er en stabil och intressant verksamhet med fokus på att utvecklas både på och utanför basketplanen.

Läs mer

Den lilla klubben med det stora hjärtat!

Den lilla klubben med det stora hjärtat! Den lilla klubben med det stora hjärtat! Syfte Syfte med denna ledarguide är att ge riktlinjer och stöd till dem som är berörda av vår verksamhet. Vision Fotboll för alla! Getinge IF:s vision är att ha

Läs mer

Mailadressen: siff9798@hotmail.com fortsätter fungera som anmälningsmail (cuper, läger mm).

Mailadressen: siff9798@hotmail.com fortsätter fungera som anmälningsmail (cuper, läger mm). FÖRÄLDRAMÖTE F97/98 2010-04-20 Ledarstaben Truppen Träningar Träningsläger Seriespel DM Cup Ekonomi Medlemsavgift Deltagaravgift Lagkassa Föräldrauppgifter Intersport kläder mm Kost Lagpolicy Föräldrapolicy

Läs mer

Föreningspolicy

Föreningspolicy Föreningspolicy 2010-2011 Alvesta Innebandyklubbs föreningspolicy ska vara ett levande dokument som uppdateras minst en gång/år. Policyn ska vara ett stöd för ledare, spelare, föräldrar, styrelse och andra

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN SOLLENTUNA FK P-04 TÖJNAN

VERKSAMHETSPLAN SOLLENTUNA FK P-04 TÖJNAN VERKSAMHETSPLAN SOLLENTUNA FK P-04 TÖJNAN VERKSAMHETEN 2015 Vi har under 2015 haft två lag anmälda i St:Erikscupen, ett lag i lättserien och ett i medelserien, vilket gör att vi totalt har spelat 28 seriematcher.

Läs mer

HSK F10. Föräldramöte 12 april 2018

HSK F10. Föräldramöte 12 april 2018 HSK F10 Föräldramöte 12 april 2018 Agenda Laget Tränarsituationen Uteträning Kläder, utrustning St Erikscupen Info från lagledningen Att vara spelare och förälder i HSK Laget 19 befintliga spelare + 1

Läs mer

Säsongen är igång. Eventuellt i augusti: Skara Sommarland Cup eller Oddebollen (5-7/8)? 2012 Barcelona?

Säsongen är igång. Eventuellt i augusti: Skara Sommarland Cup eller Oddebollen (5-7/8)? 2012 Barcelona? Välkomna! Säsongen är igång. Matcher & Cuper Snickarcupen Valingecup (Placering 2a respektive 4a) Ulricehamns ungdomscup 20/3 Seriespel, F 13-14 Div.1 DM Gothia Cup Eventuellt i augusti: Skara Sommarland

Läs mer

Solängen P04. Föräldramöte Jan 2017

Solängen P04. Föräldramöte Jan 2017 Solängen P04 Föräldramöte Jan 2017 Agenda: Solängen p04 Allmänt om laget Info från styrelsen Träningar Seriespel Cuper Föräldragrupp Klubbkassa Kommunikation Cuper 2017 Övrigt Solängen P04 2016 Spelare,

Läs mer

Skövde Handbollsflickor. Kick Off Säsongen SKÖVDE HF F03

Skövde Handbollsflickor. Kick Off Säsongen SKÖVDE HF F03 Skövde Handbollsflickor Kick Off Säsongen 2015-2016 SKÖVDE HF F03 Agenda 09:00- Samling 09:05- Information 10:00- Utdelning matchställ Spelarfoto 10:15- Lagfoto 10:20- Träningspass 1 11:30- Lunch med TV-

Läs mer

Föräldramöte 10 april

Föräldramöte 10 april Föräldramöte 10 april - Serie Johan informerar om att vi kommer spela i 2 olika serier. Detta gör man om man har mer än 20 spelare i laget. Har man bara ett lag kommer man med många spelare alternativt

Läs mer

DINGTUNA GIF P-03 Agenda:

DINGTUNA GIF P-03 Agenda: Agenda: Laget idag Träningar under året Utvecklingssamtal januari 2016 Seriespel 2016 Cuper 2016 Gothia Cup 2016 Ekonomi Sponsring Laguttagningar 2016 Planering 2017 Dingtuna Cup 2016 Information från

Läs mer

F06 Fotboll -Föräldrarträff

F06 Fotboll -Föräldrarträff F06 Fotboll -Föräldrarträff Träkvistavallen - tisdag 21 april 2015 Michael Scheffer, Jens Nordfält, Mattias Axelsson, Kristofer Sundsgård, Erik Ståhlberg Agenda 1. Välkomna till föräldrarmötet! 2. Intro

Läs mer

Styrelsen informerar Övergripande information Matcher/Tävlingar Träning Inköp av kläder Åtaganden - marknad, bingo, kiosk etc.

Styrelsen informerar Övergripande information Matcher/Tävlingar Träning Inköp av kläder Åtaganden - marknad, bingo, kiosk etc. Säsongen 2016 Styrelsen informerar Övergripande information Matcher/Tävlingar Träning Inköp av kläder Åtaganden - marknad, bingo, kiosk etc. Ekonomi Styrelsen informerar Övergripande Resonemang Alla i

Läs mer

AVGIFTER. Medlemsavgift Medlemskap: 550:- Familjemedlemskap: 1000:- Passiv medlem 225:- Seniortrupp: 550: i tvättavgift

AVGIFTER. Medlemsavgift Medlemskap: 550:- Familjemedlemskap: 1000:- Passiv medlem 225:- Seniortrupp: 550: i tvättavgift VÄLKOMNA AVGIFTER Medlemsavgift Medlemskap: 550:- Familjemedlemskap: 1000:- Passiv medlem 225:- Seniortrupp: 550:- + 425 i tvättavgift Deltagaravgift Deltagare i fotbollsskolan betalar bara medlemsavgift

Läs mer

FÖRÄLDRAMÖTE F AGENDA

FÖRÄLDRAMÖTE F AGENDA FÖRÄLDRAMÖTE F-05 2016-02-13 AGENDA 1. Välkomna 2. 2016 i korta drag 3. Spelarsamtal 4. Seriespel 5. Cupspel 6. Träning 7. Eskils råd 8. Lagföräldrar 9. Övrigt VÄLKOMNA ALL INFORMATION VIA HEMSIDAN OCH

Läs mer

Ulricehamns IFK P-02

Ulricehamns IFK P-02 Ulricehamns IFK P-02 Föräldramöte 2015-02-19 Anders, Mikael, Fredrik, Bernt, Jerker och Mattias Ulricehamns IFK P-02 UIFK Ungdomskommitten 4U & Calle Vredin Föräldraengagemang/ Bemanning Fotbollssäsong

Läs mer

Information samt minnesanteckningar från. Föräldramöte P-08 15/2 2017

Information samt minnesanteckningar från. Föräldramöte P-08 15/2 2017 Information samt minnesanteckningar från Föräldramöte P-08 15/2 2017 Agenda 18.00 18:05 - Välkomna - kaffe 18.05 18:45 - Information inför säsongen 18.45 18:55 - Övriga frågor 18.55 - Slut Pojkar -08 Ledarstaben:

Läs mer

ENKÖPINGS SK U P01. Höja ambitionen kontinuerligt enligt ESK Förhållningssätt till matchande mm

ENKÖPINGS SK U P01. Höja ambitionen kontinuerligt enligt ESK Förhållningssätt till matchande mm Föräldramöte 2013-02-12 ENKÖPINGS SK U P01 Målsättning med 2013 o Våra spelare ska bli bäst i Uppland 2018! Vi jobbar långsiktigt, dvs inga snabba toppningar för att nå kortsiktiga resultat. o Utvecklas

Läs mer

Måldokument för Hittarps IK:s verksamhet

Måldokument för Hittarps IK:s verksamhet Måldokument för Hittarps IK:s verksamhet Hittarps IK är en fotbolls- och gymnastikförening med lokal förankring i Laröd, Hittarp och Domsten. Föreningen står för: God klubbkänsla och kamratskap Engagerade

Läs mer

Värmdö IF Innebandy F-07. Säsongen 2017/2018

Värmdö IF Innebandy F-07. Säsongen 2017/2018 Värmdö IF Innebandy F-07 Säsongen 2017/2018 Innebandyn vill - Innebandyförbundet Riktlinjer INNEBANDY FÖR BARN Skapar ett livslångt intresse för idrott och innebandy. Ger alla som vill möjlighet att delta.

Läs mer

Uppdaterad Flickor 00/01

Uppdaterad Flickor 00/01 Uppdaterad 2010-01-18 Flickor 00/01 Välkommen till en ny handbollssäsong! song! Våren 2010 Träningstider: Måndagar 17:00 18:00 Högdalshallen Onsdagar 17:30-19:00 Sjöängsskolans idrottshall. Ingång E1.

Läs mer

Föräldramöte 5/ Säsongen 15/16 - tillbakablick Säsongen 16/17 Seriespel Cuper Lagkassa Övrigt Synpunkter/frågor

Föräldramöte 5/ Säsongen 15/16 - tillbakablick Säsongen 16/17 Seriespel Cuper Lagkassa Övrigt Synpunkter/frågor Föräldramöte 5/9 2016 Säsongen 15/16 - tillbakablick Säsongen 16/17 Seriespel Cuper Lagkassa Övrigt Synpunkter/frågor Säsongen 2015/16 Mycket fin utveckling i gruppen, både individuellt och som lag, såväl

Läs mer

IFK Stocksund Flickor 09 Föräldramöte

IFK Stocksund Flickor 09 Föräldramöte IFK Stocksund Flickor 09 Föräldramöte 2018-09-13 18 glada flickor som gillar fotboll Vilka vi Flickor 09 är Flickornas föräldrar som gillar att engagera oss med/ i våra barn Närvarande i kväll.. Agenda

Läs mer

Föräldramöte F07/F08. September 17, 2015

Föräldramöte F07/F08. September 17, 2015 Föräldramöte F07/F08 September 17, 2015 1. Recap 2015 AGENDA Page 2. Peters syn på laget och utvecklingen 3. Bra och dåligt under året, förbättringar 2016 4. Ansvarsområden 2016 A. Huvudtränare, Lagledare,

Läs mer

Föräldramöte HCDALEN Team 08 U /2018 Lördag 16/ Klocka: 09:30

Föräldramöte HCDALEN Team 08 U /2018 Lördag 16/ Klocka: 09:30 Föräldramöte HCDALEN Team 08 U10 2017/2018 Lördag 16/9 2017 Klocka: 09:30 2017-09-25 1 Agenda Information om ledarstab Avgifter Hemmavinsten / 1966klubben Föräldragrupp Träningar Cuper Information om kiosk

Läs mer

Verksamhetsinriktning för Kramfors Alliansens Handbollssektion 140429 (Ett levande dokument som revideras årligen.)

Verksamhetsinriktning för Kramfors Alliansens Handbollssektion 140429 (Ett levande dokument som revideras årligen.) Verksamhetsinriktning för Kramfors Alliansens Handbollssektion 140429 (Ett levande dokument som revideras årligen.) Verksamheten i Kramfors Alliansens Handbollssektion vill vi ska: erbjuda en fysisk aktivitet

Läs mer

( även noteringar från ledarmöte den 17/12 är inflikade under passande punkt så inget faller mellan stolarna.)

( även noteringar från ledarmöte den 17/12 är inflikade under passande punkt så inget faller mellan stolarna.) Protokoll från föräldramöte lördagen den 21 Dec 2013 ( även noteringar från ledarmöte den 17/12 är inflikade under passande punkt så inget faller mellan stolarna.) 1 Josef öppnar mötet och hälsar alla

Läs mer

Föräldramöte 2 Måndagen den 22 augusti kl Agenda

Föräldramöte 2 Måndagen den 22 augusti kl Agenda Föräldramöte 2 Måndagen den 22 augusti kl. 18.00-19.00 Agenda Vad vill vi med laget? Organisation kring laget förtydligande och roller som saknas Spelarna lära känna varandra bättre Samlas 10-15 min innan

Läs mer

Öjersjö IF F99/00 Uppstartsmöte för säsong

Öjersjö IF F99/00 Uppstartsmöte för säsong Öjersjö IF F99/00 Uppstartsmöte för säsong 2014 2014-01-15 Agenda Säsongsupplägg Målsättning 2014 Träningar Seriespel Speltid Cuper Lagorganisering Gbg fotbollsförbunds aktiviteter Resa Reseförslag och

Läs mer

WA D KÖ PI N G S FÄ KT FÖ R E N I N G - Ö R E BR O - WF F. N U - IN F W F F. N U

WA D KÖ PI N G S FÄ KT FÖ R E N I N G - Ö R E BR O - WF F. N U - IN F W F F. N U WA D KÖ PI N G S FÄ KT FÖ R E N I N G - Ö R E BR O - WF F. N U - IN F O @ W F F. N U Välkommen till Wadköpings Fäktförening Vi är en ideell förening med anställda välutbildade tränare. Vi tror att om våra

Läs mer

Information till föräldrar i SGA

Information till föräldrar i SGA Information till föräldrar i SGA Om föreningen Sandvikens Gymnastikavdelningar (SGA) har idag ca. 1200 aktiva medlemmar och ca. 45 grupper med ca.70 välutbildade ledare. Vi är idag Sandvikens största barn-

Läs mer

FÖRÄLDRAMÖTE P

FÖRÄLDRAMÖTE P FÖRÄLDRAMÖTE P05 2015-09-23 Agenda Vår basketfilosofi Träningar Matcher & Cuper Administration Lagaktiviteter Föräldraengagemang Lagkassa Hemsida Profilkläder Frågor & synpunkter 2 Vilka är vi i/runt laget?

Läs mer

26 spelare (4 nya) 36 träningar 36 seriematcher Trekanten cup 8 matcher.

26 spelare (4 nya) 36 träningar 36 seriematcher Trekanten cup 8 matcher. 26 spelare (4 nya) 36 träningar 36 seriematcher Trekanten cup 8 matcher. Bra gemenskap/alla får vara med Bra tränare, förklarar bra Kul med många matcher Peppar varandra Flamsigt på träningarna ibland

Läs mer

ÅKIBS kick off 2017/2018 P08 Informationsmöte

ÅKIBS kick off 2017/2018 P08 Informationsmöte ÅKIBS kick off 2017/2018 P08 Informationsmöte Agenda Klubbpolicy Utvecklingsplan Träningstider och upplägg Poolspel Roller till laget Medlemsavgifter Match och träningskläder Övrigt Klubbpolicy det som

Läs mer

Föräldramöte FCH P

Föräldramöte FCH P Föräldramöte FCH P02 2016-10-01 Agenda Roller Träningstider och träningsregler (lagets regler) Truppen Matchspel och laguttagningar, medlemsavgift Individuell träning SportAdmin och kallelser Hemmaarrangemang

Läs mer

POLICY. Riktlinjer och principer för ungdomsledare och spelare i Vetlanda innebandyförening

POLICY. Riktlinjer och principer för ungdomsledare och spelare i Vetlanda innebandyförening POLICY Riktlinjer och principer för ungdomsledare och spelare i Vetlanda innebandyförening 2013-2014 Kontakter Det här är en ledare i VIB Är medlem i VIB Ska alltid tänka på att det är Vetlanda IB som

Läs mer

Den Gula Tråden F10 F12 F14 F16. Dam. Föreningspolicy för Billesholms IK

Den Gula Tråden F10 F12 F14 F16. Dam. Föreningspolicy för Billesholms IK Den Gula Tråden F8 F10 F12 F14 F16 Dam Föreningspolicy för Billesholms IK Förord Dokumentet ni håller i er hand är levande vilket gör att det kan komma att ändras under årens gång dock inte under det gällande

Läs mer

Riktlinjer. Riktar sig till spelare, ledare, anhöriga och föräldrar inom FC Norrsken. Vision

Riktlinjer. Riktar sig till spelare, ledare, anhöriga och föräldrar inom FC Norrsken. Vision Riktlinjer Riktar sig till spelare, ledare, anhöriga och föräldrar inom FC Norrsken Vision FC Norrsken är Norrbottens ledande flick- och damfotbollsförening och det naturliga valet för alla tjejer. Här

Läs mer

Föräldramöte Bromsten IK P

Föräldramöte Bromsten IK P Föräldramöte Bromsten IK P08 2018-02-21 Nya laget Klädsel BIK lånar ut matchtröjor till spelarna. Till matcher i S:t Eriks cupen bör alla spelare ha rätt shorts och strumpor. Hemmaställ består av svarta

Läs mer

Organisation. IFK Strängnäs. Tränare: Anders Alfredéen, Robert Karlsson Hjälptränare / Fystränare: Emma Alfredéen

Organisation. IFK Strängnäs. Tränare: Anders Alfredéen, Robert Karlsson Hjälptränare / Fystränare: Emma Alfredéen Organisation Tränare: Anders Alfredéen, Robert Karlsson Hjälptränare / Fystränare: Emma Alfredéen Truppen Spelarmöte den 5:e September 17.30-19.00 Alexandra Nagrell (MV) Cecilia Särenfors Emilia Slotthed

Läs mer

Information säsong 2015-2016 VIF Innebandy P03

Information säsong 2015-2016 VIF Innebandy P03 Information säsong 2015-2016 VIF Innebandy P03 Agenda Organisation Ledare Föräldragrupp Truppen Seriespel Serier Färggrupper Träning Information från tränarna Cuper Avgifter medlemskap Sekretariat VIF-andan

Läs mer

Välkomna Föräldrar P

Välkomna Föräldrar P Välkomna Föräldrar P12 2018-10-20 Föräldramöte P12 2018-10-20 Agenda 1. Välkommen 2. Klubbens utveckling planerna Lagkassa /Sponsring /pengar till klubben 3. Att vara förälder i Näsets SK 4. Träningsupplägg

Läs mer

Lagpolicy IK Sirius P04-Svart

Lagpolicy IK Sirius P04-Svart Lagpolicy IK Sirius P04-Svart 1. Inledning Detta dokument är en förklaring som skall gälla för samtliga spelare, tränare och föräldrar involverade i Sirius P04-Svart säsongen 2015. Syftet med dokumentet

Läs mer

Fotbollsplan 2015 Skogås-Trångsunds FF F03 Föräldramöte

Fotbollsplan 2015 Skogås-Trångsunds FF F03 Föräldramöte Fotbollsplan 2015 Skogås-Trångsunds FF F03 Föräldramöte 2015-03-03 1 LAGET 23 tjejer 6 Tränare, en lagledare, en kassör/materialare 2st 9-mannalag 2015 (Svår och Lätt serie) MÅLSÄTTNING Vi ska ha kul tillsammans

Läs mer

Lerums Konståkningsklubb

Lerums Konståkningsklubb Skridskoskolan säsongen 2015/16 1 Skridskoskolan tränar i Vättlehallen på söndagar kl. 10.00-11.00. Schema höstterminen 2015 söndag 6 september 10-11 söndag 13 september 10-11 söndag 20 september 10-11

Läs mer

Information till KB P99

Information till KB P99 INFORMATIONSBREV 2015 2015-02-12 (ver 1.07) Information till KB P99 INLEDNING KB P99 är en del av KB fotbolls ungdomsverksamhet. KB Fotbolls ungdomsverksamhet består till stor del av föräldrars ideella

Läs mer

Info. Tränare/lagledare. Laget.se huvudkanal för anmälningar och information

Info. Tränare/lagledare. Laget.se huvudkanal för anmälningar och information F0506-2016 Info Tränare/lagledare Anders Ihs Jessica Erixon Sture Lomakka Anders Lindqvist Jonas Jonasson Laget.se huvudkanal för anmälningar och information Notiser via email och SMS Facebook-grupp endast

Läs mer

Policysamling 2012-02-28 1 POLICY FÖR UNGDOMSVERKSAMHETEN... 2 2 POLICY FÖR REPRESENTATIONSLAGEN... 2 3 EKONOMISK POLICY... 3 4 FÖRÄLDRA POLICY...

Policysamling 2012-02-28 1 POLICY FÖR UNGDOMSVERKSAMHETEN... 2 2 POLICY FÖR REPRESENTATIONSLAGEN... 2 3 EKONOMISK POLICY... 3 4 FÖRÄLDRA POLICY... Policysamling 2012-02-28 Innehåll 1 POLICY FÖR UNGDOMSVERKSAMHETEN.... 2 2 POLICY FÖR REPRESENTATIONSLAGEN... 2 3 EKONOMISK POLICY... 3 4 FÖRÄLDRA POLICY... 3 5 UPPFÖRANDE POLICY... 3 5.1 Spelare och ledare...

Läs mer

Föräldramöte. IFK Fjärås F

Föräldramöte. IFK Fjärås F Föräldramöte IFK Fjärås F06 2014-04-08 www.laget.se/ifkfjarasf06 1 Vårt goa gäng www.laget.se/ifkfjarasf06 2 Agenda Presentation av ledare och faddrar Ledarnas målsättning IFK Fjärås riktlinjer - Social

Läs mer

P06 Föräldramöte

P06 Föräldramöte P06 Föräldramöte 2016-03-31 Agenda! Ledare/Spelare! Aktiviteter! Träningar! Matcher / cuper! Utrustning! Kommunikation! Åtaganden! Ansvar, spelare-ledare-föräldrar! Övrigt! Frågor Ledare/Spelare! Mattias

Läs mer

KÄVLINGE HK - RAKA LINJEN

KÄVLINGE HK - RAKA LINJEN KÄVLINGE HK - RAKA LINJEN Antagen av styrelsen januari 2019 BAKGRUND - Tränare agerat med egna lösningar - Beslut som dragit ut på tiden och varit kortsiktiga - Ofta dåligt samarbete mellan lagen MÅL -

Läs mer

Föräldramöte P03 Innebandy

Föräldramöte P03 Innebandy Föräldramöte P03 Innebandy Tid: 2015-09-05 Plats: Stora konferensrummet, Prästängshallen Närvarande: Birgitta Rosendahl (Axel) Bodil Ahlbom (Axel) Behcet Yüksel (André) Tatjana Yüksel (André) Mats Grandin

Läs mer

Riktlinjer. Riktar sig till spelare, ledare, anhöriga och föräldrar inom FC Norrsken. Vision

Riktlinjer. Riktar sig till spelare, ledare, anhöriga och föräldrar inom FC Norrsken. Vision Riktlinjer Riktar sig till spelare, ledare, anhöriga och föräldrar inom FC Norrsken Vision FC Norrsken är Norrbottens ledande flick- och damfotbollsförening och det naturliga valet för alla tjejer. Här

Läs mer

Föräldramöte Lagorganisation, ansvarsområden och Sportsliga mål

Föräldramöte Lagorganisation, ansvarsområden och Sportsliga mål Föräldramöte 2012-12-15 Lagorganisation, ansvarsområden och Sportsliga mål Laguttagningar görs av tränargrupp och ingen annan! Agenda Lagorganisation & Roller Sportsliga Mål Laget/föreningen bestämmer

Läs mer

Notera Barnet(n)s och föräldrars namn Bostadsadress(er) Telefonnummer hem o mobil

Notera Barnet(n)s och föräldrars namn Bostadsadress(er) Telefonnummer hem o mobil Kenty pojkar födda 2002 Föräldramöte 21 april - Välkomna! Kommunikation Notera Barnet(n)s och föräldrars namn Bostadsadress(er) Telefonnummer hem o mobil Mailadresser. Träningstid Onsdag kl 17.00-18.30

Läs mer

Vad erbjuder RudalensIF och vad förväntar sig föreningen av spelare och deras föräldrar? Version

Vad erbjuder RudalensIF och vad förväntar sig föreningen av spelare och deras föräldrar? Version Vad erbjuder RudalensIF och vad förväntar sig föreningen av spelare och deras föräldrar? Version 2018-01 Medlemskap i Rudalens IF handlar om Träning Seriespel Tävling Klubbens egna arrangemang Klubbresor

Läs mer

Den vinröda tråden Näsets SK Nä

Den vinröda tråden Näsets SK Nä Den vinröda tråden Vision och målsättning Vision Näset är en förening för alla som vill träna och spela fotboll. Vi välkomnar både killar och tjejer, så väl barn, ungdom och seniorer, både bredd och topp.

Läs mer

Dan finns i nuläget två kvällar i veckan uppe på Sörby IP, men så småningom kommer han flytta dit på heltid.

Dan finns i nuläget två kvällar i veckan uppe på Sörby IP, men så småningom kommer han flytta dit på heltid. Möte 2015-02-11 Gefle IF F03/F12 2015 Närvarande: Putte, Stefan, Linda Föräldrar till: Emilia, Märtha Ha, Meja F, Emma S, Ida, Ester, Meja W, Klara, Stina, Maja G, Ebba G, Moa Li, Moa La, Anita, Maja S,

Läs mer

Välkomna till säsongen 2017/2018! Föräldramöte P

Välkomna till säsongen 2017/2018! Föräldramöte P Välkomna till säsongen 2017/2018! Föräldramöte P04 170820 1 Agenda Säsongsstart 2017/2018 Översikt P04 - gemensamt vs per träningsgrupp Träningstider Ledarstab & organisation Seriespel Cuper USM Lagkassa

Läs mer