SVENSKA HOLLYWOODFRUAR

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "SVENSKA HOLLYWOODFRUAR"

Transkript

1 TABLÅ OKTOBER

2 OKTOBER

3 SVENSKA HOLLYWOODFRUAR Yr/ep V. 39 Tisdag /10 Det fanns en tid innan Svenska Hollywoodfruar då tv-tablån var lite tråkigare, tidningsrubrikerna fegare och Los Angeles för de flesta svenska tv-tittare bara var en plats på kartan. Svenska Hollywoodfruar ändrade det för evigt. Nu är det dags för nya äventyr med våra stjärnor Maria Montazami, Gunilla Persson och Åsa Vesterlund. Men det vore ju inte Svenska Hollywoodfruar utan överraskningar i Los Angeles som sprider lite extra glamour i rutan. Några utav överraskningarna är de nya fruarna som kommer att gästa årets upplaga nämligen; Natacha Peyre numera Elena Belle samt Sofie Prydz. Svenska Hollywoodfruar är ett av Sveriges mest framgångsrika, välkända och omskrivna program. I höst är det dags för den tionde säsongen.

4 SVARTSJÖN Yr/ep V. 42 Torsdag /8 Det har gått 20 år sedan de mystiska händelserna som stängde fjällhotellet i Svartsjön vid norska gränsen. Nu har rikemanssonen Johan (Filip Berg) bestämt sig för att öppna hotellet igen, med hjälp av sin flickvän och deras gemensamma vänner. Men det som börjar som en lustfylld vinterresa med fest och flirtar börjar snart att skakas av mystiska händelser. Vad hände egentligen i källaren för 20 år sedan? Vad har de kärva norrmännen för intressen i Svartsjön? Och vad ruvar vännerna på för hemligheter? Svartsjön är en nordisk dramathriller som bärs upp av några av Skandinaviens stora stjärnskott. Förutom Filip Berg ser vi unga stjärnskott som Aliette Opheim, Valter Skarsgård, Anna Åström, Victor von Schirach och Sarah-Sofie Boussnina. Från Norge ser vi Anderz Eide och veteranen Nile Ole Oftebro, känd från succén Mammon.

5 ABER BERGEN Yr/ep V. 39 Torsdag /10 I den norska dramaserien Aber Bergen får vi möta stjärnjuristerna Erik Aber och Elea Bergen. De frånskilda advokatparet delar fortfarande kontor på den gemensamma byrån och har en son som går i gymnasiet. Erik Aber är en snabb, intelligent försvarsadvokat som kommer från enkla förhållanden och under den skräddarsydda kostymen sticker rolexklockan fram. Han bär också några mystiska tatueringar här och där. Elea Bergen är däremot dotter till en gammal, rik Bergen-familj, vacker och elegant, också hon en skarp advokat, men mer lojal mot systemet än sin partner och ex-make. Det är en tuff utmaning att driva byrån ihop som skilda makar, men med insikten om att de inte kan leva med varandra har de också börjat förstå att de heller inte kan leva utan varandra.

6 KNIVEN MOT STRUPEN Yr/ep V. 41 Måndag /8 Kniven mot strupen är tillbaka nu med stjärnkocken Claes Claesson i köket. Claesson startade bland annat klassiska Stockholmsrestaurangen Halv grek plus turk men är idag också känd för sin stora passion för fiske. Annars är allt nästan som förr. Claes Claesson tar sig an utmaningen att rädda svenska krogar som står på ruinens brant, genom att med konstruktiv kritik och en stor dos kärlek försöka bygga upp krögarnas självförtroende igen. Claesson utnyttjar sin egen erfarenhet från bland andra Rolfs kök och Halv trappa plus gård för att hjälpa kriskrogarna att identifiera och komma till rätta med sina problem.

7 MAMMOR! Vilka är samhällets stora superhjältar? Alla mammor så klart! Och i det nya humorprogrammet Mammor! är det just dem vi ska följa. I en rad sketcher avhandlas allt som hör föräldraskapet till från akut sömnbrist till blöjköp och uppfostringsmetoder. Det bjuds på absurda situationer, skruvade karaktärer och ofta hög igenkänningsfaktor. I rollerna ser vi bland andra Julia Dufvenius, Anitha Schulman, Anja Lundqvist och Ulrika Ellemark. Yr/Ep v. 43 Tisdag /8

8 PARADISE HOTEL Yr/Ep v. 36 Mån & Tis /30 Nu är Sveriges populäraste och mest omtalade dokusåpa Paradise Hotel tillbaka med en ännu snyggare, galnare och mer spännande säsong. Succékonceptet är detsamma tio snygga singlar checkar in på ett av världens lyxigaste boenden vid Mexikos stillahavskust. De har aldrig träffats, och det gäller att snabbt hitta en partner att dela rum med. Den som inte blir vald vid parcermonin måste genast packa sin väska och checka ut från hotellet. Vägen till finalen kantas av lögner, svek, vänskap, intriger och kärlek. Allt kan hända och kommer att hända i Paradise Hotel. Det enda som är säkert är att ingen kan känna sig säker. Frågan är hur långt hotellets gäster är villiga att gå för att vinna? I höstas vann Josefine Caarle och Robin Mos Andersson äran och en halv miljon kronor. Programledare för Paradise Hotel är Malin Gramer.

9 KARLSSONS Yr/Ep v. 34 Tisdag /8 Från norrländska Överkalix till 22-rumspalatset Chateau Eagle Mountain strax utanför Stockholm. Raggarfamiljen Karlsson har gjort en rejäl klassresa och lever nu ena halvåret i sin superkåk i Tullinge och andra halvåret i sitt sommarhus i soliga Miami. Familjens överhuvud är Leif-Ivan Karlsson, en självutnämnd superentreprenör som har blivit mångmiljonär på att köpa och sälja företag. Leif-Ivan avskyr jantelagen, men avgudar coola vintagebilar och amerikanskt 50-tal. Framför allt älskar han sin familj: hustrun Susanne och deras barn Pierre, Angelica och Tony. Alla är de lika engagerade i familjeföretaget som i varandra och med det här kärleksfulla, varma och smått galna gänget får man garanterat aldrig tråkigt.

10 SKÖNHETSFÄLLAN Yr/Ep v. 43 Måndag /6 Allt fler svenskar lägger sig under kniven i hopp om att bli vackrare eller för att rätta till något som skapar fysisk eller psykisk plåga. Vissa tar till och med stora risker hos lågpriskliniker utomlands. Men i takt med att allt fler ingrepp utförs ökar också antalet patienter som är missnöjda eller till och med drabbas av ren inkompetens på operationsbordet. I Skönhetsfällan hjälper vi ett antal personer som har misslyckade operationer bakom sig. De får träffa några av Sveriges bästa plastikkirurger som gör en medicinsk bedömning om vad som har gått snett och vad som kan göras bättre. Om det är medicinskt möjligt utför kirurgerna nya operationer på patienterna, men bedömningen kan också vara att det är bättre för patienten att låta bli. I Skönhetsfällan får tittarna en ärlig och osminkad bild av skönhetens pris.

11 CHAMPIONS LEAGUE v. 37 Onsdagar TV3 kan stolt presentera ännu en säsong av Champions League klubblagens eget fotbolls-vm. I Champions League gör världens bästa spelare från världens bästa ligor upp om världens mest åtråvärda titel. Men det fina med turneringen är att även lag från mindre ligor kan ta sig hela vägen in i strålkastarljuset. För svensk del har turen kommit till IFK Norrköping, som genom sin vinst i Allsvenskan är det lag från Sverige som får chansen att kvala in till det prestigefyllda gruppspelet. Själva gruppspelet startar vecka 37 för att sedan pågå hela hösten. Följ resan från gruppspel till final, som 2017 spelas på anrika National Stadium of Wales, Cardiff. Höstens sändningar på TV3 Onsdagar vecka 37, 39, 42, 44, 47, 49.

12 OKTOBER MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LÖRDAG SÖNDAG

13 OKTOBER

14 KEVIN CAN WAIT Amerikansk komedi om en nyligen pensionerad polis ser fram emot att äntligen få spendera lite mer kvalitetstid med sin fru och sina tre barn. Det blir dock inte riktigt som han tänkt sig för att upptäcker snart att umaningarna hemma kan vara mycket tuffare än dem han tampades med på gatan. Yr / Ep v. 43 Söndag /113

15 FRESH OFF THE BOAT Yr 43 Söndag Tolvårige Eddie Huang och hans föräldrar flyttar från Chinatown i Washington DC till en förort i Orlando. Här blandas den taiwanesiska familjens jakt efter den amerikanska drömmen med en rad dråpliga kulturkrockar. Eddies utåtriktade pappa har en västerländsk grillkrog, medan hans brutalt uppriktiga mamma är allt annat än politiskt korrekt. Hon vill att han ska hålla sig till sin kinesiska kultur, men Eddie själv älskar hiphop och både han och lillebrorsan Emery känner sig amerikanska och mest vill passa in med sina klasskompisar. Serien utspelar sig på 1990-talet och baseras på den New York-baserade krögaren Eddie Huangs bästsäljande självbiografi. Det är den första komediserien på över 20 år som skildrar en asiatisk-amerikansk familj och den är i lika hög grad banbrytande som hysteriskt rolig. Nu är det dags för säsong 3.

16 SIMPSONS Yr / Ep v. 39 Måndag /13-22 Nya avsnitt! Säsong tjugosju av familjen Simpsons galna upptåg! I den kritikerrosade kultserien gör familjemedlemmarna Homer, Marge, Bart, Lisa och Maggie traditionell komedi och familjeliv till ett. Serien exploderade till att bli ett kulturellt fenomen 1990 och är omtalad för sina kända gäströster, samt för att ha fått kända musikbidrag. Den Emmybelönade tv-serien är fortfarande en av de mest sålda och visade, både på den amerikanska och den internationella marknaden. Med sin aldrig sinande attraktionskraft gör den succé på tv och når nu ut till en helt ny generation av fans.

17 FAMILY GUY Yr / Ep v. 39 Måndag /13-20 Peter Griffin är stor, glad och högljudd och på de flesta mätbara sätt en fullständig idiot. Han säger precis vad han tycker, helst vid exakt fel tid och på sämsta tänkbara plats. Peter bor i Quahog, Rhode Island med sin paranta fru Lois och deras barn: Överviktige och intellektuellt utmanade Chris och smarta och smådeppiga nörden Meg. Familjens minsting Stewie går förvisso fortfarande i blöjor, men det hindrar honom inte från att smida planer på världsherravälde och mödramord. Familjens hund heter Brian och är beviset på att människans bästa vän både kan vara alkoholiserad och prata som en vuxen. Låter det som en vettig familj? Naturligtvis inte. Den är ju tecknad. Och sjukt rolig. Se helt nya avsnitt med start vecka 39!

18 FILM PÅ TV6 I OKTOBER Vecka 40 Vecka 41 Vecka 42 Vecka 43

19 SPÄNNANDE NYHETER Vi kan nästan inte hålla oss, men väldigt snart kommer vi att kunna avslöja höstens stora nyhet på TV6! Mer information kommer mycket snart

20 OKTOBER MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LÖRDAG SÖNDAG

21 OKTOBER

22 DRAGONS DEN Yr / Ep v. 41 Onsdag /12 I den här realityserien får entreprenörer, uppfinnare och visionärer chansen att förvandla sina affärsdrömmar till verklighet. Men det handlar inte om någon välgörenhet. För att få det finansiella stöd de behöver måste deltagarna först utstå kritik från en fem man stark expertpanel, som ger tummen upp eller tummen ned för deras affärsplan. Stora pengar står på spel och för att lyckas måste de vara både kreativa och övertygande. Må bästa idékläckare vinna!

23 THE DEALMAKERS Följ med och granska värdefulla familjeklenoder, fantastiska smycken, flashiga bilar, märkliga samlarobjekt och unika antikviteter. I The Deal Makers följer vi en grupp kunniga och karismatiska pantlånare i Storbritannien. Vi möter också ägarna till de fantastiska föremål som dagligen strömmar in genom dörren på pantbanken. Yr / Ep v. 41 Lördag /20

24 MORDEN I MIDSOMER Yr / Ep v. 42 Söndag /5 Nu kommer ännu en säsong av den omåttligt populära deckarserien Morden i Midsomer. Vi möter John Barnaby (Neil Dudgeon) och assistenten Ben Jones (Jason Hughes) som tillsammans löser nya brott. Serien är baserad på Caroline Grahams prisbelönade romaner om utpressning, intriger, svek, otrohet och mord i den vid första anblicken idylliska byn Midsommer, där poliskommissarie Barnaby aldrig går sysslolös.

25 HÖSTFILMER PÅ TV8 Yr / Ep v Mån/tors na

26 OKTOBER MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LÖRDAG SÖNDAG EN PLATS I PÅ LANDET EN PLATS PÅ LANDET EN PLATS PÅ LANDET TBA DRAGONS DEN EN PLATS PÅ LANDET EN PLATS PÅ LANDET Mord i Paradiset DRAGONS DEN DEALMAKERS Mord i Paradiset

27 OKTOBER

28 PAWN STARS AUSTRALIA v.40 Fred Yr 1/12 Pawn Stars Australia är den Australienska versionen av den amerikanska med samma namn. Här får vi följa bröderna Aaron och Ben och deras kollega Shanon som driver en av Sydneys mest kända pantbutikskedjor Happy Hockers. Finns det något som kan köpas eller säljas har Happy Hocker nog reda sett det och lagt ett bud. Man vet aldrig vad som kommer komma genom dörren under ett avsnitt av Pawn Stars Australia. Med fyra butiker och 22 år bakom disken är de alltid redo att köpa, sälja eller pantsätta. Finns det pengar att tjäna kan alltid en affär göras!

29 LOST IN TRANSMISSION Yr/ep v. 42 Fre /6 Top Gears assisterande studiovärd och fordons älskaren, Rutledge Wood och hans vän och kollega bilfanatikern George Flanigen, har ett uppdrag: att rädda USA: s bästa fordon från lador och bakgårdar i hela södern. Tillsammans kommer Rutledge och George att kamma igenom Amerikas alla garage för att rädda ouppskattade fordon som glömts bort och styla och fixa till dem så de kommer ut på vägarna igen. Deras resa tar dem bortom asfaltsvägarna, där de kommer de träffa excentriska karaktärer och upptäcka hjärtat av amerikansk bilkultur. Två vänner, på den ultimata roadtrippen för att rädda USA: s största, konstigaste och coolaste bilar.

30 BILBARONEN I LAS VEGAS Yr/ep v. 42 Mån-tors /43 Följ med till Las Vegas och möt den legendariske Danny Greven Koker. Han arbetar med att köpa, renovera och helt omvandla klassiska bilar och motorcyklar för att sedan sälja dem vidare. Danny är som besatt av amerikanska fordon - från de klassiska sportbilarna Thunderbird och Corvette, till trimmade Harleys. Om han ser ett åkdon han vill ha - på bilauktion, på internet, eller helt enkelt parkerat vid en vägkant - skyr han inga medel för att lägga vantarna på det. Med hjälp av sitt hängivna team återställer, modifierar och säljer Danny dessa pärlor, men det måste gå undan för att han inte ska bli skuldsatt. I varje avsnitt hör vi fantastiska berättelser om historiska fordon, ser häpnadsväckande före- och-efter-bilder, samt lär oss försäljningstricks på högsta nivå.

31 AIR ACES Vi får följa de mest hårresande, spektakulära och ambitiösa luftburna profilernas uppdrag någonsin som förut varit hemligstämplade. Verkliga dokumentärfilmer kombinerat med rekonstruktioner får vi återberättat historier från Air Aces av piloterna som överlevde mot alla odds. v.39 Mån-Tors Yr 1/6

32 WW II GREATEST RAIDS Varje avsnitt täcker ett tillslag under andra världskriget. Genom rekonstruktion och intervjuer med experter om olika taktiter och vapen är diskuteras de olika operationerna. Se hur Storbritanniens Light Infantry, det brittiska Royal Navy, US Rangers och SAS ändrade en strids förlopp, eller till och med hela kriget, genom sitt mod, djärvhet och engagemang v.41 Mån - Tors Yr 1/6

33 MOTORSPORT PÅ TV10 Hösten på TV10 innebär motorsport, med både Speedway och F1. Speedwaysändningar från bland annat Melbourne 22 oktober. Formel 1 Grand Prix: 8-9 Oktober Japan Oktober USA Oktober Mexiko v.40 Lö-sön

MARKET UPDATE TABLÅ V

MARKET UPDATE TABLÅ V MARKET UPDATE TABLÅ V. 44-47 NOVEMBER DU ÄR VAD DU ÄTER Du är vad du äter är en av TV3:s största succéer någonsin. Nu är programmet äntligen tillbaka i en ny, spännande tappning med hälsogurun, träningscoachen

Läs mer

DET STORA HOPPET. v. 42 Tisdag /8. Premiär Dag Tid Yr/ep

DET STORA HOPPET. v. 42 Tisdag /8. Premiär Dag Tid Yr/ep OKTOBER DET STORA HOPPET Premiär Dag Tid Yr/ep v. 42 Tisdag 20.00 1/8 I Det stora hoppet kan sex tjejer vinna sina drömmars häst, men bara om deras pappor är beredda att lägga bort sin prestige och ge

Läs mer

MORDEN I MIDSOMER SPONS PLAY

MORDEN I MIDSOMER SPONS PLAY TABLÅER I DECEMBER DECEMBER MORDEN I MIDSOMER SPONS PLAY Nu kommer ännu en säsong av den omåttligt populära deckarserien Morden i Midsomer. Vi möter John Barnaby (Neil Dudgeon) och assistenten Ben Jones

Läs mer

DEN STÖRSTA DAGEN NY! Sverige

DEN STÖRSTA DAGEN NY! Sverige PROGRAMGUIDE HÖSTEN 2016 DEN STÖRSTA DAGEN NY! SÄSONG: 1 ANTAL AVSNITT: 4 Bröllopet, 30-årsdagen, studenten, dopet. Det finns några få tillfällen i livet som är värda att fira med extra stora fester. Den

Läs mer

HÖSTEN 2013 PÅ MTG TV ONLINE

HÖSTEN 2013 PÅ MTG TV ONLINE HÖSTEN 2013 PÅ MTG TV ONLINE Hej! Eftersom vi alla har förändrat hur vi konsumerar underhållning så är det naturligt för oss på MTG TV att även förändra det sätt som vi ser på våra program. Därför är det

Läs mer

PARNEVIKS SPONS VIAFREE

PARNEVIKS SPONS VIAFREE FEBRUARI PARNEVIKS Premiär Dag Tid Yr/Ep SPONS VIAFREE v.6 Tisdag 20.00-21.00 3/8 Parneviks är tillbaka på TV3 med en tredje säsong. Trots att familjen numera är utspridd över världen kunde de inte motstå

Läs mer

MILLION DOLLAR LISTING

MILLION DOLLAR LISTING TABLÅER I JUL/AUG JULI/AUGUSTI MILLION DOLLAR LISTING Yr SPONS PLAY v. 19 Tisdagar 20.00 5 Svenska mäklaren Fredrik Eklund har sålt lägenheter till Cameron Diaz, John Legend och Daniel Craig. Nu är han

Läs mer

LYXFÄLLAN SPONS PLAY. Premiär Dag Tid Yr. v. 4 Torsdag

LYXFÄLLAN SPONS PLAY. Premiär Dag Tid Yr. v. 4 Torsdag TABLÅER I JANUARI JANUARI LYXFÄLLAN SPONS PLAY Alla kan vi säkert känna igen oss i privatekonomins många fallgropar. Det är lättare att låna än någonsin och kreditbolagen står i kö för att locka oss med

Läs mer

Spiderman 1, 2 & 3 start v.26 Lördagar 18.30

Spiderman 1, 2 & 3 start v.26 Lördagar 18.30 JULI / AUGUSTI Spiderman 1, 2 & 3 start v.26 Lördagar 18.30 Maze Runner 1 & 2 v.27 Lör-Sön 21.00 Hajen 1 & 2 v.28 Söndag Ghostbusters 1 & 2 v.30 Fre-Lör 21.00 Hunger Games 2, 3 & 4 v.34 Fre-Sön 21.00 JULI

Läs mer

Laila Bagge Liam Pitts

Laila Bagge Liam Pitts APRIL LAILALAND Premiär v 14 Dag Måndag Tid 20.00 Yr/ep 1/8 Hennes liv blir ofta rubriker. Han är YouTubern som vuxit upp. Nu ska Laila Bagge och sonen Liam Pitts öppna dörren på vid gavel till sina liv

Läs mer

Yr/ep 1/10. Tid Dag Tisdag

Yr/ep 1/10. Tid Dag Tisdag JUNI Kyle West är en av Hollywoods störst lysande stjärnor. Megan Morrison är en ung skådespelare som hankar sig fram. När hon får chansen att gå på audition för den kvinnliga huvudrollen i en ny storfilm

Läs mer

MARKET UPDATE TABLÅ V

MARKET UPDATE TABLÅ V MARKET UPDATE TABLÅ V. 48-52 Mammor sänds tisdagar v.43-51. Uppehåll v.49 för Handbolls EM DECEMBER PLURAS JUL Premiär Dag Tid Yr/ep PLAY v.50 Tis & Tors 21.00-21-30 2/6 Plura har gett sig ut i Stockholms

Läs mer

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar ! Onsdagen 10/7 Onsdagen 10/7 Torsdag 11/7 Torsdag 11/7, Fredag 12/7 Fredag 12/7 Lördag 13/7 Lördag 13/7 Söndag 14/7 Söndag 14/7 Måndag 15/7 Måndag 15/7 Tisdag 16/7 Tisdag 16/7 Onsdag 17/7 Onsdag 17/7

Läs mer

VIOLETTA - KARAKTÄRSBESKRIVNING

VIOLETTA - KARAKTÄRSBESKRIVNING VIOLETTA - KARAKTÄRSBESKRIVNING Premiär måndagen den 14 oktober klockan 16.00 - Höstens nya must- see serie VIOLETTA Violetta är en smart och levnadsglad tjej. Hon har en fantastisk sångröst som hon ärvt

Läs mer

På resande fot på Cuba och i Mexico

På resande fot på Cuba och i Mexico Sida 1 av 5 Välkommen till Willy o Ingers gästbok På resande fot på Cuba och i Mexico [Skriv nytt] - [Skapa ny gästbok] 72 personer har besökt gästboken som innehåller 17 meddelanden. Senaste meddelandet

Läs mer

Läsnyckel. I fiendens skugga. Författare: Sue Purkiss Översättning: Sara Hemmel. Innan du läser

Läsnyckel. I fiendens skugga. Författare: Sue Purkiss Översättning: Sara Hemmel. Innan du läser Läsnyckel I fiendens skugga Författare: Sue Purkiss Översättning: Sara Hemmel I fiendens skugga är en spännande ungdomsbok som utspelar sig i Frankrike under andra världskriget. En stridspilot störtar

Läs mer

Las Vegas med Fightplay & Ciceron

Las Vegas med Fightplay & Ciceron UFC 116 Las Vegas Las Vegas med Fightplay & Ciceron Las Vegas är en stad som måste upplevas. Ingen stad i världen erbjuder den kombination av nöje, lyx, solsemester och shopping som Vegas. På dagarna kan

Läs mer

Din RelationsBlueprint - Källan till smärta eller framgång i din intima relation

Din RelationsBlueprint - Källan till smärta eller framgång i din intima relation Din RelationsBlueprint - Källan till smärta eller framgång i din intima relation Lyssna, jag känner mig enormt glad och hedrad att jag får spendera den här tiden med dig just nu och att du tar dig tid

Läs mer

REALITYSTJÄRNORNA PÅ GODSET

REALITYSTJÄRNORNA PÅ GODSET TABLÅER I APRIL APRIL REALITYSTJÄRNORNA PÅ GODSET v. 14 Tisdag 20.00 2/6 På Yxtaholms slott har TV3 samlat åtta av svensk TVs mest älskade, omtalade och omskrivna realitystjärnor. Det är äntligen dags

Läs mer

Populär a spr åkprogr am 2015 gym nasiet

Populär a spr åkprogr am 2015 gym nasiet Populär a spr åkprogr am 2015 gym nasiet Språkserier i engelska, franska, tyska och spanska Komplettera din språkundervisning med språkserier. Ett lustfyllt sätt för eleverna att träna såväl ordförråd

Läs mer

EN SEPTEMBER-REPRIS SFI. Hur är det idag? Får jag låna ditt busskort? Vad vill du ha, kaffe eller te? Vad vill du ha, nötter eller godis?

EN SEPTEMBER-REPRIS SFI. Hur är det idag? Får jag låna ditt busskort? Vad vill du ha, kaffe eller te? Vad vill du ha, nötter eller godis? SFI EN SEPTEMBERREPRIS Hur är det idag? Får jag låna ditt busskort? Vad vill du ha, kaffe eller te? Vad vill du ha, nötter eller godis? Vill du ha lite mer? Kan du hjälpa mig? Oj, förlåt! Tack för lånet!

Läs mer

PIG. och. glasstårtan. Barbara Catchpole

PIG. och. glasstårtan. Barbara Catchpole PIG och glasstårtan Barbara Catchpole PIG och glasstartan av Barbara Catchpole Illustrerad av metaphrog Kul att se dig! Milda makaroner! Jag minns dig! Vad du har vuxit! Har du stått med fötterna i kobajs?

Läs mer

Kalle med klänning och Kalle som Lucia (Hcf bilderbok) Författare: Anette Skåhlberg Illustratör: Katarina Dahlquist

Kalle med klänning och Kalle som Lucia (Hcf bilderbok) Författare: Anette Skåhlberg Illustratör: Katarina Dahlquist Nytt år och nya boktips från Martina och Petra! Skriv gärna till oss och lämna förslag eller kommentarer genom att skicka ett mail till petra.ljungberg@laholm.se Kalle med klänning och Kalle som Lucia

Läs mer

Frågor och svar. Bomben i mat-lådan

Frågor och svar. Bomben i mat-lådan och svar Läraren side 1 Kapitel 1. Max kallas Gummit 1. Vad hände förra veckan? Max blev nästan dödad av Toms bomb. 2. Varför kallas Max för Gummit? Han börjar stamma när han blir retad. 3. Vem är Tom?

Läs mer

MÅNADSBLAD. Träffpunkter & sysselsättning

MÅNADSBLAD. Träffpunkter & sysselsättning MÅNADSBLAD Träffpunkter & sysselsättning FEBRUARI 2014 Aktiviteter Nya cirklar på Tinget 2014: Hästcirkel start torsdag 6 februari 13.00-15.30 Lurbo Gård För mer information: Gunilla Andersson, 018-727

Läs mer

Någon kanske tycker att den här sortens förord är onödiga. De är lika onödiga som tråkiga, brukar min mentor och gamle vän Hammar säga om långa

Någon kanske tycker att den här sortens förord är onödiga. De är lika onödiga som tråkiga, brukar min mentor och gamle vän Hammar säga om långa Eber Det stod klart när tränaren för knattelaget ropade: Jonas, dräll inte omkring med bollen. Hör du vad jag säger, Jonas, och en handfull grabbar lydigt vände sig mot tränaren och undrade vad som stod

Läs mer

Den blinda floristen ORDLISTA SOFIA BERGVALL ARBETSMATERIAL FÖR LÄSAREN

Den blinda floristen ORDLISTA SOFIA BERGVALL ARBETSMATERIAL FÖR LÄSAREN Sofia Bergvall DEN BLINDA FLO ARBETSMATERIAL FÖR LÄSAREN RISTEN SOFIA BERGVALL Evas blomsteraffär går dåligt. Ingen köper blommor. Nu ska hon dessutom ha en praktikant som är blind. Hur ska det gå? www.viljaforlag.se

Läs mer

Tillsammans med Birger, Maria, Helena och Annika fick jag en god kopp kaffe.

Tillsammans med Birger, Maria, Helena och Annika fick jag en god kopp kaffe. Måndag den 9 november 2009 Hej kära dagbok. Jag började min resa tidigt den här dagen. Redan klockan 5.30 blev jag hämtad av Birger och damerna. Birger körde oss så lugnt och säkert till Arlanda. På Arlanda

Läs mer

MMK- NYTT. 30 maj 3 juni

MMK- NYTT. 30 maj 3 juni MMK- NYTT 30 maj 3 juni Bildspecial från veckans Modevisning! Se fler bilder längre fram i tidningen! aktiviteter PÅ MMK 30 MAJ 3 Juni LOKAL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Aktiviteter Mariokart-turnering

Läs mer

- Små skrivuppgifter som kan bli något stort, sätt inga gränser för fantasin och låt pennan glöda!

- Små skrivuppgifter som kan bli något stort, sätt inga gränser för fantasin och låt pennan glöda! - Små skrivuppgifter som kan bli något stort, sätt inga gränser för fantasin och låt pennan glöda! PLANETEN GODISHUSET Uppfinn din egen planet, beskriv vad den heter och hur den ser ut, vilka djur och

Läs mer

dags för kval till pingistävlingen Bästa 3:an!

dags för kval till pingistävlingen Bästa 3:an! MMK-NYTT 7 11 februari ÄNTLIGEN dags för kval till pingistävlingen Bästa 3:an! AKTIVITETER PÅ MMK 7 11 FEB LOKAL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Köket/Aktiviteter Mariokart 13.30 (Kenneth) Bakning

Läs mer

TV4 Sport bjuder på Shakhtar Donetsk, Spartak Moskva, FC Köpenhamn, MFF och IFK Göteborg i Copa del Sol 2011.

TV4 Sport bjuder på Shakhtar Donetsk, Spartak Moskva, FC Köpenhamn, MFF och IFK Göteborg i Copa del Sol 2011. 12 januari, 2011 För omedelbar publicering, Stockholm onsdag 12 januari 2011 TV4 Sport bjuder på Shakhtar Donetsk, Spartak Moskva, FC Köpenhamn, MFF och IFK Göteborg i Copa del Sol 2011. Topplagen från

Läs mer

Aktiviteter på MFK MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Volleyboll Christopher Tjockmattsfotboll Christopher

Aktiviteter på MFK MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Volleyboll Christopher Tjockmattsfotboll Christopher j Aktiviteter på MFK MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Hemvist Önska låten Mini cupen Sten, Sax & Påse Pingisturnering () Lets Dance Teater 3-4:or Biljardturnering (Abbe) Dans med Laia Frågesport med

Läs mer

Detta är vad som händer om du byter bort din drömmar, passioner och ditt liv.

Detta är vad som händer om du byter bort din drömmar, passioner och ditt liv. Detta är vad som händer om du byter bort din drömmar, passioner och ditt liv. Hej, jag mitt namn John. Jag har inte velat posta det här, men nu har jag äntligen tagit mig modet att göra det. Jag måste

Läs mer

Rollista ur Mord på Slottet

Rollista ur Mord på Slottet Rollista ur Mord på Slottet Rollista: Harald Gyllenstierna: Greve och kvällens nyckelperson. Veronica Gyllenstierna: Harald Gyllenstiernas ex-fru och numer affärspartner. Inez Gyllenstierna: Haralds nuvarande

Läs mer

APOKRYFERNA SUSANNA TILL KING JAMES BIBLE Susanna

APOKRYFERNA SUSANNA TILL KING JAMES BIBLE Susanna www.scriptural-truth.com APOKRYFERNA SUSANNA TILL KING JAMES BIBLE 1611 Historien om Susanna [i Daniel] Susanna Ange förutom början av Daniel, eftersom det inte är i Hebreiska, som varken den berättande

Läs mer

MARIA FOTBOLL. MiniNYTT. Femkamp! (Tisdag) 10-13 april (påsklov)

MARIA FOTBOLL. MiniNYTT. Femkamp! (Tisdag) 10-13 april (påsklov) MARIA MiniNYTT 10-13 april (påsklov) ( FREDAG) SKATTJAKT (torsdag) FOTBOLL Mot personalen (onsdag) Femkamp! (Tisdag) 10-13 APRIL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Aktiviteter 5-kamp Bakning (förmiddag)

Läs mer

Aktiviteter på MFK MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG. Dansklubben (Laia) Frågesport (Istvan)

Aktiviteter på MFK MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG. Dansklubben (Laia) Frågesport (Istvan) Aktiviteter på MFK Hemvist MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Bågskytte Glasskampen Dans (i sal 2) Pingisturnering () Teater för 3-4:or i Dramaboxen (MMK) Biljardturnering (Abbe) Dansklubben (Laia) Frågesport

Läs mer

Dagspöket på kalas (bilderbok) Författare: Jujja Wieslander Illustratör: Jens Ahlbom

Dagspöket på kalas (bilderbok) Författare: Jujja Wieslander Illustratör: Jens Ahlbom Då var det dags igen för lite nya boktips! Vi hoppas ni ska bli inspirerade och komma till biblioteket och låna lite böcker! Ha det gott i solen! /Martina och Petra Dagspöket på kalas (bilderbok) Författare:

Läs mer

barnhemmet i muang mai måndag 19 november - torsdag 13 december

barnhemmet i muang mai måndag 19 november - torsdag 13 december barnhemmet i muang mai måndag 19 november - torsdag 13 december Under veckorna som har gått har vi med jämna mellanrum i vardagen firat thailändska högtider och framöver blir det dags för lite farang-högtider

Läs mer

MARIA FOTBOLL. Femkamp! KLUBBNYTT. (Tisdag) 10-13 april (påsklov)

MARIA FOTBOLL. Femkamp! KLUBBNYTT. (Tisdag) 10-13 april (påsklov) MARIA KLUBBNYTT 10-13 april (påsklov) ( FREDAG) SKATTJAKT (torsdag) FOTBOLL Mot personalen (onsdag) Femkamp! (Tisdag) 10-13 APRIL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Aktiviteter 5-kamp Bakning (förmiddag)

Läs mer

Innehållsförteckning. Kapitel 1

Innehållsförteckning. Kapitel 1 Innehållsförteckning Kapitel 1, Zara: sid 1 Kapitel 2, Jagad: sid 2 Kapitel 3, Slagna: sid 3 Kapitel 4, Killen i kassan: sid 5 Kapitel 5, Frågorna: sid 7 Kapitel 6, Fångade: sid 8 Kapitel 1 Zara Hej, mitt

Läs mer

barnhemmet i muang mai fredag 18 januari - söndag 10 februari

barnhemmet i muang mai fredag 18 januari - söndag 10 februari barnhemmet i muang mai fredag 18 januari - söndag 10 februari Nu när ni har det kallt hemma i Sverige blir det bara varmare och varmare här hos oss. Vi går emot den varmaste perioden och det känns verkligen.

Läs mer

Januari 2008. Mänskliga rättigheter. Barnets rättigheter. En lättläst skrift om konventionen om barnets rättigheter

Januari 2008. Mänskliga rättigheter. Barnets rättigheter. En lättläst skrift om konventionen om barnets rättigheter Mänskliga rättigheter Januari 2008 Barnets rättigheter En lättläst skrift om konventionen om barnets rättigheter Mänskliga rättigheter Barnets rättigheter En lättläst skrift om konventionen om barnets

Läs mer

New Jersey San Jose NY Rangers Boston. Matcher: New Jersey Devils-NY Rangers New Jersey Devils-Toronto Maple Leafs NY Rangers-Phoenix Coyotes

New Jersey San Jose NY Rangers Boston. Matcher: New Jersey Devils-NY Rangers New Jersey Devils-Toronto Maple Leafs NY Rangers-Phoenix Coyotes Resa 1 27 Februari Matcher: NY Rangers Chicago New Jersey San Jose NY Rangers Boston Resa 2 21 Mars Matcher: New Jersey Devils-NY Rangers New Jersey Devils-Toronto Maple Leafs NY Rangers-Phoenix Coyotes

Läs mer

Lina Hedlund rivstartar solokarriären med finalplats i Melodifestivalen.

Lina Hedlund rivstartar solokarriären med finalplats i Melodifestivalen. Lina Hedlund rivstartar solokarriären med finalplats i Melodifestivalen. I ett års tid har Lina Hedlund haft en pågående skilsmässa med Alcazar. På nyårsafton hade den framgångsrika gruppen sin avskedskonsert

Läs mer

MARIA. 12 16 december. MiniNYTT

MARIA. 12 16 december. MiniNYTT MARIA 12 16 december MiniNYTT DANS! Vernissage på tisdag 15.05 i Sal 3. Begränsat antal platser, Serieteckning anmäl dig till Jannike om du vill vara med! HÅLL UTKIK! aktiviteter PÅ MMK 12 16 december

Läs mer

SNO:s ungdomsavslutning med pepparkaksrunda, lunch, föreläsning och prisutdelning 7 december 2014 i Tveta

SNO:s ungdomsavslutning med pepparkaksrunda, lunch, föreläsning och prisutdelning 7 december 2014 i Tveta SNO:s ungdomsavslutning med pepparkaksrunda, lunch, föreläsning och prisutdelning 7 december 2014 i Tveta Efter en härlig träningsrunda, Pepparkaksrunda, av Olle Smitt bjöds det på god lunch och sedan

Läs mer

TV-SPELSTURNERING! BARNFILMKLUBB SPÖKVANDRING... PROVA PÅ TENNIS!

TV-SPELSTURNERING! BARNFILMKLUBB SPÖKVANDRING... PROVA PÅ TENNIS! TVSPELSTURNERING! BARNFILMKLUBB SPÖKVANDRING... PROVA PÅ TENNIS! HÖSTLOVSPROGRAM 2014! 1 Hej! I din hand håller du ett program med spännande aktiviteter som du kan ta del av under höstlovet. Om det inte

Läs mer

Dagbok. från. resan till Brno 2008

Dagbok. från. resan till Brno 2008 Dagbok från resan till Brno 2008 Vi som åkte var: Johanna Engström Nora Ericsson Olga Fürst Värild Linnéa Gahm Charlie Hillbom Linda Holmström Sofie Holmström Angelica Härnlöv Johanna Larsson Prinz Felicia

Läs mer

Innehållsförteckning Rudolf sida 1 Welcome to New York sida 2 Mystiska tjejen sida 3 Rymlingen Rebecka sida 4 Passet sida 5 Fångad sida 6

Innehållsförteckning Rudolf sida 1 Welcome to New York sida 2 Mystiska tjejen sida 3 Rymlingen Rebecka sida 4 Passet sida 5 Fångad sida 6 Innehållsförteckning Rudolf sida 1 Welcome to New York sida 2 Mystiska tjejen sida 3 Rymlingen Rebecka sida 4 Passet sida 5 Fångad sida 6 Rudolf Nu ska jag berätta om Rudolf Rudenstam. Rudolf är 38 är

Läs mer

Mjuka och lena grekiska smaker i Jill Johnsons och Maria Molin Ljunggrens härliga kokbok.

Mjuka och lena grekiska smaker i Jill Johnsons och Maria Molin Ljunggrens härliga kokbok. Mjuka och lena grekiska smaker i Jill Johnsons och Maria Molin Ljunggrens härliga kokbok. Artisten Jill Johnson och managern Maria Molin Ljunggren har samarbetat i 25 år och varit vänner ännu längre. Med

Läs mer

Läsnyckel. Splej Mysteriet med den försvunna tjejen. Torsten Bengtsson Ill.: Katarina Strömgård. Innan du läser. Medan du läser

Läsnyckel. Splej Mysteriet med den försvunna tjejen. Torsten Bengtsson Ill.: Katarina Strömgård. Innan du läser. Medan du läser Läsnyckel Splej Mysteriet med den försvunna tjejen Torsten Bengtsson Ill.: Katarina Strömgård Ett nytt fall för SPLEJ! En tjej i Esters storasysters klass har försvunnit. Hon har fått avslag på sin asylansökan

Läs mer

Bästa vänner Det är bra att ha en bästa vän tycker jag. Vår vänskap kommer att hålla för alltid. Jag är glad för att vi är bästa vänner.

Bästa vänner Det är bra att ha en bästa vän tycker jag. Vår vänskap kommer att hålla för alltid. Jag är glad för att vi är bästa vänner. Veronicas Diktbok Bästa vänner Det är bra att ha en bästa vän tycker jag. Vår vänskap kommer att hålla för alltid. Jag är glad för att vi är bästa vänner. Vi gör roliga saker tillsammans. Jag kommer alltid

Läs mer

Lärarmaterial. Vad handlar boken om? Mål från Lgr 11. Eleverna tränar på att: Författare: Beth Bracken & Kay Fraser

Lärarmaterial. Vad handlar boken om? Mål från Lgr 11. Eleverna tränar på att: Författare: Beth Bracken & Kay Fraser sidan 1 Författare: Beth Bracken & Kay Fraser Vad handlar boken om? Boken handlar om Lucy och Soli som är bästa vänner. De har känt varandra sedan de var små, och de gör allt tillsammans. Där de bor finns

Läs mer

Sommarschema 2013. Vecka 24. Måndag 10/6 Tisdag 11/6 Onsdag 12/6 Torsdag 13/6 Fredag 14/6 Lördag 15/6 Söndag16/6 06.30-09.

Sommarschema 2013. Vecka 24. Måndag 10/6 Tisdag 11/6 Onsdag 12/6 Torsdag 13/6 Fredag 14/6 Lördag 15/6 Söndag16/6 06.30-09. Vecka 24 Måndag 10/6 Tisdag 11/6 Onsdag 12/6 Torsdag 13/6 Fredag 14/6 Lördag 15/6 Söndag16/6 15.00-16.55 Gravidyoga 17.00-19.00 Therapeutic Series Part 2: The Core 07.30-16.00 Therapeutic Series Part 2:

Läs mer

barnhemmet i muang mai onsdag 13 juni - måndag 2 juli

barnhemmet i muang mai onsdag 13 juni - måndag 2 juli barnhemmet i muang mai onsdag 13 juni - måndag 2 juli Vad gjorde ni på midsommar? Vi lekte och dansade runt årets vackraste midsommarstång, åt fantastisk lunch- och middagsbuffé och hade kareokee-disco

Läs mer

November 2005. Mänskliga rättigheter. Barnets rättigheter. En lättläst skrift om konventionen om barnets rättigheter

November 2005. Mänskliga rättigheter. Barnets rättigheter. En lättläst skrift om konventionen om barnets rättigheter Mänskliga rättigheter November 2005 Barnets rättigheter En lättläst skrift om konventionen om barnets rättigheter Mänskliga rättigheter Barnets rättigheter En lättläst skrift om konventionen om barnets

Läs mer

barnhemmet i muang mai torsdag 13 juli - onsdag 9 augusti

barnhemmet i muang mai torsdag 13 juli - onsdag 9 augusti barnhemmet i muang mai torsdag 13 juli - onsdag 9 augusti Vi har haft några lugna, sköna, hektiska veckor. Mycket vardag och lek, utbildning med Save the Children UK, middag med justitieministerns fru

Läs mer

EN TJUV UTANFÖR DÖRREN Lärarmaterial

EN TJUV UTANFÖR DÖRREN Lärarmaterial SIDAN 1 Författare: Ellen Holmboe Vad handlar boken om? Boken handlar om Filip som är en hemlig agent. Varje morgon läser han tidningen. Men plötsligt kommer inte tidningen längre. Mamma ringer och klagar.

Läs mer

barnhemmet i muang mai tisdag 30 september - söndag 23 november, 2014

barnhemmet i muang mai tisdag 30 september - söndag 23 november, 2014 barnhemmet i muang mai tisdag 30 september - söndag 23 november, 2014 Oktober och nästan hela november har gått sedan sist och oj vad vi har hunnit med mycket! Barnen har fått sina mitterminsbetyg de har

Läs mer

Orden flödar på Bunkeflostrands bibliotek i höst! Barn

Orden flödar på Bunkeflostrands bibliotek i höst! Barn Program Hösten 2017 Orden flödar på Bunkeflostrands bibliotek i höst! Barn Sagostunder Att läsa och lyssna tillsammans är toppen! På våra sagostunder läser vi både ur de allra senaste bilderböckerna och

Läs mer

Läsnyckel. På plats i tiden 2 Lin vid muren. Av: Åsa Storck Illustrerad av: Anders Végh Blidlöv. Innan du läser. Medan du läser

Läsnyckel. På plats i tiden 2 Lin vid muren. Av: Åsa Storck Illustrerad av: Anders Végh Blidlöv. Innan du läser. Medan du läser Läsnyckel På plats i tiden 2 Lin vid muren Av: Åsa Storck Illustrerad av: Anders Végh Blidlöv På plats i tiden är en ny serie med fristående böcker som tar läsaren med på äventyr i historien. Lin och hennes

Läs mer

barnhemmet i muang mai måndag 13 april - söndag 10 maj, 2015

barnhemmet i muang mai måndag 13 april - söndag 10 maj, 2015 barnhemmet i muang mai måndag 13 april - söndag 10 maj, 2015 I morgon är lugnet över för imorgon är alla barn tillbaks från lovet och vi har dessutom fått nio nya familjemedlemmar. I veckan som kommer

Läs mer

MARIA. på torsdag i sal 3. MiniNYTT. 12-16 september

MARIA. på torsdag i sal 3. MiniNYTT. 12-16 september MARIA 12-16 september MiniNYTT Fotboll för tjejer på torsdag i sal 3 aktiviteter PÅ MMK 12 16 September LOKAL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Aktiviteter Bakning Bakning Film Frukt 16.00 16.00 16.00

Läs mer

Häfte v Veckans fråga: Hur många gäster kommer på ett bröllop i ditt hemland? Var gifter man sig? Vad ger man brudparet i present?

Häfte v Veckans fråga: Hur många gäster kommer på ett bröllop i ditt hemland? Var gifter man sig? Vad ger man brudparet i present? Häfte v10-12 En kärlekssaga Läxa med meningar till torsdag den 9 mars. 1915 föddes Lilian May Davis i Wales i Storbritannien. Hon kom från en fattig familj. Lilian älskade sin mamma men hon fick cancer

Läs mer

Tidskrifter. Uppvidinge bibliotek

Tidskrifter. Uppvidinge bibliotek Tidskrifter Uppvidinge bibliotek 2018 Barn & unga Bamse Svensk serietidning för barn i åldern 5-12 år. (L, N. A) Julia en tidning full med kändisar, killar, pyssel, postrar annat skoj. (Å, Ä, L, N) KP

Läs mer

Ditt professionella rykte är din främsta tillgång

Ditt professionella rykte är din främsta tillgång Ditt professionella rykte är din främsta tillgång Namn: Erik Fors-Andrée Ditt professionella rykte Erik är en driven visionär, inspirerande ledare och genomförare som med sitt brinnande engagemang får

Läs mer

komma och bo hos dig. I denna juletid vill Jesus komma till dig och fylla ditt liv med frid och glädje. Han ber dig: Släpp in mig! Låt mig inte bli st

komma och bo hos dig. I denna juletid vill Jesus komma till dig och fylla ditt liv med frid och glädje. Han ber dig: Släpp in mig! Låt mig inte bli st SÖNDAG Advent Jesus, den eviga kärleken går från dörr till dörr och väntar på att få komma in i våra hjärtan. Jesus känner dig och älskar dig. Han knackar på hos dig. Kan du höra hans stämma bland alla

Läs mer

en cigarett en flaska ett rum ett äpple en kurs en kompis en turist en buss en gurka ett brev

en cigarett en flaska ett rum ett äpple en kurs en kompis en turist en buss en gurka ett brev SUBSTANTIV Övning 1 Substantiv (s. 3) - kursen den - läraren hon/han/hen - språket det - korridoren den - telefonen den - universitetet det ett foto - det en buss - den en turist - hon/han/hen en adress

Läs mer

Fria idag! Det blir underbart

Fria idag! Det blir underbart Fria idag! Det blir underbart FRIA IDAG DET BLIR UNDERBART När en annan man stjäl din fru finns det ingen bättre hämnd än att låta honom behålla henne. - Sacha Guitry Det är fantastiskt att gifta sig när

Läs mer

Schlagerdrottningens satsning köper häst

Schlagerdrottningens satsning köper häst annons: «Start «Sport «Trav 365» Visa bildtext» Schlagerdrottningens satsning köper häst Ulrika Wällstedt. Foto: KANAL75 17 feb 2011 Hon är Sveriges stora schlagerdrottning. Nu ger sig Charlotte Perrelli,

Läs mer

Aktiviteter på MFK MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Tärningen Trampett 5-6 Jonas Vi väljer Christopher

Aktiviteter på MFK MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Tärningen Trampett 5-6 Jonas Vi väljer Christopher Aktiviteter på MFK MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Hemvist Singstar 14.30 (Mikaela och Istvan) Teater 15.35 (Linnéa) Sal 3 Sal 2 15.25 Busungarna Sofia Handboll 15.25 Dodgeball Tennis Peter Pingisturnering

Läs mer

Detta skräddarsydda förslag till Er är planerat och sammanställt, den 15 december 2012, av:

Detta skräddarsydda förslag till Er är planerat och sammanställt, den 15 december 2012, av: Göteborgs stolthet, F98 Qvidings FF, Spanienläger 2013 1-16 april Barcelona är en fantastisk blandning av gammalt och nytt, med världens just nu bästa fotboll, Tyvärr slängde ju Kung Zlatan in handduken

Läs mer

Hur visar du andra att du tycker om dom? Vad märker du att andra människor blir glada av?

Hur visar du andra att du tycker om dom? Vad märker du att andra människor blir glada av? MBT 2013 Undervisning av Ulrika Ernvik Guds dröm om mej! Gud har en dröm! Ps 139:13-18 Gud har en dröm för varenda liten människa även mej. Drömmen handlar mest om vem han vill att jag ska VARA mer än

Läs mer

Tidskrifter. Uppvidinge bibliotek

Tidskrifter. Uppvidinge bibliotek Tidskrifter Uppvidinge bibliotek 2017 Barn & unga Bamse Svensk serietidning för barn i åldern 5-12 år. (L, N. A) Goal junior Här får du massor av action, spännande artiklar häftiga bilder på fotbollsstjärnorna.

Läs mer

Veckobrev nr 43 (21-27 oktober) 2019

Veckobrev nr 43 (21-27 oktober) 2019 Veckobrev nr 43 (21-27 oktober) 2019 Mia Poppe och Niclas Strand En resa i Nils Poppes fotspår Vi var 40 personer som lyssnade på en resa i tiden med många härliga slagdängor från Mias pappa Nils Poppes

Läs mer

NORDEN I BIO 2008/09 Film: Goðir gestir (Island 2006) Svensk text

NORDEN I BIO 2008/09 Film: Goðir gestir (Island 2006) Svensk text 1 Har du köpt tillräckligt med saker? 2 Tja... Jag vet inte. Vad tycker du? Borde jag handla mer saker? 3 Är det nån på ön som du inte har köpt nåt åt? 4 -Ja, en. -En? 5 -Dig. -Men jag bor inte på ön...

Läs mer

PRELIMINÄRT PROGRAM FÖR AFTONBLADET SÖNDAGS MÅ- BRA RESA

PRELIMINÄRT PROGRAM FÖR AFTONBLADET SÖNDAGS MÅ- BRA RESA PRELIMINÄRT PROGRAM FÖR AFTONBLADET SÖNDAGS MÅ- BRA RESA Måndag 9/1 15.30 17.00 Bassängtid simma i din egen takt och väck kroppen efter flygresan 18.00 Rundvandring på anläggningen 18.20 Välkomstmöte Tisdag

Läs mer

Vad gör ni den 26:e till 30:e september?

Vad gör ni den 26:e till 30:e september? Vad gör ni den 26:e till 30:e september? För en tid sedan träffade jag Claes Claesson, f.d. mycket erkänd krögare i Karlstad, som numera tillsammans med hustrun Titti bl.a. arrangerar Njutningsresor se

Läs mer

MARIA. Gör din egen. på Lilla Skapande! 12 16 november

MARIA. Gör din egen. på Lilla Skapande! 12 16 november MARIA 12 16 november mininytt Gör din egen på Lilla Skapande! aktiviteter på MMK 12-16 november LOKAL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Aktiviteter Bakning Bakning Film Ute Skridskor Bad killar Frukt

Läs mer

Programblad januari februari 2019 för UMEÅ KÅR

Programblad januari februari 2019 för UMEÅ KÅR Programblad januari februari 2019 för UMEÅ KÅR Frälsningsarmén Umeå Fullsatt lunchkonsert med Samuel Ljungblahd - till förmån för Frälsningsarméns sociala verksamhet. JANUARI Vecka 1 Tis 1/1 Lör 5/1 Sön

Läs mer

TEST POZIOMUJĄCY Z JĘZYKA SZWEDZKIEGO NA POZIOMIE B2. Lycka till!!!

TEST POZIOMUJĄCY Z JĘZYKA SZWEDZKIEGO NA POZIOMIE B2. Lycka till!!! TEST POZIOMUJĄCY Z JĘZYKA SZWEDZKIEGO NA POZIOMIE B2 Lycka till!!! 1 Verb: s-passiv Skriv om meningarna till s-passiv. 1 Man ska exportera den nya bilmodellen till hela världen. 2 Så här startar man programmet:

Läs mer

MARKET UPDATE V

MARKET UPDATE V MARKET UPDATE V. 36-39 MÅNADENS SIFFROR KOMMERSIELL PUT-UTVECKLING Diff 2015 2016 2017 8,00 7,00 6,00 5,00 120% 70% 4,00 3,00 20% 2,00-5% -6% -5% -3% -11% -10% -5%-11% -9% -8% -10%-11% -10% -9% -9% -6%

Läs mer

Frågor och svar. Big Bang sidan 1. Läraren. En del i spf-utbildning

Frågor och svar. Big Bang sidan 1.  Läraren. En del i spf-utbildning Frågor och svar Läraren sidan 1 Vilken smäll 1. Varför befinner sig Robin och Samir i ett träd utanför tvillingarnas hus? Det är fest i huset och alla i klassen utom Robin och Samir är bjudna. De vill

Läs mer

MARIA KLUBBNYTT STOR TURNERING I. PÅ MÅNDAG BARN MOT PERSONAL! Två riktiga biljardrävar Charlie och Casper! 11 15 juni

MARIA KLUBBNYTT STOR TURNERING I. PÅ MÅNDAG BARN MOT PERSONAL! Två riktiga biljardrävar Charlie och Casper! 11 15 juni MARIA 11 15 juni KLUBBNYTT STOR TURNERING I BILJARD PÅ MÅNDAG BARN MOT PERSONAL! Två riktiga biljardrävar Charlie och Casper! . aktiviteter pa MFK 11-15 juni LOKAL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Aktiviteter

Läs mer

Astronomi SAGOSKOJ! Sommarboken BIBLIOTEKEN I LOMMA & BJÄRRED. Bibliotekspoesi. Pysselverkstad. Bio på bibblan. Program för Barn & Unga

Astronomi SAGOSKOJ! Sommarboken BIBLIOTEKEN I LOMMA & BJÄRRED. Bibliotekspoesi. Pysselverkstad. Bio på bibblan. Program för Barn & Unga BIBLIOTEKEN I LOMMA & BJÄRRED Sommarboken Sommarläsning Kick-off! Kalas SAGOSKOJ! Pysselverkstad Bibliotekspoesi Vår katastrofala bokklubb Bio på bibblan Astronomi - en resa bland stjärnor och planeter

Läs mer

Mitt USA I augusti 2013 flyttade jag till North Carolina, USA. Mitt enda mål var att bli en bättre simmerska, men det jag inte visste då var att mycket mer än min simning skulle utvecklas. Jag är född

Läs mer

Aktiviteter på MFK MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG. Frågesport med Istvan Catch the flag. (14.30 Innebandy Dodgeball om ledigt)

Aktiviteter på MFK MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG. Frågesport med Istvan Catch the flag. (14.30 Innebandy Dodgeball om ledigt) Aktiviteter på MFK MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Hemvist Ritidsklubb med Anna Pingis med Christopher Frågesport med Istvan Tv-spel med Peter Biljard med Abbe Sal 3 15.45 Busungarna Dubbeldriva 14.50

Läs mer

FÖRENINGS KALENDERN STÖD OSS I VÅR FÖRSÄLJNING AV VACKRA VÄGGKALENDRAR!

FÖRENINGS KALENDERN STÖD OSS I VÅR FÖRSÄLJNING AV VACKRA VÄGGKALENDRAR! FÖRENINGS KALENDERN STÖD OSS I VÅR FÖRSÄLJNING AV VACKRA VÄGGKALENDRAR! Vi har valt att sälja vackra väggkalendrar. Varje såld kalender skulle ge oss möjlighet att förverkliga våra drömmar. En väggkalender

Läs mer

KULTURFESTIVALEN 2013

KULTURFESTIVALEN 2013 VARMT VÄLKOMNA TILL 22 25/10 2013 MEDBORGARHUSET, VÄNNÄS Kulturfestivalen 2013 har som mål att visa på mångfalden och att lyfta fram de intellektuellt funktionshindrade och övriga funktionshindrade i ett

Läs mer

Aktiviteter på MFK MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG. Frågesport (Istvan) Dans (Linnéa/Mikaela)

Aktiviteter på MFK MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG. Frågesport (Istvan) Dans (Linnéa/Mikaela) Aktiviteter på MFK Hemvist Sal 3 Sal 2 MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Röd dag = Stängt Pingisturnering (Babis) 14.15 MMK Open Olof 14.50 MMK Open Olof 15.40 Fotboll 3:or Christopher 16.30 Ringar &

Läs mer

barnhemmet i muang mai måndag 17 september - söndag 14 oktober

barnhemmet i muang mai måndag 17 september - söndag 14 oktober barnhemmet i muang mai måndag 17 september - söndag 14 oktober Nu har det gått nästan en hel månad sedan vårt förra veckobrev. Detta brev har dröjt så länge helt enkelt för att det har hänt så mycket att

Läs mer

barnhemmet i muang mai måndag 10 september - söndag 11 november 2012

barnhemmet i muang mai måndag 10 september - söndag 11 november 2012 barnhemmet i muang mai måndag 10 september - söndag 11 november 2012 Oj, oj, oj vad länge sedan det var - och ända ursäkten att brevet har dröjt är att tiden går alldeles för fort. Men det sägs ju att

Läs mer

SA L TSJÖ B A D E N S TE A TE R K L U B B

SA L TSJÖ B A D E N S TE A TE R K L U B B Program nr 1 hösten 2009 SA L TSJÖ B A D E N S TE A TE R K L U B B TEATER OPERA Teaterhösten 2009 startar med kritikerrosade komedier och med nya uppsättningar av Ingmar Bergmans pjäser. Ni som är medlemmar

Läs mer

Saiid Min läsning i början och i slutet av det här året är två helt olika saker. Först måste jag säga att jag hade ett gigantiskt problem med att

Saiid Min läsning i början och i slutet av det här året är två helt olika saker. Först måste jag säga att jag hade ett gigantiskt problem med att Saiid Min läsning i början och i slutet av det här året är två helt olika saker. Först måste jag säga att jag hade ett gigantiskt problem med att gilla skönlitterära böcker från början, jag var inte van

Läs mer

UGGLEPOSTEN 2010:4 ANSVARIG UTGIVARE: DANIEL GAUSEL

UGGLEPOSTEN 2010:4 ANSVARIG UTGIVARE: DANIEL GAUSEL UGGLEPOSTEN 2010:4 ANSVARIG UTGIVARE: DANIEL GAUSEL Uggleposten Den nya redaktionen är igång! Välkomna till ett nytt spännande år med skoltidningen Uggleposten. Till i år har vi fått TRE nya redaktionsmedarbetare.

Läs mer

Scandinavian Raceway tecknar historiskt avtal DTM till Sverige sommaren 2020

Scandinavian Raceway tecknar historiskt avtal DTM till Sverige sommaren 2020 Page 1 of 6 19 september 2019 Scandinavian Raceway tecknar historiskt avtal DTM till Sverige sommaren 2020 Första DTM-tävlingen någonsin på svensk mark Audi, BMW och Aston Martin till Anderstorp den 12-14

Läs mer

barnhemmet i muang mai måndag 10 februari - måndag 24 mars, 2014

barnhemmet i muang mai måndag 10 februari - måndag 24 mars, 2014 barnhemmet i muang mai måndag 10 februari - måndag 24 mars, 2014 Det har varit en ganska lugn men händelserik period sen vi skrev sist. Wow jobbar nästan helt och hållet från barnhemmet igen, barnen har

Läs mer

Läskort 2. Läskort 1. Läskort 4. Läskort 3

Läskort 2. Läskort 1. Läskort 4. Läskort 3 Läskort 1 Simon är 12 år. Han tycker mycket om att resa. Han har varit i många länder. Han tyckte mest om Italien, Spanien och USA för att maten är godast där. Nästa gång vill han resa till Sydafrika.

Läs mer