Vattengympa start 26 januari! Anmälan kommer ut i början på januari och den blir i varmvattenbassängen på Ekbacka som vanligt.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Vattengympa start 26 januari! Anmälan kommer ut i början på januari och den blir i varmvattenbassängen på Ekbacka som vanligt."

Transkript

1 Trikumo program 2011 Personalklubben Trikumo vänder sig till dig som är anställd på minst 40% i Borgholms kommun, Borgholm Energi samt Ölands Kommunalförbund. Trikumo står för Trivsel, Kultur och Motion. Här kommer årets program som innehåller just det; blandade aktiviteter, resor höst- och vårjakt, tävlingar och mycket mer. Inbjudan till alla våra aktiviteter, information om exakta tider och prisuppgifter kommer att läggas ut på Trikumo s hemsida. MED RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR! JANUARI Vattengympa start 26 januari! Anmälan kommer ut i början på januari och den blir i varmvattenbassängen på Ekbacka som vanligt. Yoga start 11 januari! Även yogan som började i höstas fortsätter till våren på Krongården. Anmälan ligger ute nu. Innebandy start 13 januari! Innebandyn fortsätter i Viktoriahallen torsdagar Klubbor finns att låna. Vårjakten! Anmälan kommer ut i januari, så håll ögonen öppna! Vårjakten startar 1 februari och avslutas den 15 maj. Allt om vårjakten finns på hemsidan.

2 FEBRUARI After Work på Harrys i Borgholm Häng med till Harrys på After Work 17/2 och umgås, ha kul och spela bowling ihop! MARS SPA-resa mars När året är som tråkigast och man längtar efter värme, ljus och våren igen så ordnar vi en härlig SPA-resa! Något trevligt att se fram emot! Avresa lördag 12 mars Löttorp, Åkerbo el Borgholm, OKQ Träffpunkten Kalmar, Rasta Besök och guidad visning av marinmuseum i Karlskrona Lunch i Karlskrona Incheckning Ronneby Brunn 15.00

3 Efter incheckningen har du fri tid på hotellet och fri tillgång till spa-anläggningen. Här kan du bland annat njuta och bada i den 34 -gradiga poolen, slappna av i bubbelpoolen både ute och inne och bada bastu. Träningspass och aktiviteter ingår i mån av plats. Middag lördag kväll på hotellet ca Priset är 1430 kr / anställd med del i dubbelrum samt frukost. (Enkelrum 1770kr / anställd). Betalning via löneavdrag i mars. I priset ingår buss tur och retur, guidad visning av marinmuseum och lunch i Karlskrona, 2-rätters middag på kvällen på hotellet (exkl. dryck) hotell övernattning med frukost buffé samt fri tillgång till SPA-anläggningen. Badrock, handduk och tofflor ingår. En depositionsavgift på 20 kr/p lämnas i receptionen för klädskåpen. Se hemsidan för alla spa-behandlingar, dessa måste bokas i förväg. Hemresa söndag 13 mars Frukost och egen tid på hotellet. Utcheckning Kalmar Träffpunkten Borgholm Löttorp Du som anställd får ta med 1 person som reser till fullpris 1630 kr/p för del i dubbelrum. Enkelrum 1970 kr/p. Ingen väntelista. Observera att din bokning är bindande! Ingen återbetalning vid avbokning Läkarintyg krävs för ev. avbokning. Viss återbetalning vid avbokning med läkarintyg. För all info om hotell, spa och behandlingar;

4 Travkväll V65 och Dagens Dubbel på Kalmartravet 4 mars Välkommen till Kalmartravet och en helkväll med guidning på stallbacken, middag samt V65 och dagens dubbel. Buss avgår från: Löttorp Åkerbo el Borgholm, OKQ Träffpunkten Ankomst Travet Guidad tur startar Middag med förrätt, varmrätt, kaffe och kaka. Hemresa från Kalmartravet ca Pris / anställd 350 kr betalas via löneavdrag i mars. I priset ingår buss tur och retur, entré, guidning, program och middag (dryck ingår ej). Anmälan är bindande. Du som anställd är välkommen att ta med dig 1 person som betalar fullpris 500 kr. APRIL After Work kvällar Vi anordnar fler After Work kvällar under våren. Aktivitet och datum kommer senare! MAJ Prova på golf Vi planerar för prova på golf. Mer info kommer senare.

5 Lär känna ditt Öland resa norra Öland Planerar för bussresa på norra Öland. Jim Rudolfsson följer med och guidar och berättar om intressanta platser. Anmälan och reseinformation kommer ut senare under våren. MAJ A Night At The Opera en hyllning till Queen! Kalmarsalen 14 maj Succén och hyllningen till bandet Queen fortsätter och året 2011 har redan ett flertal utsålda konserter! Queenfans världen över hyllar musikalen som är en given hitkavalkad! Johan Boding och bandet Night of Queen Band & Choir bjuder på en helkväll med hits! Vi anordnar bussresa tur och retur. Anmälan kommer ut i början på mars. Prisutdelning vårjakten 30 maj! Vi bjuder på dricka, bröd och korvgrillning som vanligt vid Sjöstugan i Borgholm. Titta förbi och hämta ditt pris!

6 AUGUSTI Brännbollsturnering 28 augusti Anmäl ditt lag till årets brännbollsturnering! Vi anordnar en heldag då familjen är välkommen att heja på vid Mejeriviken samt Sjöstugan. Grillning efteråt och ett lag står som segrare. Info om anmälan senare fram. SEPTEMBER Start innebandy! Innebandy börjar igen en kväll i veckan i Viktoriahallen. Start vattengympa! Vattengympan börjar 14/9 igen i varmvattenbassängen på Ekbacka med Ylva. Nyhet! Två pass varje onsdagskväll! Anmälan kommer i början på september. Start Yoga! Förhoppningsvis fortsätter yogan även i höst om intresse samt bra lokal finns. Slottsfesten fredag 2 september Slottet är bokat! Efter förra årets succé så kör vi så det ryker i år igen! Underhållning och mer info kommer senare! Start Höstjakten 15 september Nu börjar höstjakten igen! Var med och anmäl er till Tina Petersson. Hälsoveckan september Årets hälsoveckan inleds med Kommunmästerskapet i golf söndag 18/9. Veckan bjuder på massor av prova på aktiviteter, massage och mycket annat som går i hälsans tecken! Veckan avslutas med en arrangerad gemensam cykelrunda på Öland lördagen den 24/9. Mer info innan sommaren!

7 OKTOBER After Work kvällar Aktivitet tid och plats meddelas senare! VIDA Vi planerar för fler trevliga utställningar och guidningar på VIDA, både i oktober och november. Urbergstur till Oskarshamn Bussresa med guidning och resa ner i urberget. NOVEMBER Stockholmsmässan november Hälsomässan Det Goda Köket & Båtmässan Vi anordnade en resa till Stockholmsmässan hösten 2010 och den blev en succé, alla var jättenöjda. Därför vågar vi oss på resan i år igen och hoppas att fler följer med! Resa med buss och övernattning på hotell. Direkt till mässan dag ett och dag två spenderar du som du vill innan bussen går hem på eftermiddagen. Hälsomässan visas samtidigt som Matmässan och Båtmässan.

8 Travkväll 4 november Bussresa tur och retur med guidning på stallbacken, middag och V65 samt Dagens Dubbel. Anmälan i höst. Julmässa Huseby Resa över dagen med buss till den populära julmarknaden i Huseby utanför Växjö. Buss och entré ingår i priset. Anmälan senare i höst. DECEMBER Inlämning & prisutdelning höstjakten Lagets individuella samt sammanräknade poäng ska lämnas in. Datum och tid för prisutdelning kommer i december. Julbord Vi planerar för julbord för alla anställda. Plats ej bestämt. Adventskalender Se om just Ditt namn blir draget på hemsidan, i så fall vinner du ett litet pris! MED RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR! Håll dig uppdaterad via Trikumo s hemsida samt via din kommun-mail. Med förhoppning om ett lika trevligt och händelserikt 2011!

Vattengympa start 26 januari! Anmälan kommer ut i början på januari och den blir i varmvattenbassängen på Ekbacka som vanligt.

Vattengympa start 26 januari! Anmälan kommer ut i början på januari och den blir i varmvattenbassängen på Ekbacka som vanligt. Trikumo program 2011 Personalklubben Trikumo vänder sig till dig som är anställd på minst 40% i Borgholms kommun, Borgholm Energi samt Ölands Kommunalförbund. Trikumo står för Trivsel, Kultur och Motion.

Läs mer

Personalföreningen Trikumo vänder sig till dig som är anställd på minst 40% i Borgholms kommun, Borgholm Energi samt Ölands Kommunalförbund.

Personalföreningen Trikumo vänder sig till dig som är anställd på minst 40% i Borgholms kommun, Borgholm Energi samt Ölands Kommunalförbund. Trikumo program 2011 Personalföreningen Trikumo vänder sig till dig som är anställd på minst 40% i Borgholms kommun, Borgholm Energi samt Ölands Kommunalförbund. Trikumo står för Trivsel, Kultur och Motion.

Läs mer

Program 2010 Trikumo MED RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR! Hälso- och klimatjakten Fortsätter under våren och avslutas den 16 maj.

Program 2010 Trikumo MED RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR! Hälso- och klimatjakten Fortsätter under våren och avslutas den 16 maj. Trikumo Hej! vänder sig till dig som är anställd på minst 40% inom kommunen, Borgholm Energi samt Ölands Kommunalförbund. Vi har planerat mycket inför 2010! Här kan ni läsa om alla våra aktiviteter, resor

Läs mer

MED RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR!

MED RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR! Trikumo Hej! vänder sig till dig som är anställd på minst 40% inom kommunen, Borgholm Energi samt Ölands Kommunalförbund. Mer information om exakta tider och prisuppgifter kommer senare på Trikumo s hemsida.

Läs mer

Aktivitetsinformation

Aktivitetsinformation Aktivitetsinformation Bokning Ange alltid namn födelsenummer (underlag till faktureringen), adress, samt telefonnummer, när du anmäler dig till en aktivitet. Du måste också ange om du är i behov av medicinering

Läs mer

ANMÄLNINGSBLANKETT SWEA INTERNATIONAL VÄRLDSMÖTE 18-22 APRIL 2007 AMSTERDAM

ANMÄLNINGSBLANKETT SWEA INTERNATIONAL VÄRLDSMÖTE 18-22 APRIL 2007 AMSTERDAM ANMÄLNINGSBLANKETT SWEA INTERNATIONAL VÄRLDSMÖTE 18-22 APRIL 2007 AMSTERDAM Var vänlig texta tydligt Efternamn Förnamn Gatuadress Postadress, postnummer och land Telefon med landsnummer Mobil med landsnummer

Läs mer

SENIORERNAS HUS LÖDERUPSGÅRDEN. Ystads kommuns mötesplats för seniorer SOMMARENS PROGRAM

SENIORERNAS HUS LÖDERUPSGÅRDEN. Ystads kommuns mötesplats för seniorer SOMMARENS PROGRAM SENIORERNAS HUS LÖDERUPSGÅRDEN Ystads kommuns mötesplats för seniorer SOMMARENS PROGRAM Hej alla seniorer. Först vill jag tacka alla för att ni var så många som var med och gjorde invigningen av Seniorernas

Läs mer

Inbjudan till Kennelläger

Inbjudan till Kennelläger Inbjudan till Kennelläger Ni som har hundar från Molars och Tyrannens kennel är alla varmt välkomna på kennelläger den 3/6-6/6 på Sundsvalls Brukshundklubb. På klubben finns det fyra gräsplaner, två grusplaner

Läs mer

Bad- och relaxkalender Hösten 2016

Bad- och relaxkalender Hösten 2016 Bad- och relaxkalender Hösten 2016 www.storsjobadet.se 063-14 31 79 Augusti 29 aug - 4 sep Värdekort- och årskortserbjudande Köp värdekort 15 ggr och få 2 klipp på köpet. (värde 240kr/380kr) Köp årskort

Läs mer

finns Som respektive snabbt som Ingmar Olsson .se

finns Som respektive snabbt som Ingmar Olsson .se Sommarens resor 2016 Semester! Koppla av och njut av er ledighet. Vi hoppas att det finns något som skall passa just Dig i årets reseprogram. Som vanligt samordnar Fritid LSS resan i era respektive kommuner.

Läs mer

SPA- och hälsoresa till estniska Pärnu 7 dagar eller 9 dagar

SPA- och hälsoresa till estniska Pärnu 7 dagar eller 9 dagar 04220 25 96 / 070623 37 60 Harmoni och balans, inspiration och nystart, vila och positiva upplevelser det är spa! SPA- och hälsoresa till estniska Pärnu 7 dagar eller 9 dagar Följ med Asplunds Buss på

Läs mer

ALLA ANMÄLNINGAR I KATALOGEN ÄR BINDANDE OCH SKALL VARA SKRIFTLIGT INLÄMNADE PÅ ANMÄLNINGSLAPPEN! VÄLKOMNA!

ALLA ANMÄLNINGAR I KATALOGEN ÄR BINDANDE OCH SKALL VARA SKRIFTLIGT INLÄMNADE PÅ ANMÄLNINGSLAPPEN! VÄLKOMNA! Här har du en rykande färsk sommarkatalog i dina händer där vi hoppas att du skall hitta något som du tycker är roligt. Vi ser fram emot att så många som möjligt kan komma och ha kul tillsammans. Om du

Läs mer

OMAN SAGOLIK ÖKENRITT MOT STRÄNDER & TIDVATTENS DYNINGAR

OMAN SAGOLIK ÖKENRITT MOT STRÄNDER & TIDVATTENS DYNINGAR OMAN SAGOLIK ÖKENRITT MOT STRÄNDER & TIDVATTENS DYNINGAR Nu erbjuder vi som första arrangör en äventyrlig och riktigt häftig resa som aldrig gjorts tidigare för besökande ryttare. Men självklart har ridettapperna

Läs mer

Klassiska Jordanien kulturresa. Avresa från Stockholm eller Köpenhamn med Austrian Airlines varje fredag

Klassiska Jordanien kulturresa. Avresa från Stockholm eller Köpenhamn med Austrian Airlines varje fredag Rundresa i Jordanien Klassiska Jordanien kulturresa Reskod: J1 Antal resdagar: 7 Avresa från Stockholm eller Köpenhamn med Austrian Airlines varje fredag pris per person: från 13 500 kr per person för

Läs mer

Höstlov vecka 44. Dagridläger. Fortsättning nedan

Höstlov vecka 44. Dagridläger. Fortsättning nedan Dagridläger Under höstlovet har du möjlighet att själv plocka ihop teori och ridning som det passar dig så du gör dina egna lägerdagar. Välj att bara vara med på teorin, bara rida eller att ha teori på

Läs mer

Dagverksamheten på Flintebro Skurups kommun

Dagverksamheten på Flintebro Skurups kommun Månadsprogram Maj 2016 Kristallen Dagverksamheten på Flintebro Skurups kommun Foto: Cecilia Mårtensson Maj Odlingarna! Följ gärna våra grödor i pallkragarna! Växer det som det skall? I år har vi planterat

Läs mer

Vi är: Mats, Christer och Peter på PETERS BUSS AB

Vi är: Mats, Christer och Peter på PETERS BUSS AB Tack alla vänner som åkte med oss i år Vi önskar er en God Jul och ett Gott Nytt År Vi är: Mats, Christer och Peter på PETERS BUSS AB Jag hoppas att ni har trivts riktigt bra på våra resor, fått lite avkoppling,

Läs mer

11.30 Lunch. 13.00 Gudstjänst. Du som inte har möjlighet att komma med hela helgen är

11.30 Lunch. 13.00 Gudstjänst. Du som inte har möjlighet att komma med hela helgen är 07.30 Frukost när du vill till 08.30. 09.00 Morgonsamling. 09.30 Gudstjänstverkstad. Vi förbereder gudstjänsten tillsammans: repar in sånger, plockar blommor, övar drama med mera. Du väljer själv vad du

Läs mer

N O R D I C P A C K A R D O W N E R S C L U B V A R B E R G - S W E D E N. You can tell it s a PACKARD from here

N O R D I C P A C K A R D O W N E R S C L U B V A R B E R G - S W E D E N. You can tell it s a PACKARD from here 4 0 1971 2011 N O R D I C P A C K A R D O W N E R S C L U B 4 0 t h A N N I V E R S A R Y * J U N E 3 0 - J U L Y 3, 2 0 1 1 V A R B E R G - S W E D E N You can tell it s a PACKARD from here V Ä L K O

Läs mer

Välkomna till Kiruna Hockey Game

Välkomna till Kiruna Hockey Game Välkomna till Kiruna Hockey Game 1. Cup - Kansli 11-13 dec 2015. Kansliet finns på Lombia Ishall där matcher för U 14 02 kommer att spelas. På kansliet betalar lagen dom avgifter som ej redan är betalda.

Läs mer

INBJUDAN. med definitiv anmälan

INBJUDAN. med definitiv anmälan INBJUDAN med definitiv anmälan VIF Vuollerim och VIF Luleå har på uppdrag av Vattenfalls Idrotts- och Fritidsförbund glädjen att inbjuda alla till förbundet anslutna föreningar till deltagande i: Program:

Läs mer

Välkommen till mästerskapssegling på Broken! Broken, NYSS egen klubbholme, N 58 42,7 E 17 14,3

Välkommen till mästerskapssegling på Broken! Broken, NYSS egen klubbholme, N 58 42,7 E 17 14,3 Välkommen till mästerskapssegling på Broken! Broken, NYSS egen klubbholme, N 58 42,7 E 17 14,3 Välkomna Nyköpings önskar alla hjärtligt välkomna till Broken den 26-29 juni 2013 för sommarens höjdpunkt

Läs mer

Resa i Förintelsens spår

Resa i Förintelsens spår Resa i Förintelsens spår 6-11 Maj 2014 EN RESA SOM HANDLAR OM DEMOKRATI FÖRINTELSEN OCH POLSK KULTUR Studieresa till Polen, i Förintelsens spår Auschwitz/Birkenau, Rabka, Jordanow, Plasowlägret, Schindler.s

Läs mer

Weekendpaket Personalklubbarna Comfort Hotel Malmö 2016

Weekendpaket Personalklubbarna Comfort Hotel Malmö 2016 Weekendpaket Personalklubbarna Comfort Hotel Malmö 2016 1/1 31/12 2016 Carlsgatan 10 C 211 20 Malmö Cityweekend Vad sägs om att unna sig lite tid för att upptäcka Malmö, shoppa lite och bara njuta! Här

Läs mer

Kom in och hälsa på, så berättar vi mera!

Kom in och hälsa på, så berättar vi mera! Träffpunkt Ålem Håller öppet för Dig! Kom in och hälsa på, så berättar vi mera! ÖPPETTIDER med personal.08.00 16.00...08.00 14.00..08.00 16.30...08.00 16.00 Lokalen finns tillgänglig andra tider, kontakta

Läs mer

Välkomna till Miki Herkel Cup och DLT!

Välkomna till Miki Herkel Cup och DLT! Välkomna till Miki Herkel Cup och DLT! SBBF och KFUM Uppsala Basket hälsar dig välkommen till Uppsala den 29-31 maj 2015. Sista helgen i maj kommer det att spelas mycket ungdomsbasket i Uppsala. Två turneringar

Läs mer

Sportlov 2013. 18-24 februari. Program. Torsås. Torsås

Sportlov 2013. 18-24 februari. Program. Torsås. Torsås Torsås kommun Sportlov 2013 18-24 februari Program Dags för Sportlov Nu kommer vi ut med årets sportlovsprogram. Vi har försökt samla in aktiviter för alla intressen i samarbete med föreningar i Torsås

Läs mer

Lilla gärdetbrev 15/5 2015

Lilla gärdetbrev 15/5 2015 Tystberga Förskola Blåklinten och Vallmon Lilla gärdetbrev 15/5 2015 Hej alla föräldrar! Först av allt inbjudan till Förskolans Dag! Torsdag 21/5 firar vi hela dagen. Barnen får klä ut sig, och vi har

Läs mer

Sommarlov i Ale 2016

Sommarlov i Ale 2016 Sommarlov i Ale 2016 Ridning med Ale-Jennylunds Ridklubb Följ med ut och rid i sommar! Det finns många aktiviteter att välja på som till exempel dagridläger, kvällskurser och helgkurser. Besök vår hemsida

Läs mer

Dina tänder är viktiga. Du behöver dem varje dag.

Dina tänder är viktiga. Du behöver dem varje dag. Dina tänder är viktiga. Du behöver dem varje dag. Dina tänder är viktiga Du behöver dina tänder varje dag när du äter, skrattar och pratar. Hela tänder och en frisk mun är viktigt för ett bra liv. Gå på

Läs mer

ÖSS jolles Seglarsaga

ÖSS jolles Seglarsaga ÖSS jolles Seglarsaga Det här är ÖSS lilla seglarsaga för dig som skall börja segla! Läs den gärna tillsammans med dina föräldrar under tiden du går i seglarskola. Längst bak finns en lista där du kan

Läs mer

Gratis Sommarlovsaktiviteter i Gagnefs kommun 2016

Gratis Sommarlovsaktiviteter i Gagnefs kommun 2016 Gratis Sommarlovsaktiviteter i Gagnefs kommun 2016 För barn och ungdomar 6-15 år Här finns aktiviteter för barn och ungdomar boende i Gagnefs kommun. Vissa av aktiviteterna kräver anmälan och vissa kan

Läs mer

Järbo Garn AB Garn, Tillbehör & Gratis beskrivningar http://www.jarbo.se. Året som gått

Järbo Garn AB Garn, Tillbehör & Gratis beskrivningar http://www.jarbo.se. Året som gått Året som gått Hej - Kalle här! Idag tänkte jag bjuda på lite roliga fakta från det första året som gått med vår blogg. Jag kommer bland annat att lyfta fram några av de personer vi jobbat med, och presentera

Läs mer

Laganmälan & Laghantering

Laganmälan & Laghantering 203 Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet Box 234 600 02 NORRKÖPING Tel. 0-23 0 80 www.svemo.se Laganmälan & Laghantering [En enkel guide för hur du anmäler ett lag i SVEMO TA.] Innehåll Innehåll...

Läs mer

Visning av utställning om brott i Stockholm

Visning av utställning om brott i Stockholm Visning av utställning om brott i Stockholm Guiden heter Marit Inbjudan till dig som bor i gruppbostad eller arbetar på daglig verksamhet. Söndag 23 mars kl 14 på Medeltidsmuseet Vi ser hur man dömdes

Läs mer

GULA BLADET Blekinge folkhögskolas nyhetsbrev, för deltagare, med veckans nyheter vecka 18-19

GULA BLADET Blekinge folkhögskolas nyhetsbrev, för deltagare, med veckans nyheter vecka 18-19 GULA BLADET Blekinge folkhögskolas nyhetsbrev, för deltagare, med veckans nyheter vecka 18-19 2016-04-29 pkt 290-299 290. Studieresa Allmän linje, vissa andra elever samt viss personal är på studierasa

Läs mer

Prislista 2012 för boende på Turistgården!!!!!

Prislista 2012 för boende på Turistgården!!!!! Prislista 2012 för boende på Turistgården!!!!! Vi har följande att Er bjuda: 6st dubbel rum med dusch och toalett på rummet. 6st dubbelrum med dusch och toalett i korridoren. 1st lilla lägenheten, 1 rum

Läs mer

EN DUM DAG för byggstarter, taklagsfester och slutbesiktningar.

EN DUM DAG för byggstarter, taklagsfester och slutbesiktningar. EN DUM DAG för byggstarter, taklagsfester och slutbesiktningar. EN PERFEKT DAG för inspiration, kontakter och nya kunskaper! I höst kommer den tredje upplagan av Gotlands Företagardag! Den här gången tar

Läs mer

Boende och Konferens vår och sommar 2016. Vår och sommar 2015

Boende och Konferens vår och sommar 2016. Vår och sommar 2015 Boende och Konferens vår och sommar 2016 Vår och sommar 2015 PACKAT OCH KLART FÖR EN UPPLEVELSE I FÖRSTA KLASS! Vissa av våra gäster gör så lite de kan under hotellvistelsen hos oss hela miljön inbjuder

Läs mer

Verksamhetsplan Miniorer 2016

Verksamhetsplan Miniorer 2016 Verksamhetsplan Miniorer 2016 Vinterträning Vinterträning i Haninge Golfhall vecka 3 vecka 13: 1 gång/vecka tränarledd träning. Sommarträning Sommarträning på Haninge GK vecka 17-24 och 31-38: 1 gång/vecka

Läs mer

Verksamhetsplan Juniorerna 2016

Verksamhetsplan Juniorerna 2016 Verksamhetsplan Juniorerna 2016 Vinterträning Vinterträning i Haninge Golfhall vecka 3 vecka 14: 1 gång/vecka tränarledd träning. Sommarträning Sommarträning på Haninge GK vecka 17-24 och 31-38 : 1 gång/vecka

Läs mer

Kryssning Kanarieöarna och Marocko

Kryssning Kanarieöarna och Marocko Kryssning Kanarieöarna och Marocko Kryssning Kanarieöarna och Marocko med MSC Opera Reskod: MSC1 Antal resdagar: 8 Avresa från Las Palmas med MSC Opera den 19 december 2015. pris per person för kryssningen:

Läs mer

Utbildningsplan för arrangörer

Utbildningsplan för arrangörer Utbildningsplan för arrangörer Tävlingsorganisation Ett lyckat arrangemang kräver en god organisation och mycket planering. Att veta vem som gör vad och när är inte bara lugnande utan förhindrar även att

Läs mer

RIMBOCUPEN 2016. Hej alla vänner!

RIMBOCUPEN 2016. Hej alla vänner! RIMBOCUPEN 21 Hej alla vänner! Här kommer information inför Rimbocupen 1-11:e Juni 21. Spelschemat är nu klart och lanserat! Vi kommer att spela i grupp 2 och möta Vaxholm, Rimbo & Stuvsta. Gruppspelet

Läs mer

OBS!! BOKNINGSINFO under LÄS MER Nyhet!

OBS!! BOKNINGSINFO under LÄS MER Nyhet! Seglarskolan som under flera år har anordnats av Viggbyholms Båtklubb är en mycket populär aktivitet som varje år utbildar över 160 barn i grunderna inom segling och sjövett. Seglingen sker på Stora Värtan

Läs mer

Vintererbjudanden 2008

Vintererbjudanden 2008 Vintererbjudanden 2008 Weekend i Göteborg Välkommen till Göteborg och upplev Sveriges vackra västkust. Vi erbjuder första klassens hotellmiljö och en stad med mat och nöjen för alla. Radisson SAS Scandinavia

Läs mer

Klockarsgården - Välkommen att lära känna våra djur på nära håll

Klockarsgården - Välkommen att lära känna våra djur på nära håll LIVET PÅ VÅR GÅRD! Vi vill dela med oss av vår glädje som livet på gården har gett oss. Vi som bor här är Johanna och Micke och våra barn i åldrarna 2-15 år. Vi är även familjehem barn sedan en lång tid

Läs mer

Välkommen till Göteborg Marvels Luciacup den 12-13 december-2015 på Prioritet Serneke Arena i Kviberg.

Välkommen till Göteborg Marvels Luciacup den 12-13 december-2015 på Prioritet Serneke Arena i Kviberg. Välkommen till Göteborg Marvels Luciacup den 12-13 december-2015 på Prioritet Serneke Arena i Kviberg. Adressen är Krutvägen 2-4, 415 28 GÖTEBORG. Tfn +46 (0) 31-385 43 00. Hemsida www.prioritetsernekearena.se

Läs mer

Fritidsnytt Maj 2015

Fritidsnytt Maj 2015 Maj 2015 Länsdans Datum: Fredag 22 maj Plats: Folkets Hus, Köping Tid: Klockan 19.30 23.00 Kvällens orkester: Reminders Inträde: 100 kr 2015-03-24 Aktiviteter varje vecka Innebandy Har sommaruppehåll och

Läs mer

Österrike Wien Salzburg - 9 dagar

Österrike Wien Salzburg - 9 dagar 2016 Österrike Wien Salzburg - 9 dagar Schönbrunn Palace Wien Wien Välkommen med på vår sommarresa 2016. Vi väljer att resa till Österrike och till huvudstaden Wien. Vi hinner även med ett besök i Mozarts

Läs mer

Gruppindelning JUNIOR

Gruppindelning JUNIOR GRUNDKURS JUNIOR Grundkursen vänder sig till barn från 6 år och uppåt. Inga förkunskaper krävs. Lektionen är 60 min och består av en halvtimme ridning med vuxen som ledare och en halvtimme teori. Vart

Läs mer

VÄXTKRAFT 16 KURSHELG I SÖDERTÖRNS SCOUTDISTRIKT 11-13/11 2016 I SAMARBETE MED SENSUS. Trygga Möten

VÄXTKRAFT 16 KURSHELG I SÖDERTÖRNS SCOUTDISTRIKT 11-13/11 2016 I SAMARBETE MED SENSUS. Trygga Möten ! VÄXTKRAFT 16 KURSHELG I SÖDERTÖRNS SCOUTDISTRIKT 11-13/11 2016 I SAMARBETE MED SENSUS Nedanstående kurser är förslag från Kursteamet om vad som ska hållas för kurser under växtkraft. Har ni andra förslag

Läs mer

ÖPPETTIDER För aktuella öppettider vad gäller Gute Grill & bar: frukost, Midag, After Ski, Skistarshop mm se anslag i hissar och reception

ÖPPETTIDER För aktuella öppettider vad gäller Gute Grill & bar: frukost, Midag, After Ski, Skistarshop mm se anslag i hissar och reception Välkommen RECEPTION Bemanning alla dagar 24 timmar om dygnet under vintersäsongen, mitten av december till april. Övriga tider på året, se anslag i hissar och reception. Receptionen erbjuder mat, tilltugg,

Läs mer

Regionsfinal Vårsimiaden 7-8 maj 2016

Regionsfinal Vårsimiaden 7-8 maj 2016 Inbjudan till Regionsfinal Vårsimiaden 7-8 maj 2016 SK Ägir har härmed nöjet att inbjuda Er klubb och Era simmare till Regionsfinal Vårsimiaden 2016. www.skagir.se Välkomna! Regionsfinal Vårsimiaden 7-8

Läs mer

Kärnan. Halmstad 29 augusti 2014. Hej!

Kärnan. Halmstad 29 augusti 2014. Hej! Kärnan Halmstad 29 augusti 2014 Hej! Här kommer information ifrån oss på Kärnan (F-2). Varannan vecka berättar vi lite om hur vi har det på skolan, vad vi har arbetat med och vad som händer de kommande

Läs mer

Bokjuryn på Haganässkolan, Älmhult

Bokjuryn på Haganässkolan, Älmhult Bokjuryn på Haganässkolan, Älmhult Vad är Bokjuryn? Funnits sen 1996 i Sverige. Barn och ungdomar läser årets utgivning av böcker och röstar fram bästa boken i olika ålderskategorier. Administreras av

Läs mer

Vardagar 11.00-14.00 Lunch 70 kr Lasagne Pasta med köttfärssås Fisk med ris Bröd, dryck och kaffe ingår

Vardagar 11.00-14.00 Lunch 70 kr Lasagne Pasta med köttfärssås Fisk med ris Bröd, dryck och kaffe ingår sida 1 Titta i menyn. Svara på frågorna. 1. Vad kostar en läsk? 2. När kan man äta lunch? 3. Kan man köpa lunch på lördagar? 4. Vad kostar fisk och ris? 5. Vad kostar en kopp kaffe och en kanelbulle? 6.

Läs mer

Till församlingar, missioner och berörda grupper i Stockholms katolska stift

Till församlingar, missioner och berörda grupper i Stockholms katolska stift Till församlingar, missioner och berörda grupper i Stockholms katolska stift Stockholm i mars 2013 Välkomna till den kateketiska kongressen! Härmed får ni en inbjudan till kongressen med 1. program 2.

Läs mer

RESTAURANG LUX STOCKHOLM PRESENTERAR 4 5 APRIL 2009 HUVUDSPONSOR: RESTAURANG LUX STOCKHOLM ÖVRIGA SPONSORER: VITMOSSEN OCH PROJEKTFORM AB

RESTAURANG LUX STOCKHOLM PRESENTERAR 4 5 APRIL 2009 HUVUDSPONSOR: RESTAURANG LUX STOCKHOLM ÖVRIGA SPONSORER: VITMOSSEN OCH PROJEKTFORM AB RESTAURANG LUX STOCKHOLM PRESENTERAR 4 5 APRIL 2009 HUVUDSPONSOR: RESTAURANG LUX STOCKHOLM ÖVRIGA SPONSORER: VITMOSSEN OCH PROJEKTFORM AB Inbjudan till Lux Stockholm Cup i år med U12-regler Älta Tigers

Läs mer

Sveriges Trafikskolors Riksförbund Film om körkort för nysvenskar Speakertext - Svensk

Sveriges Trafikskolors Riksförbund Film om körkort för nysvenskar Speakertext - Svensk Sveriges Trafikskolors Riksförbund Film om körkort för nysvenskar Speakertext - Svensk Vägen till svenskt körkort Funderar du på att skaffa svenskt körkort för personbil? I den här filmen får du reda på

Läs mer

Habsburgarnas imperium Wien Bratislava Budapest med Andreas Danielsen den 2 6 juni 2016

Habsburgarnas imperium Wien Bratislava Budapest med Andreas Danielsen den 2 6 juni 2016 Habsburgarnas imperium Wien Bratislava Budapest med Andreas Danielsen den 2 6 juni 2016 I sällskap med vår ciceron Andreas Danielsen, författare till Hederskriget Hur Österrike-Ungern startade det första

Läs mer

Inbjudan till Sundsvall Cup

Inbjudan till Sundsvall Cup Sundsvall Cup 2007 Tävlingsprogram till Sundsvall Cup 28-29 mars 2015 Inomhusturnering på gräs! Nordichallen 10 planer För 28:e gången! Norrlands största handbollsturnering under ett och samma tak! till

Läs mer

ETT TUNGT MEDIEPAKET 2016 VIN & BAR

ETT TUNGT MEDIEPAKET 2016 VIN & BAR ETT TUNGT MEDIEPAKET 2016 VIN & BAR VIN & BAR SÅ MYCKET MER ÄN BARA ETT MAGASIN FÖR DEM SOM ÄR INTRESSERADE AV VIN OCH DRYCK Umgänget med våra nära, kära och vänner är en viktig kanske den viktigaste delen

Läs mer

Välkommen till ikanobank.se

Välkommen till ikanobank.se Välkommen till ikanobank.se Hej, här kan du läsa om hur du loggar in och använder vår internetbank. Vi går igenom överföringar, transaktioner, månadssparande m.m. Internetbanken har öppet varje dag, året

Läs mer

EUROPARESA Alicante 8-12 November 2010

EUROPARESA Alicante 8-12 November 2010 EUROPARESA Alicante 8-12 November 2010 Måndag 8/11 Vi samlades på resecentrum och åkte buss till Arlanda kl. 01:15. Väl framme på Arlanda checkade vi in oss, och planet lyfte 06:00. Efter en fyra timmars

Läs mer

Hej, vad händer här? Mamma? Är det inte läraren? Vem bestämmer om det här? Nej, utan riksdagsledamöterna! Riksdagsinformationen 2012

Hej, vad händer här? Mamma? Är det inte läraren? Vem bestämmer om det här? Nej, utan riksdagsledamöterna! Riksdagsinformationen 2012 P Å S V E N S K A Hej, vad händer här? Mamma? Är det inte läraren? Vem bestämmer om det här? UTGIVARE Riksdagsinformationen 2012 Nej, utan riksdagsledamöterna! Layout och illustrering Hanna Lahti/ Huomen

Läs mer

PM 1. Information Information lämnas av: Dackegymnasternas Kansli Tel 0470-25 260 E-post tavling@dackegymnasterna.se

PM 1. Information Information lämnas av: Dackegymnasternas Kansli Tel 0470-25 260 E-post tavling@dackegymnasterna.se Dackegymnasterna Växjö och Gymnastikförbundets Trupptekniska Kommitté hälsar dig VÄLKOMMEN TILL Rikscupen 3 Damer & Rikscupen Herrar den 29-30 november i Växjö PM 1 Information Information lämnas av: Dackegymnasternas

Läs mer

Sammanfattning på lättläst svenska

Sammanfattning på lättläst svenska Sammanfattning på lättläst svenska Utredningen skulle utreda och lämna förslag i vissa frågor som handlar om svenskt medborgarskap. Svenskt medborgarskap i dag Vissa personer blir svenska medborgare när

Läs mer

Välkommen till Kalmarlägret 2015 vecka 31 27:e juli-1:e augusti

Välkommen till Kalmarlägret 2015 vecka 31 27:e juli-1:e augusti Välkommen till Kalmarlägret 2015 vecka 31 27:e juli-1:e augusti Kombinera lägret med familjens semester, närhet till Öland, Glasriket och inte minst aktiviteter i Kalmar Kalmar Konståkningsklubb arrangerar

Läs mer

Utforska rymden med iphone

Utforska rymden med iphone Utforska rymden med iphone 7 Indentifiera planerer, stjärnor och stjärntecken 7 Styr genom att bara peka telefonen mot himlen 7 Hitta rymdstationen ISS Utforska rymden med hjälp av din ios-pryl Oavsett

Läs mer

KUPOL en studie om skolmiljöns betydelse för ungdomars hälsa ENKÄT TILL ELEVER I ÅRSKURS 9

KUPOL en studie om skolmiljöns betydelse för ungdomars hälsa ENKÄT TILL ELEVER I ÅRSKURS 9 101001 KUPOL en studie om skolmiljöns betydelse för ungdomars hälsa ENKÄT TILL ELEVER I ÅRSKURS 9 Inbjudan att delta i en studie om skolan, lärande och miljö 001 Vad är Kupol? Kupol (Kunskap om ungas

Läs mer

Program Handledning Förutsättningar: Träningar Teori

Program Handledning Förutsättningar: Träningar Teori Program Handledning Förutsättningar: Träningar Teori Lördag (Dag 1) 07:30 Samling ledare 08:00 Lägret öppnas Information/indelning grupper iordningställande av sovsalar, genomgång av regler mm 09:30 Träning

Läs mer

S K Ö N A H E L G E R

S K Ö N A H E L G E R E K O L S U N D S S L OT T 2011 ETT VECKO SLUT MED UPPLEVELSER KC Wallberg blev nyligen stipendiat till Årets medvetna kock i Sverige. KC vet att ett bra veckoslut med god och ärlig mat, skog och natur

Läs mer

SOM SPONSOR GÖR DU SKILLNAD! Luleå Ridklubb där ledarskap för framtiden grundläggs

SOM SPONSOR GÖR DU SKILLNAD! Luleå Ridklubb där ledarskap för framtiden grundläggs SOM SPONSOR GÖR DU SKILLNAD! Luleå Ridklubb där ledarskap för framtiden grundläggs Bakgrund Forskning visar att ungdomar med hästintresse har högre betyg än genomsnittet, samt att hästtjejer oftare än

Läs mer

Sotefjordens Segelsällskap(SFS), Lilla Gåsholmen, Hunnebostrand

Sotefjordens Segelsällskap(SFS), Lilla Gåsholmen, Hunnebostrand Inbjudan Tävling: Rankingsegling 2.4mR Datum: 2015-05-02 2015-05-03 Arrangör: Sotefjordens Segelsällskap(SFS), Lilla Gåsholmen, Hunnebostrand 1. Regler 1.1 Tävlingen genomförs i överensstämmelse med reglerna

Läs mer

Sportlovsprogram 2016

Sportlovsprogram 2016 Sportlovsprogram 2016 Fredag 19 februari Hellefors E-sports Club har SPORTLOVSLAN fredag - måndag Fredag med start kl 18:00 till måndag kl 10:00. Kostnad: kontantbetalning i entrén: 350kr/datorplats. Besökare

Läs mer

Resa till Dalarna. 8-11 augusti 2016

Resa till Dalarna. 8-11 augusti 2016 Resa till Dalarna 8-11 augusti 2016 8 augusti - måndag Resan startar från hemorten på morgonen och färden går upp till rastplatsen Väst Göte, vid Vättern norr om Bankeryd, där vi gör uppehåll, då det blir

Läs mer

Anna Kinberg Batra Inledningsanförande 15 oktober 2015

Anna Kinberg Batra Inledningsanförande 15 oktober 2015 Anna Kinberg Batra Inledningsanförande 15 oktober 2015 Det talade ordet gäller Det är höst i ett Sverige som börjar tvivla på framtiden. Ett växande utanförskap där en av sju fastnar utanför arbetsmarknaden.

Läs mer

Du är erbjuden feriearbete i Höörs kommun under sommaren 2016!

Du är erbjuden feriearbete i Höörs kommun under sommaren 2016! Du är erbjuden feriearbete i Höörs kommun under sommaren 2016! 1 INNEHÅLLSFÖRTECKNING: Första kontakten med din arbetsplats Sid 3 Närvaro Sid 3 Utdrag ur belastningsregistret Sid 3 Lönerapportering Sid

Läs mer

Nyhetsbrev nummer 3, 2012

Nyhetsbrev nummer 3, 2012 Nyhetsbrev nummer 3, 2012 Här kommer ett nyhetsbrev från SchoolSoft med allt som hänt i produkten under den senaste tiden. Mindre nyheter 2012-09-12 Ämnesmatriser och moment (Centralt innehåll) finns på

Läs mer

Senaste Nytt. Läs sida 2. I detta nummer. Lite information. Har det någon gång hänt att någon har stulit något? Ja... (Susanne Wahlgren svarar)

Senaste Nytt. Läs sida 2. I detta nummer. Lite information. Har det någon gång hänt att någon har stulit något? Ja... (Susanne Wahlgren svarar) Nummer: 1 Ida P, Johanna S, Hugo HS, Ian VB Senaste Nytt Har det någon gång hänt att någon har stulit något? Ja... (Susanne Wahlgren svarar) Läs sida 2 I detta nummer 1. Melodifestivalen 2016 2. Älvängenskor

Läs mer

Medelpunkten en social mötesplats för seniorer och frivilliga

Medelpunkten en social mötesplats för seniorer och frivilliga 1 Medelpunkten en social mötesplats för seniorer och frivilliga Foto Taina Ahola Augusti 2014 1 ANSLAGSTAVLAN Seniorveckan 7 12 september Seniorveckans program finns att hämta på Medelpunkten, Rådhuset

Läs mer

En gemensam bild av verkligheten

En gemensam bild av verkligheten En gemensam bild av verkligheten En meningsfull diskussion om Sveriges framtid förutsätter en gemensam bild av var vi står i dag. Hur ser verkligheten egentligen ut och vilka fakta beskriver den bäst?

Läs mer

Inbjudan. Spelklasser

Inbjudan. Spelklasser Inbjudan Borgstena IF har härmed nöjet att bjuda in till den femte upplagan av Stonecastle Open en internationell bordtennistävling med A-status. Tävlingen går av stapeln i Borgstena, vilket ligger 2 mil

Läs mer

Fritidsnytt. Nr 1/2011

Fritidsnytt. Nr 1/2011 Fritidsnytt Nr 1/2011 Här kommer vårens program! Här kommer en del av de aktiviteter som erbjuds denna termin. Det finns aktiviteter som du känner igen sedan innan, och vi erbjuder nya cirklar som vi hoppas

Läs mer

PÅSKPROGRAM. Vecka 12 och 13. Restaurang Köjagården

PÅSKPROGRAM. Vecka 12 och 13. Restaurang Köjagården PÅSKPROGRAM Vecka 12 och 13 Restaurang Köjagården Här erbjuds dagligen frukost- och lunchbuffé och på kvällarna omväxlande tre rätters pensionsmiddag och temabufféer. ÖPPETTIDER Frukost 08.00 10.00 Lunch

Läs mer

Jämtlandpåfötter.se Östersund 20-24 juli 2011

Jämtlandpåfötter.se Östersund 20-24 juli 2011 Jämtlandpåfötter.se Östersund 20-24 juli 2011 Ta chansen att få uppleva Östersund när det händer som mest på sommaren! Ta med hela familjen på en weekend med fart och fläkt där ni kombinerar Jämtlands

Läs mer

TILL ALLA GYMNASIELÄRARE I SAMHÄLLSVETENSKAPLIGA ÄMNEN SOM VILL MÖTA FRAMTIDEN I SKOGSINDUSTRIERNAS SOMMARFORTBILDNING 2009

TILL ALLA GYMNASIELÄRARE I SAMHÄLLSVETENSKAPLIGA ÄMNEN SOM VILL MÖTA FRAMTIDEN I SKOGSINDUSTRIERNAS SOMMARFORTBILDNING 2009 TILL ALLA GYMNASIELÄRARE I SAMHÄLLSVETENSKAPLIGA ÄMNEN SOM VILL MÖTA FRAMTIDEN I SKOGSINDUSTRIERNAS SOMMARFORTBILDNING 2009 Norrköping 12-13 augusti 2009 Välkommen till Skogsindustriernas sommarfortbildning

Läs mer

P-02/03 säsongen 2016

P-02/03 säsongen 2016 P-02/03 säsongen 2016 AGENDA DU ÄR VÄRDEFULL IDROTTENS VÄRDEGRUND LAGANDA = VI TILLSAMMANS VINNARE I LÄNGDEN DU ÄR VÄRDEFULL 1. VARFÖR ÄR VI TRÄNARE & VARFÖR SPELAR NI FOTBOLL? (grupperna skriver varsin

Läs mer

7. SAMHÄLLSORIENTERING ÅK 5

7. SAMHÄLLSORIENTERING ÅK 5 7. SAMHÄLLSORIENTERING ÅK 5 7.2. Elevhäfte 2 7.2.1. Livsfrågor Eva och Micke går båda i 5:an. De träffas ofta efter skolan och lyssnar på musik eller gör hemläxan tillsammans. Ibland funderar de på frågor

Läs mer

Sommarens semester Aktiviteter 2016

Sommarens semester Aktiviteter 2016 Sommarens semester Aktiviteter 2016 Hej! Nu är det dags att anmäla sig till Fritidsverksamhetens sommaraktiviteter 2016. Vi har som vanligt ett blandat o varierat utbud framtaget efter önskemål från Er

Läs mer

Avsluta säsongen med denna fantastiska turnering inomhus på konstgräs.

Avsluta säsongen med denna fantastiska turnering inomhus på konstgräs. Allmän information Namn: Eckerö Höstlovscup Arrangör: Eckeröhallen Plats: Eckerö Åland Tid: 2013-10-26-2013-11-03 Idrott: Fotboll Information om turneringen/cupen: Välkommen Till Eckerö Höstlovscup 2013.

Läs mer

TURNERINGSINFO GOTHIA 2015

TURNERINGSINFO GOTHIA 2015 TURNERINGSINFO GOTHIA 2015 Tävlingsform Till Gothia Innebandy Cup är alla lag välkomna. Enda förbehållet är att föreningen är registrerad hos respektive nations Innebandyförbund. Tävlingen inleds med gruppspel.

Läs mer

Ungdomssektionen fick i uppdrag att hålla i verksamheten tillsammans med Emma.

Ungdomssektionen fick i uppdrag att hålla i verksamheten tillsammans med Emma. Goda Exempel Salaortens Ryttarförening Salaortens Ryttarföreningen kände att de ville kunna hjälpa till på något sätt hösten 2015 då det kom så många barn från bl.a. Syrien. -Vi kände att den miljö som

Läs mer

VÄSBY DUATHLON 1 MAJ, 2015

VÄSBY DUATHLON 1 MAJ, 2015 VÄSBY DUATHLON 1 MAJ, 2015 TÄVLINGS-PM VÄLKOMMEN! Väsby Duathlon har i år SM-status, men som vanligt välkomnar vi alla, motionärer såväl som elit! I det här dokumentet hittar du all den information du

Läs mer

Vattenfall, safari & waterfront

Vattenfall, safari & waterfront Vattenfall, safari & waterfront Upplev tre fantastiska sevärdheter i tre olika länder på denna resa till det södra Afrika. Se de mäktiga Victoriafallen i Zimbabwe, upplev safari i Chobe National Park i

Läs mer

Vad är det som gör daytrading svårare än till exempel swingtrading? - De mentala aspekterna, du lever med dina trades in i minsta kursrörelse

Vad är det som gör daytrading svårare än till exempel swingtrading? - De mentala aspekterna, du lever med dina trades in i minsta kursrörelse Daytradingkurs 29-31 augusti 2016 Daytradingkurs på Star hotell i Lund med Lars Hansson, heltidstrader och utbildare, hålls över 3 dagar den 29-31 augusti. Fullspäckat program med allt man behöver lära

Läs mer

SOCIAL SEKTOR. Allaktivitetshuset. Kungshällan. Programblad för. 1 September 31 Januari

SOCIAL SEKTOR. Allaktivitetshuset. Kungshällan. Programblad för. 1 September 31 Januari Allaktivitetshuset Kungshällan Programblad för 1 September 31 Januari 2011-2012 1 Kungshällan Lilla Torg 1 243 31 Höör Mötesplatsen för ALLA Här finns det möjlighet att träffas och umgås, äta lunch, dricka

Läs mer

ELEV- HANDLEDNING (Ansökan via webben) www.orebro.se/gymnasieantagningen

ELEV- HANDLEDNING (Ansökan via webben) www.orebro.se/gymnasieantagningen ELEV- HANDLEDNING (Ansökan via webben) www.orebro.se/gymnasieantagningen Gymnasieantagningen i Örebro län På Gymnasieantagningens hemsida www.orebro.se/gymnasieantagningen hittar du information om vad

Läs mer