One for all A Clean Partner har lösningarna

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "One for all A Clean Partner har lösningarna"

Transkript

1 Buss

2 One for all A Clean Partner har lösningarna A Clean Partner är en av Sveriges största leverantörer av kemtekniska produkter. Vi utvecklar och saluför rengöringsmedel och systemlösningar för fordonstvätt, verkstäder, industri, klotterborttagning etc. Som begrepp är A Clean Partner relativt nytt, men det omfattas av de fyra starkaste varumärkena på marknaden Snowclean, HIAB, Trutest och Strovels. För oss är närheten till kunden helt avgörande. Vi arbetar enkelt, snabbt och flexibelt och vi gör det med omtanke kort och gott: vi är problemlösare. Vår produktutveckling är kundorienterad och produktutvecklarna har nära kontakt med kunder, maskintillverkare, råvaruleverantörer, myndigheter och forskare. Allt för att få fram produkter som kan motsvara kundernas högt ställda krav och önskemål. För oss är god miljö och hög kvalitet en självklarhet och givetvis är vi såväl miljösom kvalitetscertifierade. Ytterligare en fördel i vårt erbjudande är att du som kund endast behöver en leverantör när du anlitar A Clean Partner, något som vi vet önskas i allt större utsträckning. När det gäller kemtekniska produkter kan A Clean Partner erbjuda en totallösning och det med de absolut starkaste varumärkena på marknaden. Vi har valt att kalla det One for all.

3 3 Ett komplett sortiment för rena och fräscha bussar I denna broschyr skall vi, på ett överskådligt sätt, beskriva vad vi kan erbjuda kring begreppet buss när det gäller rengöring och närbesläktade problem. Vi syftar då i första hand på följande områden: Utvändig tvätt maskin Utvändig tvätt högtryck Invändig tvätt Klotterborttagning Textiltvätt Luktborttagning Motortvätt Serviceprodukter verkstad Serviceprodukter rengöring Hygienprodukter Vi är tämligen övertygade om att vi är ensamma på marknaden om att kunna erbjuda ett så komplett sortiment för rena och fräscha bussar. Vi gör inte några försök att presentera allt som står till buds, utan vår tanke är att visa den bredd och kompetens vi erbjuder. I denna broschyr finner du rekommenderade produkter inom respektive område. Önskas mer information eller hjälp med specifika lösningar kontakta vår representant så kommer vi att hjälpa på bästa sätt. Snabbaste vägen till oss går via kundtjänst på telefon Välkommen till A Clean Partner! Nu behöver vi bara en leverantör A Clean Partners totallösning ger oss allt vi behöver. Henry Claesson, Vårgårdabuss

4 Buss Utvändig tvätt maskin SnowChem är ett genialt enkelt och billigt system för att på ett bekvämt och smidigt sätt sköta kemikaliehanteringen i en buss- och biltvätt. Systemet består av lätthanterliga moduler som ansluts till befintliga hydrominders och kemikaliepumpar i kemrummet. Varje modul består av en rostfri benställning, en 50-liters plastbehållare samt ett plastlock med den speciella fyrkantiga tratten i rostfritt och det patenterade öppningssystemet, som gör det möjligt att använda de s.k. bag-in-boxförpackningarna. Detta gör det lätt att hålla ordning och reda. Dessutom slipper man: Tunga lyft Svinn i form av rester i förpackningen Hantering av tunga fat och dunkar Söl och spill Problem med svårhanterligt tomemballage Fler produkter på bag-in-box Förutom koncentraten till SnowChem finns följande produkter tillgängliga i bag-in-box: Snowclean Borsttvättschampo Snowclean Borsttvättschampo Parfym Snowclean Borsttvättschampo Vinter Extra Snowclean Borsttvättschampo LS Snowclean Glanstork Snowclean Glanstork M Snowclean Skumvax Bag-in-box. Förpackningarna väger max 11 kg och består av en plastpåse i en kartong. Plastpåsen sorteras bland övriga plastförpackningar eller brännbart avfall och kartongen fälls ihop och går till återvinning. SnowChem. Koncentratet blandas med vatten i en hydrominder. Genom lämpligt val av munstycke kan olika koncentrationer, micro respektive alkalisk avfettning, framställas. Följande koncentrat finns i systemet: Snowclean 100-serien microkoncentrat Snowclean 200-serien alkalikoncentrat Snowclean 300-serien tensidkoncentrat Snowclean Guldschampo Snowclean Supertork

5 5 Utvändig tvätt högtryck Med våra två flaggskepp Strovels Alfanol HD Grön och Strovels Alfanol Terra, tror vi oss kunna presentera marknadens absolut effektivaste produkter för utvändig tvätt genom högtryck. Att Strovels Alfanol HD grön är Svanenmärkt och Strovels Alfanol Terra är märkt med Bra miljöval, gör saken ännu bättre. Strovels Alfanol Terra är ett alkaliskt rengörings- och avfettningsmedel, speciellt lämpat för fordonstvätt och industriell rengöring. Medlet ger färre vattenfläckar, vilket passar bra för fönster, och ger en skinande yta på just fönster och lack. Strovels Alfanol HD Grön är ett alkaliskt rengörings- och avfettningsmedel som löser fett, sot, vägsmuts och statisk bindning och som med fördel kan användas i kallt, varmt, hårt och även salt vatten. Medlet är snabbverkande och effektivt även på vått underlag och det är lätt att skölja av för att sedan få fram en blank, fin yta. Strovels Alfanol HD Grön är ett högkoncentrerat och ekonomiskt bra val som är effektivt redan vid låga koncentrationer. Det frigör och dispergerar (transporterar) bort föroreningar och har den fördelen att det inte gör plasten styv. Strovels Alfanol HD Grön kan även användas vid manuell tvättning. 25 l. 5 l. 1 l. Strovels Alfanol Terra är bra på stora glasytor. Strovels Alfanol HD Grön är Svanen-märkt och är en väl beprövad produkt.

6 Buss Invändig tvätt A Clean Partner kan erbjuda ett brett, kostnadseffektivt och lättjobbat sortiment när det gäller den invändiga tvätten. Vi tänker då framför allt på HIAB H-81 Problemlösaren som bland annat kan användas på alla både hårda och mjuka färgäkta ytor såsom golv, skyltar, glas, metaller, plysch och liknande för att komma till rätta med färg- och tuschfläckar, sprayburksmålning, gummimärken, friktionsmärken, limrester, tjära etc. HIAB H-21 Citrus är ett annat alternativ. Det är ett vattenbaserat rengöringsmedel som effektivt löser smuts och lämpar sig för golvtvätt samt ger en fräsch doft av citron. För att få galon, vinyl och konstläder att träda fram i sin naturliga lyster, föreslår vi Trutest Super Finish GR-12. Vinylglansen är vattenbaserad och spädes 1-2 gånger för att skapa en ren, torr och neutral yta som både är vårdande och smutsavvisande. För fri sikt och rena, fina fönster ger Trutest Pro Glass Cleaner 320 och Trutest Pro Glass Cleaner 325 de bästa resultaten. Trutest Pro Glass Cleaner 325 ersätter vår tidigare produkt, Trutest Fönsterputs SK l. 5 l. 1 l. Tre produkter som håller bussen fräsch invändigt. Trutest Super Finish GR-12 (vinylglans), HIAB H-21 Citrus (golvtvätt) och HIAB H-81 Problemlösaren (svåra klack- och gummimärken på golv etc).

7 7 Klotterborttagning Klotter är ett snabbt växande problem i dagens samhälle inte minst i storstadsregionerna. Vid anbudsprövning ställs det numera också allt högre krav på en klotterfri miljö, varför begreppet som sådant väcker större intresse än någonsin förut. Vi är också medvetna om att klotter betyder stora utgifter för de som blir utsatta. Med tanke på detta har vi tagit fram ett speciellt start-kit för klotterborttagning en mix av våra absolut bästa och mest effektiva produkter. Upplösningen av klottret som sådant är inte det svåraste värre är det att anpassa medlet och ta hänsyn till alla de olika material som kan vara angripna av klottret. Vårt koncept uppfyller väl alla de krav som ställs för att komma till rätta dessa problem. 1 l. 250 ml. 1 l. 5 l. 5 l. 5 l. 5 l. HIAB Start-kit för klotterborttagning är speciellt anpassat för buss. HIAB H-81 Problemlösaren (ryggstöd grov), HIAB Sixten (ryggstöd mild), HIAB Ralf (utvändigt), HIAB H-105 Tectylborttagare (guld- och silverpennor), HIAB H-30 Skuggoch klotterborttagare (skuggor), HIAB H-21 Alkaliskt rengöringsmedel (avfettning, rengöring) och HIAB H-43 Golvpolish (förebyggande på golv).

8 Buss Textiltvätt Våra textilier utsätts dagligen för stort slitage och därför gäller det att hålla dem fräscha och fina så att de kan hänga med i så många år som möjligt. Snygga textilier ger ett bra och vårdat intryck. Vi har en rad produkter som gör det lättare att hålla dem fräscha och fina. Vi rekommenderar bland annat HIAB H-21och HIAB H-81 Problemlösaren i dessa syften. Även produkten Strovels Car Fresh kan vi varmt rekommendera för invändig rengöring av textilier i fordon. Den löser smuts och fett och ger textilierna sin lyster tillbaka. Efterlämnar en frisk doft och innehåller dessutom textilmjukmedel. Fr.o.m hösten -06 ersätts produkten av Trutest Pro Fabric Cleaner 315. För svåra och lättare fläckar på tyg finns HIAB H-81 Problemlösaren, HIAB H-21 Alkaliskt rengöringsmedel och Strovels Car Fresh. 1 l. 5 l. 5 l. Luktborttagning I vår storsäljare HIAB H-50 har vi ett desinfektionsmedel som är perfekt för luktborttagning. HIAB H-50 är såväl desinfektionsmedel som algoch luktborttagare. Hiab H-50 dödar på ett effektivt sätt bakterier och tar bort lukter som skapar en otrevlig inre miljö. Utöver synintrycket är luktförnimmelsen en avgörande trivselfaktor för resenärerna. Med HIAB H-50 får vi bukt med luktproblemen. Denna produkt ersätts fr.o.m hösten 2006 av Strovels A 346. Rekommenderad produkt 1 l. HIAB H-50 kan läggas på med lågtrycksspruta, spraypistol, borste eller svamp.

9 9 Motortvätt Även motorn behöver avfettas och rengöras för att undvika tekniska störningar och underlätta vid eventuella ingrepp. Dessutom skall delarna tvättas ordentligt innan montering görs vid service och reparationer. Strovels Process AL används för smådelstvätt (motordelar). Det är ett lågskummande alkaliskt rengöringsmedel för rengöring och avfettning av bland annat aluminiumytor. För avfettning rekommenderar vi Strovels Alfasol som är ett aromatfritt avfettningsmedel för all slags kallavfettning och avvaxning. Strovels Alfasol används outspädd och appliceras med spruta eller genom pensling. Låt sedan medlet verka några minuter och skölj med varmt vatten för bästa resultat. Fr.o.m hösten 2006 ersätts denna av A Clean Partner Kallavfettning l. 5 l. Strovels Process AL används för smådelstvätt och är skonsamt mot aluminium. Strovels Alfasol avfettningsmedel är enkelt att lägga på. Serviceprodukter verkstad Vad gäller kylarglykol så har vi medvetet valt att jobba med OEMgodkända originalprodukter. Trutest Glykol är baserad på etylenglykol och är utvecklad enligt en modern formel för antikorrosionsadditiv som ger ett långvarigt och effektivt korrosionsskydd för kylsystemet. Rekommenderade produkter När det gäller spolarvätska saluför vi en etanolbaserad produkt. Vi har på så sätt satt nivån direkt, endast det bästa är gott nog. Vårt namn på den är Trutest Spolarvätska. Vi kan även erbjuda ett komplett aerosolsortiment för hela verkstaden i form av diverse smörjoljor, bromsrengöring med mera. 25 l. 25 l. Trutest Glykol och Trutest Spolarvätska finns i standardförpackningar från 1 upp till liter.

10 Buss Serviceprodukter rengöring Givetvis har vi också såväl tvättsom diskmedel i vårt breda sortiment. Strovels Overalltvätt är ett kraftfullt maskintvättmedel som löser oljebaserad smuts på overaller och skyddskläder. Strovels Alfavask är ett högkoncentrerat diskmedel som är milt och skonsamt för händerna samtidigt som det rengör snabbt och effektivt. Strovels Alfavask är dessutom utmärkt till rengöring av golv, väggar, målade ytor etc. Strovels Overalltvättmedel löser upp oljefläckar. Strovels Alfavask har fler användningsområden än bara disk. 10 kg 5 l. Hygienprodukter A Clean Partner Sunrise har en hel serie av hygienprodukter med produkter som handrengöringsmedel, hand- och kroppslotion, schampo etc. A Clean Partner Sunrise handrengöring rengör grundligt och skonsamt. A Clean Partner Sunrise lotion är en vitaliserande lotion med E-vitamin som snabbt tas upp av huden. Den kladdar inte och känns härligt uppfriskande. Huden blir smidigare, fräschare och bevarar sin spänstighet. Vad gäller A Clean Partner Sunris Schampo kan detta med fördel användas till hela kroppen samt i håret. A Clean Partner Sunrise är en serie hygienprodukter i praktiska förpackningar. Produkterna är skonsamma mot hår och hud. Effektiva produkter till bra priser. Finns i såväl små som stora förpackningar beroende på behov och önskemål.

11 11 A Clean Partner alltid nära dig A Clean Partner finns över hela Sverige med ett 40-tal säljare/återförsäljare och huvudkontoret beläget i Alingsås. Vi har tre moderna produktionsanläggningar i Alingsås, Helsingborg och Kristianstad och fyra regionkontor i Alingsås, Kristianstad, Stockholm och Örnsköldsvik. Genom vår gemensamma erfarenhet är vi övertygade om att vi kan erbjuda en know-how som slår det mesta på marknaden. Lägg där till korsbefruktningen mellan de fyra starkaste varumärkena och det faktum att vi kunnat ta tillvara det bästa från vart och ett av dessa, då står det klart att vi står väl rustade för att möta dagens och morgondagens utmaningar. Tack vare att vi är geografiskt heltäckande kan vi erbjuda en snabb och bra service som är lite utöver det vanliga. Denna närhet gör det också möjligt att föra en givande dialog med dig som kund allt för att vi på bästa sätt skall komma fram till ett lyckat resultat. Välkommen att ta kontakt med oss!

12 A Clean Partner är en av Sveriges största leverantörer av kemtekniska produkter. Vi utvecklar och saluför rengöringsmedel och systemlösningar för professionella användare inom följande affärsområden: Personbil Lastbil Buss Tåg Klotter Grafiskt Livsmedel Verkstad Rekond A Clean Partner äger och marknadsför fyra av de starkaste varumärkena på marknaden Snowclean, HIAB, Trutest och Strovels. A Clean Partner International AB Box 623 S Alingsås

Personbil Lastbil Buss Tåg Klotter Grafiskt Livsmedel Verkstad Rekond

Personbil Lastbil Buss Tåg Klotter Grafiskt Livsmedel Verkstad Rekond A Clean Partner är en av Sveriges största leverantörer av kemtekniska produkter. Vi utvecklar och saluför rengöringsmedel och systemlösningar för professionella användare inom följande affärsområden: Personbil

Läs mer

FORDONSTVÄTT Rengöringsmedel för tvätt av fordon

FORDONSTVÄTT Rengöringsmedel för tvätt av fordon FORDONSTVÄTT Rengöringsmedel för tvätt av fordon Part of North Chemical Innehåll Alkaliska rengöringsmedel 3 Borsttvättschampo 4 SnowChem 4 Fälgrengöring 6 Vax och avrinning 6 Svamp och borste 7 Microemulsioner

Läs mer

Personbil Lastbil Buss Tåg Klotter Grafiskt Livsmedel Verkstad Rekond

Personbil Lastbil Buss Tåg Klotter Grafiskt Livsmedel Verkstad Rekond A Clean Partner är en av Sveriges största leverantörer av kemtekniska produkter. Vi utvecklar och saluför rengöringsmedel och systemlösningar för professionella användare inom följande affärsområden: Personbil

Läs mer

One for all A Clean Partner har lösningarna

One for all A Clean Partner har lösningarna Livsmedel 2 One for all A Clean Partner har lösningarna A Clean Partner är en av Sveriges största leverantörer av kemtekniska produkter. Vi utvecklar och saluför rengöringsmedel och systemlösningar för

Läs mer

CIP D S 010 Surt icke skummande CIP- diskmedel/avkalkning för kraftiga beläggningar

CIP D S 010 Surt icke skummande CIP- diskmedel/avkalkning för kraftiga beläggningar CIP D S 010 Surt icke skummande CIP- diskmedel/avkalkning för kraftiga beläggningar Egenskaper Starkt surt till borttagning av kalk, fett och proteinbeläggningar inom livsmedelsindustrin. Kan användas

Läs mer

Produktöversikt. Frisk hud satt i system

Produktöversikt. Frisk hud satt i system Produktöversikt Frisk hud satt i system Frisk hud är en god investering Hudvård för alla arbetssituationer Vi producerar sedan 40 år hudskydds- och hudvårdskrämer, handtvätt, krämtvålar och moderna dispensersystem

Läs mer

REN KÖRGLÄDJE. Helhetslösningar för bussrengöring

REN KÖRGLÄDJE. Helhetslösningar för bussrengöring REN KÖRGLÄDJE Helhetslösningar för bussrengöring 1 LÖSNINGEN PÅ ALLA SMUTSIGA AFFÄRER A Clean Partner är en ledande leverantör av rengöringsprodukter och systemlösningar för fordonsbranschen. Vi skapar

Läs mer

PRODUKTGUIDE för rengöringsmedel och tillbehör

PRODUKTGUIDE för rengöringsmedel och tillbehör PRODUKTGUIDE för rengöringsmedel och tillbehör INDUSTRI STÄD FORDON HYGIEN LIVSMEDEL KLOTTER R Part of North Chemical Vi löser dina rengöringsproblem A Clean Partner har sedan starten 2005 skapat ett nytt

Läs mer

Fas 4 i förändringsarbetet av vårt sortiment

Fas 4 i förändringsarbetet av vårt sortiment Fas 4 i förändringsarbetet av vårt sortiment I samband med Ecolabs europeiska program för harmonisering av sortimentet kommer några namn, etiketter, artikelnummer, formuleringar och förpackningar på våra

Läs mer

produkt katalog BY LAHEGA

produkt katalog BY LAHEGA produkt katalog FÖRTVÄTT Twinzip Alkaline 2 Normalskummande högkoncentrerad baskomponent till TwinZip MD eller HD 2-komponentsprodukter. Produkten är av universaltyp och används vid beredning av låg- och

Läs mer

P R O D U K T K A T A L O G - 2016

P R O D U K T K A T A L O G - 2016 P R O D U K T K A T A L O G - 2016 Njut av mjukheten i dina kläder och den långvariga och uppfriskande doften av Lawinex. VANILLE & ORCHID LAVENDER SKÖLJMEDEL OUTDOOR FRESH LIME WATERLILY ORCHID Sköljmedel

Läs mer

Produkt Lathund. TCS Tensid Cleaning System. Processrengöring & Underhållsrengöring

Produkt Lathund. TCS Tensid Cleaning System. Processrengöring & Underhållsrengöring TCS Tensid Cleaning System Processrengöring & Underhållsrengöring Produkt Lathund 1 Trion Tensid AB Svederusgatan 1 3, 754 50 Uppsala, Sweden. Tel: +46 (0) 18 15 61 90, Fax: + 46 (0) 18 69 66 27 RENO 12

Läs mer

BrakeClean 111. Användningsområde. BreakClean är ett snabbavdunstande avfettningsmedel

BrakeClean 111. Användningsområde. BreakClean är ett snabbavdunstande avfettningsmedel AEROSOLER Rengöring HandyClean 110 Kraftfullt rengöringsskum av allroundtyp med hög fett- och smutsupplösande förmåga. Utmärkt för målade ytor, sanitetsporslin, kakel, metall, vinyl, plast och flertalet

Läs mer

IKAROS VARUMÄRKEN. IKATEX Marknadens bästa torkdukar och -trasor. ADERMO Komplett serie hud- och miljövänliga hygienprodukter!

IKAROS VARUMÄRKEN. IKATEX Marknadens bästa torkdukar och -trasor. ADERMO Komplett serie hud- och miljövänliga hygienprodukter! IKAROS VARUMÄRKEN Ikaros produkter indelas i fyra huvudgrupper - Spillskydd, Smörjmedel, Rengöring och Spillteknik. Vid sidan av detta arbetar vi med ett antal egna varumärken inom olika områden. Strävan

Läs mer

Produktöversikt. Frisk hud satt i system

Produktöversikt. Frisk hud satt i system Produktöversikt Frisk hud satt i system Frisk hud är en god investering Hudvård för alla arbetssituationer Vi producerar sedan 50 år hudskydds- och hudvårdskrämer, handtvätt, krämtvålar och moderna dispensersystem

Läs mer

PERSONLIG HYGIEN. Industrifolk förtjänar hygienprodukter av samma höga kvalitet som de använder hemma.

PERSONLIG HYGIEN. Industrifolk förtjänar hygienprodukter av samma höga kvalitet som de använder hemma. Industrifolk förtjänar hygienprodukter av samma höga kvalitet som de använder hemma. PERSONLIG HYGIEN Hudproblem i industriella sammanhang kan i många fall förebyggas med ett bra produktval avseende tvål,

Läs mer

Att vårda vårdande händer

Att vårda vårdande händer Att vårda vårdande händer utan konserveringsmedel Du måste inte välja mellan hela och rena händer Varje dag är en kamp, en kamp mot mikroorganismer. En sjuksköterska tvättar sig i genomsnitt 20 gånger

Läs mer

DK EN DE FR SE MiniSpray MANUAL

DK EN DE FR SE MiniSpray MANUAL NiTO MiniSpray är ett doseringssystem som monteras på väggen. Systemet är avsett för såpa/vattenblandningar som strömmar genom en pistol eller borste (skaft med borste). Precisionsmunstyckena ger en korrekt

Läs mer

Dosera rätt. Genom att inte använda fyllnadsmedel förlängs livslängden. kläder.

Dosera rätt. Genom att inte använda fyllnadsmedel förlängs livslängden. kläder. Tvätt Family White Coldwash - ren tvätt vid lägre temperaturer Family White Coldwash ger dig ren tvätt och lägre energiförbrukning. Du kan halvera den energi som går åt vid tvätt genom att sänka tvättemperaturen.

Läs mer

UNDERHÅLLSHANDBOK BOSTÄDER OCH KOMMERSIELLA LOKALER. AB Gustaf Kähr Box 805 382 28 Nybro Tel 0481-460 00 Fax 0481-178 31 info@kahrs.se www.kahrs.

UNDERHÅLLSHANDBOK BOSTÄDER OCH KOMMERSIELLA LOKALER. AB Gustaf Kähr Box 805 382 28 Nybro Tel 0481-460 00 Fax 0481-178 31 info@kahrs.se www.kahrs. 2014-10 SE UNDERHÅLLSHANDBOK BOSTÄDER OCH KOMMERSIELLA LOKALER AB Gustaf Kähr Box 805 382 28 Nybro Tel 0481-460 00 Fax 0481-178 31 info@kahrs.se www.kahrs.se UNDERHÅLL AV KÄHRS TRÄGOLV 2 INNEHÅLL UNDERHÅLL

Läs mer

LEVEL UP. ALKALISKA RENGÖRINGSMEDEL AVFETTNINGSMEDEL BILVÅRDSMEDEL KONCENTRATPRODUKTER FORDONSTVÄTT GOLVTVÄTT TILLBEHÖR

LEVEL UP. ALKALISKA RENGÖRINGSMEDEL AVFETTNINGSMEDEL BILVÅRDSMEDEL KONCENTRATPRODUKTER FORDONSTVÄTT GOLVTVÄTT TILLBEHÖR ALKALISKA SMEDEL AVFETTNINGSMEDEL BILVÅRDSMEDEL KONCENTRATPRODUKTER FORDONSTVÄTT GOLVTVÄTT TILLBEHÖR ALKALISKA SMEDEL AQUACLEAN648 PLS037281 PLS037263 PLS037254 2 AQUACLEAN 648 Ett extra kraftigt alkaliskt

Läs mer

Rengöringsanvisningar

Rengöringsanvisningar och skötsel av lackade och oljade Pergo-parkettgolv HÅLLBART ANVÄNDARVÄNLIGT EFFEKTIVT Varför? Genom att rengöra ditt golv på rätt sätt kan du garantera att ditt köp underhålls på bästa sätt. Produkterna

Läs mer

Sioo impregnering. Effektivt träskydd perfekt för altanen, bryggan, panel m.m. Träskydd utan biocider och lösningsmedel

Sioo impregnering. Effektivt träskydd perfekt för altanen, bryggan, panel m.m. Träskydd utan biocider och lösningsmedel Sioo impregnering Effektivt träskydd perfekt för altanen, bryggan, panel m.m. Träskydd utan biocider och lösningsmedel Detta är Sioo impregnering Sioo impregnering är ett miljövänligt, vatten baserat system

Läs mer

en og Sk skydd Slir 2009 1

en og Sk skydd Slir 2009 1 2009 1 Skogen Slirskydd Vi på BEMA har under ett stort antal år i samarbete med skogsmaskintillverkarna utvecklat en serie slirskydd. BEMA har lagt förutsättningarna, och har genom stort tekniskt kunnande

Läs mer

ENTER BILSCHAMPO A500 0005/30, BS

ENTER BILSCHAMPO A500 0005/30, BS ENTER BILSCHAMPO A500 0005/30, BS 5- & 30-liters dunkar ENTER BILSCHAMPO är ett högkoncentrerat medel som är avsett för fordonstvätt, i första hand med svamp eller borste. Det är även lämpligt för automat

Läs mer

INDUSTRIAL STANDARD INDUSTRIAL STANDARD INDUSTRIAL STANDARD INDUSTRIAL STANDARD

INDUSTRIAL STANDARD INDUSTRIAL STANDARD INDUSTRIAL STANDARD INDUSTRIAL STANDARD AdBlue Vad är AdBlue? AdBlue är en högren urea-lösning för motorfordon med dieselmotorer utrustade med SCR-teknik. AdBlue tillverkas enligt DIN 70070 och europeisk standard ISO/PAS 22241-1. Endast AdBlue

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL EN RENARE VÄRLD.

VÄLKOMMEN TILL EN RENARE VÄRLD. VÄLKOMMEN TILL EN RENARE VÄRLD. 2 VI TROR PÅ EN RENARE VÄRLD. Med Pure Effect gör du rent på riktigt, på naturens egna villkor. Vi låter nämligen naturens egna mikroorganismer - i form av goda bakterier

Läs mer

Prislista 2011-08-01

Prislista 2011-08-01 Prislista 2011-08-01 Med kvalitetsprodukter från: Sanego, Blue & Green, 3M och Mesto. Vi på Kemidepån marknadsför och säljer rengöringsprodukter för alla branscher! I vårt sortiment finner Du bl a produkter

Läs mer

BLI MER EFFEKTIV I VÅR!

BLI MER EFFEKTIV I VÅR! BLI MER EFFEKTIV I VÅR! Trött på att köra runt och hämta varor? Du vet väl att Lunds Kakelvaruhus alltid kör ut ditt badrumsprojekt GRATIS inom 046-området och till kraftigt reducerat pris inom 040 och

Läs mer

80% 40% 35% Produktöversikt avtorkning & rengöring. Tork Rengöringsdukar i jämförelse med tygtrasor. Lägre kostnader för avfallshantering 1

80% 40% 35% Produktöversikt avtorkning & rengöring. Tork Rengöringsdukar i jämförelse med tygtrasor. Lägre kostnader för avfallshantering 1 Gäller fr o m 2016-04-01 översikt avtorkning & rengöring ar i jämförelse med tygtrasor 80% Lägre kostnader för avfallshantering 1 40% Mindre användning av lösningsmedel 2 35% Snabbare rengöring 3 x2 Dubbel

Läs mer

I den här trycksaken presenteras ett bra basutbud. Det finns mycket mer inom rengöring och kemsidan att tillgå. Fråga!

I den här trycksaken presenteras ett bra basutbud. Det finns mycket mer inom rengöring och kemsidan att tillgå. Fråga! Sortiments- och prislista 2006 Välkommen till buskenström försäljning. I den här trycksaken presenteras ett bra basutbud. Det finns mycket mer inom rengöring och kemsidan att tillgå. Fråga! Vårt mål är

Läs mer

Rengöringsmedel. Hushållsrengöring Tvättmedel 2 Handdiskmedel 3 Handtvål 4 Grönsåpa 6

Rengöringsmedel. Hushållsrengöring Tvättmedel 2 Handdiskmedel 3 Handtvål 4 Grönsåpa 6 Rengöringsmedel Hushållsrengöring Tvättmedel 2 Handdiskmedel 3 Handtvål 4 Grönsåpa 6 Rengöring i stallet Parlour cleaner, Foam cleaner 8 Vehicle cleaner 9 DeLaval klädtvättmedel och handdiskmedel 2:60

Läs mer

FÖR EN BÄTTRE MILJÖ TILLSAMMANS

FÖR EN BÄTTRE MILJÖ TILLSAMMANS FÖR EN BÄTTRE MILJÖ TILLSAMMANS SÅ HÄR ARBETAR VI På Botkyrkabyggen jobbar vi aktivt med att minska vår miljöpåverkan. Sedan 2010 är vi ett miljöcertifierat företag. Det är ett bevis på att vi uppfyller

Läs mer

Hand- och Hudvård Hand- och Hudvård Hand- och Hudvård Dax Zinksalva Handy Plus Handcreme DEB Protect 58037 53123 53120 58011

Hand- och Hudvård Hand- och Hudvård Hand- och Hudvård Dax Zinksalva Handy Plus Handcreme DEB Protect 58037 53123 53120 58011 Handtork i system M2 System (tidigare M-Tork) M1 System (tidigare Mini-Tork) Xpress System (tidigare Tork Xpress) Classic System (tidigare Tork Classic) Matic System (tidigare Tork Matic) 69111 (559000)

Läs mer

ALKALISK AVFETTNING, MILJÖ

ALKALISK AVFETTNING, MILJÖ ALKALISK AVFETTNING, MILJÖ A100 0005/30/0205 VAFM ENTER ALKALISK AVFETTNING MILJÖ är en vattenbaserad avfettning med mycket stort användningsområde. Den passar bra till biltvätt, hårt smutsade golv typ

Läs mer

Att återvinna metaller är TUFFT!

Att återvinna metaller är TUFFT! Att återvinna metaller är TUFFT! Metall kan återvinnas hur många gånger som helst METALLe r n a s l i v s c y k e l Tillverkning av metallprodukter Användning av metallprodukter När vi utnyttjar råmaterial

Läs mer

i 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Polering 10 11 12 kap10-sv 3 06-04-19, 10.22

i 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Polering 10 11 12 kap10-sv 3 06-04-19, 10.22 kap-sv 0-0-,. Polering kap-sv 0-0-,. Polering M Finkornig Slipfilm 0L Hookit och -hål M Finesse-it mikron Slipfilm Tekniskt avancerat slipmaterial för lackjustering, används tillsammans med en mjuk distansplatta

Läs mer

P765 Swisch Blank. P762 Swisch Kalk Away. P767 Swisch Sanitet. P766 Swisch Universal. Krom, glas, plast, metall, lack. Badrum, toalett, klinker.

P765 Swisch Blank. P762 Swisch Kalk Away. P767 Swisch Sanitet. P766 Swisch Universal. Krom, glas, plast, metall, lack. Badrum, toalett, klinker. P765 Swisch Blank P762 Swisch Kalk Away P767 Swisch Sanitet P766 Swisch Universal Krom, glas, plast, metall, lack. Badrum, toalett, klinker. Badrum, toalett, handfat. Bord, bänkar, ytor. Swisch Blankt!

Läs mer

Behandlingsskor. Information till brukare

Behandlingsskor. Information till brukare Behandlingsskor Information till brukare Vad är en behandlingssko? Du har fått en sko som ingår i en behandling. Under själva behandlingstiden är det viktigt att du bara använder dessa skor, både inom-

Läs mer

TIPS VID FÄRGNING AV GRÅA HÅR

TIPS VID FÄRGNING AV GRÅA HÅR TIPS VID FÄRGNING AV GRÅA HÅR För att kunna välja rätt typ av färgprodukt är det viktigt att vi tar reda på kundens individuella förutsättningar och önskemål. Ta reda på: Utgångsläge, hårsandel och naturlig

Läs mer

Miljövänliga husmorstips om rengöring

Miljövänliga husmorstips om rengöring Miljövänliga husmorstips om rengöring Tvätta vit frotté När frottéhanddukarna blivit lite solkiga: Häll 1,5 dl ättika i tvättmedlet. Vit frotté blir som ny! Göra rent grillgallret Häll ättika i en sprayflaska.

Läs mer

Miljövänliga husmorstips om rengöring

Miljövänliga husmorstips om rengöring Miljövänliga husmorstips om rengöring Tvätta vit frotté När frottéhanddukarna blivit lite solkiga: Häll 1,5 dl ättika i tvättmedlet. Vit frotté blir som ny! Göra rent grillgallret Häll ättika i en sprayflaska.

Läs mer

RENT, NATURLIGT, EKOLOGISKT - FÖR HONOM. www.gaiasverige.se. Ax & Lin

RENT, NATURLIGT, EKOLOGISKT - FÖR HONOM. www.gaiasverige.se. Ax & Lin RENT, NATURLIGT, EKOLOGISKT - FÖR HONOM www.gaiasverige.se Ax & Lin NYCKELARGUMENT Skapade med enbart rena naturliga och ekologiska ingredienser. Sammansatt av ingredienser som kan hjälpa i kampen mot

Läs mer

SPILLVAC modell Basic

SPILLVAC modell Basic modell Basic Ersätter eller som ett komplement till absorbenter Standard: 20BW200 ATEX: 20ATEXBW200 Det enkla sättet! fyller ett 200 liters fat på några minuter. monteras i lockets 2 och 3/4 hål på ett

Läs mer

Skötbordsguiden DIN GUIDE TILL DET BÄSTA SKÖTBORDET

Skötbordsguiden DIN GUIDE TILL DET BÄSTA SKÖTBORDET Skötbordsguiden DIN GUIDE TILL DET BÄSTA SKÖTBORDET Skötbord Alla våra skötbordsmodeller är ergonomiska och snälla mot din rygg. I denna broschyr ger vi dig en överblick samt en kort presentation av skötbordsmodeller

Läs mer

SAMFÄLLIGHETSFÖRENING RÄTT & FEL LITEN HANDBOK

SAMFÄLLIGHETSFÖRENING RÄTT & FEL LITEN HANDBOK KVARNHAGENS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING RÄTT & FEL LITEN HANDBOK För medlemmarna i Kvarnhagens samfällighetsförening om vad vi får och inte får spola ner i våra avlopp. VAD FÅR VI SPOLA NER I VÅRT AVLOPP - vad

Läs mer

GULF SYNTRAC 4T 100% SYNTET SAE 5W-40 och 10W-40

GULF SYNTRAC 4T 100% SYNTET SAE 5W-40 och 10W-40 GULF SYNTRAC 4T 100% SYNTET SAE 5W-40 och 10W-40 100% syntetisk olja till 4-takts mc-motorer. Passar motorer med våt eller torr koppling. Speciellt designad för motorer med hög effekt. API SL, JASO MA/MA2

Läs mer

ORIGINALET Miljövänligt rengörings- och polermedel. Otroligt drygt, räcker länge. FIX-UNIVERSAL

ORIGINALET Miljövänligt rengörings- och polermedel. Otroligt drygt, räcker länge. FIX-UNIVERSAL ORIGINALET Miljövänligt rengörings- och polermedel. Otroligt drygt, räcker länge. Bäst i test i tidningen mat ALLT OM B R A M I L J Ö V A L Oumbärlig för keramikhällar och sanitetsporslin! FIX-UNIVERSAL

Läs mer

TASKI. Maskinsortiment

TASKI. Maskinsortiment TASKI Maskinsortiment Affärsidé En del som inte känner oss tror att vi är ett städbolag. Andra tror att vi säljer städmaskiner. Sanningen är att vi säljer golvvård. Golvvård är mer än själva städningen

Läs mer

Inspirerande uteplatser. Produktguide för underhåll av altaner, trädgårdsmöbler och andra utomhussnickerier.

Inspirerande uteplatser. Produktguide för underhåll av altaner, trädgårdsmöbler och andra utomhussnickerier. Inspirerande uteplatser Produktguide för underhåll av altaner, trädgårdsmöbler och andra utomhussnickerier. Det finns inget dåligt väder. Tanken bakom det gamla talesättet gäller i högsta grad också för

Läs mer

Stenskivor Sverige AB. www.stenskivor.se

Stenskivor Sverige AB. www.stenskivor.se Stenskivor Sverige AB www.stenskivor.se Stenskivor Sverige AB - www.stenskivor.se Showroom Stockholm Fågelviksvägen 9 6TR - 145 53 - Norsborg Stockholm Showroom Malmö Stenyxegatan 29-213 76 Malmö Telefon

Läs mer

Sveriges första gör-det-själv-tvätt där du får tvätta bilen med svamp. Floda

Sveriges första gör-det-själv-tvätt där du får tvätta bilen med svamp. Floda Sveriges första gör-det-själv-tvätt där du får tvätta bilen med svamp. Floda Välkommen till Din Biltvätt. Nytt tvättkoncept. Din Biltvätt har utvecklat ett helt nytt koncept för hur man tvättar bilen själv.

Läs mer

PRODUKTGUIDE. Anmärkningar: K=Godkänd enl. Kemikaliesvepet S=Svanenmärkt

PRODUKTGUIDE. Anmärkningar: K=Godkänd enl. Kemikaliesvepet S=Svanenmärkt PRODUKTGUIDE ALKALISKA RENGÖRINGSMEDEL Strovels Snabbrent Löser snabbt smuts och fett. Drygt och ekonomiskt. Lämpligt att använda på mindre målade ytor, tvättställ, kakel. Strovels Alfatin Allrent för

Läs mer

Måla med Patina. Patina Style STILRUMMET STOCKHOLM. Sammanfattning i hur du målar med matta kalkfärger.

Måla med Patina. Patina Style STILRUMMET STOCKHOLM. Sammanfattning i hur du målar med matta kalkfärger. Patina Style STOCKHOLM Måla med Patina Sammanfattning i hur du målar med matta kalkfärger. Tack för att du handlar av oss. Du är välkommen åter om du har frågor och funderingar kring färgerna. Vi utökar

Läs mer

skorstenar MODERNA SKORSTENAR FÖR GAMLA OCH NYA ELDSTÄDER

skorstenar MODERNA SKORSTENAR FÖR GAMLA OCH NYA ELDSTÄDER skorstenar MODERNA SKORSTENAR FÖR GAMLA OCH NYA ELDSTÄDER funktion, trygghet, flexibilitet Funktion och trygghet med moderna skorstenar Våra skorstenar kan du ansluta till olika typer av små eller stora

Läs mer

LÖSNINGAR FÖR RENA FORDON - NILFISK VEHICLE CLEANING

LÖSNINGAR FÖR RENA FORDON - NILFISK VEHICLE CLEANING LÖSNINGAR FÖR RENA FORDON - NILFISK VEHICLE CLEANING INNEHÅLL PRODUKTINFORMATION Beskrivning Miljöinformation Sortiment Produkter MARKNADSINFORMATION Positionering Artikelfakta FAB s Innehåll 2 3 PRODUKTINFORMATION

Läs mer

SE 102-12. care. Badrum för livet

SE 102-12. care. Badrum för livet SE 102-12 care Badrum för livet Välj ett badrum som matchar dig. De flesta av oss vill givetvis bo hemma så länge som möjligt. Idag är vi också ofta piggare och friskare lite längre än förr. Det är nu

Läs mer

För professionell rengöring Lita på Loctite -kvaliteten

För professionell rengöring Lita på Loctite -kvaliteten För professionell rengöring Lita på Loctite -kvaliteten Loctite MRO-rengörare är utvecklade för rengöring av delar och produkter inom metallbearbetningsindustrin, på verkstäder, inom järnvägs- och båtbranschen

Läs mer

SKÖTSELANVISNINGAR. Bostadsmiljö Oljade golv sid 2-3 Lackerade golv sid 4. Offentlig miljö Lackerade golv sid 5 Oljade golv sid 6-7

SKÖTSELANVISNINGAR. Bostadsmiljö Oljade golv sid 2-3 Lackerade golv sid 4. Offentlig miljö Lackerade golv sid 5 Oljade golv sid 6-7 SKÖTSELANVISNINGAR Bostadsmiljö Oljade golv sid 2-3 Lackerade golv sid 4 Offentlig miljö Lackerade golv sid 5 Oljade golv sid 6-7 BOSTADSMILJÖ Skötsel och underhåll av Kährs färdigoljade trägolv Kährs

Läs mer

DUBO skruvsäkringar. DUBO skruvsäkringar för insexskruvar. DUBO tandade stålbrickor. KORREX mutterskydd. KORREX runda mutterskydd. KORREX snäpphättor

DUBO skruvsäkringar. DUBO skruvsäkringar för insexskruvar. DUBO tandade stålbrickor. KORREX mutterskydd. KORREX runda mutterskydd. KORREX snäpphättor DUBO skruvsäkringar 10 10 DUBO skruvsäkringar för insexskruvar 11 DUBO tandade stålbrickor 15 KORREX mutterskydd 22 DUBO WORLDWIDE KORREX runda mutterskydd KORREX snäpphättor 24 17 KORREX skyddsknappar

Läs mer

Mekonomen Bilverkstad ett vinnande koncept

Mekonomen Bilverkstad ett vinnande koncept Mekonomen Bilverkstad ett vinnande koncept ÄR DU BEREDD ATT SATSA PÅ NÅGOT NYTT? Mekonomen är ett av Sveriges starkaste varumärken. År efter år topprankar vi i olika undersökningar. Det är naturligtvis

Läs mer

Tillbehör & Service. full fart mot sommarens bästa tillbehör.

Tillbehör & Service. full fart mot sommarens bästa tillbehör. Tillbehör & Service full fart mot sommarens bästa tillbehör. Nu har vi sänkt priset på tillbehören som kommer att hjälpa dig i sommar. Välj och vraka bland alla erbjudanden vi är säkra på att du hittar

Läs mer

Instruktionsbok. progra

Instruktionsbok. progra 09-07 års nti gara 3 Instruktionsbok erings v o n e R m progra Kära Pro-Aqua ägare Vi vill gratulera er till köpet av städmaskinen Pro-Aqua. Ni har investerat i en produkt som kombinerar teknisk perfektion

Läs mer

Monteringsanvisningar Duschar

Monteringsanvisningar Duschar Monteringsanvisningar Duschar Emmaboda Home duschlösningar Grattis till din nya duschlösning från Emmaboda Home När du valt en glaslösning från Emmaboda Home, har du valt att kombinera modern design och

Läs mer

TÄNK GRÖNT FÖR MILJÖVÄNLIG TVÄTT

TÄNK GRÖNT FÖR MILJÖVÄNLIG TVÄTT TVÄTTA SKÖTSELRÅD För att kläder och andra textiler ska hålla sig fräscha och fina länge, är det viktigt att tvätta och torka dem enligt skötselråden som finns i plaggen. Kläderna bör vara lättskötta.

Läs mer

Vad gör freonet? Framtiden är vårt gemensamma ansvar

Vad gör freonet? Framtiden är vårt gemensamma ansvar FREON SKADAR OZONSKIKTET 15 30 kilometer ovanför jordytan ligger ozonskiktet som skyddar oss mot den skadliga ultravioletta strålningen från solen. Tack vare detta tunna gasmoln kan mänskligt liv existera

Läs mer

Vattenanslutning: Vattenspolning: Ström vattenspoln: Mått: Urinavlopp: Montering: Nedfallsrör: Toalettsits:

Vattenanslutning: Vattenspolning: Ström vattenspoln: Mått: Urinavlopp: Montering: Nedfallsrör: Toalettsits: MANUAL OBS. Läs igenom hela manualen innan montering påbörjas. Så funkar EcoDry Porslin Porslin är mycket mer hygieniskt och lättare att hålla rent än andra material som plast eller liknande. Urinslang

Läs mer

S² Skötselanvisningar

S² Skötselanvisningar S² Skötselanvisningar Reviderad 2015-05-10 Sida 1 / 2 Skötselanvisningar för Keramiska vägg- & golvplattor Keramiska golv - och väggplattor är underhållsfria. Dock krävs en normal veckostädning samt avtorkning

Läs mer

Adermo Tvålcrème Soft 8201, Aloe vera 8202 Patron, utvecklad för tvålautomater

Adermo Tvålcrème Soft 8201, Aloe vera 8202 Patron, utvecklad för tvålautomater UNDERHÅLLSKEMIKALIER Hygien TVÅL- OCH DUSCHCRÈMER HYGIENPRODUKTER EN KOMPLETT SAMLING HYGIENPRODUKTER Adermo är Ikaros produktlinje för hygienartiklar. Oavsett om du söker en duschcrème, handtvål eller

Läs mer

En bubblare bland giganterna Tester

En bubblare bland giganterna Tester Page 1 of 7 Textstorlek: En bubblare bland giganterna På den svenska marknaden för kolsyremaskiner dominerar två stora märken: Sodastream och AGA. Men i WiseGuides test av sex modeller hittar vi en nykomling

Läs mer

Arbetsråd inomhus, konsument. Hur gör man? Måla tak och väggar

Arbetsråd inomhus, konsument. Hur gör man? Måla tak och väggar Arbetsråd inomhus, konsument Hur gör man? Måla tak och väggar Så målar du tak och väggar 1. 4. 7. 11. 12. 5. 13. 8. 2. 9. 14. 3. 10. Har du bestämt dig för att måla om? Kul! Oavsett om du ska måla taket,

Läs mer

.hyl. Handlingsplan för en giftfri miljö i Piteå Kommuns förskolor. Piteå Kommun

.hyl. Handlingsplan för en giftfri miljö i Piteå Kommuns förskolor. Piteå Kommun .hyl Handlingsplan för en giftfri miljö i Piteå Kommuns förskolor Piteå Kommun 1 Varför ska Piteås förskolor vara giftfira? Utbildningsförvaltningen har av fullmäktige fått i uppdrag att ta fram en åtgärdsplan

Läs mer

Produkthandbok. Betning Betpasta, Spraybetmedel, Badbetvätska, Polermedel, Rengöringsmedel, Teknisk information.

Produkthandbok. Betning Betpasta, Spraybetmedel, Badbetvätska, Polermedel, Rengöringsmedel, Teknisk information. Produkthandbok. Betning Betpasta, Spraybetmedel, Badbetvätska, Polermedel, Rengöringsmedel, Teknisk information. TeroSystem TeroSystem AB Flöjelbergsgatan 16A, 43137 Mölndal www.terosystem.se Tel: 031-3381700

Läs mer

Nyhet! Smart badrumskollektion för de minsta. Storsäljaren i miniformat. Detaljer som gör skillnad. Extra hållbar design. Enkelt att hålla rent

Nyhet! Smart badrumskollektion för de minsta. Storsäljaren i miniformat. Detaljer som gör skillnad. Extra hållbar design. Enkelt att hålla rent SE 145-12 Nyhet! Smart badrumskollektion för de minsta 1 Extra hållbar design www.ifo.se Enkelt att hålla rent Detaljer som gör skillnad Storsäljaren i miniformat Vår tuffaste testpanel någonsin Att utveckla

Läs mer

TUNING. Skydd, dekoration och design. Liquid Gum. Sprayfolie

TUNING. Skydd, dekoration och design. Liquid Gum. Sprayfolie TUNING Skydd, dekoration och design Liquid Gum Sprayfolie Nyhet! Tuning & Design med Liquid Gum Den avdragbara sprayfolien med Grepp-effekt* Liquid Gum hjälper dig att skapa en högkvalitativ beläggning

Läs mer

Agrifab_A4_Lawn_sweeper.book Seite 1 Freitag, 4. März 2005 5:30 17. Printed in U.S.A. Form 48882

Agrifab_A4_Lawn_sweeper.book Seite 1 Freitag, 4. März 2005 5:30 17. Printed in U.S.A. Form 48882 Agrifab_A4_Lawn_sweeper.book Seite 1 Freitag, 4. März 2005 5:30 17 GR DK Printed in U.S.A. Form 48882 Agrifab_A4_Lawn_sweeper.book Seite 37 Freitag, 4. März 2005 5:30 17 Bruksanvisning Gräs- och lövuppsamlare

Läs mer

LIGHTMASTER KRAFTFULL BLEKNING SOM LYFTER UPP TILL 8 STEG.

LIGHTMASTER KRAFTFULL BLEKNING SOM LYFTER UPP TILL 8 STEG. LIGHTMASTER KRAFTFULL BLEKNING SOM LYFTER UPP TILL 8 STEG. Lyfter upp till 8 nivåer. Idealisk för alla typer av bleknings/uppljusningstekniker. Innehåller Panthenol som skyddar hår och hårbotten. Helblekning

Läs mer

Medel för kulturminnesvård, underhåll av fastigheter, inne och ute. Godkända, miljöanpassade och användarvänliga.

Medel för kulturminnesvård, underhåll av fastigheter, inne och ute. Godkända, miljöanpassade och användarvänliga. Tips Medel för kulturminnesvård, underhåll av fastigheter, inne och ute. Godkända, miljöanpassade och användarvänliga. Vad är det för typ av färg på ytan? Alkyd(Latex-gummi, PVC-bas) Tvätta rent med en

Läs mer

Måttanpassade pooltak

Måttanpassade pooltak Måttanpassade pooltak Med perfekt passning till alla pooler PRODUKTKATALOG specialisten - kvalitet i minsta detalj Kanalplast (PC 10 mm) UV behandlad på båda sidor. Z-Line Z-Line Handtag med spärr och

Läs mer

ALKALISK AVFETTNING, MILJÖ

ALKALISK AVFETTNING, MILJÖ ALKALISK AVFETTNING, MILJÖ A100 0005/0205 VAFM 5-liters dunkar/205-liters fat ENTER ALKALISK AVFETTNING MILJÖ är en vattenbaserad avfettning med mycket stort användningsområde. Den passar bra till biltvätt,

Läs mer

Gasolgrill Silverline XL med 5+1 brännare

Gasolgrill Silverline XL med 5+1 brännare B R U K S A N V I S N I N G Gasolgrill Silverline XL med 5+1 brännare Artikelnummer 6235-1217 Läs noggrant genom bruksanvisningen och se till att grillen monteras, installeras, används och underhålls på

Läs mer

TILLBEHÖR och hjälpmedel för rengöringskemi

TILLBEHÖR och hjälpmedel för rengöringskemi TILLBEHÖR och hjälpmedel för rengöringskemi Part of North Chemical Flojetpump Luftdriven dubbelmembran pump. Väl beprövad hos fordonstvättar, verkstäder samt i industriapplikationer. Mycket pålitlig och

Läs mer

Produktkatalog. Katrin. At Hand.

Produktkatalog. Katrin. At Hand. Produktkatalog Katrin. At Hand. Vilken färg är du? För att du lätt ska välja rätt låt våra färger visa vägen. Våra tre kvalitetsnivåer Att göra ditt val lätt är inte tillräckligt. Vi vill att du ska göra

Läs mer

STORE CONCEPT ETT FLEXIBELT BUTIKSKONCEPT BÅDE FÖR DEN LILLA OCH STORA BUTIKEN

STORE CONCEPT ETT FLEXIBELT BUTIKSKONCEPT BÅDE FÖR DEN LILLA OCH STORA BUTIKEN STORE CONCEPT ETT FLEXIBELT BUTIKSKONCEPT BÅDE FÖR DEN LILLA OCH STORA BUTIKEN 2 I butiken tar kunden beslutet att köpa produkten. En tydlig, enkel och inspirerande butiksmiljö är därför grundförutsättningen

Läs mer

AVFÄRGNING BLANDNING OCH VERKNINGSTID. Lätt rensning upp till 1 nivå

AVFÄRGNING BLANDNING OCH VERKNINGSTID. Lätt rensning upp till 1 nivå AVFÄRGNING En avfärgning rekommenderas när du har någon form av oönskade pigment. Tänk på att porositeten på håret kommer att påverka hur snabbt uppljusningen sker. Övervaka alltid processen och avbryt

Läs mer

Använd den rätta lådan

Använd den rätta lådan Packningstips 1 Praktiska tips packning Använd den rätta lådan Vanligtvis behöver du fyra små till medelstora lådor för varje stor låda. Använd de små lådorna för tunga saker som böcker och tallrikar;

Läs mer

Schampo för färgade och preparerade hår. Massera in i vått hår, skölj väl. Milt och fuktgivande.

Schampo för färgade och preparerade hår. Massera in i vått hår, skölj väl. Milt och fuktgivande. Caring ml Produkt Beskrivning Aktiva ingredienser Grupp 00 00 00 00 00 50 00 Colour care Skyddande Colour care Skyddande Volume Djuprengörande Protein Reparerande Reparerande Fuktgivande Hair Pack Fuktgivande

Läs mer

BÖJLIGA INSATSRÖR FÖR SÄKER SKORSTENSRENOVERING

BÖJLIGA INSATSRÖR FÖR SÄKER SKORSTENSRENOVERING BÖJLIGA INSATSRÖR FÖR SÄKER SKORSTENSRENOVERING Bildförslag: Vi tar en bild på installation av NSP-rör. Uppifrån, så man ser hur röret förs ner i skorstenen, lite händer som jobbar, arbetskläder, 1964eventuell

Läs mer

FRUKT & GRÖNTINREDNING

FRUKT & GRÖNTINREDNING FRUKT & GRÖNT FRUKT & GRÖNTINREDNING Din grönsaksavdelning är ett färgsprakande hav av godsaker - låt den vara en konstant källa till matinspiration för dina kunder genom att förändra den med årstiderna.

Läs mer

NIBE MÖTER VITRE. Susanne Ek och Marie Christoffersson

NIBE MÖTER VITRE. Susanne Ek och Marie Christoffersson 20 NIBE MÖTER VITRE Susanne Ek och Marie Christoffersson VITRE Industridesign heter det företag som fick i uppdrag att formge det yttre till NIBE Brasvärmes nya Handöl 20-serie. Så här säger de om uppdraget:

Läs mer

BABYCOLOR Colormaxi/ESPRIT OBS! Från 2 år. Art. nr. 540SPDIS Pris: 72 kr/förp. Art. nr. 640-10 Pris: 49 kr/förp. BIPUNTA HAPPY TIME

BABYCOLOR Colormaxi/ESPRIT OBS! Från 2 år. Art. nr. 540SPDIS Pris: 72 kr/förp. Art. nr. 640-10 Pris: 49 kr/förp. BIPUNTA HAPPY TIME BABYCOLOR fiberpennan för de minsta! OBS! Från 2 år. Färgpenna med kort, trubbig spets. Lång livslängd tack vare spets av högsta kvalitet och 2 g bläck. Bläcket är vattenbaserat och kan extremt lätt tvättas

Läs mer

IntraNoWaste MatavfallskvarNEN som fixar resten

IntraNoWaste MatavfallskvarNEN som fixar resten IntraNoWaste MatavfallskvarnEN SOM FIXAR RESTEN Nyhet! En Restprodukt i världsklass Först till kvarn! I USA har idag hela 75 miljoner hushåll en matavfallskvarn. Och med tanke på den ökade efterfrågan

Läs mer

ThePerfectShave Fem steg till gentrifiering

ThePerfectShave Fem steg till gentrifiering ThePerfectShave Fem steg till gentrifiering SWE_TGG Shave Guide V2.indd 1 9/9/2011 10:53:49 AM TheGentryGroomingCo introducerar TheEssentialsRange TheGentryGroomingCo öppnade sin första salong 2005 och

Läs mer

Skydd och underhåll. kakel, klinker, natursten mm.

Skydd och underhåll. kakel, klinker, natursten mm. Skydd och underhåll kakel, klinker, natursten mm. 2 konradssons kakel Skydda dina ytor i fyra enkla steg konradssons kakel 3 Rengöring efter plattläggning Ta bort smuts och rester efter plattläggning av

Läs mer

Vi drivs av en enkel filosofi. Med moderna trappor och designade räcken kan man skapa vackrare hem och offentliga miljöer.

Vi drivs av en enkel filosofi. Med moderna trappor och designade räcken kan man skapa vackrare hem och offentliga miljöer. Vi drivs av en enkel filosofi. Med moderna trappor och designade räcken kan man skapa vackrare hem och offentliga miljöer. Efterdragning Den miljö som en trappa är placerad i ändrar sig regelbundet avseende

Läs mer

-AireRx SPPC- -AireRx SPC-

-AireRx SPPC- -AireRx SPC- Brukar- och förskrivarmanual -AireRx SPPC- -AireRx SPC- AireRx SPPC och SPC är tillverkade och avsedda för att användas i alla på marknaden förekommande rullstolar. Denna manual skall användas för den

Läs mer

p r o d u k t k a t a l o g cleaning technology SANEGO - cleaning technology TEL 0455-566 40, FAX 0455-566 49, EMAIL info@sanego.se, www.sanego.

p r o d u k t k a t a l o g cleaning technology SANEGO - cleaning technology TEL 0455-566 40, FAX 0455-566 49, EMAIL info@sanego.se, www.sanego. p r o d u k t k a t a l o g cleaning technology Innehålsförteckning 6-9 Alkaliska rengöringsmedel Sanetin Solvynol Blue Solvynol Neutral Solvynol VEG Solvynol OC Solvynol HD Solvynol Plus Solvynol Truck

Läs mer

yr edik yr & P Manik

yr edik yr & P Manik 19-224 19-220 19-221 19-222 19-219 19-234 19-236 19-235 19-233 19-244 19-211 19-212 12 www.vadeco.se

Läs mer

Klass 6B Guldhedsskolan

Klass 6B Guldhedsskolan Klass 6B Guldhedsskolan Klass 6B i Guldhedsskolan har gjort ett temaarbete i NO, svenska och bild. Vi gör alla avtryck i miljön. Hur mycket jag tar av naturens resurser och belastar miljön brukar kallas

Läs mer