IKAROS VARUMÄRKEN. IKATEX Marknadens bästa torkdukar och -trasor. ADERMO Komplett serie hud- och miljövänliga hygienprodukter!

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "IKAROS VARUMÄRKEN. IKATEX Marknadens bästa torkdukar och -trasor. ADERMO Komplett serie hud- och miljövänliga hygienprodukter!"

Transkript

1 IKAROS VARUMÄRKEN Ikaros produkter indelas i fyra huvudgrupper - Spillskydd, Smörjmedel, Rengöring och Spillteknik. Vid sidan av detta arbetar vi med ett antal egna varumärken inom olika områden. Strävan är att erbjuda ett heltäckande sortiment där kunden kan vända sig till en och samma leverantör för alla sina behov. Du kan läsa mer om Ikaros varumärken och produkter nedan. IKATEX Marknadens bästa torkdukar och -trasor. ADERMO Komplett serie hud- och miljövänliga hygienprodukter! IKASORB Skandinaviens största utbud av absorptionsmaterial! IKACLEAN AVFETTNING Avfettningsmedel för alla tänkbara behov! IKACLEAN Tvätt-, disk- och rengöringsmedel!

2 IKACLEAN heltäckande utbud av rengöringsprodukter Ikaclean Rengöring är Ikaros produktlinje för tvätt-, disk- och rengöringsmedel. Oavsett om du söker ett tvättmedel, maskindiskmedel eller fönsterputs hittar du det här. Ring gärna våra säljare - de är experter på att hitta en passande lösning för just dina behov! I produktlinjen ingår över tjugo produkter, varav några exempel hittar du nedan. Ikaclean Tvättmedel Ikaros tvättmedel är högkoncentrerade och har en avancerad sammansättning vilket ger hög tvätteffekt vid låg dosering. För att minimera miljöbelastningen är samtliga tvättmedel fosfatfria och uppbyggda av tensider och komplexbildare som är lätt biologiskt nedbrytbara och baserade på vegetabiliska, förnyelsebara råvaror. I serien ingår Kulörtvätt, Vittvätt, Overalltvätt (med ett unikt återsmutsningsskydd som motverkar att olja, fett och smuts fastnar på polyeser och andra syntetfibrer) samt Mjukmedel. Ikaclean Diskmedel I serien ingår både pulverformiga och flytande maskindiskmedel, spolglans och handdiskmedel. Samtliga produkter är högkoncentrerade, dryga och effektiva. De ger ett utmärkt diskresultat till låg kostnad. Diskmedlen innehåller inga fosfater eller NTA. De är biologiskt nedbrytbara. Ikaclean Rengöringsmedel Högkoncentrerade produkter för rengöring av golv, fönster, våtutrymmen etc. Ikaros marknadsför ett komplett och högklassigt program av rengöringsmedel för de flesta behov, med effektiva och koncentrerade produkter. Kännetecknande för Ikaclean -serien är att de är mycket högkoncentrerade, effektiva och höggradigt miljöanpassade. Redan vid mycket låg dosering erhålles ett utmärkt resultat, vilket ger låga användningskostnader

3 IKACLEAN avfettning för alla tänkbara behov Ikaclean Avfettning är Ikaros produklinje för avfettningsmedel. Oavsett om du behöver ett medel för din industritvätt, för rengöring av ert restaurangkök eller skurmedel till skurmaskinen hittar du det här. Produkterna ligger i paritet med Ikaros strävan mot miljövänligare alternativ. Innehållsmässigt ligger avfettningsmedlen i framkant vad beträffar så effektiva och samtidigt miljövänliga resultat som möjligt. Ring gärna våra säljare - de är experter på att hitta en passande lösning för just dina behov! I produktlinjen ingår över tjugo produkter, ett urval av de mest populära hittar du nedan. Ikaclean Rexol-P Ikaclean Rexol-P är ett aromatfritt, flytande och emulgerbart kallavfettningsmedel med starkt fettlösande egenskaper och obetydlig lukt. Angriper ej metaller, glas, plast- eller gummidetaljer. Löser smuts som fett, olja, tjära, tectyler, asfalt, leveransvax etc. Används med fördel i smådelstvättar och tvättmusslor. Eftersom produkten är aromatfri är den därmed att föredra ur användarhänseende före andra mer traditionella kallavfettningsmedel som t.ex. lacknafta, fotogen, kristallolja etc. Ikaclean Avfettning Plus Ikaclean Avfettning Plus är ett högeffektivt, alkaliskt rengörings- och avfettningsmedel med mycket stark fett- och smutsupplösande verkan som samtidigt är miljövänligt. Speciellt lämpat för fordonstvätt och industriell rengöring såsom truckar, maskiner och verkstadsgolv. Miljömärkt med Svanen. Ikaclean Skumrengöring Tixo Ikaclean Skumrengöring Tixo är ett högalkaliskt koncentrerat grovrengöringsmedel med start fettupplösande verkan. Används vid svåra rengöringsarbeten i restaurangkök, fettfilterkåpor med kanalsystem, värmeväxlare etc. Appliceras med dimspruta. Ikaclean Skumrengöring Tixo är extremt effektiv vid rengöring av metallfilter i bad. Ikaclean Micro Flytande, miljöanpassat avfettningsmedel. Ikaclean Micro är en mikroemulsion, avsedd att användas vid rengöring av stativ (tork- och pressparti) och filtar inom pappersindustrin. Löser effektivt upp fett och olja. Ikaclean Micro är tixotrop vilket ger en mycket god vidhäftningsförmåga på vertikala ytor. Används även med fördel vid rengöring av hårt nedsmutsade fordon, maskiner och verkstadsgolv. Ikaclean Karuselltvätt AL Ikaclean Karuselltvätt AL är ett lågskummande, alkaliskt rengörings/avfettningsmedel med stark fettupplösande verkan. Används vid avfettningsarbeten av aluminiumdetaljer där skumning kan utgöra ett problem. Karuselltvätt AL innehåller rostskyddsinhibitor. Avsedd att användas i karuselltvättar, kabintvättar samt i bad, kan även användas vid manuell rengöring. Karuselltvätt AL lämpar sig också som rengöringsmedel av aluminiumytor inom livsmedelsindustrin.

4 en komplett samling hygienprodukter Adermo är Ikaros produktlinje för hygienartiklar. Oavsett om du söker en duschcreme, handtvål, grovtvål/handrent eller hudlotion hittar du det här. Produkterna är miljövänliga och utvecklade för att vara skonsamma mot huden. De finns i olika förpackningar - från bomb till behändig tub. Ring gärna våra säljare - de är experter på att hitta en passande lösning för just dina behov! Nedan hittar du exempel på produkter i denna serie. Adermo Duschcreme Mycket mild och behaglig hand- och kroppstvål med frisk doft som tvättar rent utan att torka ut. Även utmärkt som hårschampo. Adermo DuschcreÌme innehåller E-vitamin, jojobaolja samt fuktbevarande ämnen som vårdar och skyddar huden. Crémen har ett hudnära ph- värde och passar de flesta hudtyper. Milt parfymerad. Adermo Duschcreme levereras i antingen bomb, flaska med handpump eller flaska med kork. Finns i tre olika dofter: Aloe Vera, Mystique och Aprikos. Adermo Tvålcreme En uppfriskande tvål och ett milt hårschampo i ett. Den milda sammansättningen av speciellt utvalda hudvårdande ämnen får din hud att kännas mjuk och smidig. Utvecklad för personer med känslig hud. Innehåller endast ingredienser välkända för att ej ge upphov till allergier. Adermo Tvålcreme levereras i antingen bomb eller dunk och har en neutral doft. Adermo Handrent Effektiv grovtvål och handrengöringsmedel som löser upp och avlägsnar olja, fett, sot, färg, diesel och annan svår smuts utan att torka ut huden. Adermo Handrent innehåller både hudåterfettande och fuktbindande ämnen som håller huden mjuk och smidig. Produkten finns i med två olika styrkor: Adermo Handrent för daglig rengöring och Handrent Plus, speciellt utvecklat för rengöring av mycket kraftigt smutsade händer. Levereras i mindre plastburk eller större plåtburk. Adermo Hudlotion En mild och behaglig fuktighetsbevarande produkt för hand- och kroppsvård. Adermo Hudlotion innehåller bl.a. Aloe vera-extrakt och E-vitamin som vårdar och skyddar huden så att den behåller sin naturliga spänst och mjukhet. Adermo Hudlotion har ett hudnära ph-värde och passar de flesta hudtyper. Milt parfymerad.

5 Ikasorb det mest effektiva verktyget för absorption av olja och kemikalier Ikasorb är Ikaros produktlinje för absorptionsmaterial. Huvuddelen består av polypropylenbaserade absorbenter i form av rullar, ark, ormar och kuddar som suger åt sig olja och kemikalier på ett mycket effektivt sätt. Oavsett om du behöver placera ut absorbenter invid maskinell utrustning för att suga upp löpande spill vid tillverkning, lyfta utspillda kemikalier ur vattendrag, eller samla upp större kvantiteter i händelse av tillbud eller olycka så hittar du det du behöver här. I produktlinjen ingår även granulat, för absorption av utspilld vätska t.ex vid bilolycka. Ring gärna våra säljare - de är experter på att hitta en passande lösning för just dina behov! Nedan hittar du exempel på i denna serie. Ikasorb Universal Högkvalitativa sorbenter: rullar, ark, ormar, kuddar och fatlocksskydd för absorption av de flesta typer av kemikalier samt vatten. Produkterna placeras med fördel ut runt maskinfundament eller används för att suga upp utspilld vätska vid tillbud. Materialet absorberar flera gånger sin egen vikt på kort tid, och hanteras enkelt och säkert efteråt. Färgkoden för Ikasorb Universal är grön. Ikasorb Oil Only Högkvalitativa rullar, ark, ormar, kuddar och fatlocksskydd för absorption av petroleumbaserade kemikalier såsom olja, bensin med mera. Produkterna placeras med fördel ut runt maskinfundament eller används för att suga upp utspilld vätska vid tillbud. Absorbenterna suger åt sig flera gånger sin egen vikt på kort tid, och hanteras enkelt och säkert efteråt. Färgkoden för Ikasorb Oil Only är blå. Ikasorb Kem Rullar, ark, ormar och kuddar och fatlocksskydd för absorption av kemikalier såsom syror, lut med mera. Produkterna placeras med fördel ut runt maskinfundament eller används för att suga upp utspilld vätska vid tillbud. Materialet absorberar flera gånger sin egen vikt på kort tid, och hanteras enkelt och säkert efteråt. Färgkoden för Ikasorb Kem är gul. Ikasorb Oil Only Läns Ormar för absorption av petroleumbaserade kemikalier såsom olja, bensin med mera. Produkterna läggs i vattendrag, t.ex. hamnbassänger och flyter på ytan samtidigt som de absorberar olja eller bensin. En sorbent absorberar flera gånger sin egen vikt på kort tid, och hanteras enkelt och säkert efteråt. Du kan alltså lyfta olja ur vatten med den här produkten! Ikasorb SMS (Universal eller Oil Only) SMS-sorbenter är förstärkta på ovan- och undersidan med ett starkt ytskikt vilket gör att du kan köragå- stå på den. Arken fungerar utmärkt som gångmattor med fullgod absorptionsförmåga, upp till 20 ggr sin egen vikt. SMS-sorbenterna finns som både Oil Only och Universal. Ikasorb Granulat Granulaten används vid spill på fasta ytor, såsom industrigolv i allmänhet, men framförallt på vägbanor vid större tillbud. Granulaten är väl lämpade för absorptionsuppgifter där det krävs stor kontakt med ytan och snabb absorption. När vätskan är absorberad sopar man enkelt ihop resterna och skickar för destruering. Ikasorbgranulaten används bland annat mycket av räddningstjänst vid tillbud i trafikmiljö.

6 Jämn kvalitet Alltid samma antal Alltid samma format Lägre destruktionskostnad Lägre fraktkostnad Frigör lageryta, tar mindre plats Boxen fungerar som dispenser marknadens bästa torkprodukter! Ikatex är Ikaros egen produktlinje för alla tänkbara behov inom avtorkning. Vare sig du behöver torkdukar eller torkpapper för att rengöra dina händer, en kraftigt nedsmutsad maskindetalj, ett känsligt instrument eller lättrepade ytor finns här en produkt för dig. Förpackningarna är anpassade för att förenkla åtkomst vid arbete. Ring gärna våra säljare - de är experter på att hitta en passande lösning för just dina behov! Nedan hittar du exempel på produkter i denna serie. Ikatex 8095, 7085, 7065 och 7055 Textila torkdukar i olika material, såsom lakansväv, trikå, flanell med mera. Förpackningen är bekvämt portabel med ett behändigt plasthandtag. Ikatex Mikro och Metrio Slitstarka och tåliga torkpapper. Hylslösa 1-lagersdukar för lättare avtorkning eller avtorkning av händer. Förpackningarna finns med fler, tunnare rullar eller färre tjockare. Ikatex 9004, 9005, 9043 och Soft 83 Luddfria och våtstarka non-wovendukar för avtorkning av känsliga ytor i större förpackning. Perforering i locket gör dem lättåtkomliga vid fortlöpande arbete. Ikatex 9004 Rulle Slitstarka, högkvalitativa non-wovendukar på rulle för avtorkning av känsliga ytor. Det behändiga locket gör det enkelt att dra ur dukar, utan att rullen fläckas eller nedstänks. Ikatex 9004 och 9005 Box Slitstarka, luddfria non-wovendukar för avtorkning av känsliga ytor i en mindre, smart förpackning där dukarna görs lättåtkomliga genom olika perforeringar.

Adermo Tvålcrème Soft 8201, Aloe vera 8202 Patron, utvecklad för tvålautomater

Adermo Tvålcrème Soft 8201, Aloe vera 8202 Patron, utvecklad för tvålautomater UNDERHÅLLSKEMIKALIER Hygien TVÅL- OCH DUSCHCRÈMER HYGIENPRODUKTER EN KOMPLETT SAMLING HYGIENPRODUKTER Adermo är Ikaros produktlinje för hygienartiklar. Oavsett om du söker en duschcrème, handtvål eller

Läs mer

Ikatex marknadens bästa torkprodukter!

Ikatex marknadens bästa torkprodukter! Ikatex marknadens bästa torkprodukter! Ikatex är Ikaros egen produktlinje för alla tänkbara behov inom tork. Vare sig du behöver torkdukar eller torkpapper för att torka av dina händer, en kraftigt nedsmutsad

Läs mer

SKILLNADER I FIBERSAMMANSÄTTNING GÖR SORBENTER ÖVERLÄGSNA VID UPPSUGNING AV VÄTSKA

SKILLNADER I FIBERSAMMANSÄTTNING GÖR SORBENTER ÖVERLÄGSNA VID UPPSUGNING AV VÄTSKA SORBENTER Sorbenter ABSORPTION - ADSORPTION SKILLNADER I FIBERSAMMANSÄTTNING GÖR SORBENTER ÖVERLÄGSNA VID UPPSUGNING AV VÄTSKA ABSORPTION: Gäller vid organiska material såsom bomull, sågspån, papper etc.

Läs mer

LOKALVÅRD, SID. 516 Spädes med vatten till kostnadseffektiv brukslösning. Starkt fett- och smutslösande egenskaper.

LOKALVÅRD, SID. 516 Spädes med vatten till kostnadseffektiv brukslösning. Starkt fett- och smutslösande egenskaper. UNDERHÅLLSKEMIKALIER industri / Rengöring / Hygien SORTIMENT & TILLVERKNING Ikaros unika avfettningsprodukter är framtagna med avseende på bästa funktion, hälsa, ekonomi och miljö. Produkterna är avsedda

Läs mer

PERSONLIG HYGIEN. Industrifolk förtjänar hygienprodukter av samma höga kvalitet som de använder hemma.

PERSONLIG HYGIEN. Industrifolk förtjänar hygienprodukter av samma höga kvalitet som de använder hemma. Industrifolk förtjänar hygienprodukter av samma höga kvalitet som de använder hemma. PERSONLIG HYGIEN Hudproblem i industriella sammanhang kan i många fall förebyggas med ett bra produktval avseende tvål,

Läs mer

FORDONSTVÄTT Rengöringsmedel för tvätt av fordon

FORDONSTVÄTT Rengöringsmedel för tvätt av fordon FORDONSTVÄTT Rengöringsmedel för tvätt av fordon Part of North Chemical Innehåll Alkaliska rengöringsmedel 3 Borsttvättschampo 4 SnowChem 4 Fälgrengöring 6 Vax och avrinning 6 Svamp och borste 7 Microemulsioner

Läs mer

Centrummatad. För perforerat papper. 69221 (473137) blå. 64021 (473474) 2-lagers, 67 m, 19,5 cm bred, 0,5 kg, 200 ark.

Centrummatad. För perforerat papper. 69221 (473137) blå. 64021 (473474) 2-lagers, 67 m, 19,5 cm bred, 0,5 kg, 200 ark. Papper Handtork i system M1 System Centrummatad M2 System Centrummatad M3 System Centrummatad M4 System Centrummatad H1 System tork Dispenser Centrummatad Mini M1 69101 (558000) vit 69103 (558008) svart

Läs mer

GROVTVÅL 1 LIT GROVTVÅL 160 ML GROVTVÅL 2,7 LIT

GROVTVÅL 1 LIT GROVTVÅL 160 ML GROVTVÅL 2,7 LIT PRODUKTKATALOG GROVTVÅL 2,7 LIT Grovtvål är en mild handrengöring för smutsiga och oljiga händer. Uppbyggd på bland annat fettsyror för att Dina händer ska bli mjuka och lena efter tvätt. Biologiskt nedbrytningsbar.

Läs mer

Rengöringsmedel. Hushållsrengöring Tvättmedel 2 Handdiskmedel 3 Handtvål 4 Grönsåpa 6

Rengöringsmedel. Hushållsrengöring Tvättmedel 2 Handdiskmedel 3 Handtvål 4 Grönsåpa 6 Rengöringsmedel Hushållsrengöring Tvättmedel 2 Handdiskmedel 3 Handtvål 4 Grönsåpa 6 Rengöring i stallet Parlour cleaner, Foam cleaner 8 Vehicle cleaner 9 DeLaval klädtvättmedel och handdiskmedel 2:60

Läs mer

Hand- och Hudvård Hand- och Hudvård Hand- och Hudvård Dax Zinksalva Handy Plus Handcreme DEB Protect 58037 53123 53120 58011

Hand- och Hudvård Hand- och Hudvård Hand- och Hudvård Dax Zinksalva Handy Plus Handcreme DEB Protect 58037 53123 53120 58011 Handtork i system M2 System (tidigare M-Tork) M1 System (tidigare Mini-Tork) Xpress System (tidigare Tork Xpress) Classic System (tidigare Tork Classic) Matic System (tidigare Tork Matic) 69111 (559000)

Läs mer

Produkt Lathund. TCS Tensid Cleaning System. Processrengöring & Underhållsrengöring

Produkt Lathund. TCS Tensid Cleaning System. Processrengöring & Underhållsrengöring TCS Tensid Cleaning System Processrengöring & Underhållsrengöring Produkt Lathund 1 Trion Tensid AB Svederusgatan 1 3, 754 50 Uppsala, Sweden. Tel: +46 (0) 18 15 61 90, Fax: + 46 (0) 18 69 66 27 RENO 12

Läs mer

Industri. Hög kvalitet till hands för hårt arbete

Industri. Hög kvalitet till hands för hårt arbete Industri Hög kvalitet till hands för hårt arbete För alla behov Kompletta system Tre kvalitetsnivåer Ett enkelt val Oavsett vilka behov du har, i verkstaden eller i hygienutrymmet, kommer du alltid att

Läs mer

SKÖTSELANVISNINGAR. Bostadsmiljö Oljade golv sid 2-3 Lackerade golv sid 4. Offentlig miljö Lackerade golv sid 5 Oljade golv sid 6-7

SKÖTSELANVISNINGAR. Bostadsmiljö Oljade golv sid 2-3 Lackerade golv sid 4. Offentlig miljö Lackerade golv sid 5 Oljade golv sid 6-7 SKÖTSELANVISNINGAR Bostadsmiljö Oljade golv sid 2-3 Lackerade golv sid 4 Offentlig miljö Lackerade golv sid 5 Oljade golv sid 6-7 BOSTADSMILJÖ Skötsel och underhåll av Kährs färdigoljade trägolv Kährs

Läs mer

Hjul 250 mm massiva Belastning 250 kg KM 145251 och KM 145685 med Easy Tip-funktion

Hjul 250 mm massiva Belastning 250 kg KM 145251 och KM 145685 med Easy Tip-funktion MATERIALHANTERING övriga kärror & vagnar BAGAGE & MAGASINKÄRRA Kärror för att enkelt och snabbt flytta på tunga föremål. KM 145251 och KM 145685 är utrustade med Easy Tip-funktion för att underlätta lyftet

Läs mer

TORK MATIC DISPENSER HANDDUK PÅ RULLE H1 69001 (551000) vit 69003 (551008) svart TORK MATIC

TORK MATIC DISPENSER HANDDUK PÅ RULLE H1 69001 (551000) vit 69003 (551008) svart TORK MATIC Handtork i system M1 SYSTEM Centrummatad M2 SYSTEM Centrummatad H1 SYSTEM H2 SYSTEM H3 SYSTEM TORK DISPENSER CENTRUMMATAD MINI M1 69101 (558000) vit 69103 (558008) svart TORK DISPENSER CENTRUMMATAD M2

Läs mer

KRUUSE Rengöring & Hygien

KRUUSE Rengöring & Hygien KRUUSE Rengöring & Hygien 1 2 Så ser vi världen Överordnat arbetar vi utifrån en livskvalitetstanke formulerad i meningen: We improve quality of everyday life. Det betyder att vi konstant strävar efter

Läs mer

Stenskivor Sverige AB. www.stenskivor.se

Stenskivor Sverige AB. www.stenskivor.se Stenskivor Sverige AB www.stenskivor.se Stenskivor Sverige AB - www.stenskivor.se Showroom Stockholm Fågelviksvägen 9 6TR - 145 53 - Norsborg Stockholm Showroom Malmö Stenyxegatan 29-213 76 Malmö Telefon

Läs mer

3M Personskydd Absorbenter. ekonomiskt

3M Personskydd Absorbenter. ekonomiskt 3M Personskydd Absorbenter Säkert,rent & ekonomiskt Introduktion Ta personligt ansvar för din säkerhet 3M, världsledande inom säkerhets- och skyddsutrustning, är stolta över att även kunna erbjuda märkesprodukter

Läs mer

ALKALISK AVFETTNING, MILJÖ

ALKALISK AVFETTNING, MILJÖ ALKALISK AVFETTNING, MILJÖ A100 0005/30/0205 VAFM ENTER ALKALISK AVFETTNING MILJÖ är en vattenbaserad avfettning med mycket stort användningsområde. Den passar bra till biltvätt, hårt smutsade golv typ

Läs mer

CIP D S 010 Surt icke skummande CIP- diskmedel/avkalkning för kraftiga beläggningar

CIP D S 010 Surt icke skummande CIP- diskmedel/avkalkning för kraftiga beläggningar CIP D S 010 Surt icke skummande CIP- diskmedel/avkalkning för kraftiga beläggningar Egenskaper Starkt surt till borttagning av kalk, fett och proteinbeläggningar inom livsmedelsindustrin. Kan användas

Läs mer

produkt katalog BY LAHEGA

produkt katalog BY LAHEGA produkt katalog FÖRTVÄTT Twinzip Alkaline 2 Normalskummande högkoncentrerad baskomponent till TwinZip MD eller HD 2-komponentsprodukter. Produkten är av universaltyp och används vid beredning av låg- och

Läs mer

One for all A Clean Partner har lösningarna

One for all A Clean Partner har lösningarna Buss One for all A Clean Partner har lösningarna A Clean Partner är en av Sveriges största leverantörer av kemtekniska produkter. Vi utvecklar och saluför rengöringsmedel och systemlösningar för fordonstvätt,

Läs mer

80% 40% 35% Produktöversikt avtorkning & rengöring. Tork Rengöringsdukar i jämförelse med tygtrasor. Lägre kostnader för avfallshantering 1

80% 40% 35% Produktöversikt avtorkning & rengöring. Tork Rengöringsdukar i jämförelse med tygtrasor. Lägre kostnader för avfallshantering 1 Gäller fr o m 2016-04-01 översikt avtorkning & rengöring ar i jämförelse med tygtrasor 80% Lägre kostnader för avfallshantering 1 40% Mindre användning av lösningsmedel 2 35% Snabbare rengöring 3 x2 Dubbel

Läs mer

Produktöversikt. Frisk hud satt i system

Produktöversikt. Frisk hud satt i system Produktöversikt Frisk hud satt i system Frisk hud är en god investering Hudvård för alla arbetssituationer Vi producerar sedan 40 år hudskydds- och hudvårdskrämer, handtvätt, krämtvålar och moderna dispensersystem

Läs mer

Puts och rengöringsmedel

Puts och rengöringsmedel kap-sv 0-0-, 0. Puts och rengöringsmedel kap-sv 0-0-, 0. Puts och rengöringsmedel Kimberly Clark KIMTECH Prep PolérTorkdukar En special spunnen produkt för torkkpoleringsprosesser. Perfekt för tillämpningar

Läs mer

TORKMATERIAL IKATEX BOX. ikatex TEXTILA TORKDUKAR AV HÖG KVALITET I PRAKTISK FÖRPACKNING

TORKMATERIAL IKATEX BOX. ikatex TEXTILA TORKDUKAR AV HÖG KVALITET I PRAKTISK FÖRPACKNING TORKMATERIAL ikatex IKATEX BOX TEXTILA TORKDUKAR AV HÖG KVALITET I PRAKTISK FÖRPACKNING Ikatex är en serie av textila, högklassiga torkdukar för den mest krävande användaren. Torkdukarna klarar hårda krav

Läs mer

ger dig konkurrenskraft Torkpapper & Hygien Produktöversikt

ger dig konkurrenskraft Torkpapper & Hygien Produktöversikt ger dig konkurrenskraft Torkpapper & Hygien Produktöversikt P&P AB P&P AB är ett tillverkande företag inom pappersbranschen. Produktionen sker idag i en modern maskinpark där vi producerar rullprodukter

Läs mer

4. NÖDLÄGESBEREDSKAP NÖDLÄGESBEREDSKAP FÖRBEREDELSER INNAN OLYCKAN ÄR FRAMME UR MILJÖBALKEN26 KAP. 19 :

4. NÖDLÄGESBEREDSKAP NÖDLÄGESBEREDSKAP FÖRBEREDELSER INNAN OLYCKAN ÄR FRAMME UR MILJÖBALKEN26 KAP. 19 : 4. NÖDLÄGESBEREDSKAP NÖDLÄGESBEREDSKAP FÖRBEREDELSER INNAN OLYCKAN ÄR FRAMME FÖRBÄTTRA MILJÖSÄKERHETEN I ER VERKSAMHET Att identifiera och göra en riskanalys är för många en självklarhet, vad är det värsta

Läs mer

Absorbenter Innehåll: 145

Absorbenter Innehåll: 145 13 Absorbenter Innehåll: Information...146-148 Absorbenter för olja... 149 Absorbenter för övriga vätskor... 150 Industrimattor... 151 Absorbent kuddar och länsar... 152 Nödspillsatser... 152 145 13 Allmän

Läs mer

För professionell rengöring Lita på Loctite -kvaliteten

För professionell rengöring Lita på Loctite -kvaliteten För professionell rengöring Lita på Loctite -kvaliteten Loctite MRO-rengörare är utvecklade för rengöring av delar och produkter inom metallbearbetningsindustrin, på verkstäder, inom järnvägs- och båtbranschen

Läs mer

UNDERHÅLLSHANDBOK BOSTÄDER OCH KOMMERSIELLA LOKALER. AB Gustaf Kähr Box 805 382 28 Nybro Tel 0481-460 00 Fax 0481-178 31 info@kahrs.se www.kahrs.

UNDERHÅLLSHANDBOK BOSTÄDER OCH KOMMERSIELLA LOKALER. AB Gustaf Kähr Box 805 382 28 Nybro Tel 0481-460 00 Fax 0481-178 31 info@kahrs.se www.kahrs. 2014-10 SE UNDERHÅLLSHANDBOK BOSTÄDER OCH KOMMERSIELLA LOKALER AB Gustaf Kähr Box 805 382 28 Nybro Tel 0481-460 00 Fax 0481-178 31 info@kahrs.se www.kahrs.se UNDERHÅLL AV KÄHRS TRÄGOLV 2 INNEHÅLL UNDERHÅLL

Läs mer

ALKALISK AVFETTNING, MILJÖ

ALKALISK AVFETTNING, MILJÖ ALKALISK AVFETTNING, MILJÖ A100 0005/0205 VAFM 5-liters dunkar/205-liters fat ENTER ALKALISK AVFETTNING MILJÖ är en vattenbaserad avfettning med mycket stort användningsområde. Den passar bra till biltvätt,

Läs mer

Kapacitet liter/förp. 200 Light 136 l Singel. 100 Heavy 103 l Singel. 103 Heavy+ytskikt 103 l Singel

Kapacitet liter/förp. 200 Light 136 l Singel. 100 Heavy 103 l Singel. 103 Heavy+ytskikt 103 l Singel Oil Only Oil Only Ark Oil Only absorbent för upptagning av oljor. Vattenavvisande och flyter på vatten även i mättat tillstånd. Högabsorberande och starka. Finns med för ytterligare styrka och minimalt

Läs mer

PERSONLIG HYGIEN P E R S O N L I G H Y G I E N

PERSONLIG HYGIEN P E R S O N L I G H Y G I E N PERSONLIG HYGIEN P E R S O N L I G H Y G I E N Telefon (08) 665 65 66 SIDAN 2 l PERSONLIG HYGIEN www.solmaster.se För en hållbar utveckling Solmaster är en av Nordens ledande tillverkare av industrikemikalier

Läs mer

YTBEHANDLING MED TJÄRLEK LJUS TJÄROLJA

YTBEHANDLING MED TJÄRLEK LJUS TJÄROLJA YTBEHANDLING MED TJÄRLEK LJUS TJÄROLJA HÅLLBART ALTANSKYDD EN KÄRLEKSAFFÄR EN REN NATURPRODUKT Auson Ljus Tjärolja är naturens eget träskydd. Metoden att använda trätjära för att ge skydd åt trädetaljer

Läs mer

PRODUKTGUIDE för rengöringsmedel och tillbehör

PRODUKTGUIDE för rengöringsmedel och tillbehör PRODUKTGUIDE för rengöringsmedel och tillbehör INDUSTRI STÄD FORDON HYGIEN LIVSMEDEL KLOTTER R Part of North Chemical Vi löser dina rengöringsproblem A Clean Partner har sedan starten 2005 skapat ett nytt

Läs mer

Kampanjpaket! Hållbar vänskap! VÄN Sweden, Box 177, JÖNKÖPING Tel: +46 (0) ,

Kampanjpaket! Hållbar vänskap! VÄN Sweden, Box 177, JÖNKÖPING Tel: +46 (0) , Hållbar vänskap! Miljövänlig Hudvänlig Dryg och ekonomisk Attraktiv design Svensktillverkad med kvaliet och miljö i fokus VÄN är en ny serie svensktillverkade, skonsamma och miljöanpassade hygienoch rengöringsprodukter

Läs mer

ENTER BILSCHAMPO A500 0005/30, BS

ENTER BILSCHAMPO A500 0005/30, BS ENTER BILSCHAMPO A500 0005/30, BS 5- & 30-liters dunkar ENTER BILSCHAMPO är ett högkoncentrerat medel som är avsett för fordonstvätt, i första hand med svamp eller borste. Det är även lämpligt för automat

Läs mer

Avtorkning & Rengöring. Produktöversikt

Avtorkning & Rengöring. Produktöversikt Avtorkning & Rengöring Produktöversikt Produkt 510 / Blå 520 Grå 530 / Blå Vissa produkter finns både i rulle och som färdigskurna ark. Fördelar Tunn & smidig duk Klarar alla typer av lösningsmedel Mjuk

Läs mer

Golvvård och golvunderhåll

Golvvård och golvunderhåll Arbetsbeskrivningar Golvvård och golvunderhåll Följande beskrivningar är framtagna och utprovade av Sune Dahlberg Stockholm och bearbetade under ett möte med Specialavdelningarna i Göteborg i oktober 1999.

Läs mer

Att vårda vårdande händer

Att vårda vårdande händer Att vårda vårdande händer utan konserveringsmedel Du måste inte välja mellan hela och rena händer Varje dag är en kamp, en kamp mot mikroorganismer. En sjuksköterska tvättar sig i genomsnitt 20 gånger

Läs mer

S² Skötselanvisningar

S² Skötselanvisningar S² Skötselanvisningar Reviderad 2015-05-10 Sida 1 / 2 Skötselanvisningar för Keramiska vägg- & golvplattor Keramiska golv - och väggplattor är underhållsfria. Dock krävs en normal veckostädning samt avtorkning

Läs mer

Städ o Industri. Hudvård Hygienartiklar Munvård Desinfektion Hygienprodukter m.m. Sida. Produkt

Städ o Industri. Hudvård Hygienartiklar Munvård Desinfektion Hygienprodukter m.m. Sida. Produkt Produkt Sida Handdesinfektion 11 Hudvård 8 Hygienartiklar 9 Hygienprodukter Ecovation 7 Hygienprodukter Nilfisk 5 Hygienprodukter Sterisol 2, 3, 4 Hygienprodukter Tork (SCA) 6 Munvård 10 Hudvård Hygienartiklar

Läs mer

Kakelbranschen informerar. av kakel och klinker

Kakelbranschen informerar. av kakel och klinker Kakelbranschen informerar Skötsel av kakel och klinker Städråd för väggar och golv med ytskikt av keramiska plattor! I denna folder redovisas råd och rekommendationer om hur ytskikt med keramiska plattor

Läs mer

Gojo LTX system. 700 ml. Det NYA automatiska systemet med livstidsgaranti! 20421- Purell Advanced 20418- Mild skumtvål 20419- Freshberry skumtvål

Gojo LTX system. 700 ml. Det NYA automatiska systemet med livstidsgaranti! 20421- Purell Advanced 20418- Mild skumtvål 20419- Freshberry skumtvål Gojo LTX system 700 ml Det NYA automatiska systemet med livstidsgaranti! 20421- Purell Advanced 20418- Mild skumtvål 20419- Freshberry skumtvål LTX 1200 ml 20426-Purell Advanced 20423-Mild skumtvål 20424-Freshberry

Läs mer

LÖSNINGAR FÖR DINA TVÄTTBEHOV

LÖSNINGAR FÖR DINA TVÄTTBEHOV LÖSNINGAR FÖR DINA TVÄTTBEHOV Ren tvätt varje gång! Nilfisk marknadsför tvättmedel för professionell tvätt inom olika områden. Våra tvättmedel har utvecklats för att möta behoven hos professionella tvättinrättningar.

Läs mer

TORKMATERIAL. torkpapper för hygien, dispensers GOLVSTÄLL FÖR PAPPER & SORBENTRULLAR KC BÄNK/VÄGGSTÄLL KC GOLVSTÄLL KC GOLVSTÄLL VÄGG/BORDSDISPENSER

TORKMATERIAL. torkpapper för hygien, dispensers GOLVSTÄLL FÖR PAPPER & SORBENTRULLAR KC BÄNK/VÄGGSTÄLL KC GOLVSTÄLL KC GOLVSTÄLL VÄGG/BORDSDISPENSER TORKMATERIAL torkpapper för hygien, dispensers GOLVSTÄLL FÖR PAPPER & SORBENTRULLAR MAX 45 CM FÄRG: Grå ART. NR: 11947 PRIS: 240:- KC BÄNK/VÄGGSTÄLL GOLV/VÄGGDISPENSER FÄRG: Blå ART. NR: 6146 PRIS: 510:-

Läs mer

Klor och Bromin manuellt tillsatt

Klor och Bromin manuellt tillsatt Klor och Bromin manuellt tillsatt Det absolut viktigaste i all rening av vatten är att vi har ett korrekt ph värde. Om ph är för lågt eller för högt, så kan inte klor eller Bromin arbeta på ett bra sätt.

Läs mer

SORTIMENT KRONANS EXTRA CARE

SORTIMENT KRONANS EXTRA CARE SORTIMENT KRONANS EXTRA CARE Produkter för kropp och ansikte Kronans Extra Care Kroppstvål, pris: 49 kr för 350 ml En mild och skonsamt rengörande tvål med hudvänligt ph-värde för torr och känslig hud.

Läs mer

5. ABSORPTIONSMATERIAL

5. ABSORPTIONSMATERIAL 5. ABSORPTIONSMATERIAL SORBENTER, LÄNSOR, GRANULAT & INDUSTRIMATTOR IKAROS/BASOL ERBJUDER MARKNADENS BÄSTA OCH BREDASTE SORTIMENT FÖR VÄTSKEABSORPTION Sorbenter även kallade Absorbenter består av flera

Läs mer

Dosera rätt. Genom att inte använda fyllnadsmedel förlängs livslängden. kläder.

Dosera rätt. Genom att inte använda fyllnadsmedel förlängs livslängden. kläder. Tvätt Family White Coldwash - ren tvätt vid lägre temperaturer Family White Coldwash ger dig ren tvätt och lägre energiförbrukning. Du kan halvera den energi som går åt vid tvätt genom att sänka tvättemperaturen.

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL EN RENARE VÄRLD.

VÄLKOMMEN TILL EN RENARE VÄRLD. VÄLKOMMEN TILL EN RENARE VÄRLD. 2 VI TROR PÅ EN RENARE VÄRLD. Med Pure Effect gör du rent på riktigt, på naturens egna villkor. Vi låter nämligen naturens egna mikroorganismer - i form av goda bakterier

Läs mer

ThePerfectShave Fem steg till gentrifiering

ThePerfectShave Fem steg till gentrifiering ThePerfectShave Fem steg till gentrifiering SWE_TGG Shave Guide V2.indd 1 9/9/2011 10:53:49 AM TheGentryGroomingCo introducerar TheEssentialsRange TheGentryGroomingCo öppnade sin första salong 2005 och

Läs mer

INDUSTRIAL STANDARD INDUSTRIAL STANDARD INDUSTRIAL STANDARD INDUSTRIAL STANDARD

INDUSTRIAL STANDARD INDUSTRIAL STANDARD INDUSTRIAL STANDARD INDUSTRIAL STANDARD AdBlue Vad är AdBlue? AdBlue är en högren urea-lösning för motorfordon med dieselmotorer utrustade med SCR-teknik. AdBlue tillverkas enligt DIN 70070 och europeisk standard ISO/PAS 22241-1. Endast AdBlue

Läs mer

P R O D U K T K A T A L O G - 2016

P R O D U K T K A T A L O G - 2016 P R O D U K T K A T A L O G - 2016 Njut av mjukheten i dina kläder och den långvariga och uppfriskande doften av Lawinex. VANILLE & ORCHID LAVENDER SKÖLJMEDEL OUTDOOR FRESH LIME WATERLILY ORCHID Sköljmedel

Läs mer

Miljövänliga husmorstips om rengöring

Miljövänliga husmorstips om rengöring Miljövänliga husmorstips om rengöring Tvätta vit frotté När frottéhanddukarna blivit lite solkiga: Häll 1,5 dl ättika i tvättmedlet. Vit frotté blir som ny! Göra rent grillgallret Häll ättika i en sprayflaska.

Läs mer

Miljövänliga husmorstips om rengöring

Miljövänliga husmorstips om rengöring Miljövänliga husmorstips om rengöring Tvätta vit frotté När frottéhanddukarna blivit lite solkiga: Häll 1,5 dl ättika i tvättmedlet. Vit frotté blir som ny! Göra rent grillgallret Häll ättika i en sprayflaska.

Läs mer

Produktkatalog. Katrin. At Hand.

Produktkatalog. Katrin. At Hand. Produktkatalog Katrin. At Hand. Vilken färg är du? För att du lätt ska välja rätt låt våra färger visa vägen. Våra tre kvalitetsnivåer Att göra ditt val lätt är inte tillräckligt. Vi vill att du ska göra

Läs mer

MaxiFlex Ultimate TM. prorange TM. MaxiFlex Ultimate

MaxiFlex Ultimate TM. prorange TM. MaxiFlex Ultimate Ultimate TM MaxiFlex Ultimate MaxiFlex Ultimate är utformad och utvecklad som en handske med andningsförmåga. Den har blivit en standard för precisionshantering i torra miljöer. MaxiFlex Ultimate är tillgänglig

Läs mer

Sträckfilm. SWEJA marknadsför ett av de bredaste sortimenten av sträckfilmer från de ledande tillverkarna i Europa. Valet av

Sträckfilm. SWEJA marknadsför ett av de bredaste sortimenten av sträckfilmer från de ledande tillverkarna i Europa. Valet av Plastsortiment Sträckfilm Sträckfilm används för att säkra kartonger och gods på pall genom att en tunn film sträcks ut och viras runt pallen. Filmen Sträckfilm vill efter utsträckning gå tillbaka till

Läs mer

TORKMATERIAL. övriga torkdukar för industri

TORKMATERIAL. övriga torkdukar för industri TORKMATERIAL övriga torkdukar för industri CARTEX Den idealiska torkduken när man skall torka av lösningsmedel. Cartex är extremt tåligt mot lösningsmedel, slitstarkt och ger bäste förutsättningar för

Läs mer

1+2+3 Tre enkla steg för dig inom hotell, restaurant och catering

1+2+3 Tre enkla steg för dig inom hotell, restaurant och catering 1+2+3 Tre enkla steg för dig inom hotell, restaurant och catering 2014 1+2+3 Tre enkla steg till effektiv rengöring Restaurang- och Hotellsektorn har under en längre tid genomgått en revolution inom design,

Läs mer

Tork Elevation den nya dispenserserien. Ett lyft till nya höjder

Tork Elevation den nya dispenserserien. Ett lyft till nya höjder Tork Elevation den nya dispenserserien Ett lyft till nya höjder Ett lyft med ett nytt hygiensystem Tork är stolta att kunna presentera en helt ny dispenserserie. Vi har lyssnat till dina idéer och använt

Läs mer

Användning Används morgon och kväll. Ta lite mjölk i händerna och applicera med en lätt massage i ansiktet och på halsen, skölj av med varmt vatten.

Användning Används morgon och kväll. Ta lite mjölk i händerna och applicera med en lätt massage i ansiktet och på halsen, skölj av med varmt vatten. milk närande mjukgörande rengöringsmjölk En effektiv och mild rengöring av orenheter, makeup och rester från föroreningar. Ger en mjuk och återställd hud. Innehåller antioxidanter och ger ett avancerat

Läs mer

Produktsortiment Food

Produktsortiment Food Hotell Restaurang Café Catering Sjukvård Kommuner Industri Produktsortiment Food Produkter och system för Disk, Tvätt, Rengöring, Hygien och Desinfektion SÄKER HYGIEN I PRODUKTIONEN Rekal förser livsmedelsindustrin

Läs mer

SAMFÄLLIGHETSFÖRENING RÄTT & FEL LITEN HANDBOK

SAMFÄLLIGHETSFÖRENING RÄTT & FEL LITEN HANDBOK KVARNHAGENS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING RÄTT & FEL LITEN HANDBOK För medlemmarna i Kvarnhagens samfällighetsförening om vad vi får och inte får spola ner i våra avlopp. VAD FÅR VI SPOLA NER I VÅRT AVLOPP - vad

Läs mer

ZAR Oljebaserad Träbets

ZAR Oljebaserad Träbets Produktbeskrivning ZAR Oljebaserad Träbets är en oljebaserad bets som tillför trä en skyddande och enhetligt betston. ZAR Oljebaserad Träbets appliceras enkelt med en ren tygtrasa och kan användas på all

Läs mer

Avancerad skyddsutrustning för kemiskt skydd Ända sedan vi utvecklade våra första produkter för kemiskt skydd 1992, har vi arbetat i samråd med

Avancerad skyddsutrustning för kemiskt skydd Ända sedan vi utvecklade våra första produkter för kemiskt skydd 1992, har vi arbetat i samråd med Kemskydd Avancerad skyddsutrustning för kemiskt skydd Ända sedan vi utvecklade våra första produkter för kemiskt skydd 1992, har vi arbetat i samråd med slutanvändare över hela världen. Idag kan vi erbjuda

Läs mer

Rätt spillredskap skyddar personal, miljö och egendom.

Rätt spillredskap skyddar personal, miljö och egendom. VAD SÄGER LAGEN? UR MILJÖBALKEN 2 kap 3 Miljöbalken (Försiktighetsprincipen): Den som bedriver eller har bedrivit en verksamhet eller vidtagit en åtgärd som har bidragit till en föroreningsskada eller

Läs mer

Användning av torkande olja i sprutbox.

Användning av torkande olja i sprutbox. Användning av torkande olja i sprutbox. Användning av torkande oljor medför alltid fara för brand genom självantändning. Självantändningen orsakas av den värmeutveckling som sker när bindemedlet reagerar

Läs mer

Välkommen till Heimdall Industrigolv

Välkommen till Heimdall Industrigolv Välkommen till Heimdall Industrigolv Om företaget Heimdall Industrigolv öppnade 2003 i Gävle och har sedan dess levererat polerad betong, massagolv, flytspackling och slipning i olika miljöer och infrastrukturer

Läs mer

RENT, NATURLIGT, EKOLOGISKT - FÖR HONOM. www.gaiasverige.se. Ax & Lin

RENT, NATURLIGT, EKOLOGISKT - FÖR HONOM. www.gaiasverige.se. Ax & Lin RENT, NATURLIGT, EKOLOGISKT - FÖR HONOM www.gaiasverige.se Ax & Lin NYCKELARGUMENT Skapade med enbart rena naturliga och ekologiska ingredienser. Sammansatt av ingredienser som kan hjälpa i kampen mot

Läs mer

TILLBEHÖR och hjälpmedel för rengöringskemi

TILLBEHÖR och hjälpmedel för rengöringskemi TILLBEHÖR och hjälpmedel för rengöringskemi Part of North Chemical Flojetpump Luftdriven dubbelmembran pump. Väl beprövad hos fordonstvättar, verkstäder samt i industriapplikationer. Mycket pålitlig och

Läs mer

Kronans Apoteks egna märkesvaror relansering februari 2018

Kronans Apoteks egna märkesvaror relansering februari 2018 Kronans Apoteks egna märkesvaror relansering februari 2018 Produktöversikten är indelad efter respektive hudtyp/användningsområde. Samma produkt kan passa för fler hudtyper, varför den kan förekomma på

Läs mer

Ångtvättar SC 1.020. Tekniska data

Ångtvättar SC 1.020. Tekniska data Ångtvättar SC 1.020 SC 1.020 är en ångtvätt i kompaktklassen som gör det hygieniskt rent på ett naturligt sätt utan kemikalier. Passar utmärkt för rengöring i köket, i badrummet, på golv och hårda ytor,

Läs mer

Eurodomo Produkter och priser 2008/2009

Eurodomo Produkter och priser 2008/2009 Eurodomo Produkter och priser 2008/2009 Diskbänkar Köksfläktar Lådor Blandare Avfallssortering simply more kitchen. Eurodomo - ett komplett sortiment En diskbänk hör hemma i köket på samma villkor som

Läs mer

Fas 4 i förändringsarbetet av vårt sortiment

Fas 4 i förändringsarbetet av vårt sortiment Fas 4 i förändringsarbetet av vårt sortiment I samband med Ecolabs europeiska program för harmonisering av sortimentet kommer några namn, etiketter, artikelnummer, formuleringar och förpackningar på våra

Läs mer

SPILLVAC modell Basic

SPILLVAC modell Basic modell Basic Ersätter eller som ett komplement till absorbenter Standard: 20BW200 ATEX: 20ATEXBW200 Det enkla sättet! fyller ett 200 liters fat på några minuter. monteras i lockets 2 och 3/4 hål på ett

Läs mer

När man behandlar poolen med BAQUACIL så är det tre huvudprodukter

När man behandlar poolen med BAQUACIL så är det tre huvudprodukter Baquacil Upplev nöjet av att bada i en klorfri bassäng.om du beslutar dig för att gå över från klorbehandling kommer du att överraskas av hur lättskött det blir med Baquacil i bassängen.om du ska ta en

Läs mer

GULF SYNTRAC 4T 100% SYNTET SAE 5W-40 och 10W-40

GULF SYNTRAC 4T 100% SYNTET SAE 5W-40 och 10W-40 GULF SYNTRAC 4T 100% SYNTET SAE 5W-40 och 10W-40 100% syntetisk olja till 4-takts mc-motorer. Passar motorer med våt eller torr koppling. Speciellt designad för motorer med hög effekt. API SL, JASO MA/MA2

Läs mer

Instruktionsbok. progra

Instruktionsbok. progra 09-07 års nti gara 3 Instruktionsbok erings v o n e R m progra Kära Pro-Aqua ägare Vi vill gratulera er till köpet av städmaskinen Pro-Aqua. Ni har investerat i en produkt som kombinerar teknisk perfektion

Läs mer

Produktöversikt. Frisk hud satt i system

Produktöversikt. Frisk hud satt i system Produktöversikt Frisk hud satt i system Frisk hud är en god investering Hudvård för alla arbetssituationer Vi producerar sedan 50 år hudskydds- och hudvårdskrämer, handtvätt, krämtvålar och moderna dispensersystem

Läs mer

Så här fungerar din nya rollator

Så här fungerar din nya rollator Viktigt, läs innan användande! SV Så här fungerar din nya rollator Volaris S7 SMART Grattis till din nya rollator! Volaris S7 SMART kommer på många sätt att göra din vardag lättare. För att du ska lära

Läs mer

2015/16 MILJÖSÄKRARE ARBETSPLATSER

2015/16 MILJÖSÄKRARE ARBETSPLATSER 2015/16 MILJÖSÄKRARE ARBETSPLATSER MAKING BETTER WORKPLACES TRYGG OCH SÄKER HANTERING AV MILJÖFARLIGA PRODUKTER OCH AVFALL Gigant har mer än tjugo års erfarenhet som samarbetspartner till industrin i

Läs mer

1+2+3 Tre enkla steg för dig inom kontor, skola, butik, dagis, hotell och restaurant

1+2+3 Tre enkla steg för dig inom kontor, skola, butik, dagis, hotell och restaurant 1+2+3 Tre enkla steg för dig inom kontor, skola, butik, dagis, hotell och restaurant 1+2+3 Tre enkla steg till effektiv rengöring Miljöer och inredning har de senaste åren genomgått en revolution inom

Läs mer

Sioo impregnering. Effektivt träskydd perfekt för altanen, bryggan, panel m.m. Träskydd utan biocider och lösningsmedel

Sioo impregnering. Effektivt träskydd perfekt för altanen, bryggan, panel m.m. Träskydd utan biocider och lösningsmedel Sioo impregnering Effektivt träskydd perfekt för altanen, bryggan, panel m.m. Träskydd utan biocider och lösningsmedel Detta är Sioo impregnering Sioo impregnering är ett miljövänligt, vatten baserat system

Läs mer

BRUKSANVISNING (SE) INNEHÅLLSFÖRTECKNING: 1. FUNKTIONSÖVERSIKT 2. SÄKERHETSANVISNINGAR 3. REKLAMATIONSRÄTT 1. FUNKTIONSÖVERSIKT

BRUKSANVISNING (SE) INNEHÅLLSFÖRTECKNING: 1. FUNKTIONSÖVERSIKT 2. SÄKERHETSANVISNINGAR 3. REKLAMATIONSRÄTT 1. FUNKTIONSÖVERSIKT BRUKSANVISNING (SE) INNEHÅLLSFÖRTECKNING: 1. FUNKTIONSÖVERSIKT 2. SÄKERHETSANVISNINGAR 3. REKLAMATIONSRÄTT 1. FUNKTIONSÖVERSIKT 6 Elektrisk anslutning Fläkten är dubbelisolerad så det krävs ingen jordförbindelse.

Läs mer

Bruksanvisning. Bestic software version 1.0-2.0. Äthjälpmedel. Internet: www.bestic.se

Bruksanvisning. Bestic software version 1.0-2.0. Äthjälpmedel. Internet: www.bestic.se Bruksanvisning Bestic software version 1.0-2.0 Äthjälpmedel Sida 1 (20) Innehållsförteckning 1. Introduktion 2. Säkerhet 3. Produktöversikt 4. Handhavande 5. Äta med Bestic 6. Skötselråd 7. Transport och

Läs mer

Effektiva postemballage och E-handelsförpackningar

Effektiva postemballage och E-handelsförpackningar Effektiva postemballage och E-handelsförpackningar Nyhet! Färgade påsar Bubbelpåsar Denna populära produkt är lätt som luft och skyddande som en kudde. De små bubblorna ger utmärkt skydd för känsliga komponenter

Läs mer

GÖR ETT NYTT KLOKT VAL I SOMMAR!

GÖR ETT NYTT KLOKT VAL I SOMMAR! GÖR ETT NYTT KLOKT VAL I SOMMAR! Sjö&Hav låter dig uppleva naturen fullt ut, utan att lämna några spår. Det gäller också vårt mygg- och fästingmedel. En testvinnare som är fri från DEET, snällare och bättre

Läs mer

Handdukar. Rullar. Dispenser

Handdukar. Rullar. Dispenser Hygienpapper Handdukar. Rullar. Dispenser 1 Hygienpapper Det rätta hygienpappret för varje situation - oberoende av behov Vi är experter på hygienpapper. I vårt sortiment finner du alltid en produkt som

Läs mer

Rengöringsanvisningar

Rengöringsanvisningar och skötsel av lackade och oljade Pergo-parkettgolv HÅLLBART ANVÄNDARVÄNLIGT EFFEKTIVT Varför? Genom att rengöra ditt golv på rätt sätt kan du garantera att ditt köp underhålls på bästa sätt. Produkterna

Läs mer

Cederroth First Aid Första Hjälpen för ögonen

Cederroth First Aid Första Hjälpen för ögonen Cederroth First Aid Första Hjälpen för ögonen Med rätt utrustning har du större chans att rädda ögonen Bevisat mer effektiv än koksaltlösning vid stänk från alkalier och syror. De vanligaste ögonskadorna

Läs mer

VÅRD & OMSORG HYGIENSKA & SLITSTARKA GOLVLÖSNINGAR

VÅRD & OMSORG HYGIENSKA & SLITSTARKA GOLVLÖSNINGAR VÅRD & OMSORG HYGIENSKA & SLITSTARKA GOLVLÖSNINGAR Säkerheten går alltid i första hand Vi har golv anpassade till alla rum på sjukhus och vårdhem. Det är stor skillnad mellan golv och golv. Kulvert, akutmottagning,

Läs mer

Här presenterar vi industriabsorbenter för olika behov

Här presenterar vi industriabsorbenter för olika behov Här presenterar vi industriabsorbenter för olika behov 1.1-1.5 Absorptionsmaterial 1.6 Gångmattor 1.7 TPS matta 1.8 Entreprenadmattor 1.9 Heavy Duty mattor 1.10 Tufftex arbetsplatsmatta 1.11 Combat-Mat

Läs mer

FÖR EN BÄTTRE MILJÖ TILLSAMMANS

FÖR EN BÄTTRE MILJÖ TILLSAMMANS FÖR EN BÄTTRE MILJÖ TILLSAMMANS SÅ HÄR ARBETAR VI På Botkyrkabyggen jobbar vi aktivt med att minska vår miljöpåverkan. Sedan 2010 är vi ett miljöcertifierat företag. Det är ett bevis på att vi uppfyller

Läs mer

UPOFLOOR ZERO INGEN PVC

UPOFLOOR ZERO INGEN PVC ZERO PVC -FRITT GOLV UPOFLOOR ZERO PVC-FRITT GOLV Fritt från PVC, klor och mjukgörare Fritt från ftalater, halogener och tungmetaller Homogen sammansättning Utmärkt hållbarhet Lätt att lägga Ingen vaxning,

Läs mer

Komplett sortiment från TENA. www.tena.nu

Komplett sortiment från TENA. www.tena.nu Komplett sortiment från TENA www.tena.nu TENA Men För män med små till medelstora urinläckage Anatomisk utformning anpassad för män Textilliknande andningsbart material ventilerar värme och fukt Odour

Läs mer

SKÖTSEL- OCH MONTERINGSANVISNING

SKÖTSEL- OCH MONTERINGSANVISNING 1 Version/datum 2007-01-15 SKÖTSEL- OCH MONTERINGSANVISNING AV FUNCTION Tack för att du valde AV Function som din förvaringsmöbel för din audio- och videoutrustning. Den tillverkas i Litauen av skickliga

Läs mer