IDO Badrumskollektion

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "IDO Badrumskollektion"

Transkript

1 2013 IDO Badrumskollektion

2 IDO Badrum arbetar ständigt med produktutveckling. Vi reserverar oss därför för ändringar som har skett sedan katalogen gick i tryck, för färgavvikelser som beror på trycktekniska orsaker, samt för eventuella tryckfel. Lokala skillnader i produktsortimentet kan förekomma. Prisuppgifter i denna katalog är endast rekommenderade, vägledande cirka priser, vilket innebär att lokala prisskillnader kan förekomma.

3 IDO 3

4 4 IDO Innehåll Välkommen till ditt nya badrum! Vårt breda tvättställssortiment börjar på SID 70 Bygga nytt eller renovera? Få hjälp med att välja rätt wc-stol på SID 80 Duschkabin, duschhörna eller en praktisk duschvägg som kan vikas in? Mer information finns på SID 54 Stilrent och plats för viktiga saker. Se vårt breda möbelsortiment på SID18

5 IDO Innehåll 5 IDO designers Inspiration IDO Smart Att planera sitt badrum Sköt om ditt badrum Badrumsmöbler Speglar Badrumsmöbler, detaljerad information Duschar Tvättställ IDO Funktion Wc-stolar Ba dkar Vår badkarskollektion består av både inbyggda badkar och badkar som kan placeras fritt, se SID 90

6 6 IDO Designers IDO DESIGNERS IDO:s badrum är kända för sin höga kvalitet och sina genomtänkta och praktiska detaljer. Vårt goda anseende är inte någon tillfällighet, utan resultatet av ett hängivet arbete av ett multinationellt team med begåvade och kunniga formgivare. Den tyske designern Adolf Babel anser att produkterna inte bara ska handla om konstnärliga värden utan också förenkla livet för användarna. Hans design fokuserar på de tekniska kraven, funktionaliteten och ett kreativt uttryck. Norskfödde Einar Hareide inledde sin designkarriär hos Saab Idag driver Hareide sin egen designbyrå Hareide Designmill, som riktar sig mot ett antal olika branscher och har kontor i norska Moss samt i Göteborg. Badkar IDO Seven D Image Kaarle Holmberg är en finsk designer vars verk har vunnit internationellt erkännande och en mängd priser. Han har även föreläst om möbeloch inredningsdesign och därigenom kunnat dela med sig av sin erfarenhet till sina studenter och betona vikten av kvalitet i såväl design som tillverkning. IDO Seven D badrumsmöbler och porslinsserie samt porslinsserie IDO Mosaik, IDO Shape och IDO Wave.

7 IDO Designers 7 Italienskfödde Antonio Citterio grundade sin första designbyrå Hans design finns representerad i de permanenta samlingarna hos Museum of Modern Art i New York, Centre Pompidou i Paris och Museum of Architecture and Design i Chicago. Porslinsserierna Pozzi-Ginori Join och Easy Den svenska inredningsdesignern Fredrik Wallner driver den Stockholmsbaserade designbyrån CODE. Wallner har arbetat som inredningsdesigner för IKEA. Han arbetar också med andra framstående nordiska designoch fastighetsutvecklingsföretag. Badrumsmöbler IDO Trend och IDO Select IDO Showerama 8-5 Hareide Design formger allt från möbler till bilar. Företaget har vunnit ett flertal internationella designpriser och man kan bland annat bekanta sig med deras alster på en permanent utställning på Moderna museet i New York. Den nya duschkabinen IDO Showerama 8-5 har designats på Hareide Designs byrå i Göteborg av Dan Sevaldson. Syftet var att skapa en duschkabin som liknar en möbel och som passar till alla inredningsstilar.

8 8 IDO Scandinavian modern Ska båda utföra sina morgonbestyr på en gång? Badrumsmöbeln IDO Seven D i det här badrummet har två tvättställ, vilket är både en praktisk och vacker lösning. Se sid 77. IDOs produkter är ett säkert val, då de har tagits fram för nordiska badrum och uppfyller alla krav och standarder.

9 IDO Scandinavian modern 9 IDO SCANDINAVIAN MODERN Mörkt trä, vitt porslin, rena linjer och djärva former. Det här badrummet representerar nordisk elegans när den är som bäst. Den minimalistiska stilen fungerar också i praktiken eftersom det stora spegelskåpet och det vackra underskåpet håller ordning på sakerna. Den vägghängda wc-stolen IDO Seven D Image med svart sits och en svart tryckknapp. Se sid 84. De rena linjerna och den enkla stilen återkommer i allt, från tvättstället till glashyllan.

10 10 IDO Romantic Vill du ha lite romantik i ditt badrum? Använd ljusa färger på möblerna och mjuka former på porslinet. Göm undan vardagsprylarna i skåp och lådor och låt vackra handdukar, tvålar och prydnadsföremål ligga framme för att skapa en stämningsfylld atmosfär.

11 IDO Romantic 11 IDO ROMANTIC Ett vackert badrum är en investering som du kan njuta av varje dag. Morgonbestyren, kvällsbadet och alla små vardagssysslor blir en glädje i ett badrum som inretts i din smak. Ett badrum från IDO behåller dessutom sin skönhet länge tack vare den höga kvaliteten på materialen. Små detaljer kan också glädja ögat. Inlinehandtagen på möblerna i serien IDO Select är utformade som en del av luckorna och lådorna. IDO Select finns på sidan 32

12 12 IDO Classic Trä möter porslin och andra naturmaterial i ett klassiskt badrum. CLASSIC Trots att den golvmonterade wc-stolen är av traditionellt snitt är den modern och har inga onödiga fogar och mellanrum som samlar smuts. Se sid 83.

13 IDO Classic 13 Serien IDO Trend framhäver den lugna och dämpade elegansen i badrummet på ett vackert sätt. Ett av materialen är alm, som verkligen kommer till sin rätt på möblernas stora, rena ytor. Se sid 26. Ett klassiskt badrum har vackra träytor, varma färger och tydliga former. Det står sig genom tiden och livet och är fortfarande vackert efter många år.

14 14 IDO Smart IDO Smart är det gemensamma namnet på alla innovationer i IDO:s wc-stolar, möbler, duschar, badkar och andra badrumsprodukter som underlättar vardagen. De släta ytorna, rena linjerna och genomtänkta detaljerna har alla samma syfte: att underlätta städningen av badrummet! Alla tvättställ och wc-stolar i serien IDO Seven D har fått en ny, slätare glasyr som gör att mindre smuts samlas på ytan. Det gör dem lätta att hålla rena. Den nya IDO Smart-glasyren finns också på dolda ytor. WC-stolen är glaserad även under spolkanten och tvättstället inuti bräddavloppet. Alla wc-stolar i IDO Seven D serien har en inbyggd Fresh wc- funktion, som automatiskt doserar ut lagom mycket fräsch doft vid varje spolning. WC-staven placeras i cisternen så att t.ex. barn inte kommer åt den.

15 IDO Smart 15 IDOSMART Vårt avancerade bräddavloppssystem gör att vattnet kan stiga ända upp till karets kant. IDO Showerclean är ett effektivt medel avsett för rengöring av duschar och resten av badrummet. Säg farväl till fläckar och kalkavlagringar. IDO Showerclean innehåller inga fosfater och är därför ett miljövänligt alternativ. Sitsarna med Quick Release gångjärn i serien IDO Seven D är mycket enkla att ta loss vid rengöring.

16 16 IDO Att planera sitt badrum ALLT BÖRJAR MED PLANERING Innan man bygger eller renoverar ett badrum ska man alltid börja med en noggrann planering. För att få ett garanterat vackert, praktiskt och säkert slutresultat bör man ta hjälp av fackmän för att t.ex få rätt fuktspärrar och fall på golvet. Börja med bilder Planera badrummet genom att göra en ritning av rummet på till exempel rutat papper. På ritningen markerar du var dörrar, fönster, rör och avlopp ska sitta. Duschen och wc-stolen måste normalt sett placeras utifrån var de nuvarande rören finns, men badrumsmöbler kan ha en friare placering. Om du har svårt att bestämma dig för vilken atmosfär du vill skapa i ditt nya badrum kan du prova att klippa ut inspirationsbilder ur olika tidningar. Titta närmare på bilderna för att se vad det är du gillar. Är det färgen på väggar eller golv, belysningen, möbelmaterialet eller den djärva designen på badkaret eller duschkabinen? Även små badrum kan vara funktionella Ju mindre ditt badrum är, desto viktigare blir inredningen. Även ett litet utrymme kan bli ett funktionellt badrum med rätt badrumsmöbler titta bara på tvättstället på sid 78 som har plats för en liten tvättmaskin undertill. Om du drömmer om ett badkar kan en badkarsskärm vara ett bra sätt att spara utrymme i ett litet badrum. Då behöver du inte någon separat duschkabin eller duschhörna och kan låta dina drömmar bli verklighet även i ett litet badrum. Ta hjälp av proffs Att bygga och renovera ett badrum kräver kunskap och skicklighet. VVS-installatörer vet hur man ska göra med fuktspärrar och golvfall. Elinstallationer måste enligt lag utföras av en behörig elektriker.

17 IDO Sköt om ditt badrum 17 Ett vackert och funktionellt badrum är en investering som höjer både levnads - standarden och bostadens värde. Följ våra tips för att ta hand om ditt ba drum på ett bra sätt tt. Möbler Alla våra skåpstommar och fronter är gjorda av fuktbeständiga material. De tål dock inte vatten under längre tid, så alla badrumsmöbler bör placeras på tillräckligt stort avstånd från duschar och badkar. Det är också viktigt att torka bort vattenstänk med en torr trasa. Dusch Torka av duschväggarna efter att du har duschat för att underlätta underhållet. Rengör duschen med ett milt rengöringsmedel. Om duschkaret skulle repas eller tappa färg kan du polera det med polish och vaxa det. Djupare repor kan slipas bort. Våra duschkabiner har praktiska hjul som gör att kabinen enkelt kan flyttas när du behöver städa under den. Våra duschkar har en avtagbar frontpanel som gör rengöringen ännu enklare. Wc-stolar och tvättställ När vi tagit fram våra keramiska produkter har vi varit extra noggranna med att de ska vara enkla att rengöra. Våra tvättställ och wc-stolar av porslin är lätta att hålla rena med ett milt rengöringsmedel. Alla tvättställ och wc-stolar i serien IDO Seven D har nu också fått en ny, slätare glasyr som gör att mindre smuts samlas på ytan. Badkar Badkaret bör rengöras med ett milt rengöringsmedel och en mjuk trasa för att undvika repor i ytan. Repor i badkar av sanitetsakryl kan dock oftast slipas och poleras bort. Vad ska man göra om något skulle gå sönder? Behåll alltid dina kvitton. Vänd dig till den butik eller installatör som du har inhandlat produkterna från. Alla våra produkter har minst två års garanti. Garantin täcker alla konstruktions- och tillverkningsfel samt materialbrister som uppkommer under garantiperioden. Välj en pålitlig installatör som erbjuder garanti på utfört arbete. Var hittar man reservdelar? Genom att använda våra produkter korrekt och underhålla dem regelbundet har du glädje av dem under många år. Vi har också ett stort urval av reservdelar för alla våra produkter. För mer information om reservdelar, se monterings- och skötselanvisningar som medföljer produkten. Fosfatfria IDO Showerclean är ett miljövänligt val vid rengöring av duschar och hela badrum.

18 18 IDO Badrumsmöbler Skåp och färgsättning är ofta det som märks mest i badrumsinredningen. Om du vill sätta lite fart på tillvaron kan du välja färgglada eller högblanka fronter till dina badrumsmöbler. Föredrar du en mer dämpad stil kan du välja våra lådor eller luckor i trä. Tänk på placeringen Färg och material är naturligtvis en fråga om smak, men placeringen av dina badrumsmöbler är framför allt en fråga om funktion. Alla våra skåpstommar och fronter är gjorda av fuktbeständiga material och har olika typer av fuktavvisande ytbehandlingar som gör det lättare att hålla möblerna rena. Alla våra badrumsmöbler av trä skyddas av tålig syrahärdande klarlack. Våra badrumsmöbler klarar visserligen fukt bra, men bör inte exponeras för vatten någon längre tid. Därför bör du placera skåpen på tillräckligt avstånd från duschar och badkar. Torka bort vattenstänk med en torr trasa efter användning. IDO skåpstommar levereras färdigmonterade Alla våra skåpstommar levereras färdigmonterade, vilket gör dem enkla att installera. Enda undantaget är serien IDO Smart där skåpen levereras i platta paket, för att göra dem mer kostnadseffektiva. De allra flesta möbler som vi har i vårt sortiment monteras enkelt på vägg med medföljande monteringsskenor och justerbara upphängningsbeslag som sitter färdigmonterade i skåpstommarna. Vid behov finns stödben som tillval. Skapa atmosfär med belysning Våra speglar och spegelskåp har fluoresce rande lysrör som efterliknar dagsljusets färgtoner. De flesta speglar och spegelskåp har lysrör med en färgtemperatur som efterliknar dagsljuset. Det är ett ärligt ljus som underlättar make-up. LEDbelysningen under spegelskåpen i serien IDO Select ger tillräckligt med ljus för tvättstället, men har samtidigt minimal elförbrukning. För mer information besök

19 IDO Badrumsmöbler 19 Serien IDO SEVEN D ger ditt badrum rena linjer och ett fräscht intryck. Badrumsmöblerna är 400 mm djupa och finns i svart ask och vitt. IDO SevenD SID I serien IDO TREND möter nordisk renhet italiensk minimalism. Badrumsmöblerna är 500 mm djupa och finns i vitt, grått, svart ask och alm. IDO Trend SID Levande trä Träets skönhet ligger i dess levande karaktär. Utseendet kan variera beroende på till exempel trädens ålder eller växtplats. Färgen och träets naturliga struktur kan i verkligheten därför skilja sig något från det du sett i katalogen eller butiken. Allt eftersom träet åldras mognar dess färg och blir mörkare. Se våra material på sid 45.

20 20 IDO Badrumsmöbler IDO Select SID Endast fantasin sätter gränser i serien IDO SELECT. Badrumsmöblerna finns i tre olika djupmått Small 320 mm, Medium 370 mm och Large 490 mm och i nästan olika färger! Komplettera helheten med lådfronter, luckor och handtag efter egen smak.

21 IDO Badrumsmöbler 21 IDO Renova SID IDO RENOVA är ett kommodpaket för mindre badrum. Möblerna har ett djup på mm och finns i färgerna grått, vitt och ek. IDO Smart SID 42 IDO SMART är en omonterad och kostnadseffektiv möbelserie för såväl små som stora badrum. Möblerna finns i färgerna vitt, valnöt och ek och är 320 mm djupa.

22 22 IDO Badrumsmöbler IDO Seven D Serien har formgivits av Kaarle Holmberg. IDO Planspegel med lysrörsbelysning B 800, H 640 Högskåp B 300, H 1620, D 395 IDO Seven D möbeltvättställ B 800, H 70, D 400 IDO Showerama x 900 mm Underskåp B 800, H 450, D 395 IDO Seven D Miljö 119 Underskåp inkl. tvättställ: ,- Planspegel: 4.852,- Högskåp: 7.692,- Seven D-serien är konstruerad för att fungera i vardagen. Med ett djup begränsat till 400 mm är dessa möbeltvättställ och skåp perfekta för svenska trånga badrum. Möbeltvättställ med raka linjer, handtagslösa fronter och inbyggd spegelbelysning gör den här serien modern. Finns i äkta svart ask och tidlöst vitt.

23 IDO Badrumsmöbler 23 Förutom möbler innehåller produktfamiljen IDO Seven D även en rad stilrena tvättställ. De finns på sid 77 Som tillval finns hyllan i frostat glas, vilket ger mer utrymme. Med det här skåpet får ditt badrum extra förvaringsutrymme. Båda lådorna kan dras ut helt. Lådinredning till övre låda för förvaring av make-up och andra föremål medföljer. Lådinredning till undre låda finns som tillval. Här behövs det inga handtag. Istället har den mjuk stängande dörren och lådfronten greppkanter som ger gott om plats för fingrar och ett bra grepp.

24 24 IDO Badrumsmöbler Spegelskåp, aluminium B 1200, H 550, D 120 Det här spegelskåpet har lysrörsbelysning i matt aluminium, som riktar bra ljus mot möbeltvättstället nedanför och sprider ett stämningsskapande ljus upp mot taket. Ljuset i lampan simulerar dagsljus, vilket underlättar vid make-up. Spegelskåpets stomme är i matchande aluminium och levereras med ett eluttag. Det här skåpet finns i samma bredd som tvättställen IDO Seven D (800, 1000 och 1200 mm). IDO Seven D möbeltvättställ B 1200, H 70, D 400 Underskåp, Svart ask B 1200, H 450, D 395 IDO Seven D Miljö 106 Underskåp inkl. tvättställ: ,- Spegelskåp: 8.898,- IDO Seven D Underskåpet och den väggmonterade hörnspegeln rymmer mer än du anar. Som tillbehör till hörnspegeln finns hyllor i frostat glas, som du fäster direkt i väggen. För mer information besök IDO Seven D Miljö 118 Tvättställ: IDO Seven D B 430, H 170, D 505 Underskåp i svart ask, B 300, H 500, D 300 Underskåp inkl. tvättställ: 5.683,- (välj mellan höger- eller vänsterlucka) Spegel med glashyllor: 3.403,- Kublampa: 1.152,- Alla priser är rekommenderade cirka priser inklusive moms.

25 IDO Badrumsmöbler 25 En mer organisk och mjukare form med rundade fronter i trä. Överskåp B 500, H 500, D 200 Spegelskåp, aluminium B 500, H 600, D 140 IDO Seven D tvättställ B 560, D 440, H 170 IDO Seven D wc B 360, H 850, D 650 Underskåp B 500, H 500, D 390 IDO Seven D Miljö 99 Underskåp inkl. tvättställ: 4.853,- Spegelskåp: 3.652,- Överskåp: 3.115,- Porslinsprodukterna i serien IDO Seven D har en ny, ännu SLÄTARE GLASYR som gör det lättare att hålla rent wc-stolarna och tvättställen.

26 26 IDO Badrumsmöbler IDO Trend Formgiven av Fredrik Wallner Planspegel B 900, H 640, D 38 Högskåp, alm B 350, H 1620, D 350 IDO Wave möbeltvättställ B 900, H 70, D 500 Underskåp, alm B 890, H 500, D 485 Designa ditt drömbadrum med möblerna i serien IDO Trend. Fullständiga måttuppgifter och priser finns på sid 48 IDO Trend Miljö 114 Underskåp inkl. tvättställ: ,- Planspegel: 4.852,- Högskåp: 8.007,-

27 IDO Badrumsmöbler 27 Utom synhåll, men ändå i ordning. IDO badrumsmöbler erbjuder bra med förvaring för make-up och annat. Som namnet avslöjar lever IDO Trend med tiden. Här kombinerar alm de bästa egenskaperna hos äkta trä: det är hårt, hållbart och har en oerhört vacker struktur. Nordisk renhet med influenser av italiensk minimalism är ord vi tycker kan beskriva vår serie badrumsmöbler för lite större badrum som vi gett namnet IDO Trend.

28 28 IDO Badrumsmöbler En stil som representerar de senaste nordiska trenderna. IDO Trend finns i vitt, grått, svart ask och alm. Planspegel B 600, H 640, D 38 IDO Trend IDO Wave möbeltvättställ B 600, H 70, D 500 IDO Seven D wc B 360, D 650, H 850 Underskåp B 590, H 500, D 485 IDO Trend Miljö 115 Underskåp inkl. tvättställ: 8.801,- Planspegel: 4.589,-

29 IDO Badrumsmöbler 29 Serien IDO Trend har blivit ännu mer elegant då möblernas luckor och lådor fungerar utan handtag det räcker att trycka lätt på dem. Denna stilrena IDO-spegel matchar möblerna i IDO Trend perfekt. Spegelns mått och priser finns på sid 47 Allt ligger bokstavligt talat inom räckhåll i lådan under tvättstället. Smart design gör att även detta utrymme kan användas för förvaring.

30 30 IDO Badrumsmöbler Möblerna i serien IDO Trend kan monteras på väggen och behöver inga stödben. Slutresultatet är luftigt och lätt och gör städningen till en fröjd eftersom golvet blir lätt att torka av. Planspegel B 600, H 640, D 38 IDO Wave möbeltvättställ B 600, H 70, D 500 IDO Trend Underskåp B 590, H 500, D 485 IDO Trend Miljö 116 Underskåp inkl. tvättställ: 8.801,- Planspegel: 4.589,- Högskåp: 6.274,-

31 IDO Badrumsmöbler 31 Högskåp B 350, H 1620, D 350 Om ditt drömbadrum går i dämpat grått kan du matcha med den mörkgrå sitsen till din IDO Seven D wc-stol, sid 88 Ska båda utföra kvällsbestyren på samma gång eller göra sig i ordning samtidigt på morgonen? Underskåpet IDO Trend och badrumsmöbeln IDO Wave bildar en elegant helhet för två personer och kompletteras perfekt av vår nya spegel. IDO Trend Miljö 117 Möbeltvättställ: IDO Wave B 1200, H 70, D 500 Underskåp: Svart ask B 1190, H 500, D 485 Planspegel: B 1200, H 640, D 38 Underskåp inkl. tvättställ: ,- Planspegel: 5.198,- Alla priser är rekommenderade cirka priser inklusive moms.

32 32 IDO Badrumsmöbler Måtten på möblerna i serien IDO Select Serien har formgivits av Fredrik Wallner. Möblerna i serien IDO Select delas in i tre grupper efter djup. IDO Select Small är avsedd för små badrum och är endast 320 mm djup. Medium är 370 mm djup. Om du har mer utrymme kan du välja IDO Select Large, som är 490 mm djup. Samtliga möbler har samma bredd, d.v.s. 600, 900 och mm. Tvättställ som passar IDO Select finns på sid 77. Välj mellan utdragslåda eller luckor till underskåpet. Small 320 mm Medium 370 mm Large 490 mm Glöm inte beställa handtag. Se sid = = =900

33 IDO Badrumsmöbler 33 IDO Select NCS-kulörer Unik stil i ett unikt badrum! Nu kan du göra om ditt badrum helt i din personliga stil. Med cirka 2000 NCS-kulörer att välja bland kan du skapa dina egna badrumsmöbler i de kulörer och kombinationer som du önskar. Vill du t.ex. matcha din IDO Select möbel i samma kulör som duschkabinen IDO Showerama 8-5 så är den röda kulören NCS-S 2570-Y90R och den svarta S 9000-N. Samtliga handtags- och luckmaterial i serien IDO Select presenteras på sid Välj din egen NCSkulör på lådorna eller luckorna (gäller ej skåpstommar). Leveranstiden är ca 6 veckor (endast skriftliga beställningar mottages). Kulörförslag front NCS S 3055-R30B Kulörförslag front NCS S 1070-R10B

34 34 IDO Badrumsmöbler IDO Select Small Den mörkgråa färgen passar perfekt ihop med handtagen och ramen i aluminium på högskåpets dörr. Hög skåpet finns i två varianter: en med hyllor i frostat glas, LED-belysning och inbyggt eluttag och en enklare utan LED-belysning och uttag. Sidoskåpet har mjukstängande låda och mjukstängande lucka. Som namnet antyder tar sig IDO SELECT SMALL an de utmaningar som de ofta kompakta nordiska badrummen utgör. Trots ett djup på bara 320 mm ger skåpen förvånansvärt stort förvaringsutrymme, så att ett litet skåp ändå kan vara praktiskt. Det breda utbudet av fronter och handtag gör att du kan skapa en stil som matchar ditt övriga badrum. IDO Select Small kombineras med IDO Shape möbeltvättställ, som finns i bredderna 600, 900 och 1200 mm. Spegelskåp med lysrörsramp B 891, H 695, D 140/220 Högskåp B 297, H 1830, D 320 IDO Shape möbeltvättställ B 900, H 70, D 330/435 Underskåp med lådor Mörkgrå, slät B 594, D 620, H 320 Sidoskåp med låda Mörkgrå, slät B 297, D 620, H 320 Handtag Aluminium IDO Select Small Miljö 86 Underskåp inkl. tvättställ: ,- Spegelskåp: ,- Högskåp: 8.153,-

35 IDO Badrumsmöbler 35 IDO Select Small Miljö 85 Möbeltvättställ: IDO Shape B 600, H 70, D 330/435 Underskåp med lådor: valnöt, B 594, H 620, D 320 Överskåp: B 477, H 297, D 200 Handtag: Blank krom Total bredd: ca 1700 mm Underskåp inkl. tvättställ: 7.288,- Spegelskåp: 7.743,- Överskåp: 2.593,-/st Högskåp: 3.945,- Select underskåp med lådor har en stor mjukstängande låda och inre självstängande låda för mindre före mål. Ytterligare möjlig heter till avdelning finns som tillval för den större lådan. LED-lamporna sitter bakom de frostade glashyllorna, vilket gör så att ljuset flödar igenom dem. IDO Select Small Miljö 87 Möbeltvättställ: IDO Shape B 1200, H 70, D 330/435 Underskåp med lådor: högblank vit, B 594, D 620, H 320 Sidoskåp med låda: högblank vit, B 297, D 620, H 320 Handtag: och högblank vit Underskåp inkl. tvättställ: ,- Spegelskåp: ,- Alla priser är rekommenderade cirka priser inklusive moms.

36 36 IDO Badrumsmöbler Planspegel med lysrörsbelysning B 1200, H 900, D 30 IDO Select Medium är perfekt för mer rymliga badrum och ger mycket förvaringsutrymme tack vare ett djup på 370 mm. Det breda utbudet av fronter och handtag gör att du kan skapa en stil som matchar ditt övriga badrum. IDO Select Medium kombineras med IDO Mosaik möbeltvättställ, som finns i bredderna 600, 800, 900 och 1200 mm. IDO Select Medium IDO Mosaik möbeltvättställ B 1200, H 70, D 385/500 Underskåp med lådor Svart ask B 594, D 650, H 370 Sidoskåp med låda Svart ask B 297, D 650, H 370 Handtag Blank krom IDO Select Medium Miljö 91B Underskåp inkl. tvättställ: ,- Planspegel: 5.198,-

37 IDO Badrumsmöbler 37 IDO Select Medium Miljö 89 Möbeltvättställ: IDO Mosaik B 600, H 70, D 385/500 Underskåp med lådor: vit, slät B 594, D 650, H 370 Handtag: Aluminium Underskåp inkl. tvättställ: Planspegel: 3.075,- Den infällda LED-belysningen är energi effektiv och håller länge. Spegel dörrarnas nedre del har behandlats, så att de kan öppnas och stängas utan att du behöver oroa dig för att lämna fingeravtryck på glaset. (Detalj till miljö 108). Det symmetriska möbeltvättstället IDO MOSAIK 900 mm med bassäng i mitten har praktiska avställningsytor på båda sidor om bassängen. Naturligtvis tillverkat i hårt och blankt sanitets porslin. Spegelskåpets övre lampa simulerar dagsljus för att underlätta make-up. (Detalj till miljö 108). IDO Select Miljö 108 Tvättställ: IDO Mosaik B 900, H 70, D 385/500 Underskåp med låda: mörkgrå, slät, B 891, D 650, H 370 Handtag: Underskåp inkl. tvättställ: 8.497,- Spegelskåp: ,-

38 38 IDO Badrumsmöbler IDO Select Large NYHET Med ett skåpdjup på 490 mm är IDO Select Large en generös men ändå elegant lösning för de rymligaste badrummen. Det breda utbudet av fronter och handtag gör att du kan skapa en stil som matchar ditt övriga badrum. IDO Select Large kombineras med IDO Wave möbeltvättställ som finns i bredderna 600, 900 och 1200 mm. Planspegel B 1200, H 900, D 20 IDO Wave möbeltvättställ B 1200, H 70, D 500 Underskåp med lådor, Vit B 594, D 490, H 620 Sidoskåp med låda, Vit B 297, D 490, H 620 IDO Select Large Miljö 92 Total bredd: ca 1200 mm Underskåp med tvättställ: ,- Planspegel: 5.375,-

39 IDO Badrumsmöbler 39 IDO Select Large Miljö 120 Möbeltvättställ: IDO Wave, B 600, H 70, D 500 Underskåp med låda: Grå, NCS 5000 B 594, H 620, D 490 Överskåp: Grå, NCS 5000, B 477, H 297, D 200 Total bredd: ca 1300 mm Underskåp inkl. tvättställ: 7.558,- Spegelskåp: 5.600,- Överskåp: 2.335,- Standardfärg för fronter med Inline handtag är vit. Välj också mellan grå NCS 5000 eller valfri kulör i NCS skalan för IDO Select möbler. NYHET Kantlisterna på spegeln har spegelglaseffekt, vilket ger ett mer stilrent intryck. och andra färger. Bekänn färg! I IDO Select serien kan du välja fritt vilken färg du vill i NCS skalan. IDO Select Large Miljö 113 Möbeltvättställ: IDO Wave B 900, H 70, D 500 Underskåp med låda: vit B 891, H 620, D 490 Överskåp: vit B 477, H 297, D 200 Handtag: krom Underskåp inkl. tvättställ: 9.031,- Planspegel: 3.625,- Överskåp: 2.258,-/st

40 40 IDO Badrumsmöbler NYHET Överskåp Renova Plus B 297, H 635, D 133 Spegelskåp LED, Vit B 560, H 635, D 133/240 IDO Renova IDO Plus tvättställ Underskåp Renova Plus Vit, B 535, H 620, D 320 IDO Renova finns även i grått, samt i bredd 600 mm. IDO Renova Miljö 121 Underskåp inkl. tvättställ : 2.715,- Spegelskåp: 4.825,- Överskåp: 1.560,- Alla priser är rekommenderade cirka priser inklusive moms.

41 IDO Badrumsmöbler 41 IDO Renova är färdigmonterade, mindre möbel paket för det lilla badrummet eller gäst toaletten. I Renovapaketen ingår tvättställ, underskåp med luckor eller lådor, och handtag i matt krom. Välj mellan släta fronter i vitt, grått eller ek, eller fasettslipade luckor i vitt. Du kan enkelt komplettera din möbel med något av våra spegelskåp i samma serie. NYHET IDO Renova Plus Miljö 122 Tvättställ: B 600, H 175, D 330/435 Underskåp med låda: grå B 594, H 620, D 320 Högskåp: grå B 300, H 1830, D 320 Handtag: Total bredd: ca 110 mm Underskåp inkl. tvättställ: 4.375,- Planspegel: 3.075,- Högskåp: 2.825,- Badrummet är lätt att hålla rent när allt har sin plats. Tillbehören i serien IDO Renova inkluderar bland annat en praktisk utdragbar korg, som kan användas både till rena handdukar och smutstvätt.

42 42 IDO Badrumsmöbler IDO Smart IDO Classic Som alla våra möbler är serien IDO Smart både väldesignad och funktionell. IDO Smart är omonterad och levereras på ett kostnadseffektivt sätt i platta paket utan att göra avkall på kvaliteten. IDO Smart finns även i valnöt och ek, samt i bredderna 900 och 1200 mm. Enkelt är vackert. Skapa stil och funktion även i ett litet badrum med den öppna hyllan IDO Classic. Finns även i ek. Perfekt för t.ex. gäst wc:n. Spegelskåp B 600, H 670, D 133/251 Högskåp B 300, D 1830, D 321 IDO Shape möbeltvättställ B 600, H 70, D 330/435 IDO Classic Miljö 79 Tvättställ: IDO Minislim, B 500, D 220/275 Spegelskåp: B 500, H 600, D 140 Öppen hylla: mörk ek, B 470, H 300, D210 Öppen hylla inkl. tvättställ: 3.592,- Spegelskåp: 3.652,- Underskåp med lådor Vit, B 593, H 646, D 321 IDO Smart Miljö 507 Underskåp inkl. tvättställ: Spegelskåp: 3.588,- Högskåp: 2.800,-

43 IDO Badrumsmöbler 43 IDO Speglar Spegeln är en viktig del av badrummets inredning, den ger rummet rymd och lyser upp rummet på ett vackert sätt. Den är kort sagt pricken över i i ditt badrum. IDO:s kollektion innehåller speglar för alla slags badrum. Dessutom kan du välja typ och storlek på spegeln så att den passar just dina behov, och komplettera sedan med en passande allmänbelysning. Halogenbelysning ger ett behagligt och varmt ljus. IDO Planspegel med LED belysning. Finns i bredder 600, 800, 900, 1000 och 1200 mm. Spegelskåpets övre lampa simulerar dagsljus för att underlätta make-up. IDO Spegel med lysrörsbelysning. Finns i bredder 600, 800, 900, 1000 och 1200 mm. IDO Spegelskåp, bredd 500 mm. LED belysning skapar ett stämningsfullt ljus i badrummet. IDO Spegelskåp med lysrörsbelysning och LED tvättställsbelysning. Finns i bredder 594, 891 och 1188 mm. IDO Spegelskåp med halogenramp, bredd 560 mm. Infälld LED belysning är energieffektiv och håller länge.

44 44 IDO Badrumsmöbler IDO Select och Classic handtag A B K D C F E L M G N H I J O P Q R Det finns många IDO handtag att välja mellan, efter som handtaget är en mycket viktig del av möbeln. Det avgör hur badrumsmöbeln känns när du öppnar och stänger. Hos din återförsäljare kan du känna efter hur de olika modellerna sitter i handen. Blunda och fundera på om du tycker mer om den mjuka känslan på runda handtag eller stabiliteten hos kantiga. IDO nr. Material Mått c/c Rek.ca.pris inkl. moms. A Rostfritt stål L175, B12, D35 96 mm 157,- A Rostfritt stål L207, B12, D mm 168,- B Rostfritt stål L182, B16, D mm 160,- C Aluminium L160, B12, D31 96 mm 95,- D Rostfritt stål L205, B14, D mm 160,- E Krom L136, B mm 218,- F Vit L329, B9, D mm 218,- F Svart L329, B9, D mm 218,- F Aluminium L329, B9, D mm 218,- F Krom L329, B9, D mm 218,- G Aluminium L295, B mm 147,- G Aluminium L592, B mm 229,- H Matt krom B23, H26 63,- I Aluminium L40, B40 32 mm 72,- J Krom L40, B40 32 mm 72,- K Vit L137, B9, D mm 113,- L Svart L137, B9, D mm 113,- M Krom L137, B9, D mm 113,- N Aluminium L137, B9, D mm 113,- O Vit L41, B9, D28 32 mm 89,- P Krom L41, B9, D28 32 mm 89,- Q Svart L41, B9, D28 32 mm 89,- R Aluminium L41, B9, D28 32 mm 89,-

45 IDO Badrumsmöbler 45 IDO Material IDO SEVEN D IDO TREND Svart ask (fanér) Vit (målad) Svart ask (fanér) Alm (fanér) Vit (målad) Mörkgrå (målad) IDO SELECT Vit, slät (målad) Vit högblank, slät (folie) Mörkgrå, slät (målad) Valnöt, slät (fanér) Svart ask, slät (fanér) Inline IDO RENOVA och andra färger. NCS Kulörförslag front, slät (NCS S 5040-R40B) Vit, fasett (målad) Ek, slät (melamin) Vit, slät (målad) Grå, slät (melamin) IDO SMART IDO CLASSIC Vit, slät (målad) Ek, slät (melamin) Valnöt, slät (melamin) Ek (fanér) Mörk ek (fanér) IDO SEVEN D Spegelskåp 2 glas hyllor, eluttag 230 V, IP44, T5, aluminiumram MÅTT B 800, H 550, D 120 B 1000, H 550, D 120 B 1200, H 550, D 120 PRODUKTNR WATT 14W 21W 28W PRIS 7.450, , , Spegel med inbyggd ljusrörbelysning. IP W, T MÅTT B 800, H 640, D 38 B 1000, H 640, D 38 B 1200, H 640, D 38 PRODUKTNR PRIS 4.852, , ,- IDO Planspegel LED Kantlister med spegelglaseffekt. Levereras med transformator, LED-lampa (1.10W), IP MÅTT B 800, H 900, D 20 B 1000, H 900, D 20 B 1200, H 900, D 20 PRODUKTNR WATT 10W LED 10W LED 2 x 10W LED PRIS 3.375, , ,-

46 46 IDO Badrumsmöbler IDO SEVEN D Glashylla frostat glas / aluminium, inkl. väggfästen i aluminium MÅTT B 800, H 6, D 100 B 1000, H 6, D 100 B 1200, H 6, D 100 PRODUKTNR PRIS 873, , ,- IDO Seven D möbeltvättställ i porslin, vit MÅTT B 800, H 70, D 400 B 1000, H 70, D 400 B 1200, H 70, D 400 PRODUKTNR PRIS 3.417, , ,- Underskåp för möbeltvättställ. Levereras med 2 mjukstängande lådor med monterade fronter med greppkant, vattenlås och avloppsrör MÅTT B 800, H 450, D 395 B 1000, H 450, D 395 B 1200, H 450, D 395 FÄRG PRODUKTNR. PRIS PRODUKTNR. PRIS PRODUKTNR. PRIS Vit , , ,- Svart ask , , ,- Högskåp med dörr och lådfront med fasade greppkanter samt 2 flyttbara glashyllor Överskåp med monterad lyftlucka med fasad greppkant och flyttbar glashylla. 295 Lådinredning Justerbart system med 1 reling och 4 lådavdelare för underskåp 97925, och MÅTT B 300, H 1620, D 395 B 600, H 300, D 182 FÄRG PRODUKTNR. PRIS PRODUKTNR. PRIS Vit , ,- Svart ask , ,- MÅTT B 800 B 1000 B 1200 PRODUKTNR PRIS 907, , ,- Produktinformation för IDO Seven D badrumsmöbler Svart ask tillverkas av träfanérad fukttrög spånskiva (P5) som ytbehandlas med bets och syrahärdande halvblank klarlack. Vit tillverkas av MDF-board (P3) som ytbehandlas med syrahärdande halvblank lackfärg. Underskåp har lådfronter i Svart ask som tillverkas av formpressad skiktlimmad askfanér som betsas och klarlackas med syrahärdande halvblank klarlack. Lådfront i Vit tillverkas av formpressad skiktlimmad björkfanér som målas med syrahärdande halvblank lackfärg Planspegel Överskåp med lyftlucka och handtag i alu minium (c/c 192 mm). Vit skåpstomme Spegelskåp med eluttag 230V och ljusrörsbelysning 8W,T5, IP44. 2 flyttbara glashyllor. Dubbel sidig, vändbar vänster- eller högerhängd spegeldörr. MÅTT B 400, H 670, D 15 B 500, H 500, D 200 B 500, H 600, D 140 FÄRG PRODUKTNR. PRIS PRODUKTNR. PRIS PRODUKTNR. PRIS Vit , , ,- Svart ask , Alla priser är rekommenderade cirka priser inklusive moms.

47 IDO Badrumsmöbler 47 IDO SEVEN D 500 IDO Seven D tvättställ Underskåp för IDO Seven D tvättställ Med 1 låda och 1 handtag i aluminium (c/c 192 mm). OBS! Vit skåpstomme. MÅTT B 560, H 170, D 440 B 500, H 500, D 390 B 400, D Glashylla Inkl. väggfästen i aluminium. FÄRG PRODUKTNR. PRIS PRODUKTNR. PRIS PRODUKTNR. PRIS Vit , ,- Svart ask ,- Frostat glas , Hörnspegel Vänster 285 Hörnspegel Höger Hörnhylla fästes i vägg OBS! 3 st hyllplan i en förpackning. MÅTT B 285, H 750 B 285, H 750 B 200, H 6, D 200 FÄRG PRODUKTNR. PRIS PRODUKTNR. PRIS PRODUKTNR. PRIS Spegel , ,- Frostat glas ,- IDO Seven D hörntvättställ Hörnunderskåp för IDO Seven D hörntvättställ 11117, höger Hörnunderskåp 500 för IDO Seven 500 D hörntvättställ 11117, vänster MÅTT B 430, H 505, D 170 B 300, H 500, D 300 B 300, H 500, D 300 FÄRG PRODUKTNR. PRIS PRODUKTNR. PRIS PRODUKTNR. PRIS Vit , , ,- Svart ask , ,- Stödben, aluminium. Justerbart mm Vägglampa IDO Kub Max 40W, 230V, G9, IP Vägglampa IDO Mono 40W, med eluttag, 230V, IP 21 (glödlampa medföljer ej, E 14) MÅTT B 38, H , D 38 B 81, H 96, D 81 B 60, H 210, D 120 FÄRG PRODUKTNR. PRIS PRODUKTNR. PRIS PRODUKTNR. PRIS Aluminium ,- Krom/frostat glas ,- Borstad stål / frostat glas , IDO TREND Spegelskåp med två hyllplan i glas och eluttag 230V, IP44. Med ljusrörsbelysning som även lyser uppåt, 230V, T MÅTT B 600, H 550, D 120 B 900, H 550, D 120 B 1200, H 550, D 120 PRODUKTNR WATT 14W 21W 28W PRIS 6.290, , ,- Spegel med inbyggd ljusrörbelysning. IP W, T MÅTT B 600, H 640, D 38 B 900, H 640, D 38 B 1200, H 640, D 38 PRODUKTNR PRIS 4.589, , ,- Alla priser är rekommenderade cirka priser inklusive moms.

48 48 IDO Badrumsmöbler IDO TREND Med hål för 1 blandare Med hål för 2 blandare. IDO Wave möbeltvättställ i porslin MÅTT B 600, H 70, D 500 B 900, H 70, D 500 B 1200, H 70, D 500 FÄRG PRODUKTNR. PRIS PRODUKTNR. PRIS PRODUKTNR. PRODUKTNR. PRIS Vit , , ,- Underskåp för möbeltvättställ. Levereras med 2 pushopen lådor och vattenlås. Övre lådan är fackindelad MÅTT B 590, H 500, D 485 B 890, H 500, D 485 B 1190, H 500, D 485 FÄRG PRODUKTNR. PRIS PRODUKTNR. PRIS PRODUKTNR. PRIS Vit , , ,- Grå , , ,- Svart ask , , ,- Alm , , , Högskåp med push-open dörr (vändbar), spegel på dörrens insida och 3 flyttbara glashyllor Lådinredning. Justerbart system. Ljusgrå. Med 1 reling och 4 lådavdelare för undre låda i underskåp 97800, och Stödben Aluminium. Justerbar mm. MÅTT B 350, H 1620, D 360 FÄRG PRODUKTNR. PRIS Vit ,- Grå ,- Svart ask ,- Alm ,- MÅTT B 600 B 900 B 1200 B 38, H , D 38 PRODUKTNR PRIS 867,- 998, ,- 274,- Produktinformation för IDO Trend badrumsmöbler Svart ask och Alm tillverkas av träfanerad fukttrög spånskiva (P5) som ytbehandlas med syrahärdande halvblank klarlack. Vit och Grå tillverkas av MDF-board (P3) som ytbehandlas med syrahärdande halvblank lackfärg. IDO SELECT SMALL IDO Shape möbeltvättställ i porslin. MÅTT B 600, H 70, D 330/435 B 900, H 70, D 330/435. Vänster B 900, H 70, D 330/435. Höger B 1200, H 70, D 330/435 FÄRG PRODUKTNR. PRIS PRODUKTNR. PRIS PRODUKTNR. PRIS PRODUKTNR. PRIS Vit , , , ,- Underskåp med luckor. Med mjukstängande dörrar och ett hyllplan. Vit stomme. Underskåp med lådor. Mjukstängande låda. Innehåller även en inre fackindelad låda. Skåpet är anpassat för standardvattenlås. Vit stomme. Sidoskåp med låda med mjukstängande låda och mjukstängande lucka samt ett hyllplan. Vit stomme. MÅTT B 594, H 620, D 320 B 594, H 620, D 320 B 297, H 620, D 320 FÄRG PRODUKTNR. PRIS PRODUKTNR. PRIS PRODUKTNR. PRIS Vit, slät , , ,- Mörkgrå, slät , , ,- Vit, slät, Inline , , ,- Vit, slät, Inline, VÄ ,- Vit, slät, Inline, HÖ Vit högblank, slät , , ,- Valnöt, slät , , ,- Svart ask, slät , , ,- Valfri NCS kulör, slät* , , ,- Valfri NCS kulör, slät Inline* , , ,- Valfri NCS, slät Inline, VÄ ,- Valfri NCS, slät Inline, HÖ * Valfri kulör ur NCS-systemet. Endast skriftlig order mottages. Ingen returrätt. 6 veckors leveranstid. Alla priser är rekommenderade cirka priser inklusive moms.

49 IDO Badrumsmöbler 49 IDO SELECT MEDIUM IDO Mosaik möbeltvättställ i porslin. Vänster Höger MÅTT B 600, H 40, D 385/500 B 800, H 40, D 385/500 B 900, H 40, D 385/500 B 900, H 40, D 385/500 B 1200, H 40, D 385/500 FÄRG PRODUKTNR. PRIS PRODUKTNR. PRIS PRODUKTNR. PRIS PRODUKTNR. PRIS PRODUKTNR. PRIS Vit , , , , ,- Underskåp med luckor. Med mjukstängande dörrar och ett hyllplan. Vit stomme. Underskåp med lådor. Med mjukstängande låda. Innehåller även en inre fackindelad låda. Skåpet är anpassat för standarvattenlås. Vit stomme. Sidoskåp med låda. Mjukstängande låda och lucka samt ett hyllplan. Vit stomme. MÅTT B 594, H 650, D 370 B 594, H 650, D 370 B 297, H 650, D 370 FÄRG PRODUKTNR. PRIS PRODUKTNR. PRIS PRODUKTNR. PRIS Vit, slät , , ,- Mörkgrå, slät , , ,- Vit, slät, Inline , , ,- Vit, slät, Inline, VÄ ,- Vit, slät, Inline, HÖ Vit högblank, slät , , ,- Valnöt, slät , , ,- Svart ask, slät , , ,- Valfri NCS kulör, slät* , , ,- Valfri NCS kulör, slät Inline* , , ,- Valfri NCS, slät Inline, VÄ ,- Valfri NCS, slät Inline, HÖ * Valfri kulör ur NCS-systemet. Endast skriftlig order mottages. Ingen returrätt. 6 veckors leveranstid. IDO SELECT LARGE Ett hål för blandare Två hål för blandare IDO Wave möbeltvättställ i porslin. MÅTT B 600, H 70, D 500 B 900, H 70, D 500. Vänster B 900, H 70, D 500. Höger B 1200, H 70, D 500 B 1200, H 70, D 500 FÄRG PRODUKTNR. PRIS PRODUKTNR. PRIS PRODUKTNR. PRIS PRODUKTNR. PRIS PRODUKTNR. PRIS Vit , , , , ,- Underskåp med luckor. Mjukstängande dörrar och ett hyllplan. Vit stomme. Underskåp med lådor. Mjukstängande låda. Innehåller även en inre fackindelad låda. Skåpet är anpassat för standardvattenlås. Vit stomme. Sidoskåp med låda med mjukstängande låda och mjukstängande lucka samt ett hyllplan. Vit stomme. MÅTT B 594, H 620, D 490 B 594, H 620, D 490 B 297, H 620, D 490 FÄRG PRODUKTNR. PRIS PRODUKTNR. PRIS PRODUKTNR. PRIS Vit, slät , , ,- Mörkgrå, slät , , ,- Vit, slät, Inline , , ,- Vit, slät, Inline, VÄ ,- Vit, slät, Inline, HÖ Vit högblank, slät , , ,- Valnöt, slät , , ,- Svart ask, slät , , ,- Valfri NCS kulör, slät* , , ,- Valfri NCS kulör, slät Inline* , , ,- Valfri NCS, slät Inline, VÄ ,- Valfri NCS, slät Inline, HÖ * Valfri kulör ur NCS-systemet. Endast skriftlig order mottages. Ingen returrätt. 6 veckors leveranstid. Alla priser är rekommenderade cirka priser inklusive moms.

50 50 IDO Badrumsmöbler IDO SELECT Small Medium Large IDO Shape möbeltvättställ i porslin. IDO Mosaik möbeltvättställ i porslin. IDO Wave möbel tvättställ i porslin. MÅTT B 900, H 70, D 330/435 B 900, H 40, D 385/500 B 900, H 70, D 500 FÄRG PRODUKTNR. PRIS PRODUKTNR. PRIS PRODUKTNR. PRIS Vit , , ,- Underskåp med lådor. Mjukstängande låda. Innehåller även en inre fackindelad låda. Skåpet är anpassat för standardvattenlås. Vit stomme Underskåp med låda. Med mjukstängande låda. Innehåller även en inre fackindelad låda. Skåpet är anpassat för standardvattenlås. Vit stomme Underskåp med låda. Mjukstängande låda. Innehåller även en inre fackindelad låda. Skåpet är anpassat för standardvattenlås. Vit stomme MÅTT B 891, H 620, D 320 B 891, H 650, D 370 B 891, H 620, D 490 FÄRG PRODUKTNR. PRIS PRODUKTNR. PRIS PRODUKTNR. PRIS Vit, slät , , ,- Mörkgrå, slät , , ,- Vit, slät, Inline , , ,- Vit högblank, slät , , ,- Valnöt, slät , , ,- Svart ask, slät , , ,- Valfri NCS kulör, slät* , , ,- Valfri NCS kulör, slät Inline* , , ,- * Valfri kulör ur NCS-systemet. Endast skriftlig order mottages. Ingen returrätt. 6 veckors leveranstid Spegelskåp Plus med dubbelsidiga spegeldörrar, 2 flyttbara hyllplan i melamin, vändbart eluttag 230V, transformator och LED-spots (1.6W/styck), IP MÅTT B 600, H 635, D 133/240 B 900, H 635, D 133/240 B 1200, H 635, D 133/240 PRODUKTNR WATT 2 x 1.6W 3 x 1.6W 4 x 1.6W GLASHYLLOR PRIS 5.600, , ,- Spegelskåp med lysrörsramp, flyttbara frostade glashyllor. LED tvättställsbelysning under skåp. Transformator. Eluttag (230V). IP 44. T5. Vänster, för underskåp där tvättstället har bassängen till vänster eller centrumplacerad. Höger, för underskåp där tvättstället har bassängen till höger eller centrumplacerad. MÅTT B 594, H 695, D 140/220 B 891, H 695, D 140/220 B 891, H 695, D 140/220 B 1188, H 695, D 140/220 PRODUKTNR WATT 14W 21W 21W 21W GLASHYLLOR PRIS 7.743, , , ,- Planspegel LED Kantlister med spegelglaseffekt. Levereras med transformator, LED-lampa (1.10W), IP MÅTT B 600, H 900, D 20 B 900, H 900, D 20 B 1200, H 900, D 20 PRODUKTNR WATT 10W LED 10W LED 2 x 10W LED PRIS 3.075, , ,- Spegel med inbyggd ljusrörbelysning. IP W, T MÅTT B 600, H 640, D 38 B 900, H 640, D 38 B 1200, H 640, D 38 PRODUKTNR PRIS 4.589, , ,- Alla priser är rekommenderade cirka priser inklusive moms.

51 IDO Badrumsmöbler 51 IDO SELECT Högskåp med dörr. 5 st hyllplan i frostat glas och LED-belysning. Med transformator och eluttag (230V). IP 44. Handtag i aluminium medföljer. Vit stomme. Högskåp med dörr. 5 stycken hyllplan i frostat glas. Handtag i aluminium medföljer. Vit stomme. Högskåp med spegeldörr. 8 st hyllplan i frostat glas. Vit stomme. MÅTT B 297, H 1830, D 320 B 297, H 1830, D 320 B 220, H 1830, D 140 FÄRG PRODUKTNR. PRIS PRODUKTNR. PRIS PRODUKTNR. PRIS Aluminium/frostat glas , ,- Spegeldörr ,- Lådinredning. Justerbart system med en reling och 3 st lådavdelare. Stödben passar till alla skåp i Select. Justerbar mm. FÄRG PRODUKTNR. PRIS PRODUKTNR. PRIS Ljusgrå ,- Matt krom ,- Blank krom ,- Högskåp med öppen hylla, 2 st mjukstängande dörrar. 3 st hyllplan i frostat glas och 2 st i melamin. Vit stomme. Överskåp med lyftlucka, och 1 st frostad glashylla. Vit stomme. Tvättkorg Tillval till Select högskåp. MÅTT B 297, H 1830, D 320 B 477, H 297, D 200 FÄRG PRODUKTNR. PRIS PRODUKTNR. PRIS Vit, slät , ,- Mörkgrå, slät , ,- Vit, slät, Inline , ,- Vit högblank, slät , ,- Valnöt, slät , ,- Svart ask, slät , ,- Valfri NCS kulör, slät* , ,- Valfri NCS kulör, slät Inline* , ,- MÅTT B 230, H 250, D 455 FÄRG PRODUKTNR. PRIS Grå ,- * Valfri kulör ur NCS-systemet. Endast skriftlig order mottages. Ingen returrätt. 6 veckors leveranstid. Produktinformation för IDO Select badrumsmöbler Skåpstommar är tillverkade av melaminbelagd fukttrög spånskiva (P5) och har bakstycken i lackerad board. De målade fronterna (21, 22, 78, 91, 92) är tillverkade av fukttrög MDF (P3) och lackade med tålig syrahärdande lackfärg i halvblank glans. De folierade fronterna (66) är tillverkade av fukttrög MDF och är folierade på framsidan och laminerade på baksidan. Släta träfronterna (63, 77) är tillverkade av fanerad spånskiva (P5) och skyddade med syrahärdande klarlack i halvblank glans. Handtag: se sid 44. Alla priser är rekommenderade cirka priser inklusive moms.

52 52 IDO Badrumsmöbler IDO RENOVA Spegelskåp med halogenramp, 2 x 10W. Transformator medföljer. IP 44. Dubbelsidiga spegeldörrar. Handtag i krom Spegelskåp med ljusramp, 15W. Eluttag (230V). IP 44. Dubbelsidiga spegeldörrar. Handtag i krom. Spegelskåp med 2 flyttbara hyllor. Dubbel sidiga spegeldörrar (270x610 mm). Handtag i krom. JORDFELSBRYTARE MÅTT B 560, H 650, D 150/260 B 560, H 670, D 150/220 B 560, H 670, D 150/220 B 560, H 620, D 150 FÄRG PRODUKTNR. PRIS PRODUKTNR. PRIS PRODUKTNR. PRIS PRODUKTNR. PRIS Vit , , , ,- Ek , , , ,- MÅTT B 560, H 620, D 320 FÄRG PRODUKTNR. PRIS Vit, fasett ,- Ek, slät ,- Kommodpaket 560 Färdigmonterat underskåp med 1 justerbar hylla, dörrar och framstycke. Tvättställ IDO Plus (11131) och matt krom handtag medföljer Kombinationsspegelskåp med lysrörsramp, 2 flyttbara frostade glashyllor. Eluttag (230V) som kan monteras till vänster eller höger. IP 44. Handtag i krom och mattkrom medföljer. JORDFELSBRYTARE MÅTT B 600, H 690, D 150/220 B 600, H 690, D 150/220 FÄRG PRODUKTNR. PRIS PRODUKTNR. PRIS Ljusgrå , ,- IDO RENOVA PLUS Planspegel LED Kantlister med spegelglaseffekt. Levereras med transformator, LEDlampa (1.10W), IP MÅTT B 560, H 900, D 20 PRODUKTNR WATT 10W LED PRIS 2.975,- Spegelskåp Plus med dubbelsidiga spegeldörrar, 2 flyttbara hyllplan i melamin, vändbart eluttag 230V, transformator och LED-spots (1.6W/styck), IP MÅTT B 560, H 635, D 133/240 B 600, H 635, D 133/240 B 900, H 635, D 133/240 FÄRG PRODUKTNR. PRIS PRODUKTNR. PRIS PRODUKTNR. PRIS Vit , , ,- Grå , , ,- Renova Plus Kommodpaket med lådor Färdigmonterade underskåp med lådor. Handtag krom c/c 128 mm ( ), tvättställ och vattenlås medföljer Renova Plus, luckor Kommodpaket 560 Färdigmonterat underskåp med luckor. Handtag krom c/c 128 mm ( ), 1 hyllplan i melamin, tvättställ medföljer. MÅTT B 535, H 620, D 320 B 594, H 620, D 320 B 891, H 620, D 320 B 535, H 620, D 320 FÄRG PRODUKTNR. PRIS PRODUKTNR. PRIS PRODUKTNR. PRIS PRODUKTNR. PRIS Vit , , , ,- Grå , , , ,- Renova Plus Högskåp Färdigmonterad skåpstomme. 2 dörrar, 2 handtag krom c/c 128 mm ( ), 4 hyllplan i melamin medföljer Renova Plus Överskåp Färdigmonterat skåp. 1 dörr, 2 handtag krom c/c 128 mm ( ), 2 hyllplan i melamin medföljer. MÅTT B 297, H 1830, D 320 B 297, H 635, D 133 B 230, H 250, D 455 FÄRG PRODUKTNR. PRIS PRODUKTNR. PRIS PRODUKTNR. PRIS Vit , ,- Grå , , ,- Tvättkorg Tillval till Renova Plus Högskåp. Produktinformation för IDO Renova och IDO Renova Plus Färdigmonterade kommodpaket (93131), samt spegelskåp ( ) har skåpstommar tillverkade av melaminbelagd 16 mm fukttrög spånskiva (P5). Vita luckor är tillverkade av MDF (P3) som lackats med syrahärdande halvblank lackfärg. Luckor i ekutförande och grå är tillverkade av melaminbelagd spånskiva (P5). Alla priser är rekommenderade cirka priser inklusive moms.

INNEHÅLL IDO BADRUMSMÖBLER IDO DUSCHAR IDO TVÄTTSTÄLL IDO WC, BIDÉ OCH URINAL IDO BADKAR POZZI-GINORI

INNEHÅLL IDO BADRUMSMÖBLER IDO DUSCHAR IDO TVÄTTSTÄLL IDO WC, BIDÉ OCH URINAL IDO BADKAR POZZI-GINORI INNEHÅLL IDO BADRUMSMÖBLER IDO Seven D badrumsmöbler...02 IDO Trend badrumsmöbler....07 IDO Select badrumsmöbler...10 IDO Select handtag...21 IDO Renova och Renova Plus badrumsmöbler...22 IDO Classic badrumsmöbler...24

Läs mer

Reservdelar för badrumsmöbler

Reservdelar för badrumsmöbler Innehåll IDO Seven D Underskåp 99, 99, 99, 99, 99 - Överskåp 99 Underskåp 990 Underskåp 990, 99 Högskåp 99 Överskåp 990 IDO Trend Underskåp 900, 90, 90 9-0 Högskåp 90 Övrigt IDO Select Överskåp 90 Överskåp

Läs mer

Geberit Group. badstudıose. VÅRKAMPANJ Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment *)!

Geberit Group. badstudıose. VÅRKAMPANJ Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment *)! Geberit Group badstudıose 8-16 VÅRKAMPANJ Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment *)! UTAN spolkant för hygienens och städningens skull. Ny påfyllningsventil som sparar upp till 0,5 l vatten vid varje

Läs mer

Vår nya katalog är fylld med snygga och funktionella badrumslösningar. Luta dig tillbaka och titta närmare på vårt produktsortiment

Vår nya katalog är fylld med snygga och funktionella badrumslösningar. Luta dig tillbaka och titta närmare på vårt produktsortiment Vår nya katalog är fylld med snygga och funktionella badrumslösningar. Luta dig tillbaka och titta närmare på vårt produktsortiment snart kan du också ha ett eget IDO-badrum. 4 IDO Index IDOInfo Planerar

Läs mer

IDO Seven D Badrumsmöbler

IDO Seven D Badrumsmöbler Produktinformation Trä Trä är ett levande material som kan variera i utseende beroende på t ex ålder och växtplats. Dina badrumsmöbler kan därför avvika i färg och struktur mot badrumsmöbler som du sett

Läs mer

IDO Badrumskollektion 2014

IDO Badrumskollektion 2014 IDO Badrumskollektion 2014 2 IDO Innehåll Innehåll Historia...4 IDO designers...6 Inspiration...8 IDO Smart...14 Att planera sitt badrum...18 Sköt om ditt badrum....21 Badrumsmöbler...22 Speglar...48 Badrumsmöbler,

Läs mer

BADRUMSMÖBLER IFÖ SILVA 10 IFÖ SENSE 17 IFÖ PARADE 30 IFÖ RENOVA 33 IFÖ MÖBELPAKET 36 IFÖ OPTION 40 IFÖ ONLINE 46

BADRUMSMÖBLER IFÖ SILVA 10 IFÖ SENSE 17 IFÖ PARADE 30 IFÖ RENOVA 33 IFÖ MÖBELPAKET 36 IFÖ OPTION 40 IFÖ ONLINE 46 1 6 48 65 99 165 173 BADRUMSMÖBLER IFÖ SILVA 10 IFÖ SENSE 17 IFÖ PARADE 30 IFÖ RENOVA 33 IFÖ MÖBELPAKET 36 IFÖ OPTION 40 IFÖ ONLINE 46 TVÄTTSTÄLL TVÄTTSTÄLL FÖR MÖBLER 50 TVÄTTSTÄLL 56 WC-STOLAR GOLVMONTERADE

Läs mer

Möblerna är färdigmonterade och enkla att installera. Det enda du behöver montera själv är frontpaneler och handtag.

Möblerna är färdigmonterade och enkla att installera. Det enda du behöver montera själv är frontpaneler och handtag. SKÄRGÅRD -ett badrum som passar! Camargue Skärgård möbelkoncept kompletterar vårt breda utbud av badrumslösningar. Vi vill göra det enklare för dig att sätta ihop ett unikt och individuellt badrum som

Läs mer

IDO Badrumskollektion 2015

IDO Badrumskollektion 2015 IDO Badrumskollektion 2015 IDO finns med i din vardag såväl hektiska morgnar som i avkopplande stunder i badet. Våra produkter är av hög kvalitet, har en noggrant genomtänkt design och är ett resultat

Läs mer

Tvättstället är designat av Jesper Ståhl och Basic i vitt är Svanenmärkt. Basic levereras i platta paket.

Tvättstället är designat av Jesper Ståhl och Basic i vitt är Svanenmärkt. Basic levereras i platta paket. Varför ska jag välja Basic? Därför att badrumsserien Basic är en slitstark basinredning. Basic har dämpade lådor och serien finns i vit-, ek- eller svart melamin. Vill du vara säker på att minimera din

Läs mer

Varför ska jag välja Free? Därför att badrumsserien Free har ett harmoniskt formspråk som präglas av balans, enkelhet och omsorg om detaljer.

Varför ska jag välja Free? Därför att badrumsserien Free har ett harmoniskt formspråk som präglas av balans, enkelhet och omsorg om detaljer. Varför ska jag välja Free? Därför att badrumsserien Free har ett harmoniskt formspråk som präglas av balans, enkelhet och omsorg om detaljer. Därför att seriens tvättställ nu också finns i en grundare

Läs mer

Nyhet! Free Compact COMPACT 420 MM STANDARD 480 MM. Free Compact

Nyhet! Free Compact COMPACT 420 MM STANDARD 480 MM. Free Compact Bad 2016 Nyhet! Free Compact STANDARD 480 MM COMPACT 420 MM Free Compact Fakta Free Compact tvättställspaket 615 Stomme vit, kulör eller ek. Bredd 615 mm, höjd 606 mm och djup 420 mm. Fullutdragslådor

Läs mer

DU SPARAR 25% STIL OCH STYRKA 06 ANDANTE 03 KANTATE 07 MENUET 08 MINI MENUET. Nu kr. 21.277,- SPAR 7.093,- DANSANI KAMPANJ 2015 DANSANI KAMPANJ 2015

DU SPARAR 25% STIL OCH STYRKA 06 ANDANTE 03 KANTATE 07 MENUET 08 MINI MENUET. Nu kr. 21.277,- SPAR 7.093,- DANSANI KAMPANJ 2015 DANSANI KAMPANJ 2015 SPECIAL COLLECTION - Badrumsmöbler / Dansk design 2015 2015 STIL OCH STYRKA 03 KANTATE 06 ANDANTE 21.277,- SPAR 7.093,- kr. 28.370,- 120 CEDAR GREY / 121 K ANTATE / SPEGELSK ÅP 07 MENUET EXTRA KVALITET

Läs mer

BRA DAG. I DIN BUTIK.

BRA DAG. I DIN BUTIK. NYHETER, MÖJLIGHETER OCH DESIGNUTTRYCK 2016 A N L E D N I N G A R T I L L E N BRA DAG. I DIN BUTIK. Nästa års nyheter handlar om förbättringar, möjligheter och utvecklade designuttryck. Vi kan också presentera

Läs mer

SE 102-12. care. Badrum för livet

SE 102-12. care. Badrum för livet SE 102-12 care Badrum för livet Välj ett badrum som matchar dig. De flesta av oss vill givetvis bo hemma så länge som möjligt. Idag är vi också ofta piggare och friskare lite längre än förr. Det är nu

Läs mer

BUBBELBAD & BADKAR 116

BUBBELBAD & BADKAR 116 BADRUMSMÖBLER 6 Kombinationsförslag 12 Ifö Sense Art 22 Ifö Sense 24 Ifö Sign/Sign Art tvättställ för möbler 28 Ifö Parade 32 Ifö Caprice 34 Ifö Impuls 36 Ifö Möbelpaket 37 Ifö Option 40 Ifö Light On &

Läs mer

2013 PRISLISTA1.1.2013

2013 PRISLISTA1.1.2013 2013 P 112013 adrum arbetar ständigt med produktutveckling Vi reserverar oss därför för ändringar som har skett sedan katalogen gick i tryck, för färgavvikelser som beror på trycktekniska orsaker, samt

Läs mer

Dröm, njut och koppla av...

Dröm, njut och koppla av... 2005 Dröm, njut och koppla av... IDO Badrum arbetar ständigt med produktutveckling. Vi reserverar oss därför för ändringar som har skett sedan katalogen gick i tryck, för färgavvikelser som beror på trycktekniska

Läs mer

vårens erbjudande sense badkar 10.900: (12.900:-) Se sid 12 westerbergs.se

vårens erbjudande sense badkar 10.900: (12.900:-) Se sid 12 westerbergs.se vårens erbjudande 16 sense badkar 10.900: (12.900:-) Se sid 12 westerbergs.se hög- eller väggskåp halva priset vid köp av komplett afton under- och överdel AFTON afton badrumsmöbel Afton är möbelserien

Läs mer

20 års erfarenhet av badrum med design, funktion och kvalitet.

20 års erfarenhet av badrum med design, funktion och kvalitet. BADRUMSINREDNING 2016 20 års erfarenhet av badrum med design, funktion och kvalitet. Svenska Badrumsinredningars specialitet är att kunna erbjuda våra kunder en högkvalitativ produkt till ett mycket lågt

Läs mer

Pärlspont vit. Slät lucka. Stilren och prisvärd lucka i 16mm. Passar till både köket, tvättstugan och garderoberna. Finns i hela NCS-skalan.

Pärlspont vit. Slät lucka. Stilren och prisvärd lucka i 16mm. Passar till både köket, tvättstugan och garderoberna. Finns i hela NCS-skalan. Design vit Pärlspont vit DESIGN Slät lucka. Stilren och prisvärd lucka i 16mm. Passar till både köket, tvättstugan och garderoberna. Finns i hela NCS-skalan. PÄRLSPONT Traditionell lucka. Klassisk, prisvärd

Läs mer

FRONT/ UTFÖRANDE 67241016* LIGHT WOOD LIGHT WOOD 3606 4508 672419399* PLAIN KULÖR KULÖR 5479 6849

FRONT/ UTFÖRANDE 67241016* LIGHT WOOD LIGHT WOOD 3606 4508 672419399* PLAIN KULÖR KULÖR 5479 6849 LISTA BAD 2016 VÄGGHÄNGDA TVÄTTSTÄLL Tvättställ Free 415 porslin Tvättställ Free COMPACT 615 porslin 415/30/380 5480041 VITT 1 925 2 406 Vid montering av separat tvättställ utan kommod beställ Bultkit

Läs mer

NYA IFÖ SPIRA ART. Formad av Skandinavien

NYA IFÖ SPIRA ART. Formad av Skandinavien NYA IFÖ SPIRA ART Formad av Skandinavien Vi har tillverkat porslin i Bromölla i långt mer än 100 år, produkter för badrum i 80 år. Därför är det inte konstigt att Skandinavien inspirerade oss när vi utformade

Läs mer

gryning möbel möbler gryning

gryning möbel möbler gryning möbel I Gryning får du en modernt klassisk stil. De överfalsade fronterna med fräst profil kombinerar ett klassiskt uttryck med moderna tunna linjer. Vackra och gedigna material kombineras med väl utvalda

Läs mer

NATURENS FÖRESTÄLLNING STADENS TANKAR LÅT DEM LANDA OCH BLI DINA GE DEN VIDD SE DEM VIDARE DIN TANKE ÄR MIN

NATURENS FÖRESTÄLLNING STADENS TANKAR LÅT DEM LANDA OCH BLI DINA GE DEN VIDD SE DEM VIDARE DIN TANKE ÄR MIN NATURENS FÖRESTÄLLNING STADENS TANKAR LÅT DEM LANDA OCH BLI DINA GE DEN VIDD SE DEM VIDARE DIN TANKE ÄR MIN ASPEN 2016 det här är aspen 6 9 ett personligt val 10 13 en möbel tre möjligheter Norm, ikon

Läs mer

VÄLJ DIN PERSONLIGA STIL

VÄLJ DIN PERSONLIGA STIL Varför ska jag välja Art? Därför att badrumsserien Art sticker ut. Tydligast är tvättstället som har formen av en virvel. Den distinkta, precisa och samtidigt organiska formen återspeglas i hela den personliga

Läs mer

Varför ska jag välja Flow? Därför att badrumsserien Flow är en uttrycksfull serie med rena linjer och harmoniska proportioner.

Varför ska jag välja Flow? Därför att badrumsserien Flow är en uttrycksfull serie med rena linjer och harmoniska proportioner. Varför ska jag välja Flow? Därför att badrumsserien Flow är en uttrycksfull serie med rena linjer och harmoniska proportioner. Du kan välja tvättställ i det stenliknande materialet Top Solid eller porslin

Läs mer

erbjudanden bad & massagebadkar

erbjudanden bad & massagebadkar erbjudanden bad & massagebadkar Priserna gäller 7/2-27/4 2014. *Gäller ej redan nedsatta priser. westerbergs.com dröm eller verklighet Vad är välmående egentligen? Hur tar man bäst hand om sig själv? Och

Läs mer

Geberits badrum 2016

Geberits badrum 2016 Pressinformation 2016-02-18 Geberits badrum 2016 2016 ska badrummen spegla stil och personlighet. Nu utmanar vi traditionella former, materialval, tekniska lösningar och placeringen av badrumsprodukterna.

Läs mer

All Day 600 vägghängt möbelpaket med tvättställ och bottenventil i astone Mineral Art nr 897 42 88. All Day spegelskåp 550 Art nr 897 39 24

All Day 600 vägghängt möbelpaket med tvättställ och bottenventil i astone Mineral Art nr 897 42 88. All Day spegelskåp 550 Art nr 897 39 24 BADRUMSMÖBLER ALTERNA all day 2 3 All Day 600 vägghängt möbelpaket med tvättställ och bottenventil i astone Mineral Art nr 897 42 88 All Day spegelskåp 550 Art nr 897 39 24 Blandare beställs separat. 4

Läs mer

NORDIC³ EN KOMPLETT BADRUMSSERIE

NORDIC³ EN KOMPLETT BADRUMSSERIE NORDIC³ EN KOMPLETT BADRUMSSERIE NYHET! PRISVÄRDA PRODUKTER FÖR ALLA BADRUM ÄVEN FÖR KÖK I Nordic³serien ingår en hög köksblandare som passar de flesta kök med sin klassiskt skandinaviska design. WC OCH

Läs mer

Varför ska jag välja Basic?

Varför ska jag välja Basic? Varför ska jag välja Basic? Därför att badrumsserien Basic är en slitstark basinredning. Basic har dämpade lådor och serien finns i vit-, ek- eller svart melamin. Vill du vara säker på att minimera din

Läs mer

NYTT SORTIMENT VALMÖJLIGHETERNAS SKJUTDÖRR NYA PROFILER, FÄRGER OCH MATERIAL

NYTT SORTIMENT VALMÖJLIGHETERNAS SKJUTDÖRR NYA PROFILER, FÄRGER OCH MATERIAL NYTT SORTIMENT VALMÖJLIGHETERNAS SKJUTDÖRR NYA PROFILER, FÄRGER OCH MATERIAL Broschyr och prislista, feb 2012 NYTT SÄTT ATT SKAPA DIN SKJUTDÖRRSLÖSNING Gör verklighet av en förvaring som speglar din personliga

Läs mer

Konservativ och traditionell eller snarare modern och öppen för nya utmaningar... Vilken typ av personlighet är du?

Konservativ och traditionell eller snarare modern och öppen för nya utmaningar... Vilken typ av personlighet är du? -ett badrum som passar! Konservativ och traditionell eller snarare modern och öppen för nya utmaningar... Vilken typ av personlighet är du? Camargue Skärgård möbelkoncept kompletterar vårt breda utbud

Läs mer

VäLj Rätt badrum i höst. SpARA pengar! FÖRVANDLA Ditt badrum Små och StoRA FÖRäNDRiNgAR, NyheteR & RAbAtteR!

VäLj Rätt badrum i höst. SpARA pengar! FÖRVANDLA Ditt badrum Små och StoRA FÖRäNDRiNgAR, NyheteR & RAbAtteR! Välj rätt badrum i höst. Spara pengar! FÖRVANDLA DITT BADRUM Små och stora förändringar, nyheter & rabatter! Stora förändringen. Eller lilla. Indigo badrumsmöbler, 12 560:- Underdel 90 vågen (exkl. blandare)

Läs mer

DUSCH SID SID. VÅRA DUSCHAR Allmän information om de olika duscharna samt skötselråd. NCC duschkabin med raka skjutdörrar. och intregrerad blandare

DUSCH SID SID. VÅRA DUSCHAR Allmän information om de olika duscharna samt skötselråd. NCC duschkabin med raka skjutdörrar. och intregrerad blandare DUSCH VÅRA DUSCHAR Allmän information om de olika duscharna samt skötselråd NQ duschhörn med rundade skjutdörrar SID D2 D5 D6 D7 NACC duschkabin med raka skjutdörrar och intregrerad blandare NACQ duschkabin

Läs mer

Gnistrande erbjudanden från Svedbergs. 23 februari 5 april 2009

Gnistrande erbjudanden från Svedbergs. 23 februari 5 april 2009 Vinterklipp Gnistrande erbjudanden från Svedbergs. 23 februari 5 april 2009 1275:- Easy överdel spegel 45 med sidoljus Art.nr 70245 (ord pris 1 490:-) Pockets premiärkampanj 990:- Tvättställ 45 i porslin

Läs mer

TRESPÅRIG SKENA Välj en trespårig skena i silver vid 3-dörrars lösningar. Praktisk för full öppning och enkel åtkomst.

TRESPÅRIG SKENA Välj en trespårig skena i silver vid 3-dörrars lösningar. Praktisk för full öppning och enkel åtkomst. lista 2016 TRESPÅRIG SKENA Välj en trespårig skena i silver vid 3-dörrars lösningar. Praktisk för full öppning och enkel åtkomst. SKJUTDÖRRAR Skjutdörrar & profiler Diamant Titan Symmetric Opal Rubin Nordica

Läs mer

sense Nya Ifö Sense Nu i nya färger och fler varianter Nya Ifö Option Belysning, speglar och spegelskåp i ny skepnad

sense Nya Ifö Sense Nu i nya färger och fler varianter Nya Ifö Option Belysning, speglar och spegelskåp i ny skepnad sense Nya Ifö Sense Nu i nya färger och fler varianter Nya Ifö Option Belysning, speglar och spegelskåp i ny skepnad Vår mest flexibla möbelserie någonsin! Nya Ifö Sense är en komplett möbelserie och vår

Läs mer

nyhet! Prisvärt för de mindre badrummen Lätt att planera och kombinera Allt du behöver för ett komplett badrum

nyhet! Prisvärt för de mindre badrummen Lätt att planera och kombinera Allt du behöver för ett komplett badrum nyhet! En baskollektion för hela badrummet, Prisvärd, Funktionell och Enkel. Prisvärt för de mindre badrummen Lätt att planera och kombinera Allt du behöver för ett komplett badrum Byggd på Svedbergs erfarenhet

Läs mer

LUCKOR OCH LÅDOR 2014 CIRKAPRISLISTA

LUCKOR OCH LÅDOR 2014 CIRKAPRISLISTA LUCKOR OCH LÅDOR 14 CIRKAPRISLISTA PRISGRUPPER luckor Kantprofil maja Kantprofil agnes Agnes Maja Elin Alva Vera Annika Eva Jenny Astrid Linda Saga Agnes Alutech Elin Frida Karin Alice Helena Johanna Maja

Läs mer

INSPIRATION. Måttanpassade skjutdörrar och garderobsinredning

INSPIRATION. Måttanpassade skjutdörrar och garderobsinredning INSPIRATION Måttanpassade skjutdörrar och garderobsinredning 4 Inledning 6 Inspiration 32 Skjutdörrar 34 Aluminiumprofiler 36 Material & färger 38 Exempel på kombinationer 40 Garderobsinredning 48 Tillval

Läs mer

Ta god tid på dig att bekanta dig med stilarna och alla möjligheter. Det är du som ska hitta hem.

Ta god tid på dig att bekanta dig med stilarna och alla möjligheter. Det är du som ska hitta hem. Stilval Hitta hem med stil Du formulerar dagens första och sista tanke i sovrummet, du njuter av ledighet i vardagsrummet och du lagar dina favoriträtter i köket. Hemmet är utan tvekan en viktig plats

Läs mer

FLOW Vid val av kulör, ange kulörnummer på en separat textrad, för kulör nr se sid 2

FLOW Vid val av kulör, ange kulörnummer på en separat textrad, för kulör nr se sid 2 ANMÄRKNING TVÄTTSTÄLLSPAKET Tvättställspaket 500, en lucka, * ange 1 för vänster-hängd lucka eller 2 för högerhängd lucka. Tvättställspaket 750, en låda, Tvättställspaket 760, en låda, Porslin Tvättställspaket

Läs mer

MÅTT MM B/H/D ART.NR. 600x720x30 58720060 1 818 2 273. 900x720x30 58720090 2 222 2 778. 1200x720x30 58720120 2 626 3 283

MÅTT MM B/H/D ART.NR. 600x720x30 58720060 1 818 2 273. 900x720x30 58720090 2 222 2 778. 1200x720x30 58720120 2 626 3 283 LISTA BAD 2016 TILLBEHÖR ANMÄRKNING HANDTAG OCH KNOPPAR TIDY - FREE OBS grepplist är en plain frontvariant, ej löst handtag (grepplist) Push-funktion (st-förp.) 508014 VIT 63 79 Utkastare för handtagslösa

Läs mer

porslin wcsitsar duschdesign badkar duschar duschväggar handdukstorkar tillbehör handfat och wc ALTERNA

porslin wcsitsar duschdesign badkar duschar duschväggar handdukstorkar tillbehör handfat och wc ALTERNA porslin handfat och wc 46 badkar 55 56 62 handdukstorkar duschdesign duschväggar duschar 74 85 wcsitsar tillbehör 90 95 3 badrummet hela dagen Alterna har användaren i fokus inför utveckling och design

Läs mer

Skjutdörr Aluminiumprofil Diamant i silver, fyllning av betong melamin

Skjutdörr Aluminiumprofil Diamant i silver, fyllning av betong melamin lista 2015 Skjutdörr Aluminiumprofil Diamant i silver, fyllning av betong melamin SKJUTDÖRRAR Skjutdörrar & profi ler Opal Rubin Diamant Titan Symmetric Nordica Solid Belysning Avslutningssidor, paneler

Läs mer

SKJUTDÖRRAR Skjutdörrar & profiler Opal Rubin 4-5 6 7. Diamant 8-9. Titan 10-11. Symmetric 12-13. Nordica 14-15. Solid 16-17.

SKJUTDÖRRAR Skjutdörrar & profiler Opal Rubin 4-5 6 7. Diamant 8-9. Titan 10-11. Symmetric 12-13. Nordica 14-15. Solid 16-17. lista 205 SKJUTDÖRRAR Skjutdörrar & profiler Opal Rubin Diamant Titan Symmetric Nordica Solid Belysning Avslutningssidor, paneler m.m. PLANERA DIN INREDNING Med skjutdörrar Med färdiga hyllsatser INREDNING

Läs mer

westerbergs utgående kollektion

westerbergs utgående kollektion westerbergs utgående kollektion deep r badkar fr.7.700:- Priserna gäller så lång lagret räcker dock längst till den 31/12 2016. westerbergs.se deep r 1600 badkar svart/vitt eller vitt 7.700:- deep r 1600

Läs mer

www.trident.se BAD MED DUSCH Den perfekta kombinationen

www.trident.se BAD MED DUSCH Den perfekta kombinationen www.trident.se BAD MED DUSCH Den perfekta kombinationen Badkar med dörr och dusch den perfekta kombinationen TWINLINE 1 TWINLINE 2 TWINLINE DUETT Exklusivt badkar med optimal komfort Twinline är den perfekta

Läs mer

badstudıose 84-13 minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment Ifö Sign möbelpaket 1995:- Ifö Cera möbelpaket 1795:- Ifö Silver duschhörna 3595:-

badstudıose 84-13 minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment Ifö Sign möbelpaket 1995:- Ifö Cera möbelpaket 1795:- Ifö Silver duschhörna 3595:- badstudıose 84-13 minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment Ifö Sign möbelpaket 1995:- Ifö Cera möbelpaket 1795:- Ifö Silver duschhörna 3595:- du hittar fler kampanjerbjudande inne i foldern Ifö badrumsmöbler

Läs mer

MONTERINGS- OCH SKÖTSELANVISNING

MONTERINGS- OCH SKÖTSELANVISNING 3/2008 MONTERINGS- OCH SKÖTSELNVISNING IDO Seven D Innehållsförteckning IDO Seven D Måttuppgifter monteringsskena Generell monteringsanvisning för skåp i serien Seven D - fäst monteringsskenor på vägg

Läs mer

Lycka till! Innehåll: Inredningsförslag s. 4-7. Vägghängd inredning s. 8-12. Fristående inredning s. 13. Garderobsinredning s.

Lycka till! Innehåll: Inredningsförslag s. 4-7. Vägghängd inredning s. 8-12. Fristående inredning s. 13. Garderobsinredning s. Garderobsinredning och skjutdörrar 2016 2 Pelly har tillverkat smart garderobsinredning i småländska Hillerstorp sedan 1947. Vi gör helt enkelt bra förvaring baserad på skandinavisk designtradition. Med

Läs mer

Kvalitet du förväntar dig. Till priser du inte förväntar dig. Vårens kvalitetsrea är här.

Kvalitet du förväntar dig. Till priser du inte förväntar dig. Vårens kvalitetsrea är här. badstudıose 6-14 Kvalitet du förväntar dig. Till priser du inte förväntar dig. Vårens kvalitetsrea är här. 1 4 5 Kvalitetsrea på alla Ifös badrumsmöbler, tillhörande tvättställ, speglar och belysning.

Läs mer

badstudıose 121-15 Höstkampanj Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment! *)

badstudıose 121-15 Höstkampanj Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment! *) badstudıose 121-15 Höstkampanj Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment! *) Kampanjpriset gäller för en duschhörna = 2 st Ifö Space 2000 dörrar. Hela Space sortimentet. Kampanj 4.995:- (ord. pris 8.740:-)

Läs mer

badstudıose 18-15 Vårkampanj Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment! *)

badstudıose 18-15 Vårkampanj Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment! *) badstudıose 18-15 Vårkampanj Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment! *) Ifö Sense Formad av Skandinavien Ifö Sense Badrumsserien du skapar själv. Ifö Sense är vår mest flexibla möbelserie någonsin. Oavsett

Läs mer

Skiffer grå. 72,6 x 102 x 1,6 cm. Använd: 6 paneler till 200 cm garderob 9 paneler till 300 cm garderob. 72,6 x 127,2 x 1,6 cm

Skiffer grå. 72,6 x 102 x 1,6 cm. Använd: 6 paneler till 200 cm garderob 9 paneler till 300 cm garderob. 72,6 x 127,2 x 1,6 cm Bianca Skjutdörrar garderober höjd 220 cm Artikelnr. Storlek (H x B x D) Färg Pris Grundmodul H 220 cm, 2 dörrar, 21001483 21001487 220 x 202,5 x 65 cm 21002072 Grundmodul H 220 cm, 2 dörrar, 21002076

Läs mer

Brf MARTALLEN, INREDNINGSKATALOG

Brf MARTALLEN, INREDNINGSKATALOG Brf MARTALLEN, Midsommarkransen INREDNINGSKATALOG 1 DAGS ATT INREDA DIN NYA BOSTAD! På följande sidor presenteras Brf Martallens originalinredning. Det finns även en separat tillvalsfolder och där kommer

Läs mer

DUSCHVÄGGSYSTEM 2011-2012. Badrum med känsla

DUSCHVÄGGSYSTEM 2011-2012. Badrum med känsla DUSCHVÄGGSYSTEM 2011-2012 Badrum med känsla BADRUM MED KÄNSLA 2 Med inspiration av den karga, svenska naturen med friskt, rent vatten har vi designat en modern badrumsserie med lugn, närvaro och oändlighet

Läs mer

Den blå. Guide för planering av ditt nya kök. Hur många kockmössor ger du oss? www.hth.se

Den blå. Guide för planering av ditt nya kök. Hur många kockmössor ger du oss? www.hth.se Hur många kockmössor ger du oss? Vi lever på att ha nöjda kunder. Därför vill vi gärna höra hur pass högt upp på nöjdhetsskalan du placerar oss. Från första upplevelsen i butiken till dess att den sista

Läs mer

ÄNTLIGEN. ORDNING i garderoben. KOMPLEMENT Ny garderobsinredning Säljstart februari-april 2014. Kontakt: press.sto@ikea.com

ÄNTLIGEN. ORDNING i garderoben. KOMPLEMENT Ny garderobsinredning Säljstart februari-april 2014. Kontakt: press.sto@ikea.com Inter IKEA Systems B.V 2014 ÄNTLIGEN ORDNING i garderoben KOMPLEMENT Ny garderobsinredning Säljstart februari-april 2014 Kontakt: press.sto@ikea.com ÄNTLIGEN ORDNING I GARDEROBEN KOMPLEMENT: ny garderobsinredning

Läs mer

Alla mått är i mm. Summa 46 152 kr. Ritningens namn kök 25/11 Ritningsnummer 0000-8909-3071. Inkluderat i totalpriset Vitvaror 19 059 kr

Alla mått är i mm. Summa 46 152 kr. Ritningens namn kök 25/11 Ritningsnummer 0000-8909-3071. Inkluderat i totalpriset Vitvaror 19 059 kr Alla mått är i mm Ritningens namn kök 25/11 Ritningsnummer 0000-8909-3071 Inkluderat i totalpriset Vitvaror 19 059 kr Summa 46 152 kr Användarnamn (E-postadress eller IKEA FAMILYnummer) Ledtråd till ditt

Läs mer

Varför ska jag välja Free?

Varför ska jag välja Free? Varför ska jag välja Free? Därför att badrumsserien Free har ett harmoniskt formspråk som präglas av balans, enkelhet och omsorg om detaljer. Namnet syftar på seriens valfrihet och det självklara, fria

Läs mer

Nettoprislista produktområde E Möbler för förvaring SKL 2013

Nettoprislista produktområde E Möbler för förvaring SKL 2013 Nettoprislista produktområde E Möbler för förvaring SKL 201 Innehållsförteckning sid Typfall E1 Materialskåp Typfall E2 Öppen hylla Typfall E Öppen hylla Typfall E4 Bänkskåp med topp Typfall E5 Skåp med

Läs mer

Dekorativa radiatorer

Dekorativa radiatorer InspiratioN Dekorativa radiatorer PURMO PURMO RADIATORER PURMO PURMO RADIATORER Vi bryr oss om stil. Passionerat. En personlig touch Dagens trender inom inredning handlar om att skapa ett rum med individuella

Läs mer

KLINKER. båda golv och vägg. Alla mörka. Karlstad Kakel, Magasin 2, Löfbergskajen, 652 24 Karlstad, www.karlstadkakel.se

KLINKER. båda golv och vägg. Alla mörka. Karlstad Kakel, Magasin 2, Löfbergskajen, 652 24 Karlstad, www.karlstadkakel.se KLINKER båda golv och vägg Alla mörka EGEUM 10DG GRÅ Art. nr. KK20IM47 Egeum 9,5x9,5 (0,68) cm Mörk grå, matt och strukturerad. 335 kr Egeum 10DG Grå är en färdigpatinerad klinker med en yta som passar

Läs mer

ENKELT ATT KÖPA LÄTT ATT ÄLSKA

ENKELT ATT KÖPA LÄTT ATT ÄLSKA ENKELT ATT KÖPA LÄTT ATT ÄLSKA MADE IN BALLINGSLÖV Kvalitet och erfarenhet gör det möjligt att bana ny mark. Vi har byggt inredning till svenska hem sedan 1929, och vi vet att lyhördhet är vår största

Läs mer

PERSONLIGT VAL LEDET - ETAPP 2

PERSONLIGT VAL LEDET - ETAPP 2 PERSONLIGT VAL LEDET - ETAPP 2 INNEHÅLL KÖK Standard 4 Tillval 6 Vitvaror, standard 10 Vitvaror, tillval 11 BAD Standard 14 Tillval 16 INTERIÖR Standard 18 Tillval 19 LEVERANTÖRER: Kök- HTH Vitvaror -

Läs mer

Drömsoffa. Prislista

Drömsoffa. Prislista Drömsoffa Prislista Skräddarsy din drömsoffa välj mellan 17 olika soffmodeller Funderar du på att bli möbeldesigner? På ILVA sätter vi dina personliga drömmar i högsätet så att du kan få leva ut din kreativitet.

Läs mer

-25% MARS-APRIL. Dansani Special Collection// STIL OCH STYRKA EXTRA KVALITET// FOLIERADE STOMMAR OCH FRONTER KNALL- ERBJUDANDE

-25% MARS-APRIL. Dansani Special Collection// STIL OCH STYRKA EXTRA KVALITET// FOLIERADE STOMMAR OCH FRONTER KNALL- ERBJUDANDE Badrumsmöbler //Dansk design Dansani Special Collection// STIL OCH STYRKA EXTRA KVALITET// FOLIERADE STOMMAR OCH FRONTER 2014 SE FÖR PRIS SE SIDAN 21 120 CM CEDAR GREY / 121 CM KANTATE / SPEGELSKÅP PRAKTISKT

Läs mer

-25% SEPTEMBER- OKTOBER

-25% SEPTEMBER- OKTOBER Badrumsmöbler //Dansk design Dansani Special Collection// STIL OCH STYRKA KNALL- ERBJUDANDE -25% SEPTEMBER- OKTOBER EXTRA KVALITET// FOLIERADE STOMMAR OCH FRONTER 2014 SE FÖR PRIS SE SIDAN 5 120 CM SVART

Läs mer

DET PERFEKTA HUSET FÖR DEN MODERNA FAMILJEN. Det finns inget som din egen gräsmatta...

DET PERFEKTA HUSET FÖR DEN MODERNA FAMILJEN. Det finns inget som din egen gräsmatta... 1 Det finns inget som din egen gräsmatta... DET PERETA HUSET ÖR DEN MODERNA AMILJEN Viktor Hanson har i samarbete med Engstrand och Speek arkitekter tagit fram ett hus som är anpassat för det moderna livet

Läs mer

Noga utvalt. Badrumskollektion utgåva 3

Noga utvalt. Badrumskollektion utgåva 3 Noga utvalt Badrumskollektion utgåva 3 2 BADPLATSEN Innehåll 10 12 4 Om Badplatsen Noga utvalda produkter 6 Alterna ett varumärke inom badrumsprodukter För färre kvadratmeter För små ytor som ställer stora

Läs mer

Prislista inkl moms Lokala prisavvikelser kan förekomma. Skjutdörrar Garderobsinredningar Vikdörrar SEPTEMBER 2010

Prislista inkl moms Lokala prisavvikelser kan förekomma. Skjutdörrar Garderobsinredningar Vikdörrar SEPTEMBER 2010 lista inkl moms Lokala prisavvikelser kan förekomma Skjutdörrar Garderobsinredningar Vikdörrar SEPTEMBER 2010 Miljöcertifierat enligt ISO 14001 PRI 10.013 er pr. dörr Woodline Royal Royal Panel Vit Ek

Läs mer

Innehåll. Om Invitrea 4. Hörnduschar 12 G-serien 14 19 P-serien 20 33. Nischduschar 34 G-serien 36 38 P-serien 39 43

Innehåll. Om Invitrea 4. Hörnduschar 12 G-serien 14 19 P-serien 20 33. Nischduschar 34 G-serien 36 38 P-serien 39 43 s c a n d i n a v i a n g l a s s i n n o v a t i o n s Duschväggar och dörrar i glas 2010 Innehåll 12 34 Om Invitrea 4 Hörnduschar 12 G-serien 14 19 P-serien 20 33 Nischduschar 34 G-serien 36 38 P-serien

Läs mer

Prislista inkl moms Lokala prisavvikelser kan förekomma. Skjutdörrar Garderobsinredningar Vikdörrar. SEPTEMBER 2010 Uppdaterad november 2011

Prislista inkl moms Lokala prisavvikelser kan förekomma. Skjutdörrar Garderobsinredningar Vikdörrar. SEPTEMBER 2010 Uppdaterad november 2011 lista inkl moms Lokala prisavvikelser kan förekomma Skjutdörrar Garderobsinredningar Vikdörrar SEPTEMBER 2010 Uppdaterad november 2011 Miljöcertifierat enligt ISO 14001 er pr. dörr Woodline Royal Royal

Läs mer

Beställ övrigt broschyrmaterial på www.ifo.se eller hos din återförsäljare. Vi säljer våra produkter genom återförsäljare.

Beställ övrigt broschyrmaterial på www.ifo.se eller hos din återförsäljare. Vi säljer våra produkter genom återförsäljare. Beställ övrigt broschyrmaterial på www.ifo.se eller hos din återförsäljare. Vi säljer våra produkter genom återförsäljare. Huvudkontor Ifö Sanitär AB, Box 140, 295 22 Bromölla Tel 0456-480 00 Fax 0456-480

Läs mer

114 Produkter Tvättställ

114 Produkter Tvättställ 114 Produkter Tvättställ Produkter Tvättställ 115 Tvättstället avslöjar en hel del om användaren. Våra tvättställ finns i fyra olika stilar det gör det lätt för dig att hitta ett tvättställ utifrån smak

Läs mer

Trinette. Produktkatalog 2014-2015. Trinette. Snyggt, smart, flexibelt och funktionellt

Trinette. Produktkatalog 2014-2015. Trinette. Snyggt, smart, flexibelt och funktionellt Trinette Produktkatalog 2014-2015 Trinette Snyggt, smart, flexibelt och funktionellt Trinette Litet kök med stort svängrum 2 Trinette Innehåll Trinette...4-5 Modell EMK1040...6-7 Modell ETN650, ETN651,

Läs mer

CombiLine kontorshylla/skåp

CombiLine kontorshylla/skåp CombiLine kontorshylla/skåp Design TreCe Kontorshylla/skåp finns med djup 370 och 570 mm. Hyllor och skåp för förvaring i stora volymer. Finns att beställa i olika bredd, höjd och djup. Möjlighet att välja

Läs mer

Innehållsförteckning: Lycka till!

Innehållsförteckning: Lycka till! Inredning och skjutdörrar 2015 Pelly har tillverkat smart garderobsinredning i småländska Hillerstorp sedan 1947. Vi gör helt enkelt bra förvaring baserad på Skandinavisk designtradition. Med vårt fl exibla

Läs mer

Badrumsmöbler. Speglar. Hyllor, skåp för inbyggnad i rostfritt stål. Belysning Triga. Modulsystem för el, tele och data 13-15

Badrumsmöbler. Speglar. Hyllor, skåp för inbyggnad i rostfritt stål. Belysning Triga. Modulsystem för el, tele och data 13-15 uroline by Eurobad Badrumsmöbler Hotel 3 Hotel II 4 Basic 5 Speglar Speglar i aluminiumram 6 Speglar med integrerad led-belysning 7 Hyllor, skåp för inbyggnad i rostfritt stål Skåp med dörr 8 Öppna hyllor

Läs mer

Prislista inkl moms Lokala prisavvikelser kan förekomma. Skjutdörrar Garderobsinredningar Vikdörrar. För mer inspiration gå in på www.lumi.

Prislista inkl moms Lokala prisavvikelser kan förekomma. Skjutdörrar Garderobsinredningar Vikdörrar. För mer inspiration gå in på www.lumi. För mer inspiration gå in på www.lumi.se lista inkl moms Lokala prisavvikelser kan förekomma Skjutdörrar Garderobsinredningar Vikdörrar SEPTEMBER 2012 Miljöcertifierat enligt ISO 14001 er pr. dörr Woodline

Läs mer

Produktblad - Kombihylla

Produktblad - Kombihylla Produktblad - Kombihylla KONTORSHYLLA/SKÅP RITNINGSHURTS KOMBIHYLLA KOMBIHYLLA Kombihyllan är vår mest anpassningsbara förvaringsmöbel. Modulen kan kombineras med många inredningsdetaljer ur CombiLine.

Läs mer

EASY & BIANCA 4 595:- 3 360:- 1 880:- högskåp 30x115 mörk lönn slät. exkl handtag Art nr 715070. (Ord pris 2 210:-)

EASY & BIANCA 4 595:- 3 360:- 1 880:- högskåp 30x115 mörk lönn slät. exkl handtag Art nr 715070. (Ord pris 2 210:-) BADRUMSKLIPP: EASY & BIANCA EN KAMPANJ SOM TAR VÄLDIGT LITE PLATS. DIREKT UR SVEDBERGS BADRUMSBOK 3 30 MAj 2010 4 595:- Bianca överdel D-light 60. Art nr 721060. (Ord pris 5 405:-) Bianca 1 880:- högskåp

Läs mer

Nyhet! Smart badrumskollektion för de minsta. Storsäljaren i miniformat. Detaljer som gör skillnad. Extra hållbar design. Enkelt att hålla rent

Nyhet! Smart badrumskollektion för de minsta. Storsäljaren i miniformat. Detaljer som gör skillnad. Extra hållbar design. Enkelt att hålla rent SE 145-12 Nyhet! Smart badrumskollektion för de minsta 1 Extra hållbar design www.ifo.se Enkelt att hålla rent Detaljer som gör skillnad Storsäljaren i miniformat Vår tuffaste testpanel någonsin Att utveckla

Läs mer

FM Mattsson. Kök. Trycksak nr 251/3

FM Mattsson. Kök. Trycksak nr 251/3 FM Mattsson Kök Trycksak nr 251/3 Tillgång på sand och kunskapen om metallbearbetning var en förutsättning när FM Mattsson grundades i mitten av 1800-talet. Kunskapen har gått i arv och sanden är fortfarande

Läs mer

KÖKSMÖBLER, BADRUMSMÖBLER, GARDEROBER, ANDRA UNIKA PÅBYGGNADER TILLVERKARE AV

KÖKSMÖBLER, BADRUMSMÖBLER, GARDEROBER, ANDRA UNIKA PÅBYGGNADER TILLVERKARE AV KÖKSMÖBLER, BADRUMSMÖBLER, GARDEROBER, ANDRA UNIKA PÅBYGGNADER TILLVERKARE AV TILLVERKARE AV STORLEKSANPASSADE OM OSS Vi är en möbelproducent av storleksanpassade köksmöbler, badrumsmöbler, garderober,

Läs mer

Val och tillval. till kvarteret Töfsingdalen

Val och tillval. till kvarteret Töfsingdalen Val och tillval till kvarteret Töfsingdalen När du flyttar till en nybyggd lägenhet hos Stockholmshem är du garanterad en grundstandard med bland annat vackra parkettgolv och helkaklat badrum. För att

Läs mer

GALLERY. Anna Irinarchos

GALLERY. Anna Irinarchos GALLERY Anna Irinarchos Gallery är designat av formgivaren Anna Irinarchos som sitt examensarbete på Beckmans Designhögskola våren 2006. Skissen är på det första Gallery-köket. Gallerys utveckling 2007-2009.

Läs mer

Klassisk skandinavisk design- med alla fördelar

Klassisk skandinavisk design- med alla fördelar NEW ClassicLine 2011 Klassisk skandinavisk design- med alla fördelar GRAM har under generationer varit känd för att utveckla produkter som gör vardagen enklare och bidrar till positiva upplevelser i köket.

Läs mer

SE 82-07. Ifö Sign vägghängd WC. Till och med upplevelsen är inbyggd. www.ifo.se/sign

SE 82-07. Ifö Sign vägghängd WC. Till och med upplevelsen är inbyggd. www.ifo.se/sign SE 82-07 Ifö Sign vägghängd WC Till och med upplevelsen är inbyggd. www.ifo.se/sign Det är detaljerna som gör skillnaden Det finns massor av fördelar med en vägghängd WC. För det första finns det många

Läs mer

Produktblad - Miljöstationer

Produktblad - Miljöstationer Produktblad - Miljöstationer MILJÖSTATIONER FÄRDIGKOMBINERADE MILJÖSTATION 1 Färdig modul enligt bild (B: 1020 x H: 1174 x D: 760 mm) med håltagningar i bänkskivan. Stationen är anpassad för 190 liters

Läs mer

Greve 1. Badrumsskåp Trä. Art.nr 774340-1 400 x 700 x 130 mm. Belysning

Greve 1. Badrumsskåp Trä. Art.nr 774340-1 400 x 700 x 130 mm. Belysning Art.nr 774340-1 400 x 700 x 130 mm Rymligt träskåp med väl tilltagen höjd. Dörrar: heltäckande spegelglas på in- och utsidan. Tre flyttbara glashyllor. (som är monterad på skåpet här intill) beställs separat.

Läs mer

KLIPP: INDIGO 4 355:- 6 080:- 4 165:- Indigo högskåp 40x98 vit, dörr exkl handtag. Art nr 55405. (Ord pris 4 900:-)

KLIPP: INDIGO 4 355:- 6 080:- 4 165:- Indigo högskåp 40x98 vit, dörr exkl handtag. Art nr 55405. (Ord pris 4 900:-) BADRUMS- KLIPP: INDIGO EN STILREN KAMPANJ DIREKT UR SVEDBERGS BADRUMSBOK 27 september 24 oktober 2010 4 355:- Indigo överdel Top-Line 60 vit, lysrörsbelysning/tvättställsljus. Art nr 45660. (Ord pris 5

Läs mer

Din stil är vår stil.

Din stil är vår stil. Din stil är vår stil. 1 2 Mönstrad glasfyllning 51012: Krysantemum vit Innehåll Låt oss inspireras av dig! 4-31 Inspiration i massor Vilken förvaringstyp är du? 32-49 Våra skjutdörrar 32-45 Inredning 46-49

Läs mer

badstudıose 85-14 Höstkampanj

badstudıose 85-14 Höstkampanj badstudıose 85-14 Höstkampanj Ifö Sense Formad av Skandinavien Bilden visar Ifö Sense högskåp, överskåp och Ifö Option spegelskåp. Ifö Sign Art tvättställ med underskåp 30+60 cm, med två lådor. IFÖ SENSE

Läs mer

KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER

KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Nyproduktion av bostadsrätter 1-4 rok med balkong, uteplats eller härliga takterrasser. I Kv. Brage

Läs mer

ALGOT Förvaring för hela hemmet

ALGOT Förvaring för hela hemmet Bygg hela vägen upp till taket för att utnyttja varenda kvadratcentimeter, utan att använda så mycket golvyta. Välj metallhyllplan vid förvaring av tunga saker. Metallhyllplan med måtten 80x38 tål belastning

Läs mer

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Midsommarkransen bästa läget vid Svandammsparken. Nyproduktion bostadsrätter -5 rok med balkong, uteplats eller härliga

Läs mer