IDO Badrumskollektion 2014

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "IDO Badrumskollektion 2014"

Transkript

1 IDO Badrumskollektion 2014

2 2 IDO Innehåll Innehåll Historia...4 IDO designers...6 Inspiration...8 IDO Smart...14 Att planera sitt badrum...18 Sköt om ditt badrum Badrumsmöbler...22 Speglar...48 Badrumsmöbler, detaljerad information..50 Duschar...62 Tvättställ...82 IDO Funktion...90 Wc-stolar...92 Badkar Vår badkarskollektion består av både inbyggda badkar och badkar som kan placeras fritt, se SID 104 Stilrent och plats för viktiga saker. Se vårt breda 22 möbelsortiment på SID IDO Badrum arbetar ständigt med produktutveckling. Vi reserverar oss därför för ändringar som har skett sedan katalogen gick i tryck, för färgavvikelser som beror på trycktekniska orsaker, samt för eventuella tryckfel. Lokala skillnader i produktsortimentet kan förekomma. Prisuppgifter i denna katalog är endast rekommenderade, vägledande cirka priser, vilket innebär att lokala prisskillnader kan förekomma.

3 IDO Innehåll 3 Duschkabin, duschhörna eller en praktisk duschvägg som kan vikas in? Mer information finns på SID 62 Välkommen till ditt nya badrum! Vårt breda tvättställssortiment börjar på SID 82 Bygga nytt eller renovera? Få hjälp med att välja rätt wc-stol på SID 92

4 4 IDO Historia

5 IDO Historia 5 VI HAR LÅNG ERFARENHET AV BADRUM IDO är ett nordiskt företag med mer än 140 års erfarenhet. Porslinsfabriken Arabia i Finland grundades 1874 och sortimentet utökades snart med wc-stolar och tvättställ. I flera årtionden var fabriken den enda nordiska tillverkaren av sanitetsporslin. Lokalerna på Arabiastranden blev snart för trånga i och med att efterfrågan ökade, och en ny produktionsanläggning etablerades i Ekenäs. Den långt automatiserade fabriken inledde sin verksamhet under namnet Oy Wärtsilä Ab, men bytte namn till Tammisaaren Posliini år Dagens namn IDO Badrum Oy Ab började användas Fabriken är idag en av Europas modernaste för sanitetsporslin. IDOs övriga produktgrupper har också en lång och ärorik historia. IDO Showerama duscharna till exempel, erövrade Sverige redan på 1970-talet då varumärket köpets in till IDO företaget Svenska Badrum. Från början tillverkades duscharna i Täby varefter produktionen flyttades till Norrtälje. Idag tillverkas alla duschar i Mörrum. Framgången berodde även då på produktens unika egenskaper och lösningar som underlättar vardagen. IDO Showerama var också den första duschen i Sverige som hade väggar av glas istället för plast. Tradition förpliktar. Därför satsar vi kontinuerligt på produktionsteknologi, produktutveckling och kvalitetskontroll. Vi vill att de gångna 140 åren ska vara ett preludium till en fantastisk framtid. Stilar och trender förändras, men de fungerande standardlösningarna finns kvar. Två tidstypiska badrum från 80-talet. Toner från 70-talet. Idag sätter man färg på badrummet med t.ex badrumsmöbler eller wc-stolens sits. Alla IDO Showerama duschar tillverkas idag i Mörrum.

6 6 IDO Designers IDO DESIGNERS IDOs badrum är kända för sin höga kvalitet och sina genomtänkta och praktiska detaljer. Vårt goda anseende är inte någon tillfällighet, utan resultatet av ett hängivet arbete av ett multinationellt team med begåvade och kunniga formgivare. Den tyske designern Adolf Babel anser att produkterna inte bara ska handla om konstnärliga värden utan också förenkla livet för användarna. Hans design fokuserar på de tekniska kraven, funktionaliteten och ett kreativt uttryck. Norskfödde Einar Hareide inledde sin designkarriär hos Saab Idag driver Hareide sin egen designbyrå Hareide Designmill, som riktar sig mot ett antal olika branscher och har kontor i norska Moss samt i Göteborg. Badkar IDO Seven D Image Kaarle Holmberg är en finsk designer vars verk har vunnit internationellt erkännande och en mängd priser. Han har även föreläst om möbeloch inredningsdesign och därigenom kunnat dela med sig av sin erfarenhet till sina studenter och betona vikten av kvalitet i såväl design som tillverkning. IDO Seven D badrumsmöbler och porslinsserie samt porslinsserie IDO Mosaik, IDO Shape och IDO Wave.

7 IDO Designers 7 Italienskfödde Antonio Citterio grundade sin första designbyrå Hans design finns representerad i de permanenta samlingarna hos Museum of Modern Art i New York, Centre Pompidou i Paris och Museum of Architecture and Design i Chicago. Porslinsserierna Pozzi-Ginori Easy Den svenska inredningsdesignern Fredrik Wallner driver den Stockholmsbaserade designbyrån CODE. Wallner har arbetat som inredningsdesigner för IKEA. Han arbetar också med andra framstående nordiska designoch fastighetsutvecklingsföretag. Badrumsmöbler IDO Trend och IDO Select IDO Showerama 8-5 Hareide Design formger allt från möbler till bilar. Företaget har vunnit ett flertal internationella designpriser och man kan bland annat bekanta sig med deras alster på en permanent utställning på Moderna museet i New York. Den nya duschkabinen IDO Showerama 8-5 har designats på Hareide Designs byrå i Göteborg av Dan Sevaldson. Syftet var att skapa en duschkabin som liknar en möbel och som passar till alla inredningsstilar.

8 8 IDO Small S som i smidigt!

9 IDO Small 9 Allt du behöver får plats även i ett litet badrum om du planerar det omsorgsfullt med rätt produkter. Tänk igenom hur badrummet ska användas och av vem. Kommer duschen att användas samtidigt som wcstolen? Eller tvättstället? Om man kan turas om med en del av morgonbestyren kan man göra även ett litet utrymme till ett vackert och praktiskt badrum. Wc-stolen IDO Seven D 18 sparar viktiga centimetrar. Cisternens utformning gör att den bara är 610 mm djup. En vikbar skärmvägg är extra praktiskt när man har ett litet badrum. Längst ner sitter det en släplist som pressas mot golvet när man öppnar duschen. Väggarna finns med både rakt och böjt glas och kan monteras på antingen vänster eller höger sida. Läs mer på sid 78. Skapa mer förvaringsutrymme i badrummet med t.ex spegel- och underskåp. De flesta av våra möbelserier har även högskåp som får plats i mindre utrymmen. Det minsta skåpet är 22 cm brett och bara 14 cm djupt. Tack vare sin rejäla höjd (183 cm) rymmer den ändå förvånansvärt mycket. Till högskåpen i serierna IDO Renova Plus och IDO Select finns en praktisk tvättkorg.

10 10 IDO Medium M som i mysigt! Detta medelstora badrum ser större ut än vad det är eftersom det asymmetriska badkaret och den vikbara duschhörnan ger mer fritt utrymme i rummet. Väggmonterade möbler ökar också känslan av rymd och underlättar samtidigt städningen.

11 IDO Medium 11 Det asymmetriska badkaret kan placeras både åt höger eller vänster beroende på badrummets form och utrymme. Högskåpen tar upp lite golvyta men erbjuder rejält med förvaringsplats. Dörrarna på duschhörnan utan golvprofil kan lätt svängas åt sidan när duschen inte används. Listen nedtill minskar vattenansamlingen utanför.

12 12 IDO Large L som i lyx! Härligt! Om du kan planera ditt drömbadrum utan att behöva tänka på badrummets storlek har du tur. Fokusera på material, kvalitet och funktion det är det som du kommer att njuta av i flera år framöver.

13 Duschen kan lätt göras rymlig, men vet du om att det också gäller badkar? Badkaret IDO Seven D Image är hela 450 mm djup, vilket är mycket djupare än ett vanligt badkar. IDO Large 13

14 14 IDO Smart IDOSMART IDO Smart är det gemensamma namnet på alla lösningar som underlättar för dig i vardagen. IDO Smart finns i IDOs wc-stolar, tvättställ, möbler, duschar och andra badrumsprodukter. De släta ytorna, rena linjerna och genomtänkta detaljerna har alla ett och samma mål: att underlätta i vardagen och för städningen av badrummet! Badkaret IDO Seven D Image är hela 450 mm djupt. Framkanten är trots det normalhögt. Lådorna i badrumsskåpet går att dra hela vägen ut och kan därför utnyttjas maximalt.

15 IDO Smart 15 Våra duschar innehåller minimalt med silikon för att förhindra att det samlas smuts. Vi har även minimerat antalet skruvar och glipor. Den släta glasyren på porslinsprodukterna i serien IDO Seven D är mycket lätt att hålla ren. Sitslocket med Slow Close-mekanism stängs mjukt och försiktigt.

16 16 IDO Smart Tack vare hygieniska IDO Seven D Sensor WC kan du spola utan att röra vid något det räcker med att du för handen över sensorn. Rör handen långsamt för en stor spolning och snabbt för en liten spolning. Under duschkaret finns både en stabil fot och behändiga hjul som gör att duschkabinen lätt kan flyttas t.ex.vid städning. Ibland sitter IDO Smartlösningarna på ytan, ibland ser du dem inte. Den nya, ännu slätare glasyren på wc-stolarna i serien IDO Seven D sträcker sig även under spolkanten. Den inbyggda Fresh WC funktionen doserar automatiskt ut lagom mycket fräsch doft vid varje spolning. WC-staven placeras nära spolmekanismen i cisternen. Det är en säker lösning som också är trygg för barnfamiljer. IDOSMART

17 IDO Smart 17 SLOW CLOSE Porslinsprodukterna i serien IDO Seven D har en ny, ännu slätare glasyr som är mycket lätt att hålla ren. Det räcker oftast att torka av med en fuktig trasa. Sitslocket med Slow Close funktion stängs mjukt och försiktigt. Slow Close-gångjärn finns till wc-stolarna i serien IDO Seven D. IDO Showerclean är ett miljövänligt och effektivt medel för rengöring av framför allt duschar och övriga badrumsprodukter. Medlet tar bland annat bort fläckar och kalkavlagringar. IDO Showerclean är framställt av naturliga ämnen och är ett miljövänligt alternativ eftersom det inte innehåller några fosfater. Wc-stolarna i serien IDO Seven D finns även med praktisk Quick Release funktion. De gör att du lätt kan ta loss sitsen vid rengöring.

18 18 IDO Att planera sitt badrum Har du tänkt på hur viktigt badrummet är? Vi inleder morgonen i badrummet, det är också det sista rummet vi besöker innan vi går till sängs på kvällen. Därför lönar det sig att lägga ner tid och ta emot professionell hjälp när du ska planera och bygga ett nytt badrum. Då får du ett elegant, praktiskt och tryggt slutresultat.

19 Allt börjar med planeringen IDO Att planera sitt badrum 19 Planera badrummet genom att göra en ritning av rummet på t.ex rutat papper. På ritningen markerar du var dörrar, fönster, rör och avlopp ska sitta. Duschen och wc-stolen måste normalt sett placeras utifrån var de nuvarande rören finns. Fundera över vilka förvaringsytor du behöver och vad du ska använda badrummet till. Behöver du plats för en tvättmaskin? Var ska du lägga smutstvätten och rena handdukar? Våra badrumsmöbler klarar visserligen fukt bra, men bör inte exponeras för vatten någon längre tid. Därför bör du placera möblerna på tillräckligt avstånd från duschar och badkar. Även små badrum kan vara funktionella Ju mindre ditt badrum är, desto viktigare blir inredningen. Även ett litet utrymme kan bli ett funktionellt badrum med rätt badrumsprodukter titta bara på tvättstället på sid 90 som har plats för en liten tvättmaskin undertill. Om du drömmer om ett badkar kan en badkarsskärm vara ett bra sätt att spara utrymme i ett litet badrum. Då behöver du inte någon separat duschkabin eller duschhörna och kan låta dina drömmar bli verklighet även i ett litet badrum. Duschen bör vara minst 70 cm bred och wc-stolen bör ha en yta på minst 80 cm i bredd. Om du har ett litet badrum kan du välja en vikbar skärmvägg. När du inte använder duschen viker du enkelt in väggen så att den inte är i vägen för wc-stolen. Det blir betydligt mycket enklare att renovera badrummet om man inte behöver flytta på avloppen. IDO har wc-stolar för både vägg- och golvavlopp. En vägghängd wc-stol är ett perfekt val vid renovering. Vattenledningarna och avloppen döljs och dessutom får du en praktisk avställningsyta på köpet.

20 20 IDO Att planera sitt badrum Skapa stämning med färg och belysning Känslan i ditt badrum beror till stor del på vilka färger du valt t.ex på möblerna och vilken belysning du har. Föredrar du till exempel dämpat trä eller distinkt vitt på luckorna? Ett bra badrum har två slags ljus. Som basbelysning rekommenderar vi alltid takbelysning. Den mjuka allmänbelysningen ger badrummet en behaglig och lugn känsla och är tillräcklig för t.ex en avkopplande dusch. Rätt placerad punktbelysning behövs däremot när man behöver se bättre, t.ex vid spegeln eller när man sorterar tvätt. Ta hjälp av proffs Ta alltid hjälp av ett proffs när du ska renovera ditt badrum så att det blir rätt med t.ex. fuktspärrar och fall mot golvbrunnen. Vid elinstallationer måste man enligt lagen använda en elektriker. Ett väl planerat och genomtänkt badrum har du glädje av i många år framöver. Så sätt dig bekvämt och läs vidare. Här bjuder vi på nyttig information som gör dina stunder i badrummet ännu bättre. Rakapparat, fön eller tandborste? Ett eluttag finns nära till hands i spegelskåpet. Genom bra planering och rätt produkter får du plats med det viktigaste även i ett litet badrum från tvättmaskin till wc-stol och från dusch till möbler med gott om plats för förvaring.

21 IDO Sköt om ditt badrum 21 Så här tar du hand om ditt badrum Ett vackert och funktionellt badrum är en investering som höjer både levnadsstandarden och bostadens värde. Ta hand om det väl, så har du glädje av det en lång tid framöver. Möbler Alla våra skåpsstommar och fronter är gjorda av fuktbeständiga material och har olika typer av fuktavvisande ytbehandlingar som gör det lättare att hålla möblerna rena. Alla våra badrumsmöbler av trä skyddas av tålig syrahärdat klarlack. Våra badrumsmöbler klarar visserligen fukt bra, men bör inte exponeras för vatten någon längre tid. Därför bör du placera möblerna på tillräckligt avstånd från duschar och badkar. Torka bort vattenstänk med en torr trasa efter användning. Dusch Torka av duschväggarna efter att du har duschat för att underlätta underhållet. Rengör duschen med ett milt rengöringsmedel. Om duschkaret skulle repas eller tappa färg kan du polera det med polish och vaxa det. Djupare repor kan slipas bort. Våra duschkabiner har praktiska hjul som gör att kabinen enkelt kan flyttas när du behöver städa under den. Våra duschkar har en avtagbar frontpanel som gör rengöringen ännu enklare. Wc-stolar och tvättställ När vi har tagit fram våra porslinsprodukter har vi varit extra noggranna med att de ska vara lätta att rengöra. Våra tvättställ och wc-stolar av porslin är lätta att hålla rena med ett milt rengöringsmedel. Alla wc-stolar och tvättställ i serien IDO Seven D har en ny, slätare glasyr. Det gör att det fastnar mindre smuts på ytan, vilket underlättar städningen. Badkar Badkaret bör rengöras med ett milt rengöringsmedel och en mjuk trasa för att undvika repor i ytan. Repor i badkar av sanitetsakryl kan dock oftast slipas och poleras bort. Vad ska man göra om något skulle gå sönder? Behåll alltid dina kvitton. Vänd dig till den butik eller installatör som du har inhandlat produkterna från. Alla våra produkter har minst två års garanti. Garantin täcker alla konstruktionsoch tillverkningsfel samt materialbrister som uppkommer under garantiperioden. Välj en pålitlig installatör som erbjuder garanti på utfört arbete. Fosfatfria IDO Showerclean är ett miljövänligt val för rengöring av badrummet. Var hittar man reservdelar? Genom att använda våra produkter korrekt och underhålla dem regelbundet har du glädje av dem under många år. Vi har också ett stort urval av reservdelar för alla våra produkter. För mer information om reservdelar, se monterings- och skötselanvisningar som medföljer produkten.

22 22 IDO Badrumsmöbler IDO badrumsmöbler Skåp och färgsättning är ofta det som märks mest i badrumsinredningen. Om du vill sätta lite fart på tillvaron kan du välja färgglada eller högblanka fronter till dina badrumsmöbler. Föredrar du en mer dämpad stil kan du välja våra lådor eller luckor i trä. Tänk på placeringen Färg och material är naturligtvis en fråga om smak, men placeringen av dina badrumsmöbler är framför allt en fråga om funktion. Alla våra skåpstommar och fronter är gjorda av fuktbeständiga material och har olika typer av fuktavvisande ytbehandlingar som gör det lättare att hålla möblerna rena. Alla våra badrumsmöbler av trä skyddas av tålig syrahärdande klarlack. Våra badrumsmöbler klarar visserligen fukt bra, men bör inte exponeras för vatten någon längre tid. Därför bör du placera skåpen på tillräckligt avstånd från duschar och badkar. Torka bort vattenstänk med en torr trasa efter användning. IDO skåpstommar levereras färdigmonterade Alla våra skåpstommar levereras färdigmonterade, vilket gör dem enkla att installera. De allra flesta möbler som vi har i vårt sortiment monteras enkelt på vägg med medföljande monteringsskenor och justerbara upphängningsbeslag som sitter färdigmonterade i skåpstommarna. Vid behov finns stödben som tillval. Skapa atmosfär med belysning Våra speglar och spegelskåp har fluoresce rande lysrör som efterliknar dagsljusets färgtoner. De flesta speglar och spegelskåp har lysrör med en färgtemperatur som efterliknar dagsljuset. Det är ett ärligt ljus som underlättar make-up. LEDbelysningen under spegelskåpen ger tillräckligt med ljus för tvättstället, men har samtidigt minimal elförbrukning.

23 IDO Badrumsmöbler 23 Serien IDO Seven D ger ditt badrum rena linjer och ett fräscht intryck. Badrumsmöblerna är 400 mm djupa och finns i svart ask och vitt. IDO Seven D SID IDO Trend SID I serien IDO Trend möter nordisk renhet italiensk minimalism. Badrumsmöblerna är 500 mm djupa och finns i vitt, grått, svart ask och alm. För mer information besök

24 24 IDO Badrumsmöbler IDO Select SID Endast fantasin sätter gränser i serien IDO SelecT. Badrumsmöblerna finns i tre olika djupmått Small 320 mm, Medium 370 mm och Large 490 mm och i nästan olika färger! Komplettera helheten med lådfronter, luckor och handtag efter egen smak. IDO Renova är ett kommodpaket för mindre badrum. Möblerna har ett djup på mm och finns i färgerna grått, vitt och ek. Levande trä Träets skönhet ligger i dess levande karaktär. Utseendet kan variera beroende på till exempel trädens ålder eller växtplats. Färgen och träets naturliga struktur kan i verkligheten därför skilja sig något från det som du har sett i katalogen eller butiken. Allt eftersom träet åldras mognar dess färg och blir mörkare. Se våra material på sid 51.

25 IDO Badrumsmöbler 25 IDO Renova SID IDO Classic IDO Classic Miljö 51 Tvättställ: IDO Minislim, B 500, D 220/275 Planspegel: B 500, H 670, D 24/133 Öppen hylla: ek, B 470, H 300, D210 Öppen hylla inkl. tvättställ: 3.478,- Planspegel: 2.133,- Monolampa: 824,-/st Enkelt är vackert. Skapa stil och funktion även i ett litet badrum med den öppna hyllan IDO Classic. Finns även i mörk ek. Perfekt för t.ex. gäst wc:n.

26 26 IDO Badrumsmöbler IDO Seven D Serien har formgivits av Kaarle Holmberg. IDO Planspegel med lysrörsbelysning B 800, H 640 Högskåp B 300, H 1620, D 395 IDO Seven D möbeltvättställ B 800, H 70, D 400 IDO Showerama x 900 mm Underskåp B 800, H 450, D 395 IDO Seven D Miljö 119 Underskåp inkl. tvättställ: ,- Planspegel: 4.949,- Högskåp: 7.845,- IDO Seven D-serien är konstruerad för att fungera i vardagen. Med ett djup begränsat till 400 mm är dessa möbeltvättställ och skåp perfekta för svenska mindre badrum. Möbeltvättställ med raka linjer, handtagslösa fronter och inbyggd spegelbelysning gör den här serien modern. Finns i äkta svart ask och tidlöst vitt.

27 IDO Badrumsmöbler 27 Förutom möbler innehåller produktfamiljen IDO Seven D även en rad stilrena tvättställ. De finns på sid 89 Som tillval finns hyllan i frostat glas, vilket ger mer utrymme. Med det här skåpet får ditt badrum extra förvaringsutrymme. Båda lådorna kan dras ut helt. Lådinredning till övre låda för förvaring av make-up och andra föremål medföljer (för bredder mm). Lådinredning till undre låda finns som tillval. Här behövs det inga handtag. Istället har den mjuk stängande dörren och lådfronten greppkanter som ger gott om plats för fingrar och ett bra grepp.

28 28 IDO Badrumsmöbler IDO Seven D För mer information besök

29 IDO Badrumsmöbler 29 NYHET NYHET IDO Seven D Miljö 123 Möbeltvättställ: IDO Seven D, B 600, D 400 Underskåp: Vit B 595, H 450, D 370 Planspegel: B 600, H 640, D 38 Underskåp inkl. tvättställ: 7.428,- Spegel: 4.680,- IDO Seven D Miljö 124 Möbeltvättställ: IDO Seven D, B 900, D 400 Underskåp: Svart ask B 895, H 450, D 370 Planspegel: B 900, H 640, D 38 Underskåp inkl. tvättställ: ,- Spegel: 4.949,- Möblerna i serien IDO Seven D passar i badrum av alla storlekar. Underskåp och tvättställ finns i fem olika bredder: 600, 800, 900, 1000 och 1200 mm. Lysrörsbelysning i matt aluminium, som riktar bra ljus mot möbeltvättstället nedanför och sprider ett stämningsskapande ljus upp mot taket. Ljuset i lampan simulerar dagsljus, vilket underlättar vid make-up. Levereras med ett eluttag. Det här skåpet finns i samma bredder som möblerna i IDO Seven D serien. NYHET Elegant helhet för flera personer. Funktionell med fyra lådor där alla kan ha sina egna favoritsaker. IDO Seven D Miljö 125 Möbeltvättställ: IDO Seven D, B 1200, D 400 Underskåp: Vit, B 2 X 595 = B 1190, H 450, D 370 Spegelskåp: B 1200, H 550, D 120 Underskåp inkl. tvättställ: ,- Spegel: 9.075,-

30 30 IDO Badrumsmöbler IDO Seven D För mer information besök

31 IDO Badrumsmöbler 31 Underskåpet och den väggmonterade hörnspegeln rymmer mer än du anar. Som tillbehör till hörnspegeln finns hyllor i frostat glas, som du fäster direkt i väggen. En mer organisk och mjukare form med rundade fronter i trä. IDO Seven D Miljö 118 Tvättställ: IDO Seven D B 430, H 170, D 505 Underskåp i svart ask, B 300, H 500, D 300 Underskåp inkl. tvättställ: 5.759,- (välj mellan höger- eller vänsterlucka) Spegel med glashyllor: 3.471,- Kublampa: 1.174,- Alla priser är rekommenderade cirka priser inklusive moms. IDO Seven D Miljö 99 Underskåp inkl. tvättställ: 4.925,- Spegelskåp: 3.724,- Överskåp: 3.178,-

32 32 IDO Badrumsmöbler IDO Trend Formgiven av Fredrik Wallner Planspegel B 900, H 640, D 38 Högskåp, alm B 350, H 1620, D 350 IDO Wave möbeltvättställ B 900, H 70, D 500 Underskåp, alm B 890, H 500, D 485 Designa ditt drömbadrum med möblerna i serien IDO Trend. Fullständiga måttuppgifter och priser finns på sid 54 IDO Trend Miljö 114 Underskåp inkl. tvättställ: ,- Planspegel: 4.949,- Högskåp: 8.166,-

33 IDO Badrumsmöbler 33 Utom synhåll, men ändå i ordning. IDO badrumsmöbler erbjuder bra med förvaring för make-up och annat. Som namnet avslöjar lever IDO Trend med tiden. Här kombinerar alm de bästa egenskaperna hos äkta trä: det är hårt, hållbart och har en oerhört vacker struktur. Nordisk renhet med influenser av italiensk minimalism är ord vi tycker kan beskriva vår serie badrumsmöbler för lite större badrum som vi gett namnet IDO Trend.

34 34 IDO Badrumsmöbler En stil som representerar de senaste nordiska trenderna. IDO Trend finns i vitt, grått, svart ask och alm. Planspegel B 600, H 640, D 38 IDO Trend IDO Wave möbeltvättställ B 600, H 70, D 500 IDO Seven D wc B 360, D 650, H 850 Underskåp B 590, H 500, D 485 IDO Trend Miljö 115 Underskåp inkl. tvättställ: 8.977,- Planspegel: 4.680,-

35 IDO Badrumsmöbler 35 Serien IDO Trend har blivit ännu mer elegant då möblernas luckor och lådor fungerar utan handtag det räcker att trycka lätt på dem. Denna stilrena IDO-spegel matchar möblerna i IDO Trend perfekt. Spegelns mått och priser finns på sid Allt ligger bokstavligt talat inom räckhåll i lådan under tvättstället. Smart design gör att även detta utrymme kan användas för förvaring.

36 36 IDO Badrumsmöbler Möblerna i serien IDO Trend kan monteras på väggen och behöver inga stödben. Slutresultatet är luftigt och lätt och gör städningen till en fröjd eftersom golvet blir lätt att torka av. Planspegel B 600, H 640, D 38 IDO Wave möbeltvättställ B 600, H 70, D 500 IDO Trend Underskåp B 590, H 500, D 485 IDO Trend Miljö 116 Underskåp inkl. tvättställ: 8.977,- Planspegel: 4.680,- Högskåp: 6.399,-

37 IDO Badrumsmöbler 37 Högskåp B 350, H 1620, D 350 Om ditt drömbadrum går i dämpat grått kan du matcha med den mörkgrå sitsen till din IDO Seven D wc-stol, sid 102 Ska båda utföra kvällsbestyren på samma gång eller göra sig i ordning samtidigt på morgonen? Underskåpet IDO Trend och badrumsmöbeln IDO Wave bildar en elegant helhet för två personer och kompletteras perfekt med spegeln ovanför. IDO Trend Miljö 117 Möbeltvättställ: IDO Wave B 1200, H 70, D 500 Underskåp: Svart ask B 1190, H 500, D 485 Planspegel: B 1200, H 640, D 38 Underskåp inkl. tvättställ: ,- Planspegel: 5.301,- Alla priser är rekommenderade cirka priser inklusive moms.

38 38 IDO Badrumsmöbler Måtten på möblerna i serien IDO Select Serien har formgivits av Fredrik Wallner. Möblerna i serien IDO Select delas in i tre grupper efter djup. IDO Select Small är avsedd för små badrum och är endast 320 mm djup. IDO Selecet Medium är 370 mm djup. Om du har mer utrymme kan du välja IDO Select Large, som är 490 mm djup. Samtliga möbler har samma bredd, d.v.s. 600, 900 och 1200 mm. Tvättställ som passar IDO Select finns på sid 89. Välj mellan utdragslåda eller luckor till underskåpet. Small 320 mm Medium 370 mm Large 490 mm Glöm inte beställa handtag. Se sid = = =900

39 IDO Badrumsmöbler 39 IDO Select NCS-kulörer Unik stil i ett unikt badrum! Nu kan du göra om ditt badrum helt i din personliga stil. Med cirka 2000 NCS-kulörer att välja bland kan du skapa dina egna badrumsmöbler i de kulörer och kombinationer som du önskar. Vill du t.ex. matcha din IDO Select möbel i samma kulör som duschkabinen IDO Showerama 8-5 så är den röda kulören NCS-S 2570-Y90R och den svarta S 9000-N. Samtliga handtags- och luckmaterial i serien IDO Select presenteras på sid Välj din egen NCSkulör på lådorna eller luckorna (gäller ej skåpstommar). Leveranstiden är ca 6 veckor (endast skriftliga beställningar mottages). Kulörförslag front NCS S 3055-R30B Kulörförslag front NCS S 1070-R10B

40 40 IDO Badrumsmöbler IDO Select Small Den mörkgråa färgen passar perfekt ihop med handtagen och ramen i aluminium på högskåpets dörr. Hög skåpet finns i två varianter: en med hyllor i frostat glas, LED-belysning och inbyggt eluttag och en enklare utan LED-belysning och uttag. Sidoskåpet har mjukstängande låda och mjukstängande lucka. Som namnet antyder tar sig IDO Select Small an de utmaningar som de ofta kompakta nordiska badrummen utgör. Trots ett djup på bara 320 mm ger skåpen förvånansvärt stort förvaringsutrymme, så att ett litet skåp ändå kan vara praktiskt. Det breda utbudet av fronter och handtag gör att du kan skapa en stil som matchar ditt övriga badrum. IDO Select Small kombineras med IDO Shape möbeltvättställ, som finns i bredderna 600, 900 och 1200 mm. Spegelskåp med lysrörsramp B 891, H 695, D 140/220 Högskåp B 297, H 1830, D 320 IDO Shape möbeltvättställ B 900, H 70, D 330/435 Underskåp med lådor Mörkgrå, slät B 594, D 620, H 320 Sidoskåp med låda Mörkgrå, slät B 297, D 620, H 320 Handtag Aluminium IDO Select Small Miljö 86 Underskåp inkl. tvättställ: ,- Spegelskåp: ,- Högskåp: 8.315,-

41 IDO Badrumsmöbler 41 IDO Select Small Miljö 85 Möbeltvättställ: IDO Shape B 600, H 70, D 330/435 Underskåp med lådor: valnöt, B 594, H 620, D 320 Överskåp: B 477, H 297, D 200 Handtag: Blank krom Total bredd: ca 1700 mm Underskåp inkl. tvättställ: 7.389,- Spegelskåp: 7.898,- Överskåp: 2.644,-/st Högskåp: 4.024,- Select underskåp med lådor har en stor mjukstängande låda och inre självstängande låda för mindre före mål. Ytterligare möjlig heter till avdelning finns som tillval för den större lådan. LED-lamporna sitter bakom de frostade glashyllorna, vilket gör att ljuset flödar igenom dem. IDO Select Small Miljö 87 Möbeltvättställ: IDO Shape B 1200, H 70, D 330/435 Underskåp med lådor: högblank vit, B 594, D 620, H 320 Sidoskåp med låda: högblank vit, B 297, D 620, H 320 Handtag: och högblank vit Underskåp inkl. tvättställ: ,- Spegelskåp: ,- Alla priser är rekommenderade cirka priser inklusive moms.

42 42 IDO Badrumsmöbler IDO Select Medium Planspegel B 600, H 900, D 30 IDO Select Medium är perfekt för mer rymliga badrum och ger mycket förvaringsutrymme tack vare ett djup på 370 mm. Det breda utbudet av fronter och handtag gör att du kan skapa en stil som matchar ditt övriga badrum. IDO Select Medium kombineras med IDO Mosaik möbeltvättställ, som finns i bredderna 600, 800, 900 och 1200 mm. IDO Seven D wc B 360, D 650, H 850 IDO Mosaik möbeltvättställ B 600, H 70, D 385/500 Underskåp med lådor, vit slät B 594, D 650, H 370 Handtag Aluminium IDO Select Medium Miljö 89 Underskåp inkl. tvättställ: 6.632,- Planspegel: 3.136,-

43 IDO Badrumsmöbler 43 IDO Select Medium Miljö 91B Möbeltvättställ: IDO Mosaik B 1200, H 70, D 385/500 Underskåp med lådor: svart ask B 594, D 650, H 370 Sidoskåp med låda: svart ask B 297, D 650, H 370 Total bredd: 1200 mm Handtag: Blank krom Underskåp inkl. tvättställ: ,- Planspegel: 5.301,- Den infällda LED-belysningen är energi effektiv och håller länge. Spegel dörrarnas nedre del har behandlats, så att de kan öppnas och stängas utan att du behöver oroa dig för att lämna fingeravtryck på glaset. (Detalj till miljö 108). Det symmetriska möbeltvättstället IDO Mosaik 900 mm med bassäng i mitten har praktiska avställningsytor på båda sidor om bassängen. Naturligtvis tillverkat i hårt och blankt sanitetsporslin. Spegelskåpets övre lampa simulerar dagsljus för att underlätta make-up. (Detalj till miljö 108). IDO Select Miljö 108 Tvättställ: IDO Mosaik B 900, H 70, D 385/500 Underskåp med låda: grön NCS 2060-G70Y, slät, B 891, D 650, H 370 Handtag: Underskåp inkl. tvättställ: 8.667,- Spegelskåp: ,-

44 44 IDO Badrumsmöbler IDO Select Large Med ett skåpdjup på 490 mm är IDO Select Large en generös men ändå elegant lösning för de rymligaste badrummen. Det breda utbudet av fronter och handtag gör att du kan skapa en stil som matchar ditt övriga badrum. IDO Select Large kombineras med IDO Wave möbeltvättställ som finns i bredderna 600, 900 och 1200 mm. Planspegel B 1200, H 900, D 20 IDO Wave möbeltvättställ B 1200, H 70, D 500 Underskåp med lådor, Vit B 594, D 490, H 620 Sidoskåp med låda, Vit B 297, D 490, H 620 IDO Select Large Miljö 92 Total bredd: ca 1200 mm Underskåp med tvättställ: ,- Planspegel: 5.483,-

INNEHÅLL IDO BADRUMSMÖBLER IDO DUSCHAR IDO TVÄTTSTÄLL IDO WC, BIDÉ OCH URINAL IDO BADKAR POZZI-GINORI

INNEHÅLL IDO BADRUMSMÖBLER IDO DUSCHAR IDO TVÄTTSTÄLL IDO WC, BIDÉ OCH URINAL IDO BADKAR POZZI-GINORI INNEHÅLL IDO BADRUMSMÖBLER IDO Seven D badrumsmöbler...02 IDO Trend badrumsmöbler....07 IDO Select badrumsmöbler...10 IDO Select handtag...21 IDO Renova och Renova Plus badrumsmöbler...22 IDO Classic badrumsmöbler...24

Läs mer

IDO Badrumskollektion

IDO Badrumskollektion 2013 IDO Badrumskollektion IDO Badrum arbetar ständigt med produktutveckling. Vi reserverar oss därför för ändringar som har skett sedan katalogen gick i tryck, för färgavvikelser som beror på trycktekniska

Läs mer

IDO Seven D Badrumsmöbler

IDO Seven D Badrumsmöbler Produktinformation Trä Trä är ett levande material som kan variera i utseende beroende på t ex ålder och växtplats. Dina badrumsmöbler kan därför avvika i färg och struktur mot badrumsmöbler som du sett

Läs mer

IDO Badrumskollektion 2015

IDO Badrumskollektion 2015 IDO Badrumskollektion 2015 IDO finns med i din vardag såväl hektiska morgnar som i avkopplande stunder i badet. Våra produkter är av hög kvalitet, har en noggrant genomtänkt design och är ett resultat

Läs mer

2013 PRISLISTA1.1.2013

2013 PRISLISTA1.1.2013 2013 P 112013 adrum arbetar ständigt med produktutveckling Vi reserverar oss därför för ändringar som har skett sedan katalogen gick i tryck, för färgavvikelser som beror på trycktekniska orsaker, samt

Läs mer

SNYGG, TIDLÖS & FUNKTIONELL NYA IDO ELEGANT BADRUMSKOLLEKTION

SNYGG, TIDLÖS & FUNKTIONELL NYA IDO ELEGANT BADRUMSKOLLEKTION SNYGG, TIDLÖS & FUNKTIONELL NYA IDO ELEGANT BADRUMSKOLLEKTION 2017 BRA DESIGN BLIR BARA BÄTTRE. Vi har nog alla en möbel eller något annat föremål som vi absolut inte vill göra oss av med. Vissa saker

Läs mer

Vår nya katalog är fylld med snygga och funktionella badrumslösningar. Luta dig tillbaka och titta närmare på vårt produktsortiment

Vår nya katalog är fylld med snygga och funktionella badrumslösningar. Luta dig tillbaka och titta närmare på vårt produktsortiment Vår nya katalog är fylld med snygga och funktionella badrumslösningar. Luta dig tillbaka och titta närmare på vårt produktsortiment snart kan du också ha ett eget IDO-badrum. 4 IDO Index IDOInfo Planerar

Läs mer

All Day 600 vägghängt möbelpaket med tvättställ och bottenventil i astone Mineral Art nr 897 42 88. All Day spegelskåp 550 Art nr 897 39 24

All Day 600 vägghängt möbelpaket med tvättställ och bottenventil i astone Mineral Art nr 897 42 88. All Day spegelskåp 550 Art nr 897 39 24 BADRUMSMÖBLER ALTERNA all day 2 3 All Day 600 vägghängt möbelpaket med tvättställ och bottenventil i astone Mineral Art nr 897 42 88 All Day spegelskåp 550 Art nr 897 39 24 Blandare beställs separat. 4

Läs mer

gryning möbel möbler gryning

gryning möbel möbler gryning möbel I Gryning får du en modernt klassisk stil. De överfalsade fronterna med fräst profil kombinerar ett klassiskt uttryck med moderna tunna linjer. Vackra och gedigna material kombineras med väl utvalda

Läs mer

Dröm, njut och koppla av...

Dröm, njut och koppla av... 2005 Dröm, njut och koppla av... IDO Badrum arbetar ständigt med produktutveckling. Vi reserverar oss därför för ändringar som har skett sedan katalogen gick i tryck, för färgavvikelser som beror på trycktekniska

Läs mer

Alterna All Day vägghängt möbelpaket, inklusive tvättställ i porslin

Alterna All Day vägghängt möbelpaket, inklusive tvättställ i porslin Nilo Gioacchini, en välrenommerad italiensk designer, har nu satt sin prägel på en stor del av det nya Alterna-sortimentet. Han har mångårig erfarenhet av funktionell design och erbjuder här genomtänkt,

Läs mer

sense Nya Ifö Sense Nu i nya färger och fler varianter Nya Ifö Option Belysning, speglar och spegelskåp i ny skepnad

sense Nya Ifö Sense Nu i nya färger och fler varianter Nya Ifö Option Belysning, speglar och spegelskåp i ny skepnad sense Nya Ifö Sense Nu i nya färger och fler varianter Nya Ifö Option Belysning, speglar och spegelskåp i ny skepnad Vår mest flexibla möbelserie någonsin! Nya Ifö Sense är en komplett möbelserie och vår

Läs mer

Kvalitet du förväntar dig. Till priser du inte förväntar dig. Vårens kvalitetsrea är här.

Kvalitet du förväntar dig. Till priser du inte förväntar dig. Vårens kvalitetsrea är här. badstudıose 6-14 Kvalitet du förväntar dig. Till priser du inte förväntar dig. Vårens kvalitetsrea är här. 1 4 5 Kvalitetsrea på alla Ifös badrumsmöbler, tillhörande tvättställ, speglar och belysning.

Läs mer

afton möbel möbler afton

afton möbel möbler afton möbel I Afton möter du en tidlös och avskalad stil med rena linjer. De släta överfalsade fronterna ger möbeln ett lätt och modernt uttryck med tunna linjer. Praktiska förvaringslösningar, gedigna material

Läs mer

badstudıose 84-13 minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment Ifö Sign möbelpaket 1995:- Ifö Cera möbelpaket 1795:- Ifö Silver duschhörna 3595:-

badstudıose 84-13 minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment Ifö Sign möbelpaket 1995:- Ifö Cera möbelpaket 1795:- Ifö Silver duschhörna 3595:- badstudıose 84-13 minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment Ifö Sign möbelpaket 1995:- Ifö Cera möbelpaket 1795:- Ifö Silver duschhörna 3595:- du hittar fler kampanjerbjudande inne i foldern Ifö badrumsmöbler

Läs mer

Alterna Atella 600 mm. Alterna Atella 900 mm. Vit högglans. Ljus ek. Ljus ek. Vit högglans. Alterna Atella 900 spegelskåp

Alterna Atella 600 mm. Alterna Atella 900 mm. Vit högglans. Ljus ek. Ljus ek. Vit högglans. Alterna Atella 900 spegelskåp Nilo Gioacchini, en välrenommerad italiensk designer, har nu satt sin prägel på en stor del av det nya Alterna-sortimentet. Han har mångårig erfarenhet av funktionell design och erbjuder här genomtänkt,

Läs mer

badstudıose 18-15 Vårkampanj Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment! *)

badstudıose 18-15 Vårkampanj Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment! *) badstudıose 18-15 Vårkampanj Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment! *) Ifö Sense Formad av Skandinavien Ifö Sense Badrumsserien du skapar själv. Ifö Sense är vår mest flexibla möbelserie någonsin. Oavsett

Läs mer

Konservativ och traditionell eller snarare modern och öppen för nya utmaningar... Vilken typ av personlighet är du?

Konservativ och traditionell eller snarare modern och öppen för nya utmaningar... Vilken typ av personlighet är du? -ett badrum som passar! Konservativ och traditionell eller snarare modern och öppen för nya utmaningar... Vilken typ av personlighet är du? Camargue Skärgård möbelkoncept kompletterar vårt breda utbud

Läs mer

badstudıose 121-15 Höstkampanj Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment! *)

badstudıose 121-15 Höstkampanj Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment! *) badstudıose 121-15 Höstkampanj Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment! *) Kampanjpriset gäller för en duschhörna = 2 st Ifö Space 2000 dörrar. Hela Space sortimentet. Kampanj 4.995:- (ord. pris 8.740:-)

Läs mer

Möbelpaket All Day 1050 Grå matt Art nr Spegel Day 1050 Med sidobelysning Art nr Hylla Day 1050 Grå matt Art nr

Möbelpaket All Day 1050 Grå matt Art nr Spegel Day 1050 Med sidobelysning Art nr Hylla Day 1050 Grå matt Art nr BADRUMSMÖBLER Möbelpaket All Day 1050 Grå matt Art nr 897 42 99 Spegel Day 1050 Med sidobelysning Art nr 894 74 24 Hylla Day 1050 Grå matt Art nr 889 21 19 2 Blandare beställs separat. Möbelpaket All Day

Läs mer

Varför ska jag välja Free?

Varför ska jag välja Free? Varför ska jag välja Free? Därför att badrumsserien Free har ett harmoniskt formspråk som präglas av balans, enkelhet och omsorg om detaljer. Namnet syftar på seriens valfrihet och det självklara, fria

Läs mer

MONTERINGS- OCH SKÖTSELANVISNING

MONTERINGS- OCH SKÖTSELANVISNING 3/2008 MONTERINGS- OCH SKÖTSELNVISNING IDO Seven D Innehållsförteckning IDO Seven D Måttuppgifter monteringsskena Generell monteringsanvisning för skåp i serien Seven D - fäst monteringsskenor på vägg

Läs mer

Badrumsmöbler. September 2012

Badrumsmöbler. September 2012 Badrumsmöbler September 2012 Nilo Gioacchini, en välrenommerad italiensk designer, har nu satt sin prägel på en stor del av det nya Alterna-sortimentet. Han har mångårig erfarenhet av funktionell design

Läs mer

Geberit Group. badstudıose. VÅRKAMPANJ Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment *)!

Geberit Group. badstudıose. VÅRKAMPANJ Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment *)! Geberit Group badstudıose 8-16 VÅRKAMPANJ Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment *)! UTAN spolkant för hygienens och städningens skull. Ny påfyllningsventil som sparar upp till 0,5 l vatten vid varje

Läs mer

badstudıose 85-14 Höstkampanj

badstudıose 85-14 Höstkampanj badstudıose 85-14 Höstkampanj Ifö Sense Formad av Skandinavien Bilden visar Ifö Sense högskåp, överskåp och Ifö Option spegelskåp. Ifö Sign Art tvättställ med underskåp 30+60 cm, med två lådor. IFÖ SENSE

Läs mer

Reservdelar för badrumsmöbler

Reservdelar för badrumsmöbler Innehåll IDO Seven D Underskåp 99, 99, 99, 99, 99 - Överskåp 99 Underskåp 990 Underskåp 990, 99 Högskåp 99 Överskåp 990 IDO Trend Underskåp 900, 90, 90 9-0 Högskåp 90 Övrigt IDO Select Överskåp 90 Överskåp

Läs mer

IDO SHOWERAMA KOLLEKTION 2017 Med nya Showerama 10

IDO SHOWERAMA KOLLEKTION 2017 Med nya Showerama 10 IDO SHOWERAMA KOLLEKTION 2017 Med nya Showerama 10 ATT TA EN DUSCH kan vara så mycket mer än att bara bli ren. Att duscha ger en fräsch start på en ny dag, men är också ett sätt att klarna tankarna och

Läs mer

Nyhet! för luckor. Nyhet lucka Classic vit och stödben Classic vit. Tidy och F3 förvaringssystem levereras monterade.

Nyhet! för luckor. Nyhet lucka Classic vit och stödben Classic vit. Tidy och F3 förvaringssystem levereras monterade. Badrumsserien Tidy är designad för Vedum av Jesper Ståhl och har ett tidlöst formspråk som passar i både traditionella och moderna miljöer. Namnet betyder snyggt och prydligt och syftar på tvättställens

Läs mer

nyhet! Prisvärt för de mindre badrummen Lätt att planera och kombinera Allt du behöver för ett komplett badrum

nyhet! Prisvärt för de mindre badrummen Lätt att planera och kombinera Allt du behöver för ett komplett badrum nyhet! En baskollektion för hela badrummet, Prisvärd, Funktionell och Enkel. Prisvärt för de mindre badrummen Lätt att planera och kombinera Allt du behöver för ett komplett badrum Byggd på Svedbergs erfarenhet

Läs mer

TREND Think small, live BIG

TREND Think small, live BIG TREND TREND Think small, live BIG Trend-serien med sina rena linjer har en modern, tidlös design med klassiska ingredienser. Trend har flest valmöjligheter på bredder och djup, samt flexibel placering

Läs mer

BADRUMSMÖBLER SID. VÅRA PRODUKTFAMILJER Allmän information och skötselråd för. MÖBELPAKET 1850 Möbelpaket Logic B68

BADRUMSMÖBLER SID. VÅRA PRODUKTFAMILJER Allmän information och skötselråd för. MÖBELPAKET 1850 Möbelpaket Logic B68 BADRUMSMÖBLER VÅRA PRODUKTFAMILJER Allmän information och skötselråd för våra möbler SID B66 B67 MÖBELPAKET B68 1850 Möbelpaket Logic B68 BADRUMSMÖBLER NAUTIC A660 Tvättställsskåp till tvättställ 5550

Läs mer

Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment*)!

Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment*)! badstudıo med Geberit Group SE 107-16 HÖSTKAMPANJ Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment*)! Ifö Silva högskåp, ljusgrå ek NU: 8 446:- (ord.pris 10 558:-) Ifö Silva spegel 56, ljusgrå ek NU: 4 841:- (ord.pris

Läs mer

Varför ska jag välja Basic?

Varför ska jag välja Basic? Varför ska jag välja Basic? Därför att badrumsserien Basic är en slitstark basinredning. Basic har dämpade lådor och serien finns i vit-, ek- eller svart melamin. Vill du vara säker på att minimera din

Läs mer

SE 108-12. inspiration. Renovera stort eller litet! Spara på vattnet! Nytt badrum på en dag! Hitta din favoritdusch!

SE 108-12. inspiration. Renovera stort eller litet! Spara på vattnet! Nytt badrum på en dag! Hitta din favoritdusch! SE 108-12 inspiration Renovera stort eller litet! Hitta din favoritdusch! Spara på vattnet! Nytt badrum på en dag! 2 www.ifo.se Den spännande resan till ditt nya badrum. Du funderar på ett nytt badrum?

Läs mer

MONDO-underdel, bredd 82,5 cm, djup 30 cm PLAIN-planspegel, bredd 80 cm

MONDO-underdel, bredd 82,5 cm, djup 30 cm PLAIN-planspegel, bredd 80 cm MONDO-underdel, bredd 82,5 cm, djup 30 cm PLAIN-planspegel, bredd 80 cm MONDO 2017 MONDO Mondo-seriens avsmalnande hörn och välvda linjer erbjuder funktionalitet och stil i såväl stora som små utrymmen.

Läs mer

Kampanjen gäller från den 20/9 till 31/10 2013. D-LIGHT 70 5165:- ORD. PRIS 6 465:- INDIGO 70/LAGUN 7895:- EXKL. BLANDARE/HANDTAG ORD.

Kampanjen gäller från den 20/9 till 31/10 2013. D-LIGHT 70 5165:- ORD. PRIS 6 465:- INDIGO 70/LAGUN 7895:- EXKL. BLANDARE/HANDTAG ORD. HÖSTKLIPP I BADRUMMET Kampanjen gäller från den 20/9 till 31/10 2013. D-LIGHT 70 5165:- 6 465:- INDIGO 70/LAGUN 7895:- 11 305:- INDIGO Mångas favorit som blir vad du gör den till. Formspråket tillåter

Läs mer

höstklipp i badrummet 7895:- 5165:- Kampanjen gäller från den 20/9 till 31/10 2013. Indigo 70/lagun 11 305:- 6 465:- exkl.

höstklipp i badrummet 7895:- 5165:- Kampanjen gäller från den 20/9 till 31/10 2013. Indigo 70/lagun 11 305:- 6 465:- exkl. höstklipp i badrummet Kampanjen gäller från den 20/9 till 31/10 2013. D-light 70 5165:- 6 465:- Indigo 70/lagun 7895:- 11 305:- INDIGO Mångas favorit som blir vad du gör den till. Formspråket tillåter

Läs mer

VÄLJ DIN PERSONLIGA STIL

VÄLJ DIN PERSONLIGA STIL Varför ska jag välja Art? Därför att badrumsserien Art sticker ut. Tydligast är tvättstället som har formen av en virvel. Den distinkta, precisa och samtidigt organiska formen återspeglas i hela den personliga

Läs mer

Varför ska jag välja Art?

Varför ska jag välja Art? Varför ska jag välja Art? Därför att badrumsserien Art sticker ut. Tydligast är tvättstället som har formen av en virvel. Den distinkta, precisa och samtidigt organiska formen återspeglas i hela den personliga

Läs mer

Vi har arbetat med trä sedan 1916

Vi har arbetat med trä sedan 1916 SAXA 2018 Vi har arbetat med trä sedan 1916 Vår historia börjar redan 1916 då vi i huvudsak tillverkade byggnadssnickerier. Vårt snickeri ligger utmed Västerdalälven i byn Björbo ca 15 mil söder om Sälen.

Läs mer

SPIRIT BADRUMSMÖBLER. SPIRIT WOOD KOMMOD 60 med KVADRAT 175 handtag.

SPIRIT BADRUMSMÖBLER. SPIRIT WOOD KOMMOD 60 med KVADRAT 175 handtag. ARREDO HAR ETT BRETT URVAL av badrumsmöbler för alla smaker och behov från rymliga högskåp och större kommoder till enkla speglar och mindre badrumsskåp. Gemensamt är den genomtänkta funktionen, den höga

Läs mer

badstudıo 20% VÅRKAMPANJ med rabatt Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment *) Geberit Group

badstudıo 20% VÅRKAMPANJ med rabatt Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment *) Geberit Group Geberit Group badstudıo med 20% rabatt VÅRKAMPANJ Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment *) En dusch som inte tar plats. Ifö Space duschdörr kan fällas in mot badrumsväggen och frigör plats när man inte

Läs mer

Möblerna är färdigmonterade och enkla att installera. Det enda du behöver montera själv är frontpaneler och handtag.

Möblerna är färdigmonterade och enkla att installera. Det enda du behöver montera själv är frontpaneler och handtag. SKÄRGÅRD -ett badrum som passar! Camargue Skärgård möbelkoncept kompletterar vårt breda utbud av badrumslösningar. Vi vill göra det enklare för dig att sätta ihop ett unikt och individuellt badrum som

Läs mer

ROUND-underdel, bredd 57,5 cm, djup 40 cm OPTIMAL-spegelskåp, bredd 55 cm Högskåp, bredd 45 cm, djup 38 cm, höjd 182 cm

ROUND-underdel, bredd 57,5 cm, djup 40 cm OPTIMAL-spegelskåp, bredd 55 cm Högskåp, bredd 45 cm, djup 38 cm, höjd 182 cm ROUND-underdel, bredd 57,5 cm, djup 40 cm OPTIMAL-spegelskåp, bredd 55 cm Högskåp, bredd 45 cm, djup 38 cm, höjd 182 cm ROUND 2017 ROUND Round-serien är en liten möbel med vacker, rund bassäng, vilket

Läs mer

5295:- Badrumslösningar GODMORGON

5295:- Badrumslösningar GODMORGON Badrumslösningar GODMORGON 5295:- GODMORGON/BREDVIKEN kommod med 2 lådor och 2 hoar i ekfanér/massiv ek/polyester/ marmorkross. B100 D48, H87cm. 298.653.32 GODMORGON serien har 10 års garanti. Läs mer

Läs mer

PRISLISTA. IDO Badrum Box Bromölla tel IDO Showroom För öppettider och besöksadress, se

PRISLISTA. IDO Badrum Box Bromölla tel IDO Showroom För öppettider och besöksadress, se IDO prislista 2017 SE 120-16 IDO Badrum Box 140 295 22 Bromölla tel. 08-442 57 00 info@ido.se www.ido.se IDO Showroom För öppettider och besöksadress, se www.ido.se 2017 PRISLISTA INNEHÅLL IDO BADRUMSMÖBLER

Läs mer

Stambyte. BBrf Kälkbacken PRODUKTKATALOG - HYRESGÄSTER. Standard & Tillval

Stambyte. BBrf Kälkbacken PRODUKTKATALOG - HYRESGÄSTER. Standard & Tillval Stambyte BBrf Kälkbacken PRODUKTKATALOG - HYRESGÄSTER Standard & Tillval!1 DITT NYA BADRUM Era badrum byggdes i en tid när våra vanor kring personlig hygien såg annorlunda ut än idag. Framförallt duschar

Läs mer

nu börjar DEt roliga.

nu börjar DEt roliga. FOrmA möbelserie nu börjar DEt roliga. när du väljer Forma säger du ja till valfrihet utan begränsningar. trots att det finns oändliga kombinationsmöjligheter har vi gjort det enkelt för dig att välja.

Läs mer

badstudıo 20% HÖSTKAMPANJ med rabatt Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment *) Geberit Group

badstudıo 20% HÖSTKAMPANJ med rabatt Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment *) Geberit Group Geberit Group badstudıo med 20% rabatt HÖSTKAMPANJ Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment *) En dusch som inte tar plats. Ifö Space duschdörr kan fällas in mot badrumsväggen och frigör plats när man inte

Läs mer

westerbergs utgående kollektion

westerbergs utgående kollektion westerbergs utgående kollektion deep r badkar fr.8.900:- Priserna gäller så lång lagret räcker dock längst till den 31/8 2017. westerbergs.se deep r 1600 badkar svart/vitt eller vitt 7.700:- deep r 1600

Läs mer

badstudıo VÅRKAMPANJ med Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment *)!

badstudıo VÅRKAMPANJ med Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment *)! badstudıo SE 11-17 med VÅRKAMPANJ Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment *)! Ifö Option spegelskåp OSSN 90 mullvad med belysning OSS LED 90 NU: 7 864:- ( ord.pris 9 831:-) Ifö Sense överskåp, mullvad

Läs mer

Varför ska jag välja Flow? Därför att badrumsserien Flow är en uttrycksfull serie med rena linjer och harmoniska proportioner.

Varför ska jag välja Flow? Därför att badrumsserien Flow är en uttrycksfull serie med rena linjer och harmoniska proportioner. Varför ska jag välja Flow? Därför att badrumsserien Flow är en uttrycksfull serie med rena linjer och harmoniska proportioner. Du kan välja tvättställ i det stenliknande materialet Top Solid i alla bredder

Läs mer

FÖRVARING Möblernas produktinformation

FÖRVARING Möblernas produktinformation HÖGSKÅP FÖRVARING Möblernas produktinformation Luckornas och lådfronternas färgalternativ Lackade Leveransinnehåll Mjukstängande luckor Alla skåp med luckor har mjukstängande gångjärn eller luckmekanism.

Läs mer

Val och tillval. till kvarteret Töfsingdalen

Val och tillval. till kvarteret Töfsingdalen Val och tillval till kvarteret Töfsingdalen När du flyttar till en nybyggd lägenhet hos Stockholmshem är du garanterad en grundstandard med bland annat vackra parkettgolv och helkaklat badrum. För att

Läs mer

just nu westerbergs.com ocean 170 l/r duo badkar inkl front 13.695:- (16.995:-) Priserna gäller 2/5-24/8 2014.

just nu westerbergs.com ocean 170 l/r duo badkar inkl front 13.695:- (16.995:-) Priserna gäller 2/5-24/8 2014. just nu Priserna gäller 2/5-24/8 2014. ocean 170 l/r duo badkar inkl front 13.695:- (16.995:-) westerbergs.com dröm eller verklighet Vad är välmående egentligen? Hur tar man bäst hand om sig själv? Vatten

Läs mer

EASY & BIANCA 4 595:- 3 360:- 1 880:- högskåp 30x115 mörk lönn slät. exkl handtag Art nr 715070. (Ord pris 2 210:-)

EASY & BIANCA 4 595:- 3 360:- 1 880:- högskåp 30x115 mörk lönn slät. exkl handtag Art nr 715070. (Ord pris 2 210:-) BADRUMSKLIPP: EASY & BIANCA EN KAMPANJ SOM TAR VÄLDIGT LITE PLATS. DIREKT UR SVEDBERGS BADRUMSBOK 3 30 MAj 2010 4 595:- Bianca överdel D-light 60. Art nr 721060. (Ord pris 5 405:-) Bianca 1 880:- högskåp

Läs mer

Varför ska jag välja Basic?

Varför ska jag välja Basic? Varför ska jag välja Basic? Därför att badrumsserien Basic är en slitstark basinredning. Basic har dämpade lådor och serien finns i vit melamin. Vill du vara säker på att minimera din miljöpåverkan och

Läs mer

500/357/ * VIT ASK Skåp i vit- eller svartmålad ask. Vit eller 80250* SVART ASK * KULÖR

500/357/ * VIT ASK Skåp i vit- eller svartmålad ask. Vit eller 80250* SVART ASK * KULÖR ANMÄRKNING TVÄTTSTÄLLSPAKET Tvättställspaket 500, en lucka, * ange 1 för vänsterhängd lucka eller 2 för höger-hängd lucka. Tvättställspaket 750, en låda, Tvättställspaket 760, en låda, Porslin Tvättställspaket

Läs mer

DUSCH SID SID. VÅRA DUSCHAR Allmän information om de olika duscharna samt skötselråd. NCC duschkabin med raka skjutdörrar. och intregrerad blandare

DUSCH SID SID. VÅRA DUSCHAR Allmän information om de olika duscharna samt skötselråd. NCC duschkabin med raka skjutdörrar. och intregrerad blandare DUSCH VÅRA DUSCHAR Allmän information om de olika duscharna samt skötselråd NQ duschhörn med rundade skjutdörrar SID D2 D5 D6 D7 NACC duschkabin med raka skjutdörrar och intregrerad blandare NACQ duschkabin

Läs mer

Ifö duschlösningar FORMADE AV SKANDINAVIEN

Ifö duschlösningar FORMADE AV SKANDINAVIEN Ifö duschlösningar FORMADE AV SKANDINAVIEN 1 SKANDINAVIENS EGNA DUSCHVÄGGAR. Vår del av världen är känd för sin enkla, raka formgivning och våra duschväggar är inga undantag. Vi har verkat och tillverkat

Läs mer

Varför ska jag välja Flow?

Varför ska jag välja Flow? Varför ska jag välja Flow? Därför att badrumsserien Flow är en uttrycksfull serie med rena linjer och harmoniska proportioner. Du kan välja tvättställ i det stenliknande materialet Top Solid i alla bredder

Läs mer

badstudıo 20% HÖSTKAMPANJ med rabatt Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment *) Geberit Group

badstudıo 20% HÖSTKAMPANJ med rabatt Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment *) Geberit Group Geberit Group badstudıo med 20% rabatt HÖSTKAMPANJ Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment *) Alla våra tvättställ har Ifö Clean, rengöringsvänlig glasyr. Praktisk inredning i lådorna håller sakerna på

Läs mer

-25% MARS-APRIL. Dansani Special Collection// STIL OCH STYRKA EXTRA KVALITET// FOLIERADE STOMMAR OCH FRONTER KNALL- ERBJUDANDE

-25% MARS-APRIL. Dansani Special Collection// STIL OCH STYRKA EXTRA KVALITET// FOLIERADE STOMMAR OCH FRONTER KNALL- ERBJUDANDE Badrumsmöbler //Dansk design Dansani Special Collection// STIL OCH STYRKA EXTRA KVALITET// FOLIERADE STOMMAR OCH FRONTER 2014 SE FÖR PRIS SE SIDAN 21 120 CM CEDAR GREY / 121 CM KANTATE / SPEGELSKÅP PRAKTISKT

Läs mer

Ifö Sign SE broschyr konsument 66-10. WC, spolknapp och installationselement från Ifö. För att allt hör ihop. 2 3

Ifö Sign SE broschyr konsument 66-10. WC, spolknapp och installationselement från Ifö. För att allt hör ihop. 2 3 Tänk igenom 3 Ifö Sign SE broschyr konsument 66-10 WC, spolknapp och installationselement från Ifö. För att allt hör ihop. 2 3 I Ifös värld hör allt ihop. Det betyder att även de mest diskreta detaljerna

Läs mer

Möbler & Speglar.... design... kvalité... nytänkande.... inte lika fyrkantiga

Möbler & Speglar.... design... kvalité... nytänkande.... inte lika fyrkantiga Möbler & Speglar... design... kvalité... nytänkande... inte lika fyrkantiga ... design... kvalité... nytänkande Möbler... Snygga möbler... Praktiska möbler... Våra möbler finns i de populäraste storlekarna

Läs mer

-25% SEPTEMBER- OKTOBER

-25% SEPTEMBER- OKTOBER Badrumsmöbler //Dansk design Dansani Special Collection// STIL OCH STYRKA KNALL- ERBJUDANDE -25% SEPTEMBER- OKTOBER EXTRA KVALITET// FOLIERADE STOMMAR OCH FRONTER 2014 SE FÖR PRIS SE SIDAN 5 120 CM SVART

Läs mer

sortiments- och prislista 2014 Badrumsmöbler / tvättställ / wc-stolar / duschar / badkar

sortiments- och prislista 2014 Badrumsmöbler / tvättställ / wc-stolar / duschar / badkar sortiments- och prislista 2014 Badrumsmöbler / tvättställ / wc-stolar / duschar / badkar 1 6 BADRUMSMÖBLER Ifö Sense 8 Ifö Parade 20 Ifö Caprice 23 Ifö Renova 25 Ifö möbelpaket 29 Ifö Option 31 Ifö On-line

Läs mer

VÅRA MÖBLER. Alla våra möbler är också tillverkade av impregnerade, fuktskyddade stommar.

VÅRA MÖBLER. Alla våra möbler är också tillverkade av impregnerade, fuktskyddade stommar. OM TEMAL Temal är ett finlandssvenskt familjeföretag som grundandes 1994 och som i egna fabriker i Nakkila och Järvenpää tillverkar möbler för badrum, tvättstuga, kök och förvaring. Huvudkontor, showroom

Läs mer

Möbelpaket All Day 1050 Grå matt Art nr Spegel Day 1050 Med sidobelysning Art nr Hylla Day 1050 Grå matt Art nr

Möbelpaket All Day 1050 Grå matt Art nr Spegel Day 1050 Med sidobelysning Art nr Hylla Day 1050 Grå matt Art nr BADRUMSMÖBLER Möbelpaket All Day 1050 Grå matt Art nr 897 42 99 Spegel Day 1050 Med sidobelysning Art nr 894 74 24 Hylla Day 1050 Grå matt Art nr 889 21 19 2 Blandare beställs separat. Möbelpaket All Day

Läs mer

SE 102-12. care. Badrum för livet

SE 102-12. care. Badrum för livet SE 102-12 care Badrum för livet Välj ett badrum som matchar dig. De flesta av oss vill givetvis bo hemma så länge som möjligt. Idag är vi också ofta piggare och friskare lite längre än förr. Det är nu

Läs mer

Varför ska jag välja Basic?

Varför ska jag välja Basic? Varför ska jag välja Basic? Därför att badrumsserien Basic är en slitstark basinredning. Basic har dämpade lådor och serien finns i vit-, ek- eller svart melamin. Vill du vara säker på att minimera din

Läs mer

sortiments- och prislista 2013

sortiments- och prislista 2013 sortiments- och prislista 2013 Badrumsmöbler / tvättställ / wc-stolar / duschar / badkar Se 1-13 Ifös hantverk började med porslin för snart hundra år sedan. Mycket har hänt sedan dess och tillverkningsprocessen

Läs mer

UPPLEV PORSLIN SOM DU ALDRIG SETT DET FÖRUT.

UPPLEV PORSLIN SOM DU ALDRIG SETT DET FÖRUT. UPPLEV PORSLIN SOM DU ALDRIG SETT DET FÖRUT. Hur gör man en ny porslinsserie? Vi gjorde i alla fall så här: vi lät Skandinavien stå för inspirationen, våra kunder för kravlistan och vår hypermoderna fabrik

Läs mer

Tvättstället är designat av Jesper Ståhl och Basic är Svanenmärkt. Basic levereras i platta paket.

Tvättstället är designat av Jesper Ståhl och Basic är Svanenmärkt. Basic levereras i platta paket. Varför ska jag välja Basic? Därför att badrumsserien Basic är en slitstark basinredning. Basic har dämpade lådor och serien finns i vit-, ek- eller svart melamin. Vill du vara säker på att minimera din

Läs mer

Ifö duschlösningar FORMADE AV SKANDINAVIEN

Ifö duschlösningar FORMADE AV SKANDINAVIEN Ifö duschlösningar FORMADE AV SKANDINAVIEN 1 SKANDINAVIENS EGNA DUSCHVÄGGAR. Vår del av världen är känd för sin enkla, raka formgivning och våra duschväggar är inga undantag. Vi har verkat och tillverkat

Läs mer

Träbadkar Badkar Massagebadkar --- Steamroom Duschväggar --- Möbler Tvättställ

Träbadkar Badkar Massagebadkar --- Steamroom Duschväggar --- Möbler Tvättställ Träbadkar Badkar Massagebadkar --- Steamroom Duschväggar --- Möbler Tvättställ... kvalité... nytänkande... inte lika fyrkantiga ... kvalité... nytänkande Vi på Demerx vill vara lite smartare, roligare,

Läs mer

SVART ASK SVART ASK

SVART ASK SVART ASK l TVÄTTSTÄLLSPAKET Tvättställspaket 500, en lucka, * ange 1 för vänster-hängd lucka eller 2 för högerhängd lucka. Tvättställspaket 750, en låda, Tvättställspaket 760, en låda, Porslin 500/357/325 80150*

Läs mer

BADRUMSMÖBLER IFÖ SILVA 10 IFÖ SENSE 17 IFÖ PARADE 30 IFÖ RENOVA 33 IFÖ MÖBELPAKET 36 IFÖ OPTION 40 IFÖ ONLINE 46

BADRUMSMÖBLER IFÖ SILVA 10 IFÖ SENSE 17 IFÖ PARADE 30 IFÖ RENOVA 33 IFÖ MÖBELPAKET 36 IFÖ OPTION 40 IFÖ ONLINE 46 1 6 48 65 99 165 173 BADRUMSMÖBLER IFÖ SILVA 10 IFÖ SENSE 17 IFÖ PARADE 30 IFÖ RENOVA 33 IFÖ MÖBELPAKET 36 IFÖ OPTION 40 IFÖ ONLINE 46 TVÄTTSTÄLL TVÄTTSTÄLL FÖR MÖBLER 50 TVÄTTSTÄLL 56 WC-STOLAR GOLVMONTERADE

Läs mer

Nyhet! Varför ska jag välja Zone?

Nyhet! Varför ska jag välja Zone? Nyhet! Se allt om Vedums nya badrumsserie Zone. www.vedum.se/zone Varför ska jag välja Zone? Därför att Zone gör badrummet till en egen sfär där du kan finna balans, stillhet och styrka. Tvättställens

Läs mer

Varför ska jag välja Tidy? Därför att badrumsserien Tidy har ett tidlöst formspråk som passar i både traditionella och moderna badrum.

Varför ska jag välja Tidy? Därför att badrumsserien Tidy har ett tidlöst formspråk som passar i både traditionella och moderna badrum. Varför ska jag välja Tidy? Därför att badrumsserien Tidy har ett tidlöst formspråk som passar i både traditionella och moderna badrum. Namnet betyder snyggt och prydligt och syftar på tvättställens rena

Läs mer

All Day 600 Möbelpaket, grå matt med tvättställ och bottenventil i astone Mineral Art nr Day Spegel 700 Art nr

All Day 600 Möbelpaket, grå matt med tvättställ och bottenventil i astone Mineral Art nr Day Spegel 700 Art nr BADRUMSMÖBLER ALTERNA all day 2 3 All Day 600 Möbelpaket, grå matt med tvättställ och bottenventil i astone Mineral Art nr 897 42 88 Day Spegel 700 Art nr 898 08 07 Lusso Duschvägg Art nr 739 13 83 Bello

Läs mer

NORDIC³ EN KOMPLETT BADRUMSSERIE

NORDIC³ EN KOMPLETT BADRUMSSERIE NORDIC³ EN KOMPLETT BADRUMSSERIE NYHET! PRISVÄRDA PRODUKTER FÖR ALLA BADRUM ÄVEN FÖR KÖK I Nordic³serien ingår en hög köksblandare som passar de flesta kök med sin klassiskt skandinaviska design. WC OCH

Läs mer

VARBERG TVÄTTSTÄLLSKÅP. Kvalitet rakt igenom 4 Att välja rätt badrumsmöbler 6 Badrumsserier 7 Speglar och spegelskåp 15 Garanti 18 Skötselråd 19

VARBERG TVÄTTSTÄLLSKÅP. Kvalitet rakt igenom 4 Att välja rätt badrumsmöbler 6 Badrumsserier 7 Speglar och spegelskåp 15 Garanti 18 Skötselråd 19 VARBERG TVÄTTSTÄLLSKÅP Kvalitet rakt igenom 4 Att välja rätt badrumsmöbler 6 Badrumsserier 7 Speglar och spegelskåp 15 Garanti 18 Skötselråd 19 Hasselö Badrumsmöbler 4 VARBERG TVÄTTSTÄLLSKÅP TVÄTTFAT AV

Läs mer

Här finner du mer utförlig information, mått samt priser. Allt du behöver för att hitta just DIN perfekta lösning.

Här finner du mer utförlig information, mått samt priser. Allt du behöver för att hitta just DIN perfekta lösning. Köphjälp Här finner du mer utförlig information, mått samt priser. Allt du behöver för att hitta just DIN perfekta lösning. Kommodvattenlås, blandare och bottenventil måste köpas separat (om inget annat

Läs mer

Vi behöver dina mått. Det är enkelt att beställa måttanpassade skjutdörrar

Vi behöver dina mått. Det är enkelt att beställa måttanpassade skjutdörrar Vi behöver dina mått Det är enkelt att beställa måttanpassade skjutdörrar Tillvägagångssätt De mått vi behöver veta för att tillverka skjutdörrar anpassade till ditt utrymme är höjd och bredd, dvs installationsöppningen.

Läs mer

VARBERG TVÄTTSTÄLLSKÅP

VARBERG TVÄTTSTÄLLSKÅP VARBERG TVÄTTSTÄLLSKÅP Att välja rätt badrumsmöbler Badrumsserier Speglar och spegelskåp Duschväggar Garanti Skötselråd Utgivningsår 2015 VARBERG TVÄTTSTÄLLSKÅP Kvalitet rakt igenom Badrummet är ett av

Läs mer

114 Produkter Tvättställ

114 Produkter Tvättställ 114 Produkter Tvättställ Produkter Tvättställ 115 Tvättstället avslöjar en hel del om användaren. Våra tvättställ finns i fyra olika stilar det gör det lätt för dig att hitta ett tvättställ utifrån smak

Läs mer

Geberits moderna badrumsprodukter för 2015

Geberits moderna badrumsprodukter för 2015 Pressinformation från Geberit Februari 2015 Geberits moderna badrumsprodukter för 2015 I år är det badrummen vi renoverar och inreder! I trendspaningarna för 2015 ser vi personligt designade badrum med

Läs mer

SORTIMENTFÖRTECKNING OCH PRISLISTA

SORTIMENTFÖRTECKNING OCH PRISLISTA SORTIMENTFÖRTECKNING OCH PRISLISTA för återförsäljare nr 1605. Gäller från 2016-02-01. ENDAST FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE Angivna bruttopriser gäller exkl. moms. Angivna bruttopriser gäller inkl. moms INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Läs mer

30 Ange vänster (V) alt. högerhängd (H) dörr vid beställning

30 Ange vänster (V) alt. högerhängd (H) dörr vid beställning S e l e ct e d C o l l e ct i o n 2 012 1 sekel Det ställs stora krav på badrumsmöbler. De används ständigt plus att de befinner sig i en miljö som varierar mellan torr och fukt. För att behålla möblerna

Läs mer

Varför ska jag välja Free? Därför att badrumsserien Free har ett harmoniskt formspråk som präglas av balans, enkelhet och omsorg om detaljer.

Varför ska jag välja Free? Därför att badrumsserien Free har ett harmoniskt formspråk som präglas av balans, enkelhet och omsorg om detaljer. Varför ska jag välja Free? Därför att badrumsserien Free har ett harmoniskt formspråk som präglas av balans, enkelhet och omsorg om detaljer. Därför att seriens tvättställ nu också finns i en grundare

Läs mer

Henrik Zetterholm VD, AB Glasbetong

Henrik Zetterholm VD, AB Glasbetong Gör duschen till en ren upplevelse Nu lanserar vi glasfixdörren! En serie duschdörrar som kombinerar funktion med skönhet och som ger dig alla möjligheter att skapa precis den badrumsmiljö du drömt om.

Läs mer

BRA DAG. I DIN BUTIK.

BRA DAG. I DIN BUTIK. NYHETER, MÖJLIGHETER OCH DESIGNUTTRYCK 2016 A N L E D N I N G A R T I L L E N BRA DAG. I DIN BUTIK. Nästa års nyheter handlar om förbättringar, möjligheter och utvecklade designuttryck. Vi kan också presentera

Läs mer

DU SPARAR 25% STIL OCH STYRKA 06 ANDANTE 03 KANTATE 07 MENUET 08 MINI MENUET. Nu kr. 21.277,- SPAR 7.093,- DANSANI KAMPANJ 2015 DANSANI KAMPANJ 2015

DU SPARAR 25% STIL OCH STYRKA 06 ANDANTE 03 KANTATE 07 MENUET 08 MINI MENUET. Nu kr. 21.277,- SPAR 7.093,- DANSANI KAMPANJ 2015 DANSANI KAMPANJ 2015 SPECIAL COLLECTION - Badrumsmöbler / Dansk design 2015 2015 STIL OCH STYRKA 03 KANTATE 06 ANDANTE 21.277,- SPAR 7.093,- kr. 28.370,- 120 CEDAR GREY / 121 K ANTATE / SPEGELSK ÅP 07 MENUET EXTRA KVALITET

Läs mer

Vi behöver dina mått. Det är enkelt att beställa måttanpassade skjutdörrar

Vi behöver dina mått. Det är enkelt att beställa måttanpassade skjutdörrar Vi behöver dina mått Det är enkelt att beställa måttanpassade skjutdörrar Tillvägagångssätt De mått vi behöver veta för att tillverka skjutdörrar anpassade till ditt utrymme är höjd och bredd, dvs installationsöppningen.

Läs mer

DUSCHVÄGGAR. Duschväggarna finns i måtten 70, 80 och 90 cm, alla med vändbara dörrar. Välj skräddarsytt eller standardlösning.

DUSCHVÄGGAR. Duschväggarna finns i måtten 70, 80 och 90 cm, alla med vändbara dörrar. Välj skräddarsytt eller standardlösning. Alterna Picto 1 Duschväggar Både elegant design och kvalitet det har vår serie Alterna Duschväggar. Nu är det lättare än någonsin att anpassa duschen efter alla tänkbara önskemål. Kanske vill någon ha

Läs mer

since 1870 Duschsystem för seniorer

since 1870 Duschsystem för seniorer since 1870 Duschsystem för seniorer Passar alla rum Glan finns i ett flertal olika utföranden för att passa olika rum. Förutom nedanstående standardutföranden kan vi tillverka specialutföranden såsom anpassning

Läs mer

DESIGNAD INREDNING OCH TILLBEHÖR FÖR BADRUMMET

DESIGNAD INREDNING OCH TILLBEHÖR FÖR BADRUMMET DESIGNAD INREDNING OCH TILLBEHÖR FÖR BADRUMMET innehåll Alterna design koncept mixa & matcha sid 4 sid 8 & Badrumsserier och tillbehör allday sid10 every day sid18 perfect day sid24 nice day sid30 birthday

Läs mer

500/357/ * SVART ASK Skåp i svartmålad eller brunbetsad 80650* BRUN ASK * BRUN ASK

500/357/ * SVART ASK Skåp i svartmålad eller brunbetsad 80650* BRUN ASK * BRUN ASK ANMÄRKNING TVÄTTSTÄLLSPAKET Tvättställspaket 500, en lucka, * ange 1 för vänsterhängd lucka eller 2 för högerhängd lucka. Tvättställspaket 750, en låda, Tvättställspaket 760, en låda, Porslin Tvättställspaket

Läs mer

STJÄRNAN I DITT BADRUM

STJÄRNAN I DITT BADRUM TJÄRNAN I DITT BADRU T E A TJÄRNAN I DITT BADRU Alla önskar det bästa för sitt badrum. Det är god smak att välja skönhet. Det är smart att välja överlägsen hållbarhet. Det är modigt att välja båda. Och

Läs mer