Det Storslagna Skottland med flyg och buss 8 dagar 5 12 maj 2015

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Det Storslagna Skottland med flyg och buss 8 dagar 5 12 maj 2015"

Transkript

1 Det Storslagna Skottland med flyg och buss 8 dagar 5 12 maj 2015 Skottlands dramatiska historia och storslagna landskap har alltid fascinerat och lockat människor från jorden alla hörn. Landskapet är verkligen magiskt i sig, i sin mix av blågröna berg, vida dalgångar, mörka och blanka sjöar och föränderliga kuster. Skottlands långa och skiftande historia med rivalitet bland de många klanerna i Högländerna och framför allt i rivaliteten med sin sydliga granne England. Under vår veckolånga resa får vi ett smakprov på de mest omtalade och historiska platserna som Loch Ness, Isle of Skye, Glen Coe dalen, Cairngorms bergsmassiv och som kronan på verket, huvudstaden Edinburgh Högländerna När vi svenskar tänker på Skottland, får vi genast en vision av ljungbeklädda bergsmassiv, ödsliga hedar, mytomspunna sjöar, whisky och får. På denna resa med buss får vi uppleva allt detta. Aviemore är en av Skottlands populäraste rekreationsplatser och ligger i Cairngorms Nationalpark. Något som också står på programmet är ett besök på några whisky-destillerier. Kanske vi också får en glimt av sjöodjuret Nessie? Isle of Skye Ögruppen Hebriderna har ett trolskt skimmer över sig och speciellt ön Skye, som tillhör de inre Hebriderna. Vi beser ön från öster till väster under hel heldagstur. Vårt logi har vi i huvudorten Portree, på ett vackert beläget hotell med utsikt över Portree Bay och Cuillin-bergen i fjärran. Skye har en lång historia, som går tillbaka ända till vikingatiden. Norrmännen har lämnat många spår efter sig i både språk och ortsnamn. Klanlivet har också satt sin prägel på Skye. Särskilt ätten MacLeod på slottet Dunvegan. Edinburgh Skottlands stolta huvudstad är en mycket välbesökt stad året runt. Staden har en lång och brokig historia och de centrala delarna har ett dramatiskt läge med Edinburgh Castle ruvande på sin klippa med uppsikt både över Gamla Staden och de nyare delarna på andra sidan Princes Street Gardens.

2 Dagprogram: 5 maj Flyg till Skottland Slutmål ön Skye. Flyg från Luleå. SAS planet avgår kl via Arlanda där reseledare möter. Flyget ankommer till Edinburgh Vår skotska buss möter och vi börjar vår veckoresa mot Högländerna genom ett omväxlande landskap. Ljungbeklädda berg och blå sjöar gör att färden norrut blir en del av resans höjdpunkter. Den ödsliga Rannoch Moor och den mäktiga Glen Coe-dalen ger oförglömliga intryck. I Fort William vid foten av Skottlands hösta berg, Ben Nevis intar vi vår gemensamma lunch. Vägen mot öarna slingar sig än utmed branta berg än utmed djupt inskurna vikar av havet och så öppnar sig kusten och vi skymtar de första öarna i de inre Hebriderna. I Mallaig tar vi färjan över till Skye, den största och vackraste av ögruppen. Båtfärden tar 30 minuter och sedan vidtar en sagolik väg upp mot vår övernattningsort, Portree. De mystiska och sägenomspunna bergen, Cuillin Hills, kantar vår resväg. Vi skall bo 2 nätter i huvudorten Portree (L). Hotell: Bosville Hotell, 9-11 Bosville Terrace, Portree 6 maj Ön Skye En heldagstur på norra delen av Skye. Vi börjar med att besöka den nordligaste delen, som heter The Trotternish och är av stort geologiskt intresse med fantastiska klipp- och bergsformationer. Vid Kilt Rock får man en god insikt i den geologiska mångfald som Skye bjuder. Det är en utsiktsplats med lodräta bergväggar ner mot Atlanten svallande vågor. På klara soliga dagar kan man se ända till de yttre Hebriderna och skotska fastlandet. Längst västerut på ön vid byn Kilmuir besöker vi Skye Museum of Island Life. Ett område med typiska halmtäckta hus från 1800-talen, som tydligt visar hur knapert livet för en torpare var. På smala vägar följer vi kusten söderut mot ett av Skottlands mest berömda slott, Dunvegan, dramatiskt belägen på en klippa vid en djupt inskuren vik av Atlanten. Här har klanen Mac Leod härskat i över 800 år. Vissa delar av slottet härstammar från 1300-talet. Slottsträdgården är väl värt ett besök. Ön Skye har ett whiskey-destilleri, Tallisker, vid stranden av Loch Harport och med mäktiga vyer över de trolska Cullin-bergen. Provsmakning av destilleriets egna single malt. Middag på kvällen på hotellet. (F,M)

3 7 maj Från Skye till Aviemore Vi lämnar Skye med de mäktiga Cuillin bergens toppiga silhuett i horisonten och far över bron till fastlandet. Vi gör ett fotostopp vid Eilean Donan Castle, romantiskt belägen där tre skotska lochs möts. Nästa stora skotska namn på resan är Loch Ness, världskänt tack vare sitt monster Nessie. I Drumnadrochit skall vi äta dagens gemensamma måltid och även bese det intressanta utställningscentret som berättar sanningar och lögner om monstret. Vi kommer så till Högländernas huvudstad Inverness. Här skall vi besöka väveriet James Pringle, som även är en stor out-let affär. Dagens slutmål är sommar- och vintersportorten Aviemore, som ligger i Cairngorms National Park. Här skall vi få tillfälle att bo i Bed & Breakfast miljö. Vi utnyttjar 2 intilliggandehus med 12 rum i varje hus. Hotell: Ravenscraig Guest House, Grampian Road 141, Aviemore och Cairngorm Guest House, 139 Grampian Road, Aviemore. Båda ligger ca 10 minuters promenad till ortcentrum. (F,L) 8 maj Bergbana och fårfarm Halvdagsutflykt. Skottland är välkänt för tyger, tröjor och övriga klädesplagg vars råvara är ull. Fårhjordar syns överallt längs vägarna. Här i närheten av Aviemore finns en riktig arbetande fårfarm med demonstration av hur de speciella hundarna tränas och hur man klipper fåren. I närheten av Aviemore ligger också Storbritanniens högst belägna bergbana. Vi tar oss upp till toppen av Cairngorm-massivet, varifrån man har en hänförande utsikt över högländerna. Eftermiddagen fri för egna aktiviteter t ex vandringar i de vackra omgivningarna. (F) 9 maj Historia och whiskydestillerier Idag gör vi en heldagsutflykt med vår buss. Några mil norr om Aviemore finns en av Skottlands mest kända platser, Culloden Moor. Här utkämpades slaget vid Culloden i april Det var ett mycket kort men blodigt slag mellan Jakobiter (Skottland) och den engelska hären. Den skotska hären under ledning av Bonnie Prins Charlie förlorade över män och Englands suveränitet över Skottland fastslogs. Och den består ännu i dag. Så far vi några mil längs nordkusten och beger oss till den berömda Spey-dalen och The Whisky Trail. Vi skall besöka två av de mest kända destillerierna, Glenfiddish och Glenlivet. Vi följer floden Spey under återfärden till Aviemore. (F,M)

4 10 maj Falkirk wheel på väg mot Edinburgh Det återstår några timmars resa genom de skotska högländerna innan vi kommer till nästa intressanta stopp på resan, Falkirk Wheel. Det är en mycket märklig och ingenjörsteknisk skapelse. Här gör vi en 35 meters båttur upp i luften i något man kan likna vid en sluss. Det blir även tillfälle att inta en lättare lunch. Efter ca 1 timme kommer vi till Skottlands huvudstad, Edinburgh, där vi skall bo 2 nätter på centralt beläget hotell i Gamla Staden. Travelodge Edinburgh Central, St Mary Street (F) 11 maj Sightseeing i Edinburgh Dagen inleds med en sightseeing-tur med lokalguide. Vår guide berättar om sevärda byggnader och platser som betytt mycket för skottarna, bl.a. Gamla stadens torg Cowgate, huvudstråket The Royal Mile, nya stadens enhetliga arkitektur, affärsgatan Princes Street med den vackra parken på ena sidan och Edinburgh Castle på sin klippa. En fantastisk utsikt över staden har man från berget Arthur s Seat, som är en del av parken tillhörande Holyrood Palace, som är kungliga residenset då Drottningen besöker Skottland. Resten av dagen fri för att på egen hand upptäcka den vackra staden. Rekommenderas: En promenad upp på Calton Hill med många nationalmonument, Edinburgh Castle eller den Botaniska Trädgården. Holyrood Palace är också ett omtyckt och intressant besöksmål. (F) 12 maj Hemresa Dags för hemresa. Efter frukost packar vi i bussen som tar oss till flygplatsen. Vi flyger med SAS via Stockholm tillbaka till Luleå. Hemkomst (F)

5 Bra att veta: Anmälan: Sista datum för anmälan är den 15 december 2014 (p.g.a. speciella avbokningsregler på flyget) Handpenning 1 600:- per person betalas senast 15 december 2014 Ev Avbeställningsförsäkring betalas tills. med handpenning. Slutbetalning senast den 15 mars Flygtider 5 maj Från Luleå 0625 till Stockholm maj Från Stockholm 0925 till Edinburgh maj Från Edinburgh 1120 till Stockholm maj Från Stockholm 1720 till Luleå 1905 Tänk på att flygtider kan ändras. Ca 3 veckor före avresan skickar vi ut flygbiljetten, där exakta flygtider står, samt mer information inför resan som kan vara bra att veta. PRIS: :- I PRISET INGÅR: Flyg inkl flygskatter Luleå Edinburgh t/r, samtliga bussresor i Skottland, 7 nätter i dubbelrum med bad/dusch,wc, 7 frukostar, 2 luncher, 2 middagar, entréer till Falkirk Wheel, Dunvegan Castle, fårfarm, bergbana, whiskyprovning, Loch Nesscenter, Skye Museum, Culloden Visitor Centre, svensk reseledare från Arlanda. Tillägg: Enkelrum: 3.600:- Avbeställningsskydd: Kontrollera om det ingår i din hemförsäkring eller kreditkort. Annars kan du teckna det separat på resebyrån. OBS! måste beställas i samband med handpenningen. Välkommen att följa med oss på en resa i de Skotska högländerna! Teknisk arrangör:

6 Särskilda resevillkor - Viktigt att veta De allmänna och särskilda resevillkoren reglerar tillsammans med de upplysningar som finns på Trackers hemsida avtalet mellan resenären och Trackers. I avtalet ingår också en särskild information avseende ändringar eller kompletteringar av ovanstående dokument. I de fall då de allmänna och särskilda villkoren är motstridiga gäller de särskilda villkoren. Resevillkoren Det är av största vikt att du tar del av Allmänna och Särskilda Resevillkor. De ingår som en del i avtalet mellan resenär och researrangör och reglerar båda parters ansvar, rättigheter och skyldigheter. När du betalar din anmälningsavgift accepterar du dessa villkor. Pass och visum Alla personer som reser måste ha ett giltigt pass. Ett pass som går ut under vistelsen är ogiltigt. Den som pga avsaknad av giltigt pass eller visum förorsakar flygbolag eller arrangör kostnad, bär själv det ekonomiska ansvaret för det. Speciella önskemål Om du framfört speciella önskemål (t.ex. specialmat, allergi) skall dessa finnas noterade i din bekräftelse från Resebyrån. Önskemålen är då framförda till resmålet, men vi vill göra dig uppmärksam på att det inte betyder att dina önskemål är garanterade. Avbeställning av resa Avbeställning ska göras omedelbart till resebyrån då hinder för resa uppkommer. Vad kostar det om jag måste avboka resa? Vid avbokning mer än 90 dagar före avresan är avbokningskostnaden 1 600: -. Avbokning: dagar före avresan 25 % av resans pris dagar före avresa 50 % av resans pris. Mindre än 14 dagar före avresa 100 %, dvs. ingen återbetalning. Avbeställningsskydd Vi rekommenderar dig se över vilket skydd Du har genom hemförsäkring. Vanligtvis finns ett avbeställningsskydd som täcker hela beloppet eller en viss summa. Om inte försäkringen täcker hela beloppet kan man ibland uppgradera detta hos försäkringsbolaget. Eller så tecknar Du avbeställningsskydd för resterande belopp eller hela resan via din resebyrå. Försäkringskassan Sverige har sjukavtal med Storbritannien. Svenskar kan utnyttja Storbritanniens allmänna sjuksystem och betala patientavgifter som landets egna innevånare. Beställ EU-kort på OBS! Vid allvarligare sjukdomar där t ex hemtransport fordras, hänvisas till egen reseförsäkring. Reseförsäkring Resenären är skyldig att ha fullgod sjuk- och olycksfallsförsäkring som även täcker eventuell hemtransport. Genom Trackers kan du teckna en omfattande försäkring via Gouda, som även erbjuder komplement till din hemförsäkring. Namn i flygbiljetten Reguljärflygbolagen godtar i regel inte namnbyten, var därför noga med att uppge rätt för- och efternamn och korrekt stavning. Namnet ska vara exakt som det står i passet. Ändring av priset Arrangören har rätt att höja resans pris om kostnadsökningar skett utanför vår kontroll angående transportkostnader, ändringar i skatter, tullar eller avgifter eller ändringar i växelkurser. Prishöjningen meddelas normalt innan slutbetalning ska ske, men kan i undantagsfall även tas ut senare, dock senast 20 dagar före avresa. Vaccinationer Inga vaccinationer är obligatoriska för denna resa. Kontakta vaccinationscentral ifall du har frågor. Tidtabeller Tiden på tidtabell kan ändras under resans gång. Tider meddelas i så fall av reseledaren under resan. Bagage Om ditt bagage blir skadat eller kommer bort under flygningen, måste du omedelbart vid ankomst till flygplatsen rapportera detta. Att så skett är en förutsättning för att ev. ersättningsanspråk ska kunna behandlas. Flygbolagen har egna regler för utbetalning som ska täcka ev. inköp av nödvändiga artiklar. Programändringar Trackers förbehåller sig rätten att under resans gång, ändra programmet om så fordras. Trackers reserverar sig för eventuella tryckfel samt pris- och programändringar. TEKNISK ARRANGÖR Trackers AB Kungsholmsgatan

Program Lärarförbundets rundresa i Skottland 20-27 september 2015

Program Lärarförbundets rundresa i Skottland 20-27 september 2015 Program Lärarförbundets rundresa i Skottland 20-27 september 2015 Låt dig förföras av Skottlands sagolika slott, hisnande natur och fascinerande historia. Följ med på en rundtur i whiskyns, kiltens och

Läs mer

KRYSSNINGAR. KRYSSNINGAR FRÅN GÖTEBORG 2014 14 maj - 21 juli. Nordkap Norges fjordar Spetsbergen & Island Skottland & Orkney Amsterdam Brittiska öar

KRYSSNINGAR. KRYSSNINGAR FRÅN GÖTEBORG 2014 14 maj - 21 juli. Nordkap Norges fjordar Spetsbergen & Island Skottland & Orkney Amsterdam Brittiska öar KRYSSNINGAR KRYSSNINGAR FRÅN GÖTEBORG 2014 14 maj - 21 juli Nordkap Norges fjordar Spetsbergen & Island Skottland & Orkney Amsterdam Brittiska öar Innehåll Välkommen ombord M/S Funchal & Portuscale Cruises...2

Läs mer

ISLAND. Början på något storslaget

ISLAND. Början på något storslaget ISLAND Början på något storslaget Grönland/Färöarna 2015/2016 3 INNEHÅLL VÄLKOMMEN & INNEHÅLL 2 3 ISLAND & INFORMATION 4 5 PAKETRESOR 6 9 RESOR I GRUPP 10 13 BILPAKET 14 17 KARTA 18 19 DAGSTURER 20 24

Läs mer

Resevillkor. Pass Giltigt pass är fortfarande den bästa legitimationen. Ha passet tillgängligt

Resevillkor. Pass Giltigt pass är fortfarande den bästa legitimationen. Ha passet tillgängligt Pass Giltigt pass är fortfarande den bästa legitimationen. Ha passet tillgängligt i ditt handbagage. Visum Visum behövs inte för svenska medborgare på någon av våra resor. Det kan krävas visum i vissa

Läs mer

UPPLEV SOMMAREN I THE BIG APPLE. Official logo: full palette: 286 blue 7406 yellow. 2597 purple 7467 turquoise. Atnernate versions: PMS 7467/PMS 7406

UPPLEV SOMMAREN I THE BIG APPLE. Official logo: full palette: 286 blue 7406 yellow. 2597 purple 7467 turquoise. Atnernate versions: PMS 7467/PMS 7406 UPPLEV SOMMAREN I THE BIG APPLE Official logo: full palette: New York Halvmarathon. 14-18 augusti. 286 blue 7406 yellow 2597 purple 7467 turquoise Atnernate versions: Upplev Big Apple Den pulserande, intensiva

Läs mer

Rabatter på paketresor med flyg under sommaren Juni - September

Rabatter på paketresor med flyg under sommaren Juni - September Rabatter på paketresor med flyg under sommaren Juni - September Priset på våra paketresor som anges i prislistan bygger på flyg i flygbokningsklass H. Efter prislistans tryckning har vi möjlighet att erbjuda

Läs mer

031-55 00 00. www.rolfsbuss.se GRUPPRESOR 2014. Storstäder Berlin London Barcelona. Bussresor Polen Toscana Holland

031-55 00 00. www.rolfsbuss.se GRUPPRESOR 2014. Storstäder Berlin London Barcelona. Bussresor Polen Toscana Holland GRUPPRESOR 2014 Storstäder Berlin London Barcelona Bussresor Polen Toscana Holland Flygresor Rom Sorrento Andalusien New York resmål till mer 110 än 30 länder 031-55 00 00 www.rolfsbuss.se i Reseinformation

Läs mer

Christers Resor. Buss- & Flygresor Resor med reseledare SPECIALISTER PÅ RESOR TILL: ISLAND, USA OCH SKAGEN GRUPPRESOR FÖR INDIVIDUALISTER

Christers Resor. Buss- & Flygresor Resor med reseledare SPECIALISTER PÅ RESOR TILL: ISLAND, USA OCH SKAGEN GRUPPRESOR FÖR INDIVIDUALISTER Christers Resor Buss- & Flygresor Resor med reseledare 2010 GRUPPRESOR FÖR INDIVIDUALISTER SPECIALISTER PÅ RESOR TILL: ISLAND, USA OCH SKAGEN Flygresor med reseledare: Färöarna 11 Grönland 9 Island sagornas

Läs mer

Stora trädresan med Södra. till nordvästra USA 19-30 okt 2014

Stora trädresan med Södra. till nordvästra USA 19-30 okt 2014 Stora trädresan med Södra till nordvästra USA 19-30 okt 2014 Preliminärt program Söndag 19/10 Vi samlas på Kastrup eller Arlanda på förmiddagen för avresa med Iceland Air till Seattle via Island med ankomst

Läs mer

GRUPPRESOR 2015. Storstäder Berlin London Barcelona. Bussresor Italien Holland Frankrike. Flygresor Island USA Indien 031-55 00 00. www.rolfsbuss.

GRUPPRESOR 2015. Storstäder Berlin London Barcelona. Bussresor Italien Holland Frankrike. Flygresor Island USA Indien 031-55 00 00. www.rolfsbuss. GRUPPRESOR 2015 Storstäder Berlin London Barcelona Bussresor Italien Holland Frankrike Flygresor Island USA Indien 031-55 00 00 www.rolfsbuss.se Det är lätt att följa med! Våra bussar startar från Ulricehamn

Läs mer

I ISLANDSRESOR SLAND okt 2005 - apr 2006 Kungstensgatan 38, 1 tr. 113 59 STOCKHOLM

I ISLANDSRESOR SLAND okt 2005 - apr 2006 Kungstensgatan 38, 1 tr. 113 59 STOCKHOLM ISLANDSRESOR SLAND okt 2005 - apr 2006 2 ISLAND ÄR ENKELT OCH NÄRA - OCH ÄNDÅ SÅ SPÄNNANDE! Island ligger på bekvämt flygavstånd för en weekendresa. Islandsresors populära weekendpaket fortsätter med ett

Läs mer

aktiv i alperna swiss alpine marathon. 18-26 juli 2009.

aktiv i alperna swiss alpine marathon. 18-26 juli 2009. aktiv i alperna swiss alpine marathon. 18-26 juli 2009. Sommarvandring i Alperna En aktiv semester med dagliga vandringar i alpmiljö. Upptäck nya miljöer, vackra vyer, iskalla vattendrag, storslagen natur

Läs mer

Christers Resor. Buss- & Flygresor Resor med reseledare SPECIALISTER PÅ RESOR TILL: ISLAND, USA OCH SKAGEN GRUPPRESOR FÖR INDIVIDUALISTER

Christers Resor. Buss- & Flygresor Resor med reseledare SPECIALISTER PÅ RESOR TILL: ISLAND, USA OCH SKAGEN GRUPPRESOR FÖR INDIVIDUALISTER Christers Resor Buss- & Flygresor Resor med reseledare 2011 GRUPPRESOR FÖR INDIVIDUALISTER SPECIALISTER PÅ RESOR TILL: ISLAND, USA OCH SKAGEN 0200-38 50 00 www.christers.se INNEHÅLLSFÖRTECKNING Låt dig

Läs mer

TCS New York City Marathon 2015

TCS New York City Marathon 2015 PRISLISTA 2015 TCS New York City Marathon 2015 Hej! Vi hoppas att allt är väl med dig. Vårt prospekt över årets resa till New York Marathon är nu klart och du finner detta bifogat. GARANTERAD STARTPLATS

Läs mer

Följande villkor reglerar avtalsförhållandet mellan Snowtrip och kund. Snowtrip är ett varumärke som ägs av Danski ApS (nämns som Snowtrip)

Följande villkor reglerar avtalsförhållandet mellan Snowtrip och kund. Snowtrip är ett varumärke som ägs av Danski ApS (nämns som Snowtrip) Följande villkor reglerar avtalsförhållandet mellan Snowtrip och kund. Snowtrip är ett varumärke som ägs av Danski ApS (nämns som Snowtrip) BOKNING & ANMÄLNINGSAVGIFT Depositionen är 750 kr per person

Läs mer

Vamos Peru 14 dagars rundresa!

Vamos Peru 14 dagars rundresa! Vamos Peru 14 dagars rundresa! Låt din dröm bli verklighet och njut av en oförglömdig resa till Sydamerika med bästa tänkbara service och komfort. En resa som är något alldeles extra med dig som gäst i

Läs mer

SVENSKA RESEBYRÅFÖRENINGENS VILLKOR FÖR PAKETRESOR

SVENSKA RESEBYRÅFÖRENINGENS VILLKOR FÖR PAKETRESOR SVENSKA RESEBYRÅFÖRENINGENS VILLKOR FÖR PAKETRESOR Följande villkor reglerar avtalsförhållandet mellan researrangör, som är medlem i Svenska Resebyråföreningen (i det följande arrangören ), och resenär

Läs mer

I Emigranternas Fotspår 2015

I Emigranternas Fotspår 2015 I Emigranternas Fotspår 2015 2015-06-22 (11 dagar) DELSTATER: MINNESOTA Våra tankar om resan Nu är vi inne på vårt SEXTONDE år som researrangör. Vi har arrangerat över 30 resor och kört mer än 10 000 mil

Läs mer

Arrangören skall hålla resenären underrättad om frågor av betydelse för resenären som sammanhänger med avtalet.

Arrangören skall hålla resenären underrättad om frågor av betydelse för resenären som sammanhänger med avtalet. Apollos resevillkor 1 Avtalet 1.1 Arrangören ansvarar gentemot resenären för vad denne har rätt att fordra till följd av avtalet. Ansvaret gäller även för sådana prestationer som ska fullgöras av någon

Läs mer

Särskilda & allmänna villkor för paketresor.

Särskilda & allmänna villkor för paketresor. Sida 1 av 9 Särskilda & allmänna villkor för paketresor. SÄRSKILDA RESEVILLKOR. Särskilda resevillkor gäller före Allmänna resevillkor. Arrangör/Resegaranti. Arrangör enligt resegarantilagen är S&S-resor,

Läs mer

BUSS FLYG KRYSSNINGAR GRUPPRESOR. 0511-34 66 60 031-12 68 00 www.mkbussresor.se GRUPPRESOR I TRE OLIKA KONTINENTER 1

BUSS FLYG KRYSSNINGAR GRUPPRESOR. 0511-34 66 60 031-12 68 00 www.mkbussresor.se GRUPPRESOR I TRE OLIKA KONTINENTER 1 BUSS FLYG KRYSSNINGAR GRUPPRESOR 2015 0511-34 66 60 031-12 68 00 www.mkbussresor.se GRUPPRESOR I TRE OLIKA KONTINENTER 1 Nytt och gammalt i en härlig blandning Välkomna till oss på MK bussresor och ett

Läs mer

Stora trädresan med Södra till nordvästra USA 20 sept 2 okt 2015

Stora trädresan med Södra till nordvästra USA 20 sept 2 okt 2015 Stora trädresan med Södra till nordvästra USA 20 sept 2 okt 2015 Preliminärt program söndag 20/9 sverige seattle Vi samlas på Kastrup eller Arlanda på förmiddagen för avresa med Iceland Air till Seattle

Läs mer

Andalusien Kulturresa till Andalusien inkl. flygresa och stort utflyktsprogram. 8 dagar inkl. flygresa och utflyktsprogram

Andalusien Kulturresa till Andalusien inkl. flygresa och stort utflyktsprogram. 8 dagar inkl. flygresa och utflyktsprogram Andalusien Kulturresa till Andalusien inkl. flygresa och stort utflyktsprogram 8 dagar inkl. flygresa och utflyktsprogram Andalusien Kulturresa till Andalusien inkl. flygresa och stort utflyktsprogram

Läs mer

Magnus Hertzberg M-Resor. www.m-resor.se

Magnus Hertzberg M-Resor. www.m-resor.se M RESOR 2015 2015 Det är fantastiskt roligt och vi är otroligt stolta över att så många människor har följt med oss genom åren! Nu ser vi fram emot ett nytt år med en del nya resmål men naturligtvis finns

Läs mer

Följ med oss på äventyr! Istanbul sid 6. Kroatien sid 4, 18-19. Gotland sid 32. Florida sid 28. Viking Line sid 48-49. Muminvärlden sid 44

Följ med oss på äventyr! Istanbul sid 6. Kroatien sid 4, 18-19. Gotland sid 32. Florida sid 28. Viking Line sid 48-49. Muminvärlden sid 44 20 15 Följ med oss på äventyr! Istanbul sid 6 Florida sid 28 Kroatien sid 4, 18-19 Muminvärlden sid 44 Viking Line sid 48-49 Gotland sid 32 INNEHÅLL RESDAGAR SIDA I EUROPA Kroatien-Biograd 10 3 Dubrovnik-Montenegro

Läs mer

MAT KONST HANTVERK CYKEL GOLF MUSEUM GALLERI. Bornholm. din närmaste paradisö 3:2. Team Bornholm AB

MAT KONST HANTVERK CYKEL GOLF MUSEUM GALLERI. Bornholm. din närmaste paradisö 3:2. Team Bornholm AB MAT KONST HANTVERK CYKEL GOLF MUSEUM GALLERI Bornholm din närmaste paradisö BESTÄLL 3 NÄTTER 3:2 BETALA BARA FÖR 2 2014 Team Bornholm AB 9 12 13 14 15 17 18 19 20 22 16 23 21 24 26 27 8 10 11 4 1 5 2 7

Läs mer

Dag 4 Vid frukosten på terrassen kan vi njuta av utsikten innan vi återvänder till Kathamndu och Harati. Fri eftermiddag.

Dag 4 Vid frukosten på terrassen kan vi njuta av utsikten innan vi återvänder till Kathamndu och Harati. Fri eftermiddag. Himalaya 2015 Att vandra i Nepal hör till en av livets höjdpunkter. På denna resa gör vi en vandring längs Himalayas sluttningar från by till by under 5 dagar. Därutöver besöker vi Djungelområdet Chitwan,

Läs mer

Resevillkor. Ansvar för resans utförande

Resevillkor. Ansvar för resans utförande Resevillkor Ansvar för resans utförande Travelpartner är endast en förmedlare av flygbiljetter, hotell, hyrbilar och kring arrangemang. Vi ansvarar inte för eventuella tidtabellsändringar, inställda flyg,

Läs mer

Ett samarbete mellan Grimslövsbuss, Moheda Buss, Sven Carlsson Trafik och Erlings resor

Ett samarbete mellan Grimslövsbuss, Moheda Buss, Sven Carlsson Trafik och Erlings resor Vår, sommar & höst Vår, sommar & höst 2011 Ett samarbete mellan Grimslövsbuss, Moheda Buss, Sven Carlsson Trafik och Erlings resor Upplevelser med KronobergsResor 2011 Efter ett mycket lyckat år för KronobergsResor

Läs mer