Det Storslagna Skottland med flyg och buss 8 dagar 5 12 maj 2015

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Det Storslagna Skottland med flyg och buss 8 dagar 5 12 maj 2015"

Transkript

1 Det Storslagna Skottland med flyg och buss 8 dagar 5 12 maj 2015 Skottlands dramatiska historia och storslagna landskap har alltid fascinerat och lockat människor från jorden alla hörn. Landskapet är verkligen magiskt i sig, i sin mix av blågröna berg, vida dalgångar, mörka och blanka sjöar och föränderliga kuster. Skottlands långa och skiftande historia med rivalitet bland de många klanerna i Högländerna och framför allt i rivaliteten med sin sydliga granne England. Under vår veckolånga resa får vi ett smakprov på de mest omtalade och historiska platserna som Loch Ness, Isle of Skye, Glen Coe dalen, Cairngorms bergsmassiv och som kronan på verket, huvudstaden Edinburgh Högländerna När vi svenskar tänker på Skottland, får vi genast en vision av ljungbeklädda bergsmassiv, ödsliga hedar, mytomspunna sjöar, whisky och får. På denna resa med buss får vi uppleva allt detta. Aviemore är en av Skottlands populäraste rekreationsplatser och ligger i Cairngorms Nationalpark. Något som också står på programmet är ett besök på några whisky-destillerier. Kanske vi också får en glimt av sjöodjuret Nessie? Isle of Skye Ögruppen Hebriderna har ett trolskt skimmer över sig och speciellt ön Skye, som tillhör de inre Hebriderna. Vi beser ön från öster till väster under hel heldagstur. Vårt logi har vi i huvudorten Portree, på ett vackert beläget hotell med utsikt över Portree Bay och Cuillin-bergen i fjärran. Skye har en lång historia, som går tillbaka ända till vikingatiden. Norrmännen har lämnat många spår efter sig i både språk och ortsnamn. Klanlivet har också satt sin prägel på Skye. Särskilt ätten MacLeod på slottet Dunvegan. Edinburgh Skottlands stolta huvudstad är en mycket välbesökt stad året runt. Staden har en lång och brokig historia och de centrala delarna har ett dramatiskt läge med Edinburgh Castle ruvande på sin klippa med uppsikt både över Gamla Staden och de nyare delarna på andra sidan Princes Street Gardens.

2 Dagprogram: 5 maj Flyg till Skottland Slutmål ön Skye. Flyg från Luleå. SAS planet avgår kl via Arlanda där reseledare möter. Flyget ankommer till Edinburgh Vår skotska buss möter och vi börjar vår veckoresa mot Högländerna genom ett omväxlande landskap. Ljungbeklädda berg och blå sjöar gör att färden norrut blir en del av resans höjdpunkter. Den ödsliga Rannoch Moor och den mäktiga Glen Coe-dalen ger oförglömliga intryck. I Fort William vid foten av Skottlands hösta berg, Ben Nevis intar vi vår gemensamma lunch. Vägen mot öarna slingar sig än utmed branta berg än utmed djupt inskurna vikar av havet och så öppnar sig kusten och vi skymtar de första öarna i de inre Hebriderna. I Mallaig tar vi färjan över till Skye, den största och vackraste av ögruppen. Båtfärden tar 30 minuter och sedan vidtar en sagolik väg upp mot vår övernattningsort, Portree. De mystiska och sägenomspunna bergen, Cuillin Hills, kantar vår resväg. Vi skall bo 2 nätter i huvudorten Portree (L). Hotell: Bosville Hotell, 9-11 Bosville Terrace, Portree 6 maj Ön Skye En heldagstur på norra delen av Skye. Vi börjar med att besöka den nordligaste delen, som heter The Trotternish och är av stort geologiskt intresse med fantastiska klipp- och bergsformationer. Vid Kilt Rock får man en god insikt i den geologiska mångfald som Skye bjuder. Det är en utsiktsplats med lodräta bergväggar ner mot Atlanten svallande vågor. På klara soliga dagar kan man se ända till de yttre Hebriderna och skotska fastlandet. Längst västerut på ön vid byn Kilmuir besöker vi Skye Museum of Island Life. Ett område med typiska halmtäckta hus från 1800-talen, som tydligt visar hur knapert livet för en torpare var. På smala vägar följer vi kusten söderut mot ett av Skottlands mest berömda slott, Dunvegan, dramatiskt belägen på en klippa vid en djupt inskuren vik av Atlanten. Här har klanen Mac Leod härskat i över 800 år. Vissa delar av slottet härstammar från 1300-talet. Slottsträdgården är väl värt ett besök. Ön Skye har ett whiskey-destilleri, Tallisker, vid stranden av Loch Harport och med mäktiga vyer över de trolska Cullin-bergen. Provsmakning av destilleriets egna single malt. Middag på kvällen på hotellet. (F,M)

3 7 maj Från Skye till Aviemore Vi lämnar Skye med de mäktiga Cuillin bergens toppiga silhuett i horisonten och far över bron till fastlandet. Vi gör ett fotostopp vid Eilean Donan Castle, romantiskt belägen där tre skotska lochs möts. Nästa stora skotska namn på resan är Loch Ness, världskänt tack vare sitt monster Nessie. I Drumnadrochit skall vi äta dagens gemensamma måltid och även bese det intressanta utställningscentret som berättar sanningar och lögner om monstret. Vi kommer så till Högländernas huvudstad Inverness. Här skall vi besöka väveriet James Pringle, som även är en stor out-let affär. Dagens slutmål är sommar- och vintersportorten Aviemore, som ligger i Cairngorms National Park. Här skall vi få tillfälle att bo i Bed & Breakfast miljö. Vi utnyttjar 2 intilliggandehus med 12 rum i varje hus. Hotell: Ravenscraig Guest House, Grampian Road 141, Aviemore och Cairngorm Guest House, 139 Grampian Road, Aviemore. Båda ligger ca 10 minuters promenad till ortcentrum. (F,L) 8 maj Bergbana och fårfarm Halvdagsutflykt. Skottland är välkänt för tyger, tröjor och övriga klädesplagg vars råvara är ull. Fårhjordar syns överallt längs vägarna. Här i närheten av Aviemore finns en riktig arbetande fårfarm med demonstration av hur de speciella hundarna tränas och hur man klipper fåren. I närheten av Aviemore ligger också Storbritanniens högst belägna bergbana. Vi tar oss upp till toppen av Cairngorm-massivet, varifrån man har en hänförande utsikt över högländerna. Eftermiddagen fri för egna aktiviteter t ex vandringar i de vackra omgivningarna. (F) 9 maj Historia och whiskydestillerier Idag gör vi en heldagsutflykt med vår buss. Några mil norr om Aviemore finns en av Skottlands mest kända platser, Culloden Moor. Här utkämpades slaget vid Culloden i april Det var ett mycket kort men blodigt slag mellan Jakobiter (Skottland) och den engelska hären. Den skotska hären under ledning av Bonnie Prins Charlie förlorade över män och Englands suveränitet över Skottland fastslogs. Och den består ännu i dag. Så far vi några mil längs nordkusten och beger oss till den berömda Spey-dalen och The Whisky Trail. Vi skall besöka två av de mest kända destillerierna, Glenfiddish och Glenlivet. Vi följer floden Spey under återfärden till Aviemore. (F,M)

4 10 maj Falkirk wheel på väg mot Edinburgh Det återstår några timmars resa genom de skotska högländerna innan vi kommer till nästa intressanta stopp på resan, Falkirk Wheel. Det är en mycket märklig och ingenjörsteknisk skapelse. Här gör vi en 35 meters båttur upp i luften i något man kan likna vid en sluss. Det blir även tillfälle att inta en lättare lunch. Efter ca 1 timme kommer vi till Skottlands huvudstad, Edinburgh, där vi skall bo 2 nätter på centralt beläget hotell i Gamla Staden. Travelodge Edinburgh Central, St Mary Street (F) 11 maj Sightseeing i Edinburgh Dagen inleds med en sightseeing-tur med lokalguide. Vår guide berättar om sevärda byggnader och platser som betytt mycket för skottarna, bl.a. Gamla stadens torg Cowgate, huvudstråket The Royal Mile, nya stadens enhetliga arkitektur, affärsgatan Princes Street med den vackra parken på ena sidan och Edinburgh Castle på sin klippa. En fantastisk utsikt över staden har man från berget Arthur s Seat, som är en del av parken tillhörande Holyrood Palace, som är kungliga residenset då Drottningen besöker Skottland. Resten av dagen fri för att på egen hand upptäcka den vackra staden. Rekommenderas: En promenad upp på Calton Hill med många nationalmonument, Edinburgh Castle eller den Botaniska Trädgården. Holyrood Palace är också ett omtyckt och intressant besöksmål. (F) 12 maj Hemresa Dags för hemresa. Efter frukost packar vi i bussen som tar oss till flygplatsen. Vi flyger med SAS via Stockholm tillbaka till Luleå. Hemkomst (F)

5 Bra att veta: Anmälan: Sista datum för anmälan är den 15 december 2014 (p.g.a. speciella avbokningsregler på flyget) Handpenning 1 600:- per person betalas senast 15 december 2014 Ev Avbeställningsförsäkring betalas tills. med handpenning. Slutbetalning senast den 15 mars Flygtider 5 maj Från Luleå 0625 till Stockholm maj Från Stockholm 0925 till Edinburgh maj Från Edinburgh 1120 till Stockholm maj Från Stockholm 1720 till Luleå 1905 Tänk på att flygtider kan ändras. Ca 3 veckor före avresan skickar vi ut flygbiljetten, där exakta flygtider står, samt mer information inför resan som kan vara bra att veta. PRIS: :- I PRISET INGÅR: Flyg inkl flygskatter Luleå Edinburgh t/r, samtliga bussresor i Skottland, 7 nätter i dubbelrum med bad/dusch,wc, 7 frukostar, 2 luncher, 2 middagar, entréer till Falkirk Wheel, Dunvegan Castle, fårfarm, bergbana, whiskyprovning, Loch Nesscenter, Skye Museum, Culloden Visitor Centre, svensk reseledare från Arlanda. Tillägg: Enkelrum: 3.600:- Avbeställningsskydd: Kontrollera om det ingår i din hemförsäkring eller kreditkort. Annars kan du teckna det separat på resebyrån. OBS! måste beställas i samband med handpenningen. Välkommen att följa med oss på en resa i de Skotska högländerna! Teknisk arrangör:

6 Särskilda resevillkor - Viktigt att veta De allmänna och särskilda resevillkoren reglerar tillsammans med de upplysningar som finns på Trackers hemsida avtalet mellan resenären och Trackers. I avtalet ingår också en särskild information avseende ändringar eller kompletteringar av ovanstående dokument. I de fall då de allmänna och särskilda villkoren är motstridiga gäller de särskilda villkoren. Resevillkoren Det är av största vikt att du tar del av Allmänna och Särskilda Resevillkor. De ingår som en del i avtalet mellan resenär och researrangör och reglerar båda parters ansvar, rättigheter och skyldigheter. När du betalar din anmälningsavgift accepterar du dessa villkor. Pass och visum Alla personer som reser måste ha ett giltigt pass. Ett pass som går ut under vistelsen är ogiltigt. Den som pga avsaknad av giltigt pass eller visum förorsakar flygbolag eller arrangör kostnad, bär själv det ekonomiska ansvaret för det. Speciella önskemål Om du framfört speciella önskemål (t.ex. specialmat, allergi) skall dessa finnas noterade i din bekräftelse från Resebyrån. Önskemålen är då framförda till resmålet, men vi vill göra dig uppmärksam på att det inte betyder att dina önskemål är garanterade. Avbeställning av resa Avbeställning ska göras omedelbart till resebyrån då hinder för resa uppkommer. Vad kostar det om jag måste avboka resa? Vid avbokning mer än 90 dagar före avresan är avbokningskostnaden 1 600: -. Avbokning: dagar före avresan 25 % av resans pris dagar före avresa 50 % av resans pris. Mindre än 14 dagar före avresa 100 %, dvs. ingen återbetalning. Avbeställningsskydd Vi rekommenderar dig se över vilket skydd Du har genom hemförsäkring. Vanligtvis finns ett avbeställningsskydd som täcker hela beloppet eller en viss summa. Om inte försäkringen täcker hela beloppet kan man ibland uppgradera detta hos försäkringsbolaget. Eller så tecknar Du avbeställningsskydd för resterande belopp eller hela resan via din resebyrå. Försäkringskassan Sverige har sjukavtal med Storbritannien. Svenskar kan utnyttja Storbritanniens allmänna sjuksystem och betala patientavgifter som landets egna innevånare. Beställ EU-kort på OBS! Vid allvarligare sjukdomar där t ex hemtransport fordras, hänvisas till egen reseförsäkring. Reseförsäkring Resenären är skyldig att ha fullgod sjuk- och olycksfallsförsäkring som även täcker eventuell hemtransport. Genom Trackers kan du teckna en omfattande försäkring via Gouda, som även erbjuder komplement till din hemförsäkring. Namn i flygbiljetten Reguljärflygbolagen godtar i regel inte namnbyten, var därför noga med att uppge rätt för- och efternamn och korrekt stavning. Namnet ska vara exakt som det står i passet. Ändring av priset Arrangören har rätt att höja resans pris om kostnadsökningar skett utanför vår kontroll angående transportkostnader, ändringar i skatter, tullar eller avgifter eller ändringar i växelkurser. Prishöjningen meddelas normalt innan slutbetalning ska ske, men kan i undantagsfall även tas ut senare, dock senast 20 dagar före avresa. Vaccinationer Inga vaccinationer är obligatoriska för denna resa. Kontakta vaccinationscentral ifall du har frågor. Tidtabeller Tiden på tidtabell kan ändras under resans gång. Tider meddelas i så fall av reseledaren under resan. Bagage Om ditt bagage blir skadat eller kommer bort under flygningen, måste du omedelbart vid ankomst till flygplatsen rapportera detta. Att så skett är en förutsättning för att ev. ersättningsanspråk ska kunna behandlas. Flygbolagen har egna regler för utbetalning som ska täcka ev. inköp av nödvändiga artiklar. Programändringar Trackers förbehåller sig rätten att under resans gång, ändra programmet om så fordras. Trackers reserverar sig för eventuella tryckfel samt pris- och programändringar. TEKNISK ARRANGÖR Trackers AB Kungsholmsgatan

Skotska smaker i vackra miljöer Islay - Inveraray - Edinburgh

Skotska smaker i vackra miljöer Islay - Inveraray - Edinburgh Club Eriks noga utvalda upplevelser Skotska smaker i vackra miljöer Islay - Inveraray - Edinburgh Karaktäristiska whiskydestillerier i vackra miljöer Följ med Club Eriks på vår välkomponerade whiskyresa

Läs mer

Skottland Guidad Kulturrundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com

Skottland Guidad Kulturrundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com Skottland Guidad Kulturrundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - S k o t t l a n d Kulturrundresa Skottland - Guidad Resa Upplev de pittoreska högländerna med majestätiska

Läs mer

Vandra i Skottland. Skye, 7 nätter Armadale Portree, 6 vandringsdagar

Vandra i Skottland. Skye, 7 nätter Armadale Portree, 6 vandringsdagar Skye, Armadale Portree, 7 nätter 1(5) Vandra i Skottland Skye, 7 nätter Armadale Portree, 6 vandringsdagar Njut av det allra bästa som ön Skye har att erbjuda under en lagom utmanande vandringsvecka. Ön

Läs mer

Skottland 10 dagar aug. 2019

Skottland 10 dagar aug. 2019 Skottland 10 dagar 16-25 aug. 2019 SKOTTLAND 10 dagar 16-25 augusti 2019 Ett fascinerande landskap med imponerande berg, djupa sjöar och dalgångar, vidsträckta hedar och vindomsusade klippiga kuster får

Läs mer

Vandra i Skottland. Great Glen Way, 7 nätter Fort William Inverness, 6 vandringsdagar

Vandra i Skottland. Great Glen Way, 7 nätter Fort William Inverness, 6 vandringsdagar Great Glen Way, Fort William Inverness, 7 nätter 1(5) Vandra i Skottland Great Glen Way, 7 nätter Fort William Inverness, 6 vandringsdagar Great Glen Way är en underbar vandring från Fort William genom

Läs mer

Vandra i Skottland. West Highland Way, 10 nätter Milngavie Fort William, 9 vandringsdagar

Vandra i Skottland. West Highland Way, 10 nätter Milngavie Fort William, 9 vandringsdagar West Highland Way, Milngavie Fort William, 10 nätter 1 Vandra i Skottland West Highland Way, 10 nätter Milngavie Fort William, 9 vandringsdagar West Highland Way är en klassisk vandring som startar strax

Läs mer

EDINBURGH SKOTTLANDS HJÄRTA

EDINBURGH SKOTTLANDS HJÄRTA EDINBURGH SKOTTLANDS HJÄRTA Följ med till Edinburgh i hjärtat av Skottland. Bekanta dig med den skotska kulturen, storstadens attraktioner, den skotska gästfriheten och smaken av världens bästa whisky.

Läs mer

Jordanien. 3-12 november 2014. Karin Nilsson, Elovsbyn 30, 670 10 Töcksfors Tel: +46 (0)70-270 46 93 E-mail: kani@telia.com www.kanicare.

Jordanien. 3-12 november 2014. Karin Nilsson, Elovsbyn 30, 670 10 Töcksfors Tel: +46 (0)70-270 46 93 E-mail: kani@telia.com www.kanicare. Jordanien Rundresa genom Jordanien Vi besöker Amman, Jerash, Anjon, berget Nebo, Madaba, Kerak och klippstaden Petra. Jeepsafari i Wadi Rum. Sol och bad får vi vid Döda havet och i Aqaba vid Röda havet.

Läs mer

Program Lärarförbundets rundresa i Skottland 20-27 september 2015

Program Lärarförbundets rundresa i Skottland 20-27 september 2015 Program Lärarförbundets rundresa i Skottland 20-27 september 2015 Låt dig förföras av Skottlands sagolika slott, hisnande natur och fascinerande historia. Följ med på en rundtur i whiskyns, kiltens och

Läs mer

Vandra i Skottland. Great Glen Way, 8 nätter Fort William Inverness, 7 vandringsdagar

Vandra i Skottland. Great Glen Way, 8 nätter Fort William Inverness, 7 vandringsdagar Great Glen Way, Fort William Inverness, 8 natter 1 Vandra i Skottland Great Glen Way, 8 nätter Fort William Inverness, 7 vandringsdagar Great Glen Way är en underbar vandring från Fort William genom Great

Läs mer

Skottland Guidad Kulturrundresa på svenska Max. 8 resenärer

Skottland Guidad Kulturrundresa på svenska Max. 8 resenärer Skottland Guidad Kulturrundresa på svenska Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - S k o t t l a n d Guidad Rundresa - Kulturrundresa Skottland - (max. 8 resenärer) Upplev de pittoreska

Läs mer

Följ med på en spännande resa till Östtimor under hösten 2017!

Följ med på en spännande resa till Östtimor under hösten 2017! Följ med på en spännande resa till Östtimor under hösten 2017! Landet som styrts av både Portugal och Indonesien innan det blev självständigt 1999 är en outforskad pärla i sydöstra Asien. På denna resa

Läs mer

Vandra i Skottland. West Highland Way, 4 nätter Bridge of Orchy Fort William, 3 vandringsdagar

Vandra i Skottland. West Highland Way, 4 nätter Bridge of Orchy Fort William, 3 vandringsdagar West Highland Way, Bridge of Orchy Fort William, 4 nätter 1 Vandra i Skottland West Highland Way, 4 nätter Bridge of Orchy Fort William, 3 vandringsdagar West Highland Way är en klassisk vandring som startar

Läs mer

European Masters Athletics 2010 15-24. juli

European Masters Athletics 2010 15-24. juli Del af Holstebro RejseCenter K/S Gartnerivej 11-7500 Holstebro Danmark www.holstebrorejsecenter.dk CVR 26927021 Tilsluttet Rejsegarantifonden nr 1525 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening Udvidet ansvarsforsikring

Läs mer

KROATIEN 26 september 1 oktober, 2015

KROATIEN 26 september 1 oktober, 2015 KROATIEN 26 september 1 oktober, 2015 Följ med på en resa där ni upplever Kroatiens historia och kultur. Vi färdas bekvämt runt i egen buss och besöker städerna Makarska, Trogir, Split, Zadar, Sibenik

Läs mer

Dag 4 Vid frukosten på terrassen kan vi njuta av utsikten innan vi återvänder till Kathamndu och Harati. Fri eftermiddag.

Dag 4 Vid frukosten på terrassen kan vi njuta av utsikten innan vi återvänder till Kathamndu och Harati. Fri eftermiddag. Himalaya 2015 Att vandra i Nepal hör till en av livets höjdpunkter. På denna resa gör vi en vandring längs Himalayas sluttningar från by till by under 5 dagar. Därutöver besöker vi Djungelområdet Chitwan,

Läs mer

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen.

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen. VACKRA PRAG Följ med och upplev vackra Prag! Staden som bjuder på allt vi förväntar oss av en storstad i form av historia, kultur, restauranger och goda shoppingmöjligheter. Under våra dagar i Prag lär

Läs mer

Polen runt - 8 dagar 12 augusti

Polen runt - 8 dagar 12 augusti 2018 Polen runt - 8 dagar 12 augusti Warszawa Välkommen med på vår sommarresa 2018. Vi väljer att resa till Polen och till huvudstaden Warszawa. Vi hinner även med ett besök i staden Krakow. Polen har

Läs mer

En hel vecka i Peking till superpris! Direktflyg, lyxhotell, utflykter & visum ingår

En hel vecka i Peking till superpris! Direktflyg, lyxhotell, utflykter & visum ingår Club Eriks noga utvalda upplevelser En hel vecka i Peking till superpris! Direktflyg, lyxhotell, utflykter & visum ingår Två avresedatum!! 17-24 & 20-27 november 2016 Sista minuten-erbjudande till Kina

Läs mer

Vardagsgolfarna till Albarella Golf Club, Italien 22-29 april 2009,

Vardagsgolfarna till Albarella Golf Club, Italien 22-29 april 2009, Vardagsgolfarna till Albarella Golf Club, Italien 22-29 april 2009, Flyg: Med Ryan Air från Skavsta flygplats (Nyköping) 22/4 Skavsta Treviso 17.25-19.50 29/4 Treviso Skavsta 20.15-22.45 Pris och plats

Läs mer

Vandra i Skottland. Across Isle of Skye, 7 nätter Armadale Portree, 6 vandringsdagar

Vandra i Skottland. Across Isle of Skye, 7 nätter Armadale Portree, 6 vandringsdagar Skye, Armadale Portree, 7 nätter 1(6) Vandra i Skottland Across Isle of Skye, 7 nätter Armadale Portree, 6 vandringsdagar Njut av det allra bästa som ön Skye har att erbjuda under en lagom utmanande vandringsvecka.

Läs mer

Skottland Guidad Whisky-Rundresa på svenska Max. 8 resenärer

Skottland Guidad Whisky-Rundresa på svenska Max. 8 resenärer Skottland Guidad Whisky-Rundresa på svenska Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - S k o t t l a n d Guidad Rundresa - Whiskyrundresa Skottland - (max. 8 resenärer) Upptäck Skottlands

Läs mer

Vandra i Skottland. Great Glen Way, 7 nätter Fort William Inverness, 6 vandringsdagar

Vandra i Skottland. Great Glen Way, 7 nätter Fort William Inverness, 6 vandringsdagar Great Glen Way, Fort William Inverness, 7 nätter 1(6) Vandra i Skottland Great Glen Way, 7 nätter Fort William Inverness, 6 vandringsdagar Great Glen Way är en underbar vandring från Fort William genom

Läs mer

Irland Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com

Irland Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com Irland Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - I r l a n d Guidad Rundresa Irland Upptäck Irlands unik kulturarv genom naturliga underverk och längs dramatiska

Läs mer

Skottland Guidad Rundresa på svenska Max. 8 resenärer

Skottland Guidad Rundresa på svenska Max. 8 resenärer Skottland Guidad Rundresa på svenska Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - S k o t t l a n d Guidad Rundresa - Kulturrundresa Skottland - (max. 8 resenärer) Upplev de pittoreska

Läs mer

Portugal RESEFAKTA BESKRIVNING

Portugal RESEFAKTA BESKRIVNING Portugal BESKRIVNING Rundresa Portugal flyg t/r 8 dagar En resa till Europas västligaste land, med sin långa Atlanthavskust som alltid betytt mycket för portugiserna. Den gjorde Portugal till en stor sjöfararnation

Läs mer

Vandra i Skottland. Skye, 7 nätter Armadale Portree, 6 vandringsdagar

Vandra i Skottland. Skye, 7 nätter Armadale Portree, 6 vandringsdagar Skye, Armadale Portree, 7 nätter 1(7) Vandra i Skottland Skye, 7 nätter Armadale Portree, 6 vandringsdagar Njut av det allra bästa som ön Skye har att erbjuda under en lagom utmanande vandringsvecka. Ön

Läs mer

Resa til Sri Lanka med tidningen nära med vistelse på Ayurvedisk klinik 11 nov Avresa 12 nov Framme på Sri Lanka (m)

Resa til Sri Lanka med tidningen nära med vistelse på Ayurvedisk klinik 11 nov Avresa 12 nov Framme på Sri Lanka (m) Resa till Sri Lanka med tidningen nära med vistelse på Ayurvedisk klinik 11 nov Avresa Flygtider Arlanda: Avresa med Qatar från Stockholm kl. 21.30. Flygtider Göteborg: Avresa med SAS kl. 18.50 och ankomst

Läs mer

Följande villkor reglerar avtalsförhållandet mellan Snowtrip och kund. Snowtrip är ett varumärke som ägs av Danski ApS (nämns som Snowtrip)

Följande villkor reglerar avtalsförhållandet mellan Snowtrip och kund. Snowtrip är ett varumärke som ägs av Danski ApS (nämns som Snowtrip) Följande villkor reglerar avtalsförhållandet mellan Snowtrip och kund. Snowtrip är ett varumärke som ägs av Danski ApS (nämns som Snowtrip) BOKNING & ANMÄLNINGSAVGIFT Depositionen är 750 kr per person

Läs mer

Skottland Guidad Whisky-Rundresa på svenska Max. 8 resenärer

Skottland Guidad Whisky-Rundresa på svenska Max. 8 resenärer Skottland Guidad Whisky-Rundresa på svenska Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R u n d r e s a - S k o t t l a n d Guidad Rundresa - Whiskyrundresa Skottland - (max. 8 resenärer) Upptäck

Läs mer

IRLAND. Välkomna med på Borås Släktforskares traditionella vårresa! Denna gång reser vi till Irland 1-8 maj 2018!

IRLAND. Välkomna med på Borås Släktforskares traditionella vårresa! Denna gång reser vi till Irland 1-8 maj 2018! IRLAND Välkomna med på Borås Släktforskares traditionella vårresa! Denna gång reser vi till Irland 1-8 maj 2018! Vi reser med buss till Köpenhamn och flyg vidare till Dublin. Under rundresan på Irland,

Läs mer

Marockansk retreat med Kajsa Ingemarsson

Marockansk retreat med Kajsa Ingemarsson Marockansk retreat med Kajsa Ingemarsson 24-29 oktober 2015 Längtar du efter nya intryck, tid för eftertanke och gemenskap med likasinnade? Följ med oss till Marocko i höst! Den här gången är vårt fokus

Läs mer

Månd 2 juni: Vi anländer till Skottland Tisd 3 juni: Islay med Laphroaig, Lagavulin, Ardbeg och Bruichladdich

Månd 2 juni: Vi anländer till Skottland Tisd 3 juni: Islay med Laphroaig, Lagavulin, Ardbeg och Bruichladdich 31 maj 8 juni 2014 Följ med på en fantastisk whiskyresa till Skottland. I denna underbara miljö får du prova denna ädla dryck på flera av världens mest uppskattade destillerier. Vi åker över till Islay

Läs mer

Vandra i Skottland. West Highland Way, 6 nätter Inverarnan Fort William, 5 vandringsdagar

Vandra i Skottland. West Highland Way, 6 nätter Inverarnan Fort William, 5 vandringsdagar West Highland Way, Inverarnan Fort William, 6 nätter 1 Vandra i Skottland West Highland Way, 6 nätter Inverarnan Fort William, 5 vandringsdagar West Highland Way är en klassisk vandring som startar i Milngavie

Läs mer

S k o t t l a n d - K o m p a k t

S k o t t l a n d - K o m p a k t Upplev de pittoreska högländerna med majestätiska slott, historiska städer och charmiga fiskebyar under vår 8-dagars rundresa genom Centrala Skottland. Fri entré till olika historiska slott, en bommulsfabrik,

Läs mer

Vandra i Skottland. Speyside Way, 7 nätter Buckie Aviemore, 6 vandringsdagar

Vandra i Skottland. Speyside Way, 7 nätter Buckie Aviemore, 6 vandringsdagar Speyside Way, Buckie Aviemore, 7 nätter 1(5) Vandra i Skottland Speyside Way, 7 nätter Buckie Aviemore, 6 vandringsdagar Speyside Way är en fantastisk vandringsled som följer floden Spey rakt genom hjärtat

Läs mer

Res till Bratislava/ Brno och Wien en kultur och vin-/ matresa september 2019.

Res till Bratislava/ Brno och Wien en kultur och vin-/ matresa september 2019. Res till Bratislava/ Brno och Wien en kultur och vin-/ matresa 18 24 september 2019. Följ med Mimosa kulturresa genom Europas moderna historia Onsdag 18 september Avresa från Arlanda till Wien (direktflyg

Läs mer

Villkor för avtal mellan resenär och 0-summit, High Mountain Adventures, gällande paketresa.

Villkor för avtal mellan resenär och 0-summit, High Mountain Adventures, gällande paketresa. Villkor för avtal mellan resenär och 0-summit, High Mountain Adventures, gällande paketresa. Med paketresa menas ett arrangemang som utformats innan avtal ingår och som består av inkvartering och transport

Läs mer

Club Eriks Sverigeresor Vi reser till Höga Kusten

Club Eriks Sverigeresor Vi reser till Höga Kusten Club Eriks noga utvalda upplevelser Club Eriks Sverigeresor Vi reser till Höga Kusten Höga kusten är ett unikt kustområde i Ångermanland som sedan istiden haft en landhöjning på 800 meter, vilket är världsunikt,

Läs mer

S k o t t l a n d - K o m p a k t

S k o t t l a n d - K o m p a k t Upplev de pittoreska högländerna med majestätiska slott, historiska städer och charmiga fiskebyar under vår 8-dagars rundresa genom Centrala Skottland. Fri entré till olika historiska slott, en bommulsfabrik

Läs mer

THE HIGHLANDS Skottland, 4-10 oktober 2015

THE HIGHLANDS Skottland, 4-10 oktober 2015 THE HIGHLANDS Skottland, 4-10 oktober 2015!! De Skotska Högländerna landskapsfotografi när den är som bäst Trakterna kring Storbritanniens högsta berg är de mest dramatiska delarna av de Skotska Högländerna.

Läs mer

MAURITIUS 22 oktober 3 november, 2015

MAURITIUS 22 oktober 3 november, 2015 MAURITIUS 22 oktober 3 november, 2015 Följ med på en specialdesignad resa till den tropiska ön Mauritius! Med oss på hela resan har vi interkulturutbildaren Christine Beckman uppväxt på Mauritius som ger

Läs mer

Vandra i Skottland. West Highland Way, norra delen, 6 nätter Inverarnan Fort William, 5 vandringsdagar

Vandra i Skottland. West Highland Way, norra delen, 6 nätter Inverarnan Fort William, 5 vandringsdagar West Highland Way, Inverarnan Fort William, 6 nätter 1 Vandra i Skottland West Highland Way, norra delen, 6 nätter Inverarnan Fort William, 5 vandringsdagar West Highland Way är en klassisk vandring som

Läs mer

Vandra i Skottland. St Cuthbert s Way, 7 nätter Melrose Lindisfarne, 6 vandringsdagar

Vandra i Skottland. St Cuthbert s Way, 7 nätter Melrose Lindisfarne, 6 vandringsdagar St Cuthbert s Way, Melrose Lindisfarne, 7 nätter 1(5) Vandra i Skottland St Cuthbert s Way, 7 nätter Melrose Lindisfarne, 6 vandringsdagar St Cuthbert s way är en underbar led som följer St Cuthberts liv

Läs mer

KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014

KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014 KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014 Alla ryttares och hästälskares dröm besannas på denna resa Galoppera i vattenbrynet omgiven av vita stränder och turkosa dyningar som rullar in. Detta

Läs mer

ALLMÄNNA RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR

ALLMÄNNA RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR ALLMÄNNA RESEVILLKOR FÖR PAKETRESOR Dessa allmänna resevillkor samt arrangörens särskilda resevillkor är del av avtalet. De allmänna resevillkoren är överenskomna mellan Researrangörsföreningen i Sverige

Läs mer

Whiskyresa till Skottland 21 29 augusti 2010

Whiskyresa till Skottland 21 29 augusti 2010 Whiskyresa till Skottland 21 29 augusti 2010 Mitt namn är Jocum Wigerup, Dooleys Whiskysällskap & Lugnets Whiskyklubb. Tillsammans med Robert van Hal, Whisky Society Skåne, organiserar jag en resa på temat

Läs mer

SKOTTLANDSRESAN. Vi som skulle åka var jag Thomas på en Moto Guzzi 650 årsmodell 84. Anders på en Yamaha 400 enstånka.

SKOTTLANDSRESAN. Vi som skulle åka var jag Thomas på en Moto Guzzi 650 årsmodell 84. Anders på en Yamaha 400 enstånka. SKOTTLANDSRESAN Året var 1984 och vi var 4 st. killar som för första gången skulle åka på Mc-semester. Hela våren hade gått åt till att planera resan, beställa färjebiljetter med hjälp av resebyrån i Mariestad,

Läs mer

Baltikum. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com

Baltikum. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com Baltikum Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - B a l t i k u m Baltikum - Guidad Rundresa Upplev det kulturella och historiska arvet i Lettland och Estland på vår

Läs mer

Danderyds församling pilgrimsvandring 2014. Camino Portugués Tui Santiago de Compostela

Danderyds församling pilgrimsvandring 2014. Camino Portugués Tui Santiago de Compostela 1(7) Danderyds församling pilgrimsvandring 2014 Camino Portugués Tui Santiago de Compostela Den portugisiska pilgrimsvägen är den näst mest populära pilgrimsleden efter Den franska vägen. En led som slingrar

Läs mer

Färöarna 5 dagar aug. 2019

Färöarna 5 dagar aug. 2019 Färöarna 5 dagar 22-26 aug. 2019 Dag 1-22 augusti Avgång från Köpenhamn med SAS 11:00 ankomst Torshavn 12:15. Guiden möter upp på flygplatsen. Vi börjar med lunch på Café Fjørðoy in Sørvágur. Efter lunch,

Läs mer

Whisky och golfresa i speyside

Whisky och golfresa i speyside Whisky och golfresa i speyside 6-10 Maj med kända whiskyprofilen Tommy Calner Följ med på en exklusiv whiskyresa i Skottland med besök på destillerier, whiskyprovning, möjlighet till golf och tid att upptäcka

Läs mer

MADRID 2016 - EN HISTORISK RUNDRESA

MADRID 2016 - EN HISTORISK RUNDRESA MADRID 2016 - EN HISTORISK RUNDRESA Madrid och dess omgivning fascinerar! Här finns själva kärnan till det som idag utgör Spanien. Giftermålet 1479 mellan regenterna Isabella och Ferdinand enade Spaniens

Läs mer

Alsace & Bourgogne. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com

Alsace & Bourgogne. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com Alsace & Bourgogne Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - A l s a c e o c h B o u r g o g n e Alsace och Bourgogne - Guidad Rundresa Upptäck de pittoreska vinregionerna

Läs mer

Kenzan Tours AB s resevillkor

Kenzan Tours AB s resevillkor Kenzan Tours AB s resevillkor 1. Avtalet 1.1 Arrangören ansvarar gentemot resenären för vad denne har rätt att fordra till följd av avtalet. Ansvaret gäller även för sådana prestationer som skall fullgöras

Läs mer

HOCKEYWEEKEND I NEW YORK

HOCKEYWEEKEND I NEW YORK HOCKEYWEEKEND I NEW YORK Upplev 2 NHL-matcher under samma hockey-weekend: New York Rangers - Chicago Blackhawks, 27/2 kl 19:00 I Madison Square Garden New York Islanders - New Jersey Devils, 1/3 kl 13:00

Läs mer

Allmänna villkor och Top Tourings särskilda resevillkor för paketresor.

Allmänna villkor och Top Tourings särskilda resevillkor för paketresor. Resevillkor Allmänna villkor och Top Tourings särskilda resevillkor för paketresor. Konsumentverket/KOoch Svenska Bussbranschens Riksförbund/BR har träffat följande överenskommelse om Allmänna villkor

Läs mer

Explore Tours AB's Särskilda Resevillkor

Explore Tours AB's Särskilda Resevillkor Explore Tours AB's Särskilda Resevillkor Reservation för ändringar Explore Tours resor och program är unika. Det innebär också att vi inte till hundra procent kan garantera att den ursprungliga resplanen

Läs mer

Skottland. individuella rundresor.

Skottland. individuella rundresor. Skottland individuella rundresor www.vespucci-tours.com Upptäck Skottlands kulturella och historiska arvet under vår 11-dagars rundresa längs ett naturskönt landskap och spektakulära kuster. Fri entré

Läs mer

3 LÄNDER 3 HISTORIER

3 LÄNDER 3 HISTORIER 3 LÄNDER 3 HISTORIER Den dalmatiska kusten räknas som en av Europas vackraste. Följ med oss på en spännande resa där vi bor både i Split och i Dubrovnik och dessutom tar oss till historiskt intressanta

Läs mer

Personalresan till Amsterdam

Personalresan till Amsterdam Personalresan till Amsterdam Jag har det stora nöjet att hälsa dig välkommen till personalresan som 2010 går till Holland och vackra Amsterdam. Vi kommer att starta avresan tidigt så det blir en lång,

Läs mer

European Masters Athletics 2010 15-24. juli

European Masters Athletics 2010 15-24. juli Del af Holstebro RejseCenter K/S Gartnerivej 11-7500 Holstebro Danmark www.holstebrorejsecenter.dk CVR 26927021 Tilsluttet Rejsegarantifonden nr 1525 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening Udvidet ansvarsforsikring

Läs mer

BERGEN STADEN MELLAN DE 7 FJÄLLEN

BERGEN STADEN MELLAN DE 7 FJÄLLEN BERGEN STADEN MELLAN DE 7 FJÄLLEN Följ med till Norge och Bergen staden mellan de sju fjällen. Upplev historia i en trevlig blandning med fantastisk natur, djupa fjordar och höga fjäll. Bergen är Norges

Läs mer

Pilgrimsvandring 2013. Camino Francés Sarria Santiago de Compostela

Pilgrimsvandring 2013. Camino Francés Sarria Santiago de Compostela 1(6) Pilgrimsvandring 2013 Resa 24 september 2 oktober 2013 Pris 11 070: -/person i dubbelrum 12 585: -/person i enkelrum Camino Francés Sarria Santiago de Compostela Priset är baserat på 16 deltagare

Läs mer

Skottland Guidad Kulturrundresa på svenska Max. 8 resenärer

Skottland Guidad Kulturrundresa på svenska Max. 8 resenärer Skottland Guidad Kulturrundresa på svenska Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - S k o t t l a n d Guidad Rundresa - Kulturrundresa Skottland - (max. 8 resenärer) Upplev de pittoreska

Läs mer

MAURITIUS 14 november 27 november, 2018

MAURITIUS 14 november 27 november, 2018 MAURITIUS 14 november 27 november, 2018 Följ med på en specialdesignad resa till den tropiska ön Mauritius! Med oss på hela resan har vi interkulturutbildaren Christine Beckman uppväxt på Mauritius som

Läs mer

Tjeckien. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com

Tjeckien. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com Tjeckien Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - T j e c k i e n Tjeckien - Guidad Resa Upplev arkitektoniska mästerverk från medeltida, renässans och barocktiden

Läs mer

Barcelona Training Camp

Barcelona Training Camp TUFFA TRÄNINGSPASS SOL RELAX GOD MAT BARCELONA - SPANIEN - 14-18 MAJ, 2016 Barcelona Training Camp Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Du skall komma hem som dig själv men starkare

Läs mer

Whiskyresa till Speysidedistriktet. 28 maj 1 juni 2014

Whiskyresa till Speysidedistriktet. 28 maj 1 juni 2014 Whiskyresa till Speysidedistriktet 28 maj 1 juni 2014 Välkomna med på vår whiskyresa! På denna femdagarstur tar vi oss till Skottland för att utforska Speysidedistriktet. Följ med oss och upptäck landet

Läs mer

Vad gör ni den 26:e till 30:e september?

Vad gör ni den 26:e till 30:e september? Vad gör ni den 26:e till 30:e september? För en tid sedan träffade jag Claes Claesson, f.d. mycket erkänd krögare i Karlstad, som numera tillsammans med hustrun Titti bl.a. arrangerar Njutningsresor se

Läs mer

TUFFA TRÄNINGSPASS SOL GOD MAT MARBELLA SPANIEN - APRIL 2016

TUFFA TRÄNINGSPASS SOL GOD MAT MARBELLA SPANIEN - APRIL 2016 Toughest OCR camp TUFFA TRÄNINGSPASS SOL GOD MAT MARBELLA SPANIEN - APRIL 2016 Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Du skall komma hem som dig själv men starkare både fysiskt och

Läs mer

Peking-Tibet med tåg

Peking-Tibet med tåg Peking-Tibet med tåg 13 DAGAR - PEKING-LHASA-GYANTSE-SHIGATSE planerade avgångar 2013: 25/6, 10-21/9 Pris i delat dubbelrum (enkelrumstillägg 2550kr) avresa 25/6 23650kr avresa 10/9 24650kr Denna kontrastrika

Läs mer

Traditionell medicin och odontologi

Traditionell medicin och odontologi Traditionell medicin och odontologi Kursresa till Mongoliet 20-29 augusti 2012 Privat tilläggsresa: Vandring med kameler i Gobi 17-22 augusti 2012 Resplan Resan kan kombineras med FDI-kongressen i Hongkong

Läs mer

Konst- och kulturresa till Split & Dubrovnik sep 2017

Konst- och kulturresa till Split & Dubrovnik sep 2017 Följ med på en konst- och kulturresa till de vackra kustpärlorna i Kroatien Split och Dubrovnik! Kroatien lockar många besökare med sin slående vackra och skiftande natur mäktiga berg, kuperande landskap,

Läs mer

PRO Husie till Bourgogne 23-31 maj 2015

PRO Husie till Bourgogne 23-31 maj 2015 PRO Husie till Bourgogne 23-31 maj 2015 Bourgogne namnet känner man igen och förknippar med vin. Och, naturligtvis finns här mycket och gott av den varan. Men, Bourgogne är inte bara vin! Här finns fantastiska

Läs mer

Estland. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com

Estland. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com Estland Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - E s t l a n d Estland Intensiv - Guidad Rundresa Utforksa det kulturella och historiska arvet i Estland på vår 8-dagars

Läs mer

Vandra i Skottland. Fife Coastal Path, 4 nätter Kirkcaldy - Crail, 3 vandringsdagar

Vandra i Skottland. Fife Coastal Path, 4 nätter Kirkcaldy - Crail, 3 vandringsdagar Fife Coastal Path, Kirkcaldy Crail, 4 nätter 1 Vandra i Skottland Fife Coastal Path, 4 nätter Kirkcaldy - Crail, 3 vandringsdagar Fife Coastal Path är en kustvandring som tar dig genom vilda och spektakulära

Läs mer

SPF Freja inbjuder i samarbete med Ena Operations till "Temaresa Vin 2017". Resmålet blir Budapest och Balatonsjön, Ungern 12/9 18/

SPF Freja inbjuder i samarbete med Ena Operations till Temaresa Vin 2017. Resmålet blir Budapest och Balatonsjön, Ungern 12/9 18/ SPF Freja inbjuder i samarbete med Ena Operations till "Temaresa Vin 2017". Resmålet blir Budapest och Balatonsjön, Ungern 12/9 18/9 2017. Ungerns huvudstad Budapest består av två stadshalvor. Dessa var

Läs mer

Vandra i Skottland. Speyside Way, 7 nätter Buckie Aviemore, 6 vandringsdagar

Vandra i Skottland. Speyside Way, 7 nätter Buckie Aviemore, 6 vandringsdagar Speyside Way, Buckie Aviemore, 7 nätter 1(6) Vandra i Skottland Speyside Way, 7 nätter Buckie Aviemore, 6 vandringsdagar Speyside Way är en fantastisk vandringsled som följer floden Spey rakt genom hjärtat

Läs mer

1.2 Arrangören ska hålla resenären underrättad om frågor av betydelse för resenären som sammanhänger med avtalet.

1.2 Arrangören ska hålla resenären underrättad om frågor av betydelse för resenären som sammanhänger med avtalet. Allmänna- och särskilda resevillkor för paketresor Dessa allmänna resevillkor samt arrangörens särskilda resevillkor är del av avtalet. De allmänna resevillkoren är överenskomna mellan Researrangörsföreningen

Läs mer

Vandra i Sverige. Kullaleden, 5 nätter Ängelholm Helsingborg

Vandra i Sverige. Kullaleden, 5 nätter Ängelholm Helsingborg Kullaleden, Ängelholm Helsingborg, 5 nätter Sida 1 av 5 Vandra i Sverige Kullaleden, 5 nätter Ängelholm Helsingborg Kullaleden, en vandring som bjuder på lite av allt. Sandstränder, klappersten, ängar,

Läs mer

Ölprovning i Prag. 15-17 april 2015 Möt våren i Prag med Ann Fogelberg. Vill du lära dig mer om öl? Ja, då

Ölprovning i Prag. 15-17 april 2015 Möt våren i Prag med Ann Fogelberg. Vill du lära dig mer om öl? Ja, då Ölprovning i Prag 15-17 april 2015 Möt våren i Prag med Ann Fogelberg Vill du lära dig mer om öl? Ja, då Vill du lära dig mer om öl? Ja, då är detta bästa resan för dig. Följ med till Tjeckien, landet

Läs mer

Konst och kultur i Södra England

Konst och kultur i Södra England Konst och kultur i Södra England 13 20/9 2016 Apotekets Konstförening På denna resa besöker vi ön Isle of Wight och Cornwall. Vi har koncentrerat oss på platser som alltsedan slutet av 1800-talet och fram

Läs mer

Klassiska Vietnam 15 DAGAR HANOI HALONG BAY HUE HOI AN HO CHI MINH CITY PHU QUOC

Klassiska Vietnam 15 DAGAR HANOI HALONG BAY HUE HOI AN HO CHI MINH CITY PHU QUOC Klassiska Vietnam NYTT PROGRAM! 15 DAGAR HANOI HALONG BAY HUE HOI AN HO CHI MINH CITY PHU QUOC Följ med till Vietnams mest omtyckta platser! Resan inleds i Hanoi, följt av det storslagna skärgårdslandskapet

Läs mer

Skottland. individuella rundresor.

Skottland. individuella rundresor. Skottland individuella rundresor www.vespucci-tours.com Upptäck Skottlands kulturella och historiska arvet under vår 11-dagars rundresa längs ett naturskönt landskap och spektakulära kuster. Fri entré

Läs mer

I samarbete med

I samarbete med Kinas GP 2015 Shanghai 9 14 april Upplev Kinas största stad, Shanghai. Här byggs det nya skyskrapor i rasande fart och det moderna i kombination med det europeiska koloniala arvet gör Shanghai till en

Läs mer

Allmänna och särskilda villkor för paketresor

Allmänna och särskilda villkor för paketresor Allmänna och särskilda villkor för paketresor Dessa allmänna resevillkor samt arrangörens särskilda resevillkor är del av avtalet. De allmänna resevillkoren är överenskomna mellan Researrangörsföreningen

Läs mer

Österrike Wien Salzburg - 9 dagar

Österrike Wien Salzburg - 9 dagar 2016 Österrike Wien Salzburg - 9 dagar Schönbrunn Palace Wien Wien Välkommen med på vår sommarresa 2016. Vi väljer att resa till Österrike och till huvudstaden Wien. Vi hinner även med ett besök i Mozarts

Läs mer

Våren kommer tidigt i Andalusien

Våren kommer tidigt i Andalusien Mandelblomsvandring i Andalusien 1 7 februari 2017 1 Våren kommer tidigt i Andalusien i södra Spanien. Redan i slutet av januari/början av februari blommar mandelträden på bar kvist. Doften från tusentals

Läs mer

Upplev Dublin i full feststämning!

Upplev Dublin i full feststämning! Upplev Dublin i full feststämning! Tradfest är en musikfestival som arrangeras varje år i Dublin, med konserter och musikaliska upplevelser i hela fem dagar! Tradfest är en folkmusikfestival med fokus

Läs mer

Vandra i Skottland. Speyside Way, 6 nätter Buckie Aviemore, 5 vandringsdagar

Vandra i Skottland. Speyside Way, 6 nätter Buckie Aviemore, 5 vandringsdagar Speyside Way, Buckie Aviemore, 6 nätter 1(6) Vandra i Skottland Speyside Way, 6 nätter Buckie Aviemore, 5 vandringsdagar Speyside Way är en fantastisk vandringsled som följer floden Spey rakt genom hjärtat

Läs mer

Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade.

Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade. ISLANDSRESA ISLAND ETT SAGOLIKT LANDSKAP Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade. Än i dag syns spåren tydligt efter hur naturen har format

Läs mer

Särskilda resevillkor

Särskilda resevillkor - 1 - Särskilda resevillkor 1. Avtalet Det är av yttersta vikt att resenären tar del av de allmänna och särskilda resevillkoren. Dessa reglerar, tillsammans med de upplysningar som finns på Destination

Läs mer

I r l a n d - S ö d e r

I r l a n d - S ö d e r I r l a n d - S ö d e r Upplev historiska slott, fascinerande klosterstäder och charmiga fiskebyar längs ett pittoresk landskap och spektakulära kuster på vår 8-dagars rundresa i Irland. Fri entré till

Läs mer

Jazzresa till New Orleans French Quarter Festival 2017 med Bosse Scherman 4-14 april

Jazzresa till New Orleans French Quarter Festival 2017 med Bosse Scherman 4-14 april Jazzresa till New Orleans French Quarter Festival 2017 med Bosse Scherman 4-14 april The Travel Gallery AB E-mail: res@travelgallery.se Org.nr: 556519-2795 Jörgen Ankersgatan 12 www.travelgallery.se 21145

Läs mer

Effektiv stresshantering för yrkesarbetande och studerande

Effektiv stresshantering för yrkesarbetande och studerande Kursresa till Zanzibar Effektiv stresshantering för yrkesarbetande och studerande 15-22 juni 2016 Privat tillägg: Safari i Masai Mara 21-28 juni Resprogram Håkmark 213 905 91 UMEÅ SWEDEN tel. +46(0)90-383

Läs mer

CrossFit Camp DUBBLA TRÄNINGSPASS STRAND RELAX GOD MAT SPANIEN - OKTOBER 2015. Glädje - Gemenskap - Inspiration

CrossFit Camp DUBBLA TRÄNINGSPASS STRAND RELAX GOD MAT SPANIEN - OKTOBER 2015. Glädje - Gemenskap - Inspiration CrossFit Camp DUBBLA TRÄNINGSPASS STRAND RELAX GOD MAT SPANIEN - OKTOBER 2015 Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Du skall komma hem som dig själv men starkare både fysiskt och

Läs mer

Allmänna och Särskilda resevillkor De särskilda resevillkoren reglerar tillsammans med de allmänna resevillkoren för paketresor, och informationen på

Allmänna och Särskilda resevillkor De särskilda resevillkoren reglerar tillsammans med de allmänna resevillkoren för paketresor, och informationen på Allmänna och Särskilda resevillkor De särskilda resevillkoren reglerar tillsammans med de allmänna resevillkoren för paketresor, och informationen på Sweden by Natures hemsida, avtalet mellan resenären

Läs mer

Kon-tiki Resor. Costa Rica

Kon-tiki Resor. Costa Rica Costa Rica Efter varje dag framgår i kursiv stil vilket hotell och vilka måltider som ingår i resans pris. Transfers, transporter och utflykter genomförs i internationella grupper, med engelsktalande guider

Läs mer

I s l a n d - Ö r u n d r e s a

I s l a n d - Ö r u n d r e s a I s l a n d - Ö r u n d r e s a Utforska Islands fantastiska naturen under våra 11- dagars ö-rundresa längs idylliska issjöar, pittoreska glaciärer, natursköna vattenfall, spektakulära lava landskap och

Läs mer