smartphoto pressinfo

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "smartphoto pressinfo - 2016"

Transkript

1 smartphoto pressinfo kontakta press@smartphoto.com för ytterligare information.se din fotobutik på nätet

2 smartphoto skapar minnen du kan ta på! Året är 1972 och filmrullen har tagit slut i kameran och det är dags att skicka rullen med post för framkallning. Efter ett tag kommer fotona hem till dig tillsammans med en gåva i form av en ny filmrulle - en ExtraFilm. Det var här vår resa började. Idag har vi bytt namn från ExtraFilm till smartphoto och visst framkallar vi fortfarande filmrullar, men nu handlar det om så mycket mer. Nu skapar vi minnen du kan ta på och hjälper människor att föreviga deras viktigaste stunder i livet. Med över 250 unika fotoprodukter vill vi att det ska vara enkelt och roligt att göra mer av sina bilder. Följ med oss och se alla möjligheter som finns. Lite fakta om oss: Våra värderingar smart Det smarta är att vi har över 250 personliga fotoprodukter av hög kvalitet till ett rimligt pris. Varje produkt är unik, skapad direkt efter kundens önskemål i vår smarta och enkla fotoeditor, produceras inom 48 timmar och levereras sedan i hela Europa inom 3 dagar. simple Det enkla är att produkten skapas och beställs av kunden online via smartphoto.se eller via smartphoto app (för iphone och Android). Den enkla fotoeditorn ger möjlighet att använda bilder direkt från mobiltelefonen, eller hämta favoriterna från Facebook, Instagram eller sin dator. Den färdiga produkten levereras direkt i brevlådan. Smart och enkelt! smile Vår ambition är att sprida glädje och få våra kunder att le och kanske till och med skratta högt! Det är roligt att skapa fotoprodukter och det ger en ovärderlig möjlighet att få återuppleva gamla minnen och samtidigt dela dem med nära och kära på ett enkelt sätt.

3 smartphoto nu och då ExtraFilm grundades redan 1972, då som analog leverantör av framförallt framkallade bilder. Bytte 2011 namn till smartphoto och markerade samtidigt övergången till den digitala världen. Idag är smartphoto marknadsledande fotoproducent och topp 5 e-handelsföretag i Europa. Europas mest innovativa företag inom digital fotoframkallning. smartphoto är verksamma i Sverige, Norge, Finland, Danmark, UK, Belgien, Frankrike, Nederländerna, Schweiz, Österrike och Tyskland samt övriga EU länder (genom en samlad webbshop) med produktion och huvudkontor i Wetteren, Belgien. Visste du att smartphoto har: Över 5 miljoner kunder i 20 länder. Över 1 miljon unika besökare varje månad. Levererar mer än 1,5 miljon paket per år, under högsäsong /dag! Innan kunden har skapat sin produkt så har vi inga produkter att sälja Från traditionella bilder till tryck på metall smartphotos sortiment innehåller mer än 250 produkter. Många produkter har dessutom flera olika designs och teman, allt för att kunden ska kunna anpassa och skapa unika produkter producerade exklusivt efter kundens önskemål. För så är det; innan kunden har skapat sin produkt så har vi inga produkter att sälja. Vi tillhandahåller helt enkelt möjligheten för kunden att skapa unika produkter med sina egna bilder, motiv och/eller text. Alla smartphotos produkter lever upp till högt ställda kvalitetskrav och produkterna kontrolleras dagligen för att bibehålla samma höga kvalitet. Vi lanserar årligen flera nya produkter och designs, ser till att sortimentet uppdateras med fler designs efter säsong och är lyhörda för kundernas önskemål och förekommande trender.

4 Våra produktkategorier Idag har smartphoto över 250 personliga fotoprodukter av hög kvalitet till ett rimligt pris. Produkterna är fördelade i sex huvudkategorier. Varje produkt vi skickar ut till kunden är helt unik och skapad efter just deras önskemål. Väggdekoration Skapa väggkonst av bilder. Traditionella Canvastavlor till Postertavlor, Akrylglastavlor, Tryck på metall, Vinylposters och Fotoförstoringar. Fotoböcker Flera olika storlekar, prisklasser och designs. Skapa uppslag helt fritt eller använd autofill. Flera val gällande inbindning och typ av omslag. Bilder & Förstoringar Framkalla traditionella bilder, Kvadratiska, Retro eller bilder i svartvitt. Förstoringar och Posters i flera olika storlekar samt Fotohäften. Fotopresenter Mobilskal, etiketter och klistermärken, dekorationer för festen, inredningsdetaljer, accessoarer och smycken, leksaker och spel. Fotokort Inbjudningskort, tackkort, födelsedagskort, bröllopskort, konfirmation, student- och dopkort. Finns i flera olika storlekar, format och mängder av designs och teman. Almanackor & Agendor Personliga Almanackor, Kalendrar och Agendor. Även Skolagenda. Välj själv startmånad. Nytt för 2015 är Adventskalender med egna bilder. Nyheter från smartphoto MyNameBook Ny spännande produkt och en helt ny produktkategori. En personlig barnbok med rim om djur som bygger barnets för- och efternamn genom bokens berättelse. En perfekt gåva till dopet, födelsedagen och som julklapp. Fotoramar & Tillbehör smartphoto har även accessoarer för att visa upp dina bilder, allt från ramar till presentationsboxar och fotohållare.

5 Speciella tillfällen smartphoto har produkter för alla tillfällen. För att skapa inspiration och paketera produkter har vi satt ihop teman för speciella tillfällen. De mest uppmärksammade är: Bebis & Barn Personliga fotoprodukter och inredningsdetaljer till barnrummet, personliga tackkort och allt till dopet och namngivningen som t.ex. dekorationer, placeringskort och små godisburkar. Bröllop För att med lätthet skapa ett enhetligt bröllop med samma design på alla element. Allt från Save the date -kort till inbjudan, bordsdekorationer och tackkort. Fotoböcker med design och tema perfekta för bröllopsbilderna. Julen En personlig julklapp är alltid en uppskattad gåva. Under julen erbjuder smartphoto mängder av personliga julklappar, men också julkort och julgransdekorationer. Student Allt från den klassiska Studentskylten till tackkort, dekoration till festen och Fotoböcker. Klassisk design, med den svenska flaggan som ett tydligt inslag, eller mer moderna designs finns som alternativ. Alla hjärtans dag Med flera teman och designs för Alla hjärtans dag är det lätt att hitta den perfekta presenten och det personliga Fotokortet till sin Valentine. Övriga teman Mors dag, Fars dag och Allt till fest med mera. Se mer på smartphoto.se/speciella-tillfallen

6 Våra smarta fördelar smartgaranti Vårt mål är 100% nöjd kundgaranti på våra produkter. Vi garanterar att kunden kommer att bli nöjd med sina produkter. Skulle kunden inte bli nöjd får den göra en ny likvärdig produkt utan kostnad. Detta är en garanti som är unik för smartphoto. smartbonus För att belöna våra lojala kunder ger vi en smartbonus på allt som handlas hos smartphoto.se. Varje kvartal skickas en bonuscheck ut baserat på kundens köp de tre senaste månaderna. Bonusen används till att köpa valfria produkter på smartphoto.se. smartdialog På smartphotos Facebooksida inspirerar vi till att göra mer av sina bilder och visar upp nyheter och ger de bästa erbjudandena. smartservice På vårt nordiska huvudkontor, beläget i Malmö, sitter en förstklassig kundtjänst som svarar på frågor från kunder i alla våra nordiska länder och UK. Trygg e-handel smartphoto har kvalitetsmärkningen Trygg e-handel. Trygg e-handel är en certifiering för e-butiker som säljer varor och tjänster på nätet. Det är Svensk Digital Handel som godkänner och delar ut certifiering. För våra kunder innebär detta ytterligare en garanti om att du handlar säkert på smartphoto. smartphoto app Appen finns för både iphone och Android. Enkelt och smidigt kan kunden beställa ett urval av smartphotos produkter. Livet i bilder Sedan mobilkamerans intåg har fotografiet blivit en del av allas vardag. Vi berättar allt i bilder och lägger dagligen upp bilder i sociala medier. Gemene mans bilddatabas växer och växer och vi får ett större behov av att visa upp vårt liv i bilder. Vi vill omgärda oss av bilder i vår vardag, inte bara i form av klassiska bilder, utan vi vill ha våra bilder på föremål runt omkring oss, på mobilskalet, på kudden i soffan och som konst på våra väggar och vi vill skapa och göra vårt hem personligt. DIY-trenden är stor och kommer att bli ännu större. Se nästa sida för trender under 2016:

7 Trender 2016 Bilder i kvadrat Instagram har gjort sitt vad det gäller önskan att framkalla bilder i kvadratiskt format. Detta har vi tagit tillvara på och tagit fram en rad produkter där bildytan är just kvadratisk. Bland annat genom produkten Kvadratiska bilder, men även kvadratiska Väggdekorationer och Fotoböcker (t.ex. Fotoboken All Squares) där samtliga bildzoner är kvadratiska. Kollage Vi fotar mer än någonsin. Detta gör givetvis att vi har många fler fantastiska bilder att visa upp. Att göra kollage är därför en trend som kommer stort under Vi satsar på fler designs med många bilder på en produkt. DIY Do it yourself, eller gör det själv, innebär att man snickrar, pysslar, och skapar unika heminredningsdetaljer och produkter. Användningsområden och möjligheter för smartphotos produkter är oändliga. Under 2016 kommer vi att arbeta ännu mer med att visa upp vad andra har gjort med våra produkter. Både genom bloggare men också genom att visa upp våra kreativa kunders egna verk. smartphoto blogg På blogg.smartphoto.se blandar vi inspiration med DIY och fototips. Här får även våra samarbetspartners stort utrymme. I bloggen kommer vi att arbeta mycket med att visa upp produkter och teman på ett sätt som vi tidigare inte har haft utrymme för, vilket betyder mer inspiration, products in use, tips och idéer på hur man kan skapa unika produkter. Sandra Mastio vinnaren av Sveriges mästerkock 2015 Vi kommer att fortsätta med fler samarbeten likt det med Sandra Mastio, vinnaren av Sveriges Mästerkock 2015, som inledde vår julsäsong 2015.

8 Sagt av våra kunder smartphoto på Trustpilot - en portal för kundomdömen som skapar förtroende och öppenhet mellan konsumenter och företag. bra! snabb leverans och sakerna är i toppskick, beställde 4 canvas tavlor och jag är supernöjd! //Emelie Mycket nöjd Beställde julkort, kalendrar och My name book. Väldigt fin kvalitet på bilderna och boken är så himla fin! //Therese Trustscore 7.8 I 2420 OMDÖMEN smartphoto dec 2015 Toppen! Snabb leverans och hög kvalitet på produkterna! //Anna Pålitliga i kvalitet och tid Har alltid varit nöjda med Smartphoto. Snabba leveranser, hög kvalitet, lättanvänd hemsida och bra priser! //Sandra Kvalitet! Vilket minne och fantastiskt fin fotobok vi fick hem i brevlådan! Den kommer att bli en underbar julklapp!! //Jessica smartphoto i sociala medier instagram Följ smartphoto på instagram och inspireras med massa idéer och få tips efter säsong och #smartphotose #minnendukantapå #smartapresenter Youtube Följ smartphoto Sverige på youtube för kul DIY-tips både från oss på smartphoto men också andra bloggare som skapar fantastiska saker av våra fotoprodukter. Facebook Gilla smartphoto.se på Facebook så får du massa DIY-tips, de bästa erbjudandena och massa inspiration. För mer information: Följ vårt pressrum på mynewsdesk.com/se/smartphoto. För att ni som journalister, bloggare och samarbetspartners med lätthet ska hitta material har vi samlat det senaste om smartphoto i vårt nyhetsrum på Mynewsdesk. Det är här nyheter kommer ut först, lägg gärna till er som följare av smartphoto så får ni även material skickat till er innan det läggs ut i vårt nyhetsrum. Vår ambition är att se till att allt som behövs vad gäller fakta, inspiration och högupplösta bilder finns lättillgängligt så att ni kan att skapa innehåll om allt som gäller fotoprodukter och speciella tillfällen som bröllop, dop, födelsedagskalas samt trender inom foto och fototips. Söker ni ytterligare information är ni välkomna att kontakta oss på: press@smartphoto.com I Marknadsansvarig: Maria Sillén Sittner E-commerceansvarig: Anna Willgohs

-inspiration Vårglädje

-inspiration Vårglädje -inspiration Vårglädje Hej! Slutligen börjar solen att värma, snön börjar långsamt smälta, och de första tecknen på våren har precis börjat kika upp ur jorden. Naturen vaknar upp igen efter den kalla vintern,

Läs mer

Pris Bröllopsfotografering 2016

Pris Bröllopsfotografering 2016 Pris Bröllopsfotografering 2016 I alla paket ingår detta: *Rådgivning & planering. Finns möjlighet träffas vi. *Ett X antal högupplösta redigerade bilder på fil som ni själva kan använda till det ni vill,

Läs mer

Jag erbjuder fotografering till er som vill föreviga ett speciellt ögonblick, såsom en nyfödds lilla kropp, ett familjefoto med all dess glädje eller

Jag erbjuder fotografering till er som vill föreviga ett speciellt ögonblick, såsom en nyfödds lilla kropp, ett familjefoto med all dess glädje eller Prislista 2014 Jag erbjuder fotografering till er som vill föreviga ett speciellt ögonblick, såsom en nyfödds lilla kropp, ett familjefoto med all dess glädje eller den stora kärleken mellan ett par vid

Läs mer

www.julklappskortet.se

www.julklappskortet.se www.julklappskortet.se Varför Julklappskortet? Svårt att välja rätt julklapp? Vi har över 100 produkter från kända varumärken att välja bland. Snabbt och Säkert Vi har marknadens snabbaste leverans till

Läs mer

PRISLISTA 2015 MINA BÄSTA TIPS!

PRISLISTA 2015 MINA BÄSTA TIPS! PRISLISTA 2015 Det finaste vi har - sätter vi upp på väggen! Fina bilder kräver fina printar, men oavsett hur ni väljer att köpa era bilder så är mitt mål att ni ska få bästa kvalitet. Efter en fotografering

Läs mer

Kvinnor är våra favoriter

Kvinnor är våra favoriter Kvinnor är våra favoriter För oss på Bonnier Tidskrifter är skönhet ett av de viktigaste segmenten både innehållsmässigt i våra varumärken och gentemot våra annonsörer, läsare och besökare. Med våra varumärken

Läs mer

Intervju: Karin Holmberg

Intervju: Karin Holmberg Intervju: Karin Holmberg Hej, och varmt välkommen till ännu en intervju här på vår blogg! Idag möter vi en trefaldig bokförfattare som bland annat broderat omslagen till pocketutgåvan av Vilhelm Mobergs

Läs mer

En bra start i livet. fantasi som kommer att utveckla vår värld. Låt oss ge dem en bra start! www.brio.net. www.brio.net

En bra start i livet. fantasi som kommer att utveckla vår värld. Låt oss ge dem en bra start! www.brio.net. www.brio.net BRIO nyheter för de yngsta 2015 För barn i åldern 0-3 år En bra start i livet Sedan 1884 har vi tillverkat leksaker för att inspirera unga sinnen och låta barn få upptäcka världen på ett säkert och lekfullt

Läs mer

E-handelstrender i Norden 2015. Så handlar vi på nätet

E-handelstrender i Norden 2015. Så handlar vi på nätet E-handelstrender i Norden 2015 Så handlar vi på nätet 1 3 Anna Borg Enkelhet är enkelt - eller? 4 Rapporten i korthet 5 Fakta Sverige, Danmark, Finland & Norge 6-8 Stark näthandel i Norden 9-12 Mobila

Läs mer

TILLVAL 2015. Brandwold PHOTOGRAPHY

TILLVAL 2015. Brandwold PHOTOGRAPHY TILLVAL 2015 Brandwold PHOTOGRAPHY GÖR INVESTERINGAR ATT NJUTA AV Bland det bästa jag vet är fotoalbum, att kunna bläddra tillbaka och uppleva minnen om och om igen. Mitt första album innehåller en mörk,

Läs mer

Lotusmamma.se 2012-10-01 Senast uppdaterad 2012-11-30

Lotusmamma.se 2012-10-01 Senast uppdaterad 2012-11-30 Lotusmamma.se 2012-10-01 Senast uppdaterad 2012-11-30 När yogaläraren Therese väntade dottern Lova hade hon svårt att komma iväg till en studio med gravidyoga. Tiderna passade inte och graviditeten var

Läs mer

PRISLISTA 2014 WALLENBERG. Fotograf Malena

PRISLISTA 2014 WALLENBERG. Fotograf Malena ~ Att föreviga dina stunder tillsammans med nära och kära är betydelsefullt och härligt. Att en bild säger mer än tusen ord är sant och den får dig att minnas de viktiga och fina stunderna i livet, eller

Läs mer

Välkommen till YFUs värdfamiljrekrytering 2012

Välkommen till YFUs värdfamiljrekrytering 2012 Välkommen till YFUs värdfamiljrekrytering 2012 Sverige är ett populärt land! 2012 kommer YFU Sverige att ta emot totalt 76 utbytesstudenter varav 4 är sommarstudenter, 5 är halvårsstudenter och 67 är helårsstudenter.

Läs mer

Sundsvalls NYA Inspirationsmässa NORDICHALLEN, Gärdehov 22-24 April 2016

Sundsvalls NYA Inspirationsmässa NORDICHALLEN, Gärdehov 22-24 April 2016 Sundsvalls NYA Inspirationsmässa NORDICHALLEN, Gärdehov 22-24 April 2016 01 Sundsvalls NYA Inspirationsmässa NORDICHALLEN, Gärdehov 22-24 April 2016 Du Syns AB Mittevent har skapat en ny inspirationsmässa

Läs mer

Bröllopsfotografering 2105

Bröllopsfotografering 2105 Bröllopsfotografering 2105 1 En investering i minnen När ni står där med rufsigt hår och glödande kinder morgonen efter er bröllopsdag är bröllopsfotografierna en värdefull skatt som rymmer alla de magiska

Läs mer

Utvärdering 2015 deltagare Voice Camp

Utvärdering 2015 deltagare Voice Camp Utvärdering 15 deltagare Voice Camp 8 deltagare Har det varit roligt på lägret? (%) 1 8 6 4 1 Ja Nej Varför eller varför inte? - Enkelt, jag älskar att sjunga och det är alltid kul att träffa nya vänner

Läs mer

Fotografering. Din familj fotograferas av en professionell fotograf, med mycket erfarenhet av barn och familjporträtt.

Fotografering. Din familj fotograferas av en professionell fotograf, med mycket erfarenhet av barn och familjporträtt. Fotografering Din familj fotograferas av en professionell fotograf, med mycket erfarenhet av barn och familjporträtt. Ni kommer att uppleva väldigt roliga stunder, med mycket lek och skratt, som senare

Läs mer

Panduro pressinfo 2015/2016. Hemma bäst! Skräddarsy din inredning med Panduro

Panduro pressinfo 2015/2016. Hemma bäst! Skräddarsy din inredning med Panduro Panduro pressinfo 2015/2016 Hemma bäst! Skräddarsy din inredning med Panduro En pensel som doppas. Färger som blandas. En symaskin som låter och idéer som tar form. Känslan av att skapa. Fantasi som flödar.

Läs mer

Sundsvalls NYA Inspirationsmässa NORDICHALLEN, Gärdehov 22-24 April 2016

Sundsvalls NYA Inspirationsmässa NORDICHALLEN, Gärdehov 22-24 April 2016 Sundsvalls NYA Inspirationsmässa NORDICHALLEN, Gärdehov 22-24 April 2016 01 Sundsvalls NYA Inspirationsmässa NORDICHALLEN, Gärdehov 22-24 April 2016 Du Syns AB Mittevent har skapat en ny inspirationsmässa

Läs mer

Sammanställning över enkätsvar från föräldrar till förskolebarn i Nynäshamns kommun, 2016.

Sammanställning över enkätsvar från föräldrar till förskolebarn i Nynäshamns kommun, 2016. 2016-05-22 Sammanställning över enkätsvar från föräldrar till förskolebarn i Nynäshamns kommun, 2016. Enkäten avser Språksatsningens bokpåsar. 101 föräldrar har svarat på enkäten. 1. Har du och ditt barn

Läs mer

MARKNADSFÖR ERT LOPP! utveckla svensk löpning med. Foto: Markus Westbeck

MARKNADSFÖR ERT LOPP! utveckla svensk löpning med. Foto: Markus Westbeck MARKNADSFÖR ERT LOPP! utveckla svensk löpning med Foto: Markus Westbeck VÅR AMBITION Spring ska vara magasinet och sajten ingen löpare kan vara utan den där sista pusselbiten som krävs för att nå nya mål.

Läs mer

PERSONLIGA BRODYRPRODUKTER

PERSONLIGA BRODYRPRODUKTER PERSONLIGA BRODYRPRODUKTER 1 INNEHÅLL HISTORIEN OM MORMOR LIISA HANTVERK OCH TRADITION PRODUKTER Kuddar Servetter Tavlor LINNETYG BRODYRFÄRGER TYPOGRAFI PRISLISTA 2 3 HISTORIEN OM MORMOR LIISA HANTVERK

Läs mer

Sommargåvan förstärker relationen, medan julklappen bekräftar den!

Sommargåvan förstärker relationen, medan julklappen bekräftar den! Sommargåvan förstärker relationen, medan julklappen bekräftar den! Maxa din relation med Joyful Giftcard Sommargåva förstärker relationen Gåvoekonomin har funnits så länge män- Med en sommargåva till dina

Läs mer

BILSEMESTERRAPPORTEN 2015

BILSEMESTERRAPPORTEN 2015 BILSEMESTERRAPPORTEN 2015 EN SEMESTER I KÄRLEKENS TECKEN INNEHÅLL: BILSEMESTER 2015 SID. 4 KÄRLEK PÅ VÄGEN SID. 8 ATT RESA MED FAMILJEN SID. 10 PÅ VÄG SID. 12 FRAMTIDEN SID. 14 2012 trycktes den första

Läs mer

Vi hoppas du kommer uppskatta årets säkraste gåva

Vi hoppas du kommer uppskatta årets säkraste gåva Vi hoppas du kommer uppskatta årets säkraste gåva Värdehandling Årets säkraste gåva När du tänker efter så finns det många saker du inte vill förlora. Dels värdefulla föremål, men kanske framförallt oersättliga

Läs mer

Marknadsför ditt företag gratis via bildapparna 2012-08-29 Senast uppdaterad 2012-08-29

Marknadsför ditt företag gratis via bildapparna 2012-08-29 Senast uppdaterad 2012-08-29 Marknadsför ditt företag gratis via bildapparna 2012-08-29 Senast uppdaterad 2012-08-29 Bilder ur ett företagsperspektiv har sedan marknadsföringens begynnelse varit viktiga för att inspirera, väcka ett

Läs mer

cecilia engvall P H O T O G R A P H Y

cecilia engvall P H O T O G R A P H Y cecilia engvall P H O T O G R A P H Y Bröllopspaket 2016 Ditt bröllop är det enda i sitt slag Det spelar ingen roll om det är ett bröllop med de närmaste närvarande eller om det är ett bröllop som varar

Läs mer

K.L. Photography. Fotograf Kimmo Lång Modell-Porträtt-Familje-Bröllop-Barn-Dop Reklam- Produkt

K.L. Photography. Fotograf Kimmo Lång Modell-Porträtt-Familje-Bröllop-Barn-Dop Reklam- Produkt K.L. Photography Fotograf Kimmo Lång Modell-Porträtt-Familje-Bröllop-Barn-Dop Reklam- Produkt Om, K.L. Photography och fotografen Kimmo Lång Fotografering handlar om att fånga ögonblicket. Att vara med

Läs mer

Hitta kunder som frilansare

Hitta kunder som frilansare Hitta kunder som frilansare Hitta kunder som frilansare 4 Att livnära sig som frilansare, genom att ta långa- eller kortsiktiga uppdrag, är en allt vanligare arbetsform. På Billogram träffar vi många frilansare,

Läs mer

Sundsvalls NYA Inspirationsmässa NORDICHALLEN, Gärdehov 22-24 April

Sundsvalls NYA Inspirationsmässa NORDICHALLEN, Gärdehov 22-24 April Sundsvalls NYA Inspirationsmässa NORDICHALLEN, Gärdehov 22-24 April 01 Sundsvalls NYA Inspirationsmässa NORDICHALLEN, Gärdehov 22-24 April Du Syns AB Mittevent har skapat en ny inspirationsmässa utefter

Läs mer

OKT/2015 ALLT OM DÖRRAR. Nyhetsbrev Arkitekter

OKT/2015 ALLT OM DÖRRAR. Nyhetsbrev Arkitekter OKT/2015 ALLT OM DÖRRAR Nyhetsbrev Arkitekter NU BÖRJAR VI BLOGGA På Swedoor har vi som ambition att alltid vara en modern och relevant leverantör av design och innovation. Vi jobbar ständigt på att utveckla

Läs mer

Bästa sommargåvan. Surfa in och vinn! Gå in på summercard.se klicka på tävling för mer info.

Bästa sommargåvan. Surfa in och vinn! Gå in på summercard.se klicka på tävling för mer info. Bästa sommargåvan Surfa in och vinn! Gå in på summercard.se klicka på tävling för mer info. Unikt sommarerbjudande! 239 kr inkl frakt Ord Pris 295 kr ink frakt Gäller endast t.o.m 15 Juli Sommargåva förstärker

Läs mer

Ungdomsgruppen 18 april 2016 2015-06-04 1

Ungdomsgruppen 18 april 2016 2015-06-04 1 Ungdomsgruppen 18 april 2016 2015-06-04 1 SURFA SÄKRARE PÅ NÄTET - ett värdegrundsarbete Elna Svensson lärare Villanskolan Jenny Lindh IKT - pedagog Södra Utmarkens skola 2 Medie- och informationskunnighet

Läs mer

VEM ÄR DU? OTTOSSONPHOTO

VEM ÄR DU? OTTOSSONPHOTO VEM ÄR DU? Mellan städerna Oslo och Göteborg finns samhället Tanumshede, där bor en man med sin fru. Mannen har två barn och två barnbarn. Hans namn är Benny Ottosson. Benny är utbildad och har jobbat

Läs mer

Lingon & Blåbär 2008-03-10 Senast uppdaterad 2008-07-07

Lingon & Blåbär 2008-03-10 Senast uppdaterad 2008-07-07 Lingon & Blåbär 2008-03-10 Senast uppdaterad 2008-07-07 Vinnare av historiens första Beautiful Business Award blev Marie Höckerman och Britt Hörding som driver företaget Lingon & Blåbär. Företaget erbjuder

Läs mer

Unga och Internet Sektionen för förebyggande arbete

Unga och Internet Sektionen för förebyggande arbete Unga och Internet Sektionen för förebyggande arbete Mantha Kasagianni Kvällens upplägg o Kort information om sektionen för förebyggande arbete o Insatser på skolor I Botkyrka o Barns svar med diskussioner

Läs mer

KALAS. inspi ation och annat skoj. Nu strösslar vi världen med tårta och tatueringar!

KALAS. inspi ation och annat skoj. Nu strösslar vi världen med tårta och tatueringar! KALAS inspi ation och annat skoj NYHETSBREV MED INSPIRATION OCH ROLIGA TIPS FRÅN OSS PÅ EJVOR JANUARI 2016 NR 4 Nu strösslar vi världen med tårta och tatueringar! Lekfulla kalas, färgglada mönster och

Läs mer

Så gör man en Klädbytardag på Miljövänliga Dagen 9 april

Så gör man en Klädbytardag på Miljövänliga Dagen 9 april Så gör man en Klädbytardag på Miljövänliga Dagen 9 april Ordna en Klädbytardag på Sveriges största Klädbytardag den 9 april som också är Miljövänliga Dagen. Naturskyddsföreningens kretsar, ideella medlemmar

Läs mer

Vad är det för konstigt träd som har text på bladen? Bok, förstås! Lasse läslust Ludvig lusläst Namn... Klass...

Vad är det för konstigt träd som har text på bladen? Bok, förstås! Lasse läslust Ludvig lusläst Namn... Klass... Namn... Klass... o Info för föräldrarna på sidan 10 T Text: Ped.Mag. Irina Andersson Illustrationer & layout: Paul Söderholm Utgivare: Förbundet Hem och Skola i Finland r.f. Nylandsgatan 17 D FiN- 00120

Läs mer

Nå Framgång på Instagram En guide till små och medelstora företag

Nå Framgång på Instagram En guide till små och medelstora företag Nå Framgång på Instagram En guide till små och medelstora företag 2014-08-10 Svenska Web Voice Annika Elgeskog www.webvoice.se +46 725 861010 presenterar Företagarens guide till framgång på Instagram.

Läs mer

8 sätt att öka engagemanget hos dina kunder med QR! Hur du kan använda QR-koder för att skapa nytta för er och värde för kunden.

8 sätt att öka engagemanget hos dina kunder med QR! Hur du kan använda QR-koder för att skapa nytta för er och värde för kunden. 8 sätt att öka engagemanget hos dina kunder med QR! Hur du kan använda QR-koder för att skapa nytta för er och värde för kunden. Innehållsförteckning 1. Introduktion 2. Actionkoder 3. Statistik 4. Värden

Läs mer

Prislista. BRÖLLOP - STUDIO - FÖRETAG - FÖRSTORINGAR M.M Gäller fr.o.m 1 september 2015

Prislista. BRÖLLOP - STUDIO - FÖRETAG - FÖRSTORINGAR M.M Gäller fr.o.m 1 september 2015 Prislista BRÖLLOP - STUDIO - FÖRETAG - FÖRSTORINGAR M.M Gäller fr.o.m 1 september 2015 Diamant Fotografering under 12 sammanhängande timmar - Fotografering vid förberedelser (sminkning, klänning, osv.

Läs mer

EN INVESTERING. - och om att få tiden att räcka till annat...

EN INVESTERING. - och om att få tiden att räcka till annat... EN INVESTERING - och om att få tiden att räcka till annat... För mig handlar en fotografering mer än om att bara ta bilder. För mig handlar det om att fånga uttryck och känslor, och forma till minnen som

Läs mer

Fotograferingar Produkter

Fotograferingar Produkter Fotograferingar Produkter Att investera i minnen Jag fotograferar alltid med fokus på känsla. Min bildstil är ljus men något dämpad, lite drömsk och pastelligt färgglad. Jag skapar alla mina bilder med

Läs mer

Cinderella. Innehållsförteckning

Cinderella. Innehållsförteckning Innehållsförteckning Sida Framsida. 1 Insperationsark.. 2 Moodboard 3 Affärside.. 4 Sortiment... 4 Målgrupp.. 4 Butikens läge & lokal.. 5 Öppningstider 5 Prissättning.. 6 Konkurrenter 6 Marknadsföring.

Läs mer

Smartbox Ett smart sätt att sälja dina upplevelser

Smartbox Ett smart sätt att sälja dina upplevelser Smartbox Ett smart sätt att sälja dina upplevelser Vill du bli vår partner? På Smartbox letar vi alltid efter nya och spännande upplevelser att sälja och marknadsföra. Och du får den här broschyren för

Läs mer

PRISLISTA MINA BÄSTA TIPS! MIN FAVORIT PRODUKT

PRISLISTA MINA BÄSTA TIPS! MIN FAVORIT PRODUKT PRISLISTA Det finaste vi har - sätter vi upp på väggen! Fina bilder kräver fina printar, men oavsett hur ni väljer att köpa era bilder så är mitt mål att ni ska få bästa kvalitet. Efter en fotografering

Läs mer

En investering... Och tillsammans skapar vi minnen för livet.

En investering... Och tillsammans skapar vi minnen för livet. En investering... För mig handlar en fotografering mer än om att bara ta bilder. För mig handlar det om att fånga uttryck och känslor, och forma till minnen som ni kan spara för lång tid framöver. Att

Läs mer

Specialetiketter från Vänersborgs Vinagentur

Specialetiketter från Vänersborgs Vinagentur Specialetiketter från Vänersborgs Vinagentur Vänersborgs Vinagentur levererar viner försedda med en egen, personligt designad etikett. Det kan gälla vinerna till bröllopet, en personlig gåva för en högtidsdag,

Läs mer

Fördelarna med att driva eget företagarna berättar 2015-04-27 Senast uppdaterad 2015-04-27

Fördelarna med att driva eget företagarna berättar 2015-04-27 Senast uppdaterad 2015-04-27 Fördelarna med att driva eget företagarna berättar 2015-04-27 Senast uppdaterad 2015-04-27 Att driva företag är som ett virus, det går inte att sluta. Du har friheten att styra över din egen tid. Det arbete

Läs mer

Innehållsförteckning

Innehållsförteckning Innehållsförteckning Sammanfattning...s 3 Bakgrund och inledning...s 4 Problemformulering och syfte & Avgränsningar...s 5 Genomförande...s 6 Resultat av projektet...s 7 Värdering av arbetet och resultatet...s

Läs mer

PRESSRELEASER VÅR 2013!

PRESSRELEASER VÅR 2013! PRESSRELEASER VÅR 2013!... Blafre Nytt för i år är en hjärtformad plåtask, den kommer i två olika utföranden. Perfekt till Alla hjärtans dag eller något annat romantiskt tillfälle! Cirkus kollektionen

Läs mer

Fotograf Emma Erkers www.erkersfoto.se. Innehar F-skattesedel BRÖLLOPSOFFERT 2013

Fotograf Emma Erkers www.erkersfoto.se. Innehar F-skattesedel BRÖLLOPSOFFERT 2013 BRÖLLOPSOFFERT 2013 Varje bröllopsfotografering är unik, det som finns kvar efter bröllopet är ringar, minnen & så klart fotografierna. Fotografierna som ni i framtiden kan titta på tillsammans med nära

Läs mer

PRISLISTA PORTRÄTT 2012

PRISLISTA PORTRÄTT 2012 PRISLISTA PORTRÄTT 2012 FAMILJEFOTOGRAFERING / BARNFOTOGRAFERING / STUDENT / GRAVID / NYFÖDD / KALAS / VÄNNERNA 1.750kr Inkluderar: Konsultation via mail eller telefon 1-1,5 tim fotografering i Rönninge

Läs mer

BRA DAG. I DIN BUTIK.

BRA DAG. I DIN BUTIK. NYHETER, MÖJLIGHETER OCH DESIGNUTTRYCK 2016 A N L E D N I N G A R T I L L E N BRA DAG. I DIN BUTIK. Nästa års nyheter handlar om förbättringar, möjligheter och utvecklade designuttryck. Vi kan också presentera

Läs mer

Familjesidan Favoritreceptet Tema: Konstnatten Smart vardag Prylsidan

Familjesidan Favoritreceptet Tema: Konstnatten Smart vardag Prylsidan INFORMATION STATISTIK NYHETER UTGIVNINGSSCHEMA PRISER Familjesidan Favoritreceptet Tema: Konstnatten Smart vardag Prylsidan Nå hela Tidaholm! NÅR ALLA HUSHÅLL OCH FÖRETAG i Tidaholm (upplaga 5800 + 450).

Läs mer

Ert barn kommer att börja på.. Där arbetar.

Ert barn kommer att börja på.. Där arbetar. Ängsgårds förskola Om Ängsgårds förskola Ängsgårds förskola ligger på Ängsgårdsvägen mitt emot Vallås kyrka. Det är lätt att ta sig hit. Vi har busshållplats precis utanför och flera cykel- och gångbanor.

Läs mer

Fullerö Handel. Invigning av vinterträdgården. 15-års jubileum. 2000 kvm Inredning. Trädgård Café. Olika aktiviteter och teman i butiken varje vecka

Fullerö Handel. Invigning av vinterträdgården. 15-års jubileum. 2000 kvm Inredning. Trädgård Café. Olika aktiviteter och teman i butiken varje vecka Fullerö Ha n d e l 15-års jubileum Invigning av vinterträdgården Olika aktiviteter och teman i butiken varje vecka Gjutjärnsänglar 15:- (max 2/pers) 2000 kvm Inredning Reservation för slutförsäljning.

Läs mer

Visa dig för världen. Företagsflaggor Nationsflaggor Örlogsflaggor

Visa dig för världen. Företagsflaggor Nationsflaggor Örlogsflaggor 2 Företagsflaggor Nationsflaggor Örlogsflaggor Visa dig för världen En flagga som vajar i vinden talar sitt eget tydliga språk. Den signalerar självförtroende, styrka och kapacitet. Samtidigt är den en

Läs mer

Fotoutmaning 1. STILLEBEN (Inomhus) Välkomna till Järbo Garns fotoutmaning med inriktning stickat och virkat - Maja här!

Fotoutmaning 1. STILLEBEN (Inomhus) Välkomna till Järbo Garns fotoutmaning med inriktning stickat och virkat - Maja här! Fotoutmaning 1 Välkomna till Järbo Garns fotoutmaning med inriktning stickat och virkat - Maja här! Under fyra veckor kommer jag att guida er igenom fyra olika utmaningar. Tanken är att dessa utmaningar

Läs mer

Riksårsmötet 2016 i Malmö!

Riksårsmötet 2016 i Malmö! Riksårsmötet 2016 i Malmö! Den 10-12 juni tar vi över Malmö stad och drar igång Riksårsmötet 2016! Riksårsmötet är vårt förbunds största årliga händelse - vårt högsta beslutande organ där vi tar beslut

Läs mer

2015/16 Företags ID: 84235 Emil Lund Sjövägen 3, Upplands Väsby Sollentuna, Stockholms län ÅRSREDOVISNING. Move it Bag UF

2015/16 Företags ID: 84235 Emil Lund Sjövägen 3, Upplands Väsby Sollentuna, Stockholms län ÅRSREDOVISNING. Move it Bag UF 2015/16 Företags ID: 84235 Emil Lund Sjövägen 3, Upplands Väsby Sollentuna, Stockholms län ÅRSREDOVISNING Move it Bag UF Innehållsförteckning: 1. VD har ordet..sid 1 2. Förvaltningsberättelse.sid 2 3.

Läs mer

Prislista 2015. info@sandrafotodesign.se www.sandrafotodesign.se 070-287 68 83

Prislista 2015. info@sandrafotodesign.se www.sandrafotodesign.se 070-287 68 83 Prislista 2015 Att skapa minnen tillsammans med mina kunder är det bästa med att arbeta som fotograf. Jag fotograferar i naturliga miljöer, både utomhus och inomhus, för personliga ögonblicksbilder som

Läs mer

Lathund sociala medier

Lathund sociala medier Lathund sociala medier Att komma igång och ha en aktiv närvaro i sociala medier behöver varken vara svårt eller tidskrävande. Men det gör sig inte själv och det behöver underhållas och man behöver ha en

Läs mer

PRISLISTA BRÖLLOP 2012

PRISLISTA BRÖLLOP 2012 PRISLISTA BRÖLLOP 2012 Välj det paket som passar era önskemål, eller så skapar vi ett just för Er! ALL ABOUT LOVE! All about Love är för er som vill ha hela dagen dokumenterad, från det att ni gör er i

Läs mer

Kvinnligt företagande i Ydre

Kvinnligt företagande i Ydre Kvinnligt företagande i Ydre Mötesplatser är en viktig pusselbit för att nytänkande och positiv energi ska skapas. Det är ju trots allt i mötet som det händer, en tanke läggs ihop med en annan och blir

Läs mer

Utvärdering 2015 målsman

Utvärdering 2015 målsman Utvärdering 2015 målsman 284 deltagare Kändes det tryggt att lämna era barn på lägret? (%) 100 80 60 40 20 0 100 0 Ja Nej Varför/varför inte? - Jag upplevde en god organisation och intresserade ledare.

Läs mer

DIFFERENTIERING. småföretagarens dilemma. Lena Nordin-Andersson. Nordinspire Communication AB 2016

DIFFERENTIERING. småföretagarens dilemma. Lena Nordin-Andersson. Nordinspire Communication AB 2016 DIFFERENTIERING småföretagarens dilemma Lena Nordin-Andersson Sedan jag startade jag mitt företag 1998 har jag haft minst tre ord i mitt bakhuvud som jag har velat att mina kunder och min omgivning ska

Läs mer

Känner du Glimra? på Glimra Förlag

Känner du Glimra? på Glimra Förlag På gång på Glimra Förlag Vårens mässor och resor Vårt år börjar på riktigt i mitten av januari, då vi som alltid ställer ut på Formexmässan i Stockholm. Det är en viktig mässa, framför allt för att den

Läs mer

Lundabygdens Prova På IF

Lundabygdens Prova På IF Lundabygdens Prova På IF bjuder in till: Sommar Under hela sommaren i Lund! Sportcamp - Mer än bara Idrott! Med sportcamp samt temaveckor i fotboll, parkour & basket. Sida 2 Lundabygdens Prova På IF -

Läs mer

Prislista 2013. info@sandrafotodesign.se www.sandrafotodesign.se 070-287 68 83

Prislista 2013. info@sandrafotodesign.se www.sandrafotodesign.se 070-287 68 83 Prislista 2013 Att skapa minnen tillsammans med mina kunder är det bästa med att arbeta som fotograf. Jag fotograferar i naturliga miljöer, både utomhus och inomhus, för personliga ögonblicksbilder som

Läs mer

Jag gör saker som jag är rädd för, saker jag inte kan. TEXT: Marko Gyllenland FOTO: Raimo Gedda. Farmen-Amanda: Jag har gått Igenom så mycket!

Jag gör saker som jag är rädd för, saker jag inte kan. TEXT: Marko Gyllenland FOTO: Raimo Gedda. Farmen-Amanda: Jag har gått Igenom så mycket! Jag gör saker som jag är rädd för, saker jag inte kan. TEXT: Marko Gyllenland FOTO: Raimo Gedda Farmen-Amanda: Jag har gått Igenom så mycket! Amanda Bergqvist Ålder: 25 år Ort: Helsingborg Träningsbakgrund:

Läs mer

Jag erbjuder fotografering till er som vill föreviga ett speciellt ögonblick, såsom en nyfödds lilla kropp, ett familjefoto med all dess glädje eller

Jag erbjuder fotografering till er som vill föreviga ett speciellt ögonblick, såsom en nyfödds lilla kropp, ett familjefoto med all dess glädje eller Prislista 2014 Jag erbjuder fotografering till er som vill föreviga ett speciellt ögonblick, såsom en nyfödds lilla kropp, ett familjefoto med all dess glädje eller den stora kärleken mellan ett par vid

Läs mer

Utvärdering av föräldrakurs hösten 2013

Utvärdering av föräldrakurs hösten 2013 Utvärdering av föräldrakurs hösten 2013 - Har du verktyg för att bemöta din oroliga och nedstämda tonåring? Föräldrakursen oro/nedstämdhet är ett samarbete mellan Råd & stöd, Gamla Uppsala familjeenhet

Läs mer

Prislista 2014. info@sandrafotodesign.se www.sandrafotodesign.se 070-287 68 83

Prislista 2014. info@sandrafotodesign.se www.sandrafotodesign.se 070-287 68 83 Prislista 2014 Att skapa minnen tillsammans med mina kunder är det bästa med att arbeta som fotograf. Jag fotograferar i naturliga miljöer, både utomhus och inomhus, för personliga ögonblicksbilder som

Läs mer

2000 kvm inspiration / Inredning / Trädgård / Café

2000 kvm inspiration / Inredning / Trädgård / Café 20 G A M L A U P P S A L A 2000 kvm inspiration / Inredning / Trädgård / Café Jul, jul, strålande jul... Butiken är nu fylld av glittrande dekorationer, tomtenissar, lucior, gammeldags plåtburkar, traditionella

Läs mer

Ta vara på ögonblicken

Ta vara på ögonblicken Pressmaterial IKEA katalogen 2016 kontakt: press.sto@ikea.com Ta vara på ögonblicken Ta vara på ögonblicken Årets IKEA katalog är tillägnad ett tema som skapar mänsklig gemenskap på ett naturligt sätt.

Läs mer

BLI EN AV OSS. En presentation om tjänster, produkter och avtal

BLI EN AV OSS. En presentation om tjänster, produkter och avtal BLI EN AV OSS En presentation om tjänster, produkter och avtal TILLSAMMANS ÄR VI STARKA! Vi är Sveriges äldsta fackhandelskedja men med ett nytt och ungt gemensamt varumärke, Happy Homes. Detta fyller

Läs mer

www.workitsimple.se Lotta Carlberg, lotta@workitsimple.se, 070-204 19 07 2015 workitsimple Alla rättigheter reserverade

www.workitsimple.se Lotta Carlberg, lotta@workitsimple.se, 070-204 19 07 2015 workitsimple Alla rättigheter reserverade 1 2 30 sätt att få flera kunder till ditt företag. En Gratis guide av Lotta Carlberg företagsrådgivare och mentor på 3 När jag arbetar med mina kunder så går vi tillsammans igenom hur de kan få in nya

Läs mer

Västerortspolisen informerar:

Västerortspolisen informerar: Polismyndigheten i Stockholms län Västerorts polismästardistrikt Information Västerortspolisen informerar: Tips och råd inför julhandeln Julen står för dörren och årets julhandel är redan i full gång.

Läs mer

Bröllopsfotografering 2014

Bröllopsfotografering 2014 Bröllopsfotografering 2014 En investering En bröllopsfotografering är en investering som ökar i värde med åren. Ibland är det svårt att förutse vad man kommer att minnas mest ifrån sitt bröllop. När man

Läs mer

Distanshandeln idag 2009. En rapport om svenska folkets vanor och attityder till distanshandel

Distanshandeln idag 2009. En rapport om svenska folkets vanor och attityder till distanshandel Distanshandeln idag 2009 En rapport om svenska folkets vanor och attityder till distanshandel Posten AB - Distanshandeln idag 2009 3 Förord För många är det idag en självklarhet att köpa varor på distans.

Läs mer

CornY. En serie PrisVärDa DusChPaKEt

CornY. En serie PrisVärDa DusChPaKEt CornY En serie PrisVärDa DusChPaKEt corny-serien från Duschbyggarna är en unik presentation av paketlösningar till din duschhörna. 10 olika grundpaket med stora variationsmöjligheter till mycket förmånliga

Läs mer

VAR KREATIV MED DINA BILDER! Do it yourself. Gör det själv. - med Japan Photo. japanphoto.se

VAR KREATIV MED DINA BILDER! Do it yourself. Gör det själv. - med Japan Photo. japanphoto.se VAR KREATIV MED DINA BILDER! Do it yourself Gör det själv - med Japan Photo japanphoto.se Gör-det-själv-trenden är i ropet som aldrig förr! Sociala media kryllar av kreativa idéer! Det är något speciellt

Läs mer

KAMPANJHELG 23-24 MAJ 2014

KAMPANJHELG 23-24 MAJ 2014 KAMPANJHELG 23-24 MAJ 2014 Snart är det dags för en spännande kampanjhelg mot knark på krogarna! Under lönehelgen i maj kommer 475 krogar i 50 kommuner runt om i landet att tydligt ta ställning mot droger

Läs mer

Jonathan Stenvall Johan Wessel Jonathan Stenvall PORTRÄTT PORTRÄTT

Jonathan Stenvall Johan Wessel Jonathan Stenvall PORTRÄTT PORTRÄTT PORTRÄTT 32 41 Djur med citypuls Ett stenkast från höghusen och fotbollsarenan ligger en sjö med ett unikt fågelliv, Råstasjön i Solna utanför Stockholm. Där tillbringar Jonathan Stenvall mycket tid med

Läs mer

Tema: 24-timmarsdygnet

Tema: 24-timmarsdygnet Tema: Om våra barn mår bra, rör på sig, har goda mat- och sömnvanor, har de goda förutsättningar att utvecklas på ett positivt sätt och trivas med sig själva. Chansen är även stor att de fortsätter ha

Läs mer

DEN PERFEKTA GÅVAN. GÅVOKORT GÅVOKORT. BONUSGÅVA Snyggt tvådelat serverings-/salladsbestick. Värde:

DEN PERFEKTA GÅVAN. GÅVOKORT GÅVOKORT. BONUSGÅVA Snyggt tvådelat serverings-/salladsbestick. Värde: SAGAGIFTS erbjuder ett sortiment som vi vet är eftertraktat i butik, artiklar som många vill ha! Produkterna är skapade av våra kreativa formgivare med de skandinaviska trenderna som grund. Från det allra

Läs mer

SUGEN PÅ DESSERT? Världens största magasin för kvinnor. BEAU. för din VA-VA ÅRETS ABSOLUT BÄSTA SKÖNHETS- PRODUKTER! om karriä kroppen karl

SUGEN PÅ DESSERT? Världens största magasin för kvinnor. BEAU. för din VA-VA ÅRETS ABSOLUT BÄSTA SKÖNHETS- PRODUKTER! om karriä kroppen karl VÄRLDENS STÖRSTA MAGASIN FÖR KVINNOR PRIS 39:90 KRONOR NR 59:90 NOK 4,95 EURO SUGEN PÅ DESSERT? Efterspelsguide för alla smaker ÅRETS ABSOLUT BÄSTA SKÖNHETS- PRODUKTER! Cosmopolitan Beauty Awards om karriä

Läs mer

konfirmand 2010/2011 Nu är det din tur

konfirmand 2010/2011 Nu är det din tur konfirmand 2010/2011 Nu är det din tur 1 Nya kompisar, läger och gå på vatten Vi lever i en tid där vi möter många olika tankar värderingar och trosuppfattningar. Det kan vara positivt men också förvirrande.

Läs mer

PEDAGOGMATERIAL till föreställningen Peka Trumma Dansa Urpremiär december 2014

PEDAGOGMATERIAL till föreställningen Peka Trumma Dansa Urpremiär december 2014 PEDAGOGMATERIAL till föreställningen Peka Trumma Dansa Urpremiär december 2014 www.teatertre.se / 08-669 00 60 Peka Trumma Dansa är en rytmisk, rörlig och rolig föreställning för de yngsta, fritt efter

Läs mer

Karin. Välkommen till Nailmailbladet! Hej kära klubbmedlem!

Karin. Välkommen till Nailmailbladet! Hej kära klubbmedlem! Välkommen till Nailmailbladet! Hej kära klubbmedlem! Välkommen till nummer 6 av Nailmailbladet! Som du såg på första sidan är detta också det sista numret vi kommer ge ut. Jag är också glad och stolt över

Läs mer

Så väljer svenska studenter utbildning och så påverkas studenter i hela Norden av den ekonomiska krisen

Så väljer svenska studenter utbildning och så påverkas studenter i hela Norden av den ekonomiska krisen Så väljer svenska studenter utbildning och så påverkas studenter i hela Norden av den ekonomiska krisen En undersökning av Studentum om val till högskola och Kvalificerad Yrkesutbildning Studentum AB Torstenssonsgatan

Läs mer

Rapport. Grön Flagg. Förskolan Kåsan/Fröviskolan

Rapport. Grön Flagg. Förskolan Kåsan/Fröviskolan Rapport Grön Flagg Förskolan Kåsan/Fröviskolan Kommentar från Håll Sverige Rent 2012-08-29 13:33:31: Det är inspirerande att läsa er rapport och se hur ni har integrerat hållbar utveckling i er verksamhet!

Läs mer

Svennis Cup. 3-5 augusti 2012. Torsby. www.svenniscup.se

Svennis Cup. 3-5 augusti 2012. Torsby. www.svenniscup.se Svennis Cup 3-5 augusti 2012 Torsby www.svenniscup.se För vår del var Svennis Cup perfekt och låg helt rätt i tiden. Vi fick ett bra tillfälle att spela ihop vårt gäng och få bra matcher inför Kommunal

Läs mer

GÖR DET PÅ BIBLIOTEKET

GÖR DET PÅ BIBLIOTEKET Gävle bibliotek www.gavle.se/bibliotek GÖR DET PÅ BIBLIOTEKET EVENEMANG JANUARI-FEBRUARI 2016 Fri entré! Begränsat antal platser, kom i tid! För mer info se www.gavle.se eller ring 026-17 96 00 Välkommen!

Läs mer

Projektskafferiet. Här finner du en mängd aktiviteter som regionkontoret kan hjälpa din förening med att arrangera.

Projektskafferiet. Här finner du en mängd aktiviteter som regionkontoret kan hjälpa din förening med att arrangera. Projektskafferiet Här finner du en mängd aktiviteter som regionkontoret kan hjälpa din förening med att arrangera. Vi vill förenkla för din förening. Vårt koncept Projektskafferiet är ett erbjudande till

Läs mer

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Till våra kunder Hej kära kund! Vi visar här en sammanställning av våra populäraste gåvokort. Denna present/julklapp kan ALDRIG slå fel, eftersom mottagaren själv väljer gåva. Helt perfekt till kunder,

Läs mer

KONFIRMAND 2013/2014

KONFIRMAND 2013/2014 KONFIRMAND 2013/2014 Nyfiken på livet? Vad har du lärt dig under konfirmandtiden? Vad har varit det bästa med konfirmationen? Lägret och få träffa nya vänner. Ledarna. Att dansa! Lägret var underbart!

Läs mer

Kraftsamlingen. Ny teknik i ditt hem. Vinn en fjällvecka för hela familjen. Kundförmåner. Det är bara LED som gäller. Tipsa oss om dina vänner

Kraftsamlingen. Ny teknik i ditt hem. Vinn en fjällvecka för hela familjen. Kundförmåner. Det är bara LED som gäller. Tipsa oss om dina vänner Kraftsamlingen Information och erbjudanden från Dalakraft november 2015 Tipsa oss om dina vänner Vinn en fjällvecka för hela familjen Ny teknik i ditt hem Det är bara LED som gäller Kundförmåner Stockholmspaketet

Läs mer