CLEAN 225 / RENT OCH LUKTFRITT PÅ BÅTTOALETTEN

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "CLEAN 225 / 21055 RENT OCH LUKTFRITT PÅ BÅTTOALETTEN"

Transkript

1 Nyheter 2008 Byggplast & Båtprylar är en av Sveriges ledande leverantörer av båttillbehör till marinfackhandeln. Distributionen sker från huvudkontoret i Segeltorp / Stockholm till återförsäljare i hela landet. Det är återförsäljarna som sätter de slutgiltiga priserna på sina varor så de här angivna priserna kan endast betraktas som riktvärden. Mera information finns på www. byggplast-batprylar.se eller direkt från marknadschef Anders Johem Tel: MÖGELFRITT MED MARINE CLEAN TCnano MARINE CLEAN kan användas till rengöring av alla typer av textiler. Den lämnar en osynlig hinna som håller ytan ren från fläckar som vanligtvis uppstår p.g.a. alger, mögel och svamp, m.m. Marine Clean kan användas direkt på ytor som blivit lättare angripna av organisk tillväxt utan någon förberedande grundrengöring. För hårt angripna ytor rekommenderas dock noggrann rengörning med rengörningsmedel innan applicering. Marine Clean kan användas på alla typer av tyger och särskilt på material som används i fuktiga utomhusmiljöer. Vid regelbunden användning av Marine Clean hålls ytor fria från alger och mögelfläckar. Produkten är vattenbaserad och anpassad för regelbunden användning. Pris: 225 kr / förpackning RENT OCH LUKTFRITT PÅ BÅTTOALETTEN TCnano Marine Clean till toalett och badrum. TCnano-teknologi skapar en osynlig hinna som håller ytan fri från bakterier, alger och mögel. Särskilt användbar i områden och i rum som drabbats av dålig lukt. MARINE CLEAN BADRUM kan användas direkt på ytan utan någon föregående rengörning. För ytor som blivit hårt angripna rekommenderas dock grundlig rengörning med rengörningsmedel innan applicering. Medlet kan användas på alla ytor och är speciellt anpassad för fuktiga områden och ytor som handfat, dusch, toaletter, m.m. Vid regelbunden användning av Marine Clean Badrum hålls ytorna fria från smuts och dålig lukt. Pris: 225 kr/förpackning

2 21032 RENT DÄCK I TVÅ STEG TEAK CLEANER PRO är en kraftig djuprengörare av teak, både på däck och andra ytor, som appliceras i två steg. Steg ett tar bort ingrodd smuts och gammal träolja samt steg två som återställer teakens utseende till det fina ljusbruna färg den hade från början. TEAK CLEANER PRO används i stället för slipning. Efter behandlingen blir däcket som nytt. Medlet är mycket etsande och därför inte lämplig på aluminium, glas eller målade ytor. Använd skyddsglasögon, skyddshandskar samt skyddsoverall vid appliceringen. Pris: 285 kr/förpackning 3845 SÄKRARE FÄRD MED AIS OMBORD Med en AIS mottagare ombord kan man på sin plotter eller navigationsdator hålla reda på övriga AIS utrustade fartygs/båtars position, fart och kurs. Viktigt inte minst i mörker och dimma när man befinner sig i tätt trafikerade farleder. NASA AIS ENGINE går på 12 volt och ansluts till plotter eller PC. Till den senare genom datorns com. port. Om datorn saknar en sådan så finns det USB portomvandlare att köpa i datorbutikerna. NASA AIS ENGINE är 2 kanalig med frekvenserna och (A & B). Kan även anslutas till kartplottrar via NMEA 2000 (38,400 baud). Testversion av SeaClear navigationsprogram för PC medföljer. NASA AIS ENGINE måste kompletteras med VHF antenn. Pris: 2965 kr

3 1106 BRYGGSTEGE MED LÄRKSTEG Galvad badstege för den landförbundna bad/båt bryggan. Fyra fotsteg i lärkträ, som kan kompletteras med ytterligare tre steg av samma material. Stegen kan enkelt demonteras från fästplattorna inför vintern eller när man inte behöver den. Pris stege: 1795 kr. Extra steg: 1095 kr ROSTFRI BURK- OCH GLASHÅLLARE En stadig hållare av gjutet rostfritt syrafast stål som skruvas fast på skott eller annat lämpligt ställe ombord. Många användningsområden. Förutom burkar och flaskor kan den t.ex. hålla reda på tandborstglasen på toaletten. Pris: 249 kr.

4 9946 PRAKTISK SKÅL MED TORKSTÄLL Diskskål i två delar med stort löstagbart galler som tillåter vatten från disken att droppa ner i skålen. Kan även användas som salladsslunga, durkslag, serveringsskål, korg m.m. Diameter 355 mm. Höjd: 225 mm. Pris: 165 kr SKYDD MOT GNISSLANDE FENDRAR Gnisslande fendrar kan störa den bästa nattsömn och tvättning av fendrar måste oftast ske med starka kemikalier för att resultatet skall bli bra. Fenderskydd, eller som de också kallas - fenderstrumpor, eliminerar gnisslet när två skrov skaver mot varandra och rengöringen av fendrarna sker sedan enklast i en tvättmaskin dit de smutsiga skydden kan förpassas. Fenderskydd, 2-pack i stretchfrotté finns i flera storlekar och i färgerna marinblå, röd, bordeaux, mörkgrå eller svart. Pris: kr paret beroende på storlek.

5 48038 KYLBOX FÖR SMIDIG INBYGGNAD VITRIFRIGO C47 är en mycket smidig inbyggnads skåp/box med hela 47 liters volym. Det smarta med den är att den kan monteras under bänkar eller i andra outnyttjade utrymmen ombord. Innehållet ligger i en draglåda som man har direkt översikt i uppifrån utan att behöva krypa på knä som vid de flesta vanliga lågt placerade kylskåp. Boxen är utrustad med ennd35f-kompressor för 12 / 24 volt. Kompressorn är flyttbar 1,6 m och kan placeras i ett annat väl ventilerat utrymme. Manuell termostat, plastinredning, invändig belysning. Grå dörrfront och lås med kassaskåpsklick. Inbyggnadsmått: B. 430 x H. 393 x Dj Vikt 20 kg. Finns även i en mindre modell på 35 liter. Pris: 47 liter kr. 35 liter kr ROSTFRIA VARMVATTENBEREDARE Byggplast & Båtprylar har blivit importörer av en serie nya varmvattenberedare med volymerna liter från italienska ATI som helt har specialiserat sig på sådana produkter. Beredarna är helt i rostfritt syrafast stål med integrerad rostfri värmeslinga. Ytterhöljet är högglanspolerat och isoleringen består av polyuretaneskum med slutna celler. Värmeförlust > 1 C / tim. Samtliga beredare är utrustade med steglöst termostatreglerad el-patron för 230 volt landström. Vid motorgång värms beredarens vatten upp av motorns kylvatten. Levereras med säkerhetsventil. Pris: kr beroende på storlek.

6 7392 NÅTAT TOALETTLOCK I TEAK Varför inte ha det lika fint på toaletten som i sittbrunnen? Toalettlocket är av nåtad teak och finns i flera modeller för att passa de flesta marintoaletter som finns på marknaden. Lockets undersida är täckt med akrylfolie som gör det lätt att hålla rent. Skrammel mot toastolen motverkas av två dämpare av plast. Pris: kr. beroende på modell LADDARE OCH BATTERIELIMINATOR TRIDENT är en serie högteknologiska batteriladdare som även dubblerar som batterieliminatorer och kan driva båtens 12 volts tillbehör utan att belasta batterierna samtidigt som dessa laddas. De kan vara inkopplade för jämnan och laddar, underhållsladdar och återladdar batterierna så att de håller sig fräscha. De kan även rekonditionera sulfaterade batterier. Kan anpassas för att optimalt ladda bly/syra, gel eller AGM batterier. Ger full laddning även om landströmen varierar mellan V. Kan även användas med 110 V men då med reducerad effekt. Finns med en laddningseffekt av 12A, 25A och 40 A. Pris: kr.

7 2747 TANKA OCH VISSLA En liten visselpipa som monteras på bränsletankens avluftningsslag förhindrar överfyllning av bränsletankar och minskar därmed risken för miljöskador som kan orsakas av bränsle som rinner över. THE WHISTLE monteras på tankens avluftningsslang och avger när tanken fylls ett visslande ljud som avtar under fyllning och slutar helt när tanken är full och det är dags att ta ut matarslangens pistolgrepp. THE WHISTLE är avsedd för 16 mm avluftningsslang. Pris: 198 kr STOPPAR SKUMMANDE BRÄNSLE Problemet med skumbildning och luftfickor i påfyllningsslangen, som kan inträffa när man tankar en båt som har en lång slang mellan tank och påfyllning, kan förhindras med ett bränslelås som monteras mellan tank och påfyllningen. Det förhindrar skumbildning, ser till att det blir ett jämnare flöde av bränsle vid tankning, och hindrar på så sätt oönskade fontäner av backande bränsle som rinner över. Fungerar med 38 och 50mm slang/genomföring. Pris: 595 kr.

8 49887 BEKVÄMARE MOTORBÅTSFÄRD Stolen OCEAN 51 FLIP UP har en uppvikbar frontdyna för bekväm stående körning. På stolsryggen finns en nätficka för att härbärgera mindre saker som annars skulle flyga omkring under körning. Fästpunkterna passar för Springfield och SAP stativ. Färg: Grå. Mått: H. 580 x Dj. 680 x B. 520 cm. Pris: 2995 kr PRAKTISKT STOLSSKYDD Skydda båtens stolar mot sol och regn med ett överdrag som är tillverkad i vattentät marinblå duk. Överdraget passar för en soffa eller två stolar som står bredvid varandra. Pris: 445 kr.

9 7387 NÅTAT FÄLLBART SITTBRUNNSBORD EUDE BALCONY är en högkvalitets bordsskiva tillverkad av massiva nåtade teakribbor som är limmade på en epoxyinbakad plywoodskiva. Bordet kan fästas på t.ex. ett skott eller sittbrunnssarg och fällas upp eller ner efter behov. Det levereras komplett med stöd av aluminium. All teak kommer från statligt kontrollerade teakplantager på Java. Mått: 600X370 mm. Pris: 2295 kr TÄCKSKIVA FÖR MÅNGA ÄNDAMÅL Täckskiva i vit skummad PVC. Materialet lätt böjligt, enkel att bearbeta och anpassa till inredningen. Används till tak, skott, instrumentbrädor m.m. Allt efter eget behov och fantasi. Finns i två storlekar: 5X 600X1202 mm för 185 kr. och10x670x1000 mm för 295 kr.

10 50119 SPOLA DÄCK MED TRYCK MARCO DP3 är en självsugande tryckvattenpump som kan kopplas till flera uttag på däck, sittbrunn eller badbrygga. Den klarar att suga vatten upp till en meters höjd och sedan trycka ut det med kraft. Levereras med 10 m spiralslang, spolmunstycke, inloppsfilter, manometer samt anslutning till ett uttag. Pumpen har teflonbelagda kugghjul av brons och lämpar sig både för söt - och saltvatten. Ansluts med 7,5 A säkring. Pris: 2365 kr SPARA PÅ STRÖM MED LED LAMPOR Nu kan nästan alla glödlampor i ruffen ersättas med LED lampor som drar bråkdelen av ström för att lysa med samma kraft som gamla glödlampor. Den nya generationens diodlampor lyser inte längre med kallt blåvitt ljus utan kan skapa lite strömsnål mysbelysning i de flesta armaturer. Pris: Från ca 60 kr.

11 7630 VATTENSKIDPAKET Ett färdigt vattenskidpaket med skidor, flytväst. 23 m. lina samt upplysningsflagga, allt färdigförpackat i en bag. Skidorna har tunnelformade undersidor för bättre stabilitet och lättare start. Ena skidan har kappa för slalomåkning. Ställbara bindningar. Pris:1995 kr STARTPAKET FÖR VATTENLEK DEVOCEAN SUNDOWN. Ett starpaket för vattenlek innehålland en tube (flytring avsedd att dras bakom motorbåt), lina, snabburkoppling av lina, fotpump och flagga. Pris:795 kr.

12 4878 OKROSSBAR SEJDEL Skärvor må bringa lycka men knappast ombord efter en överhalning då alla glas gått i kras. Den här ölsejdeln klarar många durkkänningar och tål dessutom att maskindiskas. Gjord av okrossbart polykarbonat rymmer den hela 75 cl som bör räcka till att i varje fall släcka den första törsten efter en hård dags segling. Pris: 235 kr paret.

Vattenanslutning: Vattenspolning: Ström vattenspoln: Mått: Urinavlopp: Montering: Nedfallsrör: Toalettsits:

Vattenanslutning: Vattenspolning: Ström vattenspoln: Mått: Urinavlopp: Montering: Nedfallsrör: Toalettsits: MANUAL OBS. Läs igenom hela manualen innan montering påbörjas. Så funkar EcoDry Porslin Porslin är mycket mer hygieniskt och lättare att hålla rent än andra material som plast eller liknande. Urinslang

Läs mer

FÖR EN BÄTTRE MILJÖ TILLSAMMANS

FÖR EN BÄTTRE MILJÖ TILLSAMMANS FÖR EN BÄTTRE MILJÖ TILLSAMMANS SÅ HÄR ARBETAR VI På Botkyrkabyggen jobbar vi aktivt med att minska vår miljöpåverkan. Sedan 2010 är vi ett miljöcertifierat företag. Det är ett bevis på att vi uppfyller

Läs mer

Sioo impregnering. Effektivt träskydd perfekt för altanen, bryggan, panel m.m. Träskydd utan biocider och lösningsmedel

Sioo impregnering. Effektivt träskydd perfekt för altanen, bryggan, panel m.m. Träskydd utan biocider och lösningsmedel Sioo impregnering Effektivt träskydd perfekt för altanen, bryggan, panel m.m. Träskydd utan biocider och lösningsmedel Detta är Sioo impregnering Sioo impregnering är ett miljövänligt, vatten baserat system

Läs mer

2007 Powered By Suzuki 9

2007 Powered By Suzuki 9 2007 9 Powered By Suzuki Cantieri Capelli Capelli är en av Italiens ledande båttillverkare och den enda som levererar både RIB och glasfiberbåtar. De producerar närmare 3000 båtar per år. Capelli håller

Läs mer

Bruksanvisning. Bestic software version 1.0-2.0. Äthjälpmedel. Internet: www.bestic.se

Bruksanvisning. Bestic software version 1.0-2.0. Äthjälpmedel. Internet: www.bestic.se Bruksanvisning Bestic software version 1.0-2.0 Äthjälpmedel Sida 1 (20) Innehållsförteckning 1. Introduktion 2. Säkerhet 3. Produktöversikt 4. Handhavande 5. Äta med Bestic 6. Skötselråd 7. Transport och

Läs mer

Innehållsförteckning. Vilket skötbord ska man välja?... 3. Uppfällbara skötbord Robust... 4 Robust Extra... 5

Innehållsförteckning. Vilket skötbord ska man välja?... 3. Uppfällbara skötbord Robust... 4 Robust Extra... 5 1 Innehållsförteckning Vilket skötbord ska man välja?... 3 Uppfällbara skötbord Robust... 4 Robust Extra... 5 Fasta skötbord Budget... 6 Fast... 7 Björk... 8 Mäta... 9 Eldrivna höj- och sänkbara skötbord

Läs mer

Varmt och ombonat i alla väder

Varmt och ombonat i alla väder 2009 Värme ombord Varmt och ombonat i alla väder I vårt nordiska klimat är bra värme en av de förnuftigaste investeringar en båtägare kan göra. Med ett pålitligt och driftssäkert värmesystem är det trivsamt

Läs mer

Nicander 40' Nicanders Båtvarv AB Grötövägen 23, 45350 Lysekil, 0523-16010. www.nicanders.se

Nicander 40' Nicanders Båtvarv AB Grötövägen 23, 45350 Lysekil, 0523-16010. www.nicanders.se Nicander 40' Nicanders Båtvarv AB Grötövägen 23, 45350 Lysekil, 0523-16010 www.nicanders.se Nicander 40' Standardspecifikation Längd Längd, vattenlinje Bredd Djupgående Deplacement Kölvikt P E IG J Storsegel

Läs mer

LED ERSÄTTNINGSLAMPOR. Mr LED LED ERSÄTTNINGS LAMPOR 12 VOLT

LED ERSÄTTNINGSLAMPOR. Mr LED LED ERSÄTTNINGS LAMPOR 12 VOLT LED ERSÄTTNINGSLAMPOR 12 1 2 13 14 3 4 11 10 Mr LED 9 8 7 6 5 LED ERSÄTTNINGS LAMPOR 12 VOLT EN SERIE MYCKET ENERGISNÅLA LED LAMPOR LED = LIGHT EMITTING DIOD DEN STÖRSTA SKILLNADEN MELLAN LED & VANLIGA

Läs mer

Så här fungerar din nya rollator. Volaris S7

Så här fungerar din nya rollator. Volaris S7 Så här fungerar din nya rollator Volaris S7 1 Grattis till din nya rollator! Volaris S7 kommer på många sätt att göra din vardag lättare. För att du ska lära känna din nya rollator ber vi dig att noga

Läs mer

NAJAD 373 / 1999. Detaljerad specifikation 2015

NAJAD 373 / 1999. Detaljerad specifikation 2015 NAJAD 373 / 1999 Detaljerad specifikation 2015 NAJAD 373 / 1999 Allmän beskrivning Najad 373 är en välseglande, solid och sjövärdig konstruktion från Najadvarvet & Judel/Vrolijk Info Modell Najad 373 Tillverkare

Läs mer

39 CA T E K N I S K D A T A

39 CA T E K N I S K D A T A 39 CA 39 CA Grandezza 39 CA har en modern och harmonisk design, samtidigt som den är ståtlig och strömlinjeformad. Vi har noga planerat varje detalj för att ge våra kunder det lilla extra, någonting unikt.

Läs mer

Installation och drift av Ankarspel South Pacific 710Fs - Frifallsmodell

Installation och drift av Ankarspel South Pacific 710Fs - Frifallsmodell MANUAL Installation och drift av Ankarspel South Pacific 710Fs - Frifallsmodell Du har valt ankarspel 710Fs från South Pacific. Det utmärks av kompakt uppbyggnad, enkelt att sköta och lätt att installera.

Läs mer

SVENSKA BÅTUNIONEN Riksorganisation för landets båtklubbar

SVENSKA BÅTUNIONEN Riksorganisation för landets båtklubbar SVENSKA BÅTUNIONEN Riksorganisation för landets båtklubbar MiljöBästa Motorbåt Svenska Båtunionen, tillsammans med SWEBOAT och Sjöfartsinspektionen tar inför mässan Allt För Sjön 2009 fram önskemål/kriterier

Läs mer

SLIMLIFT 6250. Väggmonterad Bänklyftare GRANBERG

SLIMLIFT 6250. Väggmonterad Bänklyftare GRANBERG SLIMLIFT 6250 Väggmonterad Bänklyftare GRANBERG Slimlift 6250 Väggmonterad Bänklyftare SLIMLIFT 6250 är en väggmonterad bänklyftare med stor flexibilitet för anpassning till olika behov. Utrustningen i

Läs mer

Alla mått är i mm. Summa 46 152 kr. Ritningens namn kök 25/11 Ritningsnummer 0000-8909-3071. Inkluderat i totalpriset Vitvaror 19 059 kr

Alla mått är i mm. Summa 46 152 kr. Ritningens namn kök 25/11 Ritningsnummer 0000-8909-3071. Inkluderat i totalpriset Vitvaror 19 059 kr Alla mått är i mm Ritningens namn kök 25/11 Ritningsnummer 0000-8909-3071 Inkluderat i totalpriset Vitvaror 19 059 kr Summa 46 152 kr Användarnamn (E-postadress eller IKEA FAMILYnummer) Ledtråd till ditt

Läs mer

Lycka till! Innehåll: Inredningsförslag s. 4-7. Vägghängd inredning s. 8-12. Fristående inredning s. 13. Garderobsinredning s.

Lycka till! Innehåll: Inredningsförslag s. 4-7. Vägghängd inredning s. 8-12. Fristående inredning s. 13. Garderobsinredning s. Garderobsinredning och skjutdörrar 2016 2 Pelly har tillverkat smart garderobsinredning i småländska Hillerstorp sedan 1947. Vi gör helt enkelt bra förvaring baserad på skandinavisk designtradition. Med

Läs mer

Sun 33 - Monix. Volvo Penta KAD44 EDC, pålitlig motor från Volvo penta, med nygenomgånget och uppgraderat

Sun 33 - Monix. Volvo Penta KAD44 EDC, pålitlig motor från Volvo penta, med nygenomgånget och uppgraderat Sun 33 - Monix Mycket trevlig svensktillverkad flybridgebåt, 33 fot. Trevlig bäddbar förruff med U-soffa, bord och TV. 2 dubbelkabiner (140cm) under salongen. Stor salong med soffa och bord. Längsgående

Läs mer

Att vårda ett gammalt teakdäck. (2009-02-08)

Att vårda ett gammalt teakdäck. (2009-02-08) Att vårda ett gammalt teakdäck. (2009-02-08) Har man en båt från 1985 och teakdäcket är i original så krävs det lite underhåll och varsamhet om man inte vill byta det inom en snar framtid. Vår 360 hade

Läs mer

Så här fungerar din nya rollator

Så här fungerar din nya rollator Viktigt, läs innan användande! SV Så här fungerar din nya rollator Volaris S7 SMART Grattis till din nya rollator! Volaris S7 SMART kommer på många sätt att göra din vardag lättare. För att du ska lära

Läs mer

Monterings- och skötselanvisningar

Monterings- och skötselanvisningar Monterings- och skötselanvisningar E VAT T E V Ä R M A R E S V R W 0/ 0/8 0/ 0 0 0 8 U 9 9 R e v. F U K T I O S B E SKRIVIG Thermia SVR är en förrådsvattenvärmare med elektrisk uppvärmning. Uppvärmningen

Läs mer

Lift Bruksanvisning. 2015-05-05/ ver 10 Bruksanvisning Art nr: 10780

Lift Bruksanvisning. 2015-05-05/ ver 10 Bruksanvisning Art nr: 10780 2015-05-05/ ver 10 Bruksanvisning Art nr: 10780 Lift Bruksanvisning VIKTIGT Lift får ej användas, servas eller rengöras av personer som ej läst eller tagit del av informationen i denna Bruksanvisning.

Läs mer

Hotell. Designanpassade. produkter från ELKO

Hotell. Designanpassade. produkter från ELKO Designanpassade produkter från ELKO Scandic Grand Central Hotell ELKO vill som ledande leverantör av designprodukter, inom elinstallation, ge dig en helhetsbild av lösningar för hotellmiljöer. I denna

Läs mer

BATTERIKURS. Kursprogram

BATTERIKURS. Kursprogram Kursprogram BATTERIKURS Företagspresentation Nordic Battery och Addtech Batterityper Batterier i Båtar Trojan Fullriver MK batterier Batteriladdning Batteritestning och felsökning Batteriets livslängd

Läs mer

Avancerad skyddsutrustning för kemiskt skydd Ända sedan vi utvecklade våra första produkter för kemiskt skydd 1992, har vi arbetat i samråd med

Avancerad skyddsutrustning för kemiskt skydd Ända sedan vi utvecklade våra första produkter för kemiskt skydd 1992, har vi arbetat i samråd med Kemskydd Avancerad skyddsutrustning för kemiskt skydd Ända sedan vi utvecklade våra första produkter för kemiskt skydd 1992, har vi arbetat i samråd med slutanvändare över hela världen. Idag kan vi erbjuda

Läs mer

Delphia 33.3. Pris 1 175 000kr inkl. moms

Delphia 33.3. Pris 1 175 000kr inkl. moms Delphia 33.3 Nu finns det möjlighet att få köpa en helt ny Delphia 33.3 med leverans i början på juli. Båten är rikligt utrustad och har fått mycket beröm av både kunder och press. En riktigt fin kvalitetsbåt.

Läs mer

Potatissättare i GL 32 B-serien. Sättning och formning av kupor med stor volym i ett moment

Potatissättare i GL 32 B-serien. Sättning och formning av kupor med stor volym i ett moment Potatissättare i GL B-serien Sättning och formning av kupor med stor volym i ett moment Utformad för växande framgång: GL B-serien Perfekt för potatisodling med kvalitet: när den -radiga potatissättaren

Läs mer

Måttanpassade pooltak i världsklass

Måttanpassade pooltak i världsklass PRODUKTKATALOG Måttanpassade pooltak i världsklass Sverigespecialisten på pooltak Stabila och välbyggda skjutsektioner. Z-Line en produktserie med unika pooltakslösningar. Z-Line, Europas modernaste pooltaksserie.

Läs mer

Installations- och skötselanvisning

Installations- och skötselanvisning OPEX Installations- och skötselanvisning 2009-05-01 www.trebem a.se Innehåll Leveransomfattning...2 Komponentförteckning...2 Installation Pannrum och skorsten...3 Rökrörsanslutning...3 Elektrisk installation...3

Läs mer

Allmänt. Götaverkens Sportdykarklubb 2006-11-13

Allmänt. Götaverkens Sportdykarklubb 2006-11-13 Allmänt LW-450E är en kompressor som är tillverkad av Leonard & Wagner. Namnet kan tydas så att 450 är kapaciteten i antalet minutliter och E står för att den går på en trefas elmotor. Den har tre stycken

Läs mer

Nov N a o vt a r e T n r d e n Ö d Ö

Nov N a o vt a r e T n r d e n Ö d Ö Nova Trend Ö Ö BRUKSANVISNING Nova Trend Ö 3 INNEHÅLLSFÖRTECKNING I Generella upplysningar II Delar III Tekniska data IV Driftsvillkor V Montering 1. Montering av väggbeslag 2. Montering av spiskåpa 3.

Läs mer

Vattenfelsbrytare esystop flow

Vattenfelsbrytare esystop flow 151217 sida 1 av 3 Installationen bör utföras av en fackman. Vattenfelsbrytaren esystop flow är anpassad till branschregler Säker Vatteninstallation. För installation av och sensor i systemet se separat

Läs mer

Facit till 38 No-försök

Facit till 38 No-försök Facit till 38 No-försök Försök 1 - Mynttestet Svar: Tack vare vattnets stora ytspänning (ytan spricker inte så lätt) kan man fylla ett glas så att vattnet buktar upp i glaset. Varje mynt har liten volym,

Läs mer

Tips och tricks från Vera af Limhamn. Hanse 350. Ämne: Små ting av stor betydelse.

Tips och tricks från Vera af Limhamn. Hanse 350. Ämne: Små ting av stor betydelse. Tips och tricks från Vera af Limhamn. Hanse 350. Ämne: Små ting av stor betydelse. Funderade lite över vår båts utrustnings status och de förändringar som har vuxit fram från leverans dagen 2008, till

Läs mer

DUBO skruvsäkringar. DUBO skruvsäkringar för insexskruvar. DUBO tandade stålbrickor. KORREX mutterskydd. KORREX runda mutterskydd. KORREX snäpphättor

DUBO skruvsäkringar. DUBO skruvsäkringar för insexskruvar. DUBO tandade stålbrickor. KORREX mutterskydd. KORREX runda mutterskydd. KORREX snäpphättor DUBO skruvsäkringar 10 10 DUBO skruvsäkringar för insexskruvar 11 DUBO tandade stålbrickor 15 KORREX mutterskydd 22 DUBO WORLDWIDE KORREX runda mutterskydd KORREX snäpphättor 24 17 KORREX skyddsknappar

Läs mer

Survivor 06 (Model #8013418/#8013419) GB DE FRA NL DK SWE NOR FIN IT ESP POR

Survivor 06 (Model #8013418/#8013419) GB DE FRA NL DK SWE NOR FIN IT ESP POR Survivor 06 (Model #8013418/#8013419) GB DE FRA NL DK SWE NOR FIN IT ESP POR Swedish Tack för att du har köpt avsaltaren Katadyn Survivor-06 Den är konstruerad och tillverkad för produktion av färskvatten

Läs mer

-AireRx SPPC- -AireRx SPC-

-AireRx SPPC- -AireRx SPC- Brukar- och förskrivarmanual -AireRx SPPC- -AireRx SPC- AireRx SPPC och SPC är tillverkade och avsedda för att användas i alla på marknaden förekommande rullstolar. Denna manual skall användas för den

Läs mer

Bruksanvisning. trailerline elvinsch. Bruksanvisning Elvinsch version 3 01.2007. trailerline

Bruksanvisning. trailerline elvinsch. Bruksanvisning Elvinsch version 3 01.2007. trailerline Bruksanvisning trailerline elvinsch Bruksanvisning Elvinsch version 3 01.2007 trailerline INLEDNING Tack för att du har valt en elvinsch från vårt företag. Vi ber dig att noga läsa igenom och sätta dig

Läs mer

Linjett-tips. Av Margaretha och Kjell Björklund L33, nr 33, Marelin Tel. 08 776 23 00 Med tack till DELAB för medverkan!

Linjett-tips. Av Margaretha och Kjell Björklund L33, nr 33, Marelin Tel. 08 776 23 00 Med tack till DELAB för medverkan! Linjett-tips Av Margaretha och Kjell Björklund L33, nr 33, Marelin Tel. 08 776 23 00 Med tack till DELAB för medverkan! Häckstagsträckare Hur många gånger har inte haländan kommit i kläm när man öppnat

Läs mer

Eurodomo Produkter och priser 2008/2009

Eurodomo Produkter och priser 2008/2009 Eurodomo Produkter och priser 2008/2009 Diskbänkar Köksfläktar Lådor Blandare Avfallssortering simply more kitchen. Eurodomo - ett komplett sortiment En diskbänk hör hemma i köket på samma villkor som

Läs mer

DEUTSCH. Silent 40 Batt 8211-3453-02

DEUTSCH. Silent 40 Batt 8211-3453-02 DEUTSCH D Silent 40 Batt 8211-3453-02 S SVENSKA R 1 1 R O P 2 2 3 L M M L 3 5 I J K 4 4 K J I N 1. 2 230 V 2 2. 3. 4 SVENSKA S A BC 4. 5. 6. 7. 8. 9. 36 mm 19 mm 10. 11. 5 S SVENSKA SYMBOLER Följande symboler

Läs mer

MODERNUM SMART batteriladdare. som omdefinierar begreppet smart laddning

MODERNUM SMART batteriladdare. som omdefinierar begreppet smart laddning MODERNUM SMART batteriladdare som omdefinierar begreppet smart laddning Innehåll Smart laddning - enklare för dig 3 Smart 20, 12V 2A 4 Smart 50, 12V 5A 5 Smart 100, 12V 10A 6 tillbehör 12V-laddare 7 Smart

Läs mer

BRUKSANVISNING SMART. Äggkläckningsmaskin

BRUKSANVISNING SMART. Äggkläckningsmaskin BRUKSANVISNING SMART Äggkläckningsmaskin A. INNEHÅLLSFÖRTECKNING Bruksanvisning - SMART Äggkläckningsmaskin A. INNEHÅLLSFÖRTECKNING 2 B. KOMPONENTBESKRIVNING 2 C. FÖRE ANVÄNDNING 3 Packa upp maskinen 3

Läs mer

ANVÄNDARMANUAL E-GREEN S SERIE

ANVÄNDARMANUAL E-GREEN S SERIE ANVÄNDARMANUAL E-GREEN S SERIE 1. Introduktion Innehållsförteckning 1. Introduktion 2. Produktbeskrivning 2.1 Ramnummer 3. Fäste av batteri 3.1 Batteri -/felindikator 4. Användning av styreenhet 4.1 Montering

Läs mer

Lärarhandledning för arbetet med avlopp, för elever i år 4 6. Avloppsvatten

Lärarhandledning för arbetet med avlopp, för elever i år 4 6. Avloppsvatten Lärarhandledning för arbetet med avlopp, för elever i år 4 6 Avloppsvatten Varför gör vi ett material om vatten? Vatten- och avloppsavdelningen i Enköpings kommun arbetar för att vattnet som vi använder

Läs mer

Medel för kulturminnesvård, underhåll av fastigheter, inne och ute. Godkända, miljöanpassade och användarvänliga.

Medel för kulturminnesvård, underhåll av fastigheter, inne och ute. Godkända, miljöanpassade och användarvänliga. Tips Medel för kulturminnesvård, underhåll av fastigheter, inne och ute. Godkända, miljöanpassade och användarvänliga. Vad är det för typ av färg på ytan? Alkyd(Latex-gummi, PVC-bas) Tvätta rent med en

Läs mer

Montering och installation av solfångare

Montering och installation av solfångare Montering och installation av solfångare 2007-07-01 Innehåll www.trebema.se 1. Allmänna monteringsråd... 2 2. Montering och uppsättning av solfångarna... 4 3. Driftsättning av solfångarna... 5 4. Service

Läs mer

Så funkar EcoDry MANUAL. Fakta EcoDry: OBS. Läs igenom hela manualen innan montering påbörjas.

Så funkar EcoDry MANUAL. Fakta EcoDry: OBS. Läs igenom hela manualen innan montering påbörjas. MANUAL OBS. Läs igenom hela manualen innan montering påbörjas. Så funkar EcoDry Porslin Porslin är mycket mer hygieniskt och lättare att hålla rent än andra material som plast eller liknande. Urinslang

Läs mer

SE 102-12. care. Badrum för livet

SE 102-12. care. Badrum för livet SE 102-12 care Badrum för livet Välj ett badrum som matchar dig. De flesta av oss vill givetvis bo hemma så länge som möjligt. Idag är vi också ofta piggare och friskare lite längre än förr. Det är nu

Läs mer

Det italienska köket. Art.nr: 8502 008

Det italienska köket. Art.nr: 8502 008 2009 Pentry ombord Det italienska köket Det är lätt att känna igen italiensk pentryutrustning. Inte minst på designen. Italienarnas alldeles speciella känsla för vackra material och fina former är närvarande

Läs mer

NYHET! Gyptone Quattro 70

NYHET! Gyptone Quattro 70 NYHET! Akustikundertak och -väggar med fina perforeringar NYHET! Rena, lätta ytor med behagligt ljud Skapa estetiska omgivningar med en behaglig ljudmiljö. Med den nya serien kan du designa rum med lätta,

Läs mer

INSTRUKTIONSBOK FETTSPRUTA 907254, 0102459, 0102460

INSTRUKTIONSBOK FETTSPRUTA 907254, 0102459, 0102460 I26143-S-13.04 INSTRUKTIONSBOK FETTSPRUTA 907254, 0102459, 0102460 ASSALUB AB - 1 - www.assalub.se GENERELLA SÄKERHETSFÖRESKRIFTER OBS! Läs instruktionen noga innan fettpistolen tas i bruk. Om inte instruktionerna

Läs mer

Monteringsanvisning Isolertak

Monteringsanvisning Isolertak Monteringsanvisning Isolertak 10 MM / Plastprofilsystem 2015-2 WT10 X-struktur 10 mm Polykarbonat U-värde 2,5 Skivbredd 1050 mm c/c 1070 mm Skivorna är gjorda av UV-beständig polykarbonatplast. Isolerplastskivorna

Läs mer

KVALITET TILL ett RIMLIGT PRIS! BastuUGNAR VEDELDADE PRODUKTER 2012 2013

KVALITET TILL ett RIMLIGT PRIS! BastuUGNAR VEDELDADE PRODUKTER 2012 2013 KVALITET TILL ett RIMLIGT PRIS! BastuUGNAR VEDELDADE PRODUKTER 2012 2013 1 TRADITIONELLT Under nästan ett halvt sekel, har Kota bastuugnar och murgrytor erbjudit aktiva bastubadare kvalitet till ett rimligt

Läs mer

VINKYLSKÅP VINEXPONERING

VINKYLSKÅP VINEXPONERING Vi har bla annat levererat Library skåpen till det nya Vin & Spritmuseumet, NK matsalar på plan 4 i Stockholm. Library GEMM Wine Library är en utmärkt anledning att flytta vinkällaren upp till matsalen.

Läs mer

Kvalitetssäkring av spol- och diskdesinfektorer

Kvalitetssäkring av spol- och diskdesinfektorer Hälso- och sjukvårdsförvaltningen HSF Riktlinje Kvalitetssäkring av spol- och diskdesinfektorer Värmedesinfektion Föremål och instrument som är avsedda för flergångsbruk ska rengöras och desinfekteras

Läs mer

KYL-FRYSSKÅP BLASTCHILLERS KYL-FRYSBÄNKAR VÄRMESKÅP VATTENBAD

KYL-FRYSSKÅP BLASTCHILLERS KYL-FRYSBÄNKAR VÄRMESKÅP VATTENBAD KYL-FRYSSKÅP BLASTCHILLERS KYL-FRYSBÄNKAR VÄRMESKÅP VATTENBAD KYL-FRYSBÄNKAR VÄRMESKÅP VATTENBAD Coolpart s kylbänkar är tillverkade helt i rostfritt och isolerkärnan är av skummad polyuretan massa som

Läs mer

Solvärmesystem. Upptäck vårt eget solsystem

Solvärmesystem. Upptäck vårt eget solsystem THERMOTECH Solvärmesystem Upptäck vårt eget solsystem Välkommen Till Thermotechs värld Användarvänlighet, design och miljö. Det har varit ledstjärnor när vi skapat vårt solvärmesystem. Resultatet är kompletta

Läs mer

NYTT FLAGGSKEPP FRÅN NIMBUS

NYTT FLAGGSKEPP FRÅN NIMBUS NYTT FLAGGSKEPP FRÅN NIMBUS NYA 405 COUPÉ NYTT FLAGGSKEPP NIMBUS 405 COUPÉ Nya svenskbyggda Nimbus 405 Coupé blir den största båtmodellen i Nimbus Coupéserie som också består av 335 Coupé och 365 Coupé.

Läs mer

radioapparater när den är igång. En varmvattenberedare kan som extra utrustning anslutas

radioapparater när den är igång. En varmvattenberedare kan som extra utrustning anslutas tköna Polat'77 En Polar dr mer än en övernattningsplats. En Polar ska fungera som vardagsrum, sovrum, tvättrum och kök. Husvagnsfolket, som kan konsten att utnyttja sina vagnar till fullo, har hjälpt oss

Läs mer

NYA NIMBUS 405 FLYBRIDGE

NYA NIMBUS 405 FLYBRIDGE NYA NIMBUS 405 FLYBRIDGE För medvetna båtmänniskor som uppskattar sociala aktiviteter, bekvämt boende, enkel hantering och utmärkta långfärdsegenskaper. NYA NIMBUS 405 FLYBRIDGE Den nya modellen bygger

Läs mer

IA HECON LOCAL. Installationsinstruktioner

IA HECON LOCAL. Installationsinstruktioner Installationsinstruktioner Installationsinstruktioner 1.0 Allmän information Användandet av dessa instruktioner förutsätter att användaren är väl bekant med handhavandet av både blockenheten och hydraulsystemet

Läs mer

Kemisk tipsrunda. Så trodde vi innan experimentet. Station 1 X 2 Hypotes 1

Kemisk tipsrunda. Så trodde vi innan experimentet. Station 1 X 2 Hypotes 1 Så trodde vi innan experimentet Station 1 X 2 Hypotes 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Så blev resultatet av experimentet Försök att förklara resultatet och utveckla gärna något nytt experiment för att

Läs mer

IVT 290 A/W. Elpanna. Användarhandledning. Art. nr: 290565 Utgåva 2.1

IVT 290 A/W. Elpanna. Användarhandledning. Art. nr: 290565 Utgåva 2.1 IVT 290 A/W Elpanna Användarhandledning Art. nr: 290565 Utgåva 2.1 Tack för att du har valt en värmeanläggning från IVT Industrier AB Vi hoppas att vår värmeanläggning kommer att uppfylla dina förväntningar

Läs mer

Fabola Scanper 22; Årsmodell: 1980. Storsegel: 11,0 kvm Rigg: 7/8 mast stående på rufftak. Bakåtsvepta spridare.

Fabola Scanper 22; Årsmodell: 1980. Storsegel: 11,0 kvm Rigg: 7/8 mast stående på rufftak. Bakåtsvepta spridare. Fabola Scanper 22; Årsmodell: 1980 TILL SALU! Pris: 40.000:- (inkl. sittbrunns kapell, båtvagn, utombordare) Kontakt: Torbjörn Schiött (0708-186584) Info om Fabola Scanper Längd överallt: 6,85 m Längd

Läs mer

Tips och råd för villa- och fritidshusägare med egna avloppsanläggningar

Tips och råd för villa- och fritidshusägare med egna avloppsanläggningar Tips och råd för villa- och fritidshusägare med egna avloppsanläggningar I Knivsta kommun finns närmare 2 000 avloppsanläggningar, som töms med olika intervaller. Om du vill veta vad som gäller för just

Läs mer

BRUKSANVISNING Vakuumpackare Foodmaster Premium

BRUKSANVISNING Vakuumpackare Foodmaster Premium BRUKSANVISNING Vakuumpackare Foodmaster Premium FoodMaster TM PREMIUM Vi gratulerar till köpet av en Foodmaster Premium vakuumpackare. Vakuumpackaren revolutionerar alla dina tidigare vanor att packa mat

Läs mer

BRUKSANVISNING. Designkapa. Nova Trend 90 EXTM

BRUKSANVISNING. Designkapa. Nova Trend 90 EXTM Nova Trend 90 EXTM BRUKSANVISNING Designkapa Nova Trend 90 EXTM 2 INNEHÅLLSFÖRTECKNING I Generella upplysningar II Delar III Tekniska data IV Driftsvillkor V Montering 1. Montering av väggbeslag 2. Montering

Läs mer

Batteriladdare Smart 50 Med inbyggd ficklampa för 6 200Ah bly-syra batterier

Batteriladdare Smart 50 Med inbyggd ficklampa för 6 200Ah bly-syra batterier ANVÄNDARMANUAL Batteriladdare Smart 50 Med inbyggd ficklampa för 6 200Ah bly-syra batterier Läs igenom denna manual noggrant innan du använder laddaren Använd alltid ögonskydd vid hantering av batterier

Läs mer

P R O D U K T K A T A L O G - 2016

P R O D U K T K A T A L O G - 2016 P R O D U K T K A T A L O G - 2016 Njut av mjukheten i dina kläder och den långvariga och uppfriskande doften av Lawinex. VANILLE & ORCHID LAVENDER SKÖLJMEDEL OUTDOOR FRESH LIME WATERLILY ORCHID Sköljmedel

Läs mer

Klock Radio KCR-9. Svensk Bruksanvisning

Klock Radio KCR-9. Svensk Bruksanvisning Klock Radio KCR-9 Svensk Bruksanvisning VARNING Innan ni använder er produkt, var god, läs bruksanvisningen noggrant för att kunna använda produkten på ett smidigt och säkert sätt. OBS. För att minska

Läs mer

BRUKSANVISNING Nova Trend

BRUKSANVISNING Nova Trend BRUKSANVISNING Nova Trend INNEHÅLLSFÖRTECKNING I Generella upplysningar II Delar III Tekniska data IV Driftsvillkor V Montering 1. Montering av väggbeslag 2. Montering av spiskåpa 3. Anslutning till elnätet

Läs mer

Skötbordsguiden DIN GUIDE TILL DET BÄSTA SKÖTBORDET

Skötbordsguiden DIN GUIDE TILL DET BÄSTA SKÖTBORDET Skötbordsguiden DIN GUIDE TILL DET BÄSTA SKÖTBORDET Skötbord Alla våra skötbordsmodeller är ergonomiska och snälla mot din rygg. I denna broschyr ger vi dig en överblick samt en kort presentation av skötbordsmodeller

Läs mer

BatterIaddare Smart 20 för 1-20Ah bly-syra batterier

BatterIaddare Smart 20 för 1-20Ah bly-syra batterier ANVÄNDARMANUAL BatterIaddare Smart 20 för 1-20Ah bly-syra batterier Läs igenom denna manual noggrant innan du använder laddaren Använd alltid ögonskydd vid hantering av batterier INTRODUKTION Tack för

Läs mer

TÄNK GRÖNT FÖR MILJÖVÄNLIG TVÄTT

TÄNK GRÖNT FÖR MILJÖVÄNLIG TVÄTT TVÄTTA SKÖTSELRÅD För att kläder och andra textiler ska hålla sig fräscha och fina länge, är det viktigt att tvätta och torka dem enligt skötselråden som finns i plaggen. Kläderna bör vara lättskötta.

Läs mer

Sumake Instruktion för EW-1941L

Sumake Instruktion för EW-1941L Sumake Instruktion för EW-1941L A. Hammarhus i aluminium B. Slagtåligt komposithus C. Utbytbara kol D. LED lyse E. Omkastare för fram/back F. Avtryckare med elektronisk broms G. Softgrip handtag H. Ergonomiskt

Läs mer

Nord West 330 Coupé. Nord West Fakta Längd öa: 10 m (33 fot) Kontaktinformation Tillverkare: Nord West Yachts AB Företag: Nord West & Najad AB

Nord West 330 Coupé. Nord West Fakta Längd öa: 10 m (33 fot) Kontaktinformation Tillverkare: Nord West Yachts AB Företag: Nord West & Najad AB Nord West 330 Coupé Nord West Fakta Längd öa: 10 m (33 fot) Bredd: Deplacement: Motor: Konstruktör: Introduktionspris: 3 m 6400 kg Volvo Penta alt Yanmar Benny Martinsson 1,540,000 kr Betyg plus Betyg

Läs mer

Kök & Spisar för Gasol

Kök & Spisar för Gasol Spisar & Kök Kök & Spisar för Gasol Det franska köket står för finess och yttersta kvalitet världen över. Detsamma gäller Eno spisar och kök som är tillverkade för att ge dig livsnjutning och säker funktion,

Läs mer

Luckgarage Diva 35&355

Luckgarage Diva 35&355 Luckgarage Diva 35&355 Under vintern 2001-02 fick Eskapad, en Diva 355 byggd -91, vistas inomhus i värmen för en ganska omfattande genomgång och reparation. En liten del av förändringarna redovisas i den

Läs mer

Utensilier - Kantiner & galler

Utensilier - Kantiner & galler Utensilier - Kantiner & galler Art.Nr Benämning Djup GN 2/1 650x530 mm 70020 Kantin utan handtag 20 70040 Kantin utan handtag 40 70050 Kantin utan handtag 65 70100 Kantin utan handtag 100 70041 Kantin

Läs mer

Arbetsråd inomhus, konsument. Hur gör man? Måla tak och väggar

Arbetsråd inomhus, konsument. Hur gör man? Måla tak och väggar Arbetsråd inomhus, konsument Hur gör man? Måla tak och väggar Så målar du tak och väggar 1. 4. 7. 11. 12. 5. 13. 8. 2. 9. 14. 3. 10. Har du bestämt dig för att måla om? Kul! Oavsett om du ska måla taket,

Läs mer

FLYTBRYGGA AV PLAST, MONTERINGS-, BRUKS- OCH SKÖTSEL-INSTRUKTIONER

FLYTBRYGGA AV PLAST, MONTERINGS-, BRUKS- OCH SKÖTSEL-INSTRUKTIONER 1 FLYTBRYGGA AV PLAST, MONTERINGS-, BRUKS- OCH SKÖTSEL-INSTRUKTIONER Tekniska data: Material: HDPE-plast Yttermått/element: 1,2 m x 2,4 m x 0,3 m Vikt: 60 kg/element Bärförmåga: ca. 500 kg / element Färg:

Läs mer

BRA DAG. I DIN BUTIK.

BRA DAG. I DIN BUTIK. NYHETER, MÖJLIGHETER OCH DESIGNUTTRYCK 2016 A N L E D N I N G A R T I L L E N BRA DAG. I DIN BUTIK. Nästa års nyheter handlar om förbättringar, möjligheter och utvecklade designuttryck. Vi kan också presentera

Läs mer

290 A/W Användarhandledning

290 A/W Användarhandledning 290 A/W 6 720 614 054-00.1D Användarhandledning 6 720 616 876 (2010/04) Innehållsförteckning Innehållsförteckning 1 Symbolförklaring och säkerhetsanvisningar... 3 1.1 Symbolförklaring....................

Läs mer

ALGOT Förvaring för hela hemmet

ALGOT Förvaring för hela hemmet Bygg hela vägen upp till taket för att utnyttja varenda kvadratcentimeter, utan att använda så mycket golvyta. Välj metallhyllplan vid förvaring av tunga saker. Metallhyllplan med måtten 80x38 tål belastning

Läs mer

Upplev kvalitén! Utbytesguide. Utbytesguide REGO-200VE Version 1:3. www.luftmiljo.se

Upplev kvalitén! Utbytesguide. Utbytesguide REGO-200VE Version 1:3. www.luftmiljo.se Utbytesguide Upplev kvalitén! Utbytesguide REGO-200VE Version 1:3 www.luftmiljo.se Ubytesguide REGO-200VE REGO-200VE-B-C4 Blås bort det gamla, in med nya friska vindar... Effektiv värmeåtervinning, tystare

Läs mer

Information och Instruktion bastutunna

Information och Instruktion bastutunna Information och Instruktion bastutunna Underlag för bastu Bastun står stadigt på limträkonsoler som är 150 breda och med en tjocklek på 10cm. Undertill på dessa konsoler sitter det tryckimpregnerade brädor

Läs mer

För många är Grythyttan Stålmöbler rena drömmen. Men för dig kan de vara en källa till minnesvärda stunder.

För många är Grythyttan Stålmöbler rena drömmen. Men för dig kan de vara en källa till minnesvärda stunder. Grythyttan 2011 Ögonblick att minnas Vad minns du från förra sommaren egentligen? Det bästa i livet kretsar ofta kring vänner och familj. Vi kan hjälpa dig att skapa minnesvärda ögonblick om du vill. Vad

Läs mer

ARBETSORDER 390 04 126

ARBETSORDER 390 04 126 ARBETSORDER 390 04 126 Nord West 390 exkl 650 NW 390, drev, DP och fly 2 x VP D6 EVC 228 kw, 310 Hk ########## Digitala motorintrument Volvo Penta med bl.a. bränsleförbrukning på flybridge ########## Standardutrustning

Läs mer

Instruktion för limning av kölskydd för utanpåliggande montering, 2014

Instruktion för limning av kölskydd för utanpåliggande montering, 2014 Instruktion för limning av kölskydd för utanpåliggande montering, 2014 Kölskyddet som har en blandning av EPDM och SBR kan limmas mot plast, bly och järn. Den yta som limning sker mot ska vara behandlad

Läs mer

Prislista SKL Kommentus Möbler 2013

Prislista SKL Kommentus Möbler 2013 Prislista SKL Kommentus Möbler 2013 Möbler för förskola Grupp 3 - Dalarna, Gävleborg, Gotland, Jämtland, Västernorrland, Västerbotten, Norrbotten Obs! Priserna är nettopriser d.v.s. rabatten är redan avdragen

Läs mer

Trivsel och ordningsregler för Bostadsrättsföreningen Hönekulla Höjd 2, Härryda Kommun

Trivsel och ordningsregler för Bostadsrättsföreningen Hönekulla Höjd 2, Härryda Kommun Trivsel och ordningsregler för Bostadsrättsföreningen Hönekulla Höjd 2, Härryda Kommun Datum: 2015-12-23 Allmänt I bostadsrättsföreningen Hönekulla Höjd 2 vill vi att alla skall trivas och finna sig till

Läs mer

One for all A Clean Partner har lösningarna

One for all A Clean Partner har lösningarna Buss One for all A Clean Partner har lösningarna A Clean Partner är en av Sveriges största leverantörer av kemtekniska produkter. Vi utvecklar och saluför rengöringsmedel och systemlösningar för fordonstvätt,

Läs mer

CLDC-55D Batteriladdare med motorstart. Bruksanvisning

CLDC-55D Batteriladdare med motorstart. Bruksanvisning CLDC-55D Batteriladdare med motorstart Bruksanvisning I. Säkerhetsinstruktioner 1. Denna manual innehåller viktiga säkerhetsinstruktioner. Spara bruksanvisningen för framtida bruk. 2. Denna serie av batterier

Läs mer

Nyhet! Smart badrumskollektion för de minsta. Storsäljaren i miniformat. Detaljer som gör skillnad. Extra hållbar design. Enkelt att hålla rent

Nyhet! Smart badrumskollektion för de minsta. Storsäljaren i miniformat. Detaljer som gör skillnad. Extra hållbar design. Enkelt att hålla rent SE 145-12 Nyhet! Smart badrumskollektion för de minsta 1 Extra hållbar design www.ifo.se Enkelt att hålla rent Detaljer som gör skillnad Storsäljaren i miniformat Vår tuffaste testpanel någonsin Att utveckla

Läs mer

Bruksanvisning. Ronda EC

Bruksanvisning. Ronda EC Bruksanvisning Ronda EC Bäste kund, Om du följer rekommendationerna i denna bruksanvisning kommer produkten att fungera optimalt och förbli effektiv i många år. INNEHÅLL REKOMMENDATIONER OCH TIPS 3 EGENSKAPER

Läs mer

CMX 118 Digital klockradio

CMX 118 Digital klockradio CMX 118 Digital klockradio Svensk Bruksanvisning Läs igenom denna bruksanvisning innan användning av produkten och spara bruksanvisningen för framtida användning. VIKTIGA SÄKERHETSANVISNINGAR Läs dessa

Läs mer

Innehållsförteckning: Lycka till!

Innehållsförteckning: Lycka till! Inredning och skjutdörrar 2015 Pelly har tillverkat smart garderobsinredning i småländska Hillerstorp sedan 1947. Vi gör helt enkelt bra förvaring baserad på Skandinavisk designtradition. Med vårt fl exibla

Läs mer

Tack för att du har köpt vår produkt. Vi hoppas att du får glädje av den under en lång tid. Thermex

Tack för att du har köpt vår produkt. Vi hoppas att du får glädje av den under en lång tid. Thermex Innhold DANSK... 3 SVENSKA... 12 1. Beskrivning av hällen... 13 2. Beståndsdelar... 13 3. Specifikation... 14 4. Förutsättningar för användningen... 14 5. Installation... 15 5.1 Installera spiskåpan...

Läs mer

BLUETOOTH SPEAKER BLUEBEAT GSB 110

BLUETOOTH SPEAKER BLUEBEAT GSB 110 BLUETOOTH SPEAKER BLUEBEAT GSB 110 SV 2 8 + A AUX IN MICRO USB 3 5 SÄKERHET OCH INSTALLATION 5 RF-exponeringsvarning 5 Viktig varningsinformation om batteri 6 ÖVERSIKT 6 Kompatibilitet med Bluetooth-enhet

Läs mer