Skiljebo P06 Mot nya fantastiska mål. Föräldramöte

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Skiljebo P06 Mot nya fantastiska mål. Föräldramöte"

Transkript

1 Skiljebo P06 Mot nya fantastiska mål Föräldramöte

2 Agenda Bakgrund året som gick Organisation ledare och spelare Att vara en del av Skiljebo SK Fokus framåt och Matchning Planering Budget Fokus framåt Till sist

3 Bakgrund året som gick Antal spelare: Truppen har bestått av spelare. Lagsamanhållning och kul: Fokus under året har varit lagsamanhållning och att ha kul.? Utveckling individuellt: Bollkontroll och trygghet med boll i olika positioner. Utveckling laget: Anfallspel. Passningspel.Spelbarhet. Cuper: Franke Cup. Fotbollens Dag. Aroscupen. Futsalcup. Sociala aktiviteter: YOUMP. Avslutning på Björnön. Annat: Kommentera om det är något annat ni vill lyfta upp..

4 ORGANISATION LEDARE OCH SPELARE Tränare i år är följande personer: (Planerar och sköter om träningarna och matcherna) - Anders Engstrand (Ansvarig tränare) - Anders Mohlin (Tränare) - Anders Öhlin (Tränare) - Erik Hemlin(Målvaktstränare) - Henrik Wässman (Tränare) - Jennie Sanfridsson (Tränare) - Magnus Wilstam (Tränare) - Magnus Väisänen (Målvaktstränare) - Nicklas Thunblom (Tränare) - Olof Lundeberg (Tränare) - Utbildning av ledare obligatorisk från 2018 i SSK. Lagledare i år är följande personer: (Vaktmästerischema,Cuper.) - Charlotte Agnè - Sanna Jansson Lagadministratörer är följande personer: (Plan och Domarschema till resp. lag) - Lag Röd Kalle Ehrengren. - Lag Svart Peter Sergel - Lag Vit Ev. Anna-Lena Wickman - Lag Gul Ev.Rickard Berglinn - Lag Mix Charlotte Agnè - Ansvariga för Aroscupen schema - Malin Grahn och Linda Winberg

5 Spelare i 2017 Adam Felix Alexander T Filip L Aran Saed Arvid Erik A Leo H David H Axel L Erik M Leo J Elias Edvin S Johannes Lino Hector Max Melen Gustaf W Markus Hector G Joel Sergel Melvin Jesper Jonathan E Hannes T Måns Hj Joel Agnè Jonathan W Lucas Noa Leo S Kasper Philip W Noel Liam Oscar G Pontus Olle R Lowe Oscar J Theodor J Pedram Måns B Per H Tobias A Viggo J Zakariea Ruben Oskar B Georg Theo Anton O

6 Att vara en del av Skiljebo SK Innebär att vi.. - Följer Skiljebo Vill som är föreningens värderingar och riktlinjer för ungdomsverksamheten. - Dokumentet ska nå ut till samtliga ledare, tränare och föräldrar och finns och hämta på Skiljebo SK hemsida. - En förutsättning för medlemskap i Skiljebo SK är att man accepterar Skiljebo Vill

7 Att vara en del av Skiljebo SK Utdrag från Skiljebo Vill - En förutsättning för att Skiljebo SK och Skiljebo Vill skall kunna fungera är att det finns ideella ledare på alla nivåer och alla funktioner inom lagen och dessa ideella ledare hämtas ur lagens föräldragrupper. - Innehåller information och är det regelverk som Skiljebo SK ställer till förfogande för ledare, föräldrar och ungdomar (6-17 år) - Är ett levande dokument och ska nå ut till samtliga ledare, spelare och deras familjer och även hållas tillgänglig för övriga

8 Att vara en del av Skiljebo SK Utdrag från Skiljebo Vill - Alla barn och ungdomar som vill ska få vara med och utvecklas. - Vår utgångspunkt är att alla spelare vill och kan utvecklas. - Få så många ungdomar som möjligt att spela fotboll så länge som möjligt. - Det ska vara roligt och lustfyllt att spela i SSK och man ska minnas sin tid i föreningen som positiv.

9 Att vara en del av Skiljebo SK Utdrag från Skiljebo Vill Vår syn är att hur Skiljebo SK uppfattas av omgivningen beror inte enbart på vad som presteras på fotbollsplanen utan än mer av hur Ledare, Spelare och Föräldrar agerar vid och utanför planen. Skiljebo SK P06`s främsta ledord beträffande ordningsregler kring laget kan beskrivas med ett ord. RESPEKT! > Respekt för Ledare och Medspelare och deras utövning, samt sig själv och föräldrar. Respekt för samlingstider! Respekt för Domare och Motståndare.

10 Utdrag från Skiljebo Vill ORDNINGSREGLER för föräldrar 1. Följ med på träning och match - ditt barn sätter stort värde på det. 2. Skapa god stämning vid träning och match. 3. Uppehåll dig längs ena sidlinjen och var lugn. Låt barnen spela. 4. Uppmuntra alla spelarna i laget, inte bara ditt eget barn, i både med- och motgång. 5. Respektera ledarnas matchning och beslut. Sätt dig in i föreningens policy. 6. Respektera domarens beslut och se henne/honom som en vägledare under utbildning. 7. Uppmuntra ditt barn att delta - pressa inte. 8. Fråga barnen om matchen var rolig, spännande, juste eller om spelet var bra - fokusera inte på resultatet. 9. Stöd föreningen i dess arbete. Din insats blir värdesatt, inte minst av ditt barn. 10. Kom ihåg att det är ditt barn som spelar fotboll - inte Du själv.

11 Utdrag från Skiljebo Vill Föräldrasysslor För att verksamheten i Skiljebo Sportklubb, skall fungera smidigt finns det ett antal aktiviteter alla måste hjälpa till med(vilket även är en förutsättning för att var och ens barn kan vara med och spela) med. Framförallt handlar det om Vaktmästeri- och Kiosktjänst där vårt lag två-tre veckor per år som skall bemannas Arbeta på en skola under Aroscupen Delta på föräldramöten För transporter till och från matcher ansvarar respektive barns förälder, med fördel genom samåkning.

12 Utdrag från Skiljebo Vill Sponsring Huvudregeln är att sponsring till enskild träningsgrupp inte får ske av klubbsponsor eller av konkurrent till klubbsponsor, men sponsring kan ske i olika former varför en kontakt med SSK Kansli är att rekommendera för att utreda om den aktuella sponsringen är möjlig eller inte. SSK Kansli har även uppgift om aktuella sponsorer. Vid förmedling av ny klubbsponsor utgår ersättning. I övrigt finns inga inskränkningar för träningsgrupp att ta in sponsorintäkt vilken givetvis ska komma alla i gruppen till del.

13 Budget Följande personer är kassörer och har hand om lagkassan för våra lag. - Sanna Jansson -Lagkassa : 42680:-

14 Utdrag från Skiljebo Vill Medlemsavgift Ledarna för varje träningsgrupp har ansvar för att medlemsavgift betalas av alla i gruppen (och spelarregistrering från fn 12 år resp. licensering fr.o.m med det år spelaren fyller 15 år) SSK Kansli informerar via lagens hemsidor om årets medlems- och verksamhetsavgift samt sista dag att betala. SSK Kansli lämnar ut medlemskort i postfacket (vid fler barn samtliga familjens kort hos äldsta laget) förutsatt att både medlems- och verksamhetsavgift är betald. Ledare för resp. lag prickar löpande av mot sin närvarolista gjorda betalningar. Efter sista datum att betala stämmer ledare för resp. lag av med SSK Kansli huruvida de som inte är avprickade har betalt eller inte. Avstämningen sker genom att maila till SSK Kansli (info@skiljebosk.nu) med uppgift om lag, namn och personnummer varpå svar återfinns i lagets postfack inom några dagar. Ledare informerar därefter spelare som inte betalt att de inte får delta på träning och matcher förrän såväl medlems- som verksamhetsavgift är betald (för de yngsta spelarna lämnar man förslagsvis en lapp att ta hem till mamma / pappa).

15 Planering Träningsmatcher. 4st. I nuläget. 4st fasta lag + 1 Mix lag i serien. Serie P11/12 Följande cuper kommer vi vara med i Gideonsberg Cupen. Aroscupen. Fotbollens Dag samt någon höstcup är tilltänkt. Vi planerar och träna 2 gånger samt minst en match i veckan. Vi inför träningsgrupper i år.( kommer mera.) Landskamp Sverige-Vitryssland.25/3. Bussresa. Kickoff /träningsläger i Skultuna med övernattning. 21/4-22/4. För allas planering var inne på lagets hemsida ofta.

16 FOKUS FRAMÅT Det ska vi fokusera på under året.. Fokus prestation och att göra sitt bästa. Fair play. Utöva det vi tränar på även på match. Många Spelövningar. Anfallspel. 5S.- Spelbarhet, Speldjup, Spelbredd, Spelavstånd, Spelsnack. Försvarsspel. Försvarssida. Press.mm Utvecklingsområden Individuell utveckling: Känna sig trygg med boll i stressade situationer. (Driva,vända,skjuta,finta mm) Lagets utveckling: 5S.- Spelbarhet, Speldjup, Spelbredd, Spelavstånd, Spelsnack.

17 TRÄNING. Vi tränar 2ggr i veckan i 4st fasta träningsgrupper. 2st träningsgrupper tränar tillsammans per pass. Plantider avgör om vi tränar samtidigt eller efter varandra med träningsgrupperna. Träningsgrupperna varieras i 4 veckors intervall för att alla ska få träna med varandra under året. Samtidigt som vi håller ihop hela gruppen. Vi tränar likadant och på samma saker i grupperna. Syftet med träningsgrupperna är att vi får lättare att kunna organisera träningarna. Vi ledare får mindre grupper och kan se och utveckla barnen lättare. Träningarna planeras i 3 veckors intervaller med Teman.(t ex. Anfallsspel. Driva boll. Vända. mm) Önskemål om tisdag/torsdagsträningar. Målvaktsträning kommer läggas i anslutning till ordinarie träning.

18 4 st Träningsgrupper uttagna med jämbördig utvecklingsnivå. Hänsyn tagen till kompisar mm. Preliminära träningsgrupper Aktuella träningsgrupper ligger ute på laget.se under fliken 2017.dokument.

19 MATCHNING. Seriespel P11/P12 Alla spelare kallas till match varje vecka i de fasta lagen som tidigare. Vi spelar matcher med utgångspunkten att vinna och tävla, men inte på någon individs bekostnad dvs. vi har ungefär lika mycket speltid på varje spelare. Vi fokuserar på prestation. Syftet med Mix-laget är att blanda spelare från de fyra fasta lagen. Vi blir mer flexibla med ett 5:e lag och kan erbjuda mer speltid för de individer som verkligen brinner för fotbollen. Spelarens utvecklingsnivå är inte det givna valet till uttagning. Här kan vi premiera individens prestation på träningar/ träningsnärvaro/ uppförande mm. Positioner i lagen kommer att roteras i olika omfattningar, även målvakter. Önskemål: Seriematcher för de fasta lagen läggs helst på Söndagar. Förmiddag för 2lag och 2lag på eftermiddagen Seriematcher Lag Mix läggs helst på lördagar för- eller eftermiddag..

20

21 Till sist - Använd Laget.se som kommunikationskanal vid frånvaro av träningar mm. -Svara snabbt vid kallelser till match. -När kallelse ej är svarad på vid utsatt tid så betraktar vi det som att man inte skall deltaga och vi kallar andra spelare. -Vaktmästeri v19 och v40. -Inga nya overaller i år. -Träningskläder för behövande mm genom SSK kansliet. Det krävs någon form av rekvisition från kansliet för att få handla på Intersport. -Aroscupen schema. Ansvariga Malin Grahn och Linda Winberg ( som föregående år) Ekonomi Cuper: Spelaren står för deltagaravgifter. Laget står för Lagavgift. -Ska vi samla in pengar till nån Cup framöver typ Gothia, Barcelona.mm - Rikard Jonsson Sponsoransvarig (som föregående år) Vi hoppas tidigare sponsorer vill vara med att även bidra i år samt att nytillkomna är hjärtligt välkomna! Lagadministratörer. Lag Röd- Kalle Ehrengren. Lag Svart- Peter Sergel. Lag Vit. Ev.Anna Lena Wickman. Lag Gul. Ev. Rickard Berglinn. Lag Mix. Charlotte Agnè. Övriga frågor! - Aroscupen. Lätt eller svår? 4st lag i lätt serie anmäls. - Partytält inköpes till Aroscupen, de tidigare är sönderblåsta. - Urväxta fotbollsskor kan lämnas in på SSK kansliet som ges till flyktingar. - Träningsgrupper och Matchlag är levande dokument håll koll på laget.se.

22 Nu kör vi!! 2017

Skiljebo P06 Mot nya mål. Föräldramöte 2019

Skiljebo P06 Mot nya mål. Föräldramöte 2019 Skiljebo P06 Mot nya mål Föräldramöte 2019 Agenda Bakgrund året som gick Organisation ledare och spelare Att vara en del av Skiljebo SK Fokus framåt och Matchning Planering Fokus framåt Till sist Bakgrund

Läs mer

Skiljebo SK F10 Föräldramöte 21 feb - 17

Skiljebo SK F10 Föräldramöte 21 feb - 17 Skiljebo SK F10 Föräldramöte 21 feb - 17 AGENDA Att vara en del av Skiljebo SK Skiljebo Vill Året som gick Fokus 2017 Text i kursivt rött är kommentarer och beslut från mötet. Planering 2017 Organisation

Läs mer

Skiljebo P06 Mot nya mål. Verksamhetsberättelse 2018

Skiljebo P06 Mot nya mål. Verksamhetsberättelse 2018 Skiljebo P06 Mot nya mål Verksamhetsberättelse 2018 Agenda Bakgrund året som gick Enkät Organisation ledare och spelare Att vara en del av Skiljebo SK Fokus framåt och Matchning Planering Fokus framåt

Läs mer

Skiljebo SK. Föräldramöte pojkar födda Tisdag 28 april 2017

Skiljebo SK. Föräldramöte pojkar födda Tisdag 28 april 2017 Skiljebo SK Föräldramöte pojkar födda 2010 Tisdag 28 april 2017 DAGORDNING Ledare, spelare och hemsidan laget.se Året som gått Vad ska vi göra 2017? Lagets arbetsuppgifter 2017 Att vara en del av Skiljebo

Läs mer

Laget. 31 st tjejer 5 st ledare

Laget. 31 st tjejer 5 st ledare Agenda Om laget Skiljebo vill Lagföräldrar Vaktmästeri SvFF spelarutbildningsplan - > träningarna Poolspel Aroscupen Laget.se Träningskläder Ekonomi Start i höst Laget 31 st tjejer 5 st ledare Ledare Tränare

Läs mer

FÖRÄLDRAMÖTE SKILJEBO SK P-07

FÖRÄLDRAMÖTE SKILJEBO SK P-07 FÖRÄLDRAMÖTE SKILJEBO SK P-07 2018 HÅLLPUNKTER: Ansvarsfördelning och truppen 2018 Syfte och målsättning Normer och förhållningssätt för vårt lag Ekonomi - Inköp, försäljning och sponsorer Träningar -

Läs mer

IK Viljan Strängnäs. Förutsättningar för IK Viljans ungdomsverksamhet

IK Viljan Strängnäs. Förutsättningar för IK Viljans ungdomsverksamhet BLÅ TRÅ DEN Inledning bildades 1914 och är en fotbollsförening i centrala Strängnäs. Föreningens ambition är att ge alla barn och ungdomar som vill möjligheten att spela fotboll i IK Viljan. En bred verksamhet

Läs mer

IK Viljan Strängnäs. Förutsättningar för IK Viljans ungdomsverksamhet

IK Viljan Strängnäs. Förutsättningar för IK Viljans ungdomsverksamhet BLÅ TRÅ DEN IK Viljan Strängnäs Inledning IK Viljan Strängnäs bildades 1914 och är en fotbollsförening i centrala Strängnäs. Föreningens ambition är att ge alla barn och ungdomar som vill möjligheten att

Läs mer

Att starta ett lag i föreningen

Att starta ett lag i föreningen Att starta ett lag i föreningen Att starta ett lag Grattis, det är dags att starta ett nytt lag! I din hand håller du nu ett kompendium som ska vara ett stöd för er som ska starta upp ett nytt lag. Även

Läs mer

Föräldramöte. IFK Fjärås F

Föräldramöte. IFK Fjärås F Föräldramöte IFK Fjärås F06 2014-04-08 www.laget.se/ifkfjarasf06 1 Vårt goa gäng www.laget.se/ifkfjarasf06 2 Agenda Presentation av ledare och faddrar Ledarnas målsättning IFK Fjärås riktlinjer - Social

Läs mer

EIK P09Gul Föräldramöte

EIK P09Gul Föräldramöte EIK P09Gul Föräldramöte 2016-10-10 Agenda Välkomna Presentation av ledarna Säsongen 2016 Laget Kommunikation Cafeterian 25 oktober kl17-21:00 (vem tar hand om den) Lagkassa/Inbetalning till kassör Föräldrar/lagfunktioner

Läs mer

26 spelare (4 nya) 36 träningar 36 seriematcher Trekanten cup 8 matcher.

26 spelare (4 nya) 36 träningar 36 seriematcher Trekanten cup 8 matcher. 26 spelare (4 nya) 36 träningar 36 seriematcher Trekanten cup 8 matcher. Bra gemenskap/alla får vara med Bra tränare, förklarar bra Kul med många matcher Peppar varandra Flamsigt på träningarna ibland

Läs mer

Föräldramöte P

Föräldramöte P Föräldramöte P-06 2016-04-10 Agenda Inledning Närvarolista Protokoll skrivs inte separat utan blir denna presentation med komplettering i rött. Roller Föreningens hemsida med lagsida för Pojkar 06 Matcher/cuper

Läs mer

P03 Föräldramöte

P03 Föräldramöte P03 Föräldramöte 150318 Agenda Året som Gick Målsättning 2015 Ledarstab / Web Säsong 2015 Kompis och trivselregler Årets Uppgifter Övrigt Ekonomi 2014 Vi hade en Tuff Vår, med en grupp som inte riktigt

Läs mer

Säsongen 2016/2017. IK Oden P IK Oden P08

Säsongen 2016/2017. IK Oden P IK Oden P08 Säsongen 2016/2017 2016-10-27 IK Oden P08 Säsongen 2016/2017 1 Ett stort tack till våra IK Oden P08 Sponsorer! 2016-10-27 IK Oden P08 Säsongen 2016/2017 2 Ett stort tack till alla IK Oden P08 Föräldrar!

Läs mer

Välkommen! Danmarks IF P2011

Välkommen! Danmarks IF P2011 Välkommen! Danmarks IF P2011 Noterat: Deltagare på föräldramötet: Magnus (Albin T) Martin (Viktor T) Niclas (Samuel) Karin (Love) Thomas (Wille) Jesper (Albin F) Claes (Elmer) Michaela (Frank) Kristin

Läs mer

VÄLKOMNA! Föräldrarmöte 21 Nov, 2016

VÄLKOMNA! Föräldrarmöte 21 Nov, 2016 P06 Föräldramöte, 7 Nov 2015 Agenda 1. Välkommen 2. Bildspel VÄLKOMNA! 3. Fotbollsåret 2015 - Vad vi gjort och höjdpunkter. 4. Vad tycker barn - svar och samtal kring enkäten. 5. Inför nästa Fotbollsår

Läs mer

Så spelar vi 11 mot

Så spelar vi 11 mot Så spelar vi 11 mot 11 2017 Uppdaterad: 170404 1 Mer utvecklande spel Fokus på helhet Laget samverkar för att prestera Fr.o.m. 15 år är spelarna är mogna för att spela på fullstor plan och då med mer fokus

Läs mer

Bele Barkarby Innebandy P02. Innebandyåret 2013/2014

Bele Barkarby Innebandy P02. Innebandyåret 2013/2014 Bele Barkarby Innebandy P02 Innebandyåret 2013/2014 Agenda Presentation av ledare och föräldrar Syfte Mål och fokusområden Säsongsplaner 13/14 Riktlinjer vid träning och match Laget.se Lagkassa / sponsring

Läs mer

Föräldramöte Torns IF P04 26 aug 2013 TORNS IF

Föräldramöte Torns IF P04 26 aug 2013 TORNS IF Föräldramöte Torns IF P04 26 aug 2013 Agenda ca 18.30 20.00 1) Välkommen till Torns IF 2) Torns IF s 04:or - Allmän information Värderingar laget.se/cumap Träningar Matcher/Cuper 3) Kommande aktiviteter

Läs mer

PEPE S CUP 2016 VANSBRO 1-3 JULI

PEPE S CUP 2016 VANSBRO 1-3 JULI PEPE S CUP 2016 VANSBRO 1-3 JULI Samling i Vansbro kl. 13.30 vid ICA (på höger sida då du kommer in i Vansbro). Vi har första matchen kl. 15.50 på fredagen. Invigningsparaden är ca 20.00 och går genom

Läs mer

Föräldramöte 1/5 P08

Föräldramöte 1/5 P08 Föräldramöte 1/5 P08 Agenda - Planering 2016 -Träning -Matcher - Fotbollsförälder i NSK -Viktigt! - Klubben: Arrangemang, Vinröda tråden Laguppställning John Videgren Jakob Stoltze Linda Peterson Katja

Läs mer

Solängen P04. Föräldramöte Jan 2017

Solängen P04. Föräldramöte Jan 2017 Solängen P04 Föräldramöte Jan 2017 Agenda: Solängen p04 Allmänt om laget Info från styrelsen Träningar Seriespel Cuper Föräldragrupp Klubbkassa Kommunikation Cuper 2017 Övrigt Solängen P04 2016 Spelare,

Läs mer

Lag Vi har i år två st lag i 9-manna serier plus att vi kommer låna ut spelare varje helg till P04 som spelar 11-manna.

Lag Vi har i år två st lag i 9-manna serier plus att vi kommer låna ut spelare varje helg till P04 som spelar 11-manna. Föräldramöte 180426 Organisationen för P-05 Ca 32 spelare och 6 ledare Lagansvarig: Micke Träningsansvarig: Johan/Sreten Materialansvarig: - Hemsidan/Administration: Carola, Johan och Micke Cup ansvarig:

Läs mer

Fokus är spelförståelse.

Fokus är spelförståelse. IK FRANKE P05 2016 Under 2015 har laget bestått av drygt 40 spelare. Vi tränade 2 ggr/veckan året om på Råby IP och Råbyhallen. Under året har vi fokuserat mycket på individuell teknik i form av passning/mottagning,

Läs mer

Fotbollsplan 2015 Skogås-Trångsunds FF F03 Föräldramöte

Fotbollsplan 2015 Skogås-Trångsunds FF F03 Föräldramöte Fotbollsplan 2015 Skogås-Trångsunds FF F03 Föräldramöte 2015-03-03 1 LAGET 23 tjejer 6 Tränare, en lagledare, en kassör/materialare 2st 9-mannalag 2015 (Svår och Lätt serie) MÅLSÄTTNING Vi ska ha kul tillsammans

Läs mer

BARN & UNGDOMS- POLICY

BARN & UNGDOMS- POLICY BARN & UNGDOMS- POLICY Laholms Fotbollsklubb 2015 Förord Denna policy har upprättats och antagits av ungdomssektionens styrelse, och till sin hjälp har det funnits en arbetsgrupp med ledare från ett antal

Läs mer

Föräldramöte SSIF P Mars 2015 Föreningsgården

Föräldramöte SSIF P Mars 2015 Föreningsgården Föräldramöte SSIF P00-01 3 Mars 2015 Föreningsgården Föräldramöte SSIF P00-01, 3 Mars 2015 AGENDA Truppen Ledare/tränare Seriespel Kommunikation Matchkallelser Träning Tränings upplägg På gång Medlemsavgift

Läs mer

Föräldramöte 9/2 Pojkar 08

Föräldramöte 9/2 Pojkar 08 Föräldramöte 9/2 Pojkar 08 Ledare/ Tränare Spelare Föräldrar Träning Match Lagsponsring Försäkring Övrigt Agenda LEDARE OCH TRÄNARE Planera träningen, alla tränare tagit del av det innan träningen börjar

Läs mer

DINGTUNA GIF P-03 Agenda:

DINGTUNA GIF P-03 Agenda: Agenda: Laget idag Träningar under året Utvecklingssamtal januari 2016 Seriespel 2016 Cuper 2016 Gothia Cup 2016 Ekonomi Sponsring Laguttagningar 2016 Planering 2017 Dingtuna Cup 2016 Information från

Läs mer

Föräldramöte IFK KALIX P

Föräldramöte IFK KALIX P Föräldramöte IFK KALIX P-08 2019-04-08 Spelartruppen Just nu är vi 31st fotbollstokiga killar! Albin Bergström Carl Nilsson Dennis Gahm Johansson Edwin Karlsson Alfred Björk Wilmer Blomberg Linus Bertzén

Läs mer

Föräldramöte P13. 5 mars 2018

Föräldramöte P13. 5 mars 2018 Föräldramöte P13 5 mars 2018 Agenda Information och statistik Organisation Fotbollsåret 2018- Armend Serie och cupspel 2018 Träningsläger Ekonomi LB07 modellen Förälder i LB07 Övrigt Statistik LB07 P13

Läs mer

NACKAMÄSTARE 2014 BOO FF LAG 12, POJKAR O4

NACKAMÄSTARE 2014 BOO FF LAG 12, POJKAR O4 NACKAMÄSTARE 2014 BOO FF LAG 12, POJKAR O4 Agenda Boo FF lag 12 (- 04) - Föräldramöte 22 oktober Närvarande: Kristina (tränare), Jonas (tränare), Kristin (lagledare), Magnus, (Arthur), Anders (Noel), Lottie

Läs mer

Info. Tränare/lagledare. Laget.se huvudkanal för anmälningar och information

Info. Tränare/lagledare. Laget.se huvudkanal för anmälningar och information F0506-2016 Info Tränare/lagledare Anders Ihs Jessica Erixon Sture Lomakka Anders Lindqvist Jonas Jonasson Laget.se huvudkanal för anmälningar och information Notiser via email och SMS Facebook-grupp endast

Läs mer

Föräldramöte NYA IF Brommapojkarna F03-2

Föräldramöte NYA IF Brommapojkarna F03-2 Föräldramöte 180115 NYA IF Brommapojkarna F03-2 Dagordning Nya IF Brommapojkarna F03-2 HT 2017 - vad gjorde vi? Spelarstatistik 2017 Seriespel, cuper & lagaktiviteter 2018 Utbildningsplan Modell för uttagning

Läs mer

Föräldramöte P02. Åsa IF, 8 mars 2017

Föräldramöte P02. Åsa IF, 8 mars 2017 Föräldramöte P02 Åsa IF, 8 mars 2017 Värderingar P02 Vi ska ta hänsyn till att Killarna har olika förutsättningar Vi ska fokusera på att utveckla individen Vi ska ha roligt tillsammans Vi ska visa respekt

Läs mer

Föräldramöte IF Brommapojkarna F03-2

Föräldramöte IF Brommapojkarna F03-2 Föräldramöte 170315 IF Brommapojkarna F03-2 Dagordning 2016 - vad gjorde vi? Spelarstatistik 2016 Seriespel, cuper & lagaktiviteter 2017 Utbildningsplan Modell för uttagning till match Utmaningar i verksamheten

Läs mer

Vara spelare i Åkarps IF

Vara spelare i Åkarps IF Vara spelare i Åkarps IF Som spelare i Åkarps IF skall man ha följande Man skall ha kul när man tränar Man skall leka, röra sig, dribbla, utmana, göra mål, jubla etc. Man skall tänka på Att vara koncentrerad

Läs mer

IFK Eskilstuna P07. Föräldramöte

IFK Eskilstuna P07. Föräldramöte IFK Eskilstuna P07 Föräldramöte 2018-03-27 Innehåll föräldramöte 1. Truppen 2. Träningar 3. Träningsmatcher/cuper 4. Seriespel 5. Agerande på matcher 6. Välkommen som förälder 7. Verktyg 8. Kommande aktiviteter

Läs mer

Blåvita tråden. Barn & ungdomsplan. Överkalix IF Fotboll

Blåvita tråden. Barn & ungdomsplan. Överkalix IF Fotboll Blåvita tråden Barn & ungdomsplan Överkalix IF Fotboll Målsättning med Överkalix IF: s fotbollsverksamhet: Att erbjuda så många barn och ungdomar som möjligt fotbollsspel. Att fostra spelarna till ansvarskännande

Läs mer

LIF P05 - Föräldramöte 21 mars 2018

LIF P05 - Föräldramöte 21 mars 2018 Föreningen Mycket nytt som händer och har hänt det senaste året inom föreningen! - Ny ordförande (Stefan Åberg) och nya personer invalda i styrelsen - Ny sportgrupp har bildats, bestående av tidigare spelare

Läs mer

FÖRÄLDER TILL BARN I ÖJERSJÖ IF MER ÄN BARA FOTBOLL. sida 1

FÖRÄLDER TILL BARN I ÖJERSJÖ IF MER ÄN BARA FOTBOLL. sida 1 FÖRÄLDER TILL BARN I ÖJERSJÖ IF MER ÄN BARA FOTBOLL sida 1 Vad innebär det att vara förälder till barn i Öjersjö IF? Först vill vi säga att vi är väldigt glada över att ni har valt att ge oss förtroendet

Läs mer

Föräldramöte Vinter SSK P05 Gul

Föräldramöte Vinter SSK P05 Gul Föräldramöte Vinter SSK P05 Gul 2017-10-01 Bakgrund året som gick Agenda Organisation ledare och spelare Nivåanpassning Att vara en del av Skiljebo SK Fokus framåt och Matchning Vintern - enkätundersökning

Läs mer

VÄRMLANDSMÄSTARE IGEN

VÄRMLANDSMÄSTARE IGEN VÄRMLANDSMÄSTARE IGEN Korta fakta om säsongen 2014 Vi var 16 spelare i truppen Vi hade över 90 träningar på Örsholmen Seriespel i P14 Simon/Olle/Pedram Vi spelade ett antal cuper; - FBK Karlstad futsal

Läs mer

Agenda. Säsongsplanering & Info. Vad ska vi träna på och varför

Agenda. Säsongsplanering & Info. Vad ska vi träna på och varför Agenda Säsongsplanering & Info Vad ska vi träna på och varför Ledare Tränare Carina, Sara, Jenny, Ingalill, Patrik, Niclas, Kristian, Håkan Bootcamp mars Tränarutbildning C; 24/4 och 8/5 Lagledare Dilhani,

Läs mer

FÖRÄLDRAMÖTE PRESENTED/PREPARED BY: FREDRIK FIHN LINDA HELGESSON ANDERS NÄS ANNA JOHANSSON MIKAEL BERGEBY

FÖRÄLDRAMÖTE PRESENTED/PREPARED BY: FREDRIK FIHN LINDA HELGESSON ANDERS NÄS ANNA JOHANSSON MIKAEL BERGEBY 1 FÖRÄLDRAMÖTE 2016-04-12 PRESENTED/PREPARED BY: FREDRIK FIHN LINDA HELGESSON ANDERS NÄS ANNA JOHANSSON MIKAEL BERGEBY AGENDA SERIESPEL/LAGINDELNING VAD F-06 FOKUSERAR PÅ 2016 FÖRÄLDRARS ROLL PÅ KANTEN

Läs mer

Föräldramöte. ÖSK Ungdom Handboll P05 2 maj 2018

Föräldramöte. ÖSK Ungdom Handboll P05 2 maj 2018 Föräldramöte ÖSK Ungdom Handboll P05 2 maj 2018 Träningar säsongen 2017/18 Hur många träningar tror ni vi har haft? 90 st inkl målvaktsträningar Hur tror ni träningsnärvaron varit i snitt? Målet var 2

Läs mer

Välkommen till P-08 Föräldramöte mars Fotboll, Glädje och Gemenskap

Välkommen till P-08 Föräldramöte mars Fotboll, Glädje och Gemenskap Välkommen till P-08 Föräldramöte mars 2018 Fotboll, Glädje och Gemenskap Agenda Ansvarsområden Föräldragrupp Träning Säsongen 2017 Kalender våren och försommaren 2018 Seriespel Lag i seriespel och cuper

Läs mer

HÅBO FF P05 FÖRÄLDRAMÖTE Rotundan I BÅLSTA

HÅBO FF P05 FÖRÄLDRAMÖTE Rotundan I BÅLSTA FÖRÄLDRAMÖTE Rotundan I BÅLSTA 2017-11-09 PRESENTATION P05 SAMMANFATTNING AV LAGET SUMMERING AV 2017 TRÄNINGSTIDER, TRÄNINGAR OCH UTBILDNINGSPLAN MATCHER, CUPER OCH DM FUTSAL SAMMARBETEN MED P06 OCH P04

Läs mer

LIF P05 - Föräldramöte 3 april 2019

LIF P05 - Föräldramöte 3 april 2019 Föreningen Mycket som händer i föreningen - Ny ordförande: Jerry Andersson - Sportgruppen och Ungdomskommittén jobbar vidare med att utveckla verksamheten - Ekonomin är nu i balans i föreningen - LIF Dam

Läs mer

SÅ SPELAR VI 11 MOT 11-FOTBOLL I STOCKHOLM FLICKOR OCH POJKAR ÅR

SÅ SPELAR VI 11 MOT 11-FOTBOLL I STOCKHOLM FLICKOR OCH POJKAR ÅR SÅ SPELAR VI 11 MOT 11-FOTBOLL I STOCKHOLM FLICKOR OCH POJKAR 15-19 ÅR Bakgrund Vid Svenska Fotbollförbundets representationsmöte 2017 beslutades att nya nationella spelformer ska införas. Från och med

Läs mer

Säsongen är igång. Eventuellt i augusti: Skara Sommarland Cup eller Oddebollen (5-7/8)? 2012 Barcelona?

Säsongen är igång. Eventuellt i augusti: Skara Sommarland Cup eller Oddebollen (5-7/8)? 2012 Barcelona? Välkomna! Säsongen är igång. Matcher & Cuper Snickarcupen Valingecup (Placering 2a respektive 4a) Ulricehamns ungdomscup 20/3 Seriespel, F 13-14 Div.1 DM Gothia Cup Eventuellt i augusti: Skara Sommarland

Läs mer

F Grymma gänget!

F Grymma gänget! F0506 2017 Grymma gänget! Info Tränare/lagledare Anders Ihs Jessica Erixon Sture Lomakka Anders Lindqvist Jonas Jonasson Susanna Bramberg Laget.se huvudkanal för anmälningar och information Notiser via

Läs mer

Föräldramöte Vinter SSK P05 Gul

Föräldramöte Vinter SSK P05 Gul Föräldramöte Vinter SSK P05 Gul 2018-10-02 Agenda Bakgrund året som gick Organisation ledare och spelare ca 20 min Föräldrasysslor Planering Gothia ca 30 min ca 30 min Sponsring & Intäkter Budget & Ekonomi

Läs mer

Välkommen till. Hofterup IBF

Välkommen till. Hofterup IBF Välkommen till Hofterup IBF Välkommen till Hofterup Innebandyförening Detta dokument är gemensamt framtaget av HIBFs styrelse och sportkommitté som komplement till HIBFs verksamhetsdokument Svart på vitt.

Läs mer

Verksamhetsplan säsongen 2018

Verksamhetsplan säsongen 2018 Roslagsbro IF U16 Verksamhetsplan säsongen 2018 1. Inledning Detta dokument är en förklaring som gäller för samtliga spelare, tränare och föräldrar involverade i Roslagsbro IF U16. Syftet med dokumentet

Läs mer

Verksamhetsplan säsongen 2017

Verksamhetsplan säsongen 2017 Roslagsbro IF U15 Verksamhetsplan säsongen 2017 1. Inledning Detta dokument är en förklaring som gäller för samtliga spelare, tränare och föräldrar involverade i Roslagsbro IF U15 Syftet med dokumentet

Läs mer

Vi är nöjda och stolta över killarna och vårt första år

Vi är nöjda och stolta över killarna och vårt första år 2014 23 killar som de flesta var helt nya för varandra Läger som svetsade samman Fyra cuper som vi lärde oss mycket av, både om varandra och spelmässigt 5:a i Värmlands bästa 01 serie Tog poäng mot alla

Läs mer

JÄRLA IF FK TEAM 09 FÖRÄLDRAMÖTE

JÄRLA IF FK TEAM 09 FÖRÄLDRAMÖTE JÄRLA IF FK TEAM 09 FÖRÄLDRAMÖTE AGENDA 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. Ledargruppen - vilka är vi? Tränarna - träningsupplägg, mål, barnens utveckling och regler Lagkassan Spons och överdragsjacka/overaller Nya

Läs mer

Välkomna till Säsongen 2019 PITEÅ IF POJKAR 2005

Välkomna till Säsongen 2019 PITEÅ IF POJKAR 2005 Välkomna till Säsongen 2019 PITEÅ IF POJKAR 2005 Föräldramöte 11 feb - Dagordning Organisation Tränare, Föräldragrupp, ansvarspersoner Träningar Start v13 Serie, cuper Antal lag, avgifter Målsättning Ordningsregler

Läs mer

Här nedan följer en del info och datum som är viktig för både spelare och förälder.

Här nedan följer en del info och datum som är viktig för både spelare och förälder. Sundbybergs IK Fotboll P98 Information till spelar och föräldrar inför säsongen 2012. Hej Spelare och Förälder! Dags för en ny härlig fotbollsäsong med förhoppningsvis goda resultat och glada miner. Ni

Läs mer

F0607 Föräldramöte Tisdag 28 feb 2017, kl 18:30-19:30

F0607 Föräldramöte Tisdag 28 feb 2017, kl 18:30-19:30 F0607 Föräldramöte Tisdag 28 feb 2017, kl 18:30-19:30 Presentation av tränarna Torbjörn (070-0922674, tobbe.lilja@spray.se ) Thomas (0732315792, thomas.wilton@helsingborg.se ) Tobias (0707-579390, tobias.lindulf@gmail.com

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN SOLLENTUNA FK P-04 TÖJNAN

VERKSAMHETSPLAN SOLLENTUNA FK P-04 TÖJNAN VERKSAMHETSPLAN SOLLENTUNA FK P-04 TÖJNAN VERKSAMHETEN 2015 Vi har under 2015 haft två lag anmälda i St:Erikscupen, ett lag i lättserien och ett i medelserien, vilket gör att vi totalt har spelat 28 seriematcher.

Läs mer

Så spelar vi 7 mot

Så spelar vi 7 mot Så spelar vi 7 mot 7 2017 Uppdaterad: 170401 1 Bra förutsättningar Jämna matcher Roligt och bra spel Många fotbollsaktioner Alla får vara med 7 mot 7-fotboll spelas i ådern 10-12 år. 10- och 11-åringar

Läs mer

IFK Eskilstuna P07. Föräldramöte

IFK Eskilstuna P07. Föräldramöte IFK Eskilstuna P07 Föräldramöte 2017-03-30 Innehåll föräldramöte 1. Truppen 2. Träningar 3. Träningsmatcher/cuper 4. Seriespel 5. Agerande på matcher 6. Välkommen som förälder 7. Verktyg 8. Kommande aktiviteter

Läs mer

Onsala BK. Föräldramöte F Fotboll, Glädje och Gemenskap

Onsala BK. Föräldramöte F Fotboll, Glädje och Gemenskap Onsala BK Föräldramöte F04 20171129 Fotboll, Glädje och Gemenskap Summering 2017 Truppen Träning Seriespel Cuper Ekonomi Planering 2018 Truppen Rollfördelning Träning Aktiviteter Seriespel Cuper Agenda

Läs mer

Välkomna till Säsongen 2018 PITEÅ IF POJKAR 2005

Välkomna till Säsongen 2018 PITEÅ IF POJKAR 2005 Välkomna till Säsongen 2018 PITEÅ IF POJKAR 2005 Föräldramöte 19 feb - Dagordning Organisation Tränare, Föräldragrupp, ansvarspersoner Träningar Start v12 Serie, cuper Antal lag, avgifter Målsättning Ordningsregler

Läs mer

Lagpolicy IK Sirius P04-Svart

Lagpolicy IK Sirius P04-Svart Lagpolicy IK Sirius P04-Svart 1. Inledning Detta dokument är en förklaring som skall gälla för samtliga spelare, tränare och föräldrar involverade i Sirius P04-Svart säsongen 2015. Syftet med dokumentet

Läs mer

Informationsbroschyr Färjestadens GoIF

Informationsbroschyr Färjestadens GoIF Informationsbroschyr Färjestadens GoIF Huvudsyftet med att spela fotboll är naturligtvis att barnen ska ha roligt. Det tycker vi i Färjestadens GoIF också, men det för även med sig andra positiva saker.

Läs mer

Bergdalens IK. Vår klubb. Den lokala föreningen med det stora hjärtat

Bergdalens IK. Vår klubb. Den lokala föreningen med det stora hjärtat Bergdalens IK Vår klubb Den lokala föreningen med det stora hjärtat Kvartersklubben med det stora hjärtat! Bergdalens IK bildades 1956 som en kvartersklubb med ungdomsverksamhet som hjärta - och så skall

Läs mer

HK Ankaret P03 21 januari

HK Ankaret P03 21 januari HK Ankaret P03 21 januari Föräldramöte VT 2016 Välkomna! HK Ankaret P03 21 januari På agendan Mar7n Tränings7der Träningsnärvaro Lagkassan Kiosken VT 2016 Fysisk träning Killarnas egna regler Våra regler

Läs mer

Föräldramöte KIF P

Föräldramöte KIF P Föräldramöte KIF P06 2017-03-19 Ledare 2017 Tränare: Fredrik Kron Erik Gräns Johan Lindvall Oskar Sigfridson Övrig föräldrahjälp: Mia Lundberg Angela och Andreas Emanuelsson Maria Sigfridson Representant(er)

Läs mer

FÖRÄLDER TILL BARN I ÖJERSJÖ IF MER ÄN BARA FOTBOLL. sida 1

FÖRÄLDER TILL BARN I ÖJERSJÖ IF MER ÄN BARA FOTBOLL. sida 1 FÖRÄLDER TILL BARN I ÖJERSJÖ IF MER ÄN BARA FOTBOLL sida 1 Vad innebär det att vara förälder till barn i Öjersjö IF? Först vill vi säga att vi är väldigt glada över att ni har valt att ge oss förtroendet

Läs mer

Rockneby IK Barn- & Ungdomspolicy 2014-01-01-

Rockneby IK Barn- & Ungdomspolicy 2014-01-01- Rockneby IK Barn- & Ungdomspolicy 2014-01-01- Allmänt Rockneby IK Ungdom ska bedriva fotbollsverksamhet så att den utvecklar människor på ett positivt sätt. Det gäller såväl fysiskt som psykiskt, socialt

Läs mer

Föräldramöte LB07 P februari 2016

Föräldramöte LB07 P februari 2016 Föräldramöte LB07 P11 15 februari 2016 Agenda 1. Information och statistik från 2015 2. Organisation 3. Serie- och cupplanering vår 2016 4. Träningsläger våren 2016 5. Ekonomi och Sponsring 6. Truppstorlek

Läs mer

Att vara spelare och förälder i Stuvsta IF så många fotbollsspelare som möjligt så länge som möjligt

Att vara spelare och förälder i Stuvsta IF så många fotbollsspelare som möjligt så länge som möjligt Att vara spelare och förälder i Stuvsta IF så många fotbollsspelare som möjligt så länge som möjligt 1 Innehållsförteckning 1. INLEDNING... 3 REVISIONSHISTORIK... 3 SYFTE OCH MÅLGRUPP... 3 DOKUMENTANSVARIG,

Läs mer

FÖRÄLDRAMÖTE F-05 2014-04-02 AGENDA

FÖRÄLDRAMÖTE F-05 2014-04-02 AGENDA FÖRÄLDRAMÖTE F-05 2014-04-02 AGENDA Välkomna Roller Ledarnas filosofi Mål F05 Regler & ramverk F05 Träning Match 2014 matcher och övriga datum Lagföräldrar Claes & Jens Övrigt VÄLKOMNA INFORMATION VIA

Läs mer

FÖRÄLDRAMÖTE P

FÖRÄLDRAMÖTE P FÖRÄLDRAMÖTE P-03 2016-02-29 FÖRÄLDRAMÖTE P-03 2016-02-29 AGENDA 1. Vad har vi gjort sedan vi sågs senast? 2. Träningar vinter/vår 2016 3. Träningsmatcher vår 2016 4. Seriespel VT 2016 5. Cuper vår och

Läs mer

Oskarshamns AIK UNGDOM VERKSAMHETSPLAN

Oskarshamns AIK UNGDOM VERKSAMHETSPLAN Oskarshamns AIK UNGDOM VERKSAMHETSPLAN FOTBOLLSKOLAN ---------------------- SENIORFOTBOLL 1 INLEDNING Den övergripande målsättningen med vår verksamhetsplan är att den skall vara ett levande dokument som

Läs mer

Åre SLK Fotboll. Klubben för ALLA! Klubbpolicy

Åre SLK Fotboll. Klubben för ALLA! Klubbpolicy Åre SLK Fotboll Klubben för ALLA! Klubbpolicy Fotboll Att spela fotboll innebär att du är med i världens största idrott. Fotboll spelas över hela världen och själva bollen är kanske världens populäraste

Läs mer

SPELARMÖTE 9/11 STORVRETA IK/WATTHOLMA IF P-00 & STORVRETA IK P-01

SPELARMÖTE 9/11 STORVRETA IK/WATTHOLMA IF P-00 & STORVRETA IK P-01 SPELARMÖTE 9/11 STORVRETA IK/WATTHOLMA IF P-00 & STORVRETA IK P-01 INNEHÅLL: - INLEDNING - PRESENTATION LEDARSTAB - HUVUDTRÄNAREN HAR ORDET - SPELARTRUPP - JUNIOR- & SENIORFOTBOLL - TRÄNINGAR FRAM TILL

Läs mer

KÄVLINGE HK - RAKA LINJEN

KÄVLINGE HK - RAKA LINJEN KÄVLINGE HK - RAKA LINJEN Antagen av styrelsen januari 2019 BAKGRUND - Tränare agerat med egna lösningar - Beslut som dragit ut på tiden och varit kortsiktiga - Ofta dåligt samarbete mellan lagen MÅL -

Läs mer

VÄLKOMNA! P06 Föräldramöte, 7 Nov Agenda. 1. Välkommen 2. Bildspel

VÄLKOMNA! P06 Föräldramöte, 7 Nov Agenda. 1. Välkommen 2. Bildspel P06 Föräldramöte, 7 Nov 2015 Agenda 1. Välkommen 2. Bildspel 3. Fotbollsåret 2015 - Vad VÄLKOMNA! vi gjort och höjdpunkter. 4. Vad tycker barn - svar och samtal kring enkäten. 5. Inför nästa Fotbollsår

Läs mer

Information ESK Ungdom

Information ESK Ungdom Agenda 23 feb 2015 - Information ESK Ungdom - Sammanfattning 2014 - Målsättning 2015 - Årsplanering - Lagets organisation - Föräldragrupp - Ekonomi - Fotbollen - Policy - Övriga frågor Information ESK

Läs mer

POJKAR -09 AGENDA FÖRÄLDRAMÖTE P 09 11/

POJKAR -09 AGENDA FÖRÄLDRAMÖTE P 09 11/ AGENDA FÖRÄLDRAMÖTE P 09 11/10 2017 Organisation/Presentation Värderingar Summering säsong 2017 Kommande säsong Kommunikation Förväntningar på oss föräldrar Ekonomi Lagkassa 2018 Föräldragrupp Frågestund

Läs mer

Föräldramöte, fotboll pojkar 2006

Föräldramöte, fotboll pojkar 2006 Föräldramöte, fotboll pojkar 2006 2014 09 30 Agenda Inledning (närvarolista, protokoll skrivs inte separat utan tillägg från mötet införs med grön text i denna presentation, specifika notat och beslut

Läs mer

P03 FÖRÄLDRAMÖTE

P03 FÖRÄLDRAMÖTE P03 FÖRÄLDRAMÖTE 2015-09-05 Introduktion Ambition för säsongen Kalender Ekonomi alla är delaktiga i laget Kommentarer, återkoppling & frågor AGENDA Ledare Torbjörn Håkansson, Tomi Ahovalli, Magnus Bystedt,

Läs mer

P-01/02/03. Säsongen 2017

P-01/02/03. Säsongen 2017 Säsongen 2017 P03 Föräldramöte 19 januari 2017 Plats: Modohallens caféteria Närvarande barns föräldrar: André, Albin L, Linus E, Linus O, Linus D, Jakob L, Elliot V, Casper N, Alfred J, Emil F, Albin J,

Läs mer

- Att skapa ett livslångt fotbolls- och idrottsintresse för barn och ungdomar.

- Att skapa ett livslångt fotbolls- och idrottsintresse för barn och ungdomar. VÄRDEFULLT Verksamhet: Syftet med Söderköpings IK s ungdomsverksamhet är: - Att skapa ett livslångt fotbolls- och idrottsintresse för barn och ungdomar. - Att skapa förutsättningar för motion, rörelse

Läs mer

Välkomna till föräldramöte för P 02/03 säsongen

Välkomna till föräldramöte för P 02/03 säsongen Välkomna till föräldramöte för P 02/03 säsongen 2015-2016 Våra regler kring laget Trupp & träning Matcher Annat viktigt Agenda Föräldrarna Ledarna Spelarna Trupp Tränare Ledare Övningar Frånvaro Viktigt

Läs mer

Den Blå tråden. Annebergs IF:s Ungdomssektion

Den Blå tråden. Annebergs IF:s Ungdomssektion 2011 DenBlåtråden AnnebergsIF:sUngdomssektion DenBlåtrådenskallvareenhjälpochvägledningförledare,spelareoch föräldrarihurlageniannebergsif:sungdomssektionspelarfotboll. DenBlåtrådenförAnnebergsIF:sUngdomssektion

Läs mer

Välkommen till Haverdal IF

Välkommen till Haverdal IF Välkommen till Haverdal IF Riktlinjer för ungdomsverksamheten Våra riktlinjer är en del i vår strävan att vara tydliga med vad vi vill från föreningen, men ska också vara ett stöd för dig som ledare, förälder

Läs mer

Bara GIF UNGDOMSPOLICY

Bara GIF UNGDOMSPOLICY Bara GIF UNGDOMSPOLICY Vår ungdomspolicy är ett levande dokument som vi vill att alla Bara GIF:s medlemmar ska ta del av. Vi är en ideell förening och är helt beroende av ideella insatser. Vi ser dokumentet

Läs mer

Föräldramöte - Onsala BK P-07 Säsongen

Föräldramöte - Onsala BK P-07 Säsongen Föräldramöte - Onsala BK P-07 Säsongen 2015 2015-04-29 Agenda Agenda 1. Onsala BK:s värdegrund, ledstjärnor och policys 2. Onsala BK P07:s målsättningar 3. Träningar, matcher och övriga aktiviteter 4.

Läs mer

Riktlinjer för. Slöinge GoiF:s. Ungdoms fotboll. den. Vita tråden

Riktlinjer för. Slöinge GoiF:s. Ungdoms fotboll. den. Vita tråden Riktlinjer för Slöinge GoiF:s Ungdoms fotboll den Vita tråden INLEDNING Slöinge Gymnastik & Idrottsförenings ungdomsfotboll aktiverar pojkar o flickor i regelbunden fotbollsträning. Ungdomarna är uppdelade

Läs mer

Föräldramöte P september 2017

Föräldramöte P september 2017 Föräldramöte P12 20 september 2017 Agenda Barnidrott Föräldrer i LB07 Information och statistik Organisation Serie och cupspel 2017 Ekonomi LB07 modellen Akademi/ Idrottsgrundskola 2018 2018 Övrigt Barn

Läs mer

Verksamhetsplan Träningsgrupp P07-2 År 2015

Verksamhetsplan Träningsgrupp P07-2 År 2015 Verksamhetsplan Träningsgrupp P07-2 År 2015 1. Värdegrund Vi är en förening som är öppen för alla Vi står för alla individers lika värde Vi verkar för öppenhet i vår verksamhet Vi verkar både för gemensam

Läs mer

Information säsong 2015-2016 VIF Innebandy P03

Information säsong 2015-2016 VIF Innebandy P03 Information säsong 2015-2016 VIF Innebandy P03 Agenda Organisation Ledare Föräldragrupp Truppen Seriespel Serier Färggrupper Träning Information från tränarna Cuper Avgifter medlemskap Sekretariat VIF-andan

Läs mer

Välkomna till föräldramöte Östers IF P08

Välkomna till föräldramöte Östers IF P08 Välkomna till föräldramöte Östers IF P08 Dagens agenda Information från ungdomssektionen Ledarorganisation 2015 Laget & föräldrar Föräldrainsatser under året Hemsidan, kalender, mail Träningar, cuper,

Läs mer

Information samt minnesanteckningar från. Föräldramöte P-08 15/2 2017

Information samt minnesanteckningar från. Föräldramöte P-08 15/2 2017 Information samt minnesanteckningar från Föräldramöte P-08 15/2 2017 Agenda 18.00 18:05 - Välkomna - kaffe 18.05 18:45 - Information inför säsongen 18.45 18:55 - Övriga frågor 18.55 - Slut Pojkar -08 Ledarstaben:

Läs mer