Välkomna till föräldramöte för P 02/03 säsongen

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Välkomna till föräldramöte för P 02/03 säsongen"

Transkript

1 Välkomna till föräldramöte för P 02/03 säsongen

2 Våra regler kring laget Trupp & träning Matcher Annat viktigt Agenda Föräldrarna Ledarna Spelarna Trupp Tränare Ledare Övningar Frånvaro Viktigt Uttagning Kallelser Lagsetup Turneringar Spelschema Föräldrarepresentanter Föräldraaktiviteter Avgifter Lagkassa Skyddsglasögon Hemsidan & kommunikation från ledarna Era kontaktuppgifter Övriga frågor

3 Föräldraregler Jag följer gärna med och tittar på träningar & matcher mitt barn sätter stort värde på det. Jag är med och bidrar till att skapa en god stämning vid träning & match. Jag uppehåller mig på läktaren och är lugn låter barnen spela coachar inte! Jag uppmuntrar alla spelare i laget, inte bara mitt eget barn. Jag respekterar ledarens matchning och beslut kring laget. Jag respekterar domare, matchfunktionärer samt motspelare & ledare. Jag uppmuntrar mitt barn att delta jag pressar dom inte. Jag visar intresse genom att fråga om matchen var rolig, spännande, juste eller om dom spelade bra. Jag stödjer föreningen och laget med att ställa upp på aktiviteter som laget tilldelas. Min insats värdesätts. Jag kommer ihåg att det är mitt barn som spelar inte jag själv. Jag vet att jag är välkommen till lagets träningar & matcher men jag håller mig från omklädningsrummet.

4 Ledarregler Vi skall behandla alla ungdomarna lika, agera rättvist och bemöta alla barnen med respekt. Vi skall genom vårt agerande kring laget vara positiva vuxna förebilder. Vi skall hjälpa till att utveckla barnen till goda lagkamrater. Vi skall skapa en bra social gemenskap inom gruppen så att alla känner sig trygga och bekväma. Vi skall använda oss av positiv coaching med mycket beröm men också ge konstruktiv kritik. Vi skall utbilda barnen i FairPlay och agera därefter. Vi skall försöka hjälpa varje barn att utvecklas från sin individuella nivå. Vi skall lära barnen att handskas med såväl framgång som motgång. Vi skall inte hetsa barnen eller sätta upp för höga prestationskrav. Vi skall främja skolarbetet och stötta föräldrarna med att påminna om detta.

5 Lagregler för spelarna Jag skall ha kul när jag spelar & tränar och jag skall bidrar med ett glatt humör till stämningen. Jag tar ansvar för att jag har ordning och reda på mina grejer i omklädningsrum och på arena under match & träning. Jag behandlar alltid andra med respekt, utan undantag, i alla lägen både på och utanför planen. Jag kommer i tid till lagsamlingar & träningar. Jag kommer ihåg att skolan är viktig så läxa går före träning. (Här bestämmer Mamma/Pappa vad som gäller) Jag tänker på vad jag äter och när jag äter så att jag orkar med skola, läxor & träningar. (Ät inte för nära inpå träning & match) Jag ger alltid max utifrån min egen förmåga på träningar & matcher. Jag diskuterar inte andras förmågor eller utrustning utan fokuserar på min egen. Jag tar ansvar för att förmedla mig till tränaren om jag inte kan komma till träning. Jag är fokuserad och uppmärksam på tränaren under träning & match.

6 Truppen Består i nuläget av 22 spelare med följande åldersfördelning 17 st -02or (2 tjejer) & 5 st -03or. Tränare Ledare Richard Hjertén Peter Svahn Jörgen Magnusson Träningstider Tisdagar 16:00 17:30, A-hallen Karlberg (sargbyggande ingår före träning) Fredagar 17:30 19:00, A-hallen Karlberg Vi är på plats ombytta och klara i god tid till träning. Övningar Övningar som körs under träning skall sträva till att förbättra teknik & spelförståelse. Övningarna skall i den mån det är möjligt väljas så att alla kan utvecklas från sin egen nivå. Viss uppdelning kan komma att göras under vissa övningar för att alla skall kunna utvecklas och förbättra sig från sin egen nivå. I år kommer också en del av träningstiden avsättas för skadeförebyggande träning samt för att förbättra kondition & fysik. Som man tränar spelar man gäller. Högt tempo på träning = Högt tempo på match Anmäla frånvaro! Anmälan om frånvaro skall göras innan träning och då i första hand göras av ungdomarna själva och i andra hand av föräldrar till någon av tränarna via SMS. OBS! Viktigt. Det är absolut förbjudet att träna om man är sjuk (feber, halsont eller huvudvärk) eller är skadad. Mobilförbud gäller också i samband med träningar & matcher.

7 Serier - lag Vi deltar med 2 lag i seriespel precis som förra året. Ett i Värmland & ett i BohuslänDal. Matcher = 28 totalt Kallade till matcher. Kallelse till helgens matcher görs efter tisdagens träning dock senast onsdag i samma vecka. Vi kommer i fortsättningen utgå från följande kriterier när vi kallar till matcher. att man kontinuerligt deltar på träning. att man meddelar sig till någon av tränarna vid frånvaro. att man (föräldrarna) deltar aktivt i de aktiviteter som laget skall utföra och som föräldrarna tilldelats. att man betalt tränings & spelaravgift. att man följer de lagregler som gäller. Lagens setup Vi tar inte ut bästa lag vid något tillfälle under säsongen utan försöker fördela så jämt lag som möjligt utifrån motstånd. Vi kommer heller inte coacha för att vinna utan rullar på alla som kallats till respektive match. Till varje match kommer vi i utgångsläget kalla 14 spelare (9 forwards, 4 backar & 1 målvakt). Bortamatcher Vi kommer inte fördela ett körschema. Samåkning löses från gång till gång utifrån vilka som kallats till match. Utgå från att ni får köra till någon bortamatcher under säsongen. Åker man med någon annan betalar man 50:-/spelare per match för kortare resa & 100:- för längre resa. (Lång resa = 20mil T&R) Före och efter matcher. Respektera samlingstider och var i tid före matcher. Vi duschar och byter alltid om på plats efter matcher. Vi har alltid lagsamling i omklädningsrummet efter match. Om någon har bråttom iväg efter match skall detta meddelas tränare senast i samband med samling före match!

8 VAL Föräldrarepresentanter Laget skall utse 2 lagföräldrar. Ansvaret att fördela alla föräldraaktiviteter (utom sek) och vara kontaktpersoner mot styrelsen för dessa aktiviteter. Ansvarar för växelkassan till kiosken. Under föregående säsong hade vi inga dedikerad lagföräldrar utan uppgifter delades. Förslag: Maria Kutscher (Emil E:s mamma) & AnnSophie Röstberg (Felix mamma) Nyval. Beslutspunkt Sekretariatansvarig Ansvaret är att fördela och stötta sekretariatpersonalen för samtliga hemmamatcher. Förslag: Peter Putte Johansson (Albins pappa) Omval. Beslutspunkt Ansvarig lagkassan Ansvarig för att administrera lagkassan och vara kontaktpersoner mot styrelsen för denna aktivitet. Förslag: Lena Kullander (Martins mamma) Omval. Beslutspunkt

9 Medverkan turneringar Diskussions 6 beslutspunkt DM anmälda i P02 klassen Delta i en cup - slutet av säsongen. Förslagsvis Varbergsspelen 8-10/4-16 eller Mölndalscupen 22-24/4-16. Budget turnering Warbergsspelen: 2195:- anmälningsavgift (Betalas av klubben) ca: 950:-/spelare = skolpaket ( :-/spelare för hotellpaket) Mölndalscupen: 1990:- anmälningsavgift (Betalas av klubben) ca: 800:-/spelare = skolpaket (+300:-/spelare för hotellpaket) Med lite aktiviteter kring turneringen men utan att ta höjd för fickpeng & transportkostnad får man räkna med minst 1.000:-/spelare Lagkassa Lagkassan uppgår idag till 6.753,64:- (inkl 750:- från ljusfesten). Vi får samla på oss upp till maximalt :- och får/skall användas till turneringar eller andra lagaktiviteter. Lagkassan skall hanteras/administreras av lagen själva men redovisas till Styrelsen vid behov! Bidrag från klubben 500:- per lag i trivselpeng/år. Max 3.500:- till anmälningsavgift av valfri cup. Gäller bara anmälningsavgiften. Alla andra kostnader får laget stå för själva. Aktiviteter för att dra in pengar till lagkassan Diskussions 6 beslutspunkt Tända ljus till ljusfesten. Klart Diverse försäljning under året (Kakor eller liknande)? Målpeng?? Kontrakt med anhöriga eller andra privata sponsorer. Förslagsvis 1-3 kr/mål under seriespel. (211 mål förra året) Här få ni i föräldragruppen själva, ihop med lagföräldrarna avgöra vad som skall göras för att dra in pengar till lagkassan.

10 Föräldraaktiviteter under säsongen (som nu är kända). Föreningsaktiviteter (Vissa intäkter tillfaller lagkassan) Kiosken hela dagen i samband med klassinnebandyn söndag 4/10 (mellanstadiet) Hela dagen! Försäljning av NewBody 1-2 gånger under säsongen. Bingolotter till uppesittarkvällen vid jul (2 lotter per spelare). Städning av Åmåls torg/centrum 1-2 helger under perioden Maj-Sept. Lagaktiviteter Kiosk samt sekretariat på samtliga hemmamatcher. 2 kiosk + 2 sekretariat (Räkna med att ni måste hjälpa till på minst 3 hemmamatcher). Köra till bortamatcher ett antal gånger under säsongen. Eventuella aktiviteter i samband med turneringar. Diverse försäljning för att finansiera cupdeltagande Informationsflöde till spelare & föräldrar. All information gällande lagets aktiviteter förmedlas via nyheter (mail) & SMS från oss ledare. Innefattar också kallelser till matcher etc. Det är därför av yttersta vikt att vi har kontaktuppgifter till både tjejerna & minst en förälder, helst båda. Mobilnummer & mailadress.

11 Avgifter säsongen Medlemsavgifter Enskild 200:- / Familj 500:- Träningsavgift 400:- upp till 12 år (03) Träningsavgift 800:- från 13 år och äldre (02) Läs mer på ÅIBKs hemsida om syskonrabatter & familjemedlemsskap. Kontroll att betalning gjorts kommer göras under inledningen på säsongen. Hemsida Här finns all information gällande lagen och aktiviteter. Ta för vana att kolla lite då och då. Skyddsglasögon = Obligatoriskt på både träning och match och nolltolerans gäller. Personlig utrustning Klubba, skor, skyddsglasögon etc. Vid inköp på Intersport Åmål gäller ÅIBK-rabatt. Meddela detta när inköp görs så får ni rabatten. Klubbkläder? Ingen provningsdag bestämd eller informerad från styrelsen. Troligen beställer man direkt via Intersport Åmål. Träningströja Håller på med att ta fram förslag. Finns någon som vill vara med och sponsra? Man får isf stå för eget tryck samt en del av tröjkostnad. Tröjan i sig kostar ca: 100:-/st

12 Tack för visat intresse

Välkomna till föräldramöte för F 01/02 säsongen

Välkomna till föräldramöte för F 01/02 säsongen Välkomna till föräldramöte för F 01/02 säsongen 2015-2016 Inledning Våra regler kring laget Trupp & träning Matcher Annat viktigt Agenda Hur ser jag på laget så här långt Föräldrarna Ledarna Spelarna Trupp

Läs mer

Välkomna till föräldramöte för P02-03 säsongen

Välkomna till föräldramöte för P02-03 säsongen Välkomna till föräldramöte för P02-03 säsongen 2016-2017 2016-09-19 Agenda Trupp & träning Matcher Annat viktigt Våra regler kring laget Trupp Tränare Ledare Övningar Frånvaro Viktigt Uttagning Kallelser

Läs mer

Välkomna till föräldramöte för P02-03 säsongen

Välkomna till föräldramöte för P02-03 säsongen Välkomna till föräldramöte för P02-03 säsongen 2014-2015 2014-09-24 Agenda Våra regler kring laget Trupp & träning Matcher Annat viktigt Föräldrarna Ledarna Spelarna (kontrakt) Trupp Tränare Ledare Övningar

Läs mer

Välkomna till föräldramöte för F01-02 säsongen

Välkomna till föräldramöte för F01-02 säsongen Välkomna till föräldramöte för F01-02 säsongen 2016-2017 2016-10-03 Agenda Trupp & träning Matcher Annat viktigt Våra regler kring laget Trupp Tränare Ledare Övningar Frånvaro Viktigt Uttagning Kallelser

Läs mer

Föräldramöte HCDALEN Team 08 U /2018 Lördag 16/ Klocka: 09:30

Föräldramöte HCDALEN Team 08 U /2018 Lördag 16/ Klocka: 09:30 Föräldramöte HCDALEN Team 08 U10 2017/2018 Lördag 16/9 2017 Klocka: 09:30 2017-09-25 1 Agenda Information om ledarstab Avgifter Hemmavinsten / 1966klubben Föräldragrupp Träningar Cuper Information om kiosk

Läs mer

Här nedan följer en del info och datum som är viktig för både spelare och förälder.

Här nedan följer en del info och datum som är viktig för både spelare och förälder. Sundbybergs IK Fotboll P98 Information till spelar och föräldrar inför säsongen 2012. Hej Spelare och Förälder! Dags för en ny härlig fotbollsäsong med förhoppningsvis goda resultat och glada miner. Ni

Läs mer

Föräldramöte 9/2 Pojkar 08

Föräldramöte 9/2 Pojkar 08 Föräldramöte 9/2 Pojkar 08 Ledare/ Tränare Spelare Föräldrar Träning Match Lagsponsring Försäkring Övrigt Agenda LEDARE OCH TRÄNARE Planera träningen, alla tränare tagit del av det innan träningen börjar

Läs mer

FÖRÄLDRAMÖTE PRESENTED/PREPARED BY: FREDRIK FIHN LINDA HELGESSON ANDERS NÄS ANNA JOHANSSON MIKAEL BERGEBY

FÖRÄLDRAMÖTE PRESENTED/PREPARED BY: FREDRIK FIHN LINDA HELGESSON ANDERS NÄS ANNA JOHANSSON MIKAEL BERGEBY 1 FÖRÄLDRAMÖTE 2016-04-12 PRESENTED/PREPARED BY: FREDRIK FIHN LINDA HELGESSON ANDERS NÄS ANNA JOHANSSON MIKAEL BERGEBY AGENDA SERIESPEL/LAGINDELNING VAD F-06 FOKUSERAR PÅ 2016 FÖRÄLDRARS ROLL PÅ KANTEN

Läs mer

HK Aranäs 2017/2018. Flickor -05 Onsala

HK Aranäs 2017/2018. Flickor -05 Onsala HK Aranäs 2017/2018 Flickor -05 Onsala Föräldragrupp Ansvar Namn F-grupp Micaela Pilo Föräldragrupp F-grupp Sanna Olausson Ansvarig Anna verdin Ledare Ansvar Namn Lagansvarig Per Lindmark Tränare Anders

Läs mer

Vara spelare i Åkarps IF

Vara spelare i Åkarps IF Vara spelare i Åkarps IF Som spelare i Åkarps IF skall man ha följande Man skall ha kul när man tränar Man skall leka, röra sig, dribbla, utmana, göra mål, jubla etc. Man skall tänka på Att vara koncentrerad

Läs mer

Föräldramöte IFK Kungälv P12

Föräldramöte IFK Kungälv P12 Föräldramöte IFK Kungälv P12 Agenda 1. Presentation av trupp och ledare 2. Träningar försäsong 3. P12 och P14 - samarbete 4. Seriespel 5. Cuper 6. Våra åtaganden mot klubben 7. Ekonomi 8. laget.se 9. Föräldrar

Läs mer

Lag Vi har i år två st lag i 9-manna serier plus att vi kommer låna ut spelare varje helg till P04 som spelar 11-manna.

Lag Vi har i år två st lag i 9-manna serier plus att vi kommer låna ut spelare varje helg till P04 som spelar 11-manna. Föräldramöte 180426 Organisationen för P-05 Ca 32 spelare och 6 ledare Lagansvarig: Micke Träningsansvarig: Johan/Sreten Materialansvarig: - Hemsidan/Administration: Carola, Johan och Micke Cup ansvarig:

Läs mer

Föräldramöte. IFK Fjärås F

Föräldramöte. IFK Fjärås F Föräldramöte IFK Fjärås F06 2014-04-08 www.laget.se/ifkfjarasf06 1 Vårt goa gäng www.laget.se/ifkfjarasf06 2 Agenda Presentation av ledare och faddrar Ledarnas målsättning IFK Fjärås riktlinjer - Social

Läs mer

ÅKIBS kick off 2017/2018 P08 Informationsmöte

ÅKIBS kick off 2017/2018 P08 Informationsmöte ÅKIBS kick off 2017/2018 P08 Informationsmöte Agenda Klubbpolicy Utvecklingsplan Träningstider och upplägg Poolspel Roller till laget Medlemsavgifter Match och träningskläder Övrigt Klubbpolicy det som

Läs mer

FÖRÄLDRAMÖTE F-05 2014-04-02 AGENDA

FÖRÄLDRAMÖTE F-05 2014-04-02 AGENDA FÖRÄLDRAMÖTE F-05 2014-04-02 AGENDA Välkomna Roller Ledarnas filosofi Mål F05 Regler & ramverk F05 Träning Match 2014 matcher och övriga datum Lagföräldrar Claes & Jens Övrigt VÄLKOMNA INFORMATION VIA

Läs mer

FÖRÄLDER TILL BARN I ÖJERSJÖ IF MER ÄN BARA FOTBOLL. sida 1

FÖRÄLDER TILL BARN I ÖJERSJÖ IF MER ÄN BARA FOTBOLL. sida 1 FÖRÄLDER TILL BARN I ÖJERSJÖ IF MER ÄN BARA FOTBOLL sida 1 Vad innebär det att vara förälder till barn i Öjersjö IF? Först vill vi säga att vi är väldigt glada över att ni har valt att ge oss förtroendet

Läs mer

Solängen P04. Föräldramöte Jan 2017

Solängen P04. Föräldramöte Jan 2017 Solängen P04 Föräldramöte Jan 2017 Agenda: Solängen p04 Allmänt om laget Info från styrelsen Träningar Seriespel Cuper Föräldragrupp Klubbkassa Kommunikation Cuper 2017 Övrigt Solängen P04 2016 Spelare,

Läs mer

26 spelare (4 nya) 36 träningar 36 seriematcher Trekanten cup 8 matcher.

26 spelare (4 nya) 36 träningar 36 seriematcher Trekanten cup 8 matcher. 26 spelare (4 nya) 36 träningar 36 seriematcher Trekanten cup 8 matcher. Bra gemenskap/alla får vara med Bra tränare, förklarar bra Kul med många matcher Peppar varandra Flamsigt på träningarna ibland

Läs mer

Välkomna till föräldramöte Östers IF P08

Välkomna till föräldramöte Östers IF P08 Välkomna till föräldramöte Östers IF P08 Dagens agenda Information från ungdomssektionen Ledarorganisation 2015 Laget & föräldrar Föräldrainsatser under året Hemsidan, kalender, mail Träningar, cuper,

Läs mer

Skiljebo SK F10 Föräldramöte 21 feb - 17

Skiljebo SK F10 Föräldramöte 21 feb - 17 Skiljebo SK F10 Föräldramöte 21 feb - 17 AGENDA Att vara en del av Skiljebo SK Skiljebo Vill Året som gick Fokus 2017 Text i kursivt rött är kommentarer och beslut från mötet. Planering 2017 Organisation

Läs mer

LAGHANDBOK. Västerås SK Ungdom. Välkommen som lagledare till Västerås SK ungdom

LAGHANDBOK. Västerås SK Ungdom. Välkommen som lagledare till Västerås SK ungdom LAGHANDBOK LAGHANDBOK Västerås SK Ungdom Välkommen som lagledare till Västerås SK ungdom Lagledaren i respektive lag är en av de viktigaste resurserna vår förening har. Denna handbok har tagits fram för

Läs mer

FÖRÄLDER TILL BARN I ÖJERSJÖ IF MER ÄN BARA FOTBOLL. sida 1

FÖRÄLDER TILL BARN I ÖJERSJÖ IF MER ÄN BARA FOTBOLL. sida 1 FÖRÄLDER TILL BARN I ÖJERSJÖ IF MER ÄN BARA FOTBOLL sida 1 Vad innebär det att vara förälder till barn i Öjersjö IF? Först vill vi säga att vi är väldigt glada över att ni har valt att ge oss förtroendet

Läs mer

Föräldramöte FCH P02 2014-09-12

Föräldramöte FCH P02 2014-09-12 Föräldramöte FCH P02 2014-09-12 Anmälda att närvara (föräldrar till barn): Simon Persson Adam Hjersing William Meredith Lucas Vahtera Benjamin Guberina Carl Jörnell David Berg David Perntoft Filip Nilsson

Läs mer

IFK Eskilstuna P04. Föräldramöte Tisdag 24/3-2015

IFK Eskilstuna P04. Föräldramöte Tisdag 24/3-2015 IFK Eskilstuna P04 Föräldramöte Tisdag 24/3-2015 Innehåll föräldramöte 1. Truppen 2. Träningar 3. Träningsmatcher/cuper/turneringar 4. Seriespel 5. Agerande på matcher 6. Föräldraengagemang 7. Ekonomi

Läs mer

Att starta ett lag i föreningen

Att starta ett lag i föreningen Att starta ett lag i föreningen Att starta ett lag Grattis, det är dags att starta ett nytt lag! I din hand håller du nu ett kompendium som ska vara ett stöd för er som ska starta upp ett nytt lag. Även

Läs mer

Säsongen är igång. Eventuellt i augusti: Skara Sommarland Cup eller Oddebollen (5-7/8)? 2012 Barcelona?

Säsongen är igång. Eventuellt i augusti: Skara Sommarland Cup eller Oddebollen (5-7/8)? 2012 Barcelona? Välkomna! Säsongen är igång. Matcher & Cuper Snickarcupen Valingecup (Placering 2a respektive 4a) Ulricehamns ungdomscup 20/3 Seriespel, F 13-14 Div.1 DM Gothia Cup Eventuellt i augusti: Skara Sommarland

Läs mer

Info. Tränare/lagledare. Laget.se huvudkanal för anmälningar och information

Info. Tränare/lagledare. Laget.se huvudkanal för anmälningar och information F0506-2016 Info Tränare/lagledare Anders Ihs Jessica Erixon Sture Lomakka Anders Lindqvist Jonas Jonasson Laget.se huvudkanal för anmälningar och information Notiser via email och SMS Facebook-grupp endast

Läs mer

Bele Barkarby Innebandy P02. Innebandyåret 2013/2014

Bele Barkarby Innebandy P02. Innebandyåret 2013/2014 Bele Barkarby Innebandy P02 Innebandyåret 2013/2014 Agenda Presentation av ledare och föräldrar Syfte Mål och fokusområden Säsongsplaner 13/14 Riktlinjer vid träning och match Laget.se Lagkassa / sponsring

Läs mer

Föräldramöte IKKP04

Föräldramöte IKKP04 2012-02-19 Föräldramöte IKKP04 Presentation ledare, rollfördelning Klubbens Policy Hur ser träningsupplägget ut. Tider/dagar m.m. Veckans lirare, ansvarstagande av spelarna Seriespel, matchuttagning, spelsystem

Läs mer

Värmdö IF Innebandy F-07. Säsongen 2017/2018

Värmdö IF Innebandy F-07. Säsongen 2017/2018 Värmdö IF Innebandy F-07 Säsongen 2017/2018 Innebandyn vill - Innebandyförbundet Riktlinjer INNEBANDY FÖR BARN Skapar ett livslångt intresse för idrott och innebandy. Ger alla som vill möjlighet att delta.

Läs mer

Åre SLK Fotboll. Klubben för ALLA! Klubbpolicy

Åre SLK Fotboll. Klubben för ALLA! Klubbpolicy Åre SLK Fotboll Klubben för ALLA! Klubbpolicy Fotboll Att spela fotboll innebär att du är med i världens största idrott. Fotboll spelas över hela världen och själva bollen är kanske världens populäraste

Läs mer

Föräldramöte KIF P

Föräldramöte KIF P Föräldramöte KIF P06 2016-09-15 Agenda Aktiva Idrottsföräldrar Åke Eliasson Presentation av ledare Summering 2016 hittills och framöver Spelfilosofi Övrig information Gothia Cup 2017 Övriga frågor? Presentation

Läs mer

Välkomna till Säsongen 2019 PITEÅ IF POJKAR 2005

Välkomna till Säsongen 2019 PITEÅ IF POJKAR 2005 Välkomna till Säsongen 2019 PITEÅ IF POJKAR 2005 Föräldramöte 11 feb - Dagordning Organisation Tränare, Föräldragrupp, ansvarspersoner Träningar Start v13 Serie, cuper Antal lag, avgifter Målsättning Ordningsregler

Läs mer

Föräldramöte Nu blir vi ett ungdomslag det innebär många förändringar - Alla måste hjälpa till

Föräldramöte Nu blir vi ett ungdomslag det innebär många förändringar - Alla måste hjälpa till Föräldramöte 2017 Agenda: Utbildning med Friends Organisation Lagförråd utrustning i hallen Poolspel Träningarna Regler MyClub.se Avgifter Övrigt Utrustning Föräldrar foldern Föräldramöte 2017 Nu blir

Läs mer

Mailadressen: siff9798@hotmail.com fortsätter fungera som anmälningsmail (cuper, läger mm).

Mailadressen: siff9798@hotmail.com fortsätter fungera som anmälningsmail (cuper, läger mm). FÖRÄLDRAMÖTE F97/98 2010-04-20 Ledarstaben Truppen Träningar Träningsläger Seriespel DM Cup Ekonomi Medlemsavgift Deltagaravgift Lagkassa Föräldrauppgifter Intersport kläder mm Kost Lagpolicy Föräldrapolicy

Läs mer

Föräldramöte IK Brage P05 (P12)

Föräldramöte IK Brage P05 (P12) Ledare: Föräldramöte Magnus Landström, Pär Johansson, Dennis Schelin, Jonas Friberg och Jimmy Rajala Lagföräldrar: Caroline Löhf, Ola Ericsson och Lisa Hedberg (support) IK Brage P05 Avgifter: Medlemsavgift

Läs mer

POLICY. Riktlinjer och principer för ungdomsledare och spelare i Vetlanda innebandyförening

POLICY. Riktlinjer och principer för ungdomsledare och spelare i Vetlanda innebandyförening POLICY Riktlinjer och principer för ungdomsledare och spelare i Vetlanda innebandyförening 2013-2014 Kontakter Det här är en ledare i VIB Är medlem i VIB Ska alltid tänka på att det är Vetlanda IB som

Läs mer

Styrelsen informerar Övergripande information Matcher/Tävlingar Träning Inköp av kläder Åtaganden - marknad, bingo, kiosk etc.

Styrelsen informerar Övergripande information Matcher/Tävlingar Träning Inköp av kläder Åtaganden - marknad, bingo, kiosk etc. Säsongen 2016 Styrelsen informerar Övergripande information Matcher/Tävlingar Träning Inköp av kläder Åtaganden - marknad, bingo, kiosk etc. Ekonomi Styrelsen informerar Övergripande Resonemang Alla i

Läs mer

Skiljebo SK. Föräldramöte pojkar födda Tisdag 28 april 2017

Skiljebo SK. Föräldramöte pojkar födda Tisdag 28 april 2017 Skiljebo SK Föräldramöte pojkar födda 2010 Tisdag 28 april 2017 DAGORDNING Ledare, spelare och hemsidan laget.se Året som gått Vad ska vi göra 2017? Lagets arbetsuppgifter 2017 Att vara en del av Skiljebo

Läs mer

Bara GIF UNGDOMSPOLICY

Bara GIF UNGDOMSPOLICY Bara GIF UNGDOMSPOLICY Vår ungdomspolicy är ett levande dokument som vi vill att alla Bara GIF:s medlemmar ska ta del av. Vi är en ideell förening och är helt beroende av ideella insatser. Vi ser dokumentet

Läs mer

ÖCKERÖ IBK. 9 september 2015 VÄLKOMNA TILL EN NY SÄSONG!!!

ÖCKERÖ IBK. 9 september 2015 VÄLKOMNA TILL EN NY SÄSONG!!! ÖCKERÖ IBK 9 september 2015 VÄLKOMNA TILL EN NY SÄSONG!!! 1 FÖRENINGSINFORMATION Klubbens värdegrund & vision Värdegrund glädje och kunskap delaktighet, engagemang och gemenskap Vision en av Öckerö kommuns

Läs mer

Fjugesta IF:s policy för ungdomsfotboll V 5

Fjugesta IF:s policy för ungdomsfotboll V 5 Barn och ungdomspolicy Fjugesta IF:s policy för ungdomsfotboll V 5 Målsättning och riktlinjer för Fjugesta IF:s ungdomsfotboll Vi strävar efter Att skapa god kamratskap skall ske genom gemensamma aktiviteter

Läs mer

Fotbollsplan 2015 Skogås-Trångsunds FF F03 Föräldramöte

Fotbollsplan 2015 Skogås-Trångsunds FF F03 Föräldramöte Fotbollsplan 2015 Skogås-Trångsunds FF F03 Föräldramöte 2015-03-03 1 LAGET 23 tjejer 6 Tränare, en lagledare, en kassör/materialare 2st 9-mannalag 2015 (Svår och Lätt serie) MÅLSÄTTNING Vi ska ha kul tillsammans

Läs mer

Att vara spelare och förälder i Stuvsta IF så många fotbollsspelare som möjligt så länge som möjligt

Att vara spelare och förälder i Stuvsta IF så många fotbollsspelare som möjligt så länge som möjligt Att vara spelare och förälder i Stuvsta IF så många fotbollsspelare som möjligt så länge som möjligt 1 Innehållsförteckning 1. INLEDNING... 3 REVISIONSHISTORIK... 3 SYFTE OCH MÅLGRUPP... 3 DOKUMENTANSVARIG,

Läs mer

Välkomna till ledarträff i Växjö IBK Utveckling

Välkomna till ledarträff i Växjö IBK Utveckling Välkomna till ledarträff i Växjö IBK Utveckling Aktiviteter/arrangemang Städning på stan, hur fungerar det? Utdrag ur belastningsregistret, hur ligger vi till!? SSL herr matcharrangemang, hur fungerar

Läs mer

Laget. 31 st tjejer 5 st ledare

Laget. 31 st tjejer 5 st ledare Agenda Om laget Skiljebo vill Lagföräldrar Vaktmästeri SvFF spelarutbildningsplan - > träningarna Poolspel Aroscupen Laget.se Träningskläder Ekonomi Start i höst Laget 31 st tjejer 5 st ledare Ledare Tränare

Läs mer

Välkomna Föräldrar P

Välkomna Föräldrar P Välkomna Föräldrar P12 2018-10-20 Föräldramöte P12 2018-10-20 Agenda 1. Välkommen 2. Klubbens utveckling planerna Lagkassa /Sponsring /pengar till klubben 3. Att vara förälder i Näsets SK 4. Träningsupplägg

Läs mer

Föräldramöte FCH P

Föräldramöte FCH P Föräldramöte FCH P02 2016-10-01 Agenda Roller Träningstider och träningsregler (lagets regler) Truppen Matchspel och laguttagningar, medlemsavgift Individuell träning SportAdmin och kallelser Hemmaarrangemang

Läs mer

IFK Eskilstuna P04. Föräldramöte

IFK Eskilstuna P04. Föräldramöte IFK Eskilstuna P04 Föräldramöte 2016-02-07 Innehåll föräldramöte 1. Truppen 2. Träningar 3. Träningsmatcher/cuper/turneringar 4. Seriespel 5. Agerande på matcher 6. Information från föräldragruppen 7.

Läs mer

P-01/02/03. Säsongen 2017

P-01/02/03. Säsongen 2017 Säsongen 2017 P03 Föräldramöte 19 januari 2017 Plats: Modohallens caféteria Närvarande barns föräldrar: André, Albin L, Linus E, Linus O, Linus D, Jakob L, Elliot V, Casper N, Alfred J, Emil F, Albin J,

Läs mer

Föräldramöte P08:

Föräldramöte P08: Föräldramöte P08:10 2017-03-28 Agenda: Introduktion och presentation närvarande Träningsinformation Information om Sankt Erikscupen Övriga cuper Cafeteriabemanning 25-27 augusti Lagkassan Lagaktiviteter

Läs mer

FÖRÄLDRAMÖTE VIKF05. Mötets agenda februari 2016

FÖRÄLDRAMÖTE VIKF05. Mötets agenda februari 2016 FÖRÄLDRAMÖTE VIKF05 24 februari 2016 Mötets agenda Tränargruppen Träning och matcher Administration och kommunikation Ekonomi och sponsring Klädbeställning Trivselaktiviteter 1 VIK:s vision Så många som

Läs mer

Välkomna till P-02 föräldramöte 10 februari

Välkomna till P-02 föräldramöte 10 februari Välkomna till P-02 föräldramöte 10 februari Agenda 1. Gula tråden 2. Alkohol och drog policy IF Lödde 3. Antal lag och spelidé 4. Förälder vid matcher 5. Utvecklingssamtalen 6. HIF samarbetet 7. Cuper

Läs mer

Verksamhetsplan säsongen 2017

Verksamhetsplan säsongen 2017 Roslagsbro IF U15 Verksamhetsplan säsongen 2017 1. Inledning Detta dokument är en förklaring som gäller för samtliga spelare, tränare och föräldrar involverade i Roslagsbro IF U15 Syftet med dokumentet

Läs mer

Välkommen som förälder i IFK Eskilstuna!

Välkommen som förälder i IFK Eskilstuna! Välkommen som förälder i IFK Eskilstuna! IFK Eskilstuna allmänt: År 1897 bildades IFK Eskilstuna, eller egentligen IFK VII, Sjunde kretsen av Idrottsföreningen Kamraterna. IFK Eskilstuna är en ideell förening

Läs mer

Välkomna till föräldramöte

Välkomna till föräldramöte Välkomna till föräldramöte HOVSLÄTTS IK P08 - INNEBANDY Agenda Presentation Förväntningar och mål 9-12 år Lära sig träna Ledarfilosofi Mobbning och kränkningar Seriespel Föräldraengagemang och organisation

Läs mer

Välkommen till Sandarna BK!

Välkommen till Sandarna BK! Välkommen till Sandarna BK! Sandarna skall vara en betydande och viktig aktör i Majorna, både idrottsligt och socialt (föreningens vision, antagen 2015) 1 Innehåll Om oss... 3 Gemensamt ansvar... 4 Föräldrapolicy...

Läs mer

Verksamhet i Pålsboda IBF ska utformas så att den blir tillgänglig för alla och att den organiseras enligt demokratiska former.

Verksamhet i Pålsboda IBF ska utformas så att den blir tillgänglig för alla och att den organiseras enligt demokratiska former. Verksamhetsidé Vi vill vara en gedigen, trygg och välskött förening med verksamhet i framkant och med öppenhet för nya utmaningar Verksamhet i Pålsboda IBF ska utformas så att den blir tillgänglig för

Läs mer

P04 - TRÅDEN. Överenskommelser och rutiner för alla spelare och föräldrar inom Näsets SK P04

P04 - TRÅDEN. Överenskommelser och rutiner för alla spelare och föräldrar inom Näsets SK P04 Överenskommelse Det är en ära att få vara med i Näsets SK P04. Att vara spelare i Näsets SK innebär att man representerar klubben och skall föregå med gott exempel i alla avseenden. Som spelare är man

Läs mer

VINRÖDA TRÅDEN. Överenskommelser och rutiner för alla spelare och föräldrar inom Näsets SK P04

VINRÖDA TRÅDEN. Överenskommelser och rutiner för alla spelare och föräldrar inom Näsets SK P04 Överenskommelse Det är en ära att få vara med i Näsets SK P04. Att vara spelare i Näsets SK ungdomsfotboll innebär att man representerar klubben och skall föregå med gott exempel i alla avseenden. Som

Läs mer

Flickor 00/99/98/97. Roslagens hopp!

Flickor 00/99/98/97. Roslagens hopp! Flickor 00/99/98/97 Roslagens hopp! Om laget Ledare Laget består i dagsläget av 38 tjejer fördelat på följande åldersgrupper F00,99,98,97. Vi är en gemensam spelartrupp men kommer att anmäla 2 lag i seriespelet

Läs mer

Katrineholms Innebandy

Katrineholms Innebandy Katrineholms Innebandy MÅL Katrineholms Innebandy ska vara ett attraktivt idrottsalternativ för spelare, föräldrar och ledare där laggemenskapen sätts i centrum samtidigt som individen tillåts att utvecklas

Läs mer

Föräldramöte Bromsten IK P

Föräldramöte Bromsten IK P Föräldramöte Bromsten IK P08 2018-02-21 Nya laget Klädsel BIK lånar ut matchtröjor till spelarna. Till matcher i S:t Eriks cupen bör alla spelare ha rätt shorts och strumpor. Hemmaställ består av svarta

Läs mer

Ulricehamns IFK P-04

Ulricehamns IFK P-04 Ulricehamns IFK P-04 Föräldramöte 2015-04-14 Lars, Zoran, Barbro, Wendy, Linda och Mimmi Ulricehamns IFK P-04 UIFK Ungdomskommitten 4U & Calle Vredin Föräldraengagemang/ Bemanning Fotbollssäsong Träningstider

Läs mer

P06 Föräldramöte

P06 Föräldramöte P06 Föräldramöte 2016-03-31 Agenda! Ledare/Spelare! Aktiviteter! Träningar! Matcher / cuper! Utrustning! Kommunikation! Åtaganden! Ansvar, spelare-ledare-föräldrar! Övrigt! Frågor Ledare/Spelare! Mattias

Läs mer

Föräldramöte 2017/2018. SSK Innebandy Mix08

Föräldramöte 2017/2018. SSK Innebandy Mix08 Föräldramöte 2017/2018 SSK Innebandy Mix08 Alexander Agerström tränare Anders Nordin tränare Ingela Ahlbäck tränare Niklas Larsson tränare Stefan Juntti lagledare kassör Samuel Sjöberg fikaansvarig - lotteriansvarig

Läs mer

Policysamling 2012-02-28 1 POLICY FÖR UNGDOMSVERKSAMHETEN... 2 2 POLICY FÖR REPRESENTATIONSLAGEN... 2 3 EKONOMISK POLICY... 3 4 FÖRÄLDRA POLICY...

Policysamling 2012-02-28 1 POLICY FÖR UNGDOMSVERKSAMHETEN... 2 2 POLICY FÖR REPRESENTATIONSLAGEN... 2 3 EKONOMISK POLICY... 3 4 FÖRÄLDRA POLICY... Policysamling 2012-02-28 Innehåll 1 POLICY FÖR UNGDOMSVERKSAMHETEN.... 2 2 POLICY FÖR REPRESENTATIONSLAGEN... 2 3 EKONOMISK POLICY... 3 4 FÖRÄLDRA POLICY... 3 5 UPPFÖRANDE POLICY... 3 5.1 Spelare och ledare...

Läs mer

FÖRÄLDRAMÖTE F AGENDA

FÖRÄLDRAMÖTE F AGENDA FÖRÄLDRAMÖTE F-05 2016-02-13 AGENDA 1. Välkomna 2. 2016 i korta drag 3. Spelarsamtal 4. Seriespel 5. Cupspel 6. Träning 7. Eskils råd 8. Lagföräldrar 9. Övrigt VÄLKOMNA ALL INFORMATION VIA HEMSIDAN OCH

Läs mer

Föräldramöte F Program

Föräldramöte F Program Föräldramöte F05 2018-02-21 Program Hertzöga BK Barn- och ungdomspolicy Handlingsplan mot mobbning Spelarutbildningsplan Förra säsongen Säsongen 2018 Träning- och matchrutiner (DM) Laginformation Lagföräldrar

Läs mer

Information inför säsongen

Information inför säsongen Information inför säsongen 2015-2016 Internationell basketcup 2017 På ett styrelsemöte nyligen klubbades det igenom att Onsala Pirates ska försöka åka på en internationell basketcup våren/sommaren 2017

Läs mer

VÄLKOMMEN SOM SPELARE OCH FÖRÄLDER I TRANEMO IF FOTBOLL!

VÄLKOMMEN SOM SPELARE OCH FÖRÄLDER I TRANEMO IF FOTBOLL! VÄLKOMMEN SOM SPELARE OCH FÖRÄLDER I TRANEMO IF FOTBOLL! Vi är en ideell förening i Tranemo, med målet att ge barn och ungdomar en aktiv och meningsfull fritidsverksamhet. Alla är välkomna hos oss. BETALA

Läs mer

HUDDINGE IK INNEBANDY F94. Säsongen 2009/10. www.laget.se/huddingeikf94 1 (7)

HUDDINGE IK INNEBANDY F94. Säsongen 2009/10. www.laget.se/huddingeikf94 1 (7) HUDDINGE IK INNEBANDY F94 Säsongen 2009/10 www.laget.se/huddingeikf94 1 (7) Målsättning Vår målsättning är att ALLA som är med skall vara skadefria och ha så roligt som möjligt, trivas, vilja fortsätta

Läs mer

Växjö Lakers utbildningsplan för ungdomsverksamhet. Växjö Lakers utbildningsplan för ungdomsverksamhet utgåva

Växjö Lakers utbildningsplan för ungdomsverksamhet. Växjö Lakers utbildningsplan för ungdomsverksamhet utgåva Växjö Lakers utbildningsplan för ungdomsverksamhet Huvudmål Fostra och utveckla ungdomarna ishockeymässigt och socialt. Ungdomarna skall utbildas så att de är representativa föredömen för Växjö Lakers.

Läs mer

DINGTUNA GIF P-03 Agenda:

DINGTUNA GIF P-03 Agenda: Agenda: Laget idag Träningar under året Utvecklingssamtal januari 2016 Seriespel 2016 Cuper 2016 Gothia Cup 2016 Ekonomi Sponsring Laguttagningar 2016 Planering 2017 Dingtuna Cup 2016 Information från

Läs mer

Vår organisation Tränarna har ordet Arrangemangsgruppen har ordet Ekonomi Nya grupper Policy U9 Säsongen 2019/2020 Regler kring och på isen

Vår organisation Tränarna har ordet Arrangemangsgruppen har ordet Ekonomi Nya grupper Policy U9 Säsongen 2019/2020 Regler kring och på isen Spelare 2011 Vår organisation Tränarna har ordet Arrangemangsgruppen har ordet Ekonomi Nya grupper Policy U9 Säsongen 2019/2020 Regler kring och på isen Kommunikation Utrustning Övriga frågor En huvudledargrupp

Läs mer

FÖRÄLDRAMÖTE P

FÖRÄLDRAMÖTE P FÖRÄLDRAMÖTE P-03 2016-02-29 FÖRÄLDRAMÖTE P-03 2016-02-29 AGENDA 1. Vad har vi gjort sedan vi sågs senast? 2. Träningar vinter/vår 2016 3. Träningsmatcher vår 2016 4. Seriespel VT 2016 5. Cuper vår och

Läs mer

Vår vision: Mjölby IBK ska vara den mest attraktiva idrotts-klubben i Mjölby Kommun! Välkommen till vår verksamhet

Vår vision: Mjölby IBK ska vara den mest attraktiva idrotts-klubben i Mjölby Kommun! Välkommen till vår verksamhet Välkommen till säsongen 2017 2018 Välkommen till vår verksamhet Nu är det återigen hög tid att starta upp en ny säsong för våra innebandyälskande medlemmar och även för er som fortfarande inte har vågat

Läs mer

Bergdalens IK. Vår klubb. Den lokala föreningen med det stora hjärtat

Bergdalens IK. Vår klubb. Den lokala föreningen med det stora hjärtat Bergdalens IK Vår klubb Den lokala föreningen med det stora hjärtat Kvartersklubben med det stora hjärtat! Bergdalens IK bildades 1956 som en kvartersklubb med ungdomsverksamhet som hjärta - och så skall

Läs mer

Föräldramöte SSIF P Mars 2015 Föreningsgården

Föräldramöte SSIF P Mars 2015 Föreningsgården Föräldramöte SSIF P00-01 3 Mars 2015 Föreningsgården Föräldramöte SSIF P00-01, 3 Mars 2015 AGENDA Truppen Ledare/tränare Seriespel Kommunikation Matchkallelser Träning Tränings upplägg På gång Medlemsavgift

Läs mer

Informationsblad till föräldrar i Skara HF:s ungdomslag

Informationsblad till föräldrar i Skara HF:s ungdomslag Informationsblad till föräldrar i Skara HF:s ungdomslag Ungdomssektionen Skara HF 2010-04-05 Detta dokument är ämnat som ett informationsblad till föräldrar i Skara HF:s ungdomslag. Anledningen till att

Läs mer

Föräldramöte Torns IF P04 26 aug 2013 TORNS IF

Föräldramöte Torns IF P04 26 aug 2013 TORNS IF Föräldramöte Torns IF P04 26 aug 2013 Agenda ca 18.30 20.00 1) Välkommen till Torns IF 2) Torns IF s 04:or - Allmän information Värderingar laget.se/cumap Träningar Matcher/Cuper 3) Kommande aktiviteter

Läs mer

EIK P09Gul Föräldramöte

EIK P09Gul Föräldramöte EIK P09Gul Föräldramöte 2016-10-10 Agenda Välkomna Presentation av ledarna Säsongen 2016 Laget Kommunikation Cafeterian 25 oktober kl17-21:00 (vem tar hand om den) Lagkassa/Inbetalning till kassör Föräldrar/lagfunktioner

Läs mer

Skövde Handbollsflickor. Kick Off Säsongen SKÖVDE HF F03

Skövde Handbollsflickor. Kick Off Säsongen SKÖVDE HF F03 Skövde Handbollsflickor Kick Off Säsongen 2015-2016 SKÖVDE HF F03 Agenda 09:00- Samling 09:05- Information 10:00- Utdelning matchställ Spelarfoto 10:15- Lagfoto 10:20- Träningspass 1 11:30- Lunch med TV-

Läs mer

U12-05 VÄLKOMMEN PÅ FÖRÄLDRAMÖTE U

U12-05 VÄLKOMMEN PÅ FÖRÄLDRAMÖTE U U12-05 VÄLKOMMEN PÅ FÖRÄLDRAMÖTE U12 2016-09-27 U12-05 Återblick säsongen 2015/2016 Spelartrupp Organisation Träningar Matcher Cuper och läger Arbetsuppgifter Lagkassa Återblick säsongen 2015/2016 Många

Läs mer

Verksamhetsplan säsongen 2018

Verksamhetsplan säsongen 2018 Roslagsbro IF U16 Verksamhetsplan säsongen 2018 1. Inledning Detta dokument är en förklaring som gäller för samtliga spelare, tränare och föräldrar involverade i Roslagsbro IF U16. Syftet med dokumentet

Läs mer

Ulricehamns IFK P-02

Ulricehamns IFK P-02 Ulricehamns IFK P-02 Föräldramöte 2015-02-19 Anders, Mikael, Fredrik, Bernt, Jerker och Mattias Ulricehamns IFK P-02 UIFK Ungdomskommitten 4U & Calle Vredin Föräldraengagemang/ Bemanning Fotbollssäsong

Läs mer

POJKAR -09 AGENDA FÖRÄLDRAMÖTE P 09 11/

POJKAR -09 AGENDA FÖRÄLDRAMÖTE P 09 11/ AGENDA FÖRÄLDRAMÖTE P 09 11/10 2017 Organisation/Presentation Värderingar Summering säsong 2017 Kommande säsong Kommunikation Förväntningar på oss föräldrar Ekonomi Lagkassa 2018 Föräldragrupp Frågestund

Läs mer

EKONOMI. Medlemsavgifter: Familjemedlemskap 450 kr Träningsavgifter:

EKONOMI. Medlemsavgifter: Familjemedlemskap 450 kr Träningsavgifter: SÄSONGEN 2018 EKONOMI Medlemsavgifter: Enskild medlem 200 kr Familjemedlemskap 450 kr Träningsavgifter: U6 (-09) 200 kr 5-manna 500 kr 7-manna 700 kr 9-manna 900 kr 11-manna 1100 kr Medlems och träningsavgifter

Läs mer

Återbud Spelare Träningar Matcher / cuper Kommunikation Åtaganden Frågor

Återbud Spelare Träningar Matcher / cuper Kommunikation Åtaganden Frågor 2018-04-09 Återbud Spelare Träningar Matcher / cuper Kommunikation Åtaganden Frågor Info på föräldramöte, alla killar representerade Fungerat sådär hittills...!!! Mail, påminnelse 2/4 Behöver bli bättre!

Läs mer

Vi vill att Sportlife Kungälv IBK skall vara den givna klubben för ungdomar som vill spela innebandy i Kungälvs Kommun.

Vi vill att Sportlife Kungälv IBK skall vara den givna klubben för ungdomar som vill spela innebandy i Kungälvs Kommun. Policy & värderingar Sportlife Kungälv IBK Detta vill vi: Vi vill att Sportlife Kungälv IBK skall vara den givna klubben för ungdomar som vill spela innebandy i Kungälvs Kommun. Vi vill att Sportlife Kungälv

Läs mer

F Grymma gänget!

F Grymma gänget! F0506 2017 Grymma gänget! Info Tränare/lagledare Anders Ihs Jessica Erixon Sture Lomakka Anders Lindqvist Jonas Jonasson Susanna Bramberg Laget.se huvudkanal för anmälningar och information Notiser via

Läs mer

Föräldramöte F05 Kaparehallen Fotboll, Glädje och Gemenskap

Föräldramöte F05 Kaparehallen Fotboll, Glädje och Gemenskap Onsala BK Föräldramöte F05 Kaparehallen 2017.03.22 Fotboll, Glädje och Gemenskap Mål med Föräldramötet Målsättning med tjejerna? Hur driver vi laget? Vad händer under säsongen? Reflektioner från 2016 Bra

Läs mer

Team 07. Föräldramöte 16/9. säsongen 2018/

Team 07. Föräldramöte 16/9. säsongen 2018/ Team 07 Föräldramöte 16/9 säsongen 2018/2019 2018-09-16 1 1. Inledning Mål och Syftet med föräldramötet Informera om kommande säsong 2018/2019 Möjlighet att ställa frågor samt komma med synpunkter. Agenda

Läs mer

Vi vill spela hockey av högsta möjliga klass, gärna (helst) med egna produkter med målsättning att ta plats i Allsvenskan.

Vi vill spela hockey av högsta möjliga klass, gärna (helst) med egna produkter med målsättning att ta plats i Allsvenskan. Hammersguiden VÄLKOMMEN TILL HALMSTAD HAMMERS I den här guiden har vi samlat information om Halmstad Hammers som förening våra övergripande målsättningar, förhållningssätt, riktlinjer och principer för

Läs mer

Föräldramöte pojkar -05

Föräldramöte pojkar -05 Föräldramöte pojkar -05 2015-02-01 2/15/2015 1 Agenda Presentation av tränare Våra mål 2014/15 Träningar och laget Minisammandrag / Cupper Kommunikation Förväntningar o På tränare, barn och föräldrar Föräldraengagemang

Läs mer

Föräldramöte IF Brommapojkarna F03-2

Föräldramöte IF Brommapojkarna F03-2 Föräldramöte 170315 IF Brommapojkarna F03-2 Dagordning 2016 - vad gjorde vi? Spelarstatistik 2016 Seriespel, cuper & lagaktiviteter 2017 Utbildningsplan Modell för uttagning till match Utmaningar i verksamheten

Läs mer

BK Astrio P05 Föräldrainformation 7 april 2016

BK Astrio P05 Föräldrainformation 7 april 2016 BK Astrio P05 Föräldrainformation 7 april 2016 Punkter för dagen Hemsidan Träningar, matcher och cuper T-cupen Kiosken Sverigelotter Aktiviteter och föräldramedverkan Lite av varje Hemsidan All information

Läs mer

Föräldramöte agenda

Föräldramöte agenda Föräldramöte 20170504 agenda Kort årsberättelse och nuläge för P06 Kontentan av HFF ungdoms FAS möte Ert ansvar som föräldrar vad innebär det Barnens ansvar Cuper? Kassa Fotografering Övriga frågor Kort

Läs mer

Föreningspolicy

Föreningspolicy Föreningspolicy 2010-2011 Alvesta Innebandyklubbs föreningspolicy ska vara ett levande dokument som uppdateras minst en gång/år. Policyn ska vara ett stöd för ledare, spelare, föräldrar, styrelse och andra

Läs mer

5 6 år. 7-8 år. Få information varför man gör de olika övningarna

5 6 år. 7-8 år. Få information varför man gör de olika övningarna 5 6 år Målsättningen med denna åldersgrupp är att det skall vara mycket teknikträning på ett leksamt sätt. Betoning på att bli vän med bollen, övningar med mycket bollkontakt. Införa begreppet uppvärmning.

Läs mer