Johan Skoglund VD och koncernchef JM AB

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Johan Skoglund VD och koncernchef JM AB"

Transkript

1 INRED NINGS GUIDE

2

3 JM är Sveriges ledande bostadsbyggare. Av erfarenhet vet vi hur spännande det är att planera för ett nytt hem. Samtidigt väcks många frågor: Blir det rätt kulör på väggen? Vad innebär funktionerna på tvättmaskinen? Passar det här kaklet till köksluckorna? I vår inredningsguide hittar du information om den fasta inredning som ingår i ditt bostadsköp och de olika valmöjligheter som fi nns. Du får också tips och råd om vad som kan vara bra att tänka på för att din bostad verkligen ska bli som du vill ha den. Vi har lång erfarenhet av att bedöma såväl produkters funktion och hållbarhet som kombinationer av färg och form, och vi delar gärna med oss av våra kunskaper. Vi lägger ned mycket tid på att skapa genomtänkta planlösningar och en välkomponerad originalinredning till varje bostad. Därför kan du som tycker att det är svårt att välja, eller inte har tid eller lust att inreda själv, med förtroende överlämna det arbetet åt oss. För dig som har egna idéer erbjuder vi ett utbud av tillval. Här fi nns både klassiker och trender representerade och alla produkter är utvalda utifrån funktion, kvalitet och design. Vi önskar dig mycket nöje med inredningen av ditt nya hem och hoppas att vår guide ska vara en god hjälp på vägen. Det viktigaste för oss är att du blir nöjd och verkligen trivs med din bostad. Johan Skoglund VD och koncernchef JM AB

4 nu har jag kommit hem Din nya bostad är viktig för alla som jobbar på JM. Vi vill att noggrant planerade detaljer i, och omkring, din blivande bostad ska skapa känslan av att nu har jag kommit hem - hus att trivas i. Redan när vi skissar på ett nytt bostadsprojekt är inredningen en viktig del i planeringen. Alla JMs bostäder har en välgenomtänkt JM Originalinredning, som genomsyras av funktion, estetik, flexibilitet och nordisk design. Att inreda ditt hem När du ska inreda ditt hem är det viktigt att tänka på helheten. Utgå från en favorit bland tavlor, färger, träslag eller möbler och fundera på hur du vill att det ska kännas och upplevas hemma hos dig. Ett trivsamt och harmoniskt hem får du genom återkommande kulörer och material. Det ger en stil, som sätter sin prägel på hela bostaden. Lägg gärna till oväntade detaljer för att göra det mer personligt. Du ska trivas när du är hemma och längta hem när du är borta. Inredningsmöte När du bokar en bostad hos JM får du vår inredningsguide samt ett brev med uppgifter om stopptider för olika inredningsval och en del annan information. Inredningsansvarig för din bostad kallar sedan till ett inredningsmöte då ni tillsammans går igenom utbudet, diskuterar dina önskemål och reder ut eventuella frågetecken. Miljö Miljön runt bostaden är minst lika viktig som insidan. I de områden JM bygger bevaras träd och annan vegetation så långt det är möjligt. Också på insidan tar vi stor hänsyn till att miljöpåverkan ska bli så liten som möjligt. JM arbetar aktivt med att säkerställa att de produkter vi bygger in är säkra ur hälso- och miljösynpunkt. Vi har identifierat ett antal produktgrupper som särskilt bör kontrolleras. Produkter ur dessa grupper har granskats och godkänts enligt JMs miljövärderingssystem innan de byggts in i våra bostäder.

5 Kök

6 JM Original Kakel Luckor - Aspekt vit Beslag - TH 104 Bänkskiva Laminat - Mörk betong Diskbänk - Intra Atlantic Diskmaskin - SE45E234SK Blandare - GBG Nautic

7 Kök snålspolande Vi har valt att inreda köket i modern stil med vita släta luckor tillsammans med en laminatbänkskiva i mörk betong och ovan sitter ett matt svart kakel. Köket är utrustad med en praktisk diskbänk och blandaren som är kommer från Gustavsberg. Spiskåpa - F Mikrovågsugn - HF25M2L/R2 Inbyggnadsspis - Ugn HE301NW01S vit med Häll EJ71050 Kyl- och frysskåp - GS34DN10SD Kyl- och frysskåp - KS38KN01 Kyl/Frys - KG39SA10

8

9 plats för alla och lite till Köket har blivit svenskarnas nya vardagsrum. Det satsas allt mer på att kunna laga mat och umgås i köket - samtidigt. Därför gäller det att hitta en bra balans mellan praktisk arbetsplats och trivsamt umgänge. Nu kan du få både och. En blandning av hållbara material, funktionell kökslösning och matplats i eller i direkt anslutning till köket får du i ett väl genomtänkt JM Originalkök. Under många år har vita släta luckor varit mycket populära. Och trenden håller i sig. Den vita luckan ger ett tidlöst utseende, som kan varieras med t ex utbytbara handtag, exklusiv bänkskiva, färgsprakande kakel eller roliga köksprylar. En utveckling mot luckor i andra färger har kommit starkt de senaste åren. Både svarta och röda och gröna toner används som vågade accenter till det mer traditionella. Att blanda in några få luckor som bryter av kan se modernt och fräscht ut. Eller helt galet och fel, det avgör du. Luckor i trä är snyggt och ger känslan av ett ombonat kök. Massiva träskivor kräver regelbunden skötsel. Under det första året bör skivan oljas 3-4 gånger för att mättas, alternativt vaxas beroende på ursprungsbehandling. Om du vill ha underlimmad diskbänskho i träskiva krävs det att skivan hårdvaxas för att bättre klara stänk av vatten vid diskhon. Du kan byta ut några av luckorna till vitrinluckor och kanske inbyggd belysning för att visa upp fint glas och porslin. Att blanda träluckor med vita är ett utmärkt alternativ i rätt mängd och mix som ger ett luftigare intryck. I kombination med vita luckor är det snyggt med en mörk bänkskiva i laminat. Dagens laminatskivor har lång livslängd och är enkla att sköta. Föredrar du massiva träskivor finns det flera träslag att välja mellan.

10

11 viktiga detaljer Som en extra lyx och för att ge bättre förvaring är alla utdragslådor i ett JM Originalkök självstängande och dämpande. Lådan kan öppnas fullt ut och bibehåller sin stabilitet trots att du lastar den full med specerier eller porslin. Utdragslådor ger bra överblick och du behöver inte tömma halva skåpet innan du ser vad du letar efter. Tips är att placera tunga stekpannor, grytor och kastruller i en utdragslåda för att skona både armar och rygg. För att ge dig bästa tänkbara förutsättningar att laga god mat har alla kök gott om eluttag och bra belysning. Många eluttag ger flexibilitet vilket innebär att du inte behöver dra ur andra maskiner för att komma åt ström. Och det gör också att hela kökets bänkytor kan användas för olika sysslor utan att man är i vägen för varandra. Under väggskåpen monteras belysning som ger dig ett bra arbetsljus. Du kan komplettera med egna armaturer i taket invid köksskåpen och ovanför matbordet.

12

13 Köket skall fungera för korta och långa, unga och gamla. Satsa på en snygg och stabil pall som fungerar som hjälp då man inte når. Den kan också fungera som en kompletterande sittplats när ni är många.

14 matlagning med möjligheter De vitvaror som ingår i en JM-bostad håller hög kvalitet och är av bra standard så du kan känna dig trygg och veta att du får ett hållbart kök. Som original ingår en inbyggnadsspis eller separat inbyggnadshäll och inbyggnadsugn. En inbyggnadsspis består av en häll och ugn som är sammankopplade till ett eluttag. Ugnen i en inbyggnadsspis kan endast monteras i bänkskåpet under hällen. Däremot kan inbyggnadsugnen placeras i bänkskåpet eller i ett högskåp. Inbyggnadsugn kräver ett enskilt eluttag. I många projekt är detta ett tillval som måste göras i ett tidigt skede, en s.k. projekteringsändring. Varmluftsugnens fördelar mot traditionell ugn är att man kan reducera tillagningstiden och att värmen fördelas bättre. Du kan även använda flera nivåer samtidigt i ugnen med mat och bak och få ett bra slutresultat. Moderna rostfria vitvaror ger en tuff kontrast till de vita köksluckorna, medan de vita smälter in bättre. En vanlig missuppfattning är att alla rostfria vitvaror lätt blir kladdiga. Många av dagens produkter har behandlats så att det inte smutsas ner så snabbt och lätt kan göras rena. Speciella rengöringsmedel och putsdukar finns att köpa i vitvarubutiker.

15 Ska man välja induktionshäll eller vanlig häll? Svaret är inte självklart. Om du gillar att laga mat kan det kännas rätt och riktigt att satsa på induktionshäll, som har viss likhet med en gasspis. Då plattan stängs av försvinner all restvärme på några sekunder och risken att någon bränner sig är liten. Viktigt att veta är att alla kastruller och grytor måste vara magnetiska, annars fungerar de inte på induktionshällen. De flesta flerfamiljshus JM bygger har centralt ventilationssystem, som innebär att spiskåpan inte har egen motor utan styrs av en motor placerad på taket. Det är ett konstant frånluftsflöde i köksfläkten som kan ökas genom att du öppnar ett timerstyrt spjäll på spiskåpan. Det finns två olika typer av spiskåpor. Den ena monteras med ett fläktskåp ovanpå, vilket döljer ventilationsröret. Den andra är en sk designkåpa. När du väljer designkåpa bör väggskåpen på vardera sidan om kåpan minskas med 10 cm för att underlätta rengöring och för att framhäva kåpan.

16 lyx i vardagen Unna dig lite lyx! Det behöver inte vara kostsamt och det kommer att kännas härligt i din nya bostad. Njut av en skummande cappucino i favoritfåtöljen, kanske en svalkande fruktdrink på din uteplats eller bara en kopp grönt te samtidigt som du blickar ut genom köksfönstret. Ta tillvara på de små ögonblicken i livet som förhöjer vardagen. Vi vet att din bostad är mycket viktig för dig och valet av småhus och lägenhet sker med stor eftertanke. Vi försöker att följa strömningar och hänga med i tiden för att passa ditt behov, och matcha olika kundgrupper så att JM ska vara det självklara valet vid ett bostadsköp. Oavsett om du har påkostad espressomaskin eller vanlig kaffebryggare, glasbord eller ekbord så kommer det att fungera med ditt kök. Men ta gärna hjälp av din inredningsansvarige när du ska göra dina inredningsval.

17 Bad

18 JM Original Väggskåp - Aspekt vit Dusch - Ramona Blandare - FMM Sarona Beslag - Smedbo House 2-krok, 4-krok och toalettpappershållare Toalettstol - Gustavsberg 2300 Bänkskiva Laminat - Svart River Wash

19 Bad I det helkaklade badrumet med stora vita blanka plattor och ett trendigt svart klinkergolv är en snygg bas, möjligheten fi nns sedan att sätta sin personliga prägel med färg på handdukar och övrig rekvisita. Vi har valt att bänken i tvättstugan är en svart/grå laminatskiva som går fi nt i ton med klinkern på golvet. Spegel och badrumsskåp - Top Mirror 65 Kakel Tvättställ - Gustavsberg 2600 Klinkergolv Tvättmaskin - WM12A162DN Torktumlare - WT44E102DN

20

21 en stund för dig själv Visst är det fantastiskt med ett modernt badrum. Många års erfarenhet har gjort att JMs småhus och lägenheter oftast inreds med neutrala material och färger. För de flesta av våra kunder är det viktigt att stilen inte snabbt känns omodern. För att bryta av kan du välja annat kakel på en fondvägg, i en duschhörna eller som ett stråk bakom toalettstolen. Många olika kulörer, storlekar, ytskikt och fonder brukar upplevas rörigt. Det kan vara klokt att inte blanda så mycket. Satsa på tidlös inredning och utbytbara detaljer. I våra praktiskt helkaklade badrum kan du investera i ombonade badrumstextiler, som fluffiga handdukar och en badrumsmatta. Lägg gärna fint vikta frottéhanddukar i en stapel på arbetsbänken, köp några matchande blockljus och en konstväxt av bättre kvalitet. Det är det små och inte speciellt kostsamma detaljerna, som gör att det känns varmt och ombonat.

22

23

24 ordna ett avkopplande minispa i ditt eget badrum Vårda både kropp och själ med en stunds avslappnande fotbad, lägg till lite stämningsljus, lugn musik och en bra bok. Snabbt, enkelt och framför allt, när det passar dig. Det välgörande fotbadet kan du lätt göra själv Tallsåpa, en tesked salt och lite olivolja. Sitt i 20 min, torka fötterna väl och låt dem lufta innan du tar på dig strumpor.

25 Praktiska material Alla produkter i ett JM Original Bad har valts med omsorg för att vara lättstädade och funktionella utan att tumma på det smakfulla. Även den mest oväntade olycka försvinner i ett nafs och rummet blir åter skinande blankt utan större ansträngning.

26 klädvård I våra lägenheter utrustas badrummet med tvättmaskin, torktumlare, väggskåp och arbetsbänk - en minitvättstuga. I de flesta av våra småhus ges det möjlighet, i och med en större boendeyta, att få plats med en separat tvättstuga. Där ingår full maskinutrustning, arbetsyta och bra med förvaring.

27 Rum

28 JM Original Skjutdörrsgarderober - Trendline Parkett - Ek 3-stav Klädkammarinredning

29 På golven ligger en lackad ekparkett i hela lägenheten. Väggarna har vi valt att i orginalutförandet tapetsera genomgående med en smalrandig vit tapet så att möjligheten sedan finns att kombinera med oavsett färg Rumpå möbler. Hallinredning - Lobby hatthylla Tapet - Borosan Tapet - Decorama Garderober - Aspekt vit Tapet - Fioton 4

30

31 vardagsrum Innan du möblerar ditt vardagsrum bör du fundera över vad du ska använda rummet till. Umgänge, avkoppling, tv, barns lek, matplats, bokförvaring, arbetsplats med mera. Bäst trivsel och minst frustration när du flyttar in, får du genom att i förväg skissa på hur du tänker placera möbler, lampor och mattor. Låt processen ta lite tid. Om du har många vackra föremål och tavlor kan det vara klokt att välja en neutral ljus kulör på väggarna antingen tapet eller målat. Det är roligt och fint med fondväggar, som kan fungera som en stor tavla - en detalj som väcker uppmärksamhet samtidigt som den är ett skönt komplement till neutrala väggar. För att få rum trivsamma ska du förutom den allmänna (städ)belysningen, som inte är så mysig, komplettera med stämningsskapande lampor utplacerad lite här och var i rummet. Ett normalstort rum bör ha minst fem ljuskällor av varierat slag. En oväntad ljuseffekt kan du få med en mindre golvarmatur eller ljusramp som placeras bakom eller under någon möbel. Under den mörka årstiden skapar du mycket extra mys med levande ljus. Placera dem på bord, i fönster eller i lyktor på golvet. Var noggrann med att aldrig lämna levande ljus i ett rum där du inte är! Det är ofta de små detaljerna som gör det sådär behagligt och trivsamt. Sträva efter en angenäm blandning av nytt och gammalt, dyrt och billigt. Ett personligt hem reflekterar personen som bor i det, inte tillfälliga strömningar i tiden.

32

33

34 färg Med färg kan du förändra rummets karaktär och med enkla metoder kan du lura ögat och därmed upplevelsen av rummet. För att trivas hemma bör du välja färg utifrån några få favoriter. Ett lugn skapar du med dämpade nyanser av blått, lila, brunt och grönt. Livfullhet får du med rött, gult eller 70-talsretro orange och grönt. Ett avlångt rum kan göras kortare det vill säga upplevas mer kvadratiskt om ena långväggen framhålls med en fondvägg. En mörk fondvägg förminskar och en ljus vägg förstorar. Fondväggen behöver inte avvika markant i en mönstrad tapet eller i en annan kulör, utan kan vara ton i ton med de andra väggarna. I ett större rum kan man få ett rum i rummet genom att tapetsera eller måla rummets delar med olika kulörer eller mönster. Mindre kontrastrik olikhet kan du få med blank och matt färg i samma kulör. Med ränder från golv till tak blir upplevelsen att takhöjden är högre och vågräta ränder på en kort vägg gör väggen lite längre. Hitta en bas i färgsättningen på de stora ytorna och komplettera med accentfärger på kuddar, mattor, lampor, överkast och andra inredningsdetaljer.

35 Bara en gång till... Vem kan motstå ett par bedjande barnögon? Den underbara känslan av barnets sanna glädje vid bus och lek... sovrum Sovrummet är nog det viktigaste rummet i bostaden då vi faktiskt tillbringar nästan en tredjedel av vårt liv sovandes. Förutom sängen är belysningen viktig. För att rummet ska bli behagligt men ändå praktiskt välj armaturer med stor omsorg. Belysningen bör fördelas på flera ljuskällor. En smidig taklampa som du snabbt kan tända när du går in i rummet, läslampa med koncentrerad ljuskägla och stämningsskapande bordslampor på fönsterbräda och sängbord för hög trivselfaktor. Det här är ett grundläggande tankesätt för att skapa en funktionell och samtidigt trivsam belysning i ett rum. Tänk på att ljuset är extra viktigt för oss nordbor.

36 barnrum Att inreda ett barnrum är den ultimata ursäkten för att få leva ut sin egen fantasi. Mycket färg, glada detaljer, utrymme för lek och knasiga lösningar. Lägg mycket energi på färgerna. De kommer att skapa rummets karaktär och inbjuda ditt barn och kompisarna till mycket lek och stoj. Tänk som en godisproducent då du väljer färger till barnrummet. Färg lockar! Förutom färg och roliga detaljer ska förvaringen av alla leksaker, gossedjur och spel vara genomtänkt så att det är enkelt att plocka undan för alla, stora som små.

37 Förvaring

38 hallen Imponera på dina vänner och bekanta med en välkomnande hall. Risken är förstås att de inte går längre in. Men vad gör det! Ett gott första intryck är ju kul. När man är få i familjen kan det vara ganska enkelt att hålla ordning på jackor och skor i hallen. Men det är dessvärre lätt att falla in i den stökiga ovanan. Bästa sättet att slippa se en röra så snart du kliver in i hallen är att ha en garderob där du kan hänga undan kläderna. Men även en hatthylla är smidigt för de ytterkläder du använder ofta. En snygg och praktisk skohylla gör det också lättare att undvika att det ligger skor i hela hallen. Troligen behöver du komplettera med skoförvaring i klädkammaren eller någon garderob. Vantar och mössor förvarar du lättåtkomligt i mindre korgar på väggen eller i större varianter på golvet. Praktisk förvaring får du med en byrå med många lådor eller i en sittbänk.

39

40 klädkammare/garderober Flexibilitet är ledordet när JM tänker förvaring. Oberoende av om din nya bostad har klädkammare, skjutdörrsgarderober eller vanliga garderober kan du inreda dem smart och utifrån dina behov. Den monterade förvaringslösningen är mycket anpassningsbar. Det gör att du enkelt kan komplettera med hyllor, stänger, byxhängare, skoställ med mera. Praktiskt är det också med snygga kartonger med lock och påklistrad skylt där du beskriver innehållet. Kartongerna kan du stapla ovanpå varandra direkt på golvet eller på en hylla. Ett som är säkert - en snygg och genomtänkt förvaring är roligare att hålla ordning i. Helt enkelt: något funktionellt, som hjälper dig att hålla ordning på dina saker.

41 Ute

42

43 ute är inne Det är som bekant inte många dagar vi svenskar kan njuta av våra uteplatser. Men vid de underbara tillfällen som erbjuds, då njuter vi desto mer. En trivsam balkong eller uteplats får du med några sköna stolar, ett bord för mat och dryck och lättskötta växter. Lika viktigt som att möblera insidan av ditt hem är det att skapa en skön, avkopplande och kanske grön oas på din balkong eller uteplats. Så långt det är möjligt bygger vi balkonger och uteplatser som inbjuder till umgänge utan att det känns trångt. Är uteplatsen trivsam så har du ytterligare ett rum att vistas i under sommaren och den ger dig också möjlighet att säga hej till dina nya grannar när ni råkar mötas. A och O för att lyckas med växterna på balkongen är att krukorna är stora nog för att motverka uttorkning och har hål i botten om det råkat bli lite för mycket vatten. Glöm inte att ha ett fat under krukan, för du vill ju inte blöta ner hos grannen under dig. Tips på perenna växter är Blodax, Kärleksört, Funkia, prydnadsgräs och Clematis. Blanda gärna perenna växter med sommarblommor och kryddväxter så får du en vacker mix. Har du gröna fi ngrar och stort intresse fi nns det över kända växtarter i Sverige att välja bland. Hur många vill du ha på din täppa?

44 Är du inte är den sanne trädgårdsentusiasten och precis har flyttat in i ett småhus, kan det vara klokt att ta hjälp av en trädgårdskunnig person. Du kan då få en skiss och förslag på växter som passar just din ambition och stil till huset. Om det finns utrymme är det härligt med flera uteplatser i trädgården. Du kan skapa rum där solen lyser på olika tider under dagen så att du alltid kan hitta antingen värme eller skugga. En bra balans mellan frodiga rabatter och utplacerade krukor och en kombination av raka och svängda linjer på rabatter och gångstråk skapar trivsel. Det är fint att kombinera olika trä- och stensorter på uteplatsen eller på gångar, som med trädgårdens växtlighet kommer att kännas harmoniskt. Välkommen hem till din blivande bostad!

45 Inredningsval

46 INREDNINGSVAL BOSTADSRÄTT Inredningsmöte När du bokar en bostad hos JM får du vår inredningsguide samt ett brev med uppgifter om stopptider för olika tillval och en del annan information. Inredningsansvarig för din bostad kallar sedan till ett inredningsmöte då ni tillsammans går igenom beställningslistan, diskuterar dina önskemål och reder ut eventuella frågetecken. Beställning och stopptider Många produkter har lång leveranstid. Dina inredningsval måste därför beställas i god tid före de stopptider som meddelats. Normalt finns två stopptider, en tidig stopptid 1, för projekteringsändringar och en senare stopptid 2, för övriga tillval. Var uppmärksam på om något tillval du önskar göra har anmärkningen OBS! projekteringsändring, den ska då beställas före stopptid 1. Det är inte möjligt att göra beställningar efter stopptidens utgång. Är beställningen inte gjord före stopptidens utgång inreds bostaden enligt originalutförande. Projekteringsändringar En projekteringsändring är en förändring som innebär att en ny ritning måste tas fram. Det kan gälla ändringar av planlösning eller installationer såsom elsystem. Har du önskemål som innebär någon sådan ändring bör du omgående kontakta inredningsansvarig. För projekteringsändringar tar vi ut en grundavgift, sedan tillkommer kostnaden för material och arbete. Grundavgiften beror på att vi måste ta fram nya ritningar och skicka till berörda parter. Beställningsbeskrivning samt ritning med beställda ändringar kommer att skickas till dig för godkännande. Dessa ska returneras innan stopptid 1 utgår. Kontrollera din beställning Efter att du har gjort dina inredningsval skickar JM dig en inredningsbeställning. Det är mycket viktigt att du går igenom att allting stämmer ordentligt och att du omgående tar kontakt med inredningsansvarig om någonting är felaktigt. Beställningen är bindande och kan inte ändras i efterhand. Priser Samtliga priser är inklusive moms. I bostadens pris ingår originalutförande. Priserna i beställningslistan är mellanskillnaden från original och gäller som tillägg och i förekommande fall, för utbyte mot original. I priset ingår montering om inte annat anges. Betalningsvillkor En dellikvid om 50 procent av inredningskostnaden erläggs mot faktura inom 30 dagar efter utförd beställning. Resterande del betalas mot faktura senast på tillträdesdagen. Vid beställning för mindre än kronor faktureras hela beloppet och erläggs inom 30 dagar. Besiktning Slutbesiktning av bostaden görs innan tillträdet. Besiktningen leds av en opartisk besiktningsman. Du bör närvara vid besiktningen för att kunna framföra synpunkter till besiktningsmannen samt kontrollera eventuella inredningsval. Kallelse kommer att skickas till dig i god tid före utsatt besiktningsdatum.

47

48 Övriga inredningsval

49 Myresjökök M2 Myresjökök

50 Myresjökök Siemens Myresjökök Siemens Gustavsberg

51 Franke Siemens Siemens Siemens

52 Inredningsglas Svedbergs Gustavsberg Gustavsberg Gustavsberg

53 M2 M2 Myresjökök Smedbo Siemens Myresjökök

54 Byggbeslag Svedbergs Gustavsberg Gustavsberg Gustavsberg

55 M2 M2 Smedbo

56 Gustavsberg Svedbergs Gustavsberg M2 M2 Gustavsberg Smedbo

57 Myresjökök S & B Nord Elfa/Lumi

58 Jeld-Wen Door Solutions Tarkett AB Målaren

59 Myresjökök

60 Myresjökök Myresjökök

61 Myresjökök Myresjökök Myresjökök Marbodal

62 Myresjökök Myresjökök

63 Myresjökök Myresjökök

64 Myresjökök

65 M2

66 M2

67 M2

68 M2

69 M2

70 Siemens

71 Siemens

72 Siemens

73 Siemens Franke

74 Siemens

75 Siemens Siemens

76 Siemens

77 Siemens

78 Svedbergs

79 Svedbergs IDO Svedbergs

80 Inredningsglas Somatherm

81 IFÖ,IDO, Gustavsberg Gustavsberg

82

83

84

85

86

87 M2

88 M2

89 M2

90 Siemens Marbodal

91 Svedbergs

92 IDO Inredningsglas Somatherm

93

94

95

96

97

98 M2

99 M2

100 M2

101

102

103 Svedbergs Gustavsberg M2

104 Myresjökök Elfa/Lumi

105 Elfa/Lumi Elfa/Lumi

106 S&B Nord

107 M2, Avser hall

108 Jeld-Wen Door Solution

109 Jeld-Wen Door Solutions

110 Boråstapeter

111 Boråstapeter

112 ECO tapeter Fioton/Flügger

113 Decor Maison

114 Decor Maison Målaren

115 Tarkett AB

116

117

118

119 möbler och accessoarer Dukning, sid 6 Tallrikar, skål, glas och vinglas, Sea Glasbruk Träfat och bestick, Room Servett, Klippan Köksskåp, sid 7 Överst från vänster: Glasburkar liten och stor samt bunke, Room Hylla nr två ovanifrån: Två gröntonade bunkar samt gröna vinglas, Room Hylla nr tre ovanifrån: Glas, Villeroy & Boch Plastskålar, Sagaform Hylla underst: Glas, Room Skålar, Ittala Kök, sid Matsalsbord och stolar samt barstol, Gulled Pall, Posh Living Matta, Horredsmattan Skål, Room Anslagstavla, Granit Örtkruka, glas och tillbringare, Sagaform Korg (med frukt), Granit Vas, Ikea Taklampa (privat) Badrum, sid Tvättkorg och ljus, Granit Badrumsmatta och handdukar, Åhléns Fotbad, Sandkorn Tandborstmugg, Bruka Badrumsartiklar, Posh Living Växt, Sia Lustgården Badrock, Trofé Toalett, sid 23 Pedalhink, Mio Plastkorg, Blomsterlandet Handduk, Plan Ett Tvättrum, sid 24 Vit korg, Room Tvättkorg, Mio Glasburkar, Bruka Handdukar, Åhléns Läsplats, sid 28 Matta, Mio Fåtölj, homehome.com Golvlampa, Room Bokhylla, Plan Ett Kudde, Himla Sideboard, Ikea Vas med syren, Room Övriga vaser, Ikea Siffra, Room Metallskål, Bo Concept Vardagsrum, sid Soffa, fåtölj och avlastningsbord, Input Interior Gungstol, soffbord och mugg, Room Golvkudde, Stockhome Pelare och golvlampa, Posh Living Matta och korg, Mio Taklampa, Plan Ett Kuddar och plädar, Himla Jeans, Dr Denim. Tunika, Halens. Skor, Bianco Footwear Sovrum, sid 33 Sideboard och sänglampor, Plan Ett Vitt sängbord, Room Pall/sängbord, Posh Living Överkast och kuddar, Room Tapet Linné, Borås Tapeter Jeans, Aeronautica Milita. Tröjor, Loft Barnrum, sid 34 Överkast, Mio Matta, Posh Living Sänglampa, leksaksbil och taklampa, Room Plasthund, Input Interiör Entré, sid 37 Sittbänk med förvaring och matta, Plan Ett Väskor, Granit Krokar, Gulled Hylla, Ikea Korgar, Granit Paraplyställ & paraply, Room Skor på golv, Bianco Footwear Stövlar, Tretorn Hängande jacka, Capasca Skor Bianco Footwear. Jeans, T-shirt och jacka, Dr Denim Garderob, sid 38 Förvaringslådor i papp och korg, Granit Hjälm, Grandpa Damskor, Kaffe Herrskor, Bianco Footwear Handdukar, Åhléns Randig handduk, Plan Ett TRYCKERI PEFC/

120 JM AB Stockholm. Besöksadress: Telegrafgatan 4, Solna. Tel: Fax:

Brf Förstäven 2, Västerås. Inredningsstandard för ditt nya hem

Brf Förstäven 2, Västerås. Inredningsstandard för ditt nya hem Brf Förstäven 2, Västerås Inredningsstandard för ditt nya hem Innehåll Inledning............................. 3 Ditt Kök.............................. 5 Standardval, kök...................... 6 Ditt Badrum...........................

Läs mer

Inredningsstandard för ditt nya hem. Välkommen till Väppeby Äng, Bålsta

Inredningsstandard för ditt nya hem. Välkommen till Väppeby Äng, Bålsta Inredningsstandard för ditt nya hem Välkommen till Väppeby Äng, Bålsta INNEHÅLL Inledning............................. 3 Ditt Kök.............................. 5 Standardval, kök......................

Läs mer

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Midsommarkransen bästa läget vid Svandammsparken. Nyproduktion bostadsrätter -5 rok med balkong, uteplats eller härliga

Läs mer

KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER

KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Nyproduktion av bostadsrätter 1-4 rok med balkong, uteplats eller härliga takterrasser. I Kv. Brage

Läs mer

Brf MARTALLEN, INREDNINGSKATALOG

Brf MARTALLEN, INREDNINGSKATALOG Brf MARTALLEN, Midsommarkransen INREDNINGSKATALOG 1 DAGS ATT INREDA DIN NYA BOSTAD! På följande sidor presenteras Brf Martallens originalinredning. Det finns även en separat tillvalsfolder och där kommer

Läs mer

KÖK. 4 Bänkbelysning, Chef Plus, 2 x 20W, vit. Exaktor. 1 Välj mellan dubbelho alternativt enkelho med vask. 2 Köksblandare, FM Mattsson 900.

KÖK. 4 Bänkbelysning, Chef Plus, 2 x 20W, vit. Exaktor. 1 Välj mellan dubbelho alternativt enkelho med vask. 2 Köksblandare, FM Mattsson 900. STANDARD INNEHÅLL DIN BOSTAD 4 KÖK 5 KÖK/VITVAROR 6 BAD/WC-DUSCH/WC 8 TVÄTT 10 KAKEL/KLINKER/BELYSNING 11 ÖVRIGT 12 PROCESSEN 14 TILLVAL 14 KONTAKTPERSONER 15 BETALNING AV TILLVAL 15 3 DIN BOSTAD När

Läs mer

Kvarteret. Hornslandet. Materialval standard, val och tillval för fast inredning, vitvaror och väggar

Kvarteret. Hornslandet. Materialval standard, val och tillval för fast inredning, vitvaror och väggar Kvarteret Hornslandet Materialval standard, val och tillval för fast inredning, vitvaror och väggar VÄLKOMMEN TILL KVARTERET HORNSLANDET! SÄTT DIN EGEN PRÄGEL PÅ BOSTADEN Tecknar du avtal för en nyproducerad

Läs mer

INREDNINGSBROSCHYR Standardutförande - Brf Prästgården

INREDNINGSBROSCHYR Standardutförande - Brf Prästgården Tillvalsbeställning Linda Hornberg Svenska hem i Bromma Tel 08-704 90 44 linda.hornberg@svh.se INREDNINGSBROSCHYR Standardutförande - Brf Prästgården TILLVAL Här har du möjlighet att köpa till produkter

Läs mer

SÅGSTUVÄGEN 4-30 INFORMATION OM RENOVERING AV DITT HUS

SÅGSTUVÄGEN 4-30 INFORMATION OM RENOVERING AV DITT HUS SÅGSTUVÄGEN 4-30 INFORMATION OM RENOVERING AV DITT HUS SNART ÄR DET DAGS FÖR RENOVERING DÄR DU BOR Husen på Sågstuvägen 4-30 byggdes 1964-1966. Med lite fantasi kan man föreställa sig hur husen och lägenheterna

Läs mer

till drömhus Från dröm hemma hos

till drömhus Från dröm hemma hos Från dröm till drömhus När Linda och Christofer ärvde en tomt vid Tullingesjön söder om Stockholm visste de att de ville bygga sitt drömhus där. Men det var lättare sagt än gjort. Tomten låg visserligen

Läs mer

Karlstad - Norra Stockfallet BRF SOLSLINGAN. Radhus att trivas i

Karlstad - Norra Stockfallet BRF SOLSLINGAN. Radhus att trivas i Karlstad - Norra Stockfallet BRF SOLSLINAN Radhus att trivas i En adress nära natur och bekvämlighet Välkommen till Brf Solslingan - ett modernt och behagligt boende på Norra Stockfallet. På en fin tomt

Läs mer

Ritningar och beskrivningar Välkommen till Brf Söderängarna 2, Örebro

Ritningar och beskrivningar Välkommen till Brf Söderängarna 2, Örebro Reviderad 2015-06-12 Ritningar och beskrivningar Välkommen till Brf Söderängarna 2, Örebro 1 Välkommen till ditt nya hem! När du är ute och tittar på lägenheter så är det inte bara en ny bostad du är

Läs mer

Den blå. Guide för planering av ditt nya kök. Hur många kockmössor ger du oss? www.hth.se

Den blå. Guide för planering av ditt nya kök. Hur många kockmössor ger du oss? www.hth.se Hur många kockmössor ger du oss? Vi lever på att ha nöjda kunder. Därför vill vi gärna höra hur pass högt upp på nöjdhetsskalan du placerar oss. Från första upplevelsen i butiken till dess att den sista

Läs mer

Gör hemmet mer personligt med plusval!

Gör hemmet mer personligt med plusval! Gör hemmet mer personligt med plusval! 1 5 6 10 12 FRITT FRAM FÖR PERSONLIGHET Lägre grundhyra och pengar över till renovering. VÄLKOMMEN HEM TILL BREITKREUZ JACOBSEN Titta in hos familjen som förändrat

Läs mer

INRED SOM DU VILL LEVA

INRED SOM DU VILL LEVA Inter IKEA Systems B.V. 2008 IKEA Katalogtema 2009 INRED SOM DU VILL LEVA PE228269 IKEA.se katalog TEMA Ett hem som passar för vardagsliv PE228270 Välkommen till ett hem som är planerat för vardagsliv!

Läs mer

Göingegården. kv. Aroma

Göingegården. kv. Aroma Göingegården kv. Aroma VILLOR Välkommen till Göingegården! Precis invid en genuin gammal äppelodling växer en helt ny stadsdel fram, centralt belägen nära stan och med utmärkta förbindelser till både Halmstad

Läs mer

Brf Enavallen, Munksundet. Inredningsstandard för ditt nya hem

Brf Enavallen, Munksundet. Inredningsstandard för ditt nya hem Brf Enavallen, Munksundet Inredningsstandard för ditt nya hem INNEHÅLL Inledning............................. 3 Ditt Kök.............................. 5 Standardval, kök...................... 6 Ditt Badrum...........................

Läs mer

Originalsortiment Eksluttningen, Alingsås

Originalsortiment Eksluttningen, Alingsås Originalsortiment Eksluttningen, Alingsås Vägen till ett personligt hem 2011-06-15 Innehållsförteckning 4 Den oslagbara känslan 5 Planlösning 5 Elinstallationer 6 Köksinredning 7 Vitvaror 10 Badrumsinredning

Läs mer

Bastasjö. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil

Bastasjö. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil www.karnhem.se Bastasjö 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil Nära till Centrum, 9 km Skola, 2 km Förskola, intill Mataffär, 2 km Cykelväg, intill Mitt i naturen! Bastasjö friluftsområde med elljusspår

Läs mer

Sovrum med angränsande badrum. Genom att välja färger som är lugnande och tilltalande skapas en harmoni mellan rummen. Bild från IKEA katalogen 2007.

Sovrum med angränsande badrum. Genom att välja färger som är lugnande och tilltalande skapas en harmoni mellan rummen. Bild från IKEA katalogen 2007. Inter IKEA Systems B.V. Sovrum med angränsande badrum. Genom att välja färger som är lugnande och tilltalande skapas en harmoni mellan rummen. Bild från IKEA katalogen 2007. Inter IKEA Systems B.V. Här

Läs mer

FÄRG förnyar ditt hem

FÄRG förnyar ditt hem FÄRG förnyar ditt hem Innehåll FÄRG Inred med färger Sida 5 Nordisk svalka - naturlig stillhet Sida 7 New York stil - en lite råare miljö Sida 9 DOMESTIC Standard Sida 11 Målning - grundläggande råd Sida

Läs mer

Toltorpsgatan. Storgatan. Frölundagatan. Infart. Åbyvägen. Infart

Toltorpsgatan. Storgatan. Frölundagatan. Infart. Åbyvägen. Infart Innehåll 5... På Stallbacken 6... Situationsplan 8... Exteriör 10... Enplanshus 16... Tvåplanshus 21... Interiör 24... Treplanshus 31... Byggnadsbeskrivning 32... Att köpa småhus 33... Våra miljötankar

Läs mer

Mjuklandning i ditt nya hem INNEHÅLL

Mjuklandning i ditt nya hem INNEHÅLL INNEHÅLL Mjuklandning i ditt nya hem...3 Linköping gammal anrik stad som blir allt yngre...5 Stadsvillor punkthus med känsla av större villor...6 En frisk fläkt i Valla...7 Många smarta kvadrat med naturlig

Läs mer

Solrosen. Johannelund/Vällingby. Familjevänliga radhus i västerort

Solrosen. Johannelund/Vällingby. Familjevänliga radhus i västerort Solrosen Johannelund/Vällingby Familjevänliga radhus i västerort Familjen Dahlberg flyttade in i ett liknande radhus 2012 och trivs jättebra. Med några egna tillval som golvvärme både uppe och nere samt

Läs mer

HSB BRF LANDMÄRKET INREDNINGSVAL

HSB BRF LANDMÄRKET INREDNINGSVAL HSB BRF LANDMÄRKET INREDNINGSVAL INREDNINGSVAL VALMÖJLIGHETER I ER NYA BOSTAD Till brf Landmärket har HSB tillsammans med inredare och arkitekt arbetat fram en stil och produkter som håller över tid med

Läs mer

Inredning. Resare Bengt. Brf Trollsländan

Inredning. Resare Bengt. Brf Trollsländan Inredning Resare Bengt Brf Trollsländan Innehåll Kök Köksluckor 5 Bänkskivor 6 Handtag 7 Diskbänkar och blandare 8 Spishällar och fläkt 9 Ugn och micro 10 Diskmaskin, kyl/frys 11 Bad Badrum snickerier

Läs mer

Inredning. Resare Bengt. Brf Trollsländan

Inredning. Resare Bengt. Brf Trollsländan Inredning Resare Bengt Brf Trollsländan Innehåll Så här går det till Kök Köksluckor 5 Bänkskivor 6 Handtag 7 Diskbänkar och blandare 8 Spishällar och fläkt 9 Ugn och micro 10 Diskmaskin, kyl/frys 11 Bad

Läs mer

Nyrenoverad trea med balkong och sjöutsikt! KÖHLERPLATSEN 3D, ULRICEHAMN MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83

Nyrenoverad trea med balkong och sjöutsikt! KÖHLERPLATSEN 3D, ULRICEHAMN MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83 Nyrenoverad trea med balkong och sjöutsikt! KÖHLERPLATSEN 3D, ULRICEHAMN MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83 Välkommen till Köhlerplatsen 3d! Med ett högt och fritt utsiktsläge över Stadsparken ner mot

Läs mer

Inredningskatalog Lägenhetstyp L. Sopranen, Malmö Live

Inredningskatalog Lägenhetstyp L. Sopranen, Malmö Live Inredningskatalog Lägenhetstyp L Sopranen, Malmö Live Steg för steg mot ditt nya hem Om en tid är det dags att göra dina inredningsval. En del av valen kommer att vara enkla. Andra kommer säkert ta lite

Läs mer

INREDNINGSVAL. BRF KANOTISTEN, HÄGGVIK STRAND

INREDNINGSVAL. BRF KANOTISTEN, HÄGGVIK STRAND INREDNINGSVAL. BRF KANOTISTEN, HÄGGVIK STRAND » HEM SOM HÅLLER FÖR VERKLIGA LIV «Innehåll: Kök sid 4 Miljötips sid 7 Badrum/WC sid 8 Övriga ytor sid 12 Tillval sid 14 Länkar sid 26 Information sid 27 2

Läs mer

Ljusstaden. Brf Picknicken i Kalmar Bofakta Parhus och Kedjehus

Ljusstaden. Brf Picknicken i Kalmar Bofakta Parhus och Kedjehus Brf Picknicken i Kalmar Bofakta Parhus och Kedjehus Välkommen till Brf Picknicken i Kalmar. Nu bygger vi eleganta bostadsrätter i Ljusstadens mest citynära del. Kvarteret Picknicken blir en modern oas

Läs mer

Inredningskatalog Originalinredning. Västermalms Atrium

Inredningskatalog Originalinredning. Västermalms Atrium Inredningskatalog Originalinredning Västermalms Atrium Steg för steg mot ditt nya hem Om en tid är det dags att göra dina inredningsval. En del av valen kommer att vara enkla. Andra kommer säkert ta lite

Läs mer

BRF KÄRNHUSET. Val & inredning

BRF KÄRNHUSET. Val & inredning BRF KÄRNHUSET Val & inredning Välkommen att inreda din bostadsdröm Så är det äntligen dags att på riktigt börja ge dina inredningstankar liv och få konkreta material och färger att förhålla dig till i

Läs mer

BRF BORGEN - UNIKT OCH BEKVÄMT BOENDE I KNEIPPEN SYD

BRF BORGEN - UNIKT OCH BEKVÄMT BOENDE I KNEIPPEN SYD BRF BORGEN - UNIKT OCH BEKVÄMT BOENDE I KNEIPPEN SYD STADSNÄRA OCH BEKVÄMT BOENDE I KNEIPPEN SYD. Här skapas ett nytt och attraktivt område där Brf Borgen kommer att vara en del i en bebyggelse med tilltalande

Läs mer

Situationsplan. Brf Studio 58 Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling, Göteborg Eriksberg

Situationsplan. Brf Studio 58 Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling, Göteborg Eriksberg Bostadsfakta Byggherre Totalentreprenör Arkitekt Försäljning Brf Studio 58 Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling, Göteborg Eriksberg Situationsplan öst

Läs mer

HSB BRF KLOCKARängen INREDNING INREDARENS VAL. 2014-02-27, rev 2014-04-05

HSB BRF KLOCKARängen INREDNING INREDARENS VAL. 2014-02-27, rev 2014-04-05 HSB BRF KLOCKARängen INREDNING INREDARENS VAL 2014-02-27, rev 2014-04-05 INNEHÅLL Information om Inredarens val... 3 Inredarens val Generellt... 4 Inredarens val Hall, sov- och vardagsrum... 4 Inredarens

Läs mer

194 Förnya ditt badrum! Lätt som en plätt med nya handdukar i härliga färger.

194 Förnya ditt badrum! Lätt som en plätt med nya handdukar i härliga färger. Vardagsrum 16 Vardagsrum, soffor, fåtöljer, bäddsoffor, soffbord, förvaring, tv-möbler 16 230 Matplats 88 Matrum, matbord, stolar och pallar, matsalsgrupper Kök 108 Kök, inredning, luckor, planeringsverktyg

Läs mer

DET PERFEKTA HUSET FÖR DEN MODERNA FAMILJEN. Det finns inget som din egen gräsmatta...

DET PERFEKTA HUSET FÖR DEN MODERNA FAMILJEN. Det finns inget som din egen gräsmatta... 1 Det finns inget som din egen gräsmatta... DET PERETA HUSET ÖR DEN MODERNA AMILJEN Viktor Hanson har i samarbete med Engstrand och Speek arkitekter tagit fram ett hus som är anpassat för det moderna livet

Läs mer

LIMHAMN GALJONEN JM ORIGINAL INREDNING

LIMHAMN GALJONEN JM ORIGINAL INREDNING LIMHAMN GALJONEN JM ORIGINAL INREDNING TIDLÖST OCH SMAKFULLT HEM Din nya bostad är viktig för oss på JM. Vi vill skapa hem att leva och må bra i. Men vi vill också att ditt hem ska vara lika vackert idag

Läs mer

inbyggd omtanke 1 och 1½-planshus med havsnära läge

inbyggd omtanke 1 och 1½-planshus med havsnära läge inbyggd omtanke S V A N S H A L L 1 och 1½-planshus med havsnära läge Bo i vänlig bymiljö nära till hav och strand S VA N S H A L L Antal bostäder 9 Storlekar 120 och 134 kvm Svanshall ligger naturskönt

Läs mer

& inspiration för solhöjden

& inspiration för solhöjden Paletten idéer & inspiration för solhöjden - Jag har en idé! Vi specialritar tre hustyper till Solhöjden. - Varför då? - För att vi kan skapa något riktigt unikt här! Resultatet; 34 stycken arkitektritade

Läs mer

Gotö källa. den nya trädgårdsstaden i Barkarö. Etapp 1 Vårbackegatan

Gotö källa. den nya trädgårdsstaden i Barkarö. Etapp 1 Vårbackegatan Gotö källa den nya trädgårdsstaden i Barkarö Etapp 1 Vårbackegatan Aroseken Alla tiders boende Sedan 1956 har vi på Aroseken gjort människor hemmastadda i Västerås. Med en stark lokal närvaro och som stadens

Läs mer

Nya Kvarnen 1. Kvarnholmen - Nacka Stockholm. Beställning. Lägenhet 12202 HÄR ÄR DIN BESTÄLLNING AV PROJEKTERINGSÄNDRINGAR OCH ÖVRIGA TILLVAL

Nya Kvarnen 1. Kvarnholmen - Nacka Stockholm. Beställning. Lägenhet 12202 HÄR ÄR DIN BESTÄLLNING AV PROJEKTERINGSÄNDRINGAR OCH ÖVRIGA TILLVAL Beställning Nya Kvarnen 1 Kvarnholmen - Nacka Stockholm Lägenhet 12202 HÄR ÄR DIN BESTÄLLNING AV PROJEKTERINGSÄNDRINGAR OCH ÖVRIGA TILLVAL LÄGENHETSINNEHAVARE LÄGENHET 12202 PROJEKT Nya Kvarnen 1 PROJEKTNR

Läs mer

Planlösningar Hus 3 och 4

Planlösningar Hus 3 och 4 Planlösningar Hus 3 och 4 Brf ppsala, ppsala 24,5 kvm 12,5 kvm 8,0 kvm Badrum 2 7,5 kvm 9,0 kvm Badrum 3,5 kvm 22,0 kvm Sovrum 4 lk 3,5 kvm Mitt i ppsala I den här broschyren hittar du alla planlösningar

Läs mer

Låt drömmen bli verklighet

Låt drömmen bli verklighet Låt drömmen bli verklighet Ett mer personligt hem med Plusval Vi vill att du ska trivas i din lägenhet. Med Plusval får du fler valmöjligheter och kan själv bestämma över vad som är viktigt för att ge

Läs mer

nyhet Vardagsrum 24 Matplats 88 Kök 108 Sovrum 138 Badrum 194 Barnens IKEA 208 Arbetsplats 230 Spara & förvara 252 Dekoration 272

nyhet Vardagsrum 24 Matplats 88 Kök 108 Sovrum 138 Badrum 194 Barnens IKEA 208 Arbetsplats 230 Spara & förvara 252 Dekoration 272 108 24 308 Nya ideér för nya hem! Det är lika lätt som att lägga till några kuddar eller rulla ut en ny matta Vardagsrum 24 Vardagsrum, soffor, fåtöljer, bäddsoffor, soffbord, förvaring, tv-möbler Matplats

Läs mer

Björkviken. Brf Björkviken Bofakta

Björkviken. Brf Björkviken Bofakta Brf Björkviken Bofakta Välkommen till Brf Björkviken i Borgholm Med bästa läge mitt emellan Borgholm och Köpingsvik ligger Björkviken med havet som närmsta granne. Området ligger mitt i det öländska lugnet

Läs mer

ALGOT Förvaring för hela hemmet

ALGOT Förvaring för hela hemmet Bygg hela vägen upp till taket för att utnyttja varenda kvadratcentimeter, utan att använda så mycket golvyta. Välj metallhyllplan vid förvaring av tunga saker. Metallhyllplan med måtten 80x38 tål belastning

Läs mer

AMUNDÖ MARINA HOVÅS HILLS

AMUNDÖ MARINA HOVÅS HILLS BOFAKTA OM HOVÅS HILLS På de högst belägna tomterna i hela ya Hovås byggs Hovås Hills. Två exklusiva bostadshus i mo dern och stilren tappning. Husens fasader är främst klädda i ljust tegel som ger struktur

Läs mer

Alla mått är i mm. Summa 46 152 kr. Ritningens namn kök 25/11 Ritningsnummer 0000-8909-3071. Inkluderat i totalpriset Vitvaror 19 059 kr

Alla mått är i mm. Summa 46 152 kr. Ritningens namn kök 25/11 Ritningsnummer 0000-8909-3071. Inkluderat i totalpriset Vitvaror 19 059 kr Alla mått är i mm Ritningens namn kök 25/11 Ritningsnummer 0000-8909-3071 Inkluderat i totalpriset Vitvaror 19 059 kr Summa 46 152 kr Användarnamn (E-postadress eller IKEA FAMILYnummer) Ledtråd till ditt

Läs mer

Modernt med sjöutsikt och dubbla balkonger STORGATAN 53, ULRICEHAMN MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83

Modernt med sjöutsikt och dubbla balkonger STORGATAN 53, ULRICEHAMN MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83 Modernt med sjöutsikt och dubbla balkonger STORGATAN 53, ULRICEHAMN MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83 Välkommen till Storgatan 53! Med ett centralt och högt utsiktsläge vid Åsunden finner ni denna

Läs mer

BESTÄLLNING Polstjärnan, lägenhet 11302

BESTÄLLNING Polstjärnan, lägenhet 11302 STOCKHOLM TÄBY BESTÄLLNING Polstjärnan, lägenhet 11302 LÄGENHETSINNEHAVARE LÄGENHET 11302 PROJEKT Polstjärnan PROJEKTNR P.061542.1.5 NAMN Jun Xie ADRESS Syster Annas väg 21 19457 Upplands Väsby MOBILTELEFON

Läs mer

Mysiga kuddar och filtar 308

Mysiga kuddar och filtar 308 Vardagsrum 24 Vardagsrum, soffor, fåtöljer, soffbord, förvaring, tv-möbler Matplats 88 Matrum, matbord, stolar och pallar, matrumsgrupper Kök 108 Kök, inredning, luckor, planeringsverktyg för kök, fristående

Läs mer

Välkommen till Danska Parken

Välkommen till Danska Parken INREDNINGSVAL Välkommen till Danska Parken Kostnadsfria tillval Ni som har köpt ett hus i Danska Parken har möjlighet att göra ett antal inredningsval för att sätta er egen prägel på ert nya hem. Ni har

Läs mer

STOCKHOLM KVARNHOLMEN NACKA. Nya Kvarnen 2, lägenhet 20902

STOCKHOLM KVARNHOLMEN NACKA. Nya Kvarnen 2, lägenhet 20902 STOCKHOLM KVARNHOLMEN NACKA BESTÄLLNING Övriga inredningsval Nya Kvarnen 2, lägenhet 20902 LÄGENHETSINNEHAVARE LÄGENHET 20902 PROJEKT Nya Kvarnen 2 PROJEKTNR 062232 NAMN Annika Jacobsson ADRESS Bageribacken

Läs mer

Kvarteret LOTTEN 3. Unika lägenheter i kvarter vars gränder för tankarna till charmiga stadskärnor

Kvarteret LOTTEN 3. Unika lägenheter i kvarter vars gränder för tankarna till charmiga stadskärnor Kvarteret LOTTEN 3 Unika lägenheter i kvarter vars gränder för tankarna till charmiga stadskärnor Våra sex väldesignade tvåplanshus i kvarteret Lotten 3 erbjuder bekväma och genomgående hyreslägenheter,

Läs mer

Inredningsval bostadsrätt, 2 stopptider

Inredningsval bostadsrätt, 2 stopptider Inredningsval bostadsrätt, 2 stopptider Inredningsval Bostadsrätt Inredningsmöte När du bokar en bostad hos JM får du vår inredningsguide samt ett brev med uppgifter om stopptider för olika tillval och

Läs mer

Brf Hagabo 2 BOFAKTA

Brf Hagabo 2 BOFAKTA Brf Hagabo 2 BOFAKTA Välkommen till Brf Hagabo 2 i Älmhult I Älmhults nya och naturnära bostadsområde Haganäs planerar vi för 18 moderna och eleganta bostadsrätter fördelat på två plan i tre olika hus.

Läs mer

GÖTGATAN 14-18. Frågor & svar om renoveringen. Inför den planerade renoveringen TIDPLAN VALMÖJLIGHETER NYTT I LÄGENHETEN. Beatrice Graalheim

GÖTGATAN 14-18. Frågor & svar om renoveringen. Inför den planerade renoveringen TIDPLAN VALMÖJLIGHETER NYTT I LÄGENHETEN. Beatrice Graalheim GÖTGATAN 14-18 Inför den planerade renoveringen TIDPLAN VALMÖJLIGHETER NYTT I LÄGENHETEN Frågor & svar om renoveringen Beatrice Graalheim Christer Carlson Exempelbilder från renoverad lägenhet. Snart dags

Läs mer

Kvibergs terrasser - Brf MAJOREN

Kvibergs terrasser - Brf MAJOREN BOADSATA vibergs terrasser - Brf MAJORE IEHÅ Att köpa och äga bostadrätt... orienteringsplan... BOADSATABAD...-8 BYTEIS BESRIVI...9 ÄEHETSBESRIVIar...0- BESRIVI AV AMÄA UTRYMME... A ÖPA OCH ÄA BOADSRÄ.

Läs mer

GENOMTÄNKTA BOSTÄDER. Intill den pampiga Skvallereken i Ektorp skapas nu 67 smakfulla och välplanerade bostadsrätter om 1-4 rum och kök.

GENOMTÄNKTA BOSTÄDER. Intill den pampiga Skvallereken i Ektorp skapas nu 67 smakfulla och välplanerade bostadsrätter om 1-4 rum och kök. 4 Oakhouapplese GENOMTÄNKTA BOSTÄDER Intill den pampiga Skvallereken i Ektorp skapas nu 67 smakfulla och välplanerade bostadsrätter om 1-4 rum och kök. fasaden 7 Oakhouapplese Bild område I Ektorp har

Läs mer

Brf Ränndalen BOFAKTA

Brf Ränndalen BOFAKTA Brf Ränndalen BOFAKTA Ovan 3D-bild vy över trädgårdssida. Välkommen till Brf Ränndalen i Växjö. Vikaholm är Växjös gröna uppstickare bland bostadsområden. I kvarteret Ränndalen planerar vi för 14 st moderna

Läs mer

BRF STUDION BAGARMOSSEN STOCKHOLM

BRF STUDION BAGARMOSSEN STOCKHOLM VISSA AV BILDERNA I DENNA BROSCHYR ÄR DIGITALA MONTAGE. RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR OCH EV TRYCKFEL. BRF STUDION BAGARMOSSEN STOCKHOLM besqab.se/studion TÄBY KEMISTVÄGEN 17 BOX 1328 183 13 TÄBY TELEFON 08-409

Läs mer

BRF bryggan. Val & inredning

BRF bryggan. Val & inredning BRF bryggan Val & inredning 86 43HEM Välkommen att inreda din bostadsdröm Så är det äntligen dags att på riktigt börja ge dina inredningstankar liv och få konkreta material och färger att förhålla dig

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Storskolevägen 11 Kommun Lund Storlek 5 rum (4 sovrum) / 124 m² Område Mårtens Fälad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Storskolevägen 11 Kommun Lund Storlek 5 rum (4 sovrum) / 124 m² Område Mårtens Fälad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Lund Storlek 5 rum (4 sovrum) / 124 m² Område Mårtens Fälad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Familjevänligt med härliga grönområde inpå knuten, men ändå nära till

Läs mer

VITA BJÖRN BANGATAN 37-39

VITA BJÖRN BANGATAN 37-39 R E N OV E R I N G AV VITA BJÖRN BANGATAN 37-39 Maj 2016 1 RENOVERING AV VITA BJÖRN Husen i Vita Björn uppfördes 1965-1967 och det är dags att byta ut husets försörjningssystem (stammarna) för vatten,

Läs mer

Attraktiva Råtorp nära Klarälven

Attraktiva Råtorp nära Klarälven Sverigehuset bygger 24 lägenheter med bostadsrätt Attraktiva Råtorp nära Klarälven Något utöver det vanliga Ett tryggt boende med närhet till Klarälven och centrala Karlstad I det attraktiva och centrala

Läs mer

Inredningsval för ditt nya hem. Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad

Inredningsval för ditt nya hem. Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad Inredningsval för ditt nya hem Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad INNEHÅLL Inledning............................. 3 Kök för alla livets middagar................ 5 Detaljerna i köket......................

Läs mer

HUSBYGGET Bygga nytt hus? Ett stort och omfattande projekt, och också väldigt roligt. Allt om Villor&Hus frågade

HUSBYGGET Bygga nytt hus? Ett stort och omfattande projekt, och också väldigt roligt. Allt om Villor&Hus frågade Arkitektens bästa tips inför HUSBYGGET Bygga nytt hus? Ett stort och omfattande projekt, och också väldigt roligt. Allt om Villor&Hus frågade Tony Sundberg, arkitekt SAR/MSA på Sävsjö Trähus, om hans bästa

Läs mer

Brf Fårholmen i Karlstad

Brf Fårholmen i Karlstad Södra Råtorp. Exklusivt boende vid Klarälvens strand. Allmänt Södra Råtorp har under de senaste åren vuxit fram till en populär och modern stadsdel med villor, radhus och flerfamiljshus samt förskola.

Läs mer

Som att bo på Rivieran www.bovieran.se

Som att bo på Rivieran www.bovieran.se Välkommen till Bovieran Som att bo på Rivieran www.bovieran.se Det är kul att bjuda sina vänner på middag under palmerna i december! Anna och ars, nyinflyttade i Bovieran Vinterträdgården Ditt vardagsrum

Läs mer

ESPLANADEN 13. Frågor & svar om renoveringen. Vi renoverar ditt hus! Detta får du i renoveringen. Tillfällig lägenhet tips inför flytten

ESPLANADEN 13. Frågor & svar om renoveringen. Vi renoverar ditt hus! Detta får du i renoveringen. Tillfällig lägenhet tips inför flytten ESPLANADEN 13 Vi renoverar ditt hus! Frågor & svar om renoveringen Detta får du i renoveringen Tillfällig lägenhet tips inför flytten VI FÖRBEREDER FÖR RENOVERING Renoveringen av ditt hus närmar sig. Planeringen

Läs mer

DANSKA PARKEN. Funkisinspirerade stadshus i Lund

DANSKA PARKEN. Funkisinspirerade stadshus i Lund DANSKA PARKEN Funkisinspirerade stadshus i Lund DANSKA PARKEN Funkisinspirerade stadshus i Lund På gröna, sköna Oscarshem i ett naturligt grönområde växer bostadsområdet Danska Parken fram. Här uppför

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Flaggskeppsgatan 8 Kommun Malmö Storlek 3 rum (2 sovrum) / 74 m² Område Västra Hamnen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Flaggskeppsgatan 8 Kommun Malmö Storlek 3 rum (2 sovrum) / 74 m² Område Västra Hamnen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 3 rum (2 sovrum) / 74 m² Område Västra Hamnen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Balkong på fritt läge mot Varvsparken och med delvis havsutsikt. Mitt

Läs mer

BRF SOLGLÄNTAN STRÅLANDE LÄGE FÖR BEKVÄMT BOENDE

BRF SOLGLÄNTAN STRÅLANDE LÄGE FÖR BEKVÄMT BOENDE BRF SOLGLÄNTAN STRÅLANDE LÄGE FÖR BEKVÄMT BOENDE SÖDRA HAGA I SUNDSVALL HSB ÄR INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder,

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Skogsvägen 2 C Kommun Lund Storlek 3 rum (2 sovrum) / 114 m². Tillträde tidigast

Län Skåne Gatuadress Skogsvägen 2 C Kommun Lund Storlek 3 rum (2 sovrum) / 114 m². Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Kommun Lund Storlek 3 rum (2 sovrum) / 114 m² Område Torna Hällestad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Torna Hällestad är en levande by med ett rikt föreningsliv och en god

Läs mer

Utvändig färgsättning. Hur du lyckas med färgsättning av ditt hus.

Utvändig färgsättning. Hur du lyckas med färgsättning av ditt hus. Utvändig färgsättning Hur du lyckas med färgsättning av ditt hus. Att färgsätta ditt eget hus är en både rolig och utmanande uppgift. Låt processen få ta den tid som krävs. Prova olika förslag och låt

Läs mer

Välplanerade lägenheter i ljusa och gedigna stenhus Hamnallén Lomma Hamn

Välplanerade lägenheter i ljusa och gedigna stenhus Hamnallén Lomma Hamn Välplanerade lägenheter i ljusa och gedigna stenhus amnallén Lomma amn TT TM / dusch/ Sovrum,0 kvm all Sovrum 7,5 kvm,5 kvm Sovrum,0 kvm Välj din drömlägenhet Det är nu det roliga börjar för på de kommande

Läs mer

detta ingår entré PLAN Inredningsval hur går det till? Inredningsperiod Priser och betalningsvillkor gudö äng, haninge gudö äng

detta ingår entré PLAN Inredningsval hur går det till? Inredningsperiod Priser och betalningsvillkor gudö äng, haninge gudö äng GUDÖ GUDÖ inredning gudö äng inredningsval I denna folder visar vi vår inredning, kostnadsfria val och för radhusen i Gudö Äng. För radhusen finns en inredning framtagen, vilken ingår i den totala köpesumman.

Läs mer

Inredarens val. Sjödalen, Huddinge preliminär

Inredarens val. Sjödalen, Huddinge preliminär Inredarens val Sjödalen, Huddinge preliminär 3D Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi

Läs mer

GE DITT HEM EN ANDRA CHANS MÅLA MED BECKERS SYMFONI VÄGG-, TAK- OCH LACKFÄRGER

GE DITT HEM EN ANDRA CHANS MÅLA MED BECKERS SYMFONI VÄGG-, TAK- OCH LACKFÄRGER GE DITT HEM EN ANDRA CHANS MÅLA MED BECKERS SYMFONI VÄGG-, TAK- OCH LACKFÄRGER NATURLIGA TONER MED TALANDE ACCENTER 14 fina kulörer som hjälper dig att skapa en varm och behaglig känsla i ditt hem sidan

Läs mer

Kalkstensvägen 15. Kalkstensvägen 15. www.hemverket.se - Sida 1 av 15

Kalkstensvägen 15. Kalkstensvägen 15. www.hemverket.se - Sida 1 av 15 Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 2 rum (1 sovrum) / 64 m² Område Victoria Park Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 15 Exteriör Välkommen till våning två och

Läs mer

Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL. Brf Solslingan

Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL. Brf Solslingan Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL Brf Solslingan Inredningsstilar Våra inredningsstilar är noga utvalda. I bilderna längre fram ser du exempel på våra stilar som du kan göra som egna val. Vårt grundutförande

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Ehrensvärdsgatan 5

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Ehrensvärdsgatan 5 Län Skåne Gatuadress Kommun Helsingborg Storlek 3.0 rum / 70 m² Område Norr - Fria Bad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Söker du en central, ljus, stilren

Läs mer

Livskvalité i Brf Mässingen. Bostadsrätter i centrala Norrköping

Livskvalité i Brf Mässingen. Bostadsrätter i centrala Norrköping Livskvalité i Brf Mässingen Bostadsrätter i centrala Norrköping Fastighetsbyrån Kv. Mässingen - Livskvalité i hjärtat av Norrköping! Med Motala ströms vackra promenadstråk runt knuten och Norrköpings Centralstation

Läs mer

BARNHEMSGATAN 4, BORÅS MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83

BARNHEMSGATAN 4, BORÅS MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83 BARNHEMSGATAN 4, BORÅS MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83 Välkommen till Barnhemsgatan 4! Välkommen på visningen till denna renoverade 5:a om 118 kvm med fungerade öppen spis, nyrenoverat kök, rymliga

Läs mer

DET HÄR ÄR WILLHEMLYFTET

DET HÄR ÄR WILLHEMLYFTET OM WILLHEMLYFTET 1 DET HÄR ÄR WILLHEMLYFTET Många vill bo med en standard som är jämförbar med nybyggda lägenheter. För att möta efterfrågan har vi utvecklat ett koncept som vi kallar Willhemlyftet. Det

Läs mer

Vackra villor på Hovshagas soligaste sida

Vackra villor på Hovshagas soligaste sida v ä x j ö h o v s h ö j d Vackra villor på Hovshagas soligaste sida Inspirationsbild interiör Johanna, 124 kvm d e s i g n h e l h e t t r y g g h e t p r i s v ä r t Klara och Maria de vackra husen på

Läs mer

KRYDDHYLLAN nybyggnation. 1,5-planshus på Kryddhyllan

KRYDDHYLLAN nybyggnation. 1,5-planshus på Kryddhyllan KRYDDHYLLAN nybyggnation 1,5-planshus på Kryddhyllan 2 KRYDDHYLLAN NYBYGGNATION Välkommen till Kryddhyllan 64 På lugn återvändsgata ligger detta nya och fräcka 1,5-planshus om ca 150 kvm med bl a påkostat

Läs mer

Modernt, välplanerat med solig balkong SKOGSHYDDEGATAN 50, BORÅS MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83

Modernt, välplanerat med solig balkong SKOGSHYDDEGATAN 50, BORÅS MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83 Modernt, välplanerat med solig balkong SKOGSHYDDEGATAN 50, BORÅS MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83 Välkommen till Skogshyddegatan 50! Välkommen till denna väldisponerade trerumslägenhet i mycket gott

Läs mer

Upptäck Bandhagen. Brf Hammarbandet, Bandhagen. 36 moderna, bekväma och rymliga lägenheter. Välkommen att titta närmare i vårt inredningsprogram.

Upptäck Bandhagen. Brf Hammarbandet, Bandhagen. 36 moderna, bekväma och rymliga lägenheter. Välkommen att titta närmare i vårt inredningsprogram. Upptäck Bandhagen Brf Hammarbandet, Bandhagen. 36 moderna, bekväma och rymliga lägenheter. Välkommen att titta närmare i vårt inredningsprogram. Viktigt att veta Inredning, val- och tillval är utarbetade

Läs mer

Centralt 109.9 kvm 4 r o k. Skicket är som nytt. Öppen planlösning, två balkonger och hiss.

Centralt 109.9 kvm 4 r o k. Skicket är som nytt. Öppen planlösning, två balkonger och hiss. Centralt 109.9 kvm 4 r o k Skicket är som nytt. Öppen planlösning, två balkonger och hiss. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Mangårdsvägen 28 A Kommun Båstad Storlek 4 rum (3 sovrum) / 114 m² Område Båstad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Mangårdsvägen 28 A Kommun Båstad Storlek 4 rum (3 sovrum) / 114 m² Område Båstad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Båstad Storlek 4 rum (3 sovrum) / 114 m² Område Båstad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Ett vidunderligt vackert landskap, med berg, skog, hagar och västerhav. Och

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL

VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL HAVSNÄRA I FRÖSAKULL I attraktiva Frösakull, vid havet nära Tylösand kommer A-hus att uppföra 15 villor. Förutom den idylliska miljö som kännetecknar Frösakull lockar också närheten

Läs mer

Famil jebostäder bygger nya bostäder! Kvarteret Kalkbruket

Famil jebostäder bygger nya bostäder! Kvarteret Kalkbruket Famil jebostäder bygger nya bostäder! Kvarteret Kalkbruket årstadal Inflyttning under våren 2009 kalkbruket_skiss.indd 1 06-12-11 09.54.05 Välkommen till det goda boendet! En ny stadsdel nära city, vatten

Läs mer

Området. Hus och Arkitektur. Information. Om Sverigehuset

Området. Hus och Arkitektur. Information. Om Sverigehuset I MÖLNDAL 1 2 3 5 8 16 20 Området Hus och Arkitektur Information Om Sverigehuset 4 5 Kvarteret Stiernhielm ligger i anslutning till Toltorpsdalen på en perfekt adress för livsnjutare som gillar stadens

Läs mer

Rymlig och väldisponerad 3:a med hiss HESTRA RINGVÄG 13, BORÅS MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83

Rymlig och väldisponerad 3:a med hiss HESTRA RINGVÄG 13, BORÅS MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83 Rymlig och väldisponerad 3:a med hiss HESTRA RINGVÄG 13, BORÅS MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83 Välkommen till Hestra ringväg 13! Välkommen på visning till denna rymliga och väldisponerade 3:a belägen

Läs mer

Kvarter 10 - ORIGINAL och FRIA VAL - 1 december 2015 INREDNINGSPROGRAM ORIGINAL & FRIA VAL

Kvarter 10 - ORIGINAL och FRIA VAL - 1 december 2015 INREDNINGSPROGRAM ORIGINAL & FRIA VAL INREDNINGSPROGRAM ORIGINAL & FRIA VAL Bilden är digitalt framtagen och visar ett exempel på kök i en 4 R o k lägenhet i Kvarter 10. Avvikelser kan förekomma. Produkter/ modeller som utgår kommer att ersättas

Läs mer

PRISLISTA BRF UTSIKTEN 2 INREDNINGSVAL. Lägenhet nr... Antal rum... Namn... Adress... Post nr... E-post... Telefon...

PRISLISTA BRF UTSIKTEN 2 INREDNINGSVAL. Lägenhet nr... Antal rum... Namn... Adress... Post nr... E-post... Telefon... PRISLISTA BRF UTSIKTEN 2 INREDNINGSVAL... Antal rum... Namn... Adress... Post nr... E-post... Telefon... VÄGGAR ALLMÄNNA VILLKOR Inom ramen för inredarens val kan du kostnadsfritt göra ett antal olika

Läs mer

Kulörguide. Botkyrkabyggens kulörguide för ett vackert målat hem.

Kulörguide. Botkyrkabyggens kulörguide för ett vackert målat hem. Kulörguide. Botkyrkabyggens kulörguide för ett vackert målat hem. Gör ditt personliga färgval! Att välja nya färger till sitt hem, så att de uttrycker din egen personliga smak är inte alltid så lätt. Med

Läs mer