VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR YSTAD RIDKLUBB 2018 Styrelsen för Ystad Ridklubb presenterar härmed följande berättelse för verksamheten under 2018.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR YSTAD RIDKLUBB 2018 Styrelsen för Ystad Ridklubb presenterar härmed följande berättelse för verksamheten under 2018."

Transkript

1 VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR YSTAD RIDKLUBB 2018 Styrelsen för Ystad Ridklubb presenterar härmed följande berättelse för verksamheten under Styrelse 2018 Ordförande Peter Mårtensson Ledamot Charlotte Lindskog Ledamot Ann-Sofie Carlsson Ledamot Christina R Nielsen Ledamot Gunilla Berg Ledamot Ida Roth Ledamot Camilla Andersson Suppleant Anna Olin Suppleant Lina Åstradsson Larsson Ungdomsledamot YRUS Rebecca Ohlin Suppleant YRUS Max Pihl och Sarah Knutsson Revisorer Sven-Erik Persson och Björn Olsson Christer Ewesson (suppleant) Lars-Åke Persson (suppleant) Valberedning Pernilla Olsson och Johanna Cratz. Styrelsen har haft 10 styrelsemöten under det gångna året. Antalet medlemmar uppgår till 288 stycken Personal 2018 Under 2018 har vår verksamhetschef Annika Pihl drivit verksamheten kring anläggning och ridskola på uppdrag av styrelsen Till sin hjälp har hon haft Johanna Cratz, Pia Källgarn-Helsing, Klas Harvigsson, Ida Andersson och Rebecca Ohlin. På helger har klubben haft hjälp av flitiga ungdomsledare och lördagsledare med barnverksamhet, handikappridning, hästvård och stalltjänst.

2 Ridskolan Ridskoleverksamheten Lektionsridning på alla nivåer, från nybörjare till mer avancerade ryttare samt elever med funktionshinder och barnrehab har bedrivits i klubbens regi. Ridskolan har lektionsverksamhet fem dagar i veckan. Under 2018 har lektionsverksamhet ökat ytterligare och vi har i stort sett fullbelagt i alla grupper. Detta är mycket glädjande. Vi har fortsatt vårt projekt med terminselever. Under 2018 har följande varit terminselever; Louise Svensson, Michaela Hansson, Charlotte Franck, Debora Tängmark, Moa Berg, Ida Larsen. Under helger och lov har vi även arrangerat träningar, tävlingar, läger och kurser. Vi har även varit ute och representerat klubben och Ystad kommun på diverse tillställningar med våra skolhästar samt medlemmar. Detta har bland annat skett genom ponnyridning på Nationaldagen, ponnyridning på Glimmingehus (de tiotusen riddarnas dag) och Falsterbo Horse Shows funktionärstävling. Ridläger Det har genomfört en rad olika läger på skollov under vår- och höstterminen samt flera sommarridläger. Dessa har varit mycket uppskattade och välbesökta. Ridlägren har arrangerats på alla olika nivåer. Anläggning Vi får av ridande, tävlande, externa tränare och andra mycket beröm för vårt fina underlag i ridhuset samt vår fina anläggning. Regntåget, inköpt 2014, fungerar fint och det vattnas normalt fem dagar i veckan enligt schema. En del av hagarna har fått nya stolpar och tråd.

3 Arbetet med att sätta upp staket runt galoppbana har slutförts. Under 2018 har vi bytt ut många lysrör i stallarna och i ridhuset. Det har målats nya tävlingshinder och även träningsbommarna har fått ny färg och design. Många har hjälpt till men framför allt har Gunilla Berg stått för design och arbete. Övrig verksamhet Det har anordnats dressyrträning för Olof Axelsson som varit mycket uppskattat. Det har anordnats hoppträningar för Hannes Melin som varit mycket uppskattat. Det har arrangerats många uppskattade pay and jump och pay and ride. Man har också kunnat ta privatlektioner för våra duktiga ridlärare, vilket också uppskattas av många. Vi har tillsammans med våra ungdomar varit på Prison Island i Malmö. Vi har tillsammans med laget som deltog i Ponnyallsvenskan varit på restaurang i Malmö och varit på Laserdome. Vi har varit med och arrangerat Hästrundan Destination Skåne. Vi hade bland annat clinic med Hannes Melin och Olof Axelsson, clinic med WE, prova på ridning, ponnyridning och käpphästtävling. Vi har tillsammans med YRUS och våra ridlärare varit på clinic i Flyinge med Henrik von Eckermann. Vi har nominerat vår ungdomssektion till Skånes (och Sveriges) bästa ungdomssektion. Vi har nominerat Rebecca Olin vill Skånes bästa ungdomsledare.

4 Samarbeten Barn från Barn & ungdomshabilitering, med funktionshinder har ridit hos oss under året, dagtid en gång i veckan. Vi har även tagit emot praktikanter från andra skolor under året. Ridskolecupen 2018 Vi har deltagit i Ridskolecupen. Det var en rolig tävling och tävlingsform och det blev en rolig avslutningstävling på Flyinge i november I laget på finaldagen red Ida Andersson och Rebecca Ohlin hoppning på Anastacia samt Moa Berg och Debora Tängmark dressyr på Nero vann Ystad Ridklubb hela ridskolecupen och Ridskolemästerskapet. Denna tävlingsform kommer vi att delta i även under Hästar Vid året slut så finns det 20 stycken lektionshästar. Det är Hamilton, Ginnis, Grethe, Nero, Pim Pim, Elvera, Ofelia, Jamie, Amigo, Amidala, Shakira, Lillebror, Asynja, Sam, Macke, Edelweiss, Alexa, Zaimi, Access Denied och Anastacia. (Av dessa är Amigo, Ofelia, Pim Pim, Amidala, Shakira, Asynja och Edelweiss inlånade). Vår ridskolhäst Zeeman har varit uthyrd under Lillebror köptes in Ett stort tack till alla våra fantastiska underbara trotjänare på ridskolan. Utbildning Ridlärarna Annika Pihl och Johanna Cratz har deltagit i Skånes Ridsportförbunds utbildningsdagar Vidareutbildning för ridlärare. Annika Pihl har deltagit i fortbildning för tränare i hoppning. Annika Pihl har deltagit i Kommunals fortbildning för dig som arbetar i hästföretag. Gunilla Berg har hållit i en 6 veckors Grönt kort kurs.

5 Gunilla Berg har deltagit i fortbildning för Grönt kort. Vi tackar samtliga ridlärare och tränare, som under 2018 gjort det möjligt för våra medlemmar att träna på respektive ryttares och/eller hästs nivå. YRUS 2017 års verksamhetsberättelse: 2017 var ett fantastiskt år för YRUS och vi är övertygade om att 2018 kommer bli minst lika bra! Vi har en styrelse med 10 medlemmar som är taggade och redo för ett spännande år med många roliga aktiviteter och happenings! VI HADE RÄTT! 2018 överträffade alla förväntningar! Året kickades igång med ett årsmöte som resulterade i en styrelse med hela 10 medlemmar: Rebecca Ohlin, Sarah Knutsson, Tea Grufstedt, Debora Tängmark, Max Pihl, Ida Andersson, Ida Larsen, Hanna Ingvarsson, Mathilda Ember och Johanna Resman Friis. I slutet av februari var YRUS första aktivitet för 2018, vilket var en filmkväll med två filmer och massa godis och chips. Vi arrangerade våra första barnkalas vilket är något vi kommer fortsätta med under 2019! Under april månad arrangerade Ystad Ridklubb lokala och regionala hopptävlingar för ponny och häst samt dressyrtävling; Aprilhoppet och Aprildressyr med många starter. YRUS hade sitt första stora caféuppdrag, vilket var så himla kul och uppskattat både av oss och besökarna! Många ungdomar var funktionärer och representerade klubben. Det var verkligen överväldigande vilket stort engagemang som visades från klubbens ungdomar under dessa två tävlingshelger! Vi arrangerade därför en sommarträff för alla de under 26 år som hjälpte till på något sätt under tävlingarna. Vi träffades i Ystad Småbåtshamn och hade femkamp, åt massa pizza och umgicks! Det var så roligt och verkligen pricken över i:et på vårterminen.

6 Höstterminen innebar den årliga halloweenkvällen som slog deltagarrekord för våra halloweenarrangemang de senaste fyra åren! Hela 33 barn och ungdomar kom på Halloweenkvällen! Stallet och Sandskogen hemsöktes av häxor och monster, vi gick spökrunda, lekte lekar och åt god mat. Kvällen innehåll massa skrik, skratt och kreativa utklädnader! Året avslutades med ett alldeles magiskt luciatåg med skönsång, duktiga ungdomar och hästar. Nästan alla ridskolehästar var med samt några privathästar. Efteråt bjöd YRUS på julfika med kakbuffé, glögg och julmust. Ett perfekt avslut på 2018! Detta kan ju inte bli mycket bättre Trodde vi!!!!! YRUS blev nämligen utsedd till SKÅNES UNGDOMSSEKTION 2018! Vi tog emot pris under en fullsatt DUS-Ungdomsdag i Flyinge samt åkte på stipendiekonferens i Katrineholm där två av oss fick träffa de som blivit Årets Ungdomssektion i Sveriges resterande distrikt. WOW!!!! Känslan som vi har med oss från 2018 är att det känns som att det inte finns någon ände på ungdomars engagemang! Vi är fulla av motivation inför 2019 med massa roliga planer! Nu kör vi! SKY S THE LIMIT

7 Tävling Det har arrangerats regionala och lokala tävlingar för hästar och ponnyer i både dressyr och hoppning. Dessa har varit mycket uppskattade. Vi har fått många sponsorer till våra tävlingar, vilket är fantastiskt roligt. Vi är glada och stolta över våra tävlingar och sponsorer. Vi är också tacksamma att så många ryttare valt att komma och tävla på våra tävlingar under Vi har ett glatt gäng funktionärer. Utan er hade inte tävlingarna fungerat. Tusen tack för er insats allihop! Vårt ponnyallsvenskelag har deltagit i division 2. Totalt slutade laget med vinst i finalomgången och totalsegrare i hela denna zons division 2. Ystad Ridklubb har aldrig tidigare vunnit ponnyallsvenskan. Vi fick stor uppmärksamhet även i dagspressen (Ystad Allehanda) I laget red Ella Hallgren, Agnes Larsson, Tuva Hägglund, Aprilia Holmström, Isabelle Larsson, Molly Ingelström, Linnea Olsson, Sarah Knutsson, Max Pihl, Linnea Olsson och Amanda Pontho. I november arrangerades klubbmästerskap i hoppning och dressyr års klubbmästare blev; Hoppning Lektionshäst Lousie Svensson Access Denied Privatponny Molly Ingelström Tattoo Joe Privathäst Cornelia Larsson Åstradsson Ragtime Babe

8 Dressyr Lektions och privat häst Privatponny Charlotte Franck - Anastacia Frida Öjeblad - Carbon Farmors Café har övertagits delvis av YRUS Under det gångna året har Farmors café varit öppet vid några pay and jump och samtliga officiella tävlingar. Ibland har det även varit bemannat vid träningar och föreläsningar. Att det inte alltid har varit öppet beror på bristen på ideella krafter. Målet är dock att även ha öppet någon kväll i veckan och då speciellt under vinterhalvåret, då många gärna vill värma sig med en kopp varm dryck. Intäkterna från försäljningen i caféet är ett välkommet tillskott till YRUS. YRUS kommer att använda dessa pengar för olika inköp och evenemang som kommer Ystad Ridklubbs medlemmar, framför allt ungdomarna, tillgodo. YRUS första inköp för sina pengar var ett fantastiskt hinder Ungdomssektionen. Vi har vid flera tillfällen fått beröm både för vårt sortiment i cafeterian och vår service. Hemsidan och Facebook Vi är mycket flitiga med att kommunicera via vår hemsida och facebook. Vi riktar ett extra stort tack till vår flitiga administratör Lena Nilsson. Vi har också fått mycket beröm från Skånes Ridsportförbund och våra medlemmar för att vi håller hemsidan och facebook ständigt uppdaterade.

9 Sponsorer Ett stort tack till alla våra sponsorer som bidragit både vid tävling och till övrig verksamhet. Våra sponsorer under 2018; Krafft, Sveland Djurförsäkringar, Granngården Ystad, Stallshopen, Skurups Sparbank, Burger King, Kiviks Musteri, Landäng, Penny & Friends, Lindholms Värme, Ystad Saltsjöbad, Butik Pumpan i Skurup, ICA Supermarket, SISU, Lidbergs Tryckeri i Skurup, Bosses Bygg, Elit och Flügger Färg. Naturligtvis tackar vi också alla medlemmar och privatpersoner som sponsrat ridklubben och framförallt lektionshästarna med alla möjliga saker! Avslutning Styrelsen vill framföra ett stort tack till all personal och alla ledare som bidragit under det gångna året. Ett extra stort tack till alla ideella krafter som deltagit, stora som små, utan er hade vi aldrig kunnat ha en fungerande klubb. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något. Tillsammans är VI Ystad Ridklubb!

VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR YSTAD RIDKLUBB 2017 Styrelsen för Ystad Ridklubb presenterar härmed följande berättelse för verksamheten under 2017.

VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR YSTAD RIDKLUBB 2017 Styrelsen för Ystad Ridklubb presenterar härmed följande berättelse för verksamheten under 2017. VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR YSTAD RIDKLUBB 2017 Styrelsen för Ystad Ridklubb presenterar härmed följande berättelse för verksamheten under 2017. Styrelse from 2017-02-14 Ordförande Peter Mårtensson Ledamot

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR YSTAD RIDKLUBB Styrelsen för Ystad Ridklubb presenterar härmed följande berättelse för verksamheten under 2014.

VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR YSTAD RIDKLUBB Styrelsen för Ystad Ridklubb presenterar härmed följande berättelse för verksamheten under 2014. VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR YSTAD RIDKLUBB 2014. Styrelsen för Ystad Ridklubb presenterar härmed följande berättelse för verksamheten under 2014. Ordförande: Annkie Redhamre- Svensson Vice ordför: Vakant

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR YSTAD RIDKLUBB Styrelsen för Ystad Ridklubb presenterar härmed följande berättelse för verksamheten under 2015.

VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR YSTAD RIDKLUBB Styrelsen för Ystad Ridklubb presenterar härmed följande berättelse för verksamheten under 2015. VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR YSTAD RIDKLUBB 2015 Styrelsen för Ystad Ridklubb presenterar härmed följande berättelse för verksamheten under 2015. Styrelse from 2015-02-28 Ordförande Annkie Redhamre Svensson

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE

VERKSAMHETSBERÄTTELSE VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014 Styrelsen för Nordmalings Ridklubb avger härmed följande verksamhetsberättelse för verksamhetsåret Nordmalings Ridklubb är en ideell förening som är ansluten till Svenska Ridsportförbundet,

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE. Styrelsen för Nordmalings Ridklubb avger härmed följande verksamhetsberättelse för verksamhetsåret

VERKSAMHETSBERÄTTELSE. Styrelsen för Nordmalings Ridklubb avger härmed följande verksamhetsberättelse för verksamhetsåret VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 Styrelsen för Nordmalings Ridklubb avger härmed följande verksamhetsberättelse för verksamhetsåret Nordmalings Ridklubb är en ideell förening som är ansluten till Svenska Ridsportförbundet,

Läs mer

Gösta Andersson, Ragnvald Bäckström, Charlie Lindqvist och Christer Eriksson

Gösta Andersson, Ragnvald Bäckström, Charlie Lindqvist och Christer Eriksson VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 Allmän information Medlemsantal Kvinnor Män 7-12 år 94 5 13-20 år 95 1 21-40 år 64 8 40 > 49 12 302 26 Styrelsen Ordförande Sekreterare Kassör Övriga ledamöter Suppleanter Mikael

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Styrelsens sammansättning för Ölands Ryttare Förening ÖRF under verksamhetsåret: Ida Petersson Ordförande, Avgick 7/12 Emma Arvidsson - Vice Ordförande, Ordförande från 7/12 Julia Richardsson Sekreterare

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse 2018 STYRELSENS SAMMANSÄTTNING Ordförande Rebecca Olofsson Vice ordförande Martina Björkman Kassör Cecilia Rosenqvist Sekreterare Carolina Suomenniemi Ordinarie ledamöter Sofia Lindqvist-Lacinai

Läs mer

Nyhetsbrev Bälinge Ryttarförening

Nyhetsbrev Bälinge Ryttarförening Nyhetsbrev Ryttarförening Februari 2013 Hej alla BäRFare! Nu har vårterminen dragit igång för fullt med den vanliga verksamheten men även med en hel del nya inslag! Ett säkert sätt att hålla sig uppdaterad

Läs mer

Lag-SM 2017 ponnydressyr 2-5 november. Täby Ryttarsällskap

Lag-SM 2017 ponnydressyr 2-5 november. Täby Ryttarsällskap Lag-SM 2017 ponnydressyr 2-5 november Täby Ryttarsällskap Välkomna till lag-sm i ponnydressyr 2017! Varmt välkommen till Täby Ryttarsällskap och årets lag-sm i dressyr för ponny den 2-5 november. Vi ser

Läs mer

SPONSORBLAD FÖR VKRK

SPONSORBLAD FÖR VKRK SPONSORBLAD FÖR VKRK Hur vill ni synas i en av Landskronas största idrottsföreningar och Sveriges bästa ridskola? Viarps kör- och ridklubb är en ideell förening som grundades 1972. Under åren har föreningen

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2012. Värmlands Ridsportförbunds Ungdomssektion

Verksamhetsberättelse 2012. Värmlands Ridsportförbunds Ungdomssektion Verksamhetsberättelse 2012 Värmlands Ridsportförbunds Ungdomssektion 2012 har varit ett händelserikt år med några nyförvärv i DUS styrelse, många aktiviteter och inspirerande träffar/utbyten. Nedan följer

Läs mer

Välkommen att stödja Väsby Ridklubb

Välkommen att stödja Väsby Ridklubb Välkommen att stödja Väsby Ridklubb RIDKLUBBEN SOM SÄTTER HÄSTEN OCH ELEVEN I CENTRUM Väsby Ridklubb erbjuder ridutbildning i naturskön miljö vid Mälaren. Vi vänder oss till alla åldrar på olika nivåer.

Läs mer

NYHETER FRÅN NORR AMSBERGS RIDKLUBB BORLÄNGE

NYHETER FRÅN NORR AMSBERGS RIDKLUBB BORLÄNGE NYHETER FRÅN NORR AMSBERGS RIDKLUBB BORLÄNGE Terminsavslutning med miniatyrhästar Juni 2013 En alv vann årets maskeradtävling! Ordförande har ordet. Nu är det sommar och våra hästar ska också få semester

Läs mer

Årsmöte. Hej alla medlemmar! Söndagen den 6 mars kl i cafeterian. Vi bjuder på smörgåstårta!

Årsmöte. Hej alla medlemmar! Söndagen den 6 mars kl i cafeterian. Vi bjuder på smörgåstårta! Hej alla medlemmar! Nytt år och nya friska tag, vi håller för tillfället på att renovera lite i privatstallet, det har försvunnit 2 boxar där, men i gengäld får vi en duschspilta och en större sadelkammare,

Läs mer

Bli en samarbetspartner!

Bli en samarbetspartner! Bli en samarbetspartner! Klagshamns Ryttarförening har bedrivit ridskola i den vackra naturen på Klagshamns udde i Malmö i snart 30 år. I dag är KRF en av Skånes största ridklubbar och vår ambition är

Läs mer

Lomma Ridklubb VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2015

Lomma Ridklubb VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2015 1 Lomma Ridklubb VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2015 Lomma Ridklubb redovisar 2015, för tredje året i följd, ett positivt resultat i verksamheten. Resultatet visar ett överskott på 221 000 kr vilket är 25 000 under

Läs mer

Verksamhetsberättelse Hästhagens Ryttarförening

Verksamhetsberättelse Hästhagens Ryttarförening Verksamhetsberättelse 2018 Hästhagens Ryttarförening Verksamhetsberättelse Hästhagens Ryttarförening 2018 Styrelsen för Hästhagens Ryttarförening i Billinge avger härmed berättelse för verksamhetsåret

Läs mer

Vindelns Ridklubb söker nu sponsorer och samarbetspartners som vill synas i verksamheten och stödja en av Västerbottens populäraste ridklubbar.

Vindelns Ridklubb söker nu sponsorer och samarbetspartners som vill synas i verksamheten och stödja en av Västerbottens populäraste ridklubbar. Vindelns Ridklubb söker nu sponsorer och samarbetspartners som vill synas i verksamheten och stödja en av Västerbottens populäraste ridklubbar. Vi hoppas att ni och ert företag vill vara med och sponsra

Läs mer

Nyhetsbrev KÅRF SENASTE NYTT FRÅN STYRELSEN. Övrig info

Nyhetsbrev KÅRF SENASTE NYTT FRÅN STYRELSEN. Övrig info Ditt fö retag Nyhetsbrev KÅRF SENASTE NYTT FRÅN STYRELSEN TITTA IN I STYRELSEARBETET Vi har styrelsemöte i slutet av varje månad och vill gärna ha synpunkter och idéer från er alla som vi kan ta med i

Läs mer

Sponsorbrev 2014. Trelleborgs Ryttarförening

Sponsorbrev 2014. Trelleborgs Ryttarförening Sponsorbrev 2014 Trelleborgs Ryttarförening Trelleborgs Ryttarförening är en helt ideell förening som grundades 1971 och driver sin verksamhet på Brosjödals gård, föreningen har ca 350 medlemmar. Vår vision

Läs mer

TEORIVECKA V.11 MÅNDAG 12 MARS

TEORIVECKA V.11 MÅNDAG 12 MARS TEORIVECKA V.11 Den 12-18 mars ersätts all ridundervisning med teori, det är alltså ingen ridning på din ordinarie tid mellan dessa datum. Under dessa dagar finns olika pass för olika nivåer och intressen.

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2015 och kallelse till årsmöte

Verksamhetsberättelse 2015 och kallelse till årsmöte Verksamhetsberättelse 2015 och kallelse till årsmöte 1 Kallelse Härmed kallas du till årsmöte för Täby galopps ponnyklubb i klubbrummet på Stall Lilla Rörby Söndagen den 14 februari 2016, kl 13.00 Dagordning

Läs mer

Nyhetsbrev Bälinge Ryttarförening

Nyhetsbrev Bälinge Ryttarförening Nyhetsbrev Bälinge Ryttarförening December 2013 Hej! Nu börjar höstterminen att närma sig sitt slut och förberedelser för jullovets aktiviteter och vårterminens ridning pågår för fullt. Dessutom lanseras

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Tranås Ridklubb verksamhetsåret 2013

Verksamhetsberättelse för Tranås Ridklubb verksamhetsåret 2013 1 Verksamhetsberättelse för Tranås Ridklubb verksamhetsåret 2013 Styrelsen Klubben hade vid årsslutet 304 medlemmar. Antalet ridande i skolverksamheten har varierat mellan 108 och 145 under året. Styrelsen

Läs mer

INFORMATIONSBLAD! LERK. Lilla Edets Ridklubb är en klubb som håller till i Göta strax utanför

INFORMATIONSBLAD! LERK. Lilla Edets Ridklubb är en klubb som håller till i Göta strax utanför LERK Lilla Edets Ridklubb är en klubb som håller till i Göta strax utanför Lilla Edet. Vi har funnits sedan 1981 och har ridskoleverksamhet samt anordnar tävlingar från klubb nivå upp till nationell nivå.

Läs mer

JULENS AKTIVITETER 2014

JULENS AKTIVITETER 2014 JULENS AKTIVITETER 2014 BLANDAT PONNY HÄST PRIVATLEKTION Välkommen till stallet VARJE DAG!! On 24 Juliga dagar i stallet! To 25 Fr 26 Lö 27 2 5 2 5 Barnkurs de små Julkurs för de små!! Ridning och pyssel

Läs mer

Välkomna till Lidköpings Ridklubb

Välkomna till Lidköpings Ridklubb Välkomna till Lidköpings Ridklubb 2015 Välkomna till en av Skandinaviens finaste ridanläggningar! och en ridklubb med stor framtidstro där alla är välkomna och behövs Med stora framgångar genom åren På

Läs mer

Mini Insjöns Ridklubb Verksamhetsberättelse 2013

Mini Insjöns Ridklubb Verksamhetsberättelse 2013 Mini Insjöns Ridklubb Verksamhetsberättelse 2013 Ungdomssektionsstyrelsen Insjöns Ridklubb 2013 Saknas på bilden gör Martina Brodén och Ellinore Hallén Mini insjöns Ridklubb (MIRK) avlägger härmed följande

Läs mer

Äntligen blev det julshow! Jag tror hästarna hade längtat också för de taggade till ordenligt och såg så glada ut. Trots att showen började klockan

Äntligen blev det julshow! Jag tror hästarna hade längtat också för de taggade till ordenligt och såg så glada ut. Trots att showen började klockan Äntligen blev det julshow! Jag tror hästarna hade längtat också för de taggade till ordenligt och såg så glada ut. Trots att showen började klockan 13.00 så började de första gästerna droppa in vid kvart

Läs mer

Årsberättelse för Alleby Ridklubb Verksamhetsåret 2014

Årsberättelse för Alleby Ridklubb Verksamhetsåret 2014 Årsberättelse för Alleby Ridklubb Verksamhetsåret 2014 Sida 1 av 8 1. Klubben Alleby Ridklubb är en ideell förening som är medlem i Svenska Ridsportförbundet. Klubben är belägen i Torslanda, Göteborgs

Läs mer

Februari Repkurs dressyr Kerstin Tell och Pia Lundmark. Mars Ridinstruktörskurs Magdalena, Malin och Linda

Februari Repkurs dressyr Kerstin Tell och Pia Lundmark. Mars Ridinstruktörskurs Magdalena, Malin och Linda VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2010 Allmän information Medlemsantal Kvinnor Män 0-6 år 7 3 7-12 år 60 7 13-20 år 95 6 21-40 år 67 13 40 > 50 26 279 55 Styrelsen Ordförande Vice ordförande Sekreterare Kassör Övriga

Läs mer

SOMMAR I VIARP Allsvenskläger, EG ponny juli 300 kr kr Ponnyakuten läger, EG ponny juli 300 kr kr

SOMMAR I VIARP Allsvenskläger, EG ponny juli 300 kr kr Ponnyakuten läger, EG ponny juli 300 kr kr SOMMAR I VIARP 2013 Hej alla hästvänner! Nu är det dags att anmäla sig till sommarens olika kurser och läger. I år har vi något för alla så fortsätt läsa och skynda er att anmäla på bifogad blankett till

Läs mer

Klubben. Månadsbrev Mars. Kommande aktiviteter. Extra allmänt möte 10 april. Insamling till en ponny

Klubben. Månadsbrev Mars. Kommande aktiviteter. Extra allmänt möte 10 april. Insamling till en ponny Månadsbrev Mars Anläggningen öppnar åter idag 29 mars. Nu får vi hålla tummarna för att våra hästar håller sig friska och krya framöver. Tack på förhand för att du fortfarande kommer ihåg våra extra smittskyddsrutiner.

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2015

Verksamhetsberättelse 2015 VÄRMLANDS UNGDOMSSEKTIONSSTYRELSE VÄRMLANDS UNGDOMSSEKTIONSSTYRELSE Styrelsen har år 2015 bestått av nio personer från olika klubbar i Värmland: Ordförande: Elin Fridlund Vice ordförande: Lisa Värnefors

Läs mer

Sofie Petersson, Ordförande 070 377 02 27 Sofie.petersson91@hotmail.com

Sofie Petersson, Ordförande 070 377 02 27 Sofie.petersson91@hotmail.com Sofie Petersson, Ordförande 070 377 02 27 Sofie.petersson91@hotmail.com Sofie är 21 år och sitter som ordförande i DUS Värmland för året 2012. Hon har varit aktiv i DUS sedan 2007 där hon tidigare suttit

Läs mer

Bälinge Ryttarförening Året som gick

Bälinge Ryttarförening Året som gick Året som gick Verksamhetsåret 2015. Vi har haft en händelserikt år med många roliga utmaningar. Många nya medlemmar och nya kunskaper i egenskap av flera nya personer i styrelsen. Personalen och styrelsen

Läs mer

Strategi 2024 WE. Allmänt: Få in WE på Strömsholms och Flyinges utbildningar. Ge en introduktion till blivande ridlärare.

Strategi 2024 WE. Allmänt: Få in WE på Strömsholms och Flyinges utbildningar. Ge en introduktion till blivande ridlärare. Strategi 2024 WE Allmänt: Få in WE på Strömsholms och Flyinges utbildningar. Ge en introduktion till blivande ridlärare. Grupp1 : Anna N, Ulrika P, Gabriella P, Malin B, Åsa T, Ingela H Delmål för 2016/2017

Läs mer

TRÄNINGSELEV VID UPK VAD INNEBÄR DET?!

TRÄNINGSELEV VID UPK VAD INNEBÄR DET?! TRÄNINGSELEV VID UPK VAD INNEBÄR DET?! Följande elever har möjlighet att få förmånen att bli förberedande träningselever respektive träningselever vid Uppsala Ponnyklubb: - Elev som rider i lägst P6 men

Läs mer

Verksamhetsberättelse för. Mariefreds Ridklubb

Verksamhetsberättelse för. Mariefreds Ridklubb Verksamhetsberättelse för Mariefreds Ridklubb 2011 Styrelsen för Mariefreds ridklubb avger härmed verksamhetsberättelse för räkenskapsåret 2011.01.01 2011.12.31 Styrelsens sammansättning Ordförande Sekreterare

Läs mer

Höstlovsaktiviteter vecka 44

Höstlovsaktiviteter vecka 44 Höstlovsaktiviteter vecka 44 Vi har höstlovet fullt med roliga kurser och aktiviteter för alla 31/10 MÅNDAG: Tvådagars ponnyhoppkurs 8st kl 08.00-11.30 Pris: 750kr 2 dagar Galoppera-mera-kurs kl 09.30-11.30

Läs mer

SPONSORBLAD FÖR VKRK

SPONSORBLAD FÖR VKRK SPONSORBLAD FÖR VKRK Hur vill ni stötta och synas i en av Landskronas största idrottsföreningar och Sveriges bästa ridskola? Viarps kör- och ridklubb är en ideell förening som grundades 1972. Under åren

Läs mer

Verksamhetsberättelse TS 2018

Verksamhetsberättelse TS 2018 Bilaga 1 Verksamhetsberättelse TS 2018 Tävlingssektionen har under 2016 anordnat 16 stycken tävlingar och fyra Pay and Jump. Vi har haft 3 547 starter fördelat på 2 444 starter i hoppning och 1 103 starter

Läs mer

Årsmöte 28 februari 2009

Årsmöte 28 februari 2009 KARLSTADS RIDKLUBB Årsmöte 28 februari 2009 Dagordning 1. Mötets öppnande. 2. Val av ordförande för mötet. 3. Anmälan av styrelsens val av sekreterare vid årsmötet. 4. Upprättande av röstlängd. 5. Val

Läs mer

Klubben. Månadsbrev Januari. Kommande aktiviteter. Stängd anläggning

Klubben. Månadsbrev Januari. Kommande aktiviteter. Stängd anläggning Månadsbrev Januari I år firar klubben 125 år och det kommer firas! Generellt så kommer klubbens större event få en jubileums-touch och flera extra aktiviteter planeras för vårt jubileumsår. Mer information

Läs mer

Från Elli 2 BACCUS 4. Några ord från styrelsen. 4. Medlemsprofilen 6. Telefonlista 7. Manusstopp nästa stallnytt 8

Från Elli 2 BACCUS 4. Några ord från styrelsen. 4. Medlemsprofilen 6. Telefonlista 7. Manusstopp nästa stallnytt 8 INNEHÅLL Sidan Från Elli 2 BACCUS 4 Några ord från styrelsen. 4 Medlemsprofilen 6 Telefonlista 7 Manusstopp nästa stallnytt 8 Medlems och anläggningsavgift BRK 2010 8 FRÅN ELLI Hej alla läsare av stallnytt!

Läs mer

Verksamhetsberättelse USEK

Verksamhetsberättelse USEK Verksamhetsberättelse USEK 2012 Styrelse 2012 Ordförande: Carolina Lundin Vice ordförande: Tove Holmberg Sekreterare: Heidi Berglund Vice sekreterare: Linda Lundin SiSU ansvarig: Josefine Eriksson Informationsansvarig:

Läs mer

Sommarlovsaktiviteter 2017

Sommarlovsaktiviteter 2017 Sommarlovsaktiviteter 2017 Här hittar du våra sommarlovs aktiviteter. Följande allmänna regler gäller för alla kurser: Anmälan sker till kontoret, 0765-55 92 72 eller på mail: kungsors.ridklubb@live.se

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2016 och kallelse till årsmöte

Verksamhetsberättelse 2016 och kallelse till årsmöte Verksamhetsberättelse 2016 och kallelse till årsmöte 1 Kallelse Härmed kallas du till årsmöte för Täby galopps ponnyklubb (TGPK) i klubbrummet på Stall Lilla Rörby Söndagen den 12 februari 2017, kl 13.00

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR OSKARSHAMNS RIDKLUBBS STYRELSE 2011 STYRELSEN

VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR OSKARSHAMNS RIDKLUBBS STYRELSE 2011 STYRELSEN VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR OSKARSHAMNS RIDKLUBBS STYRELSE 2011 STYRELSEN Styrelsen för Oskarshamns Ridklubb har under 2011 bestått av följande: Ewa Andersson Ordförande Eva Häll V. Ordförande Kerstin Wigren

Läs mer

Protokoll fört vid årsmöte i Hässleholms Hästsportförening

Protokoll fört vid årsmöte i Hässleholms Hästsportförening Protokoll fört vid årsmöte i Hässleholms Hästsportförening 2012-02-26 1 Mötets öppnande Mötet öppnades av ordförande Eva Nyström. 2 Val av ordförande för mötet Eva Nyström valdes till att leda mötet. 3

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN. Jönköpings fältrittklubb. Årsmöte

VERKSAMHETSPLAN. Jönköpings fältrittklubb. Årsmöte 1 VERKSAMHETSPLAN 2019 Jönköpings fältrittklubb Årsmöte 2019-02-28 2 Vision Få en god ordning på ekonomin, skapa en ridskola med mycket hög kvalitet, en konkurrenskraftig och välskött anläggning och tävlingar

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2018 Lomma Hundungdom. Förord

Verksamhetsberättelse 2018 Lomma Hundungdom. Förord Förord Vi lämnar ännu ett händelserikt och hundigt år bakom oss! Tillsammans med ledare, styrelsen och våra medlemmar har 2018 varit ett mycket bra och händelserikt år. Den utåtriktade verksamheter har

Läs mer

SOMMAR I VIARP 2015. Jump Camp 27-29 juli 300 kr + beroende på tränare Dressage Camp 28-30 juli 300 kr + beroende på tränare

SOMMAR I VIARP 2015. Jump Camp 27-29 juli 300 kr + beroende på tränare Dressage Camp 28-30 juli 300 kr + beroende på tränare Hej alla hästvänner! SOMMAR I VIARP 2015 Nu är det dags att anmäla sig till sommarens olika kurser och läger. I år har vi något för alla så fortsätt läsa och skynda er att anmäla på bifogad blankett till

Läs mer

Namn Närv Namn Närv Lena Carlberg, ordf. x Stefan Petersson, suppl. Maria Berndtsson, sekr. x Anna Gunnarsson, suppl. x

Namn Närv Namn Närv Lena Carlberg, ordf. x Stefan Petersson, suppl. Maria Berndtsson, sekr. x Anna Gunnarsson, suppl. x Protokoll fört vid NHRKs styrelsemöte tisdagen den 18 november 2014. Namn Närv Namn Närv Lena Carlberg, ordf. x Stefan Petersson, suppl. Petra Nevrén-Lundgren, v. ordf. Denice Rask, suppl. Maria Berndtsson,

Läs mer

SOMMAR I VIARP Hej alla hästvänner!

SOMMAR I VIARP Hej alla hästvänner! Hej alla hästvänner! SOMMAR I VIARP 2016 Nu är det dags att anmäla sig till sommarens olika kurser och läger. Vi har en massa roliga saker att erbjuda så läs vidare och se vilket läger som passar dig bäst.

Läs mer

Nyhetsbrev Bälinge Ryttarförening

Nyhetsbrev Bälinge Ryttarförening Nyhetsbrev Bälinge Ryttarförening Mars 2013 Hej alla BäRFare! Känner Ni hur solens strålar värmer lite mer? Märker ni att det inte är så mörkt på kvällen eller morgonen längre? Visst känns fötterna lite

Läs mer

Nyby Torshälla Ridklubb

Nyby Torshälla Ridklubb En framgångsrik förebild inom ridsporten Måldokument Nyby Torshälla Ridklubb Nyby Torshälla Ridklubb Måldokument NTRKs verksamhetsidé NTRK ska vara en framgångsrik förebild för alla inom ridsporten. Alla,

Läs mer

SUNDBY RIDSKOLA SUNDBY GÅRD 141 91 HUDDINGE

SUNDBY RIDSKOLA SUNDBY GÅRD 141 91 HUDDINGE SUNDBY RIDSKOLA SUNDBY GÅRD 141 91 HUDDINGE VÅREN 15 Sundby Ridklubbs ridskola för barn och ungdom med Svenska Ridsportförbundets kvalitetsmärkning Du är alltid välkommen till vår ridskola o hästarna alla

Läs mer

Jönköpings Fältrittklubb Verksamhetsplan 2013

Jönköpings Fältrittklubb Verksamhetsplan 2013 Jönköpings Fältrittklubb Verksamhetsplan 2013 Vår vision Att bli en arena för högkvalitativa tävlingar samt att erbjuda marknadens bästa ridskola. Övergripande mål 2013 Attraktiv anläggning där alla grupper

Läs mer

Askims Fältrittklubb AFRK

Askims Fältrittklubb AFRK Välkommen till Askims Fältrittklubb AFRK Här kommer information om Askims Fältrittklubb till dig som medlem. Spara detta informationshäfte! Det innehåller viktig information om klubben och anläggningen.

Läs mer

Fråga 1 Under året har vi köpt in flera nya hästar. Hur många?

Fråga 1 Under året har vi köpt in flera nya hästar. Hur många? Fråga 1 Under året har vi köpt in flera nya hästar. Hur många? 1 7 st X 9 st 2 11 st Fråga 2 Under året har intresset för att vara Stallassistent varit större än någonsin. Detta gjorde att vi valde att

Läs mer

Protokoll fört vid Borås Fältrittklubbs årsmöte

Protokoll fört vid Borås Fältrittklubbs årsmöte Protokoll fört vid Borås Fältrittklubbs årsmöte Ämne: Mötesordförande: Ordförande: Ridhus Chef: Årsmöte Borås Fältrittklubb Pia Kilbo Nanette Espinasse Sara Eriksson Datum: 2016-02-28 Plats: Borås Fältrittklubb,

Läs mer

BÄLINGE RYTTARFÖRENING VERKSAMHETSÅRET 2014

BÄLINGE RYTTARFÖRENING VERKSAMHETSÅRET 2014 VERKSAMHETSÅRET 2014 Vi har under året jobbat vidare med att utveckla verksamheten. Personalen och styrelsen har aktivt agerat med information på ett effektivare och tydligare sätt. Man märker det genom

Läs mer

Informationsträff 30 augusti 2018

Informationsträff 30 augusti 2018 Välkomna till TRS! Informationsträff 30 augusti 2018 LITE KORT OM FÖRENINGEN Information från TUSS Ordningsregler Den ideella insatsen Vår vision TRS är en välkomnande förening med hög kvalitet på personal,

Läs mer

RIDLÄGER Anmäl dig idag! Tämta Ridklubb inbjuder till

RIDLÄGER Anmäl dig idag! Tämta Ridklubb inbjuder till Tämta Ridklubb inbjuder till RIDLÄGER 2016 Anmäl dig idag! Fantastisk upplevelse! Ridning i underbar natur! Träna hoppning och dressyr! Träffa nya hästar och kompisar! Rid och bada i sjön! Ridlägerveckor

Läs mer

BäRF s vinnande lag i div 3 hoppning Ponny 2016: Tilde B, Moa G, Moa N, Rebecka J & Sofie M (saknas) Lagledare Jessica S

BäRF s vinnande lag i div 3 hoppning Ponny 2016: Tilde B, Moa G, Moa N, Rebecka J & Sofie M (saknas) Lagledare Jessica S BäRF s vinnande lag i div 3 hoppning Ponny 2016: Tilde B, Moa G, Moa N, Rebecka J & Sofie M (saknas) Lagledare Jessica S Året som gick Verksamhetsåret 2016. Vi har åter igen haft ett händelserikt år där

Läs mer

Matfors Ryttarförening

Matfors Ryttarförening Mål och visionsarbete 2017 Matfors Ryttarförening...den lilla ridklubben med stort hjärta som ger utrymme och utveckling åt alla Vår vision Matfors Ryttarförening skall vara förstahandsvalet för alla ridsportintresserade

Läs mer

Hej! Då var det dags för 2019 års första medlemsblad. Det som står näst på tur för klubben är så klart årsmötet.

Hej! Då var det dags för 2019 års första medlemsblad. Det som står näst på tur för klubben är så klart årsmötet. --Medlemsblad 1, Januari 2019-- Hej! Då var det dags för 2019 års första medlemsblad. Medlemsbladet har gått ut var tredje månad under ett års tid och jag hoppas det är något ni uppskattat. För mig blir

Läs mer

Kick-off för alla tävlingsintresserade på So.R.K

Kick-off för alla tävlingsintresserade på So.R.K Kick-off för alla tävlingsintresserade på So.R.K 2019-02-09 Kick-off för alla tävlingsintresserade på Sork Dagens upplägg: Presentation av TSEK, tävlingsåret 2018 och kommande tävlingar 2019 Föreläsning

Läs mer

SUNDBY RIDSKOLA SUNDBY GÅRD 141 91 HUDDINGE

SUNDBY RIDSKOLA SUNDBY GÅRD 141 91 HUDDINGE SUNDBY RIDSKOLA SUNDBY GÅRD 141 91 HUDDINGE VÅREN 14 Sundby Ridklubbs ridskola för barn och ungdom med Svenska Ridsportförbundets kvalitetsmärkning Du är alltid välkommen till vår ridskola o hästarna alla

Läs mer

KLAGSHAMNS RYTTARFÖRENING VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2017

KLAGSHAMNS RYTTARFÖRENING VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2017 KLAGSHAMNS RYTTARFÖRENING VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2017 KAMRATSKAP RESPEKT GLÄDJE Andra verksamhetsåret i vår anläggning! För Klagshamns Ryttarförening har 2017 varit ett bra verksamhetsår med ytterligare

Läs mer

B L E K I N G E R I D S P O RTFÖR B U ND 2012

B L E K I N G E R I D S P O RTFÖR B U ND 2012 2012 B L E K I N G E R I D S P O RTFÖR B U ND 2012 STYRELSENS SAMMANSÄTTNING ANSVARSOMRÅDE Ordförande Christina Svensson press/media Vice ordförande Kristina Printzlow grenledare hoppning Ledamöter och

Läs mer

TEMADAGAR. KOSTNAD alla temadagar ingår i ridavgiften, gå på så många du vill. (gäller även för anhöriga)

TEMADAGAR. KOSTNAD alla temadagar ingår i ridavgiften, gå på så många du vill. (gäller även för anhöriga) TEMADAGAR RIDSKOLAN INFORMERAR TEMADAGAR - teori På Jutagårdens Ridskola vill vi inte bara prioritera och värdesätta ridning utan även teorin som vi anser är minst lika viktig för att få en värdefull utbildning.

Läs mer

Verksamhetsplan Bromma Ridklubb (BRK) 2014

Verksamhetsplan Bromma Ridklubb (BRK) 2014 Verksamhetsplan Bromma Ridklubb (BRK) 2014 Vision Med hästen i centrum är Bromma Ridklubb en förebild vad gäller engagemang, klubbanda och kunskap. Verksamhetsidé Bromma Ridklubb är en ideell förening

Läs mer

Pakethoppning. Söndagen den 22 december med samling kl 09.00

Pakethoppning. Söndagen den 22 december med samling kl 09.00 Pakethoppning Klasser/höjder: Söndagen den 22 december med samling kl 09.00 o 40 cm, bed. Clear Round o 50 cm, bed. Clear Round o 60 cm, bed. Clear Round o 70 cm, Ponny bed. A:0+A:0 Häst bed. Clear Round

Läs mer

Har du idéer, önskemål eller frågor så kontakta grenledaren så försöker vi hjälpas åt. Saknas någon utbildning så kontakta Kicki Jakobsson.

Har du idéer, önskemål eller frågor så kontakta grenledaren så försöker vi hjälpas åt. Saknas någon utbildning så kontakta Kicki Jakobsson. Hej! Då var det vår och aktiviteterna börjar komma igång lite runt om på ön. Då är det dags för lite uppdatering på vad som är på gång i klubben också. Lite förändringar i styrelsen har det blivit så här

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2018 SIGGESTA RYTTARE

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2018 SIGGESTA RYTTARE VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2018 SIGGESTA RYTTARE Målet för verksamheten Det övergripande målet för verksamheten har varit främja och utveckla ridningen öka föräldrar-engagemanget inom ridklubben skapa en ekonomisk

Läs mer

RIDNING MED RYTTARE MED FUNKTIONSNEDSÄTTNINGAR

RIDNING MED RYTTARE MED FUNKTIONSNEDSÄTTNINGAR Del 3 i Örebro Fältrittklubbs jubileumsserie 2017 RIDNING MED RYTTARE MED FUNKTIONSNEDSÄTTNINGAR 1960 Ridningen med ryttare med funktionsnedsättningar startar i Örebro Fältrittklubb som en av de första

Läs mer

Sista dagen kommer lägret att avslutas med en kombinationstävling i både hoppning och dressyr.

Sista dagen kommer lägret att avslutas med en kombinationstävling i både hoppning och dressyr. VÄLKOMMEN TILL SOMMARLOVET OCH RIDLÄGER - BOLLNÄS RIDSÄLLSKAP! LÄGER 1 TRÄNINGSLÄGER MED TÄVLINGSINRIKTNING VECKA 25, 17-20/6 2019, 09.00-16.00, KARIN FREDRIKSSON/MICHAELA HELLSTRÖM Ett träningsläger i

Läs mer

Tibrobygdens. Verksamhetsberättelse

Tibrobygdens. Verksamhetsberättelse Tibrobygdens 2010 ridklubb Verksamhetsberättelse Styrelsen Under verksamhetsåret 2010 har styrelsen haft 11 protokollförda möten Styrelsens sammansättning: Ordförande Vice Ordförande Kassör Sekreterare

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2007

Verksamhetsberättelse 2007 Verksamhetsberättelse 2007 Styrelsen för Norrköpings Fältrittklubb får härmed avge verksamhetsberättelse för räkenskapsåret 2007-01-01 2007-12-31. Ridskolan har under hela året drivits i klubbens egen

Läs mer

GK Engelholmsgymnasterna

GK Engelholmsgymnasterna GK Engelholmsgymnasterna Årsbokslut för räkenskapsåret 2014-07-01-2015-06-30 Styrelsen för GK Engelholmsgymnasterna avger härmed följande årsbokslut Innehåll Verksamhetsberättelse 2 Resultaträkning 9 Balansräkning

Läs mer

UPPLANDS-BRO RYTTARFÖRENING EN PLATS FÖR ALLA

UPPLANDS-BRO RYTTARFÖRENING EN PLATS FÖR ALLA UPPLANDS-BRO RYTTARFÖRENING EN PLATS FÖR ALLA AFFÄRSPLAN 2015-2018 1 VISION 3 2 VÄRDEGRUND 3 3 VERKSAMHETSBESKRIVING 3 3.1 UTBUD 3 3.2 SÄKERHET 4 3.3 GOD HÄSTHÅLLNING 4 3.4 UTBILDNING 4 3.5 PERSONAL 4

Läs mer

Karlstads ridklubb styrelsemöte

Karlstads ridklubb styrelsemöte Karlstads ridklubb styrelsemöte Tid: Måndagen den 20 april 2009, kl 18.30 Plats: Lektionssalen, Karlstads Ridklubb Närvarande: Frånvarande: Kjell Magnusson Per Holm Lena Persson Pia Ek Bosse Ericsson Gita

Läs mer

Manual för Hultsfredsbygdens Ridklubb (HBR)

Manual för Hultsfredsbygdens Ridklubb (HBR) Manual för Hultsfredsbygdens Ridklubb (HBR) Innehållsförteckning 1 HBR S VISION OCH VERKSAMHETSIDÉ...1 2 VERKSAMHETSOMRÅDEN...2 2.1 Styrelsearbetet...3 2.2 Anläggning...4 2.3 Trivsel...5 2.4 Tävling...5

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2014

Verksamhetsberättelse 2014 Verksamhetsberättelse 2014 Styrelsen för Värnamobygdens Ryttarförening avger härmed följande verksamhetsberättelse för verksamhetsåret 2014 Styrelsen som valdes på årsmötet 2014-03- 07 har bestått av:

Läs mer

Välkomna till SHRFs årsmöte 2016

Välkomna till SHRFs årsmöte 2016 Välkomna till SHRFs årsmöte 2016 Januari Februari Mars Mars April April Maj Maj Maj Juli Juli Juli Augusti Augusti Augusti Augusti Augusti Augusti Augusti September September Oktober Oktober December December

Läs mer

ridläger Sveriges trevligaste ridklubb

ridläger Sveriges trevligaste ridklubb ridläger 2019 Sveriges trevligaste ridklubb Välkommen på ridläger hos oss! Vår vision är att vara Sveriges trevligaste ridklubb. Vi ordnar ridläger för alla intresserade ryttare på alla nivåer på vår anläggning

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014-01-01 2014-12-31

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014-01-01 2014-12-31 VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014-01-01 2014-12-31 Styrelsen i Norrköpingsortens Ryttarförening avger härmed följande berättelse över arbetet i föreningen under 2014 Styrelsen har under året bestått av: Ordförande:

Läs mer

Är man dressyrryttare så ska det väl framgå eller hur?

Är man dressyrryttare så ska det väl framgå eller hur? LFK har ju inte bara hoppryttare som tävlar för klubben utan även några duktiga dressyrryttare så vi har besökt Sofia Möller för att få veta lite mer om hennes liv. Om vi börjar från allra första början

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2011 Hallands Ridsportsförbunds Ungdomssektion. Verksamhetsberättelse Hallands Ridsportförbund - Ungdomssektionen 2011

Verksamhetsberättelse 2011 Hallands Ridsportsförbunds Ungdomssektion. Verksamhetsberättelse Hallands Ridsportförbund - Ungdomssektionen 2011 Verksamhetsberättelse Hallands Ridsportförbund - Ungdomssektionen 2011 1 Mål för verksamheten: Samverka med klubbarnas ungdomssektioner, dels genom personlig kontakt och vid stormöten, ordförande konferenser,

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2013

Verksamhetsberättelse 2013 Verksamhetsberättelse 2013 Styrelsen för Värnamobygdens Ryttarförening avger härmed följande verksamhetsberättelse för verksamhetsåret 2013. Styrelsen som valdes på årsmötet 2013-02-22 har bestått av:

Läs mer

Verksamhetsbera ttelse fö r Ridklubben Rimbö Ryttare

Verksamhetsbera ttelse fö r Ridklubben Rimbö Ryttare Verksamhetsbera ttelse fö r Ridklubben Rimbö Ryttare Verksamhetsår: 2014 Bakgrund Ridklubben Rimbo Ryttare startade mycket blygsamt 1989, som ett stöd till den dåvarande ridskolan med ca 40 medlemmar.

Läs mer

Lyckåbrevet Nr En informationsbroschyr från KLRK

Lyckåbrevet Nr En informationsbroschyr från KLRK Lyckåbrevet Nr 3.2017 En informationsbroschyr från KLRK Foto: Annika Svensson När du har detta Lyckåbrev, som är det sista för året, i din hand har hösten gått in i vinter och vi närmar oss jul. Vi vill

Läs mer

SUNDBYS JULLOVSPROGRAM

SUNDBYS JULLOVSPROGRAM SUNDBYS JULLOVSPROGRAM ANMÄLAN TILL JULLOVSKURSERNA För att göra det så rättvist som möjligt: Sön 11.12 kl 14.30 delar vi ut KÖLAPPAR (= lottad ordning) och 14.45 16.00 tar vi emot anmälningar. Därefter

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN 2019

VERKSAMHETSPLAN 2019 VERKSAMHETSPLAN 2019 1 För organisationsledarna (förtroendevalda) Distriktsårsmöte Träff för utbildningsansvariga Med bl a val till Distriktsstyrelsen och sektionerna samt fastställande av avgifter Genomförs

Läs mer

Protokoll styrelsemöte

Protokoll styrelsemöte Protokoll styrelsemöte Styrelsemöte Göteborgs Fältrittklubb 11 januari 2017 i konferensrummet, GFRK. Närvarande Anna Anderberg Caroline Bornsjö Joel Carlsson Anneli Fagerberg Maja Hedström Johanna Maxson

Läs mer

SAMMANSTÄLLNING ENKÄT 2018

SAMMANSTÄLLNING ENKÄT 2018 1 SAMMANSTÄLLNING ENKÄT 2018 HUR VILL DU ATT RIDSKOLAN SKALL UTVECKLAS I FRAMTIDEN? Antal enkäter som lämnats in: 12 st ålder 7 11 år 4 st ålder 19 23 år 3 st ålder 40 + 2 st (1 förälder) ålder N/A (ej

Läs mer

JULLOVSAKTIVITETER. 23/12 Julklappshoppning. 24/12 Julafton med Julaftonsmorgon i stallet 25/12 Juldagen 26/12 Annandag jul

JULLOVSAKTIVITETER. 23/12 Julklappshoppning. 24/12 Julafton med Julaftonsmorgon i stallet 25/12 Juldagen 26/12 Annandag jul JULLOVSAKTIVITETER 23/12 Julklappshoppning 24/12 Julafton med Julaftonsmorgon i stallet 25/12 Juldagen 26/12 Annandag jul 27/12 Hyr din favorithäst 28/12 Hoppkurs 29/12 Hoppkurs 30/12 Söndag Uteritt 31/12

Läs mer