Kraftfulla dual-core-prestanda för företag idag och imorgon

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Kraftfulla dual-core-prestanda för företag idag och imorgon"

Transkript

1 Kraftfull dual-core-prestanda Kraftfulla dual-core-prestanda för företag idag och imorgon Toshibas senaste bärbara datorer för professionellt bruk med Intel Core 2 Duo-processorer är innovativa, kraftfulla och visar än en gång att vi lever upp till användarnas höga krav på effektivitet och mobilitet. Det är inte svårt att göra rätt IT-inköp när Toshiba förenar den senaste Intel-tekniken med sina egna innovationer, till exempel Toshiba EasyGuard för skydd av avancerade system, ökad datasäkerhet och förenklad anslutning. Företagsanvändare med stora krav på mobilitet från de minsta till de allra största kan nu få optimala prestanda genom att välja från ett brett sortiment professionella Toshiba-datorer med kraftfulla dual-core-processorer. utrusta din verksamhet med rätt bärbara datorer De mest mobila användarna Välj effektiva prestanda och utökat mobilt arbete. Bärbara datorer för större företag Dra nytta av lång produktlivslängd och framtidssäkrad teknik. Datorer för små och medelstora företag Innovativa, prisvärda och högkvalitativa bärbara datorer för bästa pris/prestanda.

2 Maximala prestanda för företaget En bärbar dator med Intel Core 2 Duo-processor har bättre prestanda eftersom flerprogramskörningen effektiveras tack vare processorns dual-core-arkitektur. Den är dessutom framtidssäkrad och stöder kommande tillämpningar med 32- och 64-bitars teknik. Dual-core (dubbla kärnor) är en teknik som innebär att den ena exekveringskärnan kan vara upptagen med att köra en tillämpning eller en tråd, till exempel en virussökning, medan den andra exekveringskärnan hålls tillgänglig för andra uppgifter. Användaren kan lugnt fortsätta med att surfa på internet eller jobba vidare med sitt kalkylblad. Operativsystemet övervakar de båda kärnorna så att uppgifterna dirigeras till den kärna som vid tillfället är ledig. Detta ökar påtagligt processorns effektivitet. 5 skäl att välja Toshibas bärbara datorer med dual-core-teknik Öka kapaciteten för dagens 32-bitars tillämpningar och var rustad för 64-bitarstillämpningarna när de kommer. Framtidssäkra dina IT-inköp med bärbara datorer som är redo för Microsoft Windows Vista. Toshibas professionella bärbara datorer med dual-core-teknik möjliggör kraftfull flerprogramskörning för effektivt arbete på resan. Utnyttja den förbättrade flerprogramskörningen med dual-core-bearbetning som stöder upp till 4 MB L2-cacheminne. Dra fördel av den nya effektiviteten med mer än 20 procent bättre prestanda för resurskrävande program. Utöka mobiliteten med längre driftstider tack vara energisparande funktioner.

3 Utrusta de mest mobila användarna Dagens mobila användare har höga krav på prestanda utan kompromisser, lättast tänkbara design och längsta möjliga driftstid. Toshibas senaste bärbara datorer har allt detta de har mycket låg vikt och är lätthanterliga, energisnåla och har kraftfulla Intel Core 2 Duo-processorer. Toshibas kompakta ultralätta datorer, till exempel Portégé M400, har högupplöst 12,1-tumsskärm. Med större mobilitet skärps kraven på skydd mot slitage, skador och inte minst mot högre säkerhetsrisker. Toshibas bärbara datorer för professionellt bruk har EasyGuardteknik för ökad datasäkerhet, hållbar design och smidiga anslutningsmöjligheter. fördelar för de mest mobila användarna Dual-core-prestanda med stöd för upp till 4 MB L2-cacheminne innebär bättre flerprogramskörning och högre effektivitet på resan. Omedelbar tillgång till information, företagsnätverk och Internet är enklare med programmet ConfigFree, för bekymmersfri anslutning med LAN, WLAN eller modem. En konstruktion som minimerar energiförbrukningen för ännu bättre möjligheter till mobilt arbete. Tryggt mobilt arbete tack vare EasyGuard, Toshibas egenutvecklade avancerade skyddsfunktioner för data och system. Kraftfull mobil datorteknik för effektivare arbete Produktiviteten ökar tack vare de tekniska innovationerna i den nya Intel Core 2 Duo-processorn, vars kraftfulla dual-core-prestanda ger effektivare flerprogramskörning. Ultralätt för maximal mobilitet Egenskaper som smidig design, 12,1-tumsskärm och låg vikt ger mobila användare precis rätt avvägning mellan prestanda och bärbarhet. Energisnål för maximal produktivitet på resan Driftstiden förlängs med energisparande funktioner, till exempel Advanced Power Gating och möjlighet att växla till ett läge där mindre ström förbrukas. Säkert och smidigt skydd av dina data En fingeravtrycksläsare underlättar hanteringen av lösenord för hårddisken, BIOS och operativsystemet. TPM (Trusted Platform Module) skyddar dina data genom kryptering och digitala signaturer. Driftsäker mobilitet och smidig anslutning Datorns viktigaste komponenter är stötskyddade och hårddisken skyddas av ett system för rörelseövervakning i tre dimensioner. Programmet ConfigFree från Toshiba gör det lätt att konfigurera och hantera både trådlösa och fasta anslutningar. Toshibas ultralätta bärbara datorer, till exempel Portégé M400 eller Satellite Pro U200, är mycket energisnåla och har dual-core-teknik vilket gör dem till det bästa valet för utökat mobilt arbete och kraftfull flerprogramskörning på resan.

4 Utrusta det större företaget Det är inte lätt att välja utrustning till företaget. IT-ansvariga måste kunna förse personalen med kraftfulla bärbara datorer för att arbetet ska kunna utföras så effektivt som möjligt, men man måste också ta hänsyn till kostnaderna för distribution och hantering av datorerna. Toshibas bärbara datorer för företagsanvändare, som Tecra M5- eller Tecra M7-serierna eller Tecra S4-serien, är utformade för företagens behov och kännetecknas av lång livslängd och genomtänkta funktioner för administration. Tre års garanti och tålig konstruktion sänker sammantaget ägandekostnaden. fördelar för företagsanvändaren Produktiviteten optimeras med dual-core-prestanda och lösningar för störningsfri drift. Flerprogramskörning sker problemfritt, effektivt och ökar produktiviteten. Ett mobilt arbetssätt underlättas via gemensamma dockningsstationer som ger snabb åtkomst till lokala nätverk och kringutrustning. Mobila användare kan enkelt dela information med kollegor och kunder via en rad olika anslutningsmöjligheter (WLAN, LAN, modem eller Bluetooth). Förnuftiga IT-inköp idag ger framtidssäker prestanda imorgon Intel Core 2 Duo-processorn förbättrar 32-bitars datoranvändning tack vare kraftfull dual-core-bearbetning. Framtiden är säkrad med stöd för 64-bitarsprogram allt eftersom de blir tillgängliga på marknaden. ökad effektivitet Effektiv dual-core-bearbetning med stöd för upp till 4 MB L2-cacheminne levererar de kraftfulla prestanda som företagsanvändare behöver för att uppnå maximal produktivitet. Pålitlig mobilitet och lägre ägandekostnad Ett inbyggt stötskydd och övervakning av hårddisken skyddar mot dataförluster om enheten skulle tappas. Tre års garanti och hållbar konstruktion sänker sammantaget ägandekostnaden. Ökad datasäkerhet och bättre stöldskydd Toshiba EasyGuard har funktioner som skyddar dina data. En fingertrycksavläsare försäkrar att endast behöriga användare får tillgång till datorn. En stöldskyddstimer skyddar dina data ifall datorn blir stulen. Smidiga anslutningsmöjligheter Att kunna välja mellan inbyggt WLAN, Ethernet LAN, modem och Bluetooth gör anslutningen smidigare. Toshibas program ConfigFree gör det enkelt att hantera anslutningsprofiler, medan gemensam dockning förenklar anslutningar av kringutrustning och smidig kabelhantering. Toshibas professionella bärbara datorer Tecra M5 och M7 med Intel Core 2 Duo-processor möter dagens krav på kraftfullare processorer och erbjuder framtidssäkrad 64-bitars kapacitet, vilket gör dem till trygga inköp för långsiktig användning.

5 Utrusta det mindre företaget Mindre företag vill ha bärbara datorer som uppfyller dagens företagskrav och som möter morgondagens behov. Toshiba erbjuder modeller som är särskilt utformade för det mindre och medelstora företagets behov, till exempel Tecra A8 eller Satellite Pro A120 med Intel Core 2 Duo-processor. Nytänkande kombineras med produktivitet så att även det mindre företaget kan dra nytta av framväxande tekniker i en pålitlig och kraftfull dator med höga prestanda. Eftersom dessa högkvalitativa, prisvärda datorer är pålitliga och driftsäkra är de idealiska lösningar för det mindre företaget där man ständigt måste ha fokus på effektiviteten. Ligg steget före konkurrenterna med Toshibas nytänkande bärbara datorer med dual-core-teknik. fördelar för små till medelstora företag 64-bitars dual-core-prestanda innebär att du är redo för nästa generation datoranvändning. Kraftfull flerprogramskörning ökar produktiviteten genom att man enkelt kan utföra flera uppgifter samtidigt. Dual-core-prestandan ger kortare reaktionstid vilket innebär att program körs effektivare. Det är enkelt att snabbt byta nätverksanslutning när man förflyttar sig mellan olika platser. Redo för morgondagen Intel Core 2 Duo-processorn stöder kommande 64-bitars tillämpningar som ännu inte finns på marknaden, exempelvis Microsofts operativsystem Windows Vista. Ta dig an utmaningarna idag Dual-core-tekniken ger avsevärda förbättringar vid 32-bitars datoranvändning eftersom processorn har två exekveringskärnor som har optimerats för bärbara datorer. Resultatet är bättre prestanda vid körning av resurskrävande program och förbättrad flerprogramskörning. Kvalitetsdatorer för störningsfri drift Tack vare EasyGuard har Toshibas bärbara datorer för små och medelstora företag en hållbar konstruktion, med hårddiskskydd i tre dimensioner och stötskydd som effektivt skyddar både datorn och de värdefulla företagsdata den rymmer. Toshibas bärbara dator har en mycket hållbar konstruktion som garanterar störningsfri drift och därigenom maximal användarproduktivitet. Smidiga anslutningsmöjligheter Toshiba ConfigFree förenklar anslutningen till nätverk och gör det enkelt att konfigurera nätverksanslutningar, lösa anslutningsproblem och spara platsspecifika anslutningsprofiler. Toshibas bärbara datorer med inbyggt WLAN, kabelanslutet Ethernet och modem ger användaren en rad anslutningsmöjligheter. Bärbara datorer med bra kvalitet till bra pris Toshibas högkvalitativa bärbara datorer har genomgått tester som garanterar att de uppfyller de högsta kraven för pålitlig mobil datoranvändning. Toshibas bärbara datorer är utmärkta investeringar för små till medelstora företag. Avancerad processorteknik gör det enklare för användare på små till medelstora företag att öka sin produktivitet. De mindre företagen tjänar på pålitliga, prisvärda bärbara datorer från Toshiba, till exempel Tecra A8 eller Satellite Pro A120, som är klara att användas med Microsoft Windows Vista Toshiba Europe GmbH. Toshiba strävar efter att alla uppgifter i denna publikation ska vara korrekta men produktspecifikationer, konfigurationer, priser och syst m/komponenter/tillval kan komma att ändras utan särskilt meddelande. Den senaste produktinformationen för en viss dator och de senaste program- och datoruppgraderingarna finns på Toshibas webbplats på

Toshiba EasyGuard i praktiken:

Toshiba EasyGuard i praktiken: Toshiba EasyGuard i praktiken Toshiba EasyGuard i praktiken: Portégé M300 Superlätt och robust allt-i-ett-produkt. Toshiba EasyGuard innehåller funktioner som är speciellt utformade för att ge ökad datasäkerhet,

Läs mer

TOSHIBA EASYGUARD I PRAKTIKEN: VILKEN BÄRBAR DATOR PASSAR BÄST FÖR DIG?

TOSHIBA EASYGUARD I PRAKTIKEN: VILKEN BÄRBAR DATOR PASSAR BÄST FÖR DIG? TOSHIBA EASYGUARD I PRAKTIKEN: VILKEN BÄRBAR DATOR PASSAR BÄST FÖR DIG? Toshiba EasyGuard är en av de bästa metoderna för ökad datasäkerhet, avancerat systemskydd och enkel anslutning. Mobila användare

Läs mer

Toshiba EasyGuard i praktiken: tecra a5

Toshiba EasyGuard i praktiken: tecra a5 Toshiba EasyGuard i praktiken Toshiba EasyGuard i praktiken: tecra a5 Mobil produktivitet på en helt ny nivå. Toshiba EasyGuard innehåller funktioner som är speciellt utformade för att du som använder

Läs mer

Översikt över Toshiba EasyGuard Kursmodul 1. Kursmodul 1: Översikt över Toshiba EasyGuard

Översikt över Toshiba EasyGuard Kursmodul 1. Kursmodul 1: Översikt över Toshiba EasyGuard Översikt över Toshiba EasyGuard Kursmodul 1 Kursmodul 1: Översikt över Toshiba EasyGuard TOSHIBA E LEARNING CENTRE MODULE 1: EASYGUARD OVERVIEW Kursmodul 1 ämnesområden Kursmodulen i översikten över Toshiba

Läs mer

Pressmeddelande. Toshiba lanserar nya Z-serien: Slitstarka och lätta enheter avsedda för jobbet

Pressmeddelande. Toshiba lanserar nya Z-serien: Slitstarka och lätta enheter avsedda för jobbet Pressmeddelande Toshiba lanserar nya Z-serien: Slitstarka och lätta enheter avsedda för jobbet Pressmeddelande Pressmeddelande Pressmeddelande Pressmeddelande Tre nya modeller med bättre portabilitet,

Läs mer

Toshiba och Intel Centrino Duo mobile teknologi för professionella användare

Toshiba och Intel Centrino Duo mobile teknologi för professionella användare Toshiba och Intel Centrino Duo mobile teknologi för professionella användare I dagens affärsvärld är den bärbara datorn det främsta mobila verktyget för produktivitet och kommunikation. Detta verktyg har

Läs mer

medarbetare Var noggrann när du väljer din närmaste medarbetare TRENDER OCH TEKNIK FÖR KONTORET

medarbetare Var noggrann när du väljer din närmaste medarbetare TRENDER OCH TEKNIK FÖR KONTORET Rekrytera rätt medarbetare Var noggrann när du väljer din närmaste medarbetare Bland tusentals bärbara datorer är det inte lätt att hitta rätt modell i förhållande till verksamhetens krav. Måste den vara

Läs mer

vad kan det göra för mobila användare?

vad kan det göra för mobila användare? artikel Upptäck WWAN med bredband Upptäck WWAN med bredband vad kan det göra för mobila användare? Det blir allt viktigare med en snabb och smidig Internetuppkoppling för att lyckas i arbetet och vara

Läs mer

Toshiba EasyGuard i praktiken: Portégé M300

Toshiba EasyGuard i praktiken: Portégé M300 Superlätt och robust allt-i-ett-produkt. Toshiba EasyGuard innehåller funktioner som är speciellt utformade för att ge ökad datasäkerhet, avancerat systemskydd och enklare anslutningar. I denna artikel

Läs mer

BEKYMMERSFRI MOBIL DATORANVÄNDNING MED TOSHIBA EASYGUARD. Pusselbitarna faller på plats

BEKYMMERSFRI MOBIL DATORANVÄNDNING MED TOSHIBA EASYGUARD. Pusselbitarna faller på plats BEKYMMERSFRI MOBIL DATORANVÄNDNING MED TOSHIBA EASYGUARD Toshiba EasyGuard är en bättre lösning för ökad datasäkerhet, avancerat systemskydd och enkla anslutningsmöjligheter. Metoden gör det möjligt att

Läs mer

Njut av ny bild- och ljudteknologi när den är som bäst

Njut av ny bild- och ljudteknologi när den är som bäst egenskap SateLlite p100 Satellite p100 Njut av ny bild- och ljudteknologi när Toshibas bärbara dator Satellite P100 ger personligt anpassat digital innehåll med spets. Satellite P100 har kapacitet att

Läs mer

KÖPGUIDE. Toshiba FEATURE

KÖPGUIDE. Toshiba FEATURE Toshiba FEATURE DAGS FÖR SKOLAN DAGS FÖR SKOLAN KÖPGUIDE I Toshibas utbud av bärbara datorer finns mycket att välja bland, antingen du själv studerar eller är lärare, eller kanske letar efter lämplig utrustning

Läs mer

TECH-RAPPORT BORTOM DATASÄKERHET BORTOM DATASÄKERHET

TECH-RAPPORT BORTOM DATASÄKERHET BORTOM DATASÄKERHET TECH-RAPPORT BORTOM DATASÄKERHET BORTOM DATASÄKERHET TECH-2005-09-Datasäkerhet-SV 1 TPM (TRUSTED PLATFORM MODULE) REPRESENTERAR DAGENS MEST AVANCERADE SÄKERHETSTEKNIK. I DEN HÄR ARTIKELN SKA VI PRESENTERA

Läs mer

Toshiba och Intel: spännande, personligt utformad digital underhållning för mobila användare

Toshiba och Intel: spännande, personligt utformad digital underhållning för mobila användare Teknisk rapport Toshiba och Intel Toshiba och Intel: spännande, personligt utformad digital underhållning för mobila användare Med mobiltekniken Intel Centrino Duo som grund utvecklar Toshiba nya bärbara

Läs mer

EASYGUARD BEKYMMERSFRI MOBIL INFORMATIONSHANTERING INNOVATIONER I AFFÄRSLIVET ANSLUTNINGAR SÄKERHET

EASYGUARD BEKYMMERSFRI MOBIL INFORMATIONSHANTERING INNOVATIONER I AFFÄRSLIVET ANSLUTNINGAR SÄKERHET SKYDD HANTERBARHET ANSLUTNINGAR SÄKERHET INNOVATIONER I AFFÄRSLIVET Toshiba EasyGuard ger affärslivet bekymmersfri mobil datoranvändning med unika funktioner som löser de mobilitetsproblem som dagens företag

Läs mer

Pitstop! Kampanj till och med 6e Juni! Passa på att köpa Dellprodukter till extra förmånliga priser 3.999:- 3.290:- 5.090:-

Pitstop! Kampanj till och med 6e Juni! Passa på att köpa Dellprodukter till extra förmånliga priser 3.999:- 3.290:- 5.090:- Pitstop! Kampanj till och med 6e Juni! Passa på att köpa Dellprodukter till extra förmånliga priser 3.199:- 3.999:- 3.290:- 08-590 940 15 sales@pcaddon.se Venue 8 Pro 5830 Ny 8 tablet med SSD disk och

Läs mer

Modernt arbete kräver moderna verktyg

Modernt arbete kräver moderna verktyg En guide för dig som är företagare: Modernt arbete kräver moderna verktyg Windows 10 Pro ger nya möjligheter att jobba smartare och säkrare. Du behöver bra verktyg för att kunna göra ett bra jobb. Din

Läs mer

Dell Jackpot! 0000,- Följ med Dell till IT-mässan CES i Las Vegas 4.799:- 5.379:-

Dell Jackpot! 0000,- Följ med Dell till IT-mässan CES i Las Vegas 4.799:- 5.379:- Dell Jackpot! Följ med Dell till IT-mässan CES i Las Vegas Res med Dell, Intel och Nvidia till Las Vegas och besök CES 2014-mässan där framtidens IT-produkter presenteras. Köp och registrera dig redan

Läs mer

storemore Högkapacitetslagring

storemore Högkapacitetslagring storemore Högkapacitetslagring Ta reda på hur du kan bli både mer produktiv och samtidigt få mer nöje av din dator. Vad är StoreMore? Toshibas StoreMore är en lösning för högkapacitetslagring som ger åtkomst

Läs mer

TOSHIBA LAPTOPS. Maj 2009. Webb: www.toshiba.se

TOSHIBA LAPTOPS. Maj 2009. Webb: www.toshiba.se TOSHIBA LAPTOPS Maj 2009 Nya modeller av bärbara datorer AMD-processorer Pengarna tillbaka-garanti Toshiba Mini NB200 Upptäck våra nya bärbara datorer i kategorierna Vardagsdatorer, Mobil prestanda och

Läs mer

Medvetet företagande i en digitaliserad tid

Medvetet företagande i en digitaliserad tid Medvetet företagande i en digitaliserad tid Förord Vi lever i en spännande och föränderlig tid där digitaliseringen ger oss möjligheter vi tidigare bara kunde drömma om. Modern teknik och smarta tjänster

Läs mer

Gränslös kommunikation

Gränslös kommunikation Ericsson enterprise multimedia server Gränslös kommunikation Den nya generationen multimedielösningar för företagskommunikation Kunnig personal och högeffektiva arbetssätt är viktiga faktorer om ett företag

Läs mer

Hat-trick! Hat-trick på Dell-produkter - Köp nu! 3.499:- 5.195:- HAT-TRICK PRIS! 2.999:- HAT-TRICK PRIS! Venue 8 Pro

Hat-trick! Hat-trick på Dell-produkter - Köp nu! 3.499:- 5.195:- HAT-TRICK PRIS! 2.999:- HAT-TRICK PRIS! Venue 8 Pro Hat-trick på Dell-produkter - Köp nu! Hat-trick! 2.999:- 3.499:- 3.395:- 5.195:- Venue 8 Pro Venue 11 Pro Ny 8 tablet med SSD disk och Windows 8.1 Pro 10.8 Full HD tablet med Windows 8.1 Pro Den är byggd

Läs mer

Låt tomten komma med bärbart till jul!

Låt tomten komma med bärbart till jul! Låt tomten komma med bärbart till jul! Leverans till jul! Julen närmar sig med stormsteg och det är snart dags att tänka på julklapparna. För dig som är kund hos Nicator, och vill undvika trängsel och

Läs mer

Toshiba lanserar tre nya Satellite-serier - Slimmad design, enastående val och prisvärd pekskärmanvändning

Toshiba lanserar tre nya Satellite-serier - Slimmad design, enastående val och prisvärd pekskärmanvändning Pressmeddelande Toshiba lanserar tre nya Satellite-serier - Slimmad design, enastående val och prisvärd pekskärmanvändning Stockholm, 2 juli 2013 Toshiba lanserar nu tre nya bärbara datorserier. Satellite

Läs mer

DELLS GUIDE TILL MOBILITET

DELLS GUIDE TILL MOBILITET DELLS GUIDE TILL MOBILITET SOM BÄRBARA DATORER SKA VARA. Du vill ha en bärbar dator som inte kompromissar. Du vill minska din inaktiva tid med system som klarar en hård dag på fältet. Du vill maximera

Läs mer

Apple MacBook Pro 13" Dual-Core i5 2.4GHz, 4GB ramminne 500GB hårddisk, HD Graphics, SuperDrive Vikt 2 kg

Apple MacBook Pro 13 Dual-Core i5 2.4GHz, 4GB ramminne 500GB hårddisk, HD Graphics, SuperDrive Vikt 2 kg Vi levererar alltid körklara datorer = Apple MacBook Pro 13" Dual-Core i5 2.4GHz, 4GB ramminne 500GB hårddisk, HD Graphics, SuperDrive Vikt 2 kg Se TV i din dator TV Tuner Stick for DVB-T (terrestrial)

Läs mer

Möt nya Windows. Vacker. Snabb. Dynamisk.

Möt nya Windows. Vacker. Snabb. Dynamisk. Möt nya Windows. Vacker. Snabb. Dynamisk. Möt de nya utgåvorna...4 Tre sätt att köpa Windows...10 Uppgradering på en befintlig dator...12 Navigera i Windows 8...14 Sälja in Windows 8...18 Möt Windows 8.

Läs mer

Handbok. Installation av Dovado Tiny

Handbok. Installation av Dovado Tiny Handbok Installation av Dovado Tiny Dela med dig av ditt 4G-modem Med din trådlösa 4G-router Dovado Tiny och ett usb-modem för mobilt bredband, kan du dela din 4G-uppkoppling med flera andra användare

Läs mer

Driftdon Styrsystem Sensorer. LED-lösningar

Driftdon Styrsystem Sensorer. LED-lösningar Driftdon Styrsystem Sensorer LED-lösningar Välkommen till LED-världen Holzindustrie Hunsrück GmbH Mathias Tenhaeff Key West, Witten, Tyskland, Helvars LED-drivrutiner används på Key West. Helvars LED-vision

Läs mer

Lumia med Windows Phone

Lumia med Windows Phone Lumia med Windows Phone microsoft.com/sv-se/mobile/business/lumia-for-business/lumia/ 103328+103329_Lumia-Brochure+10reasons_swe.indd 1 26.11.2014 10.34 Office 365 i telefonen Ge dina anställda tillgång

Läs mer

Överlägsna prestanda på resande fot. Ultrabärbar dator med kraftfull processor och inbyggd VAIO Everywair

Överlägsna prestanda på resande fot. Ultrabärbar dator med kraftfull processor och inbyggd VAIO Everywair VGN-Z31WN/B Överlägsna prestanda på resande fot Ultrabärbar dator med kraftfull processor och inbyggd VAIO Everywair VAIO Europe - officiell webbplats http://www.vaio.eu/ VAIO Europe - officiell webbplats

Läs mer

När hög hållbarhet är ett krav. Latitude Rugged-serien

När hög hållbarhet är ett krav. Latitude Rugged-serien När hög hållbarhet är ett krav. Latitude Rugged-serien Nya Dell Latitude Rugged-serien De bästa Surfplattan Latitude 12 Rugged Latitude 12 Rugged Extreme produk- Få klassledande tillförlitlighet och produktivitet

Läs mer

PRESENTATION AV QOSMIO: SMART UNDERHÅLLNING

PRESENTATION AV QOSMIO: SMART UNDERHÅLLNING SPECIALARTIKEL PRESENTATION AV QOSMIO PRESENTATION AV QOSMIO: SMART UNDERHÅLLNING INNEHÅLLSFÖRTECKNING Konvergens: sökandet efter det enkla, syntesen av det oväntade 02 Qosmio: navet för mobil underhållning

Läs mer

Hur man väljer och köper rätt bärbar dator

Hur man väljer och köper rätt bärbar dator Hur man väljer och köper rätt bärbar dator Den snabba utvecklingen på datorsidan gör att en bärbar dator kan vara ett alternativ för dig som vill arbeta utan att vara bunden till ett kontor. Bärbarhet

Läs mer

Vi finns nära dig. Telia Connect 4.1 Installationshandbok för PC Uppkopplingsprogram för Telia Mobilt bredband

Vi finns nära dig. Telia Connect 4.1 Installationshandbok för PC Uppkopplingsprogram för Telia Mobilt bredband Vi finns nära dig TSPxxxx xxxx Telia Connect 4.1 Installationshandbok för PC Uppkopplingsprogram för Telia Mobilt bredband Personlig kundtjänst Privat: tel. 90 200 Företag: tel. 90 400 Öppet vardagar kl

Läs mer

Bilaga 1 Kravspecifikation

Bilaga 1 Kravspecifikation Sida 1 av 11 Landstingsstyrelsens förvaltning KRAVSPECIFIKATION LS:1405-0580 Upphandlingsavdelningen Bilaga 1 Kravspecifikation Sida 2 av 11 1. KRAVSPECIFIKATION... 4 1.1 INLEDNING... 4 1.2 KRAVSPECIFIKATION...

Läs mer

HUR MAN LYCKAS MED BYOD

HUR MAN LYCKAS MED BYOD HUR MAN LYCKAS MED BYOD WHITE PAPER Innehållsförteckning Inledning... 3 BYOD Checklista... 4 1. Val av system... 4 2. Installation och konfiguration... 5 3. Prestanda... 5 4. Valfrihet ökar upplevelsen...

Läs mer

AIR COMPRESSORS ROLLAIR

AIR COMPRESSORS ROLLAIR AIR COMPRESSORS ROLLAIR 380-430 - 480 RLR 380-430-480: Tillförlitlighet och effektivitet Under många år har Worthington Creyssensac utvecklat nya produkter och förbättrat deras konstruktion och prestanda

Läs mer

STYRKAN I ENKELHETEN. Business Suite

STYRKAN I ENKELHETEN. Business Suite STYRKAN I ENKELHETEN Business Suite HOTET ÄR VERKLIGT Onlinehot mot ditt företag är verkliga, oavsett vad du gör. Om du har data eller pengar är du ett mål. Säkerhetstillbuden ökar drastiskt varje dag

Läs mer

Instruktion: Trådlöst utbildningsnät orebro-utbildning

Instruktion: Trådlöst utbildningsnät orebro-utbildning Instruktion: Trådlöst utbildningsnät orebro-utbildning Sida 2 av 19 Innehållsförteckning 1 Inledning... 3 2 Så ansluter du till nätverket orebro-utbildning... 4 2.1 Allmän information:... 4 2.2 Enkel anslutning

Läs mer

Konta kta os idag. Webb: www.toshiba.se. Tlf: 08-734 46 60. Toshiba rekommenderar Windows Vista Business. Vi presenterar ka garanti.

Konta kta os idag. Webb: www.toshiba.se. Tlf: 08-734 46 60. Toshiba rekommenderar Windows Vista Business. Vi presenterar ka garanti. Toshiba rekommenderar Windows Vista Business TOSHIBA LAPTOPS Juli 09 Upptäck Portégé R600 Vi presenterar Tecra R10 Satellite Pro S300/L Pengarna tillba ka garanti Portégé R600 är en stilren, exceptionellt

Läs mer

Över 400 000 kunder har redan valt en lösning från Mamut

Över 400 000 kunder har redan valt en lösning från Mamut Över 400 000 kunder har redan valt en lösning från Mamut Komplett ekonomisystem med säljstöd och webbutik Testvinnende økonomisystem Allt i en lösning Mest för pengarna Enkelt att använda Tillgänglig support

Läs mer

Qosmio: Upplev skillnaden

Qosmio: Upplev skillnaden Qosmio: Upplev skillnaden PERSONAL COMPUTER HDD/DVD Qosmio TM en avancerad ljudupplevelse RECORDER LCD TV WITH TRUBRITE DISPLAY VIRTUAL SURROUND Genom att lansera Qosmio, ett system för mobil underhållning

Läs mer

KICK OFF!!! 2999:- 4999:- 3290:- Vostro 3560 15.6 tums laptop med Intel Core i5 processor och full HD skärm.

KICK OFF!!! 2999:- 4999:- 3290:- Vostro 3560 15.6 tums laptop med Intel Core i5 processor och full HD skärm. Vinn fotbollsbiljetter till en Paris Saint-Germain match och se Zlatan Ibrahimovic och David Beckham i action! Köp utvald produkt och registrera dig redan nu på Dell s hemsida. 2999:- ORD.PRIS 3290:- 4999:-

Läs mer

Portabel dockningsstation för bärbara datorer - HDMI eller VGA - USB 3.0

Portabel dockningsstation för bärbara datorer - HDMI eller VGA - USB 3.0 Portabel dockningsstation för bärbara datorer - HDMI eller VGA - USB 3.0 Product ID: USB3SMDOCKHV Med rese-dockningsstationen för bärbara datorer kan du förvandla din bärbara dator eller Ultrabook till

Läs mer

QosmioEngine: För avancerad video

QosmioEngine: För avancerad video tech-rapport qosmioengine QosmioEngine: För avancerad video 02 03 06 09 10 Qosmio förenar de avancerade videofunktionerna i QosmioEngine och QosmioPlayer, Harman Kardon- högtalare och äkta Dolby Home Theatre

Läs mer

Med flera skärmar anslutna till din bärbara eller stationära dator kan du boosta din produktivitet eftersom du får mer arbetsyta att arbeta med.

Med flera skärmar anslutna till din bärbara eller stationära dator kan du boosta din produktivitet eftersom du får mer arbetsyta att arbeta med. Smal USB 3.0 till DisplayPort-adapter - 2560x1600 och 1080p StarTech ID: USB32DPES Denna smala USB 3.0 till DisplayPort-adapter gör om en USB 3.0-port till en DP-utgång. Adaptern minimerar trassel med

Läs mer

Atlas Copco. Kompressorer för medicinsk luft GA 5-22 MED / GA 5-15 VSD MED (5-22 kw / 7,5-30 hk)

Atlas Copco. Kompressorer för medicinsk luft GA 5-22 MED / GA 5-15 VSD MED (5-22 kw / 7,5-30 hk) Atlas Copco Kompressorer för medicinsk luft (5-22 kw / 7,5-30 hk) Medicinsk luft: Renhet och precision i krävande sjukvårdsmiljöer Inom det viktiga området patientvård krävs en tillförlitlig tryckluftskälla

Läs mer

DI-624+ AirPlus G+ trådlös 2.4 GHz router

DI-624+ AirPlus G+ trådlös 2.4 GHz router Denna produkt kan installeras med hjälp av en vanlig webbläsare, t.ex. Internet Explorer 6 eller Netscape Navigator 6.2.3. DI-624+ AirPlus G+ trådlös 2.4 GHz router Innan du börjar 1. Om du har köpt denna

Läs mer

Instruktion: Trådlöst nätverk för privata enheter

Instruktion: Trådlöst nätverk för privata enheter Instruktion: Trådlöst nätverk för privata enheter orebro-byod Sida 2 av 21 Innehållsförteckning 1 Inledning... 3 2 Så ansluter du till nätverket orebro-byod... 4 2.1 Allmän information:... 4 2.2 Enkel

Läs mer

Behovsreglerad Högre verkningsgrad Ingen frysrisk vid elavbrott Tar värme från uteluften ner till -25 C Ger stor mängd 65 C varmt tappvatten

Behovsreglerad Högre verkningsgrad Ingen frysrisk vid elavbrott Tar värme från uteluften ner till -25 C Ger stor mängd 65 C varmt tappvatten Behovsreglerad Högre verkningsgrad Ingen frysrisk vid elavbrott Tar värme från uteluften ner till -25 C Ger stor mängd 65 C varmt tappvatten Möjlighet att styras och övervakas över Internet Ett teknologiskt

Läs mer

TOSHIBA LAPTOPS novemberutbud 08

TOSHIBA LAPTOPS novemberutbud 08 Toshiba rekommenderar Windows Vista Business TOSHIBA LAPTOPS novemberutbud 08 VARDAGSDATORER TUNN, LITEN, LÄTT STOR SKÄRM www.toshiba.dk Telefon: 08-73 6 60 eller besök www.toshiba.se TOSHIBA LAPTOPS november

Läs mer

CleverTouch S- serien. CleverTouch C- serien ü ü ü ü ü. CleverTouch Plus ü ü ü ü ü ü ü. CleverTouch Fusion

CleverTouch S- serien. CleverTouch C- serien ü ü ü ü ü. CleverTouch Plus ü ü ü ü ü ü ü. CleverTouch Fusion Högupplöst interaktivitet Välj Clevertouch, marknadsledaren inom större interaktiva pekskärmar* med storlekar från 32 till 84. Den senaste tekniken är integrerad med skärmen och ger möjlighet till multitouch

Läs mer

USB-C VGA Multiportadapter - USB 3.0-port - 60 W PD

USB-C VGA Multiportadapter - USB 3.0-port - 60 W PD USB-C VGA Multiportadapter - USB 3.0-port - 60 W PD Product ID: CDP2VGAUACP Denna USB-C VGA-multiportadapter kombinerar kapaciteten hos två adaptrar med en funktion, en USB-Cvideoadapter och USB-C till

Läs mer

Enkel. Kraftfull. Enastående.

Enkel. Kraftfull. Enastående. Enkel. Kraftfull. Enastående. Windows Vista Home Basic Ett säkrare och enklare Windows operativsystem för dina grundläggande behov på din hemdator. Från att titta på foton till att skriva e-post och surfa

Läs mer

Leica Viva TPS Den snabbaste totalstationen

Leica Viva TPS Den snabbaste totalstationen Leica Viva TPS Den snabbaste totalstationen Din vision: En snabb totalstation Välkommen till Leica Viva TPS Det blir inte snabbare Med Leica TPS kan du slutföra jobbet snabbare, erbjuda kompetenta anbud

Läs mer

Hubben har testats noggrant för att garantera kompatibilitet med Microsoft Surface Pro 4, Surface Pro 3 och Surface Book.

Hubben har testats noggrant för att garantera kompatibilitet med Microsoft Surface Pro 4, Surface Pro 3 och Surface Book. MST-hubb - Mini DisplayPort till 2x DisplayPort StarTech ID: MSTMDP122DP Denna MST-hubb låter dig ansluta två skärmar till din Mini DisplayPort (mdp) 1.2-utrustade surfplatta eller bärbara eller stationära

Läs mer

Internet ombord på våra tåg

Internet ombord på våra tåg www.sj.se Med reservation för ändringar och tryckfel. 2007-05. SJs ELTÅG LEVER UPP TILL VÄRLDENS TUFFASTE MILJÖMÄRKNING. 1 Internet ombord på våra tåg Koppla upp dig ombord Du som reser med SJ kan numera

Läs mer

INDUSTRIAL COMPUTERS

INDUSTRIAL COMPUTERS INDUSTRIAL COMPUTERS Industridatorer för tuff industriell användning Hög kvalité och robust utförande Kentima har lång erfarenhet av utveckling och tillverkning av industridatorer för tuff och krävande

Läs mer

HP rekommenderar Windows 10 Pro. HP Elite Slice. Kan anpassas efter din arbetsplats och ditt arbetssätt

HP rekommenderar Windows 10 Pro. HP Elite Slice. Kan anpassas efter din arbetsplats och ditt arbetssätt HP rekommenderar Windows 10 Pro. HP Elite Slice Kan anpassas efter din arbetsplats och ditt arbetssätt HP Elite Slice En helt ny slags stationär dator En kraftfull dator i ett läckert modulärt format HP

Läs mer

www.drakbutiken.se IDE USB kabel Windows XP, Vista 7 löäzxcvbnmqwertyuiopåasdfghjklöäz [Version 1.4, 2009-11-01] www.drakbutiken.

www.drakbutiken.se IDE USB kabel Windows XP, Vista 7 löäzxcvbnmqwertyuiopåasdfghjklöäz [Version 1.4, 2009-11-01] www.drakbutiken. qwertyuiopåasdfghjklöäzxcvbnmqwe rtyuiopåasdfghjklöäzxcvbnmqwertyu iopåasdfghjklöäzxcvbnmqwertyuiopå asdfghjklöäzxcvbnmqwertyuiopåasdf ghjklöäzxcvbnmqwertyuiopåasdfghjk www.drakbutiken.se IDE USB kabel

Läs mer

TOYOTA I_SITE Mer än fleet management

TOYOTA I_SITE Mer än fleet management EMPOWERING YOUR BUSINESS TOYOTA I_SITE Mer än fleet management www.toyota-forklifts.se TOYOTA I_SITE Mer än fleet management Toyota I_Site är ett kontinuerligt partnerskap för effektiv materialhantering.

Läs mer

PC-modeller Trollhättans Stad

PC-modeller Trollhättans Stad PC-modeller Trollhättans Stad Stationär PC Standard HP EliteDesk 800 G1 SFF Stationär PC Tower EliteDesk 800 G1 TWR Stationär PC i två varianter för normalt kontorsarbete. SFF (Small Form Factor) Standard

Läs mer

Är din plattform redo för High Performance?

Är din plattform redo för High Performance? Är din plattform redo för High Performance? Få optimal utdelning av din investering i Dynamics eller nu och i framtiden. Delta på Dynamics-dagen och se branschmoduler, tilläggslösningar och tjänster som

Läs mer

USB Type-C till Gigabit-nätverksadapter - USB 3.1 Gen 1 (5 Gbps)

USB Type-C till Gigabit-nätverksadapter - USB 3.1 Gen 1 (5 Gbps) USB Type-C till Gigabit-nätverksadapter - USB 3.1 Gen 1 (5 Gbps) Product ID: US1GC30B Nu kan du enkelt ansluta till ett Gigabit-nätverk genom USB-C - eller Thunderbolt 3-porten på din bärbara eller stationära

Läs mer

Adobe Acrobat 7.0. Få jobbet gjort med kraftfulla intelligenta dokument

Adobe Acrobat 7.0. Få jobbet gjort med kraftfulla intelligenta dokument Adobe Acrobat 7.0 Få jobbet gjort med kraftfulla intelligenta dokument Adobe Acrobat 7.0 Professional Adobe Acrobat 7.0 Standard Adobe Acrobat Elements Adobe Acrobat 7.0 Programmen i Adobe Acrobat-familjen

Läs mer

HP ELITEBOOK 6930P Artikelnr: 208026

HP ELITEBOOK 6930P Artikelnr: 208026 REKONDITIONERAD IT-UTRUSTNING MED GARANTI, SERVICE & SUPPORT APRIL 2010 DEMO-EX i nyskick Gör ett köp för miljön - köp rekonditionerad IT! HP ELITEBOOK 6930P Artikelnr: 208026 Intel Core 2 Duo P8600 2.4GHz

Läs mer

R E I N V E N T I N G I T Skolkatalog 2017

R E I N V E N T I N G I T Skolkatalog 2017 REINVENTING IT Skolkatalog 2017 Snabb & lätt Prisvärt kraftpaket Stilren laptop med HDMI-utgång för uppspelning av HD-video. Smidighet och kraft tillsammans Bara 1,5 kg - en kompakt och lätt elevdator.

Läs mer

Pressrelease. Öka produktiviteten med nya VAIO S. Slimmad, portabel notebook med lång batteritid

Pressrelease. Öka produktiviteten med nya VAIO S. Slimmad, portabel notebook med lång batteritid Pressrelease 22 februari 2011 Öka produktiviteten med nya VAIO S Slimmad, portabel notebook med lång batteritid Tunn och lätt med ny design för ökad mobilitet Arbeta och spela längre med nytt smart batterikoncept

Läs mer

Öka produktiviteten med flera skärmar

Öka produktiviteten med flera skärmar MST-hubb - Mini DisplayPort till 4x DisplayPort StarTech ID: MSTMDP124DP Denna MST-hubb låter dig ansluta fyra skärmar till din Mini DisplayPort (mdp) 1.2-utrustade surfplatta eller bärbara eller stationära

Läs mer

Virtuell arbetsplats VDI Härryda Kommun. Alec Mägi Särnholm

Virtuell arbetsplats VDI Härryda Kommun. Alec Mägi Särnholm Virtuell arbetsplats VDI Härryda Kommun Vad är VDI? VDI är en serverbaserad lösning för en fullständig PC-miljö som inte är begränsad till klientoperativ, datorstandard eller placering VDI är Broker funktionenen

Läs mer

Behändigt och billigt med kombokort

Behändigt och billigt med kombokort PCI Express USB 3.0-kort med 3 portar + Gigabit Ethernet StarTech ID: PEXUSB3S3GE Detta PCIe USB 3.0-kort samlar dina tilläggs- och nätverksanslutningar i en enda, skalbar lösning. Genom att kombinera

Läs mer

1.499:- Exkl moms. HÅLLBARA IT-KÖP MED KONKRETA MILJÖVINSTER

1.499:- Exkl moms. HÅLLBARA IT-KÖP MED KONKRETA MILJÖVINSTER Skolspecial HÅLLBARA IT-KÖP MED KONKRETA MILJÖVINSTER PROVDATOR TILL HALVA PRISET! HP Elitebook 8440p Windows 7 Pro / Intel Core i5 / 4096 MB 1.499:- Genom att handla begagnat av Inrego höjer vi prestandan,

Läs mer

Det mindre systemet för tillståndsövervakning som ger er större lexibilitet. SKF Multilog On-line System IMx-8

Det mindre systemet för tillståndsövervakning som ger er större lexibilitet. SKF Multilog On-line System IMx-8 Det mindre systemet för tillståndsövervakning som ger er större lexibilitet. SKF Multilog On-line System IMx-8 SKF Multilog On-line System IMx-8 Kompakt övervakningsenhet, inte större än en bok Vikt: 450

Läs mer

Säkerhet helt anpassad till just era behov DS7220 V2 / DS7240 V2 centralapparater för inbrottslarm

Säkerhet helt anpassad till just era behov DS7220 V2 / DS7240 V2 centralapparater för inbrottslarm Säkerhet helt anpassad till just era behov DS7220 V2 / DS7240 V2 centralapparater för inbrottslarm Säkerhet har sitt pris, men det behöver inte kosta en förmögenhet. Centralapparaterna DS7220 V2 och DS7240

Läs mer

Öka produktiviteten med flera skärmar

Öka produktiviteten med flera skärmar MST-hubb - DisplayPort till 2x DisplayPort StarTech ID: MSTDP122DP Denna MST-hubb låter dig ansluta två skärmar till din DisplayPort (DP) 1.2-utrustade bärbara eller stationära dator med Windows. Den är

Läs mer

HIAB T-kranar Klass 0,9-3,3 tm

HIAB T-kranar Klass 0,9-3,3 tm HIAB T-kranar Klass 0,9-3,3 tm Lätta teleskopkranar www.hiab.com Lättvikslösningen T-kranar Klass 0,9-3,3 tm Lätta och kraftfulla T-kranar T-kranarna från HIAB har mycket låg vikt och är dessutom små

Läs mer

Molntjänster -- vad är molnet?

Molntjänster -- vad är molnet? En e-bok från Visma Spcs Molntjänster -- vad är molnet? Vad du bör tänka på för att göra rätt val till ditt företag Molntjänster -- vad är molnet? En guide till att förstå molntjänster Innehåll Hänger

Läs mer

Snabb, pålitlig prestanda

Snabb, pålitlig prestanda Thunderbolt till esata plus USB 3.0-adapter - Thunderbolt-adapter StarTech ID: TB2USB3ES TB2USB3ES Thunderbolt till esata + USB 3.0-adaptern låter dig utöka anslutningarna på din MacBook eller bärbara

Läs mer

Maskininvesteringar. Gör rätt från start. Låt oss hjälpas åt - för att få lönsamhet på din maskin. Mycket snabbare.

Maskininvesteringar. Gör rätt från start. Låt oss hjälpas åt - för att få lönsamhet på din maskin. Mycket snabbare. Maskininvesteringar Gör rätt från start Låt oss hjälpas åt - för att få lönsamhet på din maskin. Mycket snabbare. 12 minuter kan ge dig 12 månader Om du funderar på att köpa en ny maskin, ge oss 12 minuter

Läs mer

Hiab T-kranar Klass 0,9 3,3 tm

Hiab T-kranar Klass 0,9 3,3 tm Hiab T-kranar Klass 0,9 3,3 tm Produktbroschyr Lättviktslösningen Hiab T-kranar Klass 0,9 3,3 tm Lätta och kraftfulla T-kranar T-kranarna från Hiab har mycket låg vikt och är dessutom små och kompakta.

Läs mer

Modernisera ditt garage. Nya innovativa Pacific LED Green Parking.

Modernisera ditt garage. Nya innovativa Pacific LED Green Parking. Garageytor Pacific LED Green Parking Modernisera ditt garage. Nya innovativa. Stora energibesparingar, minskat underhåll, längre livslängd och enkel installation. 80 Besparingar besparingar* *Reducerade

Läs mer

LOGSET TH skördaraggregat

LOGSET TH skördaraggregat LOGSET TH skördaraggregat 2 Effektivitet utan kompromisser TH75 kan utrustas med en barkningssats för eukalyptusträd. Den synkroniserade matarkretsen, de parallellstyrda kvistningsknivarna och matarhjulen

Läs mer

maxa datorns batteritid

maxa datorns batteritid 10 gratistips som kan maxa datorns batteritid 7 Här är de värsta energibovarna 7 Så förlänger du batteriets livslängd 7 Byt till rätt program. Så enkelt maxar du batteritiden i din bärbara dator Når din

Läs mer

USB 3.0 till Video-videoadapter - inbyggd installation av drivrutiner x1200

USB 3.0 till Video-videoadapter - inbyggd installation av drivrutiner x1200 USB 3.0 till Video-videoadapter - inbyggd installation av drivrutiner - 1920x1200 Product ID: USB32VGAV Denna USB 3.0 till VGA-videoadapter fungerar som ett externt videokort och låter USB-porten på datorn

Läs mer

MakerBot - Replicator Mini

MakerBot - Replicator Mini MakerBot - Replicator Mini MakerBot tar ännu en gång ett gigantiskt steg framåt inom 3D-skrivartekniken! I den femte generationen MakerBot Replicator 3D-skrivare har MakerBot anpassat teknik från proffs

Läs mer

Att köpa ny dator SeniorNet Lidingö Februari-2019

Att köpa ny dator SeniorNet Lidingö Februari-2019 Att köpa ny dator SeniorNet Lidingö Februari-2019 Att köpa ny dator Kompakt bordsdator Stationär dator Allt-i-ett-dator Laptop Hybrid (laptop/surfplatta) Agenda Att tänka på innan du köper dator Faktorer

Läs mer

Denna MST-hubb låter dig ansluta tre HDMI -skärmar till din Mini DisplayPort (mdp) 1.2-utrustade bärbara eller stationära dator med Windows.

Denna MST-hubb låter dig ansluta tre HDMI -skärmar till din Mini DisplayPort (mdp) 1.2-utrustade bärbara eller stationära dator med Windows. MST-hubb - Mini DisplayPort till 3x HDMI StarTech ID: MSTMDP123HD Denna MST-hubb låter dig ansluta tre HDMI -skärmar till din Mini DisplayPort (mdp) 1.2-utrustade bärbara eller stationära dator med Windows.

Läs mer

Programportalen på Falkenbergs kommun

Programportalen på Falkenbergs kommun Programportalen på Falkenbergs kommun Många av kommunens program finns tillgängliga via Falkenbergs kommuns programportal. Den kallas även ibland för Citrix. Med hjälp av denna kan du köra program fast

Läs mer

Viktiga anslutningar som är idealiska för arbetsstationer med flera användare

Viktiga anslutningar som är idealiska för arbetsstationer med flera användare DVI-dockningsstation för bärbara datorer - USB 3.0 StarTech ID: USB3VDOCKD Denna DVI-dockningsstation för bärbara datorer är ett kostnadseffektivt sätt att skapa en arbetsstation i full storlek som kan

Läs mer

Viktiga anslutningar som är idealiska för arbetsstationer med flera användare

Viktiga anslutningar som är idealiska för arbetsstationer med flera användare HDMI-dockningsstation för bärbara datorer - USB 3.0 StarTech ID: USB3VDOCKH Denna HDMI -dockningsstation för bärbara datorer är ett kostnadseffektivt sätt att skapa en arbetsstation i full storlek som

Läs mer

KONICA MINOLTA MOBILA UTSKRIFTS- LÖSNINGAR

KONICA MINOLTA MOBILA UTSKRIFTS- LÖSNINGAR JOHN ARBETA DOE ENKELT INC. HAR OCH ETT FLEXIBELT BRA MED FÖRHÅLLANDE MOBILA UTSKRIFTER TILL KONICA MINOLTA Världsledande teknikföretag tjänar på säker dokumenthantering, lägre kostnader, miljövänliga

Läs mer

PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT ProPC

PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT ProPC är den mobila arbetsplatsen en Windowsbaserad terminal för alla typer av registreringar via dator eller surfplatta, både på företaget och för dem på språng. Imponerande kraftfull off-line funktionalitet.

Läs mer

Definition DVG A06. Varför operativsystem? Operativsystem. Översikt. - Vad är ett operativsystem?

Definition DVG A06. Varför operativsystem? Operativsystem. Översikt. - Vad är ett operativsystem? DVG A06 Operativsystem, mm Definition Den del av systemet som hanterar all hårdvara och all mjukvara. Kontrollerar: -alla filer -alla enheter -varje del av minnet -varje ögonblick av processortiden (-nätverk

Läs mer

Sweex Powerline 200 Adapter

Sweex Powerline 200 Adapter Sweex Powerline 200 Adapter Inledning Utsätt inte Sweex Powerline Ethernet-adapter 200 Mbps för extrema temperaturer. Placera inte enheten i direkt solljus eller nära värmeelement. Använd inte Sweex Powerline

Läs mer

ADSORPTIONS- AVFUKTARE

ADSORPTIONS- AVFUKTARE Vattenskador // Adsorptionsavfuktare VATTENSKADOR ADSORPTIONS- AVFUKTARE Våra adsorptionsavfuktare har länge varit riktmärke i branschen när det gäller torkresultat, energieffektivitet och kvalitet. Med

Läs mer

Makalös Thunderbolt 2-prestanda. Thunderbolt 2 4K-dockningsstation för bärbara datorer - TB-kabel medföljer. StarTech ID: TB2DOCK4KDHC

Makalös Thunderbolt 2-prestanda. Thunderbolt 2 4K-dockningsstation för bärbara datorer - TB-kabel medföljer. StarTech ID: TB2DOCK4KDHC Thunderbolt 2 4K-dockningsstation för bärbara datorer - TB-kabel medföljer StarTech ID: TB2DOCK4KDHC TB2DOCK4KDHC Thunderbolt 2-dockningsstationen låter dig ansluta upp till 11 enheter till din MacBook

Läs mer

SA TER Vision Center. SAUTER Vision Center. håller dig uppdaterad.

SA TER Vision Center. SAUTER Vision Center. håller dig uppdaterad. SA TER Vision Center SAUTER Vision Center håller dig uppdaterad. Modern fastighetsautomation blir alltmer komplex men, tack vare SAUTER Vision Center, så är konsten att övervaka systemet ganska enkel.

Läs mer

Driven av LÖSNINGAR. Professionella fordonsdiagnoslösningar för alla verkstäder. ESI[tronic] 2.0 Online - KTS - DCU

Driven av LÖSNINGAR. Professionella fordonsdiagnoslösningar för alla verkstäder. ESI[tronic] 2.0 Online - KTS - DCU SE Driven av LÖSNINGAR Professionella fordonsdiagnoslösningar för alla verkstäder ESI[tronic] 2.0 Online - KTS - DCU Utvecklad av experter för experter Rätt lösning för varje verkstad Diagnostik blir allt

Läs mer