STF Stockholm Nordost Månadsbrev November 2017

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "STF Stockholm Nordost Månadsbrev November 2017"

Transkript

1 STF Stockholm Nordost Månadsbrev November 2017 Hej STF-vänner! Ännu en månad när vi kan glädja oss åt höga och i vissa fall mycket höga deltagarsiffror på våra aktiviteter. Monica Frumerie hade samlat ihop drygt 75 deltagare på sin vandring i tidig Djursholmsbebyggelse. Detta var en del i Danderyds kulturbiennal, och säkert bidrog SPF IDUN med flera deltagare, men det var så att man var tvungen att gnugga sig i ögonen när man kom till samlingsplatsen och såg alla dessa människor som skulle följa med på vandringen. Det utomordentligt fina och varma höstvädret med alla höstfärger i solskenet bidrog säkert också till den goda stämningen. Nu vet vi sedan tidigare att Monica Frumerie har en gedigen kunskap om Djursholm och Danderyd som hon på ett mycket informativt sätt delger sina åhörare. Bilderna nedan som är tagna av nyhetsbrevets utsända får illustrera intresset för Djurholmsvandringen. Innan denna vandring hade vi också vår sedvanliga konstvandring i Näsbypark under ledning av Anita Andersson. På denna vandring deltog 20 personer vilket också var betydligt fler än vanligt. Fotograferade på kostvandringen gjorde Britt Engdahl

2 Söndagen den 8 oktober samlades 15 tappra medborgare på parkeringsplatsen vid Kulla vägskäl, alla iförda regnställ och förberedda för en hel dags vandring i Bogesunds vackra naturreservat. Färden gick sedan gemensamt till Frösvik där vandringen började under ledning av historikern och författaren Lennart Lenke, som under vandringen berättade Bogesunds historia. Det blev en fantastisk vandring UTAN REGN. Bilderna nedan från vandringen är levererade av Tommy Sjögren från STF Södra Uppland. Inte långt från Bogesund genomfördes söndagen efter, vid Oscar-Fredriksborgsfortet, en visning av fortet vid sundet Oxdjupet på Rindö samt därefter Ostprovning på Rindö Ostmakeri. 27 deltagare fick en historik beskrivning av försvaret av de viktiga sunden in till Stockholm under 1800-talet innan dagen avslutades med en trevlig ostprovning tillsammans med lite ostkunskap i Rindö Ostmakeri. Fotograf: Britt Engdahl 2 (6)

3 STF:s monter vid årets Kulturbiennal i Danderyd. Fotograf: Stefan Wångstedt Så till november månads aktiviteter: Om vi har kunnat glädja oss åt högt deltagarantal på våra aktiviteter så innebär det samtidigt det lite tråkiga att vi på vissa aktiviteter har begränsning av deltagarantalet varför vi inte kan ta emot alla som önskar delta. Detta ofta beroende på utrymmesbrist eller att grupperna inte kan bli alltför stora för att alla skall få möjlighet att se och höra vad som visas och sägs. Detta inträffar nu på två novemberaktiviteter, dels besöket på Nya Karolinska i Solna och på visningen av Kungliga Musikhögskolan. Båda dessa aktiviteter är fulltecknade, men vi försöker att på till stånd repris på åtminstone visningen av Musikhögskolan till vårprogrammet. Roslagsbanans Veterantåg vid Östra station. Tisdagen den 7 november kl Varje tisdagskväll samlas medlemmar i veterantågföreningen för att renovera de gamla tågen. Tisdagen den 7 november blir vi guidade av maskinchefen och eldsjälen Mikael Hillbo. Efter visningen kan vi fika tillsammans i det välkända caféet. Samling: Tisdagen den 7 november kl utanför den K-märkta järnvägsrestaurangen vid Östra station. Anmälan: senast den 4 november till Gun Abrahamsson, st.benhamra@gmail.com eller tel Kostnad: Den guidade visningen är gratis, men ge gärna ett bidrag till veterantågföreningen. Se Nya Karolinska Sjukhuset (NKS)! Tisdagen den 14 november kl DENNA AKTIVITET ÄR TYVÄRR FULLTECKNAD!!! Den 14 november kl besöker vi NKS Showroom och får en inblick i projektet Nya Karolinska Solna. Du får veta mer om bygget av Nya Karolinska Solna och framtidens hälso- och sjukvård. Det är en guidad presentation och utställning för dig som är intresserad av Sveriges största byggprojekt, sjukvård, arkitektur, stadsutveckling mm. 3 (6)

4 Vi får också titta in i typrummen som är kopior i skala 1:1 av några rum som finns i det nybyggda universitetssjukhuset: Operationssal - anpassad för att ge snabb och effektiv vård till de svårast sjuka och skadade. Mottagningsrum -med plats för att handleda och undervisa. Intensivvårdsrum - med förutsättningar för patientnära högspecialiserad vård. Vårdrum och hygienrum -enkelrum med egen toalett och dusch. Under byggnationen av det nya sjukhuset har rummen använts för att prova olika material och ytskikt. Även den kliniska designen har testats här. Viss utrustning har också provats här. Samling: Tisdagen den 14 november kl i NKS showroom. NKS showroom ligger till höger om huvudentrén till Karolinska Universitetssjukhuset i Solna, i samma byggnad och ingång som Restaurang Karolina. Hit kan du komma med buss 3, 59, 73, , 507, 508 och 607. Parkeringsplatser inom sjukhusområdet är mycket begränsat och de är i första hand avsedda för patienter. Information: DENNA AKTIVITET ÄR TYVÄRR FULLTECKNAD!!! Thorbjörn Odsjö, todsjo@gmail.com eller tel Deltagarantalet är begränsat pga utrymmesskäl. Kostnad: 30:- för medlem och 60:- för icke medlem. Guideavgiften kommer att oavkortat skänkas till inköp av leksaker till Astrid Lindgrens barnsjukhus. Visning av nya Kungliga Musikhögskolan (KMH). Tisdagen den 28 november kl DENNA AKTIVITET ÄR TYVÄRR FULLTECKNAD!!! KMH fick 2016 nya lokaler där modern arkitektur och äldre kulturminnesmärkta byggnader har kunnat förenas. Musikers och instruments behov vad gäller akustik och luftfuktighet har kombinerats med spännande arkitektur. Den guidade visningen, tisdagen den 28 november kl , tar oss in på delar av byggnader som normalt är stängda för allmänheten. Samling: Tisdagen den 28 november kl i foajén i Kungliga Musikaliska Högskolan, Valhallavägen 105. Information: DENNA AKTIVITET ÄR TYVÄRR FULLTECKNAD!!! anita.andersson40@gmail.com eller tel Kostnad: 130:- för medlem och 150:- för icke medlem. 4 (6)

5 Så en liten försmak på vad som bjuds i december: Vår traditionella luciavandring. Söndagen den 10 december kl Söndagen den 10 december kl vandrar vi från Roslagsbanans station Täby Kyrkby till Visinge, ca 6 km. Vi passerar Täby kyrka, går vidare ner mot Nygårds värdshus vid Vallentunasjön. Beroende på snö och framkomlighet passerar vi Såstaholm/Höstsol och Karby Kulturcentrum för att avsluta vid Visinge station. Stopp kommer att göras för att avnjuta dryck och medhavd matsäck. Samling: Söndagen den 10 december vid Roslagsbanans station Täby Kyrkby kl Tag med matsäck! Anmälan: till Thomas Malmsten, thomas.malmsten@gmail.com eller tel senast den 6 december. Kostnad: 30:- för medlem och 60:- för icke medlem. Höstprogrammet i STF Stockholm Nordost hösten 2017 Nedan följer en översikt över höstens program från STF Stockholm Nordost. För mer information om dessa aktiviteter hänvisas till vår hemsida och till kommande månadsbrev från STF Stockholm Nordost. Roslagsbanans Veterantåg vid Östra station. Varje tisdagskväll träffas medlemmar i veterantågföreningen för att restaurera de gamla tågen. Tisdagen den 7 november kl blir vi guidade av maskinchefen och eldsjälen Mikael Hillbo. Efter visningen kan vi fika tillsammans i det välkända caféet. Se nya Karolinska sjukhuset (NKS). Fullteckant! Tisdagen den 14 november kl besöker vi NKS Showroom och får en inblick i projektet Nya Karolinska Solna. Du får veta mer om bygget Nya karolinska Solna och framtidens hälso-och sjukvård. Det är en guidad presentation och utställning för dig som är intresserad av Sveriges största byggprojekt, sjukvård, arkitektur, stadsutveckling mm. Vi får också titta in i typrummen, operationssal, mottagningsrum, intensivvårdsrum och vårdrum. Visning av nya Kungliga Musikhögskolan (KMH). Fulltecknat! KMH fick 2016 nya lokaler där modern arkitektur och äldre kulturminnesmärkta byggnader har kunnat förenas. Musikers och instruments behov vad gäller akustik och luftfuktighet har kombinerats med spännande arkitektur. Den guidade visningen, tisdagen den 28 november kl , tar oss in på delar av byggnaden som normalt är stängda för allmänheten. 5 (6)

6 Vår traditionella luciavandring. Söndagen den 10 december kl vandrar vi ca 6 km från Roslagsbanans station Täby Kyrkby till Visinge. Vi passerar Täby Kyrka, går vidare ner till Nygårds värdshus vid Vallentunasjön. Beroende på snö och framkomlighet passerar vi Såstaholm/Höstsol och Karby kulturcentrum för att avsluta vid Visinge station. Stopp kommer att göras för att avnjuta dryck och medhavd matsäck. MC Collection museum. Torsdagen den 18 januari kl besöker vi ett tekniskt, historiskt mästerverk, inte bara för motorcykelentusiaster. Guiden visar oss dessa nostalgikickar från tidig utveckling fram till racingkänsla i nutid. Den som så önskar kan ta en kopp kaffe med tilltugg. STOR-bildtryck hos Big Image i f.d. flyghangar. I 30 år har familjeföretaget producerat storslagna bildupplevelser tryckta på textila material som används över hela världen. Tisdagen den 30 januari kl får vi en intressant guidning om företagets utveckling, produktion och miljötänk som ledde till Täby Kommuns miljöpris Årsmöte 2018 med STF Stockholm Nordost. Alla hälsas hjärtligt välkomna till årsmöte med STF Stockholm Nordost tisdagen den 20 februari 2018 i Åkersberga bibliotek. Intressant föredrag utlovas, förutom kaffe/the och bulle. Hela höstprogrammet i pappersfolderform finns på våra normala utlämningsställen, bl.a. biblioteken i våra kommuner och programmet finns utförligare beskrivet på vår hemsida som du når på nedanstående adress: Besök vår hemsida regelbundet! Du får mer information och vi kompletterar med ytterligare aktiviteter under * * * - För frågor, idéer, förslag eller andra synpunkter skriv gärna ett mail till oss stfstockholmnordost@stfturist.se - * * * - På vår hemsida kan du också länka dig till STF:s andra lokalavdelningar och där ta del av deras utbud av aktiviteter. Tillsammans hälsar vi dig välkommen att uppleva natur- kultur- och friluftsaktiviteter med oss i STF under (6)

STF Stockholm Nordost Månadsbrev Oktober 2017

STF Stockholm Nordost Månadsbrev Oktober 2017 STF Stockholm Nordost Månadsbrev Oktober 2017 Hej STF-vänner! Vi gläder oss åt fortsatt höga deltagarsiffror på våra aktiviteter. Det tycker vi naturligtvis är tillfredsställande. I oktober, som ju kan

Läs mer

STF Stockholm Nordost Månadsbrev Augusti 2017

STF Stockholm Nordost Månadsbrev Augusti 2017 STF Stockholm Nordost Månadsbrev Augusti 2017 Hej STF-vänner! Tiden går fort. Vi har ju haft en lite ovanlig sommar i år. Värmen har inte riktigt kommit på allvar, men vi kan inte klaga på att det varit

Läs mer

STF Stockholm Nordost Månadsbrev September 2017

STF Stockholm Nordost Månadsbrev September 2017 STF Stockholm Nordost Månadsbrev September 2017 Hej STF-vänner! STF-hösten har inletts med två mycket trevliga vandringar, båda under ledning av Gun Abrahamsson-Lindblom och Lars Lindblom. Den först genomfördes

Läs mer

STF Stockholm Nordost Månadsbrev Juni 2017

STF Stockholm Nordost Månadsbrev Juni 2017 STF Stockholm Nordost Månadsbrev Juni 2017 Hej STF-vänner! Så har då äntligen den sommar vi så länge längtat efter kommit. Det innebär också att vårens programpunkter i STF Stockholm Nordost börjar sina

Läs mer

STF Stockholm Nordost Månadsbrev December 2017

STF Stockholm Nordost Månadsbrev December 2017 STF Stockholm Nordost Månadsbrev December 2017 Hej STF-vänner! Så återigen står vi inför en säsongsavslutning med vår traditionella luciavandring, denna gång sammanfallande med Nobel-dagen den 10 december.

Läs mer

STF Stockholm Nordost Månadsbrev Januari 2018

STF Stockholm Nordost Månadsbrev Januari 2018 STF Stockholm Nordost Månadsbrev Januari 2018 Hej STF-vänner! Gott Nytt År och god fortsättning! Så har vi lagt ytterligare en STF-termin bakom oss och siktar nu in oss till fullo på 2018. En vårtermin

Läs mer

Stockholm Nordost Nyhetsbrev Februari 2015

Stockholm Nordost Nyhetsbrev Februari 2015 Stockholm Nordost Nyhetsbrev Februari 2015 Hej! God fortättning på det nya året som nu inte är helt nytt utan en månad gammalt. Under denna månad har STF Stockholm Nordost haft två välbesökta aktiviteter,

Läs mer

Stockholm Nordost Nyhetsbrev Mars 2015

Stockholm Nordost Nyhetsbrev Mars 2015 Stockholm Nordost Nyhetsbrev Mars 2015 Hej! Nu är vi ordentligt igång med det nya verksamhetsåret. Februari inleddes med ett besök på Överjärva gård där ettt 15-tal personer fick ta del av utvecklingen

Läs mer

STF Stockholm Nordost Månadsbrev Maj 2018

STF Stockholm Nordost Månadsbrev Maj 2018 STF Stockholm Nordost Månadsbrev Maj 2018 Hej STF-vänner! Vi har en intensiv majmånad framför oss med ett stort antal aktiviteter där vi hoppas att alla medlemmar skall finna någon eller några aktiviteter

Läs mer

Stockholm Nordost Nyhetsbrev December 2014

Stockholm Nordost Nyhetsbrev December 2014 Stockholm Nordost Nyhetsbrev December 2014 Hej! Tiden går fort. Nu har vi snart lagt höstterminen 2014 med alla dess aktiviteter bakom oss. Men nu ser vi framåt. Vi har ytterligare en aktivitet kvar i

Läs mer

STF Stockholm Nordost Månadsbrev Mars 2018

STF Stockholm Nordost Månadsbrev Mars 2018 STF Stockholm Nordost Månadsbrev Mars 2018 Hej STF-vänner! 30 personer vandrade den 13 februari hem från Rydells blommor med varsin självhopsatt tulpanbukett efter att ha mött våren i Rydells växthus.

Läs mer

Vårbrev från STF Stockholm Nordost

Vårbrev från STF Stockholm Nordost Vårbrev från STF Stockholm Nordost Hej alla glada STF:are i STF Stockholm Nordost Den blomstertid nu kommer När vi nu står mitt uppe i naturens mest prunkande blomstertid, känner vi doft av hägg, syren

Läs mer

STF Stockholm Nordost Månadsbrev April 2018

STF Stockholm Nordost Månadsbrev April 2018 STF Stockholm Nordost Månadsbrev April 2018 Hej STF-vänner! Vintern håller sitt grepp trots att klockorna är omställda till sommartid. Vi tvingades på grund av detta att ställa in en vandring eftersom

Läs mer

STF Stockholm Nordost Månadsbrev Februari 2018

STF Stockholm Nordost Månadsbrev Februari 2018 STF Stockholm Nordost Månadsbrev Februari 2018 Hej STF-vänner! År 2018 har vi inlett med två mycket intressanta besök, dels hos MC Collection i Sollentuna och dels hos Big Image i Hägernäs. I februari

Läs mer

Arriva Sverige AB Giltig från: 11/01/2013-22/02/2013

Arriva Sverige AB Giltig från: 11/01/2013-22/02/2013 5001 Tjänst Tjänst Tjänst rbets- Betald OB 4:08 10:17 5h23 0h00 0h00 1h52 0h00 0h00 Uppstart 4:08 4:10 Uppstart buss 4:10 4:13 Omlopp 6091 Täbygaraget... 4:13 Rosengården... 4:36 690 Rosengården... 4:36

Läs mer

STF Stockholm Nordost Månadsbrev Mars 2019

STF Stockholm Nordost Månadsbrev Mars 2019 STF Stockholm Nordost Månadsbrev Mars 2019 Hej STF-vänner! Så är årsmötet i STF Stockholm Nordost 2019 avklarat. Gamla styrelsen fick ansvarsfrihet och den nya styrelsen som leds av ny ordförande och där

Läs mer

Vattenfalls Veteraner i Stockholm PROGRAM FÖR HÖSTEN - VINTERN 2015/2016. Välkommen med! Onsdagar 9 september 16 december kl.

Vattenfalls Veteraner i Stockholm PROGRAM FÖR HÖSTEN - VINTERN 2015/2016. Välkommen med! Onsdagar 9 september 16 december kl. Vattenfalls Veteraner i Stockholm PROGRAM FÖR HÖSTEN - VINTERN 2015/2016 Välkommen med! Onsdagar 9 september 16 december kl. 11-12 Gymnastik Plats: Hässelby Strands kyrkas motionslokal Avgift: 100:- per

Läs mer

Hej! Här i programmet presenteras konstklubbens aktiviteter under våren 2019 hoppas du vill vara med!

Hej! Här i programmet presenteras konstklubbens aktiviteter under våren 2019 hoppas du vill vara med! Vår Program 2019 Hej! Här i programmet presenteras konstklubbens aktiviteter under våren 2019 hoppas du vill vara med! Konstvåren inleds med det traditionella och uppskattade besöket på Liljevalchs vårsalong.

Läs mer

Kära konstvänner! Varmt välkomna till Karolinska Konstföreningens aktiviteter VÅREN 2018 del 2.

Kära konstvänner! Varmt välkomna till Karolinska Konstföreningens aktiviteter VÅREN 2018 del 2. Kära konstvänner! Varmt välkomna till Karolinska Konstföreningens aktiviteter VÅREN 2018 del 2. Vi erbjuder följande aktiviteter: 2 tillfällen till konstvandring kring Hagastaden och Karolinska. 1 tillfälle

Läs mer

Resedagbok. Studieresa Limousin- och Blondeföreningen

Resedagbok. Studieresa Limousin- och Blondeföreningen Resedagbok Studieresa Limousin- och Blondeföreningen - onsdag 24 juli 2013 07:59 Äntligen på väg! Några hade hoppat på redan i Varberg och resten hoppade på på Erikslund utanför Ängelholm. Totalt är 26

Läs mer

Program våren 2015. Foto: Britt Tellow

Program våren 2015. Foto: Britt Tellow Program våren 2015 Foto: Britt Tellow Tag vara på livet det går inte i repris! Vi träffas på våra månadsmöten i Carl Johans församlingshem som ligger intill Carl Johans kyrka, Kyrkoplan 1 Känn dig varmt

Läs mer

Program för hösten 2019

Program för hösten 2019 Program för hösten 2019 Medlemsinformation. Vi vill att så många som möjligt anmäler sin e-postadress. Då sänder vi utskicken via den. Vi bidrar också alla till att minska miljöbelastningen genom minskad

Läs mer

Program våren januari kl Art after Work på Passagen Fotografiet och den massproducerade bildens utveckling Gary Svensson,

Program våren januari kl Art after Work på Passagen Fotografiet och den massproducerade bildens utveckling Gary Svensson, Program våren 2017 25 januari kl. 1800 Art after Work på Passagen Fotografiet och den massproducerade bildens utveckling Föreläsare: Gary Svensson, bitr professor och docent i Konstvetenskap och visuell

Läs mer

Medlemsblad. Nr 2 Årg. 21 (2012) Bästa medlemmar!

Medlemsblad. Nr 2 Årg. 21 (2012) Bästa medlemmar! Medlemsblad Nr 2 Årg. 21 (2012) Bästa medlemmar! Till vår förenings 21:a årsmöte, den 12:e mars, hade 75 medlemmar infunnit sig. Efter årsmötesförhandlingarna höll vår inbjudne föreläsare, Gunnar Henningsson,

Läs mer

Program 2010 Trikumo MED RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR! Hälso- och klimatjakten Fortsätter under våren och avslutas den 16 maj.

Program 2010 Trikumo MED RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR! Hälso- och klimatjakten Fortsätter under våren och avslutas den 16 maj. Trikumo Hej! vänder sig till dig som är anställd på minst 40% inom kommunen, Borgholm Energi samt Ölands Kommunalförbund. Vi har planerat mycket inför 2010! Här kan ni läsa om alla våra aktiviteter, resor

Läs mer

Vårprogram seniorer väst

Vårprogram seniorer väst seniorer väst Vårprogram 2019 - Våren inleds i slutet av februari med en resa till Gekås i Ullared - Vårt årsmöte följer i mars - Vi avslutar vårprogrammet i maj med en fin resa till Herrljunga - För mer

Läs mer

Unionen-Seniorerna Sydväst Helsingborg HÖSTPROGRAM 2015

Unionen-Seniorerna Sydväst Helsingborg HÖSTPROGRAM 2015 Unionen-Seniorerna Sydväst Helsingborg HÖSTPROGRAM 2015 Kära Unionen-Senior! Välkommen till en ny termin! Vi hoppas att du ska finna höstens program attraktivt! Fredriksdals köksträdgård Utfärd till Wanås

Läs mer

VÅRPROGRAMMET Elisabet Brolin berättar om sina spännande resor i Ecuador och Galapagos öarna.

VÅRPROGRAMMET Elisabet Brolin berättar om sina spännande resor i Ecuador och Galapagos öarna. Huvudsta Klippgatan 8, 171 47 SOLNA pg 129756-3 Hemsida:pro.se/huvudsta E-post: huvudsta@pro.se VÅRPROGRAMMET 2019 MEDLEMSTRÄFFAR OBS! OBS! OBS! Medlemsträffarna är åter i Skoga äldrecentrum, på onsdagar,

Läs mer

Pilgrimsvandring med Bäckbykyrkan i den heliga Birgittas fotspår från Ramundberget till Skarvdörrs-passet 26 juli 31juli 2015.

Pilgrimsvandring med Bäckbykyrkan i den heliga Birgittas fotspår från Ramundberget till Skarvdörrs-passet 26 juli 31juli 2015. Pilgrimsvandring med Bäckbykyrkan i den heliga Birgittas fotspår från Ramundberget till Skarvdörrs-passet 26 juli 31juli 2015. Sid 1(5) 2015-07-26, Söndag Samling vid Bäckbykyrkan 7.00 för att packa bilar

Läs mer

Danderyds sjukhus. en period av växande och utveckling

Danderyds sjukhus. en period av växande och utveckling Danderyds sjukhus 2014-2018 en period av växande och utveckling NY AKUTVÅRDSBYGGNAD KLAR 2018 För mig som vd är det otroligt glädjande att bygget äntligen startat. Jag ser fram emot ett modernare sjukhus

Läs mer

ISSN 1654-157X LINSLUSEN. Medlemstidning för Karlskrona Fotoklubb. Nr 4 Årgång 21 Vintern 2010

ISSN 1654-157X LINSLUSEN. Medlemstidning för Karlskrona Fotoklubb. Nr 4 Årgång 21 Vintern 2010 ISSN 1654-157X LINSLUSEN Medlemstidning för Karlskrona Fotoklubb Nr 4 Årgång 21 Vintern 2010 Karlskrona Oktober 2010 Foto: Håkan Nilsson Innehållsförteckning Ordföranden har ordet 3 Månadsmöten våren 2011

Läs mer

STF Stockholm Nordost Månadsbrev Februari 2019

STF Stockholm Nordost Månadsbrev Februari 2019 STF Stockholm Nordost Månadsbrev Februari 2019 Hej STF-vänner! Får jag börja med att ställa en kulinarisk fråga? Vad tycker ni om följande meny? Lammfilé i chokladsås Potatis- och aubergingratäng Löktårta

Läs mer

Medlemsblad NR: 3 2013

Medlemsblad NR: 3 2013 Medlemsblad NR: 3 2013 Styrelsen önskar en GOD JUL & ETT GOTT NYTT ÅR Hoppas ni har haft en skön höst och förvinter trots storm, regn, snö & kyla men över naturens lagar kan vi inte styra. Vi får alltid

Läs mer

Veckobrev nr 14 (2 april-8 april) Bowling

Veckobrev nr 14 (2 april-8 april) Bowling Veckobrev nr 14 (2 april-8 april) 2018 Bowling Vi fortsätter som vanligt den 5 april kl.10.00 på Bowl4Joy (vanliga stället) och alla, såväl gamla som nya medlemmar är hjärtligt välkomna. Har ni frågor

Läs mer

Veckobrev nr 14 (2 april-8 april) Bowling

Veckobrev nr 14 (2 april-8 april) Bowling Veckobrev nr 14 (2 april-8 april) 2018 Bowling Vi fortsätter som vanligt den 5 april kl.10.00 på Bowl4Joy (vanliga stället) och alla, såväl gamla som nya medlemmar är hjärtligt välkomna. Har ni frågor

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Tovrida By byalag verksamhetsåret 2015.

Verksamhetsberättelse för Tovrida By byalag verksamhetsåret 2015. Verksamhetsberättelse för Tovrida By byalag verksamhetsåret 2015. Styrelsen för Tovrida By byalag får härmed lämna följande redogörelse för verksamhetsåret 2015. Det åttonde verksamhetsåret för byalaget

Läs mer

Program för hösten 2018

Program för hösten 2018 Program för hösten 2018 Medlemsinformation. Vi vill att så många som möjligt anmäler sin e-postadress. Då sänder vi utskicken via den. Vi bidrar också alla till att minska miljöbelastningen genom minskad

Läs mer

Nya Karolinska Solna. Fastigheter och investeringar Landstingsstyrelsens förvaltning

Nya Karolinska Solna. Fastigheter och investeringar Landstingsstyrelsens förvaltning Nya Karolinska Solna Fastigheter och investeringar Fastigheter och investeringar Starten Nya Karolinska Solna NKS Bygg Korta fakta om NKS Verksamhetsarean (BTA) för nybyggnationen: ca 330 000 kvm Antal

Läs mer

Höstprogram 2014. Torsdag 4 september. Tisdag 30 september. Helgen 4-5 oktober. Onsdag 5 november. Onsdag 12 november. Torsdag 20 november

Höstprogram 2014. Torsdag 4 september. Tisdag 30 september. Helgen 4-5 oktober. Onsdag 5 november. Onsdag 12 november. Torsdag 20 november Höstprogram 2014 Torsdag 4 september Tisdag 30 september Helgen 4-5 oktober Onsdag 5 november Onsdag 12 november Torsdag 20 november Dramat i Arles - om van Gogh, Gaugin och Bernhard Föredrag av intendent

Läs mer

Vi återkommer med dagordning i god tid före den 31 augusti. Har ni frågor som ni redan nu vill ta upp kan ni notera dessa på anmälningsblanketten.

Vi återkommer med dagordning i god tid före den 31 augusti. Har ni frågor som ni redan nu vill ta upp kan ni notera dessa på anmälningsblanketten. Malmö 2007-05-22 Till berörda hästägareföreningar Inbjudan till Sydträffen och Sydkampen fredagen den 31 augusti 2007. Sydträffen anordnas i år på 100 års - jubilerande Jägersro. Vi bifogar program och

Läs mer

FRILUFTSGRUPPENS VANDRINGSPROGRAM VT-2015

FRILUFTSGRUPPENS VANDRINGSPROGRAM VT-2015 FRILUFTSGRUPPENS VANDRINGSPROGRAM VT-2015 FRISKIS PÅ GÅNG På Vinterstigar i Skrylle, lördag 17/1 Följ med på en frisk vintervandring med F&S Friluft i naturreservatet Skrylle. Vi vandrar in på den smala

Läs mer

FRÄMJAR NYTT. Nr Jursla-Åby

FRÄMJAR NYTT. Nr Jursla-Åby FRÄMJAR NYTT Hej främjare, Nu är det vinter men tyvärr ovanligt varmt och dåligt med snö. Men som tur är verkar isarna hålla och det är många som är ute och provar på långfärdsskridskor samt att det är

Läs mer

SILLUNCH FREDAG 17 JUNI KL PÅ ELGENTORP VIKTIGA DATUM OCH HÄNDELSER

SILLUNCH FREDAG 17 JUNI KL PÅ ELGENTORP VIKTIGA DATUM OCH HÄNDELSER VIKTIGA DATUM OCH HÄNDELSER MÅNADSMÖTEN PÅ KVÄLLSVÄGEN Tisdag 13 september kl 10.30 Tisdag 11 oktober kl 10.30 Tisdag 8 november kl 10.30 Tisdag 13 december kl 10.30 FREDAGSFIKA PÅ ELGENTORP Fredag 30

Läs mer

Tillsammans skapar och bygger vi Nya Karolinska Solna

Tillsammans skapar och bygger vi Nya Karolinska Solna Tillsammans skapar och bygger vi Nya Karolinska Solna Vi bygger framtidens sjukhus Nya Karolinska Solna blir ett nytt och toppmodernt sjukhus som ska kunna leverera en sjukvård av världsklass till de svårast

Läs mer

SPF Seniorerna Karlaplan. Besök gärna vår hemsida för senaste information. PROGRAM Våren 2019

SPF Seniorerna Karlaplan.   Besök gärna vår hemsida för senaste information. PROGRAM Våren 2019 SPF Seniorerna Karlaplan www.spfseniorerna.se/karlaplan Besök gärna vår hemsida för senaste information. PROGRAM Våren 2019 Våra månadsmöten äger rum i Historiska Museet på Narvavägen tisdagar, kl. 13.00.

Läs mer

Jönköpings fågelklubbs program för 2010

Jönköpings fågelklubbs program för 2010 PROGRAM 2010 Jönköpings fågelklubbs program för 2010 Detta program gäller för Jönköpings fågelklubbs aktiviteter under året 2010. Om man vill delta i någon aktivitet är det viktigt att man någon dag innan

Läs mer

ÅRSPROGRAM Friluftsfrämjandet Lödde-Kävlinge Lokalavdelning

ÅRSPROGRAM Friluftsfrämjandet Lödde-Kävlinge Lokalavdelning ÅRSPROGRAM 2018 Friluftsfrämjandet Lödde-Kävlinge Lokalavdelning Styrelsemöte 2018 Våra styrelsemöten äger rum följande torsdagar och är öppna för alla medlemmar i föreningen. 18 Januari 8 Februari 8 Mars,

Läs mer

Engelholms Vandrarförening

Engelholms Vandrarförening Engelholms Vandrarförening Vandringsprogram november 2018 - mars 2019 På vår hemsida www.engelholmsvandrarforening.se kan du hitta senaste nytt, aktuella program, vandringsberättelser m.m. men också ändringar

Läs mer

HÖSTPROGRAMMET 2019 MEDLEMSTRÄFFAR

HÖSTPROGRAMMET 2019 MEDLEMSTRÄFFAR Huvudsta Klippgatan 8, 171 47 SOLNA pg 129756-3 Hemsida:pro.se/huvudsta E-post: huvudsta@pro.se HÖSTPROGRAMMET 2019 MEDLEMSTRÄFFAR OBS! OBS! OBS! Medlemsträffarna är i Skoga äldrecentrum, på onsdagar,

Läs mer

Välkommen till oss för provtagning

Välkommen till oss för provtagning Välkommen till oss för provtagning Karolinska nära dig! Nu finns ca 70 60 närvårdslaboratorier med remiss för provtagning eller i Stockholms län där Karolinska elektronisk beställning ansluten till Universitetslaboratoriet

Läs mer

Svar på skrivelse av Tove Sander (S) och Talla Alkurdi (S) om att anpassa Nya Karolinska Solna efter barnens och barnsjukvårdens behov

Svar på skrivelse av Tove Sander (S) och Talla Alkurdi (S) om att anpassa Nya Karolinska Solna efter barnens och barnsjukvårdens behov 1 (4) Landstingsstyrelsens förvaltning SLL Styrning och ekonomi Handläggare: Anders Olsson Ankom I Landstingsstyrelsens pnr. ägarutskott Svar på skrivelse av Tove Sander (S) och Talla Alkurdi (S) om att

Läs mer

Vattenfalls Veteraner i Stockholm PROGRAM FÖR HÖSTEN 2014 VINTERN 2015

Vattenfalls Veteraner i Stockholm PROGRAM FÖR HÖSTEN 2014 VINTERN 2015 Vattenfalls Veteraner i Stockholm PROGRAM FÖR HÖSTEN 2014 VINTERN 2015 Välkommen med! Torsdag 28 augusti kl. 11.00 Besök Kungliga slottet Följ med på en guidad visning av Representationsvåningarna på Kungliga

Läs mer

Januari 2019 Mötesplatsen Kristallen på Flintebro

Januari 2019 Mötesplatsen Kristallen på Flintebro Månadsprogram Januari 2019 Mötesplatsen Kristallen på Flintebro Öppet för alla seniorer i Skurups Kommun God fortsättning! Vecka 1 Tisdag 1 Onsdag 2 Torsdag 3 Fredag 4 Januari Kristallen har stängt p.g.a.

Läs mer

Vårprogram Missa inte alla vårens inspirerande konstaktiviteter. Vi ser fram emot att träffa dig och dina styrelsekamrater.

Vårprogram Missa inte alla vårens inspirerande konstaktiviteter. Vi ser fram emot att träffa dig och dina styrelsekamrater. Vårprogram 2016 Missa inte alla vårens inspirerande konstaktiviteter. Vi ser fram emot att träffa dig och dina styrelsekamrater. Hela styrelsen önskar er välkomna Onsdag 9 mars Konst som berör Föredrag

Läs mer

Guideprogram våren 2019

Guideprogram våren 2019 Naturcentrum Guideprogram våren 2019 Naturcentrum, Södertälje kommun Natur och friluftsliv i Södertälje Tel: 08-523 010 00 www.sodertalje.se naturochfriluftslivisodertalje Översiktskarta Här hittar du

Läs mer

Program. Kulturvecka. i Kungariket. Programmet finns också på. www.kungsor.se

Program. Kulturvecka. i Kungariket. Programmet finns också på. www.kungsor.se Program Programmet finns också på www.kungsor.se Måndag 28/9 Föredrag om Kalklinbanan av Knut Barr kl. 19.00. Kalklinbanans historia och framtid med skapandet av ett eventuellt industrihistoriskt centrum.

Läs mer

VETERANTÅGET. Sommartåget

VETERANTÅGET. Sommartåget Roslagsbanans Veterantågsförening Nr 2 2008 VETERANTÅGET Sommartåget Medlemsinformation för Roslagsbanans Veterantågsförening VETERANTÅGET http://www.roslagsbanan.com Postgiro 644 28 69-1 Adress Roslagsbanans

Läs mer

ÅRSPROGRAM Friluftsfrämjandet Lödde-Kävlinge Lokalavdelning

ÅRSPROGRAM Friluftsfrämjandet Lödde-Kävlinge Lokalavdelning ÅRSPROGRAM 2017 Friluftsfrämjandet Lödde-Kävlinge Lokalavdelning Styrelsemöte 2017 Våra styrelsemöten äger rum följande dagar och är öppna för alla medlemmar i föreningen. 18 Januari 12 Februari, Förrådet

Läs mer

ÄVENTYRSVANDRING 2011

ÄVENTYRSVANDRING 2011 Vi som gjorde vandringen var Elsa, Eva Marie, Eva, Lena, Gertrud och Inga-Lill. Pingstafton tog vi ett tidigt tåg från Malmö till Mjölby och bytte till bussen som släppte av oss i Hästholmen. Packningen

Läs mer

Sommarprogram 2017 AKTIVITETSHUS HISINGEN

Sommarprogram 2017 AKTIVITETSHUS HISINGEN Sommarprogram 2017 AKTIVITETSHUS HISINGEN Måndag 5 juni Aktivitetshuset Sällskapsspel Kl: 13-14.30 Tisdag 6 juni STÄNGT NATIONALDAGEN Onsdag 7 juni UTFLYKT : Lillebybadet Torsdag 8 juni Tid för balkongen

Läs mer

2011-05-29. 2011-06-19 t.o.m. 2011-09-11. Spionutställning

2011-05-29. 2011-06-19 t.o.m. 2011-09-11. Spionutställning 2011-05-29 Spionutställning Ta del av en spännande och intressant miniutställning om spioneri och underrättelsetjänst under det kalla krigets dagar (1945-1991). Det är föreningen Sveriges öga och öra som

Läs mer

Riksfotoutställningen. RIFO 2014 9 11 maj. på Fotografiska i Stockholm. Arrangör: Enskede FK, Midsommargårdens FK och Stockholms FK

Riksfotoutställningen. RIFO 2014 9 11 maj. på Fotografiska i Stockholm. Arrangör: Enskede FK, Midsommargårdens FK och Stockholms FK Riksfotoutställningen RIFO 2014 9 11 maj på Fotografiska i Stockholm Arrangör: Enskede FK, Midsommargårdens FK och Stockholms FK Fotografiska En av världens främsta samlingsplatser för fotografi År 2010

Läs mer

Reseprogram Moheda SPF Seniorerna Budapest med Pusztan, Ungern 6-11 september 2017

Reseprogram Moheda SPF Seniorerna Budapest med Pusztan, Ungern 6-11 september 2017 Ungerns huvudstad Budapest består av två stadshalvor. Dessa var tidigare två självständiga städer. Buda ligger på vänstra sidan av floden Donau och Pest på den högra. År 1873 blev de till en stad som idag

Läs mer

Besök i Norrrköpings konstmuseum

Besök i Norrrköpings konstmuseum ÅRSKALENDER 2011 1 Besök i Norrrköpings konstmuseum Den 13 april besökte vi Norrköpings Konstmuseum, som visade en utställning av konstnären Karl Axel Pehrson Med naturen som utgångspunkt kombinerat med

Läs mer

Vad händer i Färgelanda? Juli 2015

Vad händer i Färgelanda? Juli 2015 Vad händer i Färgelanda? Juli 2015 Inlämning av manus ska vara oss tillhanda innan den 15:e i varje månad för införande nästkommande månad. Vad händer i Färgelanda för Juli och Augusti månad kommer att

Läs mer

Produkter och priser på Gammplatsen i Lycksele Priserna gäller tom 14 juni 2012

Produkter och priser på Gammplatsen i Lycksele Priserna gäller tom 14 juni 2012 Produkter och priser på Gammplatsen i Lycksele Priserna gäller tom 14 juni 2012 Öppettider och priser: 15 juni 25 aug, kl 11.00 17.00, alla dagar Hela Gammplatsen inklusive Skogsmuseet, Textilmuseet, Jaktmuseet,

Läs mer

Arriva Sverige AB Effective: 06/01/ /03/2013

Arriva Sverige AB Effective: 06/01/ /03/2013 7000 Tjänst Tjänst Tjänst Arbets- Betald OB Söndag A 4:38 11:41 6h34 0h00 0h00 0h00 0h00 0h00 Garantitid 4:37 4:38 Uppstart 4:38 4:40 Uppstart buss 4:40 4:43 Omlopp 6032 Täbygaraget... 4:43 Danderyds sjukhus

Läs mer

2015-07-03 -- Malmö -- RESA TILL: FLYGVAPNETS HUVUDFLYGDAG 2015 m. m.

2015-07-03 -- Malmö -- RESA TILL: FLYGVAPNETS HUVUDFLYGDAG 2015 m. m. Malmö 2015-12-02 by Webmaster on 23 november, 2015 in Malmö Transportflyget i Flygvapnet. Kallelse till decembermöte i Flygtekniska Föreningen, Malmöavdelningen Onsdagen den 2 december 2015 kl. 18.30 Major

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2015 NEUROFÖBUNDET KUNGSBACKA LOKALFÖRENING

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2015 NEUROFÖBUNDET KUNGSBACKA LOKALFÖRENING VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2015 NEUROFÖBUNDET KUNGSBACKA LOKALFÖRENING Styrelsen för Neuroförbundet Kungsbacka lokalförening får härmed avge följande årsberättelse för verksamhetsåret 2015. MEDLEMSANTALET Föreningens

Läs mer

BUDKAFLE FÖR HÅBO KULTUR OCH HEMBYGDSFÖRENING

BUDKAFLE FÖR HÅBO KULTUR OCH HEMBYGDSFÖRENING 2012 Nr: 2 BUDKAFLE FÖR HÅBO KULTUR OCH HEMBYGDSFÖRENING Museets öppettider: Lördag-söndag under juni-augusti kl.11.00-15.00 Grupper hela året Årsmötet 28 mars i Övergransgården sidan 2 Torpbesök i tid

Läs mer

Välkommen till. Forum Oskarshamn. Hotell - Vandrarhem - Konferenscenter - Stadsteater - Restaurang

Välkommen till. Forum Oskarshamn. Hotell - Vandrarhem - Konferenscenter - Stadsteater - Restaurang Välkommen till Forum Oskarshamn Hotell - Vandrarhem - Konferenscenter - Stadsteater - Restaurang Hotell Rum Oscar är ett hotell med stjärnstatus. För att hela tiden hålla hög kvalitet är vi granskade av

Läs mer

Årgång Senaste nytt från Åsele!! ÅSELEDAGEN Torsdag. Butikerna. 1 juni ÅSELE-NYTT. Torsdag stängt, FRILUFTSDA.

Årgång Senaste nytt från Åsele!! ÅSELEDAGEN Torsdag. Butikerna. 1 juni ÅSELE-NYTT. Torsdag stängt, FRILUFTSDA. Kvalitetsdistribuerad av Posten Postens Gruppförsändelse Årgång 58 2017-05-24 Nr 21 Senaste nytt från Åsele!! ÅSELEDAGEN Torsdag Butikerna har 1 juni öppet till 19.00. för nästa MANUSSTOPP ÅSELE-NYTT kl

Läs mer

Arriva Sverige AB Giltig från: 07/01/ /02/2013

Arriva Sverige AB Giltig från: 07/01/ /02/2013 1001 Tjänst Tjänst Tjänst rbets- Betald OB 4:08 10:17 5h25 0h00 0h00 1h52 0h00 0h00 Uppstart 4:08 4:10 Uppstart buss 4:10 4:13 Omlopp 6091 Täbygaraget... 4:13 Rosengården... 4:36 690 Rosengården... 4:36

Läs mer

Våren I SAMVERKAN MED

Våren I SAMVERKAN MED HIK Kick Off:s övriga aktiviteter: Boccia Kungsgårdshallen Lördagar 13.00 15.00 Kontaktperson: Emelie Andersson 0431 0723 68 16 17 I SAMVERKAN MED Bowling Måndagar 15.30 16.30 Nybörjare & Motion 16.30

Läs mer

Medelpunkten en social mötesplats för seniorer och frivilliga

Medelpunkten en social mötesplats för seniorer och frivilliga 1 Medelpunkten en social mötesplats för seniorer och frivilliga Foto Taina Ahola September 2014 1 ANSLAGSTAVLAN Seniorveckan inleds den 7 september kl.14.00 med tal av Liliana Lindström och lite barsnack

Läs mer

Välkommen till oss för provtagning

Välkommen till oss för provtagning 2015-11-01 Välkommen till oss för provtagning Karolinska Universitetslaboratoriet driver ca 60 närvårdslaboratorier inom Stockholms län där vi utför provtagning. Du är välkommen till den provtagningsenhet

Läs mer

Välkommen till oss för provtagning

Välkommen till oss för provtagning älkommen till oss för provtagning älkommen till oss på Karolinska Universitetslaboratoriet Att tänka på Kontrollera vad som står i din kallelse och följ instruktioner från din läkare/sjuksköterska om eventuella

Läs mer

ÅRETS PRELIMINÄRA PROGRAM Markera i din kalender redan nu!

ÅRETS PRELIMINÄRA PROGRAM Markera i din kalender redan nu! Dalarnas Guide-och Kulturförening Nyhetsbrev, februari 2017 ÅRETS PRELIMINÄRA PROGRAM Markera i din kalender redan nu! MARS MASSAKERN PÅ NORRMALMSTORG - DEN STORA DALDANSEN 8 mars kl 19.00 Teatern Insjön

Läs mer

Välkommen som medlem i RPG - Riksförbundet Pensionärsgemenskap

Välkommen som medlem i RPG - Riksförbundet Pensionärsgemenskap Välkommen som medlem i RPG - Riksförbundet Pensionärsgemenskap RPG är en ideell och partipolitiskt obunden intresseorganisation som vill värna om människan utifrån kristna värderingar. Den är öppen för

Läs mer

Medelpunkten. en social mötesplats för seniorer och frivilliga. Grillning den 25/6 kl.12.00 föranmälans krav Juni-juli 2014

Medelpunkten. en social mötesplats för seniorer och frivilliga. Grillning den 25/6 kl.12.00 föranmälans krav Juni-juli 2014 1 Medelpunkten en social mötesplats för seniorer och frivilliga Grillning den 25/6 kl.12.00 föranmälans krav Foto Taina Ahola Juni-juli 2014 1 ANSLAGSTAVLAN Semesterstängt Medelpunkten har stängt för aktiviteter

Läs mer

Naturcentrum Guideprogram hösten 2018

Naturcentrum Guideprogram hösten 2018 Naturcentrum Guideprogram hösten 2018 Översiktskarta Lördag 25 augusti kl. 20-22 Här hittar du evenemangen: 4 1 2 1. Fladdermuskväll vid Linasjön 2. Tvetadagen 3. Svampguidning, Farstanäs 4. Svampguidning,

Läs mer

Nr 3 aug 2013 www.jarfalla-upplandsbro.reumatikerforbundet.org Ordförande informerar Nu är sommaren snart över, men hoppas vi får njuta av några vackra höstmånader innan snö och kyla tar över! Positivt

Läs mer

Presentation Februari Nya Karolinska Solna universitetssjukhus

Presentation Februari Nya Karolinska Solna universitetssjukhus Presentation Februari 2011 Nya Karolinska Solna universitetssjukhus Ett unikt projekt Det första nya universitetssjukhuset i Sverige på över 40 år En förändrad roll för länets universitetssjukhus Det största

Läs mer

KARLSTAD CENTRUM PROGRAM Dina förmåner som medlem

KARLSTAD CENTRUM PROGRAM Dina förmåner som medlem KARLSTAD CENTRUM PROGRAM 2019 Dina förmåner som medlem Rätt att delta i vår förenings samtliga aktiviteter Tidningen Pensionären - 9 nummer PRO Mervärde rabatter Rabatt på SJ och Ålandsfärjorna Försäkringar

Läs mer

VÄRLDSARVSDAGARNA 12.-15.8.2010

VÄRLDSARVSDAGARNA 12.-15.8.2010 VÄRLDSARVSDAGARNA 12.-15.8.2010 Kom med och fira Kvarkens skärgård, vårt gemensamma världsarv! Alla evenemang under Världsarvsdagarna är öppna för allmänheten! VÄLKOMMEN! PROGRAM Torsdag 12.8. De finländska

Läs mer

KARLSKRONA RPG-FÖRENING

KARLSKRONA RPG-FÖRENING KARLSKRONA RPG-FÖRENING VÅREN 2016 GEMENSKAPSTRÄFF i Mariedalskyrkan torsdagen den 3 mars. kl. 14.00-16.30 Temat för vårens gemenskapsträff är Kaffe med sju sorters livsberättelser. Har du någon händelse

Läs mer

Du och alla andra är HJÄRTLIGT VÄLKOMNA till oss i höst.

Du och alla andra är HJÄRTLIGT VÄLKOMNA till oss i höst. Adress Hjärt- och Lungsjukas Förening i Lund MO Vårvädersvägen 4 D 22227 Lund Expeditionstid onsdag 10.00 12.00 Telefon 046 211 49 90 E-post info@lund.hjart-lung.se PlusGiro 13 58 61 3 Kontakt Eva Sjödahl

Läs mer

Resa till Dalarna. 8-11 augusti 2016

Resa till Dalarna. 8-11 augusti 2016 Resa till Dalarna 8-11 augusti 2016 8 augusti - måndag Resan startar från hemorten på morgonen och färden går upp till rastplatsen Väst Göte, vid Vättern norr om Bankeryd, där vi gör uppehåll, då det blir

Läs mer

Vårprogram 2015 med tema Arbetets konst

Vårprogram 2015 med tema Arbetets konst Vårprogram 2015 med tema Arbetets konst Sveriges Konstföreningar har Arbetets konst som konstbildningstema för året. Vi i Göteborgsdistriktet har valt att följa detta tema för vårens aktiviteter. Vi ser

Läs mer

Vattudalens Naturskyddsförening. Program Kallelse till årsmöte 28 februari. facebook.com/vattudalensnaturskyddsforening 1

Vattudalens Naturskyddsförening. Program Kallelse till årsmöte 28 februari. facebook.com/vattudalensnaturskyddsforening 1 Vattudalens Naturskyddsförening Program 2019 Kallelse till årsmöte 28 februari 1 Årsmöte Torsdag 28 februari kl. 18.00 i Strömsunds Folkets Hus. Förutom sedvanliga årsmötesförhandlingar skall vi anta nya

Läs mer

Medlemsblad. Nr 4 Årg. 17 (2008) Bästa medlemmar

Medlemsblad. Nr 4 Årg. 17 (2008) Bästa medlemmar Medlemsblad Nr 4 Årg. 17 (2008) Bästa medlemmar När vintermörker och höstrusk nu lägrar sig över vår vackra bygd kan vi tänka tillbaka på de vackra dagarna under sensommaren och förhösten. Det trägna gäng

Läs mer

PROGRAM FÖR VÅREN SOMMAREN 2016

PROGRAM FÖR VÅREN SOMMAREN 2016 Vattenfalls Veteraner i Stockholm PROGRAM FÖR VÅREN SOMMAREN 2016 Välkommen med! Onsdagar 13 januari 27 april kl. 11-12 Gymnastik Plats: Hässelby Strands kyrkas motionslokal Avgift: 100 :- per termin för

Läs mer

Programblad Vår - Sommar 2015

Programblad Vår - Sommar 2015 Föreningslokal: E-mail: Eskilsgatan 8 A, 432 45 Varberg Telefon: 0340-62 79 78, info@varberg.hjart-lung.se Hemsida: www.hjart-lung.se/varberg Bankgiro: 681-1376 Medlemsavgift 150: - per år, faktureras

Läs mer

Sommarvecka med Yoga i Nerja 9-16 Juni

Sommarvecka med Yoga i Nerja 9-16 Juni Sommarvecka med Yoga i Nerja 9-16 Juni Har glädjen att kunna erbjuda en en vecka med YOGA på din resa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol, Malaga, Andalusien. Den 9-16 juni 2014 med

Läs mer

Veckobrev nr 35 (27 augusti - 2 september) 2018

Veckobrev nr 35 (27 augusti - 2 september) 2018 Veckobrev nr 35 (27 augusti - 2 september) 2018 Nu rullar vi igång igen, Styrelsen vill hälsa er välkomna till höstens aktiviteter. Vi hoppas att ni har haft en härlig sommar trots torka och värme. Höstens

Läs mer

SPF Seniorerna Trosas MÅNADSBREV MARS 2019

SPF Seniorerna Trosas MÅNADSBREV MARS 2019 1 av 5 2019-02-27 20:06 SPF Seniorerna Trosas MÅNADSBREV MARS 2019 Om du inte önskar få vårt månadsbrev med beskrivning av månadens aktiviteter så är det bara att meddela oss detta på spfseniorerna.trosa@gmail.com

Läs mer

Du är välkommen till oss

Du är välkommen till oss HÖSTPROGRAMMET 2016 1 Du är välkommen till oss Hos oss kan du hitta någon att prata med, någon som lyssnar och som har samma erfarenheter av sjukdomen som du har. Det är medlemmarnas samlade livserfarenheter

Läs mer

Solsäkra din höst med en Yogavecka i vackra, soliga Nerja 9-16/9 2014

Solsäkra din höst med en Yogavecka i vackra, soliga Nerja 9-16/9 2014 Solsäkra din höst med en Yogavecka i vackra, soliga Nerja 9-16/9 2014 Har glädjen att kunna erbjuda en en vecka med YOGA på din resa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol, Malaga, Andalusien.

Läs mer

2008 års. Verksamhetsberättelse för. Volvo IF:S Friluftssektion

2008 års. Verksamhetsberättelse för. Volvo IF:S Friluftssektion 2008 års Verksamhetsberättelse för Volvo IF:S Friluftssektion Verksamhetsberättelse för VIF:s Friluftssektion år 2008. Styrelsen i VIF:s Friluftssektion har efter avslutat årsmöte 08 konstituerat på följande

Läs mer

Naturcentrum Guideprogram våren 2018

Naturcentrum Guideprogram våren 2018 Naturcentrum Guideprogram våren 2018 Översiktskarta Söndag 11 februari 10:00-13:00 Här hittar du evenemangen: 1. Isfiske på Måsnaren 2. Uggleäventyr i skogen 3 5. Floraguidning i Öbacken-Bränninge 1 5

Läs mer