SKOG TRANSPORT ANLÄGGNING

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "SKOG TRANSPORT ANLÄGGNING"

Transkript

1 SKOG TRANSPORT ANLÄGGNING

2 2 3 En svensk tradition sedan INNEHÅLL: 2. Innehåll 3. Historia 4. Egenskaper 5. Megastud 6. Superstud OCH SUPERGRIP 13 mm 7. SUPERSTUD OCH Supergrip 16 mm 8. Skogsgrip 9. PIGGELIN-FLEX, SR-FLEX OCH GUNNTRAC Lastbilskedjor 12. Tillbehör och reservdelar 14. Tillverkning 15. Kedjetabell Gunnebo Industrier erbjuder lösningar och produkter som skapar möjligheter att lyfta, fästa och transportera med en effektivitet och säkerhet i absolut världsklass. På så sätt utvecklar vi våra kunders verksamheter och affärer. Gunnebo Industrier grundades redan 1764 i Småländska Gunnebo, strax söder om Västervik. Från början tillverkades spik, band och bult för skeppsbyggnad. Skruv och kätting tillkom under 1850-talet. Kättingtillverkningen expanderade successivt även till lyftprodukter och, efter det att motorfordon blivit vanligt förekommande, även tillverkning av slirskydd. Idag omsätter Gunnebo Industrier AB cirka två miljarder kronor och har verksamhet i 15 länder. Tillverkningen är koncentrerad till Norden och USA. I två fabriker i Gunnebo tillverkas spik och skruv samt kätting, främst lyftkätting. I Gemla, utanför Växjö, och Ramnäs, utanför Västerås, tillverkas lyftkomponenter som krokar, ringar med mera samt komponenter till Clark boggiband. Utanför Åbo i Finland tillverkas slirskydd och i Lonevåg i Norge tillverkas bland annat schacklar och stiftkopplingar och i Skottland tillverkas boggiband under varumärket Clark Tracks. Gunnebo Industrier är världsledande när det gäller slirskydd till skogsmaskiner, traktorer och lastbilar som arbetar under krävande förhållanden. Våra lösningar och produkter tillför mervärde i form av säkerhet, kvalitet och produktivitet.

3 4 5 SKILLNAD Egenskaper som gör skillnad. MEGASTUD Extremt grepp och bästa skydd. Våra genomtänkta lösningar för bästa grepp och skydd används dagligen världen över av maskinförare i skogen och vid anläggningsarbeten. Egenskaper och lösningar som gör skillnad. Megastud är lite av vårt flaggskepp. Med Megastud får du det bästa skyddet för däcket och ett extremt bra grepp för alla tillfällen. En megabra lösning helt enkelt! VÅRA SLIRSKYDD LEVERERAS LACKERADE I BLÅ ELLER GRÅ FÄRG MEGASTUD 160TS Megastud 160TS har ett extremt bra grepp tack vare 16 mm kätting och dubbla 19 mm pressvetsade U-broddar. Megastud ger ett mycket bra skydd för däcket mot stenar och stubbar tack vare mönstrets täthet och en extra kätting vid däcksidorna. Spännkätting är standard. KOPPLAR IHOP PRESSSVETSAD U-BRODD RINGEN GER STADGA MEGABRODD Med stiftkopplingar kopplas ändarna ihop på Megastud, Superstud och Supergrip. Den pressvetsade U-brodden är ett signum för Gunnebo Industrier. Den är kraftig (19 mm U-brodd på 16 mm kedja respektive 16 mm U-brodd på 13 mm kedja) och har en bred ansättningsyta mot marken. De flesta av våra skogskedjor har ett rutmönster uppbyggt av tre länkar med extra kraftiga ringar som sammanbinder dem. Tack vare att ringen alltid är grövre än kättingen (19 mm ring till 16 mm kedja respektive 16 mm ring till 13 mm kedja) blir 3-länken extra stabil mot vridning vilket gör att brodden inte viker sig. Megastud har förutom ett stort antal U-broddar, även dubbla sammansvetsade U-broddar som ger ett suveränt och oslagbart grepp. Sätthärdat stål TÄT SIDA SKYDDAR SKRUVKOPPLING NYHET 19 mm U-brodd 16 mm kätting Alla våra TS-kedjor är extra täta vid sidorna och ger därmed extra skydd åt däckets skuldra. TS-utförandet är lämpligt för maskiner som arbetar i stenig terräng. Önskas maximal täthet är Superstud 130TS och Supergrip 130TS det bästa valet. Som alternativ till stiftkopplingen finns nu skruvkopplingar i storlek 13 och 16. I skruvkopplingen är det en insexskruv som låser länken. Dubbelbrodd

4 6 7 LEDANDE Superstud och Supergrip är begrepp inom svenskt skogsbruk. Kedjor som står för bästa grepp, maximalt skydd och hög kvalitet. Grepp, skydd och kvalitet. GROVA SLIRSKYDD TILL STORA MASKINER. Gunnebo Industrier tillverkar skogskedjor med olika länkdiametrar, från 9 till 16 mm. Tumregeln är att desto större hjul och tyngd en maskin har, desto grövre slirskydd är lämpligt. Generellt gäller att ju grövre kättingen är i en skogskedja desto bättre hållbarhet och grepp erhålls. Sätthärdat stål 16/19 mm brodd 16/19 mm ring 13/16 mm kätting 16 mm kätting 19 mm brodd 19 mm ring 13 mm kätting 16 mm brodd 16 mm ring 16 mm 13 mm SUPERSTUD 160TS SUPERSTUD 160 SUPERGRIP 160TS SUPERSTUD 130TS SUPERSTUD 130 SUPERGRIP 130TS Superstud 160TS är vår mest populära kedja. Rejält grepp, lång livslängd och extra kätting vid däcksidorna som ger ett mycket bra skydd mot stenar och stubbar. Spännkätting är standard. Superstud 160 greppar rejält och är samtidigt en smidig kedja med sina öppna sidor. Supergrip 160TS är det naturliga valet för den som önskar en mycket kraftig kedja utan broddar. Extra kätting vid däcksidorna som skyddar mot stenar och stubbar. Spännkätting är standard. Superstud 130TS är en av våra mest populära kedjor. Den har ett tätt mönster i slitbanan, många U-broddar och extra kätting vid däcksidorna. Detta sammantaget ger ett mycket bra grepp och maximalt däckskydd. Spännkätting är standard. Superstud 130 har ett tätt mönster i slitbanan och U-broddar. Öppna sidor ger låg vikt. Supergrip 130TS är en populär obroddad kedja. Extra kätting vid däcksidorna skyddar däcket väl. Spännkätting är standard.

5 8 9 SKOGSGRIP Skogsgrip är maximalt självrensande kedjor som är suveränt smidiga att lägga av och på. Skogsgrip har en ruta oberoende däckstorlek. SKOG, TRAKTOR OCH ANLÄGGNINGSMASKINER Piggelin-Flex, SR-Flex och Gunntrac är de mest sålda kedjorna i Norden. Passar på traktorer, mindre skogsmaskiner och anläggningsmaskiner. SMIDIGT AV OCH PÅ Skogsgrip är smidig att lägga på däcket. När ändarna har mötts på däcket kopplas kedjan ihop genom att de båda ändkättingarna dras genom andra ändens ringar och fästs vid sidkättingen med schackel. Ju snabbare, desto lättare Om slirskyddet skall användas för snabb transportkörning måste kedjan ha en låg egenvikt för att hålla och ändå vara stark. Gunntrac 5 uppfyller den kombinationen. Gunntrac är den mest sålda kedjan i Norge där man i princip alltid har kedjor på traktorn under vintern. 9 OCH 11 MILLIMETER Piggelin-Flex finns i två dimensioner på slitkättingen - 9 och 11 mm. Den mindre länken är främst till smala däck eller om kedjan skall användas mycket för transport. SKOGSGRIP 130 SKOGSGRIP 160 PIGGELIN FLEX SR-FLEX GUNNTRAC 5 Skogsgrip 130 tillverkas av 13 mm kätting med 16 mm U-brodd. Den har relativt rektangulär ruta som är anpassad till däckets bredd. Skogsgrip 160 tillverkas av 16 mm kätting och har 19 mm U-broddar och ringar. Skogsgrip 160 har en diagonal ruta med ringar. Piggelin Flex är ett av de mest sålda slirskydden i Europa till traktorer, mindre skogsmaskiner och anläggningsmaskiner. Slitbanan består av 9 eller 11 mm vriden kätting med två stående broddar per länk. Det ger ett mycket bra grepp. Piggelin Flex är smidiga att montera och demontera. SR-Flex är marknadens mest populära obroddade slirskydd för traktorer och anläggninsmaskiner. Slitmattan består av 9 mm, D-valsad SR-länk som tack vare sin form ger ett mycket bra grepp. SR-Flex har vibrationsfri gång och är enkel att montera och demontera. Lång livslängd tack vare att kedjan är vändbar. Gunntrac 5 är en lättviktskedja för traktorer och anläggningsmaskiner vid vägtransporter och snöröjning. Kedjan har bra grepp tack vare den 5 mm, D-formade SR-länkens kantighet. Dessutom har slitbanans kätting gripstål på de liggande länkarna. Gunntrac 5 är extremt enkel att montera och demontera och har en ljudlös och vibrationsfri gång.

6 10 11 Tre olika slitkättingar Gunnebo Industriers program av lastbilskedjor är tillverkade av tre typer av slitkätting. Broddad vriden 8 mm SV-kätting där varje länk har två stående broddar samt obroddad rak SR-kätting i 5 och 8 mm, där SR5 har extra slitklackar. Z-MÖNSTER ÄR ALLROUND Lastbilskedjor med Z-mönster har många fördelar. De ger grepp både i körriktningen och sidled. Därför passar kedjan både som driv- och styrkedja. Konstruktionen har också fördelen att kraften fördelas över hela kedjan. SUVERÄN ASFALTSKEDJA SR5-kättingen är i egenskap av sin låga vikt perfekt för körning på halkig asfalt i hög hastighet. SR-A8 GUNNETT SR-Z8 GUNNETT Z-PIGG GUNNLIGHT 5 PIGG STANDARD PIGG STANDARD TÄT SR-STANDARD SR-STANDARD DUBBEL SR-A8 passar både för krävande terrängkörning och körning på väg. Den 8 mm, D-formade SR-länken ger ett mycket bra grepp. Kedjans nätmönster ger hög stabilitet samt en vibrationsfri gång. SR-A8 är vändbar och utrustad med spännkätting. Gunnett SR-Z8 har ett Z- mönster som ger säkert grepp för både driv- och styrhjul samt vibrationsfri körning. Slitkättingen är 8 mm, D-formad SR-länk som ger ett effektivt grepp. Kedjan är vändbar. Gunnett Z-Pigg är en broddad, Z-mönstrad kedja som passar både för driv- och styrhjul. Slitkättingen består av 8 mm rund, vriden länk. Två stående broddar per länk ger ett mycket bra grepp, både i körriktning och i sidled. Gunnlight 5 är ett suveränt smidigt slirskydd med låg vikt. Ett lämpligt slirskydd för bussar och lastbilar på hala asfaltsvägar. Bra grepp tack vare slitkättingen, som består av 5 mm, D-formad SR-länk, har gripstål på de liggande länkarna. Gunnlight 5 spänns smidigt på däcket med excenterlås. Pigg Standard är en traditionell tvärlänkad, broddad kedja. Slitkättingen består av 8 mm rund, vriden länk med två stående broddar per länk. Kedjan spänns smidigt på däcket med excenterlås. Pigg Standard Tät är en traditionell tvärlänkad, broddad kedja med maximalt antal tvärlänkar vilket ger mindre vibrationer samt maximalt grepp. Slittkättingen består av 8 mm rund, vriden länk med två stående broddar per länk. En enkel tvärkättingskedja av 8 mm, D-formad SR-kätting som ger ett bra grepp. Kedjan är vändbar. SRA-Standard Dubbel är ett traditionellt, tvärlänkat slirskydd för tvillinghjul. Slitkättingen är 8 mm, D-formad SR-länk som ger ett effektivt grepp. Kedjan är vändbar.

7 12 13 RESERVDELAR Enkelt att komplettera med nya delar. KEDJELÅS SCHACKEL KLÄPPEN NR 4 MONTAGEVERKTYG NR 2 MONTAGEVERKTYG NR 3 LÅSARM 19 OL LÅSARM 12 OL LÅSKROK 13 OL LÅSARM 8 HÖ OL SCHACKEL 6 OL KLÄPPEN NR 4 OL M.VERKTYG NR 2 OL M.VERKTYG NR 3 OL LÅSARM 14 OL LÅSKROK 17 OL LÅSARM 8 VÄ OL SCHACKEL 10 OL LÅSARM 18 OL LÅSKROK 19 OL LÅSARM 10 HÖ OL SCHACKEL 12 OL LÅSARM 20 OL LÅSARM 10 VÄ OL SCHACKEL 14 OL LÅSARM 89 T246330U SCHACKEL 16 OL STIFTKOPPLING T-KOPPLING LÅSLÄNK KOPPLINGSHAKE SKRUVKOPPLING FYRKANTSKÄTTING VRIDEN KÄTTING VRIDEN BRODDAD KÄTTING STIFTKOPPLING 5 STIFTKOPPLING 6 STIFTKOPPLING 8 OL OL OL T-KOPPLING 5 T-KOPPLING 7 T-KOPPLING 8 A OL OL LÅSLÄNK 9 LÅSLÄNK 11 LÅSLÄNK 13 OL OL OL KOPPLINGSHAKE 6 KOPPLINGSHAKE 8 KOPPLINGSHAKE 9 OL OL OL SKRUVKOPPLING 13 SKRUVKOPPLING 16 OL OL SR 5 SR 8 SR 9 T OL OL SV 7 SV 8 SV 9 OL OL OL SV 7, stud. SV 8, stud. SV 9, stud. OL OL OL STIFTKOPPLING 10 OL T-KOPPLING 10 OL KOPPLINGSHAKE 10 OL SR 10 OL SV 11 OL SV 11, stud. OL STIFTKOPPLING 13 OL KOPPLINGSHAKE 11 OL STIFTKOPPLING 16 OL620610

8 14 15 TILLVERKNING Gunnebo Industrier AB är en av världens största tillverkare av slirskydd till skogsmaskiner och traktorer. Utanför Åbo i Finland ligger huvudfabriken. En del av komponenterna kommer från kättingfabriken i Gunnebo, söder om Västervik, och från Gunnebo Industriers smedjor i norska Lonevåg och Gemla utanför Växjö. Gunnebo Industriers slirskydd tillverkas av ett speciellt utvecklat nordiskt mikrolegerat borstål i materialdiametrar upp till 19 mm. Efter omfattande förbehandling bockas materialet i stora länkmaskiner till kätting och går vidare till länksvetsen. Länkskarven upphettas elektriskt och pressas samman under högt tryck. Skall länkarna broddas är tekniken densamma, ämnena hettas upp och pressas samman. Resultatet är en extremt stark svetsfog. Utifrån unika ritningar kapas, monteras och svetsas slirskyddets ingående komponenter samman till önskad typ och storlek av slirskydd. När slitmattan är färdig sätthärdas slirskyddet under flera timmar i stora ugnar med en temperatur på 900 grader. Under processen i ugnen tillsätts extra kolatomer till stålets ytskikt som därmed blir extremt hårt och mycket slitstarkt. extremt hårt och mycket slitstarkt Nordiska traditioner skapar unika egenskaper. KEDJA SLITKÄTTING (mm) U-BRODD (mm) RING (mm) SIDKÄTTING (mm) SPÄNNKÄTTING (mm) STIFTKOPPLING SLITBANA LÅSLÄNK SLITBANA SCHACKEL TILL LÅSARM SCHACKEL INSIDA SCHACKEL UTSIDA LÅSARM SPÄNNKÄTTING Megastud 160TS Nr. 16 Nr. 10 Nr. 14 Nr. 14 Nr. 19 Superstud 160TS Nr. 16 Nr. 10 Nr. 14 Nr. 14 Nr. 19 Superstud Nr. 16 Nr. 14 Nr. 14 Superstud 130TS Nr. 13 Nr. 10 Nr. 12 Nr. 12 Nr. 19 Superstud Nr. 13 Nr. 12 Nr. 12 Supergrip 160TS Nr. 16 Nr. 10 Nr. 14 Nr. 14 Nr. 19 Supergrip 130TS Nr. 13 Nr. 10 Nr. 12 Nr. 12 Nr. 19 Skogsgrip Nr. 16 Nr. 14 Nr. 14 Skogsgrip Nr. 13 Nr. 12 Nr. 12 KEDJA KEDJETABELL SLITKÄTTING (mm) BRODD (mm) SIDKÄTTING (mm) SPÄNNKÄTTING (mm) STIFTKOPPLING REP. SLITBANA LÅSLÄNK SLITBANA LÄNK TILL LÅSARM LÅSARM/KROK INSIDA LÅSARM/KROK UTSIDA LÅSARM SPÄNNKÄTTING Piggelin-Flex 11 SV Nr. 13 Nr. 13 Låsarm 10 Låsarm 10 Piggelin-Flex 9 SV Nr. 10 Nr. 11 Låsarm 8 Låsarm 8 SR-Flex SR 9 8 Nr. 10 Nr. 11 Låsarm 8 Låsarm 8 Gunntrac 5 SR5 6 Nr. 5 Nr. 5** 7 mm Låsarm 14 Låsarm 14 Traktor SR 8 SR 8 9 Nr. 8 Låsarm 10 Låsarm 10 SR-A8 SR Nr. 8 Nr. 8* 7 mm Låskrok 17 Låskrok 17 Låsarm 14 Gunnlight 5 SR 5 6 Nr. 5 7 mm Låskrok 17 Låsarm 14 Gunnett SR-Z 8 SR 8 7 Nr. 8 Nr. 8* 7 mm Låskrok 17 Låsarm 18 GUNNETT Z Pigg 8 SV Nr. 8 Nr. 9 8 mm Låskrok 19 Låsarm 20 Pigg Standard SV Nr. 8 8 mm Låskrok 19 Låsarm 20 Pigg Standard Tät SV Nr. 8 8 mm Låskrok 19 Låsarm 20 SR-Standard 8 SR 8 7 Nr. 8 7 mm Låskrok 17 Låsarm 18 SR-Standard 8 dubbel SR 8 7 Nr. 8 7 mm Låskrok 17 Låsarm 18 * T-KOPPLING ** T-KOPPLING ELLER STIFTKOPPLING

9 LINDSTRÖMRÖMBO REKLAMBYRÅ GUNNEBO INDUSTRIER AB tel

Skogsbruk. ...säkerhet i varje länk

Skogsbruk. ...säkerhet i varje länk Skogsbruk...säkerhet i varje länk TS= Tät sida inklusive spännkätting Megastud 160 TS - Utvecklad för de tuffa förhållandena i skogen. - Extremt markgrepp - Bra däckskydd - Hög slitstyrka - Bra däckanpassning

Läs mer

ATV vagnar och tillbehör

ATV vagnar och tillbehör Nr 8, gäller fr o m 2013-12-01 Snökedjor och slirskydd Snökedjor utan brodd för traktorer och anläggningsmaskiner... 2 Broddkedjor för traktorer och anläggningsmaskiner... 11 Skogskedjor Griper Skog...

Läs mer

SLIRSKYDD SKOG TRANSPORT ANLÄGGNING

SLIRSKYDD SKOG TRANSPORT ANLÄGGNING SLIRSKYDD SKOG TRANSPORT ANLÄGGNING 2 UIDE LÄMPLIGA KEDJOR TILL DIN MASKIN Vilken kedja är lämplig till min maskin? Den frågan får vi ofta och försöker nu besvara den med denna broschyr. Men det är många

Läs mer

Nr 9, gäller fr o m 2015-11-16

Nr 9, gäller fr o m 2015-11-16 Nr 9, gäller fr o m 2015-11-16 Snökedjor och slirskydd Traktorer och anläggningsmaskiner, utan brodd... 2 Traktorer och anläggningsmaskiner, med brodd... 12 Skogskedjor Griper Skog... 22 Lastbilar och

Läs mer

en og Sk skydd Slir 2009 1

en og Sk skydd Slir 2009 1 2009 1 Skogen Slirskydd Vi på BEMA har under ett stort antal år i samarbete med skogsmaskintillverkarna utvecklat en serie slirskydd. BEMA har lagt förutsättningarna, och har genom stort tekniskt kunnande

Läs mer

SLE SLE EGENSKAPER. Dimensioner. Åkrörelse. Hastighet. Acceleration. Driftstemperatur. Specialversioner. kapslad + öppen. Användningsområden SLE

SLE SLE EGENSKAPER. Dimensioner. Åkrörelse. Hastighet. Acceleration. Driftstemperatur. Specialversioner. kapslad + öppen. Användningsområden SLE SLE 60 50 40 30 20 10 0 0 SLE användningsområden 81 SLE mått 82 SLE modeller 84 SLE dimensioner 86 SLE delar 87 SLE montering 88 SLE fästen 83 SLE artikelnummer 92 SLE tillbehör 98 last / (kg/m) invändig

Läs mer

Ilsbo Kedjeröjare Tål tuffare tag!

Ilsbo Kedjeröjare Tål tuffare tag! Ilsbo Kedjeröjare Tål tuffare tag! ilsbotools.se www.ilsbotools.se För trepunktslyft och kranarmar Made in sweden Ilsbo Kättingröjare är en egenutvecklad produkt, som idag levereras till ett återförsäljarnät

Läs mer

STRÄNGLÄGGARE. fella.eu. Strängläggare med en rotor. Hållbar konstruktion Enastående räfsning Enkel att hantera

STRÄNGLÄGGARE. fella.eu. Strängläggare med en rotor. Hållbar konstruktion Enastående räfsning Enkel att hantera STRÄNGLÄGGARE Strängläggare med en rotor Hållbar konstruktion Enastående räfsning Enkel att hantera fella.eu 2 FÖRSTKLASSIG SKÖRD I mer än 90 år har FELLA varit likställt med innovativ teknik, enastående

Läs mer

www.tokvam.no Produktkatalog

www.tokvam.no Produktkatalog www.tokvam.no Produktkatalog Förvänta dig mer Tokvam Räkna med kvalitetsprodukter: Komponenter och material i våra produkter kommer från erkända leverantörer. Vi använder höghållfast stål i alla produkter.

Läs mer

Ilsbo Kedjeröjare Tål tuffare tag!

Ilsbo Kedjeröjare Tål tuffare tag! Ilsbo Kedjeröjare Tål tuffare tag! www.ilsbotools.se För trepunktslyft och kranarmar Made in sweden Ilsbo Kättingröjare är en egenutvecklad produkt, som idag levereras till ett återförsäljarnät i Sverige

Läs mer

Sommardäcksfamiljen Nokian Hakka för varierande nordiska förhållanden

Sommardäcksfamiljen Nokian Hakka för varierande nordiska förhållanden PRESSINFORMATION 2014-03- 05 Sommardäcksfamiljen Nokian Hakka för varierande nordiska förhållanden Hakka- skydd ger trygghet och garanterar att resan kan fortsätta vid en däckskada Nokian Hakka sommardäck

Läs mer

Spearhead Twiga 360 Kompakt

Spearhead Twiga 360 Kompakt Spearhead Twiga 360 Kompakt Nyhet 2018! Användningsområde: Släntklippning Häckklippning Grönytor Produktfördelar: Mekanisk parallellföring Hydraulisk påkörningssäkring Frontmontering Bättre sikt under

Läs mer

Trelleborg Wheel Systems Däck & kompletta hjullösningar

Trelleborg Wheel Systems Däck & kompletta hjullösningar Trelleborg Wheel Systems Däck & kompletta hjullösningar Officiell Partner Radialsortiment TM däck TM1000 HIGH POWER Nya TM1000 High Power har utformats enligt nya BLUE TIRE teknologin som innefattar nya

Läs mer

Driftsäker prestanda och lång livslängd. Flotation-däck från Nokian Tyres

Driftsäker prestanda och lång livslängd. Flotation-däck från Nokian Tyres Driftsäker prestanda och lång livslängd Flotation-däck från Nokian Tyres KVALITET SOM DU KAN LITA PÅ I krävande förhållanden är det driftsäkerhet och en lång, problemfri livslängd som ger valuta för pengarna.

Läs mer

Sidoförskjutning ILSBO TOOLS AB. Instruktion/reservdelsbok. Modell: S120/S120P. (rev.11) +46 (0)650-74 21 86

Sidoförskjutning ILSBO TOOLS AB. Instruktion/reservdelsbok. Modell: S120/S120P. (rev.11) +46 (0)650-74 21 86 Sidoförskjutning Modell: S0/S0P Instruktion/reservdelsbok (rev.) ILSBO TOOLS AB +6 (0)650-7 86 Förord Tack för att du valde en produkt från Ilsbo Tools AB! Sidoförskjutningen är en egentillverkad produkt,

Läs mer

GreenTec Spearhead Twiga 360 Kombi

GreenTec Spearhead Twiga 360 Kombi GreenTec Spearhead Twiga 360 Kombi Användningsområde: Släntklippning Häckklippning Grönytor Produktfördelar: Mekanisk parallellföring Hydraulisk påkörningssäkring Kombi frontmontering Twiga Kombi 360 är

Läs mer

Spearhead Twiga 320/420 Kombi

Spearhead Twiga 320/420 Kombi Spearhead Twiga 320/420 Kombi Användningsområde: Släntklippning Häckklippning Grönytor Produktfördelar: Mekanisk parallellföring Hydraulisk påkörningssäkring Kombi frontmontering En kompakt och robust

Läs mer

Contractor Världens effektivaste minidumper UNIKT STYRSYSTEM SUVERÄNA KÖREGENSKAPER

Contractor Världens effektivaste minidumper UNIKT STYRSYSTEM SUVERÄNA KÖREGENSKAPER Contractor Världens effektivaste minidumper UNIKT STYRSYSTEM SUVERÄNA KÖREGENSKAPER Styr ett ton med en hand Twinca A/S utvecklar, producerar och förhandlar hydrauliska minidumprar till kunder över hela

Läs mer

Grönare byggmaterial med avancerad teknik och funktion.

Grönare byggmaterial med avancerad teknik och funktion. Grönare byggmaterial med avancerad teknik och funktion. Produkt Tänk nytt & innovativt. Bygg ansvarsfullt & ekonomiskt. Wekla Colorit är en mångsidig ytterväggsskiva, gjord på naturliga material som ger

Läs mer

System 144. För åkare med krav på hög flexibilitet.

System 144. För åkare med krav på hög flexibilitet. System 144. För åkare med krav på hög flexibilitet. Lastförankring är ett begrepp. Vi uppfann det. Beprövade produkter utvecklade för säkra och lönsamma transporter. Världsledande produkter. ExTe Fabriks

Läs mer

GreenTec Spearhead Twiga 320/420 Kompakt

GreenTec Spearhead Twiga 320/420 Kompakt GreenTec Spearhead Twiga 320/420 Kompakt Användningsområde: Släntklippning Häckklippning Grönytor Produktfördelar: Mekanisk parallellföring Hydraulisk påkörningssäkring Bakmontering En kompakt och robust

Läs mer

Spearhead Twiga Kombi

Spearhead Twiga Kombi Spearhead Twiga 5000-6000 Kombi Användningsområde: Släntklippning Häckklippning Grönytor Produktfördelar: Mekanisk parallellföring Hydraulisk påkörningssäkring Kombi frontmontage En komplett serie av kombi

Läs mer

TILLBEHÖR transportbilar

TILLBEHÖR transportbilar TILLBEHÖR transportbilar BIPPER PARTNER EXPERT BOXER Bipper 1 2 12 13 14 1. farthållare Hjälper dig att hålla konstant och rätt hastighet. Förbättrar komfort och bränsleekonomi särskilt vid längre bilfärder.

Läs mer

Import: www.ghevent.se 0176-20 61 50

Import: www.ghevent.se 0176-20 61 50 Import: www.ghevent.se 0176-20 61 50 TECHNI STAGE den lätta, robusta och flexibla scenen. Begreppet att utföra snabba och säkra montage, är TECHNI STAGE den perfekta lösningen där du skapar alla dina teatrala

Läs mer

Spearhead Twiga 360 Basic

Spearhead Twiga 360 Basic Spearhead Twiga 360 Basic Nyhet 2018! Användningsområde: Släntklippning Häckklippning Grönytor Produktfördelar: Mekanisk parallellföring Hydraulisk påkörningssäkring Bra sikt över redskapet TWIGA 360 Basic

Läs mer

HALSANG MOBILSTÄNGSEL

HALSANG MOBILSTÄNGSEL MOBILSTÄNGSEL FÖRSTÄRKT SVETSAT NÄT MIG SVETSAT ROSTSKYDD ÖKAD KVALITET Vårt mobilstängsel tillverkas som de gjordes innan kostnadsjakten tog överhand på kvalitet och livslängd. RÄTT KONSTRUKTION Vi stansar

Läs mer

Slänt- och häckklippare Spearhead Twiga BASIC

Slänt- och häckklippare Spearhead Twiga BASIC Slänt- och häckklippare Spearhead Twiga BASIC Användningsområde: Släntklippning Häckklippning Grönytor Produktfördelar: Mekanisk parallellföring Hydraulisk påkörningssäkring Frontmontering/bra sikt över

Läs mer

Spearhead Twiga Standard T

Spearhead Twiga Standard T Spearhead Twiga Standard 500-700T Användningsområde: Släntklippning Häckklippning Grönytor Produktfördelar: Mekanisk parallellföring Hydraulisk påkörningssäkring Brett tillbehörsprogram En allsidig slänt-

Läs mer

Vi tror på enkla raka rutiner och ett öppet, förtroendefullt samarbete.

Vi tror på enkla raka rutiner och ett öppet, förtroendefullt samarbete. Vi tror på enkla raka rutiner och ett öppet, förtroendefullt samarbete. ekermann reklambyrå 068.1049 Vi vill ge våra kunder högsta kvalitet inom alla områden inte minst vad gäller snabba, säkra svar och

Läs mer

VI ÖKAR ER SÄKERHET, KVALITET OCH LÖNSAMHET.

VI ÖKAR ER SÄKERHET, KVALITET OCH LÖNSAMHET. VI ÖKAR ER SÄKERHET, KVALITET OCH LÖNSAMHET. TORQUE ELITE startade sin verksamhet 2014. Vi är ett ungt företag men personalen har lång efarenhet av arbete med moment-, lyft- och hydrauliska verktyg. Vi

Läs mer

Instruktionsbok med reservdelslista. Lunningsvinsch V6500

Instruktionsbok med reservdelslista. Lunningsvinsch V6500 Instruktionsbok med reservdelslista Lunningsvinsch V6500 Tillverkare: Generalagent: Fransgård Maskinfabrik A/S Närlant Import AB Fredbjergvej 132 Filarevägen 8 DK-9640 Farsø 703 75 Örebro Tele: +45 98

Läs mer

SKEPPSHULT S3 TREHJULIGA CYKLAR

SKEPPSHULT S3 TREHJULIGA CYKLAR SKEPPSHULT S3 TREHJULIGA CYKLAR Det fina med tre hjul eller hur ALLA ska kunna cykla. Varför ska man sluta cykla när man blir äldre? Eller varför ska man inte få möjligheten att uppleva en cykeltur om

Läs mer

STOLPBRYGGA º PLASTPONTONBRYGGA VATTENSKOTERBRYGGA º TILLBEHÖR ÄNDA SEDAN ÅR 1965

STOLPBRYGGA º PLASTPONTONBRYGGA VATTENSKOTERBRYGGA º TILLBEHÖR ÄNDA SEDAN ÅR 1965 STOLPBRYGGA º PLASTPONTONBRYGGA VATTENSKOTERBRYGGA º TILLBEHÖR ÄNDA SEDAN ÅR 1965 1 Njut av livet vid vattnet. Vad består din perfekta dag vid vattnet av? Båtliv, sol och bad, rekreation? Lip-Lap konstruerar

Läs mer

BALGRIP HG50/51/52/53

BALGRIP HG50/51/52/53 INSTRUKTION BALGRIP HG50/51/52/53 Reviderad 2011-06-13 VARNING! Under inga förhållanden får produktens ursprungliga utformning ändras utan tillstånd från tillverkaren. Använd alltid originaltillbehör.

Läs mer

FINSK EXPERTIS FRÅN DE STENIGASTE ÅKRARNA I FINLAND

FINSK EXPERTIS FRÅN DE STENIGASTE ÅKRARNA I FINLAND KIVI-PEKKA STENPLOCKARE FINSK EXPERTIS FRÅN DE STENIGASTE ÅKRARNA I FINLAND KIVI-PEKKA STENPLOCKARE Kivi-Pekka är en stenplockare som effektivt plockar upp stenar från åkern och röjer trädrötter och grenar

Läs mer

UNIMOG. Ett multiverktyg på fyra hjul

UNIMOG. Ett multiverktyg på fyra hjul UNIMOG Ett multiverktyg på fyra hjul 1 Den som kallar en Unimog för lastbil har inte riktigt fattat. Visst kan du lägga ett antal ton grus på flaket på en Unimog. Och visst är den registrerad som lastbil,

Läs mer

Flexibel, lättinstallerad kabelbrunn för gång- och cykelbanor, trottoarer och parkeringsplatser

Flexibel, lättinstallerad kabelbrunn för gång- och cykelbanor, trottoarer och parkeringsplatser uponor INFRASTRUKTUR Uponor kabelbrunn 1200 x 450 nyhet! Flexibel, lättinstallerad kabelbrunn för gång- och cykelbanor, trottoarer och parkeringsplatser Kabelbrunnar för alla behov Har du kabeln så har

Läs mer

Spearhead Twiga Basic

Spearhead Twiga Basic Spearhead Twiga 5000-7000 Basic Användningsområde: Släntklippning Häckklippning Grönytor Produktfördelar: Mekanisk parallellföring Hydraulisk påkörningssäkring Frontmontering/bra sikt över redskapet Twiga

Läs mer

Spearhead Twiga Orbital 7000

Spearhead Twiga Orbital 7000 Spearhead Twiga Orbital 7000 Användningsområde: Mitträcken längs motorväg Rondeller Gräs- och vägslänter Produktfördelar: Kostnadseffektiv Kan arbeta på båda sidor om redskapsbäraren/vägen Ergonomisk körning

Läs mer

KEDJERÖJARE.

KEDJERÖJARE. KEDJERÖJARE www.ilsbotools.se M120 Justerbar höj/sänk hastighet Fjädrande infästning Hålbild för extra slitmedar M120 M120-serien är den minsta serietillverkade remdrivna kättingröjaren på marknaden. Varje

Läs mer

Den riktiga styrkan sitter under ytan

Den riktiga styrkan sitter under ytan Gäller från 2012/06/15-2012/11/14 SE 3/2012 Den riktiga styrkan sitter under ytan SVETS & SPÄNNSYSTEM System 28 Professional Extreme för högsta krav Professionel Extreme är... Bästa kvalitet och hårdare

Läs mer

Transportsystemet för framtiden, endast fantasin sätter gränserna för användningsområdet!

Transportsystemet för framtiden, endast fantasin sätter gränserna för användningsområdet! Transportsystemet för framtiden, endast fantasin sätter gränserna för användningsområdet! BIGAB 7 10 Lätt och smidig, men ändå stark och stadig är orden som bäst beskriver den minsta modellen i BIGAB sortimentet.

Läs mer

IMPREG + DET STARKASTE ALTERNATIVET UTOMHUS

IMPREG + DET STARKASTE ALTERNATIVET UTOMHUS IMPREG + DET STARKASTE ALTERNATIVET UTOMHUS BESTÅENDE RESULTAT MED IMPREG + trallskruv impreg + Funktion, enkelhet & bestående resultat Impreg+ garanterar lång livslängd Slitstark och okänslig Självläkande

Läs mer

GreenTec Spearhead Twiga Basic

GreenTec Spearhead Twiga Basic GreenTec Spearhead Twiga 6000-7000 Basic Användningsområde: Släntklippning Häckklippning Grönytor Produktfördelar: Mekanisk parallellföring Hydraulisk påkörningssäkring Frontmontering/bra sikt över redskapet

Läs mer

PANELRADIATORER För vattenburen värme

PANELRADIATORER För vattenburen värme PANELRADIATORER För vattenburen värme Sida 7:11 VIRAB s panelradiatorer levereras kompletta med monterade konsoller, sidoplåtar och galler. panelradiatorerna är tillverkade i stål med konvektor design

Läs mer

SPIRALTRAPPOR. För inom- och utomhusbruk.

SPIRALTRAPPOR. För inom- och utomhusbruk. SPIRALTRAPPOR För inom- och utomhusbruk. 2 MED EN VILJA AV STÅL Det är något magiskt med den småländska myllan. Trots vårt karga landskap får frön fäste och gror. Ur jorden växer tålmodiga, envisa och

Läs mer

FRÅN IDÉ TILL FÄRDIG KARTONG

FRÅN IDÉ TILL FÄRDIG KARTONG IDÉSIDOR - PACKSTATIONER/KARTONVIKARE M.M. Handfixturer FRÅN IDÉ TILL FÄRDIG KARTONG enkelt...ring Bloms! f ö r arbetsplatsfö rslag ring Bloms 033-15 70 75 19 IDÉSIDOR PACKSTATIONER, KARTONGVIKARE M.M.

Läs mer

Verkstadsinredning Innehållsförteckning

Verkstadsinredning Innehållsförteckning 1 Verkstadsinredning Innehållsförteckning Vagnar...2 Skåp...5 Bänkar...6 Tavlor...7 Kroksatser...7 Krokar...8 Övrigt...9 2 Verktygsvagnar finns med 3 olika underdelar och 3 olika överdelar. Över- och underdelar

Läs mer

KRÄV MER AV DITT SLITSTARKA STÅL

KRÄV MER AV DITT SLITSTARKA STÅL KRÄV MER AV DITT SLITSTARKA STÅL SLITSTARKT STÅL FÖR KRÄVANDE PRODUKTER Slitstarkt Raex-stål är utformat för att klara även de mest krävande förhållanden, där stålkonstruktioner utsätts för nötning och

Läs mer

TM700 ProgressiveTraction. Mer dragkraft till marken.

TM700 ProgressiveTraction. Mer dragkraft till marken. ProgressiveTraction. Mer dragkraft till marken. Officiell partner Ladda ner appen gratis Tire ibrochure ProgressiveTraction. Där inget däck har rullat förut... Milstolpe: tisdag den 9 december 214 kl.

Läs mer

Prislista. Vi har inga svaga länkar. www.kedjanab.se 2015-10-15

Prislista. Vi har inga svaga länkar. www.kedjanab.se 2015-10-15 Prislista 2015--15 Chaufförvägen 23 31 4 ÖSTERSUND Tel 03-51 77 55 Fax 03-12 17 40 E-post: kedjan@kedjanab.se www.kedjanab.se Vi har inga svaga länkar 2015--15 SID SNÖKEDJOR 1 -BIL 2 -ATV 3 -TRUCK 4 -LASTBIL

Läs mer

SAND/SALT SPRIDARE. Manual

SAND/SALT SPRIDARE. Manual SAND/SALT SPRIDARE Manual Tillverkare: IRON BALTIC OÜ Põldmäe tee 1, Vatsla 76915 Estland 2 1. Introduktion... 2 2. Avsedda ändamål och arbetssätt... 2 3. Säkerhetsinstruktioner... 2 4.Användande... 3

Läs mer

Vagnar och kranar för skog och entreprenad

Vagnar och kranar för skog och entreprenad Vagnar och kranar för skog och entreprenad Svensk kvalitetstillverk Vreten AB ning i mer än ett sekel Vretens skogsprodukter har blivit det naturliga valet för skogsbrukare som vill ha robusta vagnar och

Läs mer

VÄRLDSLEDAREN INOM SKOGSMASKINDÄCK

VÄRLDSLEDAREN INOM SKOGSMASKINDÄCK SKOGSMASKINSDÄCK 1 VÄRLDSLEDAREN INOM SKOGSMASKINDÄCK Det finns de som leder och det finns de som följer, även inom branschen för skogsmaskindäck. Ledarna är produktiva, upptäcker förbättringsmöjligheter

Läs mer

ASERIEN LÄTTA ALUMINIUMBANKAR LASTAR MER VIRKE. Lastförankring är ett begrepp. Vi uppfann det.

ASERIEN LÄTTA ALUMINIUMBANKAR LASTAR MER VIRKE. Lastförankring är ett begrepp. Vi uppfann det. ASERIEN LÄTTA ALUMINIUMBANKAR LASTAR MER VIRKE Lastförankring är ett begrepp. Vi uppfann det. UN K INNOVATION OCH DESIGN GER NYA MÖJLIGHETER Lönsammare transporter A-bankarna är mycket lätta i förhållande

Läs mer

KOMPLETT VAGNSPROGRAM Designade av nordiska lantbrukare

KOMPLETT VAGNSPROGRAM Designade av nordiska lantbrukare KOMPLETT VAGNSPROGRAM Designade av nordiska lantbrukare DESIGNADE AV NORDISKA LANTBRUKARE KONSTANT UTVECKLING AV VAGNARNA MI tippvagnsprogram består i dag av 5 serier av tippvagnar med lastkapacitet på

Läs mer

Holms PD Plus PLOGREDSKAP: WHY OUR ADJUSTABLE V-PLOW? IT S GOOD BUSINESS. bättre sikt på landsväg och stora ytor

Holms PD Plus PLOGREDSKAP: WHY OUR ADJUSTABLE V-PLOW? IT S GOOD BUSINESS. bättre sikt på landsväg och stora ytor PLOGREDSKAP: WHY OUR ADJUSTABLE V-PLOW? IT S GOOD BUSINESS. Holms PD Plus bättre sikt på landsväg och stora ytor Holms PD Plus är en nyutveckling av diagonalplogen Holms PD för snöröjning på landsväg och

Läs mer

DELÅRSRAPPORT JANUARI-MARS 2007. Första kvartalet 2007

DELÅRSRAPPORT JANUARI-MARS 2007. Första kvartalet 2007 Gunnebo den 24 april 2007 DELÅRSRAPPORT JANUARI-MARS 2007 Första kvartalet 2007 Orderingången ökade med 8% till 528 MSEK (491) - organisk tillväxt för jämförbara enheter 11% Nettoomsättningen ökade med

Läs mer

Välkommen till Alstors värld

Välkommen till Alstors värld Välkommen till Alstors värld Först av allt vill jag tacka alla er, över 500 kunder som följt oss under de 15 år vi byggt Alstor. Det är tillsammans som vi, med er erfarenhet och vår kunskap, nu med stolthet

Läs mer

PTH 900/820 E PTH 1200/1000 HACKERTRUCK

PTH 900/820 E PTH 1200/1000 HACKERTRUCK 1200/1000 HACKERTRUCK 89, Envie (CN) 077 - Fax +39 0175 278421 - info@pezzolato.it www.pezzolato.it Trumhuggar Serien Det bästa fliset av alla typer av trä GREENLINE HACKERTRUCK 1000/820 HACKERTRUCK HACKERTRUCK

Läs mer

Hultdins SuperSaw flexibilitet i ett nötskal

Hultdins SuperSaw flexibilitet i ett nötskal Hultdins SuperSaw, högproduktiv buntkapning i Brasilien Hultdins gripsågar i SuperSaw-serien har under många år varit det naturliga kvalitetsvalet bland skogsentreprenörer världen över. Kaptillsatsen appliceras

Läs mer

Clean cut. Vallskördemaskiner och fullfodervagnar

Clean cut. Vallskördemaskiner och fullfodervagnar Clean cut Vallskördemaskiner och fullfodervagnar JF har alltid varit innovativa Ända sedan lantbruket började mekaniseras har JF bidragit med innovativa och effektiva lösningar. JF grundades 1951 av Jens

Läs mer

Prestige Connex. Gjord vit och förblir vit. Whiteboardtavlor Blädderblocksställ Mobil whiteboardtavla Magnetiska anslagstavlor. noboeurope.

Prestige Connex. Gjord vit och förblir vit. Whiteboardtavlor Blädderblocksställ Mobil whiteboardtavla Magnetiska anslagstavlor. noboeurope. Gjord vit och förblir vit noboeurope.com Prestige Connex Whiteboardtavlor Blädderblocksställ Mobil whiteboardtavla Magnetiska anslagstavlor Kontakta din återförsäljare för information om alla Nobos tavlor.

Läs mer

INNEHÅLL LASTFÖRANKRING

INNEHÅLL LASTFÖRANKRING LASTFÖRANKRINGAR INNEHÅLL 1 LASTFÖRANKRING Surrningsöglor 2-3 Beslag 4 Laststöttor 5-6 Combiskena 7 Handspännare 8-10 Hundben, PLS beslag 11 Flakvinschar 12-13 Rundsling 14 Kätting 14 Bandstrop 15 Truckstopp

Läs mer

HYDROSCAND SPECIAL HOSES - DÄR INGENTING ÄR OMÖJLIGT

HYDROSCAND SPECIAL HOSES - DÄR INGENTING ÄR OMÖJLIGT METALLSLANG METALLSLANG - FÖR HÖGA HYDROSCAND SPECIAL HOSES - DÄR INGENTING ÄR OMÖJLIGT För att montera kopplingar och komponenter på specialslangar som metallslang, Spir Star-slang och kompositslang krävs

Läs mer

Stänkskärmar. Allmänt om stänkskärmar och stänkskydd. Stänkreduceringsutrustning

Stänkskärmar. Allmänt om stänkskärmar och stänkskydd. Stänkreduceringsutrustning Allmänt om stänkskärmar och stänkskydd Allmänt om stänkskärmar och stänkskydd Flera länder har lagkrav som reglerar stänkskärmar och stänkskydd, till exempel EU:s direktiv Kommissionens förordning 109/2011.

Läs mer

Förvandlar din uteplats till ett trivsamt och flexibelt uterum

Förvandlar din uteplats till ett trivsamt och flexibelt uterum Terrassmarkis/Hestra Tarragona Förvandlar din uteplats till ett trivsamt och flexibelt uterum Hestra Tarragona är en kraftig vikarmsmarkis för villaterrasser och balkonger som förvandlar din uteplats till

Läs mer

PLE PLE EGENSKAPER. Dimensioner. Åkrörelse. Hastighet. Acceleration. Driftstemperatur ANVÄNDNINGSOMRÅDEN. PLE max. 6 m fribärande

PLE PLE EGENSKAPER. Dimensioner. Åkrörelse. Hastighet. Acceleration. Driftstemperatur ANVÄNDNINGSOMRÅDEN. PLE max. 6 m fribärande PLE 24 20 16 12 8 4 0 0 PLE användningsområden 67 PLE mått 68 PLE modeller 69 PLE dimensioner 71 PLE delar 72 PLE montering 73 PLE artikelnummer 76 last/(kg/m) invändig höjd/(mm) 118 115 80 50 30 16 7

Läs mer

GALVANISERAT STABIL RAM LÖS FOT FAST FOT TRADITION OCH KUNSKAP.

GALVANISERAT STABIL RAM LÖS FOT FAST FOT TRADITION OCH KUNSKAP. MOBILSTÄNGSEL TRADITION OCH KUNSKAP GALVANISERAT Jowema AB i Anderstorp grundades 1924 men har erfarenhet av trådhantering i 5 generationer. Sedan 1990 ingår vi i EBIM-koncernen som ett systerföretag till

Läs mer

JÄRNHÄSTEN IH 2055 Std. 5,5 Hk. Art. Nr. 9687435- Variant Nr. Vikt Rek CaPris exkl. moms -00 47 800 kr -01 54 550 kr -02

JÄRNHÄSTEN IH 2055 Std. 5,5 Hk. Art. Nr. 9687435- Variant Nr. Vikt Rek CaPris exkl. moms -00 47 800 kr -01 54 550 kr -02 JÄRNHÄSTEN IH 2055 Std. 5,5 Hk. Art. Nr. 9687435- Basmaskin utrustad med uppfällbar styrspak för transport, styrbroms variator, fram/back, broms diffspärr och skyddsplåt. Timmerbanke och handvinsch ingår

Läs mer

TRAPPSTEGE PRO CLASSIC TRAPPSTEGE DUBBEL PRO CLASSIC ARBETSBOCK PRO CLASSIC. 2

TRAPPSTEGE PRO CLASSIC TRAPPSTEGE DUBBEL PRO CLASSIC ARBETSBOCK PRO CLASSIC. 2 PRO CLASSIC stegar TRAPPSTEGE PRO CLASSIC Trappstege Pro Classic, en stabil och rejäl trappstege i bästa kvalité. Trappstegen är tillverkad av robusta profiler av strängpressat aluminium. Profilens utformning

Läs mer

TRAKTOR MAXI TRACTION IF MAXI TRACTION PERFORMER 65. För topprestanda: minskad jordpackning och högre arbetseffektivitet.

TRAKTOR MAXI TRACTION IF MAXI TRACTION PERFORMER 65. För topprestanda: minskad jordpackning och högre arbetseffektivitet. DÄCKSORTIMENT LANTBRUKSDÄCK I RADIALUTFÖRANDE 2016 TRAKTOR MAXI TRACTION IF För topprestanda: minskad jordpackning och högre arbetseffektivitet. 28 30 Upp till 20 % tyngre last. Utmärkt körkomfort även

Läs mer

DUBO skruvsäkringar. DUBO skruvsäkringar för insexskruvar. DUBO tandade stålbrickor. KORREX mutterskydd. KORREX runda mutterskydd. KORREX snäpphättor

DUBO skruvsäkringar. DUBO skruvsäkringar för insexskruvar. DUBO tandade stålbrickor. KORREX mutterskydd. KORREX runda mutterskydd. KORREX snäpphättor DUBO skruvsäkringar 10 10 DUBO skruvsäkringar för insexskruvar 11 DUBO tandade stålbrickor 15 KORREX mutterskydd 22 DUBO WORLDWIDE KORREX runda mutterskydd KORREX snäpphättor 24 17 KORREX skyddsknappar

Läs mer

SVENSKTILLVERKADE KVALITETSMASKINER SEDAN 1910. www.faxes.se 330 26 BURSERYD TEL 0371-500 08 FAX 0371-50048

SVENSKTILLVERKADE KVALITETSMASKINER SEDAN 1910. www.faxes.se 330 26 BURSERYD TEL 0371-500 08 FAX 0371-50048 SVENSKTILLVERKADE KVALITETSMASKINER SEDAN 1910 330 26 BURSERYD TEL 0371-500 08 FAX 0371-50048 FÖRETAGSPRESENTATION Faxes Fabriks AB är anrikt familjeföretag grundat 1910. Tillverkningen av vedmaskiner

Läs mer

Sortiment - ver. 1.16.2. Reparationsmuffar & Tryckvattenkopplingar

Sortiment - ver. 1.16.2. Reparationsmuffar & Tryckvattenkopplingar Sortiment - ver. 1.16.2 Reparationsmuffar & Tryckvattenkopplingar Innehållsförteckning IBECO RepaFlex reparationsmuffar/kopplingar... 4 IBECO Rengöringsband... 9 IBECO Minimuffar...10 IBECO Rostfria reparationsmuffar...11

Läs mer

Tränade för bättre bromskraft Produktkatalog Vinter

Tränade för bättre bromskraft Produktkatalog Vinter Tränade för bättre bromskraft Produktkatalog Vinter Personbils-, 4x4- och C-däck Vinter 2009 / 2010 En professionell samarbetspartner till fordonsindustrin - Bäst på broms Av alla nya bilar i Europa rullar

Läs mer

Silent Gliss. Lamellgardiner

Silent Gliss. Lamellgardiner Lamellgardiner 2 Handmanövrerat Lamellgardinsystem Produktinformation Lamellgardinsystem med kulkedja för offentlig miljö och hemmiljö. Kan böjas med minsta radie 750 mm. Stadig profil, ändå med små yttermått.

Läs mer

Rostfri. modulskorsten SKORSTENSSYSTEM SCANDINAVISK SPISMILJÖ NYA. med vägledande prislista

Rostfri. modulskorsten SKORSTENSSYSTEM SCANDINAVISK SPISMILJÖ NYA. med vägledande prislista SKORSTENSSYSTEM SCANDINAVISK SPISMILJÖ Rostfri modulskorsten NYA ChimVision är en helt ny stålskorsten där ChimVision V25 monteras med schakt och ChimVision V50 är godkänd för att monteras utan schakt.

Läs mer

OM FÖRETAGET. RÄCKE Inomhus räcke Utomhus räcke

OM FÖRETAGET. RÄCKE Inomhus räcke Utomhus räcke INNEHÅLL OM FÖRETAGET OM FÖRETAGET TRAPPA Trappa med en metall vang Edgaras Jonas Lukas Nojus Zigmas Hängande trappa Trätrappa Jazmina Karina Emilija Zoe Spiraltrappa Galaxy Georg Glastrappa Metall trappa

Läs mer

Jigg för raka eggar SE-76

Jigg för raka eggar SE-76 Jigg för raka eggar SE-76 HYVELJÄRN Max bredd 76 mm STÄMJÄRN Placering av maskinen Slipriktning: Mot eggen. Bryningsriktning: Med eggen. Konstruktion Se illustration på nästa sida. Jiggen består av en

Läs mer

Lamellmattor. Observera: Ny adress från 20 januari 2011!

Lamellmattor. Observera: Ny adress från 20 januari 2011! Lamellmattor Observera: Ny adress från 20 januari 2011! Lamellmattor Lamellmattor används som skydd för maskinbäddar och utsatta maskindelar. Lamellmattor är ett enkelt och utrymmessnålt skydd med stort

Läs mer

GreenTec Spearhead Twiga Flex 6000

GreenTec Spearhead Twiga Flex 6000 GreenTec Spearhead Twiga Flex 6000 Användningsområde: Släntklippning Häckklippning Grönytor Produktfördelar: Bränslebesparande Danfoss LS system, 80HK Hydraulisk påkörningssäkring Bra sikt över redskapet

Läs mer

Globus Tillför Tillgänglighet i vardagens logistik

Globus Tillför Tillgänglighet i vardagens logistik Vi är Globus www.globustt.se Globus Tillför Tillgänglighet i vardagens logistik Globus Ett globalt företag En sfärisk form en glob eller en kula i dagligt tal. Med den formen började historien om Globus.

Läs mer

beslutade den 14 april Ändringar införda t.o.m TSFS 2012:131.

beslutade den 14 april Ändringar införda t.o.m TSFS 2012:131. Transportstyrelsens föreskrifter och allmänna råd om användning av däck m.m. avsedda för bilar och släpvagnar som dras av bilar (konsoliderad elektronisk utgåva); beslutade den 14 april 2009. Ändringar

Läs mer

LOGSET TH skördaraggregat

LOGSET TH skördaraggregat LOGSET TH skördaraggregat 2 Effektivitet utan kompromisser TH75 kan utrustas med en barkningssats för eukalyptusträd. Den synkroniserade matarkretsen, de parallellstyrda kvistningsknivarna och matarhjulen

Läs mer

M2 200 kg drivhjul. Dusch-/toalettstol för större, självständiga. HMN a/s

M2 200 kg drivhjul. Dusch-/toalettstol för större, självständiga. HMN a/s www.hmn.dk M2 200 kg drivhjul Dusch-/toalettstol för större, självständiga användare M2 200 kg Drivhjul Till den självständiga användaren M2 200 kg Drivhjul Art.nr.: 310287 M2 200 kg Drivhjul har stor

Läs mer

LK Ingjutningsdosa AX16

LK Ingjutningsdosa AX16 LK Ingjutningsdosa AX16 Utförande LK Ingjutningsdosa finns i två utförande, enkel och dubbel. Ingjutningsdosan är avsedd för prefabricerade eller platsgjutna betongväggar. Dubbeldosan för rörutgång ur

Läs mer

KVALITET TILL ett RIMLIGT PRIS! BastuUGNAR VEDELDADE PRODUKTER 2012 2013

KVALITET TILL ett RIMLIGT PRIS! BastuUGNAR VEDELDADE PRODUKTER 2012 2013 KVALITET TILL ett RIMLIGT PRIS! BastuUGNAR VEDELDADE PRODUKTER 2012 2013 1 TRADITIONELLT Under nästan ett halvt sekel, har Kota bastuugnar och murgrytor erbjudit aktiva bastubadare kvalitet till ett rimligt

Läs mer

Holms Dustbuster. Den dammfria sopmaskinen en ny patenterad lösning från Holms

Holms Dustbuster. Den dammfria sopmaskinen en ny patenterad lösning från Holms SOPREDSKAP: WHY OUR ADJUSTABLE V-PLOW? IT S GOOD BUSINESS. Holms Dustbuster Den dammfria sopmaskinen en ny patenterad lösning från Holms Holms Dustbuster är en upptagande sopmaskin med en helt ny design

Läs mer

Monteringsanvisning Vikparti - Vikdörrar

Monteringsanvisning Vikparti - Vikdörrar Monteringsanvisning Vikparti - Vikdörrar Med den här guiden tar du dig enkelt igenom alla monteringsmoment! Se över produkterna före installation. Vi godkänner ingen reklamation (t.ex transportskada) när

Läs mer

Top Level. Giacomello. Det universella nivåglaset. Nivåglas

Top Level. Giacomello. Det universella nivåglaset. Nivåglas Giacomello Det universella nivåglaset Top Level Nivåglas Parmab Drivelement AB www.parmab-drivelement.se tel: 08-520 175 45 Box 144 info@parmab-drivelement.se fax: 08-520 188 12 149 22 Nynäshamn 2 Top

Läs mer

BRUTTOPRISLISTA vår & sommar 2012

BRUTTOPRISLISTA vår & sommar 2012 LISTA vår & sommar 2012 Prislista nr 40 / Gäller från och med 1 februari 2012 / Priser exkl. moms LISTA vår & sommar 2012 EN VÅR OCH ATT LÄNGTA TILL! Pro-Imp har sedan 1989 importerat och distribuerat

Läs mer

Ultra Classic. Vi tar ansvar på riktigt

Ultra Classic. Vi tar ansvar på riktigt Ultra Classic Vi tar ansvar på riktigt Miljö Ultra Classics strukturväggskonstruktion (se under Säkerhet) innebär mindre materialåtgång vid tillverkningen samt låg vikt på röret. Det betyder att Ultra

Läs mer

TRAPPSTEGE PROFFS inkl. hylla

TRAPPSTEGE PROFFS inkl. hylla TRAPPSTEGAR TRAPPSTEGE PROFFS inkl. hylla En stabil och robust trappstege i aluminium som tål tuff användning. Stege 5050 har hydraulnitade steg och en stabil plattform. Plattformens mått är 375x250 mm

Läs mer

2 lundiaträ lundiaträ 3

2 lundiaträ lundiaträ 3 lundia stål 2 3 Ett oöverträffat hyllsystem I Lundia Stål hyllsystem möts design och praktiska lösningar Vi skräddarsyr en lösning som passar ditt förvaringsbehov och dina lokaler Välj mellan stationär

Läs mer

Gäller från och med 1 februari 2013 / Priser exkl. moms

Gäller från och med 1 februari 2013 / Priser exkl. moms KENDA LISTA Vår & sommar 2013 Gäller från och med 1 februari 2013 / Priser exkl. moms KENDA LISTA Vår & sommar 2013 KENDA 413 Däcket för asfaltskörning med bra och slitstark gummi blandning. Ett tufft

Läs mer