PRIME - ny generation segmentportar

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "PRIME - ny generation segmentportar"

Transkript

1 PRIME - ny generation segmentportar En ny generation av segmentport WIŚNIOWSKI presenterar en extraordinär kvalitet, baserad på en uppsättning av unika tekniska lösningar. För att skapa en så unik produkt var vi tvungna att nå till själva byggnadsbasen av segmentporten, eller... panelen. Föreställ dig nästa generations garageport. En port som inte bara är resultatet av existerande lösningar, men det kreativa resultatet av en jakt på balans mellan toppmodern teknik, kvalitet, säkerhet och design. Det är vad PRIME-porten är: innovativ, fulländad i alla detaljer och uppfyller dina behov innan du ens vet vilka de är. Det är en fullt utrustad automatisk port som får dig att känna att du gjort bästa möjliga val varje gång du sträcker dig efter fjärrkontrollen. PRIME saknar motstycke och dess klassiska designlinjer ger bara en antydan om vad portens insida döljer. Var först, var PRIME. Upptäck de riktiga fördelarna med den unika PRIME-porten! Den nyskapande INNOVO-panelen DET GRUNDLÄGGANDE Genom att designa den unika lösningen som är PRIME, har vi gått ner till själva kärnan i vad en segmentport är. Idén var att uppnå bästa möjliga isolering tillsammans med en överlägsen dekorativ effekt inne i garaget, och en exceptionellt hög säkerhetsnivå.

2 INNOVO-panelen 60mm Tvärsnitt av panel med panelledstäckning monterad på insidan av portbladet. 1. flexibel panelfogstäckning 2. aluminiumprofiler för fastsättning av flexibla täckstycken 3. Fem stållager vid fästlederna 4. panelfogstätning 5. dold led 6. PU-skum PRIME har en design som fokuserar på elegant och tidlös enkelhet för att bryta med konventionen om ren funktionalitet som dominerat bland garageportar. Vi har designat PRIME med omsorg om varje enskild detalj, eftersom perfektion uppnås i detaljerna. PRIME:s estetik är universell med en känsla av bekvämlighet, högt värde och modern lyx. Det är så PRIME definierar den nya designfilosofin i sin klass. De viktigaste egenskaperna i PRIME-designen kan sammanfattas som minimalistiska rena linjer och en syntes av form, som båda speglar modern arkitekturs inställning till estetik. PRIME:s form blir en del av bakgrunden. Med en perfekt inre konstruktion överraskar segmentporten med sina toppmoderna tekniska lösningar och de många olika ytskikt som döljer de rörliga delarna. Varje detalj har fulländats felfritt för att bekräfta designtidens konceptuella kontinuitet för att bli själva essensen av design. PRIME bryter stereotyperna vad gäller säkerhet. Den är inte bara vår vision om en mycket vacker garageport, den speglar också vår omsorg om säkerhet PRIME:s förhållningssätt till säkerhet och trygghet är: vi har använt teknologi som inte bara skyddar men först av allt hindrar faror. De oräkneliga avancerade säkerhetssystemen i konstruktionens delar och mekanismer skyddar alla användare och gör ditt hem säkert. Med ett helt integrerat driftssystem så är PRIME en teknisk föregångare där varje detalj visar på att kvalitet och säkerhet är samma sak.

3 En ny definition av SÄKERHET De enskilda system som gör en garageport säker är beroende av varandra och interagerar med specifika delar av konstruktionen. Bland systemen ingår bland annat fasta led-täcken, rörliga valstäcken, integrerad fjäderaxeltäcke, axelsidotäcke, fjädertäcke och inre täcken vid panellederna.

4 Revolutionerande ISOLERAD Värmeisolering är det som gör att PRIME sticker ut och gör att porten räknas bland de produkter som rekommenderas för energibesparing eller till och med passivhus. PRIME är svaret på den ökande efterfrågan på maximal energibesparing och minskade värmeförluster. För att uppnå denna prestanda i en garageport krävdes lägsta möjliga värmeöverföringskoefficient. PRIME drar full nytta av värmeisoleringsegenskaperna hos INNOVO-panelerna och PRIME isoleringssystem för att förhindra värmeförluster vid portens tunnaste punkter. U-värde för INNOVO-panelen är 0,37 W/m2K, viket är lika med värmeisoleringsförmågan hos hela porten. Den nya panelen, de dubbla förseglingarna överst och underst på porten och panelledstäckena hjälpte oss att uppnå en utmärkt värmeöverföringskoefficient på 0,79 W/m2K*.

5 Drivenhet METRO METRO-drivenheten har en beprövad teknik från Somfy, kombinerat med ett unikt utformat hölje som utvecklats enligt WIŚNIOWSKIS stilstandard. Resultatet är en drivenhet med mycket goda tekniska parametrar och anmärkningsvärd men tidlös design. METRO är en ny generations drivenhet. Den kombinerar utmärkta tekniska funktioner med full kontroll, bekvämlighet och säkerhet. En komplett konfigurerad drivenhet med innovativ design. Formen på METRO-drivsystemet återspeglar idén med minimalistisk design och den klassiska svartvita färgen ger den en sofistikerad elegans samtidigt som du får ett ljust och enhetligt hölje. Pulsar-sändaren gör det möjligt att fjärrstyra dörren och programmera upp till 4 olika enheter. Den är tillverkad i mycket slitstarka material för lång livslängd.

6 FÄRG Det rika utbudet av färger och ytstruktur till PRIME ger frihet att designa den efter eget huvud och förbättra byggnaders arkitektur. Utifrån de behov och de ideer som enskilda kunder har och som förväntar sig hållbart, estetiskt och originellt utseende erbjuder vi en bred färgpalett. Vi ger möjlighet att anpassa dörrfärgen till fasaden, fönster eller husets ytfinish. För kunder som letar efter portar i udda färger har vi förberett ett erbjudande med mer än 200 färger ur RAL-färgpalett. Optional veneer for PRIME doors! The collection of 29 colours available by veneer coating further enhances the choice of creative home surroundings design. This will make the PRIME doors a bespoke choice for the most demanding customers.

7 WIŚNIOWSKI Home Inclusive är en linje med portar, dörrar och stängsel med gemensam stilistik. Det är ett exempel på designingenjörskonst som siktar på konsekvens i användbart utrymme. Den inspirerar, skapar och sätter trenderna med design som grundas i utmärkt prestanda och unikt utseende. I linjen finns PRIME, den nya generationen segmentportar för garage, en produkt vars namn är synonymt med stil och säkerhet. Deras oöverträffade kvalitet och raffinerat enkla form fulländar linjen och finns där som ett mästerverk vad gäller estetik.

8 UniTherm - extra isolerad garageport En ny generation av segmentport WIŚNIOWSKI presenterar en extraordinär kvalitet, baserad på en uppsättning av unika tekniska lösningar. HÅLLBARHET UniTherm-porten uppfyller stränga krav när det gäller vindbeständighet och vattentäthet, liksom när det gäller luftgenomsläpplighet. Dessa faktorer påverkar portens livslängd positivt, och gör att den kommer att se bra ut under många år.* * cykler innebär nästan 14 års problemfritt användande om porten används 4 gånger per dag. NNOVO-panelen 60mm Den 60 mm tjocka INNOVO-panelens unika struktur resulterar i utmärkta värmeöverföringsparametrar. Den tillåter också tillverkande av perfekta portblad. Ett specialsystem med 5 lager av vikt stål garanterar stark fästning av alla element och ökad strukturell stabilitet. 1. Flexibel panelfogstäckning 2. Aluminiumprofiler för fastsättning av flexibla täckstycken 3. Fem stållager vid fästlederna 4. Panelfogstätning 5. Dold led 6. PU-skum

9 EFFEKTIV VÄRMEISOLERING UniTherm-porten har konstruerats för att uppfylla kraven på energieffektivt byggande. UniTherm drar full nytta av värmeisoleringsförmågan hos de 60 mm tjocka INNOVO-panelerna och portens tätningssystem för att förhindra värmeförluster vid dess tunnaste punkter utmed portbladet och på så sätt maximera byggnadens energibesparing. Värmeöverföringskoefficienten hos INNOVOpanelerna är 0,37 W/m2K, vilket betyder en Värmeisolering hos hela porten på 0,79 W/m2K.* * För en garageport med storleken 5500 x 2250 mm. FUNKTIONALITET OCH SÄKERHET som standard De enskilda system som krävs för att göra en säker garageport är beroende av varandra och interagerar med specifika konstruktionsdelar. Dessa inkluderar inre täckningar vid panellederna och en säkerhetsbroms. Med ett helt integrerat drivsystem är UniTherm en teknologisk föregångare, där varje del demonstrerar ofrånkomlig kvalitet och säkerhet.e

10 FÄRG Det rika utbudet av färger och ytstruktur till UniTherm ger frihet att designa den efter eget huvud och förbättra byggnaders arkitektur. Utifrån de behov och de ideer som enskilda kunder har och som förväntar sig hållbart, estetiskt och originellt utseende erbjuder vi en bred färgpalett. Vi ger möjlighet att anpassa dörrfärgen till fasaden, fönster eller husets ytfinish. För kunder som letar efter portar i udda färger har vi förberett ett erbjudande med mer än 200 färger ur RAL-färgpalett.

11

12 SEGMENTPORTAR UniPro MODERNA PORTAR FRAMTAGNA OCH TILLVERKADE MED TANKE PÅ KRÄVANDE ANVÄNDARE Segmentportar UniPro är det mest konfortabel lösning för garage Det är en varm port (portens värmeledeningskoefficient Uk = 1,0 [W/m2xK]) särskilt avsedd för uppvärmda garage. Egenskaper: 1. Portens blad tillverkas av stålpaneler 40 mm med ifyllnad av freonfritt polyuretanskum 2. Konstruktion av förzinkade stålelement 3. Portens blad rör sig längst vertikala ledskenor och horisontella ledskenor monterade i taket 4. Porten är tätad runt om 5. Nedersta panel är utrustad med en tätning som slutar tätt till underlaget 6. Tätning mellan övre panelen och dörrbalken garanteras av en tätning som monteras till övre panelen eller dörrbalken 7. Paneler är utrustade med profilerat klämskydd som förhindrar att fingrarna kläms samt tätningar mellan panelerna 8. Tillgängliga i manuellt och automatiskt utförande

13 Drivenhet METRO METRO-drivenheten har en beprövad teknik från Somfy, kombinerat med ett unikt utformat hölje som utvecklats enligt WIŚNIOWSKIS stilstandard. Resultatet är en drivenhet med mycket goda tekniska parametrar och anmärkningsvärd men tidlös design. METRO är en ny generations drivenhet. Den kombinerar utmärkta tekniska funktioner med full kontroll, bekvämlighet och säkerhet. En komplett konfigurerad drivenhet med innovativ design. Formen på METRO-drivsystemet återspeglar idén med minimalistisk design och den klassiska svartvita färgen ger den en sofistikerad elegans samtidigt som du får ett ljust och enhetligt hölje. Pulsar-sändaren gör det möjligt att fjärrstyra dörren och programmera upp till 4 olika enheter. Den är tillverkad i mycket slitstarka material för lång livslängd.

14

15 Utifrån de behov och de ideer som enskilda kunder har och som förväntar sig hållbart, estetiskt och originellt utseende erbjuder vi en bred färgpalett. Vi ger möjlighet att anpassa dörrfärgen till fasaden, fönster eller husets ytfinish. För kunder som letar efter portar i udda färger har vi förberett ett erbjudande med mer än 200 färger ur RAL-färgpalett.

16 RULLPORTAR KOMFORT BLIR STANDARD I RULLPORTAR Alla rullportar är urtrustade med drivenhet som standard. Portens rullridå rullas upp på en axel som finns osynlig i en låda, det spar utrymme under taket. Karaktäristik: 1. Rullridå tillverkas av aluminiumprofiler med ifyllnad av freonfritt polyuretanskum 2. I nedersta profilen monteras tätning av sluten gummiprofil som slutar tätt mot underlaget 3. Rullridån rör sig längst vertikala ledskenor av aluminium och rullas upp på rullaxeln 4. Ledskenor av aluminium monteras längst portöppningens sidor 5. Ledskenor utrustade med borsttätningar 6. Drivenhet som standard 7. Rörställdon monterat på rullaxeln

17 FUNKTIONALITET OCH SÄKERHET Nu kan du spara utrymme under taket. Detta kan användas till belysningsplacering, förvaringsplats för till exempel skidor, hänga upp en kanot eller samla dina fiskespön på ett ställe. Utrymme med dåligt ljusinsläpp till exempel i ett mörkt garage som saknar fönster kan förses med extra ljusinsläpp på ett naturligt sätt genom att montera glasrutor i portbladet. På detta sätt sparar man på elenergi. Nedre kammartätningen, borsttätningen i ledskenor samt tätningen som är fastskruvad till ett portöverstycke garanterar en utomordentlig värmeisolering i garaget. 1. Potens blockering i porten BR-77s skyddar den porten från att rullas upp från utsidan. 2. Användarsäkerhet garanteras av fotoceller samt en sidosäkerhetslist. Om porten på något sätt träffar ett hinder när den är i rörelse kommer ridån att gå tillbaka till öppningsläget. 3. Profiländlock Beslag skapar rätt distans mellan portprofilerna när portridån rullas in, tack vare denna lösning arbetar porten tyst och mjukt vilket i sin tur förlänger panelernas livslängs. 4. Portens nödöppning från insidan Vid situationer av strömavbrott kan portens öppnas med hjälp av en handvev. Gäller port BR-77s samt portar BR-77 E och BR-100E. 5. Portens nödöppning från utsidan Används när det inte finns någon annan ingång till garaget. 6. Två typer av profiler - AW 77, AW 100

18 RULLPORT SOM DEN ENDA PORT HAR ELDRIFT I PAKETET

19 Utifrån de behov och de ideer som enskilda kunder har och som förväntar sig hållbart, estetiskt och originellt utseende erbjuder vi en bred färgpalett. Vi ger möjlighet att anpassa dörrfärgen till fasaden, fönster eller husets ytfinish. Modern fanerteknik möjliggör att vi kan få ytor med struktur och färg som motsvarar naturliga tränyanser samt andra toner som närmar sig RAL-skalan. För att säkerställa fullständig belåtenhet använder vi faneer tillverkade av världsledande tillverkare.

20 SLAGPORTAR MODERN SYN PÅ TRADITIONELLA LÖSNINGAR Slagportar utgör det mest ekonomiska portstängningar. Användning av enkla och beprövade lösningar garanterar låg pris och felfritt arbete. Karaktäristik: Portkarm och portblad tillverkas av förzinkade stålprofiler utan värmeisolering Portbladets ifyllnad utgörs av förzinkad stålplåt - trapets T-10, med vertikal, horisontell eller diagonal mönsterläggning Karmdelar kopplas ihop med gängade fästelement Portstopp för att begränsa portbladets öppning Stoppklack för att begränsa okontrollerad rörelse inåt Gångjärnsstopp - skyddar mot portbladens nedfall

21 FUNKTIONALITET OCH SÄKERHET 1. Gångjärnsplugg - skyddar mot eventuella försök att bryta upp portbladet 2. Öppningsstopp - begränsar alltför stor öppning av portbladen 3. Stoppklack - skyddar den öppna porten mot okontrollerad stängning 4. Skruvkopplingar - skruvkopplingar garanterar varaktighet för hela konstruktionensom tillverkas av förzinkade stålprofiler 5. Port med värmeisolering - kan beställas för att förbättra garagets värmeisolering 6. Automatiska reglar - monteras på fyra ställen (på portbladets nedre och övre kant) garanterar skydd mot att inga obehöriga öppnar porten.

22 Utifrån de behov och de ideer som enskilda kunder har och som förväntar sig hållbart, estetiskt och originellt utseende erbjuder vi en bred färgpalett. Vi ger möjlighet att anpassa dörrfärgen till fasaden, fönster eller husets ytfinish. För kunder som letar efter portar i udda färger har vi förberett ett erbjudande med puverlack i fler än 200 färger ur RAL-färgpalett. Modern fanerteknik ger oss möjlighet att få ytor med struktur och naturlla tränyanser samt andra färgtoner som ligger nära RAL-färgpalett. För att uppnå fullständig belåtenhet använder vi fanerer tillverkade av världsledande producenter.

23 WIŚNIOWSKI VIPPORTAR Vipportar hör till de mest populära portarna på marknaden. Deras enkla konstruktion och enkla och beprövade mekaniska lösningar garanterar portens felfria fungerande. Now the CONNECT garage door can have new ornamentation motifs fixed between the leaf panels. The motifs are available in wood-effect colours (golden oak and nut brown), in stainless steel and any RAL colour. The result may surprise you. This seemingly small detail unexpectedly changes the garage door leaf in an impressive element of the façade.

24 KARAKTÄRISTIK Portblad tillverkas av fözinkad stålplåt - trapets T-10 - med horisontell, vertikal eller diagonal mönsterläggning av ifyllnaden, eller tillverkas av förzinkad perforerad stålplåt Portkarmens delar kopplas ihop med skruvkopplingar Portbladens profiler kopplas ihop med hjälp av särskilda fästelement Tvärriban som förbinder horisontella ledskenor och vertikala glidskenor Häjpfjäderstystem som stödjer portens upp- och nedrörelse Fjädrarna i skyddhylsor Enkel och fast konstruktion gör vipportarna till mycket populära

25 FUNKTIONALITET OCH SÄKERHET 1. Särskilt anpassade dragfjädrar som motväger portens vikt skyddas av säkra hylsor som skydd mot att klämma fingrarna 2. Lagerrullar garanterar tyst och långvarigt arbete 3. Tvåpunktlåsning skyddar från att obehöriga personer inte ska kunna öppna porten 4. Port i version med värmeisolering kan beställas för att förbättra garages värmeisolering 5. Beläggningens rätt styvhet garanteras av plåt som bockas i profil trapets T-10-profil PORTMÖNSTER - CONNECT

26 PORTMÖNSTER - VIPPORTAR

27 Annan, RAL: För kunder som letar efter portar i udda färger har vi att erbjuda pulverlackning i över 200 fägrer ur RAL-färgkarta

28 FASTIGHETSSTÄNGSEL Heltäckande system för fastighetsstängsel WISNIOWSKI innebär funktionalitet, säkerhet och estetik VARFÖR ÄR DET VÄRT ATT VÄLJA HELTÄCKANDE STÄNGSELSYSTEM? Beteckning "Stängselsystem" betyder portar, grindar, segment samt monteringsdetaljer alltså alla nödvändiga delar för att hänga in område. Beställer du ett helt system då vinner du enhetligt utseende för hela stängslet. Du kan vara säker på att monteringen blir enkel. Dessutom kan du beställa hela stängslet från samma ställe, du slipper förspilla din tid och energi på att leta. WISNIOWSKI erbjuder kompletta stängselsystem som finns tillgängliga hos våra återförsäljare i landet och utomlands. VARFÖR CE-MÄRKE PÅ PORTEN GARANTERAR SÄKERHET? CE-märket innebär en port som uppfyller europeisk standard EN Standarden ställer höga krav på alla porttillverkare gällande säkerhet för människor och gods. Lösningar som tillämpas i WISNIOWSKIs portar som överlastströmbrytare, krocklist, signallampa, fotoceller, säkerhetslister garanterar portens säkra arbete.

29 HUR SKA STÄNGSLET PLANERAS? Olika utförandevarianter: Val av segmentbredd längst samma strecka: Lösningar för lutande mark:

30 Infartsport:

31 SOM HÅLLER I FLERA ÅR Alla delar som ingår i fastighetsstängsel WISNIOWSKI behandlas på det bästa sättet för att skydda mot rost som förzinkning och pulverlackering. Zinklager fås genom att doppa först kemiskt rengjord konstruktion i flytande zinkbad, det skyddar WISNIOWSKI stängsln mot rostangrepp under flera år. EFFEKTIVT SKYDD Varmförzinkning är en effektiv och ekonomisk teknik både i tillverkningsprocessen och under användningen. Varmförzinkade WISNIOWSKIs stängsel kräver ingen extra ytbehandling under flera år. Under användningsperioden finns det inget behov av att ytterligare rostskydda delarna med dyra rostskyddsmedel som det är i fallet med andra, traditionella stängsel. Förzinkadt stål kan återvinnas och skräpar inte ner eller belastar miljön. SYSTEM DUPLEX - DUBBELT SKYDD Kombination av egenskaper som varmförzinkning och pulverlackering har i DUPLEX system en förlängd användningstid för WISNIOWSKIs stängsel. Hela tiden, oberoende på väder, kan vi vara säkra att fastighetsstängsel WISNIOWSKI kommer att se snyggt ut. Användning av RAL-färgpalett ger möjlighet att välja rätt färg på skyddslager av polyester. BEPRÖVADE UNDER ALLA FÖRHÅLLANDE WISNIOWSKI förzinkningsprocess motsvarar europeisk standard SS- EN ISO 1461 som garanterar rätt kvalitet på förzinkade produkter. Zinklager är motståndskraftig mot så väl höga som låga temperaturer samt UV-strålning och tack vare sådana egenskaper garanterar mest gynsammt rostskydd för stålytor.

32 SKJUTPORTAR Felfritt arbete under alla förhållanden FUNKTIONALITET OCH SÄKERHET

33 MANUELLA PORTAR OCH PORTAR MED DRIFT Karaktäristik: Skjutport utgör en självbärande konstruktion, bärande delar fästes till underlaget med ankarskruvar Portblad rör sig ett par centimeter över underlaget, det gör att den inte blockeras av någonting Beroende på inläggningsmönster utgörs ifyllnaden av stålprofiler eller stänger Bärskena 95x85 mm är fastmonterad på portbladet. Löpskenan tillverkas utan spill av förzinkad plåt -den säregena tillverkningen av en av de viktigaste portdelar garanterar portens effektivt, flyttande och tyst arbete Löpskena - 95x85 mm Porten kan monteras på två eller tre monteringsskruvar VILLKOR FÖR UPPFÖRANDE Monteringsmått och dess beteckningar som är nödvändiga för skjutportens korrekta montering - höger port, vy från fastigheten So - bredd mellan stolparna (beställningsmått) H - höjd på portbladet (beställningsmått)

34 SKJUTPORT MED PORTÖPPNARE Drivenhet i stolpen - säkert, bekvämt och snyggt WISNIOWSKIs skjutport har automat som finns inuti stålstolpen - den lösningen är den enda i sitt slag lösning som finns på marknaden. I stället för yttre anordningar som ofta blir tjuvarnas rov och förfular stängsel kan beställas port med integrerad automat. Stolpen skyddar mekanismen mot väderslitage. Vid strömavbrott kan porten frikopplas och öppnas manuellt Drivenhet inuti stolpe AWSo2000 Monterad i stolpe med genomskärning 120x120 mm Lock skyddar drivenhet mot väderslitage, mekaniska skador och stöld Handtag som öppnar locket, frikopplar samtidigt drivenhet och då locket tas bort åtkommst till enheten är möjlig Yttre drivenhet finns tillgänglig som tillval också

35 SOM HÅLLER I FLERA ÅR Alla delar som ingår i fastighetsstängsel WISNIOWSKI behandlas på det bästa sättet för att skydda mot rost som förzinkning och pulverlackering. Zinklager fås genom att doppa först kemiskt rengjord konstruktion i flytande zinkbad, det skyddar WISNIOWSKI stängsln mot rostangrepp under flera år. EFFEKTIVT SKYDD Varmförzinkning är en effektiv och ekonomisk teknik både i tillverkningsprocessen och under användningen. Varmförzinkade WISNIOWSKIs stängsel kräver ingen extra ytbehandling under flera år. Under användningsperioden finns det inget behov av att ytterligare rostskydda delarna med dyra rostskyddsmedel som det är i fallet med andra, traditionella stängsel. Förzinkadt stål kan återvinnas och skräpar inte ner eller belastar miljön.

36 SYSTEM DUPLEX - DUBBELT SKYDD Kombination av egenskaper som varmförzinkning och pulverlackering har i DUPLEX system en förlängd användningstid för WISNIOWSKIs stängsel. Hela tiden, oberoende på väder, kan vi vara säkra att fastighetsstängsel WISNIOWSKI kommer att se snyggt ut. Användning av RAL-färgpalett ger möjlighet att välja rätt färg på skyddslager av polyester. BEPRÖVADE UNDER ALLA FÖRHÅLLANDE WISNIOWSKI förzinkningsprocess motsvarar europeisk standard SS- EN ISO 1461 som garanterar rätt kvalitet på förzinkade produkter. Zinklager är motståndskraftig mot så väl höga som låga temperaturer samt UV-strålning och tack vare sådana egenskaper garanterar mest gynsammt rostskydd för stålytor.

37 Other RAL colours OBS: Färger och glans som visas här ska betraktas som översiktsexempel.

38 SLAGPORTAR OCH GRINDAR Vi ger dig säkerhetskänsla FUNKTIONALITET OCH SÄKERHET TVÅBLADIGA PORTAR MANUELLA OCH MED DRIFT Karaktäristik: Tvåbladig port med fast konstruktion som monteras på system av stolpar av stål eller murade med hjälp av monteringsbrickor Portblad rör sig runt gångjärn som finns i portens axel Beroende på inläggningsmönster utgörs ifyllnaden av stålprofiler eller stänger Symmetrisk bladindelning, passivt blad är utrustad med regel Manuell port är utrustad med lås och regel som blockerar passivt blad mot underlag Port med drift har varken lås eller regel, blockeras av drivenhet

39 TVÅBLADIGA PORTAR MANUELLA OCH MED DRIFT VILLKOR FÖR UPPFÖRANDE Monteringsmått och deras beteckningar som är nödvändiga för korrekt val och montering av tvåbladig port - vy från fastigheten. GRINDAR Karaktäristik: Grindar med fast konstruktion som monteras på system av stålpar av stål eller murade med hjälp av monteringsbrickor Grindblad rör sig runt gångjärn som finns i portens axel Beroende på inläggningsmönster utgörs ifyllnaden av stålprofiler eller stänger VILLKOR FÖR UPPFÖRANDE Monteringsmått och deras beteckningar som är nödvändiga för korrekt val och montering av grinden - vy från fastigheten.

40 SOM HÅLLER I FLERA ÅR Alla delar som ingår i fastighetsstängsel WISNIOWSKI behandlas på det bästa sättet för att skydda mot rost som förzinkning och pulverlackering. Zinklager fås genom att doppa först kemiskt rengjord konstruktion i flytande zinkbad, det skyddar WISNIOWSKI stängsln mot rostangrepp under flera år. EFFEKTIVT SKYDD Varmförzinkning är en effektiv och ekonomisk teknik både i tillverkningsprocessen och under användningen. Varmförzinkade WISNIOWSKIs stängsel kräver ingen extra ytbehandling under flera år. Under användningsperioden finns det inget behov av att ytterligare rostskydda delarna med dyra rostskyddsmedel som det är i fallet med andra, traditionella stängsel. Förzinkadt stål kan återvinnas och skräpar inte ner eller belastar miljön. SYSTEM DUPLEX - DUBBELT SKYDD Kombination av egenskaper som varmförzinkning och pulverlackering har i DUPLEX system en förlängd användningstid för WISNIOWSKIs stängsel. Hela tiden, oberoende på väder, kan vi vara säkra att fastighetsstängsel WISNIOWSKI kommer att se snyggt ut. Användning av RAL-färgpalett ger möjlighet att välja rätt färg på skyddslager av polyester. BEPRÖVADE UNDER ALLA FÖRHÅLLANDE WISNIOWSKI förzinkningsprocess motsvarar europeisk standard SS- EN ISO 1461 som garanterar rätt kvalitet på förzinkade produkter. Zinklager är motståndskraftig mot så väl höga som låga temperaturer samt UV-strålning och tack vare sådana egenskaper garanterar mest gynsammt rostskydd för stålytor.

41 Other RAL colours OBS: Färger och glans som visas här ska betraktas som översiktsexempel.

42

43 SEGMENT OCH STOLPAR Segment - karaktäristik: Segment med fast konstruktion som monteras på stolpar med hjälp av monteringsdetaljer Segment beroende på ifyllnadsmönster är tillverkade av stålprofiler eller stänger Stolpar - karaktäristik Stolpar tillverkade av stålprofiler Stolpar kan monteras på betongfundament eller på en sockel som fästs med ankarskruvar till fast underlag Grundsättningens djup bör vara djupare än frostdjup i respektive klimatzon

44 VILLKOR FÖR UP- PFÖRANDE Monteringsmått och deras beteckningar som är nödvändiga för korrekt val och montering av segment - vy från fastigheten.

45 SOM HÅLLER I FLERA ÅR Alla delar som ingår i fastighetsstängsel WISNIOWSKI behandlas på det bästa sättet för att skydda mot rost som förzinkning och pulverlackering. Zinklager fås genom att doppa först kemiskt rengjord konstruktion i flytande zinkbad, det skyddar WISNIOWSKI stängsln mot rostangrepp under flera år. EFFEKTIVT SKYDD Varmförzinkning är en effektiv och ekonomisk teknik både i tillverkningsprocessen och under användningen. Varmförzinkade WISNIOWSKIs stängsel kräver ingen extra ytbehandling under flera år. Under användningsperioden finns det inget behov av att ytterligare rostskydda delarna med dyra rostskyddsmedel som det är i fallet med andra, traditionella stängsel. Förzinkadt stål kan återvinnas och skräpar inte ner eller belastar miljön. SYSTEM DUPLEX - DUBBELT SKYDD Kombination av egenskaper som varmförzinkning och pulverlackering har i DUPLEX system en förlängd användningstid för WISNIOWSKIs stängsel. Hela tiden, oberoende på väder, kan vi vara säkra att fastighetsstängsel WISNIOWSKI kommer att se snyggt ut. Användning av RAL-färgpalett ger möjlighet att välja rätt färg på skyddslager av polyester. BEPRÖVADE UNDER ALLA FÖRHÅLLANDE WISNIOWSKI förzinkningsprocess motsvarar europeisk standard SS- EN ISO 1461 som garanterar rätt kvalitet på förzinkade produkter. Zinklager är motståndskraftig mot så väl höga som låga temperaturer samt UV-strålning och tack vare sådana egenskaper garanterar mest gynsammt rostskydd för stålytor.

46 Other RAL colours OBS: Färger och glans som visas här ska betraktas som översiktsexempel.

47 Satsa på rörlighet Du behöver bara aktivera din installation av wbox-appen från Google Play eller App Store för att kunna börja använda drivenheterna på dina garage- och staketportar och elektriska dörrlås. Välj den version som passar dig Det finns flera versioner av Ri-Co så att du kan specialanpassa din nivå av tillträdeskontroll. Basmodellen av kontrollenheten används för att styra dörrar och portar. Med de utökade modellerna kan du också kontrollera status för dina dörrar och portar. Alla Ri-Co-kontrollenheter hjälper dig att bekräfta att ditt hem är ordentligt säkrat och att ingen har försökt att ta sig in medan du var borta. Fokusera på bekvämlighet och säkerhet Ri-Co-kontrollenheterna används i WiFi-nätverk. Du behöver inga andra enheter för att få full tillträdeskontroll. Ri-Co är alltid tillgängligt via telefonen och du behöver inte längre några nycklar eller fjärrkontroller. Nu du kan uppnå full kontroll, bekvämlighet och säkerhet.

48 Den centrala styrenheten (routern) utgör hjärnan i båda systemen. Den är ansluten till den internetanslutna routern i ditt hem med en kabel. Den centrala styrenheten kommunicerar med aktiveringsdon (drivenheter) via radiovågor. Drivenheternas io-version möjliggör dubbelriktad kommunikation som matar tillbaka information om aktuell position till systemet. Tack vare denna funktion kan systemet visa exakt öppningsstatus när du delvis öppnar garageporten eller grinden. Mysig värme på en söndag, nedtonad belysning om natten, garageporten och grinden stängs automatiskt när du lämnar huset för att åka till jobbet... TaHoma Premium tar hand om din komfort och trivsel Ett smart hem innebär också att det finns kameror och sensorer som gör att du får reda på om något utöver det vanliga händer där hemma dygnet runt. Du kan programmera in särskilda scenarier, t.ex. identifiering av rörelse i sovrummet dagtid när ingen är hemma. Integrera husets uppvärmning med rullgardinerna för att maximera det smarta hemmets energieffektivitet. Med hjälp av sensorer kan du dra full nytta av solens strålar och värma upp huset samt bibehålla värmen om natten genom att automatiskt stänga luckor och dra ner rullgardiner. Den centrala TaHoma Premium-styrenheten hanterar hela ditt smarta hem från grindar, garageportar och dörrar till belysning och sensorer. TaHoma Premium kan kommunicera med alla Somfyradiometoder (io-homecontrol, RTS) och andra radiometoder (EnOcean, z-wave, RTD). Endast radiokommunikation med io-homecontrol matar tillbaka information. De andra metoderna matar inte tillbaka enhetens statusinformation till styrenheten.

49 Den centrala Connexoon Access-styrenheten styr alla garageportar, grinddrivningar och dörrar med io-version. Styrningen sker via en app i smarttelefonen (ios, Android) som möjliggör skapande av fyra enkla scenarier. Den största fördelen med den här lösningen är den globala positioneringsfunktionen som får grinden att öppnas när du närmar dig huset utan att du behöver använda fjärrkontrollen eller smarttelefonen. Exempel på driftscenarier Om den centrala styrenheten registrerar ökad vindhastighet (avkänns av vindsensorn) stängs automatiskt alla rullgardiner för att skydda fönstren så de inte går sönder och markiserna fälls in. Tack vare den globala positioneringsfunktionen öppnas din grind och garagedörr automatiskt när du närmar dig huset utan att du behöver använda fjärrkontrollen eller smarttelefonen. När du åker hemifrån kan du stänga alla garageportar, grindar, dörrar och rullgardiner med en knapptryckning så att ditt hus är skyddat när du inte är hemma. SEGEMENT- OCH TAKSKJUTPORTAR Segment- och takskjutportar kan förses med METRO io, en iodrivenhet som fungerar med TaHoma- och Connexoon-system.

50 RULLPORTAR Wiśniowski-rullportar kan förses med en central Rollixo io-styrenhet som möjliggör anslutning till TaHoma eller Connexoon Access. PORTAR MED ELEKTRISKT LÅS Genom bruk av io Lock Controller io i Wiśniowski-portar med ett automatiskt Autotronic- eller Multitronic-lås, kan porten användas med TaHoma- och Connexoonsystem.

51 GRINDAR Skjutgrindar som förses med en extern Somfy Elixo io-drivenhet kan kopplas ihop med TaHoma-systemet eller Connexoon Access. GRINDAR Om du vill använda grindar med dubbla blad tillsammans med TaHoma eller Connexoon Access ska de utrustas med en linjär Somfy Ixnego io-drivenhet eller en Somfy Ixnego Axovia io-drivenhet med ett fällbart blad.

52 SMART HEM - AirKey AirKey -systemet möjliggör hantering av tillträdeskontroll via Internet. FLEXIBEL KONTROLL MED AirKey Med hjälp av en onlinemodul kan du se vem som har behörighetsuppgifter för tillträde, när uppgifter ska tilldelas och för hur lång tid. Du kan också återkalla behörighetsuppgifterna för tillträde på ett ögonblick, eller kontrollera tillträdeshistoriken för en viss användare. AirKey har stöd för alla populära webbläsare och Android-enheter. Med mobilappen för AirKey har du alltid huvudnyckeln med dig. AirKey kan användas för att programmera andra media för tillträdeskontroll, som beröringsfria kortläsare eller nyckelbrickor. AirKey-systemet Ett system för tillträdeskontroll är ett system med sammankopplade elektroniska och mekaniska enheter och syftet med dessa är att säkra vissa zoner eller rum mot intrång från obehöriga. Systemet för tillträdeskontroll kan känna av och registrera alla tillträdesrelaterade händelser (tider, tillträdesaktiviteter, vilka personer som kommer in och vilka sorts nycklar som används).

53 AirKey är ett trådlöst system som består av flera ställdon, inklusive en elektronisk låscylinder (med enkel- eller dubbelsidigt tillträde) och media för behörighetsuppgifter för tillträde (kort och nyckelbrickor) som är systemets tillträdesnycklar. Samma kort eller nyckelbricka kan öppna ett obegränsat antal sammankopplade låscylindrar. Behörighetsuppgifterna för tillträde skickas genom NFC och RFID, vilket gör att det går att öppna det låsta systemet om det medium där de giltiga behörighetsuppgifterna finns befinner sig mellan 20 och 30 mm från en tillträdesläsare. Alla systemkomponenter är programmerade med ett av två verktyg. Det första är en kodstation som är kopplad med en sladd till en PC där programmet för systemhantering körs. Det andra verktyget är en NFC-aktiverad smartphone. I det sistnämnda fallet innebär anslutning av en smartphone till ett WiFi-nätverk eller aktivering av GPRS-dataöverföring att telefonen blir en kodstation. För smartphone-baserad systemhantering krävs att AirKey-appen är installerad på enheten. Att läsa av händelsehistorik för tillträdeskontrollen är enkelt. Du behöver bara aktivera den aktuella funktionen och placera din smartphone i närheten av den tillträdesstyrda låscylindern. På samma sätt överför du nya behörighetsuppgifter för tillträdeskontroll till låscylindern eller hämtar händelsehistoriken. KeyCredit är ett kreditsaldo som krävs för att kunna godkänna dataändringar i systemet. Den enda hanteringsåtgärden som kräver KeyCredit är att skapa och ändra behörighetsuppgifter för tillträdeskontroll. Att tömma media för behörighetsuppgifter för tillträdeskontroll och att radera behörighetsuppgifter för systemanvändare kräver ingen KeyCredit. På så sätt betalar du bara för det du behöver.

54 HANTERING MED ELLER UTAN SMARTPHONE En smartphone är en huvudkomponent i systemet för tillträdeskontroll som kopplar ihop alla systemenheter. Du behöver inga andra drivenheter. Med din smartphone kan du utfärda nya behörighetsuppgifter, koda tillträdeskort, radera borttappade tillträdesnycklar, uppdatera låscylinderns inbyggda programvara, hämta loggar med händelsehistorik, överföra en spärrlista för tillträde eller helt enkelt öppna en systemaktiverad dörr. Du behöver inte gå in i ett säkrat rum eller ens öppna dörren för att stoppa ej godkänt tillträde. Du behöver bara ta bort den aktuella personens behörighetsuppgifter och placera din smartphone i närheten av låscylindern. Det bästa av allt: Du behöver inte ens vara där! Genom fjärranslutning kan du bevilja underhållsbehörighet (utan behörighet att låsa upp dörren eller läsa historik) till vilken användare som helst med en NFC-aktiverad smartphone så att han eller hon kan uppdatera spärrlistan MOBILE : Marcin (+46) Alicja (+46) WEB URBOBT.SE info@urbobt.se

Widahls Port- & Villamiljö AB Jönköpingsvägen 26, HABO

Widahls Port- & Villamiljö AB Jönköpingsvägen 26, HABO För mer info, kontakta: Widahls Port- & Villamiljö AB Jönköpingsvägen 26, 566 31 HABO Christer Widahl 0722-82 69 53 Gun Lennartsson 0705-64 75 21 E-post: christer@widahls.se E-post: gun@widahls.se Prime

Läs mer

Prime UPPTÄCK PERFEKTION

Prime UPPTÄCK PERFEKTION Prime UPPTÄCK PERFEKTION Föreställ dig nästa generations garageport. En port som inte bara är resultatet av existerande lösningar, men det kreativa resultatet av en jakt på balans mellan toppmodern teknik,

Läs mer

Prime UPPTÄCK PERFEKTION

Prime UPPTÄCK PERFEKTION METRO Prime UPPTÄCK PERFEKTION Föreställ dig nästa generations garageport. En port som inte bara är resultatet av existerande lösningar, men det kreativa resultatet av en jakt på balans mellan toppmodern

Läs mer

Prime UPPTÄCK PERFEKTION

Prime UPPTÄCK PERFEKTION Prime UPPTÄCK PERFEKTION Föreställ dig nästa generations garageport. En port som inte bara är resultatet av existerande lösningar, men det kreativa resultatet av en jakt på balans mellan toppmodern teknik,

Läs mer

Specialerbjudandet gäller från till Var smart! Välj smart!

Specialerbjudandet gäller från till Var smart! Välj smart! Specialerbjudandet gäller från 2018-04-19 till 2018-06-30 Var smart! Välj smart! TEKNIK SOM GER KOMFORT BEKVÄMLIGHET KOSTNADSEFFEKTIVITET ENKEL ANVÄNDNING SÄKERHET KOMPATIBILITET KOMFORT Du behöver inte

Läs mer

Design. Varmt och tyst. Kvalité & säkerhet

Design. Varmt och tyst. Kvalité & säkerhet TAKSKJUTPORTAR ENTOR takskjutport Låt dig överraskas av möjligheterna som ENTOR garageport ger. Vi erbjuder takskjutportar i en mängd utföranden för att kunna passa just Dig. Design Med fokus på detaljer

Läs mer

ISODOOR INDUSTRI TAKSKJUTPORTAR. www.demex.se

ISODOOR INDUSTRI TAKSKJUTPORTAR. www.demex.se ISODOOR INDUSTRI TAKSKJUTPORTAR www.demex.se ISO-omfånget på takskjutportarna är resultatet av den mest moderna design och tillverkningsteknik som för närvarande finns tillgänglig. Dessa dörrar är robusta

Läs mer

Beditom garageportar maximal komfort och säkerhet för alla, varje dag... since 1995

Beditom garageportar maximal komfort och säkerhet för alla, varje dag... since 1995 Beditom garageportar maximal komfort och säkerhet för alla, varje dag... since 1995 Takskjutportar Liggande smalpanel IZOLINE Tidlös design Dörrar med smalpanel är en perfekt design som passar alla arkitekturlösningar.

Läs mer

V-KING V-KING HOPVIKBAR INDUSTRIGRIND

V-KING V-KING HOPVIKBAR INDUSTRIGRIND V-KING PORTAR DÖRRAR STÄNGSEL V-KING HOPVIKBAR INDUSTRIGRIND Användningsområden: Grinden V-KING är den perfekta lösningen för logistikcentra, hamnar, flygplatser och liknande industriområden. Grinden kombinerar

Läs mer

Välkommen till en värld av dörrar WIŚNIOWSKI

Välkommen till en värld av dörrar WIŚNIOWSKI Dörrar CREO Välkommen till en värld av dörrar WIŚNIOWSKI I över 25 år har vi haft ett stort engagemang för tillverkning. Firmans namn WIŚNIOWSKI kommer från namnet på dess grundare och ägare - Andrzej

Läs mer

V-KING V-KING HOPVIKBAR INDUSTRIGRINDGRIND NY 2014

V-KING V-KING HOPVIKBAR INDUSTRIGRINDGRIND NY 2014 V-KING NY 2014 PORTAR DÖRRAR STÄNGSEL V-KING HOPVIKBAR INDUSTRIGRINDGRIND Användningsområden: Grinden V-KING är den perfekta lösningen för logistikcentra, hamnar, flygplatser och liknande industriområden.

Läs mer

Tre smarta alternativ när du ska byta garageport

Tre smarta alternativ när du ska byta garageport Från Sveriges största expert på garageportar Tre smarta alternativ när du ska byta garageport GPE 200/300/400 takskjutportar www.garageportexperten.se Tre speciellt utvalda och prisvärda garageportar.

Läs mer

Vill du slippa gå ur bilen vid garaget i mörker och oväder?

Vill du slippa gå ur bilen vid garaget i mörker och oväder? Garageportöppnare Sommer och Aperto garageportö Vill du slippa gå ur bilen vid garaget i mörker och oväder? Med en garageportöppnare slipper du gå ur bilen i regn och rusk bara för att öppna porten. Portöppnaren

Läs mer

Några saker att tänka på innan du väljer garageport

Några saker att tänka på innan du väljer garageport 8 7 6 5 4 3 Några saker att tänka på innan du väljer garageport 2 1 D en här broschyren vänder sig till dig som ska köpa garageport. Den innehåller en hel del tips och råd om vad som är värt att tänka

Läs mer

Albany RapidRoll 3000-serien Högpresterande industriportar inomhus och utomhus för tillverkningsindustrin. Tekniskt datablad

Albany RapidRoll 3000-serien Högpresterande industriportar inomhus och utomhus för tillverkningsindustrin. Tekniskt datablad Albany RapidRoll 3000-serien Högpresterande industriportar inomhus och utomhus för tillverkningsindustrin Tekniskt datablad 1 Albany RapidRoll 3000-serien Albany RapidRoll 3000-serien kännetecknas av en

Läs mer

Några saker att tänka på innan du väljer garageport

Några saker att tänka på innan du väljer garageport 8 7 6 5 4 3 Några saker att tänka på innan du väljer garageport 2 1 Den här broschyren vänder sig till dig som ska köpa garageport. Den innehåller en hel del tips och råd om vad som är värt att tänka på

Läs mer

INNGANGSDÖRRAR YTTERDÖRRAR OCH DUBBEL SLAGPORTAR

INNGANGSDÖRRAR YTTERDÖRRAR OCH DUBBEL SLAGPORTAR INNGANGSDÖRRAR YTTERDÖRRAR OCH DUBBEL SLAGPORTAR ECO Line TERMO Line since 1995 MODERN DESIGN. PRAKTISK TILLÄMPNING. THERMO Line NYHET! INNGÅNGS OCH YTTERDÖRRAR THERMO 60 OCH THERMO 70 Naturlig skönhet

Läs mer

Välkommen till en värld av dörrar WIŚNIOWSKI

Välkommen till en värld av dörrar WIŚNIOWSKI Dörrar WIŚNIOWSKI Välkommen till en värld av dörrar WIŚNIOWSKI Under 25 år har vi tillverkat stängsel med passion. Firmans namn WIŚNIOWSKI kommer från namnet på dess grundare och ägare - Andrzej Wiśniowski.

Läs mer

stanek.se Byggtjänster & Byggmaterial Garageportar & Dörrar Fönster Dekorsten Sten Malning & puts Spänntak

stanek.se Byggtjänster & Byggmaterial Garageportar & Dörrar Fönster Dekorsten Sten Malning & puts Spänntak stanek.se Byggtjänster & Byggmaterial Garageportar & Dörrar Fönster Dekorsten Sten Malning & puts Spänntak E-post: office@stanek.se Tel.: 072 942 47 71 Byte av fasad Yttre väggar Byte tak Aluminiumfönster

Läs mer

Välkommen till en värld av dörrar WIŚNIOWSKI

Välkommen till en värld av dörrar WIŚNIOWSKI Dörrar WIŚNIOWSKI Välkommen till en värld av dörrar WIŚNIOWSKI Under 25 år har vi tillverkat stängsel med passion. Firmans namn WIŚNIOWSKI kommer från namnet på dess grundare och ägare - Andrzej Wiśniowski.

Läs mer

Crawford Smart 42. Prismedvetna lösningar. Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016)

Crawford Smart 42. Prismedvetna lösningar. Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016) Crawford Smart 42 Prismedvetna lösningar Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016) Crawford Smart 42 - prismedvetet val Inifrån och ut Med Crawford Smart 42 får du en garageport,

Läs mer

EUROPEISK KVALITET TYSK TILLFÖRLITLIGHET

EUROPEISK KVALITET TYSK TILLFÖRLITLIGHET PRODUKTER FÖR HUS EUROPEISK KVALITET TYSK TILLFÖRLITLIGHET Vi kombinerar passioner VARJE HUS ÄR UNIKT OCH SÅ ÄVEN BEHOV AV DESS INVÅNARE, MEN VAR OCH EN BEHÖVER LÖSNINGAR SOM GARANTERAR TILLFÖRLITLIGHET,

Läs mer

Klassisk /Traditionell

Klassisk /Traditionell Slagportar Klassisk /Traditionell TRADITIONELL en klassiskt designad slagport. Byt port men inte stil! Tvåglasad fönstersektion med klarglas, matt, frostat eller färgat glas. Finns i alla RAL-färger och

Läs mer

Välkommen till en värld av stängsel WIŚNIOWSKI

Välkommen till en värld av stängsel WIŚNIOWSKI Tomtstaket Välkommen till en värld av stängsel WIŚNIOWSKI Under 25 år har vi tillverkat stängsel med passion. Firmans namn WIŚNIOWSKI kommer från namnet på dess grundare och ägare - Andrzej Wiśniowski.

Läs mer

Crawford Smart 42. Prismedvetna lösningar. Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016)

Crawford Smart 42. Prismedvetna lösningar. Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016) Crawford Smart 42 Prismedvetna lösningar Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016) Crawford Smart 42 - prismedvetet val Inifrån och ut Med Crawford Smart 42 får du en garageport,

Läs mer

Snabbrullport Albany RR200. ASSA ABLOY Entrance Systems

Snabbrullport Albany RR200. ASSA ABLOY Entrance Systems Snabbrullport Albany RR200 ASSA ABLOY Entrance Systems Snabbrullport Albany RR200 Albany RR200 snabbrullport med innovativa styrskenor för universell användning inomhus. PVC-väv med dragkedjesystem Självsmörjande

Läs mer

IsoMatic Motordriven takskjutport för garage

IsoMatic Motordriven takskjutport för garage IsoMatic Motordriven takskjutport för garage Made in Germany Bredare öppning och god värmeisolering IsoMatic takskjutport öppnas vertikalt och placeras under garagetaket vilket sparar plats framför och

Läs mer

www.somfy.se Somfy Home Motion Sätter ditt hus i rörelse

www.somfy.se Somfy Home Motion Sätter ditt hus i rörelse www.somfy.se Somfy Home Motion Sätter ditt hus i rörelse Flexibelt Home Motion by Somfy och ditt hem sätts i rörelse! Somfy tillverkar motorer och styrningar för hemmets alla fönster, dörrar och portar.

Läs mer

Crawford Superior 42. Optimala lösningar. Crawford Superior 42, modell Trend i vit kulör (RAL 9016)

Crawford Superior 42. Optimala lösningar. Crawford Superior 42, modell Trend i vit kulör (RAL 9016) Crawford Superior 42 Optimala lösningar Crawford Superior 42, modell Trend i vit kulör (RAL 9016) Crawford Superior 42 - fjärrstyrd kvalitet Marknadens mest prisvärda lösning Med Crawford Superior 42 får

Läs mer

IsoMatic Motordriven takskjutport för garage

IsoMatic Motordriven takskjutport för garage IsoMatic Motordriven takskjutport för garage Made in Germany Bredare öppning och god värmeisolering 42 mm 42 mm 20 mm IsoMatic takskjutport öppnas vertikalt och placeras under garagetaket vilket sparar

Läs mer

Välj. app-styrning 24,0 C

Välj. app-styrning 24,0 C Välj app-styrning 24,0 C screen sovrum screen vardagsrum Kontroll över hemmet med 3 appar Alltid tillgång till smart kontroll: intuitivt, smart och roligt! Kontrollera ditt hem från din smartphone, den

Läs mer

Raynor Innovations Series TM

Raynor Innovations Series TM Raynor Innovations Series TM 10-års GARANTI K V A L I T E T M E D G A R A N T I S T Å L I S O L E R I N G S T Å L DELUXE 3-SKIKTSKONSTRUKTION Raynor Centura Portarnas överlägsna konstruktion gör dem lika

Läs mer

Crawford Superior 42. Optimala lösningar. Crawford Superior 42, modell Style i vit kulör (RAL 9016)

Crawford Superior 42. Optimala lösningar. Crawford Superior 42, modell Style i vit kulör (RAL 9016) Crawford Superior 42 Optimala lösningar Crawford Superior 42, modell Style i vit kulör (RAL 9016) Crawford Superior 42 - fjärrstyrd kvalitet Marknadens mest prisvärda lösning Med Crawford Superior 42 får

Läs mer

GENOMTÄNKT LAYOUT - FUNKTIONELL SYSTEMERING

GENOMTÄNKT LAYOUT - FUNKTIONELL SYSTEMERING GRINDAR OCH STAKET Classic smidesstaket och grindar är klassiska, tidlösa och eleganta. Genomgående rörprofil gör dem extra prisvärda, och DuplexSystem säkerställer en hög kvalitet med 10 års rostskyddsgaranti.

Läs mer

AirKey. Smart helt enkelt. Finns nu även för iphone

AirKey. Smart helt enkelt. Finns nu även för iphone AirKey Smart helt enkelt. Finns nu även för iphone AirKey Lika dynamiskt som våra kunders behov George skickar nycklar/behörigheter med administrationsfunktionen i mjukvaran. George äger en reklambyrå.

Läs mer

Albany RapidProtect TM 100 Porten för materialhantering. Tekniskt datablad

Albany RapidProtect TM 100 Porten för materialhantering. Tekniskt datablad Albany RapidProtect TM 100 Porten för materialhantering Tekniskt datablad Albany RapidProtect TM 100 I transportsystem, till exempel löpande band I områden med råvaruhantering och förarlösa transportsystem

Läs mer

Porten för krävande miljöer B16

Porten för krävande miljöer B16 Porten för krävande miljöer 16 eyron Door tillverkar dörrar och portar för industrin i hela uropa och har stor erfarenhet av skräddarsydda lösningar för krävande miljöer. Vi är ensamma om att kunna erbjuda

Läs mer

Crawford GARAGEPORTAR

Crawford GARAGEPORTAR 70ÅR Crawford GARAGEPORTAR Europeisk varumärkestillverkare Crawford Smart 42 Prismedvetna lösningar www.crawfordgarageportar.se Crawford Smart 42 Kvaliteten är i detaljerna RAL Färger GARANTI ÅR * 42 mm

Läs mer

Tre smarta alternativ när du ska byta garageport

Tre smarta alternativ när du ska byta garageport Från Sveriges största expert på garageportar Tre smarta alternativ när du ska byta garageport GPE 200/300/400 takskjutportar www.garageportexperten.se Fast pris på hela jobbet, monterat och klart. Din

Läs mer

Gardiner. Den vackraste inramningen till dina fönster

Gardiner. Den vackraste inramningen till dina fönster Gardiner Den vackraste inramningen till dina fönster Gardinskenan Star, med PowerView, gör att gardinerna blir en del av ditt smarta hem 2 Gardiner Ramar in och skapar rymd Långa, svepande gardiner skapar

Läs mer

Crawford Superior+ 42, modell Style i Antracitgrå (RAL 7016) med designfönster D702 Crawford Superior+ 42

Crawford Superior+ 42, modell Style i Antracitgrå (RAL 7016) med designfönster D702 Crawford Superior+ 42 Crawford Superior+ 42, modell Style i Antracitgrå (RAL 7016) med designfönster D702 Crawford Superior+ 42 Solida och eleganta lösningar Crawford Superior+ 42 För den kräsne köparen Med Crawford Superior+

Läs mer

Albany RapidProtect TM 2000 Maskinskyddsport med portblad i aluminium för automatiserade processer. Tekniskt datablad

Albany RapidProtect TM 2000 Maskinskyddsport med portblad i aluminium för automatiserade processer. Tekniskt datablad Albany RapidProtect TM 2000 Maskinskyddsport med portblad i aluminium för automatiserade processer Tekniskt datablad Albany RapidProtect TM 2000 Typ testad maskinskyddsport med portblad av aluminium Gränslägesbrytare

Läs mer

Niko touchswitch. Smart pekskärm för varje hem

Niko touchswitch. Smart pekskärm för varje hem Niko touchswitch Smart pekskärm för varje hem Niko touchswitch Smart pekskärm för varje hem Du känner säkert igen situationen: flera rum i hemmet har olika tryckknapp bredvid varandra. En eller flera

Läs mer

Silent Gliss Rullgardiner

Silent Gliss Rullgardiner Silent Gliss Rullgardiner Silent Gliss fördelar De rena linjerna kompletterar modern arkitektur och inredning perfekt. Rullgardiner ger maximal avbländning och kan vid behov döljas helt. Kvalitet och garanti

Läs mer

TaHoma Ta kontroll över ditt hem Var du än befinner dig

TaHoma Ta kontroll över ditt hem Var du än befinner dig TaHoma Ta kontroll över ditt hem Var du än befinner dig Välbefinnande betyder att ditt hem anpassar sig till din livsstil Med Tahoma är allt så enkelt mellan mig och mitt hem! Med Tahoma får jag tillgång

Läs mer

Profila RS: Den perfekta multihusbilen

Profila RS: Den perfekta multihusbilen 14 Eura Mobil 2013/2014 NYHET Profila RS: Den perfekta multihusbilen Du letar efter en husbil som har många goda egenskaper: den ska vara så låg som en halvintegrerad och samtidigt ha ett förvaringsutrymme

Läs mer

SMARTA HEM STANDARDPAKET

SMARTA HEM STANDARDPAKET SMARTA HEM STANDARDPAKET Eco-Smarta hus med KNX-system Vi bygger Eco-Smarta hus med ett inbyggt system för att styra hemmet, baserat på världsstandarden KNX. Systemet innebär att du kan styra allehanda

Läs mer

tel. 0510-61639 garageportar rulljalusier fönster dörrar www.lidkopingsfonster.se

tel. 0510-61639 garageportar rulljalusier fönster dörrar www.lidkopingsfonster.se www.lidkopingsfonster.se tel. 0510-61639 fönster dörrar rulljalusier garageportar Fönster i enormt stort urval CLASSIC - enkelt är fint RONDO - raffinerad form Klassisk design 5 kammars profil (70 mm karmdjup)

Läs mer

KATALOG

KATALOG BOSTADSSTAKET KATALOG www.demex.se BOSTADSSTAKET STÄNGSELSYSTEM BOSTADSSTAKET PORTUGAL DIAMOND GUARD Ett ovanligt staketutförande, utsmyckad design och sofistikerad form Den här typen av staket skänker

Läs mer

Roto NT Designo. Roto NT Designo. Dolda beslag. Teknik för fönster och dörrar

Roto NT Designo. Roto NT Designo. Dolda beslag. Teknik för fönster och dörrar Roto NT Designo Dolda beslag Roto NT Designo Teknik för fönster och dörrar Funktionellt men dolt Ny elegant lösning för hemmet I ett vackert hem är det viktigt att också fönstren är vackra Vi anser att

Läs mer

Albany RapidProtect TM 300 Maskinskyddsport med slitstarkt portblad för automatiserade processer. Tekniskt datablad

Albany RapidProtect TM 300 Maskinskyddsport med slitstarkt portblad för automatiserade processer. Tekniskt datablad Albany RapidProtect TM 300 Maskinskyddsport med slitstarkt portblad för automatiserade processer Tekniskt datablad Albany RapidProtect TM 300 Snabb öppning och stängning säkerställer korta cykeltider Hög

Läs mer

Takskjutport STARK, SNYGG OCH SÄKER! SVENSK KVALITET SEDAN 1982

Takskjutport STARK, SNYGG OCH SÄKER!  SVENSK KVALITET SEDAN 1982 SVENSK KVALITET SEDAN 1982 Takskjutport STARK, SNYGG OCH SÄKER! www.recoport.se Proffs på portar sedan 1982 RECO Port AB är beläget i Västergötland. Här tillverkar vi vikportar, takskjutportar och gångdörrar

Läs mer

NYHET. BiSecur Gateway med smartphone-app. För manövrering av portmaskineri, ytterdörrar och andra enheter: Smart, när som helst och världen över

NYHET. BiSecur Gateway med smartphone-app. För manövrering av portmaskineri, ytterdörrar och andra enheter: Smart, när som helst och världen över NYHET BiSecur Gateway med smartphone-app För manövrering av portmaskineri, ytterdörrar och andra enheter: Smart, när som helst och världen över BiSecur Gateway För central styrning av Hörmann portmaskineri

Läs mer

AGILE och. Skjutdörrar för inomhusbruk Manuella eller automatiska

AGILE och. Skjutdörrar för inomhusbruk Manuella eller automatiska AGILE och CS 80 Magneo Skjutdörrar för inomhusbruk Manuella eller automatiska Agile och CS 80 Magneo AGILE och CS 80 Magneo Manuella och automatiska skjutdörrar Praktiska och utrymmesbesparande inomhuslösningar.

Läs mer

Gardiner. Den vackraste inramningen till dina fönster

Gardiner. Den vackraste inramningen till dina fönster Gardiner Den vackraste inramningen till dina fönster Stofgardiner Ramar in och skapar rymd Långa, svepande gardiner skapar en alldeles speciell känsla i ett rum. Det ramar in fönstren och ger en lyxig

Läs mer

Tekniska dörrar Alltid den rätta ingången

Tekniska dörrar Alltid den rätta ingången Tekniska dörrar Alltid den rätta ingången För alla användningsområden Landskapsdesign Egendomsskydd Översvämningssäker Trycktät HUBERs dörrar i rostfritt stål Den rätta lösningen för alla användningsområden

Läs mer

Effektivt inbrottsskydd genom. Takskjutport Secura Säker runtom. www.crawfordgarageportar.se

Effektivt inbrottsskydd genom. Takskjutport Secura Säker runtom. www.crawfordgarageportar.se Effektivt inbrottsskydd genom Takskjutport Secura Säker runtom. www.crawfordgarageportar.se Secura för säkerhet. Frågan om säkerheten blir allt viktigare hela tiden. Entrédörrar med omfattande låssystem

Läs mer

PORTKATALOG.

PORTKATALOG. PORTKATALOG www.tfosby.se 18 01 VARFÖR OSBYPORTEN? EGENTILLVERKADE PORTAR TF Osbydörren utvecklas hela tiden. Vi har i över 20 år erbjudit våra kunder kvalitetssäkrade produkter och högklassig service.

Läs mer

ASSA RX WEB. Snabbt - Enkelt - Kostnadseffektivt passersystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. 1

ASSA RX WEB. Snabbt - Enkelt - Kostnadseffektivt passersystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. 1 ASSA RX WEB Snabbt - Enkelt - Kostnadseffektivt passersystem ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. 1 En tryggare arbetsplats för alla En person som känner sig trygg på sin arbetsplats

Läs mer

PRODUKT PRESENTATION 2016 BRANDSKYDD TILLVERKKAD I STÅL. Scandinavian Designs Trading AB

PRODUKT PRESENTATION 2016 BRANDSKYDD TILLVERKKAD I STÅL. Scandinavian Designs Trading AB PRODUKT PRESENTATION 2016 BRANDSKYDD TILLVERKKAD I STÅL Scandinavian Designs Trading AB PENEDER ÖSTERRIKE BRANDSKYDD TILLVERKAD I STÅL Peneder brandskyddselement av stål tar på varje utmaning. Välj från

Läs mer

det behagliga din egen terrass eller uteplats. Om man slår ut investeringen

det behagliga din egen terrass eller uteplats. Om man slår ut investeringen Terrassmarkiser det behagliga Snyggt Utseende och och praktiskt funktion Lunex Behovet har utvecklat av solskydd och tillverkat har existerat solskydd sedan för nordiska tidernas förhållanden begynnelse,

Läs mer

HALSANG MOBILSTÄNGSEL

HALSANG MOBILSTÄNGSEL MOBILSTÄNGSEL FÖRSTÄRKT SVETSAT NÄT MIG SVETSAT ROSTSKYDD ÖKAD KVALITET Vårt mobilstängsel tillverkas som de gjordes innan kostnadsjakten tog överhand på kvalitet och livslängd. RÄTT KONSTRUKTION Vi stansar

Läs mer

UTERUM. Förläng ditt hus och säsong

UTERUM. Förläng ditt hus och säsong UTERUM Förläng ditt hus och säsong Möjligheternas rum Vi erbjuder skjutdörrar för inglasning av uterum, verandor och balkonger. Med våra två olika skjutdörrssystem skapar du en inglasning som ger många

Läs mer

PLATS FÖR MER. VINDSTRAPPOR ClickFIX MARKNADENS BÄSTA LÄTT OCH ELEGANT TRAPPOR I BYGGSATS MED NORDISK DESIGN LOFTTRAPPAN ÖKAR BOSTADENS STORLEK

PLATS FÖR MER. VINDSTRAPPOR ClickFIX MARKNADENS BÄSTA LÄTT OCH ELEGANT TRAPPOR I BYGGSATS MED NORDISK DESIGN LOFTTRAPPAN ÖKAR BOSTADENS STORLEK PLATS FÖR MER VINDSTRAPPOR ClickFIX MARKNADENS BÄSTA LÄTT OCH ELEGANT TRAPPOR I BYGGSATS MED NORDISK DESIGN LOFTTRAPPAN ÖKAR BOSTADENS STORLEK VÄGGLUCKOR GÖR RUMMET STÖRRE RÄCKET RAMAR IN TRAPPAN LÅT DIG

Läs mer

Automatisering av invändiga solskydd. Skapar rörelse och komfort i ditt hem

Automatisering av invändiga solskydd. Skapar rörelse och komfort i ditt hem Automatisering av invändiga solskydd Skapar rörelse och komfort i ditt hem Funktioner som är enkla att installera och ger komfort året runt. Låt automatiken sköta jobbet! automatik Sunis WireFree RTS Helt

Läs mer

Dags att byta port? Allt du behöver veta när du funderar på att byta! Vi gör det lätt.

Dags att byta port? Allt du behöver veta när du funderar på att byta! Vi gör det lätt. Dags att byta port? Allt du behöver veta när du funderar på att byta! Vi gör det lätt. Välj en leverantör som passar dig Det kan vara viktigare än du tror! Hur mår din port? Kanske är det uppenbart dags

Läs mer

Trendimport AB Showroom: Ryssviksvägen 2, Stockholm. Pumpvägen 7, Höör Tel: 08-522 168 50 Mail: kontakt@investliving.se www.investliving.

Trendimport AB Showroom: Ryssviksvägen 2, Stockholm. Pumpvägen 7, Höör Tel: 08-522 168 50 Mail: kontakt@investliving.se www.investliving. Trendimport AB Showroom: yssviksvägen 2, Stockholm. Pumpvägen 7, Höör Tel: 08-522 68 50 Mail: kontakt@investliving.se Med reservation för tryckfel och konstruktionsändringar som vi ej kan råda över. Vid

Läs mer

ZIPX. Upplev komforten med solskydd

ZIPX. Upplev komforten med solskydd ZIPX Upplev komforten med solskydd Almänt Markiser ökar din livskvallitet. Med 85% värmeavvisning och transparant väv. Du slipper överdriven värme inomhus medan sikten utomhus bibehålles. Markiser är ekonomiskt.

Läs mer

LTE 40 S-profil LPU 40

LTE 40 S-profil LPU 40 Stålportar, oisolerade och isolerade LTE 40 S-profil takskjutportar för garage med profilmotiv finns i utökade standardbredder upp till 6500 mm och maxhöjd 2250 mm. LTE 40 oisolerad isolerad, 42 mm Ytbehandling

Läs mer

PowerView Motorisering. Smarta gardiner som gör livet lite enklare

PowerView Motorisering. Smarta gardiner som gör livet lite enklare PowerView Motorisering Smarta gardiner som gör livet lite enklare 2 Det perfekta ljuset, en energivänlig inomhusmiljö och vardagslyx - det får du med PowerView Motorisering. Det här får du: Exakt styrning

Läs mer

Snabbrullport ASSA ABLOY RR3000 ISO. Snabbhet i förening med utmärkt termisk prestanda

Snabbrullport ASSA ABLOY RR3000 ISO. Snabbhet i förening med utmärkt termisk prestanda Snabbrullport ASSA ABLOY RR3000 ISO Snabbhet i förening med utmärkt termisk prestanda TERMISK ISOLERING 50 mm tjock isolerad dörrpanel. Minimala värmeförluster. Ingen kondens. Enastående U-värde. REN DESIGN

Läs mer

XS4 2.0 RE-VOLUTION XS4 MINI. http://xs4mini.saltosystems.com/home-sv/ www.evvasalto.se LIMITED EDITION PRINT

XS4 2.0 RE-VOLUTION XS4 MINI. http://xs4mini.saltosystems.com/home-sv/ www.evvasalto.se LIMITED EDITION PRINT XS4 2.0 RE-VOLUTION XS4 MINI http://xs4mini.saltosystems.com/home-sv/ www.evvasalto.se LIMITED EDITION PRINT XS4 MINI DESIGN XS4 MINI DESIGN : Modern och stilren design är SALTO:s varumärke. Med XS4 Mini

Läs mer

Albany RapidRoll 300 Plus Alu Den ekonomiska porten för inomhusbruk. Tekniskt datablad

Albany RapidRoll 300 Plus Alu Den ekonomiska porten för inomhusbruk. Tekniskt datablad Albany RapidRoll 300 Plus Alu Den ekonomiska porten för inomhusbruk Tekniskt datablad Albany RapidRoll 300 Plus Alu Kompakt, lätt och snabbgående port för inomhusbruk Extrautrustning finns för användning

Läs mer

ASSA RX WEB. Snabbt - Enkelt - Kostnadseffektivt passersystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. 1

ASSA RX WEB. Snabbt - Enkelt - Kostnadseffektivt passersystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. 1 ASSA RX WEB Snabbt - Enkelt - Kostnadseffektivt passersystem ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. 1 Varför ska du välja ett passersystem till dina lokaler? Tanken med ett passersystem

Läs mer

synergy element enkelhet som ledord

synergy element enkelhet som ledord synergy element enkelhet som ledord elevator ThyssenKrupp elevator 2 Welcome to the I Next Level lovar vi kvalitetslösningar som är anpassade efter dina krav och som har ett ambitiöst syfte: att sträva

Läs mer

Garageportar. i trä. ...se även våra bastudörrar. förrådsdörrar. Vi lämnar Livstids garanti på fjäderbrott

Garageportar. i trä. ...se även våra bastudörrar. förrådsdörrar. Vi lämnar Livstids garanti på fjäderbrott Garageportar...se även våra bastudörrar i trä förrådsdörrar Vi lämnar Livstids garanti på fjäderbrott Garag är vackrast i trä eportar Trä är vackert med sitt levande material, där kvistar och ådringar

Läs mer

från komponent till lösning Electronic Access Control

från komponent till lösning Electronic Access Control FLEXIBEL TILLGÄNGLIGHET Electronic Access Control från komponent till lösning Vi har lösningar för dörren oavsett om det är till kontor, butik, bostadshus eller offentliga byggnader. Flexibel tillgänglighet

Läs mer

Installera på några sekunder, njut i åratal.

Installera på några sekunder, njut i åratal. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Installera på några sekunder, njut i åratal. NYA living by Danfoss termostater. Uppgradera nu gör vardagen lite bekvämare. Installera och glöm oroa dig inte över programmeringen

Läs mer

Tack. för att du har valt. Behöver du information? Behöver du hjälp?

Tack. för att du har valt. Behöver du information? Behöver du hjälp? Tack för att du har valt Behöver du information? Behöver du hjälp? www.somfy.com 1 enhet, 3 miljöer, 3 användningssätt 3/45 Växla till uppkopplat läge 3 appar för att koppla upp enheterna i ditt hem Välj

Läs mer

NOVA PRO utdragssystem

NOVA PRO utdragssystem NOVA PRO utdragssystem Det kompletta programmet för lådor med precision och individualitet. www.grass.eu NOVA PRO utdragssystem Nova Pro Originalet Klassikern som inspirerar även morgondagens design. Hur

Läs mer

Friday Smart Lock - App-styrt lås med stöd för Apple HomKit

Friday Smart Lock - App-styrt lås med stöd för Apple HomKit Friday Smart Lock - App-styrt lås med stöd för Apple HomKit Friday Smart Lock är ett innovativt digitalt låstilbehör som låter användaren öppnar ett dörrlås genom en app i mobiltelefonen eller på datorn.

Läs mer

Så får du extra stor glädje av ditt radgarage.

Så får du extra stor glädje av ditt radgarage. Så får du extra stor glädje av ditt radgarage. 1 Med Dieden väljer du funktion och trygghet. Infartsbredden. Diedens portar tillverkas måttanpassade, med flexibel lösning för karmens infästning. Resultatet

Läs mer

Albany RapidRoll Clean Certifierade portar för renrum. Tekniskt datablad

Albany RapidRoll Clean Certifierade portar för renrum. Tekniskt datablad Albany RapidRoll Clean Certifierade portar för renrum Tekniskt datablad Albany RapidRoll Clean Lämplig för renrum certifierad av Fraunhofer Institute Uppfyller internationella standarder och riktlinjer

Läs mer

Albany RapidRoll 300 Den modulära snabbgående rullporten Du definierar kraven vi bygger porten. Tekniskt datablad

Albany RapidRoll 300 Den modulära snabbgående rullporten Du definierar kraven vi bygger porten. Tekniskt datablad Albany RapidRoll 300 Den modulära snabbgående rullporten Du definierar kraven vi bygger porten Tekniskt datablad Albany RapidRoll 300 Det modulära systemet möjliggör anpassade konfigurationer Snabba öppningar

Läs mer

RULLPORTAR I ALUMINIUM

RULLPORTAR I ALUMINIUM RULLPORTAR I ALUMINIUM BEKVÄMT, HÅLLBART OCH KRÄVER LITE UTRYMME! I ditt garage eller förråd förvarar du oftast värdefulla fordon, redskap eller andra objekt. En smart och smidig lösning som skyddar dina

Läs mer

MODULMODERNISERINGSLÖSNINGAR FÖR HISSDÖRRAR. KONE ReNova

MODULMODERNISERINGSLÖSNINGAR FÖR HISSDÖRRAR. KONE ReNova MODULMODERNISERINGSLÖSNINGAR FÖR HISSDÖRRAR KONE ReNova Förbättrad säkerhet och tillgänglighet börjar med dörren Många driftsäkerhetsproblem för hissar är följden av föråldrade eller dåligt fungerande

Läs mer

Fjärrstyrda gardinskenor MOTORISERADE LÖSNINGAR FÖR GARDINER. Elegans. i rörelse

Fjärrstyrda gardinskenor MOTORISERADE LÖSNINGAR FÖR GARDINER. Elegans. i rörelse Fjärrstyrda gardinskenor MOTORISERADE LÖSNINGAR FÖR GARDINER Elegans i rörelse Group Screen Heating room devices Roller shutter 1 Roller shutter 2 Swinging shutter Ext venetian blind Roof window Brightness

Läs mer

Rullgardiner. Stilrent med personlig prägel. Designed by Luxaflex. Inspired by you. Interaktivt innehåll

Rullgardiner. Stilrent med personlig prägel. Designed by Luxaflex. Inspired by you. Interaktivt innehåll Rullgardiner Stilrent med personlig prägel Designed by Luxaflex. Inspired by you. Interaktivt innehåll Rullgardiner Strama och enkla uttryck till hela huset Luxaflex tillför en helt ny dimension till den

Läs mer

Ett säkert och bekvämt hem. JABLOTRON 100 larmsystem med den unika MyJABLOTRON applikationen

Ett säkert och bekvämt hem. JABLOTRON 100 larmsystem med den unika MyJABLOTRON applikationen Ett säkert och bekvämt hem JABLOTRON 100 larmsystem med den unika MyJABLOTRON applikationen Äkta säkerhet och ett brett användningsområde Intuitiv knappstyrning Du kan använda JABLOTRON 100 i såväl stora

Läs mer

Tre smarta alternativ när du ska byta garageport

Tre smarta alternativ när du ska byta garageport Från Sveriges största expert på garageportar Tre smarta alternativ när du ska byta garageport GPE 200/300/400 takskjutportar Vi gör det lätt. Fast pris på hela jobbet, monterat och klart. Din gamla port

Läs mer

Dekorativa staket. Moderna staket som harmonierar med omgivningen och bidrar med säkerhet i stadsmiljön.

Dekorativa staket. Moderna staket som harmonierar med omgivningen och bidrar med säkerhet i stadsmiljön. Dekorativa staket 5 Moderna staket som harmonierar med omgivningen och bidrar med säkerhet i stadsmiljön. Staket Lisbon Med ledstång. Smälter perfekt in i alla omgivningar samtidigt som det bibehåller

Läs mer

RubberShell Självhäftande gummiduk

RubberShell Självhäftande gummiduk RubberShell Självhäftande gummiduk RubberShell Ny teknologi för snabbare, enklare och säkrare tätning av byggnader. RubberShell är en nyutvecklad, kraftfull och självhäftande gummiduk i EPDM för byggnaders

Läs mer

Uppgradera KNX till en högre komfortnivå

Uppgradera KNX till en högre komfortnivå Uppgradera KNX till en högre komfortnivå Fastighetsautomation Fastighetsautomation varje dag, var som helst och när som helst Smartphones och surfplattor blir alltmer en del av dina kunders dagliga liv.

Läs mer

Ett säkert och bekvämt hem. JABLOTRON 100 larmsystem med den unika MyJABLOTRON applikationen

Ett säkert och bekvämt hem. JABLOTRON 100 larmsystem med den unika MyJABLOTRON applikationen Ett säkert och bekvämt hem JABLOTRON 100 larmsystem med den unika MyJABLOTRON applikationen Äkta säkerhet och ett brett användningsområde Intuitiv knappstyrning Du kan använda JABLOTRON 100 i såväl stora

Läs mer

AirPatrol WiFi Version 2 Fullständig Manual. for ios V4.2

AirPatrol WiFi Version 2 Fullständig Manual. for ios V4.2 AirPatrol WiFi Version 2 Fullständig Manual for ios V4.2 Index 3 - Vad gör AirPatrol WiFi? 4 - Lampor och knappar 5 - WiFi-nätverk. 6 - Installation av AirPatrol WiFi 7 - Steg för Snabb Inställning 8 -

Läs mer

Duette. Vacker inramning för en behaglig atmosfär

Duette. Vacker inramning för en behaglig atmosfär Duette Vacker inramning för en behaglig atmosfär 2 Duette gardiner Vackert & energieffektivt Visste du att upp till 50 % av din bostads värme- och nedkylningsenergi kan försvinna ut genom fönstren? Det

Läs mer