EKOVENT det är vi en & Hansson Reklambyrå ahlgr W

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "EKOVENT det är vi en & Hansson Reklambyrå ahlgr W"

Transkript

1 EKOVENT det är vi

2 2

3 Tech Support underlättar projekteringen Med färdiga CAD-filer går det snabbare och lättare att projektera ventilationsanläggningar med EKOVENT:s produkter. Under Tech Support på vår hemsida hittar du CAD-filer till vårt produktsortiment. Offensiv utveckling ger oss en ledande position tack vare dig Vi tänker långsiktigt. Vi vill bygga relationer och utvecklas tillsammans med kunder, arkitekter och konsulter. Därigenom kan vi hitta nya och bättre lösningar. Genom att möta dina utmaningar och idéer kan vi utveckla teknik och produkter som svarar mot marknadens högt ställda krav; teknik och produkter som kommer dig och dina kollegor till godo. 3 EKOVENT har funnits i mer än 40 år och är idag ett av Sveriges ledande företag inom branschen. Våra produktionsanläggningar ligger i Vellinge strax söder om Malmö. I två toppmoderna, ljusa fabriker är drygt 60 personer verksamma med utveckling, tillverkning och försäljning av produkter för brandskydd, komfort- och industriventilation. Snabbare och säkrare; genom åren har vi ökat flexibiliteten och kortat leveranstiderna utan att tumma på våra kvalitetskrav. I mer än 40 år har vi varit verksamma på den svenska marknaden. Idag är vi ett av de största företagen inom vår bransch. Vår service- och supportavdelning hjälper dig gärna med frågor av teknisk karaktär, installationer och felsökningar.

4 4

5 För bästa möjliga slutresultat pulverlackerar och våtlackerar vi alla typer av produkter i vårt eget måleri. De mest monotona arbetsmomenten utförs av helautomatiska robotar med perfekt resultat. En innovativ partner med högt ställda ambitioner Under lång tid, har vår verksamhet haft en mycket positiv utveckling. Vi har därför investerat i nya produktionslokaler och förfogar idag över en sammanlagd yta på m 2. Tack vare utrymmet har vi kunnat effektivisera våra processer, öka flexibiliteten och korta leveranstiderna. Den rationella hanteringen säkerställer våra högt ställda kvalitetskrav och ger dig produkter att lita på. 5 Vi eftersträvar högsta kvalitet i allt vi gör, från kundkontakt och utvecklingsarbete till produktion och slutlig leverans. Modern produktionsteknik tillsammans med ett gediget hantverkskunnande resulterar i produkter med hög finish och stor detaljomsorg. När vi utvecklar våra produkter gör vi det med miljön i åtanke. För oss är det självklart att väga in miljöaspekten i produktionen och på alla sätt minska vår miljöpåverkan. Först då skapas varaktig kvalitet. Våra medarbetare arbetar i självstyrande grupper och har stor möjlighet att påverka sin egen arbetsmiljö. Höga ambitioner och servicekänsla präglar verksamheten och gör oss till en samarbetspartner att räkna med. Ett team för framtiden Vi satsar stort på att medarbetarna ska må bra och känna arbetsglädje. Med friskvårdsprogram och hälsodeklarationer höjer vi prestationerna och minskar sjukfrånvaron. Trivsam miljö och olika aktiviteter bidrar till ett positivt arbetsklimat.

6 I vårt laboratorium kan vi provbränna brandskyddsprodukter och utföra luftflödesmätningar. I vår utvecklingsgrupp pågår ett ständigt arbete med produktutveckling och produkteffektivisering. Produktutveckling i yttersta framkant 6 Att problem är till för att lösas genomsyrar vår syn på produktutveckling. Många av våra produkter har skapats tack vare att vi konfronterats med problem, funktionella eller estetiska. Idag har vi ett mycket brett sortiment, uppbyggt av erfarenhet, kunnande och offensiv produktutveckling. Tack vare ett givande samarbete med kunder, arkitekter och VVS-konsulter får vi kontinuerlig inblick i marknadens behov. Vår unika utvecklingsgrupp arbetar sedan fram produkter som matchar det som efterfrågas. Utvecklingsgruppen arbetar även med att vidareutveckla redan befintliga produkter och att rationalisera tillverkningsprocesserna, allt för att höja kvalitet och effektivitet ytterligare. Vi har dessutom ett separat laboratorium där vi kan provbränna brandskyddsprodukter och utföra luftflödesmätningar. Allt för att hitta optimal lösning på dina behov. Unika analyser med CFD Vårt datorbaserade simuleringsverktyg CFD ger oss stora möjligheter att analysera och simulera komplexa strömnings- och värmeproblem, som innebär att vi kan optimera konstruktionslösningarna.

7 När ny teknik kombineras med traditionellt kunnande skapas produkter med hög kvalitet. Med arkitektens formspråk som utgångspunkt kan vi skräddarsy produkterna så att de blir ett med byggnaden. Skräddarsydda produkter för flexibla val Trots ett brett sortiment händer det ibland att våra kunder behöver en produkt som vi inte har. Det kan till exempel vara en speciell funktion eller dimension som efterfrågas, eller en form eller färg som vi inte har tagit fram tidigare. Marknadens krav och behov förändras kontinuerligt, men vår utvecklingsgrupp arbetar oavbrutet med att utveckla och anpassa vårt sortiment så det svarar upp mot förväntningarna. Likaså kan vi skräddarsy produkter efter specifika önskemål. 7 För att leva upp till kundernas förväntningar har vi investerat i en effektiv maskinpark. Ett eget måleri för pulver- eller våtlack, blästring och ytbehandling finns också inom husets väggar. Med hög kvalitet och minimal miljöpåverkan som signum, strävar vi efter att överträffa dina förväntningar. Kompetens ända ut i fingerspetsarna Moderna maskiner i all ära, för att tillverka specialprodukter krävs även hantverkskunniga medarbetare och ett rejält mått med erfarenhet. Det finns hos EKOVENT och visar sig i en finish och detaljomsorg som är unik.

8 Exklusivt för dig Ibland efterfrågar kunden något som ingen annan har en funktion, en form eller en unik färg. Något som sätter pricken över i:et. Specialprodukter och designade produkter är utmaningar som vi gärna antar! 8

9 Design med funktion och estetik Varför måste huvar och galler vara fyrkantiga och standardiserade, färgoch fantasilösa? Kan de inte istället harmonisera med byggnadens arkitektoniska formspråk och bidra till att göra utomhusmiljön vacker? 9 Naturligtvis kan de det! Därför har vi utvecklat ett modellprogram, EKO DesignLine, som svarar mot högt ställda förväntningar på såväl funktion som design. Med arkitektens formspråk som utgångspunkt låter vi produkterna bli till ett med byggnaden, eller sticka ut och bli en utsmyckning i sig. Tack vare kunniga medarbetare, lång erfarenhet och modern produktionsteknik förverkligar vi tankar och idéer innovativa, spektakulära och funktionella efter dina önskemål.

10 Låga livscykelkostnader är grunden En icke-optimerad luftkonditionering slukar stora mängder energi och är därmed onödigt kostnadskrävande. För att motverka detta gör vi så kallade LCC-optimerade analyser, Life Cycle Cost. Beräkning av produktens LCC-kostnad ingår i konfigureringsprogrammet Klim@Soft. Optimerade system som spar energi och pengar 10 Perfekt inomhusklimat och bästa luftkvalitet det är vad du får när du väljer våra luftbehandlingsaggregat. Systemen har en avancerad, högteknologisk konstruktion, är individuella, effektiva och ekologiska och uppfyller högsta krav när det gäller kvalitet och tillförlitlighet. De kan användas i alla typer av byggnader, som bostäder, kontor, sjukhus, renrum, produktions- och fritidsanläggningar, arenor, offentliga byggnader och är alltid anpassade efter kundens krav och önskemål. Vi arbetar efter devisen Quality for life, vilket innebär att vi strävar efter att ge användaren perfekt ventilation och luftkonditionering med hög kvalitet och lång livslängd. För oss är det viktigt att personerna som vistas och arbetar i byggnaderna får en så bra luftkvalitet som möjligt. Det ökar både välbefinnandet och produktiviteten. Affärscenter, shoppingarkader och arenor ställer höga krav på effektiv ventilation med stora luftflöden. Hauptbahnhof, Berlin är utrustad med 6 st aggregat för l/s luftmängd och kw kyleffekt. Att skapa kostnadseffektiva system med minimal miljö- och energipåverkan är vår primära drivfjäder.

11 11

12 12 Världsledande fläktar för brandgaser och ventilation I vårt breda produktprogram ingår ett brett urval av brandgasfläktar och fläktar för komfort- och industriventilation. Fläktarna utvecklas och tillverkas i Tyskland av en av världens ledande fläktleverantörer. Produkterna är kända för sin höga kvalitet, effektivitet och driftsäkerhet, men också för sin prisvärdhet och tillförlitlighet. Fläktarna, som har sålts i Sverige i över 40 år, har ofta satt standarden i branschen. Inte minst när det gäller förebyggande brandskydd och utveckling av brandgasfläktar för mekanisk ventilation av brandgaser. Produkterna är kontinuerligt utvecklade med hög teknisk standard och för att möta kundernas skiftande behov. Med vårt breda fläktsortiment kan vi erbjuda maximal skyddsfunktion och trygghet i alla typer av byggnader.

13 Kanalfläktar med enastående prestanda I vårt sortiment av kanalfläktar ingår en särskild serie, kallad GreenLine, som spar energi och installationsutrymme med bättre totalekonomi som följd. 13

14 14 Vi förändras i takt med tiden I vårt sortiment finns många välkända produkter och vi lanserar kontinuerligt nya produkter och uppdaterar befintliga för att tillgodose marknadens behov. För när omvärlden förändras, utvecklas vi i takt med den.

15 Ett starkt sortiment för dina behov Med ett brett produktprogram tillgodoser vi de flesta av marknadens behov, både när det gäller ventilations- och brandskyddsprodukter. Men sortimentet är inte statiskt och nya produkter samt uppdateringar av befintliga produkter är ständigt aktuella. I takt med att kundernas behov förändras och utvecklas, förbättrar vi kontinuerligt vårt produktsortiment. Dina behov styr vår utveckling. I vårt ventilationsprogram hittar du bland annat spjäll, takhuvar, takgenomföringar, nätgaller, inspektionsluckor, jalusislutare och ytterväggsgaller. Våra brandskyddsprodukter omfattar brand- och brandgasspjäll, tryckavlastningsspjäll samt ett flertal olika styr- och övervakningssystem. Vi strävar efter att våra produkter ska ha minimal miljöpåverkan, men samtidigt ha så lång livslängd som möjligt. Därför tillverkar vi produkter för utomhusbruk av aluzink med 185 g/m 2 beläggning, vilket motsvarar korrosivitetsklass C4. 15

16 1. Malmö Arena, Malmö 2. IKEA, Haparanda 3. Orkanen, Malmö Högskola Våra produkter används i alla typer av fastigheter för brandskydd, komfort- och industriventilation i exempelvis bostäder, butiker, fabriker, lager och arenor. Trygghet genom kvalitet och kompetens När funktion och säkerhet kommer i första rummet, då kan du tryggt lita på EKOVENT. Med kompetens i tillverkning och kvalitet in i minsta detalj, svarar vi mot dina behov av säkerhet, funktion och form. Det är också därför som vi ofta anlitas som leverantör till byggnadsverk och fastigheter där högsta säkerhet är ett absolut krav för att skapa optimal trygghet. Våra produkter återfinns i byggnadsverk över hela världen. Med säljkontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Motala och Umeå samt återförsäljare i Oslo, har vi lokal förankring i Skandinavien och kan möta dig direkt på plats, oavsett var det är. Likaså om du behöver service och support av ventilationsprodukter och brand övervakningssystem. Kontakta oss, vår sälj- och serviceorganisation står alltid redo!

17 Skånes Universitetssjukhus, Malmö 5. Facebook, Luleå 6. Lindab Arena, Ängelholm 7. LKAB, Malmberget 8. Väla Köpcentrum, Helsingborg 9. Emporia, Malmö 10. Turning Torso, Malmö

18 11. Swedbankstadion, Malmö 12. Citytunneln, Malmö 13. Kv. Isafjord1, Kista 14. Friends Arena, Stockholm

19 15. Kristianstad Arena 16. Three Gorges, Kina 17. Tyresö Aquarena 18. Clarion Hotel, Göteborg

20 HUVUDKONTOR Mejselgatan 7, Vellinge Tel , fax REGIONKONTOR GÖTEBORG Bror Nilssons Gata 16, Göteborg Tel , fax REGIONKONTOR MOTALA Dynamovägen 5, Motala Tel , fax REGIONKONTOR STOCKHOLM Kanalvägen 17, Täby Tel , fax REGIONKONTOR UMEÅ Umestan Företagspark, Umeå Tel , fax Wahlgren & Hansson Reklambyrå

VI LEDER LUFTEN VENTILATION BRANDSKYDD

VI LEDER LUFTEN VENTILATION BRANDSKYDD VENTILATION BRANDSKYDD 2 Det bästa, det mesta och det senaste inom VENTILATION OCH BRANDSKYDD! EKOVENT är ett Malmöbaserat företag som i drygt 45 år utvecklat, producerat och marknadsfört produkter inom

Läs mer

Brandskyddsprodukter för en trygg miljö. Brandspjäll och övervakning

Brandskyddsprodukter för en trygg miljö. Brandspjäll och övervakning Brandskyddsprodukter för en trygg miljö Brandspjäll och övervakning EKO Brandprogram 2 Ett brandprogram som skapar trygghet Vi utvecklar ständigt vårt sortiment med nya produkter och nya detalj lösningar

Läs mer

EN PARTNER MED HELHETSSYN

EN PARTNER MED HELHETSSYN INTERNORDIC AR... 3 EN PARTNER MED HELHETSSYN Med huvudkontor och lager i Nässjö, säljkontor i Stockholm och Umeå, finns vi tillgängliga för hela den nordiska marknaden. Sedan 1997 är vi en del av börsnoterade

Läs mer

En smart energibesparing

En smart energibesparing EKOVENT Energiåtervinningssystem En smart energibesparing EKO-HYDROOPT S & EKO-HYDROOPT M TA TILLVARA PÅ ENERGIN I LUFTEN Att låta luft som värmts upp (eller blivit avkyld) försvinna ut med ventilationen

Läs mer

When people and products connect a workplace comes to life.

When people and products connect a workplace comes to life. 130906 Produktion: Valentin&Byhr. Tryck: Strokirk-Landströms. Papper: Munken Polar. When people and products connect a workplace comes to life. www.efg.se Om oss. EFG är en ledande europeisk leverantör

Läs mer

Störst sortiment och bäst kompetens i lager

Störst sortiment och bäst kompetens i lager Störst sortiment och bäst kompetens i lager 1 Värdeskapande kundanpassning Lundgrens representerar några av världens ledande tillverkare av produkter inom flödesteknik och industrigummi. Tack vare detta

Läs mer

Lösningar för ventilation

Lösningar för ventilation lindab ventilation Lösningar för ventilation Vår vision Lindab skall uppfattas som världens bästa varumärke i VVS-branschen. Mission Vår mission är att göra det möjligt för alla människor att åtnjuta

Läs mer

B O S T A D. Trivsamma lokaler för alternativ boende. Lös lokalbehoven snabbt och lätt med moduler från Indus

B O S T A D. Trivsamma lokaler för alternativ boende. Lös lokalbehoven snabbt och lätt med moduler från Indus B O S T A D Trivsamma lokaler för alternativ boende Lös lokalbehoven snabbt och lätt med moduler från Indus Tryggt boende med god kvalitet Hyrmoduler kan många gånger vara den idealiska lösningen vid olika

Läs mer

FLÄKTKONVEKTOR FLÄKTKONVEKTOR - 42EM IDEALISK FÖR KONTOR, HOTELL OCH SKOLOR

FLÄKTKONVEKTOR FLÄKTKONVEKTOR - 42EM IDEALISK FÖR KONTOR, HOTELL OCH SKOLOR AT M O S P H E R ATM FLÄKTKONVEKTOR FLÄKTKONVEKTOR - 42EM IDEALISK FÖR KONTOR, HOTELL OCH SKOLOR TÄCKER ALLA BEHOV Med 42EM erbjuder Carrier ett brett urval av lösningar inom luftkonditionering, anpassade

Läs mer

Backströmningsskydd EKO-BSV

Backströmningsskydd EKO-BSV Backströmningsskydd EKO-BSV Monterings-, drift- och underhållsanvisning 2014-10 Monterings-, drift och underhållsanvisning EKO-BSV Innehåll Produkthantering...3 Allmänt montering...4 Monteringsanvisning...5

Läs mer

Företagspresentation. PreconalHansen

Företagspresentation. PreconalHansen Företagspresentation PreconalHansen Aluminium och glas skapar förutsättningar för nya konstruktiva lösningar. Preconal har skapat sig en stark position på marknaden genom stor kompetens, flexibilitet,

Läs mer

Snabbaste sättet att få kontoret att växa. Lös tillfälliga lokalbehov med flexibla kontorsmoduler från Indus

Snabbaste sättet att få kontoret att växa. Lös tillfälliga lokalbehov med flexibla kontorsmoduler från Indus K O N T O R Snabbaste sättet att få kontoret att växa Lös tillfälliga lokalbehov med flexibla kontorsmoduler från Indus Enkelt och bekymmersfritt Att hyra moduler är den idealiska lösningen på tillfälliga

Läs mer

Kylenhet Cooler. We Bring Air to Life

Kylenhet Cooler. We Bring Air to Life We Bring Air to Life Fläkt Woods Group kan erbjuda ett komplett sortiment av produkter och lösningar för ventilation, luftbehandling och industriell luftteknik Kylenhet Cooler Försäljningskontor Luleå

Läs mer

S K O L A. Flexibla lokaler för en bra skolmiljö. Med skolmoduler från Indus löser du lokalbehoven snabbt och lätt

S K O L A. Flexibla lokaler för en bra skolmiljö. Med skolmoduler från Indus löser du lokalbehoven snabbt och lätt S K O L A Flexibla lokaler för en bra skolmiljö Med skolmoduler från Indus löser du lokalbehoven snabbt och lätt Stabil konstruktion och hög kvalitet Om elevantalet förändras eller om förutsättningarna

Läs mer

Luftbehandlingsaggregat för simhallar

Luftbehandlingsaggregat för simhallar Luftbehandlingsaggregat för simhallar Luftbehandlingsaggrega med de senaste trenderna inom HVAC tekniken 2018-11 Hotel Lone EKOVENT AB EKOVENT AB grundades 1972 och har utvecklats till ett av Sveriges

Läs mer

Helhetslösningar för Print & Apply skräddarsydda för din verksamhet

Helhetslösningar för Print & Apply skräddarsydda för din verksamhet Helhetslösningar för Print & Apply skräddarsydda för din verksamhet Endast fantasin sätter gränser Din verksamhet är unik. Det borde din lösning för Print & Apply också vara. Print & Apply lösningar för

Läs mer

SKRÄDDARSYDDA LÖSNINGAR INOM PLÅTBEARBETNING

SKRÄDDARSYDDA LÖSNINGAR INOM PLÅTBEARBETNING SKRÄDDARSYDDA LÖSNINGAR INOM PLÅTBEARBETNING 1 2 KOMPETENTA MEDARBETARE MED AVANCERAD MASKINPARK STARKA SKÄL ATT VÄLJA WERMLANDS TUNNPLÅT Framgångsrika industritillverkare kräver professionella partners.

Läs mer

Rätt temperatur inomhus. Skapa det perfekta arbetsklimatet

Rätt temperatur inomhus. Skapa det perfekta arbetsklimatet Rätt temperatur inomhus Skapa det perfekta arbetsklimatet Maximera arbetsklimatet Minimera energikostnaden Öka komforten Maximera arbetsklimatet Öka komforten Minimera energikostnaden 21 Just 21 grader

Läs mer

CAV-spjäll EKO-RKP-C, RKP-P, KVR-R

CAV-spjäll EKO-RKP-C, RKP-P, KVR-R CAV-spjäll EKO-RKP-C, RKP-P, KVR-R CAV-spjäll för konstant luftflöde i ventilationssystem 4/S8 2016-10 EKO-RKP-C För att upprätthålla konstant luftflöde i ventilationssystem, utan extra strömförsörjning

Läs mer

STF SVENSKA TEXTILFILTER AB

STF SVENSKA TEXTILFILTER AB SVENSKTILLVERKAT SEDAN 1972 STF SVENSKA TEXTILFILTER AB VENTILATION RÖKGASRENING VÅT F ILT RERING STOFTAVSKILJNING SERVICE VI TILLVERKAR FILTER Så enkelt skulle vi kunna förklara vad vi gör här på Svenska

Läs mer

Heltäckande passerlösningar från egen tillverkning

Heltäckande passerlösningar från egen tillverkning Heltäckande passerlösningar från egen tillverkning Vårt löfte: THINK 360 Intelligenta passerlösningar utgör i dag en central beståndsdel av säkerhetskoncepten inom många branscher. THINK 360 är en filosofi

Läs mer

Hissar & rulltrappor för alla miljöer.

Hissar & rulltrappor för alla miljöer. Hissar & rulltrappor för alla miljöer. Bostäder. Kontor. Butiker. Lager. Industrier. Skolor. Sjukhus. www.alt.se 0472-390 700 Svenskproducerade hissar från Småland Energiklass A på alla våra hissar Tillgänglighetsanpassat

Läs mer

exma.se Företagspresentation Det svensktillverkade låssystemet

exma.se Företagspresentation Det svensktillverkade låssystemet exma.se Företagspresentation Det svensktillverkade låssystemet Naturligtvis ligger vår utvecklings- och produktionsenhet i låsstaden Eskilstuna. Var annars? Vi brinner för innovation som gör vardagen enklare

Läs mer

iq Star Astra Energieffektiv integrerad kylbaffel Star by Fläkt Woods

iq Star Astra Energieffektiv integrerad kylbaffel Star by Fläkt Woods Star by Fläkt Woods iq Star Astra Energieffektiv integrerad kylbaffel Astra Alltid rätt kyleffekt. Smart och energisnålt. Moderna kontor förändras ständigt. Tack vare bärbara datorer och mobiltelefoner

Läs mer

10 % Överlägsen systemeffektivitet Ett nytt sätt att minska kostnaderna Micro Plate -värmeväxlare för värmesystem. mphe.danfoss.

10 % Överlägsen systemeffektivitet Ett nytt sätt att minska kostnaderna Micro Plate -värmeväxlare för värmesystem. mphe.danfoss. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Överlägsen systemeffektivitet Ett nytt sätt att minska kostnaderna Micro Plate -värmeväxlare för värmesystem 10 % Bättre värmeöverföring Tack vare en innovativ plåtkonstruktion

Läs mer

Tusen installationer borgar för kvalitet

Tusen installationer borgar för kvalitet Tusen installationer borgar för kvalitet 1 Karlebo_F-pres 120920.indd 1 2012-09-21 14.39 Lösningar som optimerar din produktion. Karlebo är ett företag med lång tradition av att leverera nytänkande lösningar

Läs mer

Framgång med. robotautomation

Framgång med. robotautomation Framgång med robotautomation Snabb, noggrann och beröringsfri mätning med laser. - Fogsökning - Kvalitetskontroll - Mätning LMI Technologies AB Tel: 031 3 36 25 10 www.lmint.com Så många skäl att automatisera

Läs mer

KUNSKAP, KLIMAT OCH KYLA

KUNSKAP, KLIMAT OCH KYLA KUNSKAP, KLIMAT OCH KYLA Toppanslutning sparar plats Integrerad styr Bra driftsekonomi Enkel installation Integrerad kyla Envistar succén finns nu med toppanslutning. KVALITET OCH PRESTANDA Envistar Top

Läs mer

Bevent Rasch Luftdon. Alla produkter finns med i MagiCAD.

Bevent Rasch Luftdon. Alla produkter finns med i MagiCAD. Bevent Rasch Luftdon Alla produkter finns med i MagiCAD www.bevent-rasch.se Luftdon med estetiska former Bevent Rasch samarbetar med Climecon, som är en av Finlands ledande tillverkare av luftdon. Climecon

Läs mer

Värmeprodukter Plåtbearbetning Trinettekök Företagspark. BORÖ erbjuder helhetslösningar från tillverkning till lagerhållning och logistik!

Värmeprodukter Plåtbearbetning Trinettekök Företagspark. BORÖ erbjuder helhetslösningar från tillverkning till lagerhållning och logistik! Värmeprodukter Plåtbearbetning Trinettekök Företagspark BORÖ erbjuder helhetslösningar från tillverkning till lagerhållning och logistik! Ackumulatortankar och beredare för både enkla och avancerade energisystem,

Läs mer

Heltäckande passerlösningar från egen tillverkning

Heltäckande passerlösningar från egen tillverkning Heltäckande passerlösningar från egen tillverkning Vårt företag 150 år erfaren s het Vårt löfte: THINK 360 Intelligenta passerlösningar utgör i dag en central beståndsdel av säkerhetskoncepten inom många

Läs mer

LYRA » ENERGIEFFEKTIV KYLKASSETT AIR DIFFUSION LYRA

LYRA » ENERGIEFFEKTIV KYLKASSETT AIR DIFFUSION LYRA AIR DIFFUSION LYRA LYRA» ENERGIEFFEKTIV KYLKASSETT Energieffektivitet grunden i våra lösningar Vi utför allt vårt forsknings- och utvecklingsarbete och alla labbtester med målinriktat fokus på att kunna

Läs mer

Allmänt om takhuvar och galler

Allmänt om takhuvar och galler Allmänt om takhuvar och galler Bevent Rasch har sedan många år utvecklat och tillverkat takhuvar och ytterväggsgaller till ventilationsanläggningar. Vi har levererat produkter till de flesta typer av projekt:

Läs mer

150 år av erfarenhet och nytänkande

150 år av erfarenhet och nytänkande 150 år av erfarenhet och nytänkande 1 Lyhörda och proaktiva Vi har valt Beijer Industri som huvudleverantör eftersom de är lyhörda och proaktiva. De har det tekniska kunnandet som krävs för att hålla vår

Läs mer

AIR COMPRESSORS ROLLAIR

AIR COMPRESSORS ROLLAIR AIR COMPRESSORS ROLLAIR 380-430 - 480 RLR 380-430-480: Tillförlitlighet och effektivitet Under många år har Worthington Creyssensac utvecklat nya produkter och förbättrat deras konstruktion och prestanda

Läs mer

Från idé till färdig komponent

Från idé till färdig komponent Från idé till färdig komponent Från idé till färdig produkt Hydal Aluminium Profiler är en ledande leverantörer av strängpressade, bearbetade och ytbehandlade aluminiumprofiler och komponenter. Vi levererar

Läs mer

Kundanpassade ställverk. Vi bygger ställverk snabbt och effektivt utifrån din specifikation.

Kundanpassade ställverk. Vi bygger ställverk snabbt och effektivt utifrån din specifikation. Kundanpassade ställverk Vi bygger ställverk snabbt och effektivt utifrån din specifikation. Vi på Eldon sätter alltid kunden i centrum och gör allt vi kan för att leverera en optimal skåp- och ställverkslösning

Läs mer

Compactus Office. Constructor Sverige AB. Huvudkantor Anders Personsgatan 12 416 64 Göteborg Tel: 031-771 96 00 Fax: 031-771 96 96

Compactus Office. Constructor Sverige AB. Huvudkantor Anders Personsgatan 12 416 64 Göteborg Tel: 031-771 96 00 Fax: 031-771 96 96 Constructor Sverige AB Huvudkantor Anders Personsgatan 12 416 64 Göteborg Tel: 031-771 96 00 Fax: 031-771 96 96 Regionkontor Solna Torg 19 171 45 Solna Tel: 08-470 03 30 Fax: 08-83 40 06 Compactus Office

Läs mer

KAN EN BETONGVÄGG SE UT HUR SOM HELST?

KAN EN BETONGVÄGG SE UT HUR SOM HELST? KAN EN BETONGVÄGG SE UT HUR SOM HELST? 1 Vilka? Bild framsida: Hovsjöskolan i Södertälje 2 Ett stort småföretagande Ur ett grustag i Finja, tillsammans med en god portion entreprenörsanda, föddes 1957

Läs mer

ett svenskt företag som ingår i Volution Group Nordic utvecklar, producerar och säljer luftbehandlingsaggregat till den nordiska fastighetsmarknaden

ett svenskt företag som ingår i Volution Group Nordic utvecklar, producerar och säljer luftbehandlingsaggregat till den nordiska fastighetsmarknaden ett svenskt företag som ingår i Volution Group Nordic utvecklar, producerar och säljer luftbehandlingsaggregat till den nordiska fastighetsmarknaden objektsanpassar våra produkter och paketlösningar efter

Läs mer

Bättre totalekonomi med kundanpassade lösningar

Bättre totalekonomi med kundanpassade lösningar Bättre totalekonomi med kundanpassade lösningar 1 Bred kompetens och snabb service oavsett behov Tebeco är en av Sveriges ledande leverantörer av produkter och förnödenheter till ytbehandling, gjutning

Läs mer

HUR BYGGER MAN SMART?

HUR BYGGER MAN SMART? HUR BYGGER MAN SMART? HUR KAN ALLA TJÄNA PÅ BYGGPROCESSEN? Vi har tänkt mycket på det här. Enkelt uttryckt handlar bra byggnation om att bygga med genomtänkta lösningar som gör det så svårt som möjligt

Läs mer

Välkommen till Familjen PARS!

Välkommen till Familjen PARS! Babak Karimi inköp/it, Bo Karimi BTT, Johan Axelsson vice VD, Stefan Wängermark marknad, Ali Karimi styrelseordförande, Åsa Brovall ACAB, Ulf Liljewern ABL, Sofia Karimi controller, Seppo Laukkanen PREFORM,

Läs mer

Maj 2016 Mars Glasade stålpartier. Stilrena och säkra rumslösningar. Säkra dörrar

Maj 2016 Mars Glasade stålpartier. Stilrena och säkra rumslösningar. Säkra dörrar Maj 2016 Mars 2016 Glasade stålpartier Stilrena och säkra rumslösningar Säkra dörrar Glas och stål i perfekt harmoni Glaset har fascinerat människan i tusentals år. Kanske för att det skapar en känsla

Läs mer

Xtensiv. Ett visuellt vackert akustiskt tak för 2000-talet

Xtensiv. Ett visuellt vackert akustiskt tak för 2000-talet Xtensiv Ett visuellt vackert akustiskt tak för 2000-talet 2 Gyptone Xtensiv Quattro 75 3 ETT VISUELLT VACKERT AKU- STISKT TAK FÖR 2000-TALET Detaljer är viktiga i byggnader runt om i världen levereras

Läs mer

prestanda som affärsidé.

prestanda som affärsidé. prestanda som affärsidé. abl Ett av världens ledande företag finns nära. Speciellt för dig som har höga krav på prestanda, säkerhet och anpassning av fästen och redskap till dina entreprenadmaskiner. Vi

Läs mer

MODULMODERNISERINGSLÖSNINGAR FÖR HISSDÖRRAR. KONE ReNova

MODULMODERNISERINGSLÖSNINGAR FÖR HISSDÖRRAR. KONE ReNova MODULMODERNISERINGSLÖSNINGAR FÖR HISSDÖRRAR KONE ReNova Förbättrad säkerhet och tillgänglighet börjar med dörren Många driftsäkerhetsproblem för hissar är följden av föråldrade eller dåligt fungerande

Läs mer

När behoven kräver snabba lösningar.

När behoven kräver snabba lösningar. När behoven kräver snabba lösningar. Vi på Flexator i Gråbo slår inte av på takten. Tvärtom. Drygt 40 år efter starten händer mer än någonsin innanför fabriksväggarna. Arbetsbodar och modulbyggnader tillverkas

Läs mer

Bleck & beslag PLANNJA PRO 2013. Komplett sortiment för bleck och beslag för husfabriker.

Bleck & beslag PLANNJA PRO 2013. Komplett sortiment för bleck och beslag för husfabriker. Bleck & beslag PLANNJA PRO 2013 Komplett sortiment för bleck och beslag för husfabriker. 2 Unika kundlösningar för standard- och specialprodukter. Plannja Steinwalls är proffs på tunnplåtsprodukter för

Läs mer

Visst blir det lite bättre med spackel?

Visst blir det lite bättre med spackel? Visst blir det lite bättre med spackel? Grönlunds Golvsystem vi kan spackel 3 Vi är ett ungt och Vår specialitet är flytande golvspackel, ett levande material som ger dig mycket jämna ytor att antingen

Läs mer

Luft- & vätskekylda vätskekylaggregat

Luft- & vätskekylda vätskekylaggregat Fläktar Luftbehandlingsaggregat Luftkonditioneringssystem Luftdistributionsprodukter Brandsäkerhet Tunnelfläktar Luft- & vätskekylda vätskekylaggregat Produktsortiment 2 Systemair världen runt Systemair

Läs mer

Med rätt kunskap kommer man långt.

Med rätt kunskap kommer man långt. PRODUKTION Med rätt kunskap kommer man långt. Har du egna byggprodukter att utveckla eller legotillverka? Vänd dig med förtroende till Arqdesign Produktion! Vi vet hur viktigt det är att allt material

Läs mer

Atlas Copco Eftermarknadstjänster. Trygga servicelösningar för din verksamhet

Atlas Copco Eftermarknadstjänster. Trygga servicelösningar för din verksamhet Atlas Copco Eftermarknadstjänster Trygga servicelösningar för din verksamhet Air-tjänster för optimal energibesparing Våra energibesparande Air-tjänster kan radikalt minska livscykelkostnaden för din tryckluftanläggning.

Läs mer

SVEBA-DAHLEN.COM SVENSK INNOVATION GLOBAL BAKNING

SVEBA-DAHLEN.COM SVENSK INNOVATION GLOBAL BAKNING SVEBA-DAHLEN.COM SVENSK INNOVATION GLOBAL BAKNING Kunskap och trygghet från en erfaren branschexpert. SVEBA-DAHLEN.COM SVEBA DAHLEN GROUP Sveba Dahlen erbjuder ett unikt helhetskoncept med användarvänliga

Läs mer

SAVE ger utmärkt inomhusklimat och sparar energi

SAVE ger utmärkt inomhusklimat och sparar energi Fläktar Luftbehandlingsaggregat Luftdistributionsprodukter Brandsäkerhet Luftkonditionering Luftridåer och värmeprodukter Tunnelfläktar SAVE ger utmärkt inomhusklimat och sparar energi 2 Ren, frisk luft

Läs mer

SAVE ger utmärkt inomhusklimat och sparar energi

SAVE ger utmärkt inomhusklimat och sparar energi Fläktar Luftbehandlingsaggregat Luftdistributionsprodukter Brandsäkerhet Luftkonditionering Luftridåer och värmeprodukter Tunnelfläktar SAVE ger utmärkt inomhusklimat och sparar energi 2 Ren, frisk luft

Läs mer

FLER INNOVATIVA MÖJLIGHETER FRÅN IV PRODUKT

FLER INNOVATIVA MÖJLIGHETER FRÅN IV PRODUKT NEWSNEWSNEWS 2014 Ger dig full koll på det senaste Växel 0470-75 88 00 Styrsupport 0470-75 89 00 www.ivprodukt.se FLER INNOVATIVA MÖJLIGHETER FRÅN IV PRODUKT Vi har sparat på jordens resurser i över fyrtio

Läs mer

TAKCENTRUM Proffs i samverkan! www.takcentrum.se

TAKCENTRUM Proffs i samverkan! www.takcentrum.se TAKCENTRUM Proffs i samverkan! www.takcentrum.se Vilka vi är Takcentrum AB är totalleverantören med marknadens i särklass mest attraktiva sortiment för att skapa täta och säkra tak. Vår styrka och specifika

Läs mer

Nexa Autocolor Din affärspartner INNOVATIVE REPARATIONSLÖSNINGAR

Nexa Autocolor Din affärspartner INNOVATIVE REPARATIONSLÖSNINGAR Din affärspartner INNOVATIVE REPARATIONSLÖSNINGAR Ledande inom färg, lack och verkstadsoptimering Nexa Autocolor är en av världens ledande färgleverantörer och finns i över 147 länder. Nexa Autocolor har

Läs mer

GLOBAL STYRKA, LOKAL NÄRVARO OCH EN SVÅRSLAGEN KUNSKAP OM GOLV

GLOBAL STYRKA, LOKAL NÄRVARO OCH EN SVÅRSLAGEN KUNSKAP OM GOLV GLOBAL STYRKA, LOKAL NÄRVARO OCH EN SVÅRSLAGEN KUNSKAP OM GOLV EN GLOKAL LEDARE INOM GOLV Tarkett är idag ett av världens största golvföretag med verksamhet i över 100 länder. När vi arbetar med hållbarhetsfrågor,

Läs mer

En pålitlig solskyddspartner

En pålitlig solskyddspartner Hestra Markis är en av Sveriges största fristående tillverkare och har sedan 1948 försett den svenska och nordiska marknaden med solskyddsprodukter. Hestra Markis är idag en komplett leverantör av produkter

Läs mer

An ASSA ABLOY Group company. Assa Epok

An ASSA ABLOY Group company. Assa Epok An ASSA ABLOY Group company Assa Epok Assa AB utvecklar lås- och säkerhetssystem i takt med att samhället förändras och nya säkerhetskrav uppstår. Produkter från Assa kännetecknas av kvalitet, högsäkerhet,

Läs mer

Välkommen till CLIMAT80-GRUPPEN. Climat80, Stjernfeldts VVS, KlimatKyl och Clifa Service

Välkommen till CLIMAT80-GRUPPEN. Climat80, Stjernfeldts VVS, KlimatKyl och Clifa Service Välkommen till CLIMAT80-GRUPPEN Climat80, Stjernfeldts VVS, KlimatKyl och Clifa Service Det blev inte riktigt som det var tänkt. Tack för det, kära kunder och medarbetare. När jag var med och startade

Läs mer

SEX STARKA SKÄL ATT VÄLJA KÄHRS

SEX STARKA SKÄL ATT VÄLJA KÄHRS SEX STARKA SKÄL ATT VÄLJA KÄHRS QUALITY IN WOOD SINCE 1857 TRADITION INNOVATION DESIGN 1 2 3 Trä är det mest miljövänliga, vackraste och mest flexibla golvmaterial som finns. Det är därför som vi bara

Läs mer

Projekteringsanvisning Backströmningsskydd EKO-BSV

Projekteringsanvisning Backströmningsskydd EKO-BSV Projekteringsanvisning 2018-03 Backströmningsskydd EKO-BSV Projekteringsanvisning Backströmningsskydd EKO-BSV 1. Inledning Enligt BBR 5:533 ska luftbehandlingsinstallationerna utformas så att ett tillfredställande

Läs mer

stora resurser & höga ambitioner

stora resurser & höga ambitioner stora resurser & höga ambitioner Vi erbjuder våra kunder... Maskiner Verktyg Utbildning Rådgivning Programmering Service För att producera ekonomiskt och tillförlitligt med hög precision dygnet runt och

Läs mer

Skillnaden ligger i detaljerna. Främsta konkurrensfördelar med LG Solar

Skillnaden ligger i detaljerna. Främsta konkurrensfördelar med LG Solar Skillnaden ligger i detaljerna Främsta konkurrensfördelar med LG Solar FINANSIELL STYRKA HUR ÄR DEN AKTUELLA SITUATIONEN INOM SOLCELLSINDUSTRIN? Marknaden för solceller är under kraftig förändring. Minskande

Läs mer

Maskininvesteringar. Gör rätt från start. Låt oss hjälpas åt - för att få lönsamhet på din maskin. Mycket snabbare.

Maskininvesteringar. Gör rätt från start. Låt oss hjälpas åt - för att få lönsamhet på din maskin. Mycket snabbare. Maskininvesteringar Gör rätt från start Låt oss hjälpas åt - för att få lönsamhet på din maskin. Mycket snabbare. 12 minuter kan ge dig 12 månader Om du funderar på att köpa en ny maskin, ge oss 12 minuter

Läs mer

Topvex med SoftCooler ger alltid rätt temperatur även på sommaren

Topvex med SoftCooler ger alltid rätt temperatur även på sommaren Fläktar Luftbehandlingsaggregat Luftdon Brandsäkerhet Luftridåer och värmeprodukter Tunnelfläktar Topvex med SoftCooler ger alltid rätt temperatur även på sommaren 2 Att andas är att leva Eftersom vi tillbringar

Läs mer

Impressivo Ger dig valmöjligheter

Impressivo Ger dig valmöjligheter Impressivo Ger dig valmöjligheter BUSCH-JAEGER ABBs installationsprodukter har en lösning för alla hem och offentliga byggnader. Urvalet utvidgas ständigt med nya produkter, för att bibehålla kompatibilitet

Läs mer

- Träprodukter som gör skillnad -

- Träprodukter som gör skillnad - - Träprodukter som gör skillnad - Vår anläggning i Fjärås med kontor, fabrik och lager. RESTPRODUKTER I VÅR VIRKESHANTERING BLIR TILL BRIKETTER LITE OM FÖRETAGET Fjärås Träförädling är en oberoende, tillverkande

Läs mer

FLER INNOVATIVA MÖJLIGHETER FRÅN IV PRODUKT

FLER INNOVATIVA MÖJLIGHETER FRÅN IV PRODUKT NEWS NEWSNEWS 2014 Ger dig full koll på det senaste Växel 0470-75 88 00 Styrsupport 0470-75 89 00 www.ivprodukt.se FLER INNOVATIVA MÖJLIGHETER FRÅN IV PRODUKT Vi har sparat på jordens resurser i över fyrtio

Läs mer

IVT 633. Frånluftsvärmepump med inbyggd fjärrvärmeväxlare

IVT 633. Frånluftsvärmepump med inbyggd fjärrvärmeväxlare IVT 633 Frånluftsvärmepump med inbyggd fjärrvärmeväxlare Komplett värmepump för värme, varmvatten, ventilation och IVT 633 är den nya generationens värmepump. Den är utvecklad för att motsvara moderna

Läs mer

DESIGNADE FÖR ATT PASSA» MODERNA, ANPASSNINGSBARA TILL- OCH FRÅNLUFTSVENTILER

DESIGNADE FÖR ATT PASSA» MODERNA, ANPASSNINGSBARA TILL- OCH FRÅNLUFTSVENTILER FLÖDESKONTROLL & LUFTDON DESIGNVENTILER LUMI & LUMO DESIGNADE FÖR ATT PASSA» MODERNA, ANPASSNINGSBARA TILL- OCH FRÅNLUFTSVENTILER DESIGNADE FÖR ATT PASSA IN KONSTRUERADE FÖR ATT FUNKA Utvecklingen av våra

Läs mer

UPOFLOOR ZERO INGEN PVC

UPOFLOOR ZERO INGEN PVC ZERO PVC -FRITT GOLV UPOFLOOR ZERO PVC-FRITT GOLV Fritt från PVC, klor och mjukgörare Fritt från ftalater, halogener och tungmetaller Homogen sammansättning Utmärkt hållbarhet Lätt att lägga Ingen vaxning,

Läs mer

Gyptone Kant D2. Inspiration och design för nya undertak

Gyptone Kant D2. Inspiration och design för nya undertak Gyptone Kant D2 Inspiration och design för nya undertak Gyptone Kant D2 bildar ett harmoniskt tak som ger ett vackert helhetsintryck. Ett nytt taksystem med dolt bärverkssystem En trivsam känsla Ett tak

Läs mer

PLATS FÖR MER. VINDSTRAPPOR ClickFIX MARKNADENS BÄSTA LÄTT OCH ELEGANT TRAPPOR I BYGGSATS MED NORDISK DESIGN LOFTTRAPPAN ÖKAR BOSTADENS STORLEK

PLATS FÖR MER. VINDSTRAPPOR ClickFIX MARKNADENS BÄSTA LÄTT OCH ELEGANT TRAPPOR I BYGGSATS MED NORDISK DESIGN LOFTTRAPPAN ÖKAR BOSTADENS STORLEK PLATS FÖR MER VINDSTRAPPOR ClickFIX MARKNADENS BÄSTA LÄTT OCH ELEGANT TRAPPOR I BYGGSATS MED NORDISK DESIGN LOFTTRAPPAN ÖKAR BOSTADENS STORLEK VÄGGLUCKOR GÖR RUMMET STÖRRE RÄCKET RAMAR IN TRAPPAN LÅT DIG

Läs mer

Fyra gånger Nolia. Mässor Konferens Event Uthyrning

Fyra gånger Nolia. Mässor Konferens Event Uthyrning Fyra gånger Nolia. Mässor Konferens Event Uthyrning Kreativitet Personlighet Mässor Konferens Event Uthyrning Lust Nyskapande När människor och idéer möts. Det är då det händer. Tankar utbyts, erfarenheter

Läs mer

Vi är framtidens byggande.

Vi är framtidens byggande. Vi är framtidens byggande. Vi är din leverantör. Vad du än ska bygga. Helprefabricerat eller industriellt platsgjutet, det är frågan. Hos oss är valet enkelt. Vi har både och. Det är vi ensamma om på marknaden.

Läs mer

Det enda du inte kan mäta är potentialen

Det enda du inte kan mäta är potentialen lindab vi förenklar byggandet Det enda du inte kan mäta är potentialen Uppdaterad teknologi Lindab Revolutionerande teknologi för exakt mätning och reglering av luftflöde utan ökat tryckfall i ventilationssystem

Läs mer

din starkaste maskinpartner NORRMASKINER Luleå - Skellefteå - Umeå

din starkaste maskinpartner NORRMASKINER Luleå - Skellefteå - Umeå din starkaste maskinpartner NORRMASKINER Luleå - Skellefteå - Umeå Tillsammans är man starkare LULEÅ SKELLEFTEÅ UMEÅ 2 Välkommen till din starkaste maskinpartner Tillsammans är man starkare därför har

Läs mer

Lösningar med omtanke nu och i framtiden. Det unika skensystemet gör det möjligt att:

Lösningar med omtanke nu och i framtiden. Det unika skensystemet gör det möjligt att: Lösningar med omtanke nu och i framtiden Det unika skensystemet gör det möjligt att: Ställa in hjälpmedel på höjden och i sidled Anpassa inredningen även i små och dåligt inredda badrum skapa mer utrymme

Läs mer

Kablagetillverkning med montage för alla branscher. ASSO Produkter AB. www.asso.se

Kablagetillverkning med montage för alla branscher. ASSO Produkter AB. www.asso.se Kablagetillverkning med montage för alla branscher ASSO Produkter AB www.asso.se Välkommen till ASSO! ASSO har det mindre företagets flexibilitet samtidigt som vi har det större företagets kapacitet. Till

Läs mer

Akustikundertaket utan synliga skarvar och med lång livslängd

Akustikundertaket utan synliga skarvar och med lång livslängd Nyhet: Gyptone BIG med unikt Sixtomönster och bättre åtkomst till tekniska installationer Akustikundertaket utan synliga skarvar och med lång livslängd Gyptone Sixto produktserien NYHET Gyptone BIG Sixto

Läs mer

Grundläggande värderingar

Grundläggande värderingar Grundläggande värderingar Institutet för Svensk Kvalitet, SIQ, har funnit att det finns ett antal grundläggande värderingar (13st) som är gemensamma för riktigt framgångsrika företag. Tomas och Leo på

Läs mer

Vi kan erbjuda våra kunder beprövade kreativa standard- och speciallösningar

Vi kan erbjuda våra kunder beprövade kreativa standard- och speciallösningar 2 Vi kan erbjuda våra kunder beprövade kreativa standard- och speciallösningar Modern produktion kräver ständig effektivisering. Effektivisering i form av minskade produktionskostnader men också i form

Läs mer

Bevent Rasch Ljuddämpare

Bevent Rasch Ljuddämpare Bevent Rasch Ljuddämpare Ett komplett sortiment ljuddämpare för ventilationsanläggningar www.bevent-rasch.se Allmänt Bevent Rasch har en lång tradition av att tillverka ljuddämpare till ventilationsanläggningar.

Läs mer

Logistik som du vill ha den

Logistik som du vill ha den Logistik som du vill ha den Kundanpassade lösningar regionalt, nationellt och internationellt AkkaFrakt Bas: Malmö Antal delägare: 260 Antal enheter: 650 Centralen Bas: Trollhättan (Trestadsområdet) Antal

Läs mer

Säkerhets- och branddörrar

Säkerhets- och branddörrar Säkerhets- och branddörrar Hela vår verksamhetsidé bygger på att kunna erbjuda dörrar som står emot tuffa påfrestningar. Om Om Robust Den trygga känslan av kvalitet Att lära sig bygga dörrar tar tid. Själva

Läs mer

Automatiska slagdörröppnare

Automatiska slagdörröppnare Automatiska slagdörröppnare Kvalitet är vår drivkraft Tillsammans med pålitliga partners över hela världen erbjuder TORMAX slagdörrslösningar för många olika behov. Själva hjärnan i systemet består av

Läs mer

Din professionella partner för vattenrutschbanor och vattenparksdesign. CONSTRUCTING JOY

Din professionella partner för vattenrutschbanor och vattenparksdesign. CONSTRUCTING JOY Din professionella partner för vattenrutschbanor och vattenparksdesign. CONSTRUCTING JOY Välkommen till Hydro Sport Vi kan idag stolt säga att vi är en av världens ledande tillverkare av vattenrutschbanor

Läs mer

Sanitarne celice. VARIS Prefabricerade badrumsenheter

Sanitarne celice. VARIS Prefabricerade badrumsenheter Fertigbäder - Sanitary cells VARIS Prefabricerade badrumsenheter VARIS Prefabricerade badrumsenheter är den kompletta innovativa och ekonomiska lösningen för varje badrum. I normalut förandet är väggar,

Läs mer

PLANNJA PRO Husfabriker. Bleck & beslag. Komplett sortiment för bleck och beslag.

PLANNJA PRO Husfabriker. Bleck & beslag. Komplett sortiment för bleck och beslag. PLANNJA PRO Husfabriker Bleck & beslag Komplett sortiment för bleck och beslag. Plannjas kompletta tak! Precis som en bil, består ett tak av väldigt många olika delar. Komponenter som exempelvis tar hand

Läs mer

VI AXLAR ANSVARET kompetens, utbud & service

VI AXLAR ANSVARET kompetens, utbud & service VI AXLAR ANSVARET kompetens, utbud & service Vet du funktionen så har vi produkten. Vi kan allt när det gäller service kring axeln. Det är vårt löfte. SESEMIC industrins problemlösare Vi på Sesemic har

Läs mer

Optimal prestation. Scanvaegt Service FÖREBYGGANDE UNDERHÅLL HÖG DRIFTSÄKERHET ÖKAD KONKURRENS- KRAFT

Optimal prestation. Scanvaegt Service FÖREBYGGANDE UNDERHÅLL HÖG DRIFTSÄKERHET ÖKAD KONKURRENS- KRAFT Scanvaegt Service Optimal prestation FÖREBYGGANDE UNDERHÅLL HÖG DRIFTSÄKERHET ÖKAD KONKURRENS- KRAFT Scanvaegt Systems är en stark servicepartner som erbjuder förebyggande underhåll - det förhindrar produktionsstopp

Läs mer