Välkommen till CLIMAT80-GRUPPEN. Climat80, Stjernfeldts VVS, KlimatKyl och Clifa Service

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Välkommen till CLIMAT80-GRUPPEN. Climat80, Stjernfeldts VVS, KlimatKyl och Clifa Service"

Transkript

1 Välkommen till CLIMAT80-GRUPPEN Climat80, Stjernfeldts VVS, KlimatKyl och Clifa Service

2 Det blev inte riktigt som det var tänkt. Tack för det, kära kunder och medarbetare. När jag var med och startade Climat80 för över 25 år sedan var ambitionen att skapa ett företag där kvalitet och personlighet var ledorden. Vi skulle ta hand om våra kunder och inte bli för stora. Det mindre företagets själ skulle råda. Idag är vi en av Öresundsregionens största och främsta specialister på inomhusklimat. När jag ser resultatet kan jag konstatera att vi lyckats skapa en företagsgrupp med hög kompetensnivå som servar stora och mindre kunder i en sund mix. Vi har med ett ökande antal medarbetare lyckats behålla det mindre företagets fördelar. Den lokala förankringen är central för oss. När vi nu växer så håller vi oss till Öresundsregionen där vi startade, känner oss hemma och är väl förankrade. Idag består gruppen av fyra företag med specialiteter som kompletterar varandra på ett för kunderna effektivt sätt. Vi kan därmed erbjuda våra kunder allt från totalt entreprenadansvar till att fungera som service part ner för t ex den lokala bostadsrätts föreningen. Våra upp dragsgivare kommer från både offentlig och privat sektor. Kundtillströmningen ökar i en allt tuffare konkurrens. Under senare år har andelen industrikunder ökat vilket är mycket tillfredsställande. Det visar att vi satsar rätt och att vårt arbete uppskattas av marknaden. Alla lösningar vi levererar är framtagna i nära samarbete med våra kunder. De är med i projekten och vi diskuterar alltid lösningarna så att verksamhetens förutsättningar optimeras. Så har vi arbetat sedan 1984 och så tänker vi fortsätta arbeta i framtiden. Malmö har länge varit vår huvudmarknad och den ska vi fortsätta vårda. Vi upplever en ökad efterfrågan i Lund och vårt lokalkontor utvecklas starkt. Vår ambition att växa med våra kunder gör att vi under hösten 2011 etablerar oss i Helsingborg. Ödmjukt ska vi möta framtidens efterfrågan med samma ambition och strategi som vi hanterat tillväxten i Malmö. Framtiden ser ljus ut för vår företagsgrupp och det är med glädje, målinriktning och ödmjuk het som vi ser framtiden an. Det är min förhoppning att det du ser och läser i den här presentationen ger en bild av våra företag som tilltalar dig. Hjärtligt välkommen till Climat80-Gruppen! Mats Mårtensson

3 Samlad kompetens för optimalt inomhusklimat Climat80-Gruppen arbetar för din fastighets bästa. Tillsammans är gruppens fyra företag en av Öresunds regionens största fristående climat entreprenörer. När du behöver är vi på plats Genom Climat80 får du hjälp att utveckla och vårda dina befintliga byggnader till väl mående bostads- och industrifastigheter där människor trivs och mår bra. Idag och imorgon. Det gör vi genom att leverera energi smarta och långsiktiga lösningar för värme, kyla, ventilation och fastighetsskötsel. Fyra starka entreprenörer nära dig Climat80-Gruppen består av Climat80 och dotterbolagen Stjernfeldts VVS, Klimatkyl och Clifa Service fyra specialistföretag som arbetar tätt tillsammans. Gruppen erbjuder genom sina egna specialister allt från total åtagande till enskilda uppdrag inom rör, ventilation, automation, kyla, värme, sanitet samt drift och service. Med kontor i Malmö och Lund är vi alltid nära våra kunder. Vi arbetar kontinuerligt med uppdrags givare som fastighetsägare, fastighetsförvaltare, industrier, entreprenadföretag, bostadsrättsföreningar och kommunala förvaltningar. En växande del av verksamheten är vår driftentreprenadsverksamhet. Inom ramen för Climat80 har vi fått omfattande service uppdrag från exempelvis Malmö kommun och Malmö högskola. En hel avdelning erbjuder specialiserad kompetens för att sköta den dagliga driften i form av fastighetsskötsel, felanmälan, jour och driftsoptimering. Vi ser ett växande behov av kompetens inom drift och service. Vi hjälper dig med att ta hand om dina fastigheters inomhusklimat och servicebehov. Och dessutom erbjuder vi dig bekymmersfri dokumenthantering genom vårt smarta verktyg ClimatDoc. Därmed har du alltid tillgång till relevant dokumentation via internet. Kvalitet är vårt kungsord. Därför håller vi oss till det vi är bäst på och kan. Behöver ett uppdrag annan kompetens har vi ett stort och inarbetat nätverk med allt från energispecialister och arkitekter till leverantörer av klimat utrustning.

4 Rätt inomhusklimat är vår specialitet Climat80 är specialisten på ventilation, styr och övervakning samt service. Företaget är ofta ansvarigt för de uppdrag som omfattar totalåtagande och arbetar från planering till genomförande i nära samarbete med gruppens övriga företag. Bli climatsmart du också Du behöver Climat80 för att möta dina kunders krav. Låt oss presentera en lösning som tar hand om ditt problem, sänker dina kostnader och gör dig till miljömedveten fastighetsförvaltare. Med Climat80 får du klimatsmarta lösningar som är optimerade efter din fastighets behov. Återvinning i varje led där återvinning är möjlig. Automatiserat system för fastighetens dagliga drift så du slipper krångel och alltid har koll på din energianvändning. Ventilation, värme, styr & regler, kyla, fukt helt enkelt allt som påverkar och styr din inomhusmiljö är vår hemmaplan. Climat80 är det bolag i gruppen som tar entreprenad ansvaret för gemensamma projekt. Exempel på uppdrag är Stora Hammars skola, Malmömässan, Hedbergs Bil AB i Malmö. Climat80 ser ett ökat behov av speciallösningar för inomhusklimatet till industrins alltmer utvecklade och finkänsliga processer. Företagets spetskompetens för inomhusklimat gör Climat80 till en viktig samarbetspartner för t ex processindustrier, tryckerier m fl. Nytänkande och erfarenhet Alla krav som ställs på den inomhusmiljö du erbjuder kan tillgodoses samtidigt och utan att det behöver kosta mer. Det handlar om att veta hur olika dellösningar knyts ihop till en helhet på effektivast sätt, helt enkelt att göra rätt sak. Det handlar om att förena nytänkande med gedigen erfarenhet, vi har båda. Utmana oss med ditt problem och du kommer att bli förvånad när du ser att lösningen inte liknar något annat. Service växer med Climat80 Ett sätt att minska driftskostnader är att låta serviceteknikerna kontinuerligt ge din fastig het en översyn. Därmed slipper du obehagliga överraskningar. I stället kan du i god tid åtgärda brister innan de förvärras och medför väsentligt ökade såväl driftskostnader som investeringar. Att åtgärda fel och brister i tid medför även en minskad miljöbelastning vilket är önskvärt ur allas perspektiv.

5

6

7 Okomplicerad och trygg Stjernfeldts VVS är specialisten på värme- och sanitetsinstallationer. Söker du en auktoriserad VVS-installatör med behörighet för gasinstallationer har du kommit rätt. Helhet eller del Du som kräver större insatser har hela projektteam att tillgå hos oss från projektledare, konstruktörer till mångårigt erfarna installatörer. Vi har kunskap och resurser att tryggt hantera allt från enklare VVS-arbeten till komplexa integrerade klimatsystem. Kräver dina problem mindre insatser har vi servicetekniker som snabbt och flexibelt löser dina problem. Service är en allt viktigare del av all verksamhet och där ställer vi upp ett team av medarbetare som få inom vårt verksamhetsområde kan slå. Certifierade kunskap Arbetsledning och montörer är alla utbildade inom Säker Vatteninstallation, Heta arbeten och Säkerhet vid arbete med lift. Inget arbete inom VVS har ännu varit för stort för oss och faktiskt inte för litet heller. Vårt mål är att vara en partner i alla situationer som du hamnar i. Du kan lita på vår leverans av kvalitetssäkra lösningar. Samarbete med syskonen Du kan anlita våra tjänster som en del i ett större projekt som omfattar flera av Climat80- Gruppens företag eller enbart anlita oss som enskild leverantör. Vi följer Climat80-Gruppens inriktning om att vara ett snabbfotat flexibelt alternativ med stora resurser när ditt projekt behöver det. Stjernfeldts ingår i Comfortkedjan. Medlemskapet är ett medvetet val för våra kunders bästa. Det stärker bolagets hela verksamhet genom att säkerställa kontinuerlig utbildning av personalen i t ex nya material, nyutvecklad teknik, säkerhet och miljö.

8 Kyla och värme samtidigt eller var för sig Klimatkyl är specialisten på industriell och kommersiell kylteknik, köldbärarsystem, klimatanläggningar, komfortkyla/värme och värmepumpar. Ingen klimatutmaning är för stor för Klimatkyl. Oavsett vilket klimat din verksamhet eller fastighet kräver hjälper våra tekniker dig att leverera rätt temperatur med anpassad energianvändning. Teknisk bredd, spets och EU-certifiering Att vara expert på industriell och kommersiell kylteknik innebär såväl bredd- som spetskompetens. Tekniska grundlösningar i all ära men lösningen ska anpassas till verksamheten och fungera tillsammans med befintliga system. Därtill ska hänsyn tas till växande miljökrav, nya lagar och regelverk. Det kräver kontinuerlig anpassning av våra lösningar. Kundkraven i sin tur ställer krav på att alla system är energioch kostnadseffektiva. Omöjligt? Nej vi antar utmaningen och satsar stora resurser på nytänkande och produktutveckling. Vi arbetar med allt från kalkylering och projektering till installation och service. All teknisk personal är certifierad enligt EU-förordning 303/2008. Ekonomi och miljö i skön harmoni Inom kyla och värme går effektivitets- och miljö kraven hand i hand. Det går ofta med egenutvecklad teknik att leverera två lösningar i en. En lösning är inte en lösning förrän värmen är rätt i ena delen av systemet och restenergin omvandlats till kyla i annan del eller vice versa. Totalt minskad energianvändning ger lägre kostnader. Det är vårt sätt att arbeta climatsmart för både kund och miljö. Tillsammans eller enskilt Liksom våra systerföretag arbetar vi över bolagsgränserna för att leverera kundlösningar som är optimala. Samtidigt arbetar vi som enskilt företag när vår kompetens är tillräcklig för att lösa aktuella problem. Vår kompetens hjälper dig med: industriell och kommersiell kylteknik köldbärarsystem klimatanläggningar värmepumpar service

9

10

11 Du och din fastighet förtjänar oss. Clifa Service är specialisten på fastighetsskötsel och service. Företaget vårdar din fastighet på både in- och utsidan. Omsorgsfullt och kostnadseffektivt. Clifa Service är Climat80-gruppens experter på fastighetsskötsel. Företaget erbjuder effe k tiv, noggrann och rationell service när det gäller sköt sel av fastigheter och trädgårdsanläggningar. Kompetens och resurser Företagets anställda ansvarar idag för skötsel, service och förvaltning av ett 100-tal fastigheter i och kring Lund, Malmö och Kävlinge. På kundlistan finns allt från banker och försäkrings bolag till bostadsrättsföreningar och privata fastighetsägare. Dessutom är Clifa stödresurs inom fastighetsservice till driftentreprenadavdelningen inom Climat80 vars största uppdragsgivare är Malmö Stadsfastigheter. Tillsammans arbetar bolagen för en miljöoch kostnadseffektiv drift och man strävar samtidigt efter att minska både byggnadens och driftarbetets energianvändning. I samma anda arbetar båda företagen aktivt med förebyggande åtgärder för att minska hälsorisker i och omkring de byggnader man förvaltar. Fuktkompetens utökar Clifas service Clifa Service hjälper dig med fuktproblem i din fastighet. Fukt medför ofta stora extra kostnader för fastighetsägare. Eftersom skada eller brist oftast visar sig när det är för sent är skade förebyggande åtgärder en klok åtgärd att vidta i god tid. Från våren 2011 finns fuktexpertis med lång praktisk erfarenhet på plats på kontoret i Lund som kan hjälpa dig med t ex fuktbesiktning, avfuktning och förebyggande åtgärder. Alla uppgifter inom fastighetsservice gör vi med glädje Skadeförebyggande åtgärder Fuktskadebesiktning Avfuktning VVS Fukt Måleri Ombyggnad/Snickeri Slipning av parkett Ombyggnad av kök, badrum mm Läggning av trä- eller klinkergolv Elinstallationer Städning Fönsterputsning Byte av vitvaror mm

12 CLIMAT80-GRUPPEN Climat80-Gruppen Climat80, Stjernfeldts VVS, Klimatkyl och Clifa Service är en av Öresundsregionens största och främsta specialister på inomhusklimat. Gruppen erbjuder totalåtagande inom rör, ventilation, automation, värme, kyla, service och fastighetsskötsel. Med kontor i Malmö och Lund arbetar vi alltid nära våra kunder och kan hjälpa till med allt från projektering till service och underhåll. Malmö: Stenyxegatan 28. Telefon: Lund: Tellusgatan 13. Telefon:

Trygga lösningar förenklar din fastighetsvardag!

Trygga lösningar förenklar din fastighetsvardag! Trygga lösningar förenklar din fastighetsvardag! Kom och delta i Minimässan Trygga lösningar. Det handlar om fastighetsvård & drift för dig som ansvarar för din fastighets välmående! Hur mycket hållbar

Läs mer

Optimalt inomhusklimat

Optimalt inomhusklimat Optimalt inomhusklimat Fördelar för människor, ekonomi och miljö. Gunnar Karlsen Region Öst Entreprenad Rådgivning Service Optimalt inomhusklimat Gunnar Karlsen Region Öst Sverige Sidan 1 Värdet av ren,

Läs mer

SPECIALIST PÅ UPPDRAG MED HÖGA KRAV

SPECIALIST PÅ UPPDRAG MED HÖGA KRAV SPECIALIST PÅ UPPDRAG MED HÖGA KRAV 2 EN ENTREPRENÖR MED KONTROLL Hygien Bygg Telge AB är ett entreprenadföretag inom byggbranschen som är specialiserat på entreprenader i känsliga miljöer och att utföra

Läs mer

Tänk i mindre banor och förbättra byggandet, miljön och klimatet.

Tänk i mindre banor och förbättra byggandet, miljön och klimatet. Tänk i mindre banor och förbättra byggandet, miljön och klimatet. Think Less. Vi förenklar byggandet Hur kan det löna sig att tänka i mindre banor? För att mindre är mer. Speciellt när du använder Lindabs

Läs mer

Finlarm Larm med trygghet och hänsyn

Finlarm Larm med trygghet och hänsyn Finlarm Larm med trygghet och hänsyn Finlarm grundades 1991 och är ett fristående säkerhetsföretag som ser personlig samverkan och hög kvalitet som en förutsättning i relationerna med våra kunder. Vi levererar

Läs mer

RENINGSVERK I VÄRLDSKLASS enkla och hållbara lösningar för enskilt avlopp från Conclean

RENINGSVERK I VÄRLDSKLASS enkla och hållbara lösningar för enskilt avlopp från Conclean RENINGSVERK I VÄRLDSKLASS enkla och hållbara lösningar för enskilt avlopp från Conclean Conclean har den enkla lösningen för ditt enskilda avlopp Entreprenörer som återkommer och nöjda kunder talar sitt

Läs mer

Bättre hemmamiljö med klimatsmarta trick

Bättre hemmamiljö med klimatsmarta trick Bättre hemmamiljö med klimatsmarta trick Mår du som bäst när din lägenhet är rätt tempererad och frisk luft hela tiden cirkulerar i dina rum? I den här foldern har vi samlat tips och information som skapar

Läs mer

Plattsättning Kakel & Klinker Inredning

Plattsättning Kakel & Klinker Inredning Plattsättning Kakel & Klinker Inredning 2 HALMSTAD KAKELHUS VÄLKOMMEN TILL HALMSTAD KAKELHUS! Att välja Halmstad Kakelhus är att välja kvalitet. Och med kvalitet menar vi allt, från själva produkterna

Läs mer

www.tageochsoner.se Kunskapscentrum Agardh i Båstad nominerat till Årets bygge 2004.

www.tageochsoner.se Kunskapscentrum Agardh i Båstad nominerat till Årets bygge 2004. Kunskapscentrum Agardh i Båstad nominerat till Årets bygge 2004. Bostadsrättslägenheter på Träkilsgatan för Egnahemsbolaget Göteborg. Interiör från kunskapscentrum Agardh. Nybyggnad av gymnasieskola och

Läs mer

ENVIRONMENT EVOLUTION FOR THE FUTURE

ENVIRONMENT EVOLUTION FOR THE FUTURE ENVIRONMENT EVOLUTION FOR THE FUTURE Hundra procent rent med ledande teknologi WARE N SYSTEMBEHANDLING AV ALLA TYPER AV HET-, KYL- ELLER PROCESSVATTENSYSTEM WAREN INTERNATIONAL 2014 Hundra procent rent

Läs mer

Flexit bostadsventilation

Flexit bostadsventilation Flexit bostadsventilation A FÖR EN SUND INOMHUSMILJÖ Varför ventilera? Du är säkert noga med vad barnen äter, men hur ställer du dig till luften de andas? Vi tillbringar ca 90% av tiden inomhus och uppfattar

Läs mer

Herr ordförande, ärade aktieägare, mina damer och herrar

Herr ordförande, ärade aktieägare, mina damer och herrar Herr ordförande, ärade aktieägare, mina damer och herrar Det är med stor tillfredställelse vi kan konstatera att 2005 blev det bästa året i SWECOs historia, vi slog de flesta av våra tidigare rekord. Jag

Läs mer

PANTONE: 2935 U. Nordens största tillverkare av blästerutrustning

PANTONE: 2935 U. Nordens största tillverkare av blästerutrustning PANTONE: 2935 U Nordens största tillverkare av blästerutrustning Välkommen till Bäckman Bäckman är Nordens största tillverkare av utrustning för blästring. Vår långa erfarenhet och kompetens gör det enkelt

Läs mer

Praktikrapport Strandberghaage

Praktikrapport Strandberghaage Samhällsvetenskapliga fakulteten Göteborgs universitet Kvalificerad arbetspraktik med samhällsvetenskaplig inriktning Tidigare utbildning: Medie- och kommunikationsvetenskap Praktikrapport, våren 2011

Läs mer

Nya starkströmsföreskrifterna och svensk standard 1 dag

Nya starkströmsföreskrifterna och svensk standard 1 dag Nya starkströmsföreskrifterna och svensk standard 1 dag Nercia - en värld av relationer, kompetens och massor med inspiration! Nercia har utbildat människor, och bidragit till kompetensutveckling i en

Läs mer

Hållbara och trygga lösningar. För miljön, våra kunder och framtida generationer

Hållbara och trygga lösningar. För miljön, våra kunder och framtida generationer Hållbara och trygga lösningar. För miljön, våra kunder och framtida generationer Vi siktar högt. Men arbetar jordnära. Sandström erbjuder kvalificerade konsulttjänster inom Mark & Miljö, Bygg & Anläggning

Läs mer

TAC I-talk. Informationen som ger överblick och sänker driftkostnader

TAC I-talk. Informationen som ger överblick och sänker driftkostnader Informationen som ger överblick och sänker driftkostnader Kunderna säger att regelbundet jämföra verkliga kostnader mot budget är viktigt, men vi behöver hjälp att analysera resultaten. vi skulle behöva

Läs mer

Energitjänster. Effektivare energianvändning för bostäder. Minskad miljöpåverkan och förbättrad ekonomi för bostäder.

Energitjänster. Effektivare energianvändning för bostäder. Minskad miljöpåverkan och förbättrad ekonomi för bostäder. Energitjänster Effektivare energianvändning för bostäder Minskad miljöpåverkan och förbättrad ekonomi för bostäder. GE0411_Energitja nster_bostader_8_sid.indd 1 09-08-12 11.16.05 En bred palett energitjänster.

Läs mer

Skapar mer engagemang i din fastighetsförvaltning

Skapar mer engagemang i din fastighetsförvaltning Skapar mer engagemang i din fastighetsförvaltning Rexellent Modern Property Management En kontakt. En aktör. Hos Rexellent samlar du alla fastighetens behov under ett tak och i trygga händer. Spetskompetens,

Läs mer

Gör det enklare att vara proffs

Gör det enklare att vara proffs Gör det enklare att vara proffs Det är det personliga handslaget som skiljer oss från mängden. MED AHLSELL SOM LEVERANTÖR FÅR DU: En trygg partner. Tillgång till marknadens bredaste ortiment via en kontaktperson,

Läs mer

Din röst bland makthavarna. och ditt stöd i den dagliga förvaltningen

Din röst bland makthavarna. och ditt stöd i den dagliga förvaltningen Din röst bland makthavarna och ditt stöd i den dagliga förvaltningen Från pannrummet till maktens korridorer. Ett medlemskap i Fastighetsägarna Stockholm ger dig inte bara tillgång till våra tjänster och

Läs mer

Vår förvaltning din trygghet. www.ttf.se

Vår förvaltning din trygghet. www.ttf.se www.ttf.se Vår förvaltning din trygghet Totallösning eller skräddarsytt? Ägarna Matz Eklund och Nils Bengtsberg erbjuder en trygg och säker fastighetsförvaltning. Alla bekymmer med att förvalta fastigheter

Läs mer

Projekt - när det fungerar som bäst!

Projekt - när det fungerar som bäst! PROJEKT HUS Projekt - när det fungerar som bäst! Denna broschyr beskriver hur Ballingslöv tillsammans med oss som återförsäljare vill göra livet enklare för dig som är arkitekt, entreprenör eller fastighetsägare.

Läs mer

Rekryteringskonsulter Behövs de verkligen eller kan jag göra det själv?

Rekryteringskonsulter Behövs de verkligen eller kan jag göra det själv? Rekryteringskonsulter Behövs de verkligen eller kan jag göra det själv? Ett kostnadsfritt whitepaper utgivet av Level Recruitment Level Recruitment AB - 2015 Rekryteringskonsulter Behövs de verkligen eller

Läs mer

Vad är mjukvara? DEN INBYGGDA INTELLIGENSEN

Vad är mjukvara? DEN INBYGGDA INTELLIGENSEN Vad är mjukvara? Under många år var Swedish Quality ett inarbetat begrepp över hela världen. Svenska produkter var eftertraktade (och ofta dyrare) därför att de ansågs hålla den högsta kvaliteten. Vår

Läs mer

Lindsdal Bossevägen 3B 70 kvm 3 rok

Lindsdal Bossevägen 3B 70 kvm 3 rok Lindsdal Bossevägen 3B 70 kvm 3 rok Jag är Er fastighetsmäklare Mattias Rosenlund Tel: 070-5451059 0480-420200 Mail: mattias.rosenlund@pontuzlofgren.se Mycket kompetent villamäklare som ofta efterfrågas

Läs mer

Byta fasad? Tilläggsisolera med Klimatskivan och spara energi.

Byta fasad? Tilläggsisolera med Klimatskivan och spara energi. Byta fasad? Tilläggsisolera med Klimatskivan och spara energi. En investering som betalar sig på tre år. Har din husfasad blivit så gammal och sliten att du måste renovera den? Eller vill du förändra

Läs mer

Hur ställer jag kraven

Hur ställer jag kraven Hur ställer jag kraven Hur ställer jag kraven på ett automatiserat egenkontrollsystem i min matkedja/kommun? Det är inte varje dag man köper system för detta. Inte så lätt att först hur krav ska ställas

Läs mer

IPv6 EN GOD BÖRJAN GER ETT GOTT SLUT. LÅT OSS BÖRJA.

IPv6 EN GOD BÖRJAN GER ETT GOTT SLUT. LÅT OSS BÖRJA. IPv6 EN GOD BÖRJAN GER ETT GOTT SLUT. LÅT OSS BÖRJA. UTREDA. REKOMMENDERA. PLANERA. LEDA. IMPLEMENTERA. FÖLJA UPP. FÖRBÄTTRA. VI GÖR DIN UTMANING TILL VÅR Vi lever i en internetuppkopplad värld. Numera

Läs mer

Småföretagare i Västra Sverige tycker om skatter

Småföretagare i Västra Sverige tycker om skatter Småföretagare i Västra Sverige tycker om skatter En undersökning om effekterna av regeringens skatteförslag för småföretagarna Öhrlings PricewaterhouseCoopers Stockholm, november 2006 www.pwc.com/se 2

Läs mer

Fuktsäkra golvet med Floor Screedry

Fuktsäkra golvet med Floor Screedry Fuktsäkra golvet med Floor Screedry Innehållsförteckning Förord 3 Vad är fukt? 4 Floor Screedry Konceptet 5 Floor Screedry Produkten 6 Floor Screedry Användning 7 Floor Screedry Utplacering 8 Utbildning

Läs mer

Rinkabyholm 182 kvm. En rymlig och mycket fräsch villa i attraktivt och bra område.

Rinkabyholm 182 kvm. En rymlig och mycket fräsch villa i attraktivt och bra område. Rinkabyholm 182 kvm En rymlig och mycket fräsch villa i attraktivt och bra område. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa hem. Vi

Läs mer

Vi hjälper dig att utveckla personalen!

Vi hjälper dig att utveckla personalen! Vi hjälper dig att utveckla personalen! ActivPersonalutveckling Snurrar hjulen för fort? Går du i samma fotspår? Vill du bli tydligare som ledare? Vill du utveckla ett ledarbeteende som består? Lång erfarenhet

Läs mer

Är din plattform redo för High Performance?

Är din plattform redo för High Performance? Är din plattform redo för High Performance? Få optimal utdelning av din investering i Dynamics eller nu och i framtiden. Delta på Dynamics-dagen och se branschmoduler, tilläggslösningar och tjänster som

Läs mer

OM båtar, Träd- specialist Ramon Apelt specialitet Audi verkstad Atteviks Personvagnar

OM båtar, Träd- specialist Ramon Apelt specialitet Audi verkstad Atteviks Personvagnar nej! VI KAN INGET OM båtar, Träd- GÅRDsredskap ELLER cyklar. specialist Ramon Apelt specialitet Audi VI KAN BARA EN SAK. SERVA AUDI, VW, SKODA OCH SEAT. INGET ANNAT. VARFÖR EN SERVICE- SPECIALIST? specialist

Läs mer

Växthusets nya värme. Spara och bevara med modern värmepumpteknik

Växthusets nya värme. Spara och bevara med modern värmepumpteknik Växthusets nya värme Spara och bevara med modern värmepumpteknik Vi skapar rätt klimat för god tillväxt Ett växthus har stora och mycket speciella krav på inomhusklimatet. För att växterna ska få rätt

Läs mer

Vår kunskap blir din konkurrensfördel

Vår kunskap blir din konkurrensfördel Vår kunskap blir din konkurrensfördel Ett teknikkonsultföretag för processindustrin Improvus ett teknikkonsultbolag Improvus har sin bas i Stockholm och verkar i hela Europa. Vi är specialiserade inom

Läs mer

Hjälpmedel för att definiera energi- och miljöprestanda

Hjälpmedel för att definiera energi- och miljöprestanda Hjälpmedel för att definiera energi- och miljöprestanda 27 augusti 2009 Catarina Warfvinge, LTH och Bengt Dahlgren AB Upplägg Vad som menas med miljömässigt hållbart och vad som egentligen ingår i begreppet

Läs mer

Mekaniska skorstensdrag och värmeåtervinning

Mekaniska skorstensdrag och värmeåtervinning Mekaniska skorstensdrag och värmeåtervinning Våra kunders erfarenhet är när de använder exodraft produkter övergår det ofta deras förväntningar flera gånger om. Jørgen Andersen, CEO Sedan 1957 har exodraft

Läs mer

Enkät rörande boende för äldre i Krokoms Kommun

Enkät rörande boende för äldre i Krokoms Kommun Enkät rörande boende för äldre i s Kommun 2015-10-14 I din hand håller du just nu en enkät som vi vill att du skall fylla i. Enkäten är helt anonym och skall endast användas för att få fram önskemål om

Läs mer

Vi har gått in i ett nytt spännande

Vi har gått in i ett nytt spännande RegionFastigheter NyhetsBrev 1 2007 Kontakt: mona.moller@skane.se 046-15 34 34 Ansvarig: patrik.lundstrom@skane.se 046-15 34 85 Ingemar har ordet Vi har gått in i ett nytt spännande år med en rad stora

Läs mer

Framgång med. robotautomation

Framgång med. robotautomation Framgång med robotautomation Snabb, noggrann och beröringsfri mätning med laser. - Fogsökning - Kvalitetskontroll - Mätning LMI Technologies AB Tel: 031 3 36 25 10 www.lmint.com Så många skäl att automatisera

Läs mer

VD Meta Persdotters anförande på Svenska Spels bolagsstämma 15/4 2009

VD Meta Persdotters anförande på Svenska Spels bolagsstämma 15/4 2009 VD Meta Persdotters anförande på Svenska Spels bolagsstämma 15/4 2009 Jag heter Meta Persdotter och tog över ansvaret för Svenska Spel den 1 februari i år. Jag kommer att berätta om de viktigaste händelserna

Läs mer

INTERVENIA Skatt och pensionskonsulter för egenföretagare

INTERVENIA Skatt och pensionskonsulter för egenföretagare 1 INTERVENIA Skatt och pensionskonsulter för egenföretagare Nästan alla ägare av aktiebolag betalar privat mera skatter och avgifter än vad de egentligen är skyldiga att göra. Pensionsförsäkring är det

Läs mer

Vi bygger butiker där man gärna handlar

Vi bygger butiker där man gärna handlar Vi bygger butiker där man gärna handlar Vi bygger för dig och för dina kunder På Butiksbyggen Sverige har vi som mål att alltid leverera i rätt tid, tillrätt pris och med rätt kvalitet. Att möta, motsvara

Läs mer

by Lindquist Heating

by Lindquist Heating by Lindquist Heating En smart investering -nya generationen RB Grand Lux Driftsäkerhet, underhållsfritt och tillgänglighet var ledorden vid utvecklingen av nya RB Grand Lux serien. Nya RB Grand Lux serien

Läs mer

Nybro 200 kvm. Villafastighet med butikslokal i centrala Nybro.

Nybro 200 kvm. Villafastighet med butikslokal i centrala Nybro. Nybro 200 kvm Villafastighet med butikslokal i centrala Nybro. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa hem. Vi vill att du ska få

Läs mer

We Can Do It Uponor Infra 360 Projektservice

We Can Do It Uponor Infra 360 Projektservice We Can Do It Uponor Infra 360 Projektservice Uponor Infra 360 Projektservice 011 Vi ser det omöjliga som en utmaning Låt oss berätta om hur vi löser de omöjliga uppdragen som skyddar och transporterar

Läs mer

Rinkabyholm 105 kvm. Ombonad villafastighet på återvändsgata. Lugnt läge!

Rinkabyholm 105 kvm. Ombonad villafastighet på återvändsgata. Lugnt läge! Rinkabyholm 105 kvm Ombonad villafastighet på återvändsgata. Lugnt läge! Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa hem. Vi vill att

Läs mer

Åtgärdsrapport Energideklaration av villa

Åtgärdsrapport Energideklaration av villa Åtgärdsrapport Energideklaration av villa Datum för besiktning: 2015-12-11 Fastighetsbeteckning: Vinstorp 34:24 Adress/ort: Hjortrongatan 6, Lomma Besiktigad av (certnr): Caspar Skog (5449) Företag: Eklund

Läs mer

Lindsdal 170 kvm. ett mycket fräscht och lättskött hus i barnvänligt område...

Lindsdal 170 kvm. ett mycket fräscht och lättskött hus i barnvänligt område... Lindsdal 170 kvm ett mycket fräscht och lättskött hus i barnvänligt område... Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa hem. Vi vill

Läs mer

A NEW NEW WORLD. Vardan och varthän 2012-10-30. Kairos Future AB

A NEW NEW WORLD. Vardan och varthän 2012-10-30. Kairos Future AB FRAMTIDENS STUDENT -OM NYA VÄRDERINGAR OCH LIVSSTILAR Thomas Fürth forskningsledare, Kairos Future AB SUNETVECKAN, MALMÖ HÖGSKOLA, 2012-10-23 Kairos Future AB Framtid 3 områden: forskning, utbildning och

Läs mer

Lönesamtalet. 19 oktober 2005 Lars Karlsson

Lönesamtalet. 19 oktober 2005 Lars Karlsson Lönesamtalet 19 oktober 2005 Lars Karlsson Lönen förr och nu Från lön för det man är (befattning) till lön efter det man gör (bidrag till verksamheten) Vad bestämmer löneutvecklingen? 1. Marknadskrafterna

Läs mer

Lindsdal 159 kvm. Mycket fräsch villa med skyddad tomt och härliga sällskapsytor.

Lindsdal 159 kvm. Mycket fräsch villa med skyddad tomt och härliga sällskapsytor. Lindsdal 159 kvm Mycket fräsch villa med skyddad tomt och härliga sällskapsytor. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa hem. Vi vill

Läs mer

Binnaretorp 135 kvm. Lantligt och idyllsikt läge med fina vyer strax norr om Kalmar.

Binnaretorp 135 kvm. Lantligt och idyllsikt läge med fina vyer strax norr om Kalmar. Binnaretorp 135 kvm Lantligt och idyllsikt läge med fina vyer strax norr om Kalmar. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa hem. Vi

Läs mer

Din kompletta servicepartner

Din kompletta servicepartner Din kompletta servicepartner Installation Service Support Om oss ELPM AB grundades 1988. Då erbjöd vi service på drivmedelsanläggningar, men genom årens lopp har vi skaffat en bred och gedigen erfarenhet

Läs mer

8 steg. till underverk

8 steg. till underverk 8 steg till underverk Gör underverk för dig själv, miljön och plånboken Det är inte riktigt så svårt som det låter att skapa en bra arbetsmiljö, spara bränsle och öka produktiviteten - samtidigt. Det handlar

Läs mer

Miljöcertifiering av byggnader för hållbart byggande

Miljöcertifiering av byggnader för hållbart byggande Miljöcertifiering av byggnader för hållbart byggande En introduktion till Saint-Gobains arbete med miljöcertifieringssystemen BREEAM, LEED och Miljöbyggnad Emporia i Malmö Sveriges första miljöcertifierade

Läs mer

Vad händer med vårt klimat?

Vad händer med vårt klimat? Min gröna bok. Vad händer med vårt klimat? Googlar du på ordet klimat får du drygt 22 miljoner träffar. Sökningen tar bara 0,05 sekunder och det är nästan kusligt hur blixtsnabbt sökmotorn reagerar. Precis

Läs mer

Koncernchef Lars G. Nordströms anförande Posten Nordens årsstämma 14 april 2010

Koncernchef Lars G. Nordströms anförande Posten Nordens årsstämma 14 april 2010 Koncernchef Lars G. Nordströms anförande Posten Nordens årsstämma 14 april 2010 Bästa stämmodeltagare! 2009 var ett år då våra kunder var mer nöjda än någonsin det vet vi genom våra mätningar. Det var

Läs mer

Revsudden 110 kvm. På skyddad hörntomt mycket nära Kalmarsund.

Revsudden 110 kvm. På skyddad hörntomt mycket nära Kalmarsund. Revsudden 110 kvm På skyddad hörntomt mycket nära Kalmarsund. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa hem. Vi vill att du ska få all

Läs mer

Välkommen till Private Banking

Välkommen till Private Banking Välkommen till Private Banking Private Banking med hjärta och hjärna Vi beskriver gärna vårt erbjudande som Private Banking med både hjärta och hjärna. Som kund hos oss får du tillgång till några av marknadens

Läs mer

Fastighetsautomation. Automatisera driften av dina fastigheter och spara energi

Fastighetsautomation. Automatisera driften av dina fastigheter och spara energi Fastighetsautomation Automatisera driften av dina fastigheter och spara energi optimera inneklimatet och minimera energianvändningen med ett öppet, integrerat system Automatisera dina fastigheter Det finns

Läs mer

Alla behövs i bygget av ett bättre Östhammar

Alla behövs i bygget av ett bättre Östhammar Alla behövs i bygget av ett bättre Östhammar Östhammar är en bra kommun att bo, leva och arbeta i. Vi i Nya Moderaterna söker väljarnas förtroende för att ta ansvar för och utveckla välfärden, göra det

Läs mer

Fastighetsförvaltning 1985? AktivBo AB Engelbrektsgatan 6, 114 32 Stockholm +46 (8) 23 39 85 www.aktivbo.se

Fastighetsförvaltning 1985? AktivBo AB Engelbrektsgatan 6, 114 32 Stockholm +46 (8) 23 39 85 www.aktivbo.se Fastighetsförvaltning 1985? Att gå från fastighet till kund. Metod: Kunddriven Fastighetsförvaltning Ta reda på det som är viktigast för hyresgästerna och använda den informationen som underlag till att

Läs mer

Roligt att du vill göra ditt exjobb hos oss!

Roligt att du vill göra ditt exjobb hos oss! EX JOB B20 16 Roligt att du vill göra ditt exjobb hos oss! Knowit är ett av nordens ledande konsultbolag med 1800 specialister. Vi erbjuder spetskompetens inom Decision, Design & Digital, It och Management.

Läs mer

Ditt nästa kontor? Sveavägen 9

Ditt nästa kontor? Sveavägen 9 Ditt nästa kontor? Sveavägen 9 10 tr, 544 921 kvm, City Sveavägen 9, 10 tr City Plats för gemenskap och informella möten Ledig yta: 544 921 m 2 Typ: Kontor Antal arbetsplatser: 30 65 Tillträde: Omgående

Läs mer

Nyrenoverad trea med balkong och sjöutsikt! KÖHLERPLATSEN 3D, ULRICEHAMN MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83

Nyrenoverad trea med balkong och sjöutsikt! KÖHLERPLATSEN 3D, ULRICEHAMN MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83 Nyrenoverad trea med balkong och sjöutsikt! KÖHLERPLATSEN 3D, ULRICEHAMN MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83 Välkommen till Köhlerplatsen 3d! Med ett högt och fritt utsiktsläge över Stadsparken ner mot

Läs mer

KURSER HÖSTEN 2016 KVALITET MILJÖ HÅLLBARHET ARBETSMILJÖ

KURSER HÖSTEN 2016 KVALITET MILJÖ HÅLLBARHET ARBETSMILJÖ KURSER HÖSTEN 2016 KVALITET MILJÖ HÅLLBARHET ARBETSMILJÖ Välkommen på kurs Vi får ofta höra att vi har engagerade och kompetenta kursledare, vilket är precis det vi strävar efter! En anledning till att

Läs mer

Bräcke Åkeri AB Din gasleverantör i väst!

Bräcke Åkeri AB Din gasleverantör i väst! Bräcke Åkeri AB Din gasleverantör i väst! Vad gör vi? Huvudverksamheten för Bräcke Åkeri AB är att transportera gaser åt AGA Gas AB, främst inom Västra Götaland. Åkeriet distribuerar till företag, privatpersoner,

Läs mer

Tegelviken Nyslottsgatan 5 B 67,5 kvm 3 rok

Tegelviken Nyslottsgatan 5 B 67,5 kvm 3 rok Tegelviken Nyslottsgatan 5 B 67,5 kvm 3 rok Jag är Er fastighetsmäklare Åsa Holmkvist Tel: 070-2126719 0480-420200 Mail: asa.holmkvist@pontuzlofgren.se Mycket framgångsrik bostadsrättsmäklare och kontorets

Läs mer

ROT-Seminarium 2016. Onsdagen den 23 mars 2016

ROT-Seminarium 2016. Onsdagen den 23 mars 2016 ROT-Seminarium 2016 Onsdagen den 23 mars 2016 HEBA Fastighets AB Äger, förvaltar och utvecklar hyresbostäder och samhällsfastigheter i Stockholmsområdet. Förvaltar fastigheterna med egen personal Börsnoterat

Läs mer

Några ord om hur man kan spara både tid och pengar ANSVARSLÖS

Några ord om hur man kan spara både tid och pengar ANSVARSLÖS Några ord om hur man kan spara både tid och pengar ANSVARSLÖS Smarta etiketteringslösningar på dina villkor. ONE kontaktperson ONE leverantör ONE faktura Att lösa våra kunders behov av etiketter och etiketteringslösningar

Läs mer

Lindsdal Kalles Gränd 6 kvm

Lindsdal Kalles Gränd 6 kvm Lindsdal Kalles Gränd 6 kvm Jag är Er fastighetsmäklare Mattias Rosenlund Tel: 070-5451059 0480-420200 Mail: mattias.rosenlund@pontuzlofgren.se Mycket kompetent villamäklare som ofta efterfrågas av både

Läs mer

2. Mitt namn är... och jag ringer för att vi har fått in en intresseanmälan av dig om att arbeta hemifrån, stämmer det?

2. Mitt namn är... och jag ringer för att vi har fått in en intresseanmälan av dig om att arbeta hemifrån, stämmer det? Manus för inbjudan till affärspresentation: 1. Hejsan (förnamn). 2. Mitt namn är... och jag ringer för att vi har fått in en intresseanmälan av dig om att arbeta hemifrån, stämmer det? 3. Vad bra. Jag

Läs mer

Våra kärnvärden din trygghet

Våra kärnvärden din trygghet Våra kärnvärden din trygghet JUPP är en förkortning av våra kärnvärden; Jordnära, Utvecklande, Personliga och Pålitliga. Dessa värden är viktiga för oss och vi jobbar ständigt med dem, till och med när

Läs mer

Effekter av konkurrens. Utdrag ur undersökningen om äldreomsorgens framtidsutmaningar

Effekter av konkurrens. Utdrag ur undersökningen om äldreomsorgens framtidsutmaningar Effekter av konkurrens Utdrag ur undersökningen om äldreomsorgens framtidsutmaningar Inledning Innehållet i den här rapporten bygger på djupintervjuer med kommunala chefer (socialchef, äldreomsorgschef,

Läs mer

BYGGRITNING FÖR VÅRT VARUMÄRKE.

BYGGRITNING FÖR VÅRT VARUMÄRKE. BYGGRITNING FÖR VÅRT VARUMÄRKE. Vårt varumärke är så mycket mer än en logotyp och det vi bygger. Det är summan av de förväntningar och känslor som väcks när man tänker på oss vad som förväntas av oss,

Läs mer

En liten guide till kvinnohälsa

En liten guide till kvinnohälsa En liten guide till kvinnohälsa Barnmorskemottagningarna i Primärvården Skåne vart ska jag gå? får jag tvillingar? ÄR DET RÄTT FÖR MIG? är det normalt? kostar det något? Trygghet är vår specialitet är

Läs mer

Här behandlar vi. Börja på Tågaborgsskolan.

Här behandlar vi. Börja på Tågaborgsskolan. Här behandlar vi alla olika. Börja på Tågaborgsskolan. Vi ska bygga stadens bästa skola. Vill du vara med? Det enda vi vet om framtiden är att den kommer att se annorlunda ut. Vi möter barn och unga på

Läs mer

Resultat från Folkhälsans. amningsenkät 2012

Resultat från Folkhälsans. amningsenkät 2012 Resultat från Folkhälsans amningsenkät 2012 Hur gamla var dina barn när de slutade ammas?uppge skilt för de fyra yngsta barnen. Ifall du ännu ammar yngsta barnet, kryssa då i barnets nuvarande ålder. Hur

Läs mer

150 år av erfarenhet och nytänkande

150 år av erfarenhet och nytänkande 150 år av erfarenhet och nytänkande 1 Lyhörda och proaktiva Vi har valt Beijer Industri som huvudleverantör eftersom de är lyhörda och proaktiva. De har det tekniska kunnandet som krävs för att hålla vår

Läs mer

ÅTGÄRDSRAPPORT Energideklaration

ÅTGÄRDSRAPPORT Energideklaration ÅTGÄRDSRAPPORT Energideklaration Byggnadsuppgifter Fastighetsbeteckning: Sångkören 158 Besiktningsuppgifter Datum: 2016-05-24 Byggnadens adress: Basvägen 59 931 46 Skellefteå Utetemperatur: 11 C Expert:

Läs mer

! / » det finns en frustration. Trots. blivit något.« : : : /

! / » det finns en frustration. Trots. blivit något.« : : : / Det saknas 1 4 läkare på Sveriges vårdcentraler. Skillnaderna är stora mellan olika landsting, men inte ett enda av dem lever upp till målet: att det ska finnas en fast allmänläkare per 1 5 invånare. Det

Läs mer

Ny prissättning 2014. Läs mer om vår nya prissättning som gör det lite mer rättvist. Fjärrvärme från Norrenergi

Ny prissättning 2014. Läs mer om vår nya prissättning som gör det lite mer rättvist. Fjärrvärme från Norrenergi Ny prissättning 2014 Läs mer om vår nya prissättning som gör det lite mer rättvist. Fjärrvärme från Norrenergi Energi och hållbarhet Norrenergi är Solnas och Sundbybergs eget energibolag. Vårt uppdrag

Läs mer

Identifiera dina kompetenser

Identifiera dina kompetenser Sida: 1 av 6 Identifiera dina kompetenser Har du erfarenheter från ett yrke och vill veta hur du kan använda dina erfarenheter från ditt yrkesliv i Sverige? Genom att göra en självskattning får du en bild

Läs mer

FACKFÖRBUNDET ST DITT ARBETSPLATSFACK

FACKFÖRBUNDET ST DITT ARBETSPLATSFACK FACKFÖRBUNDET ST DITT ARBETSPLATSFACK ST 2015. Produktion: Fackförbundet STs Kommunikationsenhet. Fackförbundet ST. Tilltryck: April 2016. En arbetsplats en fackförening ST är det ledande fackförbundet

Läs mer

ÅTGÄRDSRAPPORT Energideklaration

ÅTGÄRDSRAPPORT Energideklaration ÅTGÄRDSRAPPORT Energideklaration Byggnadsuppgifter Fastighetsbeteckning: STORMHATTEN 6 Besiktningsuppgifter Datum: 2015-02-24 Byggnadens adress: SKYTTEGATAN 6 76142 NORRTÄLJE Utetemperatur: 4 C Expert:

Läs mer

Pressinformation ANDELSÄGARMETODEN December 2011

Pressinformation ANDELSÄGARMETODEN December 2011 Pressinformation ANDELSÄGARMETODEN December 2011 PRESSMEDDELANDE Innehåll 3 Pressmeddelande 5 Varför behövs Andelsägarmetoden? 6 Allmän presentation av Andelsägarmetoden hur går det till? 7 Vad avtalen

Läs mer

ÅTGÄRDSRAPPORT Energideklaration

ÅTGÄRDSRAPPORT Energideklaration ÅTGÄRDSRAPPORT Energideklaration Byggnadsuppgifter Fastighetsbeteckning: LOCKETORPS-LARSTORP 2:1 Besiktningsuppgifter Datum: 2015-08-12 Byggnadens adress: LOCKETORP FURUTORP 54015 VÄRING Utetemperatur:

Läs mer

Färjestaden 125 kvm. På hörntomt och med fantastisk relaxavdelning.

Färjestaden 125 kvm. På hörntomt och med fantastisk relaxavdelning. Färjestaden 125 kvm På hörntomt och med fantastisk relaxavdelning. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa hem. Vi vill att du ska

Läs mer

Lindsdal 155 kvm. Välskött och praktisk familjevilla med lugn och barnvänligt läge.

Lindsdal 155 kvm. Välskött och praktisk familjevilla med lugn och barnvänligt läge. Lindsdal 155 kvm Välskött och praktisk familjevilla med lugn och barnvänligt läge. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa hem. Vi

Läs mer

Dunö 128 kvm. Mycket fräscht med allt i ett plan! 5 rok varav 3 sovrum. Gäststuga. Garage.

Dunö 128 kvm. Mycket fräscht med allt i ett plan! 5 rok varav 3 sovrum. Gäststuga. Garage. Dunö 128 kvm Mycket fräscht med allt i ett plan! 5 rok varav 3 sovrum. Gäststuga. Garage. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa

Läs mer

Revsudden Fulviksvägen 44 175 kvm

Revsudden Fulviksvägen 44 175 kvm Revsudden Fulviksvägen 44 175 kvm Jag är Er fastighetsmäklare Mattias Rosenlund Tel: 070-5451059 0480-420200 Mail: mattias.rosenlund@pontuzlofgren.se Mycket kompetent villamäklare som ofta efterfrågas

Läs mer

Berga 116 kvm. 1-plansvilla med 5 rok, stort ljust kök, helkaklat badrum och inglasad altan.a skick!

Berga 116 kvm. 1-plansvilla med 5 rok, stort ljust kök, helkaklat badrum och inglasad altan.a skick! Berga 116 kvm 1-plansvilla med 5 rok, stort ljust kök, helkaklat badrum och inglasad altan.a skick! Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt

Läs mer

Projektledning inom bygg

Projektledning inom bygg Projektledning inom bygg kunskap utveckling inspiration Så förbättrar du ekonomistyrningen i byggprojekten! Hur kan du bättre effektivisera din projektledning? Entreprenadrätt för projektledare AB 04 och

Läs mer

Rinkaby 220 kvm. Fantastiskt hem! 6 rok i bästa kvalitet, pool o spa, dubbelgarage. Gästrum.

Rinkaby 220 kvm. Fantastiskt hem! 6 rok i bästa kvalitet, pool o spa, dubbelgarage. Gästrum. Rinkaby 220 kvm Fantastiskt hem! 6 rok i bästa kvalitet, pool o spa, dubbelgarage. Gästrum. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa

Läs mer

IVT LUFT/LUFTVÄRMEPUMPAR. Höj värmen och sänk energikostnaderna.

IVT LUFT/LUFTVÄRMEPUMPAR. Höj värmen och sänk energikostnaderna. IVT LUFT/LUFTVÄRMEPUMPR Höj värmen och sänk energikostnaderna. 2 LUFT/LUFT DIN NY LUFT/LUFT VÄRME 3 Litet ingrepp, stor besparing. Det är vad vi kallar smart teknik. Principen med en luft/luftvärmepump

Läs mer