Rideau Canal. Inspiration och praktisk information

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Rideau Canal. Inspiration och praktisk information"

Transkript

1 Rideau Canal Rideau Canal består av en mängd sjöar och floder som är sammanbundna via kanaler. Kanaler utgör mindre än 10% av den UNESCO-beskyddade Rideau Canal, som sträcker sig över 202 km mellan Ottawa och Kingston. Destinationens betagande natur och klara sjöar passar perfekt för natur-och vattenälskare. Om vill ha en destination med upplevelser i överflöd så är Rideau Canal en perfekt match för dig! Inspiration och praktisk information Kanalkartboken hjälper dig med att planlägga din rutt så du får det optimala ut av din flodbåtsresa. Har du tillexempel önskemål om antal segeltimmar och slussar kan den användas till att uträkna det mellan olika städer/byar. Boken innehåller också många nyttiga upplysningar om flodbåtssegling i Kanada. Tillexempel är det bra och lätta översikter över slussarnas öppettider, information om fartgränser och signaler samt nyttiga adresser och telefonnummer till turistkontor. Om du önskar få inspiration till sevärdheter innehåller kanalkartboken också en översikt över marknadsdagar, museum i närområdet med mera. Boken finns ombord på båten. Låt dig inspireras av de nedanstående beskrivningar av närområdet (Ottawa, Toronto, Smith Falls med flera.), om du har behov för inspiration på resan genom Rideau Canal.

2 Note: Observera att alla båtturer ska starta och sluta i Smiths Falls! Höjdpunkter: Smiths Falls Rideau Canal (på UNESCO s världsarvslista) Ottawa, Kanadas huvudstad Ostfabriken Forfar Cheese Factory i Ontario (museum) Museum och fungerande väderkvarn Watson s Mill i Manotick Vinsmakning på Scheuermann vingård i Westport Cykeltur på en av de i allt mer än 600 km stigar Wheelers Maple Sugar Camp Muhphys Point Provincial Woodland Ramble Garden Ontarios högland Kalkstensbyn Perth Kingston Portland Merrickville, Kanadas vackraste landsby Perth Transport Flyg till Ottawa (YOW) via Kastrup (Köpenhamn) flygplats. Flygturen till Ottawa är med oftast med en eller två transfers i andra flygplatser. Turen mellan Ottawa och Smiths Falls är till gengäld mycket kortare med tåg är du i Smiths Falls på bara 45 minuter. Alternativt kan man ta en taxi från flygplatsen till Smiths Falls då är körtiden cirka en timme. Då det är få direkta tågavgångar mellan Ottawa och Smiths Falls rekommenderar vi att man tar taxi. Flyg till Toronto(YYZ) via Kastrup (Köpenhamn) flygplats om du vill undvika mellanlandningar på andra flygplatser. Men härifrån tar det dessvärre cirka 3.5 timmar med tåg alternativt ca. 3 timmar och 45 minuter i taxi. Blue Line Taxi, Ottawa: City Taxi, Toronto: Sök tåg i Kanada:

3 Attraktioner Ontarios Högland Höglandet mellan Ottawa och Toronto är ett område med rum för eftertanke och naturupplevelser utöver det vanliga. Området är optimalt för att utforska både kuperad terräng, bildsköna sjöar och hisnande slätter. Här finns det goda möjligheter för att både vandra, paddla kajak, fiska och mycket annat och om du gillar att cykla kan du utforska närområdet vid Rideau Canal från en cykelsadel. En vandrartur i Ontarios Högland är en upplevelse för livet. Ontarios Högland imponerar med sin stora kontrast till de lugna och ändlösa sjöarna vid Kingston och The Great Waterway. Perth Den historiska kalkstensstaden Perth blev 1816 huvudkvarter för militären. Staden ramas in av gamla historiska byggnader och det finns rum för både kultur och shopping. Har du vägarna förbi Perth ska du unna dig själv en tur förbi de lokala bryggerierna Perth Brewery, Cartwright Springs eller Whitewater Brewing Co och smaka den lokala bryggen. Bryggerierna är öppna för turister och besökande. Speciellt Perth Brewery som välkomnar till ölsmakning och en introduktion till platsens egna brygg. Kingston Kingston är ett must-see på din flodbåtssemester på Rideau Canal. Kingston är ett upplagt turistmål för den som gärna vill njuta av både landsbyns charm och storstadens många möjligheter. Här sker det många kulturella events och en mängd festivaler. Det är en kulturell mittpunkt för både kulinariska upplevelser och passionerade lokalproducenter.

4 Byarna som ligger runt omkring lockar med sin traditionella kanadensiska charm- kanske blir det ett smakprov på Cindy och Dereks chokladbutik i Seeley s Bay? Ottawa Huvudstaden Ottawa är en storstad med allt som hör till ett pulserande nattliv, bra shoppingmöjligheter och kulinariska upplevelser. Med flodbåt seglar du igenom hjärtat av Ottawa, där du får den unika möjligheten att gå i land mitt i storstaden. Ottawa kan erbjuda många kulturella aktiviteter och upplevelser. Har du cykel med på båten kan du också nyttja dig av cykel för att ta dig runt den vackra huvudstaden. Älskar du vatten får du inte missa White Water Rafting på Ottawa River.

5 Om Flodsemester Sådant är livet ombord på en kanalbåt... Bådferie - læg til langs kanalen og lav en picnic Image not found or type unknown Upptäck ett nytt sätt att semestra på det krävs ingen tidigare sjövana, inga förarbevis krävs för att agera skeppare på en flodbåt på Europas vattendrag! Här får du praktiska råd och allmän information om hur det är att åka på flodbåtssemester Ingen erfarenhet krävs! Var kapten på din egen båt -inga förarbevis eller tidigare sjövana behövs så enkelt är det att hantera en flodbåt!! När du kommer till båtens hemmahamn får du en ordentlig lektion om båten och dess funktioner allt från hur du angör en brygga till hur ugnen fungerar. En tekniker visar dig hur du styr båten, tills dess att du känner dig säker nog att ta över. Genomgång Alla vattendrag där du kan segla med våra flodbåtar är lätta att ta sig fram på. Innan ni ger er av informerar platspersonalen er om området ni kommer att befinna er i, så allt ni egentligen behöver bekymra er om är vilka restauranger ni ska besöka under en tur. Slussarna är en del av upplevelsen. Det är roligt och enkelt! När du väl har passerat den första slussen så går det som på rutin! Några slussar behöver du öppna, andra är automatiska eller har en vänlig slussmästare. Vid en del slussar finns det små butiker med specialiteter och museum och de är ett ypperligt tillfälle för att umgås med andra båtfarare. Är vissa områden slussfria? Letar du efter en slussfri seglats så är Camargue i Sydfrankrike ett utmärkt val andra områden, som

6 Holland, Tyskland och Lotfloden, har väldigt få slussar. Hanterar vi slussarna själva? Om ja är det verkligen så enkelt? Slussarna kan vara manuella (du hanterar dem själv) -bemannad av en slussmästare, elektriska eller automatiska, beroende på vilket område du seglar inom. Men oavsett vilken typ av slussar du passerar, så är manövern den samma och väldigt enkel. Slussarna anses faktiskt ofta vara en av semesterns höjdpunkter. Var kan man lägga till? Flodbåtssemester betyder frihet! Generellt kan du lägga till och förtöja båten var du vill längs med de offentliga kanalerna och floderna -det finns utrustning till förtöjning längs flodstranden. Det finns även privata sträckor med begränsade förtöjningsplatser men det är nästan aldrig något problem att lägga till var helst ni önskar! Vill ni prova på en privat/offentlig hamn med faciliteter för seglare kan det kosta en slant. Fullt utrustade båtar och service när du är i behov av det! När du väljer Seatravel och våra partners är du garanterad säkerhet och den bästa assistansen under din semester. Alla våra båtar är fullt utrustade och underhållna enligt högsta standard. Platspersonalen står alltid redo att hjälpa till och ni får en bra och grundlig instruktion innan avresa. Vad händer om det skulle bli problem med båten? I händelse att det uppstår problem med båten, ska du kontakta personalen i hamnen där ni hämtade båten. De skickar då en tekniker inom kort tid. Vad är inkluderat i båthyran? Hyra av båt och utrustning fullt utrustat kök, sängkläder (hos Le Boat även handdukar), genomgång av hur båten fungerar och styrs, teknisk support, sjökort och slussavgifter (med undantag för Irland och Holland). Finns det flytvästar på båten? Ja det finns flytvästar och livbojar ombord. Vi rekommenderar att barn alltid använder flytväst under seglats. Vad ska vi ta med? Vi rekommenderar att du tar med seglarskor, handskar och att använda sig av mjuka väskor eftersom de är lätta att stuva undan i båten. Är fiske tillåtet?

7 Fiske entusiaster kommer att älska en flodbåtssemester så glöm inte att ta med fiskegrejer. Fiskelicenser kan köpas i lokala butiker eller i hemmahamnen! Finns det möjlighet för att hyra cyklar? Ja vi har cyklar till vuxna och barn. Vi rekommendera alltid att man har cyklar med sig, men lasta inte båten full med cyklar bara. Cyklarna har lås. Kan jag ta med mig min hund? Självklart kan du det! Du kan ta upp till två hundar med dig mot en extra avgift. När kan jag hämta och lämna tillbaka båten? Båten är din från klockan 16:00 och den ska lämnas tillbaka klockan 09:00 på sista dagen. Vi rekommenderar att ni anländer vid hamnen klockan 14:00 för att få era instruktioner etc. Vilken typ av parkering är tillgänglig? De flesta hamnar har utomhusparkering, ett fåtal kan erbjuda parkering i garage. Det finns också gratis offentlig parkering. Hur många timmar om dagen ska jag segla? Generellt sätt rekommenderar vi att man seglar 4 5 timmar om dagen, på det viset får du uppleva mer av området, samt att båtens batterier inte heller laddas ur. Finns det elektricitet och internet ombord? Alla båtar är utrustade med 12V cigarett stickkontakt (som i din bil), tar du med en adapter, så kan du använda mobilladdare osv. Internet kan beställas i vissa områden, kontakta oss för mer information. Ska fylla bränsle och vatten på båten? Ja och nej! Båten är fulltankad med bränsle och den kan segla 8-10 dagar på en tank. Vattentanken räcker i 2-3 dagar innan den behöver fyllas på igen. Du kan fylla på i hamnar längs vägen, det kostar ett par euro. Bagage Packa lätt och helst i mjuka väskor. Även om båtarna är rymliga och det finns gott om plats i dem, så är det svårt att stuva undan resväskor i en båt. Det finns ett flertal spännande områden att kör kanalbåt i och ett stort antal båttyper att välja mellan, så en

8 flodbåtssemester kan anpassas till de flesta budgetar och besättningsstorlekar. Det är en härlig upplevelse för alla - gammal som ung, barnfamiljer, semester med vänner eller varför inte semestra tre generationer tillsammans. Upptäck Europas vackraste floder och kanaler från soldäck på båten, medan landskapet långsamt panorerar förbi dig. Njut ett äventyr i en avkopplande atmosfär eller en gourmetresa eller i historiska omgivningar - vi garanterar en oförglömlig upplevelse.

Nieuwport og Gent. Hyr kanalbåt från Nieuwpoort. Höjdpunkter för kanresan från basen i Nieuwpoort

Nieuwport og Gent. Hyr kanalbåt från Nieuwpoort. Höjdpunkter för kanresan från basen i Nieuwpoort Nieuwport og Gent Hyr kanalbåt från Nieuwpoort Du kommer bli förvånad över nätet av vattenvägar som finns inne i landet och man blir även fort fascinerad av landets kosmopolitiska charm, eleganta slott,

Läs mer

Dessutom är det lätt att komma till basen i Falkirk och flygpriserna till Edinburgh är ofta överkomliga.

Dessutom är det lätt att komma till basen i Falkirk och flygpriserna till Edinburgh är ofta överkomliga. Falkirk Med utgångspunkt i Falkirk har du utsikt till en varierad seglats med något för varje smak; naturen är mild och vacker, och längs vattenvägen är det både charmerande landsbyar, hyggliga pubar,

Läs mer

Östra Kanadas höjdpunkter

Östra Kanadas höjdpunkter Östra s höjdpunkter Östra s höjdpunkter Detta är en äventyrlig resa genom östra som kommer stimulera alla sinnen. Resan börjar med upplevelser i s största stad Toronto, sedan följer det charmiga historiska

Läs mer

Östra Kanadas höjdpunkter

Östra Kanadas höjdpunkter Östra s höjdpunkter Östra s höjdpunkter Detta är en äventyrlig resa genom östra som kommer stimulera alla sinnen. Resan börjar med upplevelser i s största stad Toronto, sedan följer det charmiga historiska

Läs mer

Seglatsen kräver inte seglingscertifikat och båtarna är mycket lätta att styra.

Seglatsen kräver inte seglingscertifikat och båtarna är mycket lätta att styra. Picardie Kanalbåtssemester i Picardie Gör en oförglömlig båtresa och utforska Somme-Picardies spännande vattenvägar. Du kan bl.a. segla på de vackra Canal de la Somme, Canal de St. Quentin och Canal du

Läs mer

Natur, stränder, slott och sköna Köpenhamn

Natur, stränder, slott och sköna Köpenhamn CYKELSEMESTER I DANMARK NORDSJÄLLAND OCH KÖPENHAMN LOOP TOUR Natur, stränder, slott och sköna Köpenhamn Turbeskrivning På den här turen har du din bas i Köpenhamn, härifrån kan du åka på en av våra rekommenderade

Läs mer

Segla ut från mer än 6 båtbaser retur eller envägsseglats. Klicka på utgångshamnen under kartan på denna sida för att se deras placeringar i området

Segla ut från mer än 6 båtbaser retur eller envägsseglats. Klicka på utgångshamnen under kartan på denna sida för att se deras placeringar i området Bretagne Bretagnes vackra inland sjuder av keltisk charm och magi. Urålderliga seder är fortfarande i bruk och traditionella dräkter bärs stolt. Kanalen Nantes à Brest är rik på historiska skatter och

Läs mer

Med kanalbåt på River Soar

Med kanalbåt på River Soar Med kanalbåt på River Soar Barrow On Soar River Soar som stiger upp nära Hinckley och förenas med River Sence nära Enderby innan den flyter genom Leicester är en biflod till River Trent och vacker vattenväg

Läs mer

Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby

Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby Vi gör en härlig kryssning längs den magnifika dalmatiska kusten och dess vackra öar. Under tre dagar på Adriatiska havet åker vi från en ö till en annan

Läs mer

Båtuthyrning vid Sporaderna Hyr segelbåt i paradiset

Båtuthyrning vid Sporaderna Hyr segelbåt i paradiset Sporaderna Båtuthyrning vid Sporaderna Hyr segelbåt i paradiset Njut av den underbara seglingen runt Sporaderna från livliga Skiathos till avsides belägna Pelagos, utgör skärgården i Egeiska havet ramen

Läs mer

Yachtcharter i Quirimbas

Yachtcharter i Quirimbas Yachtcharter i Quirimbas MOÇAMBIQUE 8 dagar/7 nätter Om ni gillar att vara ute på havet är detta den perfekta semestern för hela familjen eller för kompisgänget! Njut av lyxen ombord på en yacht där ni

Läs mer

Äventyr på kanalresan - Hyr kanalbåt på Caledonian Canal

Äventyr på kanalresan - Hyr kanalbåt på Caledonian Canal Caledonian Canal Äventyr på kanalresan - Hyr kanalbåt på Caledonian Canal Omgiven av hisnande vackra bergssluttningar förbinder Caledonian-kanalen höglandets viktigaste stad, Inverness, på östkusten med

Läs mer

Segla ut från en av våra 4 båtbaser retur eller envägs - rutten mellan hamnarna i Hesse/Saverne och Strasbourg är alltid populär.

Segla ut från en av våra 4 båtbaser retur eller envägs - rutten mellan hamnarna i Hesse/Saverne och Strasbourg är alltid populär. Alsace & Saarland Alsace Lorraine är inte utan anledning en populär region för kanalbåtsresor och helt underbar liksom städernas konst och arkitektur. Vidsträckta tallskgogneogar längs kanten av de blåtonade

Läs mer

Båtuthyrning vid Sporaderna Hyr segelbåt i paradiset

Båtuthyrning vid Sporaderna Hyr segelbåt i paradiset Sporaderna Båtuthyrning vid Sporaderna Hyr segelbåt i paradiset Njut av den underbara seglingen runt Sporaderna från livliga Skiathos till avsides belägna Pelagos, utgör skärgården i Egeiska havet ramen

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA

VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA RESA MALTA VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA Den vackra östaten Malta ligger i mellersta Medelhavet, mellan Libyen i söder och Italien i norr. Malta är Europas sydligaste stat och har drygt 400 000 invånare.

Läs mer

Flodbåtsseglats i det här området kräver inte seglarbevis och båtarna är väldigt lätta att styra.

Flodbåtsseglats i det här området kräver inte seglarbevis och båtarna är väldigt lätta att styra. Picardie Kanalbåtssemester i Picardie Ta på en oförglömlig båtresa och utforska de härliga vattenvägarna i Picardie. Du kan tillexempel segla på de sköna kanalerna Canal de la Somme, Canal de St. Quentin

Läs mer

COSTA BRAVA. Följ med till Spanien. - solfylld, sprudlande och spektakulär. Vi bjuder på flygresa och hotell i 3 nätter!

COSTA BRAVA. Följ med till Spanien. - solfylld, sprudlande och spektakulär. Vi bjuder på flygresa och hotell i 3 nätter! Följ med till Spanien - solfylld, sprudlande och spektakulär Det spanska köket Läckra tapas Sprudlande cava Spektakulär natur Surrealistisk konst Genial arkitektur COSTA BRAVA Vi bjuder på flygresa och

Läs mer

Venedig. Hyr flodbåt från Casale sul Sile (Venedig)

Venedig. Hyr flodbåt från Casale sul Sile (Venedig) Venedig Hyr flodbåt från Casale sul Sile (Venedig) Den charmerande staden Venedig är omgiven av måleriska öar, det klassiska, italienska landskapet och fantastiska stränder allt direkt tillgängligt från

Läs mer

Ett bättre sätt att uppleva Grekland & Aten finns inte! - 2, 9 & 16 Juli -

Ett bättre sätt att uppleva Grekland & Aten finns inte! - 2, 9 & 16 Juli - Ett bättre sätt att uppleva Grekland & Aten finns inte! - 2, 9 & 16 Juli - För sjunde året i rad förläggs sommarens äventyrssegling till den Grekland övärlden. Vi reser tillsammans mot blått vatten, ljumma

Läs mer

Inspire me... Dalsland. Biker s Stop gör. Besök Dalsland! SKOGSDAL & SLÄTTDAL

Inspire me... Dalsland. Biker s Stop gör. Besök Dalsland! SKOGSDAL & SLÄTTDAL Biker s Stop gör Inspire me... Dalsland Besök Dalsland! Här har vi det mesta som Sverige har att erbjuda. Vi är ju trots allt - Ett Sverige i miniatyr. Det var målarprinsen Prins Eugen som i slutet av

Läs mer

Whitsundays. Båtuthyrning vid Whitsundays

Whitsundays. Båtuthyrning vid Whitsundays Whitsundays Båtuthyrning vid Whitsundays Beläget utanför Queenslands kust är Whitsundayöarna utan tvekan en av de mest betagande och vackraste platserna på planeten. Omgiven av det Stora barriärrevets

Läs mer

Vandring på Maria Island

Vandring på Maria Island Vandring på Maria Island Den tasmanska naturen är något helt speciellt och upplevs allra bäst på plats i någon av nationalparkerna. Önskar ni några avkopplande dagar omgivna av en natur i en klass för

Läs mer

Weekend i Washington DC

Weekend i Washington DC Weekend i Washington DC Weekendresa till Washington D.C. med besök till stadens alla sevärdheter. På denna resa till Washington D.C. får ni åka båt på Potomacfloden till Mount Vernon, ni ser kända monument

Läs mer

METROPOLEN ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST

METROPOLEN ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST RESA TILL ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST Istanbul metropolen vid Bosporen är gräns och smältdegel på samma gång. Här tycks Europa möta Asien inför en slutgiltig kraftmätning. Öst mot väst. Ur denna

Läs mer

METROPOLEN ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST

METROPOLEN ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST RESA TILL ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST Istanbul metropolen vid Bosporen är gräns och smältdegel på samma gång. Här tycks Europa möta Asien inför en slutgiltig kraftmätning. Öst mot väst. Ur denna

Läs mer

Pine Bay. BBCG Construction - Akbük

Pine Bay. BBCG Construction - Akbük Pine Bay BBCG Construction - Akbük Pine Bay Pine Bay har det bästa läge i ett pittoreskt och lugnt område i Akbük med fantastisk havsutsikt åt ena hållet och tallar och berg åt andra. Komplexet ligger

Läs mer

Weekend i Washington DC

Weekend i Washington DC Weekend i Washington DC Weekendresa till Washington D.C. med besök till stadens alla sevärdheter. På denna resa till Washington D.C. får ni åka båt på Potomacfloden till Mount Vernon, ni ser kända monument

Läs mer

Värt att veta om Kanada. Res med hjärta, hjärna och omtanke

Värt att veta om Kanada. Res med hjärta, hjärna och omtanke Värt att veta om Kanada Res med hjärta, hjärna och omtanke Fakta Kanada Huvudstad Invånarantal Språk Ottawa 35 miljoner Engelska och franska Religion Valuta Yta Romerskkatolska kyrkan och protestantism

Läs mer

Inbjudan till. Träningsläger. Österrike Wipptal. 8-16 augusti 2015

Inbjudan till. Träningsläger. Österrike Wipptal. 8-16 augusti 2015 Inbjudan till Träningsläger Österrike Wipptal 8-16 augusti 2015 Info: Den andra veckan i augusti är det dags för årets stora klubb-händelse. Då drar nämligen OK Hammaren till Wipptal i Österrikiska alperna

Läs mer

Green Park Village. BBCG Construction - Akbük

Green Park Village. BBCG Construction - Akbük Green Park Village BBCG Construction - Akbük Green Park Village Green Park Village har ett utmärkt läge i ett pittoreskt och lugnt område i Akbük med fantastisk havsutsikt åt ena hållet och tallar och

Läs mer

Kom i form med oss på Mallorca

Kom i form med oss på Mallorca Kom i form med oss på Mallorca Pernilla Lisa Vicky Välkomna att åka med oss till denna underbara plats Can Martorell 11 18 oktober 2014 Här ger vi dig ett utbud av härlig träning för både kropp och själ.

Läs mer

Holland Runt, södra turen - Det bästa av Holland nätter, ca km

Holland Runt, södra turen - Det bästa av Holland nätter, ca km Holland Runt, södra turen - Det bästa av Holland 2018 5 nätter, ca 170-200 km Leiden Holland betraktas av många som ett paradis för cyklister. Inga backar, gott om kanaler, floder och små sjöar, vatten

Läs mer

KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014

KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014 KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014 Alla ryttares och hästälskares dröm besannas på denna resa Galoppera i vattenbrynet omgiven av vita stränder och turkosa dyningar som rullar in. Detta

Läs mer

Barcelona Training Camp

Barcelona Training Camp TUFFA TRÄNINGSPASS SOL RELAX GOD MAT BARCELONA - SPANIEN - 14-18 MAJ, 2016 Barcelona Training Camp Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Du skall komma hem som dig själv men starkare

Läs mer

Sol & Bad Fort Myers. Sol & Bad Fort Myers. Resan i korthet USA

Sol & Bad Fort Myers. Sol & Bad Fort Myers. Resan i korthet USA Sol & Bad Fort Myers Sol & badsemester vid en av 's bästa stränder. Fort Myers på Floridas västkust är perfekt för en sol och badsemester. Klimatet är varmt och skönt året om, stranden är bland de bästa

Läs mer

Stora städer Ett äventyr Vi skräddarsyr Er resa

Stora städer Ett äventyr Vi skräddarsyr Er resa Stora städer Ett äventyr Vi skräddarsyr Er resa I denna folder hittar du några utvalda städer och hotell. Hotellubudet är enormt och vi presenterar här endast några få utvalda. På www.hotelreservation.se

Läs mer

SPF 010 alltid på väg!

SPF 010 alltid på väg! 24/5-2/6 Det gemytliga och gästvänliga Tyrolen i Österrike Upplev den romantiska Tyrolen där de vackra dalgångarna slingrar sig fram mellan snöklädda alptoppar. Här njuter vi av Salzkammerguts bedårande

Läs mer

OREA Resort Devet Skal Vysocina

OREA Resort Devet Skal Vysocina OREA Resort Devet Skal Vysocina På Orea Resort Devět Skal, som ligger i Mährens berg, kan du se fram emot vackra naturvandringar, god mat i hotellets restaurang och ett dopp i poolen. Här är siktet inställt

Läs mer

Kryssning i de norska fjordarna Upplev naturens färgsprakande skönhet

Kryssning i de norska fjordarna Upplev naturens färgsprakande skönhet Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning i de norska fjordarna Upplev naturens färgsprakande skönhet Köpenhamn Stavanger Bergen Ålesund Geiranger Tillsammans upplever vi de magiska norska fjordarna.

Läs mer

Båtsemester i Narrowboats i Mellersta England och Wales

Båtsemester i Narrowboats i Mellersta England och Wales Mellersta England & Wales Båtsemester i Narrowboats i Mellersta England och Wales Segla i en av våra snygga Narrowboats i fantastiska Mellersta England och Wales -De 200 år gamla kanalsystemen sträcker

Läs mer

Spännande kryssning från Köpenhamn via Norge, Island & Kanada till Boston

Spännande kryssning från Köpenhamn via Norge, Island & Kanada till Boston Club Eriks noga utvalda upplevelser Spännande kryssning från Köpenhamn via Norge, Island & Kanada till Boston Köpenhamn Oslo Kristiansand Reykjavik Akureyri Halifax Boston En skön kryssning från Skandinavien,

Läs mer

TOKYO FÖR TONÅRINGAR 7 DAGAR TOKYO FÖR TONÅRINGAR MED GHIBLI- MUSEET 7 DAGAR GALLERY IMAGES SEK

TOKYO FÖR TONÅRINGAR 7 DAGAR TOKYO FÖR TONÅRINGAR MED GHIBLI- MUSEET 7 DAGAR GALLERY IMAGES SEK TOKYO FÖR TONÅRINGAR 7 DAGAR 14 100 SEK TOKYO FÖR TONÅRINGAR MED GHIBLI- MUSEET 7 DAGAR Destinationer: Tokyo, Ghibli-museet, Samuraj-museet Reslängd: 7 dagar (kan förlängas) Reseperiod: Året om Pris: Från

Läs mer

Programförslag Gruppresa Amsterdam. Tre nätter för grupper från 10 personer

Programförslag Gruppresa Amsterdam. Tre nätter för grupper från 10 personer Programförslag Gruppresa Amsterdam Tre nätter för grupper från 10 personer Varmt välkomna till Amsterdam! Upptäck Europas mest pittoreska huvudstad. De mysiga kanalerna och upplysta broarna, kantade av

Läs mer

Hyr segelbåt i Neapelbukten och ta familjen med på segelsemester

Hyr segelbåt i Neapelbukten och ta familjen med på segelsemester Neapelbukten Hyr segelbåt i Neapelbukten och ta familjen med på segelsemester En seglingssemester i Neapelbukten tenderar att fokusera på Amalfikusten och de vackra öarna i den pittoreska napolitanska

Läs mer

Valkommen till Turkiet! *

Valkommen till Turkiet! * Valkommen till Turkiet! * ALLT DU BEHÖVER VETA OM DINA GUIDER / UPPLEVELSER / UTFLYKTER / PRAKTISK INFORMATION / HEMRESA VÄLKOMMEN TILL TURKIET! Kara gast Vi guider och aktivitetsguider vill hälsa dig

Läs mer

Adelaide - Sydney i husbil

Adelaide - Sydney i husbil Adelaide - Sydney i husbil Denna resa till tar dig från vinområdena runt Adelaide via Melbournes nationalparker till Sydneys storstadspuls. Södra erbjuder några av de vackraste naturupplevelserna landet

Läs mer

WIEN MUSIK & KULTUR. Upplev våren med oss i musikens huvudstad!

WIEN MUSIK & KULTUR. Upplev våren med oss i musikens huvudstad! WIEN MUSIK & KULTUR Vackra Wien är en raffinerad pärla med mycket att se och göra. Klassisk musik, imponerande arkitektur och den charmiga kafékulturen är bara lite av vad vi får uppleva. Donau delar staden

Läs mer

UFC 120 London UFC 120

UFC 120 London UFC 120 London UFC 120 London Åk till London för UFC 120 med Ciceron och FIghtplay och upplev MMA-världens största organisation live i en av världens mest dynamiska storstäder! London är staden som har allt, mat,

Läs mer

Toscana. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com

Toscana. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com Toscana Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - T o s c a n a Toscana - Guidad Resa Bli inspirerad av pittoreska byar, historiska städer och natursköna vingårdar på

Läs mer

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen.

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen. VACKRA PRAG Följ med och upplev vackra Prag! Staden som bjuder på allt vi förväntar oss av en storstad i form av historia, kultur, restauranger och goda shoppingmöjligheter. Under våra dagar i Prag lär

Läs mer

Postillion Hotel Haren-Groningen

Postillion Hotel Haren-Groningen Postillion Hotel Haren-Groningen Nära universitetsstaden Groningen, ligger Postillion Hotel Haren-Groningen. I Groningen kan ni besöka Martinikyrkans grå torn från 1400-talet, äta lunch på guldkontoret

Läs mer

Varmt välkommen till villa Hydroussa! Träningsresa till Andros- Grekland 9 maj till 16 maj 2015

Varmt välkommen till villa Hydroussa! Träningsresa till Andros- Grekland 9 maj till 16 maj 2015 Varmt välkommen till villa Hydroussa! Träningsresa till Andros- Grekland 9 maj till 16 maj 2015 Reseinformation och resevillkor Flyg & Transfer: Flygbolag som flyger direkt Köpenhamn till Aten tur och

Läs mer

Östersjökryssning under en vecka ombord lyxkryssaren Serenade of the Seas

Östersjökryssning under en vecka ombord lyxkryssaren Serenade of the Seas Club Eriks noga utvalda upplevelser Östersjökryssning under en vecka ombord lyxkryssaren Serenade of the Seas Stockholm Helsingfors St. Petersburg Tallin - Riga Följ med oss under en härlig vecka ombord

Läs mer

Mecklenburg & Brandenburg

Mecklenburg & Brandenburg Mecklenburg & Brandenburg Inspiration till båtsemester i Mecklenburg Mecklenburg i det nordöstliga Tyskland erbjuder seglats på ett varierat nätverk av vattenvägar. Här finns det mer än 1000 sjöar förbundna

Läs mer

Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade.

Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade. ISLANDSRESA ISLAND ETT SAGOLIKT LANDSKAP Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade. Än i dag syns spåren tydligt efter hur naturen har format

Läs mer

Hyr segelbåt eller katamaran i Saroniska Golfen och Kykladerna

Hyr segelbåt eller katamaran i Saroniska Golfen och Kykladerna Saroniska bukten & Kykladerna Hyr segelbåt eller katamaran i Saroniska Golfen och Kykladerna Om du är ute efter en segelsemester fylld med fantastiska seglingsförhållanden, vackra landskap, historiskt

Läs mer

VACKRA CHAMONIX-MONT-BLANC ENASTÅENDE SKIDÅKNING

VACKRA CHAMONIX-MONT-BLANC ENASTÅENDE SKIDÅKNING RESA CHAMONX VACKRA CHAMONIX-MONT-BLANC Chamonix, egentligen Chamonix-Mont-Blanc, är en ort belägen i regionen Rhône-Alpes i östra Frankrike, vid foten av Alpernas högsta berg Mont Blanc. Chamonix är till

Läs mer

Båtuthyrning vid Dodekaneserna (Tolvöarna)

Båtuthyrning vid Dodekaneserna (Tolvöarna) Tolvöarna Båtuthyrning vid Dodekaneserna (Tolvöarna) Dodekaneserna, eller Tolvöarna som de också kallas, ligger utanför den västra delen av Egeiska havet, nära den turkiska kusten. Kos är en av skärgårdens

Läs mer

Julmarknadskryssning längs med Donau

Julmarknadskryssning längs med Donau Julmarknadskryssning längs med Donau Följ med och upplev den magiska stämningen på några av Europas vackraste julmarknader. Ombord på vår mysiga älvkryssningsbåt, Der Kleine Prinz, får du julstämning och

Läs mer

Segla ut från en av våra 9 båtbaser på Canal du Midi Klicka på utgångshamnen under kartan på denna sida och se basernas placering längs kanalen

Segla ut från en av våra 9 båtbaser på Canal du Midi Klicka på utgångshamnen under kartan på denna sida och se basernas placering längs kanalen Canal du Midi En båtsemester på den historiska Canal du Midi kommer att vara en lugn seglats genom Sydfrankrikes soldränkta vingårdar i regionen mellan Toulouse i väst och till Agde vid Medelhavets stränder

Läs mer

RESA TANZANIA & ZANZIBAR

RESA TANZANIA & ZANZIBAR RESA TANZANIA & ZANZIBAR SAFARI PÅ RIKTIGT I TANZANIA Tanzania är ett land som lockar allt fler äventyrslystna turister. För många är det en livslång dröm att få se och uppleva den afrikanska naturen och

Läs mer

Khanom en av de bäst bevarade hemligheterna i Thailand

Khanom en av de bäst bevarade hemligheterna i Thailand Khanom en av de bäst bevarade hemligheterna i Thailand Njut av den lugnande och vackra kuststaden Khanom som ännu inte blivit upptäckt som turistdestination. Staden är belägen i södra Thailand och är en

Läs mer

Praktisk Information

Praktisk Information Praktisk Information Firebrand Training Sundsgården Fi-re brând (noun) An idea or person that ignites excitement, action and change by challenging outmoded beliefs and methods. TRANSPORT Bil Du kan givetvis

Läs mer

Vattenfall, safari & waterfront

Vattenfall, safari & waterfront Vattenfall, safari & waterfront Upplev tre fantastiska sevärdheter i tre olika länder på denna resa till det södra Afrika. Se de mäktiga Victoriafallen i Zimbabwe, upplev safari i Chobe National Park i

Läs mer

Vandra i Portugal. Alentejokusten, 6 nätter Porto Covo Odeceixe, 5 vandringsdagar

Vandra i Portugal. Alentejokusten, 6 nätter Porto Covo Odeceixe, 5 vandringsdagar Alentejokusten, Porto Covo Odeceixe, 6 nätter 1(5) Vandra i Portugal Alentejokusten, 6 nätter Porto Covo Odeceixe, 5 vandringsdagar Detta paket ger dig en unik vandring längs den vackra, men något vilda,

Läs mer

KONFERENSRESA BERGAMO

KONFERENSRESA BERGAMO KONFERENSRESA BERGAMO UPPLEV VACKRA BERGAMO Den italienska staden Bergamo är en vacker stad belägen i utkanten av Alperna. Staden ligger i regionen Lombardien i norra Italien. Denna vackra stad är delad

Läs mer

Träningsläger till Spanien 24/3-31/3, och 22/3-1/4, 2012 (7 resp. 10dgr). En repris på 2006, 2007, 2008, 2009, 2010 & 2011!

Träningsläger till Spanien 24/3-31/3, och 22/3-1/4, 2012 (7 resp. 10dgr). En repris på 2006, 2007, 2008, 2009, 2010 & 2011! Träningsläger till Spanien 24/3-31/3, och 22/3-1/4, 2012 (7 resp. 10dgr). En repris på 2006, 2007, 2008, 2009, 2010 & 2011! Är du sugen på att komma i form tidigt på säsongen, cykla utan vinterkläder redan

Läs mer

INTRODUKTION AV RCI WEEKS FÖRBÄTTRINGAR

INTRODUKTION AV RCI WEEKS FÖRBÄTTRINGAR INTRODUKTION AV RCI WEEKS FÖRBÄTTRINGAR För mer än 35 år sedan uppfann RCI semesterbytet. I dag ÅTERUPPFINNER RCI det genom att bygga upp och utöka dina förmåner som RCI-medlem och vi ger dig det du har

Läs mer

Alsace & Bourgogne. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com

Alsace & Bourgogne. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com Alsace & Bourgogne Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - A l s a c e o c h B o u r g o g n e Alsace och Bourgogne - Guidad Rundresa Upptäck de pittoreska vinregionerna

Läs mer

Hos SJ köper du resa, boende och biljetter till olika evenemang. Resor och upplevelser för nyfikna

Hos SJ köper du resa, boende och biljetter till olika evenemang. Resor och upplevelser för nyfikna Hos SJ köper du resa, boende och biljetter till olika evenemang Resor och upplevelser för nyfikna Tåget - det bekväma sättet att uppleva SJ erbjuder ett trivsamt sätt att resa för alla åldrar. Oavsett

Läs mer

Hotel Blankenese. Bo i lugna och gröna omgivningar bara 20 minuter från storstaden Hamburg. Hotel Blankenese. Hotellet erbjuder

Hotel Blankenese. Bo i lugna och gröna omgivningar bara 20 minuter från storstaden Hamburg. Hotel Blankenese. Hotellet erbjuder Hotel Blankenese Hotel Restaurant Blankenese är beläget i lugna och gröna omgivningar i stadsdelen Blankenese, en förort till Hamburg. Nära hotellet finns kollektivtrafik och det är lätt att ta sig runt

Läs mer

TUFFA TRÄNINGSPASS SOL GOD MAT MARBELLA SPANIEN - APRIL 2016

TUFFA TRÄNINGSPASS SOL GOD MAT MARBELLA SPANIEN - APRIL 2016 Toughest OCR camp TUFFA TRÄNINGSPASS SOL GOD MAT MARBELLA SPANIEN - APRIL 2016 Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Du skall komma hem som dig själv men starkare både fysiskt och

Läs mer

IRLAND. Välkomna med på Borås Släktforskares traditionella vårresa! Denna gång reser vi till Irland 1-8 maj 2018!

IRLAND. Välkomna med på Borås Släktforskares traditionella vårresa! Denna gång reser vi till Irland 1-8 maj 2018! IRLAND Välkomna med på Borås Släktforskares traditionella vårresa! Denna gång reser vi till Irland 1-8 maj 2018! Vi reser med buss till Köpenhamn och flyg vidare till Dublin. Under rundresan på Irland,

Läs mer

Husbil Kanada. Husbil Kanada. Resan i korthet. Kanada

Husbil Kanada. Husbil Kanada. Resan i korthet. Kanada Husbil Husbil Många Kanadensare har själv semester i husbil och väljer du husbil i kan vi garantera många härliga upplevelser. Planerar ni att resa i västra kan ni välja mellan flera olika modeller och

Läs mer

Vandra i Skottland. Skye, 7 nätter Armadale Portree, 6 vandringsdagar

Vandra i Skottland. Skye, 7 nätter Armadale Portree, 6 vandringsdagar Skye, Armadale Portree, 7 nätter 1(5) Vandra i Skottland Skye, 7 nätter Armadale Portree, 6 vandringsdagar Njut av det allra bästa som ön Skye har att erbjuda under en lagom utmanande vandringsvecka. Ön

Läs mer

Lapoint studentresor

Lapoint studentresor Lapoint studentresor Anordna årets skönaste studentresa! Vill du lära dig surfa i Portugal eller pumpa puder i Bulgarien med dina studentpolare, då är Lapoint studentresor något för dig. Vi är experter

Läs mer

CrossFit Camp DUBBLA TRÄNINGSPASS STRAND RELAX GOD MAT SPANIEN - OKTOBER 2015. Glädje - Gemenskap - Inspiration

CrossFit Camp DUBBLA TRÄNINGSPASS STRAND RELAX GOD MAT SPANIEN - OKTOBER 2015. Glädje - Gemenskap - Inspiration CrossFit Camp DUBBLA TRÄNINGSPASS STRAND RELAX GOD MAT SPANIEN - OKTOBER 2015 Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Du skall komma hem som dig själv men starkare både fysiskt och

Läs mer

Alsace Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer

Alsace Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer Alsace Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - A l s a c e o c h B o u r g o g n e Alsace - Guidad Rundresa Upptäck charmiga bergbyar, pittoreska vinbergar

Läs mer

KONFERENSRESA BERGAMO

KONFERENSRESA BERGAMO KONFERENSRESA BERGAMO UPPLEV VACKRA BERGAMO Den italienska staden Bergamo är en vacker stad belägen i utkanten av Alperna. Staden ligger i regionen Lombardien i norra Italien. Denna vackra stad är delad

Läs mer

Som ni kanske redan vet så ska Delight Studios snart flytta till nya lokaler i Finnboda Hamn. Vår sista dag i Hammarby Sjöstad blir den 2a maj 2016.

Som ni kanske redan vet så ska Delight Studios snart flytta till nya lokaler i Finnboda Hamn. Vår sista dag i Hammarby Sjöstad blir den 2a maj 2016. Som ni kanske redan vet så ska Delight Studios snart flytta till nya lokaler i Finnboda Hamn. Vår sista dag i Hammarby Sjöstad blir den 2a maj 2016. Delight Studios i Finnboda slår upp portarna den 2a

Läs mer

Vancouver Island med bil

Vancouver Island med bil Vancouver Island med bil Vildmarksliv i kombination med storstadsatmosfär ligger i fokus på denna resa till Vancouver och Vancouver Island på s västkust. Det är en resa med många aktiviteter som visar

Läs mer

Pärlan vid Asundens strand

Pärlan vid Asundens strand Pärlan vid Asundens strand KO N F E R E N S L Å T D I G I N S P I R E R A S AV G O D M AT O C H VA C K R A V Y E R Där Östergötland är som skönast, vid sjön Åsunden, ligger Rimforsa Strand den perfekta

Läs mer

DITT ALLRA STÖRSTA ÄVENTYR BÖRJAR HÄR HARMONY OF THE SEAS. BEST CRUISE LINE OVERALL Travel Weekly Readers Choice Awards 2003 2014 YEARS RUNNING

DITT ALLRA STÖRSTA ÄVENTYR BÖRJAR HÄR HARMONY OF THE SEAS. BEST CRUISE LINE OVERALL Travel Weekly Readers Choice Awards 2003 2014 YEARS RUNNING DITT ALLRA STÖRSTA ÄVENTYR BÖRJAR HÄR HARMONY OF THE SEAS YEARS RUNNING BEST CRUISE LINE OVERALL Travel Weekly Readers Choice Awards 00 04 SM PERFECT STORM VATTENRUTSCHKANOR - ger den ultimata badupplevelsen

Läs mer

Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018

Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa för Filharmonikernas Vänner - Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa till Bryssel där ni under en

Läs mer

Nakhon Si Thammarat det orörda paradiset med storslagen natur och kultur

Nakhon Si Thammarat det orörda paradiset med storslagen natur och kultur Nakhon Si Thammarat det orörda paradiset med storslagen natur och kultur Nakhon Si Thammarat är ett charmigt alternativ till de hektiska turistområdena i Thailand. Provinsen är belägen i södra Thailand

Läs mer

Åker ni till Strasbourg kommer ni hitta en ren idyll bakom muren: snäva gator med vackra korsvirkeshus, en

Åker ni till Strasbourg kommer ni hitta en ren idyll bakom muren: snäva gator med vackra korsvirkeshus, en Alsace & Saarland Hyr kanalbåt i Alsace & Saarland Det inte utan anledning som Alsace-Lorraine är en väldigt populär destination för kanalbåtssemester. Den lilla franska regionen Alsace och grannregionen

Läs mer

DAVIS CUP-RESA. SCHWEIZ vs. SVERIGE september ÖG NBLICK! SANNINGENS TEAM SPONSOR DC-LAGET

DAVIS CUP-RESA. SCHWEIZ vs. SVERIGE september ÖG NBLICK! SANNINGENS TEAM SPONSOR DC-LAGET SCHWEIZ vs. SVERIGE 14 17 september SANNINGENS ÖG NBLICK! TEAM SPONSOR DC-LAGET Tennisbiljetter hela helgen Aktivitet med L-A Wahlgren* 3 hotellnätter inkl. frukost Träffa svenska DC-laget* Möjlighet till

Läs mer

Sommarerbjudande Kalifornien

Sommarerbjudande Kalifornien Sommarerbjudande Kalifornien MyPlanet har satt samman årets julklapp - en resa till Kalifornien under sommarsemestern 2014 (juni och juli) till ett mycket attraktivt pris. Enkelt. Snabbt. Bra pris. Massor

Läs mer

Enkätundersökning genomförd inom ramen för projekt Business to Heritage (B2H) 1-31 juli 2014 1

Enkätundersökning genomförd inom ramen för projekt Business to Heritage (B2H) 1-31 juli 2014 1 Enkätundersökning genomförd inom ramen för projekt Business to Heritage (B2H) 1-31 juli 2014 1 Besö ksenkä t Lysekil, Hävets Hus öch Käpärutstä llningen Juli 2014 Förutsättningar: En person frågades ut

Läs mer

La Manga Training Camp

La Manga Training Camp TUFFA TRÄNINGSPASS SOL RELAX GOD MAT SPANIEN - 21-28 SEPTEMBER, 2016 La Manga Training Camp Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Du skall komma hem som dig själv men starkare både

Läs mer

CITY HOTELL ESKILSTUNA

CITY HOTELL ESKILSTUNA CITY HOTELL ESKILSTUNA 562-3548_City Hotell_folder_125x250.indd 1 2013-11-13 16:32 562-3548_City Hotell_folder_125x250.indd 2 2013-11-13 16:32 CITY HOTELL ESKILSTUNA Övernatta hos oss när du är i Eskilstuna!

Läs mer

Allemansrätten en unik möjlighet

Allemansrätten en unik möjlighet 1 Allemansrätten en unik möjlighet Inte störa inte förstöra är huvudregeln i allemansrätten. Allemansrätten är en fantastisk möjlighet för alla att röra sig fritt i naturen. Du använder dig av allemansrätten

Läs mer

Akvarellkurs på Golden Club Cabanas, Portugal 2015. Landskapsmåleri i akvarell

Akvarellkurs på Golden Club Cabanas, Portugal 2015. Landskapsmåleri i akvarell Akvarellkurs på Golden Club Cabanas, Portugal 2015 Landskapsmåleri i akvarell Kursen utgår från det klassiska landskapsmåleriet och går mot det mer förenklade och abstrakta gestaltandet av landskapet och

Läs mer

Med narrowboat på Englands kanaler. Länk video

Med narrowboat på Englands kanaler. Länk video Med narrowboat på Englands kanaler Länk video Vad är en narrowboat? Längd 15-20 m Bredd 2 m Vikt 15-20 ton Djupgående 60-90 cm Pentry och matplats Centralvärme Sängar 60 cm/120 cm Toa med vakuumtömning

Läs mer

Strikeforce SAN JOSE

Strikeforce SAN JOSE SAN JOSE Strikeforce torsdag Flyg Stockholm San Francisco Våra värdar väntar med transfer som tar sällskapet till hotellet. Incheckning på Clift Hotel o Ett av stadens främsta och coolaste hotell. Hotellet

Läs mer

Canal du Midi. Hyr Kanalbåt på vackra Canal du Midi

Canal du Midi. Hyr Kanalbåt på vackra Canal du Midi Canal du Midi Hyr Kanalbåt på vackra Canal du Midi En båtsemester på den historiska Canal du Midi kommer att vara en lugn seglats genom Sydfrankrikes soldränkta vingårdar i regionen mellan Toulouse i väst

Läs mer

Arenales Del Sol Alicante Infinity View

Arenales Del Sol Alicante Infinity View Arenales Del Sol Alicante Infinity View Fastighetsbyrån spanska bostäder - Hem i Solen BESKRIVNING Tio kilometer söder om Alicante stad ligger "Solens sand", Los Arenales del Sol, som har vuxit till en

Läs mer