Res med Sanawari till Tanzania

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Res med Sanawari till Tanzania"

Transkript

1 Res med Sanawari till Tanzania Det är med största glädje som Sanawarisandals tillsammans med resebolaget Another Sunshine välkomnar er till Tanzania! Safari, Serengeti, Kilimanjaro, the big five, Zanzibar, Masaifolket, världens åttonde underverk Ngorongoro kratern.superlativen är många och det finns oändligt mycket att se och göra. Vårt mål är att få er att känna er så hemma som möjligt och att få vara en del av landet, inte som åskådare från en buss utan som medlemmar av familjen. Olle (som står bakom resebolaget Another Sunshine) har valt ut dom bästa delarna av landet som han vill vis er, vilket gör att vi har följande att erbjuda.

2 Lördag 3 mars På ankomstdagen möts ni upp på flygplatsen och vi tar er till erat boende i Arusha. Det tar ca en timme. Lättare måltid väntar på hotellet. Vi strävar efter att jobba med så lokala aktörer som möjligt, med ett medvetet tänk när det gäller miljö hållbarhet på sikt. Planet Lodge är en gömd pärla i Arusha, (i närheten av hembyn för Sanawari Sandals). Det finns stora grön områden, lummig trädgård och en swimmingpool. Ni bor i mysiga bungalows med alla förnödenheter. Eget badrum, varmvatten, resturang. Det är nära till Sanawari sandals verkstad och till Arusha centrum.

3 Söndag 4 mars En dag tillsammans med hantverkarna som gör Sanawari Sandals. Vi får följa med till fabriken/workshopen och få en inblick i deras vardag. Ni får specialbeställa era egna sandaler direkt på plats (ingår i resan). Vi besöker vårdcentralen dit kvinnorna har sin sjukförsäkring kopplat till. Se hur deras förlossningrum ser ut och prata med vår sjuksköterska/ekonomiansvarige för Sanawarisandals. Dagen avslutas med en typisk hemlagad tanzaniansk middag.

4 Måndag 5 mars Det är inte målet som är målet utan vägen dit. Tillsammans med några av hantverkarna från Sanawari Sandals beger vi oss på en vandring till Arusha vattenfall. Det går snabbt att anpassa sig till klimatet då det är frisk och sval bergsluft. Vi går igenom området Sanawari upp mot kullarna, ner genom djupa dalar och upp igen på kullar tills vi når Arusha vattenfall. En halv dags vandring i lugnt tempo med supervacker utsikt. Vi har med oss lunch box från mama Faith så vi inte hungrar ihjäl. Vi siktar på att gå runt 10 tiden på förmiddagen, och beräknar att vara tillbaka till Kili time. (ca kl 15.) Eftermiddagen kvällen spenderar ni fritt efter eget behag.

5 Tisdag 6 mars Vi kommer åka ut till Masailand/Monduli. Det tar ca 1 timme att åka med bil, och så läger vi på 1 timmes försening p.g.a av allt oförutsett som antagligen händer på vägen. Vi gör ett litet stop i Monduli stad för att enligt tradition köpa med oss lite socker till familjen vi hälsar på. Vi spenderar dagen uppe i bergen med masaifamiljerna. Er egna kock Juliana (mama faith) har förberett lunchbox så ni klarar er under dagen. På väg hem stannar vi till vid Tembo club för kvällsmat, känd för mycket god kyckling (vegetariskt alternativ finns alltid). Vi räknar med att vara hemma innan mörkret faller in, beroende på hur länge vi stannar på restaurangen. Masaier är ett mycket stolt nomad folk som lever i norra Tanzania. Dom livnär sej på boskaps skötsel och anser att all boskap i världen tillhör Masaier. Tack vare deras rykte som extremt bra atleter och krigare stod dom emot västvärdens försök till slaveri. Masaier har bevarat sitt traditonella sätt att leva på, att leva med naturen och inte emot den.

6 Onsdag 7 mars Kilimanjaro Efter check ut på Planet lodge åker vi till Kilimanjaro och Mama masai. BOENDE Farmor Masai Natten spenderar vi hos farmor Masai. (farmor till Another sunshine s grundare Olle) Farmor masai har en gård precis vid foten av Kilimanjaro. Ni bor bekvämt i delat rum med badrum.

7 Torsdag 8 mars Kilimanjaro Vi beger oss på en utflykt till foten av kilimanjaro. Vi tar oss till huvudgatan för bestigningen av kilimanajro där man kan skåda det mäktiga berget. Vi besöker ett kaffe plantage i Moshi. BOENDE Farmor Masai Natten spenderar vi hos farmor Masai. (farmor till Another sunshine s grundare Olle) Farmor masai har en gård precis vid foten av Kilimanjaro. Ni bor bekvämt i delat rum med badrum.

8 Fredag 9 mars SAFARI Den stora Afrika drömmen för många människor är att åka på en äkta safari och se dom vilda djuren! Olle har valt ut det bästa av det bästa till er. Tarangire är elefanternas paradis, öppen savann, Bau Bau träd. Landskapet är som Serengeti men betydligt mindre till ytan, vilket innebär att det är lättare att se djuren.

9 Lördag 10 mars Ni väljer själva hur ni vill fortsätta. Ni kan fortsätta er safari och se the big five eller flyga direkt till den sagolika paradisön zanzibar, eller så väljer ni att åka tillbaka till Sverige ;) Ni som fortsätter er resa åker till Ngorongoro Kratern med boende på fantastiska Gilala Hai 360. Kratern räknas som världens åttonde underverk, en halv krater där man har chans att se alla dom stora djurren på nära håll. Enligt sägnerna är det Ngorongoro kratern som beskrivs när man pratar om edens lustgård!

10 Söndag 11 mars Lake Manyara Vi förflyttar oss in i en tropisk regnskogs miljö med allt från träd klättrande lejon till flodhästar. Ett mycket mysigt och intimt ställe. 10 safari tält på en kulle med en fantastisk vacker utsikt. NI har tillgång till alla bekvämligheter ni behöver utan att förlora känslan av natur och äkthet. Ett Eco safari camp med stor vikt på god mat! Vegetariskt och Vegansk mat. Salim som äger stället är från Tanzania och all personal kommer från närområdet.

11 ZANZIBAR 12-17:e februari Drömmarnas ö. Zanzibar är en blandning mellan afrikansk, arabisk och europeisk kultur. Vill du koppla av på en paradisisk strand eller gå vilse i Stone Town? Att göra: Vandra runt på gatorna i Stone Town är som att förflytta sej tillbaks i tiden till en saga från tusen och en natt! Sultanens palats, gamla slavmarknader, Italienska caffe barer, magiska stränder. Det finns något för alla. Boende Mwezi boutique resort. Ett av världens bästa ställen att dyka bland korallrev. Simma med delfiner. Kite surfa, spela fotboll på stranden. Valet är ert.

12 BRA ATT VETA Ingår i ditt val av Safari Reseförsäkring Som resenär är du ansvarig för att se till att du har tillräckligt reseförsäkring för din resa. Detta är viktigt om du upplever en fördröjning, skada, sjukdom etc. Vi ber er därför att kontakta ditt försäkringsbolag och konsultera dem. Det är vanligt att det ingår en reseförsäkring i en vanlig hemförsäkring, rekommenderar vi att du undersöker detta med ditt försäkringsbolag. Vi rekommenderar Gouda Reseförsäkring för reseförsäkring och avbeställningsskydd. Mer information kan hittas på Medicin och sjukvård Delar av resan, du befinner dig långt ut i vildmarken, betyder det att det kan vara svårt att lösa specifika behov snabbt och effektivt om det behövs, till exempel kost och mediciner. Därför är det mycket viktigt att du informerar oss om dina speciella behov när du bokar din safari program så att vi kan anpassa programmet till dig, eller komma med särskilda direktiv. Alla resenärer är ansvariga för att ta den medicin som du själv behöver. Det är bra att ta med egen liten medicin kit i förebyggande syfte; huvudvärkstabletter, ORS, handdesinfektion, plåster, läkemedel mot magbesvär etc. I många av de samhällen som du kommer att passera under resan finns små apotek, dock är ingen garanti för att de mediciner som du vill ge. Dessutom kan det vara så att de mediciner inte ordentligt är förpackade. Lokala sjukhus och lokala medicinska håller en relativt låg standard i de stora städerna finns möjlighet till bra sjukhus. Alla våra boende i Tanzania har myggnät över sängar.

13 Bagage och vikt Vår packlista kan förhoppningsvis vara till hjälp när du packar innan resan. Kom ihåg att kontrollera hur mycket bagage du kan ta med dig på resan. Vikten varierar beroende på vilket företag du flyger med. Om du flyger hem under din resa i Tanzania, ber vi dig att vara extra observant, ofta särskilt direktiv för inrikesflyg. Tex: 15 kg per person inklusive handbagage. För frågor eller oklarheter om bagage, vänligen kontakta oss Valuta Valutan i Tanzania heter Tanzaniska shilling (TZS). Ofta är det mer fördelaktigt att betala med lokal valuta än att betala med US-dollar. Tanzania Shilling tar dig enkelt via ATM på Kilimanjaro Airport, Arusha, och i Stone town Zanzibar. Det är också möjligt att betala med US-dollar i hela Tanzania. Se till att få mindre valörer (1-5 dollar sedlar) när de gör mest nytta. Vanligtvis är det möjligt att betala med kort på de flesta hotell / loger / läger, men detta kan variera beroende på täckning och därför är det viktigt att ha tillgång till kontanter Dricks Deponering är en del av kulturen i Tanzania. Dricks är valfri men också väntat och ett sätt att tacka dig för en god service och ett väl utfört arbete. Vi rekommenderar att du ger din guide dricks sista dagen när han lämnar dig på flygplatsen. På de flesta hotell / lodger / läger är ett vanligt "tips box" där man kan lämna ett tips vid avgång.

14 Mat och dryck under safari I vår safari programmet ingår alltid frukost, lunch och middag under de dagar du är ute på safari. Det är ganska vanligt att loger och läger serverar buffémåltider. När du är på safari är bra att ha bekväma kläder. På vår safari lodger gäller ingen särskild klädsel. Ute på safari, är det viktigt att komma ihåg att inte klä sig i grälla färger, men väljer kläder som smälter in. Det finns ofta lite kyliga tidigt på morgonen, då kan det vara bra med långa ärmar och långa byxor, medan dagarna är oftast varmt, då är det viktigt att komma ihåg att skydda sig mot solen. Det är också viktigt att komma ihåg att du är i ett land med en annan kultur, varför skulle resenären inte klä sig provokativt. Följ de riktlinjer som finns på plats. Klimat Tanzania har en mycket tropiska och vacker klimat, längs kusten är det mycket fuktigt och högländerna är ofta svala kvällar. April och maj är ofta kallad "den stora regnperioden", under dessa månader kan det regna i flera dagar i sträck. November brukar kallas "den lilla regnperioden", så betyder det oftast kortare duschar i eftermiddagar och kvällar. Under dessa månader är det oftast få turister, parkerna är grön och frodig och det är möjligt att få bra priser på hotell och loger. De torraste månader i Tanzania är från juli till september / oktober. Trots detta kvällarna ofta vara lite kyligt, därför, du uppmanas att ta med varma och bekväma kläder. Dec-Mar är de varmaste månaderna i Tanzania.

15 Elektronik Ute i vildmarken, många loger och tältläger som inte är anslutna till det vanliga elnätet, istället använder generatorer. Generatorerna används ofta bara några timmar under dagen, vilket betyder att det kan finnas begränsat utrymme för att ladda batterier för kameran och datorn. I fall har du särskilda önskemål för din utrustning, ber vi dig att informera oss i samband med din resa begäran kan vi sedan anpassa din safari program enligt era önskemål. Många små tält husbil får sin el via solceller, och även om det finns i tältet finns det oftast en möjlighet att ladda elektronisk utrustning i receptionen. När du bor bredvid städerna har dina hotell och lämnar ström dygnet runt, men det är ganska vanligt med strömavbrott. Mobil Mobilen har ökat BNP i flera afrikanska länder, det innebär också att du satsar på att bygga ut mobilnätet. Din täckning under resan safari kan variera en hel del beroende på var du är och vad mobiloperatör du har. Tidsskillnad Tanzania är en timme före Sverige när vi har sommar, och två timmar innan när vi har vinter. Språk Tanzanias nationalspråk är engelska och swahili. Den svenska ambassaden Den svenska ambassaden i Tanzania ligger i Dar es Salaam. Mirambo Street / Garden Avenue, Dar es Salaam Ambassad Sweden, P.O. Box 9274 / Tel:

16 Priser, Sanawari Sandals - Safari ARUSHA inkl. 1 dag Safari Pris kr per person, delat dubbelrum Boende Planet Lodge. Dag 1 Upphämtning på Kilimanjaro flygplats Dag 2 Vandring till Arusha vattenfall/ välkomst fest med team sanawari. Dag 3 En dag med kvinnorna. Dag 4 Besöka maasailand. Dag 5 Resa till Kilimanjaro och Mama Masai Dag 6 Kilimnajaro / boende Mama Masai Dag 7 Safari Tarangire national park Dag 8 Fria aktiviteter, Flyg hem från Kilimanjaro SAFARI Eco Safari Pris 8995 kr per person delat rum Dag 8 Safari Lake manyara national park Dag 9 Safari Ngorongoro kratern ZANZIBAR ECO vänligt boende Pris kr per person delat dubbelrum Dag 10 Flyg till Zanzibar Dag 11 Zanzibar Dag 12 Zanzibar Dag 13 Zanzibar Dag 14 Zanzibar Dag 15 Flyg hem från Zanzibar

Res med Sanawari till Tanzania

Res med Sanawari till Tanzania Res med Sanawari till Tanzania Det är med största glädje som Sanawarisandals tillsammans med resebolaget Another Sunshine välkomnar er till Tanzania! Safari, Serengeti, Kilimanjaro, the big five, Zanzibar,

Läs mer

Rundresa Tanzania. Dag 1 Avfärd Vi stiger ombord på planet som tar oss till Kilimanjaro Airport utanför Arusha i Tanzania.

Rundresa Tanzania. Dag 1 Avfärd Vi stiger ombord på planet som tar oss till Kilimanjaro Airport utanför Arusha i Tanzania. Rundresa Tanzania Njut av safari i några av världens bästa nationalparker, bl.a. Ngorongorokratern, Serengeti, (där du har mycket god chans att få se The Big Five ) och elefantparken Tarangire. Fortsätt

Läs mer

Gruppresa till Tanzania med 5 dagars safari och Nungwikusten på Zanzibar

Gruppresa till Tanzania med 5 dagars safari och Nungwikusten på Zanzibar Gruppresa till Tanzania med 5 dagars safari och Nungwikusten på Zanzibar Gruppresa till Tanzania med 5 dagars safari samt besök i massajby och 5 övernattningar på Zanzibar Reskod: G1 Antal resdagar: 14

Läs mer

RESA TANZANIA & ZANZIBAR

RESA TANZANIA & ZANZIBAR RESA TANZANIA & ZANZIBAR SAFARI PÅ RIKTIGT I TANZANIA Tanzania är ett land som lockar allt fler äventyrslystna turister. För många är det en livslång dröm att få se och uppleva den afrikanska naturen och

Läs mer

Anki Adventures Tanzania och Zanzibar gruppresa 7 november 2019

Anki Adventures Tanzania och Zanzibar gruppresa 7 november 2019 15/10 2018 Anki Adventures Tanzania och Zanzibar gruppresa 7 november 2019 Flyg med KLM från Stockholm KL1104 ARNAMS HK1 2 0630 0840 73H E 0 S KL 571 AMSJRO HK1 1015 2040 772 E 0 M PW 423 ARKZNZ HK1 1250

Läs mer

Effektiv stresshantering för yrkesarbetande och studerande

Effektiv stresshantering för yrkesarbetande och studerande Kursresa till Zanzibar Effektiv stresshantering för yrkesarbetande och studerande 15-22 juni 2016 Privat tillägg: Safari i Masai Mara 21-28 juni Resprogram Håkmark 213 905 91 UMEÅ SWEDEN tel. +46(0)90-383

Läs mer

Rundresa Tanzania. Dag 1 Avfärd Vi stiger ombord på planet som tar oss till Kilimanjaro Airport utanför Arusha i Tanzania.

Rundresa Tanzania. Dag 1 Avfärd Vi stiger ombord på planet som tar oss till Kilimanjaro Airport utanför Arusha i Tanzania. Rundresa Tanzania Njut av safari i några av världens bästa nationalparker, bl.a. Ngorongorokratern, Serengeti, (där du har mycket god chans att få se The Big Five ) och elefantparken Tarangire. Fortsätt

Läs mer

4 dagars safari i norra Tanzania med 6 övernattningar på Zanzibar

4 dagars safari i norra Tanzania med 6 övernattningar på Zanzibar 4 dagars safari i norra Tanzania med 6 övernattningar på Zanzibar 4 dagars safari i norra Tanzania med 6 övernattningar på Zanzibar Reskod: TZ-4 Antal resdagar: 12 (varav 11 dagar i Tanzania) Avresa varje

Läs mer

PROPEL AFRICA D e s t i n a t i o n M a n a g e m e n t

PROPEL AFRICA D e s t i n a t i o n M a n a g e m e n t Golfresa till Norra Sydafrika 20-30 januari 2013 Måndag 21 Januari 2013 - Ankomst till Johannesburg kl 08.35 på morgonen med flyg SA 261. Er lokalguide möter upp på flygplatsen och visar vägen till bussen.

Läs mer

Tanzaniaresa - Dagsprogram

Tanzaniaresa - Dagsprogram Tanzaniaresa - Dagsprogram Njut av safari i några av världens bästa nationalparker, bl.a. Ngorongorokratern, Serengeti, där du har mycket god chans att få se The Big Five och elefantparken Tarangire. Fortsätt

Läs mer

Grupp & Konferensresor

Grupp & Konferensresor 0 Grupp & Konferensresor Jubileumssafari Borås Djurpark Tanzania och Zanzibar 2-14 januari 2013 Jubileumssafari med Borås Djurpark Borås Djurpark fyller 50 år och firar detta med att ordna en unik safari

Läs mer

Bergsvandring Mount Kilimanjaro - Machameleden. Bergsvandring Mount Kilimanjaro Machameleden

Bergsvandring Mount Kilimanjaro - Machameleden. Bergsvandring Mount Kilimanjaro Machameleden Bergsvandring Mount Kilimanjaro - Machameleden Bergsvandring Mount Kilimanjaro Machameleden DAG 1 Avresa från Sverige Avresa med Ethiopian Airlines kl 20. Mellanlandning i Addis Ababa vid 7-tiden dag 2.

Läs mer

www.kenzantours.se Tanzania bra att tänka på innan du reser ut!

www.kenzantours.se Tanzania bra att tänka på innan du reser ut! www.kenzantours.se Tanzania bra att tänka på innan du reser ut! Ta minst två kopior av pass, resehandlingar och försäkringspapper. En kopia av var lämnar du hos en anhörig för att underlätta om något inträffar

Läs mer

Tanzania: Bergsvandring Mount Kilimanjaro, Machame från kr

Tanzania: Bergsvandring Mount Kilimanjaro, Machame från kr Tanzania: Bergsvandring Mount Kilimanjaro, Machame från 25 500 kr Machameleden på Mount Kilimanjaro i Tanzania (paketresa) I priset ingår vandring på Afrikas högsta berg, Mount Kilimanjaro via Machameleden.

Läs mer

Följ med på en fantastisk och oförglömlig 12- dagars resa till Uganda i februari 2014.

Följ med på en fantastisk och oförglömlig 12- dagars resa till Uganda i februari 2014. Följ med på en fantastisk och oförglömlig 12- dagars resa till Uganda i februari 2014. Reseprogram: Dag 1-2 Avresa från Kastrup med mellanlandning i Doha. Ankomst till Entebbe. Vi spenderar dagen och natten

Läs mer

Res med Plan och Världens Resor till Tanzania

Res med Plan och Världens Resor till Tanzania Res med Plan och Världens Resor till Tanzania Upplev spännande Tanzania. Landet som bjuder på såväl Afrikas högsta berg Kilimanjaro, kritvita stränder på ön Zanzibar samt fantastisk safari i Serengeti.

Läs mer

Familjeanpassad safari i Tanzania med sol och bad på Zanzibar

Familjeanpassad safari i Tanzania med sol och bad på Zanzibar Familjeanpassad safari i Tanzania med sol och bad på Zanzibar Familjesafari i Tanzania med sol&bad på Zanzibar Reskod: TZ-17 Antal resdagar: 13 (varav 11 dagar i Tanzania) Avresa från Stockholm, Köpenhamn

Läs mer

besegra kilimanjaro Klättring och löpning på Kilimanjaro. Februari 2011.

besegra kilimanjaro Klättring och löpning på Kilimanjaro. Februari 2011. besegra kilimanjaro Klättring och löpning på Kilimanjaro. Februari 2011. Safari & möjlighet att bestiga Kilimanjaro!»Resa 1. Safari, lopp & safari. 24 feb-7 mars.»resa 2. Safari, lopp & vandring Kilimanjaro.

Läs mer

2015 KENYA AIRWAYS - EAST AFRICAN SAFARI CLASSIC RALLY

2015 KENYA AIRWAYS - EAST AFRICAN SAFARI CLASSIC RALLY 2015 KENYA AIRWAYS - EAST AFRICAN SAFARI CLASSIC RALLY Resans arrangör är Safari Classic Rally tillsammans med Rallytravels. En upplevelse av Afrika och des kultur och följa The toughest Rally of the world

Läs mer

Dag 1 Avfärd Vi stiger ombord på planet som tar oss till Kilimanjaro Airport utanför Arusha i Tanzania.

Dag 1 Avfärd Vi stiger ombord på planet som tar oss till Kilimanjaro Airport utanför Arusha i Tanzania. Tanzania Njut av safari i några av världens bästa nationalparker, bl.a. Ngorongorokratern, Serengeti, (där du har mycket god chans att få se The Big Five ) och elefantparken Tarangire. Fortsätt bortom

Läs mer

Preliminärt program fotosafari Tanzania 2012

Preliminärt program fotosafari Tanzania 2012 FOTOSAFARI TANZANIA Preliminärt program fotosafari Tanzania 2012 Januari/Februari möte inför resan i Stockholm och Malmö. Vi går igenom tips på utrustning och packning, kikar på inspirationsbilder och

Läs mer

Värt att veta om. Botswana. Res med hjärta, hjärna och omtanke

Värt att veta om. Botswana. Res med hjärta, hjärna och omtanke Värt att veta om Botswana Res med hjärta, hjärna och omtanke Fakta Botswana Huvudstad Invånarantal Språk Gaborone 2,2 milj. Engelska och setswana Religion Valuta Yta Kristendom och inhemska traditionella

Läs mer

Följ med på en spännande resa till Östtimor under hösten 2017!

Följ med på en spännande resa till Östtimor under hösten 2017! Följ med på en spännande resa till Östtimor under hösten 2017! Landet som styrts av både Portugal och Indonesien innan det blev självständigt 1999 är en outforskad pärla i sydöstra Asien. På denna resa

Läs mer

Viktoriafallen, Chobe & Okavango

Viktoriafallen, Chobe & Okavango Viktoriafallen, Chobe & Okavango Denna resa kombinerar Viktoriafallens magiska krafter med safari i Chobe National park samt häftiga djurupplevelser i Okavango-deltat. I resan ingår två nätter vid Viktoriafallen,

Läs mer

Club Eriks sommarresor i Sverige Vi smakar på det bästa i Jämtland

Club Eriks sommarresor i Sverige Vi smakar på det bästa i Jämtland Club Eriks noga utvalda upplevelser Club Eriks sommarresor i Sverige Vi smakar på det bästa i Jämtland Under tre härliga sommardagar bjuds vi på det bästa Jämtland har att erbjuda gällande mat, dryck,

Läs mer

Julmarknadskryssning längs med Donau

Julmarknadskryssning längs med Donau Julmarknadskryssning längs med Donau Följ med och upplev den magiska stämningen på några av Europas vackraste julmarknader. Ombord på vår mysiga älvkryssningsbåt, Der Kleine Prinz, får du julstämning och

Läs mer

KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014

KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014 KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014 Alla ryttares och hästälskares dröm besannas på denna resa Galoppera i vattenbrynet omgiven av vita stränder och turkosa dyningar som rullar in. Detta

Läs mer

Sydafrikas kultur & vilda djur

Sydafrikas kultur & vilda djur s kultur & vilda djur Denna resa till som börjar och slutar i Durban tar er till östra delarna av landet med St Lucia, zulukultur, sol & strand samt självklart Big-5 safari. Delar av resan kör ni själva

Läs mer

6 dagars safari i Tanzania och 5-stjärnigt hotell

6 dagars safari i Tanzania och 5-stjärnigt hotell 6 dagars safari i Tanzania och 5stjärnigt hotell på Zanzibar 6 dagars safari i Tanzania och 5-stjärnigt hotell på Zanzibar Reskod: TZ-6 Antal resdagar: 17 (varav 15 dagar i Tanzania) Pris Pris per person

Läs mer

Vävresa till Kenya. Välkommen till en spännande resa genom vävarlandet Kenya.

Vävresa till Kenya. Välkommen till en spännande resa genom vävarlandet Kenya. Vävresa till Kenya 3-18 mars 2015 Välkommen till en spännande resa genom vävarlandet Kenya. Vi skickar dig förslag på flygavgångar som du själv betalar. Biljetten kommer att ligga på runt 5000 kr ToR till

Läs mer

New Jersey San Jose NY Rangers Boston. Matcher: New Jersey Devils-NY Rangers New Jersey Devils-Toronto Maple Leafs NY Rangers-Phoenix Coyotes

New Jersey San Jose NY Rangers Boston. Matcher: New Jersey Devils-NY Rangers New Jersey Devils-Toronto Maple Leafs NY Rangers-Phoenix Coyotes Resa 1 27 Februari Matcher: NY Rangers Chicago New Jersey San Jose NY Rangers Boston Resa 2 21 Mars Matcher: New Jersey Devils-NY Rangers New Jersey Devils-Toronto Maple Leafs NY Rangers-Phoenix Coyotes

Läs mer

Vattenfall, safari & waterfront

Vattenfall, safari & waterfront Vattenfall, safari & waterfront Upplev tre fantastiska sevärdheter i tre olika länder på denna resa till det södra Afrika. Se de mäktiga Victoriafallen i Zimbabwe, upplev safari i Chobe National Park i

Läs mer

Detta skräddarsydda förslag till Er är planerat och sammanställt, den 15 december 2012, av:

Detta skräddarsydda förslag till Er är planerat och sammanställt, den 15 december 2012, av: Göteborgs stolthet, F98 Qvidings FF, Spanienläger 2013 1-16 april Barcelona är en fantastisk blandning av gammalt och nytt, med världens just nu bästa fotboll, Tyvärr slängde ju Kung Zlatan in handduken

Läs mer

Gambia tour 5-10 februari 2014. Upplev det bästa av Gambia tillsammans med mig och vår fina personal på One World Village Guesthouse!

Gambia tour 5-10 februari 2014. Upplev det bästa av Gambia tillsammans med mig och vår fina personal på One World Village Guesthouse! Gambia tour 5-10 februari 2014 Upplev det bästa av Gambia tillsammans med mig och vår fina personal på One World Village Guesthouse! Onsdag 5/2 Bakau tour. Vi promenerar i omgivningarna, besöker Crocodile

Läs mer

OMAN SAGOLIK ÖKENRITT MOT STRÄNDER & TIDVATTENS DYNINGAR

OMAN SAGOLIK ÖKENRITT MOT STRÄNDER & TIDVATTENS DYNINGAR OMAN SAGOLIK ÖKENRITT MOT STRÄNDER & TIDVATTENS DYNINGAR Nu erbjuder vi som första arrangör en äventyrlig och riktigt häftig resa som aldrig gjorts tidigare för besökande ryttare. Men självklart har ridettapperna

Läs mer

Resedagbok. Studieresa Limousin- och Blondeföreningen

Resedagbok. Studieresa Limousin- och Blondeföreningen Resedagbok Studieresa Limousin- och Blondeföreningen - onsdag 24 juli 2013 07:59 Äntligen på väg! Några hade hoppat på redan i Varberg och resten hoppade på på Erikslund utanför Ängelholm. Totalt är 26

Läs mer

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen.

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen. VACKRA PRAG Följ med och upplev vackra Prag! Staden som bjuder på allt vi förväntar oss av en storstad i form av historia, kultur, restauranger och goda shoppingmöjligheter. Under våra dagar i Prag lär

Läs mer

Värt att veta om. Namibia. Res med hjärta, hjärna och omtanke

Värt att veta om. Namibia. Res med hjärta, hjärna och omtanke Värt att veta om Namibia Res med hjärta, hjärna och omtanke Fakta Namibia Huvudstad Invånarantal Språk Windhoek 2,2 milj. Engelska Religion Valuta Yta Kristendom Namibisk dollar 824 268 km2 Läs mer om

Läs mer

besegra kilimanjaro Klättring och löpning på Kilimanjaro. Februari 2010.

besegra kilimanjaro Klättring och löpning på Kilimanjaro. Februari 2010. besegra kilimanjaro Klättring och löpning på Kilimanjaro. Februari 2010. Safari & möjlighet att bestiga Kilimanjaro!»Resa 1. Safari, lopp & safari. 24 feb-7 mars.»resa 2. Safari, lopp & vandring Kilimanjaro.

Läs mer

Sydafrika stadspuls, safari och historia

Sydafrika stadspuls, safari och historia Sydafrika stadspuls, safari och historia 12 dagar i Sydafrika med svensktalande reseledare Reskod: ZA-2 Antal resdagar: 14 (varav 12 i Sydafrika) Pris Pris per person: 26 500 kr Vad ingår i priset? Flyg

Läs mer

Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby

Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby Vi gör en härlig kryssning längs den magnifika dalmatiska kusten och dess vackra öar. Under tre dagar på Adriatiska havet åker vi från en ö till en annan

Läs mer

Top End Safari med 4WD

Top End Safari med 4WD Top End Safari med 4WD Upplev fantastiska vattenfall, klippmålningar från urminnes tider och det riktiga djurlivet i nationalparkerna Kakadu och Litchfield på denna guidade tredagars tur från Darwin. Ni

Läs mer

A Reaching Hand! 27 februari - 11 mars 2013

A Reaching Hand! 27 februari - 11 mars 2013 A Reaching Hand! 27 februari - 11 mars 2013 Med denna rundresa vill jag visa Sydafrika ur ett mångfacetterat och mångkulturellt perspektiv. Ni kommer till platser och besöker lokalbefolkning som är mina

Läs mer

Namibia med guide. Namibia med guide. Resan i korthet. Gruppresor med reseledare

Namibia med guide. Namibia med guide. Resan i korthet. Gruppresor med reseledare Namibia med guide Namibia sägs vara en av Afrikas bäst bevarade hemligheter och för äventyrslystna bjuder Namibia på några av Afrikas mest extrema, men vackra, landskap. Även de mer moderna Namibia är

Läs mer

Borlänge Skolors Musikkår

Borlänge Skolors Musikkår Borlänge Skolors Musikkår 27 juni 8 juli 2013 Nu är det snart dags att stiga på bussarna och åka till Lido di Jesolo! Vi ledare ser fram emot ett par härliga veckor tillsammans med er och hoppas att allt

Läs mer

Träna svenska A och B. Häfte 7 Klockan

Träna svenska A och B. Häfte 7 Klockan Träna svenska A och B Häfte Klockan 0 Del analog klocka Vad är klockan? Läs klockan är tolv klockan är ett klockan är två klockan är tre klockan är fyra klockan är fem klockan är sex klockan är sju klockan

Läs mer

2007-08-27 Skogen i skolan -ett centrum för samarbete

2007-08-27 Skogen i skolan -ett centrum för samarbete 2007-08-27 Skogen i skolan -ett centrum för samarbete Tema Resa i Kina med Kultur, teknik och shopping 28 oktober - 4 november 2007 Inbjudan Tema Resa Kina Kultur, teknik och shopping Alla pratar om Kina

Läs mer

Ski Safari Kanada. Ski Safari Kanada. Resan i korthet. Kanada, Skidresor Nordamerika

Ski Safari Kanada. Ski Safari Kanada. Resan i korthet. Kanada, Skidresor Nordamerika Ski Safari Kanada Drömmen om en road trip genom Klippiga Bergen i Kanada kan bli verklighet. På denna skidsafari från öst till väst upplevs tre fantastiska skidområden. Ni ankommer till Calgary i Alberta

Läs mer

22-29/1 & 31/1-7/2 OMAN SAGOLIK ÖKENRITT MOT STRÄNDER & TIDVATTENS DYNINGAR

22-29/1 & 31/1-7/2 OMAN SAGOLIK ÖKENRITT MOT STRÄNDER & TIDVATTENS DYNINGAR 22-29/1 & 31/1-7/2 OMAN SAGOLIK ÖKENRITT MOT STRÄNDER & TIDVATTENS DYNINGAR Nu erbjuder vi som första arrangör en äventyrlig och riktigt häftig resa som aldrig gjorts tidigare för besökande ryttare. Men

Läs mer

Värt att veta om. Kenya. Res med hjärta, hjärna och omtanke

Värt att veta om. Kenya. Res med hjärta, hjärna och omtanke Värt att veta om Kenya Res med hjärta, hjärna och omtanke Fakta Kenya Huvudstad Invånarantal Språk Nairobi 44 milj. Swahili Religion Valuta Yta Romerskkatolsk Kenya shilling 582.646 km2 Läs mer om vaccinationer,

Läs mer

Dag 02: Ho Chi Minh Staden, Saigon Cu Chi Tunnlarna. Kort beskrivning. Dag 01: Ankomst Ho Chi Minh Staden, Saigon. Detta ingår

Dag 02: Ho Chi Minh Staden, Saigon Cu Chi Tunnlarna. Kort beskrivning. Dag 01: Ankomst Ho Chi Minh Staden, Saigon. Detta ingår Kort beskrivning Avresedatum enligt kundens önskemål (Flyg till och från Vietnam ingår ej) Detta ingår Inrikes flyg i Vietnam Engelsktalande guide under utflykterna 14 nätter med del i dubbelrum på hotell

Läs mer

Nyati Cheetah Camp Privat och exklusiv camp på 500 m 2 precis vid Olifants River

Nyati Cheetah Camp Privat och exklusiv camp på 500 m 2 precis vid Olifants River Nyati Cheetah Camp Privat och exklusiv camp på 500 m 2 precis vid Olifants River Pris för 6 personer DKK 106 970:- Året runt Priset avser 10 dagars lyxsafarivistelse med alla måltider, stort safariprogram,

Läs mer

VFU i Dar es salaam Innan avresa Ankomst

VFU i Dar es salaam Innan avresa Ankomst VFU i Dar es salaam I termin 5 på sjuksköterskeprogrammet valde vi att åka till Tanzania, Dar es Salaam för kursen Verksamhetsförlagd utbildning: Valbar inriktning. Vi var fem veckor på Muhimbili national

Läs mer

YOGAKURS I SOLEN med Yoga Evita den 19-25 april, 2015

YOGAKURS I SOLEN med Yoga Evita den 19-25 april, 2015 Välkommen till... YOGAKURS I SOLEN med Yoga Evita den 19-25 april, 2015 Jag, EVITA, har haft yogakurser på detta underbara ställe i flera år och står som arrangör för denna vecka. Om du vill uppleva en

Läs mer

3 LÄNDER 3 HISTORIER

3 LÄNDER 3 HISTORIER 3 LÄNDER 3 HISTORIER Den dalmatiska kusten räknas som en av Europas vackraste. Följ med oss på en spännande resa där vi bor både i Split och i Dubrovnik och dessutom tar oss till historiskt intressanta

Läs mer

RUNDRESOR PÅ EGEN HAND I NEPAL

RUNDRESOR PÅ EGEN HAND I NEPAL RUNDRESOR PÅ EGEN HAND I NEPAL Landa i Kathmandu, porten till alla äventyr i Himalaya. Upplev rafting och forskajak på en av världens mäktigaste floder. Se Himalayas fantastiska berg som sträcker sig över

Läs mer

HOLLAND I BLOMNING. Man måste ha sett det med egna ögon för att förstå hur stor, varierad och fantastisk den här parken är.

HOLLAND I BLOMNING. Man måste ha sett det med egna ögon för att förstå hur stor, varierad och fantastisk den här parken är. HOLLAND I BLOMNING När det i början av maj fortfarande kan vara lite ostadigt väder här hemma i Sverige har som regel Nederländerna haft härlig vår ett tag. Uteserveringarna är öppna och vårblommor finns

Läs mer

Värt att veta om. Sydafrika. Res med hjärta, hjärna och omtanke

Värt att veta om. Sydafrika. Res med hjärta, hjärna och omtanke Värt att veta om Sydafrika Res med hjärta, hjärna och omtanke Fakta Sydafrika Huvudstad Språk Invånarantal Pretoria Kristendom och olika afrikanska religioner Afrikaans, engelska och nio bantuspråk Religion

Läs mer

MATRIX WORLD TOUR 2012 27/10 1/11 2012 TURKIET

MATRIX WORLD TOUR 2012 27/10 1/11 2012 TURKIET MATRIX WORLD TOUR 2012 27/10 1/11 2012 TURKIET MATRIX WORLD TOUR 2012 TURKIET 27 OKTOBER 1 NOVEMBER 2012 Följ med Matrix på ett fantastiskt frisörarrangemang på gränsen mellan den österländska och västerländska

Läs mer

Sydafrika. East London och Kapstaden. Avresa: 7/3 2012 15 dagar

Sydafrika. East London och Kapstaden. Avresa: 7/3 2012 15 dagar Sydafrika East London och Kapstaden Avresa: 7/3 2012 15 dagar Dag 1 (Sandviken) - Gävle - Johannesburg Vår resa börjar kl 11.30 med att hämta resenärer i Sandviken. Vi åker vidare via Gävle till Arlanda

Läs mer

Program för Fältjägarresa till Wien,Bratislava och Salzburg 27 april - 4 maj 2015

Program för Fältjägarresa till Wien,Bratislava och Salzburg 27 april - 4 maj 2015 Program för Fältjägarresa till Wien,Bratislava och Salzburg 27 april - 4 maj 2015 Välkomna med på en resa till Österrike och Slovakien. Vi börjar i Salzburg de första två dagarna. Staden där så många berömdheter

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA

VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA RESA MALTA VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA Den vackra östaten Malta ligger i mellersta Medelhavet, mellan Libyen i söder och Italien i norr. Malta är Europas sydligaste stat och har drygt 400 000 invånare.

Läs mer

Värt att veta om. Peru. Res med hjärta, hjärna och omtanke

Värt att veta om. Peru. Res med hjärta, hjärna och omtanke Värt att veta om Peru Res med hjärta, hjärna och omtanke Fakta Peru Huvudstad Invånarantal Språk Lima 30,4 milj. Quechua och spanska Religion Valuta Yta Romerskkatolsk Sol Läs mer om hygien, transport

Läs mer

Jóhann F ś Ridresor. Jóhann Fri geirsson inbjuder dig att vara med om en exklusiv Islandshästupplevelse.

Jóhann F ś Ridresor. Jóhann Fri geirsson inbjuder dig att vara med om en exklusiv Islandshästupplevelse. Jóhann F ś Ridresor Jóhann Fri geirsson inbjuder dig att vara med om en exklusiv Islandshästupplevelse. Nu välkomnar han alla oss, som han har lärt känna under sina år i Sverige, att komma hem till honom

Läs mer

Herzlich wilkommen nach Engelberg! 08-654 12 60, www.skiunlimited.se Skidtest Engelberg, Vitt & Brett 2

Herzlich wilkommen nach Engelberg! 08-654 12 60, www.skiunlimited.se Skidtest Engelberg, Vitt & Brett 2 Skidtest I Engelberg kommer snön normalt tidigt på hösten. Med snön kommer abstinensstinna friåkarproffs, skidfilmare och säsongare från hela världen. Med sitt läge får Engelberg ofta besök av lågtryck

Läs mer

Bekräftelse av fältstudieresa till Kina för Thomasgymnasiet

Bekräftelse av fältstudieresa till Kina för Thomasgymnasiet 2011-07-21 Bekräftelse av fältstudieresa till Kina för Thomasgymnasiet Resa till Peking, Zhengzhou och Shaolin den 16-29 november, 2011, 14 dagar Vår resa går till Peking och därefter direkt vidare till

Läs mer

3 Day 4WD Goanna Dreaming

3 Day 4WD Goanna Dreaming 3 Day 4WD Goanna Dreaming Red Centre Safari Detta är en äkta vildmarkstur för er som vill uppleva den röda öknen - på riktigt! Under denna tredagars äventyrstur upplever ni bland annat Ayers Rock (Uluru),

Läs mer

Marockansk retreat med Kajsa Ingemarsson

Marockansk retreat med Kajsa Ingemarsson Marockansk retreat med Kajsa Ingemarsson 24-29 oktober 2015 Längtar du efter nya intryck, tid för eftertanke och gemenskap med likasinnade? Följ med oss till Marocko i höst! Den här gången är vårt fokus

Läs mer

ICELAND PHOTO ADVENTURE Island, 18-22 augusti 2016

ICELAND PHOTO ADVENTURE Island, 18-22 augusti 2016 ICELAND PHOTO ADVENTURE Island, 18-22 augusti 2016! Island erbjuder en magisk fotomiljö för landskaps- och naturfotografer Följ med Serkan Günes, en av Sveriges bästa landskapsfotografer till Island vulkanernas,

Läs mer

Kryssarklubbens eskader 14-21 september Kroatien2013

Kryssarklubbens eskader 14-21 september Kroatien2013 Kryssarklubbens eskader 14-21 september Kroatien2013 1 RESEFAKTA, FLYG OCH BÅTAR FLYG Vi kommer att flyga till Split med SAS morgonflyg från Göteborg och Stockholm. Utresa Göteborg Split Stockholm Split

Läs mer

Karibien i Privatflyg

Karibien i Privatflyg Karibien i Privatflyg Efter succén med Privatflyg i Västra & Östra USA lanserar nu MyPlanet Karibien i Privatflyg - ett helt nytt fantastiskt sätt att uppleva Karibien. Huvuddestinationerna i denna resa

Läs mer

Vandring på Maria Island

Vandring på Maria Island Vandring på Maria Island Den tasmanska naturen är något helt speciellt och upplevs allra bäst på plats i någon av nationalparkerna. Önskar ni några avkopplande dagar omgivna av en natur i en klass för

Läs mer

Tennisresa för vuxna - Kroatien hösten oktober Destination: Brac, Bol

Tennisresa för vuxna - Kroatien hösten oktober Destination: Brac, Bol Tennisresa för vuxna - Kroatien hösten 2016 1 8 oktober Destination: Brac, Bol Alla vuxna klubbmedlemmar är välkomna att följa med på årets tennisresa! Begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

Läs mer

Värt att veta om. Chile. Res med hjärta, hjärna och omtanke

Värt att veta om. Chile. Res med hjärta, hjärna och omtanke Värt att veta om Chile Res med hjärta, hjärna och omtanke Fakta Chile Huvudstad Invånarantal Språk Santiago 17,5 milj. Spanska Religion Valuta Yta Romerskkatolsk Chilenska peso 756.102 km2 Läs mer om vaccinationer,

Läs mer

JUL & NYÅR I SYDAFRIKA

JUL & NYÅR I SYDAFRIKA JUL & NYÅR I SYDAFRIKA Äventyrlig ridresa bland vildhästar & jeepsafari i Krügerparken en underbar resa för ridande & icke ridande! Datum: 23/12 6/1 Platser: Totalt 8-12 platser Följ med på en riktigt

Läs mer

Reseberättelse Muhimbuli Hospital Dar es Salaam, Tanzania

Reseberättelse Muhimbuli Hospital Dar es Salaam, Tanzania Institutionen för folkhälso- och vårdvetenskap Vårdvetenskap Reseberättelse Muhimbuli Hospital Dar es Salaam, Tanzania Författare: Stina Christensen Klaudia Pochopien Angelica Rivera Johnsson Karin Ulin

Läs mer

Resa til Sri Lanka med tidningen nära med vistelse på Ayurvedisk klinik 11 nov Avresa 12 nov Framme på Sri Lanka (m)

Resa til Sri Lanka med tidningen nära med vistelse på Ayurvedisk klinik 11 nov Avresa 12 nov Framme på Sri Lanka (m) Resa till Sri Lanka med tidningen nära med vistelse på Ayurvedisk klinik 11 nov Avresa Flygtider Arlanda: Avresa med Qatar från Stockholm kl. 21.30. Flygtider Göteborg: Avresa med SAS kl. 18.50 och ankomst

Läs mer

Följa Giro d`italia 2016

Följa Giro d`italia 2016 Följa Giro d`italia 2016 Under några dagar i maj får du en fantastisk möjlighet att följa Giro d`italia på plats, mitt i de vackra Dolomiterna i Sydtyrolen. Du kommer inte bara att få prova banorna och

Läs mer

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar ! Onsdagen 10/7 Onsdagen 10/7 Torsdag 11/7 Torsdag 11/7, Fredag 12/7 Fredag 12/7 Lördag 13/7 Lördag 13/7 Söndag 14/7 Söndag 14/7 Måndag 15/7 Måndag 15/7 Tisdag 16/7 Tisdag 16/7 Onsdag 17/7 Onsdag 17/7

Läs mer

Frukost alla dagar, samt måltider exklusive måltidsdryck enligt program Luftkonditionerad transport

Frukost alla dagar, samt måltider exklusive måltidsdryck enligt program Luftkonditionerad transport Kort beskrivning Avresa 2014-12-23 Följ med på en resa där du får uppleva den sprudlande Ho Chi Minh City, Saigon. Resa genom Mekong Detta ingår Inrikes flyg i Vietnam Engelsktalande guide 14 nätter med

Läs mer

SPF Freja inbjuder i samarbete med Ena Operations till "Temaresa Vin 2017". Resmålet blir Budapest och Balatonsjön, Ungern 12/9 18/

SPF Freja inbjuder i samarbete med Ena Operations till Temaresa Vin 2017. Resmålet blir Budapest och Balatonsjön, Ungern 12/9 18/ SPF Freja inbjuder i samarbete med Ena Operations till "Temaresa Vin 2017". Resmålet blir Budapest och Balatonsjön, Ungern 12/9 18/9 2017. Ungerns huvudstad Budapest består av två stadshalvor. Dessa var

Läs mer

Danderyds församling pilgrimsvandring 2014. Camino Portugués Tui Santiago de Compostela

Danderyds församling pilgrimsvandring 2014. Camino Portugués Tui Santiago de Compostela 1(7) Danderyds församling pilgrimsvandring 2014 Camino Portugués Tui Santiago de Compostela Den portugisiska pilgrimsvägen är den näst mest populära pilgrimsleden efter Den franska vägen. En led som slingrar

Läs mer

Preliminärt program för Peruresa 28 september 14 oktober Inkaresor och Winslow Travel 17 dagar

Preliminärt program för Peruresa 28 september 14 oktober Inkaresor och Winslow Travel 17 dagar Preliminärt program för Peruresa 28 september 14 oktober Inkaresor och Winslow Travel 17 dagar Dag 1, 28 september Från Sverige flyger vi till Amsterdam, och sedan vidare till Lima, huvudstaden i Peru,

Läs mer

Kommer man kunna få gå utanför området? Nej, det är hög säkerhet på området och det är grindar för att komma in/ut.

Kommer man kunna få gå utanför området? Nej, det är hög säkerhet på området och det är grindar för att komma in/ut. Frågor och svar Hur mycket fickpengar bör man ha med sig? Vad ingår? Vad ingår inte? Hur mycket fickpengar ska man ha med? Är det någon gräns? Det finns ingen gräns för hur mycket man får ta med sig i

Läs mer

v YOGA, DANS & TRUMMOR I GAMBIA - ETT SAMARBETE MELLAN MYMALA, YOGACENTER UPPSALA OCH DABO MUSIC

v YOGA, DANS & TRUMMOR I GAMBIA - ETT SAMARBETE MELLAN MYMALA, YOGACENTER UPPSALA OCH DABO MUSIC v.7-8 2019 YOGA, DANS & TRUMMOR I GAMBIA - ETT SAMARBETE MELLAN MYMALA, YOGACENTER UPPSALA OCH DABO MUSIC YOGA, DANS & TRUMMOR TA CHANSEN OCH FÖLJ MED TILL DET SOLIGA OCH VÄNLIGA LANDET GAMBIA. BOKA IN

Läs mer

SOLENs GOTLANDSRESA 23/8 27/ Gotland

SOLENs GOTLANDSRESA 23/8 27/ Gotland Gotland! Packlista till Gotlandsresan o Max 500:- i fickpengar o Matsäck till båtresan o Liggunderlag/upplåsbar madrass o Örngott o Sovsäck eller lakan o Sovkläder o Tandborste och tandkräm o Liten handduk

Läs mer

Skotska smaker i vackra miljöer Islay - Inveraray - Edinburgh

Skotska smaker i vackra miljöer Islay - Inveraray - Edinburgh Club Eriks noga utvalda upplevelser Skotska smaker i vackra miljöer Islay - Inveraray - Edinburgh Karaktäristiska whiskydestillerier i vackra miljöer Följ med Club Eriks på vår välkomponerade whiskyresa

Läs mer

Klassisk Ekolyxsafari

Klassisk Ekolyxsafari Klassisk Ekolyxsafari Res på ett safariäventyr och upplev en mötesplats utöver det vanliga! Tillbringa två nätter på Basecamp, en prisvinnande ekocamp i hjärtat av Masai Mara. Utöver morgon och kvällssafari

Läs mer

Akvarellkurs i Mocambique med Anders Wallin

Akvarellkurs i Mocambique med Anders Wallin Akvarellkurs i Mocambique med Anders Wallin 2 14 april 2017 Hotellet vi bor på är svenskägt, ett ombyggt cashewnötslager som renoverades för några år sedan. Det drivs nu av Gisela Matavel som är från Mocambique

Läs mer

Volontär i Kenya. Global Safaris arrangerar volontärarbete i Kenya för minst 2 veckor.

Volontär i Kenya. Global Safaris arrangerar volontärarbete i Kenya för minst 2 veckor. Volontär i Kenya Global Safaris arrangerar volontärarbete i Kenya för minst 2 veckor. Volontärarbete är ett unikt sätt att upptäcka ett land och dess kultur på ett meningsfullt sätt. Du måste vara minst

Läs mer

Upplev Costa Rica med SN/Resecity 1 16 februari 2017!

Upplev Costa Rica med SN/Resecity 1 16 februari 2017! Upplev Costa Rica med SN/Resecity 1 16 februari 2017! Den perfekta kombinationen av djur- och naturupplevelser med både regnskog och strand i Costa Rica. Turen tar dig från huvudstaden San José till regnskogarna

Läs mer

Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade.

Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade. ISLANDSRESA ISLAND ETT SAGOLIKT LANDSKAP Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade. Än i dag syns spåren tydligt efter hur naturen har format

Läs mer

Kryssning i Amazonas. 6 Dagars expedition Munduruku!

Kryssning i Amazonas. 6 Dagars expedition Munduruku! Kryssning i Amazonas 6 Dagars expedition Munduruku! Det är ett oslagbart äventyr att på en flodkryssning upptäcka det mytomspunna och mystiska Amazonas! Amazonas är världens största regnskog, nära sex

Läs mer

DP NOVA KURSRESA TILL SYDAFRIKA 27 DECEMBER 2009-08 JANUARI 2010

DP NOVA KURSRESA TILL SYDAFRIKA 27 DECEMBER 2009-08 JANUARI 2010 Preliminärt program DP NOVA KURSRESA TILL SYDAFRIKA 27 DECEMBER 2009-08 JANUARI 2010 Dag 1 28 december - måndag 06:15 Ankomst med British Airways till Kapstaden. Ni möts på flygplatsen av er guide för

Läs mer

Afrik a. från första parkett Nyati Cheetah Camp

Afrik a. från första parkett Nyati Cheetah Camp Afrik a från första parkett Nyati Cheetah Camp DKK 106 970:- året runt Priset avser 10 dagars lyxsafari vistelse för 6 personer med alla måltider, dagliga utflykter, transferresor och flyg t/r Följ med

Läs mer

GRUNDPROGRAM FÖR RESAN CUBA-Karibiens Pärla 24/2-9/3 2016

GRUNDPROGRAM FÖR RESAN CUBA-Karibiens Pärla 24/2-9/3 2016 GRUNDPROGRAM FÖR RESAN CUBA-Karibiens Pärla 24/2-9/3 2016 Flyg avgår från Landvetter Flygplats, Göteborg med KLM via Amsterdam till Havanna Onsdag 24/2 (DAG 1) MOT CUBA-DAGEN : 06.30: Avgång Landvetter

Läs mer

Jazzresa till New Orleans French Quarter Festival 2017 med Bosse Scherman 4-14 april

Jazzresa till New Orleans French Quarter Festival 2017 med Bosse Scherman 4-14 april Jazzresa till New Orleans French Quarter Festival 2017 med Bosse Scherman 4-14 april The Travel Gallery AB E-mail: res@travelgallery.se Org.nr: 556519-2795 Jörgen Ankersgatan 12 www.travelgallery.se 21145

Läs mer

Här kommer en inbjudan att följa med till Italien på en härlig vandring och yogaresa 27/9-1/

Här kommer en inbjudan att följa med till Italien på en härlig vandring och yogaresa 27/9-1/ Här kommer en inbjudan att följa med till Italien på en härlig vandring och yogaresa 27/9-1/10 2017. Saint- Rhémy- en Bosses är en magisk plats under sommar och höst. Här kommer vi att kunna njuta av de

Läs mer

ISLAND ETT SAGOLIKT LANDSKAP REYKJAVIK EN MÅNGSIDIG STAD

ISLAND ETT SAGOLIKT LANDSKAP REYKJAVIK EN MÅNGSIDIG STAD RESA ISLAND ISLAND ETT SAGOLIKT LANDSKAP Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade. Än i dag syns spåren tydligt efter hur naturen har format

Läs mer

Burmas gömda skatter - 2015

Burmas gömda skatter - 2015 Burmas gömda skatter - 2015 NYHET! 14 DAGAR YANGON-INLE LAKE-MANDALAY -BAGAN-NGAPALI BEACH 14 dagar Följ med på vår omfattande rundresa till ett av Asiens mest spännande länder. Vi får uppleva fantastiska

Läs mer