Countryside living in Tuscany, Italy

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Countryside living in Tuscany, Italy"

Transkript

1 Casa Goffi Countryside living in Tuscany, Italy Vi är glada att kunna invitera er att bo i våra lägenheter i Ventena, Montevarchi, mitt i Toscana, Italien. Vi kan erbjuda er ett bra boende där det finns mängder av aktiviteter för den intresserade och nyfikne. Möjligheterna är många, fantastisk mat, otroligt vackra landskap, deltagande i processen på vin- och olivgård, ridning, cykling, MC åkning, historiska byggnader och slott eller att bara njuta av det Italienska livet på landet. Vi hoppas att Ni skall ha en riktigt trevlig semester i vårt boende. Vi önskar Er varmt välkomna till Casa Goffi. Fabio and Yumi Goffi. Lägenheterna och familjen Goffi Byn Ventena hör till kommunen Montevarchi i Arezzo provinsen, Toscana regionen. Byn ligger ca 6 km från Montevarchi stadscentrum. I Ventena bor ett sjuttiotal personer. Byn ligger på en höjd av ca 380 möh. Fabio & Yumi har 3 lägenheter i sitt hus utöver deras egen. För tillfället är endast en av de tre uthyrningslägenheterna färdigställd. De övriga två kommer att bli klara under Boendet hos familjen Goffi bygger på ett boende i lantlig miljö med möjlighet att ta del i det normala livet i området. Fabio ger gärna tips och råd oavsett vad det gäller, för den som så önskar. Han kan historien i Toscana mycket bra och älskar att dela med sej av sin kunskap. Fabio är en äventyrlig kreativ människa med många järn i elden. Fabio och Yumi är varma och behagliga personer som själva vill lära sej mer om och ta del av andra kulturer. Yumi är ursprungligen från Japan och är mycket skicklig på Kanji (japanska skriftspråk). Fabios skicklighet med trä och stål samt Yumis Kanji ger en spännande och personlig touch i deras hantverksarbete. Fabio har arbetat och levt i många olika länder. Han pratar engelska mycket bra, han pratar även Japanska, Holländska och Franska.

2 Lägenhet 1 är topplägenheten i huset och har egen entré. Utsikten över dalgången är vacker. Lägenheten är ca 105 m 2 den är lämplig för upp till ca 6 personer (och kan arrangeras efter önskemål). Den består av två sovrum, ett stort vardagsrum med öppen spis, ett stort kök med matplats samt en toalett med dusch och bad. Lägenheten är utrustad med gasspis och elektrisk ugn, vatten- samt kaffekokare, kyl och frys och givetvis tallrikar, bestick mm. Det finns ingen luftkonditionering men det blir sällan så varmt att detta är ett problem. Öppningsbara fönster och ca 5 m i takhöjd gör att det blir fräscht i lägenheten. Vintertid finns möjlighet till uppvärmning då det kan vara kallt både på nätterna och på dagarna. Pool finns ej vid huset men två poolområde finns i Motevarchi, dock ej så charmerande. San Giovanni har också pool som troligen är något trevligare. De närmaste omgivningarna i Ventena Trevliga restauranger finns det gott om i de små byarna runt omkring. Alldeles i närheten finns även en lokal pub. I Montevarchi finns givetvis köpcenter och många fler restauranger, banker, sjukhus mm. Även apotek finns i närområdet. Montevarchi är dock inte någon charmig stad i sej själv men det finns en hel del fabrik outlet så som Prada, Dolce & Gabbana, Cuoieria Fiorentina och många fler toppmärken. Det finns fina vandringsleder (cykla och rida går också bra) i området och många vackra vyer mellan oliv- och vinlundarna. Att köra bil på små vindlande bilvägar är enormt vackert och man vet aldrig vilken överraskning som finns bakom nästa vägkrök (en trevlig vingård, en restaurang eller något helt oväntat). Är man cykelintresserad är dessa omgivningar de rätta, många tar sin egen cykel om man är ute efter att träna. Det ordnas ofta olika typer av cykellopp i närheten. Fabio kan ordna med att hyra enklare mountainbikes och racercyklar för den som vill. God kondition är givetvis ett måste. För kortare turer i närområdet kan man hyra en scooter. Crossmotorcykel åkning i grupp med guide eller på egen hand är möjligt via uthyrningsfirma i Montevarchi.

3 Aktiv semester. Genom Fabios kontaktnät i närområdet och deras lokalkännedom kan de också erbjuda er möjligheter att ta del av arbete i processen att skörda och tillverka vin samt olivolja. Vad gäller vinarbetet sker det inledningsvis under perioden mars maj med beskärning av träden. I juni juli knyter man upp grenarna och förbereder för druvorna. Plockning sker ca 15 sept. 15 okt. beroende på väder. Plockning av Marone (en söt typ av Kastanjer) är ett äventyr. Dessa grillas/rostas och smakar utmärkt. Period för detta ca 1 15 oktober. Skördetid för oliver är från början av november till januari, i samband med plockningen sker också pressningen (vanligen nattetid, var 3:e dag). Här kan du göra din egen olivolja som jag kan garantera blir något du aldrig tidigare upplevt, en smaksensation. Dessa arbeten är givetvis beroende på säsong och väderförhållanden. Möjligheten att handla lokala produkter finns i princip hela året om. Att delta i denna typ av arbete gör att man får kunskap och förstår arbetet bakom produkterna. Det viktigaste och absolut roligaste är att man får en fantastisk kontakt med lokalbefolkningen och får därigenom många nya vänner. Detta rekommenderas verkligen. Fabio kan guida er för detta beroende på säsong och aktivitet. Ridning. Fabio kan också hjälpa till att hyra hästar i närområdet om så önskas. Detta måste då stämmas av i god tid innan. Har ni andra önskemål är Fabio öppen för förslag och brukar kunna ordna det mesta. T ex lokal middagsfest med lokal och närproducerad mat tillsammans med Italienska bybor. Detta kräver viss planering samt ett visst antal deltagare förutom ett intresse i att ta del av dessa människors liv och lokalt producerad genuin Italiensk mat. Normalt sker detta då man deltar i arbetsaktiviteter. Denna aktivitet kan vara svårt att genomföra (utanför arbetsaktiviteter) men finns intresset brukar det mesta gå att lösa. Rekommenderas verkligen. Övriga områden i Toscana Toscana är en region i mellersta Italien. Den inrymmer flera mycket intressanta städer och områden. Toscana räknas av många till ett av de vackraste landskapen i Italien. Det toscanska köket är känt över hela världen, liksom regionens fina viner. Ett stort antal av Italiens renässans konstnärer och författare härstammar härifrån, varför Toscana sägs vara ett centrum för den europeiska kulturutvecklingen under renässansen. Avstånden är inte stora och med egen hyrbil kommer man lätt åt de intressanta städerna Florens, Seina, Pisa, Viareggio, Arezzo, Montepulciano som alla ligger inom en till 1,5 timmes körväg från Montevarchi. Området är fullt av sevärdheter och går inte att beskriva på ett enkelt sätt, här kommer några av våra egna upplevelser.

4 Florens (Firenze) är en stad på en slätt vid foten av Apenninerna, på ömse sidor om floden Arno, huvudstad i regionen Toscana. Florens var under medeltiden ett finansiellt centrum. Florens historiska centrum finns på UNESCO:s världsarvslista. Florens finns nämnd redan 59 f.kr. som Florentia då romerska krigsveteraner fick mark där, eftersom jorden var bördig. De byggde upp staden enligt samma mönster som ett militärläger, och fortfarande har detta mönster bevarats i stadskärnan. Staden har genom århundradena haft många olika härskare och styren. Den under medeltiden en betydande konstverksamhet blomstrar än i dag. Under och 1300-talen drev florentinarna en omfattande bankirverksamhet, och införde valutan floriner. Florens var renässansens och humanismens vagga och här utvecklades en upplysningstid, där stadslivet haft stor betydelse för vetenskap, konst och arkitektur. Över floden Arno leder sex broar. Den äldsta och märkvärdigaste av dessa är Ponte Vecchio med sina berömda guldsmedsbodar och sin täckta gång. Sin egentliga karaktär får Florens av sina mörka, fästningslika, enkla och dock i hög grad ädla palats, vilka under den första delen av medeltiden inte var annat än familjeborgar, avsedda att kunna utstå en belägring under inbördesoroligheterna. Siena är en annan intressant stad i Toscana känd bland annat för "Palio", en mycket spektakulär hästkapplöpning. Denna hålls två gånger per år (början av juli och mitten av augusti) på det snäckformade torget "Piazza del Campo" mitt i staden. Man lägger jord för hästkapplöpningsbana på torget och sätter upp läktare för tävlingarna. Gratis platser (enormt populärt och massor av människor trängs) i mitten av torget, andra platser måste förbokas i mycket god tid. Det är 10 contrador som tävlar. Man lottar ut hästarna ungefär en vecka före tävlingarna. Contradorna införskaffar en jockey som rider för dem, vilka sedan rider barbacka och i princip allt är tilllåtet utom att piska de andras hästar. Kampen i palion är inte bara en hästkapplöpning utan också ett rävspel mellan contradorna. De köper och säljer gentjänster. Olika Contrador är urgamla fiender och vänner. Till och med vid startlinjen köper och säljer jockyerna gentjänster mellan varandra. Staden är också berömd för sin historia och för sina många konstskatter. I Siena drevs likväl som i Florens en omfattande bankirverksamhet. Från slutet av 1200-talet kunde Siena mäta sig med själva Florens i rikedom och intresse för konsten. Siena är belägen i en kuperad, naturskön trakt ca 50 km söder om Florens. Staden är omgiven av en mycket lång mur med citadell och flera portar och ligger oregelbundet på tre förenade åsar. Stadens imponerande byggnader och samlingar vittnar ännu om den särskilt inom målarkonsten framstående Sienaskolans betydelse.

5 Pisa är en universitetsstad i Toscana i västra Italien med ca invånare. Pisa är mest känd för sitt lutande torn. Pisa är en av de äldsta städerna i Italien, förr en mäktig medtävlare till Venezia och Genua. Pisa blev 180 f.kr. romersk koloni. Vid början av 1000-talet svingade Pisa sig upp till en av de främsta sjö- och handelsstäderna vid Medelhavet. Sin maktställning förvärvade staden huvudsakligen genom att den ställde sig i spetsen för striden mot saracenerna. Staden är omgiven med stadsmurar, vilka har en längd av 10 km. och omsluter i sydväst vid Arnos högra strand citadellet jämte vidsträckta trädgårdar. De vackraste gatorna är kajerna (Lungarni) på båda sidor om Arno. Stadens största sevärdhet är det i dess nordvästra del belägna Piazza del duomo, med domkyrkan, baptisteriet, det lutande tornet och Camposanto. Viareggio är en kuststad i västra Toscana. Den har ca innevånare, och är därigenom den största orten på den norra delen av den Toscanska rivieran. Staden är känd som badort och för dess karneval (fantastisk karneval som genomförs i februari kring fettisdag). Ett tips om man reser till Toscana under den varma delen av året är att sätta av en dag för bad i kustområdet kring Viareggio. Detta är en badort i Riverastil med pampiga byggnader, restauranger, caféer och krogar samt en vacker palmkantad strandpromenad och privata badplatser som man hyr badstol på. Vattnet är inte kristallklart men långgrunt och barnvänligt. Det är en bit att köra men väl värt det. Viss planering krävs då trafiken tidvis kan vara tät. Se till att komma iväg tidigt på morgonen. Stadens rötter sträcker sig tillbaka till första halvan av 1500-talet, när den var republiken Luccas enda hamn. Stadens äldsta byggnad, Torre Matilde, byggdes 1541 av luccheserna som ett försvar mot korsarerna. Viareggio är även industriellt framstående, och dess skeppsvarv har världsrykte. Även fiske och blomsterodling är viktiga näringsfång.

6 Montepulciano ligger högre än alla andra toskanska städer, över 600 m över havet. Här har bott människor sedan etruskerna, 380 före Kristus. Det är dock högrenässansen och barocken som anger stadens stil. Montepulciano ligger högt på bergsryggen av Monte Poliziano i Sienne provinsen, och räknas som en av de vackraste i hela Toscana. Huvudgatan i Montepulciano är 11 km, den sträcker sig från Piazza Grande till Porta al Prato. Montepulciano är idag känt för sitt utomordentliga Vino Nobile som lagras i flera cantine mitt inne i Montepulciano. När man passerar till exempel Palazzo Cantucci kan man känna en tydlig lukt av vinkällare. Det är bara att stiga på, gå ner i de djupa valven bland de väldiga ekfaten och prova! Montepulciano har invånare. Klimat Vädret i Florens är underkastat stora växlingar, medeltemperaturen i januari är 4,8 C, i juli 24,6 C, för året i medeltal 14,3 C. Den vackraste tiden är senare delen av våren samt hösten. Klimatet är ett medelhavsklimat kännetecknat av varma somrar och relativt nederbördsrika vintrar. Praktiskt Vi som hjälper Fabio och Yumi med uthyrningen heter Håkan Forsberg och Mette Solberg. Fabio önskar att vi förmedlar kontakten vidare från de som är intresserade av att hyra en lägenhet hos dem och att ni därefter har direkt kontakt. Jag, Håkan, träffade Fabio första gången för ca 30 år sedan på bilsemester med mina föräldrar i Norge. Fabio följde med oss och bodde med oss en period under hans resa genom norden till Nordkap och tillbaka till Italien. Med åren glömdes detta möte med Fabio bort till dess att Fabio återtog kontakten för ett par år sedan. Det känns fantastiskt att återfått sådan fin vän. Vi har själva bott hos Fabio och Yumi och lärt känna dem på nytt. Vi kan inte annat än rekommendera Er ett besök hos dessa mycket fina människor. Om och då ni känner att detta vill jag uppleva, hit vill jag resa. Då tar ni kontakt med oss så hjälper vi er vidare med bokning och mer information om så önskas.

7 Vi nås på telefon eller e-post; Håkan e-post Mette e-post Boendekostnad är per vecka 450 Euro för hela lägenheten. 3 dagar eller mindre, per dag 75 Euro. Fler än 3 dagar 65 Euro per dag. Uthyrning är inte styrd till vissa veckodagar, detta lämnar utrymme för att finna billiga flygbiljetter. En deposition på 100 Euro betalas vid bokningen, resterande summa betalas på plats. Sängkläder och handdukar kan hyras för 10 Euro per person. Städning kan göras själv eller köpas till avresedagen för 50 Euro. Lämpligen reser man till Florens med flyg och tar hyrbil på flygplatsen (hyrbil, ca Euro). Flygplats i Florens, Peretola;

Toscana. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com

Toscana. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com Toscana Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - T o s c a n a Toscana - Guidad Resa Bli inspirerad av pittoreska byar, historiska städer och natursköna vingårdar på

Läs mer

S C.F.

S C.F. Ref. 1389 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Florence Italy Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Siena Dröm hem för försäljning i Chianti BESKRIVNING

Läs mer

S C.F.

S C.F. Ref. 1675 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Florence Italy Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Pisa Bondgård till salu mellan Pisa kullar BESKRIVNING

Läs mer

Toscana. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer.

Toscana. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. Toscana Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - T o s c a n a Guidad Rundresa - Toscana - (max. 8 resenärer) Upptäck ett vackert landskap, charmiga bergsbyar och ett

Läs mer

S C.F.

S C.F. Ref. 1774 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Florence Italy Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Chianti Fantastiskt lanthus till försäljning i Chianti

Läs mer

S C.F.

S C.F. Ref. 1394 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Florence Italy Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Florence- kullar Lyx hem med vingård i Florens BESKRIVNING

Läs mer

Resa till Florens Montalcino. Onsdag till söndag maj 2019

Resa till Florens Montalcino. Onsdag till söndag maj 2019 Resa till Florens Montalcino Onsdag till söndag 23-26 maj 2019 Information om resan Pris: 14.000 kr per person (enkelrumstillägg 1.500 kr) Priset inkluderar: o o o o o 1 natt på fyrstjärnigt hotell i centrala

Läs mer

8-16 september FRANKRIKE-ITALIEN SCHWEIZ-ÖSTERRIKE TYSKLAND

8-16 september FRANKRIKE-ITALIEN SCHWEIZ-ÖSTERRIKE TYSKLAND 8-16 september FRANKRIKE-ITALIEN SCHWEIZ-ÖSTERRIKE TYSKLAND Toscana San Gimignano Bernina Expressen Om ni vill unna er något alldeles extra följ med på en resa till ett av Italiens mest omskrivna landskap

Läs mer

ITALIEN MED LJUVLIGA TOSCANA. Tid: 13-20 september, avresa: kl.01.50 från: Träffpunkten Färjestaden

ITALIEN MED LJUVLIGA TOSCANA. Tid: 13-20 september, avresa: kl.01.50 från: Träffpunkten Färjestaden SPF SENIORERNA SOLVÄNDAN OCH SYD ÖLAND ITALIEN MED LJUVLIGA TOSCANA LÄS, LÄR OCH RES Tid: 13-20 september, avresa: kl.01.50 från: Träffpunkten Färjestaden Pris: c:a 9500 kr/ person i dubbelrum, enkelrum:

Läs mer

S C.F.

S C.F. Ref. 1859 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Florence Italy Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Florens Vacker villa från 1400-talet till salu i Florens

Läs mer

FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER

FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER RESA FLORENS FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER Florens är utan tvekan en av världens mest omtalade och lovsjungna Det är en svindlande känsla att upptäcka det övermått av sevärdheter städer. Staden är

Läs mer

S C.F.

S C.F. Ref. 3046 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Florence Italy Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Florens Vacker villa utanför Florens BESKRIVNING Omgiven

Läs mer

KONFERENSRESA BERGAMO

KONFERENSRESA BERGAMO KONFERENSRESA BERGAMO UPPLEV VACKRA BERGAMO Den italienska staden Bergamo är en vacker stad belägen i utkanten av Alperna. Staden ligger i regionen Lombardien i norra Italien. Denna vackra stad är delad

Läs mer

S C.F.

S C.F. Ref. 3050 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Florence Italy Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Pisa Prestigefull villa i en medeltida by BESKRIVNING

Läs mer

KONFERENSRESA BERGAMO

KONFERENSRESA BERGAMO KONFERENSRESA BERGAMO UPPLEV VACKRA BERGAMO Den italienska staden Bergamo är en vacker stad belägen i utkanten av Alperna. Staden ligger i regionen Lombardien i norra Italien. Denna vackra stad är delad

Läs mer

S C.F.

S C.F. Ref. 1527 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Florence Italy Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Perugia Magnificent slott till salu i Perugia BESKRIVNING

Läs mer

Rabatterat semesterboende i Italien

Rabatterat semesterboende i Italien Rabatterat semesterboende i Italien Fackförbundens medlemmar har möjlighet att boka rabatterat semesterboende i Italien. La Serra och Riva del Sole är två semester och konferensanläggningar som ägs av

Läs mer

`t áéç gü zéç. Karaktärsfullt byhus, ca 1860 nära Pézenas, Languedoc, Frankrike möjlig bed & breakfast

`t áéç gü zéç. Karaktärsfullt byhus, ca 1860 nära Pézenas, Languedoc, Frankrike möjlig bed & breakfast `t áéç gü zéç Karaktärsfullt byhus, ca 1860 nära Pézenas, Languedoc, Frankrike möjlig bed & breakfast 2 Maison Trigon byggdes cirka 1860 av en av de mer välbärgade vinodlarna i byn Roujan. Huset har en

Läs mer

S C.F.

S C.F. Ref. 4057 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Florence Italy Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Monte Argentario Underbar lyxvilla i Monte Argentario

Läs mer

S C.F.

S C.F. Ref. 4089 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Florence Italy Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Punta Ala Fantastisk villa med terrasser till salu i

Läs mer

S C.F.

S C.F. Ref. 1424 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Florence Italy Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Marina di Pietrasanta Lyxvilla till försäljning i Marina

Läs mer

S C.F.

S C.F. Ref. 1847 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Florence Italy Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 San Gimignano Prestigefull lantgård till försäljning

Läs mer

Résidence des Golfeurs Mandelieu-La Napoule

Résidence des Golfeurs Mandelieu-La Napoule Résidence des Golfeurs Mandelieu-La Napoule Bra boende på Franska Rivieran med närhet till utmärkt service, kommunikationer och aktiviteter DESTINATION FRANKRIKE Fastigheten har ett fint poolområde men

Läs mer

S C.F.

S C.F. Ref. 1512 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Florence Italy Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Ventimiglia Vacker bostad till försäljning i Ventimiglia

Läs mer

Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby

Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby Vi gör en härlig kryssning längs den magnifika dalmatiska kusten och dess vackra öar. Under tre dagar på Adriatiska havet åker vi från en ö till en annan

Läs mer

Wellness weekend/tjejresa. Sitges, Barcelona Maj, juni, hösten 2013 tom april 2014

Wellness weekend/tjejresa. Sitges, Barcelona Maj, juni, hösten 2013 tom april 2014 Wellness weekend/tjejresa Sitges, Barcelona Maj, juni, hösten 2013 tom april 2014 Varmt välkomna till Katalonien! Välkomna till den pittoreska och populära badorten Sitges, ca 45 min från Barcelona. Sitges

Läs mer

Alsace & Bourgogne. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com

Alsace & Bourgogne. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com Alsace & Bourgogne Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - A l s a c e o c h B o u r g o g n e Alsace och Bourgogne - Guidad Rundresa Upptäck de pittoreska vinregionerna

Läs mer

VACKRA ITALIEN OCH MILANO SLÅENDE VACKER ARKITEKTUR ETT FOTBOLLENS LAND

VACKRA ITALIEN OCH MILANO SLÅENDE VACKER ARKITEKTUR ETT FOTBOLLENS LAND RESA MILANO VACKRA ITALIEN OCH MILANO Italien är med sina 60,6 miljoner invånare det femte mest folkrika landet i Europa. Den näst största staden är Milano, belägen i Lombardiet. Ett vackert kullandskap

Läs mer

Dröm läge på Ferragudos klippor in Ferragudo

Dröm läge på Ferragudos klippor in Ferragudo sida 1/5 sida 2/5 Villor & Gårdar 950.000 Konstruerad (år) 2001 område (län) Lagoa Tomtarea 1083 Stad Ferragudo Konstruktion område 222 sida 3/5 Det finns väldigt få villor i Ferragudo på vackra platser,

Läs mer

Bästa av Barbaresco Al Barolo, Alba - Alba, 7 nätter 1(5) Vandra i Italien. Barbaresco

Bästa av Barbaresco Al Barolo, Alba - Alba, 7 nätter 1(5) Vandra i Italien. Barbaresco Bästa av Barbaresco Al Barolo, Alba - Alba, 7 nätter 1(5) Vandra i Italien Barbaresco Bästa av Barbaresco al Barolo, 7 nätter Alba - Alba 6 vandringsdagar Leden Dal Barbaresco al Barolo (Bar to Bar) är

Läs mer

Fantastiska Georgien. 12 dagars rundresa

Fantastiska Georgien. 12 dagars rundresa Ltd georgien Fantastiska Georgien 12 dagars rundresa Dag 1: avresa: Från Stockholm eller Köpenhamn. Dag 2: Tbilisi Tidigt på morgonen anländer vi till Georgien och huvudstaden Tbilisi. Vi möts på flygplatsen

Läs mer

Villa Balea, Ciudad Quesada och Rojales

Villa Balea, Ciudad Quesada och Rojales Villa Balea, Ciudad Quesada och Rojales Villa Balea, i villastaden Ciudad Quesada, köptes av familjen Olsson för a= förverkliga drömmen a= ha en bostad i solen med egen trädgård och pool, bredvid en golbana

Läs mer

Tjeckien. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com

Tjeckien. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com Tjeckien Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - T j e c k i e n Tjeckien - Guidad Resa Upplev arkitektoniska mästerverk från medeltida, renässans och barocktiden

Läs mer

S C.F.

S C.F. Ref. 1939 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Florence Italy Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Bologna Vacker villa till försäljning i Emilia Romagna

Läs mer

Andalusien. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com

Andalusien. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com Andalusien Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - A n d a l u s i e n Andalusien - Guidad Resa Upplev det kulturella och historiska arvet i Andalusien på vår 8-dagars

Läs mer

Moves åker till Toscana! Ät, träna och njut med oss i vackra Toscana!

Moves åker till Toscana! Ät, träna och njut med oss i vackra Toscana! Moves åker till Toscana! Ät, träna och njut med oss i vackra Toscana! Här kommer information om vår resa till Toscana 18-22 maj 2016. Gården som vi ska bo på heter Residenza Cornino och är ett typiskt

Läs mer

Akvarellkurs på Golden Club Cabanas, Portugal 2015. Landskapsmåleri i akvarell

Akvarellkurs på Golden Club Cabanas, Portugal 2015. Landskapsmåleri i akvarell Akvarellkurs på Golden Club Cabanas, Portugal 2015 Landskapsmåleri i akvarell Kursen utgår från det klassiska landskapsmåleriet och går mot det mer förenklade och abstrakta gestaltandet av landskapet och

Läs mer

S C.F.

S C.F. Ref. 1373 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Florence Italy Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Punta Ala Lyxvilla till salu i Punta Ala BESKRIVNING

Läs mer

Snygg villa med imponerande utsikt, unik terrass och separat lägenhet in Monchique

Snygg villa med imponerande utsikt, unik terrass och separat lägenhet in Monchique sida 1/5 sida 2/5 Villor & Gårdar 750.000 Konstruerad (år) 1983 område (län) Tomtarea 2000 m² Stad Konstruktion område 437 m² sida 3/5 Precis ovanför den vackra Spa orten Caldas de har vi denna storslagna

Läs mer

RUTTFÖRSLAG FÖR EN VECKAS SEGLING NORR OCH SÖDER FRÅN SPLIT

RUTTFÖRSLAG FÖR EN VECKAS SEGLING NORR OCH SÖDER FRÅN SPLIT RUTTFÖRSLAG FÖR EN VECKAS SEGLING NORR OCH SÖDER FRÅN SPLIT 7 DAGAR SÖDER UT: Dag 1 - Trogir Vi rekommenderar er att segla norr ut er under första dag till staden Trogir. Trogir är en riktig pärla och

Läs mer

S C.F.

S C.F. Ref. 3077 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Florence Italy Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Forte dei Marmi Underbar villa till salu i Forte dei

Läs mer

COSTA BRAVA. Följ med till Spanien. - solfylld, sprudlande och spektakulär. Vi bjuder på flygresa och hotell i 3 nätter!

COSTA BRAVA. Följ med till Spanien. - solfylld, sprudlande och spektakulär. Vi bjuder på flygresa och hotell i 3 nätter! Följ med till Spanien - solfylld, sprudlande och spektakulär Det spanska köket Läckra tapas Sprudlande cava Spektakulär natur Surrealistisk konst Genial arkitektur COSTA BRAVA Vi bjuder på flygresa och

Läs mer

Reseberä ttelse Instituto Superior Te cnico, Lissäbon, Portugäl

Reseberä ttelse Instituto Superior Te cnico, Lissäbon, Portugäl Reseberä ttelse Instituto Superior Te cnico, Lissäbon, Portugäl Jag studerar Samhällsbyggnad med inriktning anläggningsprojektering. Efter att ha velat lite för mycket över utbytesstudier såg jag äntligen

Läs mer

Akvarellkurs på Golden Club Cabanas i södra Portugal. Landskapsmåleri i akvarell

Akvarellkurs på Golden Club Cabanas i södra Portugal. Landskapsmåleri i akvarell Akvarellkurs på Golden Club Cabanas i södra Portugal Landskapsmåleri i akvarell Kurserna utgår från det klassiska landskapsmåleriet och går mot det mer förenklade och abstrakta gestaltandet av landskapet

Läs mer

Med kanalbåt på River Soar

Med kanalbåt på River Soar Med kanalbåt på River Soar Barrow On Soar River Soar som stiger upp nära Hinckley och förenas med River Sence nära Enderby innan den flyter genom Leicester är en biflod till River Trent och vacker vattenväg

Läs mer

STF JÄMTLANDSFJÄLLEN VINTER

STF JÄMTLANDSFJÄLLEN VINTER STF JÄMTLANDSFJÄLLEN VINTER I Jämtlandsfjällen är vildmarken lyxigt lättillgänglig. Från våra fjällstationer visar le- derna till generösa vidder, välgörande tystnad och för den som vill prova något nytt

Läs mer

Välkommen till Toscana Italiens hjärta, den klassiska. TEMARESA: KLASSISKA TOSCANA MED KULTUR, MAT & VIN 7 dagar: 7 14 maj 2016

Välkommen till Toscana Italiens hjärta, den klassiska. TEMARESA: KLASSISKA TOSCANA MED KULTUR, MAT & VIN 7 dagar: 7 14 maj 2016 Välkommen till Toscana Italiens hjärta, den klassiska konstens hemvist, mat- och vinälskarnas paradis och det italienska språkets vagga! Toscana, till ytan lika stort som Småland, har ett rikt konstnärligt

Läs mer

Alsace & Bourgogne Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer

Alsace & Bourgogne Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer Alsace & Bourgogne Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - A l s a c e o c h B o u r g o g n e Alsace och Bourgogne - Guidad Rundresa Upptäck pittoreska

Läs mer

Program SPF Maj TOSCANA

Program SPF Maj TOSCANA Program SPF 17-22 Maj - 2018 - TOSCANA Efter en lyckad Toscanaresa i september i fjol är det nu dags för en repris till våren 2018. Programmet har i stort sätt samma upplägg utom att det inte är vinfestival

Läs mer

Hotel Zagreb. Avkoppling, vacker natur och spännande kulturupplevelser på kroatiska kusten. Hotel Zagreb. Hotellet erbjuder

Hotel Zagreb. Avkoppling, vacker natur och spännande kulturupplevelser på kroatiska kusten. Hotel Zagreb. Hotellet erbjuder Hotel Zagreb Hotel Zagreb ligger i Karlobag, som är beläget vid foten av Velebit bergskedjan i Kroatien. Karlobag är framförallt känt för sitt kristallklara vatten och behagliga klimat. Hotel Zagreb erbjuder

Läs mer

Green Park Village. BBCG Construction - Akbük

Green Park Village. BBCG Construction - Akbük Green Park Village BBCG Construction - Akbük Green Park Village Green Park Village har ett utmärkt läge i ett pittoreskt och lugnt område i Akbük med fantastisk havsutsikt åt ena hållet och tallar och

Läs mer

First Camp Eriksöre OBJEKTSBESKRIVNING. www.bocamp.se

First Camp Eriksöre OBJEKTSBESKRIVNING. www.bocamp.se First Camp Eriksöre OBJEKTSBESKRIVNING www.bocamp.se Välkommen till First Camp Eriksöre Anläggningen ligger fantastiskt vackert i direkt anslutning till Kalmarsund och dess vackra stränder inbjuder till

Läs mer

9. Hur upplevde du kontakten med Häst & Sport Resor?: mycket bra Kommentar om kontakten med Häst & Sport Resor: -

9. Hur upplevde du kontakten med Häst & Sport Resor?: mycket bra Kommentar om kontakten med Häst & Sport Resor: - Namn: Peggy norman Resa: Transylvanien Datum: 7 juli 1. Hur blev du mottagen vid ankomsten?: mycket bra Kommentar mottagande: - 2. Hur var boendet jämfört med dina förväntningar?: mycket bra Kommentar

Läs mer

Konst- och kulturresa till Split & Dubrovnik sep 2017

Konst- och kulturresa till Split & Dubrovnik sep 2017 Följ med på en konst- och kulturresa till de vackra kustpärlorna i Kroatien Split och Dubrovnik! Kroatien lockar många besökare med sin slående vackra och skiftande natur mäktiga berg, kuperande landskap,

Läs mer

Res med Nordström assistans till Teneriffa 20 november- 27 november 2016

Res med Nordström assistans till Teneriffa 20 november- 27 november 2016 Res med Nordström assistans till Teneriffa 20 november- 27 november 2016 Koppla av i värmen med möjlighet till träning varje dag. Något för dig? Rehabanläggningen Mar y Sol, Los Cristianos Hej! Vi på Nordström

Läs mer

VÄLKOMEN TILL ETT UNIKT BOENDE MED NATURUPPLEVELSER OCH LIVSKVALITETER I CENTRUM

VÄLKOMEN TILL ETT UNIKT BOENDE MED NATURUPPLEVELSER OCH LIVSKVALITETER I CENTRUM VÄLKOMEN TILL ETT UNIKT BOENDE MED NATURUPPLEVELSER OCH LIVSKVALITETER I CENTRUM Ydre kommun Ydre är en av Sveriges minsta kommuner med en befolkning på ca 4000 personer, vilket samtidigt kanske är den

Läs mer

En lyxig egendom strax bakom kustlinjen, gångavstånd till stranden in Ferragudo

En lyxig egendom strax bakom kustlinjen, gångavstånd till stranden in Ferragudo sida 1/5 sida 2/5 Villor & Gårdar 1.400.000 Konstruerad (år) 2003 område (län) Lagoa Tomtarea 9360 Stad Konstruktion område 584 sida 3/5 På landsbygden, nära fiskebyn, golfbanor och inom gångavstånd från

Läs mer

Provence. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com

Provence. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com Provence Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - P r o v e n c e Provence - Guidad Rundresa Uppfyll din dröm om pittoreska lavendelfält, fantastiska vingårdar och

Läs mer

Via Maria, 5 nätter Salzburg St Wolfgang, 4 vandringsdagar

Via Maria, 5 nätter Salzburg St Wolfgang, 4 vandringsdagar Via Maria, Salzburg St Wolfgang, 5 nätter 1(5) Vandra i Österrike Via Maria, 5 nätter Salzburg St Wolfgang, 4 vandringsdagar Via Maria är en pilgrimsled som går mellan Altöttingen i Tyskland och Mariazell

Läs mer

Destination Läckö-Kinnekulle 31. Europeiska Vandringsdagar 13-16 maj 2016

Destination Läckö-Kinnekulle 31. Europeiska Vandringsdagar 13-16 maj 2016 Destination Läckö-Kinnekulle 31. Europeiska Vandringsdagar 13-16 maj 2016 Välkommen till Destination Läckö-Kinnekulle! Vi vill hälsa dig hjärtligt välkommen till Destination Läckö-Kinnekulle med Götene

Läs mer

Alsace Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer

Alsace Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer Alsace Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - A l s a c e Guidad Rundresa - Alsace - (max. 8 resenärer) Upptäck charmiga bergsbyar, pittoreska vinberberg,

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA

VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA RESA MALTA VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA Den vackra östaten Malta ligger i mellersta Medelhavet, mellan Libyen i söder och Italien i norr. Malta är Europas sydligaste stat och har drygt 400 000 invånare.

Läs mer

YOUNG RIDER RESA Ungdomsresa Italien - Långritt i Toscana Specialresa 12-19/7-2014 En unik sommarresa för ungdom mellan 16-22 år

YOUNG RIDER RESA Ungdomsresa Italien - Långritt i Toscana Specialresa 12-19/7-2014 En unik sommarresa för ungdom mellan 16-22 år YOUNG RIDER RESA Ungdomsresa Italien - Långritt i Toscana Specialresa 12-19/7-2014 En unik sommarresa för ungdom mellan 16-22 år Denna högklassiga ridanläggning med westerninriktning ligger vackert inbäddad

Läs mer

Alsace Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer

Alsace Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer Alsace Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - A l s a c e o c h B o u r g o g n e Alsace - Guidad Rundresa Upptäck charmiga bergbyar, pittoreska vinbergar

Läs mer

KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014

KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014 KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014 Alla ryttares och hästälskares dröm besannas på denna resa Galoppera i vattenbrynet omgiven av vita stränder och turkosa dyningar som rullar in. Detta

Läs mer

LÄTTLÄST UTSTÄLLNINGSTEXT ARKITEKTUR I SVERIGE. funktion, konstruktion och estetik

LÄTTLÄST UTSTÄLLNINGSTEXT ARKITEKTUR I SVERIGE. funktion, konstruktion och estetik LÄTTLÄST UTSTÄLLNINGSTEXT ARKITEKTUR I SVERIGE funktion, konstruktion och estetik Bord 1 Skydd mot vind, fukt och kyla Vi som bor långt norrut på jordklotet har alltid behövt skydda oss mot kyla. För länge

Läs mer

Villa Dubrovnik 3 VILLA DUBROVNIK 3

Villa Dubrovnik 3 VILLA DUBROVNIK 3 Villa Dubrovnik 3 VILLA DUBROVNIK 3 Typ av boende: villa Plats: DUBROVNIK - KROATIEN Antal rum: 7 Max antal gäster: 13 Badrum: 7 Pool: Ja Hav avstånd: 100 m Början vid: 13.700 1 / 5 {gallery}vfr/dubrovnik3{/gallery}

Läs mer

Stall Flitige Lise. Resan. Boende

Stall Flitige Lise. Resan. Boende Stall Flitige Lise Jag hade min praktik med Klara Winkler, vi åkte ner till Holland, till stall Flitige Lise. Stall Flitige Lise är ett försäljnings och tillridningsstall. De flesta av hästarna ägs av

Läs mer

S C.F.

S C.F. Ref. 1271 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Florence Italy Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Amalfikusten Magnificent havet hotell på Amalfikusten

Läs mer

Med åtta hörn. Utan kanter.

Med åtta hörn. Utan kanter. 06 Tipi semesterstugor i boltenhagen göhren Med åtta hörn. Utan kanter. våra regenbogen tipi stugor Koppla av i våra åttakantiga Tipi stugor. Packa upp väskan och känn dig som hemma direkt. Du får 39 välplanerade

Läs mer

Costa Brava, Roses Llançà, 5 nätter 1(5) Vandra i Spanien. Costa Brava, 5 nätter Roses Llançà, 4 vandringsdagar

Costa Brava, Roses Llançà, 5 nätter 1(5) Vandra i Spanien. Costa Brava, 5 nätter Roses Llançà, 4 vandringsdagar Costa Brava, Roses Llançà, 5 nätter 1(5) Vandra i Spanien Costa Brava, 5 nätter Roses Llançà, 4 vandringsdagar Costa Brava bjuder på variationsrik vandring både längs kusten och lite längre inåt land.

Läs mer

Hørby Færgekro ligger vackert vid vattnet omgiven av underbar natur.

Hørby Færgekro ligger vackert vid vattnet omgiven av underbar natur. Hotel Hørby Færgekro Hørby Færgekro ligger vackert vid vattnet omgiven av underbar natur. Hotellet erbjuder Hotel Hørby Færgekro erbjuder ett krouppehåll i vacker natur. Kroens restaurang serverar klassiska

Läs mer

Ä V E N T Y R S R E S A I KROATIEN

Ä V E N T Y R S R E S A I KROATIEN Ä V E N T Y R S R E S A I KROATIEN MULTISPORTRESA 10 DAGAR Denna resa tar dig till hjärtat av Dalmatien som ska utforskas med kajak, mountainbike och vandring. Kajak är det perfekta färdmedlet för att

Läs mer

Helges resa till Holland i mars 2010 Onsdag den 24 mars.

Helges resa till Holland i mars 2010 Onsdag den 24 mars. Helges resa till Holland i mars 2010 Onsdag den 24 mars. Nu är jag på väg till Holland. Här står flygplanet som jag ska åka med till Schiphol i Amsterdam. Jag tycker att planet ser väldigt säkert ut. Sådär

Läs mer

Havsutsikt och gångavstånd till stranden bra för rullstol. in Meia Praia

Havsutsikt och gångavstånd till stranden bra för rullstol. in Meia Praia sida 1/5 sida 2/5 Villor & Gårdar 525.000 Konstruerad (år) 2002 område (län) Lagos Tomtarea 320 Stad Meia Praia Konstruktion område 280 sida 3/5 En underbar och rymlig hörn villa på den breda stranden

Läs mer

Boende som har allt. Nytt intill affärer och resecentrum i Kinna

Boende som har allt. Nytt intill affärer och resecentrum i Kinna Boende som har allt Nytt intill affärer och resecentrum i Kinna Vi bygger nytt Nära storstaden och naturen Mitt i Kinna, bara ett stenkast från affärscentrumet Mor Kerstins torg bygger Marks Bostads AB

Läs mer

S C.F.

S C.F. Ref. 3942 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Florence Italy Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Comosjön Lake-front villa till salu i provinsen Lecco

Läs mer

Postillion Hotel Haren-Groningen

Postillion Hotel Haren-Groningen Postillion Hotel Haren-Groningen Nära universitetsstaden Groningen, ligger Postillion Hotel Haren-Groningen. I Groningen kan ni besöka Martinikyrkans grå torn från 1400-talet, äta lunch på guldkontoret

Läs mer

24 Vårt Nya Hus - Bygga om & Renovera

24 Vårt Nya Hus - Bygga om & Renovera 24 Vårt Nya Hus - Bygga om & Renovera Paret föll handlöst för det vackra huset som vid visningen var väldigt nedgånget. Renoveringen utfördes varsamt med målet att bevara husets charm. Text Micaela Nordberg

Läs mer

Benessere 5-12 Oktober 2013

Benessere 5-12 Oktober 2013 Benessere 5-12 Oktober 2013 I ett arrangemang med välmående på den prestigefyllda vingården Villa Sparina i Italien, välkomnar vi Dig att boka plats till nästa resa där programmet består av avkoppling,

Läs mer

Vattnet i Donau är inte sämre än i Mälaren och folk badar i Donau. Hur det förhåller sig längre nedströms, i de forna öststaterna vet jag inte.

Vattnet i Donau är inte sämre än i Mälaren och folk badar i Donau. Hur det förhåller sig längre nedströms, i de forna öststaterna vet jag inte. Hej alla, Tänk om jag skulle börja detta lilla epos över Donau Radweg med att skriva åk aldrig Donau Radweg med cykel!! Det hade varit katastrofalt. Istället skriver jag till alla cykelfans Åk Donau Radweg

Läs mer

Resa till Florens och Bolgheri i Toskana Onsdag till söndag den september 2018

Resa till Florens och Bolgheri i Toskana Onsdag till söndag den september 2018 Resa till Florens och Bolgheri i Toskana Onsdag till söndag den 19-23 september 2018 Resan arrangeras av Italy By Wine AB Italy By Wine AB drivs av Fredrik och Martina Montelius som arrangerat vinresor

Läs mer

Skottland Guidad Kulturrundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com

Skottland Guidad Kulturrundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com Skottland Guidad Kulturrundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - S k o t t l a n d Kulturrundresa Skottland - Guidad Resa Upplev de pittoreska högländerna med majestätiska

Läs mer

Opera och vinprovning Verona & Gardasjön 1-4/9 2012

Opera och vinprovning Verona & Gardasjön 1-4/9 2012 Opera och vinprovning Verona & Gardasjön 1-4/9 2012 Veneto är ett mycket omväxlande landskap med otroligt vacker natur i form av berg & dalar, kulturstäder och inte minst italiens största sjö, Gardasjön

Läs mer

CasaKonsult CasaKonsult CasaKonsult

CasaKonsult CasaKonsult CasaKonsult Torre de la Horadada ligger på gränsen mellan Costa Blanca och Costa Calida, ca 15 km söder om Torrevieja och endast 2-3 km norr om San Pedro del Pinatar. Här finnes affärer, barer och restauranger. Endast

Läs mer

Förläng våren med en Yogavecka i vackra Nerja 9-16 April 2014

Förläng våren med en Yogavecka i vackra Nerja 9-16 April 2014 Förläng våren med en Yogavecka i vackra Nerja 9-16 April 2014 Har glädjen att kunna erbjuda en yogakurs kombinerat med Alla kan sjunga på din resa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol,

Läs mer

3 LÄNDER 3 HISTORIER

3 LÄNDER 3 HISTORIER 3 LÄNDER 3 HISTORIER Den dalmatiska kusten räknas som en av Europas vackraste. Följ med oss på en spännande resa där vi bor både i Split och i Dubrovnik och dessutom tar oss till historiskt intressanta

Läs mer

Vandra i Italien. Cammino di Francesco, 5 nätter Città di Castello Assisi, 4 vandringsdagar

Vandra i Italien. Cammino di Francesco, 5 nätter Città di Castello Assisi, 4 vandringsdagar Cammino di Francesco, Citta di Castello - Assisi, 5 nätter 1(6) Vandra i Italien Cammino di Francesco, 5 nätter Città di Castello Assisi, 4 vandringsdagar Cammino di Francesco är uppkallad efter Fransiskus

Läs mer

Midsommarkryssning till Medelhavets pärlor med Harmony of the Seas

Midsommarkryssning till Medelhavets pärlor med Harmony of the Seas Club Eriks noga utvalda upplevelser Midsommarkryssning till Medelhavets pärlor med Harmony of the Seas Barcelona - Palma - Marseilles - Rom - Neapel Följ med på en kryssning i Medelhavet. Detta är de sju

Läs mer

Baltikum. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com

Baltikum. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com Baltikum Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - B a l t i k u m Baltikum - Guidad Rundresa Upplev det kulturella och historiska arvet i Lettland och Estland på vår

Läs mer

Tjuvstarta sommaren 2016 med en härlig yogavecka i Nerja 9-16 april

Tjuvstarta sommaren 2016 med en härlig yogavecka i Nerja 9-16 april Tjuvstarta sommaren 2016 med en härlig yogavecka i Nerja 9-16 april Har glädjen att kunna erbjuda en yogakurs på din resa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol, Andalusien. Den 9-16 april

Läs mer

VinContorets resa till Toscana 21 25 september 2016

VinContorets resa till Toscana 21 25 september 2016 VinContorets resa till Toscana 21 25 september 2016 Vi reser till hjärtat av Toscana med de berömda vindistrikten Chianti, Montalcino och Montepulciano mitt i vinskörden. Det är inte bara fantastiska viner

Läs mer

OREA Resort Devet Skal Vysocina

OREA Resort Devet Skal Vysocina OREA Resort Devet Skal Vysocina På Orea Resort Devět Skal, som ligger i Mährens berg, kan du se fram emot vackra naturvandringar, god mat i hotellets restaurang och ett dopp i poolen. Här är siktet inställt

Läs mer

Rapport från besök i Rameshwari school, Khamare 14-16 oktober 2011

Rapport från besök i Rameshwari school, Khamare 14-16 oktober 2011 Rapport från besök i Rameshwari school, Khamare 14-16 oktober 2011 Jag, Jenny Adhikari, min man MadhuSudan, samt vår halvåriga dotter Agnes i sällskap med två svenska kvinnor vid namn Isabella och Veronique,

Läs mer

Vandra i Portugal. Algarvekusten, 6 nätter Aljezur Sagres, 5 vandringsdagar

Vandra i Portugal. Algarvekusten, 6 nätter Aljezur Sagres, 5 vandringsdagar Algarvekusten, Aljezur - Sagres, 6 nätter 1(5) Vandra i Portugal Algarvekusten, 6 nätter Aljezur Sagres, 5 vandringsdagar Detta paket ger dig en unik vandring längs den vackra, men något vilda, kusten

Läs mer

Nu bygger vi Nya Slottsholmen

Nu bygger vi Nya Slottsholmen Nu bygger vi Nya Slottsholmen En unik målpunkt Nu byggstartar Björn Ulvaeus och ALM Equity projektet Slottsholmen med restaurang och konferens i kombination med exklusiva bostadslägenheter, marina och

Läs mer

Nedanför huset möter medelhavets klarblå vatten de vita klapperstenarna på stranden

Nedanför huset möter medelhavets klarblå vatten de vita klapperstenarna på stranden Vrnik - Kroatien 2011 Vrnik är en liten ö, inte större än att man kan promenera runt den på en halvtimme. Här finns ett trettiotal hus men bara tre bofasta innevånare. Vrnik ligger ett stenkast från den

Läs mer

Yogavecka i solen i Nerja 9-16 April 2015

Yogavecka i solen i Nerja 9-16 April 2015 Låt sommaren börja redan i april med en Yogavecka i solen i Nerja 9-16 April 2015 Har glädjen att kunna erbjuda en yogakurs på din resa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol, Malaga,

Läs mer