16244.qxp_Layout 1 08/05/14 08:19 Page 1 NYA PEUGEOT 5008



Relevanta dokument
UPPTÄCK INSPIRERAS DELA

Förarmiljön är inspirerande och det är nära till de tekniska funktionerna. Köregenskaperna är på absolut högsta nivå.

PEUGEOT PARTNER BOXLINE

TEKNISKA FAKTA PEUGEOT BOXER SKÅP BOXER

tekniska fakta peugeot boxer chassi

peugeot Partner skåp partner

SE VÄRLDEN MED NYA ÖGON

PRISER & PRODUKTFAKTA

peugeot Partner skåp partner

PRISER & PRODUKTFAKTA

PRISER & PRODUKTFAKTA


tekniska fakta peugeot expert skåp

priser & produktfakta peugeot ion

priser & produktfakta peugeot ion

tekniska fakta peugeot expert skåp

TEKNISK FAKTA NYA PARTNER

11393.qxp_PE0347_Partner VU 25/02/14 17:26 Page 2 ARTNER P

MED FOKUS PÅ DIN KÖRGLÄDJE

Den tvåfärgslackerade 108 Dual är f.n. inte aktuell för den svenska marknaden.

SE VÄRLDEN MED NYA ÖGON Nya smidiga crossovern Peugeot 2008 ger dig lust att njuta fullt ut.

tekniska fakta bipper

tekniska fakta bipper

EN TERRÄNGBIL MED KARAKTÄR

priser & produktfakta

priser & produktfakta

NYA 508, 508 SW & 508 RXH BLUEHDI

NYA PARTNER ELECTRIC

tekniska fakta peugeot boxer skåp

BRÄNSLEFÖRBRUKNING (l/100 km enl. EU 80/1268) Stad 8,2 Landsväg 4,7 Blandad 5,9 CO2 blandad (g/km) 139 MOTOR

PriSer & ProdUktFakta PEUGEOT 3008 HYbrid4

PRISER & PRODUKTFAKTA PEUGEOT 107

PRODUKTFAKTA PEUGEOT PARTNER BOXLINE / PICKUP

PRISER & PRODUKTFAKTA

PRODUKTFAKTA BOXER CHASSI

MED FOKUS PÅ DIN KÖRGLÄDJE

PEUGEOT 208 3D GTi. PDF Version: 1180_3

NYA PEUGEOT RIFTER OKTOBER 2018

PRISER & PRODUKTFAKTA

PROFESSIONELL I ALLA LÄGEN

OSS PROFFS EMELLAN. Med dagens höga krav på säkerhet, körglädje och låga driftskostnader, ligger du alltid steget före med din nya Partner.

*Conçu pour la ville. PEUGEOT BIPPER

PRISER & PRODUKTFAKTA

priser & produktfakta

TILLBEHÖR transportbilar

Prislista Gällande från 1 ta januari 2016 Renault MASTER SKÅP

ESPACE. Dina inställningar för nya Renault Clio kr [1] kr [2] Ditt val. Utrustningsnivå. Motor. Färg. Fälgar.

Återförsäljare PEUGEOT 2008 tillbehör.

Nästa Toyota Prius är här. Följ med!

PRISER & PRODUKTFAKTA PEUGEOT 2008

PRISER & PRODUKTFAKTA PEUGEOT 208 3D & 5D

PEUGEOT 3008 & 3008 HYbrid4 Tillbehör

NYA RENAULT TRAFIC Prislista & Produktfakta. Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms.

PRISER & PRODUKTFAKTA

11419.qxp_PE0345_Expert_VU_AW_ /02/14 09:19 Page 1 PEUGEOT EXPERT

priser & produktfakta peugeot 207 CC Roland Garros

2,761 L Med nedfällda baksäten

PRODUKTFAKTA NYA PEUGEOT BOXER

PRISER & PRODUKTFAKTA

NYA PEUGEOT TRAVELLER

produktfakta Peugeot 308

priser & produktfakta peugeot RCZ

NISSAN NV400 COMBI. EURO6 Prislista, utrustning, färger och tillbehör SE-18C-0727

PRISER & PRODUKTFAKTA

Renault MASTER CHASSIS

PRISER & PRODUKTFAKTA

PRISER & PRODUKTFAKTA

NYA PEUGEOT TRAVELLER BUSINESS

PRODUKTFAKTA PEUGEOT 2008

7 ÅRS. Både säker och spännande NYBILS- GARANTI

NISSAN NV400 COMBI. EURO6 Prislista, utrustning, färger och tillbehör SE-18C-0827b

PRISER & PRODUKTFAKTA

priser & produktfakta

priser & produktfakta peugeot 308

PRISER & PRODUKTFAKTA

priser & produktfakta peugeot 207 CC

PRISER & PRODUKTFAKTA

PRISER & PRODUKTFAKTA

PRISER & PRODUKTFAKTA

Din A-Klass: A 180 BlueEFFICIENCY

PRISER & PRODUKTFAKTA

priser & produktfakta peugeot ion

priser & produktfakta

PRISER & PRODUKTFAKTA PEUGEOT 308 SW

priser & produktfakta

PRODUKTFAKTA PEUGEOT PARTNER

Techroad Limited Edition

NISSAN NV400 Chassis. EURO6 Prislista, utrustning, färger och tillbehör SE-18C-0828b

PRISER & PRODUKTFAKTA

PEUGEOT 308 GT, 5D, SPORTWAGON

NYA PEUGEOT RIFTER NOVEMBER 2018

PRISER & PRODUKTFAKTA

KANGOO EXPRESS NYA RENAULT. Prislista & Produktfakta. Cirkapriser gäller from Ändrad

Prislista Renault Master

priser & produktfakta peugeot 5008

Stil och elegans. En prisbelönt modell med en dynamisk och strömlinjeformad profil som förmedlar elegans och sportighet ur alla vinklar.

NISSAN NV400 SKÅP. EURO6 Prislista, utrustning, färger och tillbehör SE-18C-0725

Enastående formgivning Mer effektiv Den nya i30

Din A-Klass: A 180. Exemplarisk illustration. Exemplarisk illustration. Sammanställning ,00 SEK. Designversion Grundversion

produktfakta Peugeot 108

Transkript:

NYA PEUGEOT 5008

UPPTÄCK INSPIRERAS DELA Livet är fyllt med speciella ögonblick och resor som för oss närmare varandra. Nya PEUGEOT 5008 är designad för att vara en källa till inspiration och för att delas med andra. Genom sin snygga och estetiska design, flexibla kupé, generösa utrymme och sin ergonomiska körställning, får 5008 dig att återupptäcka körglädjen.

PÅPEKAR SIN DESIGN Nya PEUGEOT 5008 är en kompakt familjebil med svepande och tydliga linjer. Du kommer att uppskatta bilens eleganta personlighet som förstärks genom fronten som visar Peugeots nya designspråk, en kraftfull ljussignatur och generöst med glasytor runt om hela bilen.

NYA KÖR- UPPLEVELSER 5008 garanterar nya körupplevelser. Den upphöjda förarpositionen och stora vindrutan ger föraren en utmärkt sikt och kontroll över bilen. Rattvinkeln liknar den som finns i en sedanmodell och ger en skön känsla och komfort. Den väl genomtänkta ergonomin gör att föraren enkelt kan nå alla reglage och tydligt läsa instrumenten. Instrumentbrädans lätt sluttande utformning harmonierar med exteriörens dynamiska linjer.

ETT NÖJE ATT KÖRA Oavsett om det är en åktur med dina vänner, en tur med bilen på stan eller en långresa, kommer du att njuta av de utmärkta köregenskaperna hos 5008. Med sin exemplariska väghållning ger Peugeot 5008 dig körupplevelser som är värdiga en sedan, med säkerhet och komfort som finns i en kompakt familjebil.

NJUT AV UTSIKTEN Glöm instängda utrymmen! Tag plats i 5008 och öppna ögonen. Med bilens panoramaglastak* och sin stora vindruta, når den glasade ytan i 5008 upp till 3,39m 2 och erbjuder ett stort ljusinsläpp till alla passagerare och ett generöst utrymme för mer komfort under resorna. Nya Peugeot 5008 är både rymlig och kompakt och tar hand om alla dina passagerare. Njut av bilens rymlighet under dina resor. Det finns många smarta förvaringsutrymmen och funktioner i bilen: den stora ventilerade mittkonsolen på 10,5 liter med dubbla flaskhållare, förvaringsutrymme under ratten, generösa förvaringsfack i dörrarna, förvaringsutrymme under golvet och vid sidorna i sätesrad 3**. Du kommer även att uppskatta de fällbara borden placerade i framsätenas ryggstöd och som öppnas uppifrån för att inte vara i vägen för benen. För att göra resorna ännu bekvämare, finns det ett multimediasystem som tillval till 5008, snyggt integrerat i kupén. Systemet består av två 7 färgskärmar inbyggda i nackstöden på framsätena, en konsol där man kan ansluta all bärbar ljud- och videoutrustning och två trådlösa Bluetooth hörlurar. Det går även att ansluta ett extra par hörlurar till den tredje passageraren. Spelkonsoler och multimediautrustning kan förvaras i facken*** i golvet under passagerarnas fötter i 2 :a sätesraden. Multimediasystemet har kapacitet att visa media från olika källor på de 2 skärmarna. Passagerarna kan på så vis njuta av olika aktiviteter. *Beroende på version. **Beroende på version. ***Endast ett fack finns om man har tillval JBL.

EN KÄNSLA AV FRIHET 5008 har 5 eller 7 platser*, som du lätt kan möblera om, och lastutrymmet kan även varieras för olika aktiviteter. Alla säten kan fällas individuellt och kan enkelt anpassas till antalet passagerare och deras bagage, vilket ger en större flexibilitet. Bagageutrymmet har en volym på 823 liter med 5 sittplatser. För att få så stort lastutrymme som möjligt kan de två bakre sätesraderna** fällas helt och man får då ett plant golv. Passagerarsätet fram kan också fällas*** så att du kan transportera långa föremål upp till 2,76 m utan att behöva ta bort ett enda säte. *Tillval. **Rad 3 tillval. ***Beroende på version.

TEKNIKEN I BILEN När du sitter vid ratten i nya PEUGEOT 5008 har du ett flertal körhjälpsystem nära till hands för en intuitiv och säker körupplevelse

Distance Alert * Detta system hjälper dig att hålla säkerhetsavståndet till bilen framför och informerar dig i realtid om avståndet. *Avståndsvarnare. Beroende på version. Uppmätning av parkeringsficka och backkamera Glöm stressen när du försöker parkera i svåra parkeringsfickor! Systemet uppmätning av parkeringsficka* mäter storleken på fickan och informerar dig om det går att parkera eller inte och värderar även svårighetsgraden på manövern. Systemet är kopplat med parkeringsradarn fram och bak* och varnar föraren med en ljudsignal ju närmare hindret bilen kommer och visar även en grafisk bild på mittdisplayen. 5008 kan även vara utrustad med en backkamera** som aktiveras automatiskt när backväxeln läggs i och föraren kan på så vis se sina manövrar på en display, vilket ger en ökad säkerhet och är en hjälp vid parkering. *Tillval på Allure. **Standard eller tillval beroende på version. Elektronisk parkeringsbroms och Hill assist Den elektroniska parkeringsbromsen dras åt automatiskt när motorn stängs av och släpper sedan vid gaspådrag. Dessutom ser Hill assist-funktionen till att bilen hålls stilla för en kort stund (2 sekunder) vid start i en backe, så att föraren hinner flytta foten från bromspedalen till gaspedalen. Head-up display i färg* På en genomskinlig display i förarens synfält visas de viktigaste uppgifterna om körningen i färg: hastighet, farthållarens och fartbegränsarens inställning samt avståndsvarning med systemet Distance Alert ** (system för att fastställa avstånd till bilen framför). Föraren har all informationen i sitt synfält vilket ger en säkrare körning. Ljud och multimedia Det finns ett urval av ljud- och multimediautrustning till 5008: radio, CD, MP3 WIP Sound och WIP Bluetooth *, handsfree navigationsats WIP Nav Plus*, telefon och navigering WIP Com 3D**. De två sistnämnda systemen har en 7 färgdisplay och du kan lyssna på musik och ringa samtidigt och på samma gång vara koncentrerad på din körning. Du kan även på ett säkert sätt få guidning under hela din färdväg. Tack vare ett extra uttag (telepluggs-, USB- eller RCA-uttag beroende på bilens ljudanläggning) kan du ansluta en mobil enhet eller ett USB-minne. Hi-Fi JBL finns som tillval. *Standard eller tillval beroende på version. **Tillval beroende på version.

MILJÖN Peugeot har ett brett utbud av modeller med låga utsläppsnivåer. Mer än hälften av Peugeots bilförsäljning världen över släpper ut mindre än 140 g CO2 per km. Denna bedrift bygger på beprövade tekniker där Peugeot har en ledande ställning. Dieselmotorn tillsammans med partikelfiltret (lanserades år 2000 på PEUGEOT 607) som finns i ett stort antal modeller och i mer än 2,1 miljoner bilar, minskar partikelutsläppen med 99,99 %. Stop & Start och den nya generationens HDi-motorer bidrar även till dessa låga utsläppsnivåer. MIKROHYBRID e-hdi TEKNIK Att bevara vår planet inför framtiden är en av de stora utmaningarna idag. Peugeot använder sig bland annat av mikrohybrid e-hdi-teknik för att minska utsläppen den nya generationen av STOP & START* systemet. Systemet ser till att motorn går ner i viloläge varje gång bilen står stilla vid t.ex. rött ljus. Nytt för systemet är att motorn startar väldigt mjukt när föraren vill fortsätta sin färd. E-HDi-tekniken ger även en lägre bränsleförbrukning och CO2-utsläpp***. Tekniken hör samman med en elstyrd manuell växellåda med 6 växlar. HDI FAP HDi-tekniken hör ihop med ett mycket effektivt avgasreningssystem, partikelfiltret (FAP). Partikelfiltret är ett självrengörande system som tar hand om avgaserna från dieselförbränningen i motorn. Systemet minskar partiklarna från dieselmotorerna så att de knappt går att mäta (0,004 g/km). FAP är standard i Peugeots dieselmotorer. VÄXLINGSINDIKATOR Indikatorn visar föraren när det är optimalt att växla upp för att optimera bränsleförbrukningen. ENERGIDÄCK Förutom högteknologisk fram- och bakvagn, finns det speciellt utvecklade 16 energidäck till Peugeot 5008. Genom en reduktion av rullmotståndet med nästan 20 %, minskar dessa däck mängden energi som krävs när bilen kör. *System som stänger av och återstartar motorn automatiskt. **Bränslevinsterna med e-hdi-systemet kan nå upp till 15 % i tät stadstrafik jämfört med en traditionell bil. ***Noll utsläpp av CO2 under faserna när motorn är avstängd.

FÖRBRUKNING OCH UTSLÄPP BENSINMOTORER Normal förbrukning uppmätt av UTAC 1,6L VTi 120 hk Manuell 5-vxl Däck 16 eller 17 Antalplatser 5 & 7 platser Förbrukning vid stadskörning (liter/100km) 9,4 Förbrukning vid landsvägskörning (liter/100km) 5,5 Förbrukning vid blandad körning (liter/100km) 6,9 CO2-utsläpp vid blandad körning (g/km) 159 FÖRBRUKNING OCH UTSLÄPP DIESELMOTORER Normal förbrukning uppmätt av UTAC 1,6 HDi 115 hk FAP 1,6 e-hdi 115 hk FAP 2,0L HDi 160 hk Manuell 6-vxl ETG6 (automatiserad 6-växlad manuell) Automat 6-vxl Däck 16 (1) 16 (2) & 17 16 (1) 16 (2) & 17 18 17 Antal platser 5 & 7 platser 5 & 7 platser 5 platser 7 platser 5 platser 7 platser 5 platser 7 platser 5 & 7 platser Förbrukning vid stadskörning (liter/100km) 5,7 5,9 4,6 4,9 4,4 4,9 4,7 5,2 7,8 Förbrukning vid landsvägskörning (liter/100km) 4,2 4,3 3,9 4,0 4,1 4,5 4,3 4,6 5,5 Förbrukning vid blandad körning (liter/100km) 4,7 4,9 4,2 4,3 4,3 4,7 4,5 4,8 6,3 CO 2 -utsläpp vid blandad körning (g/km) 124 128 109 113 113 123 117 126 164 (1) monterad med Michelindäck med ultralågt rullmotstånd. (2) monterad med Michelindäck med mycket lågt rullmotstånd. I enlighet med direktiven 99/100/EG. Bränsleförbrukningen som anges i tabellen ovan motsvarar siffror som är godkända enligt europeiska regler som används av alla tillverkare och personbilar som säljs i Europa. Med hjälp av dessa siffror kan du jämföra bilarna och vägleda dig i ditt val: - Förbrukning i stadstrafik motsvarar en körsträcka på ca 4 km i stadstrafik. - Förbrukning på landsväg motsvarar en körsträcka på ca 7 km på landsväg. - Vid blandad körning läggs de två körsträckorna samman, dvs. ca 11 km. Dessa siffror tas fram under strikta testvillkor (temperatur, vikt, provbänksegenskaper, etc.) och mycket smidiga körförhållanden. Faktiska körförhållanden såsom väderförhållanden, bilens last, körstil, däcktrycket, lasthållare på taket (även utan last), betydelsefull användning av luftkonditioneringen och/eller värmen och bilens skick kan naturligtvis leda till en förbrukning som skiljer sig från de officiellt godkända siffrorna.

SÄKERHET Tack vare den aktiva och passiva säkerhetsutrustningen i 5008 kan du lita på din bil, utan att för den sakens skull ta bort ditt ansvar som förare. FARTHÅLLARE OCH FARTBEGRÄNSARE 5008 är standardutrustad (beroende på modell) med farthållare och fartbegränsare oavsett motoralternativ. Farthållaren gör att du kan hålla en konstant hastighet (förutom i branta sluttningar) och med fartbegränsaren kan du programmera en hastighet som inte får överskridas. KROCKKUDDAR VID ALLA PLATSER Samtliga passagerare i 5008 skyddas av krockkuddar, även på rad 3 (tillval) något som normalt endast finns i minibussar. Totalt finns 6 krockkuddar i Peugeot 5008: 2 främre krockkuddar (passagerarkrockkudden kan inaktiveras så att en bilbarnstol kan placeras i sätet), 2 sidokrockkuddar fram och 2 krockgardiner i sätesrad 2 ända fram till sätesrad 3 med tillval rad 3. INTELLIGENT ANTISPINNSYSTEM Det intelligenta antispinnsystemet är en vidarutveckling av det traditionella antisladdsystemet. Systemet registrerar besvärliga väggrepp som kan göra det svårt att starta och köra på vägar med is eller snö. I dessa situationer ersätter det intelligenta antispinnsystemet den traditionella ASR-funktionen och ser till att framhjulen slirar mindre så att bilen behåller sin drivförmåga och håller sin rätta kurs. SÄKERHETSBÄLTEN De främre säkerhetsbältena har pyrotekniska bältessträckare och kraftbegränsare. I baksätet finns trepunktsbälten med kraftbegränsare. Samtliga platser är kopplade till ett system som varnar om säkerhetsbältet inte är fastspänt. Du kan även montera en bilbarnstol på ett säkert sätt: tre Isofixfästen med tre fästpunkter finns på rad 2. Den tredje fästpunkten, eller top tether, är placerad i ryggstödet på baksätena.

AKTIV SÄKERHET OCH ESP Samtliga versioner av 5008 har mycket dynamiska köregenskaper och en hög nivå av aktiv säkerhet tack vare att bland annat ESP (elektronisk stabilitetskontroll) är standardutrustning. Systemet omfattar låsningsfria bromsar (ABS), antispinnsystem (ASR), elektronisk bromskraftsfördelning (EBV, CBC), nödbromsassistans (AFU), motorbromsreglering (MSR) och dynamisk stabilitetskontroll (CDS). PEUGEOT CONNECT SOS* Med Peugeot Connect SOS* i bilen kan du ringa ett nödsamtal runt om i Europa. I en situation där varje minut är viktig kan du lita på PEUGEOT CONNECT SOS* för snabbt agerande. Automatiskt nödsamtal : när krockkuddarna eller de pyrotekniska säkerhets-bältena utlöser, ringer bilen automatiskt ett nödsamtal utan att föraren behöver göra något. PEUGEOT CONNECT SOS* lokaliserar då bilen, talar med passagerarna i bilen och ser till att lämplig räddningstjänst skickas. Kommunikationen kan ske på ägarens modersmål. Manuellt nödsamtal: oavsett om föraren är inblandad i en olycka eller vittne till en kritisk situation, kan föraren snabbt ringa till PEUGEOT CONNECT SOS*. För att göra detta, räcker det med att trycka under 3 sekunder på SOS-knappen på instrumentbrädan. PEUGEOT CONNECT SOS* finns för närvarande i 14 europeiska länder (SVERIGE, Frankrike, Tyskland, Italien, Spanien, Portugal, Belgien, Luxembourg, Nederländerna, Schweiz, Österrike, Storbritannien, Danmark och Polen). *Beroende på version. **PEUGEOT CONNECT SOS tjänsten är gratis i alla 5008 som är utrustade med en Peugeot Connect modul (tillval). Tjänsten ska godkännas när bilen beställs och enligt de allmänna användarvillkoren.

TÄNK PÅ DETALJERNA För 5008 finns ett stort urval av metallic*-, pärlemor*- eller solidlacker. *Tillval. Grå Aluminium* Grå Artense* Grå Shark* Svart Perla Nera* Blå Bourrasque* Rich Oak* Grå Vapor* Vit Nacré** Vit Banquise*** *Metalliclack (tillval). **Pärlemorlack (tillval). ***Solidlack.

Ett urval av fälgar till din 5008. Hjulsida 16 HAUMEA Aluminiumfälg 16 ERIS* Erbjuds ej i Sverige Aluminiumfälg 17 CALLISTO* Aluminiumfälg 18 IXION* *Standard, tillval eller inte tillgänglig beroende på version.

FÖLJ DINA ÖNSKNINGAR Välj din klädsel bland ett urval av tyg- eller läderklädsel. 1 Läderklädsel svart Tramontane* (tillval) 2 Tygklädsel Svart Strada Tramontane 3 Tygklädsel Svart Ligne Tramontane *Säten i läder och annat material. För fler detaljer, se prislistan.

2. 1. 3.

TILLBEHÖR 1 Takbox på lasthållare 2 Dörrhandtag i krom 3 Aluminiumfälgar 18 Cereus 4 Cykelhållare på dragkrok* 5 Kåpor till ytterbackspeglar i krom 6 Rostfria instegsskydd 7 Lastkantsskydd 8 Multimediahållare 9 Bilbarnstol** 10 Gummimattor 11 Bagagerumsmattor * Demonstrationscyklar säljs separat. 1 2 ** Kontakta din Peugeotåterförsäljare för mer information. 3 För andra tillbehör kontakta din återförsäljare eller gå in på www.peugeot.se 4 5 6 7 8 9 10 11

SKRÄDDARSYDDA LÖSNINGAR När du väljer Peugeot får du också tillgång till det stora nätet av försäljningsställen och verkstäder, såväl i Sverige som i övriga Europa. När du anförtror dig och din bil till en auktoriserad Peugeothandlare eller -verkstad, kan du vara säker på att det är utbildade specialister som hjälper dig. FÖR DIN TRYGGHET TILLVERKARENS GARANTIER Kvalitet innebär mycket hos Peugeot. På Peugeot 5008 lämnar vi 3 års garanti eller 100.000 km det som först inträffar. Dessutom lämnar vi 3 års Peugeot Assistance, 3 års vagnskadegaranti, 12 års genomrostningsgaranti och 3 års lackgaranti. PEUGEOT ASSISTANCE Ett samtal räcker om du skulle få problem. Både i Sverige och Europa får du hjälp av Peugeot Assistance dygnet runt 365 dagar om året. Peugeot Assistance når du på telefonnummer 020-898973 inom Sverige och +46771106605 i övriga Europa. PEUGEOT SERVICEAVTAL Med Peugeot Serviceavtal kan du teckna dig för auktoriserad service med löptid från 36 månader och valfritt antal km upp till 205.000 km. Genom Peugeot Serviceavtal försäkrar du dig om att din Peugeot alltid är i drifts- och säkerhetsmässigt toppskick. Givetvis ingår fri hyrbil vid alla dina servicetillfällen. PEUGEOT FÖRSÄKRING Peugeot Försäkring är speciellt utformad för dig som kör Peugeot. Du är garanterad reservdelar ur Peugeots originaldelssortiment och auktoriserade verkstäder, vilket betyder fortsatt trygghet och ett högt andrahandsvärde även efter en skada. När du nytecknar Peugeot Försäkring via någon av Peugeots auktoriserade återförsäljare, ingår självriskreducering på vagnskadegarantin med 3.000 kr. Det innebär att din självrisk reduceras på alla skador som är ersättningsbara via din vagnskadegaranti. Dessutom ingår bland annat ett hyrbilstillägg om du råkar ut för en ersättningsbar skada på din bil. Vill du veta mer, ring 077 1111680. TILLBEHÖR OCH RESERVDELAR Hos varje återförsäljare finns en tillbehörsbutik med godkända originaltillbehör. Här kan du utrusta din Peugeot precis som du vill ha den. Till din hjälp har du Peugeots kunniga servicepersonal. För din egen skull bör du bara använda reservdelar ur Peugeots originaldelssortiment. Endast då kan du vara säker på att delarna är korrekt utprovade och att kvaliteten motsvarar de krav du har rätt att ställa. Alla våra originaldelar har testats och kontrollerats noggrant för din säkerhet. Det är en garanti för kvalitet, säkerhet och tillförlitlighet. garantitiden från Peugeots verkstäder är ett år på delar och arbete. BRA ATT VETA PEUGEOT FINANS Peugeot Finans är resultatet av ett samarbete mellan Peugeots bilåterförsäljare, Peugeot Sverige och DnB Finans, ett av Nordens ledande finansbolag. PEUGEOTKORTET Som Peugeotägare kan du välja att betala dina bilkostnader med vårt betal- /kreditkort Peugeotkortet. Kortet är kopplat till ViSA och gäller på miljontals inköpsställen och du betalar ingen årsavgift. Fördelarna med att använda Peugeotkortet är att det är ett enkelt och bekvämt sätt att betala med och dessutom får du bonus på alla dina inköp. Du kan även välja att dela upp dina betalningar, t ex 4 månader räntefritt vid inköp över 1.500 kr hos Peugeot. Hämta ansökan hos din närmaste Peugeothandlare eller hämta den portofria ansökan direkt på Peugeots hemsida www.peugeot.se Uppgifterna och illustrationerna i denna broschyr är baserade på de tekniska uppgifter som gäller vid tryckningen. Utrustningen är standard eller tillval. Inom ramen för sin kontinuerliga strävan att förbättra produkten förbehåller sig Peugeot Sverige rätten att när som helst ändra tekniska uppgifter, utrustning, tillval och färgsättning. De aktuella fotografiska reproduktionsmetoderna kan inte återge färgernas lyster i sin helhet. Broschyren ska därför uppfattas som en allmän information och utgör ingen avtalshandling. För ytterligare preciseringar och kompletterande information, kontakta din Peugeotåterförsäljare. Innehållet i denna broschyr får inte reproduceras utan uttryckligt tillstånd från Automobiles Peugeot.

Stämpel försäljningsställ Maj 2014. peugeot.se