Nu kan du se på TV precis när du vill



Relevanta dokument
Foto: Peter Westrup, Ulrika Ekblom, Folio bildbyrå Illustrationer: Gandini Forma Tryck: Danagårds Grafiska, 2009

Stöd och matchning mer stöd i jobbsökandet

Hitta bostad när du bor på ett anläggningsboende

Skapa din egen kanal på Youtube

Allt du behöver veta för att koppla in din digitalbox!

Så här använder du erecept

Hos oss får du möjlighet att växa och utvecklas.

Tio saker att tänka på när du bygger ditt företag

Ersättning vid arbetslöshet

Instruktioner för beställning och kontoadministration för abonnenter av inlästa läromedel

Gruppbostad VAD ÄR DET? VÅRD- OCH OMSORGSKONTORET

Så här gör du din gymnasieansökan på webben Läsåret 12/13

Kollektivavtal vad är grejen?

Inloggningsuppgifter Ancestry. Kundtjänst för Ancestry.se

GUIDE REGISTRERA ETT EVENEMANG PÅ EVENEMANGSGUIDEN Gå in på och klicka på knappen Registrera ett evenemang.

Så synkar du alla Google-kalendrar

Använd WordFinder optimalt! Lathund med nyttiga tips och trix.

Vilken bandbredd kan jag få med Öppen Fiber? Du kan få hastigheter mellan 10 och 1000 Mbit/s, beroende på vilken leverantör och tjänst du väljer.

Näsgård Mobile TID Manual senast ändrad Näsgård Mobile TID. Inloggning

Nu bygger vi fiber för framtiden

Kom igång med 100Koll.

Konvention om rättigheter för personer med funktionsnedsättning. Lättläst version

ATT STARTA FÖRETAG Vad ska du bli när du blir stor?

Att arrangera en studiecirkel Läkemedel och äldre

Jag har rättigheter, du har rättigheter, han/hon har rättigheter. En presentation av barnets rättigheter

Hjälp! Mina föräldrar ska skiljas!

DIN KONTAKT MED ELFÖRETAGEN

Anmälan om att du har fått ett säkert e-postmeddelande

Transkript:

Nu kan du se på TV precis när du vill

Inception Det bästa med Viaplay Med Viaplay får du möjlighet att se program precis när du har tid och lust. Din digitalbox är uppkopplad mot Internet och det gör att du kan starta mängder av serier, TV-program och filmer när du vill utan att behöva bry dig om TV-tablån. Med Viaplay kan du när som helst: - Se program från de flesta svenska Playkanalerna - Välja mellan hundratals filmer, som du startar och pausar när du vill - Se flera avsnitt i följd från de stora serierna - Se många populära svenska TV-shower innan de sänds på vanlig TV

Nu kan du till och med titta när du inte är hemma Du vet väl att du kan ta med dig din underhållning överallt? Viaplay finns inte bara i din TV. Du kan även titta i dator, surfplatta eller i din mobil. Läs mer om priser och erbjudanden på viasat.se Viaplay i datorn På Viaplays hemsida kan du titta på Playkanaler, hyra filmer i Videobutiken och se livesänd sport. Du kan antingen betala för att se enstaka filmer eller sportevenemang eller abonnera på olika paket, till exempel Sportpaketet, Filmpaketet och Totalpaketet. Om du beställer ett paket kan du titta obegränsat på allt innehåll i paketet, både i din dator och i mobilen. Paketen tecknar du i minst en månad. Viaplay i surfplattan eller mobilen Med Viaplay i surfplatta och mobil kan du följa dina favoritprogram var du än är du behöver bara ha en Internetuppkoppling. I mobilen och surfplattan har du tillgång till direktsänd sport som Premier League, Champions League och Formel 1 och populära program som Lyxfällan, New York-fruar och mycket mer.

Så här får du Viaplay i dator, surfplatta och mobil Totalpaketet fritt i 3 månader! Om du skaffar eller har ett Guldabonnemang så får du tillgång till hela utbudet på Viaplay.se i din dator, surfplatta och mobil utan kostnad i 3 månader, därefter betalar du 99 kr/månad (ord.pris 199 kr/mån). Genväg till dina favoriter På Viaplay kan du välja bland Sveriges största playkanaler och hundratals filmer. Här hittar du populära serier som t ex Solsidan Aktivering För att aktivera Viaplay i dator, surfplatta och mobil måste du registrera dig som användare på viaplay.se. När du är inloggad trycker du på Mitt konto och därefter på Erbjudande till Viasats parabolkunder. Där anger du ditt abonnent- och parabolkortsnummer. Nu är du klar och kan titta på TV i dator, surfplatta och mobil! Eat Pray Love Välj bland Sveriges största Playkanaler Med Viaplay bestämmer du själv när du ska se programmen.

herlinwiderberg.com Har du internet har du Viasat! För mer information besök viasat.se, eller ring ViasatSupport på 0771-52 20 00