EN TERRÄNGBIL MED KARAKTÄR

Relevanta dokument
PEUGEOT PARTNER BOXLINE

TEKNISKA FAKTA PEUGEOT BOXER SKÅP BOXER

PRISER & PRODUKTFAKTA

PRISER & PRODUKTFAKTA

peugeot Partner skåp partner

tekniska fakta peugeot boxer chassi

PRISER & PRODUKTFAKTA

priser & produktfakta peugeot ion

peugeot Partner skåp partner

tekniska fakta peugeot expert skåp

priser & produktfakta peugeot ion

tekniska fakta peugeot expert skåp


tekniska fakta bipper

11393.qxp_PE0347_Partner VU 25/02/14 17:26 Page 2 ARTNER P

Förarmiljön är inspirerande och det är nära till de tekniska funktionerna. Köregenskaperna är på absolut högsta nivå.

SE VÄRLDEN MED NYA ÖGON

MED FOKUS PÅ DIN KÖRGLÄDJE

tekniska fakta bipper

UPPTÄCK INSPIRERAS DELA

PRISER & PRODUKTFAKTA

tekniska fakta peugeot boxer skåp

TEKNISK FAKTA NYA PARTNER

NYA PEUGEOT TRAVELLER BUSINESS

PRODUKTFAKTA PEUGEOT PARTNER BOXLINE / PICKUP

PRISER & PRODUKTFAKTA

NYA PEUGEOT RIFTER OKTOBER 2018

PRODUKTFAKTA BOXER CHASSI

priser & produktfakta

PROFESSIONELL I ALLA LÄGEN

PRISER & PRODUKTFAKTA PEUGEOT 107

16244.qxp_Layout 1 08/05/14 08:19 Page 1 NYA PEUGEOT 5008

OSS PROFFS EMELLAN. Med dagens höga krav på säkerhet, körglädje och låga driftskostnader, ligger du alltid steget före med din nya Partner.

BRÄNSLEFÖRBRUKNING (l/100 km enl. EU 80/1268) Stad 8,2 Landsväg 4,7 Blandad 5,9 CO2 blandad (g/km) 139 MOTOR

SE VÄRLDEN MED NYA ÖGON Nya smidiga crossovern Peugeot 2008 ger dig lust att njuta fullt ut.

NYA PEUGEOT TRAVELLER

priser & produktfakta

NYA PARTNER ELECTRIC

Den tvåfärgslackerade 108 Dual är f.n. inte aktuell för den svenska marknaden.

PEUGEOT 208 3D GTi. PDF Version: 1180_3

PRISER & PRODUKTFAKTA

PRISER & PRODUKTFAKTA

PriSer & ProdUktFakta PEUGEOT 3008 HYbrid4

priser & produktfakta peugeot ion

N Y A P E U G E O T S U V

MED FOKUS PÅ DIN KÖRGLÄDJE

*Conçu pour la ville. PEUGEOT BIPPER

PRISER & PRODUKTFAKTA

PRODUKTFAKTA NYA PEUGEOT BOXER

NYA PEUGEOT RIFTER NOVEMBER 2018

priser & produktfakta peugeot 207 CC Roland Garros

NYA PEUGEOT RIFTER NOVEMBER 2018

NYA NISSAN PULSAR. Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger SE-05C-0433

PRISER & PRODUKTFAKTA

produktfakta Peugeot 108

NYA 508, 508 SW & 508 RXH BLUEHDI

PRISER & PRODUKTFAKTA

CITY PLUS (2WD) MODELLER

PRISER & PRODUKTFAKTA

EN GENERATION PÅ FRAMMARSCH

PRISER & PRODUKTFAKTA

Design som talar för sig själv

PRISER & PRODUKTFAKTA

PRISER & PRODUKTFAKTA

PRODUKTFAKTA PEUGEOT PARTNER

PRISER & PRODUKTFAKTA

PRISER & PRODUKTFAKTA

Jeep Compass MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

priser & produktfakta

PRISER & PRODUKTFAKTA PEUGEOT 308 SW

7 ÅRS. Både säker och spännande NYBILS- GARANTI

PRISER & PRODUKTFAKTA

PEUGEOT 308 GT 5D/SW

priser & produktfakta peugeot RCZ

priser & produktfakta peugeot 308

NYA PEUGEOT RIFTER NOVEMBER 2018

EN GENERATION PÅ FRAMMARSCH

EN MÄNNISKONÄRA BIL FÖR DEN PASSIONERADE

PRISER & PRODUKTFAKTA

PRISER & PRODUKTFAKTA

PRISER & PRODUKTFAKTA

PRISER & PRODUKTFAKTA

PRISER & PRODUKTFAKTA

PRIS & PRODUKTFAKTA BOXER FLAK & VOLYMSKÅP

TALENTO A PRO LIKE YOU.

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

priser & produktfakta peugeot 207 CC

Enastående design. Vanliga i30 har en grill med fyra ribbor och elegant formade LED-varselljus (se omslaget).

NYA RENAULT TRAFIC Prislista & Produktfakta. Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms.

PRISER & PRODUKTFAKTA PEUGEOT 2008

PRISER & PRODUKTFAKTA

PRISER & PRODUKTFAKTA PEUGEOT 208 3D & 5D

CITROËN C4 CACTUS. Produktfakta. Från 25 januari Bilen på bilden är extra utrustad

PRISER & PRODUKTFAKTA

Auris Touring Sports. Premiär i augusti

EVERY DAY. OPEL GRANDLAND X Pris från kr Privatleasing från kr/mån. i s O P E L ÖPPET HUS 1 2 JUNI PREMIÄR

NYA CITROËN C4 CACTUS

Storhet i en liten bil.

PRISER & PRODUKTFAKTA

PEUGEOT 2008 SUV. MARS 2019_v2

Transkript:

PEUGEOT 4008

STILIG OCH KRAFTFULL Peugeot 4008 är en modell med mycket karaktär genom sina finslipade och eleganta linjer. Den är robust och flexibel Peugeot 4008 visar sin smidighet och prestanda på kurviga vägar samtidigt som den kompakta och lättmanövrerade modellen är optimal för stadskörning. Peugeot 4008 SUV är banbrytande inom terrängbilssegmentet genom sin kombination av kraftfull fyrhjulsdrift och attraktiva stadsbilsutseende. Var beredd på äventyrliga upplevelser både i vardagen och på fritiden.

EN TERRÄNGBIL MED KARAKTÄR I linje med Peugeots tradition har Peugeot 4008, förutom en enastående komfort, utmärkta vägegenskaper. Denna mångsidighet beror till stor del på bilens styrning, fjädring samt de olika körlägena. Välj 4WD-läget (fyrhjulsdrift) vid din dagliga körning. I detta läge fördelas vridmomentet automatiskt mellan fram- och bakhjulen och ser därmed till att väghållningen är optimerad under alla förhållanden. På en torr asfaltväg med bra kvalitet välj 2WD (framhjulsdrift). I detta läge får du den perfekta kombinationen av körupplevelse och bränsleförbrukning. När körförhållandena är lite tuffare som i snö, sand och lera etc. välj då 4WD LOCK: i detta läge överför systemet konstant kraft till bakhjulen till skillnad från automatiskt läge och hjälper dig att ta dig fram på svårt väglag i låg hastighet.

UNIK DESIGN Peugeot 4008 är en sofistikerad bil med personlighet. Peugeots designspråk syns tydligt på den tuffa grillen, de moderna strålkastarna, varselljusen med LED som framhäver de främre strålkastarna och bakljusen som är skulpterade som tre röda klor. Den stilfulla personligheten hos Peugeot 4008 kombineras med robusta linjer vilket ger modellen sann terrängbilskaraktär. Karaktären bekräftas ytterligare genom den generösa markfrigången, skydden på karossens nederdel, de bågformade hjulhusen samt räfflorna på motorhuven.

ELEGANT KUPÉ Den äventyrliga karaktären hos Peugeot 4008 går väl ihop med den exklusiva kupén med en inredning och material av hög kvalitet som t.ex. kromade dekorinslag. Även utrustning såsom takbelysningen med LED-ljus på panoramaglastakets* sidor bidrar till den höga kvalitetskänslan i interiören. *Finns som tillval.

Accès et Démarrage Mains Libres TEKNIK FÖR DIG Peugeot 4008 har utrustats med praktiska och effektiva system som är designade för ditt nöje, din säkerhet och din körkomfort. Glöm den traditionella mekaniska nyckeln, hitta vägen dit du vill på ett ögonblick och underlätta din körning i stadstrafik, det är bara några av lösningarna som gör din vardag enklare. NYCKELFRITT LÅS- OCH STARTSYSTEM* Den traditionella nyckeln har blivit ersatt av en elektronisk nyckel. Med den kan du enkelt både låsa och låsa upp samt starta din Peugeot 4008. Du kan utan problem ha nyckeln i din ficka eller handväska när du ska låsa upp bilen. Genom ett knapptryck på Start/Stop-knappen startar eller stänger du sedan av din bil. Slutligen, genom ett enkelt tryck på push-knappen på förardörren eller bakluckans handtag kan du låsa alla dörrar och baklucka när du lämnar bilen. *Finns som standard, tillval eller inte tillgänglig beroende på version.

NAVIGATION OCH BACKKAMERA Peugeot 4008 kan utrustas med ett navigationssystem i färg. Systemet innehåller en karta över Europa så att du kan komma fram till din destination utan problem, en radio med MP3- spelare, en 7 färgdisplay, ett Bluetooth handsfreekit och ett USB-/AUX-uttag i mittarmstödet för att ansluta mobila enheter. När du ansluter i uttaget kommer all tillgänglig information att visas på multifunktionsdisplayen. Du har dessutom åtkomst till de olika funktionerna via reglagen på ratten. En backkamera, som är kopplad till navigationssystemet, aktiveras automatiskt när backväxeln läggs i och på så sätt kan alla manövreringar utföras på ett säkrare sätt.

KOMFORT FRAMFÖR ALLT Inuti Peugeot 4008 erbjuds passagerarna generös volym och mycket benutrymme för en behaglig resa. Peugeot 4008 erbjuder även en hög komfortnivå för både förare och passagerare med flera förvaringsutrymmen, automatisk luftkonditionering, ett handskfack med kylfunktion, 12-voltsuttag, elektriska säten och fönsterhissar. Om du vill omges av ett High Fidelity-ljud, kan Peugeot 4008 även utrustas med ett Hi-Fi Rockford Fosgate-system som tillval. Detta system som är anslutet till en 710 W förstärkare kommer med åtta högtalare fördelade i bilens kupé och en bashögtalare placerad i bagageutrymmet.

Panoramaglastaket* ger ett härligt ljusinsläpp och en känsla av rymd i kupén för både passagerare i bak- och framsäte. För en exklusivare känsla kan man även få komfortbelysning med LED-lampor som avger ett guldgult ljus i kupén. *Tillval

VOLYM OCH FLEXIBILITET Med Peugeot 4008 kan du enkelt förändra utrymmet och volymen beroende på vilket äventyr du ska ge dig ut på. Framsätena kan regleras såväl i höjd och längd som i lutning. Genom ett reglage ställer du enkelt in lutning på baksätena. Du kan även välja att fälla baksätet, hela eller 40/60, (se bild 1-3) för att frigöra mer volym i bagageutrymmet. Bagageutrymmet rymmer 442 VDA-liter* och kan utökas till hela 1 219 VDA-liter om man fäller baksätenas ryggstöd. *I versioner med däckreparationssats.

1 2 3

PEUGEOT OCH MILJÖN Peugeot har ett brett modellprogram med låga utsläppsnivåer. Mer än hälften av alla sålda Peugeotbilar i världen släpper ut mindre än 140 g CO 2 per km. Denna bedrift bygger på välbeprövade tekniker där Peugeot har en ledande ställning. En viktig anledning till Peugeots framskjutna position beror på dieselmotorn med partikelfilter (lanserades år 2000 på Peugeot 607) som finns i ett stort antal modeller och i mer än 2,1 miljoner bilar, vilket minskar partikelutsläppen med hela 99,99%. Andra viktiga tekniker för miljön och minskade utsläpp är bl.a. Stop & Start-systemet samt utvecklingen av en ny generation HDi-motorer. STOP & START-SYSTEM Att säkra vår planets framtid är en av de stora utmaningarna idag. Peugeot använder sig bland annat av Stop & Start i flera motormodeller, vilket minskar utsläppen av CO 2. Systemet stänger automatiskt av motorn när bilen står stilla och växelspaken är i friläge. Så snart som föraren trycker på kopplingspedalen för att lägga i en växel, startar motorn igen automatiskt. Vibrationerna när motorn startar igen är knappt märkbara. HDi FAP HDi-tekniken är sammankopplat med ett väldigt effektivt avgasreningssystem, nämligen partikelfiltret (FAP). Partikelfiltret är självrenande och systemet behandlar avgaser som kommer från dieselförbränningen i motorn. Denna teknologi minskar partikelutsläppen från dieselmotorerna till gränsen för vad som är mätbart (0,004 g/km) och gör därmed motorn mer miljövänlig.

MOTOR 1,6L HDi 115 hk Denna Euro 6-motor på 1 560 cm 3 är utrustad med Stop & Start-system, partikelfilter, en sexväxlad manuell växellåda. Motorn erbjuder köregenskaper av hög kvalitet vid låga varvtal tillsammans med låg förbrukning. FÖRBRUKNING OCH UTSLÄPP 4008 förbrukning l /100 km Dieselmotor Växellåda Stadskörning Landsväg Blandad CO 2 (g/km) 1,6L HDi FAP 115 hk 4WD Manuell 5,6 4,7 5,0 132 Bränsleförbrukningen i tabellen ovan motsvarar godkända värden enligt Europeiska bestämmelser som gäller alla tillverkare och alla privatfordon sålda inom Europa. Med hjälp av dessa värden kan du jämföra olika fordon och göra ditt val: - Förbrukning i stadstrafik motsvarar en körsträcka på fyra kilometer i stadstrafik. - Förbrukning på landsväg motsvarar en körsträcka på sju kilometer på landsväg. - Vid blandad körning läggs de två sträckorna samman dvs. elva kilometer. Dessa siffror tas fram under strikta testvillkor (temperatur, vikt, provbänkegenskaper etc.) och mycket stabila körförhållanden. Faktiska körförhållanden såsom väderförhållanden, bilens last, körstil, däcktrycket, lasthållare på taket (även utan last), betydelsefull användning av luftkonditionering och/eller värme och bilens skick kan naturligtvis leda till en förbrukning som skiljer sig från de officiella nivåerna. Du hittar alla våra råd angående ekonomisk och miljövänlig körning på www.peugeot.se.

SÄKERHET ESP OCH HILL ASSIST Peugeot 4008 har ESP med integrerad antispinnfunktion och en Hill Assist-funktion (starthjälp i backe). Hill Assist-funktionen ser till att bilen står still i ca två sekunder i en sluttning för att hjälpa till vid start. BELYSNING OCH SIKT Peugeot 4008 är utrustad med automatisk tändning av strålkastarna som justerar ljusstyrkan utanför bilen, dimljus* integrerade i den främre stötfångaren, Xenon-ljus* kopplade till strålkastarspolarna och elektronisk höjdjustering av strålkastarna för att inte blända andra trafikanter. *Finns som standard, tillval eller inte tillgänglig beroende på version. KROCKKUDDAR Vid en eventuell kollision vecklar sju krockkuddar ut sig för att skydda förare och passagerare i bilen. Två krockkuddar fram som skyddar förare och frampassagerare. Trycket när de löser ut anpassar sig efter kollisionens kraft. En krockkudde som skyddar förarens knän. Två främre sidokrockkuddar som skyddar bröstkorgen, buken och bäckenet hos föraren och frampassageraren (monterade i sätena). Två krockgardiner som skyddar huvudet och bröstkorgen på föraren, frampassageraren och passagerarna på ytterplatserna i baksätet. ISOFIX Peugeot 4008 har ISOFIX-fästen på de två ytterplatserna i bilens baksäte. PARKERING Backkameran*, som är sammankopplad med navigationstillvalet, aktiveras automatiskt när backväxeln läggs i. Navigationsdisplayen visar avståndet mellan den bakre stötfångaren och hindret. Peugeot 4008 är utrustad med ett ljudvarningssystem vid parkering*: fyra integrerade sensorer framtill och fyra baktill uppmärksammar för eventuella hinder och varnar föraren med en ljudsignal. *Finns som standard, tillval eller inte tillgänglig beroende på version.

KLÄDSLAR Välj bland ett utbud av klädslar som skapar en varm och snygg atmosfär. SVART LÄDER

LJUSGRÅTT LÄDER

HALVLÄDER TREKKING

FÄRGER Peugeot 4008 finns i åtta färger: metallic-, pärlemor- eller solidlack. METALLIC PÄRLEMOR Grå Titanium Blå Muzzano Svart Perla Nera Vit Nacré SOLID Brun Mangaro Röd Azuki Grå Cool Silver Vit Antarktis FÄLGAR 18 Aluminiumfälg

TILLBEHÖR Här hittar du ett urval av tillbehör till Peugeot 4008 som finns tillgängliga hos din Peugeotåterförsäljare. 1. 4. 2. 5. 7. 3. 6. 1. Kromade kåpor till ytterbackspeglar/handtagen 2. Instegsskydd/velourmatta med 4008-emblem 3. Multimediahållare/solskydd 4. Bagagehållare på lasträcke 5. Sidoskyddslister 6. Bagagerumsmatta/lastkantsskydd med aluminiumlook 7. Cykelhållare www.peugeot.se För mer information om Peugeot 4008 och fullständig information gällande motorer, växellådor och tekniska specifikationer, besök oss på vår hemsida.

SKRÄDDARSYDDA TJÄNSTER OCH GARANTIER När du väljer Peugeot får du också tillgång till det stora nätet av försäljningsställen och verkstäder, såväl i Sverige som i övriga Europa. När du anförtror dig och din bil till en Peugeothandlare eller till en Peugeotverkstad, kan du vara säker på att det är utbildade specialister som tar hand om din bil. FÖR DIN TRYGGHET TILLVERKARENS GARANTIER Kvalitet innebär mycket hos Peugeot. Peugeots nybilsgaranti inklusive Assistance gäller i 3 år eller 100.000 km det som först inträffar. Dessutom lämnar vi 3 års Peugeot Assistance, 3 års vagnskadegaranti, 12 års genomrostningsgaranti och 3 års lackgaranti. PEUGEOT ASSISTANCE Ett samtal räcker om du skulle få problem. Både i Sverige och Europa får du hjälp av Peugeot Assistance dygnet runt 365 dagar om året. PEUGEOT SERVICEAVTAL Med Peugeot Serviceavtal kan du teckna dig för auktoriserad Peugeotservice med löptid från 36 månader och 45 000 km upp till 205 000 km. Genom Peugeot Serviceavtal försäkrar du dig om att din Peugeot alltid är i drifts- och säkerhetsmässigt toppskick. PEUGEOT FÖRSÄKRNING Peugeot Försäkring är speciellt utformad för dig som kör Peugeot. Vid eventuell reparation är du garanterad reservdelar ur Peugeots originaldelssortiment och auktoriserade verkstäder, vilket betyder fortsatt trygghet och ett högt andrahandsvärde även efter en skada. PEUGEOT ORIGINALTILLBEHÖR OCH RESERVDELAR Hos varje återförsäljare finns en tillbehörsbutik med godkända originaltillbehör. Här kan du utrusta din Peugeot precis som du vill ha den. För din egen skull bör du endast använda reservdelar ur Peugeots originaldelssortiment. Garantitiden från Peugeots återförsäljare är ett år på reservdelar och arbete. BRA ATT VETA PEUGEOT FINANS Peugeot Finans är resultatet av ett samarbete mellan Peugeots bilåterförsäljare, Peugeot Sverige och DNB, ett av Nordens ledande finansbolag. Peugeot erbjuder inte bara bilar med högsta komfort utan ett helt koncept där en bra finansiering inklusive tilläggstjänster, såsom låneskyddsförsäkring, förlängd garanti PEUGEOT och serviceavtal är OCH en självklarhet. MILJÖN Genom Peugeot Finans får du möjlighet att finansiera den Peugeot som passar just dina önskemål och behov. Vi har lång erfarenhet och bred kompetens inom bilfinansiering och erbjuder dig mycket konkurrenskraftiga villkor. Kontakta din närmaste Peugeotåterförsäljare för ytterligare information. PEUGEOTKORTET Som Peugeotägare kan du välja att betala dina bilkostnader med vårt betal-/kreditkort Peugeotkortet. Kortet är kopplat till VISA och gäller på miljontals inköpsställen och du betalar ingen årsavgift. Fördelarna med att använda Peugeotkortet är att det är ett enkelt och bekvämt sätt att betala med och dessutom får du bonus på alla dina inköp. Du kan även välja att dela upp dina betalningar. Hämta ansökan hos din närmaste Peugeothandlare eller ladda ned den portofria ansökan direkt på Peugeots hemsida. PEUGEOT INTERNET Upptäck Peugeot på Internet gå in på: www.peugeot.se. KVALITET OCH MILJÖ ISO 9001 OCH 14001 Peugeots generalagent i Sverige, K.W. Bruun Autoimport AB, är sedan 2008 kvalitets- och miljöcertifierat enligt de internationella standarderna SS EN-ISO 9001:2000 och SS EN-ISO 14001:2004. Generalagent: K.W. Bruun Autoimport AB Hyllie Boulevard 17, 215 32 Malmö Telefon: 08-555 433 00, Fax: 08-555 433 40 E-post: info@peugeot.se Hemsida: www.peugeot.se Uppgifterna och illustrationerna i denna broschyr är baserade på de tekniska uppgifter som gäller vid tryckningen. Utrustningen är standard eller tillval, beroende på version. Peugeot Sverige förbehåller sig rätten att när som helst ändra tekniska uppgifter, utrustning, tillval och färgsättning. De aktuella fotografiska reproduktionsmetoderna kan inte återge färgernas lyster i sin helhet. Broschyren ska därför uppfattas som en allmän information och utgör ingen avtalshandling. För ytterligare preciseringar och kompletterande information, kontakta din Peugeotåterförsäljare. Innehållet i denna broschyr får inte reproduceras utan uttryckligt tillstånd från Automobiles Peugeot.

www.peugeot.se Ruta återförsäljare