Frihet - ibland ganska praktiskt

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Frihet - ibland ganska praktiskt"

Transkript

1 Colibri Davis Jump! Davis Dexter Go! Dexter 2015/2016

2 2 Personlighet & Komfort Frihet - ibland ganska praktiskt År 2005 presenterade vi vår första van av den nya generationen i och med lanseringen av Davis. Numera har vår familj av vans vuxit till fyra modellserier med tolv olika planlösningar. Våra aktuella modeller fokuserar helt och fullt på bekväma vans med stor vardagsduglighet.... och detta innebär: Noga genomtänkt mångfald gör det möjligt att få individuella lösningar. Detta gäller planlösningar, utrustningen och inte minst priset. För att du ska kunna bestämma dig för din skräddarsydda Karmann-Mobil, presenterar vi fyra olika fordonsfamiljer för dig: Davis Jump! med mycket komfort till ett lågt pris, den eleganta klassikern Davis med mycket stilfull design, uppföljaren Dexter Go! med ett ytterst attraktivt pris/prestandaförhållande och flaggskeppet i Dexter-familjen, som inte lämnar något övrigt att önska när det gäller komfort och lyx. Och last but not least, Colibri, som verkligen gör att man får lust att börja campa.

3 Komfortabelt mångsidigt fordon På måndagen för att åka och handla i city, på tisdagen för att hämta ett sideboard i möbelaffären, på onsdagen med ungarna på tennis, på torsdagen för att göra kundbesök och på fredagen bär det av till bergen för veckoslutet. En helt normal veckoplan för ovanliga bilar. Med din Karmann-mobil kör du omkring i ett kompakt mångsidigt fordon för vardag och fritid och har dessutom en komfortabel husbil på semestern. Vad betyder mobil komfort för dig? Att bo som hemma? Knappast! Mobil komfort är boendekomfort, resekomfort och vardagskomfort. Karmanns mobila komfort innebär förkärlek för detaljer, som så exakt som möjligt förverkligar dina individuella anspråk. Titta noga på våra mångsidiga fordon. Bestäm dig för hur du skulle vilja sova, leta efter dina favoriter bland många olika badrum, fundera på om du vill vara oberoende på din semester eller om du hellre föredrar fasta uppställningsplatser. Skulle du vilja köra med din Karmann-mobil till kontoret under veckorna eller till och med använda den som mobilt kontor? Det spelar ingen roll vad du vill ha, din Karmann-mobil gör det möjligt.

4 Det finns många bra anledningar... Man säger att första intrycket är avgörande. Kanske är det kärlek vid första ögonkastet när det gäller din nya Karmann-Mobil. Det är dock klokt om du fattar beslutet om din husbil inte bara med hjärtat, utan också med hjärnan. Och då räknas också de många små och stora fördelar som man inte alltid märker vid första anblicken. Och med dessa fördelar samlar alla våra husbilar pluspoäng. Mångfalden i ett stort modellutbud Hos Karmann-Mobil hittar du säkert den husbil som passar just dig: Vårt utbud sträcker sig från Colibri, campingbussen med uppfällbart tak för två personer till familje-vanen med högt tak och lyftsängar - med planlösningar mellan korta 4,99 m till yppiga 6,36 m. Valet är ditt Individualitet är inte bara en fråga om smak utan också kraven på nyttjandet. Därför har vi utrustat några modeller, som Dexter 550 eller 595, med extra stora kök och badrum. När det gäller alla Dexter-modeller kan du inte bara välja mellan tre olika typer av dynor, utan också mellan tre olika möbeldekorer. Och om du gärna reser i trakter där ett byte av en gasflaska inte är en självklarhet, kommer det att göra dig glad att du kan välja mellan en diesel- och gasvärmare i Dexter- och Davis-modellerna. I Dexteroch Dexter GO!-modellerna kan du också dra nytta av två påbyggnadsbatterier för mer oberoende. Praktisk - in i minsta detalj Många praktiska småsaker som du lär dig att uppskatta på semestern. Som till exempel skjutbara handfat och toaletter i vissa modeller - otroligt hur mycket mer utrymme du får med detta smarta trick i badrummet. Eller de praktiska fällbara sofforna i Dexter 550 och Dexter 595: Med några få handgrepp får du här ytterligare två sängplatser i sittgruppen - förutom lyftsängarna. I köket har Davis en särskilt smart detalj: Med en rotation kommer alla dörrar och lådor att låsas centralt i köksdelen. Förutom bra värmeisolering har vår påkostade isolering ytterligare en positiv effekt: Ljudnivån vid regn sjunker med nästan 50 %.

5 5 i Detalj Karmann-Mobil-kvalitet Sedan mer än 30 år står namnet Karmann-Mobil nästan som en synonym för kvalitet i husbil. Detta gäller såväl kvaliteten på det material som används, som inredningsdetaljer av massivt trä i Dexter, liksom för den förstklassiga utrustningen med isolerade ramfönster eller AES-kylskåp (Dexter). Detta garanterar ett gediget noggrant utförande av alla Karmann-Mobil husbilar, så att du kan få glädje av din reskamrat under lång tid.... inte bara på sommaren Mobil frihet betyder inte bara att kunna åka vart man vill, utan också när man vill. Det är naturligtvis en fördel att du kan resa avslappnat i din Karmann-Mobil under alla årstider. Uppvärmd och isolerad spillvattentank gör att Davis Edition, Dexter GO! och Dexter har goda vinteregenskaper. Den påkostade isoleringen av hela det invändiga utrymmet garanterar inte bara värme på vintern, utan den håller också värmen borta längre på sommaren. Naturligtvis är även tvärbjälkarna och fönsterkarmarna, som ofta utgör besvärliga köldbryggor, inkluderade i den kompletta isoleringen. Vår slutsats för din semester: Utöver den omfattande utrustningen och våra attraktiva priser, finns det en mängd goda skäl att välja en Karmann-Mobil

6 6 Colibri

7 Den lilla med den stora luckan Ultrakompakt, fräscht stylad och extra fiffig - det är den nya Colibrin. En sådan här har du alltid önskat dig. Tillräckligt liten för att också kunna svänga runt hörnet i trånga gränder i de gamla städerna vid Medelhavet, tillräckligt stor för att erbjuda en komfortabel sittgrupp för fyra personer och fyra sängplatser. Men hur klarar vi dessa krav på bara 4,99 meter? Genom att vi har skapat plats i överdelen. Fäll enkelt upp luckan - förlåt det nerfällbara taket - och nu visar sig Colibri i sin fulla storlek. Sittgrupp med schvung: Det är bara att svänga runt förarsätet och passagerarsätet och sedan är det inget som hindrar en rejäl omgång kortspel. Colibri bevisar sin storlek även när det gäller utrustningen: Hos många andra hittar du elektriska ytterspeglar och fönsterhissar, centrallås och klimatanläggning, airbag på både förar- och passagerarplats först bland specialutrustningen. I Colibri finns detta med som standard. Colibri utlovar ren campingglädje. Du packar bara ner några saker helt spontant och sedan bär det av. Det inbyggda köket inklusive kylskåp ger dig ett stort mått av oberoende. Härligt utsövd. Man sover i bilens längsriktning i två våningar i Colibri. Det går att fälla upp sittbänken för att skapa ännu mer förvaringsutrymmen.

8 8 davis jump!

9 Vi uppgraderar Mycket komfort och utrustning till ett ytterst attraktivt pris - det gör klivet in i Karmann- Mobil-klassen för Davis Jump! ännu enklare. För precis som storebror Davis, glänser också Davis Jump! med en tvåfärgad möbeldesign med vita luckor och infällda dekorränder av krom. Och varför skulle du vara nöjd med bara en bil, när du med Davis Jump! kan få tre bilar på en och samma gång: En husbil, som på ett suveränt sätt fångar upp boende- och resekomfort från de verkligt stora bilarna: en van, kompakt och lättmanövrerad för city och en transportbil som man utan problem kan transportera skrymmande gods i. Den genomtänkta, generösa rumsindelningen och utrustning med kvalitetsinredning som de moderiktiga överskåpsluckorna i högglansdekor och de robusta, trendigt vita arbets- och bordsytorna, förmedlar den ljusa moderna rumskänslan som är kännetecknande för alla Davis Jump! Modern, ljus och attraktiv: Det generösa invändiga utrymmet i Davis Jump! 590 med lättskötta dynor - nu i tyg-/läder-look.

10 Semester - även till vardags. Otroligt, så mycket man kan få plats med på mindre än 5,5 meter. Men det som är ännu mer otroligt är att det inte är trångt ens i den allra minsta Davis Jump! Den genomtänkta, generösa rumsindelningen och utrustningen med kvalitetsinredning som de påkostade överskåpsluckorna i högglansdekor, förmedlar den ljusa moderna rumskänslan som är kännetecknande för alla Davis Jump! Och det är ytterligare något som gör Jump!- modellerna till äkta allround-fordon: Den påkostade isoleringen av insidan sörjer för att du på ett avslappnat sätt kan vara ute och resa, oavsett årstid. Potentiella köldbryggor som tvärbjälkar, stöttor och fönsterkarmar har integrerats i den kompletta isoleringen. På sommaren håller den värmen borta längre och på vintern stannar värmen kvar inomhus. Dessutom sjunker ljudnivån vid regn med nästan 50 %. Frisk luft vid matlagning: Med spishällen direkt vid skjutdörren har matoset inte en chans.

11 Davis Jump! 11 Så fungerar allt i köket: Arbetsytan kan utökas genom en uppfällbar klaff. Det kan bara bli läckert: Pentryt i Davis Jump! En fiffig idé för större rörelsefrihet: Det går att flytta handfatet.

12 12 davis

13 Formfulländat och harmoniskt När tidlöst möter förnyelse kan resultatet väntas med spänning. De väl beprövade planlösningarna hos våra Davis-modeller är tidlösa. Elegansen i den invändiga designen, som vi lånat från båtbyggarbranschen, är toppaktuell. Högglansiga välvda skåpluckor och utdrag med eleganta kromhandtag bildar en effektfull motvikt till den eleganta varma trätonen i stommarna. Diskret LED-belysning skapar inte bara stämningsfulla ljuseffekter, utan skonar också batterierna. Med ett så elegant utseende är det lätt att glömma att alla Davis är betydligt mer än bara bekväma husbilar: Som inköpsbil i city, som mobilt kontor på byggarbetsplatsen, som flytthjälp när barnen flyttar till sin första egna lägenhet - kort sagt en följeslagare i vardagen, som klarar alla typer av uppgifter. Bästa betyg när det gäller komfort - sittgruppen i Davis i aktuell tyg-läder-look.

14 Resande med en välbefinnandefaktor När du bestämmer dig för att påbörja en längre resa med din husbil, då måste allt klaffa: Fordonets tillförlitlighet, inredningens funktionalitet och framför allt boendekomforten. I en Davis behöver du inte kompromissa. Bodelen förenar ett attraktivt, nästan fordonsliknande utseende med högt bruksvärde. På så sätt är dekorerna på dynorna i Davis inte bara extremt eleganta, utan de är också väldigt slitstarka. Boendekomforten i det luftigt ljusa invändiga utrymmet uppvisar dock även många ytterst praktiska detaljer, som utdragen på framsidan av köksblocket, som går att använda såväl inifrån som utifrån. Eller det extra breda trappsteget eller den utvändiga belysningen - som bara är småsaker, men så uppskattade på resan. Men framför allt visar sig den fantastiska boendekomforten genom inomhusklimatet. Här visar Davis upp sig med den kraftfulla Truma Combi 4 gasvärmaren, den uppvärmda avloppstanken och den utmärkta kompletta isoleringen, som till och med är väl rustad för vintercamping. Formskönt och praktiskt: köket i Davis med diskbänk av rostfritt stål och spishäll med två gaslågor och utdrag på sidan.

15 Davis 15 Plats för två: Enkelsängarna i Davis 620. Man sover på tvären i den bakre delen av Davis bädden kan vikas I den bakre delen av Davis 620 kan man inte bara sova gott, utan man kan också stuva undan en mängd saker.

16 Härligt utsövd. Kan man förbättra redan finslipade klassiska planlösningar ännu mer? Man kan variera dem på ett ändamålsenligt sätt. Vi har frågat vad Karmann-fansen önskar sig när det gäller Davis - och det här är resultatet: ed dubbla våningssängar går det att bygga ut Davis 590 med upp till fem sängplatser - och det på en fordonslängd på bara strax under sex meter. Den rymliga husbilen Davis 620 uppfyller med det praktiska tvättrummet, som är placerat i mitten, däremot önskemålet om en riktig badglädje. Mer husbil går det knappast att få på ett kompakt utrymme. Bästa betyg när det gäller komfort - sittgruppen i Davis. Tillgängligt både inifrån och utifrån: utdragen i köksblocket i Davis.

17 Davis 17 Davis Om det fortfarande skulle vara lite mer, rekommenderar vi vår Davis 590 och 620. Här är allt all inclusive. Resekomfortpaket (Klimatanläggning Förarhytt, Ytterspeglar, elektriskt justerbara, Vridbart med armstöd, Förberedelse för radio med högtalare) 130 hk Motor Alufälgar (15 - DA 590, 16 - DA 620) Säkerhetskomfortpaket (airbag till passagerare, Farthållare) Mörkläggningssystem i förarhytten (skydd för vindruta och sidorutor) Cykelställ för 2 cyklar (upp till 30 kg) Markis mekanisk Myggnät för extradörr Style paket (lackerad främre stötfångare, kylargrill svartglänsande, strålkastare med svart ram, LED-varselljus FIAT, instrumentbräda med kromringar, navkapslar) Schick och smart samtidigt: Badrummen i Davis med skjutbart handfat. Semester all inclusive

18 18 Dexter go!

19 Så spännande kan förnuft vara Den som är bra på att räkna inser snabbt detta: Vår största modellfamilj Dexter Go! glänser med ett alldeles speciellt attraktivt pris/ prestandaförhållande. Den som letar efter ett maximum av utrustning, gör genast ett fynd i våra konkurrenskraftiga Dexter Go!-modeller. Farthållare (Tempomat), elektriska fönsterhissar, klimatanläggning i förarhytten och dimljus är för det mesta standard liksom komfortutrustning med elektriska fotsteg, insektsdörr och Remi mörkläggning för förarhytten samt heltäckningsmattor i boendedelen. * Väl tilltagen även i den minsta: sittgruppen i Dexter GO! 540 Dexter Go! är inte bara attraktiv när det gäller priset, utan också när det gäller utseendet. Slitstarka dynor i fräsch design, kvalitetsinredning med trendig dual-look med genom olikfärgade skåpdörrar och ljus trädekor ger en signal om att du befinner dig i en Karmann-mobil. Och var har vi sparat? På tillbehörslistan. Den innehåller bara ett par saker, som gör att din Dexter blir ännu mer individuellt skräddarsydd för dig - som exempelvis den extra barnsängen för Dexter Go! 560 eller den kraftfulla dieselvärmaren, som lovar ännu mer självständighet än gasvärmaren, som levereras som standard. * standardutrustning som varierar beroende på modell Mångfald även när det gäller sängutbudet: Antingen dubbelsängar i den bakre delen som här i Dexter Go! 540 eller enkelsängar som i 600. Den trendiga barsittgruppen skapar utrymme i Dexter Go! 600.

20 Plats för resedrömmar Stora drömmar ska man inte begränsa. Tack vare ett konsekvent utnyttjande av utrymmet finns det gott om plats för dina resedrömmar i Dexter GO! Vad det innebär, märker du särskilt på långa resor. Den skickliga uppdelningen av boendedelen förmedlar en härlig känsla av rymd även i de ultrakompakta modellerna som de nya Dexter Go! 540 eller 560. Heki takluckor i mini- eller midiutföranden istället för de vanliga standardtakluckorna skapar ljusa rum även när det är mulet. Riktiga utrymmeskonstnärer imponerar dock inte bara med den inre bredden inuti fordonet, utan också genom mycket konkreta saker som väl tilltagna förvaringsutrymmen, stora garderober eller sovmöjligheterna. Och självklart samlar våra Dexter Go! pluspoäng även här: Upp till fem sittplatser hittar du redan i 6-metersklassen hos Dexter Go! 560. Och tack vare de ytterst kompakta yttermåtten är inte bara vår minsting, Dexter GO! 540 den idealiska andrabilen för vardagen eller för resor i stadsmiljö. Dexter GO! 580 imponerar med en fantastisk känsla av rymd.

21 Dexter GO! 21 Snabbt tillagat: Spishällarna i alla Dexter Go! har en praktiskt piezotändning. Smartare form, elegant utseende: Badrummet i Dexter Go! 540.

22 Erfarenhet lönar sig. Som ordspråket säger: Resor är bildande. Och därför kommer de bästa idéerna ofta på semestern. Som den praktiska barsittgruppen i Dexter Go! 600: Tillräckligt med plats för två personer och aldrig i vägen när man inte använder dem. Och eftersom det även bland van-entusiasterna även finns verkliga fans när det gäller vintercamping, har vi sörjt för att du kan njuta av din Dexter Go! under hela året. Den kraftfulla 6 kw-gasvärmaren eller dieselvärmaren som tillval, uppvärmningsbara och isolerade avloppstankar framhäver helt lugnt fördelarna på vintern. Den särskilt effektiva isoleringen kan du även dra fördel av på sommaren, då den förhindrar snabb uppvärmning av det invändiga utrymmet. Utsövd i två våningar: I hopfällbara dubbelsängar i den bakre delen och i Spjälsäng (tillval) i Dexter GO! 560. Nytt formspråk: köket i Dexter Go! 560 Eftersom vi vill ge våra kunder stor frihet även när det gäller basfordonen, så finns det en stor mångfald även bland chassina. Förutom Renault Master hittar du i Dexter Go! -familjen också Ford Transit (Dexter Go! 560) och Fiat Ducato (Dexter Go! 580 och 600).

23 Dexter GO! 23 Plats så långt ögat når. Sittgruppen i Dexter Go! 560. Cinq places assises sur moins de 6 m dans le Dexter Go! 560

24 24 Dexter

25 Exklusiv och individuell I Dexter har vi bara en standard: Dina individuella idéer och uppfattningar om mobilt resande och boende. Och därför finns den inte bara i fem olika planlösningar med många nyheter, utan också med tre olika möbeldekorer och tre olika typer av dynor. För dig betyder detta maximal personlig frihet när du väljer utformningen av inredningen och mycket stor lyxig komfort, eftersom utrustningen i Dexter inte lämnar något övrigt att önska. Möbler med massivt trä, elektriska fotsteg och ytterbelysning - kort sagt en omfattande komfortutrustning är kännetecknet för Dexter-familjen. Koppla av i Dexter 625. För längsgående sovhytter: enkelsängar i Dexter 625 med bekväm ingång

26 Här är det du som väljer Du har på ett konsekvent sätt inrett ditt hem efter din personliga stil, därför bör du inte heller avstå från detta in din husbil. I Dexter är det du som väljer, här bestämmer du. Vill du ha dina möbler i den ljusa fräscha Bardolino eller i den exotiskt svarta Wenge -dekoren? Föredrar du dynor med det flotta mönstret Malaga, i varmblodiga Miami eller Gera, som är en mönstervariant i elegant brun-vit? Kombinera efter dina önskemål och skapa din helt personliga Karmann-mobil. Vad blir det idag? Kocken rekommenderar det stora vinkelköket i Dexter 550 Detta är verklig storlek: Badrummet med separat dusch i bakre delen av Dexter 595. Fem sittplatser på mindre än 6 m i Dexter 595.

27 Dexter 27 Inte bara för den kräsne: lyftsängen i det upphöjda taket i Dexter 595 Sparar utrymme i badrummet: Kassett toalett i Dexter 625 kan flyttas Exklusiv design och gott om plats - sittgruppen i Dexter 550 med dynor i mönstervarianten Miami. Coolt kök med 156 l-stort kylskåp i Dexter 595.

28 Davis Jump! 540 Davis Jump! 590 Davis 590 Davis 620 Dexter Dexter Go! Colibri Davis Colibri Davis Jump! Alla modeller en översikt Dexter Go! 540 Dexter Go! 560 Dexter Go! 580 Dexter Go! 600 Tygkombinationer Dexter Go! 620 Dexter 550 Dexter 595 Dexter 625 Detta papper har tillverkverkats av 100 % klorfri blekt cellulosa. Utgåva: Augusti 2015 Samtliga uppgifter i denna katalog motsvarar de kunskaper vi hade vid tidpunkten för tryckningen. De kan förändras ända fram till dess att ni köper fordonet. En del av bilderna innehåller även specialinredning, som inte tillhör det standardmässiga leveransomfånget. Användning av bilder av Tryckt i Tyskland. Vi förbehåller oss rätten till ändringar. KARMANN-MOBIL Vertriebs GmbH Kreuznacher Straße 78 D Sprendlingen Telefon: Fax: Derby Gera Harlem Malaga Miami +49 (0) (0)

Davis. för alla. Åka till sjön för att bada med

Davis. för alla. Åka till sjön för att bada med Davis Det finns något för alla. Åka till sjön för att bada med familj och vänner, hämta den nya sogruppen från möbelaären, köra uppför branta serpentinvägar, erövra livliga småstäder... Livet har rätt

Läs mer

Davis. Dexter. Colorado

Davis. Dexter. Colorado 2013 Davis Dexter Colorado 2 Design, Dynamik, Komfort Den som gör en resa... har alltid något att berätta. För många entusiastiska husbilsresenärer har de bästa berättelserna alltid börjat i en Karmann-mobil.

Läs mer

känt till. För att inte nämna den utsökta inredningen med dekor av päronträ och silverränder, vilket erbjuder en smakfull atmosfär.

känt till. För att inte nämna den utsökta inredningen med dekor av päronträ och silverränder, vilket erbjuder en smakfull atmosfär. Dexter Realisera dina visioner Att låta sina drömmar bli sanna och ta itu med vardagen mer avslappnat - det kan du uppleva på ett perfekt sätt i en Dexter. Knappast någon husbil har flyttat så mycket,

Läs mer

Teknisk information och utrustning Scandinavian Edition. Informationen giltig från augusti 2015. Colibri Davis Jump! Davis Dexter Go!

Teknisk information och utrustning Scandinavian Edition. Informationen giltig från augusti 2015. Colibri Davis Jump! Davis Dexter Go! Teknisk information och utrustning Scandinavian Edition Informationen giltig från augusti 2015 Davis Jump! Davis Dexter Go! Dexter 2015 / 2016 Teknisk information Davis Jump! DA Jump! 540 DA Jump! 590

Läs mer

caradofeeling Enjoy the good times

caradofeeling Enjoy the good times Husbilarna är delvis avbildade med extra utrustning, som finns i den gällande prislistan och kan beställas mot pristillägg. vbildade dekorationer ingår inte i arados leverans. Vattenförsörjningsanläggningen

Läs mer

Camping med 4 hjul och motor?

Camping med 4 hjul och motor? simple clever smart Camping med 4 hjul och motor? HUSBILAR 2013 www.weinsberg.com Ibland är det lätt att vara fri Är du en punkare? Skate-åkare? Bergsklättrare? Husbyggare? Romantisk? Spelar ingen roll:

Läs mer

malibu van Bussen att trivas i.

malibu van Bussen att trivas i. Modellprogram 1/2016 malibu van Bussen att trivas i. www.malibu-carthago.com Exklusivitet malibu en namn med historia. Kära husbilsvänner, malibu van är exklusiv: genomtänkt, trivsam och bekväm på samma

Läs mer

S 10 års jubileumserbjudande

S 10 års jubileumserbjudande S 10 års jubileumserbjudande 10 succéfyllda år med Sunlight! Det ska firas! Praktiskt L-formad kök i Sunlight. Smart och snyggt! Vi säger tack! för din lojalitet med de två populära modellerna T 68 och

Läs mer

KATALOG FÖR SA M TLI GA M ODELLER 2013. Upptäck mer.

KATALOG FÖR SA M TLI GA M ODELLER 2013. Upptäck mer. KATALOG FÖR SA M TLI GA M ODELLER 2013 Upptäck mer. Att bo i husbil är ett smidigt sätt att uppleva naturen på nära håll. Dessutom blir själva resan riktigt bekväm eftersom du har en öppen passage mellan

Läs mer

4-travel Delintegrerad med längsgående uppfällbar bädd

4-travel Delintegrerad med längsgående uppfällbar bädd S 4-travel Delintegrerad med längsgående uppfällbar bädd Nya Dethleffs 4-travel Innovation möter design Det här hör också till 4-travel: elegant köksdel med gashäll med tre plattor och stora lådor. Särskild

Läs mer

KARAKTÄR SOM GÖR SKILLNAD.

KARAKTÄR SOM GÖR SKILLNAD. design in motion KARAKTÄR SOM GÖR SKILLNAD. Collect Beauty. SNYGG, SPÄNNANDE, MODERN: ETRUSCO ERBJUDER DET VACKRASTE SÄTTET ATT UPPTÄCKA VÄRLDEN. PÅ RESANDE FOT OCH ÄNDÅ HEMMA. Collect Moments. BLI EN

Läs mer

Teknisk information och utrustning

Teknisk information och utrustning Teknisk information och utrustning Informationen giltig från augusti 2016 Colibri Davis Viva Davis Glam Dexter Trend Dexter 2016 / 2017 Teknisk information Colibri CO 499 CO 539 Modell Renault Trafic Renault

Läs mer

Den totala friheten. Polar Camper.

Den totala friheten. Polar Camper. Den totala friheten. Polar Camper. Polar Camper är världens smartaste idé för ditt mobila liv. Bekväm husbil när du vill, vanlig pick-up när du vill. Polar Camper är tillverkad med samma kvalitet som gjort

Läs mer

Arctic Star. Arctic Star 565 Arctic Star 595 Arctic Star 596 Arctic Star 685 Arctic Star 785

Arctic Star. Arctic Star 565 Arctic Star 595 Arctic Star 596 Arctic Star 685 Arctic Star 785 Arctic Star Arctic Star 565 Arctic Star 595 Arctic Star 596 Arctic Star 685 Arctic Star 785 Unternehmen Mer än 50 års know-how HYMER-produktionsställe i Bad Waldsee. Europas modernaste husvagnsproduktion

Läs mer

P R I S L I S TA O C H T E K N I S K DATA Upptäck mer.

P R I S L I S TA O C H T E K N I S K DATA Upptäck mer. P R I S L I S TA O C H T E K N I S K D ATA Upptäck mer. ACTION PRISLISTA Solifer Action A723 Pris: 595.000 kr Solifer Action A726 Pris: 589.000 kr Solifer Action T598 Pris: 561.000 kr Solifer Action T693

Läs mer

Carado Husbil 2019 SE

Carado Husbil 2019 SE Carado Husbil 2019 SE Kompakt, flexibel och underbart okomplicerad. Carado Husbil 2019 Utrustning Översikt Höjdpunkter Paket 10 14 18 Jämför modeller Planlösningar Tvärbädd Långbädd 20 22 26 Resa med Vlow

Läs mer

PRISLISTA FÖR SAMTLIGA M ODELLE R. Upptäck mer.

PRISLISTA FÖR SAMTLIGA M ODELLE R. Upptäck mer. PRISLISTA FÖR SAMTLIGA M ODELLE R 2013 Upptäck mer. PRISLISTA Bruttoprislista (inkl moms) Solifer Action I standardutförande med 130 hk motor Med Soliferpaket Action A 663 521 000 kr 582 000 kr Action

Läs mer

MODELLER MED DUBBELSÄNGAR Fantastisk sovkomfort för två. Från sida 10 MODELLER MED ENKELSÄNGAR Den egna sängen finns alltid till hands.

MODELLER MED DUBBELSÄNGAR Fantastisk sovkomfort för två. Från sida 10 MODELLER MED ENKELSÄNGAR Den egna sängen finns alltid till hands. KATALOG 207 208 INTRO INTRO 02/0 MODELLER OCH UTRUSTNINGSSERIER MODELLER MED DUBBELSÄNGAR Fantastisk sovkomfort för två. Från sida 0 MODELLER MED ENKELSÄNGAR Den egna sängen finns alltid till hands. Från

Läs mer

L!VE WAVE. Taksäng ÅRETS NYHET. Välj mellan låga eller höga enkelsängar utan extra kostnad! FRÅN Isofix fäste för 2 barnstolar

L!VE WAVE. Taksäng ÅRETS NYHET. Välj mellan låga eller höga enkelsängar utan extra kostnad! FRÅN Isofix fäste för 2 barnstolar ÅRETS NYHET L!VE WAVE Taksäng Välj mellan låga eller höga enkelsängar utan extra kostnad! ETT UNIVERSELLT GENI Med denna nyhet ger sig Knaus in i ett helt nytt prissegment. L!VE Wave är en elegant, modern

Läs mer

stolt Partner till Längdlandslaget

stolt Partner till Längdlandslaget stolt Partner till Längdlandslaget KATALOG FÖR samtliga MODELLER polar campers En camper är ett energisnålt och smidigt sätt att resa med övernattningsmöjlighet. Det är också en perfekt lösning för den

Läs mer

Profila RS: Den perfekta multihusbilen

Profila RS: Den perfekta multihusbilen 14 Eura Mobil 2013/2014 NYHET Profila RS: Den perfekta multihusbilen Du letar efter en husbil som har många goda egenskaper: den ska vara så låg som en halvintegrerad och samtidigt ha ett förvaringsutrymme

Läs mer

Arctic Star. Arctic Star 565 Arctic Star 595 Arctic Star 685 Arctic Star 785

Arctic Star. Arctic Star 565 Arctic Star 595 Arctic Star 685 Arctic Star 785 Arctic Star Arctic Star 565 Arctic Star 595 Arctic Star 685 Arctic Star 785 gäller från 08/2009 Arctic Star 595 När de första snöflingorna dansar i vinden. När en klar himmel och gnistrande kyla bjuder

Läs mer

VÅR MEST PRISVÄRDA ÅRET RUNT-BIL

VÅR MEST PRISVÄRDA ÅRET RUNT-BIL VÅR MEST VÄRDA ÅRET RUNT-BIL 594.000 ALL- INCLUSIVE NORDKAPP EDITION matrix - coral - twin MATRIX nordkapp edition Planlösningar M 670 SC L (mm) 7503 5 5 B (mm) 2299 769.000 M 670 SL L (mm) 7503 5 +1 5

Läs mer

72 HELINTEGRERADE Integra INSPIRATIONEN TILL NYA IDÉER ÄR ETT AV DE FINASTE SEMESTER- MÅLEN. INTEGRA GÖR REDAN VÄGEN DIT TILL MÅLET.

72 HELINTEGRERADE Integra INSPIRATIONEN TILL NYA IDÉER ÄR ETT AV DE FINASTE SEMESTER- MÅLEN. INTEGRA GÖR REDAN VÄGEN DIT TILL MÅLET. 72 HELINTEGRERADE Integra INSPIRATIONEN TILL NYA IDÉER ÄR ETT AV DE FINASTE SEMESTER- MÅLEN. INTEGRA GÖR REDAN VÄGEN DIT TILL MÅLET. Ljus, mycket plats, trygghet. Integra återspeglar samtidigt lusten till

Läs mer

Carado Camper Van The New Movement.

Carado Camper Van The New Movement. Carado Camper Van 2018 SE The New Movement. Sverige har Vlow. Carados nya husbil är kompakt, flexibel och underbart okomplicerad. Använd Vlow som husbil på semestern, personbil i vardagen eller en kombination.

Läs mer

DESIGNA HUSVAGNEN DU ALLTID VELAT HA.

DESIGNA HUSVAGNEN DU ALLTID VELAT HA. www.adria.se Designa din alldeles egen husvagn och njut av Altea4fours prisbelönta funktioner. Designa din egen Altea4four. Med nya Altea4four firar vi 50 år som framgångsrika husvagnstillverkare. Och

Läs mer

Adria Action. av Markus Vesala

Adria Action. av Markus Vesala Adria Action av Markus Vesala Vi kan lika gärna börja med stjärnan på mässan med det samma. Iallafall den Stora stjärnan i mina ögon. Även om storleken är liten. En frisk nyhet, med många smarta ideer

Läs mer

Challenger Sirius. Nu i fem olika modeller 3097-3098 - 3197-3197GA - 3198

Challenger Sirius. Nu i fem olika modeller 3097-3098 - 3197-3197GA - 3198 2015 Challenger Sirius Nu i fem olika modeller 3097-3098 - 3197-3197GA - 3198 Läs mer på sid 6-7 Sirius 3097 och 3098 Grundpris inklusive Sweden Edition utrustning 725.000:- Klädsel: Träslag inredning:

Läs mer

ERIBA COMPACT ERIBA VAN ERIBA CAR ERIBA JET

ERIBA COMPACT ERIBA VAN ERIBA CAR ERIBA JET Den bästa erfarenheten ERIBA COMPACT ERIBA VAN ERIBA CAR ERIBA JET Eriba erbjuder sköna semesterupplevelser. Upplev frihet och säkerhet. Kärlek 2 ERIBA COMPACT Utvändigt 4 invändigt 6 Tyg 10 Tekniska data

Läs mer

Din semester! Precis sa lang och sa bekväm s m du vill ha den INTRO

Din semester! Precis sa lang och sa bekväm s m du vill ha den INTRO KATALOG 2019 2020 INTRO Din semester! Precis sa lang och sa bekväm s m du vill ha den En campingbuss är frihet, vardagsbil och tillflyktsort i ett och samma fordon desto viktigare är det att hitta just

Läs mer

Husbil 2015. Gjelder fra 1.1-2015. Prislista och teknisk data

Husbil 2015. Gjelder fra 1.1-2015. Prislista och teknisk data Husbil 2015 Gjelder fra 1.1-2015 Prislista och teknisk data Grundpriser Solifer Action husbil Solifer Action A 723 Solifer Action A 726 Solifer Action T 693 Solifer Action T 738 Solifer Action T 742 Solifer

Läs mer

NOVA PRO utdragssystem

NOVA PRO utdragssystem NOVA PRO utdragssystem Det kompletta programmet för lådor med precision och individualitet. www.grass.eu NOVA PRO utdragssystem Nova Pro Originalet Klassikern som inspirerar även morgondagens design. Hur

Läs mer

Ett fantastiskt sätt att spendera sin fritid 365 dagar per år!

Ett fantastiskt sätt att spendera sin fritid 365 dagar per år! Ett fantastiskt sätt att spendera sin fritid 365 dagar per år! Hotell och organiserade rundresor i all ära, men nog är det väl skönare att få rå sig själv? Att styra kosan dit, där ingivelsen tar dig.

Läs mer

First Camp Ekerum OBJEKTSBESKRIVNING. www.bocamp.se

First Camp Ekerum OBJEKTSBESKRIVNING. www.bocamp.se First Camp Ekerum OBJEKTSBESKRIVNING www.bocamp.se Välkommen till First Camp Ekerum Campingen ligger mycket attraktivt alldeles vid Kalmarsund endast en dryg mil från sommarmetropolen Borgholm med dess

Läs mer

1 Credo REISEMOBILE AUS LEIDENSCHAFT

1 Credo REISEMOBILE AUS LEIDENSCHAFT SE 1 Credo REISEMOBILE AUS LEIDENSCHAFT ETT PERFEKT INSTEG I PREMIUMKLASSEN. Att lyx inte är en fråga om storlek är något som Credo alltid bevisat. Credo har samma egenskaper som kännetecknar Concordes

Läs mer

KARAKTÄR SOM GÖR SKILLNAD. Sygg, spännande, modern: Etrusco erbjuder det vackraste sättet att upptäcka världen.

KARAKTÄR SOM GÖR SKILLNAD. Sygg, spännande, modern: Etrusco erbjuder det vackraste sättet att upptäcka världen. design in motion KARAKTÄR SOM GÖR SKILLNAD Sygg, spännande, modern: Etrusco erbjuder det vackraste sättet att upptäcka världen. UPPLEV FRIHETEN ATT VARA HEMMA ÖVERALLT Spontana utflykter eller långa semesterresor

Läs mer

ST R. eller hellre rymlig? NY! NY! INLEDNING MODELLER OCH UTRUSTNINGSSERIER DANNY DEXTER DAVIS DEXTER-MODELLER MED NERSÄNKBAR SÄNG

ST R. eller hellre rymlig? NY! NY! INLEDNING MODELLER OCH UTRUSTNINGSSERIER DANNY DEXTER DAVIS DEXTER-MODELLER MED NERSÄNKBAR SÄNG KATALOG 2018 2019 INLEDNING MODELLER OCH UTRUSTNINGSSERIER ST R eller hellre rymlig? NY! HUSBILEN FÖR ALLA DAGAR DANNY Husbilar för äventyr och vardag. DEXTER Husbilar för korta turer och långa resor.

Läs mer

HUSBILAR. ALKOV OCH DELINTEGRERADE TEKNISKA DATA UTRUSTNING

HUSBILAR. ALKOV OCH DELINTEGRERADE TEKNISKA DATA UTRUSTNING HUSBILAR. ALKOV OCH DELINTEGRERADE 206 TEKNISKA DATA UTRUSTNING SE Tekniska data. Utföranden. Typ/Modell T 58 T 60 T 63 T 64 T 65 T 66 Tekniska data Längd/bredd/höjd cm 623/233/29 598/233/29 678/233/29

Läs mer

Drömmen om ett vackrare hem

Drömmen om ett vackrare hem Drömmen om ett vackrare hem 1 Vår kärlek till trä har sin förklaring Vårt företag har byggt trappor i det lilla inlandssamhället Norsjö i Västerbotten sedan 1923. Det är ganska enkelt att förstå varifrån

Läs mer

PRISLISTA FÖR HUSBILAR 2015. Res smart, allt ingår!

PRISLISTA FÖR HUSBILAR 2015. Res smart, allt ingår! PRISLISTA FÖR HUSBILAR 2015 Res smart, allt ingår! TEKNISK INFORMATION MODELLÅR 2015 HALVINTEGRERADE MODELLER Modell T 132 T 135 Grundpris inkl. moms. 409.000 kr 429.000 kr Längd / bredd / höjd cm 598

Läs mer

Många spännande KABE nyheter 2015

Många spännande KABE nyheter 2015 Många spännande KABE nyheter 2015 2015 blir det ännu lättare att hitta en KABE som passar just dig och din familj. Vårens uppmärksammade nyhet på husvagnssidan, lyxiga KABE Imperial, blir nu en egen modellserie

Läs mer

Aritco Villahissar. Inspiration för ditt hem.

Aritco Villahissar. Inspiration för ditt hem. Aritco Villahissar. Inspiration för ditt hem. Foto www.willanordic.se 2 Höj livskvalitén. En villahiss betyder så mycket mer än att transportera sig från en våning till en annan. Det handlar om att njuta

Läs mer

Elegantare dekor och ny karossplåt tillhör de utvändiga nyheterna.

Elegantare dekor och ny karossplåt tillhör de utvändiga nyheterna. Helt nya KABE 2009 Förnyad utvändig design på husvagnarna, nya snickerier i både husvagnar och husbilar, många nya husvagnsmodeller och en helt ny lite mindre Travel Master. Ja, nyheterna är verkligen

Läs mer

En modern tillverkare för smarta boendelösningar, både för privat och industri.

En modern tillverkare för smarta boendelösningar, både för privat och industri. En modern tillverkare för smarta boendelösningar, både för privat och industri. Vi är ett mindre företag beläget i västra Sverige. Vår affärsidé är att bygga flexibla, mobila modulhus för alla behov. Vi

Läs mer

HEMMA VAR DU ÄN ÄR. UPPLEV FRIHET PÅ VÄG. CAMPINGBILAR W2015 BOXSTAR 500. BOXSTAR 540. BOXSTAR 600. BOXSTAR 630

HEMMA VAR DU ÄN ÄR. UPPLEV FRIHET PÅ VÄG. CAMPINGBILAR W2015 BOXSTAR 500. BOXSTAR 540. BOXSTAR 600. BOXSTAR 630 HEMMA VAR DU ÄN ÄR. UPPLEV FRIHET PÅ VÄG. CAMPINGBILAR W2015 BOXSTAR 500. BOXSTAR 540. BOXSTAR 600. BOXSTAR 630 01 INNEHÅLL MODELLÖVERSIKT... 04 MODELLFINNAREN... 05 I MER ÄN 50 ÅR HAR KNAUS SKAPAT OFÖRGLÖMLIGA

Läs mer

Loves to move Solifer 2012

Loves to move Solifer 2012 Loves to move Solifer 2012 ACTION ActionSOLIFER T-693 2 Ett robust, välplanerat och prisvärt fritidsfordon som tilfredställer alla storlekar på familjen. Här finns elgolvvärme, värmaren som kan alternera

Läs mer

FÖRVERKLIGA DIN DRÖM: BÜRSTNER fi fty-fi ve -EDITION

FÖRVERKLIGA DIN DRÖM: BÜRSTNER fi fty-fi ve -EDITION 2340013 5 A1 08/13 koncept & design: tsitrone medien GmbH & Co. KG, Köln foto: BoGe Fotodesign, R2N-Studios printed in germany Uppgifterna och bilderna i den här katalogen motsvarar den information som

Läs mer

Frihet är att känna sig som hemma men vara oberoende.

Frihet är att känna sig som hemma men vara oberoende. Frihet är att känna sig som hemma men vara oberoende. Campingbilar 2013 BoxStar Freiheit, Frihet die bewegt. på väg. bergholm.com Frihet... har olika meningar för var och en Du kommer att upptäcka nya

Läs mer

En modell för alla MATRIX SERIEN CROSSOVER MATRIX SUPREME MATRIX PLUS MATRIX AXESS

En modell för alla MATRIX SERIEN CROSSOVER MATRIX SUPREME MATRIX PLUS MATRIX AXESS SERIEN SUPREME PLUS AXESS En modell för alla SUPREME Vår eleganta och mångsidiga crossover-serie Matrix är fylld med praktiska lösningar. Nytt för säsong 2017 är ny inredning och grafisk exteriör. Byggd

Läs mer

www.buerstner.se/city-car

www.buerstner.se/city-car Edition 08/13 koncept & design: tsitrone medien GmbH & Co. KG, Köln fotos: Bornmann & Gebert printed in germany Uppgifterna och bilderna i den här katalogen motsvarar den information som förelåg vid tryckningen.

Läs mer

Unik och tidlös skåpserie med ett otal kombinationsmöjligheter,

Unik och tidlös skåpserie med ett otal kombinationsmöjligheter, Bianca Bianca April 2010 Vi reserverar oss för tryckfel och utgångna modeller B305 Biancae ILVA Malmö Nornegatan 1, Svågertorp, 215 86 Malmö t 040-600 30 00 måndag fredag 10 20 lördag söndag 10 18 Unik

Läs mer

just nu westerbergs.com ocean 170 l/r duo badkar inkl front 13.695:- (16.995:-) Priserna gäller 2/5-24/8 2014.

just nu westerbergs.com ocean 170 l/r duo badkar inkl front 13.695:- (16.995:-) Priserna gäller 2/5-24/8 2014. just nu Priserna gäller 2/5-24/8 2014. ocean 170 l/r duo badkar inkl front 13.695:- (16.995:-) westerbergs.com dröm eller verklighet Vad är välmående egentligen? Hur tar man bäst hand om sig själv? Vatten

Läs mer

Eriba Jumbo-Jet 773 är tillverkad av: Hymer AG, Bad Waldsee, Tyskland. Svensk generalagent: Bergholm.com

Eriba Jumbo-Jet 773 är tillverkad av: Hymer AG, Bad Waldsee, Tyskland. Svensk generalagent: Bergholm.com Eriba Jumbo-Jet 773 är tillverkad av: Hymer AG, Bad Waldsee, Tyskland Svensk generalagent: Bergholm.com READY FOR TAKEOFF! 50.000 testkilometrar, 300 testdagar, 150 övernattningar i temperaturer ned till

Läs mer

I mötet mellan trä och glas får du en helt ny upplevelse

I mötet mellan trä och glas får du en helt ny upplevelse TYLÖ EVOLVE I mötet mellan trä och glas får du en helt ny upplevelse Läs mer på www.tylo.se/evolve Välkommen in i värmen. Här finns inga problem. Här är det avslappnat och skönt. I vår nya serie Evolve

Läs mer

DinGarderob. www.dingarderob.se

DinGarderob. www.dingarderob.se DinGarderob Vi erbjuder special designade förvaringsutrymmen med skjutdörrar Kan monteras i olika miljöer som rum, hall, sovrum, barn rum, källare, kök, badrum, kontor, hotell, affärer och skolor mm. Kan

Läs mer

rekreation avkoppling Aura - badrumsbastu

rekreation avkoppling Aura - badrumsbastu rekreation avkoppling Aura - badrumsbastu Förverkliga din dröm om en egen bastu! Toppdesign! Aura-modellerna är designade och genomtänkta efter lång erfarenhet så att de passar in i skandinaviska badrum.

Läs mer

KATALOG FÖR SA MTLI GA M ODELLER

KATALOG FÖR SA MTLI GA M ODELLER KATALOG FÖR SA MTLI GA M ODELLER POLAR CA M P E R S POLAR CA M P E R S En camper är ett energisnålt och smidigt sätt att resa med övernattningsmöjlighet. Det är också en perfekt lösning för den som vill

Läs mer

Mjuklandning i ditt nya hem

Mjuklandning i ditt nya hem INNEHÅLL Mjuklandning i ditt nya hem...3 Linköping - en stad i förändring...5 Gottfridsberg - en plats nära hjärtat...6 Livskvalitet för många smaker...7 Därför bor du bättre hos oss... 10 Mjuklandning

Läs mer

Cabby 2006 Design, funktion och känsla för frihet.

Cabby 2006 Design, funktion och känsla för frihet. Cabby 2006 Design, funktion och känsla för frihet. Husbilen som passar alla väder Den är snygg. Den är lättkörd. Den är ombonad. Den är helt ny. Cabbys nyutvecklade husbil har skapats runt tre grunder

Läs mer

Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL. Brf Solslingan

Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL. Brf Solslingan Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL Brf Solslingan Inredningsstilar Våra inredningsstilar är noga utvalda. I bilderna längre fram ser du exempel på våra stilar som du kan göra som egna val. Vårt grundutförande

Läs mer

c trend Bo underskönt till bästa pris Kännetecken c trend mervärde

c trend Bo underskönt till bästa pris Kännetecken c trend mervärde c trend Bo underskönt till bästa pris Tre sommriga, skandinaviska inredningar och ett plus i utrustning som är unikt i denna klass. Kännetecken Tillåten totalvikt* Totallängd (inkl. dragstång) Totalbredd

Läs mer

Alkovhusbilar 2009. Hymer Camp

Alkovhusbilar 2009. Hymer Camp Alkovhusbilar 2009 Hymer Camp Hymer Van Hymer Tramp CL Hymer Tramp SL Eriba-Touring Hymer-Feeling Hymer-Sporting Hymer-Nova SL Hymer-Nova GL Hymer-Nova S Hymer EXSIS-i Hymermobil B-Klasse CL Hymermobil

Läs mer

Utrustningslista. x 5 växlad låda. x Fiat Ducato. x Motor 2.5 liter. x Turbodiesel. 6 växlad låda Växellåda automat

Utrustningslista. x 5 växlad låda. x Fiat Ducato. x Motor 2.5 liter. x Turbodiesel. 6 växlad låda Växellåda automat Utrustningslista x 5 växlad låda 6 växlad låda Växellåda automat x Fiat Ducato Citroën Jumper Peugeot Boxer Ford Transit Renault Motor 2.0 liter Motor 2.3 liter x Motor 2.5 liter Motor 2.8 liter Motor

Läs mer

klassisk vinterskrud villa i belysning heta kaxigt i färg lys upp din trädgård arkitektritat på landet renoveringstips skapa egna grupper

klassisk vinterskrud villa i belysning heta kaxigt i färg lys upp din trädgård arkitektritat på landet renoveringstips skapa egna grupper FÖR DIG SOM SKA BYGGA om OCH RENOVERA! VÅRT NYA HUS Nr.12 2012 belysning lys upp din trädgård teveprofilen Andrea engsäll inreder med detaljer vinterväxter skapa egna grupper 14 heta kaminer GÖR om köket

Läs mer

Paketöversikt husbilar 2013

Paketöversikt husbilar 2013 Paketöversikt husbilar 2013 Chassi paket Fiat chassi Globe S A T T I T I Kod: 1417 1417 1417 1418 1417* 1418* Klimat komfort paket (kkp) (Klimatautomatik, elektr. uppvärmda speglar, tempomat Luftkonditionering

Läs mer

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

P R E S S M E D D E L A N D E

P R E S S M E D D E L A N D E KABE husvagnar 2011 Mer kungligt från KABE Marknadens bredaste modellprogram blir nu ännu större! Royal serien utökas nu med ytterligare 3 modeller, vilket ger hela 18 nya planlösningar detta tack vare

Läs mer

CABBY CARAVAN AB Box 1022 Bodalsv. 2 SE Kristinehamn Sweden Tel Fax

CABBY CARAVAN AB Box 1022 Bodalsv. 2 SE Kristinehamn Sweden Tel Fax 2007 2007 www.home-car.nl Photo s by: Rolf Verhagen Home-Car husvagnar tillhör den nederländska Tirus gruppen Yves Demaria, Världsmästare MX3: Mitt val blev en Home-Car. CABBY CARAVAN AB Box 1022 Bodalsv.

Läs mer

Bad Boy MTV. Över stock och sten eller ljudlöst i trädgården

Bad Boy MTV. Över stock och sten eller ljudlöst i trädgården Bad Boy MTV Över stock och sten eller ljudlöst i trädgården 5 starka skäl för Bad Boy Marknadens starkaste stål i svetsad konstruktion 4-punkts fjädring och stelbakaxel Rå motorstyrka el eller bensin Körkomfort

Läs mer

Sirius Sirius sid 4-5. sid 6-7

Sirius Sirius sid 4-5. sid 6-7 Sirius 3097 sid 4-5 Sirius 3098 sid 6-7 Challenger hos Forsbergs No 1 i Frankrike, No 3 i Norge Nu äntligen i Sverige! Challenger är ett ledande husbilsmärke grundat 1985 i Frankrike. Välutrustade husbilar

Läs mer

NEU. S Husbilar 2015

NEU. S Husbilar 2015 32 1 Det sto ra JUBELeumet! NEU S Husbilar 2015 2 3 Välkommen till ˮSunlight-världenˮ En liten vägvisare: Innehåll 10 år med Sunlight Delintegrerade Delintegrerade med uppfällbar bädd 3 4 6 10 Alkovmodeller

Läs mer

Vill du ha det ännu bekvämare? Med förbehåll för tekniska ändringar och fel (men inte för nöje!)

Vill du ha det ännu bekvämare? Med förbehåll för tekniska ändringar och fel (men inte för nöje!) Vill du ha det ännu bekvämare? Med förbehåll för tekniska ändringar och fel (men inte för nöje!) För dina personliga komfortönskemål erbjuder vi prisvärd specialutrustning. Mer information hittar du i

Läs mer

RELAX FURNITURE FOR LIFE BY BURHÉNS

RELAX FURNITURE FOR LIFE BY BURHÉNS RELAX FURNITURE FOR LIFE BY BURHÉNS GRAFISK FORM & TRYCK: PRINFO BERGS KOMMUNIKATION, COPY MEDIASTORM, FOTO: REKLAMBILD REKVISITA: Village Vetlanda, RGE samt eget material Burhéns möbler att leva med Vi

Läs mer

Älska vintern! Parkeringsvärmare från Webasto

Älska vintern! Parkeringsvärmare från Webasto Älska vintern! Parkeringsvärmare från Webasto Isfria rutor och behagligt uppvärmd kupé för alla! Sätt dig i bilen, njut av hur bra det känns och kör iväg så härlig kan vintern vara för alla bilförare om

Läs mer

Hymer Van & Exsis-i Premium 50

Hymer Van & Exsis-i Premium 50 MPA Hymer Van & Exsis-i Premium 50 Fem decennier av husbilskonstruktion: specialutgåvan. Hymer Van & Exsis-i Premium 50 Bernhard Kibler leder affärsområdet husbilar hos Hymer. Han har varit i företaget

Läs mer

augusti 2017 Vart Teknisk information och utrustning

augusti 2017 Vart Teknisk information och utrustning augusti 2017 Vart Teknisk information och utrustning 2017 2018 Standardutrustning Davis Viva Davis Glam Basfordon Fiat Ducato p p p (utom DE 560 ) p Ford Transit x x p (bara DE 560 ) x Euro 6 inkl. sotpartikelfilter

Läs mer

2017. SVENSKA NYDEFINIERAD FRIHET HOME FIRST CLASS REISEMOBILE. MADE IN GERMANY

2017. SVENSKA NYDEFINIERAD FRIHET HOME FIRST CLASS REISEMOBILE. MADE IN GERMANY 2017. SVENSKA NYDEFINIERAD FRIHET HOME FIRST CLASS REISEMOBILE. MADE IN GERMANY 2 3 VÅRA PARTNERS MÅNGA SPECIALISTER, ETT MÅL VB AIRSUSPENSION Denna specialist på luftfjädring gör våra husbilar ännu bekvämare

Läs mer

augusti 2018 Vart Teknisk information och utrustning

augusti 2018 Vart Teknisk information och utrustning augusti 2018 Vart Teknisk information och utrustning 2018 2019 1 Standardutrustning Danny Davis Dexter Dexter med Uppfällbart tak och nersänkbara sängar Basfordon Fiat Talento S Fiat Ducato S S (utom DE

Läs mer

Impressivo Ger dig valmöjligheter

Impressivo Ger dig valmöjligheter Impressivo Ger dig valmöjligheter BUSCH-JAEGER ABBs installationsprodukter har en lösning för alla hem och offentliga byggnader. Urvalet utvidgas ständigt med nya produkter, för att bibehålla kompatibilitet

Läs mer

Kompakta mått, oändliga möjligheter

Kompakta mått, oändliga möjligheter SERIEN SLIDE OUT AXESS Kompakta mått, oändliga möjligheter SLIDE OUT Compact sätter standarden för de lite mindre husbilarna. En smidig stadsbil men med fullgott utrymme som passar för alla typer av semestrar.

Läs mer

PremiumF örd elar. 4 En luftkanal och konvektorer för påbyggnadsvärmaren på instrumentpanelen garanterar snabb avfrostning av rutan.

PremiumF örd elar. 4 En luftkanal och konvektorer för påbyggnadsvärmaren på instrumentpanelen garanterar snabb avfrostning av rutan. G lobet rotter X l i i n T e G rerad PremiumF örd elar 1 I XL I finns det enbart ergonomiska Aguti-pilotsäten med integrerade trepunktsbälten. De integrerade bältena ger maximal rörelsefrihet och perfekt

Läs mer

HYMER DuoMobil. Tänkt för två, gjord för två.

HYMER DuoMobil. Tänkt för två, gjord för två. HYMER DuoMobil Tänkt för två, gjord för två. HYMER DuoMobil Heidi och Lothar Schleinkofer Initiativtagarna till HYMER DuoMobil. Mer information finns på: www.duomobil.de Fiat Ducato Maxi 8 hk Multifunktionell

Läs mer

TEXT ULRIKA LINDGREN FOTO MIKAEL DAMKIER. KÖKET ÄR HEMMETS HJÄRTA. Familjen gillar att laga mat och önskade en rejäl köksö att samlas kring.

TEXT ULRIKA LINDGREN FOTO MIKAEL DAMKIER. KÖKET ÄR HEMMETS HJÄRTA. Familjen gillar att laga mat och önskade en rejäl köksö att samlas kring. Magi MAGI VID SJÖN HEMMA HOS vid sjön Mathias och Christina hade länge drömt om att bygga ett riktigt magiskt hus, med alla de där detaljerna och funktionerna som de längtat efter. Och de visste redan

Läs mer

VÅRA MÖBLER. Alla våra möbler är också tillverkade av impregnerade, fuktskyddade stommar.

VÅRA MÖBLER. Alla våra möbler är också tillverkade av impregnerade, fuktskyddade stommar. OM TEMAL Temal är ett finlandssvenskt familjeföretag som grundandes 1994 och som i egna fabriker i Nakkila och Järvenpää tillverkar möbler för badrum, tvättstuga, kök och förvaring. Huvudkontor, showroom

Läs mer

15.995: :- Lifebike Classic+, dam. Lifebike Chick+ G7, dam

15.995: :- Lifebike Classic+, dam. Lifebike Chick+ G7, dam Lifebike Classic+, dam En klassiker från Lifebike. Modern elcykel i klassisk stil med hög komfort och påkostade och genomtänkta detaljer. Utrustad med stabil korg, fotbroms, LCD-display, styrlås och ramlås.

Läs mer

Dethleffs Camper Snow 750 DB

Dethleffs Camper Snow 750 DB Dethleffs Camper Snow 750 DB av Markus Vesala Sedan finns det en annan storlek av Camper Snow vagnarna. Den heter 750 och kommer i tre olika planlösningar. Lika alla tre utom längst bak i husvagnen, där

Läs mer

Ditt lastdjur Din semesterbostad Din tjänstebil

Ditt lastdjur Din semesterbostad Din tjänstebil Ditt lastdjur Din semesterbostad Din tjänstebil HANDMADE IN GERMANY SINCE 2004 TEKNISKA SPECIFIKATIONER S 2016 CAMPING CARS Höjdpunkterna från Globecar De bästa idéerna från mer än ett decennium som standard

Läs mer

NOVA PRO UTDRAGSSYSTEM

NOVA PRO UTDRAGSSYSTEM Det kompletta programmet för lådor med precision och individualitet. www.grass.eu NOVA PRO ORIGINALET MED MÅNGA MÖJLIGHETER. Endast ett lådsystem som ständigt vidareutvecklas fungerar som en inspirationskälla

Läs mer

First Camp Eriksöre OBJEKTSBESKRIVNING. www.bocamp.se

First Camp Eriksöre OBJEKTSBESKRIVNING. www.bocamp.se First Camp Eriksöre OBJEKTSBESKRIVNING www.bocamp.se Välkommen till First Camp Eriksöre Anläggningen ligger fantastiskt vackert i direkt anslutning till Kalmarsund och dess vackra stränder inbjuder till

Läs mer

Det är bakifrån som man lättast känner igen KABEs husvagnar av årsmodell 2010.

Det är bakifrån som man lättast känner igen KABEs husvagnar av årsmodell 2010. KABE husvagnar 2010: Förfinad design in- och utvändigt Nya tekniska lösningar 2010 Det är bakifrån som man lättast känner igen KABEs husvagnar av årsmodell 2010. KABE-vagnarnas bakljusramp har fått en

Läs mer

Möblerna är färdigmonterade och enkla att installera. Det enda du behöver montera själv är frontpaneler och handtag.

Möblerna är färdigmonterade och enkla att installera. Det enda du behöver montera själv är frontpaneler och handtag. SKÄRGÅRD -ett badrum som passar! Camargue Skärgård möbelkoncept kompletterar vårt breda utbud av badrumslösningar. Vi vill göra det enklare för dig att sätta ihop ett unikt och individuellt badrum som

Läs mer

Njut av mer tid ute i det fria. Med terrassmarkiser från WAREMA

Njut av mer tid ute i det fria. Med terrassmarkiser från WAREMA Njut av mer tid ute i det fria. Med terrassmarkiser från WAREMA Inred ditt trivselrum! Vill du njuta av mer tid ute i det fria utan att behöva kompromissa med solskyddet? Med våra innovativa markislösningar

Läs mer

Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum

Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum FRESTA Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum Prisvärda och ljusa bostadsrätter med ljust läge några minuter från Sollentuna Centrum. Nära vatten och grönska precis bredvid det

Läs mer

ERIBA HUSBILAR 2012 FULLT RUSTAD FÖR RESAN MED ERIBA. t-sign marketing www.tamara-takacs.de 08.2011 Art.-Nr. 0000 5222 7.000 SE

ERIBA HUSBILAR 2012 FULLT RUSTAD FÖR RESAN MED ERIBA. t-sign marketing www.tamara-takacs.de 08.2011 Art.-Nr. 0000 5222 7.000 SE ERIBA HUSBILAR 2012 www.eriba.eu FULLT RUSTAD FÖR RESAN MED ERIBA t-sign marketing www.tamara-takacs.de 08.2011 Art.-Nr. 0000 5222 7.000 SE Förklaringar och anvisningar avseende tekniska data: a) chassi,

Läs mer

fler gäster oavsett väder! RESTAURANGMARKISER som Förlänger säsongen

fler gäster oavsett väder! RESTAURANGMARKISER som Förlänger säsongen fler gäster oavsett väder! RESTAURANGMARKISER som Förlänger säsongen SKAPA EN BEHAGLIG UTEMILJÖ OCH PLATS FÖR FLER GÄSTER MED VÅRA REJÄLA MARKISER Skapa en härligt täckt oas för din uteservering Vad är

Läs mer

KINVARO KLAFFBESLAGSYSTEM

KINVARO KLAFFBESLAGSYSTEM Modern design, innovativ teknik och funktionell bekvämlighet för överskåp. www.grass.eu KINVARO: Klaff beslag bästa lösningen för design, teknik och användarbekvämlighet. Överskåp är ofta de mest använda

Läs mer

Övrig information. Santex Vinterträdgård Design. och rymlig känsla. profiler

Övrig information. Santex Vinterträdgård Design. och rymlig känsla. profiler Santex Vinterträdgård Design Njut av utekänslan inomhus året runt och höj värdet på såväl ditt hus som livskvalité. Santex Design är en ny exklusiv serie vinterträdgårdar. Rummen bjuder på unika konstruktionslösningar,

Läs mer

Q-Inspirations by Q-railing

Q-Inspirations by Q-railing Q-Inspirations by Q-railing Kvalitet, enkelhet Låt dig inspireras och stil Du funderar över den miljö du bor eller arbetar i och idéer börjar ta form. Det handlar om kvalitet, modern design och särskilda

Läs mer

/ :39 Tekniska data / Säsong 2019 Twin Axess 640 SL

/ :39 Tekniska data / Säsong 2019 Twin Axess 640 SL Tekniska data / Säsong 2019 CHASSI Miljöklass (Euro 5/Euro 6) Euro 6 Citroen 6 2,0 130 Hp 35L Citroen 6 2,0 160 Hp 35L MÅTT CH VIKTER Karosslängd (mm) 6363 Bredd (mm) 2050 Utvändig höjd (mm) 2580 Ståhöjd

Läs mer