Design: Kinnarps Studio. Oberon 5

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Design: Kinnarps Studio. Oberon 5"

Transkript

1 OBERON

2 2 Oberon

3 Oberon 3 OBERON Ett bord som med sin intelligenta skepnad får många former. Eget arbete. Spontana samtal. Planerade möten. En uppfriskande blandning av material och färger. Smäckra bordsben. Olika skivformer. Hög funktionalitet. För smakfull och ren estetik. Och ett tilldragande uttryck. Ergonomiska tankar. Vi har gett den namnet Oberon efter älvornas konung i Shakespeares En midsommarnattsdröm. Detta eftersom vår Oberon är en unik och innovativ skapelse. Som vilar på klassiska grunder. På skandinaviska värderingar och hantverkskunnande. TILLTALANDE OCH FUNKTIONELLA Oberon är vår klartänkta bordsserie. Där vi har sammanfattat vår syn på god och intelligent design. Borden är lika ergonomiska, flexibla och funktionella som de är tilltalande för ögat. De har ett stilrent utförande baserat på skandinaviska värderingar. Smäckra linjer och tilltalande val av material, former och färger. Rena ytor. Och ergonomiska fördelar. Möjligheten att variera mellan sittande och stående arbete. Det finns både arbetsbord, mötesbord och cafébord att välja på. Du kombinerar val av skiva och underrede för den lösning som passar er miljö och era behov allra bäst.

4 4 Oberon RENA LINJER Oberons design har renhet och funktion som den självklara basen. Kvalitet och hållbarhet är i fokus. Borden är slanka och smäckert utformade. De har alla samma enkla grundläggande formspråk men får olika uttryck beroende på vilket material och färg du väljer på skivor och ben. Fasade kanter ger ett svävande och behagligt utseende. Fot och konsol är designade för att passa ihop med det smala benet. Dolt för ögat ligger en ställfot för att justera eventuella ojämnheter i golvet.

5 Design: Kinnarps Studio Oberon 5

6 6 Oberon ERGONOMISKA FÖRDELAR Möjligheten att variera mellan sittande och stående gör att Oberon kan användas på olika sätt. Och för olika arbetsuppgifter. Ur ett ergonomiskt perspektiv är det bra att alternera mellan att sitta och stå. Det får igång blodcirkulationen och förhindrar statisk belastning. Ett höj- och sänkbart bord gör att du även får en korrekt arbetshöjd vid sittande arbete. För att göra det enklare att justera höjden har vi tagit fram en ny styrenhet på de höj- och sänkbara arbetsborden. Det visar tydligt i en display vilken höjd bordet står på och går att programmera så att bordet ställer in sig på olika höjder.

7 Oberon 7 FRIHET ATT VARIERA

8 8 Oberon FÖR OLIKA RUM OCH UTTRYCK Oberon ger många möjligheter att skapa olika uttryck genom sina alternativ på skivor och underrede. Flera material och färger. Figurationer och former. Fanér eller laminat. Ek, bok, björk eller valnöt. Svart, ljusgrå eller vit. Med eller utan fasad kant. Underrede i vitt, svart, silver eller krom. Kvadratiska eller runda ben. Flera valmöjligheter. För att du ska hitta din perfekta kombination. Som passar er miljö. För en tilltalande helhet.

9 Oberon 9

10 10 Oberon

11 Oberon 11

12 12 Oberon

13 Oberon 13 ANPASSAT FÖR ERA BEHOV Oberon är en ergonomisk och funktionell bordsserie som enkelt anpassas efter era behov. Kombinera det stora antalet skivor i olika former med olika underreden på oändligt många sätt. Allt för en flexibel funktionalitet. Systemet är gjort för att alla ska kunna skapa sin egen optimala arbetsplats eller mötesplats. Grunden är det stabila underredet med ett centrerat balksystem. Med hjälp av smarta kopplingsben kan två eller flera bord kopplas samman. Konstruktionen gör även att borden kan skalas av eller byggas på om behoven eller situationen förändras.

14 14 Oberon

15 Oberon 15 ARBETSBORD Arbetsbord är en naturlig och central del i våra arbetsmiljöer. Med Oberon får du en flexibel och praktisk plattform. Både när det gäller design och funktion. Du kombinerar underrede med bordsskivor i olika form, storlek och material. Beroende på hur borden ska placeras. Och i vilken miljö. I öppen planlösning, egna kontor eller aktivitetsbaserade arbetsmiljöer. Baserat på vilket uttryck du vill ha. Och individens och gruppens behov. De stabila arbetsborden är utrustade med tåliga skivor och stadiga ben. De är även användarvänliga. Med smidiga tillval som t.ex. kabelhantering för rena ytor. De går att få med fast höjd, som sitt-sitt bord och sitt-stå bord. Kombinera Oberon med någon av våra ergonomiska och tilltalande arbetsstolar som exempelvis Esencia.

16 16 Oberon

17 Oberon 17

18 18 Oberon

19 Oberon 19 MÖTESBORD Möten blir allt viktigare i arbetslivet. Vi behöver funktionellt inredda mötesrum där vi kan kreera och diskutera tillsammans. Både spontant och planerat. Med Oberon mötesbord har du flera olika storlekar, former och lösningar att välja på. De passar både för större eller mindre grupper. För mötesrum eller ytor för paus och fika. Du kombinerar med några av våra bekväma mötesstolar för en tilltalande och funktionell miljö. Skapad för dialog och nya idéer.

20 20 Oberon

21 Oberon 21

22 22 Oberon CAFÉBORD Caféborden är praktiska och inbjudande att samlas kring. De finns i olika former och höjder. Perfekta bord för loungemiljöer. Normal sitthöjd för möten och samtal. Eller höga bord för aktiva eller korta stående möten eller pauser. Du kan placera både stolar eller högre pallar runt dem beroende på vilken typ av mötesgrupp eller samlingspunkt du vill skapa.

23 Oberon 23

24 24 Oberon

25 Oberon 25

26 26 Oberon FUNKTIONER & TILLVAL HÖJ- OCH SÄNKBART (SS/SSA) Sitt/ståborden (SS runda ben/ssa kvadratiska ben) går att höja eller sänka steglöst med ett enkelt knapptryck. Bordshöjden är mellan mm. Den starka motorn ger sitt/ ståborden rejäl lyftkraft. SITT/SITT STÄLLBART BEN (SM/SMA) Det manuellt ställbara benet (SM runt/sma kvadratiskt) för sittande arbete är enkelt att anpassa till olika medarbetare. Med hjälp av en vev höjer och sänker du bordsskivan. Justerbar bordshöjd är mm. Till alla bord finns även ben med fast höjd 740 mm (SF). PELARBORD MED FAST HÖJD (TPM/TPA/TPH) Till mötesbord och cafébord finns ett pelarunderrede med kryssfot och fast höjd. Bordshöjd: 740 mm (TPM), 900 mm (TPA), 1100 mm (TPH). KOPPLINGSBEN Med hjälp av kopplingsben kan två eller fler bord kopplas samman. Olika figurationer och funktionalitet skapas beroende på vilka bordsskivor du väljer. Kopplingsben används vid längder över 2200 mm på bordskombinationer. Finns i silver, vit, svart eller krom. KVADRATISKA BEN Ben med kvadratiska former för ett tilltalande och stilrent intryck. RUNDA BEN Ben med runda former för ett mjukare intryck.

27 Oberon 27 FUNKTIONER & TILLVAL HANDKONTROLL SITT-STÅ Sitt/stå borden går att höja eller sänka steglöst med ett enkelt knapptryck på handkontrollen som placeras lättåtkomligt på bordet. INTELLIGENT HANDKONTROLL SITT-STÅ Som tillval finns en intelligent handkontroll för att höja och sänka bordet. Du ser tydligt på vilken höjd (i centimeter) bordet står på. Allt för att du enkelt ska använda en höjd anpassad för dig. Den smarta minnesfunktionen går att ställa in på fyra olika höjder för att passa olika individer. SKJUTBAR SKIVA Som tillval kan du få en skjutbar skiva på arbetsborden. Det ger ett rent och städat uttryck då du enkelt får undan kablar och kontakter. Dra skivan mot dig när du behöver komma åt dem. LÅG LJUDNIVÅ Den starka motorn ger sitt/ståborden rejäl lyftkraft. Motorn är tystgående vilket innebär att alla justeringar sker utan att störa. JUSTERFOT Alla Oberonbord har justerfot för kompensation av ojämnheter i golvet. Justerfoten är integrerad i foten för ett snyggt och stilrent intryck. HJUL Med lättrullade och låsbara hjul på benen får du både flexibilitet och mobilitet.

28 28 Oberon FUNKTIONER & TILLVAL GASPELARE CAFÉBORD Pelarbord med justerbar bordshöjd. DATORSKÄRMHÅLLARE Smidig och justerbar arm för platta bildskärmar. Är både vridbar och roterbar så att du får bästa möjliga funktionalitet vid arbetsplatsen. Kan även kompletteras med en hållare för Ipad. POWERBOX I kabelboxen finns tre eluttag, uttag för USB och nätverk samt en kabelfälla som gör att du slipper missprydande kablar. Detta passar utmärkt när bordet står mot en vägg eller du har två bord som står mot varandra med exempelvis en skärm mellan. FASAD KANT En fasad kant på bordet ger ett vackert och svävande uttryck. Fasad kant går att få på skivor i svart, vit eller grå laminat och på ek, bok och björk fanér. DATORHÅLLARE - CPU-HÅLLARE Det är skönt att få undan datorn och frigöra yta på bordet. Denna datorhållare är tillverkad av ett svart, brett nylonband med vilket du spänner fast datorn vertikalt. Datorhållaren är både skjutbar, roterbar och kan justeras i höjdled. BORDSSKÄRM Med en bordsskärm på borden skapas avskildhet och en balanserad ljudnivå kring din arbetsplats. Oberon passar exempelvis bra ihop med skärmarna Prim eller Rezon. Du skapar enkelt anpassade lösningar för olika typer av situationer och ytor. Olika färgval för skärmarna skapar även en tilltalande inredningsdetalj.

29 Oberon 29 MATERIAL LAMINAT FANÉR METALL Björk Björk Svart Bok Bok Silvergrå Ek Ek Krom Vit Valnöt Vit Ljusgrå Svart

30 30 Oberon ARBETSBORD Du kan kombinera det stora antalet bordsskivor i olika former med olika funktioner, på oändligt många sätt. Med hjälp av kopplingsben kan två eller fler bord kopplas samman. ARBETSBORD höjd mm (SM, SMA), mm (SS, SSA) och 740 mm (SF, SFA) OBERON SKIVA 22 mm, spånskiva med träfaner och massiv kantlist (bok, björk ek) laminat (bok, björk, ek, valnöt, vit, ljusgrå, svart) UNDERREDE Pulverlackerad dubbel funktionsbalk med T-spår och hålbild som följer benens färg (ej krom). T-ben (vit, svart, silvergrå, krom bestående av pulverlackerat stål, SS/SSA 72/66/60 mm, SM/ SMA 70/60 mm, SF/SFA 70 mm, SS/SSA elektrisk justering mm, SM/SMA justering med vev mm, SF/SFA 740 mm. FOT i aluminium eller stål (vid krom) med dold justerskruv mot ojämna golv( 0-10 mm) TILLVAL Paneler, box för elutrustning, kabeldragning, datortillbehör, närförvaring, armstöd, m.m. SKALA 1:100 ENHET mm.

31 Oberon 31 MÖTESBORD OCH CAFÉBORD När det gäller bordsskivor till mötesbord och cafébord har du flera olika lösningar och storlekar att välja på. Du kan även koppla samman ett eller flera bord för ny funktionalitet. PELARBORD höjd 740 mm (TPM) MÖTESBORD höjd 740 mm (TPM) PELARBORD höjd 900 mm (TPA) PELARBORD höjd mm (TPH) BORD MED STÄLLBART PELARUNDERREDE höjd mm (TPG) 520CO CO CO Produkten är märkt i vissa utföranden. OBERON SKIVA 22 mm, spånskiva med träfaner och massiv kantlist (bok, björk ek) laminat (bok, björk, ek, valnöt, vit, ljusgrå, svart) UNDERREDE Pelarunderrede med runt 600CO eller kvadratiskt pulverlackerat stålrör 70 mm (svart, silvergrå, krom) Fot i kryssform av aluminium eller stål (vid krom, dold ställskruv för ojämna golv (0-10 mm) BORDSHÖJD 74 cm, 90 cm eller 110 cm TILLVAL Box för elutrustning och kabeldragning SKALA 1:100 ENHET mm

32 KINNARPS MARKETING & COMMUNICATIONS/ /1503 ALL INFORMATION IS SUBJECT TO CHANGE

ETT SNYGGT OCH SMART VAL

ETT SNYGGT OCH SMART VAL SERIE[P] 2 Serie[P] SERIE[P] Skandinavisk design är tidlös och har sin grund i vår kärlek till ljuset och naturen. Serie[P] bord grundar sig i denna tradition med rena linjer, funktionell design och ljusa

Läs mer

Serie[f] city. 2 Serie[f] city

Serie[f] city. 2 Serie[f] city Serie[f] city 2 Serie[f] city Serie[f] city Serie[f] city bord har klassiska fyrkantsben, väldesignade skivor och en personlig karaktär. Vi har tänkt utanför ramen och placerat den smalaste delen av benet

Läs mer

WORKSPACE SOLUTIONS OBERON

WORKSPACE SOLUTIONS OBERON WORKSPACE SOLUTIONS OBERON OBERON ÄR VÅRT MEST MÅNGFACETTERADE BORD. EN KOMPROMISSLÖS SERIE SOM INTEGRERAR NY TEKNIK OCH FUNKTIONALITET FÖR ATT MÖTA BEHOVEN I FRAM- TIDENS KONTOR. ELEGANT OCH ERGONOMISKT

Läs mer

WORKSPACE SOLUTIONS POLARIS

WORKSPACE SOLUTIONS POLARIS WORKSPACE SOLUTIONS POLARIS POLARIS ÄR EN FLEXIBEL BÄNKLÖSNING SOM DELAS AV GRUPPEN. OCH ANPASSAS AV INDIVIDEN. BALANSERAD LJUDNIVÅ OCH EGET UTRYMME Polaris tillsammans med olika varianter på bordskärm

Läs mer

BORDSSERIEN FÖR ALLA MÖTEN

BORDSSERIEN FÖR ALLA MÖTEN MULTICOM 2 Multicom MULTICOM Det är tillsammans vi skapar värde. Det är när vi möts som nya tankar uppstår och vi skapar något unikt. Multicom är bordserien som med smarta lösningar gynnar kreativitet

Läs mer

SKAPA DITT EGET BORD

SKAPA DITT EGET BORD COMBINE 2 Combine Combine 3 COMBINE Att kombinera. Och välja fritt. Att hitta det soffbord som passar allra bäst. Både för rummet. Funktionen. Och uttrycket. Placerat med soffa, pall eller fåtölj. För

Läs mer

EN ANPASSAD FUNKTIONALITET

EN ANPASSAD FUNKTIONALITET NANO 2 Nano Nano 3 NANO Bordsserien Nano är anpassningsbar. Och rättar sig efter dina behov. Den är en smidig koppling mellan individens och gruppens utrymme. Fristående eller tillsammans. Ditt arbetsbord.

Läs mer

DET MULTIFUNKTIONELLA BORDET

DET MULTIFUNKTIONELLA BORDET NEXUS 2 Nexus Nexus 3 NEXUS Bordsserien Nexus är en naturlig del av sambandet. En smidig koppling mellan individens och gruppens utrymme. Fristående eller tillsammans. Ditt arbetsbord. Min personliga yta.

Läs mer

WORKSPACE SOLUTIONS SERIE[P]

WORKSPACE SOLUTIONS SERIE[P] WORKSPACE SOLUTIONS SERIE[P] DE STABILA SITT/STÅBORDEN I SERIE[P] ÄR DESIGNADE FÖR DAGENS FLEXIBLA ARBETSLIV. DE ÄR ENKLA ATT HÖJA OCH SÄNKA, FINNS I MÅNGA UTFÖRANDEN MED SMARTA TILLVAL OCH LEVER UPP TILL

Läs mer

MÅNGA TILLTALANDE UTTRYCK

MÅNGA TILLTALANDE UTTRYCK MONROE 2 Monroe Monroe 3 MONROE Med Monroe har varje kurva en mening. Varje linje ett syfte. Formgiven av Idesign och namngiven efter en klassisk skönhet. En vacker stol som är enkel att tycka om. Med

Läs mer

WORKSPACE SOLUTIONS SERIE[P]

WORKSPACE SOLUTIONS SERIE[P] WORKSPACE SOLUTIONS SERIE[P] DE STABILA SITT/STÅBORDEN I SERIE[P] ÄR DESIGNADE FÖR DAGENS FLEXIBLA ARBETSLIV. DE ÄR ENKLA ATT HÖJA OCH SÄNKA, FINNS I MÅNGA UTFÖRANDEN MED SMARTA TILLVAL OCH LEVER UPP

Läs mer

MED KÄNSLA FÖR DETALJER

MED KÄNSLA FÖR DETALJER ESENCIA 2 Esencia Esencia 3 ESENCIA När Daniel Figueroa designade Esencia gav han stolen både själ och personlighet. Vi gav den namnet Esencia från latinets essentia. Det betyder det väsentliga, tingets

Läs mer

KREATIV OCH LJUDABSORBERANDE

KREATIV OCH LJUDABSORBERANDE PRIM 2 Prim Prim 3 PRIM Prim är ett musikintervall mellan två toner där Prim är den första rena tonen. Ordet kommer från latinets primus som betyder första. Vår Prim är en kreativ rumsavdelare som har

Läs mer

EMBRACE BETYDER OMFAMNING

EMBRACE BETYDER OMFAMNING EMBRACE Embrace 3 EMBRACE Gör dig redo att bli omsluten. Av Embrace. En ny typ av stol. Utformad med omsorg och eftertanke. Med känsla. Skapad inte bara för olika möten. Utan även besök. Eget arbete.

Läs mer

ENTRADA II. Entrada II 3

ENTRADA II. Entrada II 3 ENTRADA II 2 Entrada II Entrada II 3 ENTRADA II Nu öppnar vi dörren till något nytt. Tar något bra och gör det ännu bättre. Entrada II är en vidareutveckling av en populär arbetsstol. Ett nytt kapitel

Läs mer

WORKSPACE SOLUTIONS LEIA

WORKSPACE SOLUTIONS LEIA WORKSPACE SOLUTIONS LEIA ALLA VILL BLI VÄN MED LEIA. HON ÄR LEKFULL, KREATIV OCH ENKEL ATT TYCKA OM. EN FUNKTIONELL MÖTES- STOL SOM ÄR ENKEL ATT PLACERA UT I STÖRRE ELLER MINDRE GRUPPER OCH SOM ÄR BÅDE

Läs mer

EFG HideTech & EFG HideTech AVM. Furniture for meetings

EFG HideTech & EFG HideTech AVM. Furniture for meetings & EFG HideTech AVM Furniture for meetings Familjen EFG HideTech. EFG HideTech är bord utvecklade för den framtid där en allt större del av arbetet sker i form av möten. Möten där du står eller sitter.

Läs mer

SKAPANDE KOMBINATIONER

SKAPANDE KOMBINATIONER TRIXAGON 2 Esencia Trixagon 3 TRIXAGON I naturen hittar du den sexkantiga hexagonen hos snöflingor, i bivaxkakor och på sköldpaddans skal. Det är naturens mest yteffektiva form som går att kombinera och

Läs mer

Elstativ (sitt & stå) Arbetsbord

Elstativ (sitt & stå) Arbetsbord Elstativ (sitt & stå) Arbetsbord Edsbyns elstativ ger dig möjligheterna att arbeta ergonomiskt. Genom att variera din arbetsställning så skapar du en ergonomisk arbetsplats. Med höj- och sänkbara skrivbord

Läs mer

Skapa en komplett och fungerande arbetsplats.

Skapa en komplett och fungerande arbetsplats. Skapa en komplett och fungerande arbetsplats. Tänk lite längre. Du kryper in under bordet där kablarna har trasslat ihop sig. Sladdarna hänger som lianer från din dator där den står på golvet och bara

Läs mer

EFG Izi Niveau Project Anpassning lite utöver det vanliga

EFG Izi Niveau Project Anpassning lite utöver det vanliga EFG Izi Niveau Project Anpassning lite utöver det vanliga Anpassning lite utöver det vanliga Ett brett sortiment för kontor och offentlig miljö har alltid varit en viktig del av vårt erbjudande. Med det

Läs mer

BASERAD PÅ VÅGRÖRELSEN

BASERAD PÅ VÅGRÖRELSEN LIBRA 2 Libra Libra 3 LIBRA En sittplats skapad av en rörelse. Av en våg. En spännande fluiditet. Som inbjuder till dialog. En social stund. Eller egen tid. Välbehövlig vila. Den naturliga formen gör Libra

Läs mer

Inredning för skolan. Matsal & uppehållsrum

Inredning för skolan. Matsal & uppehållsrum Inredning för skolan Matsal & uppehållsrum fika skoja mötas pausa återhämta planera Bänk Pausa Bord Pausa Äntligen paus... Såväl elever som lärare behöver pausa mellan lektionerna för att hämta ny energi.

Läs mer

2-pelarstativ AERO FLEX Belastning: 100 kg utbredd last. Färg: Svart, silver 9006, vit, krom.

2-pelarstativ AERO FLEX Belastning: 100 kg utbredd last. Färg: Svart, silver 9006, vit, krom. 2-pelarstativ AERO FLEX Belastning: 100 kg utbredd last. Färg: Svart, silver 9006, vit, krom. Alternativa utföranden på fot till Aero och Classic. AERO FLEX För skivbredd 1050 2400 mm 675 1175 mm 595 1255

Läs mer

C A R I T A C H A I R C A R I T A S I T T M Ö B L E R

C A R I T A C H A I R C A R I T A S I T T M Ö B L E R CARITA SITTMÖBLER 2 Carita Sittmöbler Carita Sittmöbler 3 CARITA Sittmöbler Det är viktigt att på bästa sätt ta hand om de som behöver det allra mest. Vi har därför gett vår möbelserie Carita alla de fördelar

Läs mer

EFG HideTech. Furniture for meetings

EFG HideTech. Furniture for meetings Furniture for meetings Familjen. Bildskärm, kamera, mikrofon AVM har allt i bordsskivan. är bord utvecklade för den framtid där en allt större del av arbetet sker i form av möten. Möten där du står eller

Läs mer

EFG WORKSTATIONS EFG ACTIVE EFG TAB EFG ADD

EFG WORKSTATIONS EFG ACTIVE EFG TAB EFG ADD EFG WORKSTATIONS EFG ACTIVE EFG TAB e w r e h t e Tog ake it matter m Kopplingen mellan en varierande arbetsställning och en hälsosam arbetsmiljö har aldrig varit tydligare och det traditionella arbetssättet

Läs mer

FÖR DITT AKTIVA SITTANDE

FÖR DITT AKTIVA SITTANDE CAPELLA 02 Capella Capella 03 CAPELLA Capella är en arbetsstol skapad just för dig. Oavsett vem du är eller vad du arbetar med så sitter du bekvämt på denna unika och innovativa stol. Den är född ur all

Läs mer

- Standardsortiment 2011-03-01

- Standardsortiment 2011-03-01 -4% - Standardsortiment 2011-03-01 Tibro Möbelindustri AB Box 198 Fabriksgatan 7 543 22 Tibro info@tibromobelindustri.com Telefon: 0504-150 50 Telefax: 0504-156 66 Tibro 2011-03-01 Innehållsförteckning

Läs mer

Robust elevstol lämplig på förskolan och i lågmellanstadiet.

Robust elevstol lämplig på förskolan och i lågmellanstadiet. maj 15 Nyheter våren 2015 - Stol Sting & Leon stol sting 50 Robust elevstol lämplig på förskolan och i lågmellanstadiet. Sitthöjd 50 cm. Bekväm med en god ergonomi för barnen. Ställbart fotstöd ingår.

Läs mer

ERGOFUNK EASY REKTANGULÄRA SKIVOR SNABB MONTERING FRITT UTRYMME STATIVUTFÖRANDE HÖJDJUSTERING ELLER FAST STATIV

ERGOFUNK EASY REKTANGULÄRA SKIVOR SNABB MONTERING FRITT UTRYMME STATIVUTFÖRANDE HÖJDJUSTERING ELLER FAST STATIV ERGOFUNK EASY ERGOFUNK EASY Ergofunk Easy är vår nya serie stativ som passar i de flesta miljöer och uppfyller många behov: oavsett om du vill ha ett eldrivet stativ med en eller två pelare, om du vill

Läs mer

Mer arbetsmiljö än du förväntar dig

Mer arbetsmiljö än du förväntar dig Mer arbetsmiljö än du förväntar dig Prisvärda möbler med hög kvalitet, modernt formspråk och ergonomi. Vi levererar inom 72 timmar! www.officedepot.se SNABB L E V E R A N S 0 :- FRAKTFRITT Mer arbetsmiljö

Läs mer

Tel: +46 472-300 36 info@biketjanst.se www.biketjanst.se HYLLSYSTEM RONDUS

Tel: +46 472-300 36 info@biketjanst.se www.biketjanst.se HYLLSYSTEM RONDUS Tel: +46 472-300 36 info@biketjanst.se www.biketjanst.se HYLLSYSTEM RONDUS Rondus en stor del av helheten. Rondus är en mycket stilren hyllserie som bygger på material och användarflexibilitet utifrån

Läs mer

helt enkelt. Bord, stolar och förvaring

helt enkelt. Bord, stolar och förvaring 2015 priser Bord, stolar och förvaring helt enkelt. Det är med arbetsplatser som med mycket annat du måste skapa en stabil grund om du skall lyckas med helheten. Och grunden, eller basen är just vad Lanab

Läs mer

Flexibla lösningar för din arbetsplats

Flexibla lösningar för din arbetsplats Flexibla lösningar för din arbetsplats Produktkatalog Idema tillverkar produkter för arbetsplatsen. Produkterna är utformade efter våra kunders krav. Flexibilitet: Med profilsystem i aluminium är det enkelt

Läs mer

UPPMUNTRAR TILL RÖRELSE

UPPMUNTRAR TILL RÖRELSE XACT Xact 3 XACT Den multifunktionella och ergonomiska elevstolen Xact i två storlekar Xact och Xact Start. Det innebär att den kan användas i hela skolan, från förskoleklasser till lärarrum, och den

Läs mer

LD 62- & 63-SERIEN ERGONOMISK SITS SVANKSTÖD ARMSTÖD STEGLÖS HÖJDREGLERING ANPASSADE HJUL

LD 62- & 63-SERIEN ERGONOMISK SITS SVANKSTÖD ARMSTÖD STEGLÖS HÖJDREGLERING ANPASSADE HJUL LD 62- & 63-SERIEN LD 62- & 63-SERIEN Lika viktigt som det är att sitta skönt och ergonomiskt, lika viktigt är det att ofta variera sin arbetsställning för att undvika ensidig belastning av kroppen. Välj

Läs mer

Inredning för skolan. Klassrummet

Inredning för skolan. Klassrummet Inredning för skolan Klassrummet lära lyssna planera förvara utvecklas Den kreativa arbetsplatsen för stora och små Få arbetsmiljöer ska tillfredställa så många olika behov som klassrummet. Elever ska

Läs mer

Bord Info. Sitt & Ståbord för alla! Gäller från

Bord Info. Sitt & Ståbord för alla! Gäller från Bord Info Sitt & Ståbord för alla! Gäller från 130901 Info Pond River River UD Fixed Round Tube Fold Lounge Cafe Bar Meet 2 Meet 3 Meet 4 Std fot Pond Std.fot River Designad fot Std.Kryssfot Designad Kryssfot

Läs mer

Prislista. Bord ateljé. Pall ateljé. Bord kupol. 128 x 128 cm; 6690:- diagonalmått 143 cm

Prislista. Bord ateljé. Pall ateljé. Bord kupol. 128 x 128 cm; 6690:- diagonalmått 143 cm Bord ateljé Ateljé är ett aktivitetsbord med matchande pallar en utpräglat välkomnande karaktär, särskilt anpassat för barn i förskoleåldern. De rundade formerna och de ljuddämpande linoleumskivorna i

Läs mer

Kupol. Bord Kupol. Kupolborden är testade och godkända enligt EN-1729.

Kupol. Bord Kupol. Kupolborden är testade och godkända enligt EN-1729. Kupol Bord Kupol Kupol-borden är stadiga och robusta. Eftersom benen inte placerats i hörnen ryms fler personer runt bordet. Det blir enklare och inte så slamrigt att skjuta in stolarna. Kupols utformning

Läs mer

Kombinera ett funktionellt arbetsbord efter Ditt eget behov!

Kombinera ett funktionellt arbetsbord efter Ditt eget behov! Alla produkterna på dessa sidor finns även i ESD Förvaringskassetter Stabil stålram pulverlackerad i RAL 7045. Glasklara plastlådor med plastskyddade etiketter och lådstopp. Lådorna finns även i röd, blå

Läs mer

Fem moderna kontorslösningar.

Fem moderna kontorslösningar. Fem moderna kontorslösningar. Entry Temporary Time Together Quick & Easy Share Entry Din startpunkt på kontoret. Härifrån vecklar du ut din mentala karta över arbetsdagen. Över kontoret. Vilken setup behöver

Läs mer

Kombinera ett funktionellt arbetsbord efter Ditt eget behov!

Kombinera ett funktionellt arbetsbord efter Ditt eget behov! Alla produkterna på dessa sidor finns även i ESD Förvaringskassetter Stabil stålram pulverlackerad i RAL 7045. Glasklara plastlådor med plastskyddade etiketter och lådstopp. Lådorna finns även i röd, blå

Läs mer

Välkommen med era inredningsönskemål!

Välkommen med era inredningsönskemål! Vård och Omsorg Hej! Detta är en broschyr med möbler för Vård o Omsorg samt andra miljöer. Den innehåller produkter tillverkade av Form o Miljö och andra svenska möbeltillverkare som vi har ett nära samarbetar

Läs mer

CARITA STOL. Carita Stol 3

CARITA STOL. Carita Stol 3 CARITA STOL 2 Carita Stol Carita Stol 3 CARITA STOL Det är viktigt att på bästa sätt ta hand om de som behöver det allra mest. Vi har därför gett vår möbelserie Carita alla de fördelar och förutsättningar

Läs mer

En och samma arbetsstol kan inte passa alla, då varje

En och samma arbetsstol kan inte passa alla, då varje arbetsstolar En och samma arbetsstol kan inte passa alla, då varje människa är unik. Vi är fysiskt olika och har olika behov. Dessutom arbetar vi med olika saker och sitter olika länge på våra arbeten.

Läs mer

Ergonomi och komfort för 2000-talets skolmiljöer

Ergonomi och komfort för 2000-talets skolmiljöer Ergonomi och komfort för 2000-talets skolmiljöer MOVE or BE INNOVATIVA SKOLMÖBLER Justerbart fotstöd Opti+ skolbänk är utrustad med ett höjdjusterbart fotstöd som flyttas längs mittstolpen. Det justerbara

Läs mer

INREDNING FÖR KONTOR OCH OFFENTLIG MILJÖ

INREDNING FÖR KONTOR OCH OFFENTLIG MILJÖ INREDNING FÖR KONTOR OCH OFFENTLIG MILJÖ 2019 1 Elstativ Basic - 1 motor, 2 rör ELSTATIV Våra höj- och sänkbara skrivbord låter dig variera din arbetsställning. I vårt sortiment finns ett stort urval av

Läs mer

SORTIMENT. WZ introducerar bambu i kontorsvärlden. WZ Office AB www.wzoffice.se

SORTIMENT. WZ introducerar bambu i kontorsvärlden. WZ Office AB www.wzoffice.se SORTIMENT 2006 WZ introducerar bambu i kontorsvärlden. WZ Office AB www.wzoffice.se "Framtidens möbler är estetiskt tilltalande och har funktioner som stödjer användaren i sitt arbete. De ska vara lätta

Läs mer

monte carlo - 2 - ordertelefon 036-440 41 00 - Info@lotusfurniture.se Lev.tid Lager Lager 4 veckor Lager Art.nr. 9010 9070 9072 9060

monte carlo - 2 - ordertelefon 036-440 41 00 - Info@lotusfurniture.se Lev.tid Lager Lager 4 veckor Lager Art.nr. 9010 9070 9072 9060 produktkatalog 2015 monte carlo Monte Carlo soffa väljs i 1-sits, 2-sits, 3-sits och hörnmoduler. Passar väl in i entréer, uppehållsrum, skolor, restauranger och lunchrum. Alla moduler är kopplingsbara.

Läs mer

STATLIGT RAMAVTAL MÖBLER & INREDNING OMR A MÖBLER FÖR ARBETE & FÖRVARING. Avtal :017. Kinnarps AB

STATLIGT RAMAVTAL MÖBLER & INREDNING OMR A MÖBLER FÖR ARBETE & FÖRVARING. Avtal :017. Kinnarps AB STATLIGT RAMAVTAL MÖBLER & INREDNING OMR A MÖBLER FÖR ARBETE & FÖRVARING Avtal 96-73-2014:017 Produktlista nr 6 AB 556256-6736 1 Kontaktuppgifter AB 521 88 Kinnarp Tel 0515-38 000 www.kinnarps.se Interior

Läs mer

helt enkelt. Bord, stolar och förvaring

helt enkelt. Bord, stolar och förvaring priser 2016 Bord, stolar och förvaring helt enkelt. Det är med arbetsplatser som med mycket annat du måste skapa en stabil grund om du skall lyckas med helheten. Och grunden, eller basen är just vad Lanab

Läs mer

Kupol. Bord Kupol. Kupolborden är testade och godkända enligt EN-1729.

Kupol. Bord Kupol. Kupolborden är testade och godkända enligt EN-1729. Kupol Bord Kupol Kupol-borden är stadiga och robusta. Eftersom benen inte placerats i hörnen ryms fler personer runt bordet. Det blir enklare och inte så slamrigt att skjuta in stolarna. Kupols utformning

Läs mer

Innehållsförteckning.

Innehållsförteckning. Prislista 2015.02 Innehållsförteckning. Sida Allmänna Villkor 3 Order och Kontaktinformation 4 Bordserier Alice 5 Ellen 6 Molly 7 Alfred 8 Stativ Emil 9 Lina 10 Kerstin 11 Pallar, Hyllplan Josefin 12 Hyllplan

Läs mer

Personlig ergonomi OH-Serie

Personlig ergonomi OH-Serie Personlig ergonomi OH-Serie Olika kroppsmått. Stående arbete Kvinnan är 159 cm. Mannen är 199 cm. 95% av kvinnorna är längre än kvinnan på bilden. 95% männen är kortare än mannen på bilden. Hon har bordet

Läs mer

Inspiration för förskolor & skolor

Inspiration för förskolor & skolor Inspiration för förskolor & skolor Tysta leksaker. Vår nya katalog är här. Har du inte fått den, hör av dig så skickar vi en bums! Huvudkatalog Färgade klossar 11 cm Gigantiska klossar, 11 cm tjocka, 32

Läs mer

Prislistan gäller till och med 2015-12-31, med reservation för eventuella tryckfel.

Prislistan gäller till och med 2015-12-31, med reservation för eventuella tryckfel. prislista 15 1 2 Prislistan gäller till och med 2015-12-31, med reservation för eventuella tryckfel. INSPIRING PEOPLE! Hos oss kommer alltid mötet i första rummet. Som kund eller återförsäljare ska du

Läs mer

Connect innehåller arbets- och konferensbord med ett stort urval av skivlayouter och möjligheter att välja färg, form och design.

Connect innehåller arbets- och konferensbord med ett stort urval av skivlayouter och möjligheter att välja färg, form och design. Connect Arbetsbord Connect innehåller arbets- och konferensbord med ett stort urval av skivlayouter och möjligheter att välja färg, form och design. Borden har ben med rund profil. Skivorna kan erhållas

Läs mer

Junior Sitta. R82 Wombat Living. Funktionell arbetsstol för barn i förskola, skola och hemmet.

Junior Sitta. R82 Wombat Living. Funktionell arbetsstol för barn i förskola, skola och hemmet. Junior Sitta R82 Wombat Living Funktionell arbetsstol för barn i förskola, skola och hemmet. R82 Wombat Living R82 Wombat Living är en smart arbetsstol för barn i förskola, skolbarn, tonåringar och övergången

Läs mer

hansk.se Flex - Piccolo. Design Markus Johansson - Anton Björsing - Bo Armstrong

hansk.se Flex - Piccolo. Design Markus Johansson - Anton Björsing - Bo Armstrong hansk.se Flex - Piccolo. Design Markus Johansson - Anton Björsing - Bo Armstrong Flex och Piccolo Denna kollektion består av stapelbara stolar, kopplingsbeslag och tåliga bord i flera olika storlekar för

Läs mer

Skötbordsguiden DIN GUIDE TILL DET BÄSTA SKÖTBORDET

Skötbordsguiden DIN GUIDE TILL DET BÄSTA SKÖTBORDET Skötbordsguiden DIN GUIDE TILL DET BÄSTA SKÖTBORDET Skötbord Alla våra skötbordsmodeller är ergonomiska och snälla mot din rygg. I denna broschyr ger vi dig en överblick samt en kort presentation av skötbordsmodeller

Läs mer

R82 Wombat Living. Funktionell arbetsstol för barn i förskola, skola och hemmet

R82 Wombat Living. Funktionell arbetsstol för barn i förskola, skola och hemmet R82 Wombat Living Funktionell arbetsstol för barn i förskola, skola och hemmet R82 Wombat Living R82 Wombat Living är en smart arbetsstol för barn i förskola, skolbarn, tonåringar och övergången till vuxen.

Läs mer

Mått mm JC-Nr Pris NYHET

Mått mm JC-Nr Pris NYHET Lunchrumsbord Stabil Underrede i stålrör, lackat eller kromat. Skiva i bok. Bord med lackerat stativ Mått mm 1200 x 700 810 210 1.060:- 1500 x 700 810 212 1.210:- 1800 x 700 810 214 1.340:- 2400 x 700

Läs mer

Bord Fanérriktning...4 Multicom...6-14 Oberon...16-34 Serie[T]...36-53 Serie[P]...55-56 Serie[f] city...58-64

Bord Fanérriktning...4 Multicom...6-14 Oberon...16-34 Serie[T]...36-53 Serie[P]...55-56 Serie[f] city...58-64 PRISLISTA 2015 SEK Nr. 151 Innehåll Bord Fanérriktning...4 Multicom...6-14 Oberon...16-34 Serie[T]...36-53 Serie[P]...55-56 Serie[f] city...58-64 Förvaring Serie[e]...116-211 Deciso...213-215 Serie[e]

Läs mer

Eldrivet Stå&Sitt 2-pelarstativ AERO FLEX

Eldrivet Stå&Sitt 2-pelarstativ AERO FLEX Eldrivet Stå&Sitt 2-pelarstativ AERO FLEX Belastning: 120 kg utbredd last. Färg: Svart 9005, vit 9016, silver 9006, krom. Alternativa utföranden på fot till Aero och Classic. AERO FLEX För skivbredd 1140

Läs mer

EDSBYN WHITE Möbler som består när kontoret förändras. 1

EDSBYN WHITE Möbler som består när kontoret förändras. 1 EDSBYN WHITE Möbler som består när kontoret förändras. 1 ViTa möbler för färgstarka kontor Till riktigt bra priser. Tidlös är visserligen ett ganska slitet ord. Men finns det egentligen en mer passande

Läs mer

Smart office solutions PRISLISTA SEK

Smart office solutions PRISLISTA SEK Smart office solutions PRISLISTA 2018 - SEK Nära kunden Swedstyle är sedan 30 år tillbaka den ledande tillverkaren av höj- och sänkbara arbetsplaster i Skandinavien, med stor kunskap och erfarenhet inom

Läs mer

EFG Izi Workstations

EFG Izi Workstations EFG Izi Workstations 2 3 Izi ett fl exibelt alternativ Ett enkelt och ärligt bord som samtidigt är funktionellt, ergonomiskt och snyggt. Ett bord som möter kraven på allt mindre arbetsytor. Ett bord med

Läs mer

Radius. en möbelserie med mjuka former

Radius. en möbelserie med mjuka former en möbelserie med mjuka former Ett mjukt formspråk med naturliga material och en lugn färgskala. Det är utmärkande för vår nya egendesignade kontorsserie Radius. Snygga och praktiska detaljer i läder ett

Läs mer

Flex. DESIGN: MARKUS JOHANSSON / ANTON BJÖRSING. hansk.se

Flex. DESIGN: MARKUS JOHANSSON / ANTON BJÖRSING. hansk.se Flex. DESIGN: MARKUS JOHANSSON / ANTON BJÖRSING hansk.se Välj den som är mest du. Flex är en stapelbar stol och tålig bordskollektion i många olika storlekar för såväl privat som offentlig miljö. Bordsskivan

Läs mer

BORDBAREN SÄKERHET Bra design och planering vid bordbaren Gjorda för varandra

BORDBAREN SÄKERHET Bra design och planering vid bordbaren Gjorda för varandra KÖPHJÄLP BORDBAREN SÄKERHET Alla bordsskivor, ben, benbockar och underreden är testade och godkända för en maxvikt på 50 kg. Härdat glas bör hanteras varsamt! En skadad kant eller en repa kan innebära

Läs mer

Svensktillverkade och miljömärkta kontorsmöbler

Svensktillverkade och miljömärkta kontorsmöbler X-PRESS Svensktillverkade och miljömärkta kontorsmöbler X-press är för dig som har bråttom med att få din kontorsarbetsplats levererad. I X-press sortimentet ingår ett urval av våra mest frekventa produkter

Läs mer

Möbelkatalog för Ulls hus

Möbelkatalog för Ulls hus Möbelkatalog för Ulls hus Denna katalog innehåller möbler och inredning till kontor och arbetsplatser i Ulls hus. Vänligen kontakta Service Ull för mer detaljerad information eller för inredning till mötesrum

Läs mer

hansk.se Y5. Design Sami Kallio

hansk.se Y5. Design Sami Kallio hansk.se Y5. Design Sami Kallio Y5 Sami Kallio Kanske detta är stolen som får dig att känna både lust och välbehag. Formgivaren Sami Kallio har testat sig fram i sin verkstad för att skapa en bekväm stol

Läs mer

SKL KOMMENTUS INKÖPSCENTRAL ANBUDSOMRÅDE F KONTORSMÖBLER

SKL KOMMENTUS INKÖPSCENTRAL ANBUDSOMRÅDE F KONTORSMÖBLER SKL KOMMENTUS INKÖPSCENTRAL ANBUDSOMRÅDE F KONTORSMÖBLER NETTOPRISLISTA 2017 Vi är ett mindre inredningsföretag som koncentrerar oss på att erbjuda det bästa i inredningsväg när det gäller kontor & offentlig

Läs mer

KOMPLETT ARBETSPLATS PÅ 5 DAGAR X-PRESS

KOMPLETT ARBETSPLATS PÅ 5 DAGAR X-PRESS KOMPLETT ARBETSPLATS PÅ 5 DAGAR X-PRESS 1 X-PRESS KOMPLETT ARBETSPLATS PÅ 5 DAGAR När leveranstiden är högsta prioritet räddar X-PRESS situationen. X-PRESS är ett urval ur Continental familjen som hjälper

Läs mer

VÅR SENASTE OCH MEST AVANCERADE SÄNG

VÅR SENASTE OCH MEST AVANCERADE SÄNG DUX 8888 VÅR SENASTE OCH MEST AVANCERADE SÄNG Du får ut det bästa av din sömn med DUX 8888, då den är resultatet av över 80 års forskning och utveckling inom sängtillverkning. Den är inte bara tillverkad

Läs mer

LiftSystem konceptet är baserat på ett flertal patent och mönsterskydd! Papper- & Retursystem LIFTSOPI. Laptopförvaring. Kabelhantering LIFTPIPE

LiftSystem konceptet är baserat på ett flertal patent och mönsterskydd! Papper- & Retursystem LIFTSOPI. Laptopförvaring. Kabelhantering LIFTPIPE S T A Y A H E A D. h u m a n e w o r k p l a c e s o l u t i o n s. LiftSystem är ett färdigt koncept, för att skapa en mänskligare arbets miljö vid datoriserade arbetsplatser, utan att göra avkall på

Läs mer

F-BORD STATLIGT RAMAVTAL MÖBLER DESIGN OCH FUNKTION 96 25 2011: 004 AVROPSPRODUKTLISTA NR 3 GÄRSNÄS AB ORG.NR 556044-4746

F-BORD STATLIGT RAMAVTAL MÖBLER DESIGN OCH FUNKTION 96 25 2011: 004 AVROPSPRODUKTLISTA NR 3 GÄRSNÄS AB ORG.NR 556044-4746 STATLIGT RAMAVTAL MÖBLER OCH FUNKTION 96 25 2011: 004 From 2011 09 16 tom 2014 09 15 med rätt till eventuell förlängning via option AVROPSPRODUKTLISTA NR 3 GÄRSNÄS AB ORGNR 556044-4746 F-BORD INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Läs mer

hansk.se Design Markus Johansson COLIBRI

hansk.se Design Markus Johansson COLIBRI hansk.se Design Markus Johansson COLIBRI COLIBRI - EN SAMTIDSKLASSIKER Ek som är både tunt flexibelt och massivt rejält. Trä för både öga och hand. I Markus Johanssons senaste kollektion för Hans K förenas

Läs mer

Skötbordsguiden DIN GUIDE TILL DET BÄSTA SKÖTBORDET

Skötbordsguiden DIN GUIDE TILL DET BÄSTA SKÖTBORDET Skötbordsguiden DIN GUIDE TILL DET BÄSTA SKÖTBORDET Skötbord Alla skötbordsmodeller är ergonomiska och snälla mot din rygg. I denna broschyr ger vi dig en överblick samt en kort presentation av skötbordsmodeller

Läs mer

Vi har barnasinnet kvar!

Vi har barnasinnet kvar! REAL-STOLARNA ÄR MEDICINTEKNISKA PRODUKTER OCH CE-MÄRKTA I ENLIGHET MED LÄKEMEDELSVERKETS FÖRESKRIFTER 2003:11. Vi har barnasinnet kvar! 140916 / 070601 AKTIVT SITTANDE MED STORA MÖJLIGHETER Många barn

Läs mer

Prislista It s about tables. Furnea AB Fiskhamnsgatan 10, 5tr Göteborg

Prislista It s about tables. Furnea AB Fiskhamnsgatan 10, 5tr Göteborg Prislista 2017 Ny bordsserie - Kupol Care - se sidan 4! It s about tables Bord Kupol Bord Kupol med pelarstativ och utan sarg. Ljuddämpad bordskiva belag med miljövänlig linoleum. Bord Kupol är från grunden

Läs mer

Flex. DESIGN: MARKUS JOHANSSON / ANTON BJÖRSING. hansk.se

Flex. DESIGN: MARKUS JOHANSSON / ANTON BJÖRSING. hansk.se Flex. DESIGN: MARKUS JOHANSSON / ANTON BJÖRSING hansk.se Välj den som är mest du. Flex är en stapelbar stol och tålig bordskollektion i många olika storlekar för såväl privat som offentlig miljö. Bordsskivan

Läs mer

Höganäs För att vi alla är olika.

Höganäs För att vi alla är olika. Höganäs För att vi alla är olika. Alla är vi skapta olika. Därför skapade vi Höganäs. Ingen människa är den andra lik. Vissa av oss är långa, andra korta, några smala medan andra hunnit samla på sig lite

Läs mer

6000 & &

6000 & & 6000&8000 2 6000 & 8000 6000 & 8000 3 6000 & 8000 Arbetsstolarna 8000 har gemensam design och delar komponenter med 6000-stolarna. Skillnaden dem emellan är gungfunktionen. 8000 har en Synchrone -mekanism

Läs mer

hansk.se Colibri. Design Markus Johansson

hansk.se Colibri. Design Markus Johansson hansk.se Colibri. Design Markus Johansson Colibri - En samtidsklassiker Ek som är både tunt flexibelt och massivt rejält. Trä för både öga och hand. I Markus Johanssons kollektion för Hans K förenas båda

Läs mer

Placera ditt budskap där din målgrupp finns.

Placera ditt budskap där din målgrupp finns. Placera ditt budskap där din målgrupp finns. Placera ditt budskap där din målgrupp finns. Se till att du finns där din målgrupp finns. Vi kallar det Pinpoint Media. Med Expands bärbara marknadsföringsdisplayer

Läs mer

BORD SHAPE. design by Jakob Brandqvist

BORD SHAPE. design by Jakob Brandqvist BORD SHAPE design by Jakob Brandqvist PRODUKTFAKTA Användbar form i utbildningssalar, som fristående arbetsplats, här är det fantasin som sätter gränser. Här kan man med fördel klä bordsskivan i desktop

Läs mer

Inredning för skolan. Slöjden & NO-salen

Inredning för skolan. Slöjden & NO-salen Inredning för skolan Slöjden & NO-salen lyssna sy & snickra skapa exprimentera prova Tillklippningsbord 238 Pall 116 Lust att skapa! Hur gör man för att ge eleverna lust och motivation? Det är den ständiga

Läs mer

INNEHÅLL. Prisexempel 2-7 VX Konferensbordssystem 104-114. Bord med benboxar 8-15 VX Projekt Konferens 115-121. Henry 21-25 Fri 36-39

INNEHÅLL. Prisexempel 2-7 VX Konferensbordssystem 104-114. Bord med benboxar 8-15 VX Projekt Konferens 115-121. Henry 21-25 Fri 36-39 INNEHÅLL NOMONO ARBETSBORD: KONFERENSBORD: Prisexempel 2-7 VX Konferensbordssystem 14-114 Bord med benboxar 8-15 VX Projekt Konferens 115-121 Bord med T-ben 16-2 Time Nyhet! 122-123 Nomono 124 ÖVRIGA ARBETSBORD:

Läs mer

STATLIGT RAMAVTAL MÖBLER & INREDNING OMR B MÖBLER FÖR MÖTEN & PAUS. Avtal 96-73-2014:017. Kinnarps AB 556256-6736 SORTIMENT FOUR DESIGN

STATLIGT RAMAVTAL MÖBLER & INREDNING OMR B MÖBLER FÖR MÖTEN & PAUS. Avtal 96-73-2014:017. Kinnarps AB 556256-6736 SORTIMENT FOUR DESIGN STATLIGT RAMAVTAL MÖBLER & INREDNING OMR B MÖBLER FÖR MÖTEN & PAUS Avtal 96-73-2014:017 Produktlista nr 1 Kinnarps AB 556256-6736 SORTIMENT FOUR DESIGN 1 Four Cast 2 Four / Cast / Inno Note 4 Four Sure

Läs mer

Operatörsbordssystem

Operatörsbordssystem Operatörsbordssystem Genomtänkta totallösningar för avancerade datorarbetsplatser med många bildskärmar Trivsam ergonomi märks på resultatet Nyckeln till väl fungerande kontrollrum och driftcentraler är

Läs mer

STATLIGT RAMAVTAL MÖBLER OCH INREDNING Delområde: Möbler för arbete och förvaring Avtalsnr 96-73-2014:014 Produktlista nr 1

STATLIGT RAMAVTAL MÖBLER OCH INREDNING Delområde: Möbler för arbete och förvaring Avtalsnr 96-73-2014:014 Produktlista nr 1 STATLIGT RAMAVTAL MÖBLER OCH INREDNING Delområde: Möbler för arbete och förvaring Avtalsnr 96-73-2014:014 Produktlista nr 1 Senab AB Org.nr. 556299-1447 Kontaktuppgifter Lokala kontor/utställningar: Stockholm

Läs mer

Bättre arbetsergonomi

Bättre arbetsergonomi Bure Gåbord Nya möjligheter för patienten. Nya förutsättningar för dig som hjälper till. Bure Gåbord Gåbordet har en central funktion i vården men har ändå levt ett liv i skymundan. Nu har GATE kastat

Läs mer

Lagans. Nu både med komfort och attityd.

Lagans. Nu både med komfort och attityd. Lagans. Nu både med komfort och attityd. I sängen hämtar du energi genom att varva ner och vakna utvilad. Vill du att ditt sovrum speglar din egen personlighet och stil är Lagans rätt säng för dig. Nya

Läs mer

Nettoprislista. Anbudsområde C - Vård och omsorg. Albin i Hyssna

Nettoprislista. Anbudsområde C - Vård och omsorg. Albin i Hyssna Nettoprislista Anbudsområde C - Vård och omsorg Albin i Hyssna Vård och omsorg Välkommen till Input interiör Vårt sortiment Vård- och omsorgsmöbler och dess placering spelar en stor roll i gestaltandet

Läs mer

Flex. DESIGN: MARKUS JOHANSSON / ANTON BJÖRSING. hansk.se

Flex. DESIGN: MARKUS JOHANSSON / ANTON BJÖRSING. hansk.se Flex. DESIGN: MARKUS JOHANSSON / ANTON BJÖRSING hansk.se Välj den som är mest du. Flex består av en stapelbar stol och tåliga bord i flera olika storlekar för såväl privat som offentlig miljö. Bordsskivan

Läs mer

Placera ditt budskap där din målgrupp finns.

Placera ditt budskap där din målgrupp finns. Placera ditt budskap där din målgrupp finns. Placera ditt budskap där din målgrupp finns. Se till att du finns där din målgrupp finns.vi kallar det Pinpoint Media. Med Expands bärbara marknadsföringsdisplayer

Läs mer