Serie[f] city. 2 Serie[f] city

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Serie[f] city. 2 Serie[f] city"

Transkript

1 Serie[f] city

2 2 Serie[f] city Serie[f] city Serie[f] city bord har klassiska fyrkantsben, väldesignade skivor och en personlig karaktär. Vi har tänkt utanför ramen och placerat den smalaste delen av benet högst upp under skivan vilket ger ett svävande uttryck. Designen är minimalistisk för att inte ta fokus från individen. Borden är skapade med ditt välmående i fokus med integrerade funktioner och ergonomiska fördelar.

3 Serie[f] city 3 I perfekt harmoni Serie[f] city består av arbetsbord, mötesbord och bänklösningar. Genom sin höga kvalitet och stilrena design skapar de harmoni och helhetskänsla åt olika typer av miljöer. Arbetsborden är utrustade med praktisk lättviktsskiva och går att få såväl som sitt/sitt bord och sitt/stå bord. De har även många smarta funktioner som man kan välja att integrera i bordsskivan, som förvaring och inbyggd motor, vilket ger ett rent intryck. Med bänklösningarna bygger du enkelt upp flexibla arbetsplatser som sparar yta. Mötesborden använder du till större eller mindre möten och deras tilltalande design gör att du enkelt kombinerar dem med övrig inredning.

4 4 Serie[f] city ARBETSBORD Serie[f] city arbetsbord har en praktisk lättviktsskiva och kvadratiska ben. Den smarta formgivningen innebär att benets motor, uttag, kontakter och vissa tillbehör finns integrerade i bordsskivan, vilket ger rena, städade ytor. En annan designdetalj är att benets smalaste del sitter högst upp under bordsskivan vilket ger ett tilltalande, nästan svävande uttryck. Arbetsborden finns med antingen en elektroniskt styrd sitt/stå funktion eller som manuellt ställbart sittbord. Välj mellan olika skivstorlekar samt olika utförande på skiva och underrede. Serien har fyrkantiga ben och powerbox och låda integrerad i skivan som tillval.

5 Serie[f] city 5 BÄNKLÖSNINGAR Med Serie[f] city bänklösningar får du en utrymmeseffektiv och flexibel lösning som erbjuder flera arbetsplatser. Alla linjer är tilltalande och enkla och bordskivor och ben samverkar i skön harmoni. Bänklösningen består av två skivor som är monterade mitt emot varandra på ett gemensamt underrede. Totalt finns det fyra kombinationer av bänklösningar och i dessa ingår två olika basskivor. Kompletterar du även med en bordsskärm skapar du smidigt personliga utrymmen. Då behåller även bänklösningen sin enhetliga och raka linje även då bordsskivorna har olika höjd. Den manuellt ställbara bengaveln, som finns i vitt och silver, gör att du enkelt anpassa höjden för individuella behov. Bordshöjd inklusive skiva är mellan mm.

6 6 Serie[f] city

7 Serie[f] city 7 MÖTESBORD Idag sker mycket arbete i grupp och vi möts för att utveckla och skapa värde tillsammans. Serie[f] city mötesbord är väl genomtänkta när det gäller både design och funktion. De har samma typ av skivor som Serie[f] city arbetsbord. Underredet består av pelare för att skapa ett så fritt benutrymme som möjligt. Pelarna har även ställfötter för justering av ojämna golv. Mötesborden är även flexibla och fungerar i många olika sammanhang. Välj skiva och underrede beroende på vilken miljö du vill placera borden i och kombinera med några av vårt arbets- eller mötesstolar.

8 8 Serie[f] city VARIATION ÄR VIKTIGT Ur ett ergonomiskt perspektiv är det viktigt att variera mellan att sitta och stå. Med de höj- och sänkbara Serie[f] city arbetsborden varierar du enkelt din arbetsställning mellan sittande och stående. Detta får igång blodcirkulationen och förhindrar statisk belastning. Kombinera även arbetsbordet med en av våra ergonomiska arbetsstolar för bästa möjliga arbetsställning. Möjligheten att variera arbetshöjd innebär även att borden kan användas av flera olika personer vilket passar bra i konceptet Next Office Activity Based Working.

9 Serie[f] city 9 VARIATION ÄR VIKTIGT

10 10 Serie[f] city FUNKTIONER & TILLVAL Förvaringsbox Integrerad förvaringsbox till förvaring av diverse småprylar. UTDRAGBAR LÅDINSATS Med en utdragbar lådinsats som är integrerad i bordsskivan kan personliga tillhörigheter som mobiltelefon, pennor och annat lätt städas undan. POWERBOX En kabelbox med eluttag för nätverkskablar och USB samt en kabelfälla döljs också i skivan, vilket gör att man även slipper missprydande kablar. Detta passar utmärkt när bordet står mot en vägg eller du har två bord som står mot varandra med exempelvis en skärm mellan. Paneler med bordsfäste Du kan välja till en panel till arbetsborden. Finns i olika storlekar och i antingen ek, bok, björk eller metallpanel. METALLPANEL En metallpanel är en snygg och hållbar inredningsdetalj som ger karaktär till borden. Du kan välja mellan silvergrå eller vit metall, beroende på vad som passar er miljö allra bäst.

11 Serie[f] city 11 Handkontroll Programmerbar handkontroll med höjdindikering kan beställas som tillbehör. Detta är ett uppskattat tillval om flera olika användare använder arbetsplatsen. Bordskärm Bordsskärmen Rezon är särskilt framtagen för att passa Serie[f] city bänklösningar. Skärmen finns i bredderna 1600 och 1800 mm. Som standard finns den i tyget Delta men som tillval finns även tyget Nova samt Lamine i ek, bok, björk och vit. VIT BORDSSKÄRM Den vita bordsskärmen i Lamine skapar en fin homogen helhet tillsammans med en vit bordskiva. För att skapa mer kontraster och ett annat intryck kan du välja att placera den på en skiva av antingen fanér i bok, björk, ek eller vit Laminat. Ställbara ben Det manuellt ställbara benet för sittande arbete är enkelt att anpassa till olika medarbetare. Med hjälp av en vev höjer och sänker du bordsskivan. De lasergraverade markeringarna på benen förenklar om samma höjd ska ställas in på flera bord. Bordshöjd: mm. PELARBORD Det finns även olika typer av perlarbord i olika höjder. Dessa fungerar utmärkt för kortare spontana möten, som avlastningsyta eller trivsam pausyta. Kabelgenomföring Placeras centrerad i framkant på bordet för att på ett snyggt och smidigt sätt få undan kablar och kontakter.

12 12 Serie[f] city

13 Serie[f] city 13 MATERIAL FANÉR LAMINAT METALL Björk Vit Silvergrå Bok Vit Ek

14 14 Serie[f] city LÄTT MED RENA YTOR Med förvaringsboxar och en utdragbar lådinsats integrerade i bordsskivan kan personliga tillhörigheter lätt städas undan. En powerbox med eluttag för nätverkskablar och USB samt en kabelfälla döljs också i skivan, vilket gör att du slipper missprydande kablar. Detta passar utmärkt när bordet står mot en vägg eller om du har två bord som står mot varandra med exempelvis en skärm mellan. Ett noga utvalt antal skivor i olika former, storlekar och med olika ytor ger stor valfrihet. Lättviktsskivan kombinerar låg vikt med större styrka än traditionella skivor. Viktiga egenskaper som gör det möjligt att placera ben och tillbehör utan att använda balkar. Lättviktsskiva Integrering Förvaring Paneler

15 Serie[f] city 15 BORDSSKIVOR ARBETSBORD - Höjd mm (SSC) eller mm (SMA) BENCH - Höjd mm (D) PELARBORD - Fast höjd 724 mm eller mm (SFAX eller SHAX) KONFERENSBORD - Fast höjd 724 mm (CO) Serie[f] CITY - BORD SKIVA Lättviktsskivor 50 mm fanerade med massiv kantlist (bok, björk, ek), laminat med kantlist av ABS (vit). UNDERREDE Sitt/sitt - kvadratiska ben av tvådelat fyrkantsrör 60 x 60 mm upptill och 70 x 70 mm nedtill, justeras med vev (silvergrå, vit). Sitt/stå - kvadratiska ben av tredelat fyrkantsrör 60 x 60 mm upptill och 70 x 70 mm nedtill (silvergrå, vit), elektrisk, steglös höjdjustering. Pelar- och Konferensbord - Kryssfot och kvadratisk pelare 90 x 90 mm (silvergrå, vit med svart benfäste). Bench Sitt/sitt - bengavel med kvadratiska ben av tvådelat fyrkantsrör 60 x 60 mm upptil och 70 x 70 mm nedtill, justeras med vev (silvergrå, vit), ställfötter med ställområde på 15 mm. Bordsskärm i lamine (bok, björk, ek), lackad (vit) som standard för bench. TILLVAL Panel i fanér (bok, björk, ek) lamine (bok, björk, ek, ljusgrå, vit) för arbetsbord. SKALA 1:100. ENHET mm

16 Kinnarps Marketing & Communications/ /1309 All information is subject to change

ETT SNYGGT OCH SMART VAL

ETT SNYGGT OCH SMART VAL SERIE[P] 2 Serie[P] SERIE[P] Skandinavisk design är tidlös och har sin grund i vår kärlek till ljuset och naturen. Serie[P] bord grundar sig i denna tradition med rena linjer, funktionell design och ljusa

Läs mer

Design: Kinnarps Studio. Oberon 5

Design: Kinnarps Studio. Oberon 5 OBERON 2 Oberon Oberon 3 OBERON Ett bord som med sin intelligenta skepnad får många former. Eget arbete. Spontana samtal. Planerade möten. En uppfriskande blandning av material och färger. Smäckra bordsben.

Läs mer

WORKSPACE SOLUTIONS POLARIS

WORKSPACE SOLUTIONS POLARIS WORKSPACE SOLUTIONS POLARIS POLARIS ÄR EN FLEXIBEL BÄNKLÖSNING SOM DELAS AV GRUPPEN. OCH ANPASSAS AV INDIVIDEN. BALANSERAD LJUDNIVÅ OCH EGET UTRYMME Polaris tillsammans med olika varianter på bordskärm

Läs mer

BORDSSERIEN FÖR ALLA MÖTEN

BORDSSERIEN FÖR ALLA MÖTEN MULTICOM 2 Multicom MULTICOM Det är tillsammans vi skapar värde. Det är när vi möts som nya tankar uppstår och vi skapar något unikt. Multicom är bordserien som med smarta lösningar gynnar kreativitet

Läs mer

EN ANPASSAD FUNKTIONALITET

EN ANPASSAD FUNKTIONALITET NANO 2 Nano Nano 3 NANO Bordsserien Nano är anpassningsbar. Och rättar sig efter dina behov. Den är en smidig koppling mellan individens och gruppens utrymme. Fristående eller tillsammans. Ditt arbetsbord.

Läs mer

DET MULTIFUNKTIONELLA BORDET

DET MULTIFUNKTIONELLA BORDET NEXUS 2 Nexus Nexus 3 NEXUS Bordsserien Nexus är en naturlig del av sambandet. En smidig koppling mellan individens och gruppens utrymme. Fristående eller tillsammans. Ditt arbetsbord. Min personliga yta.

Läs mer

SKAPA DITT EGET BORD

SKAPA DITT EGET BORD COMBINE 2 Combine Combine 3 COMBINE Att kombinera. Och välja fritt. Att hitta det soffbord som passar allra bäst. Både för rummet. Funktionen. Och uttrycket. Placerat med soffa, pall eller fåtölj. För

Läs mer

WORKSPACE SOLUTIONS OBERON

WORKSPACE SOLUTIONS OBERON WORKSPACE SOLUTIONS OBERON OBERON ÄR VÅRT MEST MÅNGFACETTERADE BORD. EN KOMPROMISSLÖS SERIE SOM INTEGRERAR NY TEKNIK OCH FUNKTIONALITET FÖR ATT MÖTA BEHOVEN I FRAM- TIDENS KONTOR. ELEGANT OCH ERGONOMISKT

Läs mer

WORKSPACE SOLUTIONS SERIE[P]

WORKSPACE SOLUTIONS SERIE[P] WORKSPACE SOLUTIONS SERIE[P] DE STABILA SITT/STÅBORDEN I SERIE[P] ÄR DESIGNADE FÖR DAGENS FLEXIBLA ARBETSLIV. DE ÄR ENKLA ATT HÖJA OCH SÄNKA, FINNS I MÅNGA UTFÖRANDEN MED SMARTA TILLVAL OCH LEVER UPP TILL

Läs mer

WORKSPACE SOLUTIONS SERIE[P]

WORKSPACE SOLUTIONS SERIE[P] WORKSPACE SOLUTIONS SERIE[P] DE STABILA SITT/STÅBORDEN I SERIE[P] ÄR DESIGNADE FÖR DAGENS FLEXIBLA ARBETSLIV. DE ÄR ENKLA ATT HÖJA OCH SÄNKA, FINNS I MÅNGA UTFÖRANDEN MED SMARTA TILLVAL OCH LEVER UPP

Läs mer

ERGOFUNK EASY REKTANGULÄRA SKIVOR SNABB MONTERING FRITT UTRYMME STATIVUTFÖRANDE HÖJDJUSTERING ELLER FAST STATIV

ERGOFUNK EASY REKTANGULÄRA SKIVOR SNABB MONTERING FRITT UTRYMME STATIVUTFÖRANDE HÖJDJUSTERING ELLER FAST STATIV ERGOFUNK EASY ERGOFUNK EASY Ergofunk Easy är vår nya serie stativ som passar i de flesta miljöer och uppfyller många behov: oavsett om du vill ha ett eldrivet stativ med en eller två pelare, om du vill

Läs mer

Elstativ (sitt & stå) Arbetsbord

Elstativ (sitt & stå) Arbetsbord Elstativ (sitt & stå) Arbetsbord Edsbyns elstativ ger dig möjligheterna att arbeta ergonomiskt. Genom att variera din arbetsställning så skapar du en ergonomisk arbetsplats. Med höj- och sänkbara skrivbord

Läs mer

ENTRADA II. Entrada II 3

ENTRADA II. Entrada II 3 ENTRADA II 2 Entrada II Entrada II 3 ENTRADA II Nu öppnar vi dörren till något nytt. Tar något bra och gör det ännu bättre. Entrada II är en vidareutveckling av en populär arbetsstol. Ett nytt kapitel

Läs mer

MÅNGA TILLTALANDE UTTRYCK

MÅNGA TILLTALANDE UTTRYCK MONROE 2 Monroe Monroe 3 MONROE Med Monroe har varje kurva en mening. Varje linje ett syfte. Formgiven av Idesign och namngiven efter en klassisk skönhet. En vacker stol som är enkel att tycka om. Med

Läs mer

MED KÄNSLA FÖR DETALJER

MED KÄNSLA FÖR DETALJER ESENCIA 2 Esencia Esencia 3 ESENCIA När Daniel Figueroa designade Esencia gav han stolen både själ och personlighet. Vi gav den namnet Esencia från latinets essentia. Det betyder det väsentliga, tingets

Läs mer

EFG Izi Niveau Project Anpassning lite utöver det vanliga

EFG Izi Niveau Project Anpassning lite utöver det vanliga EFG Izi Niveau Project Anpassning lite utöver det vanliga Anpassning lite utöver det vanliga Ett brett sortiment för kontor och offentlig miljö har alltid varit en viktig del av vårt erbjudande. Med det

Läs mer

Skapa en komplett och fungerande arbetsplats.

Skapa en komplett och fungerande arbetsplats. Skapa en komplett och fungerande arbetsplats. Tänk lite längre. Du kryper in under bordet där kablarna har trasslat ihop sig. Sladdarna hänger som lianer från din dator där den står på golvet och bara

Läs mer

KREATIV OCH LJUDABSORBERANDE

KREATIV OCH LJUDABSORBERANDE PRIM 2 Prim Prim 3 PRIM Prim är ett musikintervall mellan två toner där Prim är den första rena tonen. Ordet kommer från latinets primus som betyder första. Vår Prim är en kreativ rumsavdelare som har

Läs mer

WORKSPACE SOLUTIONS LEIA

WORKSPACE SOLUTIONS LEIA WORKSPACE SOLUTIONS LEIA ALLA VILL BLI VÄN MED LEIA. HON ÄR LEKFULL, KREATIV OCH ENKEL ATT TYCKA OM. EN FUNKTIONELL MÖTES- STOL SOM ÄR ENKEL ATT PLACERA UT I STÖRRE ELLER MINDRE GRUPPER OCH SOM ÄR BÅDE

Läs mer

Skötbordsguiden DIN GUIDE TILL DET BÄSTA SKÖTBORDET

Skötbordsguiden DIN GUIDE TILL DET BÄSTA SKÖTBORDET Skötbordsguiden DIN GUIDE TILL DET BÄSTA SKÖTBORDET Skötbord Alla våra skötbordsmodeller är ergonomiska och snälla mot din rygg. I denna broschyr ger vi dig en överblick samt en kort presentation av skötbordsmodeller

Läs mer

Connect innehåller arbets- och konferensbord med ett stort urval av skivlayouter och möjligheter att välja färg, form och design.

Connect innehåller arbets- och konferensbord med ett stort urval av skivlayouter och möjligheter att välja färg, form och design. Connect Arbetsbord Connect innehåller arbets- och konferensbord med ett stort urval av skivlayouter och möjligheter att välja färg, form och design. Borden har ben med rund profil. Skivorna kan erhållas

Läs mer

EMBRACE BETYDER OMFAMNING

EMBRACE BETYDER OMFAMNING EMBRACE Embrace 3 EMBRACE Gör dig redo att bli omsluten. Av Embrace. En ny typ av stol. Utformad med omsorg och eftertanke. Med känsla. Skapad inte bara för olika möten. Utan även besök. Eget arbete.

Läs mer

SORTIMENT. WZ introducerar bambu i kontorsvärlden. WZ Office AB www.wzoffice.se

SORTIMENT. WZ introducerar bambu i kontorsvärlden. WZ Office AB www.wzoffice.se SORTIMENT 2006 WZ introducerar bambu i kontorsvärlden. WZ Office AB www.wzoffice.se "Framtidens möbler är estetiskt tilltalande och har funktioner som stödjer användaren i sitt arbete. De ska vara lätta

Läs mer

2-pelarstativ AERO FLEX Belastning: 100 kg utbredd last. Färg: Svart, silver 9006, vit, krom.

2-pelarstativ AERO FLEX Belastning: 100 kg utbredd last. Färg: Svart, silver 9006, vit, krom. 2-pelarstativ AERO FLEX Belastning: 100 kg utbredd last. Färg: Svart, silver 9006, vit, krom. Alternativa utföranden på fot till Aero och Classic. AERO FLEX För skivbredd 1050 2400 mm 675 1175 mm 595 1255

Läs mer

INREDNING FÖR KONTOR OCH OFFENTLIG MILJÖ

INREDNING FÖR KONTOR OCH OFFENTLIG MILJÖ INREDNING FÖR KONTOR OCH OFFENTLIG MILJÖ 2019 1 Elstativ Basic - 1 motor, 2 rör ELSTATIV Våra höj- och sänkbara skrivbord låter dig variera din arbetsställning. I vårt sortiment finns ett stort urval av

Läs mer

helt enkelt. Bord, stolar och förvaring

helt enkelt. Bord, stolar och förvaring priser 2016 Bord, stolar och förvaring helt enkelt. Det är med arbetsplatser som med mycket annat du måste skapa en stabil grund om du skall lyckas med helheten. Och grunden, eller basen är just vad Lanab

Läs mer

SKAPANDE KOMBINATIONER

SKAPANDE KOMBINATIONER TRIXAGON 2 Esencia Trixagon 3 TRIXAGON I naturen hittar du den sexkantiga hexagonen hos snöflingor, i bivaxkakor och på sköldpaddans skal. Det är naturens mest yteffektiva form som går att kombinera och

Läs mer

Kupol. Bord Kupol. Kupolborden är testade och godkända enligt EN-1729.

Kupol. Bord Kupol. Kupolborden är testade och godkända enligt EN-1729. Kupol Bord Kupol Kupol-borden är stadiga och robusta. Eftersom benen inte placerats i hörnen ryms fler personer runt bordet. Det blir enklare och inte så slamrigt att skjuta in stolarna. Kupols utformning

Läs mer

Mer arbetsmiljö än du förväntar dig

Mer arbetsmiljö än du förväntar dig Mer arbetsmiljö än du förväntar dig Prisvärda möbler med hög kvalitet, modernt formspråk och ergonomi. Vi levererar inom 72 timmar! www.officedepot.se SNABB L E V E R A N S 0 :- FRAKTFRITT Mer arbetsmiljö

Läs mer

helt enkelt. Bord, stolar och förvaring

helt enkelt. Bord, stolar och förvaring 2015 priser Bord, stolar och förvaring helt enkelt. Det är med arbetsplatser som med mycket annat du måste skapa en stabil grund om du skall lyckas med helheten. Och grunden, eller basen är just vad Lanab

Läs mer

Radius. en möbelserie med mjuka former

Radius. en möbelserie med mjuka former en möbelserie med mjuka former Ett mjukt formspråk med naturliga material och en lugn färgskala. Det är utmärkande för vår nya egendesignade kontorsserie Radius. Snygga och praktiska detaljer i läder ett

Läs mer

Kupol. Bord Kupol. Kupolborden är testade och godkända enligt EN-1729.

Kupol. Bord Kupol. Kupolborden är testade och godkända enligt EN-1729. Kupol Bord Kupol Kupol-borden är stadiga och robusta. Eftersom benen inte placerats i hörnen ryms fler personer runt bordet. Det blir enklare och inte så slamrigt att skjuta in stolarna. Kupols utformning

Läs mer

Inredning för skolan. Klassrummet

Inredning för skolan. Klassrummet Inredning för skolan Klassrummet lära lyssna planera förvara utvecklas Den kreativa arbetsplatsen för stora och små Få arbetsmiljöer ska tillfredställa så många olika behov som klassrummet. Elever ska

Läs mer

EFG WORKSTATIONS EFG ACTIVE EFG TAB EFG ADD

EFG WORKSTATIONS EFG ACTIVE EFG TAB EFG ADD EFG WORKSTATIONS EFG ACTIVE EFG TAB e w r e h t e Tog ake it matter m Kopplingen mellan en varierande arbetsställning och en hälsosam arbetsmiljö har aldrig varit tydligare och det traditionella arbetssättet

Läs mer

C A R I T A C H A I R C A R I T A S I T T M Ö B L E R

C A R I T A C H A I R C A R I T A S I T T M Ö B L E R CARITA SITTMÖBLER 2 Carita Sittmöbler Carita Sittmöbler 3 CARITA Sittmöbler Det är viktigt att på bästa sätt ta hand om de som behöver det allra mest. Vi har därför gett vår möbelserie Carita alla de fördelar

Läs mer

BASERAD PÅ VÅGRÖRELSEN

BASERAD PÅ VÅGRÖRELSEN LIBRA 2 Libra Libra 3 LIBRA En sittplats skapad av en rörelse. Av en våg. En spännande fluiditet. Som inbjuder till dialog. En social stund. Eller egen tid. Välbehövlig vila. Den naturliga formen gör Libra

Läs mer

Möbelkatalog för Ulls hus

Möbelkatalog för Ulls hus Möbelkatalog för Ulls hus Denna katalog innehåller möbler och inredning till kontor och arbetsplatser i Ulls hus. Vänligen kontakta Service Ull för mer detaljerad information eller för inredning till mötesrum

Läs mer

EFG Izi Workstations

EFG Izi Workstations EFG Izi Workstations 2 3 Izi ett fl exibelt alternativ Ett enkelt och ärligt bord som samtidigt är funktionellt, ergonomiskt och snyggt. Ett bord som möter kraven på allt mindre arbetsytor. Ett bord med

Läs mer

F-BORD STATLIGT RAMAVTAL MÖBLER DESIGN OCH FUNKTION 96 25 2011: 004 AVROPSPRODUKTLISTA NR 3 GÄRSNÄS AB ORG.NR 556044-4746

F-BORD STATLIGT RAMAVTAL MÖBLER DESIGN OCH FUNKTION 96 25 2011: 004 AVROPSPRODUKTLISTA NR 3 GÄRSNÄS AB ORG.NR 556044-4746 STATLIGT RAMAVTAL MÖBLER OCH FUNKTION 96 25 2011: 004 From 2011 09 16 tom 2014 09 15 med rätt till eventuell förlängning via option AVROPSPRODUKTLISTA NR 3 GÄRSNÄS AB ORGNR 556044-4746 F-BORD INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Läs mer

EFG HideTech & EFG HideTech AVM. Furniture for meetings

EFG HideTech & EFG HideTech AVM. Furniture for meetings & EFG HideTech AVM Furniture for meetings Familjen EFG HideTech. EFG HideTech är bord utvecklade för den framtid där en allt större del av arbetet sker i form av möten. Möten där du står eller sitter.

Läs mer

Prislista It s about tables. Furnea AB Fiskhamnsgatan 10, 5tr Göteborg

Prislista It s about tables. Furnea AB Fiskhamnsgatan 10, 5tr Göteborg Prislista 2017 Ny bordsserie - Kupol Care - se sidan 4! It s about tables Bord Kupol Bord Kupol med pelarstativ och utan sarg. Ljuddämpad bordskiva belag med miljövänlig linoleum. Bord Kupol är från grunden

Läs mer

Skötbordsguiden DIN GUIDE TILL DET BÄSTA SKÖTBORDET

Skötbordsguiden DIN GUIDE TILL DET BÄSTA SKÖTBORDET Skötbordsguiden DIN GUIDE TILL DET BÄSTA SKÖTBORDET Skötbord Alla skötbordsmodeller är ergonomiska och snälla mot din rygg. I denna broschyr ger vi dig en överblick samt en kort presentation av skötbordsmodeller

Läs mer

EFG HideTech. Furniture for meetings

EFG HideTech. Furniture for meetings Furniture for meetings Familjen. Bildskärm, kamera, mikrofon AVM har allt i bordsskivan. är bord utvecklade för den framtid där en allt större del av arbetet sker i form av möten. Möten där du står eller

Läs mer

SPIA PACKBORD. Elektriskt höj & sänkbart

SPIA PACKBORD. Elektriskt höj & sänkbart SPIA PACKBORD Elektriskt höj & sänkbart SPIA kan idag leverera ett stort utbud av en egen serie packbord allt från standard till stor utsträckning även kundanpassade specialbord för att lösa Ert behov

Läs mer

Nyheter i Configura version v19

Nyheter i Configura version v19 Nyheter i Configura version v19 Textblock F16 Corp finns inte längre, utan all information till intern (Tango) leveransplanerare ska skrivas i textblock F16 Delivery. När två raka bord kopplas kommer det

Läs mer

Flexibla lösningar för din arbetsplats

Flexibla lösningar för din arbetsplats Flexibla lösningar för din arbetsplats Produktkatalog Idema tillverkar produkter för arbetsplatsen. Produkterna är utformade efter våra kunders krav. Flexibilitet: Med profilsystem i aluminium är det enkelt

Läs mer

Välkommen med era inredningsönskemål!

Välkommen med era inredningsönskemål! Vård och Omsorg Hej! Detta är en broschyr med möbler för Vård o Omsorg samt andra miljöer. Den innehåller produkter tillverkade av Form o Miljö och andra svenska möbeltillverkare som vi har ett nära samarbetar

Läs mer

Smart office solutions PRISLISTA SEK

Smart office solutions PRISLISTA SEK Smart office solutions PRISLISTA 2018 - SEK Nära kunden Swedstyle är sedan 30 år tillbaka den ledande tillverkaren av höj- och sänkbara arbetsplaster i Skandinavien, med stor kunskap och erfarenhet inom

Läs mer

BORDBAREN SÄKERHET Bra design och planering vid bordbaren Gjorda för varandra

BORDBAREN SÄKERHET Bra design och planering vid bordbaren Gjorda för varandra KÖPHJÄLP BORDBAREN SÄKERHET Alla bordsskivor, ben, benbockar och underreden är testade och godkända för en maxvikt på 50 kg. Härdat glas bör hanteras varsamt! En skadad kant eller en repa kan innebära

Läs mer

SKL KOMMENTUS INKÖPSCENTRAL ANBUDSOMRÅDE F KONTORSMÖBLER

SKL KOMMENTUS INKÖPSCENTRAL ANBUDSOMRÅDE F KONTORSMÖBLER SKL KOMMENTUS INKÖPSCENTRAL ANBUDSOMRÅDE F KONTORSMÖBLER NETTOPRISLISTA 2017 Vi är ett mindre inredningsföretag som koncentrerar oss på att erbjuda det bästa i inredningsväg när det gäller kontor & offentlig

Läs mer

Robust elevstol lämplig på förskolan och i lågmellanstadiet.

Robust elevstol lämplig på förskolan och i lågmellanstadiet. maj 15 Nyheter våren 2015 - Stol Sting & Leon stol sting 50 Robust elevstol lämplig på förskolan och i lågmellanstadiet. Sitthöjd 50 cm. Bekväm med en god ergonomi för barnen. Ställbart fotstöd ingår.

Läs mer

INNEHÅLL. Prisexempel 2-7 VX Konferensbordssystem 104-114. Bord med benboxar 8-15 VX Projekt Konferens 115-121. Henry 21-25 Fri 36-39

INNEHÅLL. Prisexempel 2-7 VX Konferensbordssystem 104-114. Bord med benboxar 8-15 VX Projekt Konferens 115-121. Henry 21-25 Fri 36-39 INNEHÅLL NOMONO ARBETSBORD: KONFERENSBORD: Prisexempel 2-7 VX Konferensbordssystem 14-114 Bord med benboxar 8-15 VX Projekt Konferens 115-121 Bord med T-ben 16-2 Time Nyhet! 122-123 Nomono 124 ÖVRIGA ARBETSBORD:

Läs mer

NEXT OFFICE ACTIVITY BASED WORKING

NEXT OFFICE ACTIVITY BASED WORKING NEXT OFFICE ACTIVITY BASED WORKING 2 Next office ABW Next office ABW 3 NEXT OFFICE ACTIVITY BASED WORKING I vår version av den aktivitetsbaserade arbetsmiljön, Next Office ABW, erbjuder vi ett helhetsgrepp

Läs mer

Prislista. Bord ateljé. Pall ateljé. Bord kupol. 128 x 128 cm; 6690:- diagonalmått 143 cm

Prislista. Bord ateljé. Pall ateljé. Bord kupol. 128 x 128 cm; 6690:- diagonalmått 143 cm Bord ateljé Ateljé är ett aktivitetsbord med matchande pallar en utpräglat välkomnande karaktär, särskilt anpassat för barn i förskoleåldern. De rundade formerna och de ljuddämpande linoleumskivorna i

Läs mer

Part Förvaringssystem

Part Förvaringssystem Förvaringssystem Design: Anders Ekegren Part är en förvaringsmöbel som går att få med öppna hyllor eller skjutdörrar. Baksidan är lika snygg som framsidan vilket gör att den kan placeras fritt i rummet

Läs mer

GU - ROSENLUNDSGATAN 4 DESIGNKONCEPT LÖS INREDNING 2015.08.17

GU - ROSENLUNDSGATAN 4 DESIGNKONCEPT LÖS INREDNING 2015.08.17 GU - ROSENLUNDSGATAN 4 PLAN 3 SKALA 1:250 (A3) 2 / 16 PLAN 4 SKALA 1:250 (A3) 3 / 16 DESIGN BAS Neutral bas TILLÄGG Kulörta detaljer Kulörta detaljer återkommer i ny inredning Gröna växter och lekfulla

Läs mer

Statligt Ramavtal - Möbler och inredning. Lanab. Delområde - Akustik- och skärmsystem. Input interiör KC AB

Statligt Ramavtal - Möbler och inredning. Lanab. Delområde - Akustik- och skärmsystem. Input interiör KC AB Statligt Ramavtal - Möbler och inredning Delområde - Akustik- och skärmsystem Lanab Input interiör KC AB 556534-1830 Avropsproduktlista nr 2 - Avtalsnummer 96-73-2014:013 Input interiör avrop@inputinterior.se

Läs mer

EDSBYN WHITE Möbler som består när kontoret förändras. 1

EDSBYN WHITE Möbler som består när kontoret förändras. 1 EDSBYN WHITE Möbler som består när kontoret förändras. 1 ViTa möbler för färgstarka kontor Till riktigt bra priser. Tidlös är visserligen ett ganska slitet ord. Men finns det egentligen en mer passande

Läs mer

Part Förvaringssystem

Part Förvaringssystem Förvaringssystem Design: Anders Ekegren Part är en förvaringsmöbel som går att få med öppna hyllor eller skjutdörrar. Baksidan är lika snygg som framsidan vilket gör att den kan placeras fritt i rummet

Läs mer

Inredning för skolan. Matsal & uppehållsrum

Inredning för skolan. Matsal & uppehållsrum Inredning för skolan Matsal & uppehållsrum fika skoja mötas pausa återhämta planera Bänk Pausa Bord Pausa Äntligen paus... Såväl elever som lärare behöver pausa mellan lektionerna för att hämta ny energi.

Läs mer

Bord Info. Sitt & Ståbord för alla! Gäller från

Bord Info. Sitt & Ståbord för alla! Gäller från Bord Info Sitt & Ståbord för alla! Gäller från 130901 Info Pond River River UD Fixed Round Tube Fold Lounge Cafe Bar Meet 2 Meet 3 Meet 4 Std fot Pond Std.fot River Designad fot Std.Kryssfot Designad Kryssfot

Läs mer

UPPMUNTRAR TILL RÖRELSE

UPPMUNTRAR TILL RÖRELSE XACT Xact 3 XACT Den multifunktionella och ergonomiska elevstolen Xact i två storlekar Xact och Xact Start. Det innebär att den kan användas i hela skolan, från förskoleklasser till lärarrum, och den

Läs mer

Bord Fanérriktning...4 Multicom...6-14 Oberon...16-34 Serie[T]...36-53 Serie[P]...55-56 Serie[f] city...58-64

Bord Fanérriktning...4 Multicom...6-14 Oberon...16-34 Serie[T]...36-53 Serie[P]...55-56 Serie[f] city...58-64 PRISLISTA 2015 SEK Nr. 151 Innehåll Bord Fanérriktning...4 Multicom...6-14 Oberon...16-34 Serie[T]...36-53 Serie[P]...55-56 Serie[f] city...58-64 Förvaring Serie[e]...116-211 Deciso...213-215 Serie[e]

Läs mer

Tillbehör som t ex bordsskärm, frontpanel eller kabelränna skruvas i bordsskivan.

Tillbehör som t ex bordsskärm, frontpanel eller kabelränna skruvas i bordsskivan. CENTRO Centro är ett bordsprogram som du kan kombinera på många sätt. Borden har skivor i MDF, fanerade eller med högtryckslaminat. Skivorna är fasade och har lätt rundade hörn. Centro har runda ben som

Läs mer

Care. Ergonomi i krävande miljöer.

Care. Ergonomi i krävande miljöer. Care. Ergonomi i krävande miljöer. Care-sortimentet består av sadelstolar och pallar lämpade för alla miljöer och branscher. Care 2017 www.officeline.se PRODUKTION & GRAFISK DESIGN Wolfgang, www.wolfgang.se

Läs mer

Tel: +46 472-300 36 info@biketjanst.se www.biketjanst.se HYLLSYSTEM RONDUS

Tel: +46 472-300 36 info@biketjanst.se www.biketjanst.se HYLLSYSTEM RONDUS Tel: +46 472-300 36 info@biketjanst.se www.biketjanst.se HYLLSYSTEM RONDUS Rondus en stor del av helheten. Rondus är en mycket stilren hyllserie som bygger på material och användarflexibilitet utifrån

Läs mer

Personlig ergonomi OH-Serie

Personlig ergonomi OH-Serie Personlig ergonomi OH-Serie Olika kroppsmått. Stående arbete Kvinnan är 159 cm. Mannen är 199 cm. 95% av kvinnorna är längre än kvinnan på bilden. 95% männen är kortare än mannen på bilden. Hon har bordet

Läs mer

Stålskåp till kontor, arkiv och lager Kvalitet - säkerhet - service

Stålskåp till kontor, arkiv och lager Kvalitet - säkerhet - service Stålskåp till kontor, arkiv och lager Kvalitet - säkerhet - service 2 Flexibla arkivlösningar Välkommen till Sarpsborg Metall din leverantör av kontorsgarderob- arkivering- och lagringslösningar. Vi är

Läs mer

Det oumbärliga lilla extra för kök & kontor SMARTA ELUTTAG POWERBOXAR

Det oumbärliga lilla extra för kök & kontor SMARTA ELUTTAG POWERBOXAR Det oumbärliga lilla extra för kök & kontor SMARTA ELUTTAG POWERBOXAR ELEVATOR PASSAR PERFEKT I ALLA ARBETS- OCH KÖKS- MILJÖER. Med ett lätt tryck på toppen av den stängda enheten öppnas den av en fjädermekanism.

Läs mer

pr is lis te VERSION 2

pr is lis te VERSION 2 prisliste 15 VERSION 2 1 2 Prislistan gäller till och med 2015-12-31, med reservation för eventuella tryckfel. INSPIRING PEOPLE! Hos oss kommer alltid mötet i första rummet. Som kund eller återförsäljare

Läs mer

Nyheter i Configura version v15

Nyheter i Configura version v15 Nyheter i Configura version v15 Nya Funktioner och ändringar av ordning i dialogen: Ritning, offert och Order (även känd som utskriftsdialogen) Funktionen Dölj Logo som tidigare låg i dialogen under flik

Läs mer

Fem moderna kontorslösningar.

Fem moderna kontorslösningar. Fem moderna kontorslösningar. Entry Temporary Time Together Quick & Easy Share Entry Din startpunkt på kontoret. Härifrån vecklar du ut din mentala karta över arbetsdagen. Över kontoret. Vilken setup behöver

Läs mer

PRODUKTFAKTA 8-33. Bordsskivor till AIR stativ.

PRODUKTFAKTA 8-33. Bordsskivor till AIR stativ. PRODUKTFAKTA Höj och sänkbart pelarstativ för butik, utbildningssal, undersökningsrum, lunchrum, incheckning eller extra mobil arbetsplats. Air finns i mobil enhet eller som väggmonterad skärmmöbel eller

Läs mer

PRISLISTA 2016 SVERIGE

PRISLISTA 2016 SVERIGE PRISLISTA 2016 SVERIGE INNEHÅLL Titan förvaring... 4 Ceres förvaring... 35 Tillbehör förvaring... 44 Bordsstativ... 50 Tellus bordsskivor... 57 Xena bordsskivor... 64 Ceres bordsskivor... 66 Tillbehör

Läs mer

Kombinera ett funktionellt arbetsbord efter Ditt eget behov!

Kombinera ett funktionellt arbetsbord efter Ditt eget behov! Alla produkterna på dessa sidor finns även i ESD Förvaringskassetter Stabil stålram pulverlackerad i RAL 7045. Glasklara plastlådor med plastskyddade etiketter och lådstopp. Lådorna finns även i röd, blå

Läs mer

EFG Basprislista 2012 Arbetsplatsen

EFG Basprislista 2012 Arbetsplatsen EFG Basprislista 2012 Arbetsplatsen INNEHÅLLSFÖRTECKNING Innehållsförteckning EFG Basprislista 2012 - Arbetsplatsen Material och färger 3 Kundanpassning och EFG Express 5 Arbetsbord Bordsskivor 7 Stativ

Läs mer

CARITA STOL. Carita Stol 3

CARITA STOL. Carita Stol 3 CARITA STOL 2 Carita Stol Carita Stol 3 CARITA STOL Det är viktigt att på bästa sätt ta hand om de som behöver det allra mest. Vi har därför gett vår möbelserie Carita alla de fördelar och förutsättningar

Läs mer

det behagliga din egen terrass eller uteplats. Om man slår ut investeringen

det behagliga din egen terrass eller uteplats. Om man slår ut investeringen Terrassmarkiser det behagliga Snyggt Utseende och och praktiskt funktion Lunex Behovet har utvecklat av solskydd och tillverkat har existerat solskydd sedan för nordiska tidernas förhållanden begynnelse,

Läs mer

BORD, STOLAR OCH FÖRVARING. HELT ENKELT.

BORD, STOLAR OCH FÖRVARING. HELT ENKELT. LISTA 2019 BORD, STOLAR OCH FÖRVARING. HELT ENKELT. Det är med arbetsplatser som med mycket annat du måste skapa en stabil grund om du skall lyckas med helheten. Och grunden, eller basen är just vad Lanab

Läs mer

Eldrivet Stå&Sitt 2-pelarstativ AERO FLEX

Eldrivet Stå&Sitt 2-pelarstativ AERO FLEX Eldrivet Stå&Sitt 2-pelarstativ AERO FLEX Belastning: 120 kg utbredd last. Färg: Svart 9005, vit 9016, silver 9006, krom. Alternativa utföranden på fot till Aero och Classic. AERO FLEX För skivbredd 1140

Läs mer

EXKLUSIV FÖRVARING SKJUTDÖRRAR INREDNINGAR DRESSINGROOM. www.kadesign.se

EXKLUSIV FÖRVARING SKJUTDÖRRAR INREDNINGAR DRESSINGROOM. www.kadesign.se EXKLUSIV FÖRVARING SKJUTDÖRRAR INREDNINGAR DRESSINGROOM www.kadesign.se EXKLUSIV FÖRVARING vårt hantverk på dina villkor Söker du någonting extra? Ställer du höga krav på materialval, design och kvalité?

Läs mer

27% Rabatt skall dras av angivna priser

27% Rabatt skall dras av angivna priser Statligt Ramavtal - Möbler och inredning Delområde - Skrivtavlor och AV-inredning Produktlista nr 1 TreCe AB Evert Lindelöf Inredningsservice 556071-3462 Avropsproduktlista nr 1 Avtalsnummer 23.3-8004-18:023

Läs mer

Furnea AB Fiskhamnsgatan 10, 5tr Göteborg Prislista It s about tables.

Furnea AB Fiskhamnsgatan 10, 5tr Göteborg Prislista It s about tables. Prislista 2018 It s about tables Bord Kupol Bord Kupol med pelarstativ och utan sarg. Ljuddämpad bordskiva belag med miljövänlig linoleum. Bord Kupol är från grunden är anpassat till förskolans krav. Borden

Läs mer

Snick&Snack. Några exempel. Soffbord i ek med kalkstensmosaik Sideboard i valnöt med kalkstensskiva Sideboard i ek med ilägg av svart klinker

Snick&Snack. Några exempel. Soffbord i ek med kalkstensmosaik Sideboard i valnöt med kalkstensskiva Sideboard i ek med ilägg av svart klinker Tröttnat på bord av laminerad spånskiva? Inte hittat exakt det du själv vill ha? Ute efter något i gedigen ek eller valnöt? Vår idé......är att tillverka exklsuiva bord i gedigen EK eller VALNÖT som du

Läs mer

Flex. DESIGN: MARKUS JOHANSSON / ANTON BJÖRSING. hansk.se

Flex. DESIGN: MARKUS JOHANSSON / ANTON BJÖRSING. hansk.se Flex. DESIGN: MARKUS JOHANSSON / ANTON BJÖRSING hansk.se Välj den som är mest du. Flex är en stapelbar stol och tålig bordskollektion i många olika storlekar för såväl privat som offentlig miljö. Bordsskivan

Läs mer

Flex. DESIGN: MARKUS JOHANSSON / ANTON BJÖRSING. hansk.se

Flex. DESIGN: MARKUS JOHANSSON / ANTON BJÖRSING. hansk.se Flex. DESIGN: MARKUS JOHANSSON / ANTON BJÖRSING hansk.se Välj den som är mest du. Flex är en stapelbar stol och tålig bordskollektion i många olika storlekar för såväl privat som offentlig miljö. Bordsskivan

Läs mer

Möblerna är färdigmonterade och enkla att installera. Det enda du behöver montera själv är frontpaneler och handtag.

Möblerna är färdigmonterade och enkla att installera. Det enda du behöver montera själv är frontpaneler och handtag. SKÄRGÅRD -ett badrum som passar! Camargue Skärgård möbelkoncept kompletterar vårt breda utbud av badrumslösningar. Vi vill göra det enklare för dig att sätta ihop ett unikt och individuellt badrum som

Läs mer

FÖR DITT AKTIVA SITTANDE

FÖR DITT AKTIVA SITTANDE CAPELLA 02 Capella Capella 03 CAPELLA Capella är en arbetsstol skapad just för dig. Oavsett vem du är eller vad du arbetar med så sitter du bekvämt på denna unika och innovativa stol. Den är född ur all

Läs mer

PRISLISTA BASIC CIRKAPRISER SEK

PRISLISTA BASIC CIRKAPRISER SEK PRISLISTA BASIC CIRKAPRISER SEK - 2012 Bord basic Bord med bordsskivor i 22 mm träfiberplatta (spånskiva). Ytmaterial i bok- eller björkfanér alt i melamin; bok-, björkmönstrad eller vit. Bordsskivorna

Läs mer

LD 62- & 63-SERIEN ERGONOMISK SITS SVANKSTÖD ARMSTÖD STEGLÖS HÖJDREGLERING ANPASSADE HJUL

LD 62- & 63-SERIEN ERGONOMISK SITS SVANKSTÖD ARMSTÖD STEGLÖS HÖJDREGLERING ANPASSADE HJUL LD 62- & 63-SERIEN LD 62- & 63-SERIEN Lika viktigt som det är att sitta skönt och ergonomiskt, lika viktigt är det att ofta variera sin arbetsställning för att undvika ensidig belastning av kroppen. Välj

Läs mer

hansk.se Design Markus Johansson VERONA

hansk.se Design Markus Johansson VERONA hansk.se Design Markus Johansson VERONA DESIGN MARKUS JOHANSSON Från själen i Hyssna föds en tanke om en möbel som blir början till en livslång kärlek, Verona. Markus Johansson, designer, ville skapa en

Läs mer

STATLIGT RAMAVTAL MÖBLER & INREDNING OMR D AKUSTIK- & SKÄRMSYSTEM

STATLIGT RAMAVTAL MÖBLER & INREDNING OMR D AKUSTIK- & SKÄRMSYSTEM STATLIGT RAMAVTAL MÖBLER & INREDNING OMR D AKUSTIK- & SKÄRMSYSTEM Avtal 96-73-2014:017 Produktlista nr 1 Kinnarps AB 556256-6736 SORTIMENT RAMEX 1 Bordsskärmar Ange tygfärg & träslag! Bordsskärm Standard

Läs mer

Bruttoprislista 2015

Bruttoprislista 2015 Bruttoprislista 2015 Innehållsförteckning Produktgrupp Syns jag? Då vet du att produkten har Tibro Möbelindustris akustikfunktion Dämpa! - Maria - Maria Dämpa - Felix - Nova - Molly - TM Fällbord - Katharina

Läs mer

Uppdateringar Serie[e] Våren 2013

Uppdateringar Serie[e] Våren 2013 Uppdateringar Serie[e] Våren 2013 Produktchef: Sofie Dahlberg Första orderdag: 1 mars 2013 Syfte Uppdatera serie[e] enligt rådande marknadstrender Skapa ett komplett sortiment vad gäller storlekar och

Läs mer

STÄLLBARA KÖKSBÄNKAR

STÄLLBARA KÖKSBÄNKAR STÄLLBARA KÖKSBÄNKAR Fritt utrymme för sittande arbete Motordriven eller manuellt justerbar höjd Säkerhetsbrytare på motordriven köksbänk >I8E9 Diskbänk och spishäll kan fällas in i köksbänken Kan levereras

Läs mer

KOMPLETT ARBETSPLATS PÅ 5 DAGAR X-PRESS

KOMPLETT ARBETSPLATS PÅ 5 DAGAR X-PRESS KOMPLETT ARBETSPLATS PÅ 5 DAGAR X-PRESS 1 X-PRESS KOMPLETT ARBETSPLATS PÅ 5 DAGAR När leveranstiden är högsta prioritet räddar X-PRESS situationen. X-PRESS är ett urval ur Continental familjen som hjälper

Läs mer

create oväntat flexibla skåp

create oväntat flexibla skåp create oväntat flexibla skåp Från idé och design till produktion. Över 120.000 löpmeter klädskåp produceras årligen av vår helägda fabrik i Slovakien. Cecilia Stööp, designern bakom Create Create är skåp

Läs mer

EFG Basprislista 2013:3 Arbetsplatsen

EFG Basprislista 2013:3 Arbetsplatsen EFG Basprislista 2013:3 Arbetsplatsen INNEHÅLLSFÖRTECKNING Innehållsförteckning EFG Basprislista 2013 - Arbetsplatsen Material och färger 3 Kundanpassning 6 Leveranskoncept 7 Arbetsbord Bordsskivor 9 Stativ

Läs mer

LimbusConcept Konceptarbetsplats / Bås

LimbusConcept Konceptarbetsplats / Bås AB Box 125 SE-289 04 Glimåkra Försäljning +46 44 454 10 Sales +46 44 454 20 arbetsbås i C- eller H-uppställningar riktar sig till det aktivitetsbaserade kontorets behov av tillfälliga arbetsplatser för

Läs mer

Produktblad - Miljödisk

Produktblad - Miljödisk Produktblad - Miljödisk MILJÖDISK TreCes miljöstationer är designade för att täcka hela kontorets avfallshantering och återvinning. Vi erbjuder allt från en mindre miljöstation med små kärl placerade i

Läs mer