Välkommen på mässa! 4 juni kl

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Välkommen på mässa! 4 juni kl. 10-15"

Transkript

1 Välkommen på mässa! 4 juni kl

2 Swerock Swerock är en av Sveriges största leverantörer av fabriksbetong, grus och bergkross till byggindustrin. Med ett stort tekniskt kunnande och lång erfarenhet kan vi alltid ta fram lösningar som ger den bästa totalekonomin. Vi arbetar aktivt med produktutveckling och deltar i forskningsprojekt för att säkerställa att vi vid varje tillfälle levererar högsta kvalitet. Vi är certifierade enligt ISO 9001:2000 och 14001:2004. Swerock omsätter ca 3 miljarder kronor och har ca 600 anställda från Gällivare i norr till Ystad i söder. Cliffton Med en optimalt sammansatt fordonspark av miljögodkända entreprenadmaskiner i olika typer och storlekar erbjuder Cliffton skräddarsydda tjänster och lösningar för alla typer av entreprenaduppdrag. Personalen har lång erfarenhet och gedigen kunskap inom entreprenadbranschen och skapar i samarbete med kunderna välgrundade och kostnadseffektiva lösningar. Samtliga maskiner och fordon är bemannade med skickliga förare och maskinister samt den senaste tekniska utrustningen. Cliffton är Swerocks varumärke för transport- och entreprenadmaskintjänster. Lambertsson Lambertsson är en av Skandinaviens största leverantörer och uthyrare av bygg- och industrirelaterade tjänster. Du har rätt att ställa stora krav på oss och vi vill genomföra våra uppdrag i nära samarbete med dig som kund. Det viktigaste för oss är att leverera rätt tjänst eller produkt till rätt pris, i rätt tid, på ett professionellt sätt. Nöjda kunder är den bästa marknadsföringen vi kan få och som nöjd kund kommer du tillbaka. Lambertsson har resurserna att vara den kompletta leverantören till alla sorters byggprojekt, oavsett storlek. Det var Lambertssons kranar som användes vid byggnationen av 200 meter höga Turning Torso i Malmö. Det är Lambertssons elutrustning som ser till att ljudet når ut vid stora konserter och det är Lambertssons maskiner som gör jobbet såväl vid stora som vid medelstora byggföretags bygg- och anläggningsprojekt. Vi har resurser och kompetens samlat under ett tak, vilket medför att du som kund har lättare att dimensionera dina behov och därmed blir så kostnadseffektiv som möjligt. Det är vår uppgift att se till att du får tillgång till den utrustning du behöver, varken mer eller mindre. Välkommen till ett mycket välsorterat hyreshus! ATS Kraftservice ATS Kraftservice AB är ett entreprenadbolag som levererar utbyggnad och underhåll av infrastruktur för kraft- och distributionsnät på alla spänningsnivåer mellan 0,4 kv och 400 kv. I projektens tidiga skeden hjälper ATS Kraftservice till med beredning och projektering, för att sedan bygga, installera och driftsätta färdiga nät.

3 Ralling / Bärarelaget Ralling i Malmö och Bärarelaget Krancenter i Helsingborg är två anrika företag inom lyftbranschen som båda har fyllt 60 år. Ralling - det kompletta kranföretaget - är entreprenör inom tunga lyft och skapar lösningar för varje lyftuppgift. Vi är också det självklara valet för byggföretag och industrier i södra och västra Sverige vid behov av kranlyft. I Malmö förfogar Ralling över mobilkranar i storlek mellan 25T upp till 250T, samt även kranbilar. Från våra krandepåer hyr vi ut ett 40-tal mobilkranar med lyftkapacitet från 3 till 300 ton. Vår erfarenhet är vår styrka. Vi skapar totallösningar för varje projekt. Det är det vi menar med det kompletta kranföretaget. Bärarelaget Krancenter AB ligger på Berga industriområde i Helsingborg. Vi är ca 40 anställda och förfogar över mobilkranar mellan 25T upp till 300T, som används i allt från byggarbetsplatser till industrin och privatpersoner. Här finns också kranbilar mellan 17 t/m till 150 t/m som bl a används till att flytta våra stora mobilkranar, flytta Lambertssons byggkranar, transportera byggmaterial, montera på byggen, köra bodar samt teleportrar och truckar. Vi har teleskoplastare för lossning av lastbilar och servning på byggen samt gaffeltruckar från 4 till 16 ton, som ofta används inom industrin för att flytta maskiner. Vår tunggodspersonal är specialister på att flytta maskiner, transformatorer, och kassaskåp. Kranpunkten Kranpunkten är ett företag med uthyrning av bom- och saxliftar, bygghissar, plattformar, teleskoplastare, samt truckar som sin nisch. Våra hörnstenar är: hög service kvalitet effektivitet säkerhet kreativitet Kranpunkten levererar maskiner till hela Skandinavien. Huvudkontoret är beläget i Förslöv med depåer i Förslöv, Uppsala och Oslo. Kranpunkten förfogar över ca maskiner och är certifierade enligt ISO 9001:2 000 och ISO 14001: Funktionspool: Med vår erfarenhet och en maskinpark med över moderna maskiner kan vi finna en lämplig lösning till din byggarbetsplats. Liftutbildning: Kranpunkten håller tillsammans med ÅF-Kontroll liftutbildningar på svenska, engelska, polska och litauiska. Den polska och litauiska, med utbildningsmaterialet på hemspråket, genomförs tillsammans med tolk ej engelskspråkiga elever.

4 ÅF-Kontroll / DEKRA ÅF-kontroll AB - DEKRA är ledande inom teknisk kontroll i avsikt att trygga personsäkerhet och egendomsvärde. Vi bidrar till kundens lönsamhet genom att värna om drifttillgänglighet, personlig säkerhet och att minska miljöbelastningen. Med vår kunskap och breda tjänsteutbud kan vi på ett effektivt sätt identifiera status i våra kunders produkter, dess personal eller processer och kontrollera denna mot de krav som ställs. ÅF-Kontroll - DEKRA har runt 500 medarbetare och 30 kontor i Sverige, Tjeckien och Litauen. Vår verksamhet är global samtidigt som vi erbjuder våra kunder lokalt stöd för att utvecklas. Skandinaviska Byggelement Skandinaviska Byggelement en av de ledande tillverkarna i Sverige av skalvägg, plattbärlag och balkonger. Ett industrialiserat stomsystem för bostäder, kontor, industrier och anläggning. Vi levererar kompletta stommar helt färdiga till byggplatsen. Den snabba monteringen sparar tid och arbete samt ger en bättre ekonomi i slutändan. Det blir kortare byggtid och en högre kvalitet rakt igenom. Vår fabrik i Katrineholm är en av Europas modernaste fabriker för industriell tillverkning av betongelement. Vi har den breda erfarenhet och spetskompetens som idag efterfrågas av våra kunder. Vi ansvarar för projekteringen och garanterar en kvalitetssäker byggprocess. Lättklinkerbetong Lättklinkerbetong är ett företag med anor långt tillbaka i tiden. Verksamheten startade Lättklinkerbetong tillverkar element av såväl lättklinkerbetong som vanlig betong. Vi tillverkar en mängd olika produkter för prefabricerat byggande, t.ex. olika typer av grunder, inner- och ytterväggar samt bjälklag. Byggnadsprojekten är allt från villagrunder till stora flerbostadshus. Våra beställare är såväl enskilda villabyggare som stora rikstäckande entreprenörer. Sedan sommaren 2008 ingår Lättklinkerbetong som ett dotterbolag till Skandinaviska Byggelement.

5 Hålltider Mässa 4 juni. Mässa mellan Buffé serveras Var: Malmö Grusterminal Käglingevägen 43, Malmö. (Clifftons lokaler, se karta här intill) Vad händer under dagen? Våra utställare finns på plats för att visa sina produkter och tjänster. Du får möjlighet att träffa och prata med representanter från varje utställare samt se olika demonstrationer. Du kommer bland annat att få se: - Mobilkran - Generator - Skalvägg / Plattbärlag - Kranförarhytt - Ballastmaterial - Keep Out - Grävmaskin - Saxliftar - Kranbil - Betong Rotorbil / Betong Pump - mm. - Var med och gå vår tipsrunda. Tävla om ett presentkort på Ticnet! - ÅF Kontroll / DEKRA kommer att vara på plats och informera om säkerhet, säkra lyft och liftutbildningar. Ta chansen och kom och träffa oss!

6 B MALMÖ Porto Betalt Port Payé Välkommen! Vi behöver din anmälan för att säkerställa att det fi nns mat till alla som kommer. Du och/eller din kollega är självklart välkommen även om du inte anm ält dig. Namn : _ Företag/Avd: Adress : Postnr/Ort rt: / l/te lefon: Vi beh öv er din anmäl an senast 21 maj. Faxa anmäl älan på eller skicka ett till marianne.andersson@cliffton.se me d di tt nam amn oc h före reta tag oc h hur många ni är som kommer.

lösningar som håller hela vägen.

lösningar som håller hela vägen. lösningar som håller hela vägen. vår kompetens är lika djup som vår maskinpark är bred Som en stor leverantör av transport- och maskintjänster kan vi erbjuda dig en mängd olika typer av transportresurser

Läs mer

Komplett stomme till flerbostadshus

Komplett stomme till flerbostadshus Fördelarna med vår stomme Komplett stomme till flerbostadshus...för arkitekten Det är utsidan som räknas. Åtminstone om man vill ha en vacker fasad. Om du bygger med LK Putsvägg får du en helt fogfri fasad.

Läs mer

Vi är framtidens byggande.

Vi är framtidens byggande. Vi är framtidens byggande. Vi är din leverantör. Vad du än ska bygga. Helprefabricerat eller industriellt platsgjutet, det är frågan. Hos oss är valet enkelt. Vi har både och. Det är vi ensamma om på marknaden.

Läs mer

Ny avformningsenhet i fabriken. Ny hemsida med smart upplägg. Ett energibygge i exploativt område. Årets sista Finn Fem Fel tävling

Ny avformningsenhet i fabriken. Ny hemsida med smart upplägg. Ett energibygge i exploativt område. Årets sista Finn Fem Fel tävling #3 NYHETER prefabricerade betongelement 2011 Ny avformningsenhet i fabriken Ny hemsida med smart upplägg Ett energibygge i exploativt område Årets sista Finn Fem Fel tävling Ansvarig utgivare: Inge Andersson

Läs mer

Diplom för arbetsmiljöarbete. På gång: Vi levererar helprefab. Vi välkomnar nya kollegor. Första typhusen snart klara

Diplom för arbetsmiljöarbete. På gång: Vi levererar helprefab. Vi välkomnar nya kollegor. Första typhusen snart klara #3 NYHETER PREFABRICERADE BETONGELEMENT 2012 Diplom för arbetsmiljöarbete På gång: Vi levererar helprefab Vi välkomnar nya kollegor Första typhusen snart klara Ansvarig utgivare: Inge Andersson Redaktör:

Läs mer

Vi lever i en ny värld.

Vi lever i en ny värld. Vi lever i en ny värld. Spelreglerna är nya i byggbranschen. Under de senaste decennierna har branschen genomgått en revolutionerande förändring. Förr byggde man hela huset på plats. Nu tillverkar man

Läs mer

30 000 mil från Ystad till Umeå! Prefabricerat att bygga effektivt. Miljö i fokus. Standardisering blir effektivitet

30 000 mil från Ystad till Umeå! Prefabricerat att bygga effektivt. Miljö i fokus. Standardisering blir effektivitet #2 NYHETER PREFABRICERADE BETONGELEMENT 2016 30 000 mil från Ystad till Umeå! Prefabricerat att bygga effektivt Miljö i fokus Standardisering blir effektivitet Ansvarig utgivare: Inge Andersson Redaktör:

Läs mer

CE-märkning och prestandadeklarationer. Snart rullar första HDF-elementen från Hallstahammar. Projekt i Häggviks Strand, Sollentuna

CE-märkning och prestandadeklarationer. Snart rullar första HDF-elementen från Hallstahammar. Projekt i Häggviks Strand, Sollentuna #2 NYHETER PREFABRICERADE BETONGELEMENT 2013 CE-märkning och prestandadeklarationer Snart rullar första HDF-elementen från Hallstahammar Projekt i Häggviks Strand, Sollentuna En ny tornkran Ansvarig utgivare:

Läs mer

Invigning håldäcksfabrik Hallstahammar

Invigning håldäcksfabrik Hallstahammar #1 NYHETER PREFABRICERADE BETONGELEMENT 2014 Väggar för alla typer av hus Invigning håldäcksfabrik Hallstahammar Aktuella projekt Nya kollegor Ansvarig utgivare: Inge Andersson Redaktör: Anna-Maria Lundgren,

Läs mer

NÄR DU VILL HA ETT HELGJUTET RESULTAT.

NÄR DU VILL HA ETT HELGJUTET RESULTAT. NÄR DU VILL HA ETT HELGJUTET RESULTAT. FÖR DIG SOM VÄRDESÄTTER KREATIVITET, MILJÖ, HÅLLBARHET OCH ESTETIK. Idag kan du skapa fantastiska bostadsmiljöer av betong, med stor variation på både struktur,

Läs mer

LKB får stororder på flerbostadshus. Nya lyftmarkeringar på plattbärlag. En skalvägg blir till... Fokus: Arbetsmiljö

LKB får stororder på flerbostadshus. Nya lyftmarkeringar på plattbärlag. En skalvägg blir till... Fokus: Arbetsmiljö #2 NYHETER prefabricerade betongelement 2012 LKB får stororder på flerbostadshus Nya lyftmarkeringar på plattbärlag En skalvägg blir till... Fokus: Arbetsmiljö Bild: SBE Fabrik Katrineholm Ansvarig utgivare:

Läs mer

Våra kärnvärden din trygghet

Våra kärnvärden din trygghet Våra kärnvärden din trygghet JUPP är en förkortning av våra kärnvärden; Jordnära, Utvecklande, Personliga och Pålitliga. Dessa värden är viktiga för oss och vi jobbar ständigt med dem, till och med när

Läs mer

Keep it simple! intervju med Andreas Juhlin

Keep it simple! intervju med Andreas Juhlin #1 NYHETER P R E FA B R I C E R A D E B E T O N G E L E M E N T 2016 Tillverkning och montage Håldäck ett långsiktigt val Keep it simple! intervju med Andreas Juhlin Referensprojekt Ansvarig utgivare:

Läs mer

KAN EN BETONGVÄGG SE UT HUR SOM HELST?

KAN EN BETONGVÄGG SE UT HUR SOM HELST? KAN EN BETONGVÄGG SE UT HUR SOM HELST? 1 Vilka? Bild framsida: Hovsjöskolan i Södertälje 2 Ett stort småföretagande Ur ett grustag i Finja, tillsammans med en god portion entreprenörsanda, föddes 1957

Läs mer

MÄNNISKAN & MASKINEN

MÄNNISKAN & MASKINEN MÄNNISKAN & MASKINEN VARFÖR HYRA? Att enkelt säga vad som är smartast, är svårt. En sak kan vi dock med säkerhet säga - det finns ett antal parametrar som spelar in och här är de viktigaste: MÄNNISKAN

Läs mer

FÖR EN HÅLLBAR FRAMTID

FÖR EN HÅLLBAR FRAMTID FÖR EN HÅLLBAR FRAMTID Sortera Sortera grundades 2006. Visionen var att skapa en avfallsentreprenör som satte kunden i fokus, och hjälpa denne att bli av med sitt avfall från byggarbetsplatser på ett enklare,

Läs mer

Förankring av ledningar i havet. Projekt: Villa Thuresson. Höga väggar till mediacenter. Nordisk samhällsbyggare. NYHETER prefabricerade betongelement

Förankring av ledningar i havet. Projekt: Villa Thuresson. Höga väggar till mediacenter. Nordisk samhällsbyggare. NYHETER prefabricerade betongelement #1 NYHETER prefabricerade betongelement 2011 Förankring av ledningar i havet Projekt: Villa Thuresson Höga väggar till mediacenter Nordisk samhällsbyggare Ansvarig utgivare: Inge Andersson Redaktör: Anna-Maria

Läs mer

Högsta betyg i hållbart byggande. Unikt projekt ställer krav. Välj rätt byggmetod. Utökad verksamhet. NYHETER prefabricerade betongelement

Högsta betyg i hållbart byggande. Unikt projekt ställer krav. Välj rätt byggmetod. Utökad verksamhet. NYHETER prefabricerade betongelement #1 NYHETER prefabricerade betongelement 2012 Högsta betyg i hållbart byggande Unikt projekt ställer krav Välj rätt byggmetod Utökad verksamhet Ansvarig utgivare: Inge Andersson Redaktör: Anna-Maria Lundgren,

Läs mer

ett åkeri som tar ansvar

ett åkeri som tar ansvar ett åkeri som tar ansvar Oskarsson & Nilsson Åkeri AB Ett företag som går framåt Oskarsson o Nilsson Åkeri AB startades redan 1966 av Bengt-Olof Nilsson och XXX Oskarsson och blev snabbt ett pålitligt

Läs mer

Bärande vägg för valfri fasad. Projekt: Torget, Sollentuna. Annorlunda projekt i Kalmar. Ny stadsdel i Malmö växer fram

Bärande vägg för valfri fasad. Projekt: Torget, Sollentuna. Annorlunda projekt i Kalmar. Ny stadsdel i Malmö växer fram #2 NYHETER PREFABRICERADE BETONGELEMENT 2011 Bärande vägg för valfri fasad Projekt: Torget, Sollentuna Annorlunda projekt i Kalmar Ny stadsdel i Malmö växer fram Ansvarig utgivare: Inge Andersson Redaktör:

Läs mer

Certifikat Nr. 2004-SKM-AQ-1970 / 2004-SKM-AE-781/ 106709-2011-AHSO-SWE-SWEDAC. Härmed intygas att. Skanska Sverige AB SVERIGE

Certifikat Nr. 2004-SKM-AQ-1970 / 2004-SKM-AE-781/ 106709-2011-AHSO-SWE-SWEDAC. Härmed intygas att. Skanska Sverige AB SVERIGE DNV BUSINESS ASSURANCE MANAGEMENT SYSTEM CERTIFICATE Certifikat Nr. 2004-SKM-AQ-1970 / 2004-SKM-AE-781/ 106709-2011-AHSO-SWE-SWEDAC Härmed intygas att Skanska Sverige AB uppfyller kraven i standarden för

Läs mer

RECVENT+ Ventilation och värme. Tryggt, Säkert och Enkelt

RECVENT+ Ventilation och värme. Tryggt, Säkert och Enkelt RECVENT+ Ventilation och värme Tryggt, Säkert och Enkelt REC i korthet REC Indovent AB grundades 1954 och är verksamma inom affärsområdena Ventilation & Energi och Industriprodukter. Huvudkontoret finns

Läs mer

& HÖGT LÅGT LIFTAR STAVDAL.SE

& HÖGT LÅGT LIFTAR STAVDAL.SE & HÖGT LÅGT LIFTAR LIFTAR Stavdal har ett komplett sortiment av liftar och teleskoptruckar för allt från små till stora projekt. I vår liftpark hittar du saxliftar, bomliftar, billiftar, släpvagnsliftar,

Läs mer

NÄR DU VILL HA ETT bergsäkert RESULTAT.

NÄR DU VILL HA ETT bergsäkert RESULTAT. NÄR DU VILL HA ETT bergsäkert RESULTAT. UTROTNINGSHOTADE ARTER TRIVS I VÅRA TÄKTER OCH VÄG- SLÄNTER. Naturgrus och bergkross finns i hela vårt samhälle och används i första hand vid framställning av betong

Läs mer

STÅLKONSTRUKTION I FOKUS

STÅLKONSTRUKTION I FOKUS STÅLKONSTRUKTION I FOKUS EN KOMPLETT TILLVERKARE PRIMAB startades 1989 av Per Risvall. Verksamheten har utvecklats successivt under åren och idag är PRIMAB en komplett tillverkare av byggnadskonstruktioner

Läs mer

UNIMOG. Ett multiverktyg på fyra hjul

UNIMOG. Ett multiverktyg på fyra hjul UNIMOG Ett multiverktyg på fyra hjul 1 Den som kallar en Unimog för lastbil har inte riktigt fattat. Visst kan du lägga ett antal ton grus på flaket på en Unimog. Och visst är den registrerad som lastbil,

Läs mer

Vårt ord håller hela vägen

Vårt ord håller hela vägen Vårt ord håller hela vägen Vår KundWEBB förenklar din vardag Ett förtroende byggt av pålitlighet, kompetens och kapacitet Med hjälp av AkkaFRAKTs KundWEBB kan du minska tiden du lägger på administration

Läs mer

Totallösningen för er byggnation

Totallösningen för er byggnation Totallösningen för er byggnation MRK er leverantör av stålbyggnader MRK har sedan starten utvecklats till ett av landets främsta byggföretag inom entreprenader i samband med större byggnationer. Vi har

Läs mer

Produktion utan avbrott med rätt reservkraft

Produktion utan avbrott med rätt reservkraft Produktion utan avbrott med rätt reservkraft Våra installationer tryggar din reservkraft i alla väder Sedan starten 1950 har elektriciteten varit i fokus på Olssons Elektromekaniska. I början reparerade

Läs mer

moderna och säkra bygghissar

moderna och säkra bygghissar hissar, ställningar och skyltställ för alla behov Hos Cra finns lösningar för alla typer av arbete på höjden. Med våra hissar finns inga höjdbegränsningar, endast din fantasi sätter gränsen. Vi har ställningar

Läs mer

det stensäkra alternativet Husgrunder Maskinell stenläggning Maskinuthyrning

det stensäkra alternativet Husgrunder Maskinell stenläggning Maskinuthyrning det stensäkra alternativet Husgrunder Maskinell stenläggning Maskinuthyrning Niklas Pettersson är VD och andra generationen i ledningen för företaget. Vi tummar inte på kvaliteten: Välkommen till 40 års

Läs mer

Varför välja Åkerisäcken?

Varför välja Åkerisäcken? Åkerisäcken Åkerisäckens affärsidé bygger på att det ska vara så enkelt som möjligt för dig som kund och även för oss transportörer/återvinnare, och att det ska ske på ett så miljömässigt korrekt sätt

Läs mer

FRÅN GRUND TILL NOCK OCH ALLT DÄREMELLAN

FRÅN GRUND TILL NOCK OCH ALLT DÄREMELLAN FRÅN GRUND TILL NOCK OCH ALLT DÄREMELLAN 2 DIN HANTVERKARE I VÄSTERBOTTEN Nyfiken? NT Bygg och Förvaltning är ditt lokala byggföretag som utför alla typer av byggarbeten. Vi har verkat i södra Västerbotten

Läs mer

ett starkt lyft för framtiden

ett starkt lyft för framtiden ett starkt lyft för framtiden För att ge våra kunder en förstklassig service arbetar vi kontinuerligt med bland annat teknik och utbildning. Vi tar hänsyn till önskemål, går igenom rutiner och utvärderar

Läs mer

Projekt - när det fungerar som bäst!

Projekt - när det fungerar som bäst! PROJEKT HUS Projekt - när det fungerar som bäst! Denna broschyr beskriver hur Ballingslöv tillsammans med oss som återförsäljare vill göra livet enklare för dig som är arkitekt, entreprenör eller fastighetsägare.

Läs mer

Din kompletta avfallspartner inom byggavfall

Din kompletta avfallspartner inom byggavfall Din kompletta avfallspartner inom byggavfall Sortera Sortera grundades 2006. Visionen var att skapa en avfallsentreprenör som satte kunden i centrum och fokuserade på att hjälpa denne att bli av med sitt

Läs mer

STABILT &SÄKERT FALLSKYDD & STÄLLNING

STABILT &SÄKERT FALLSKYDD & STÄLLNING STABILT &SÄKERT FALLSKYDD & STÄLLNING SAFETY TEAM SKAPAR SVERIGES SÄKRASTE ARBETSPLATSER VÅRA MONTÖRER ARBETAR EFTER FÖLJANDE SEX STEG 1. PROJEKTANALYS Kontroll och planering på plats. Vi och kunden går

Läs mer

Vår vision: AB Hüllert Maskin ska som marknadsledare förändra materialhanteringen i Sverige!

Vår vision: AB Hüllert Maskin ska som marknadsledare förändra materialhanteringen i Sverige! Compact-serien P25.6, P28.8 & P32.6 Vår vision: AB Hüllert Maskin ska som marknadsledare förändra materialhanteringen i Sverige! Året runt med Allfixaren - Öka dina möjligheter VÅR På våren kan allfixaren

Läs mer

Grund- och golvvärmesystem 3916/89

Grund- och golvvärmesystem 3916/89 R KUNSKAP KVALITET KOMFORT Grund- och golvvärmesystem 3916/89 Hög kunskap ger god kvalitet Värmefl öde Lång dokumenterad erfarenhet Legalett har unik kunskap inom säker grundläggning. Vi har ett av SITAC/Boverket

Läs mer

ANLÄGGNING REGION MELLERSTA

ANLÄGGNING REGION MELLERSTA ANLÄGGNING REGION MELLERSTA TOMMY PATRIKSSON, PROJEKTCHEF PEAB, ANLÄGGNING REGION MELLERSTA VI PÅ PEAB KAN TELECOM. OCKSÅ. Att Peab är ett rikstäckande bygg- och anläggningsföretag har väl knappast undgått

Läs mer

Vi erbjuder. Våra produkter och tjänster

Vi erbjuder. Våra produkter och tjänster Vi erbjuder Våra produkter och tjänster Vi kan betong Vi har alltid fokuserat på betong. Under våra mer än 60 år i branschen har vi utvecklat en rad innovativa betongprodukter och lösningar. Vi levererar

Läs mer

Med rätt kunskap kommer man långt.

Med rätt kunskap kommer man långt. PRODUKTION Med rätt kunskap kommer man långt. Har du egna byggprodukter att utveckla eller legotillverka? Vänd dig med förtroende till Arqdesign Produktion! Vi vet hur viktigt det är att allt material

Läs mer

Du har behoven. Vi har lösningarna.

Du har behoven. Vi har lösningarna. Du har behoven. Vi har lösningarna. Sekå en allt vanligare syn på våra vägar. Kundanpassning och helhetstänkande. Det är och har alltid varit vår styrka under alla år som vi levererat påbyggnader till

Läs mer

TAKSTOLAR & PREFAB. Köp direkt från Sveriges största tillverkare

TAKSTOLAR & PREFAB. Köp direkt från Sveriges största tillverkare TAKSTOLAR & PREFAB Köp direkt från Sveriges största tillverkare Innehåll År av samlad kompetens / Om Deromegruppen... 2 Vi kan konstruktion och byggnation... 3 Störst i Sverige på takstolar i trä... 4

Läs mer

Sanitarne celice. VARIS Prefabricerade badrumsenheter

Sanitarne celice. VARIS Prefabricerade badrumsenheter Fertigbäder - Sanitary cells VARIS Prefabricerade badrumsenheter VARIS Prefabricerade badrumsenheter är den kompletta innovativa och ekonomiska lösningen för varje badrum. I normalut förandet är väggar,

Läs mer

Nyhet! Iso-Plus Prefab. Förberett för fasadmontage

Nyhet! Iso-Plus Prefab. Förberett för fasadmontage Nyhet! Iso-Plus Prefab Förberett för fasadmontage Ingjutna infästningspunkter Iso-Plus Prefab är ett nytt system avsett för fabrikstillverkade betongelement som ska förses med en putsad fasadlösning. Infästningspunkter

Läs mer

Abetong en komplett leverantör till det moderna lantbruket

Abetong en komplett leverantör till det moderna lantbruket Lantbruk Abetong en komplett leverantör till det moderna lantbruket Det ställs stora krav på dagens moderna lantbruksanläggningar. De ska vara rationella, underhållsfria och dessutom miljövänliga. Detta

Läs mer

Ny regional mässa Stor tillväxtregion Nytt evenemangsområde. 4 6 september 2014

Ny regional mässa Stor tillväxtregion Nytt evenemangsområde. 4 6 september 2014 Ny regional mässa Stor tillväxtregion Nytt evenemangsområde VÄSTSVERIGE, GÖTEBORG 4 6 september 2014 Nu bygger västra Sverige för framtidens behov Göteborg och Västra Götaland är ett viktigt nav för hela

Läs mer

STÖRST AV EN ANLEDNING

STÖRST AV EN ANLEDNING BEYSNING När din teknik ska upp i luften så ordnar vi på Scanmast det. Tre eller 300 meter spelar ingen roll, vi löser det. Det har vi gjort sedan 1950-talet. Och vi gör det bra. Runt 1960 byggde vi de

Läs mer

ARKTISK FORSKNING OCH PRODUKTUTVECKLING MODULBYGGANDE FLYTTBARHET MARKNADENS ENERGIEFFEKTIVASTE ELEMENT BYGGNADER FÄRDIGA INOM EN VECKA

ARKTISK FORSKNING OCH PRODUKTUTVECKLING MODULBYGGANDE FLYTTBARHET MARKNADENS ENERGIEFFEKTIVASTE ELEMENT BYGGNADER FÄRDIGA INOM EN VECKA PRODUKTION, FÖRSÄLJNING OCH RÅDGIVNING M-Partners Oy Lillåvägen 47 A 64610 ÖVERMARK Tel. +358 6225 3266 Telefax +358 6225 3271, info@m-partners.fi, www.m-partners.fi ARKTISK FORSKNING OCH PRODUKTUTVECKLING

Läs mer

Yrkesförarutbildning. Kom till oss i Sjöbo eller så kommer vi till dig! www.sydgym.se/yrkesforarutbildning

Yrkesförarutbildning. Kom till oss i Sjöbo eller så kommer vi till dig! www.sydgym.se/yrkesforarutbildning Yrkesförarutbildning Kom till oss i Sjöbo eller så kommer vi till dig! www.sydgym.se/yrkesforarutbildning Landets BÄSTA yrkesförarutbildning Yrkesförarutbildningen i Sjöbo På yrkesförarutbildningen i Sjöbo

Läs mer

Vi bygger effektiva, attraktiva och ekonomiska punkthus

Vi bygger effektiva, attraktiva och ekonomiska punkthus Vi bygger effektiva, attraktiva och ekonomiska punkthus Stommen för 4 lägenheter per våning kräver 350 m² byggnadsarea. Byggnaden levereras av Geithner Bau, ett tyskt familjeföretag med erfarenhet från

Läs mer

Kontroll på betongen. Från Grus till Hus. Betong ett trendigt material. Aktuella projekt NYHETER PREFABRICERADE BETONGELEMENT

Kontroll på betongen. Från Grus till Hus. Betong ett trendigt material. Aktuella projekt NYHETER PREFABRICERADE BETONGELEMENT #2 NYHETER PREFABRICERADE BETONGELEMENT 2015 Kontroll på betongen Från Grus till Hus Betong ett trendigt material Aktuella projekt Ansvarig utgivare: Inge Andersson Redaktör: Cecilia Johansson, cecilia.johansson@byggelement.se

Läs mer

Bräcke Åkeri AB Din gasleverantör i väst!

Bräcke Åkeri AB Din gasleverantör i väst! Bräcke Åkeri AB Din gasleverantör i väst! Vad gör vi? Huvudverksamheten för Bräcke Åkeri AB är att transportera gaser åt AGA Gas AB, främst inom Västra Götaland. Åkeriet distribuerar till företag, privatpersoner,

Läs mer

SPECIALIST PÅ ALLT INOM BETONG

SPECIALIST PÅ ALLT INOM BETONG SPECIALIST PÅ ALLT INOM BETONG VÅRT NAMN ÄR SYNONYMT MED GRUNDLIGA BETONGARBETEN Contec startades 2007 av Patric Johansson och Johan Blomberg. Vi är specialister på allt som rör betong, men nischade på

Läs mer

TÄNK UTANFÖR LAGEN. Fokusera inte på lagen, lyft blicken och se möjligheterna. WHC

TÄNK UTANFÖR LAGEN. Fokusera inte på lagen, lyft blicken och se möjligheterna. WHC I samarbete med: WANGESKOG WHC HYRCENTER TÄNK UTANFÖR LAGEN. Fokusera inte på lagen, lyft blicken och se möjligheterna. Lagen om elektroniska personalliggare i byggbranschen träder i kraft 2016-01-01.

Läs mer

Byggmaterialindustrierna. - en viktig näring för Sverige -

Byggmaterialindustrierna. - en viktig näring för Sverige - Byggmaterialindustrierna - en viktig näring för Sverige - Ett samhälle blir aldrig färdigbyggt Nya vägar, skolor och bostäder har i alla tider setts som tecken på välstånd och framsteg. Byggnader och infrastruktur

Läs mer

Produkt broschyr 2012

Produkt broschyr 2012 Produkt broschyr 2012 Hyr-Lift AB finns idag Örebro, Eskilstuna, Västerås och Hallsberg med ca 25st anställda och över 700st liftar. Vi har även återuthyrare/partners i Katrineholm. Vi är en av regionens

Läs mer

Din kompletta avfallspartner inom byggavfall

Din kompletta avfallspartner inom byggavfall Din kompletta avfallspartner inom byggavfall Sortera 020 15 16 17 Sortera grundades 2006. Visionen var att skapa en avfallsentreprenör som satte kunden i centrum och fokuserade på att hjälpa denne att

Läs mer

» Betong är mer än bara ett starkt, tåligt och flexibelt material «

» Betong är mer än bara ett starkt, tåligt och flexibelt material « Väg och järnväg » Betong är mer än bara ett starkt, tåligt och flexibelt material «Pålitliga lösningar för en modern infrastruktur En modern och hållbar infrastruktur kräver långsik tiga och tillförlitliga

Läs mer

B O S T A D. Trivsamma lokaler för alternativ boende. Lös lokalbehoven snabbt och lätt med moduler från Indus

B O S T A D. Trivsamma lokaler för alternativ boende. Lös lokalbehoven snabbt och lätt med moduler från Indus B O S T A D Trivsamma lokaler för alternativ boende Lös lokalbehoven snabbt och lätt med moduler från Indus Tryggt boende med god kvalitet Hyrmoduler kan många gånger vara den idealiska lösningen vid olika

Läs mer

Koncernen Sverige Bygg Göteborg Decom Bygg Syd. afgruppen.se

Koncernen Sverige Bygg Göteborg Decom Bygg Syd. afgruppen.se Koncernen Sverige Bygg Göteborg Decom Bygg Syd afgruppen.se Bygger för framtiden AF Gruppen ASA är en ledande entreprenörsoch industrikoncern. Vår verksamhet omfattar Projektutveckling, Bygg, Anläggning,

Läs mer

KOLL &KONTROLL ELEKTRONISK PERSONALLIGGARE

KOLL &KONTROLL ELEKTRONISK PERSONALLIGGARE KOLL &KONTROLL ELEKTRONISK PERSONALLIGGARE NY LAG NYA MÖJLIGHETER! Från och med 1 januari 2016 är det lag på att varje byggarbetsplats ska vara utrustad med elektronisk personalliggare. Det låter kanske

Läs mer

FÖRETAGSPRESENTATION. www.gyllix.com. Gyllix Fönsterputs AB -

FÖRETAGSPRESENTATION. www.gyllix.com. Gyllix Fönsterputs AB - FÖRETAGSPRESENTATION 2015 www.gyllix.com Gyllix Fönsterputs AB - 1 INNEHÅLLSFÖRTECKNING INLEDNING SID 3 OM OSS SID 4 REFERENSER SID 5 MILJÖ- OCH KVALITETSPOLICY SID 6 SÄKERHET OCH ARBETSMILJÖ SID 7 KONTAKTUPPGIFTER

Läs mer

Europas modernaste producent av flerbostadshus år 2018

Europas modernaste producent av flerbostadshus år 2018 Europas modernaste producent av flerbostadshus år 2018 Helena Lidelöw, Konstruktionschef Vad bygger vi? Flerbostadshus 2-8 våningar Bostadsrätter Studentlägenheter Hyreslägenheter Seniorboende Hotell Fakta

Läs mer

INBJUDAN TILL MITTIA SKOGS TRANSPORT LJUSDAL 14-15 AUGUSTI 2015 NORDENS STÖRSTA FACKMÄSSA INOM SKOGSTRANSPORT

INBJUDAN TILL MITTIA SKOGS TRANSPORT LJUSDAL 14-15 AUGUSTI 2015 NORDENS STÖRSTA FACKMÄSSA INOM SKOGSTRANSPORT INBJUDAN TILL MITTIA LJUSDAL 14-15 AUGUSTI 2015 NORDENS STÖRSTA FACKMÄSSA INOM 1 9 9 9-2 0 1 1 9 9 9-2 0 1 5 Möten mellan människor På mässan är den tunga frågan högaktuell Per-Arne Weglin p r o j e k

Läs mer

Välkommen till Johansson Grus & Mark

Välkommen till Johansson Grus & Mark 3 Välkommen till Johansson Grus & Mark Entreprenad AB! Vi verkar inom tre huvudområden:. Mobil bergkrossning. Entreprenadverksamhet. Tillverkning och leverans av bergmaterial och golfsand. När det gäller

Läs mer

Spara stort med elpo-byggelement

Spara stort med elpo-byggelement Spara stort med elpo-byggelement Spara på byggtiden Spara på bostadsytan Spara på materialkostnader Spara dessutom på naturen Elpotek Oy innovationer inom husteknik Företaget Elpotek Oy är specialiserat

Läs mer

ETT HÅLLBART BYGGSYSTEM

ETT HÅLLBART BYGGSYSTEM ETT HÅLLBART BYGGSYSTEM DET FINNS MÅNGA SOM KAN GJUTA ETT BETONGELEMENT VI ERBJUDER ETT UNIKT SYSTEM FRÅN FÖRPROJEKTERING TILL UPPFÖLJNING. INNEHÅLL Det finns många som kan gjuta ett betongelement 5 Prefab.

Läs mer

Välkommen till din kvalitetsleverantör

Välkommen till din kvalitetsleverantör kvalitet som håller Välkommen till din kvalitetsleverantör Nybrogrus AB bryter berg- och grusmaterial i tre egna bergtäkter och en naturgrustäkt. Huvudsakligen levererar vi produkterna lokalt, i Kalmar

Läs mer

Förebyggande av fallrisk vid lossning av betongelement

Förebyggande av fallrisk vid lossning av betongelement Förebyggande av fallrisk vid lossning av betongelement Arbete på två meters höjd eller mer vid lossning av betongelement Vid projekterings- och planeringsarbetet grundläggs förutsättningarna för att åstadkomma

Läs mer

VARFÖR VÄLJA BIG BAG?

VARFÖR VÄLJA BIG BAG? BIG BAG År 2003 lanserade BIG BAG lyftögleförsedda säckar för byggavfall. Metoden att låta en kranbil under samma färd hämta byggsopor från flera projekt blev snabbt populär. Idag hämtas BIG BAGs från

Läs mer

Individuella lösningar

Individuella lösningar för alla ändamål Familjeägt Temahallen är idag ett familjeföretag och vi har vår produktionsanläggning och huvudkontor i Vinslöv i norra Skåne. Temahallen har också ett regionkontor i Eskilstuna, som tar

Läs mer

PANTONE: 2935 U. Nordens största tillverkare av blästerutrustning

PANTONE: 2935 U. Nordens största tillverkare av blästerutrustning PANTONE: 2935 U Nordens största tillverkare av blästerutrustning Välkommen till Bäckman Bäckman är Nordens största tillverkare av utrustning för blästring. Vår långa erfarenhet och kompetens gör det enkelt

Läs mer

Specialister på fasader

Specialister på fasader Specialister på fasader Vi levererar fasadlösningar som håller Intermur är ett av sydvästra Skånes största mur- och putsföretag och anlitas av fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar, byggföretag, kommuner,

Läs mer

Tillsammans bygger vi Svevia.

Tillsammans bygger vi Svevia. Tillsammans bygger vi Svevia. För dig som arbetar på uppdrag av oss på Svevia. Vart är vi på väg? 2 Resan har börjat. Den här trycksaken vänder sig till dig som arbetar tillsammans med oss på Svevia. Du

Läs mer

UPP&NER HISSAR STAVDAL.SE

UPP&NER HISSAR STAVDAL.SE UPP &NER HISSAR HISSAR FÖR ALLA BEHOV Bygghissar används i första hand för att transportera två olika saker material och personal. Valet av bygghiss är på många sätt en säkerhetsoch arbetsmiljöfråga. Att

Läs mer

NYHETER. På gång i fabrikerna. LKB levererar åt Myresjöhus. En grön tråd i produktionen. Aktuella projekt

NYHETER. På gång i fabrikerna. LKB levererar åt Myresjöhus. En grön tråd i produktionen. Aktuella projekt #1 NYHETER P R E FA B R I C E R A D E B E T O N G E L E M E N T 2015 På gång i fabrikerna LKB levererar åt Myresjöhus En grön tråd i produktionen Aktuella projekt Ansvarig utgivare: Inge Andersson Redaktör:

Läs mer

LKAB MEKANISKA EN KOMPLETT MEKANISK VERKSTAD

LKAB MEKANISKA EN KOMPLETT MEKANISK VERKSTAD LKAB MEKANISKA EN KOMPLETT MEKANISK VERKSTAD EN AV MALMFÄLTENS STÖRSTA MEKANISKA VERKSTÄDER En del av LKAB sedan 1975 Omsätter ca 175 miljoner kronor Ingår i LKAB Berg & Betong-koncernen Cirka 80 anställda

Läs mer

spännteknik En säker förbindelse

spännteknik En säker förbindelse Spännteknik Spännsystem Lagersystem Fogsystem Offshore Specialtjänster spännteknik En säker förbindelse En säker förbindelse Spännteknik AB är ett dotterbolag till det norska KB Spennteknikk AS. Montering,

Läs mer

HIAB T-kranar Klass 0,9-3,3 tm

HIAB T-kranar Klass 0,9-3,3 tm HIAB T-kranar Klass 0,9-3,3 tm Lätta teleskopkranar www.hiab.com Lättvikslösningen T-kranar Klass 0,9-3,3 tm Lätta och kraftfulla T-kranar T-kranarna från HIAB har mycket låg vikt och är dessutom små

Läs mer

Till dig som inte drömmer om betong...

Till dig som inte drömmer om betong... Till dig som inte drömmer om betong... ... men som kanske borde göra det. Betong är ett framtidsmaterial med en flertusenårig historia. Det är ett robust och hållbart byggmaterial med många fördelar, inte

Läs mer

P&P AB Företagspresentation. ...ger dig konkurrenskraft

P&P AB Företagspresentation. ...ger dig konkurrenskraft P&P AB Företagspresentation...ger dig konkurrenskraft P & P A B P&P AB är ett tillverkande företag inom pappersbranschen. Produktionen sker idag i en modern maskinpark där vi producerar rullprodukter och

Läs mer

Hiab T-kranar Klass 0,9 3,3 tm

Hiab T-kranar Klass 0,9 3,3 tm Hiab T-kranar Klass 0,9 3,3 tm Produktbroschyr Lättviktslösningen Hiab T-kranar Klass 0,9 3,3 tm Lätta och kraftfulla T-kranar T-kranarna från Hiab har mycket låg vikt och är dessutom små och kompakta.

Läs mer

TÄNK UTANFÖR LAGEN. Fokusera inte på lagen, lyft blicken och se möjligheterna.

TÄNK UTANFÖR LAGEN. Fokusera inte på lagen, lyft blicken och se möjligheterna. TÄNK UTANFÖR LAGEN. Fokusera inte på lagen, lyft blicken och se möjligheterna. Lagen om elektroniska personalliggare i byggbranschen träder i kraft 2016-01-01. DET HÄR ÄR LAGEN DEN 1 JANUARI 2016 träder

Läs mer

Noblessa ska vara den ledande, tryggaste, mest effektiva köksleverantören i Skandinavien och leverera mest värde för pengarna.

Noblessa ska vara den ledande, tryggaste, mest effektiva köksleverantören i Skandinavien och leverera mest värde för pengarna. En del av Noblessa ska vara den ledande, tryggaste, mest effektiva köksleverantören i Skandinavien och leverera mest värde för pengarna. 2 3 VÅR VISION Noblessa ska vara den ledande köksleverantören. Vi

Läs mer

Snabbaste sättet att få kontoret att växa. Lös tillfälliga lokalbehov med flexibla kontorsmoduler från Indus

Snabbaste sättet att få kontoret att växa. Lös tillfälliga lokalbehov med flexibla kontorsmoduler från Indus K O N T O R Snabbaste sättet att få kontoret att växa Lös tillfälliga lokalbehov med flexibla kontorsmoduler från Indus Enkelt och bekymmersfritt Att hyra moduler är den idealiska lösningen på tillfälliga

Läs mer

Väderskydd RÅDGIVANDE REFERENS

Väderskydd RÅDGIVANDE REFERENS RÅDGIVANDE REFERENS Väderskydd I samband med ny- och ombyggnationer med fuktkänsliga material där risk finns för uppfuktning av nederbörd eller annat utifrån kommande vatten, krävs väderskydd för att säkerställa

Läs mer

WermTec din kompletta leverantör av industriell teknik.

WermTec din kompletta leverantör av industriell teknik. www.wermtec.com WermTec din kompletta leverantör av industriell teknik. WermTec Industriteknik omfattar allt från rena konsultuppdrag till hela systemleveranser av produktionslinjer, robotceller och specialmaskiner.

Läs mer

Ett riktigt hyggligt byggföretag

Ett riktigt hyggligt byggföretag Ett riktigt hyggligt byggföretag Anders Magnusson, Ola Magnusson och Niclas Carlbäck. Din kompletta byggare Sunne Byggnads AB är ett genuint familjeägt byggföretag som funnits i Sunne sedan Anders Magnusson

Läs mer

S K O L A. Flexibla lokaler för en bra skolmiljö. Med skolmoduler från Indus löser du lokalbehoven snabbt och lätt

S K O L A. Flexibla lokaler för en bra skolmiljö. Med skolmoduler från Indus löser du lokalbehoven snabbt och lätt S K O L A Flexibla lokaler för en bra skolmiljö Med skolmoduler från Indus löser du lokalbehoven snabbt och lätt Stabil konstruktion och hög kvalitet Om elevantalet förändras eller om förutsättningarna

Läs mer

Betongelementteknologi www.avermann.de

Betongelementteknologi www.avermann.de Betongelementteknologi www.avermann.de Välkommen till AVermAnn! AvermAnn är en familjeägd verksamhet med aktiviteter world-wide. verksamheten har mer än 300 anställda och har producerat högkvalitets produktionsutrustning

Läs mer

Järnvägsentreprenörerna Balfour Beatty Rail och Strukton Rail samordnar personella och maskinella resurser

Järnvägsentreprenörerna Balfour Beatty Rail och Strukton Rail samordnar personella och maskinella resurser Balfour Beatty Rail AB - 2010-05-19 Järnvägsentreprenörerna Balfour Beatty Rail och Strukton Rail samordnar personella och maskinella resurser Balfour Beatty Rail AB meddelar idag att för att vinna kostnadseffektivitet

Läs mer

BENDERS MARK förbandsstenar. Det naturliga valet. Mer om Benders www.benders.se

BENDERS MARK förbandsstenar. Det naturliga valet. Mer om Benders www.benders.se BENDERS MARK förbandsstenar Det naturliga valet Mer om Benders www.benders.se Tungt belastade ytor Idag kan vi konkurrera med asfalt i pris. MarksteN är dessutom mer hållbar i längden. Beläggningar av

Läs mer

Störst sortiment och bäst kompetens i lager

Störst sortiment och bäst kompetens i lager Störst sortiment och bäst kompetens i lager 1 Värdeskapande kundanpassning Lundgrens representerar några av världens ledande tillverkare av produkter inom flödesteknik och industrigummi. Tack vare detta

Läs mer

KVALITET SÄKERHET SERVICE

KVALITET SÄKERHET SERVICE KVALITET SÄKERHET SERVICE 2 VI LYFTER TUNGT OCH MONTERAR HÖGT AC Ställningsmontage Forsmark är en aktör med lång erfarenhet. Vi erbjuder ett heltäckande utbud, där industriella ställningsmontage är vår

Läs mer

Hissar & rulltrappor för alla miljöer.

Hissar & rulltrappor för alla miljöer. Hissar & rulltrappor för alla miljöer. Bostäder. Kontor. Butiker. Lager. Industrier. Skolor. Sjukhus. www.alt.se 0472-390 700 Svenskproducerade hissar från Småland Energiklass A på alla våra hissar Tillgänglighetsanpassat

Läs mer

Bli en hjälte Välj sprinklerbranschen!

Bli en hjälte Välj sprinklerbranschen! Bli en hjälte Välj sprinklerbranschen! Framtidsbranschen behöver dig! Bränder står för mycket stora skador och lidande. Den som arbetar inom sprinklerbranschen är med och skyddar vår gemensamma omgivning

Läs mer

Prislista ABCD-län. Grus & Berg. Giltig fr.o.m

Prislista ABCD-län. Grus & Berg. Giltig fr.o.m Prislista ABCD-län Grus & Berg Giltig fr.o.m. 2016-05-01 www.swerock.se Stockholm Bergtäkt Gladö kvarn Produkter Pris Volymvikt Nr Sortering mm kr/ton cirka ton/m 3 301 Stenmjöl 0/4 125 1.7 302 Stenmjöl

Läs mer