Sparring entreprenören som blev ett begrepp

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Sparring entreprenören som blev ett begrepp"

Transkript

1 Svensk klassiker sedan 2015

2 Sparring entreprenören som blev ett begrepp Birger Sparring var en stor svensk entreprenör och innovatör. Redan på 1930-talet grundade han Sparring AB och utvecklade samt patenterade hängande förvaring med väggskenor och konsoler. Produkterna med sin smarta låsfunktion gjorde snabbt succé. Framgången var så stor att Sparringskena och Sparringkonsol med åren blev välkända begrepp och synonymt med flexibilitet och kvalitet. Det flexibla hyllsystemet föddes Sparring AB expanderade och1983 gick företaget samman med Ingenjörsfirman Elfa AB. Elfa hade sedan 1950-talet producerat trådprodukter, bl a det välkända backsystemet. Av dessa två starka varumärken bildades SparringElfa AB. Därefter påbörjades utvecklingen av nya revolutionerande förvaringskoncept. Idag är vi på Elfa väldigt stolta över vårt mer än 60-åriga förflutna som utvecklare och tillverkare av smarta, flexibla förvaringslösningar. Och självfallet också över vår unika koppling till innovatören Birger Sparring.

3 Option A Logotype Svensk klassiker sedan 2015 Med vår nya produktserie Sparring+ bygger vi vidare på Birger Sparrings verk och skapar ett nytt innovativt koncept för 2000-talet. Tillsammans med formgivaren Ateljé Altmann Visuell Kommunikation Christian Halleröd har våra produktutvecklare lyft stilfull form och funktion till en helt ny nivå. Elfa_Sparring Plus Produkterna i serien är anpassade efter dagens behov av förvaring, långt mer än för enbart pärmar. Med sin genomtänkta design, färgval och kombinationsmöjligheter passar konceptet lika väl på arbetsplatsen som i hemmet. Starkt, stabilt och oslagbart flexibelt.

4 Låt tankarna sväva fritt allt annat hänger på bärlisten Sparring+ är ett vägghängt förvaringskoncept som bygger på full flexibilitet. Det enda som behöver skruvas fast i väggen är den horisontella bärlisten. Hängskenor hängs sedan enkelt upp på bärlisten och övriga produkter monteras direkt i hängskena, anslagstavla eller förvaringslist. Färger, material och tillbehör väljer du efter smak och behov. En förträfflig lösning för arbetsplatser där människor och kreativitet behöver fritt spelrum.

5

6

7 För stilfulla och smarta kontorslandskap Skapa ordning och reda på ett smakfullt sätt när rummet ska delas av många. Funktion och flexibilitet blir då extra viktigt.

8

9 Tänk så mycket som ryms i en liten slits Slitsen i Birger Sparrings innovation handlar inte bara om klassisk design. Här sitter även funktionen som revolutionerade förvaringsbranschen. Med Sparring+ har vi adderat ännu mer funktion, tack vare att vi utnyttjar hängskenornas dubbelslitsar till fullo. Nu kan du placera hyllor och skåp precis som du själv vill utan att behöva ta hänsyn till, eller linjera med, andra produkter. Slitsen är konstruerad för att få maximal funktion och smarthet, men dess form och uttryck har blivit så mycket mer en ikonisk design.

10 Oemotståndligt på alla plan Sparring+ passar lika bra hemma som på jobbet. Också här kommer designen till sin fulla rätt kanten på hyllorna, mixen av färger, material och den ikoniska slitsen som återkommer i tavlor, handtag, magneter och krokar. De klassiska och stilrena produkterna ger ett välkomnande intryck samtidigt som de löser hemmets förvaringsbehov. Med matta grundfärger i svart och vitt, samt olika val av material och accentfärger anpassar du lätt uttrycket efter din personlighet och dina favorittrender.

11

12 I sortimentet ingår ett matchande och stilrent vändbart bokstöd.

13 En standard du kan räkna med även när det är dags att förändra Bärlisten, hängskenor och produkter med integrerad infästning. Allt detta gör Sparring+ till den kanske mest lättplanerade, lättmonterade och lättförändrade lösningen på marknaden. Oavsett om du vill möblera om, flytta till nya lokaler, eller expandera är Sparring+ som gjort för ändamålet. Måttet mellan sektionerna är cc 80 cm och alla hyllor, skåp och förvaringstavlor kan enkelt placeras, för att sedan flyttas om vid behov. Linjera om du vill, eller sätt dem på olika höjd. Och när det är dags för förändring bygger du snabbt och enkelt om eller ut din lösning.

14 Små detaljer som gör stor skillnad Med tillbehör som boxar, brickor, magneter och krokar löser du på ett snyggt och smart sätt din närförvaring.

15

16 Formstarka hyllor Hyllorna i Sparring+ finns i flera utföranden och är snygga och lätta att flytta samt kombinera med andra produkter. Men framför allt är de väldigt funktionella. Hyllan med hög kant ger bra stöd för stående pärmar.

17 Hyllbrickan är anpassad för våra plastboxar. Ilägg med träkänsla ger det lilla extra. Den lutande hyllan passar för exponering av tidskrifter och broschyrer. Hyllan i skåpet är flyttbar och kan placeras på två olika höjder.

18 FÄRGER OCH MATERIAL

19 Vilken stil är du? Med Sparring+ kan du blanda färger och material så att det passar dig och din personlighet. Eller för att följa rådande trend. De två grundfärgerna i konceptet är svart och vitt och de mattlackerad ytorna ger en klassisk och exklusiv känsla. Tillbehören finns i vitt, transparent och sotat. Skåpsluckor, bokstöd, boxar, magneter och krokar finns även i en häftig gul accentfärg. Du väljer också ilägg till dina hyllor, flera med exklusiv träkänsla. Så det är bara att mixa och matcha som du vill.

20 SORTIMENT Anslagstavla Med tillbehör som boxar, brickor, magneter och krokar löser du på ett snyggt och smart sätt din närförvaring. Förvaringslist Närförvaring där du fäster boxar, brickor, magneter och krokar. Skåp Skåp med iläggshylla i matchande färg. Djup anpassat för A4 blad. Vändbara luckor med utfräst handtag. Allt du behöver för ett modernt mästerverk Du som känner till Sparring-systemet vet redan hur enkelt och pålitligt det är. Med Sparring+ har du nu möjlighet att inreda såväl arbetsplatser som hemmakontor med ett nytt stilfullt sortiment med andra möjligheter och lika hög kvalitet. Starkt, stabilt och oslagbart flexibelt.

21 Bärlist Allt hänger på bärlisten som skruvas fast i väggen. Täcklist Döljer skruvhuvud och ger en snyggare helhet. Bokstöd Bokstöd som du kan använda liggande eller stående. Hylla hög Hylla med hög kant. Passar utmärkt till förvaring av pärmar etc. Hylla mellan Hylla med lägre kant. Bra val till förvaring av böcker etc. Hyllbricka Hylla med mindre djup. Utmärkt till närförvaring. Hylla låg Hylla med låg kant, finns i två djup, Passar för allmän förvaring. Hyllbricka Hylla med mindre djup. Anpassad för våra höga och låga plastboxar, samt övrig småförvaring. Ilägg för hylla Till hyllplanen väljer du ilägg i matchande färg. Tidskriftshylla Hylla med lutning som är anpassad för bl a tidskrifter.

22

23

24 Elfa International AB. All rights reserved. Availability subject to change. Ver. 1. JAN Elfa Lumi AB Södra Tullgatan Malmö info@elfa.com sparringplus.se

Har du ett litet utrymme? Tänk stort.

Har du ett litet utrymme? Tänk stort. Har du ett litet utrymme? Tänk stort. Stora drömmar behöver inte begränsas av små utrymmen! Med rätt förvaringslösningar skapar du en mysig och inspirerande miljö även när utrymmet är begränsat. Elfa

Läs mer

Form Funktion Flexibilitet

Form Funktion Flexibilitet Form Funktion Flexibilitet Form Funktion Flexibilitet I mer än 60 år har vi varit marknadsledande inom förvaring med skandinavisk design som fokus. Allt började 1948 när varumärkena elfa och Sparring grundades.

Läs mer

Genväg. till smart förvaring. 16 färdiga förvaringslösningar för att komma igång

Genväg. till smart förvaring. 16 färdiga förvaringslösningar för att komma igång Genväg till smart förvaring 6 färdiga förvaringslösningar för att komma igång SNABBA FAKTA OM ELFA Svensk förvaring i världsklass Redan på 50-talet producerade vi den första trådbacken. Har du använt Elfa

Läs mer

60/30 Klassisk Stålhylla DESIGN BCI

60/30 Klassisk Stålhylla DESIGN BCI 60/30 Klassisk Stålhylla DESIGN BCI 60/30 KLASSISK STÅLHYLLA Funktionell, flexibel och estetisk 60/30 klassisk stålhylla är ett fristående hyllsystem som är resultatet av många års erfarenhet och framgång.

Läs mer

Sortimentsöversikt 1

Sortimentsöversikt 1 Sortimentsöversikt 1 2 Innehåll Den här broschyren är tänkt att ge en översikt över elfas och Lumis produktkoncept samt en introduktion till företaget Elfa. Vi visar även de fokusområden vi har för vårt

Läs mer

Livet är fullt av prylar

Livet är fullt av prylar Livet är fullt av prylar ...som kan organiseras Vi människor är lite som hamstrar. Vi samlar. Gamla prylar och nya prylar. Prylar till ungarna, prylar till husdjuren, prylar till våra hobbies, ja till

Läs mer

Att vinna rum. Smarta lösningar med Lumi vikdörrar

Att vinna rum. Smarta lösningar med Lumi vikdörrar Att vinna rum Smarta lösningar med Lumi vikdörrar Lumi Sonat i körsbär ett exklusivt val. Hederliga dörrar som inte gör något väsen av sig men som ändå finns där då du behöver dem. Det är såklart vikdörrar

Läs mer

Lumi BAS UNIKT ERBJUDANDE PÅ LUMI KOM-IGÅNG-PAKET. PASSA PÅ! Kom-igång-paket för garderob och walk-in. GILTIGT TOM 31 JANUARI 2016

Lumi BAS UNIKT ERBJUDANDE PÅ LUMI KOM-IGÅNG-PAKET. PASSA PÅ! Kom-igång-paket för garderob och walk-in. GILTIGT TOM 31 JANUARI 2016 PASSA PÅ! UNIKT ERBJUDANDE PÅ LUMI KOM-IGÅNG-PAKET. GILTIGT TOM 31 JANUARI 2016 Lumi BAS Kom-igång-paket för garderob och walk-in. TRENDEXPERTERNAS VAL FILIPPA BAS - MÖBELINREDNING I SVART ASK. Komplettera

Läs mer

Stålskåp till kontor, arkiv och lager Kvalitet - säkerhet - service

Stålskåp till kontor, arkiv och lager Kvalitet - säkerhet - service Stålskåp till kontor, arkiv och lager Kvalitet - säkerhet - service 2 Flexibla arkivlösningar Välkommen till Sarpsborg Metall din leverantör av kontorsgarderob- arkivering- och lagringslösningar. Vi är

Läs mer

SNYGG, TIDLÖS & FUNKTIONELL NYA IDO ELEGANT BADRUMSKOLLEKTION

SNYGG, TIDLÖS & FUNKTIONELL NYA IDO ELEGANT BADRUMSKOLLEKTION SNYGG, TIDLÖS & FUNKTIONELL NYA IDO ELEGANT BADRUMSKOLLEKTION 2017 BRA DESIGN BLIR BARA BÄTTRE. Vi har nog alla en möbel eller något annat föremål som vi absolut inte vill göra oss av med. Vissa saker

Läs mer

D ö r r h a n d t a g

D ö r r h a n d t a g Dörrhandtag Inred enklare Ett nytt inredningsvarumärke har sett dagens ljus. Hvid Interior är dörrhandtag som utgår från det enkla. Tre smakfulla stilfamiljer utgör sortimentet, särskilt utvalda och formgivna

Läs mer

Everything can be organized

Everything can be organized Everything can be organized Välkommen hem till Elfa Ingenting slår känslan av att komma hem när allt är i ordning och varje sak är på rätt plats. Det ger dig lugn och ro att njuta av livet med dina nära

Läs mer

Möblerna är färdigmonterade och enkla att installera. Det enda du behöver montera själv är frontpaneler och handtag.

Möblerna är färdigmonterade och enkla att installera. Det enda du behöver montera själv är frontpaneler och handtag. SKÄRGÅRD -ett badrum som passar! Camargue Skärgård möbelkoncept kompletterar vårt breda utbud av badrumslösningar. Vi vill göra det enklare för dig att sätta ihop ett unikt och individuellt badrum som

Läs mer

KREATIV OCH LJUDABSORBERANDE

KREATIV OCH LJUDABSORBERANDE PRIM 2 Prim Prim 3 PRIM Prim är ett musikintervall mellan två toner där Prim är den första rena tonen. Ordet kommer från latinets primus som betyder första. Vår Prim är en kreativ rumsavdelare som har

Läs mer

Vi vet att det krävs något extra som får budskapet att nå fram, och våra produkter är vårt viktigaste budskap.

Vi vet att det krävs något extra som får budskapet att nå fram, och våra produkter är vårt viktigaste budskap. Vi på Grotvikform gör det vi kan bäst och det är tidningsställ. Därför är vi mycket stolta och nöjda över en hel serie ställ för broschyrer, tidningar och magasin. Vi vet att det krävs något extra som

Läs mer

NYTT SORTIMENT VALMÖJLIGHETERNAS SKJUTDÖRR NYA PROFILER, FÄRGER OCH MATERIAL

NYTT SORTIMENT VALMÖJLIGHETERNAS SKJUTDÖRR NYA PROFILER, FÄRGER OCH MATERIAL NYTT SORTIMENT VALMÖJLIGHETERNAS SKJUTDÖRR NYA PROFILER, FÄRGER OCH MATERIAL Broschyr och prislista, feb 2012 NYTT SÄTT ATT SKAPA DIN SKJUTDÖRRSLÖSNING Gör verklighet av en förvaring som speglar din personliga

Läs mer

BORDSSERIEN FÖR ALLA MÖTEN

BORDSSERIEN FÖR ALLA MÖTEN MULTICOM 2 Multicom MULTICOM Det är tillsammans vi skapar värde. Det är när vi möts som nya tankar uppstår och vi skapar något unikt. Multicom är bordserien som med smarta lösningar gynnar kreativitet

Läs mer

Det flexibla sättet att inreda med textil. Kirsch Flexi Tips & inspiration

Det flexibla sättet att inreda med textil. Kirsch Flexi Tips & inspiration Det flexibla sättet att inreda med textil. Kirsch Flexi Tips & inspiration 1 Här har vi använt fyra Flexiskenor som skarvats ihop, två böjar 90 och sju takfästen. Kirsch Flexi är, precis som det låter,

Läs mer

Badrums- design i ny tappning.

Badrums- design i ny tappning. Geberit AB Kantyxegatan 25 Box 50 414 S - 202 14 Malmö T 040-680 89 30 www.geberit.se Badrums- design i ny tappning. SE/sv/1834525/01.12 by Geberit AB Nyhet Ett tidlöst formspråk i badrummet. Det finns

Läs mer

ERICSINDUSTRIER. badrumskvalitet sedan 1953

ERICSINDUSTRIER. badrumskvalitet sedan 1953 ERICSINDUSTRIER badrumskvalitet sedan 1953 EricsIndustrier står för hög kvalitet och tidlös design. I mer än 50 år har vi erbjudit våra kunder inredningsdetaljer för bad- och duschrum. Vårt klassiska sortiment

Läs mer

sense Nya Ifö Sense Nu i nya färger och fler varianter Nya Ifö Option Belysning, speglar och spegelskåp i ny skepnad

sense Nya Ifö Sense Nu i nya färger och fler varianter Nya Ifö Option Belysning, speglar och spegelskåp i ny skepnad sense Nya Ifö Sense Nu i nya färger och fler varianter Nya Ifö Option Belysning, speglar och spegelskåp i ny skepnad Vår mest flexibla möbelserie någonsin! Nya Ifö Sense är en komplett möbelserie och vår

Läs mer

elfa freestanding, nytt fristående förvaringskoncept

elfa freestanding, nytt fristående förvaringskoncept Pressmeddelande 2008-10-09 elfa freestanding, nytt fristående förvaringskoncept Du behöver varken borra eller skruva fast förvaringen i väggen och det är starkt nog att hålla för vad än som behöver förvaras.

Läs mer

create oväntat flexibla skåp

create oväntat flexibla skåp create oväntat flexibla skåp Från idé och design till produktion. Över 120.000 löpmeter klädskåp produceras årligen av vår helägda fabrik i Slovakien. Cecilia Stööp, designern bakom Create Create är skåp

Läs mer

RATIO HYLLSYSTEM. Ismaning Bibliotek, Tyskland

RATIO HYLLSYSTEM. Ismaning Bibliotek, Tyskland RATIO HYLLSYSTEM Ismaning Bibliotek, Tyskland RATIO HYLLSYSTEM Funktionell, flexibel och estetisk Detta hyllsystem illustrerar verkligen betydelsen i begreppet flexibilitet. Dess moduluppbyggda konstruktion

Läs mer

Inredning till all världens bibliotek.

Inredning till all världens bibliotek. Inredning till all världens bibliotek. Flexibla lösningar som passar överallt. Färgglatt och barnsligt enkelt. Littbus boktråg i nya färger. Vårt populära Littbus boktråg passar framför allt till förvaring

Läs mer

SKAPA DITT EGET BORD

SKAPA DITT EGET BORD COMBINE 2 Combine Combine 3 COMBINE Att kombinera. Och välja fritt. Att hitta det soffbord som passar allra bäst. Både för rummet. Funktionen. Och uttrycket. Placerat med soffa, pall eller fåtölj. För

Läs mer

SYSTEM 2000 Skydda värden Perstorp Plastic Systems

SYSTEM 2000 Skydda värden Perstorp Plastic Systems SYSTEM 2000 Skydda värden Perstorp Plastic Systems System 2000 Skydda värden Perstorp Plastic Systems 1 PPS skyddar värden överallt. Vad jobbar du med? Oavsett bransch har PPS en logistik- och materialhanteringslösning

Läs mer

Klassisk skandinavisk design- med alla fördelar

Klassisk skandinavisk design- med alla fördelar NEW ClassicLine 2011 Klassisk skandinavisk design- med alla fördelar GRAM har under generationer varit känd för att utveckla produkter som gör vardagen enklare och bidrar till positiva upplevelser i köket.

Läs mer

Skjutdörrar och inredning 2013-09

Skjutdörrar och inredning 2013-09 Skjutdörrar och inredning 2013-09 Bygg ett bibliotek precis som du vill ha det. Här har vi använt bärlist, hängskena och hyllor som är 275 mm djupa. Innehåll: Skjutdörrar 4-11 Inspiration - inredning 12-15

Läs mer

create oväntat flexibla skåp

create oväntat flexibla skåp oväntat flexibla skåp Från idé och design till produktion. Över 120.000 löpmeter klädskåp produceras årligen av vår helägda fabrik i Slovakien. Create är skåp för kreativ möblering Create är vår nya flexibla

Läs mer

KÖPHJÄLP SKÅDIS. Förvaringsserie

KÖPHJÄLP SKÅDIS. Förvaringsserie Version VÅ19.1 KÖPHJÄLP SKÅDIS Förvaringsserie Förvaring för hela hemmet Oavsett var i hemmet du behöver förvaring och oavsett vad du behöver förvara så kan SKÅDIS serien hjälpa dig. Använd SKÅDIS i badrummet

Läs mer

Monteringsanvisning elfa décor

Monteringsanvisning elfa décor Monteringsanvisning elfa décor 1 Montera nedanstående produkter före montering av elfa -hyllan. Placera hängskenorna på bärlisten. Notera att när bärlisten monteras från vägg till vägg måste hängskenorna

Läs mer

stil bistro solid Vit ask

stil bistro solid Vit ask news Nyheter V vi människor är så olika. En del vill ha det allra senaste. Andra föredrar det mer traditionella. Därför har våra formgivare tagit fram ett stort och varierat sortiment. Oavsett om man bor

Läs mer

Inredning för skolan. Klassrummet

Inredning för skolan. Klassrummet Inredning för skolan Klassrummet lära lyssna planera förvara utvecklas Den kreativa arbetsplatsen för stora och små Få arbetsmiljöer ska tillfredställa så många olika behov som klassrummet. Elever ska

Läs mer

Geberits moderna badrumsprodukter för 2015

Geberits moderna badrumsprodukter för 2015 Pressinformation från Geberit Februari 2015 Geberits moderna badrumsprodukter för 2015 I år är det badrummen vi renoverar och inreder! I trendspaningarna för 2015 ser vi personligt designade badrum med

Läs mer

Prestige Connex. Gjord vit och förblir vit. Whiteboardtavlor Blädderblocksställ Mobil whiteboardtavla Magnetiska anslagstavlor. noboeurope.

Prestige Connex. Gjord vit och förblir vit. Whiteboardtavlor Blädderblocksställ Mobil whiteboardtavla Magnetiska anslagstavlor. noboeurope. Gjord vit och förblir vit noboeurope.com Prestige Connex Whiteboardtavlor Blädderblocksställ Mobil whiteboardtavla Magnetiska anslagstavlor Kontakta din återförsäljare för information om alla Nobos tavlor.

Läs mer

Unik och tidlös skåpserie med ett otal kombinationsmöjligheter,

Unik och tidlös skåpserie med ett otal kombinationsmöjligheter, Bianca Bianca April 2010 Vi reserverar oss för tryckfel och utgångna modeller B305 Biancae ILVA Malmö Nornegatan 1, Svågertorp, 215 86 Malmö t 040-600 30 00 måndag fredag 10 20 lördag söndag 10 18 Unik

Läs mer

PRESTIGE. ett urval. Kvalitetstrappor i trä

PRESTIGE. ett urval. Kvalitetstrappor i trä PRESTIGE ett urval Kvalitetstrappor i trä Med känsla för material och detaljer Snickarlaget är en av Sveriges ledande tillverkare av trappor med fokus på design, nytänkande och flexibilitet. Vi är med

Läs mer

Förvaringsguiden. Lumi i samarbete med

Förvaringsguiden. Lumi i samarbete med Förvaringsguiden Lumi i samarbete med Lumi -garanti Vår långa erfarenhet borgar för hög kvalitet och därför kan vi utlova 10-års garanti på rörliga delar. Skräddarsydda förvaringslösningar Ibland kan alla

Läs mer

Henrik Zetterholm VD, AB Glasbetong

Henrik Zetterholm VD, AB Glasbetong Gör duschen till en ren upplevelse Nu lanserar vi glasfixdörren! En serie duschdörrar som kombinerar funktion med skönhet och som ger dig alla möjligheter att skapa precis den badrumsmiljö du drömt om.

Läs mer

Laboratorieinredning KEBO Premium KEBO Classic KEBO Basic

Laboratorieinredning KEBO Premium KEBO Classic KEBO Basic Laboratorieinredning KEBO Premium KEBO Classic KEBO Basic LabRum AB Industrivägen 7 171 48 Solna Tel: 08-50 55 78 00 sales@labrum.se www.labrum.se LabRum finns här för dig! Vi hjälper dig att skapa en

Läs mer

Stålskåp till kontor, arkiv och lager Kvalitet - säkerhet - service

Stålskåp till kontor, arkiv och lager Kvalitet - säkerhet - service Stålskåp till kontor, arkiv och lager Kvalitet - säkerhet - service Flexibla arkivlösningar Välkommen till Sarpsborg Metall din leverantör av kontorsgarderob- arkivering- och lagringslösningar. Vi är ett

Läs mer

tappning. Geberit Monolith

tappning. Geberit Monolith Badrumsdesign i ny tappning. Geberit Monolith För folk med karaktär. Och dem som njuter av livets goda. Vill du ge ditt badrum en ny fräsch look? Med Geberit Monolith badrumsmoduler slipper du kompromissa.

Läs mer

LINERO MosaiQ DESIGN MED OÄNDLIGA MÖJLIGHETER.

LINERO MosaiQ DESIGN MED OÄNDLIGA MÖJLIGHETER. LINERO MosaiQ DESIGN MED OÄNDLIGA MÖJLIGHETER. ALLT ÄR ANVÄNDARENS VAL MED EN STRÖMLINJE- FORMAD DESIGN. LINERO MosaiQ PRAKTISKT, OCH OEMOTSTÅNDLIGT VACKER. NAMNET SAMMANFATTAR DET BLANDA OCH MATCHA MOSAIK

Läs mer

Tavlor, whiteboards och broschyrställ Kvalitet säkerhet service

Tavlor, whiteboards och broschyrställ Kvalitet säkerhet service Tavlor, whiteboards och broschyrställ Kvalitet säkerhet service Glasskrivtavla Vision Glasskrivtavla Vision Skrivtavla i 6 mm härdat glas med keramisk baksida och mattslipad kant. Upphängningslist med

Läs mer

Lycka till! Innehåll: Inredningsförslag s. 4-7. Vägghängd inredning s. 8-12. Fristående inredning s. 13. Garderobsinredning s.

Lycka till! Innehåll: Inredningsförslag s. 4-7. Vägghängd inredning s. 8-12. Fristående inredning s. 13. Garderobsinredning s. Garderobsinredning och skjutdörrar 2016 2 Pelly har tillverkat smart garderobsinredning i småländska Hillerstorp sedan 1947. Vi gör helt enkelt bra förvaring baserad på skandinavisk designtradition. Med

Läs mer

NOVA PRO utdragssystem

NOVA PRO utdragssystem NOVA PRO utdragssystem Det kompletta programmet för lådor med precision och individualitet. www.grass.eu NOVA PRO utdragssystem Nova Pro Originalet Klassikern som inspirerar även morgondagens design. Hur

Läs mer

SONO Inredningssystem BST

SONO Inredningssystem BST SONO Inredningssystem BST...inredning för växande barn SONO BST Barn växer. Det ska inredningen också kunna göra! T änk dig ett mekano i verklig storlek. Lägg till läckra färger och slitstyrka. Bygg ditt

Läs mer

create winner NAMN: Cecila Stööp YRKE: Formgivare på AJ Produkter EGENPRODUKTION: Create TM

create winner NAMN: Cecila Stööp YRKE: Formgivare på AJ Produkter EGENPRODUKTION: Create TM Create är vår nya prisbelönta skåpserie. Med olika höjder, former, färg och dörrar som ger olika karaktär kan du skapa en förvaring med precis rätt känsla. Create behöver inte stå längs väggarna, man kan

Läs mer

Kvalitet du förväntar dig. Till priser du inte förväntar dig. Vårens kvalitetsrea är här.

Kvalitet du förväntar dig. Till priser du inte förväntar dig. Vårens kvalitetsrea är här. badstudıose 6-14 Kvalitet du förväntar dig. Till priser du inte förväntar dig. Vårens kvalitetsrea är här. 1 4 5 Kvalitetsrea på alla Ifös badrumsmöbler, tillhörande tvättställ, speglar och belysning.

Läs mer

ETT SNYGGT OCH SMART VAL

ETT SNYGGT OCH SMART VAL SERIE[P] 2 Serie[P] SERIE[P] Skandinavisk design är tidlös och har sin grund i vår kärlek till ljuset och naturen. Serie[P] bord grundar sig i denna tradition med rena linjer, funktionell design och ljusa

Läs mer

Varje produkt är noga utformad för att understryka och bli en del av budskapet.

Varje produkt är noga utformad för att understryka och bli en del av budskapet. SPENNARE GUIDEN 1 jodå, spennare fortsätter att skapa en ny standard för portabla displaysystem. I den här broschyren hittar du nya tekniska lösningar som går hand i hand med prisbelönt design. Varje produkt

Läs mer

Serie[f] city. 2 Serie[f] city

Serie[f] city. 2 Serie[f] city Serie[f] city 2 Serie[f] city Serie[f] city Serie[f] city bord har klassiska fyrkantsben, väldesignade skivor och en personlig karaktär. Vi har tänkt utanför ramen och placerat den smalaste delen av benet

Läs mer

Vi älskar böcker! Lundqvisthyllan Klassika

Vi älskar böcker! Lundqvisthyllan Klassika Vi älskar böcker! Lundqvisthyllan Klassika 1 Vi älskar böcker! Vi har gjort bokhyllor i snart år. Bokhyllor som används på så vitt skilda områden som kontor, arkiv, förråd, skolor, museer, affärer och

Läs mer

PERSONLIGA ÖNSKEMÅL. Save monteras med det unika SmartMount, vilket betyder att garderoben kan monteras längs den vägg den ska stå mot.

PERSONLIGA ÖNSKEMÅL. Save monteras med det unika SmartMount, vilket betyder att garderoben kan monteras längs den vägg den ska stå mot. save PRISLISTA INREDNING EFTER DINA PERSONLIGA ÖNSKEMÅL Save är den smarta garderoben med skjutdörrar eller gångjärnsdörrar i 220 cm höjd. Kan också användas som interiör i din walk-in-closet. Save erbjuder

Läs mer

Vårt sortiment i ek för alla rum

Vårt sortiment i ek för alla rum Vårt sortiment i ek för alla rum Orion Orion en modernt designad serie av byråer, skänkar och skåp, med handtag i metall och givetvis i massiv ek. Finns i en mängd olika utföranden. É Orion Byrå 4+2 lådor

Läs mer

D E T S VENS K A ORIGIN ALET S EDAN 1979 VAPENSKÅP HUVUDKATALOG

D E T S VENS K A ORIGIN ALET S EDAN 1979 VAPENSKÅP HUVUDKATALOG D E T S VENS K A ORIGIN ALET S EDAN 1979 D E T S VENS K A ORIGIN ALET S EDAN 1979 VAPENSKÅP HUVUDKATALOG D E T S VENS K A ORIGIN ALET S EDAN 1979 D E T S VENS K A ORIGIN ALET S EDAN 1979 I SÄKERT SVENSKT

Läs mer

Nyhet! Topphängda skjutdörrar. Håll golvet fritt. med topphängda skjutdörrar

Nyhet! Topphängda skjutdörrar. Håll golvet fritt. med topphängda skjutdörrar Nyhet! Topphängda skjutdörrar Håll golvet fritt med topphängda skjutdörrar NYHET! TOPPHÄNGDA SKJUTDÖRRAR, ESTETIC & ARTIC Ingen golvskena inga gränser Det nya topphängda alternativet för premiumdörrarna

Läs mer

Everything can be organized

Everything can be organized Everything can be organized NYHET! Skjutdörrar Artic Trio med kristallvitt glas och vit profil. Inredning Classic i vitt. 2 Ordning på allt du kan drömma om Vi erbjuder dig en värld av möjligheter att

Läs mer

Retrohandtag. Detaljer som gör skillnad.

Retrohandtag. Detaljer som gör skillnad. Retrohandtag Detaljer som gör skillnad. Den redan starka trenden med retrohandtag växer mer och mer varje år. Det ligger helt rätt i tiden att vara lite gammalmodig eller minnas svunna tider. Hos Theofils

Läs mer

Det är i mellanrummen det viktiga ryms. Orden som ligger osagda mellan raderna, sittplatsen mellan dem man tycker om, gluggen där första mjölktanden

Det är i mellanrummen det viktiga ryms. Orden som ligger osagda mellan raderna, sittplatsen mellan dem man tycker om, gluggen där första mjölktanden Det är i mellanrummen det viktiga ryms. Orden som ligger osagda mellan raderna, sittplatsen mellan dem man tycker om, gluggen där första mjölktanden trillat ut. Mellanrummet är ramen, bryggan och det som

Läs mer

Bluetop FROX - diskret och praktisk förvaring för ditt utomhusliv

Bluetop FROX - diskret och praktisk förvaring för ditt utomhusliv Bluetop FROX - diskret och praktisk förvaring för ditt utomhusliv Design och funktion Med systemet Bluetop Frox får du ordning utomhus. Du kan gömma undan saker som stör ögat, slipper ha prylar liggande

Läs mer

Placera ditt budskap där din målgrupp finns.

Placera ditt budskap där din målgrupp finns. Placera ditt budskap där din målgrupp finns. Placera ditt budskap där din målgrupp finns. Se till att du finns där din målgrupp finns. Vi kallar det Pinpoint Media. Med Expands bärbara marknadsföringsdisplayer

Läs mer

Geberit Group. badstudıose. VÅRKAMPANJ Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment *)!

Geberit Group. badstudıose. VÅRKAMPANJ Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment *)! Geberit Group badstudıose 8-16 VÅRKAMPANJ Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment *)! UTAN spolkant för hygienens och städningens skull. Ny påfyllningsventil som sparar upp till 0,5 l vatten vid varje

Läs mer

Nya designprodukter från sörmländska innovatörer

Nya designprodukter från sörmländska innovatörer Nya designprodukter från sörmländska innovatörer Möt Sörmex på Formex I Sörmex monter på Formex 2015 deltar vinnarna i det senaste årets idétävling. De produkter som presenteras har alla tagit sig igenom

Läs mer

KULÖRGUIDE. Familjebostäders kulörguide för ett vackert målat hem.

KULÖRGUIDE. Familjebostäders kulörguide för ett vackert målat hem. KULÖRGUIDE. Familjebostäders kulörguide för ett vackert målat hem. GÖR DITT PERSONLIGA FÄRGVAL! Att välja nya färger till sitt hem, så att de uttrycker din egen personliga smak är inte alltid så lätt.

Läs mer

Plusserien AllsiDiG, FÄrGsTArK, HÅllBAr D e s i G n e u r o B i B D i r e c T

Plusserien AllsiDiG, FÄrGsTArK, HÅllBAr D e s i G n e u r o B i B D i r e c T Plusserien ALLSIDIG, FÄRGSTARK, HÅLLBAR DESIGN Eurobib direct plusserien ALLSIDIG, FÄRGSTARK, HÅLLBAR PLUSSERIEN omfattar mycket; allt från bokvagnar till bilderbokslådor. Gemensamt för alla möbler med

Läs mer

Permkaruseller og brosjyrestativ.

Permkaruseller og brosjyrestativ. Permkaruseller og brosjyrestativ. [ I n r e d a ] I N R E D A kontoret med platsbesparande och hanteringsvänliga förvaringsmöbler. Pärmslukaren Original ger Dig möjlighet att förvara upp till 200 pärmar

Läs mer

& inspiration för solhöjden

& inspiration för solhöjden Paletten idéer & inspiration för solhöjden - Jag har en idé! Vi specialritar tre hustyper till Solhöjden. - Varför då? - För att vi kan skapa något riktigt unikt här! Resultatet; 34 stycken arkitektritade

Läs mer

Konservativ och traditionell eller snarare modern och öppen för nya utmaningar... Vilken typ av personlighet är du?

Konservativ och traditionell eller snarare modern och öppen för nya utmaningar... Vilken typ av personlighet är du? -ett badrum som passar! Konservativ och traditionell eller snarare modern och öppen för nya utmaningar... Vilken typ av personlighet är du? Camargue Skärgård möbelkoncept kompletterar vårt breda utbud

Läs mer

STORE CONCEPT ETT FLEXIBELT BUTIKSKONCEPT BÅDE FÖR DEN LILLA OCH STORA BUTIKEN

STORE CONCEPT ETT FLEXIBELT BUTIKSKONCEPT BÅDE FÖR DEN LILLA OCH STORA BUTIKEN STORE CONCEPT ETT FLEXIBELT BUTIKSKONCEPT BÅDE FÖR DEN LILLA OCH STORA BUTIKEN 2 I butiken tar kunden beslutet att köpa produkten. En tydlig, enkel och inspirerande butiksmiljö är därför grundförutsättningen

Läs mer

2 lundiaträ lundiaträ 3

2 lundiaträ lundiaträ 3 lundia stål 2 3 Ett oöverträffat hyllsystem I Lundia Stål hyllsystem möts design och praktiska lösningar Vi skräddarsyr en lösning som passar ditt förvaringsbehov och dina lokaler Välj mellan stationär

Läs mer

Inredning för skolan. Matsal & uppehållsrum

Inredning för skolan. Matsal & uppehållsrum Inredning för skolan Matsal & uppehållsrum fika skoja mötas pausa återhämta planera Bänk Pausa Bord Pausa Äntligen paus... Såväl elever som lärare behöver pausa mellan lektionerna för att hämta ny energi.

Läs mer

Mood Ledge Med trähylla

Mood Ledge Med trähylla Choose your Mood Choose your Mood Mood är en magnetbärande, minimalistisk och stilren skrivtavla i glas, som finns i 24 olika färger. Den svävande känslan förstärks genom de dolda beslagen och avsaknaden

Läs mer

Planera din egen förvaringslösning

Planera din egen förvaringslösning Planera din egen förvaringslösning Inget förvaringsbehov är det andra likt. Med vårt användarvänliga 3D verktyg planerar du din egen måttanpassade lösning med inredning och skjutdörrar. Börja planera från

Läs mer

SORTIMENT. WZ introducerar bambu i kontorsvärlden. WZ Office AB www.wzoffice.se

SORTIMENT. WZ introducerar bambu i kontorsvärlden. WZ Office AB www.wzoffice.se SORTIMENT 2006 WZ introducerar bambu i kontorsvärlden. WZ Office AB www.wzoffice.se "Framtidens möbler är estetiskt tilltalande och har funktioner som stödjer användaren i sitt arbete. De ska vara lätta

Läs mer

Placera ditt budskap där din målgrupp finns.

Placera ditt budskap där din målgrupp finns. Placera ditt budskap där din målgrupp finns. Placera ditt budskap där din målgrupp finns. Se till att du finns där din målgrupp finns.vi kallar det Pinpoint Media. Med Expands bärbara marknadsföringsdisplayer

Läs mer

Gardiner. Den vackraste inramningen till dina fönster

Gardiner. Den vackraste inramningen till dina fönster Gardiner Den vackraste inramningen till dina fönster Gardinskenan Star, med PowerView, gör att gardinerna blir en del av ditt smarta hem 2 Gardiner Ramar in och skapar rymd Långa, svepande gardiner skapar

Läs mer

BRILJANT Mjukt självstängande skjutdörr för alla utrymmen

BRILJANT Mjukt självstängande skjutdörr för alla utrymmen BRILJANT Mjukt självstängande skjutdörr för alla utrymmen 1 Briljant - Skjutdörren för alla rum Invitreas skjutdörr Briljant byggs måttanpassad efter dina önskemål vilket gör att du kan utnyttja alla utrymmen

Läs mer

Compactus Office. Constructor Sverige AB. Huvudkantor Anders Personsgatan 12 416 64 Göteborg Tel: 031-771 96 00 Fax: 031-771 96 96

Compactus Office. Constructor Sverige AB. Huvudkantor Anders Personsgatan 12 416 64 Göteborg Tel: 031-771 96 00 Fax: 031-771 96 96 Constructor Sverige AB Huvudkantor Anders Personsgatan 12 416 64 Göteborg Tel: 031-771 96 00 Fax: 031-771 96 96 Regionkontor Solna Torg 19 171 45 Solna Tel: 08-470 03 30 Fax: 08-83 40 06 Compactus Office

Läs mer

Utifrån denna modulen föddes hela konceptet, tapetmodulen. Vi valde att bygga denna modul på väggskenor och 3st paneler per sektion. Som syns på bilden så är vår grundidé att inspirera genom att kombinera

Läs mer

stil bistro solid Vit ask

stil bistro solid Vit ask news Nyheter Vi människor är så olika. En del vill ha det allra senaste. Andra föredrar det mer traditionella. Därför har våra formgivare tagit fram ett stort och varierat sortiment. Oavsett om man bor

Läs mer

LagerKomponenter AB Vxl: Webb: PREFERENS

LagerKomponenter AB Vxl: Webb: PREFERENS Entresol ME250 Entresolen ger ett extra våningsplan En kundanpassad entresol ger din fastighet ett extra våningsplan. Välkomna kvadratmeter i lokaler där golvyta är en bristvara men där utrymme ges på

Läs mer

VÅRA MÖBLER. Alla våra möbler är också tillverkade av impregnerade, fuktskyddade stommar.

VÅRA MÖBLER. Alla våra möbler är också tillverkade av impregnerade, fuktskyddade stommar. OM TEMAL Temal är ett finlandssvenskt familjeföretag som grundandes 1994 och som i egna fabriker i Nakkila och Järvenpää tillverkar möbler för badrum, tvättstuga, kök och förvaring. Huvudkontor, showroom

Läs mer

Grafisk Profil. Jeans in Business

Grafisk Profil. Jeans in Business Grafisk Profil Jeans in Business Grafisk desig och layout GRUPP 8 Mariell Arvidsson Madelene Bergling Ida Eklöf Kristina Jönsson Ameli Olsson Innehållsförteckning 4 Koncept 5 Logotyp 6 Jeans 7 Broderat

Läs mer

Flexibelt förvaringssystem i kromat stål 1

Flexibelt förvaringssystem i kromat stål 1 MOSYS Flexibelt förvaringssystem i kromat stål 1 MOSYS Förvaringssystem Med MOSYS modulsystem kan vilket vagn- eller hyllsystem som helst byggas. Tack vare stor variantion av tillbehör kan MOSYS anpassas

Läs mer

Hyllor och skåp för industrin. Var sak på sin plats. Längre livslängd för verktyg. Sovellas förvaringssystem kan modifieras

Hyllor och skåp för industrin. Var sak på sin plats. Längre livslängd för verktyg. Sovellas förvaringssystem kan modifieras Var sak på sin plats Hyllor och skåp behövs för att hålla ordning på arbetsplatsen. Vi har ett stort produktsortiment och produktfamiljerna presenteras mer i detalj på de här sidorna. När man väljer inredning

Läs mer

Lagans. Nu både med komfort och attityd.

Lagans. Nu både med komfort och attityd. Lagans. Nu både med komfort och attityd. I sängen hämtar du energi genom att varva ner och vakna utvilad. Vill du att ditt sovrum speglar din egen personlighet och stil är Lagans rätt säng för dig. Nya

Läs mer

Förvaringsskåp med dörr och jalusi

Förvaringsskåp med dörr och jalusi Förvaringsskåp med dörr och jalusi Modell NCD2 samt NSO NCD2 1909 NSO 2010 Förvaringsskåp för hem och kontor. NSO har en elegant design och färgsättning som gör den självklar i alla kontorsmiljöer. NCD

Läs mer

Varför ska jag välja Free?

Varför ska jag välja Free? Varför ska jag välja Free? Därför att badrumsserien Free har ett harmoniskt formspråk som präglas av balans, enkelhet och omsorg om detaljer. Namnet syftar på seriens valfrihet och det självklara, fria

Läs mer

Oscarssons. i småland

Oscarssons. i småland Oscarssons Möbel design & Tillverkning i småland 1 2 Besök vår webb! www.oscarssonsmobel.se Genuint & äkta Vi har valt att inte tumma på den kvalitet som svensk tillverkning ger. Vi använder ek som fått

Läs mer

Skräddarsy din garderob

Skräddarsy din garderob skjutdörrar Skräddarsy din garderob pacific >> Oändliga möjligheter >> Kraftig aluminiumprofil >> Urspårningsskydd >> Hög kvalitet Tengberts Pacific ger ditt hem en elegant möbel av högsta kvalitet som

Läs mer

Prislista. Inkl. moms. Planera din förvaring på elfa.com. Gäller beställningar fr.o.m 2015-09-01

Prislista. Inkl. moms. Planera din förvaring på elfa.com. Gäller beställningar fr.o.m 2015-09-01 Prislista Gäller beställningar fr.o.m 2015-09-01 Inkl. moms Planera din förvaring på elfa.com Everything can be organized I över sextio år har Elfa varit marknadsledare och föregångare på förvaringsområdet.

Läs mer

Rostfria diskbänkar. Made in Sweden

Rostfria diskbänkar. Made in Sweden Rostfria diskbänkar Made in Sweden Purus Rostfria diskbänkar 3 Det kreativa arvet Familjeägda Purus har sedan länge haft stål i blodet. Rötterna går tillbaka till 1600-talet, då släktens första smeder

Läs mer

EXCELLENCE BY DESIGN. ALBION Wire, Rod & Displaykomponenter. excellent display

EXCELLENCE BY DESIGN. ALBION Wire, Rod & Displaykomponenter. excellent display EXCELLENCE BY DESIGN ALBION Wire, Rod & Displaykomponenter Ljustergränd 5-116 68 Stockholm, Sweden. - Tel. +46 (0)70 482 69 09 - christer@clipline.se - www.clipline.se Översikt ClipLine Återförsäljare

Läs mer

Enklare och snyggare vardag

Enklare och snyggare vardag Enklare och snyggare vardag Ekby håller för din vardag En skjutdörr ska kunna öppnas och stängas många gånger varje dag. Det ställer höga krav på kvalitet och stabilitet. Vi kan lova att du inte kommer

Läs mer

AJ PRODUKTER AB Org. Nr. 556190-7329

AJ PRODUKTER AB Org. Nr. 556190-7329 AJ PRODUKTER AB Org. Nr. 556190-7329 Statligt ramavtal Vaktmästerier, laboratorier och verkstadsmiljö Förvaringsskåp Sid 1 Förrådsskåp Sid 2 Backar Sid 3 Hyllställ Mix Sid 4-5 Avtalsnummer: 96-23-2014:001

Läs mer

Inredning för skolan. Slöjden & NO-salen

Inredning för skolan. Slöjden & NO-salen Inredning för skolan Slöjden & NO-salen lyssna sy & snickra skapa exprimentera prova Tillklippningsbord 238 Pall 116 Lust att skapa! Hur gör man för att ge eleverna lust och motivation? Det är den ständiga

Läs mer

SA Möbler - Platform. Formgivare: Daniel Lavonius Jarefeldt och Josef Zetterman

SA Möbler - Platform. Formgivare: Daniel Lavonius Jarefeldt och Josef Zetterman Ragnars - Metro Metro är ett flexibelt och dynamiskt kontorsmöbelsystem med ett helhetstänk kring kontorsmiljön. Syftet är att koppla samman arbetsplatsens, olika delar informella som formella och samtidigt

Läs mer

Tel: +46 472-300 36 info@biketjanst.se www.biketjanst.se HYLLSYSTEM RONDUS

Tel: +46 472-300 36 info@biketjanst.se www.biketjanst.se HYLLSYSTEM RONDUS Tel: +46 472-300 36 info@biketjanst.se www.biketjanst.se HYLLSYSTEM RONDUS Rondus en stor del av helheten. Rondus är en mycket stilren hyllserie som bygger på material och användarflexibilitet utifrån

Läs mer