Vi har sett till så att ni kommer ha den BÄSTA SOMMAREN EVER! Kolla in på för att se det uppdaterade programmet

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Vi har sett till så att ni kommer ha den BÄSTA SOMMAREN EVER! Kolla in på för att se det uppdaterade programmet"

Transkript

1 Vi har sett till så att ni kommer ha den BÄSTA SOMMAREN EVER! Kolla in på för att se det uppdaterade programmet

2 Sommaren ingen kommer att glömma! I tio veckor kommer det finnas en mängd aktiviteter för unga på högstadiet och gymnasiet att välja på. Står det ingenting annat så är aktiviteterna öppna just för er ålder, annars anges det särskilt. Från klockan och framåt erbjuder kommunen aktiviteter som parkour, vattenlek, cricket, matlagning, dans, sång och teater. Målet är att det ska finnas flera parallella aktiviteter om dagen, så att just du hittar något som passar dig! Har du behov av speciellt stöd eller kanske särskilda anpassningar så kontakta ansvarig arrangör för mer info kring det! Det kommer att finnas både aktiviteter att anmäla sig i förväg till och drop-in-aktiviteter. Vi kör igång den 13 juni med mycket saker relaterat till fotbolls-em, både titta på fotboll och spela fotboll. En gång i veckan under hela sommaren kan ni komma och grilla vid Glänninge på kvällen och Citygården (fritidsgården på Altona) kommer att hålla öppet några kvällar i veckan. Förutom de aktiviteter som kommunen står för finns ett brett utbud av föreningsaktiviteter och evenemang som alla kan ta del av. Detta är ett försök att samla aktiviteter, men det finns en hel del som vi inte hunnit få med eller missat. För att hitta alla aktiviteter i kommunen besök gärna Programmet håller du i din hand kommer också att uppdateras och fyllas på under våren/sommaren och finnas digitalt på Så spana in där för att se vad som är på gång! Har du frågor om själva programmet kontakta ungdomsamordnaren på sofia.larsson@laholm.se eller * Symboliserar att det är en förening och inte arrangerat av Laholms kommun TREVLIG SOMMAR ÖNSKAR LAHOLMS KOMMUN!

3 Vecka 23 Händer i sommar - Aktiviteter som händer vid en särskild tidpunkt. Ungdomsdagarna & studentveckan - Laholm levererar Pride på nationaldagsfirandet - Måndagen den 6 juni Den sjätte juni går i regnbågens färger då Laholm har sitt första Prideevenemang! Under dagen kommer det att finnas ansiktsmålning, tipspromenad och en expertpanel som svarar på dina frågor om HBTQ. Mariette känd från Melodifestivalen avslutar denna färgsprakande dag kl Plats: Stadsparken, från kl Arrangör: Unga i Laholm tillsammans med fritidsledarna i Laholms kommun Klasskampen - Tisdagen den 7 juni Klasskampen är till för studenterna på Osbecksgymnasiet. Det kommer att vara massa tävlingar, musik och dans! Alla är välkomna att komma och titta kl på Sparbanksvallen. Chillkväll på Annabelle! - Tisdagen den 7 juni Kom och häng med dina vänner, lyssna på sköna liveframträden med lokala artister och njut av en härlig pizzabuffé på Annabelle, pizzabuffe ink. läsk 80kr. Arrangör: Unga tillsammans med fritidsledarna i Laholms kommun 9:ornas avslutningsfest - Onsdagen den 8 juni Nu är det dags för även årskurs 9 att få fira! På kommunens tre högstadieskolor anordnas middagar för niorna. Studentbal - Torsdagen den 9 juni På Strandhotellet anordnas årets studentbal för de avgående studenterna på Osbecksgymnasiet. Från kl har allmänheten möjlighet att beskåda alla underbara blivande studenter. Arrangör : Osbecksgymnasiets balkommitté Skolavslutning - Fredagen den 10 juni Många av kommunens högstadieelever slutar skolan denna fredag och ger sig in i sommarens härliga tid.

4 Händer i sommar - Aktiviteter som händer vid en särskild tidpunkt Studentdagen - Lördagen den 11 juni Så äntligen är det dags för Osbecksgymnasiets studenter att springa ut i sommaren! För nära, kära och allmänhet kan ni se dem från kl och observera att utspringet i år är flyttat till Ringvägen (gamla Kungadrabbningen) på grund av ombyggnationen. Arrangör: Osbecksgymnasiet Motorfestival - Lördagen den 11 juni Njut av en dag på Edenberga folkrecebana. För högstadiet och gymnasiets anordnas för första gången en motorfestival, med start kl Testa att åka folkrace, lyssna på liveuppträdanden, visa upp din EPA, A-traktor eller moped och vinn publikens pris. Programmet kommer att finnas på och Facebook Fritid Syd. Arrangör: Ungdomar tillsammans med Fritidsledarna i Laholms kommun.

5 Vecka 24 Händer i sommar - Aktiviteter som händer vid en särskild tidpunkt Hjörneredsläger för högstadiet juni I sommar är det dags för första gången i kommunens historia att anordna läger för dig i åk 7-9 ute i natursköna Hjörnered. Ett samarbete mellan fritidsledarna och ungdomsbrandkåren i Laholms kommun. Tisdag till torsdag kommer unga att få leva skogsliv och njuta av naturen. Arrangör: Fritidsledarna Laholms kommun Odling juni Med härlig stämning ägnar vi oss åt blomsterkonst på många olika sätt. Under en vecka har du möjlighet att testa på odling tillsammans med fenomenala Peter Bengtsson. På med trädgårdshandskar, nu odlar vi! Plats anges i det uppdaterade programmet. i samverkan med Dramalogen Anmälan på: Fotbolls-EM på Citygården - Måndagen den 13 juni Fotbollsyran drar igång! Missa inte en enda viktig match och kom och se den på storbilds-tv i gott sällskap på fritidsgården i centrum. Vi bjuder på tilltugg, härligt fotbollssnack och förhoppningsvis riktigt spännande fotboll. Kl och kl , kl match mellan Irland - Sverige, kl match mellan Belgien - Italien. Plats och arrangör: Citygården i Laholm Fotbolls-EM på Citygården - Tisdag den 14 juni Match mellan Portugal - Italien, kl Fotbollsyran drar igång! Missa inte en enda viktig match och kom och se den på storbilds-tv i gott sällskap på fritidsgården i centrum. Vi bjuder på tilltugg, härligt fotbollssnack och förhoppningsvis riktigt spännande fotboll. Plats och arrangör: Citygården i Laholm Fotbollsturnering - Onsdagen 15 juni Samling vid Multisportarenan, onsdagen den 15 juni, kl Anmäl dig med dina kompisar eller hitta nya kompisar och bilda ett lag och ladda upp för mycket TV-tittande under fotbolls-em. För mer info kontakta rickard.alnajar@laholm.se. Arrangör: Citygården i Laholm Fotbolls - EM på Citygården - Fredagen den 17 juni Kl match mellan Italien - Sverige och kl match mellan Spanien - Turkiet Fotbollsyran drar igång! Missa inte en enda viktig match och kom och se den på storbilds-tv i gott sällskap på fritidsgården i centrum. Vi bjuder på tilltugg, härligt fotbollssnack och förhoppningsvis riktigt spännande fotboll. Arrangör och plats: Citygården i Laholm

6 Händer i sommar - Aktiviteter som händer vid en särskild tidpunkt. Fotbolls - EM på Citygården - Söndagen den 19 juni Match mellan Schweiz - Frankrike, kl Fotbollsyran drar igång! Missa inte en enda viktig match och kom och se den på storbilds-tv i gott sällskap på fritidsgården i centrum. Vi bjuder på tilltugg, härligt fotbollssnack och förhoppningsvis riktigt spännande fotboll. Plats och arrangör: Citygården i Laholm Vecka 25 Grillkväll vid Glänninge sjö - måndagen den 20 juni Vi samlas utanför fritidsgården i Laholm, Citygården kl för att vid fint väder ta oss till Glänninge sjö. Ni blir bjudna på lite mat och dryck, vi umgås med varandra och andra som njuter av sommaren. Ska vi gå och bada? juni Häng med och simma med oss! Vi hittar på roliga aktiviteter tillsammans och njuter av både bad, bastu och härligt sällskap. Samling utanför Folkhälsocentrum (simhallen): kl 15.00, för högstadieelever kl , för gymnasieelever Begränsat antal platser till 40 personer. Ta med badkläder och handduk. Vad händer när det börjar brinna? Hur ska du göra? Och hur är det att vara brandman? juni Välkommen till Räddningstjänsten för att lära dig hur man ska tänka och agera vid en brand. Vi varvar teori med praktik under två timmar. Datum: 21/6, 22/6 och 23/6 Tid: kl Plats: Brandstationen i Laholm Anmälan skickas till felicia.pettersson@laholm.se, senast den 17/6. Ange vilken dag du vill gå. Skaparverkstad på teckningsmuseet juni Under fyra dagar får du prova olika sätt att skapa och uttrycka dig med bilder. Vi arbetar med teckning, grafik, collage och måleri. Kursen leds av konstnären Henrik Stenberg. Mellan den juni kl på Teckningsmuseet i Laholm. Anmälan på senast den 16 juni. Begränsat antal platser till 15 unga per gång.

7 Händer i sommar - Aktiviteter som händer vid en särskild tidpunkt Vecka 25 *Våxtorps Bois bordtennis pingisskola juni Våxtorps Bois bordtennis i samarbete med Våxtorpsskolan. Pingisskolan är öppen för fickor och pojkar mellan 6-12 år. Pris: 100kr/person. Kl Ledare & tränare: Rebecca Andersson och Ida Andersson. Eventuella frågor ring: Rebecca A, Fotbolls-EM på Citygården - Onsdagen den 22 juni Match mellan Sverige Belgien, kl Fotbollsyran drar igång! Missa inte en enda viktig match och kom och se den på storbilds-tv i gott sällskap på fritidsgården i centrum. Vi bjuder på tilltugg, härligt fotbollssnack och förhoppningsvis riktigt spännande fotboll. Plats och arrangör: Citygården i Laholm Sy-LAN juni Skulle du vilja lära dig att sy? Eller kan du redan en del och vill inspireras tillsammans med andra? Då ska du anmäla dig till sommaren Sy-LAN - en underbar kombination av sömnadsglädje, kreativitet, tålamod och skratt. Det är mycket roligare än att sy själv och man får dessutom chansen att lära sig av varandras kunskaper och erfarenheter. Plats: Lagaholmsskolan syslöjdsal Begränsat antal platser, anmälan på senast den 17 juni. Boxa in sommaren juni Går du i tankarna att äntligen få börja med boxning gör som många andra ungdomar och ansök att få chansen att under 4 dagar få en intensiv kurs av Halmstads bästa boxningsklubb. Vi ses utanför Folkhälsocentrum (simhallen), kl Fyll i anmälningsblanketten på så ses vi! Arrangör: Halmstads Boxningsklubb i samarbete med Laholms kommun Fotbolls-EM på Citygården (åttondel) matcherna börjar 25/6-27/6 (kvartsfinal) matcherna börjar 30/6-3/7 (semifinal) matcherna börjar 6/7-7/7 (final) matcherna börjar 10/7 kl Ett uppdaterat matchschema kommer att ligga på

8 Vecka 26 Händer i sommar - Aktiviteter som händer vid en särskild tidpunkt Prova på fiske juni Samling vid Gröningen nere vid Lagan, klockan Det kommer finnas plats till 10 ungdomar /per dag. Det kommer att finnas utrustning på plats som man får låna. Föreningen Abborren finns på plats mellan och berättar om fiske och vad man ska tänka på. Fisket sker nere i Lagan. Anmälan senast måndagen den 27 juni, kl på tillsammans med föreningen Abborren Grillkväll vid Glänninge sjö - måndagen den 27 juni Vi samlas utanför fritidsgården i Laholm, Citygården kl för att vid fint väder ta oss till Glänninge sjö. Ni blir bjudna på lite mat och dryck, vi umgås med varandra och andra som njuter av sommaren. LAN i Laholm juli Kom och LAN:a med dina kompis och hitta nya spelkompisar. Mer information kommer att ligga i det uppdaterade webprogrammet på OBS! Egen dator medtages! Arrangör: Ungdomar tillsammans med Laholms kommun Friluftsdagar Åk med på friluftsdag (ej övernattning) till härliga Hjörnered! Under vecka 26 kommer olika aktiviteter att anordnas i Hjörnered för unga mellan år. Anmälan i förväg på senast den 20 juni. Mer information om vilka aktiviteter som kommer att göras kommer i det uppdaterade webbprogrammet.

9 Händer i sommar - Aktiviteter som händer vid en särskild tidpunkt * Melbystrandskalaset - Lördagen den 2 juli Vill ni hänga på roliga aktiviteter i Mellbystrand? En minibuss avgår från Folkhälsocentrum (simhallen) kl , lördagen den 2 juli. Anmäl dig senast den 1 juli på * Knäredsdagen - Lördagen den 2 juli Häng med till Knäred och upplev något nytt! En minibuss avgår från Folkhälsocentrum (simhallen) kl , lördagen den 2 juli. Anmäl dig senast den 1 juli på Vecka 27 Grillkväll vid Glänninge sjö - måndagen den 27 juni Vi samlas utanför fritidsgården i Laholm, Citygården kl för att vid fint väder ta oss till Glänninge sjö. Ni blir bjudna på lite mat och dryck, vi umgås med varandra och andra som njuter av sommaren. Workshops med kulturaktiviteter - 4 till 8 juli Dramalogen är ett kluster av konstfirmor som arbetar med alla olika former av konstdicipliner. Vår målsättning är att göra sommaren trevlig för alla unga i Laholm. Vi vill främja integrering, inkludering och kultur i Laholm med aktiviteterna teater, dans och musik. Se nedan för mer info om varje workshopsvecka. Kontakt: Rebecca Sellgren RebSel Produktion Kulturkonsult, konferensvärd, moderator, konferencier Musik - 4 till och med 8 juli Musikgruppen går ut på att tända intresse för att spela och vara kreativ med musik, och vi jobbar tillsammans mot ett uppspel som avslut på fredagen. Föranmälan senast den 30 juni på Plats: Tingshuset, Laholm

10 Händer i sommar - Aktiviteter som händer vid en särskild tidpunkt Vecka 27 Dans - 4 till och med 8 juli Med rörelseglädje tar vi oss igenom dansens olika stilar. Vi använder oss av parövningar och liknande för att arbeta med uttryck och känslor på dansgolvet. Vi kommer även att prova på att arbeta med koreografi. Föranmälan senast den 30 juni till Plats: Lagaholmshallen Teater - 4 till och med 8 juli Teatergruppen kommer under veckan arbeta med improvisation och samarbetsövningar, med fokus på humor och våga uttrycka sig på scen. På fredagen avslutar vi med härlig teatersport! Föranmälan senast den 30 juni till Plats: Tingshuset i Laholm Ungdomar vs Blåljus - torsdagen den 7 juli Fotbolls-och innebandyturnering mellan unga, polis, brandmän och politiker. Samling kl på Multisportarenan vid Sparbanksvallen i Laholm för tidernas roligaste sportevent. För mer information kontakta rickard.alnajar@laholm.se eller se det uppdaterade webbprogammet på

11 Vecka 28 Händer i sommar - Aktiviteter som händer vid en särskild tidpunkt Hawk Hills cykeltrial juli Sporten går ut på att man med en cykel skall kunna ta sig över olika hinder utan att nudda marken med benen. En väldigt ovanlig sport som är mycket intressant att titta på. Detta sker på Sparbanksvallen och dom som håller i detta tar med sig material för att kunna utöva sporten. Samling kl Arrangör: Hawk Hills i samarbete med Laholms kommun Spoken word juli Under flera dagar kommer du ha möjlighet att använda språket på helt nya sätt! Prata, skriva, sjunga - du har alla möjligheter att uttrycka dig. Framför allt på svenska, men även på engelska och ditt eget modersmål. Med samling klockan på CityGården erbjuds olika aktiviteter där vi bloggar, skriver låttexter och inspireras av andra. Mer information om de olika delarna kommer att finnas i det uppdaterade webbprogrammet. Drop-in! Matlagning/bakning juli Vi bakar, lagar mat och äter tillsamans i Lagaholmsskolans hemkunskapssal. Max antal platser är 15. Föränmälan måste göras senast söndagen den 11 juli på Tisdag, kl :00 Onsdag, kl Torsdag, kl Arrangör Laholms kommun Grillkväll vid Glänninge sjö - onsdagen den 13 juli Vi samlas utanför fritidsgården i Laholm, Citygården kl för att vid fint väder ta oss till Glänninge sjö. Ni blir bjudna på lite mat och dryck, vi umgås med varandra och andra som njuter av sommaren. * Back to the becah juli Back to the Beach är beachvolleytouren som besöker Sveriges finaste spelplatser. 6 stopp på lika många helger på olika platser. Under två dagar spelas beachvolley i flera klasser. Dam och herr, Open och Challenger. Lördagen och söndagen den juli kommer turneringen till Mellbystrand! Läs mer om eventet på Workshops med kulturaktiviteter - 11 till och med 15 juli Dramalogen är ett kluster av konstfirmor som arbetar med alla olika former av konstdicipliner. Vår målsättning är att göra sommaren trevlig för alla unga i Laholm. Vi vill främja integrering, inkludering och kultur i Laholm med aktiviteterna teater, dans och musik. Se nedan för mer info om varje workshopsvecka. Kontakt: Rebecca Sellgren RebSel Produktion Kulturkonsult, konferensvärd, moderator, konferencier

12 Vecka 28 Händer i sommar - Aktiviteter som händer vid en särskild tidpunkt Musik - 11 till och med 15 juli Musikgruppen går ut på att tända intresse för att spela och vara kreativ med musik, och vi jobbar tillsammans mot ett uppspel som avslut på fredagen.. Föranmälan senast den 7 juli på Plats: Tingshuset i Laholm Dans - 11 till och med 15 juli Med rörelseglädje tar vi oss igenom dansens olika stilar. Vi använder oss av parövningar och liknande för att arbeta med uttryck och känslor på dansgolvet. Vi kommer även att prova på att arbeta med koreografi. Föranmälan senast den 7 juli på Plats: Lagaholmshallen Teater - 11 till och med 15 juli Teatergruppen kommer under veckan arbeta med improvisation och samarbetsövningar, med fokus på humor och våga uttrycka sig på scen. På fredagen avslutar vi med härlig teatersport! Föranmälan senast den 7 juli på Plats: Tingshuset i Laholm Stadsfesten - Lördagen den 16 juli Lördagen den 16 juli anordnas Laholms Stadsfest. Men en mängd aktiviteter för barn, unga och gamla sjuder stadskärnan av liv. Från klockan finns vi på plats och det kommer även att vara ungdomar som uppträder på scen. Vill du vara med och hjälpa till? Hör av dig till rickard.alnajar@laholm.se senast den 10 juli!

13 Vecka 29 Händer i sommar - Aktiviteter som händer vid en särskild tidpunkt Workshops med kulturaktiviteter - 18 till och med 22 juli Dramalogen är ett kluster av konstfirmor som arbetar med alla olika former av konstdicipliner. Vår målsättning är att göra sommaren trevlig för alla unga i Laholm. Vi vill främja integrering, inkludering och kultur i Laholm med aktiviteterna teater, dans och musik. Se nedan för mer info om varje workshopsvecka. Kontakt: Rebecca Sellgren RebSel Produktion Kulturkonsult, konferensvärd, moderator, konferencier Musik - 18 till och med 22 juli Musikgruppen går ut på att tända intresse för att spela och vara kreativ med musik, och vi jobbar tillsammans mot ett uppspel som avslut på fredagen.. Föranmälan senast den 15 juli på Plats: Tingshuset i Laholm Dans - 18 till och med 22 juli Med rörelseglädje tar vi oss igenom dansens olika stilar. Vi använder oss av parövningar och liknande för att arbeta med uttryck och känslor på dansgolvet. Vi kommer även att prova på att arbeta med koreografi. Föranmälan senast den 15 juli på Plats: Lagaholmshallen Teater - 18 till och med 22 juli Teatergruppen kommer under veckan arbeta med improvisation och samarbetsövningar, med fokus på humor och våga uttrycka sig på scen. På fredagen avslutar vi med härlig teatersport! Föranmälan senast den 15 juli på Plats: Tingshuset i Laholm

14 Vecka 29 Händer i sommar - Aktiviteter som händer vid en särskild tidpunkt Grillkväll vid Glänninge sjö - onsdagen den 13 juli Vi samlas utanför fritidsgården i Laholm, Citygården kl för att vid fint väder ta oss till Glänninge sjö. Ni blir bjudna på lite mat och dryck, vi umgås med varandra och andra som njuter av sommaren. Självförsvar juli Allt fler och fler känner oro av att vara ensam på våra gator och torg och tyvärr kan vi hamna i situationer i livet där det krävs att du ska försvara dig själv. Vill du vara förberedd? Då erbjuder vi dig en självförsvarskurs där du får lära dig det mesta för att du ska kunna skydda dig så effektivt som möjligt. Samling på Sprabanksvallen I Laholm. Datum juli 2016 Kl Arrangör: Jonas Ozolins i samarbete med Laholms kommun Matlagning/bakning juli Vi bakar, lagar mat och äter tillsamans i Lagaholmsskolans hemkunskapssal. Max antal platser är 15. Och föränmälan måste göras senast söndagen den 25 juli på Tisdag, kl :00. Onsdag, kl Torsdag, kl Arrangör Laholms kommun Midnattsloppet i Laholm - 19 juli Midnattsloppet är ett event för dig som är van, medelvan eller helt ovan vid att springa. Loppet är helt enkelt för alla - mitt i natten. Du ska vara minst 13 år för att anmäla sig, men det finns ingen åldersgräns uppåt! Den 19 juli klockan går starten för de två distanserna 4 km, samt 8 km och vi kommer i vår egen takt att ta oss runt i Laholm, tillsammans med gemensam energi. Föranmälan krävs, men evenemanget är GRATIS. Vi startar och går i mål vid Citygården i Laholm. Vi finns med dig på hela loppet. Så snöra på dig skorna och ladda batterierna. LET'S RUN! Mer information kommer att finnas i det uppdaterade webbprogrammet! Arrangör: Casandra Hallberg tillsammans med Laholms kommun Skateskola juli Har du spanat in de som åker skate på rampen vid Folkhälsocentrum och undrat hur de gör? Kom och lär dig tillsammans med Halmstad Skateboardklubb. Må-to mellan kommer det att finnas duktiga skate-tjejer och killar på plats. Ta med din egen bräda om du har! Hjälm och skydd ska vara på! Arrangör: Halmstad Skateboardklubb i samarbete med Laholms kommun

15 Vecka 30 Händer i sommar - Aktiviteter som händer vid en särskild tidpunkt Workshops med kulturaktiviteter - 25 till och med 29 juli Dramalogen är ett kluster av konstfirmor som arbetar med alla olika former av konstdicipliner. Vår målsättning är att göra sommaren trevlig för alla unga i Laholm. Vi vill främja integrering, inkludering och kultur i Laholm med aktiviteterna teater, dans och musik. Se nedan för mer info om varje workshopsvecka. Kontakt: Rebecca Sellgren RebSel Produktion Kulturkonsult, konferensvärd, moderator, konferencier Musik - 25 till och med 29 juli Musikgruppen går ut på att tända intresse för att spela och vara kreativ med musik, och vi jobbar tillsammans mot ett uppspel som avslut på fredagen. Föranmälan senast den 21 juli på Plats: Tingshuset i Laholm Dans - 25 till och med 29 juli Med rörelseglädje tar vi oss igenom dansens olika stilar. Vi använder oss av parövningar och liknande för att arbeta med uttryck och känslor på dansgolvet. Vi kommer även att prova på att arbeta med koreografi. Föranmälan senast den 21 juli på Plats: Lagaholmshallen Teater - 25 till och med 29 juli Teatergruppen kommer under veckan arbeta med improvisation och samarbetsövningar, med fokus på humor och våga uttrycka sig på scen. På fredagen avslutar vi med härlig teatersport! Föranmälan senast 21 juli på Plats: Tingshuset i Laholm

16 Vecka 30 Händer i sommar - Aktiviteter som händer vid en särskild tidpunkt Grillkväll vid Glänninge sjö - måndagen den 25 juli Vi samlas utanför fritidsgården i Laholm, Citygården kl för att vid fint väder ta oss till Glänninge sjö. Ni blir bjudna på lite mat och dryck, vi umgås med varandra och andra som njuter av sommaren. Cricket Tisdagen den 19 juli och torsdagen den 21 juli Prova på cricket på Spatbanksvallen tillsammans med Halmstad Cricket Klubb, mellan kl. 14:00-17:00. Cricket är en gammal bollsport mellan två lag på vardera 11 spelare. Sporten är mycket populär i länder inom det brittiska samväldet (f.d. kolonier). Personer från Halmstad Cricket Klubb är med och visar hur sporten utövas. Arrangör: Halmstad Cricket Klubb i samarbete med Laholms kommun

17 Vecka 31 Händer i sommar - Aktiviteter som händer vid en särskild tidpunkt Grillkväll vid Glänninge sjö - måndagen den 1 augusti Vi samlas utanför fritidsgården i Laholm, Citygården kl för att vid fint väder ta oss till Glänninge sjö. Ni blir bjudna på lite mat och dryck, vi umgås med varandra och andra som njuter av sommaren. Prova på sport 1-5 Augusti På förmiddagarna vecka 31 och 32 anordnas Sportsommar för barn i årskurs 3-6. Vi bygger på detta med prova-på-aktiviteter under eftermiddagarna. Mellan har du möjlighet att testa nya sporter tillsammans med föreningar som finns i kommunen. Mer information kommer att finnas i det uppdaterade webprogrammet på Arrangör: Hallands Idrottsförbund, SISU Idrottsutbildarna Halland I samarbete med Laholms kommun Träning utegym augusti Utanför Lagaholmshallarna finns ett härligt utegym öppet för alla. Kom och träna tillsammans med instruktörer må-to mellan kl Basket augusti Klockan varje dag vecka 32 samlas vi på Sparbanksvallen för att köra basket tillsammans med kunniga basketspelare. För mer info kontakta rickard.alnajar@laholm.se. Arrangör: Unga basketspelare i samarbete med Laholms kommun. Världens strand - lördagen den 6 augusti Första lördagen i augusti anordnas en härlig matfest i anslutning till Skummeslövsbadet,. Festen pågår från klockan till med. Genom att smaka läckerheter från Syrien och träffas får alla en att lära känna varandra, både nyinflyttade Laholmare och de som bott på orten över tid. Föranmälan senast den 30 juli, mer info finns i webbprogrammet om anmälan. Arrangör: Nyinflyttade Laholmare tillsammans med Laholms kommun

18 Vecka 32 Händer i sommar - Aktiviteter som händer vid en särskild tidpunkt Prova på sport 8-12 Augusti På förmiddagarna vecka 31 och 32 anordnas Sportsommar för barn i årskurs 3-6. Vi bygger på detta med prova-på-aktiviteter under eftermiddagarna. Mellan har du möjlighet att testa nya sporter tillsammans med föreningar som finns i kommunen. Mer information kommer att finnas i det uppdaterade webprogrammet på Arrangör: Hallands Idrottsförbund, SISU Idrottsutbildarna Halland I samarbete med Laholms kommun Träning utegym augusti Utanför Lagaholmshallarna finns ett härligt utegym öppet för alla. Kom och träna tillsammans med instruktörer må-to mellan kl Basket augusti Klockan varje dag vecka 32 samlas vi på Sparbanksvallen för att köra basket tillsammans med kunniga basketspelare. För mer info kontakta rickard.alnajar@laholm.se. Arrangör: Unga basketspelare i samarbete med Laholms kommun. Grillkväll vid Glänninge sjö - måndagen den 8 augusti Vi samlas utanför fritidsgården i Laholm, Citygården kl för att vid fint väder ta oss till Glänninge sjö. Ni blir bjudna på lite mat och dryck, vi umgås med varandra och andra som njuter av sommaren.

19 Återkommande under sommaren - saker som händer flera gånger eller under en längre tid *BTK Serve Under sommaren är ni välkomna att spela pingis i Servehallen under Familjepingis på söndagar kl , samt under pensionärsaktiviteterna på tisdagar kl och seniorträningen på onsdagar Med reservation för ändringar. Kontakt: info@laholmsbtkserve.se (mån-fre kl ) Övrig tid: Kaj Karlsson Parkvägen 1B Laholm Sommaröppet i Melbystrandsgården- 21 juni - 21 juli Tisdagar, onsdagar och torsdagar kl håller Melbystrandsgården öppet för skolbarn (födda 2009 eller tidigare). Ni kan pyssla, spela fotboll, kubb, fika och ha kul! För mindre barn gäller samma dagar fast mellan Barn t.o.m. 6år måste ha vuxen med sig. Adressen är: Cirkelvägen 19 i Mellbystrand. För info. Ring , Region Halland - 27 juni - 1 juli Är du mellan år? Vill du utveckla ditt skrivande och träffa andra som gillar att skriva? Var med på skrivarlägret Skrivkramp! Du bor på Katrinebergs folkhögskola, Vessigebro, cirka 1 mil nordost om Falkenberg, hela veckan. Förutom dagar fyllda med skrivövningar finns det möjlighet att delta i andra roliga aktiviteter tillsammans med lägervärdarna. Årets skrivledare är författaren Ingrid Olsson. Sista dag för anmälan: 31 maj För dig som är år. I första hand för dig som bor i Halland, övriga om det finns plats. Kostnad: 1500kr om du bor i Halland (enligt folkbokföringen), 2500kr för övriga

20 Återkommande under sommaren saker som händer flera gånger eller under en längre tid Laholms bibliotek i sommar -Öppettider- 13 juni - 14 augusti Stadsbiblioteket Mån - Tis (8-10 öppet med begränsad service) Ons Stängt Tors (8-10 öppet med begränsad service) Fre (8-10 öppet med begränsad service) Lör Stadshuset, tel , Knäreds bibliotek Ons Knäredsskolan, tel Veinge bibliotek Tors Veingeskolan, tel Våxtorps bibliotek Mån Våxtorpsskolan, tel Bussens sommarturlista- 13 juni - 14 augusti För tidtabell ring: , eller Bokbussen på nationaldagen och i Mellbystrand Bokbussen poppar upp på nationaldagen i stadsparken 6 juni och i Mellbystrand 12 och 26 juli. Då kör vi ut Bokbussen från garaget och besöker stadsparken och Strandhotellet i Mellbystrand. Den 6 juni drar vi igång årets sommarlovsläsning med en kick-off på nationaldagen, för dig som går i klass F - 9. Den 12 och 26 juli kl lånar vi ut böcker, pysslar, läser och ger boktips vid Strandhotellet i Mellbystrand. Vi ses!

21 Återkommande under sommaren saker som händer flera gånger eller under en längre tid Öppettider på utebaden och Folkhälsocentrum i sommar Flammabadet Knäred & Veingebadet - 11 juni - 28 augusti 11/6-3/7 Mån - Fre Lör - Sön /7-21/8 Mån - Sön /8-28/8 Mån - Fre Lör - Sön Tfn. Flammabadet Veingebadet Vallberga- & Våxtorpsbadet - 13 juni - 19 augusti Mån - Fre Lör - Sön Stängt Tfn. Vallbergabadet Våxtorpsbadet Folkhälsocentrum - 13 juni - 19 augusti Mån - Fre Tis & Tors (enbart bad & gym) Lör - Sön Stängt Onsdag 17/8, Torsdag 18/8 & Fredag 19/ Lagaholmshallarna bokas på tfn Midsommarafton 24/6 är anläggningarna stängda. Tfn. Folkhälsocentrum folkhalsocentrum@laholm.se

22 Matnyttig information till dig som är tonåring eller tonårsförälder Här har vi samlat information för den som kan behöva stöd under sommaren och/eller behöver komma i kontakt med socialtjänst eller polis. Socialtjänstens planering inför sommaren är att vara finnas tillgängliga på mottagningen för att kunna ge råd och stöd, arbeta med utredningar samt ständigt pågående tidiga förebyggande insatser. Man bör ringa mottagningsenheten om det gäller vanliga ärenden till socialtjänst. Mottagningsenhetens nummer är , och den är öppen mån-fre Övriga kontorstider kan man nå socialtjänsten via kommunens växel Socialjouren är öppen hela sommaren och nås mellan på vardagar och dygnet runt under helgen på samma nummer som till polisen 112 för akuta. Polisen arbetar som vanligt under sommaren och man ska självklart ringa 112 om man befinner sig i en akutsituation. Ungdomsmottagningens öppettider och telefontider hittar du i egionhalland.se/umolaholm. På ungdomsmottagningen kan du både få prata med en barnmorska och en kurator och den är till för killar och tjejer till och med 23 år. Du hittar också en massa bra information på På hittar du mer information om annan stöd och hjälp du kan få, såsom från BUP Laholm.

23 Tips till föräldrar/vårdnadshavare hur ni kan få en bra sommar med era tonåringar: 1. Hitta på saker tillsammans be era ungdomar önska vad de vill göra och bestäm tillsammans. 2. Skjutsa, hämta eller var med när era ungdomar är ute på kvällsaktiviteter. 3. Var uppmärksam på beteendeförändringar, nya kompisar om era barn är ute andra tider och på andra ställen. 4. Köp inte ut alkohol till era barn de kommer att dricka mer då och få större problem. 5. Berätta om dig själv och hur du känner när ni har olika diskussioner och konflikter. 6. Ge ditt barn uppmuntran för saker som fungerar. Påpeka exempelvis att det var skönt att hen hade plockat ur diskmaskinen när du kom hem. 7. Ha lite koll på vilka sidor på Internet din tonåring besöker, var med ipå sociala medier och håll dig uppdaterad. Nätdroger som ännu inte är klassificerade som droger kan vara livsfarliga och det är viktigt att hålla koll på om det kommer paket ni inte känner igen till era barn. 8. Ha kontakt med andra föräldrar ring alltid och kolla om ditt barn ska sova över och kom överens med andra föräldrar om regler. 9. Ställ krav på sommarjobb, hjälpa till hemma och annat. 10. Älska våra unga förutsättningslöst hur jobbig och trotsig hen än kan vara och tala om det. HA EN BRA SOMMAR!

Öppet i Aktivitetshuset Öppet mellan för högstadiet och gymnasiet Varmt välkomna!!

Öppet i Aktivitetshuset Öppet mellan för högstadiet och gymnasiet Varmt välkomna!! Planering inför sportlovet 2018 Inför sportlovet har Laholms kommun tillsammans med andra aktörer i kommunen samlat material som finns om aktiviteter och annat som kan vara intressant för unga i Laholm.

Läs mer

Ung sommar BILD. Har du behov av speciellt stöd eller kanske särskilda anpassningar så kontakta ansvarig arrangör för mer info kring det!

Ung sommar BILD. Har du behov av speciellt stöd eller kanske särskilda anpassningar så kontakta ansvarig arrangör för mer info kring det! BILD Ung sommar I tio veckor kommer det finnas en mängd aktiviteter för unga mellan 10-20 år att välja på. Står det ingenting annat så är aktiviteterna öppna just för er ålder, annars anges det särskilt.

Läs mer

Ung sommar BILD. Har du behov av speciellt stöd eller kanske särskilda anpassningar så kontakta ansvarig arrangör för mer info kring det!

Ung sommar BILD. Har du behov av speciellt stöd eller kanske särskilda anpassningar så kontakta ansvarig arrangör för mer info kring det! BILD Ung sommar I tio veckor kommer det finnas en mängd aktiviteter för unga mellan 6-20 år att välja på. Står det ingenting annat så är aktiviteterna öppna just för er ålder, annars anges det särskilt.

Läs mer

Vi har sett till så att ni kommer ha den BÄSTA SOMMAREN EVER! Kolla in på www.laholm.se/sommar för att se det uppdaterade programmet

Vi har sett till så att ni kommer ha den BÄSTA SOMMAREN EVER! Kolla in på www.laholm.se/sommar för att se det uppdaterade programmet Vi har sett till så att ni kommer ha den BÄSTA SOMMAREN EVER! Kolla in på www.laholm.se/sommar för att se det uppdaterade programmet Sommaren ingen kommer att glömma! I tio veckor kommer det finnas en

Läs mer

RAPPORT DNR: Bästa sommaren ever! Sommarprogram för unga 2016

RAPPORT DNR: Bästa sommaren ever! Sommarprogram för unga 2016 RAPPORT 2016-09-06 DNR: 2016 Bästa sommaren ever! Sommarprogram för unga 2016 2 (8) Innehållsförteckning Innehållsförteckning... 2 Inledning och bakgrund... 2 Genomförande... 4 Eftermiddagsaktiviteter...

Läs mer

Måndag den 20 februari Prova på bas och bleckblås På Kulturskolan (Campus Osbeck) Kl

Måndag den 20 februari Prova på bas och bleckblås På Kulturskolan (Campus Osbeck) Kl Planering inför sportlovet 2017 Inför sportlovet har Laholms kommun tillsammans med andra aktörer i kommunen samlat material som finns om aktiviteter och annat som kan vara intressant för unga i Laholm.

Läs mer

BIBLIOTEKET BJUDER NY PÅ NÄTET HÖGLÄSNING TRÄDGÅRDSKVÄLL FÖRFATTARAFTON. och mycket annat

BIBLIOTEKET BJUDER NY PÅ NÄTET HÖGLÄSNING TRÄDGÅRDSKVÄLL FÖRFATTARAFTON. och mycket annat BIBLIOTEKET BJUDER TRÄDGÅRDSKVÄLL FÖRFATTARAFTON NY PÅ NÄTET HÖGLÄSNING och mycket annat 24 SEPT (lör) kl. 18:30-20:00 Poesicafé (Laholms kulturnatt) Stadsbiblioteket.Ta tillfället i akt och läs upp dina

Läs mer

SOMMARLOVSPROGRAM 2018

SOMMARLOVSPROGRAM 2018 SOMMARLOVSPROGRAM 2018 Kostnadsfria Sommarlovsaktiviteter För åk 4-9 Genom fritidsklubben och fritidsgården i Allaktivitetshuset FRITID MÅNDAG 18 juni 09:00-12:00 KOMTEK kommer till oss och vi gör expriment!

Läs mer

Höstlovs Program 2015

Höstlovs Program 2015 Höstlovs Program 2015 Aktiviteter, evenemang och tips för unga Planering inför höstlovet 2015 Inför höstlovet har Laholms kommun tillsammans med andra aktörer i kommunen och regionen samlat material som

Läs mer

Höstlov Höstlovsverkstad på Teckningsmuseet

Höstlov Höstlovsverkstad på Teckningsmuseet Höstlov 2018 Under höstlovet kommer det att finnas en mängd olika aktiviteter för unga mellan 6-20 år. Står det ingenting annat så är aktiviteterna öppna just för er ålder, annars anges det särskilt. Vissa

Läs mer

SOMMARLOVSPROGRAM 2018

SOMMARLOVSPROGRAM 2018 SOMMARLOVSPROGRAM 2018 Kostnadsfria Sommarlovsaktiviteter För åk 4-9 Genom fritidsklubben och fritidsgården i Allaktivitetshuset FRITID MÅNDAG 18 juni 09:00-12:00 Utelek och aktiviteter Vi bjuder på frukt

Läs mer

RAPPORT DNR: Ung sommar. Sommarprogram för unga 2017

RAPPORT DNR: Ung sommar. Sommarprogram för unga 2017 RAPPORT 2017-09-25 DNR: 2017 Ung sommar Sommarprogram för unga 2017 Innehåll Förberedelse och planering... 3 Genomförande och resultat... 4 Ekonomisk redovisning... 6 Erfarenheter från sommaren och fortsatt

Läs mer

Höstlov i Motala. 1-5 november. motala.se/ung. Se programmet och läs om att som sker under året på:

Höstlov i Motala. 1-5 november. motala.se/ung. Se programmet och läs om att som sker under året på: Höstlov i Motala 1-5 november Se programmet och läs om att som sker under året på: motala.se/ung Bowling Motala Bowlinghall Öppettider Måndag 31/10 13.00-16.00 Tisdag 1/11 13.00-16.00 Onsdag 2/11 13.00-16.00

Läs mer

PROTOKOLL. Ungdomsforum Dnr: KS Plats och tid Våxtorpsskolan, Våxtorp , Ungdomar

PROTOKOLL. Ungdomsforum Dnr: KS Plats och tid Våxtorpsskolan, Våxtorp , Ungdomar PROTOKOLL Ungdomsforum 160421 Dnr: KS 2016- Plats och tid 160421, 10.00 12.00 Ungdomar Politiker Alma Gunnarsson, Lagaholmsskolan Berit Thomalla, Osbecksgymnasiet Badie Zobadie, Osbecksgymnasiet Abdullah

Läs mer

Sommarlov i Ale 2014

Sommarlov i Ale 2014 Sommarlov i Ale 2014 Utomhusbad i Ale Personal från Skepplanda simhall finns på plats för märkestagning. Märkestagningen är gratis men du betalar för simmärkena. Märkestagning sjö: > Hultasjön v 28 och

Läs mer

PROTOKOLL Strandspensionatet, Skummeslöv

PROTOKOLL Strandspensionatet, Skummeslöv PROTOKOLL Strandspensionatet, Skummeslöv Ungdomsforum 160523 Dnr: KS 2016- Plats och tid 160523, 16.30 18.00 Ungdomar Politiker Alma Gunnarsson, Lagaholmsskolan Berit Thomalla, Osbecksgymnasiet Badie Zobadie,

Läs mer

#sumpanlov. Sagoläsning. Dans och pyssel. I Sundbyberg finns det massor av gratis höstaktiviteter för barn och unga! PSST!

#sumpanlov. Sagoläsning. Dans och pyssel. I Sundbyberg finns det massor av gratis höstaktiviteter för barn och unga! PSST! Dans och pyssel Sagoläsning Höstlovsdisco #sumpanlov PSST! I Sundbyberg finns det massor av gratis höstaktiviteter för barn och unga! SUNDBYBERG.SE/SUMPANLOV Här hittar du allt kul som händer i Sundbyberg

Läs mer

Vad vill du göra på din fritid?

Vad vill du göra på din fritid? Vad vill du göra på din fritid? Aktiviteter som kan anpassas efter dina behov hösten 2019 WWW.SUNDBYBERG.SE/FUNK Sidan 2 av 17 Vad vill du göra när du är ledig? Vad är du intresserad av? Vill du träffa

Läs mer

Sommarlov i Ale 2015

Sommarlov i Ale 2015 Sommarlov i Ale 2015 Ridläger, Ale-Jennylunds ridklubb Dagridläger Kvälls- och helgkurser Ale- Jennylunds ridklubb har en mängd olika kurser och läger året om, information och anmälningsblankett om sommarens

Läs mer

Vad vill du göra på din fritid?

Vad vill du göra på din fritid? Vad vill du göra på din fritid? Aktiviteter som kan anpassas efter dina behov våren 2019 WWW.SUNDBYBERG.SE/FUNK Sidan 2 av 12 Vad vill du göra när du är ledig? Vad är du intresserad av? Vill du träffa

Läs mer

VAD HÄNDER PÅ SPORTLOVET V.8?

VAD HÄNDER PÅ SPORTLOVET V.8? VAD HÄNDER PÅ SPORTLOVET V.8? HÖRBY KARATE KLUBB Kom och testa karate med oss på Älvdalsskolan! Tisdag 19/2 och Torsdag 21/2 18.00-19.00, Lördag 23/2 10.00-11.30 Medtag gympakläder! SATSERUPS IDROTTS/BYAFÖRENING

Läs mer

Mitt bibliotek Hösten 2014

Mitt bibliotek Hösten 2014 Mitt bibliotek Hösten 2014 För dig som är runt 1 till 13 år Tillhör:... BIBLIOTEKEN I MÖLNDAL Skaffa lånekort! Har du hittat till vår fina bokbuss? Kom och hälsa på! Det här är jag: Jag heter... Jag gillar...

Läs mer

Sommarlov i Ale 2013

Sommarlov i Ale 2013 Sommarlov i Ale 2013 Utomhusbad i Ale Vi finns på plats för märkestagning >>Hultasjön v 28,32 och 33 >>Vimmersjön v. 33 Personalen i Skepplanda simhall hälsar alla barn välkomna till årets märkestagning.

Läs mer

Se programmet och läs om allt som sker under året på: motala.se/ung

Se programmet och läs om allt som sker under året på: motala.se/ung V O L T 4 4 S a k Ö c H Ve Se programmet och läs om allt som sker under året på: motala.se/ung Höstlov i stallet Kom och borsta och rykta på Nyckelbys hästar! 28-30 oktober 15.00 samlas vi fo r att pyssla

Läs mer

Kommunbladet sommaren 2014

Kommunbladet sommaren 2014 Kommunbladet sommaren 2014 Ett urval av information från Norsjö kommun på lättläst svenska. National-dagen i Norsjö Den 6 juni är det Sveriges national-dag och det firar vi med olika aktiviteter i Norsjö.

Läs mer

Foto: Per-Arne Andersson

Foto: Per-Arne Andersson Foto: Per-Arne Andersson Föreningsbladet Program våren 2018 I Motala kommun finns en arbetsgrupp som arbetar inom LSS för att du ska få en bra och meningsfull fritid. Detta häfte är ett exempel på vad

Läs mer

för mer info. se www.skanesdjurpark.se

för mer info. se www.skanesdjurpark.se 1 Lär dig paddla kajak och ha kul i kanotskola! Åk. 3 - uppåt Tid: Mån 14 juni - tors 17 juni, kl.l10.00-15.00. Söndag 13 juni k.l15.00 har vi föräldraträff med information om kanotskolan. Kostnad: 500kr

Läs mer

Rapport Fritidsvanundersökning i samarbete med Attention

Rapport Fritidsvanundersökning i samarbete med Attention 2014-02-06 1 (7) Rapport FRN 2014/56 Fritidsnämnden Rapport Fritidsvanundersökning i samarbete med Attention Bakgrund En enkätundersökning i samarbete med Attention Nackas har genomförts under hösten 2013.

Läs mer

#sumpanlov I Sundbyberg finns det gratis påsklovsaktiviteter för barn och unga!

#sumpanlov I Sundbyberg finns det gratis påsklovsaktiviteter för barn och unga! #sumpanlov I Sundbyberg finns det gratis påsklovsaktiviteter för barn och unga! LÄS MER PÅ SUNDBYBERG.SE/SUMPANLOV Här hittar du allt kul som händer i Sundbyberg på påsklovet. Alla barn och unga är välkomna

Läs mer

Sommarlov. Fritidsgårdarna Bjuvs Kommun

Sommarlov. Fritidsgårdarna Bjuvs Kommun Sommarlov Fritidsgårdarna Bjuvs Kommun Bjuvs Fritidsgård Tel: 042-458 50 97 Vecka 25 Måndag 17 juni Öppet 13.00 17.00 Tisdag 18 juni Midsommarfest. Kostnad 100kr. Anmälan sker till personalen. obs! öppet

Läs mer

SOMMARENS AKTIVITETER FÖR BARN OCH UNGA

SOMMARENS AKTIVITETER FÖR BARN OCH UNGA SOMMARENS AKTIVITETER FÖR BARN OCH UNGA 1 Sommarläsning på Biblioteken i Borås Är du mellan 7 12 år och gillar du att prata och tipsa om böcker du lyssnat på eller läst, träffa kompisar och fika? Biblioteken

Läs mer

SPORTLOV 2014 Sportlovsaktiviteter i Sigtuna kommun 24-28 februari 2014

SPORTLOV 2014 Sportlovsaktiviteter i Sigtuna kommun 24-28 februari 2014 SPORTLOV 2014 Sportlovsaktiviteter i Sigtuna kommun 24-28 februari 2014 VAD VILL DU GÖRA? Sportlovsaktiviteter i Sigtuna kommun MASSOR AV AKTIVITETER PÅ SPORTLOVET Sportlovet bjuder på sjudande aktiviteter

Läs mer

Program barn & unga. Våren 2015. Öppettider: Mån kl. 9.00 19.00 Tis kl. 9.00 19.00 Ons kl. 11.00 19.00

Program barn & unga. Våren 2015. Öppettider: Mån kl. 9.00 19.00 Tis kl. 9.00 19.00 Ons kl. 11.00 19.00 Älmhlts Bibliotek Program barn & nga Våren 2015 http://bibliotek.almhlt.se Öppettider: Mån kl. 9.00 19.00 Tis kl. 9.00 19.00 Ons kl. 11.00 19.00 Tors kl. 9.00 19.00 Fre kl. 9.00 17.00 Lör kl. 10.00 14.00

Läs mer

Fritidsenkät 2014. Åk 5 och 8. Standardrapport

Fritidsenkät 2014. Åk 5 och 8. Standardrapport Fritidsenkät 2014 Åk 5 och 8 Standardrapport Årskurs 5 56,4% 248 Årskurs 8 43,6% 192 Svarande 440 Inget svar 6 Kille 50,9% 227 Tjej 48,2% 215 Bor i Ljungby 59% 263 Bor utanför Ljungby 40,6% 181 Svarande

Läs mer

Sportlovsprogram 2019 Sjöbo kommun

Sportlovsprogram 2019 Sjöbo kommun VECKA 8 Sportlovsprogram 2019 Sjöbo kommun VECKA 8 Sportlovsprogram 2019 Äntligen är det dags för sportlov! Det finns massor av roliga aktiviteter att välja bland under hela veckan - även om det inte är

Läs mer

Sommarlovsprogram 2019

Sommarlovsprogram 2019 Sommarlovsprogram 2019 Aktiviteter och utflykter för barn och ungdomar i Laxå kommun Sommaren 2019 Arr: Laxå kommun, kultur & fritid Föreningar i Laxå kommun Vid frågor om programmet Kontakta: Sanna Söderström

Läs mer

Mitt USA I augusti 2013 flyttade jag till North Carolina, USA. Mitt enda mål var att bli en bättre simmerska, men det jag inte visste då var att mycket mer än min simning skulle utvecklas. Jag är född

Läs mer

prova på upptäck ha kul! Sportlov -19

prova på upptäck ha kul! Sportlov -19 upptäck prova på ha kul! Sportlov -19 Årets sportlovsprogram Köpings kommun tillsammans med det lokala föreningslivet presenterar här sportlovsaktiviteter för barn och ungdomar i kommunen. I programmet

Läs mer

Torsås. kommun. Sportlov februari. Program

Torsås. kommun. Sportlov februari. Program Torsås kommun Sportlov 2014 17 23 februari Program Måndagen den 17/2 Innebandy för alla i Torsås sporthall kl. 10.00 12.00. Samling kl. 10.00. Innebandyklubbor finns att låna. Arr: Skol-IF Innefotboll

Läs mer

LÖRDAGSKUL OCH ANNAT KUL PÅ LAHOLMS BIBLIOTEK

LÖRDAGSKUL OCH ANNAT KUL PÅ LAHOLMS BIBLIOTEK LÖRDAGSKUL OCH ANNAT KUL PÅ LAHOLMS BIBLIOTEK Hösten 2017 Lördagskul och annat kul för barn hösten 2017 Det blir teater för blandade åldrar, musikföreställning, högläsning m.m. För platser och tider -

Läs mer

v. 24 Minigolf för dig som slutar årskurs 6 eller 7 Spela golf med oss vid Sjösidan!

v. 24 Minigolf för dig som slutar årskurs 6 eller 7 Spela golf med oss vid Sjösidan! 2015 v. 24 Minigolf för dig som slutar årskurs 6 eller 7 Spela golf med oss vid Sjösidan! Dag: 11 juni Tid: kl. 15.00 Plats: Sjösidan i Kumla Ålder: du som slutar årskurs 6 eller 7 Anmälan och frågor:

Läs mer

KUL I LOV 2012 20-24 februari

KUL I LOV 2012 20-24 februari KUL I LOV 20-24 februari KUL I LOV KÖP KUL I LOV KORT 30 KRONOR För att deltaga i det här häftets aktiviteter måste du köpa ett KUL I LOVKORT för 30 kronor. Korten kommer att säljas på följande ställen

Läs mer

Sommarlov Alla aktiviteter är gratis. facebook.com/hellefors.se. Text och layout:

Sommarlov Alla aktiviteter är gratis.   facebook.com/hellefors.se. Text och layout: Alla aktiviteter är gratis Sommarlov 2019 www.hellefors.se/lov facebook.com/hellefors.se 2019-06-11 Text och layout: Laila Sandberg Text och layout: 13 juni Musik och dans Ålder: 6 15 år Tid: Torsdag 18

Läs mer

Bordtennishallen måndag 17/2 kl 13:00-15:00.

Bordtennishallen måndag 17/2 kl 13:00-15:00. På sportlovet har vi öppet som vanligt! Vi kommer att ha olika aktiviteter, men givetvis är det fritt att bara hänga! www.tomelilla.se/soffta eller Soffta (the Official page) på Facebook ~~~~~ Bordtennishallen

Läs mer

Sommarlovs- aktiviteter

Sommarlovs- aktiviteter Sommarlovs- aktiviteter Kostnadsfritt för alla barn & ungdomar! 2018 Vad ska du göra i sommar? Den här broschyren är fylld av kostnadsfria sommarlovsaktiviteter som du som är ung i Forshaga kommun kan

Läs mer

Program. 26 oktober 4 november. Torsås. För dig i åldern 6-15 år. Alla aktiviteter är gratis! kommun

Program. 26 oktober 4 november. Torsås. För dig i åldern 6-15 år. Alla aktiviteter är gratis! kommun Torsås kommun Program För dig i åldern 6-15 år. Alla aktiviteter är gratis! 26 oktober 4 november Höstlov 2018 Fredagen den 26 oktober Marknadskväll på Fritidsgården. Flipperspel, archery tag, reptilutställning,

Läs mer

O L. Se programmet och läs om allt som sker under året på: motala.se/ung

O L. Se programmet och läs om allt som sker under året på: motala.se/ung V O L T 4 4 S a k c Ö e H V Se programmet och läs om allt som sker under året på: motala.se/ung Öppettider. Måndag 28/10 13.00-19.00 Tisdag 29/10 09.00-17.00 Onsdag 30/10 13.00-19.00 Torsdag 31/10 09.00-16.00

Läs mer

Sportlovs Program 2016

Sportlovs Program 2016 Sportlovs Program 2016 Aktiviteter, evenemang och tips för unga Planering inför sportlovet 2016 Inför sportlovet har Laholms kommun tillsammans med andra aktörer i kommunen samlat material som finns om

Läs mer

Sommarlovsprogram 2018

Sommarlovsprogram 2018 Sommarlovsprogram 2018 Fritidsgårdarna Parkour i Färjestaden Prova på Parkour på banan nere vid Smaragdskolan. Aktiviteten vänder sig till er mellan åk 5 och 2:a året på gymnasiet och är helt kostnadsfri.

Läs mer

Funka Varberg. Fritidsprogram våren 2019

Funka Varberg. Fritidsprogram våren 2019 Funka Varberg Fritidsprogram våren 2019 2 Innehåll Allmän information...4-5 19/1 Bokfika... 6 21/1 Funkisdrama... 8 25/1 Dans i Falkenberg... 9 10/2 Bowling på Bruket... 11 16/2 Ishockey Frölunda - Skellefteå...12

Läs mer

Under sommarlovet ordnas det gratis aktiviteter för dig som bor i Habo Kommun

Under sommarlovet ordnas det gratis aktiviteter för dig som bor i Habo Kommun gratis aktiviteter för dig som bor i Habo Kommun Lär Dig Segla 24-26 Juni aktiviteter! Alla elever i åk F-9 som bor i Habo kommun får ett Sommarlovskort. (delas ut sista veckan i skolan) Det gäller mellan

Läs mer

I Simrishamns kommun finns det mycket kul att göra för sportlovslediga barn och ungdomar. Vi tackar alla sportlovsarrangörer och ledare.

I Simrishamns kommun finns det mycket kul att göra för sportlovslediga barn och ungdomar. Vi tackar alla sportlovsarrangörer och ledare. Sportlov 2014 Vecka 8 17-23 februari I Simrishamns kommun finns det mycket kul att göra för sportlovslediga barn och ungdomar. Vi tackar alla sportlovsarrangörer och ledare. Kultur- och fritidsförvaltningen

Läs mer

Sommarläger i Åsbro för dig som slutar årskurs 6 Träffa nya vänner, paddla kanot, teambuilding, mys vid lägerelden och mycket mer!

Sommarläger i Åsbro för dig som slutar årskurs 6 Träffa nya vänner, paddla kanot, teambuilding, mys vid lägerelden och mycket mer! 2014 RESOR Resa till Skara sommarland Dagsresa till Skara sommarland för sol, bad och äventyr Dag: 12 augusti Tid: 09.00-19.00 (avresa från Kumla busstation, kom i god tid) Ålder: 13 år och äldre, yngre

Läs mer

Sportlovsprogram. 18-24 feb 2013. Utgiven av Sölvesborgs kommun, Fritid & Kultur med reservation för ev. ändringar.

Sportlovsprogram. 18-24 feb 2013. Utgiven av Sölvesborgs kommun, Fritid & Kultur med reservation för ev. ändringar. Sportlovsprogram 18-24 feb 2013 Utgiven av Sölvesborgs kommun, Fritid & Kultur med reservation för ev. ändringar. Nominera till Ask & Embla Priset Sista dag för nominering är 31 mars Som ung i Sölvesborg

Läs mer

Sommarlov Aktiviteter som är gratis vecka 24 33

Sommarlov Aktiviteter som är gratis vecka 24 33 Sommarlov 2018 Aktiviteter som är gratis vecka 24 33 Vecka Tid Dag Aktivitet Plats Sida 24 16.00 12/6 Yxkastning Västra Gäddsjön 6 20.00 14/6 Skolavslutningsfest Lilla Kvarn 5 10.00 15/6 Barnens dag Hällevi

Läs mer

PROVA-PÅ SKATE, KICKBIKE, INLINES, BMX Ta med egen utrustning. #JIDDRAHEM Vi gör egna program i appen Jiddr och bjuder på fika.

PROVA-PÅ SKATE, KICKBIKE, INLINES, BMX Ta med egen utrustning. #JIDDRAHEM Vi gör egna program i appen Jiddr och bjuder på fika. 2015 SÖNDAG 25 OKTOBER NKF NIGHTSESH Nerikes Kickbikeförening arrangerar en kickbikenatt. Åkning, film, musik, häng m.m. Dag: 25-26 okt Tid: kl. 20.00-09.00 Plats: Aktivitetshuset Ålder: 12-19 år Max antal

Läs mer

66 dagar långt sommarlov, hur fantastiskt är inte det?

66 dagar långt sommarlov, hur fantastiskt är inte det? Sommar 2015 66 dagar långt sommarlov, hur fantastiskt är inte det? Här kommer förslag på vad du och dina kompisar kan hitta på de här dagarna och kvällarna, alltifrån att spela minigolf gratis till att

Läs mer

SPORTLOVSPROGRAM 2014 15-23 februari

SPORTLOVSPROGRAM 2014 15-23 februari SPORTLOVSPROGRAM 2014 15-23 februari Föreningen RegioLAN presenterar LAN 2014 i Sporthall. Lördag 15/2 till tisdag 18/2. Insläppet börjar kl.15.00 på lördagen. Det blir turneringar i League of Legends,

Läs mer

Gäller dig som har gått ut årskurs 6 + äldre

Gäller dig som har gått ut årskurs 6 + äldre Vecka 25-34 Gäller dig som har gått ut årskurs 6 + äldre Följ oss på Facebook för att få full koll på allt som händer hos oss under sommaren (Haffas / Lorensberga fritidsgård) Alla aktiviteter är GRATIS!

Läs mer

SPORTLOVS PROGRAM. LINDESBERG 2015 för dig i 4-9:an. (men i vissa fall även andra åldersgrupper) MÄSTARE

SPORTLOVS PROGRAM. LINDESBERG 2015 för dig i 4-9:an. (men i vissa fall även andra åldersgrupper) MÄSTARE SPORTLOVS PROGRAM Pulkarace Parkour Curling LINDESBERG 2015 för dig i 4-9:an (men i vissa fall även andra åldersgrupper) ACTIC Dans Skridskor Bowling Fotbollsturnering MÄSTARE Skytte Mästartröja Bollspel

Läs mer

#sumpanlov. I Sundbyberg finns det gratis sportlovsaktiviteter för barn och unga! LÄS MER PÅ SUNDBYBERG.SE/SUMPANLOV

#sumpanlov. I Sundbyberg finns det gratis sportlovsaktiviteter för barn och unga! LÄS MER PÅ SUNDBYBERG.SE/SUMPANLOV #sumpanlov I Sundbyberg finns det gratis sportlovsaktiviteter för barn och unga! LÄS MER PÅ SUNDBYBERG.SE/SUMPANLOV Sportlovsaktiviteter Här hittar du allt kul som händer i Sundbyberg på sportlovet. Alla

Läs mer

Hej och välkommen till årets kulturlov!

Hej och välkommen till årets kulturlov! 23/10-1/11 2015 Hej och välkommen till årets kulturlov! Här har vi sammanställt lite av vad som erbjuds under vecka 44 Ha ett härligt och aktivt lov! /kultur-och fritidsförvaltningen Bokfika Torsdag 29/10

Läs mer

Påskpynta Gummifabriken Välkommen till en kväll där vi pyntar Gummifabriken i påskens alla färger. Vi bjuder på påskfika!

Påskpynta Gummifabriken Välkommen till en kväll där vi pyntar Gummifabriken i påskens alla färger. Vi bjuder på påskfika! Påskpynta Gummifabriken Välkommen till en kväll där vi pyntar Gummifabriken i påskens alla färger. Vi bjuder på påskfika! Tid: 15.30-20.00 Plats: Gummifabrikens Allaktivitetshus Övrigt: Ingen föranmälan

Läs mer

Välkommen till årets Sommarkul(tur)! I sommar kommer det hållas en mängd roliga aktiviteter i Oskarshamns kommun för barn mellan 6-15år OCH ALLT ÄR

Välkommen till årets Sommarkul(tur)! I sommar kommer det hållas en mängd roliga aktiviteter i Oskarshamns kommun för barn mellan 6-15år OCH ALLT ÄR Välkommen till årets Sommarkul(tur)! I sommar kommer det hållas en mängd roliga aktiviteter i Oskarshamns kommun för barn mellan 6-15år OCH ALLT ÄR GRATIS! Alltså, skicka väldigt gärna in en intresseanmälan

Läs mer

Schema för mottagningen! (OBS ändringar kan förekomma)

Schema för mottagningen! (OBS ändringar kan förekomma) Schema för mottagningen! (OBS ändringar kan förekomma) Grill, lek och häng i Slottsskogen - 27/8 torsdag Vi möts vid Götaplatsen (högst upp på Avenyn vid Poseidon- fontänen) kl. 14.00. Ring till Johanna

Läs mer

Sommarlovsaktiviteter i Dals-Eds kommun 2016

Sommarlovsaktiviteter i Dals-Eds kommun 2016 Sommarlovsaktiviteter i Dals-Eds kommun 2016 Alla aktiviteter är gratis! Om man behöver anmäla sig till aktiviteten står det angivet intill varje aktivitet. Står det ingen ålder angiven intill aktiviteten

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL SPORTLOV februari 2018

VÄLKOMMEN TILL SPORTLOV februari 2018 VÄLKOMMEN TILL SPORTLOV 19 25 februari 2018 FÖRENINGAR FÖRENINGAR MÅNDAG 19/2 BORDTENNIS TOMELILLA AIS Kom och prova på världens snabbaste bollsport, bordtennis. Tid: Kl. 13.00 15.00 Ålder: 6-15 år Övrigt:

Läs mer

Vi önskar er ett trevligt sportlov!

Vi önskar er ett trevligt sportlov! Sportlovsprogram Sportlovsprogrammet 2018 I sportlovsprogrammet publiceras Fritid- och Kulturs verksamheter i samarbete med förenings- och näringsliv. I år deltar de tre fritidsgårdarna Annelund, Julius

Läs mer

loddekopinge.bibliotek@kavlinge.se

loddekopinge.bibliotek@kavlinge.se HÖSTENS PROGRAM 201 3 Kävlinge bibliotek Kvarngatan 17 244 31 Kävlinge 046-73 94 72 kavlinge.bibliotek@kavlinge.se Löddeköpinge bibliotek Barsebäcksvägen 60 246 30 Löddeköpinge 046-73 95 30 loddekopinge.bibliotek@kavlinge.se

Läs mer

Föreningsbladet Program våren 2017

Föreningsbladet Program våren 2017 Föreningsbladet Program våren 2017 Foto: Per-Arne Andersson Producerat av Daglig Verksamhet Mediakontoret 2016-12-01 SOMMAR PÅ POPPEL I Motala kommun finns en arbetsgrupp som arbetar inom LSS för att du

Läs mer

Träna svenska A och B. Häfte 7 Klockan

Träna svenska A och B. Häfte 7 Klockan Träna svenska A och B Häfte Klockan 0 Del analog klocka Vad är klockan? Läs klockan är tolv klockan är ett klockan är två klockan är tre klockan är fyra klockan är fem klockan är sex klockan är sju klockan

Läs mer

program våren 2019 VI ARBETAR PÅ MARKAN Chatarina Wilgotsson andreas svensson jen wesséus andré sjölund

program våren 2019 VI ARBETAR PÅ MARKAN Chatarina Wilgotsson andreas svensson jen wesséus andré sjölund 1 program våren 2019 TISDAG 29 JANUARI KL. 18.30 LÅTSKRIVARWORKSHOP MED SABINA CHANTOURIA Fri entré Workshopen ger dig grundläggande kunskaper om låtskrivande, du får prova övningar och tekniker för att

Läs mer

Påsklovskul Gratis aktiviteter för alla barn och ungdomar mellan 6 och 15 år!

Påsklovskul Gratis aktiviteter för alla barn och ungdomar mellan 6 och 15 år! 21 28 april Program Påsklovskul 2019 Gratis aktiviteter för alla barn och ungdomar mellan 6 och 15 år! Ett samarbete mellan Torsås kommun, föreningar och andra verksamheter. Söndagen den 21 april Film

Läs mer

Sportlov 14-18 februari 2011

Sportlov 14-18 februari 2011 Sportlov 14-18 februari 2011 www.mariestad.se Innehållsförteckning Innehållsförteckning 2 Allmänhetens åkning 3 Spela badminton 3 Ungdomskulturhuset Elvärket 4 SportlovsLan på Elvärket 5 Sportlovskul på

Läs mer

Kulturlov! 30 oktober-5 november 2017

Kulturlov! 30 oktober-5 november 2017 Kulturlov! 30 oktober-5 november 2017 I samverkan av: Biorama-Gummifabriken-Skurups Bibliotek, Fritidsgårdarna-Kultur & Fritid - Kulturskolan 1 Måndagen 30 oktober Midnight Feast Tid: Måndag 30/10 kl.18.00-31/10

Läs mer

Sportlovsaktiviteter 2017

Sportlovsaktiviteter 2017 Sportlovsaktiviteter 2017 Öppen sporthall: Äntligen lite ledighet igen! I år är vi glada att kunna presentera ett sportlovsprogram med mycket roligt att hitta på. Hoppas du hittar något som passar och

Läs mer

Här kommer. Fritidsprogram 2015

Här kommer. Fritidsprogram 2015 Här kommer SOMMARENS Fritidsprogram 2015 FRITIDEN Hej! Här kommer Sommar - programmet 2015. Bläddra igenom och du hittar säkert något du kan vara med på. Tänk på att anmäla er i tid. Thord Nilsson Tel:

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL SPORTLOV februari 2018

VÄLKOMMEN TILL SPORTLOV februari 2018 VÄLKOMMEN TILL SPORTLOV 19 25 februari 2018 FÖRENINGAR FÖRENINGAR MÅNDAG 19/2 BORDTENNIS TOMELILLA AIS Kom och prova på världens snabbaste bollsport, bordtennis. Kl. 13.00 15.00 Ålder: 6-15 år Övrigt:

Läs mer

Sommarlovsprogrammet vänder sig till dig som är mellan 6-15 år

Sommarlovsprogrammet vänder sig till dig som är mellan 6-15 år Sommarlovsprogrammet vänder sig till dig som är mellan 6-15 år Programmet finns också att läsa på kommunens webbplats www.arjang.se Utesimskola 23 juli 3 augusti Årjängs Bad och Friskvårdscenter har simskola

Läs mer

PROGRAM. För höstlovet i Svalövs kommun 27 okt 2 nov 2014

PROGRAM. För höstlovet i Svalövs kommun 27 okt 2 nov 2014 PROGRAM För höstlovet i Svalövs kommun 27 okt 2 nov 2014 Under årets höstlov erbjuder föreningarna i kommunen olika aktiviteter I detta programblad hittar du vilka aktivite- I det fall det står angivet

Läs mer

KALENDER HÖSTEN /9, lördag Sångstund år. Sagostund år. 14/9, söndag Pysselstund för 3-6-åringar inspirerad

KALENDER HÖSTEN /9, lördag Sångstund år. Sagostund år. 14/9, söndag Pysselstund för 3-6-åringar inspirerad HÖSTEN 2014 Bokcirklar för vuxna Här på biblioteket har vi tre mycket trevliga bokcirklar där vi fikar och pratar böcker. Sticka och läs samt Salongens bokcirkel träffas tisdagskvällar en gång per månad.

Läs mer

TRANÅS VATTENSPORTCLUB ALLA AKTIVITETER

TRANÅS VATTENSPORTCLUB ALLA AKTIVITETER TRANÅS VATTENSPORTCLUB ALLA AKTIVITETER 2017-18 Anmälan Till Fridykaravslutning 2017 Söndagen den 11 juni är det dags att avsluta säsongen för klubbens alla fridykare med familj. Vi kommer att träffas

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL SPORTLOV februari 2019

VÄLKOMMEN TILL SPORTLOV februari 2019 VÄLKOMMEN TILL SPORTLOV 18 24 februari 2019 MÅNDAG 18/2 MUSIKALLOV KULTURSKOLAN Broadway har kommit till Tomelilla. Drömmer du om att stå på scen? Kan du inte välja mellan sång, dans och teater? KOM OCH

Läs mer

Vad tycker du om Östberga Fritidsgård? vt 2012 Atal: IIIII IIIII IIIII IIIII IIIII II = 27 st IIIII II IIIII IIIII IIIII II

Vad tycker du om Östberga Fritidsgård? vt 2012 Atal: IIIII IIIII IIIII IIIII IIIII II = 27 st IIIII II IIIII IIIII IIIII II Vad tycker du om Östberga Fritidsgård? vt 2012 Atal: = 27 st Tjej 27% Kille 65% År 6 År 7 År 8 År 9 Gymn 18 år e.ä. HUR NÖJD är du med din fritid TOTALT SETT? 26 svar =31% =8% =4% =38% =19% Mycket Nöjd

Läs mer

Sommarkul! Kultur & fritid

Sommarkul! Kultur & fritid 2019 Sommarkul! Kultur & fritid Hej! I din hand håller du årets upplaga av Sommarkul, ett programblad späckat med aktiviteter för dig som skolungdom att anmäla dig till i sommar. Vi på Kultur & Fritid,

Läs mer

Spänning Äventyr Lekar Välkommen Sportlovet 2015

Spänning Äventyr Lekar Välkommen Sportlovet 2015 Spänning Äventyr Lekar Välkommen Sportlovet 2015 Annons MÖTESPLATSEN FÖR HÄLSA, IDROTT OCH COACHANDE LEDARSKAP Folkhögskola Kurs & konferens Läger STF Vandrarhem LILLSVED Coachar för livet www.lillsved.se

Läs mer

Program barn & unga. Våren Öppettider: Mån kl Tis kl Ons kl

Program barn & unga. Våren Öppettider: Mån kl Tis kl Ons kl Älmhults Bibliotek Program barn & unga Våren 2016 http://bibliotek.almhult.se Öppettider: Mån kl. 9.00 19.00 Tis kl. 9.00 19.00 Ons kl. 11.00 19.00 Tors kl. 9.00 19.00 Fre kl. 9.00 17.00 Lör kl. 10.00

Läs mer

Höstlov Aktiviteter. Vecka 43/44 28/10-5/11

Höstlov Aktiviteter. Vecka 43/44 28/10-5/11 Grästorps kommun Höstlov 2017 Aktiviteter Vecka 43/44 28/10-5/11 Höstlovsprogrammet finns även på www.grastorp.se Evenemangskalendern har aktiviteter under hela året. LÖRDAG 28 OKTOBER Vi arrangerar en

Läs mer

Sportlov! Läsa böcker, spela spel, bowla, frågesport, rida, lata sig, åka skridskor, pyssla, sova, modellflyg, slalom, mysa, simma

Sportlov! Läsa böcker, spela spel, bowla, frågesport, rida, lata sig, åka skridskor, pyssla, sova, modellflyg, slalom, mysa, simma Sportlov! Läsa böcker, spela spel, bowla, frågesport, rida, lata sig, åka skridskor, pyssla, sova, modellflyg, slalom, mysa, simma Fagersta kommun 2014 Innehåll Bowlinghallen...2 Backhoppning...2 Biblioteket...2

Läs mer

Läs om vad som finns att göra här eller på

Läs om vad som finns att göra här eller på Vad vill du göra när du är ledig? Vad är du intresserad av? Vill du träffa kompisar? Har du idéer du vill förverkliga tillsammans med andra? Har du en funktionsvariation som gör att du behöver du extra

Läs mer

Samvaro NYHETER FÖR SÖRLIDEN-VALLA SAMVERKANSFÖRENING NUMMER 3 2015. Bilder från sommarens utflykter Allt om höstens aktiviteter

Samvaro NYHETER FÖR SÖRLIDEN-VALLA SAMVERKANSFÖRENING NUMMER 3 2015. Bilder från sommarens utflykter Allt om höstens aktiviteter Samvaro NYHETER FÖR SÖRLIDEN-VALLA SAMVERKANSFÖRENING NUMMER 3 2015 Bilder från sommarens utflykter Allt om höstens aktiviteter VALHALLAVÄGEN 38s 10 SÖRBYVÄGEN ÖPPETTIDER FÖR VÅRA LOKALER VALHALLAVÄGEN

Läs mer

TV-SPELSTURNERING! BARNFILMKLUBB SPÖKVANDRING... PROVA PÅ TENNIS!

TV-SPELSTURNERING! BARNFILMKLUBB SPÖKVANDRING... PROVA PÅ TENNIS! TVSPELSTURNERING! BARNFILMKLUBB SPÖKVANDRING... PROVA PÅ TENNIS! HÖSTLOVSPROGRAM 2014! 1 Hej! I din hand håller du ett program med spännande aktiviteter som du kan ta del av under höstlovet. Om det inte

Läs mer

Åk med Helen och Robban på fisketur Måndag 15/6

Åk med Helen och Robban på fisketur Måndag 15/6 Berggrenskagården Torsdag 16/7 Torsdag 23/7 Torsdag 30/7 Torsdag 6/8 artist: Hasse Andersson artist: Thor-Leifs artist: Agatonband artist: Marianne Mörck och Leif Linderoth Samtliga föreställningar börjar

Läs mer

Höstlov i Bjuvs kommun

Höstlov i Bjuvs kommun Höstlov i Bjuvs kommun Innehållsförteckning Aktivitet sidnummer Agility och rallylydnad 5 Scoutkåren Vikingen 6 Tipspromenad 7 Bowling 8 Bjuvs musikkår 9 Skromberga blåsorkester 11 Warhammer 40 000 13

Läs mer

Äntligen dags för HÖSTLOV! 28 oktober - 3 november. Läslov på biblioteket

Äntligen dags för HÖSTLOV! 28 oktober - 3 november. Läslov på biblioteket Äntligen dags för HÖSTLOV! 28 oktober - 3 november Läslov på biblioteket Måndag 28/10 Elektroniskt musikskapande, kl 13.00-16.00. Ålder från 8 år. Workshop med David Engström. Gör en egen cool låt. Den

Läs mer

FRITIDSPROGRAMMET SOMMAREN 2019 PROGRAM FÖR JUNI, JULI OCH AUGUSTI

FRITIDSPROGRAMMET SOMMAREN 2019 PROGRAM FÖR JUNI, JULI OCH AUGUSTI FRITIDSPROGRAMMET SOMMAREN 2019 PROGRAM FÖR JUNI, JULI OCH AUGUSTI FRITIDSKNUTEN Fritidsknuten är en mötesplats inom Karlstad kommuns öppna fritidsverksamhet där verksamheten riktar sig till dig som har

Läs mer

HÖSTLOV. Fagersta Kommun

HÖSTLOV. Fagersta Kommun HÖSTLOV 2016 Fagersta Kommun Ungdomscenter, Risbro För dig från åk 7 till och med gymnasiet Fredag 28/10 Bollsporter i Risbrohallen kl. 18 20 Tag med lämplig klädsel och utrustning. Ungdomscenter öppet

Läs mer