Rundresa Sydafrika Kapstaden, Vindistrikten & Safari i Krugerparken 22 september 5 Oktober 2013

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Rundresa Sydafrika Kapstaden, Vindistrikten & Safari i Krugerparken 22 september 5 Oktober 2013"

Transkript

1 Rundresa Sydafrika Kapstaden, Vindistrikten & Safari i Krugerparken 22 september 5 Oktober 2013 För IPA medlemmar & bekanta! Följ med till Sydafrika på denna upplevelseresa kombinerat med djur, natur, kultur och sevärdheter! Vi börjar turen med besök i the Mother City Kapstaden. Här bjuds det på utflykter till Godahoppsuden, City Sightseeing med Table Mountain, Robben Island, Kåkstad, Valsafari och möjlighet att dyka med Vithajar. Vi planerar även en träff med den afrikanska polisen på plats. Därefter beger vi oss vidare för några nätter i Vindistrikten kring Stellenbosch innan vi tar inrikesflyget till Krugerparken. Här bor vi på Kapama River Lodge som är belägen i Kapama Private Game Reserve och erbjuder ett komfortabelt boende i ett av de bästa safariområdena i landet. Sydafrika har ett stort utbud som passar alla vad man än är intresserad av så finns det något för var och en! Nedan följer ett översiktligt program: Söndag 22 september Avresa Flyg från Köpenhamn under eftermiddagen via Dubai. Måndag 23 september Ankomst Kapstaden Ankomst till Kapstaden på förmiddagen och transfer till hotellet. Kapstaden är Sydafrikas näst största storstadsområde (efter Johannesburg), med 3,5 miljoner invånare. Staden är belägen på Atlantkusten i den sydvästra delen av landet. Kapstaden är den administrativa huvudorten för Västra Kapprovinsen och är den lagstiftande huvudstaden i landet, vilket innebär att parlamentet har sitt säte där. Incheckning på Protea Hotel President ( Detta fyrstjärniga hotell ligger centralt med ca 6-8 minuters bilväg till både det berömda shoppingcentret i hamnen, V&A Waterfront och Kapstadens stadskärna. I bostadsområdet Sea Point, som ligger ett stenkast från hotellet, ligger även ett flertal trevliga restauranger och butiker med en riktigt lokal känsla. Framför hotellet ligger havet och ett fantastiskt promenadstråk som sträcker sig flera kilometer längs Atlantkusten. Alla rum har havsutsikt och tillgång till poolen. Efter att ha missat lite sömn efter flygresan så är denna eftermiddag och kväll fri för egna aktiviteter.

2 Tisdag 24 september Sightseeing Kapstaden & Ledig eftermiddag Frukost på hotellet. På förmiddagen gör vi en stadsrundtur med lokalguide så vi får en bra överblick av staden och bl.a. ett besök upp på Taffelberget. Vi tar linbanan upp till toppen och här har vi en strålande utsikt över Kapstaden och dess omgivningar. Tillbaka till hotellet vid lunchtid. Eftermiddagen och kvällen ledig. Onsdag 25 september Peninsula Tour (Godahoppsudden) Frukost på hotellet, sedan väntar bussen för en guidad heldagstur söderut längs Kaphalvön, med stopp på bl a Godahoppsudden, Cape Point, båttur till Duikers Island (sälar) och Boulders Beach (pingviner). Denna utflykt bjuder på fantastiska vyer, glöm inte kameran! Gemensam lunch och tillbaka på hotellet sen eftermiddag. Kvällen fri för egna aktiviteter. Torsdag 26 september Ledig dag Frukost på hotellet och dagen till egna strövtåg. Aktivitetsförslag: Afrikansk marknad (afrikanskt hantverk) på Green Market Square (mitt i stan) Strandliv på Clifton, Camps Bay eller någon av de många stränderna längs med False Bay kusten Golf, surfing, sandboarding, havskajak, dykning, abseiling (bör förbokas) Lunch och middag på egen hand. Fredag 27 september - Robben Island & Kåkstad Efter frukost åker vi båt ut till fängelseön Robben Island för en guidad tur. Här satt Nelson Mandela fängslad i 19 av sina 27 år som fånge. Tillbaka till fastlandet och gemensam lunch. På eftermiddagen åker vi ut till kåkstäderna för en guidad tur, där vi får lära oss om kulturskillnaderna i landet och se hur stor del av landets befolkning lever. Ett levande bevis på att materiell välfärd inte alltid är receptet för lycka! Tillbaka till hotellet och middag på egen hand.

3 Lördag 28 september Ledig dag & Gemensam middag Frukost på hotellet. Dagen fri att spendera hur ni vill. Varför inte prova på att dyka med hajar? Vithajssafari (Tillägg) En unik upplevelse som Sydafrika är känt för är att dyka med vithajar. Man åker ut med båt och lockar till sig hajarna, sen stegar man ned i en metallbur under vattnet och tittar på hajarna på nära håll. Man kan välja att antingen beskåda dessa fulländade rovdjur i säkerheten från båten eller se dem ifrån säkerheten i en stålbur nedsänkt i vattnet. Stålburen är bara delvis nedsänkt i vattnet och man har inte ens snorkel och behöver därmed inte heller dykcertifikat. På kvällen bjuds det på en gemensam middag på en riktigt Afrikans restaurang. En perfekt avslutning på Kapstaden vistelsen! Söndag 29 september Valsafari & Vindistrikten Frukost på hotellet och utcheckning. Vi åker mot vindistrikten kring Stellenbosch och stannar till i kuststaden Hermanus för att titta på valar. Här får vi tid på egen hand till att spana efter valar från strandkanten. Viken i Hermanus är speciell för dit kommer valar varje år för att leka mellan augusti och november så det är stor sannolikhet att vi kommer att se dem! Gemensam lunch och vidare till Stellenbosch. Incheckning på trevliga Protea Hotel Dorpshuis (www,proteahotels.com) som är beläget centralt i universitetsstaden Stellenbosch, med gångavstånd till restauranger och butiker. Kvällen fri för egna aktiviteter. Måndag 30 september Vindistrikten Frukost på hotellet och därefter blir det utflykt i vindistrikten. Idag ska vi besöka några av de många charmiga vingårdarna i närheten. Vi får en presentation av Sydafrikas vinhistoria, har två gemensamma vinprovningar och äter därefter en gemensam lunch på en av vingårdarna. Tillbaka till hotellet och kvällen fri.

4 Tisdag 1 oktober Vindistrikten & Safari Frukost på hotellet och utcheckning. Transfer till flygplatsen i Kapstaden för inrikesflyg till Hoedspruit och Krugerparken. Vid ankomst blir vi hämtade och transporterade till campen. Krugerparken är en av världens mest berömda djurreservat. Här finns den bästa chansen att se The Big 5 (lejon, noshörning, elefant, buffel och leopard) i hela Sydafrika. Parken grundades år 1898 av den dåvarande sydafrikanske presidenten Paul Kruger. Han ville skydda djuren från den hänsynslösa jakt och exploatering som de utsattes för vid den här tiden. Resultatet blev en fantastisk park där idag mer än djur strävar fritt på en yta på nästan 2 miljoner hektar. Parken är oöverträffad när det gäller mångfald av djur och växter. Kapama River Lodge är beläget i Kapama Private Game Reserve och erbjuder ett avslappnat och komfortabelt boende i ett av de bästa safariområdena i landet. Campen har 40 moderna dubbelrum, alla utrustade med eget badrum, luftkonditionering, minibar, egen balkong och en safetybox. På lodgen stoltserar man med sin välutrustade vinkällare, med viner från några av de bästa vinmakarna i landet samt sitt härliga poolområde. Det blir Game Drive i skymningen, därefter middag tillbaka på lodgen. Onsdag 2 oktober Safari Gamedrive i gryningen, därefter frukost. Avkoppling på lodgen under dagen. Gemensam lunch på lodgen. Gamedrive i skymningen, därefter gemensam middag tillbaka på lodgen. Torsdag 3 oktober Safari Gamedrive i gryningen, därefter frukost. Avkoppling på lodgen under dagen. Gemensam lunch på lodgen. Gamedrive i skymningen, därefter gemensam middag tillbaka på lodgen

5 Fredag 4 oktober Safari & Hemresa Gamedrive i gryningen, därefter frukost. Utcheckning och transfer till Hoedspruit för inrikesflyg till Johannesburg (ca 1 h). I Johannesburg byter vi plan och åker vidare hemåt via Dubai. Här finns det möjlighet att göra ett stopp i Dubai för er som önskar det (se mer info nedan). Lördag 5 oktober Hemma Åter i Köpenhamn vid lunchtid. Flygresan Flyg - med Emirates Airlines t/r 22 sep Köpenhamn - Dubai sep Dubai Kapstaden okt Johannesburg Dubai (ank 5 okt) 5 okt Dubai Köpenhamn Inrikesflyg med South African Airways 1 okt Kapstaden Hoedspruit okt Hoedspruit Johannesburg Stopp I Dubai Ta chansen att kombinera Sydafrika äventyret med ett stopp i Dubai staden som beskrivs som ett modernt tusen och en natt med arabisk mystik och en touch av internationell highlife. Är ni golfspelare finns här ett stort utbud av golfbanor, några av världens bästa! För er som vill finns det alltså möjlighet att göra ett stopp I Dubai på hemresan. Säg till vid bokning hur länge ni önskar att stanna så kan vi efter platstillgång ändra er flygbokning. Denna ändring är oftast kostnadsfri så länge det finns plats i samma prisklass på flyget det datum ni önskar att resa vidare hemåt ändringen gäller på förfrågan. På plats kan vi rekommendera följande hotell: Arabian Courtyard Hotel & Spa 4* Detta hotell ligger i gamla delen av Dubai bara några steg från Dubai Museum, Stora moskén och Creeken. Hotellet har fullständigt spa, hälsoklubb och utomhuspool. På hotellet finns även café, bar, nattklubb och takterrass. Alla de 173 luftkonditionerade rummen har alla behövliga faciliteter och utsikt över staden.

6 Paketpris per person SEK I priset ingår: Flyg med Emirates Airlines t/r ink skatter och avgifter (obs flygskatterna kan ändras fram till avresan) Inrikesflyg enligt ovan med South African Airlines ink skatter och avgifter Flygplatstransfers t/r enligt programmet Logi 6 nätter i delat dubbelrum på Protea President hotell (Kapstaden) Logi 2 nätter i delat dubbelrum på Dorpshuis hotell (Stellenbosch) Logi 3 nätter i delat dubbelrum på Kapama River Lodge (Kruger) Frukost varje dag Helpension under safarin i Kapama 4 luncher och 1 middag enligt programmet (där det står gemensam) Safari enligt programmet med engelsktalande lokalguider Vinprovningar enl programmet Alla utflykter ink avgifter enligt programmet med buss och engelsktalande lokalguide Svensk samordnare på plats I priset ingår ej: Enkelrumstillägg Drycker Dricks till guide, game rangers och hotellpersonal Reseförsäkring och avbeställningsskydd Stopp i Dubai Arabian Courtyard hotell: ca 750 sek per person per natt i delat dubbelrum ink frukost Bokning Ring Equi Tours eller skicka ett till info@equitours.se. Vi skickar därefter ut bekräftelse och faktura. En handpenning på sek per person skall sedan betalas inom 10 dagar. Vi reserverar oss för växelkurs-förändringar samt höjning av flyg- och andra skatter som vi ej kan förutse. Avboknings och betalningsvillkoren specificeras på bokningsbekräftelsen. Sista bokingsdag 28 februari 2013

Sydafrika stadspuls, safari och historia

Sydafrika stadspuls, safari och historia Sydafrika stadspuls, safari och historia 12 dagar i Sydafrika med svensktalande reseledare Reskod: ZA-2 Antal resdagar: 14 (varav 12 i Sydafrika) Pris Pris per person: 26 500 kr Vad ingår i priset? Flyg

Läs mer

Denna resa till Sydafrika är framtagen för att passa er som vill uppleva det klassiska Sydafrika med storstad, vinområden och underbar safari.

Denna resa till Sydafrika är framtagen för att passa er som vill uppleva det klassiska Sydafrika med storstad, vinområden och underbar safari. Klassiska Klassiska Denna resa till är framtagen för att passa er som vill uppleva det klassiska med storstad, vinområden och underbar safari. Ni börjar med fyra nätter i underbara Kapstaden. Här är det

Läs mer

PROPEL AFRICA D e s t i n a t i o n M a n a g e m e n t

PROPEL AFRICA D e s t i n a t i o n M a n a g e m e n t Golfresa till Norra Sydafrika 20-30 januari 2013 Måndag 21 Januari 2013 - Ankomst till Johannesburg kl 08.35 på morgonen med flyg SA 261. Er lokalguide möter upp på flygplatsen och visar vägen till bussen.

Läs mer

Sydafrikas godbitar. Landet som har allt att erbjuda. Buss från Örebro! Du får bl.a. uppleva: Reseledare med på hela resan!

Sydafrikas godbitar. Landet som har allt att erbjuda. Buss från Örebro! Du får bl.a. uppleva: Reseledare med på hela resan! Buss från Örebro! Reseledare med på hela resan! Sydafrikas godbitar Landet som har allt att erbjuda Du får bl.a. uppleva: Kapstaden med Godahoppsudden Vindistrikt med vinprovning Garden route Johannesburg

Läs mer

Kapstaden med flyg. Kapstaden med flyg. Resan i korthet. Sydafrika. Välkommen till Kapstaden, en av världens vackraste städer.

Kapstaden med flyg. Kapstaden med flyg. Resan i korthet. Sydafrika. Välkommen till Kapstaden, en av världens vackraste städer. Kapstaden med flyg Välkommen till Kapstaden, en av världens vackraste städer. Vid ankomst möts ni på flygplatsen och blir körda till Ert hotell. På eftermiddagen blir Ni upphämtade för en stadsrundtur.

Läs mer

PROPEL AFRICA D e s t i n a t i o n M a n a g e m e n t

PROPEL AFRICA D e s t i n a t i o n M a n a g e m e n t Golfresa med safari Norra Sydafrika, 2014 Onsdag 8 Januari 2014 - Ankomst till Johannesburg kl 08.30 på morgonen med flyg SA 261. Er lokalguide möter upp på flygplatsen och visar vägen till bussen. - Busstransfer

Läs mer

Vattenfall, safari & waterfront

Vattenfall, safari & waterfront Vattenfall, safari & waterfront Upplev tre fantastiska sevärdheter i tre olika länder på denna resa till det södra Afrika. Se de mäktiga Victoriafallen i Zimbabwe, upplev safari i Chobe National Park i

Läs mer

PROPEL AFRICA D e s t i n a t i o n M a n a g e m e n t

PROPEL AFRICA D e s t i n a t i o n M a n a g e m e n t Golfresa till Norra Sydafrika, 29 januari 9 februari 2015 Torsdag 29 januari 2015 - Avresa från Stockholm/Arlanda med SK 637 kl. 15:10 med ankomst till Frankfurt kl 17:25. - Avresa från Frankfurt med SA

Läs mer

DP NOVA KURSRESA TILL SYDAFRIKA 27 DECEMBER 2009-08 JANUARI 2010

DP NOVA KURSRESA TILL SYDAFRIKA 27 DECEMBER 2009-08 JANUARI 2010 Preliminärt program DP NOVA KURSRESA TILL SYDAFRIKA 27 DECEMBER 2009-08 JANUARI 2010 Dag 1 28 december - måndag 06:15 Ankomst med British Airways till Kapstaden. Ni möts på flygplatsen av er guide för

Läs mer

Olympic Equestrian Events OS i Hong Kong 8 22 Augusti 2008

Olympic Equestrian Events OS i Hong Kong 8 22 Augusti 2008 Olympic Equestrian Events OS i Hong Kong 8 22 Augusti 2008 Förbered dig på en oförglömlig upplevelse! Kl 8.00 den 8 dagen i den 8 månaden år 2008 den tursammaste dagen i almanackan enligt gammal Kinesisk

Läs mer

Sun City Golf & Madikwe Safari

Sun City Golf & Madikwe Safari Sun City Golf & Madikwe Safari Nio dagars resa till där ni kombinerar fantastiska golfbanor och safari. Ni börjar med tre nätter på Sun City där fokus ligger på golfdelen. På fjärde dagen är det dags att

Läs mer

Storstad, vin & valar

Storstad, vin & valar Storstad, vin & valar På denna resa upplevs fantastiska Kapstaden, vinprovning i Stellenbosch och Franschhoek och avslutninsvis valsafari. Ni kan dessutom få lov att dyka med vithajar... om ni vågar. Denna

Läs mer

Upptäck Afrika när det är som bäst - följ med på en hissnande resa till den gamla kontinenten! Sammanfattning

Upptäck Afrika när det är som bäst - följ med på en hissnande resa till den gamla kontinenten! Sammanfattning Upptäck Afrika när det är som bäst - följ med på en hissnande resa till den gamla kontinenten! Utbildningsresa till Sydafrika Nedan följer vårt tänkta program med priser på utbildningsresa till Sydafrika.

Läs mer

Sydafrika. Avresa: 7 mars 2015 15 dagar

Sydafrika. Avresa: 7 mars 2015 15 dagar Sydafrika East London och Kapstaden Avresa: 7 mars 2015 15 dagar Vi erbjuder här en unik resa till Sydafrika med Laila Nordfors som reseledare. Laila har på uppdrag av Gävle Kommun haft ett tätt samarbete

Läs mer

4 dagars safari i norra Tanzania med 6 övernattningar på Zanzibar

4 dagars safari i norra Tanzania med 6 övernattningar på Zanzibar 4 dagars safari i norra Tanzania med 6 övernattningar på Zanzibar 4 dagars safari i norra Tanzania med 6 övernattningar på Zanzibar Reskod: TZ-4 Antal resdagar: 12 (varav 11 dagar i Tanzania) Avresa varje

Läs mer

Kapstaden med flyg. Kapstaden med flyg. Resan i korthet. Sydafrika. Välkommen till Kapstaden, en av världens vackraste städer.

Kapstaden med flyg. Kapstaden med flyg. Resan i korthet. Sydafrika. Välkommen till Kapstaden, en av världens vackraste städer. Kapstaden med flyg Välkommen till Kapstaden, en av världens vackraste städer. Vid ankomst möts ni på flygplatsen och blir körda till Ert hotell. På eftermiddagen blir Ni upphämtade för en stadsrundtur.

Läs mer

Sydafrika. Gourmet & turist paket med All Inclusive 7 eller 14 dagar

Sydafrika. Gourmet & turist paket med All Inclusive 7 eller 14 dagar Sydafrika Gourmet & turist paket med All Inclusive 7 eller 14 dagar Skräddarsytt paket med boende på Ridgemor Villa I svensk regi, måltider på olika restauranger och de flesta sevärdheter kring Kapstaden

Läs mer

SYDAFRIKA REQUEST MED MASHATU I BOTSWANA. 1-13 september & 6-18 oktober 2015

SYDAFRIKA REQUEST MED MASHATU I BOTSWANA. 1-13 september & 6-18 oktober 2015 SYDAFRIKA REQUEST MED MASHATU I BOTSWANA 1-13 september & 6-18 oktober 2015 5-STJÄRNIG SAFARI, VINPROVNING, VALAR OCH PINGVINER Följ med på ett spännande och smakrikt äventyr i Botswana och Sydafrika!

Läs mer

Denna resa till Sydafrika är framtagen för att passa er som vill uppleva det klassiska Sydafrika med storstad, vinområden och underbar safari.

Denna resa till Sydafrika är framtagen för att passa er som vill uppleva det klassiska Sydafrika med storstad, vinområden och underbar safari. Klassiska Denna resa till är framtagen för att passa er som vill uppleva det klassiska med storstad, vinområden och underbar safari. Ni börjar med fyra nätter i underbara Kapstaden. Här är det stora möjligheter

Läs mer

Sydafrika RESEFAKTA BESKRIVNING

Sydafrika RESEFAKTA BESKRIVNING Sydafrika BESKRIVNING Sydafrika, 12 dagar En enastående natur med stor mångfald möter oss på denna resa. Här åker vi på safari och hoppas på att få se the Big Five. Vi njuter av kombinationen av mäktiga

Läs mer

Jazzresa till New Orleans French Quarter Festival 2017 med Bosse Scherman 4-14 april

Jazzresa till New Orleans French Quarter Festival 2017 med Bosse Scherman 4-14 april Jazzresa till New Orleans French Quarter Festival 2017 med Bosse Scherman 4-14 april The Travel Gallery AB E-mail: res@travelgallery.se Org.nr: 556519-2795 Jörgen Ankersgatan 12 www.travelgallery.se 21145

Läs mer

Följ med MyPlanet på en fantastiskt spännande resa till Sydafrika både i kulturen och naturens spår till under 16 härliga dagar.

Följ med MyPlanet på en fantastiskt spännande resa till Sydafrika både i kulturen och naturens spår till under 16 härliga dagar. Sydafrika med guide Följ med MyPlanet på en fantastiskt spännande resa till Sydafrika både i kulturen och naturens spår till under 16 härliga dagar. Sydafrika är ett land med spektakulära kontraster beläget

Läs mer

17 Dagars rundresa. Priser SEK Per person i delad dubbelrum 29,150.00 Per person i enkelrum 34,595.00 Barn under 12 år i extrabädd 22,365.

17 Dagars rundresa. Priser SEK Per person i delad dubbelrum 29,150.00 Per person i enkelrum 34,595.00 Barn under 12 år i extrabädd 22,365. 17 Dagars rundresa Följ med på en spännande resa i vårt vackra land! Regnbågsnationen med 11 officiella språk som erbjuder ett otal antal semesterupplevelser. Möt Afrikas vilda djur på nära håll i t ex

Läs mer

Följ med på en fantastisk och oförglömlig 12- dagars resa till Uganda i februari 2014.

Följ med på en fantastisk och oförglömlig 12- dagars resa till Uganda i februari 2014. Följ med på en fantastisk och oförglömlig 12- dagars resa till Uganda i februari 2014. Reseprogram: Dag 1-2 Avresa från Kastrup med mellanlandning i Doha. Ankomst till Entebbe. Vi spenderar dagen och natten

Läs mer

RESA TANZANIA & ZANZIBAR

RESA TANZANIA & ZANZIBAR RESA TANZANIA & ZANZIBAR SAFARI PÅ RIKTIGT I TANZANIA Tanzania är ett land som lockar allt fler äventyrslystna turister. För många är det en livslång dröm att få se och uppleva den afrikanska naturen och

Läs mer

Sydafrika. East London och Kapstaden. Avresa: 7/3 2012 15 dagar

Sydafrika. East London och Kapstaden. Avresa: 7/3 2012 15 dagar Sydafrika East London och Kapstaden Avresa: 7/3 2012 15 dagar Dag 1 (Sandviken) - Gävle - Johannesburg Vår resa börjar kl 11.30 med att hämta resenärer i Sandviken. Vi åker vidare via Gävle till Arlanda

Läs mer

Safari Entabeni Game Reserve

Safari Entabeni Game Reserve Safari Entabeni Game Reserve Tre dagars safari i underbara Entabeni Game Reserve. Entabeni Private Game Reserve, ligger i Waterberg regionen. Cirka tre timmars körning från Johannesburg finns detta 12000

Läs mer

Vattenfall, safari & waterfront

Vattenfall, safari & waterfront Vattenfall, safari & waterfront Upplev tre fantastiska sevärdheter i tre olika länder på denna resa till det södra Afrika. Se de mäktiga Victoriafallen i Zimbabwe, upplev safari i Chobe National Park i

Läs mer

Gruppresa till Tanzania med 5 dagars safari och Nungwikusten på Zanzibar

Gruppresa till Tanzania med 5 dagars safari och Nungwikusten på Zanzibar Gruppresa till Tanzania med 5 dagars safari och Nungwikusten på Zanzibar Gruppresa till Tanzania med 5 dagars safari samt besök i massajby och 5 övernattningar på Zanzibar Reskod: G1 Antal resdagar: 14

Läs mer

Reykjavik. Icelandair Hotel Marina**** Paket inkluderar:

Reykjavik. Icelandair Hotel Marina**** Paket inkluderar: Paket inkluderar: 4 nätter på 4* Icelandair Hotel Marina Del i dubbelrum, 25 nov 29 nov Frukost samtliga dagar Flyg, Göteborg Island T/R Transfer, flygplats hotell flygplats Blå Lagunen vid ankomst Välkomstdrink

Läs mer

JUL & NYÅR I SYDAFRIKA

JUL & NYÅR I SYDAFRIKA JUL & NYÅR I SYDAFRIKA Äventyrlig ridresa bland vildhästar & jeepsafari i Krügerparken en underbar resa för ridande & icke ridande! Datum: 23/12 6/1 Platser: Totalt 8-12 platser Följ med på en riktigt

Läs mer

Kon-tiki Resor. Costa Rica

Kon-tiki Resor. Costa Rica Costa Rica Efter varje dag framgår i kursiv stil vilket hotell och vilka måltider som ingår i resans pris. Transfers, transporter och utflykter genomförs i internationella grupper, med engelsktalande guider

Läs mer

Sydafrika. Golf & Gourmet & Turist paket med All Inclusive 7 eller 14 dagar

Sydafrika. Golf & Gourmet & Turist paket med All Inclusive 7 eller 14 dagar Sydafrika Golf & Gourmet & Turist paket med All Inclusive 7 eller 14 dagar Skräddarsytt paket med boende på Ridgemor Villa I svensk regi, måltider på olika restauranger och de flesta sevärdheter kring

Läs mer

Sydafrika 5-18 oktober 2014

Sydafrika 5-18 oktober 2014 Sydafrika 5-18 oktober 2014 Sydafrika - Regnbågsnationen Sydafrika är ett av världens mest mångfacetterade länder. Med sitt otroligt skiftande landskap, sin rika flora, spännande fauna och sina vänliga

Läs mer

SW AFRICA NETTOPRISLISTA 2010-2011

SW AFRICA NETTOPRISLISTA 2010-2011 SW AFRICA NETTOPRISLISTA 2010-2011 WORLD IN ONE COUNTRY 14-dagars rundresa Priser: Högsäsong, 01 november 2010-30 april 2011 per person i dubbelrum R 19120 per enkelrum R 23125 Lågsäsong, 01 maj 2011-31

Läs mer

Endast 3 timmars tidsskillnad: när klockan är 12 i Sverige är den 15 i Dubai.

Endast 3 timmars tidsskillnad: när klockan är 12 i Sverige är den 15 i Dubai. FastighetsQuinnorna Syd inbjuder till resa med studiebesök till Dubai/Abu Dhabi/Förenade Arabemiraten 18-25 januari 2014 + tilläggsdagar för sol & bad 25-30 januari 2014 Burj Khalifa, världens högsta byggnad,

Läs mer

A Reaching Hand! 27 februari - 11 mars 2013

A Reaching Hand! 27 februari - 11 mars 2013 A Reaching Hand! 27 februari - 11 mars 2013 Med denna rundresa vill jag visa Sydafrika ur ett mångfacetterat och mångkulturellt perspektiv. Ni kommer till platser och besöker lokalbefolkning som är mina

Läs mer

Dina Vingårdars Resa till Sydafrika, 10 okt-24 okt, 2015 (15 d)

Dina Vingårdars Resa till Sydafrika, 10 okt-24 okt, 2015 (15 d) Dina Vingårdars Resa till Sydafrika, 10 okt-24 okt, 2015 (15 d) Nu är det åter dags för oss på Dina Vingårdar att ge oss ut på en upplevelserik resa till Sydafrika. Med oss har vi som vanligt vår ovärderliga

Läs mer

Följ med Resecity och Sydafrikaresor och upptäck Sydafrikas höjdpunkter!

Följ med Resecity och Sydafrikaresor och upptäck Sydafrikas höjdpunkter! Följ med Resecity och Sydafrikaresor och upptäck Sydafrikas höjdpunkter! Resan börjar i Pilanesberg där vi letar efter The Big 5 och bor på lyxiga Bakubung Bush Lodge! Under nästa del av resan besöker

Läs mer

Sydafrikas mat och vin

Sydafrikas mat och vin s mat och vin Det är en 13 dagars komplett resa till med fokus på Kapprovinsens absolut bästa vin- och matupplevelser. En resa till är ett mecka för vin- och matintresserade. På denna resa får du en djup

Läs mer

Romantiska Sydafrika. Romantiska Sydafrika. Resan i korthet. Resor till Bali

Romantiska Sydafrika. Romantiska Sydafrika. Resan i korthet. Resor till Bali Romantiska Sydafrika Detta förslag på resa till Sydafrika är framtaget för att passa perfekt för er bröllopsresenärer eller er som bara vill kombinera djur & natur med lite romantiska boenden. Ni börjar

Läs mer

SYDAFRIKA Golf, Godahopp och goda viner! Uppdaterad 2011-09-23!

SYDAFRIKA Golf, Godahopp och goda viner! Uppdaterad 2011-09-23! SYDAFRIKA Golf, Godahopp och goda viner! Uppdaterad 2011-09-23! Intresserad? Ring eller maila till Anders Ivarsson på Resia 033-229070, anders.ivarsson@resia.s e Golfresa med Resia i Borås Sydafrika 4

Läs mer

Australien runt. Australien runt. Resan i korthet. Australien, HÖSTKAMPANJ!

Australien runt. Australien runt. Resan i korthet. Australien, HÖSTKAMPANJ! Australien runt NYHET 2015/2016! En fantastisk komplett resa till Australien Denna resa till Australien tar er till fyra fantastiska områden som alla erbjuder något helt olika. Från Sydneys vackra stad

Läs mer

Panorama Route & Safari i Kruger

Panorama Route & Safari i Kruger Panorama Route & Safari i Kruger Detta fem dagars bilpaket som utgår från Johannesburg inkluderar en av världens vackraste områden utmed Panorama Route samt Safariupplevelser i Kruger. Detta paket kombinerar

Läs mer

FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti

FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti Följ med Equi Tours på mästerskapsresa till Aachen, Tyskland för ett spektakulärt Europamästerskap! Här väntas fantastiska

Läs mer

Vinresan till Sydafrika!

Vinresan till Sydafrika! En vinresa av och med BKWine Vinresan till Sydafrika! Sydafrikaresan för vinälskaren! 15 23 mars, plus kanske lite till Vi har anordnat många vinresor. Men nu tar vi er för första gången utanför Europa,

Läs mer

Inspirerande Trädgårdsresa till Sydafrika 23 okt 7 nov

Inspirerande Trädgårdsresa till Sydafrika 23 okt 7 nov Inspirerande Trädgårdsresa till Sydafrika 23 okt 7 nov Följ med på en fantastisk trädgårdsresa till Sydafrika med storslagen och fängslande vacker natur. Se pelargoner och protea växa vilt, besök flera

Läs mer

Österrike Wien Salzburg - 9 dagar

Österrike Wien Salzburg - 9 dagar 2016 Österrike Wien Salzburg - 9 dagar Schönbrunn Palace Wien Wien Välkommen med på vår sommarresa 2016. Vi väljer att resa till Österrike och till huvudstaden Wien. Vi hinner även med ett besök i Mozarts

Läs mer

Sydafrikaresa. Dricks: Det är brukligt att ge dricks i Sydafrika, 10 % är normalt. Restauranger inkluderar ej dricksen i notan.

Sydafrikaresa. Dricks: Det är brukligt att ge dricks i Sydafrika, 10 % är normalt. Restauranger inkluderar ej dricksen i notan. Sydafrikaresa Att besöka Sydafrika......är ett minne för livet. Landet är stort och bjuder på en mängd olika upplevelser. Utöver sol och värme erbjuder Sydafrika även golfbanor i världsklass, ett exotiskt

Läs mer

Effektiv stresshantering för yrkesarbetande och studerande

Effektiv stresshantering för yrkesarbetande och studerande Kursresa till Zanzibar Effektiv stresshantering för yrkesarbetande och studerande 15-22 juni 2016 Privat tillägg: Safari i Masai Mara 21-28 juni Resprogram Håkmark 213 905 91 UMEÅ SWEDEN tel. +46(0)90-383

Läs mer

Först och främst vill vi tacka dig för ditt intresse i den planerade golf/vinresan till Australien.

Först och främst vill vi tacka dig för ditt intresse i den planerade golf/vinresan till Australien. 1 2 Bäste golfare! Först och främst vill vi tacka dig för ditt intresse i den planerade golf/vinresan till Australien. Detta blir vår första resa till Australien. Vi har haft 10 resor till Nya Zeeland

Läs mer

Program för golfresan till Sydafrika med Sandra Westerdahl

Program för golfresan till Sydafrika med Sandra Westerdahl Program för golfresan till Sydafrika med Sandra Westerdahl 21 november 2 december 2016 Måndag 21 november - Avfärd Under eftermiddagen avresa från Stockholm med Turkish Airlines via Istanbul. Tisdag 22

Läs mer

Kultur och strand 12 dages magisk rundresa till Cuba. Kultur i Havanna och strandsemester i Varadero

Kultur och strand 12 dages magisk rundresa till Cuba. Kultur i Havanna och strandsemester i Varadero Kultur och strand 12 dages magisk rundresa till Cuba. Kultur i Havanna och strandsemester i Varadero Kulturel rundresa med 2 Kultur och Strand 12 dages rundresa till Kuba Havanna - Varadero - Havanna Denna

Läs mer

Sydafrikas mat och vin

Sydafrikas mat och vin s mat och vin Det är en 13 dagars komplett resa till med fokus på Kapprovinsens absolut bästa vin- och matupplevelser. En resa till är ett mecka för vin- och matintresserade. På denna resa får du en djup

Läs mer

Namibia med guide. Namibia med guide. Resan i korthet. Gruppresor med reseledare

Namibia med guide. Namibia med guide. Resan i korthet. Gruppresor med reseledare Namibia med guide Namibia sägs vara en av Afrikas bäst bevarade hemligheter och för äventyrslystna bjuder Namibia på några av Afrikas mest extrema, men vackra, landskap. Även de mer moderna Namibia är

Läs mer

Egypten - Kairo och Nilenkryssning

Egypten - Kairo och Nilenkryssning Egypten - Kairo och Nilenkryssning Resa till Egypten med Nilenkryssning och Kairo Reskod: E1 Antal resdagar: 8 Avresa från Stockholm, Köpenhamn eller Göteborg med Egyptair varje söndag pris per person:

Läs mer

Rundresa i november till det oslagbart vackra Sydafrika ett land av kontraster

Rundresa i november till det oslagbart vackra Sydafrika ett land av kontraster Club Eriks noga utvalda upplevelser Rundresa i november till det oslagbart vackra Sydafrika ett land av kontraster Kapstaden Goddahoppsudden - Hermanus - Stellenbosch Franschhoek Madikwe Game Reserve -

Läs mer

Att åka på en kryssning är ett fantastiskt sätt att uppleva Karibien på. Här finns något för alla, stora som små.

Att åka på en kryssning är ett fantastiskt sätt att uppleva Karibien på. Här finns något för alla, stora som små. Kryssning i Karibien Att åka på en kryssning är ett fantastiskt sätt att uppleva Karibien på. Här finns något för alla, stora som små. Det finns många olika alternativ på reslängd och resrutt. Rådgör med

Läs mer

Jämtlandpåfötter.se Östersund 20-24 juli 2011

Jämtlandpåfötter.se Östersund 20-24 juli 2011 Jämtlandpåfötter.se Östersund 20-24 juli 2011 Ta chansen att få uppleva Östersund när det händer som mest på sommaren! Ta med hela familjen på en weekend med fart och fläkt där ni kombinerar Jämtlands

Läs mer

SYDAFRIKA - aktiva Kapstaden med Stellenbosch

SYDAFRIKA - aktiva Kapstaden med Stellenbosch SYDAFRIKA - aktiva Kapstaden med Stellenbosch Upplev Sydafrikas, regnbågslandets, enorma mångfald. Ett intressant och färgstarkt land som har allt. Oändliga stränder, livfulla städer, gröna odlingsområden,

Läs mer

Sydafrika 9-21 november, 2015

Sydafrika 9-21 november, 2015 Hjärtligt välkomna att följa med på årets långresa som går till Sydafrika 9-21 november, 2015 Sydafrika är ett av världens vackraste länder - ett fascinerande land som har mycket att erbjuda: praktfull

Läs mer

Anki Adventures Tanzania och Zanzibar gruppresa 7 november 2019

Anki Adventures Tanzania och Zanzibar gruppresa 7 november 2019 15/10 2018 Anki Adventures Tanzania och Zanzibar gruppresa 7 november 2019 Flyg med KLM från Stockholm KL1104 ARNAMS HK1 2 0630 0840 73H E 0 S KL 571 AMSJRO HK1 1015 2040 772 E 0 M PW 423 ARKZNZ HK1 1250

Läs mer

Panorama Route & Safari i Kruger

Panorama Route & Safari i Kruger Panorama Route & Safari i Kruger Detta fem dagars bilpaket som utgår från Johannesburg inkluderar en av världens vackraste områden utmed Panorama Route samt Safariupplevelser i Kruger. Detta paket kombinerar

Läs mer

Mexiko en rundresa med hästar, kultur, sol och bad! - besök på La Silla med Maria Gretzer 3 15 november

Mexiko en rundresa med hästar, kultur, sol och bad! - besök på La Silla med Maria Gretzer 3 15 november Mexiko en rundresa med hästar, kultur, sol och bad! - besök på La Silla med Maria Gretzer 3 15 november Mexiko är ett variationernas land, här kan man uppleva flera olika kulturer, många språk som inte

Läs mer

Följ med Resia och A Reaching Hand till Kapstaden

Följ med Resia och A Reaching Hand till Kapstaden Gruppresa 3-12 november 2019 Följ med Resia och A till Kapstaden Resia i samarbete med A reaching hand Följ med oss på en unik resa tillsammans med välgörenhetsorganisationen A till Kapstaden. På resan

Läs mer

Gauteng, Mpumalanga and Swaziland

Gauteng, Mpumalanga and Swaziland Följ med på en oförglömlig resa till färgstarka Sydafrika 9 feb 24 feb 2012 Ta chansen och upplev en fantastisk resa till landet som har allt att erbjuda! Se det bästa av Sydafrika, med svensktalande reseledare

Läs mer

Dag 5 Kapstaden Hela dagen fri för egna aktiviteter.

Dag 5 Kapstaden Hela dagen fri för egna aktiviteter. Sydafrika 26 Välkommen till en spännande resa som kommer att bjuda på mycket. Vi besöker de intressanta städerna Kapstaden och Stellenbosch. Vi får höra kåkstädernas historia, se Kaphalvön med Godahoppsudden

Läs mer

PROGRAM - SYDAFRIKA. Tränings- och upplevelseresa Sydafrika

PROGRAM - SYDAFRIKA. Tränings- och upplevelseresa Sydafrika Tränings- och upplevelseresa Sydafrika Precis som en helt vanlig solresa. Fast med ett rörligare innehåll. PROGRAM - SYDAFRIKA Torsdag 21 januari/28 januari Vi reser från Stockholm/Göteborg/Köpenhamn/Oslo

Läs mer

Golfresa till Sydafrika för nybörjare eller för de, som bara älskar spelet!

Golfresa till Sydafrika för nybörjare eller för de, som bara älskar spelet! Golfresa till Sydafrika för nybörjare eller för de, som bara älskar spelet! En kombination av Golf, Mat och Kultur i Sydafrika Travelways Sweden AB Kungsgatan 57 C, 753 21 Uppsala Tel: 018-128 128 Fax:

Läs mer

Storstad, rev och strand

Storstad, rev och strand Storstad, rev och strand En resa till med fokus på storstad och rev på s östkust. En fantastisk kombinationsresa med upplevelser i Sydney, fyra dagars kryssning från Cairns samt fyra dagar sol och bad

Läs mer

DUBAI Medlemsresa med Företagarna Sundsvall & Företagarna Timrå 2016

DUBAI Medlemsresa med Företagarna Sundsvall & Företagarna Timrå 2016 DUBAI Medlemsresa med Företagarna Sundsvall & Företagarna Timrå 2016 12-16 oktober Dubai - mellanösterns svar på Miami, en metropol som uppfyller alla drömmar! Staden passar alla - barnfamiljer, kompisgäng,

Läs mer

M Å N D A G 16 JANUARI 17

M Å N D A G 16 JANUARI 17 M Å N D A G 16 JANUARI 17 ANKOMST till George flygplats under eftermiddagen. Vår guide Gavin Reid möter upp på flygplatsen, välkomnar gästerna och visar vägen till transferbussen. (Vi tar hand om allt

Läs mer

Grupp & Konferensresor

Grupp & Konferensresor 0 Grupp & Konferensresor Jubileumssafari Borås Djurpark Tanzania och Zanzibar 2-14 januari 2013 Jubileumssafari med Borås Djurpark Borås Djurpark fyller 50 år och firar detta med att ordna en unik safari

Läs mer

ICA Osby, Gourmetresa Bilbao / San Sebastian 21 27 augusti 2016

ICA Osby, Gourmetresa Bilbao / San Sebastian 21 27 augusti 2016 Inbjudan ICA Osby, Gourmetresa Bilbao / San Sebastian 21 27 augusti 2016 Hej alla mat o vin intresserade! I år tar vi klivet över till Spanien och kan njuta av lite Tapas o Pintxos vilket är helt rätt

Läs mer

Kryssning runt Hawaiis paradisöar med San Francisco & Los Angeles

Kryssning runt Hawaiis paradisöar med San Francisco & Los Angeles Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning runt Hawaiis paradisöar med San Francisco & Los Angeles San Francisco Hawaii Los Angeles Vi gör en fantastisk kryssning där vi upplever Hawaii och de fyra

Läs mer

Nyati Cheetah Camp Privat och exklusiv camp på 500 m 2 precis vid Olifants River

Nyati Cheetah Camp Privat och exklusiv camp på 500 m 2 precis vid Olifants River Nyati Cheetah Camp Privat och exklusiv camp på 500 m 2 precis vid Olifants River Pris för 6 personer DKK 106 970:- Året runt Priset avser 10 dagars lyxsafarivistelse med alla måltider, stort safariprogram,

Läs mer

Värt att veta om. Sydafrika. Res med hjärta, hjärna och omtanke

Värt att veta om. Sydafrika. Res med hjärta, hjärna och omtanke Värt att veta om Sydafrika Res med hjärta, hjärna och omtanke Fakta Sydafrika Huvudstad Språk Invånarantal Pretoria Kristendom och olika afrikanska religioner Afrikaans, engelska och nio bantuspråk Religion

Läs mer

Garden Route & Safari 14 dagar

Garden Route & Safari 14 dagar Garden Route & Safari 14 dagar Upplev fantastiskt vackra Garden Route mellan Kapstaden och Port Elizabeth. Avsluta med 3 dagar safari. Garden Route längs med s sydkust bjuder på ett fantastiskt landskap

Läs mer

Safari och Kapstaden 18 dagar från SEK

Safari och Kapstaden 18 dagar från SEK Safari och Kapstaden 18 dagar från 30 900 SEK 11 november & 19 december 2016 & 9 februari 2017 Välkommen på en temaresa med svensk färdledning och stort fokus på safari! Vi bor på två safarilodger, Mjejane

Läs mer

PT on the Run to Spain

PT on the Run to Spain TRÄNING SOL RELAX GOD MAT COSTA DE VALENCIA, SPANIEN - 2016 Training Camp Spanien 15-22 SEPTEMBER 2016 Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Målsättningen är att du ska komma hem

Läs mer

AoM Consult AB. Din utbildningskonsult. Brottmålskurs med inriktning på Förundersökning och kriminalteknik

AoM Consult AB. Din utbildningskonsult. Brottmålskurs med inriktning på Förundersökning och kriminalteknik AoM Consult AB Din utbildningskonsult Brottmålskurs med inriktning på Förundersökning och kriminalteknik Plats: Honolulu- Hawaii Datum: 4-14 januari 2017 Brottmålskurs med inriktning på Förundersökning

Läs mer

Kryssning i Amazonas. 6 Dagars expedition Munduruku!

Kryssning i Amazonas. 6 Dagars expedition Munduruku! Kryssning i Amazonas 6 Dagars expedition Munduruku! Det är ett oslagbart äventyr att på en flodkryssning upptäcka det mytomspunna och mystiska Amazonas! Amazonas är världens största regnskog, nära sex

Läs mer

Sydafrika med Endorfinen i februari 2014

Sydafrika med Endorfinen i februari 2014 Sydafrika med Endorfinen i februari 2014 Kom med mig till underbara Sydafrika! Under många år har jag velat åka till denna vackra plats och förra året var jag äntligen där. Jag blev helt betagen! Kände

Läs mer

Sydafrika från Boerland till Kap

Sydafrika från Boerland till Kap Sydafrika från Boerland till Kap Detta är en rundresa som är helt fullmatat med alla upplevelser man kan få i detta kontrastrika land. Denna resa tar er från Johannesburg och Kruger National Park till

Läs mer

Besök Thailand bortom turiststråken och ta chansen att uppleva en vardag fjärran från din egen i Laos! Resperiod: 14 till 29 mars 2015

Besök Thailand bortom turiststråken och ta chansen att uppleva en vardag fjärran från din egen i Laos! Resperiod: 14 till 29 mars 2015 Res med Plan till Laos och Thailand! Besök Thailand bortom turiststråken och ta chansen att uppleva en vardag fjärran från din egen i Laos! 1 Resperiod: 14 till 29 mars 2015 Resans innehåll Vi reser till

Läs mer

Vi utforskar Kapstaden, Godahoppsudden och vingårdar, och äter och dricker gott!

Vi utforskar Kapstaden, Godahoppsudden och vingårdar, och äter och dricker gott! GONANA - African Responsible Travel 58 Loop Street, Cape Town, 8001 WELCOME TO SOUTH AFRICA! En träningsresa med extra allt! Vi kör stenhårda pass i boxen, på stranden och i gymmet, vandrar i spektakulära

Läs mer

Förslag Bröllopsresa Australien

Förslag Bröllopsresa Australien Förslag Bröllopsresa Vi har satt samman ett paket på cirka två veckor där ni blir bortskämda med bra boende och utsökt mat men också med flera spännande upplevelser. Denna bröllopsresa kan köpas komplett

Läs mer

Konst- och kulturresa till Split & Dubrovnik sep 2017

Konst- och kulturresa till Split & Dubrovnik sep 2017 Följ med på en konst- och kulturresa till de vackra kustpärlorna i Kroatien Split och Dubrovnik! Kroatien lockar många besökare med sin slående vackra och skiftande natur mäktiga berg, kuperande landskap,

Läs mer

Dina Vingårdars Sydafrikaresa, oktober 2017

Dina Vingårdars Sydafrikaresa, oktober 2017 Dina Vingårdars Sydafrikaresa, 14-28 oktober 2017 Nu är det åter dags för oss på Dina Vingårdar att ge oss ut på en upplevelserik resa till Sydafrika. Med oss har vi som vanligt vår ovärderliga ciceron

Läs mer

Bodensjön runt 5-13 juli 2016

Bodensjön runt 5-13 juli 2016 Jubileumsresa Ryssbybygdens Buss firar 30 år Bodensjön runt 5-13 juli 2016 Achim Mende/Internationale Bodensee Tourismus GmbH Cykla Bodensjön runt 9 dagar 2016 firar Ryssbybygdens Buss 30 år. Detta firar

Läs mer

Följ med Resecity och Sydafrikaresor och upptäck Sydafrika när det är som bäst! 20 januari 1 februari 2018, 13 dagar

Följ med Resecity och Sydafrikaresor och upptäck Sydafrika när det är som bäst! 20 januari 1 februari 2018, 13 dagar Följ med Resecity och Sydafrikaresor och upptäck Sydafrika när det är som bäst! 20 januari 1 februari 2018, 13 dagar Resan börjar i Kapstaden med bland annat stadsrundtur, Taffelberget, Robben Island och

Läs mer

Sydafrika från Boerland till Kap

Sydafrika från Boerland till Kap Sydafrika från Boerland till Kap Detta är en rundresa som är helt fullmatat med alla upplevelser man kan få i detta kontrastrika land. Denna resa tar er från Johannesburg och Kruger National Park till

Läs mer

N O R D I C P A C K A R D O W N E R S C L U B V A R B E R G - S W E D E N. You can tell it s a PACKARD from here

N O R D I C P A C K A R D O W N E R S C L U B V A R B E R G - S W E D E N. You can tell it s a PACKARD from here 4 0 1971 2011 N O R D I C P A C K A R D O W N E R S C L U B 4 0 t h A N N I V E R S A R Y * J U N E 3 0 - J U L Y 3, 2 0 1 1 V A R B E R G - S W E D E N You can tell it s a PACKARD from here V Ä L K O

Läs mer

En hel vecka i Peking till superpris! Direktflyg, lyxhotell, utflykter & visum ingår

En hel vecka i Peking till superpris! Direktflyg, lyxhotell, utflykter & visum ingår Club Eriks noga utvalda upplevelser En hel vecka i Peking till superpris! Direktflyg, lyxhotell, utflykter & visum ingår Två avresedatum!! 17-24 & 20-27 november 2016 Sista minuten-erbjudande till Kina

Läs mer

The Wellness Experience KAPSTADEN JANUARI 2019

The Wellness Experience KAPSTADEN JANUARI 2019 The Wellness Experience KAPSTADEN 21-28 JANUARI 2019 THE WELLNESS EXPERIENCE är ett av våra mest populära kurstillfällen. Det är ett tillfälle där vi ägnar tid åt oss själva. Vi fokuserar på träning, välmående

Läs mer

Ett bättre sätt att uppleva Grekland & Aten finns inte! - 2, 9 & 16 Juli -

Ett bättre sätt att uppleva Grekland & Aten finns inte! - 2, 9 & 16 Juli - Ett bättre sätt att uppleva Grekland & Aten finns inte! - 2, 9 & 16 Juli - För sjunde året i rad förläggs sommarens äventyrssegling till den Grekland övärlden. Vi reser tillsammans mot blått vatten, ljumma

Läs mer

NÄRKONTAKT MED ORANGUTANGER OCH KOMODOVARANER

NÄRKONTAKT MED ORANGUTANGER OCH KOMODOVARANER NÄRKONTAKT MED ORANGUTANGER OCH KOMODOVARANER Följ med på en oförglömlig resa och plåta orangutanger i Borneos regnskogar och komodovaraner på Komodoöarna Vill du uppleva något riktigt unikt, nämligen

Läs mer

Res med oss och Ulf Wagner till Sydafrika och njut av mat, viner och spännande safari!

Res med oss och Ulf Wagner till Sydafrika och njut av mat, viner och spännande safari! Res med oss och Ulf Wagner till Sydafrika och njut av mat, viner och spännande safari! Resan börjar med två dagars safari i de norra delarna av landet i en av landets bästa safariparker, Pilansberg National

Läs mer

SYDAFRIKAS HÖJDPUNKTER

SYDAFRIKAS HÖJDPUNKTER Tour Africa introducerar gruppresan: SYDAFRIKAS HÖJDPUNKTER Denna resa täcker de allra finaste och mest sevärda platserna i Sydafrika. Resan startar i Kapstaden som anses vara en av världens vackraste

Läs mer

Upptäck SYDAFRIKA 3/11-16/11, 2012

Upptäck SYDAFRIKA 3/11-16/11, 2012 Upptäck SYDAFRIKA 3/11-16/11, 2012 En resa för dig som är nyfiken på Sydafrika men kanske är tveksam till att resa helt på egen hand. Här finns både de trygga och bekväma fördelarna med att resa i grupp

Läs mer