Musik- och Kulturresa till Isla nd

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Musik- och Kulturresa till Isla nd"

Transkript

1 Musik- och Kulturresa till Isla nd En resa i sammarbete med Reseklubben Specialresor

2 Musik- och Kulturresa till Island Följ med och upplev Island - ett land som berör alla dina sinnen! Island bjuder på en omväxlande, dramatisk och till största delen orörd natur. Glaciärer, varma källor och mäktiga vattenfall gör vistelsen till en unik upplevelse med minnen för livet. Reykjavik bubblar av liv och energi och här finns en spännande blandning av kulturevenemang, bra restauranger och shopping. Under våra dagar kommer vi att besöka stadens opera, Harpa, och där lyssna till Islands symfoniorkester och se operan Eugen Onegin. Harpa är ett fascinerande konsert- och operakomplex som officiellt invigdes i augusti Fasaden är uppbyggd i både två-och tredimensionell geometrisk design och materialet är taget från kristalliserade vulkaniska basaltpelare. Konserthallens akustik är konstruerad och utförd för att skapa en konserthall av yppersta världsklass. Vi gör en dagstur till natursköna västra Island och bekantar oss där med det nya muséet Landnámssetur som ger oss en intressant bild från tiden då Island befolkades. Vidare gör vi en heldagstur kallad Den gyllene cirkeln, en utflykt till några av de naturens underverk som Island är känt för, samt besöker vi Nobelpristagaren Halldór Laxness f.d hem, som idag är ett museum.

3 Resan dag för dag Dag 1 - Onsdag 26 okt Avresa från Stockholm alt. Köpenhamn M Ankomst tidig eftermiddag till Keflavik flygplats som ligger 45 km sydväst om Reykjavik. Vid flygplatsen möter svensktalande färdledare för transfer in till Reykjavik. På vägen in till huvudstaden stannar vi vid det varma badet Blå Lagunen. Blå Lagunen är internationellt känd för sitt varma och mineralrika vatten. Det är en speciell upplevelse att sitta mitt i det turkosgröna vattnet omgiven av lava och karg natur. Lagunen håller ca grader. Inträde, handdukar och förfriskningar vid badet ingår i resan. Efter badet fortsätter vi till Reykjavik. Resan tar ca 40 minuter och under tiden berättar vår guide om Islands historia. Vid ankomsten till Reykjavik checkar vi in på Fosshotel Reykjavik, centralt beläget i Reykjavik, med ca. 15 min promenad till konsert-och operahuset. Gemensamma middag på hotellet ISLAND Statsskick: Yta: Folkmängd: Huvudstad: Officiella språk: Religion: Myntenhet: republik km (2012) Reykjavik isländska kristendom krona (ISK)

4 Dag 2 - Torsdag 27 okt Stadsrundtur och konsertkväll med Islands symfoniorkester. Efter frukost möter vår guide, Fridrik upp med buss vid vårt hotell för vår stadsrundtur, under vilken vi kommer att besöka både Reykjaviks historiska och moderna delar. Reykjavik är en av de minsta huvudstäderna i världen och världens nordligaste huvudstad. Men trots sin litenhet och avlägsenhet har dess smakfulla arkitektur och bildkonst lånat impulser och influenser från alla världens hörn. Vi kommer att se både de äldre och de modernare stadsdelarna och varvar detta med den spännande vikingahistorien. Några av resans höjdpunkter är Hallgrimskyrkan och Perlan. Vi passerar presidentresidenset och besöker Nordens Hus som är en kulturinstitution som motiverar och stärker kulturella kontakter mellan Island och de övriga nordiska länderna. Nordens Hus står för en mängd kulturevenemang och utställningar och driver även ett bibliotek samt informationstjänsten Norden i Fokus. Stadsrundturen avslutas med en intressant visning av konsert- och operahuset Harpa. Eftermiddagen står till eget förfogande för att upptäcka Reykjavik. Kanske lockar shopping i Kringlan eller på Laugavegurgatan, bad i badhus, hantverk eller gallerier. Vår guide ger goda tips och råd. På kvällen kommer vi att lyssna på en konsert med Islands symfoniorkester i Harpa. Vår guide möter upp med buss vid hotellet. Efter konsertens slut åter till hotellet på egen hand. F Dag 3 - Fredag 28 okt Heldagstur till Borgarfjördur. F+L Under denna dag får vi njuta av västra Islands vackra natur och vi kommer att besöka bl a den varma källan Deildartunguhver samt det intressanta muséet Landnámssetur i Borgarnes - tveklöst ett av Islands mest välgjorda och ambitiösa museer. Här finns två högklassiga utställningar; en som fokuserar på åren när Island befolkades och svårigheterna som bosättarna ställdes inför och en som ägnar sig åt Egil Skallagrimsson, huvudpersonen i en av de mest lästa och omtyckta Islandssagorna. Vidare besöker vi den plats där Snorri Sturlusons gård en gång fanns. Snorri Sturluson var en isländsk hövding, författare och skald som levde på talet. I denna trakt får vi också bekanta oss med flera av de isländska sagornas historiska platser. Här bodde hövdingen och skalden Egil Skallagrimsson som levde på 900-talet. Om Egils liv, dåd och diktning handlar Eigla, Egil Skallagrimssons saga, vilken är en av de mest framstående och längsta av de isländska släktsagorna. Den kan vara skriven av Snorri Sturluson, som var släkt med Egil Skallagrimsson. Vi återvänder till Reykjavik via en tunnel under Hvalfjorden. Gemensam lunch. Kvällen fri för egna intressen.

5 Dag 4 - Lördag 29 okt F+L+M Dag 5 - Söndag 30 okt F Den gyllene cirkeln och operaföreställning Avresa Vi gör en heldagsutflykt med buss till några av de naturens underverk som Island är lika känt för som för sin kultur. Vi besöker Halldór Laxness-museet, hans f d hem Gljufrasteinn, en multimedial upplevelse som beskriver Nobelpristagaren Halldór Laxness ( ) liv och arbete. Hans engagemang i ett händelserikt århundrade skapade känslor och Laxness beskrivs som Europas sista nationalskald. Museet ligger i det hus som Laxness och hans familj bodde i under mer än femtio år och möblemanget är lämnat som det var då när hans familj sålde huset till den isländska staten. Här har man antagit utmaningen att berätta Laxness historia på ett intressant sätt för alla, såväl de som känner honom väl, som de helt okunniga. Vi fortsätter till Thingvellir, tingsslätten, där alla viktiga beslut för nationen tagits från 930 till Idag är detta ett av Unesco s världsarv men även en nationalpark på grund av sin sköna natur och sitt läge mitt emellan två kontinentalplattor. Naturens krafter på Island är verkligen påtagliga på ett mycket speciellt sätt och efter besöket på Thingvellir fortsätter vi till Gullfoss och de varma källorna i Geysir-området. Vi äter en gemensam lunch under dagen. Tidig kväll möter vår guide upp vid hotellet med buss för transport till operan och kvällens föreställning - Eugen Onegin samt vår gemensamma måltid. Middagen serveras i operans restaurant - Kolabrautin. Isländska operan uppför Eugen Onegin som är en av de verkligt stora operorna, i popularitet på samma nivå som Carmen, La Bohème och Trollflöjten. Den är bedövande vacker, underbart romantisk och ryskt sorglig. Tjajkovskijs ömsinthet, vemod och storslagenhet i uttrycket fick fritt spelrum i operaversionen av den ryske nationalpoeten Pusjkins kultklassiker med samma namn. Efter föreställningens åter till hotellet på egen hand. Förmiddagen fri för egna strövtåg. Buss hämtar vid hotellet kl för avresa till flygplatsen. HANDLINGEN I KORTHET Först vill hon men inte han, sedan vill han men inte hon. Det är det enklaste sättet att sammanfatta handlingen i Tjajkovskijs klassiska opera, baserad på ett poem av Pusjkin. Han är Eugen Onegin, en dandy som lever i sus och dus i Sankt Peterburg. Hon är Tatiana, en ung kvinna från landet, som träffar Onegin via hans vän, poeten Lenskij. Tatiana blottar sitt hjärta i kärleksbrev till Onegin, men han avvisar henne och flirtar i stället med hennes syster Olga, Lenskijs fästmö. Lenskij utmanar Onegin på en duell och dör på kuppen. Efter några års kringflackande återvänder Onegin till Sankt Petersburg och när han återser Tatiana blir han bottenlöst förälskad i henne. Men då är det redan på tok för sent.

6 Våra färdledare FÄRDLEDARE Fridrik Asmundsson Brekkan Fridrik Asmundsson Brekkan, Reykjavik, är en av Islands mest efterfrågade guider. Han är mycket kunnig och har lång och gedigen erfarenhet. Fridrik har tidigare varit bosatt i Sverige ett antal år och då bl.a. studerat vid Göteborgs universitet. Fridrik arbetade under tre år som handelsoch informationssekreterare på Svenska ambassaden i Reykjavik. Han har också varit press- och informationschef vid Amerikanska ambassaden i Reykjavik. Han är en humoristisk föredragshållare och han har skrivit ett stort antal reseskildringar. I dagarna skriver han en samling reseskildringar som kan tänkas bli en spännande novell. Detta ingår i priset Samtliga flygresor reguljärt flyg från Stockholm eller Köpenhamn och retur enligt programmet. Alla transporter, rundturer, guidningar och entréer enligt dagsprogrammet. Alla flygplatsskatter, väg skatter och andra skatter. Del i dubbelrum med privat bad eller dusch och WC. Se särskild hotellinformation. Måltider. (2 luncher och 2 middagar utan måltidsdryck) I programmet anges måltiderna med F= Frukost, L= Lunch, M= Middag. Servicekostnader och drickspengar inom ramen för programmet. Svensktalande färdledare, Fridrik Asmundsson Brekkan, under hela resan. Informationspaket. Tillägg Reseförsäkring. Avbeställningsskydd 5% av resans pris Personliga utgifter under resan såsom måltidsdryck samt dricks i sam band med detta. Enkelrum kr (begränsat antal) Avresa från Göteborg kontakta oss

7 Hotell under resan Alla rum med bad/dusch och wc. Hotellförteckning kommer att skickas till resedeltagarna tillsammans med färdhandlingarna för resan. Vanligtvis använder vi det hotell som anges här nedan men ibland kan byte ske till annat hotell inom samma hotellkategori. Reykjavik HHHH 4 nätter Fosshotel Reykjavik Beläget i centrala Reykjavik. Tel: Enkelrum Ett begränsat antal enkelrum kan erbjudas. RESTIDER & PRISER Tur Restid Pris 16VIS1 26/10-30/ kr Utresa Stockholm - Reykjavik Köpenhamn - Reykjavik Hemresa Reykjavik - Stockholm Reykjavik - Köpenhamn Reservation för eventuella ändringar i tidtabellen. Slutlig tidtabell översändes tillsammans med övriga handlingar före avresan.

8 Kontakta oss gärna för program och information eller titta gärna på vår hemsida. Vi grundades 1951 och är sedan 1960-talet medlem av SRF Svenska Resebyråföreningen. Som arrangör enligt resegarantilagen har AnsgarResor ställt garantier till Kammarkollegiet. Omfattande och annorlunda långresor har under många år varit vår specialitet. ADRESS Vasagatan 27, Tranås. TEL E-POST HEMSIDA

Musik och kulturresa till Isla nd

Musik och kulturresa till Isla nd Musik och kulturresa till Isla nd Specialresor Upplev Reykjaviks nya konsert- och operahus Harpa vid en musik- och kulturresa till Island Island - ett land som berör Dig och med alla dina sinnen! Island

Läs mer

Musik- och Kulturresa till Island

Musik- och Kulturresa till Island Musik- och Kulturresa till Island En resa i samarbete med Reseklubben Specialresor Blå lagunen Utsikt över Reykjavik Musik- och Kulturresa till Island Följ med och upplev Island - ett land som berör alla

Läs mer

Musik- och Kulturresa till Isla nd

Musik- och Kulturresa till Isla nd Musik- och Kulturresa till Isla nd Specialresor Island En upplevelse för alla sinnen! Island bjuder på en omväxlande, dramatisk och till största delen orörd natur. Glaciärer, varma källor och mäktiga vattenfall

Läs mer

Musik- och Kulturresa till Isla nd

Musik- och Kulturresa till Isla nd Musik- och Kulturresa till Isla nd Specialresor Island En upplevelse för alla sinnen! Island bjuder på en omväxlande, dramatisk och till största delen orörd natur. Glaciärer, varma källor och mäktiga vattenfall

Läs mer

Naturresa till Isla nd

Naturresa till Isla nd Naturresa till Isla nd Specialresor ISLAND EN UPPLE V ELS E FÖR ALLA S INN EN! Upplev Island - ett land som berör Dig med alla dina sinnen! Island bjuder på en omväxlande, dramatisk och till största delen

Läs mer

Musik- och Kulturresa till Island

Musik- och Kulturresa till Island Musik- och Kulturresa till Island En resa i samarbete med Reseklubben Specialresor Blå lagunen Utsikt över Reykjavik Musik- och Kulturresa till Island Följ med och upplev Island - ett land som berör alla

Läs mer

Naturresa till Island m ed SvD Accent. En resa i sammarbete med. Specialresor

Naturresa till Island m ed SvD Accent. En resa i sammarbete med. Specialresor Naturresa till Island m ed SvD Accent En resa i sammarbete med Specialresor Upplev Island - ett land som berör alla dina sinnen! Island bjuder på en omväxlande, dramatisk och till största delen orörd natur.

Läs mer

Förenade Arabemiraten. obortom skyskraporna. Specialresor

Förenade Arabemiraten. obortom skyskraporna. Specialresor Förenade Arabemiraten obortom skyskraporna Specialresor Dubai, Al Ain & Abu Dhabi Förenade Arabemiraten har under senare tid genomgått en snabb utveckling, framför allt vad gäller arkitektur och byggnation

Läs mer

26-29 SEPTEMBER 2008 TRE NÄTTER 20 PERSONER

26-29 SEPTEMBER 2008 TRE NÄTTER 20 PERSONER ISLAND ********** 26-29 SEPTEMBER 2008 TRE NÄTTER 20 PERSONER Vilket annat land i vår närhet kan vara mer spännande? På Island finns aktiva vulkaner, jättelika glaciärer och vildmarker så ödsliga att de

Läs mer

Reykjavik. Icelandair Hotel Marina**** Paket inkluderar:

Reykjavik. Icelandair Hotel Marina**** Paket inkluderar: Paket inkluderar: 4 nätter på 4* Icelandair Hotel Marina Del i dubbelrum, 25 nov 29 nov Frukost samtliga dagar Flyg, Göteborg Island T/R Transfer, flygplats hotell flygplats Blå Lagunen vid ankomst Välkomstdrink

Läs mer

Sydafrika stadspuls, safari och historia

Sydafrika stadspuls, safari och historia Sydafrika stadspuls, safari och historia 12 dagar i Sydafrika med svensktalande reseledare Reskod: ZA-2 Antal resdagar: 14 (varav 12 i Sydafrika) Pris Pris per person: 26 500 kr Vad ingår i priset? Flyg

Läs mer

Några av den Italienska Operans Pärlor Milano & Verona. En resa i sammarbete med. Specialresor

Några av den Italienska Operans Pärlor Milano & Verona. En resa i sammarbete med. Specialresor Några av den Italienska Operans Pärlor Milano & Verona En resa i sammarbete med Specialresor Några av den Italienska Operans Pärlor Milano & Verona Följ med till operans högborg och en av världens mest

Läs mer

Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 3-10 februari 2013. Dag 1- ankomst

Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 3-10 februari 2013. Dag 1- ankomst Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 3-10 februari 2013 Dag 1- ankomst 15.45 Avresa från Arlanda 19.40 Ankomst till Alicante Transfer tlll hotellet - incheckning 21.00 Lätt middag på hotellet Information

Läs mer

Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade.

Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade. ISLANDSRESA ISLAND ETT SAGOLIKT LANDSKAP Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade. Än i dag syns spåren tydligt efter hur naturen har format

Läs mer

ISLAND DÄR ELD MÖTER IS RUNDRESA PÅ ISLAND - 2016 - RESLÄNGD 5 DAGAR

ISLAND DÄR ELD MÖTER IS RUNDRESA PÅ ISLAND - 2016 - RESLÄNGD 5 DAGAR ISLAND DÄR ELD MÖTER IS RUNDRESA PÅ ISLAND - 2016 - RESLÄNGD 5 DAGAR Mitt mellan Grönland och Färöarna ligger sagornas ö, Island. Här finns det glödande vulkaner, varma källor och isiga glaciärer. Upptäck

Läs mer

Habsburgarnas imperium Wien Bratislava Budapest med Andreas Danielsen den 2 6 juni 2016

Habsburgarnas imperium Wien Bratislava Budapest med Andreas Danielsen den 2 6 juni 2016 Habsburgarnas imperium Wien Bratislava Budapest med Andreas Danielsen den 2 6 juni 2016 I sällskap med vår ciceron Andreas Danielsen, författare till Hederskriget Hur Österrike-Ungern startade det första

Läs mer

Budapest. Raul Wallen berg, Opera & Bad. Specialresor

Budapest. Raul Wallen berg, Opera & Bad. Specialresor Budapest Raul Wallen berg, Opera & Bad Specialresor Budapest UPPLEV BUDAPEST, EN AV EUROPAS VACKRASTE HUVUDSTÄDER, MED NEDSLAG I RAOUL WALLENBERGS HISTORIA I UNGERN, FIGAROS BRÖLLOP PÅ STADSOPERAN SAMT

Läs mer

Österrike Wien Salzburg - 9 dagar

Österrike Wien Salzburg - 9 dagar 2016 Österrike Wien Salzburg - 9 dagar Schönbrunn Palace Wien Wien Välkommen med på vår sommarresa 2016. Vi väljer att resa till Österrike och till huvudstaden Wien. Vi hinner även med ett besök i Mozarts

Läs mer

Klassiska Lazio m ed Bo Hagström

Klassiska Lazio m ed Bo Hagström Klassiska Lazio m ed Bo Hagström Specialresor Följ m ed till Bo hagströms klassiska smultronställen Castelli Romani, de små städerna I Albanobergen ett par mil söder om Rom, har varit ett populärt utflyktsmål

Läs mer

ISLAND ETT SAGOLIKT LANDSKAP REYKJAVIK EN MÅNGSIDIG STAD

ISLAND ETT SAGOLIKT LANDSKAP REYKJAVIK EN MÅNGSIDIG STAD RESA ISLAND ISLAND ETT SAGOLIKT LANDSKAP Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade. Än i dag syns spåren tydligt efter hur naturen har format

Läs mer

Egypten - Kairo och Nilenkryssning

Egypten - Kairo och Nilenkryssning Egypten - Kairo och Nilenkryssning Resa till Egypten med Nilenkryssning och Kairo Reskod: E1 Antal resdagar: 8 Avresa från Stockholm, Köpenhamn eller Göteborg med Egyptair varje söndag pris per person:

Läs mer

Foto: Österreich werbung/ Primatsafari i Uganda & Rwanda. En unik upplevelse & minne för livet!

Foto: Österreich werbung/ Primatsafari i Uganda & Rwanda. En unik upplevelse & minne för livet! Foto: Österreich werbung/ Primatsafari i Uganda & Rwanda En unik upplevelse & minne för livet! Välkomm en m ed på en exklusiv resa där vi besöker bergsgorillorna i deras naturliga miljö i Rwanda. Denna

Läs mer

Måndag 8/11-10. 05:05 Avfärd med buss från Söderhamn. 06:25 Byte till tåg i Gävle

Måndag 8/11-10. 05:05 Avfärd med buss från Söderhamn. 06:25 Byte till tåg i Gävle Måndag 8/11-10 05:05 Avfärd med buss från Söderhamn 06:25 Byte till tåg i Gävle 10:00 Avfärd från Arlanda till Frankfurt I Frankfurt spärrades bandet där våra väskor skulle komma av. Det var lite obehagligt

Läs mer

Olympic Equestrian Events OS i Hong Kong 8 22 Augusti 2008

Olympic Equestrian Events OS i Hong Kong 8 22 Augusti 2008 Olympic Equestrian Events OS i Hong Kong 8 22 Augusti 2008 Förbered dig på en oförglömlig upplevelse! Kl 8.00 den 8 dagen i den 8 månaden år 2008 den tursammaste dagen i almanackan enligt gammal Kinesisk

Läs mer

Några av den Italienska Operans Pärlor Milano & Verona. En resa i sammarbete med. Specialresor

Några av den Italienska Operans Pärlor Milano & Verona. En resa i sammarbete med. Specialresor Några av den Italienska Operans Pärlor Milano & Verona En resa i sammarbete med Specialresor Några av den Italienska Operans Pärlor Milano & Verona Följ med till operans högborg och en av världens mest

Läs mer

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen.

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen. VACKRA PRAG Följ med och upplev vackra Prag! Staden som bjuder på allt vi förväntar oss av en storstad i form av historia, kultur, restauranger och goda shoppingmöjligheter. Under våra dagar i Prag lär

Läs mer

Colombia, Ecuador & undersköna Galapagosöarna

Colombia, Ecuador & undersköna Galapagosöarna Colombia, Ecuador & undersköna Galapagosöarna Följ m ed på ett härligt äventyr där vackra omgivningar möter fantastiskt djur- och naturliv. Colombia, Ecuador och Galapagosöarna två länder och en övärld

Läs mer

Följ m ed till Krakow & Wa rs za wa

Följ m ed till Krakow & Wa rs za wa Följ m ed till Krakow & Wa rs za wa - där vi möter Herman Lindqvist En resa i sammarbete med Specialresor Krakow & Warszawa Krakow är en enda stor kulturskatt, skonad av nazisterna under andra världskriget,

Läs mer

Filharmonikernas Vänner Köpenhamn april 2019

Filharmonikernas Vänner Köpenhamn april 2019 Filharmonikernas Vänner Köpenhamn 11-13 april 2019 Konsertresa för Filharmonikernas Vänner - Köpenhamn 11-13 april 2019 En konsert och operaresa till gemytliga Köpenhamn som lockar med vindlande gränder,

Läs mer

Resa Island 22-26 augusti 2012

Resa Island 22-26 augusti 2012 Resa Island 22-26 augusti 2012 Här kommer ett kortfattat program om vår Islands resa. Detta är en kursresa där vi lyckats att få Islands mest eftertraktade föreläsare Bjarni Pjetursson att hålla en exklusive

Läs mer

WIEN MUSIK & KULTUR. Upplev våren med oss i musikens huvudstad!

WIEN MUSIK & KULTUR. Upplev våren med oss i musikens huvudstad! WIEN MUSIK & KULTUR Vackra Wien är en raffinerad pärla med mycket att se och göra. Klassisk musik, imponerande arkitektur och den charmiga kafékulturen är bara lite av vad vi får uppleva. Donau delar staden

Läs mer

Peking-Tibet med tåg

Peking-Tibet med tåg Peking-Tibet med tåg 13 DAGAR - PEKING-LHASA-GYANTSE-SHIGATSE planerade avgångar 2013: 25/6, 10-21/9 Pris i delat dubbelrum (enkelrumstillägg 2550kr) avresa 25/6 23650kr avresa 10/9 24650kr Denna kontrastrika

Läs mer

EUROFEST FINLAND 2011 2.8. 7.8.2011 Åbo, Finland

EUROFEST FINLAND 2011 2.8. 7.8.2011 Åbo, Finland Till: Alla FEPEDA medlemmar Välkommen till det 15. FEPEDA Familjelägret Eurofest Finland 2011 Bästa Vänner, Den europeiska föreningen för hörselskadade barns föräldrar (FEPEDA) och det finska förbundet

Läs mer

SGS Island Hornstrandir 03 10 juli 2016 Deltagare 18 personer

SGS Island Hornstrandir 03 10 juli 2016 Deltagare 18 personer SGS Island Hornstrandir 03 10 juli 2016 Deltagare 18 personer 03 JULI Ankomst Gruppen hälsas välkommen och bussen kör utan större stopp till Borgarnes som ligger ca. 12 mil, ca 2 timmar från flygplatsen.

Läs mer

FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER

FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER RESA FLORENS FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER Florens är utan tvekan en av världens mest omtalade och lovsjungna Det är en svindlande känsla att upptäcka det övermått av sevärdheter städer. Staden är

Läs mer

Besök Thailand bortom turiststråken och ta chansen att uppleva en vardag fjärran från din egen i Laos! Resperiod: 14 till 29 mars 2015

Besök Thailand bortom turiststråken och ta chansen att uppleva en vardag fjärran från din egen i Laos! Resperiod: 14 till 29 mars 2015 Res med Plan till Laos och Thailand! Besök Thailand bortom turiststråken och ta chansen att uppleva en vardag fjärran från din egen i Laos! 1 Resperiod: 14 till 29 mars 2015 Resans innehåll Vi reser till

Läs mer

Jazzresa till New Orleans French Quarter Festival 2017 med Bosse Scherman 4-14 april

Jazzresa till New Orleans French Quarter Festival 2017 med Bosse Scherman 4-14 april Jazzresa till New Orleans French Quarter Festival 2017 med Bosse Scherman 4-14 april The Travel Gallery AB E-mail: res@travelgallery.se Org.nr: 556519-2795 Jörgen Ankersgatan 12 www.travelgallery.se 21145

Läs mer

Resa till Dalarna. 8-11 augusti 2016

Resa till Dalarna. 8-11 augusti 2016 Resa till Dalarna 8-11 augusti 2016 8 augusti - måndag Resan startar från hemorten på morgonen och färden går upp till rastplatsen Väst Göte, vid Vättern norr om Bankeryd, där vi gör uppehåll, då det blir

Läs mer

Resor och Läger 2012

Resor och Läger 2012 Resor och Läger 2012 Fritid LSS i Simrishamn, Sjöbo, Skurup, Tomelilla och Ystad har gjort ett gemensamt utbud av resor och läger. Priset är anpassat till hur många som följer med eller får plats i buss

Läs mer

Upplevelsebaserat lärande. Arbetet inför, under och efter vår elevresa till Krakow, Polen

Upplevelsebaserat lärande. Arbetet inför, under och efter vår elevresa till Krakow, Polen Upplevelsebaserat lärande Arbetet inför, under och efter vår elevresa till Krakow, Polen Program Presentation - Det här är vi. Bakgrund: Plug-in projekt. År 1: Introduktion, förberedelse, resa och resultat.

Läs mer

Östersjökryssning under en vecka ombord lyxkryssaren Serenade of the Seas

Östersjökryssning under en vecka ombord lyxkryssaren Serenade of the Seas Club Eriks noga utvalda upplevelser Östersjökryssning under en vecka ombord lyxkryssaren Serenade of the Seas Stockholm Helsingfors St. Petersburg Tallin - Riga Följ med oss under en härlig vecka ombord

Läs mer

PROGRAM FÖR VÅREN SOMMAREN 2016

PROGRAM FÖR VÅREN SOMMAREN 2016 Vattenfalls Veteraner i Stockholm PROGRAM FÖR VÅREN SOMMAREN 2016 Välkommen med! Onsdagar 13 januari 27 april kl. 11-12 Gymnastik Plats: Hässelby Strands kyrkas motionslokal Avgift: 100 :- per termin för

Läs mer

I s l a n d - Ö r u n d r e s a

I s l a n d - Ö r u n d r e s a I s l a n d - Ö r u n d r e s a Utforska Islands fantastiska naturen under våra 11- dagars ö-rundresa längs idylliska issjöar, pittoreska glaciärer, natursköna vattenfall, spektakulära lava landskap och

Läs mer

BTF inbjuder till studieresa till Berlin 3 6 oktober 2014

BTF inbjuder till studieresa till Berlin 3 6 oktober 2014 BTF inbjuder till studieresa till Berlin 3 6 oktober 2014 TREPTOW CREMATORIUM FLUGHAFEN BERLIN BRANDENBURG Tyskland är världsledande på grönt och högteknologiskt byggande. Dessutom är de världsmästare

Läs mer

Kryssning i Amazonas. 6 Dagars expedition Munduruku!

Kryssning i Amazonas. 6 Dagars expedition Munduruku! Kryssning i Amazonas 6 Dagars expedition Munduruku! Det är ett oslagbart äventyr att på en flodkryssning upptäcka det mytomspunna och mystiska Amazonas! Amazonas är världens största regnskog, nära sex

Läs mer

Kon-tiki Resor. Costa Rica

Kon-tiki Resor. Costa Rica Costa Rica Efter varje dag framgår i kursiv stil vilket hotell och vilka måltider som ingår i resans pris. Transfers, transporter och utflykter genomförs i internationella grupper, med engelsktalande guider

Läs mer

Luftwaffe VIP-resa med Christer Bergström

Luftwaffe VIP-resa med Christer Bergström Luftwaffe VIP-resa med Christer Bergström Onsdag 12 oktober söndag 16 oktober 2016 Det här blir en OFÖRGLÖMLIG OCH HELT UNIK RESA! Missa inte detta tillfälle!! Genom mina långvariga kontakter med folk

Läs mer

En resa till landet ANNORLUNDA.

En resa till landet ANNORLUNDA. En resa till landet ANNORLUNDA. 26 medlemmar av SPF Borlänge har nyligen företagit en 5-dagars resa till Island. Avresa en söndag morgon i maj med buss från Borlänge till Hofors där medlemmar av PRO på

Läs mer

ZHelhet. Träningsresa. Program. entaio m. Turkiet / Side 28 april 2012 All inclusive

ZHelhet. Träningsresa. Program. entaio m. Turkiet / Side 28 april 2012 All inclusive Resa för kropp & själ Mat & motion, möten & motivation upplev härliga Turkiet och tänk bara dig själv! Träningsresa Turkiet / Side 28 april 2012 All inclusive ZHelhet entaio m 4e Motion Motivation Möten

Läs mer

Australien runt. Australien runt. Resan i korthet. Australien, HÖSTKAMPANJ!

Australien runt. Australien runt. Resan i korthet. Australien, HÖSTKAMPANJ! Australien runt NYHET 2015/2016! En fantastisk komplett resa till Australien Denna resa till Australien tar er till fyra fantastiska områden som alla erbjuder något helt olika. Från Sydneys vackra stad

Läs mer

Semesterprogram Sommaren 2016. www.leanlink/lss

Semesterprogram Sommaren 2016. www.leanlink/lss Semesterprogram Sommaren 2016 www.leanlink/lss LSS Funktionsstöd/Fritid och Kultur. Semesterverksamhet, sommaren 2016! Resorna och lägren är första hand till för dig som är över 21 år och bor med föräldrar,

Läs mer

En vinresa av och med BKWine

En vinresa av och med BKWine En vinresa av och med BKWine Vi kallar denna resa för 3 klassiker! 7-11 april, 2010 Den tar dig nämligen till de tre mest klassiska distrikten i Frankrike: Champagne, Chablis och Bourgogne. Och allt detta

Läs mer

Mexiko en rundresa med hästar, kultur, sol och bad! - besök på La Silla med Maria Gretzer 3 15 november

Mexiko en rundresa med hästar, kultur, sol och bad! - besök på La Silla med Maria Gretzer 3 15 november Mexiko en rundresa med hästar, kultur, sol och bad! - besök på La Silla med Maria Gretzer 3 15 november Mexiko är ett variationernas land, här kan man uppleva flera olika kulturer, många språk som inte

Läs mer

Kryssning på Loire floden - en resa i kulturens och vinets tecken

Kryssning på Loire floden - en resa i kulturens och vinets tecken Kryssning på Loire floden - en resa i kulturens och vinets tecken Resan dag för dag Dag 1 - Lördag 8 September Avresa från Skandinavien M Välkomm en m ed på en härlig vinkryssning ombord på ett modernt

Läs mer

Reseledare Nina Holmlund och Folke West

Reseledare Nina Holmlund och Folke West Folke West Travelclub och Resans Vänner presenterar: Den visumfria kryssningsresan i Peter den Stores fotspår: Helsingfors - St. Petersburg - Helsingfors 26.6. -30.6.2019 Reseledare Nina Holmlund och Folke

Läs mer

Storstad, rev och strand

Storstad, rev och strand Storstad, rev och strand En resa till med fokus på storstad och rev på s östkust. En fantastisk kombinationsresa med upplevelser i Sydney, fyra dagars kryssning från Cairns samt fyra dagar sol och bad

Läs mer

Salemveteranen Avdelning 267 av SPF

Salemveteranen Avdelning 267 av SPF Salemveteranen Avdelning 267 av SPF Program för 2009 2010 2009 augusti 18 Informationsmöte sid 3 augusti 25 Båtresa i S:t Annas skärgård sid 3 september 25-26 Grythyttan och Hjälmare kanal sid 4 oktober

Läs mer

ROM ITALIEN 9-13 MAJ 2011

ROM ITALIEN 9-13 MAJ 2011 ROM ITALIEN 9-13 MAJ 2011 BYGGPROGRAMMET ÅK.2 STAFFANGYMNASIET Innehållsförteckning Slutrapport...3 Första dagen (Måndag)...3 Andra dagen (Tisdag)...3 Tredje dagen (Onsdag)...3 Fjärde dagen (Torsdag)...3

Läs mer

Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby

Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby Vi gör en härlig kryssning längs den magnifika dalmatiska kusten och dess vackra öar. Under tre dagar på Adriatiska havet åker vi från en ö till en annan

Läs mer

Kryssning i de norska fjordarna Upplev naturens färgsprakande skönhet

Kryssning i de norska fjordarna Upplev naturens färgsprakande skönhet Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning i de norska fjordarna Upplev naturens färgsprakande skönhet Köpenhamn Stavanger Bergen Ålesund Geiranger Tillsammans upplever vi de magiska norska fjordarna.

Läs mer

Namibia med guide. Namibia med guide. Resan i korthet. Gruppresor med reseledare

Namibia med guide. Namibia med guide. Resan i korthet. Gruppresor med reseledare Namibia med guide Namibia sägs vara en av Afrikas bäst bevarade hemligheter och för äventyrslystna bjuder Namibia på några av Afrikas mest extrema, men vackra, landskap. Även de mer moderna Namibia är

Läs mer

Kapstaden med flyg. Kapstaden med flyg. Resan i korthet. Sydafrika. Välkommen till Kapstaden, en av världens vackraste städer.

Kapstaden med flyg. Kapstaden med flyg. Resan i korthet. Sydafrika. Välkommen till Kapstaden, en av världens vackraste städer. Kapstaden med flyg Välkommen till Kapstaden, en av världens vackraste städer. Vid ankomst möts ni på flygplatsen och blir körda till Ert hotell. På eftermiddagen blir Ni upphämtade för en stadsrundtur.

Läs mer

7-12 december 2016: Resa tillbaka till Ardenneroffensiven Följ med till NUTS WEEKEND Åminnelsen av Ardenneroffensiven i Bastogne!

7-12 december 2016: Resa tillbaka till Ardenneroffensiven Följ med till NUTS WEEKEND Åminnelsen av Ardenneroffensiven i Bastogne! 7-12 december 2016: Resa tillbaka till Ardenneroffensiven Följ med till NUTS WEEKEND Åminnelsen av Ardenneroffensiven i Bastogne! Militärparad med stridsvagnar och andra militärfordon Reenactment med hundratals

Läs mer

Club Eriks sommarresor i Sverige Vi smakar på det bästa i Jämtland

Club Eriks sommarresor i Sverige Vi smakar på det bästa i Jämtland Club Eriks noga utvalda upplevelser Club Eriks sommarresor i Sverige Vi smakar på det bästa i Jämtland Under tre härliga sommardagar bjuds vi på det bästa Jämtland har att erbjuda gällande mat, dryck,

Läs mer

Upplev våren i Budapest! En resa i samarbete med. Specialresor

Upplev våren i Budapest! En resa i samarbete med. Specialresor Upplev våren i Budapest! En resa i samarbete med Specialresor Donaus drottning Donaus pärla, Östeuropas Paris är några av de epitet som staden bär med sig. Vad som stämmer eller inte är upp till var och

Läs mer

New Jersey San Jose NY Rangers Boston. Matcher: New Jersey Devils-NY Rangers New Jersey Devils-Toronto Maple Leafs NY Rangers-Phoenix Coyotes

New Jersey San Jose NY Rangers Boston. Matcher: New Jersey Devils-NY Rangers New Jersey Devils-Toronto Maple Leafs NY Rangers-Phoenix Coyotes Resa 1 27 Februari Matcher: NY Rangers Chicago New Jersey San Jose NY Rangers Boston Resa 2 21 Mars Matcher: New Jersey Devils-NY Rangers New Jersey Devils-Toronto Maple Leafs NY Rangers-Phoenix Coyotes

Läs mer

Martinus andliga vetenskap Tredje Testamentet

Martinus andliga vetenskap Tredje Testamentet Martinus andliga vetenskap Tredje Testamentet Sommarkurser på Kosmosgården i Varnhem 2009 28 juni - 4 juli Rekreation och inspiration 5 juli - 11 juli Personlig utveckling genom självkännedom Om Kosmosgården

Läs mer

EDINBURGH SKOTTLANDS HJÄRTA

EDINBURGH SKOTTLANDS HJÄRTA EDINBURGH SKOTTLANDS HJÄRTA Följ med till Edinburgh i hjärtat av Skottland. Bekanta dig med den skotska kulturen, storstadens attraktioner, den skotska gästfriheten och smaken av världens bästa whisky.

Läs mer

Ku ba. Hemingway och cigarrer

Ku ba. Hemingway och cigarrer Ku ba Hemingway och cigarrer Hemingway och cigarrer Rom, sockerplantage, Ernest Hemingway, cigarrer, musik och färger. Legendariska amerikanska 50-talsbilar, salsa och välsmakande mojitos. Trots svåra

Läs mer

Kryssning runt Hawaiis paradisöar med San Francisco & Los Angeles

Kryssning runt Hawaiis paradisöar med San Francisco & Los Angeles Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning runt Hawaiis paradisöar med San Francisco & Los Angeles San Francisco Hawaii Los Angeles Vi gör en fantastisk kryssning där vi upplever Hawaii och de fyra

Läs mer

IRLAND. Välkomna med på Borås Släktforskares traditionella vårresa! Denna gång reser vi till Irland 1-8 maj 2018!

IRLAND. Välkomna med på Borås Släktforskares traditionella vårresa! Denna gång reser vi till Irland 1-8 maj 2018! IRLAND Välkomna med på Borås Släktforskares traditionella vårresa! Denna gång reser vi till Irland 1-8 maj 2018! Vi reser med buss till Köpenhamn och flyg vidare till Dublin. Under rundresan på Irland,

Läs mer

JUL & NYÅR I SYDAFRIKA

JUL & NYÅR I SYDAFRIKA JUL & NYÅR I SYDAFRIKA Äventyrlig ridresa bland vildhästar & jeepsafari i Krügerparken en underbar resa för ridande & icke ridande! Datum: 23/12 6/1 Platser: Totalt 8-12 platser Följ med på en riktigt

Läs mer

Vinresa i Champagne. En vinresa av och med BKWine. 13-17 oktober 2010

Vinresa i Champagne. En vinresa av och med BKWine. 13-17 oktober 2010 En vinresa av och med BKWine Vinresa i Champagne 13-17 oktober 2010 Det finns väl inte något annat i vinets värld som för tankarna till fest på samma sätt som Champagne? Men på denna resa kommer ni att

Läs mer

Hurtigruten i Vinterskrud Norrsken & vackra vita fjordsluttningar

Hurtigruten i Vinterskrud Norrsken & vackra vita fjordsluttningar Club Eriks noga utvalda upplevelser Hurtigruten i Vinterskrud Norrsken & vackra vita fjordsluttningar Norge Att färdas med Hurtigruten vintertid är nästan en sakral upplevelse. Norrskenet i kombination

Läs mer

Vinresa till Alsace. 24 30 september 2016

Vinresa till Alsace. 24 30 september 2016 Vinresa till Alsace 24 30 september 2016 Rhen, slätten, vinodlingarna och Vogeserna Alsace är som en öppen bok. Från Strasbourg till Colmar avlöser mjuka kullar, tobaksfält, fruktträdgårdar och vinodlingar

Läs mer

Program för Fältjägarresa till Wien,Bratislava och Salzburg 27 april - 4 maj 2015

Program för Fältjägarresa till Wien,Bratislava och Salzburg 27 april - 4 maj 2015 Program för Fältjägarresa till Wien,Bratislava och Salzburg 27 april - 4 maj 2015 Välkomna med på en resa till Österrike och Slovakien. Vi börjar i Salzburg de första två dagarna. Staden där så många berömdheter

Läs mer

Apulien. Italiens klack. Specialresor

Apulien. Italiens klack. Specialresor Apulien Italiens klack Specialresor Apulien Puglia/Apulien är en för turister relativt okänd del i södra Italien. Apulien brukar kallas Italienska söderns Toscana och en resa genom Apulien är en oförglömlig

Läs mer

N O R D I C P A C K A R D O W N E R S C L U B V A R B E R G - S W E D E N. You can tell it s a PACKARD from here

N O R D I C P A C K A R D O W N E R S C L U B V A R B E R G - S W E D E N. You can tell it s a PACKARD from here 4 0 1971 2011 N O R D I C P A C K A R D O W N E R S C L U B 4 0 t h A N N I V E R S A R Y * J U N E 3 0 - J U L Y 3, 2 0 1 1 V A R B E R G - S W E D E N You can tell it s a PACKARD from here V Ä L K O

Läs mer

KULINARISK RESA TILL PERU APRIL 2014 18 dagar, 9 26 april, 2014

KULINARISK RESA TILL PERU APRIL 2014 18 dagar, 9 26 april, 2014 KULINARISK RESA TILL PERU APRIL 2014 18 dagar, 9 26 april, 2014 Följ med Tur & Retur på en spännande resa till Peru! Förutom att ni får besöka Perus främsta sevärdheter såsom Machu Picchu, Titikakasjön,

Läs mer

Sommarens semester Aktiviteter 2016

Sommarens semester Aktiviteter 2016 Sommarens semester Aktiviteter 2016 Hej! Nu är det dags att anmäla sig till Fritidsverksamhetens sommaraktiviteter 2016. Vi har som vanligt ett blandat o varierat utbud framtaget efter önskemål från Er

Läs mer

Kommunikation för effektivare samarbete med CPI

Kommunikation för effektivare samarbete med CPI Kommunikation för effektivare samarbete med CPI Funchal, Madeira 27 september 4 oktober 2016 KursMadeira16.odt 1 Kommunikation för effektivare samarbete med CPI Programmet vänder sig till dig, som vill

Läs mer

Konst- och kulturresa till Split & Dubrovnik sep 2017

Konst- och kulturresa till Split & Dubrovnik sep 2017 Följ med på en konst- och kulturresa till de vackra kustpärlorna i Kroatien Split och Dubrovnik! Kroatien lockar många besökare med sin slående vackra och skiftande natur mäktiga berg, kuperande landskap,

Läs mer

Östersjön runt Baltikum och Polen

Östersjön runt Baltikum och Polen Östersjön runt Baltikum och Polen Följ med och upptäck; Estland-Lettland-Litauen-Polen den 9 17 maj 2014 Rundresa från Öland/Kalmar via Stockholm Tallinn - Riga - Vilnius - Warmia/Mazurien- Gdansk/Gdynia

Läs mer

Sverigemiddagen 2016

Sverigemiddagen 2016 Sverigemiddagen 2016 Varmt välkomna till årets Sverigemiddag den 4 6 augusti i Göteborg Välkommen till Göteborg och årets Sverigemiddag med tillhörande aktiviteter. I år är det 30 år sedan SWEA Göteborg

Läs mer

HÄLSORESA MED YOGA TILL SITGES 18-25 OKTOBER 2016

HÄLSORESA MED YOGA TILL SITGES 18-25 OKTOBER 2016 HÄLSORESA MED YOGA TILL SITGES 18-25 OKTOBER 2016 Återhämtningsresa med Lise och Anna en härlig och inspirerande resa som passar både vana yogautövare och nybörjare. Tillsammans med Anna Hallén och Lise

Läs mer

KURSRESA TILL CHILE:

KURSRESA TILL CHILE: KURSRESA TILL CHILE: Bedriva Effektiv Vård 5 13 januari 2017 Valparaiso, Chile Curomed Utbildning, Håkmark 213, 905 91 UMEÅ, tel 090-38375 E-post: info@curomed.se www.curomed.se kursresor16/kursprochile16

Läs mer

Följ med på en fantastisk och oförglömlig 12- dagars resa till Uganda i februari 2014.

Följ med på en fantastisk och oförglömlig 12- dagars resa till Uganda i februari 2014. Följ med på en fantastisk och oförglömlig 12- dagars resa till Uganda i februari 2014. Reseprogram: Dag 1-2 Avresa från Kastrup med mellanlandning i Doha. Ankomst till Entebbe. Vi spenderar dagen och natten

Läs mer

Upplev Malmö! WWW.MALMOTOWN.COM @ JOHAN PERSSON, OSKAR FALCK/MALMÖ TURISM

Upplev Malmö! WWW.MALMOTOWN.COM @ JOHAN PERSSON, OSKAR FALCK/MALMÖ TURISM Upplev Malmö! Malmö har så mycket att erbjuda att det kan vara svårt att välja bland alla upplevelser. Vi på Malmö Turism vill gärna hjälpa er! Låt er inspireras av våra förslag på hur en dag i vår stad

Läs mer

Toscana och Chianti med Italiens fantastiska vin och mat!

Toscana och Chianti med Italiens fantastiska vin och mat! En vinresa av och med BKWine Vinresa i Toscana Toscana och Chianti med Italiens fantastiska vin och mat! 18-22 maj 2011 Toscana lockar med sin vackra landsbygd, sina viner, sin olivolja och inte minst

Läs mer

Passionsspelen i Oberamm ergau 2020

Passionsspelen i Oberamm ergau 2020 Passionsspelen i Oberamm ergau 2020 Oberammergau Av passionsspel är nog de i Oberammergau de mest välkända. Hit kommer, vart tionde år, människor från hela världen för att uppleva spel som är något utöver

Läs mer

Body and Soul retreat i. Marocko

Body and Soul retreat i. Marocko Body and Soul retreat i Magiska Marocko 22-29 april 2015 Längtar du efter nya äventyr, stillhet och livsglädje? Behöver du komma bort från vardagen och dyka in en ny värld, fylld med Mindfulness, Yoga,

Läs mer

Res till Bratislava/ Brno och Wien en kultur och vin-/ matresa september 2019.

Res till Bratislava/ Brno och Wien en kultur och vin-/ matresa september 2019. Res till Bratislava/ Brno och Wien en kultur och vin-/ matresa 18 24 september 2019. Följ med Mimosa kulturresa genom Europas moderna historia Onsdag 18 september Avresa från Arlanda till Wien (direktflyg

Läs mer

Upplev Costa Rica med SN/Resecity 1 16 februari 2017!

Upplev Costa Rica med SN/Resecity 1 16 februari 2017! Upplev Costa Rica med SN/Resecity 1 16 februari 2017! Den perfekta kombinationen av djur- och naturupplevelser med både regnskog och strand i Costa Rica. Turen tar dig från huvudstaden San José till regnskogarna

Läs mer

Södra Rhône och Châteauneuf-du- Pape

Södra Rhône och Châteauneuf-du- Pape En vinresa av och med BKWine Södra Rhône och Châteauneuf-du- Pape Vinresa med ekologiska förtecken! 29 juni 3 juli 2011 Följ med och njut av fina sommardagar innan den stora turistinvasionen har hunnit

Läs mer

Hjärt- och lungsjukas förening Svedala Vellinge Trelleborg

Hjärt- och lungsjukas förening Svedala Vellinge Trelleborg 2009 Hjärt- och lungsjukas förening Svedala Vellinge Trelleborg Innehåll Verksamhetsberättelse 2008 Sid 3 Sid 4-5 Sid 6-7 Sid 8-9 Sid 10 Verksamhetsberättelse Presentation av den nya styrelsen 2009 Program

Läs mer

Vardagsgolfarna till Albarella Golf Club, Italien 22-29 april 2009,

Vardagsgolfarna till Albarella Golf Club, Italien 22-29 april 2009, Vardagsgolfarna till Albarella Golf Club, Italien 22-29 april 2009, Flyg: Med Ryan Air från Skavsta flygplats (Nyköping) 22/4 Skavsta Treviso 17.25-19.50 29/4 Treviso Skavsta 20.15-22.45 Pris och plats

Läs mer

Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018

Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa för Filharmonikernas Vänner - Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa till Bryssel där ni under en

Läs mer

Costa Brava, Roses Llançà, 5 nätter 1(5) Vandra i Spanien. Costa Brava, 5 nätter Roses Llançà, 4 vandringsdagar

Costa Brava, Roses Llançà, 5 nätter 1(5) Vandra i Spanien. Costa Brava, 5 nätter Roses Llançà, 4 vandringsdagar Costa Brava, Roses Llançà, 5 nätter 1(5) Vandra i Spanien Costa Brava, 5 nätter Roses Llançà, 4 vandringsdagar Costa Brava bjuder på variationsrik vandring både längs kusten och lite längre inåt land.

Läs mer

Vandra i Skottland. Great Glen Way, 7 nätter Fort William Inverness, 6 vandringsdagar

Vandra i Skottland. Great Glen Way, 7 nätter Fort William Inverness, 6 vandringsdagar Great Glen Way, Fort William Inverness, 7 nätter 1(5) Vandra i Skottland Great Glen Way, 7 nätter Fort William Inverness, 6 vandringsdagar Great Glen Way är en underbar vandring från Fort William genom

Läs mer

15 DAGAR - PEKING-HANGZHOU-SUZHOU-TONGLI- SHANGHAI-GUILIN-YANGSHOU-XIAN

15 DAGAR - PEKING-HANGZHOU-SUZHOU-TONGLI- SHANGHAI-GUILIN-YANGSHOU-XIAN Stora Kina 15 DAGAR - PEKING-HANGZHOU-SUZHOU-TONGLI- SHANGHAI-GUILIN-YANGSHOU-XIAN Planerade avgångar 2013: 10/3, 16/3, 21/3, 26/3, 27/3, 28/3, 8/4, 9/4 (kontakta oss för senare avgångar) Det här är resan

Läs mer