Vi behöver information om dig för att du ska kunna genomföra köp på GPSHuset.se. De personuppgifter vi behöver är:

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Vi behöver information om dig för att du ska kunna genomföra köp på GPSHuset.se. De personuppgifter vi behöver är:"

Transkript

1 Integritetspolicy Vi på GPSHuset värnar om din personliga integritet och eftersträvar alltid en hög nivå av dataskydd. I denna integritetspolicy förklarar vi hur vi samlar in och använder din personliga information på vår webshop GPSHuset.se. Den beskriver också dina rättigheter och hur du kan göra dem gällande. Vi vill att du ska känna dig trygg med hur vi behandlar dina personuppgifter och det är därför viktigt att du läser och förstår vår integritetspolicy innan du använder våra tjänster. Du kan alltid kontakta oss på info@gpshuset.se om du har några frågor. Vilken information samlar vi in om dig? Vi samlar in de personuppgifter som du lämnar till oss, t.ex. i samband med att du genomför ett köp eller kontaktar oss, oavsett skäl till kontakten. Här nedanför hittar du mer information om vilka uppgifter vi samlar in och varför. Varför behöver vi din personliga information? - För att du ska kunna genomföra köp på GPSHuset.se Vi behöver information om dig för att du ska kunna genomföra köp på GPSHuset.se. De personuppgifter vi behöver är: Uppgifter om ditt köp (t.ex. produktinformation och betalningsinformation) Informationen behövs för att vi ska kunna fullgöra avtalet om köp med dig. Personuppgifterna kommer att sparas för detta ändamål i tre år från ditt senaste köp. Lagring av personuppgifterna kan förekomma under längre tid i de fall då svensk lagstiftning beträffande exempelvis skatt och bokföring kräver detta. - För att kunna hantera dina kundtjänstärenden Vi behöver dina personuppgifter för att kunna hjälpa dig när du kontaktar vår kundtjänst. De personuppgifter som kan komma att behandlas för vår kundtjänst är: Övrig information som kan dokumenteras i samband med att du kontaktar kundtjänst Informationen behövs för att tillgodose ditt och GPSHusets berättigade intresse av att kunna hantera dina frågor och/eller eventuella klagomål på de produkter som du har köpt hos oss. Personuppgifterna kommer att sparas för detta ändamål i tre år från att ditt kundtjänstärende har avslutats.

2 - För att skicka nyhetsbrev och erbjudanden Vi behöver dina personuppgifter för att kunna skicka nyhetsbrev, erbjudanden, varuprover och liknande till dig via mail och post. De personuppgifter som behandlas för att vi ska kunna göra det är: Informationen behövs för att kunna tillgodose ditt och GPSHusets berättigade intresse av att kunna kontakta dig och marknadsföra våra tjänster och nyheter samt ge dig erbjudanden, varuprover och liknande från våra marknadsplatser. Personuppgifterna kommer att sparas för detta ändamål i ett år från ditt senaste köp eller din senaste interaktion med GPSHuset (t.ex. genom att du öppnar våra mail eller på annat sätt visar ett intresse för GPSHusets produkter och/eller tjänster). Du kan alltid välja att avsluta våra utskick tidigare genom att följa instruktionerna i utskicket eller kontakta vår kundtjänst. - För att kunna hantera ditt deltagande i tävlingar och event Vi behöver dina personuppgifter för att kunna kommunicera med dig, utse vinnare och förmedla eventuella vinster om du deltar i våra tävlingar och/eller event. De personuppgifter vi behöver är: Uppgifter lämnade i tävlingsbidrag eller event Informationen behövs för att kunna tillgodose ditt och GPSHusets berättigade intresse av att hantera ditt deltagande i tävlingar och/eller event. Personuppgifterna kommer att sparas för detta ändamål under den tid tävlingen/eventet (inklusive ev. utvärdering) pågår. - För att kunna utvärdera, utveckla och förbättra våra tjänster Vi behöver dina personuppgifter för att kunna göra våra tjänster mer användarvänliga, utveckla och förbättra vårt sortiment, förbättra våra IT-system och på andra sätt utvärdera, utveckla och förbättra våra tjänster. De personuppgifter vi behöver är: Feedback (t.ex. omdömen eller recensioner) Lokaliseringsdata Tekniska data om de enheter som används och dess inställningar (t.ex. språkinställning, IP-adress, webbläsarinställningar, tidzon, operativsystem, skärmupplösning, mm) Kund-ID (en unik kod som skapas för varje kund) Resultat från kundnöjdhets- eller marknadsundersökningar Informationen behövs för att kunna tillgodose GPSHusets och våra kunders berättigade intresse av att utvärdera, utveckla och förbättra våra tjänster. Behandlingen sker till största delen på aggregerad nivå med hjälp av avidentifierade eller pseudonymiserade uppgifter, utan någon koppling till dig som individ. I den mån vi behandlar personuppgifter för detta ändamål kommer de att sparas under tre år från ditt senaste köp eller senaste användning av vår hemsida.

3 - För att kunna fullgöra GPSHusets rättsliga förpliktelser Vi behöver dina personuppgifter för att uppfylla våra rättsliga förpliktelser enligt lagkrav, domslut eller myndighetsbeslut (t.ex. bokföringslagen, penningtvättslagen eller reglerna om produktansvar och produktsäkerhet). De personuppgifter vi behöver är: Personuppgifterna behövs enligt lag där vi har en rättslig förpliktelse. Personuppgifterna kommer att sparas för detta ändamål under den tid som lagen kräver. - För att kunna förhindra missbruk av våra tjänster eller för att förhindra, förebygga och utreda brott mot GPSHuset Vi behöver dina personuppgifter för att kunna förhindra och utreda eventuella bedrägerier, trakasserier eller andra åtgärder som är förbjudna enligt lag eller våra köpvillkor. De personuppgifter vi behöver är: Personuppgifterna behövs för att kunna fullgöra en rättslig förpliktelse (om sådan finns) eller för att tillgodose GPSHusets berättigade intresse av att kunna förhindra missbruk av våra tjänster eller för att förhindra, förebygga och utreda brott mot företaget. Personuppgifterna kommer att sparas för detta ändamål i tre år från det att misstankar om missbruk eller brott uppkommer. - För att kunna hantera anmälningar om intrång i immateriella rättigheter Om du gör en anmälan till oss att du misstänker att någon gör intrång i dina immateriella rättigheter kommer dina personuppgifter behöva behandlas för att vi ska kunna utreda frågan. De personuppgifter som kan behandlas inom ramen för handläggningen av ett sådant ärende är: Personnummer (om du har enskild firma) Eventuella övriga personuppgifter som framgår av din anmälan Personuppgifterna behövs för att tillgodose ditt och GPSHusets berättigade intresse av att hantera anmälan om intrång i immateriella rättigheter. Personuppgifterna kommer att sparas för detta ändamål i tre år från att ditt ärende har avslutats.

4 Hur länge sparar vi din information? Vi sparar aldrig dina personuppgifter längre än vad som är nödvändigt för respektive ändamål. Se mer om de specifika lagringsperioderna under respektive ändamål ovan. Hur skyddar vi dina personuppgifter? Vi använder IT-system för att skydda sekretessen, integriteten och tillgången till personuppgifter. Vi har vidtagit särskilda säkerhetsåtgärder för att skydda dina personuppgifter mot olovlig eller obehörig behandling (såsom olovlig tillgång, förlust, förstörelse eller skada). Endast de personer som faktiskt behöver behandla dina personuppgifter för att vi ska kunna uppfylla våra angivna ändamål har tillgång till dem. Vad är cookies och hur använder vi det? GPSHuset använder sig av cookies, eller kakor på svenska, som är korta textfiler som skickas från vår webbserver och som sparas av din webbläsare när du besöker GPSHuset. Vad har du för rättigheter? - Rätt till rättelse och registerutdrag GPSHuset kommer att göra vad som krävs enligt lag för att hålla dina personuppgifter korrekta, fullständiga och uppdaterade. Du har rätt till rättelse av ofullständiga eller inkorrekta personuppgifter. Du har också rätt att begära att få ut ett registerutdrag över dina personuppgifter som vi behandlar. - Rätt att motsätta dig behandling Om behandlingen av dina personuppgifter sker med stöd av en intresseavvägning och du bedömer att ditt integritetsintresse väger tyngre än GPSHusets intresse av att behandla dina personuppgifter har du rätt att, med hänvisning till din specifika situation, motsätta dig behandlingen genom att kontakta GPSHuset. Om du motsätter dig behandlingen måste GPSHuset visa ett tvingande berättigat skäl för att fortsatt kunna behandla personuppgifterna. - Rätt till radering Under vissa förutsättningar, t.ex. när du har återkallat ett tidigare lämnat samtycke och det saknas annan laglig grund för fortsatt behandling av dina personuppgifter, har du rätt att begära radering av dina personuppgifter. - Rätt till behandlingsbegränsning Du har under vissa förutsättningar rätt att begränsa behandlingen av dina personuppgifter till att endast omfatta lagring av personuppgifterna, t.ex. under tiden GPSHuset utreder om du har rätt till radering. - Rätt till tillgång Du har rätt att få en bekräftelse från GPSHuset att dina personuppgifter behandlas av företaget och i så fall få tillgång till personuppgifterna och följande information: behandlingens ändamål, de kategorier av personuppgifter som behandlas, mottagare av personuppgifter (särskilt om de är belägna utanför EU/EES), den tid som personuppgifterna behandlas, information om de rättigheter som återges i denna integritetspolicy, information om källan som personuppgifterna kommer ifrån, samt om det förekommer automatiserat beslutsfattande, inbegripet profilering.

5 Om du gör begäran elektroniskt har du även rätt att få en kopia av dina personuppgifter i elektroniskt format. GPSHuset har rätt att ta ut en avgift om du begär mer än en (1) kopia av dina personuppgifter per år. - Rätt till dataportabilitet När behandlingen av dina personuppgifter sker med stöd av ditt samtycke eller för att fullgöra eller ingå ett avtal med dig, samt under förutsättning att personuppgifterna har samlats in direkt från dig, har du rätt att få en kopia av dina personuppgifter i ett strukturerat och allmänt använt maskinläsbart format. - Rättigheter i förhållande till automatiserat beslutsfattande, inbegripet profilering Du har rätt att inte vara föremål för helt automatiserat beslutsfattande, inbegripet profilering, om sådant beslutsfattande har rättsliga följder eller på liknande sätt väsentligen påverkar dig. Denna rätt tillämpas dock inte om det automatiserade beslutsfattandet är nödvändigt för att fullgöra ett avtal med dig, om beslutsfattandet uttryckligen är tillåtet enligt lag eller om du har lämnat ditt uttryckliga samtycke till detta. - Klagomål till tillsynsmyndighet Du får gärna kontakta oss på GPSHuset med frågor eller klagomål som rör behandlingen av dina personuppgifter. Du har även rätt att framföra klagomål på behandlingen av dina personuppgifter till Datainspektionen. Vem är ansvarig för de personuppgifter vi samlar in? GPSHuset.se, org.nr , Box 32, Saltsjöbaden, är huvudansvarig för de personuppgifter som samlas in om dig i samband med köp av produkt eller tjänst i vår webshop. Om du har några frågor eller funderingar om behandlingen av dina personuppgifter, hör gärna av dig till oss på info@gpshuset.se

INTEGRITETSPOLICY BAKGRUND

INTEGRITETSPOLICY BAKGRUND INTEGRITETSPOLICY BAKGRUND Gård & Skog samlar in och lagrar information som du lämnar inom ramen för uppdraget. Du kan finnas registrerad med personuppgifter utifrån olika syften inom uppdraget. Denna

Läs mer

Integritetspolicy Dansskor.se

Integritetspolicy Dansskor.se Integritetspolicy Dansskor.se Vi på Dansskor.se jobbar för att följa Dataskyddsförordningen (DSF) även kallad General Data Protection Regulation (GDPR) som ersätter Personuppgiftslagen (PUL) 25 maj 2018.

Läs mer

Åhléns Outlets Integritetspolicy

Åhléns Outlets Integritetspolicy Åhléns Outlets Integritetspolicy På Åhléns Outlet värnar vi om din personliga integritet och eftersträvar alltid en hög nivå av dataskydd (t ex skulle vi aldrig sälja dina personuppgifter till ett annat

Läs mer

Information om behandling av personuppgifter

Information om behandling av personuppgifter Information om behandling av personuppgifter Bakgrund samlar in och lagrar information som du lämnar inom ramen för förmedlingsuppdraget. Denna informationstext anger vilka kategorier av Personuppgifter

Läs mer

Upprätthållandet av korrekta och uppdaterade uppgifter. Skicka relevant information och erbjudanden

Upprätthållandet av korrekta och uppdaterade uppgifter. Skicka relevant information och erbjudanden SWEDMA värnar om din personliga integritet eftersträvar alltid en hög nivå av dataskydd (t.ex. skulle vi aldrig sälja dina till ett annat företag för marknadsföringsändamål). Denna integritetspolicy förklarar

Läs mer

INFORMATION OM BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

INFORMATION OM BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER 1. Bakgrund INFORMATION OM BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER Mäklarcity samlar in och lagrar information som du lämnar inom ramen för förmedlingsuppdraget. Denna informationstext anger vilka kategorier av

Läs mer

Integritetspolicy för Sveriges HR Förening

Integritetspolicy för Sveriges HR Förening Sida 1 av 6 Integritetspolicy för Sveriges HR Förening Uppdaterad 2018-05-22 Gäller Sveriges HR Förening (org. nr. 802004-2159) och Sveriges HR Förening Service AB (org. nr. 556277-1963). Denna integritetspolicy

Läs mer

INFORMATION OM BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

INFORMATION OM BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER INFORMATION OM BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER 1. Bakgrund MÄKLARHUSET I ÖRNSKÖLDSVIK("MÄKLARHUSET", "vi" eller "oss") samlar in och lagrar information som du lämnar inom ramen för när vi utför förmedlingsuppdraget.

Läs mer

Information om behandling av personuppgifter

Information om behandling av personuppgifter Bakgrund Information om behandling av personuppgifter Köpare Säljare Spekulanter Best of Homes Fastighetsmäklare samlar in och lagrar information som du lämnar inom ramen för ett förmedlingsuppdrag. Du

Läs mer

Med "Personuppgift" avses varje upplysning som direkt eller indirekt kan kopplas till en identifierad eller identifierbar fysisk person.

Med Personuppgift avses varje upplysning som direkt eller indirekt kan kopplas till en identifierad eller identifierbar fysisk person. GDPR-information 1. Bakgrund Mäklarbyrån i Malmö BoHem ( i fortsättningen "vi", "oss" eller "vårt") samlar in och lagrar information som du lämnar inom ramen för det uppdrag du ger oss. Denna informationstext

Läs mer

För att kunna tillhandahålla och administrera ditt användarkonto

För att kunna tillhandahålla och administrera ditt användarkonto INTEGRITETSPOLICY 1 ALLMÄNT 1.1 Tasteline ägs av, och är en bifirma till, MatHem i Sverige AB, 556775-7264, ( Tasteline ). Vi respekterar och värnar om din personliga integritet. Vi vill att du ska känna

Läs mer

INNEHÅLLSFÖRTECKNING 2 VAD ÄR EN PERSONUPPGIFT? 3 VAD ÄR BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER? 3 VEM ÄR ANSVARIG FÖR DE PERSONUPPGIFTER VI SAMLAR IN?

INNEHÅLLSFÖRTECKNING 2 VAD ÄR EN PERSONUPPGIFT? 3 VAD ÄR BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER? 3 VEM ÄR ANSVARIG FÖR DE PERSONUPPGIFTER VI SAMLAR IN? Integritetspolicy Therese Konstig värnar om din personliga integritet och eftersträvar alltid en hög nivå av dataskydd (till exempel skulle vi aldrig sälja dina personuppgifter till ett annat företag).

Läs mer

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor eller synpunkter. Vad är en personuppgift och vad är en behandling av personuppgifter?

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor eller synpunkter. Vad är en personuppgift och vad är en behandling av personuppgifter? Integritetspolicy På OSSOAMI värnar vi om din personliga integritet och vi vill att du känner dig trygg när du lämnar dina uppgifter till oss. För oss på Ossoami är det viktigt att vara öppna med hur vi

Läs mer

Med "Personuppgift" avses varje upplysning som direkt eller indirekt kan kopplas till en identifierad eller identifierbar fysisk person.

Med Personuppgift avses varje upplysning som direkt eller indirekt kan kopplas till en identifierad eller identifierbar fysisk person. GDPR-information 1. Bakgrund Bostad ida Fastighetsförmedling samlar in och lagrar information som du lämnar inom ramen för det uppdrag du ger oss. Denna informationstext anger vilka kategorier av Personuppgifter

Läs mer

GDPR - information om behandling av personuppgifter

GDPR - information om behandling av personuppgifter 1. Bakgrund, nedan kallad Mäklarföretaget samlar in och lagrar information som du lämnar inom ramen för Förmedlingsuppdraget. Denna informationstext anger vilka kategorier av Personuppgifter som vi behandlar

Läs mer

Integritetspolicy Upplev Norrköping

Integritetspolicy Upplev Norrköping Integritetspolicy Senast uppdaterad: 2018-05-23 På Upplev Norrköping AB värnar vi om din personliga integritet och eftersträvar alltid en hög nivå av dataskydd (till exempel skulle vi aldrig sälja dina

Läs mer

INTEGRITETSPOLICY för Webcap i Sverige AB

INTEGRITETSPOLICY för Webcap i Sverige AB INTEGRITETSPOLICY för Webcap i Sverige AB 1. ALLMÄNT 1.1 Vi på Webcap tar din personliga integritet på stort allvar och en hög nivå av dataskydd är alltid prioriterad. Denna integritetspolicy förklarar

Läs mer

INTEGRITETSPOLICY HOS ELDIREKT.SE För att kunna skydda dig som kund ännu bättre! leverans ( inklusive avisering och kontakter rörande leveransen )

INTEGRITETSPOLICY HOS ELDIREKT.SE För att kunna skydda dig som kund ännu bättre! leverans ( inklusive avisering och kontakter rörande leveransen ) INTEGRITETSPOLICY HOS ELDIREKT.SE För att kunna skydda dig som kund ännu bättre! ÄNDAMÅL För att kunna hantera beställning/offert/köp. leverans ( inklusive avisering och kontakter rörande leveransen )

Läs mer

Denna integritetspolicy kan komma att uppdateras och du hittar den senaste versionen av integritetspolicyn på

Denna integritetspolicy kan komma att uppdateras och du hittar den senaste versionen av integritetspolicyn på 1 Inledning Din integritet är viktig för oss och vi vill alltid vara öppna med hur vi på Mobikey behandlar dina personuppgifter, så att du ska känna dig trygg när du lämnar dessa till oss. I denna integritetspolicy

Läs mer

Information om behandling av personuppgifter

Information om behandling av personuppgifter Bakgrund Information om behandling av personuppgifter Mäklarföretaget samlar in och lagrar information som du lämnar inom ramen för ett förmedlingsuppdrag. Du kan finnas registrerad med personuppgifter

Läs mer

Integritetspolicy i enlighet med GDPR

Integritetspolicy i enlighet med GDPR Integritetspolicy i enlighet med GDPR LINETTE HÄR I SVERIGE AB, GÄLLER FRÅN 2018-05 - 25 Vi värnar om din personliga integritet och eftersträvar alltid en hög nivå av dataskydd (t.ex. skulle vi aldrig

Läs mer

Integritetspolicy. Version:

Integritetspolicy. Version: Integritetspolicy Version: 2018-05-22 Clio Den historiska bokklubben AB, i fortsättningen kallat Clio eller Vi, värnar om din personliga integritet. Denna integritetspolicy förklarar hur vi samlar in och

Läs mer

Med hjälp av innehållsförteckningen nedan kan du lätt navigera till de avsnitt som är av särskilt intresse:

Med hjälp av innehållsförteckningen nedan kan du lätt navigera till de avsnitt som är av särskilt intresse: Gäller fr.o.m. 2018-05-25 PFM RESEARCH INTEGRITETSPOLICY GDPR (Generala Data Protection Regulation) är en ny EU-förordning som börjar gälla i hela EU den 25 maj 2018. GDPR ersätter den svenska Personuppgiftslagen.

Läs mer

Svensk Artistfaktura AB, , är personuppgiftsansvarig för företagets behandling av personuppgifter.

Svensk Artistfaktura AB, , är personuppgiftsansvarig för företagets behandling av personuppgifter. Integritetspolicy För att kunna erbjuda dig våra tjänster behöver vi behandla dina personuppgifter. Vi på Svensk ArtistFaktura AB (SAFAB) vill att du ska känna dig trygg när du lämnar dina personuppgifter

Läs mer

GDPR (General Data Protection Regulation) Uppdaterad AB Lundamattor ( ) behandlar personuppgifter i syfte att kunna:

GDPR (General Data Protection Regulation) Uppdaterad AB Lundamattor ( ) behandlar personuppgifter i syfte att kunna: GDPR (General Data Protection Regulation) Uppdaterad 2018-05-04 AB Lundamattor (556413-2461) behandlar personuppgifter i syfte att kunna: 1) Hantera kundens beställning/köp, t ex genom att: Leverera en

Läs mer

Victoria Behandlingscenter AB Integritetspolicy

Victoria Behandlingscenter AB Integritetspolicy Victoria Behandlingscenter AB Integritetspolicy Victoria Behandlingscenter AB (företaget) värnar om personlig integritet och eftersträvar alltid en hög nivå av dataskydd. Denna integritetspolicy förklarar

Läs mer

Integritetspolicy för Kvarnbackens Bil & Båt AB GDPR

Integritetspolicy för Kvarnbackens Bil & Båt AB GDPR Integritetspolicy för Kvarnbackens Bil & Båt AB GDPR Kvarnbackens Bil & Båt AB arbetar för att säkerställa att din integritet skyddas vid användning av våra tjänster. Den här policyn fastställer hur dina

Läs mer

Vad är en personuppgift och vad är en behandling av personuppgifter?

Vad är en personuppgift och vad är en behandling av personuppgifter? MBe 2018-05-23 Integritetspolicy Gäller från och med den 25 maj 2018 Inledning Svensk Scenkonst och Svensk Scenkonst Servicebolag AB (nedan kallad Svensk Scenkonst) värnar om den personliga integriteten

Läs mer

1. Vad är en personuppgift och vad är en behandling av personuppgifter?

1. Vad är en personuppgift och vad är en behandling av personuppgifter? Innehåll Integritetspolicy... 2 1. Vad är en personuppgift och vad är en behandling av personuppgifter?... 2 2. Vem är ansvarig för de personuppgifter vi samlar in?... 2 3. Vilka personuppgifter samlar

Läs mer

Huvudvärksförbundets Integritetspolicy

Huvudvärksförbundets Integritetspolicy 1 Huvudvärksförbundets Integritetspolicy Huvudvärksförbundet värnar om din integritet och följer dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation). I policyn förklaras hur och varför vi

Läs mer

För att kunna tillhandahålla och administrera ditt användarkonto. För att kunna leverera varor och tjänster i enlighet med våra avtal med dig

För att kunna tillhandahålla och administrera ditt användarkonto. För att kunna leverera varor och tjänster i enlighet med våra avtal med dig INTEGRITETSPOLICY 1 ALLMÄNT 1.1 MatHem i Sverige AB, org.nr. 556775-7264 ( MatHem ) respekterar och värnar om din personliga integritet. Vi vill att du ska känna dig trygg när vi behandlar dina personuppgifter.

Läs mer

Hantering av personuppgifter, integritet och marknadsföring

Hantering av personuppgifter, integritet och marknadsföring Hantering av personuppgifter, integritet och marknadsföring 1. Allmänt Denna policy avseende integritet och marknadsföring ( Integritetspolicy ) beskriver hur Anderberg Media, e-post: info@anderbergmedia.se,

Läs mer

Didriksons Integritetspolicy

Didriksons Integritetspolicy Gäller fr.o.m. 2018-05-25 Didriksons Integritetspolicy HANTERING AV PERSONUPPGIFTER Inom Didriksons behandlar vi personuppgifter för dig som använder våra tjänster eller handlar av oss. Vi värnar om din

Läs mer

Integritetspolicy EOV Sverige AB

Integritetspolicy EOV Sverige AB Integritetspolicy EOV Sverige AB 1. Allmänt Denna policy avseende integritet och marknadsföring ( Integritetspolicy ) beskriver hur EOV Sverige AB, org. nr. 556885-6180 ( EOV, vi, oss ) info@eldochvatten.se

Läs mer

Golvpartner i Göteborg AB är personuppgiftsansvarig och ansvarar för att dina personuppgifter behandlas i enlighet med tillämplig lagstiftning.

Golvpartner i Göteborg AB är personuppgiftsansvarig och ansvarar för att dina personuppgifter behandlas i enlighet med tillämplig lagstiftning. Integritetspolicy 1. Allmänt Denna policy avseende integritet ( Integritetspolicy ) beskriver hur Golvpartner i Göteborg AB, org. nr. 556815-9825 ( Golvpartner, vi ) jocke@golvpartnerab.se samlar in, använder,

Läs mer

Smyckas integritetspolicy Gäller från

Smyckas integritetspolicy Gäller från Smyckas integritetspolicy Gäller från 2018-05-25 På Smycka värnar vi om din personliga integritet och eftersträvar alltid en hög nivå av dataskydd i enlighet med dataskyddslagen. Denna policy förklarar

Läs mer

Hantering av personuppgifter

Hantering av personuppgifter Hantering av personuppgifter Vi på Anfang värnar om din personliga integritet och eftersträvar alltid en hög nivå av. Denna integritetspolicy förklarar hur vi samlar in och använder din personliga information.

Läs mer

INTEGRITETSPOLICY. Version Giltig fr o m / KE

INTEGRITETSPOLICY. Version Giltig fr o m / KE INTEGRITETSPOLICY Version 002.1811 Giltig fr o m 2018-11-30 / KE 010-206 77 33 www.intergate.se Innehållsförteckning Innehållsförteckning 1 Intergates integritetspolicy... 2 2 Vad är en personuppgift och

Läs mer

INTEGRITETSSKYDDSPOLICY

INTEGRITETSSKYDDSPOLICY INTEGRITETSSKYDDSPOLICY Visono Media AB Vi på Visono Media AB värnar om dig och din personliga integritet. Det är viktigt för oss att du ska känna dig trygg när du lämnar dina uppgifter till oss. Vi behandlar

Läs mer

Vilka personuppgifter samlar vi in om dig som medarbetare och i vilket ändamål (varför)?

Vilka personuppgifter samlar vi in om dig som medarbetare och i vilket ändamål (varför)? Integritetspolicy På ) värnar vi om din personliga integritet och eftersträvar alltid en hög nivå av dataskydd (t.ex. skulle vi aldrig sälja dina personuppgifter till ett annat företag). Denna integritetspolicy

Läs mer

Integritetspolicy för Kemihuset Sverige AB, nedan kallat Kemihuset.

Integritetspolicy för Kemihuset Sverige AB, nedan kallat Kemihuset. Integritetspolicy för Kemihuset Sverige AB, nedan kallat Kemihuset. För oss på Kemihuset är det viktigt att du och dina personuppgifter behandlas ansvarsfullt med hänsyn till din integritet och att du

Läs mer

Integritetspolicy Mölndal Energi

Integritetspolicy Mölndal Energi Integritetspolicy Mölndal Energi På Mölndal Energi värnar vi om din personliga integritet och eftersträvar alltid en hög nivå av dataskydd. Denna integritetspolicy förklarar hur vi samlar in och använder

Läs mer

SMPL INTEGRITETSPOLICY

SMPL INTEGRITETSPOLICY SMPL INTEGRITETSPOLICY Smpl värnar om din personliga integritet och eftersträvar alltid en hög nivå av dataskydd (till exempel skulle vi aldrig sälja dina personuppgifter till ett annat företag). Denna

Läs mer

Maskinvaruhuset i skåre ab( ) är personuppgiftsansvarig för behandlingen av personuppgifter.

Maskinvaruhuset i skåre ab( ) är personuppgiftsansvarig för behandlingen av personuppgifter. Policy för behandling av kunders personuppgifter (GDPR) inom Maskinvaruhuset i skåre ab Din integritet är viktig för oss. I vår policy för behandling av personuppgifter beskrivs bland annat vilka uppgifter

Läs mer

Kondomkungen Integritetspolicy

Kondomkungen Integritetspolicy Kondomkungen Integritetspolicy På Kondomkungen.se värnar vi om din personliga integritet och eftersträvar alltid en hög nivå av dataskydd (t.ex.skulle vi aldrig sälja dina personuppgifter till ett annat

Läs mer

Integritetspolicy. fjelkners. Fastighetsmäkleri. fastighetsmäkleri

Integritetspolicy. fjelkners. Fastighetsmäkleri. fastighetsmäkleri Integritetspolicy Fjelkners Fastighetsmäkleri Information om behandling av enligt GDPR Fjelkners Fastighetsmäkleri AB samlar in och lagrar information som du lämnar inom ramen för de handlingar som vi

Läs mer

Nordic Waterproofings AB Integritetspolicy 1 Inledning Vilka personuppgifter samlar vi in om dig och varför?... 2

Nordic Waterproofings AB Integritetspolicy 1 Inledning Vilka personuppgifter samlar vi in om dig och varför?... 2 INTEGRITETSPOLICY Höganäs, 21 maj 2018 INTEGRITETSPOLICY Nordic Waterproofings AB 1 Inledning... 1 2 Vilka personuppgifter samlar vi in om dig och varför?... 2 2.1 Allmänt 2.2 Hur hantera vi dina personuppgifter

Läs mer

Riktlinjer avseende integritet och marknadsföring

Riktlinjer avseende integritet och marknadsföring Riktlinjer avseende integritet och marknadsföring 1. Allmänt Denna policy avseende integritet och marknadsföring ( Integritetspolicy ) beskriver hur Pharma Industry Publishing AB (Pharma Industry), Org.

Läs mer

Star For Life s Integritetspolicy

Star For Life s Integritetspolicy Star For Life s Integritetspolicy Version nr.1 På Star For Life värnar vi om din personliga integritet och eftersträvar alltid en hög nivå av dataskydd (t.ex. skulle vi aldrig sälja dina personuppgifter

Läs mer

INTEGRITETSPOLICY FÖR HUFVUDSTADENS HYRESGÄSTER

INTEGRITETSPOLICY FÖR HUFVUDSTADENS HYRESGÄSTER INTEGRITETSPOLICY FÖR HUFVUDSTADENS HYRESGÄSTER 2018-05-03 1. Allmänt Denna policy avseende integritet beskriver hur koncernen Hufvudstaden AB, org. nr 556012 8240, NK 100, 111 77 Stockholm, samlar in,

Läs mer

Din integritet är viktig för oss och vi vill att du känner dig trygg när du lämnar dina uppgifter till oss.

Din integritet är viktig för oss och vi vill att du känner dig trygg när du lämnar dina uppgifter till oss. Vauni AB Integritetspolicy Din integritet är viktig för oss och vi vill att du känner dig trygg när du lämnar dina uppgifter till oss. I vår policy för behandling av personuppgifter beskrivs bland annat

Läs mer

Dafo Brand, Integritetspolicy

Dafo Brand, Integritetspolicy Dafo Brand, Integritetspolicy 1. Allmänt Denna policy gällande integritet och marknadsföring ( Integritetspolicy ) beskriver hur Dafo Brand AB, org. nr 556079-0957, Box 683, 135 26 Tyresö, e-post: kundtjanst@dafo.se,

Läs mer

Integritetspolicy för Tryckakuten Sverige AB, nedan kallat Tryckakuten.

Integritetspolicy för Tryckakuten Sverige AB, nedan kallat Tryckakuten. Integritetspolicy för Tryckakuten Sverige AB, nedan kallat Tryckakuten. För oss på Tryckakuten är det viktigt att du och dina personuppgifter behandlas ansvarsfullt med hänsyn till din integritet och att

Läs mer

Robusts personliga integritetspolicy, i enlighet med GDPR

Robusts personliga integritetspolicy, i enlighet med GDPR Robusts personliga integritetspolicy, i enlighet med GDPR Gäller fr.o.m. 2018-05-25 Robusts personliga integritetspolicy, i enlighet med GDPR Gäller fr.o.m. 2018-05-25 Inledning Robust följer lagen om

Läs mer

POLICY AVSEENDE INTEGRITET OCH MARKNADSFÖRING

POLICY AVSEENDE INTEGRITET OCH MARKNADSFÖRING 1. Allmänt Denna policy avseende integritet och marknadsföring ( Integritetspolicy ) beskriver hur vi inom Best Transport AB, Byängsgränd 5, 120 40 Årsta, email: dataprivacy@besttransport.se, ( Best, vi

Läs mer

BEACHWEAR INTEGRITETSPOLICY

BEACHWEAR INTEGRITETSPOLICY BEACHWEAR INTEGRITETSPOLICY På Beachwear värnar vi om din personliga integritet och eftersträvar alltid en hög nivå av dataskydd (t.ex. skulle vi aldrig sälja dina personuppgifter till ett annat företag).

Läs mer

Ändamål Behandlingar som utförs Kategorier av personuppgifter Att kunna hantera beställningar och köp

Ändamål Behandlingar som utförs Kategorier av personuppgifter Att kunna hantera beställningar och köp Här är de personuppgifter vi samlar om dig som kund och i vilket ändamål, dvs varför samt hur vi använder informationen. Med aktiv kund menar vi så länge du har tjänster hos oss som du betalar för. Att

Läs mer

Pia P AB s Integritetspolicy

Pia P AB s Integritetspolicy Pia P AB s Integritetspolicy Ditt besök på denna webbplats och samtliga webbplatser som drivs av Pia P AB står under nedanstående villkor. Detsamma gäller för alla webbplatser, applikationer och tjänster

Läs mer

Därför behandlar vi dina personuppgifter Vi behandlar dina personuppgifter för följande ändamål och med stöd av följande lagliga grunder:

Därför behandlar vi dina personuppgifter Vi behandlar dina personuppgifter för följande ändamål och med stöd av följande lagliga grunder: Integritetspolicy Skyddet för dina personuppgifter är viktigt för Kroppefjäll Bed&Breakfast (nedan Kroppefjäll B&B). I integritetspolicyn kan du läsa om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka

Läs mer

INTEGRITETSPOLICY POLICY AVSEENDE INTEGRITET OCH MARKNADSFÖRING 1. ALLMÄNT

INTEGRITETSPOLICY POLICY AVSEENDE INTEGRITET OCH MARKNADSFÖRING 1. ALLMÄNT INTEGRITETSPOLICY POLICY AVSEENDE INTEGRITET OCH MARKNADSFÖRING 1. ALLMÄNT Denna policy avseende integritet och marknadsföring ( Integritetspolicy ) beskriver hur Baxis HB, org. nr 969633-1231, Kattfotsvägen

Läs mer

Integritetspolicy Johnells

Integritetspolicy Johnells Integritetspolicy Johnells INTEGRITETSPOLICY VERSION 1.3 2018-08-24 Den 25:e maj 2018 träder Europeiska Unionens och Europaparlamentets Allmänna Dataskyddsförordning (GDPR) i kraft. Förordningen tillämpas

Läs mer

Rödfärgarna. Rödfärgarnas integritetspolicy. Gäller fr.o.m

Rödfärgarna. Rödfärgarnas integritetspolicy. Gäller fr.o.m s integritetspolicy Gäller fr.o.m. 2018-05-25 På värnar vi om din personliga integritet och eftersträvar alltid en hög nivå av dataskydd (t.ex. skulle vi aldrig sälja dina personuppgifter till ett annat

Läs mer

PANOS EMPORIO INTEGRITETSPOLICY

PANOS EMPORIO INTEGRITETSPOLICY PANOS EMPORIO INTEGRITETSPOLICY På Panos Emporio värnar vi om din personliga integritet och eftersträvar alltid en hög nivå av dataskydd (t.ex. skulle vi aldrig sälja dina personuppgifter till ett annat

Läs mer

Integritetspolicy för QuickJack

Integritetspolicy för QuickJack Integritetspolicy för QuickJack Gäller Bensa AB (org. nr. 556929-6527) och quickjack.se. Denna integritetspolicy gäller från och med den 25 maj 2018. Innehåll Integritetspolicy...... 1 1. Allmänt... 1

Läs mer

INTEGRITETSPOLICY. Detta dokument utgör Reitan Convenience Sweden ABs, org. nr ( RCS ) integritetspolicy.

INTEGRITETSPOLICY. Detta dokument utgör Reitan Convenience Sweden ABs, org. nr ( RCS ) integritetspolicy. INTEGRITETSPOLICY Detta dokument utgör Reitan Convenience Sweden ABs, org. nr. 556061-5790 ( RCS ) integritetspolicy. 1. ALLMÄNT OM INTEGRITET På RCS värnar vi om din personliga integritet, vilket innebär

Läs mer

Broccs Integritetspolicy

Broccs Integritetspolicy Broccs Integritetspolicy Brocc AB (Brocc) värnar om din personliga integritet och eftersträvar alltid en hög skyddsnivå av din personliga integritet och vi sprider inte dina till annan part än den som

Läs mer

Policy avseende integritet och marknadsföring

Policy avseende integritet och marknadsföring Policy avseende integritet och marknadsföring 1. Allmänt Denna policy avseende integritet och marknadsföring ( Integritetspolicy ) beskriver hur Matts Mattor i Borlänge AB, org. nr 556501-2712, Hugo Hedströms

Läs mer

InfraGeoTech AB INTEGRITETSPOLICY

InfraGeoTech AB INTEGRITETSPOLICY InfraGeoTech AB INTEGRITETSPOLICY ALLMÄNT Vi på InfraGeoTech värnar om dig och din personliga integritet. Det är viktigt för oss att du ska känna dig trygg när du lämnar dina uppgifter till oss. Vi behandlar

Läs mer

Integritetspolicy i enlighet med GDPR. Joyvoice World Choirs AB

Integritetspolicy i enlighet med GDPR. Joyvoice World Choirs AB Integritetspolicy i enlighet med GDPR Joyvoice World Choirs AB 1 Dina personuppgifter och din personliga integritet är mycket viktig för oss! För att tydliggöra hur vi hanterar dina personuppgifter har

Läs mer

Personuppgifter som du lämnar till oss

Personuppgifter som du lämnar till oss Urban Deli är mån om din personliga integritet och att du ska känna dig trygg med vår behandling av dina personuppgifter. Denna integritetspolicy förklarar hur Urban Deli behandlar dina personuppgifter

Läs mer

Integritetspolicy. Version

Integritetspolicy. Version Integritetspolicy Version 2018-05-24 1. Introduktion Denna integritetspolicy ( Policyn ) beskriver hur Convini Sverige AB, org. nr 556167-3665 ( vi, vår och oss ), med adress Box 1072, 171 22 SOLNA, behandlar

Läs mer

Integritetspolicy. Vad är personuppgifter och vad är en behandling av personuppgifter? Hur använder vi personuppgifter?

Integritetspolicy. Vad är personuppgifter och vad är en behandling av personuppgifter? Hur använder vi personuppgifter? Integritetspolicy Vi värnar om din integritet och strävar efter att personuppgifter alltid hanteras på bästa sätt och i enlighet med gällande dataskyddsbestämmelser. Vi står också under tillsyn av Sveriges

Läs mer

Ströms Man & Woman - Integritetspolicy

Ströms Man & Woman - Integritetspolicy Ströms Man & Woman - Integritetspolicy På Ströms värnar vi om din personliga integritet och eftersträvar alltid en hög nivå av dataskydd. Denna integritetspolicy förklarar hur vi samlar in och använder

Läs mer

Vad är en personuppgift och vad är behandling av personuppgift?

Vad är en personuppgift och vad är behandling av personuppgift? Dataskyddspolicy För att kunna erbjuda dig våra tjänster behöver vi behandla dina personuppgifter. Vi på T.A. Redovisning AB vill att du ska känna dig trygg när du lämnar dina personuppgifter till oss.

Läs mer

1 visitdalarna.se INTEGRITETSPOLICY VISIT DALARNA AB

1 visitdalarna.se INTEGRITETSPOLICY VISIT DALARNA AB 1 visitdalarna.se INTEGRITETSPOLICY VISIT DALARNA AB 2 visitdalarna.se INNEHÅLL VISIT DALARNAS INTEGRITETSPOLICY DENNA INTEGRITETSPOLICY FÖRKLARAR hur vi samlar in och använder din personliga information.

Läs mer

LRF Konsult AB, , är personuppgiftsansvarig för företagets behandling av personuppgifter.

LRF Konsult AB, , är personuppgiftsansvarig för företagets behandling av personuppgifter. Sid 1(7) 2019.2 Dataskyddspolicy fullständig För att kunna erbjuda dig våra tjänster behöver vi behandla dina personuppgifter. Vi på LRF Konsult vill att du ska känna dig trygg när du lämnar dina personuppgifter

Läs mer

INTEGRITETSPOLICY. Innehållsförteckning

INTEGRITETSPOLICY. Innehållsförteckning 1359828.5 INTEGRITETSPOLICY Såstaholm Hotel & Konferens värnar om din integritet. Vi vill därför informera dig om hur vi behandlar de personuppgifter som du lämnar till oss samt vilka rättigheter du har.

Läs mer

Integritetspolicy för Yogayamas kunder

Integritetspolicy för Yogayamas kunder Integritetspolicy för Yogayamas kunder 1. Information om hantering av personuppgifter 2. Ansvar för dina personuppgifter 3. Följande personuppgifter samlas in av Yogayama 4. Därför behandlar Yogayama dina

Läs mer

POLICY AVSEENDE INTEGRITET OCH MARKNADSFÖRING

POLICY AVSEENDE INTEGRITET OCH MARKNADSFÖRING POLICY AVSEENDE INTEGRITET OCH MARKNADSFÖRING 1. ALLMÄNT 1.1 Denna policy avseende integritet och marknadsföring ( Integritetspolicy ) beskriver hur Byggledningen IB AB, org. nr 559058-3851, Djursholmsvägen

Läs mer

Integritetspolicy för WLK - Wennerström Ljuskontroll AB

Integritetspolicy för WLK - Wennerström Ljuskontroll AB Integritetspolicy för WLK - Wennerström Ljuskontroll AB Tack för att du väljer att använda WLK webbplats. Vi värnar alltid om kundens bästa och eftersträvar att alltid skydda dina personuppgifter på bästa

Läs mer

4. Vilka personuppgifter behandlar vi om dig?

4. Vilka personuppgifter behandlar vi om dig? Integritetspolicy Marktec Sweden AB 1. Allmänt Du ska alltid kunna känna dig trygg när du lämnar dina personuppgifter till oss. Vi vill med denna Integritetspolicy visa hur vi säkerställer att dina personuppgifter

Läs mer

Sammanfattning hur behandlar Box Office dina personuppgifter?

Sammanfattning hur behandlar Box Office dina personuppgifter? Sammanfattning hur behandlar Box Office dina personuppgifter? I vår integritetspolicy förklarar vi vilka personuppgifter vi behandlar om dig som konsument som gjort ett köp hos oss. Sammanfattningsvis

Läs mer

Integritetspolicy för Crom Marine ABs kunder

Integritetspolicy för Crom Marine ABs kunder Integritetspolicy för Crom Marine ABs kunder 1. Information om hantering av personuppgifter Crom Marine värnar om din personliga integritet och vill att du känner dig trygg när du lämnar dina uppgifter

Läs mer

Neuros Integritetspolicy

Neuros Integritetspolicy Neuros Integritetspolicy Neuro värnar om din personliga integritet. I den här policyn förklara vi hur vi samlar in och använder din personliga information. Den beskriver också vilka rättigheter du har

Läs mer

Blå tågets Integritetspolicy

Blå tågets Integritetspolicy Blå tågets Integritetspolicy 1. INLEDNING Skandinaviska Jernbanor AB (Org.nr 556799-2820) värnar om din personliga integritet. Denna integritetspolicy förklarar hur vi samlar in och använder dina personuppgifter.

Läs mer

Innehållsförteckning 1(8) Gäller fr.o.m Vad är en personuppgift och vad är en behandling av personuppgifter?...2

Innehållsförteckning 1(8) Gäller fr.o.m Vad är en personuppgift och vad är en behandling av personuppgifter?...2 Gäller fr.o.m. 2018-05-25 Primär immunbristorganisationens (PIO) integritetspolicy - vid köp, beställningar via PIOs hemsida www.pio.nu samt vid gåvor via hemsidan eller via Facebook. PIO värnar om din

Läs mer

Vår Integritetspolicy

Vår Integritetspolicy Vår Integritetspolicy Gäller from 2018-05- 25 Vad är en personuppgift och vad är en behandling av personuppgifter? Personuppgifter är all information som kan användas för att identifiera en enskild person

Läs mer

Integritetspolicy. Aktiva i Södermalmskyrkan

Integritetspolicy. Aktiva i Södermalmskyrkan Integritetspolicy Aktiva i Södermalmskyrkan Definition Aktiva Med aktiva menas alla som mer eller mindre nyttjar Södermalmskyrkans utbud och tjänster. Exempelvis besökare, gåvogivare, volontärer, hjälptjänster,

Läs mer

Cigarrspecialistens Integritetspolicy

Cigarrspecialistens Integritetspolicy Cigarrspecialistens Integritetspolicy Hos Cigarrspecialisten (nedan CS) värnar vi om din personliga integritet och eftersträvar alltid en hög nivå av dataskydd (vi skulle aldrig sälja dina personuppgifter

Läs mer

Integritetspolicy. Kontaktuppgifter: Hugo Tillquist AB, Box 1120, Kista E-post: Telefon:

Integritetspolicy. Kontaktuppgifter: Hugo Tillquist AB, Box 1120, Kista E-post: Telefon: Integritetspolicy Ansvarig organisation och kontaktuppgifter Hugo Tillquist AB är personuppgiftsansvarig för de personuppgifter som behandlas inom ramen för vår verksamhet. Vi bryr oss om dig och din integritet,

Läs mer

Work & Clothes Integritetspolicy

Work & Clothes Integritetspolicy Work & Clothes Integritetspolicy För Work and Clothes är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi behandlar dina personuppgifter. Du ska känna dig säker på att vi har en korrekt och säker hantering

Läs mer

Integritetspolicy ElektronikEXPO

Integritetspolicy ElektronikEXPO Integritetspolicy ElektronikEXPO 1. Allmänt 2. Vem är personuppgiftsansvarig? 3. Vilka personuppgifter om dig behandlar vi? 4. Från vilka källor samlar vi in uppgifter om dig? 5. Varför behandlar vi personuppgifter

Läs mer

INTEGRITETSPOLICY VAD ÄR PERSONUPPGIFTER OCH VAD ÄR EN BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER?

INTEGRITETSPOLICY VAD ÄR PERSONUPPGIFTER OCH VAD ÄR EN BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER? INTEGRITETSPOLICY Vi på ConEra värnar om dig som kund, vilket bland annat innebär att vi hanterar dina personuppgifter på ett sätt som tar hänsyn till din integritet. I denna integritetspolicy beskrivs

Läs mer

Dataskyddspolicy

Dataskyddspolicy Vårt dataskyddsarbete För att vi på Noas Sweden ska kunna bedriva vår verksamhet behöver vi behandla personuppgifter. Vi värnar om din personliga integritet och vi eftersträvar en hög nivå på säkerheten

Läs mer

GDPR. Hur ComFuture hanterar dina personuppgifter

GDPR. Hur ComFuture hanterar dina personuppgifter GDPR Hur ComFuture hanterar dina personuppgifter 1. INLEDNING Denna informationstext förklarar hur ComFuture AB (ComFuture) hanterar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har. Informationen vänder

Läs mer

Denna integritetspolicy ( Integritetspolicyn ) har tre syften:

Denna integritetspolicy ( Integritetspolicyn ) har tre syften: INTEGRITETSPOLICY Höganäs, 12 mars 2019 Ver. 2.0 INTEGRITETSPOLICY Nordic Waterproofings AB INTEGRITETSPOLICY... 1 1 Inledning... 1 2 Vilka personuppgifter samlar vi in om dig och varför?... 2 2.1 Allmänt...

Läs mer

Örnfrakt Ekonomisk förening (Örnfrakt) Integritetspolicy

Örnfrakt Ekonomisk förening (Örnfrakt) Integritetspolicy INTEGRITETSPOLICY För Örnfrakt Ekonomisk förening (Örnfrakt) och dess delägarföretag är personlig integritet viktigt och du måste känna dig trygg med hur dina personuppgifter behandlas hos oss. Vi eftersträvar

Läs mer

1.2 Integritetspolicyn gäller Djurönäsets behandling av personuppgifter som samlas in vid användning av vår webbplats.

1.2 Integritetspolicyn gäller Djurönäsets behandling av personuppgifter som samlas in vid användning av vår webbplats. Integritetspolicy 1. ALLMÄNT 1.1 Denna policy avseende integritet och marknadsföring ( Integritetspolicy ) beskriver hur Djurönäset Konferens och Hotell AB, org. nr 559143-4617, Box 1, 139 02, Djurhamn,

Läs mer

BESKRIVNING AV DOKUMENTET

BESKRIVNING AV DOKUMENTET BESKRIVNING AV DOKUMENTET Detta är en integritetspolicy uppdelad i tre delar för att underlätta möjligheterna att lämna lättillgänglig information till de registrerade i form av s.k. layered notices och

Läs mer