Personbil Lastbil Buss Tåg Klotter Grafiskt Livsmedel Verkstad Rekond

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Personbil Lastbil Buss Tåg Klotter Grafiskt Livsmedel Verkstad Rekond"

Transkript

1

2 A Clean Partner är en av Sveriges största leverantörer av kemtekniska produkter. Vi utvecklar och saluför rengöringsmedel och systemlösningar för professionella användare inom följande affärsområden: Personbil Lastbil Buss Tåg Klotter Grafiskt Livsmedel Verkstad Rekond A Clean Partner äger och marknadsför fyra av de starkaste varumärkena på marknaden Snowclean, HIAB, Trutest och Strovels. A Clean Partner International AB Box 623 S Alingsås Kundtjänst

3 Tåg

4 2 One for all A Clean Partner har lösningarna A Clean Partner är en av Sveriges största leverantörer av kemtekniska produkter. Vi utvecklar och saluför rengöringsmedel och systemlösningar för fordonstvätt, verkstäder, industri, klotterborttagning etc. Som begrepp är A Clean Partner relativt nytt, men det omfattas av de fyra starkaste varumärkena på marknaden Snowclean, HIAB, Trutest och Strovels. För oss är närheten till kunden helt avgörande. Vi arbetar enkelt, snabbt och flexibelt och vi gör det med omtanke kort och gott: vi är problemlösare. Vår produktutveckling är kundorienterad och produktutvecklarna har nära kontakt med kunder, maskintillverkare, råvaruleverantörer, myndigheter och forskare. Allt för att få fram produkter som kan motsvara kundernas högt ställda krav och önskemål. För oss är god miljö och hög kvalitet en självklarhet och givetvis är vi såväl miljösom kvalitetscertifierade. Ytterligare en fördel i vårt erbjudande är att du som kund endast behöver en leverantör när du anlitar A Clean Partner, något som vi vet önskas i allt större utsträckning. När det gäller kemtekniska produkter kan A Clean Partner erbjuda en totallösning och det med de absolut starkaste varumärkena på marknaden. Vi har valt att kalla det One for all.

5 3 Ett komplett sortiment för rena och fräscha tåg I denna broschyr skall vi, på ett överskådligt sätt, beskriva vad vi kan erbjuda kring begreppet tåg när det gäller rengöring och närbesläktade problem. Vi syftar då i första hand på följande områden: Utvändig tvätt maskin Utvändig tvätt högtryck Motortvätt Boggietvätt & underhållstvätt Invändig tvätt Klotterborttagning Textiltvätt Luktborttagning Serviceprodukter rengöring Hygienprodukter Vi är tämligen övertygade om att vi är ensamma på marknaden om att kunna erbjuda ett så komplett sortiment för rena och fräscha tåg. Produkterna för tågrengöring är testade och godkända enligt gällande föreskrifter från de ledande tågtillverkarna. Vi gör inte några försök att presentera allt som står till buds, utan vår tanke är att visa den bredd och kompetens vi erbjuder. I denna broschyr finner du rekommenderade produkter inom respektive område. Önskas mer information eller hjälp med specifika lösningar kontakta vår representant så kommer vi att hjälpa på bästa sätt. Snabbaste vägen till oss går via kundtjänst på telefon Välkommen till A Clean Partner!

6 4 Utvändig tvätt maskin Det huvudsakliga problemet vad gäller tågrengöring är bromsdamm och till det rekommenderar vi HIAB H-90 Special som är ett koncentrerat surt rengöringsmedel på oxalsyrabas och kan användas i automattvätt. SnowChem är ett genialt enkelt och billigt system för att på ett bekvämt och smidigt sätt sköta kemikaliehanteringen i en tågtvätt. Systemet består av lätthanterliga moduler som ansluts till befintliga hydrominders och kemikaliepumpar i kemrummet. Varje modul består av en rostfri benställning, en 50-liters plastbehållare samt ett plastlock med den speciella fyrkantiga tratten i rostfritt och det patenterade öppningssystemet, som gör det möjligt att använda de s.k. bag-in-boxförpackningarna. Detta gör det lätt att hålla ordning och reda. Dessutom slipper man: Tunga lyft Svinn i form av rester i förpackningen Hantering av tunga fat och dunkar Söl och spill Problem med svårhanterligt tomemballage Fler produkter på bag-in-box Förutom koncentraten till SnowChem finns följande produkter tillgängliga i bag-in-box: Snowclean Borsttvättschampo Snowclean Borsttvättschampo Parfym Snowclean Borsttvättschampo Vinter Extra Snowclean Borsttvättschampo LS Snowclean Glanstork Snowclean Glanstork M Snowclean Skumvax Bag-in-box. Förpackningarna väger max 11 kg och består av en plastpåse i en kartong. Plastpåsen sorteras bland övriga plastförpackningar eller brännbart avfall och kartongen fälls ihop och går till återvinning. SnowChem. Koncentratet blandas med vatten i en hydrominder. Genom lämpligt val av munstycke kan olika koncentrationer, micro, alkalisk avfettning respektive surrengöring, framställas. Följande koncentrat finns i systemet: SnowChem 100-serien microkoncentrat SnowChem 200-serien alkalikoncentrat SnowChem 300-serien tensidkoncentrat SnowChem 400-serien syrakoncentrat Snowclean Guldschampo Snowclean Supertork

7 5 Utvändig tvätt högtryck Med våra flaggskepp HIAB H-90 Special Vagntvätt, HIAB H-402 Tågtvättmedel, Strovels Alfanol HD Grön och Strovels Alfanol Terra, tror vi oss kunna presentera marknadens absolut effektivaste produkter för utvändig tvätt genom högtryck. HIAB H-90 Special Vagntvätt är ett surt rengöringsmedel som är utmärkt att använda vid manuell högtryckstvättning när det gäller att få tågen rena från bromsdamm och järnoxider. HIAB H-402 Tågtvättmedel är ett surt rengöringsmedel helt fritt från oxalsyra som är mycket bra på att lösa upp bromsdammet på tågen. Strovels Alfanol Terra är ett alkaliskt rengörings- och avfettningsmedel, speciellt lämpat för fordonstvätt och industriell rengöring. Medlet ger färre vattenfläckar, vilket passar bra för fönster, och ger en skinande yta på just fönster och lack. Strovels Alfanol HD Grön är ett alkaliskt rengörings- och avfettningsmedel som löser fett, sot, vägsmuts och statisk bindning och som med fördel kan användas i kallt, varmt, hårt och även salt vatten. Medlet är snabbverkande och effektivt även på vått underlag och det är lätt att skölja av för att sedan få fram en blank, fin yta. Strovels Alfanol HD Grön är ett högkoncentrerat och ekonomiskt bra val som är effektivt redan vid låga koncentrationer. Det frigör och dispergerar (transporterar) bort föroreningar och har den fördelen att det inte gör plasten styv. Strovels Alfanol HD Grön kan även användas vid manuell tvättning. Att Strovels Alfanol HD grön är Svanen-märkt och Strovels Alfanol Terra är märkt med Bra miljöval, gör saken ännu bättre.

8 6 Motortvätt Även motorn behöver avfettas och rengöras för att undvika tekniska störningar och underlätta vid eventuella ingrepp. Dessutom skall delarna tvättas ordentligt innan montering görs vid service och reparationer. Strovels Process AL används för smådelstvätt (motordelar). Det är ett lågskummande alkaliskt rengöringsmedel för rengöring och avfettning av bland annat aluminiumytor. Boggietvätt & underhållstvätt HIAB H-89 Boggietvätt är ett högalkaliskt rengöringsmedel som är utmärkt för svår boggietvätt manuellt och med högtryck. Vid riktigt tjocka smutsbeläggningar ökas verkningstiden upp till ca 20 minuter. Strovels Process FE är ett lågskummande högalkaliskt rengöringsmedel speciellt anpassat för automatika boggietvättar. HIAB H-10 Avfettningsmedel är en produkt helt fritt från aromatiska lösningsmedel som används för att hålla borstarna rena i automattvättarna. Påföres med lågtrycksspruta och med en verkningstid på ca 15 minuter som utföres 1 gång i månaden och borstarna kommer att vara i perfekt tvättskick. HIAB H-21 Alkaliskt rengöringsmedel är utmärkt att använda som en speciell fronttvätt, framförallt sommartid när det ofta är mycket insekter som bränner sig fast i fronterna. Påföres med lågtryck eller borste och i en 10% lösning för att få verka i ca 5 minuter innan bearbetning sker med en borste och sedan avslutande avspolning. Alla dessa produkterna är koncentrerade och därmed ekonomiska att använda.

9 7 Invändig tvätt A Clean Partner kan erbjuda ett brett, kostnadseffektivt och lättjobbat sortiment när det gäller invändig bilvård. Vi tänker framför allt på HIAB H-81 Problemlösaren som bland annat kan användas på alla både hårda och mjuka färgäkta ytor såsom golv, skyltar, glas, metaller, plysch och liknande för att komma till rätta med färg- och tuschfläckar, sprayburksmålning, gummimärken, friktionsmärken, limrester, tjära etc. HIAB H-21 Citrus är ett annat alternativ. Det är ett vattenbaserat rengöringsmedel som effektivt löser smuts och lämpar sig för golvtvätt samt ger en fräsch doft av citron. För att få galon, vinyl och konstläder att träda fram i sin naturliga lyster har vi Trutest Pro White Dressing 430. Vinylglansen är vattenbaserad och spädes 1-6 gånger beroende på vilken blankhet som önskas. Därefter är ytan både vårdande och smutsavvisande, vilket innebär att varken smuts eller klotter fastnar lika lätt. För att få fri sikt och rena, fina fönster får man det bästa resultatet med Trutest Pro Glass Cleaner Aqua 320 och Trutest Pro Glass Cleaner 325. Trutest Pro Glass Cleaner Aqua 320 är en helt ny typ av vattenbaserade glas- och fönsterputsmedel som med sin unika sammansättning effektivt rengör glas, speglar och vindrutor. Produkten är helt fri från ammoniak och lösningsmedel, vilket gör den användarvänlig och miljöriktig. Trutest Pro Glass Cleaner 325 är ett effektivt spegeloch fönsterputstvättmedel för alla typer av glas. Produkten är lösningsmedelbaserad och ger en snabb och effektiv rengöring, utan att det blir flammigt eller lämnar ränder. Innehåller ej ammoniak.

10 8 Klotterborttagning Klotter är ett snabbt växande problem i dagens samhälle inte minst i storstadsregionerna. Vid anbudsprövning ställs det numera också allt högre krav på en klotterfri miljö, varför begreppet som sådant väcker större intresse än någonsin förut. Vi är också medvetna om att klotter betyder stora utgifter för de som blir utsatta. Med tanke på detta har vi tagit fram ett speciellt start-kit för klotterborttagning en mix av våra absolut bästa och mest effektiva produkter. Upplösningen av klottret som sådant är inte det svåraste värre är det att anpassa medlet och ta hänsyn till alla de olika material som kan vara angripna av klottret. Vårt koncept uppfyller väl alla de krav som ställs för att komma till rätta dessa problem. Rekommenderade produkter 1 l. 250 ml. 1 l. 5 l. 5 l. 5 l. 5 l. HIAB Start-kit för klotterborttagning är speciellt anpassat för tåg. HIAB H-81 Problemlösaren (ryggstöd grov), HIAB Sixten (ryggstöd mild), HIAB Ralf (utvändigt), HIAB H-105 Tectylborttagare (guld- och silverpennor), HIAB H-30 Skugg- och klotterborttagare (skuggor), HIAB H-21 Alkaliskt rengöringsmedel (avfettning, rengöring) och HIAB H-43 Golvpolish (förebyggande på golv).

11 9 Textiltvätt Våra textilier utsätts dagligen för stort slitage och därför gäller det att hålla dem fräscha och fina så länge som möjligt. Snygga textilier ger ett bra och vårdat intryck och vi har en rad produkter som gör det lättare att hålla dem fräscha och fina. Trutest Pro Interior Cleaner 310 är främst ett rengöringsmedel för plast, vinyl, gummi och andra hårda ytor. Produkten kan även användas på hårt nedsmutsad textil såsom säten och golv. Trutest Pro Fabric Cleaner 315 är ett textiltvättmedel för rengöring av fordonstextilier t.ex säten och golv. Trutest Pro Fabric Cleaner 315 innehåller mjukgörare för att behålla textilens lyster och nybilskänsla. Luktborttagning I vår storsäljare Strovels A 346 har vi ett desinfektionsmedel som är perfekt för luktborttagning. Strovels A 346 är såväl desinfektionsmedel som alg- och luktborttagare. Denna produkt dödar bakterier på ett effektivt sätt samt tar bort lukter som skapar en otrevlig inre miljö. Utöver synintrycket är luktförnimmelsen en avgörande trivselfaktor för resenärerna. Med denna produkt får vi bukt med luktproblemen.

12 10 Serviceprodukter rengöring Givetvis har vi också såväl tvättsom diskmedel i vårt breda sortiment. Strovels Overalltvätt är ett kraftfullt maskintvättmedel som löser oljebaserad smuts på overaller och skyddskläder. Strovels Alfavask är ett högkoncentrerat diskmedel som är milt och skonsamt för händerna samtidigt som det rengör snabbt och effektivt. Strovels Alfavask är dessutom utmärkt till rengöring av golv, väggar, målade ytor etc. Rekommenderade produkter Strovels Overalltvättmedel löser upp oljefläckar. Strovels Alfavask har fler användningsområden än bara disk. 10 kg 5 l. Hygienprodukter A Clean Partner Sunrise har en hel serie av hygienprodukter såsom handrengöringsmedel, hand- och kroppslotion, schampo etc. Rekommenderade produkter A Clean Partner Sunrise handdrengöring rengör grundligt och skonsamt. A Clean Partner Sunrise lotion är en vitaliserande lotion med E-vitamin som snabbt tas upp av huden. Den kladdar inte och känns härligt uppfriskande. Huden blir smidigare, fräschare och bevarar sin spänstighet. Vad gäller A Clean Partner Sunrise Schampo kan detta med fördel användas till hela kroppen samt i håret. A Clean Partner Sunrise är en serie hygienprodukter i praktiska förpackningar. Produkterna är skonsamma mot hår och hud. Effektiva produkter till bra priser. Finns i såväl små som stora förpackningar beroende på behov och önskemål.

13 11 A Clean Partner alltid nära dig A Clean Partner finns över hela Sverige med ett 40-tal säljare/återförsäljare och huvudkontoret beläget i Alingsås. Vi har tre moderna produktionsanläggningar i Alingsås, Helsingborg och Kristianstad och fyra regionkontor i Alingsås, Kristianstad, Stockholm och Örnsköldsvik. Genom vår gemensamma erfarenhet är vi övertygade om att vi kan erbjuda en know-how som slår det mesta på marknaden. Lägg där till korsbefruktningen mellan de fyra starkaste varumärkena och det faktum att vi kunnat ta tillvara det bästa från vart och ett av dessa, då står det klart att vi står väl rustade för att möta dagens och morgondagens utmaningar. Tack vare att vi är geografiskt heltäckande kan vi erbjuda en snabb och bra service som är lite utöver det vanliga. Denna närhet gör det också möjligt att föra en givande dialog med dig som kund allt för att vi på bästa sätt skall komma fram till ett lyckat resultat. Välkommen att ta kontakt med oss!

One for all A Clean Partner har lösningarna

One for all A Clean Partner har lösningarna Buss One for all A Clean Partner har lösningarna A Clean Partner är en av Sveriges största leverantörer av kemtekniska produkter. Vi utvecklar och saluför rengöringsmedel och systemlösningar för fordonstvätt,

Läs mer

One for all A Clean Partner har lösningarna

One for all A Clean Partner har lösningarna Livsmedel 2 One for all A Clean Partner har lösningarna A Clean Partner är en av Sveriges största leverantörer av kemtekniska produkter. Vi utvecklar och saluför rengöringsmedel och systemlösningar för

Läs mer

Personbil Lastbil Buss Tåg Klotter Grafiskt Livsmedel Verkstad Rekond

Personbil Lastbil Buss Tåg Klotter Grafiskt Livsmedel Verkstad Rekond A Clean Partner är en av Sveriges största leverantörer av kemtekniska produkter. Vi utvecklar och saluför rengöringsmedel och systemlösningar för professionella användare inom följande affärsområden: Personbil

Läs mer

FORDONSTVÄTT Rengöringsmedel för tvätt av fordon

FORDONSTVÄTT Rengöringsmedel för tvätt av fordon FORDONSTVÄTT Rengöringsmedel för tvätt av fordon Part of North Chemical Innehåll Alkaliska rengöringsmedel 3 Borsttvättschampo 4 SnowChem 4 Fälgrengöring 6 Vax och avrinning 6 Svamp och borste 7 Microemulsioner

Läs mer

REN KÖRGLÄDJE. Helhetslösningar för bussrengöring

REN KÖRGLÄDJE. Helhetslösningar för bussrengöring REN KÖRGLÄDJE Helhetslösningar för bussrengöring 1 LÖSNINGEN PÅ ALLA SMUTSIGA AFFÄRER A Clean Partner är en ledande leverantör av rengöringsprodukter och systemlösningar för fordonsbranschen. Vi skapar

Läs mer

ENTER BILSCHAMPO A500 0005/30, BS

ENTER BILSCHAMPO A500 0005/30, BS ENTER BILSCHAMPO A500 0005/30, BS 5- & 30-liters dunkar ENTER BILSCHAMPO är ett högkoncentrerat medel som är avsett för fordonstvätt, i första hand med svamp eller borste. Det är även lämpligt för automat

Läs mer

ALKALISK AVFETTNING, MILJÖ

ALKALISK AVFETTNING, MILJÖ ALKALISK AVFETTNING, MILJÖ A100 0005/30/0205 VAFM ENTER ALKALISK AVFETTNING MILJÖ är en vattenbaserad avfettning med mycket stort användningsområde. Den passar bra till biltvätt, hårt smutsade golv typ

Läs mer

För professionell rengöring Lita på Loctite -kvaliteten

För professionell rengöring Lita på Loctite -kvaliteten För professionell rengöring Lita på Loctite -kvaliteten Loctite MRO-rengörare är utvecklade för rengöring av delar och produkter inom metallbearbetningsindustrin, på verkstäder, inom järnvägs- och båtbranschen

Läs mer

Rengöringsmedel. Hushållsrengöring Tvättmedel 2 Handdiskmedel 3 Handtvål 4 Grönsåpa 6

Rengöringsmedel. Hushållsrengöring Tvättmedel 2 Handdiskmedel 3 Handtvål 4 Grönsåpa 6 Rengöringsmedel Hushållsrengöring Tvättmedel 2 Handdiskmedel 3 Handtvål 4 Grönsåpa 6 Rengöring i stallet Parlour cleaner, Foam cleaner 8 Vehicle cleaner 9 DeLaval klädtvättmedel och handdiskmedel 2:60

Läs mer

PRODUKTGUIDE. Anmärkningar: K=Godkänd enl. Kemikaliesvepet S=Svanenmärkt

PRODUKTGUIDE. Anmärkningar: K=Godkänd enl. Kemikaliesvepet S=Svanenmärkt PRODUKTGUIDE ALKALISKA RENGÖRINGSMEDEL Strovels Snabbrent Löser snabbt smuts och fett. Drygt och ekonomiskt. Lämpligt att använda på mindre målade ytor, tvättställ, kakel. Strovels Alfatin Allrent för

Läs mer

CIP D S 010 Surt icke skummande CIP- diskmedel/avkalkning för kraftiga beläggningar

CIP D S 010 Surt icke skummande CIP- diskmedel/avkalkning för kraftiga beläggningar CIP D S 010 Surt icke skummande CIP- diskmedel/avkalkning för kraftiga beläggningar Egenskaper Starkt surt till borttagning av kalk, fett och proteinbeläggningar inom livsmedelsindustrin. Kan användas

Läs mer

ALKALISK AVFETTNING, MILJÖ

ALKALISK AVFETTNING, MILJÖ ALKALISK AVFETTNING, MILJÖ A100 0005/0205 VAFM 5-liters dunkar/205-liters fat ENTER ALKALISK AVFETTNING MILJÖ är en vattenbaserad avfettning med mycket stort användningsområde. Den passar bra till biltvätt,

Läs mer

Sveriges första gör-det-själv-tvätt där du får tvätta bilen med svamp. Floda

Sveriges första gör-det-själv-tvätt där du får tvätta bilen med svamp. Floda Sveriges första gör-det-själv-tvätt där du får tvätta bilen med svamp. Floda Välkommen till Din Biltvätt. Nytt tvättkoncept. Din Biltvätt har utvecklat ett helt nytt koncept för hur man tvättar bilen själv.

Läs mer

LEVEL UP. ALKALISKA RENGÖRINGSMEDEL AVFETTNINGSMEDEL BILVÅRDSMEDEL KONCENTRATPRODUKTER FORDONSTVÄTT GOLVTVÄTT TILLBEHÖR

LEVEL UP. ALKALISKA RENGÖRINGSMEDEL AVFETTNINGSMEDEL BILVÅRDSMEDEL KONCENTRATPRODUKTER FORDONSTVÄTT GOLVTVÄTT TILLBEHÖR ALKALISKA SMEDEL AVFETTNINGSMEDEL BILVÅRDSMEDEL KONCENTRATPRODUKTER FORDONSTVÄTT GOLVTVÄTT TILLBEHÖR ALKALISKA SMEDEL AQUACLEAN648 PLS037281 PLS037263 PLS037254 2 AQUACLEAN 648 Ett extra kraftigt alkaliskt

Läs mer

Adermo Tvålcrème Soft 8201, Aloe vera 8202 Patron, utvecklad för tvålautomater

Adermo Tvålcrème Soft 8201, Aloe vera 8202 Patron, utvecklad för tvålautomater UNDERHÅLLSKEMIKALIER Hygien TVÅL- OCH DUSCHCRÈMER HYGIENPRODUKTER EN KOMPLETT SAMLING HYGIENPRODUKTER Adermo är Ikaros produktlinje för hygienartiklar. Oavsett om du söker en duschcrème, handtvål eller

Läs mer

GROVTVÅL 1 LIT GROVTVÅL 160 ML GROVTVÅL 2,7 LIT

GROVTVÅL 1 LIT GROVTVÅL 160 ML GROVTVÅL 2,7 LIT PRODUKTKATALOG GROVTVÅL 2,7 LIT Grovtvål är en mild handrengöring för smutsiga och oljiga händer. Uppbyggd på bland annat fettsyror för att Dina händer ska bli mjuka och lena efter tvätt. Biologiskt nedbrytningsbar.

Läs mer

Nonjonska tensider 5-15%, DPM 5-15%, Trietanolamin <5%, Amfotära tensider <5%, Vax 1%.

Nonjonska tensider 5-15%, DPM 5-15%, Trietanolamin <5%, Amfotära tensider <5%, Vax 1%. ANVÄNDNING A500 0005/25, BS Manuell tvätt; spola först av fordonet med vatten, schamponera med svamp eller borste och skölj eller spola av med rent vatten. Ett bra tips är att hälla i bilschampo i hinken

Läs mer

PRODUKTGUIDE för rengöringsmedel och tillbehör

PRODUKTGUIDE för rengöringsmedel och tillbehör PRODUKTGUIDE för rengöringsmedel och tillbehör INDUSTRI STÄD FORDON HYGIEN LIVSMEDEL KLOTTER R Part of North Chemical Vi löser dina rengöringsproblem A Clean Partner har sedan starten 2005 skapat ett nytt

Läs mer

P765 Swisch Blank. P762 Swisch Kalk Away. P767 Swisch Sanitet. P766 Swisch Universal. Krom, glas, plast, metall, lack. Badrum, toalett, klinker.

P765 Swisch Blank. P762 Swisch Kalk Away. P767 Swisch Sanitet. P766 Swisch Universal. Krom, glas, plast, metall, lack. Badrum, toalett, klinker. P765 Swisch Blank P762 Swisch Kalk Away P767 Swisch Sanitet P766 Swisch Universal Krom, glas, plast, metall, lack. Badrum, toalett, klinker. Badrum, toalett, handfat. Bord, bänkar, ytor. Swisch Blankt!

Läs mer

LÖSNINGAR FÖR DINA TVÄTTBEHOV

LÖSNINGAR FÖR DINA TVÄTTBEHOV LÖSNINGAR FÖR DINA TVÄTTBEHOV Ren tvätt varje gång! Nilfisk marknadsför tvättmedel för professionell tvätt inom olika områden. Våra tvättmedel har utvecklats för att möta behoven hos professionella tvättinrättningar.

Läs mer

TILLBEHÖR och hjälpmedel för rengöringskemi

TILLBEHÖR och hjälpmedel för rengöringskemi TILLBEHÖR och hjälpmedel för rengöringskemi Part of North Chemical Flojetpump Luftdriven dubbelmembran pump. Väl beprövad hos fordonstvättar, verkstäder samt i industriapplikationer. Mycket pålitlig och

Läs mer

Original Tillbehör. Original Bilvårdsprodukter

Original Tillbehör. Original Bilvårdsprodukter Original Tillbehör Original Bilvårdsprodukter Allt vad en Volkswagen behöver. En bil som är ren på in- och utsidan är inte bara trivsammare att köra, den har också större chans att undvika rost, smuts

Läs mer

Arbetsmetoder Klottersanering

Arbetsmetoder Klottersanering Arbetsmetoder Klottersanering 8 HIAB H-100 Klotterskydd Art.nr: 700505 3 5 liter Art.nr: 700509 25 liter Rengör först ytan grundligt. H-100 Klotterskydd ska omskakas före användning. Påför därefter H-100

Läs mer

LÖSNINGAR FÖR RENA FORDON - NILFISK VEHICLE CLEANING

LÖSNINGAR FÖR RENA FORDON - NILFISK VEHICLE CLEANING LÖSNINGAR FÖR RENA FORDON - NILFISK VEHICLE CLEANING INNEHÅLL PRODUKTINFORMATION Beskrivning Miljöinformation Sortiment Produkter MARKNADSINFORMATION Positionering Artikelfakta FAB s Innehåll 2 3 PRODUKTINFORMATION

Läs mer

Produkt Lathund. TCS Tensid Cleaning System. Processrengöring & Underhållsrengöring

Produkt Lathund. TCS Tensid Cleaning System. Processrengöring & Underhållsrengöring TCS Tensid Cleaning System Processrengöring & Underhållsrengöring Produkt Lathund 1 Trion Tensid AB Svederusgatan 1 3, 754 50 Uppsala, Sweden. Tel: +46 (0) 18 15 61 90, Fax: + 46 (0) 18 69 66 27 RENO 12

Läs mer

Fas 4 i förändringsarbetet av vårt sortiment

Fas 4 i förändringsarbetet av vårt sortiment Fas 4 i förändringsarbetet av vårt sortiment I samband med Ecolabs europeiska program för harmonisering av sortimentet kommer några namn, etiketter, artikelnummer, formuleringar och förpackningar på våra

Läs mer

Glaserade klinker - golv Installationsstädning och daglig rengöring

Glaserade klinker - golv Installationsstädning och daglig rengöring Skötselanvisning Nr S 003a Okt 12 Glaserade klinker - golv Installationsstädning och daglig rengöring Installationsstädning Höganäs Kalkbort Tag bort all lös smuts. Blanda en brukslösning av Kalkbort.

Läs mer

Vad gör Activa golvvårdsprodukter unika?

Vad gör Activa golvvårdsprodukter unika? Produktguide 2008 Vad gör Activa golvvårdsprodukter unika? Vad är det som gör Activa golvvårdsprodukter unika och vad är fördelen med att använda just dessa produkter? Vi ska försöka ge en kortfattad förklaring.

Läs mer

Sterisol Sensitive System - lite mer än bara hudvård

Sterisol Sensitive System - lite mer än bara hudvård Sterisol Sensitive System - lite mer än bara hudvård Allergiförebyggande hår- och hudvård för den medvetna familjen utan konserveringsmedel och utan parfym. - alltid en mildare lösning Konserveringsmedel

Läs mer

KATALOG LIVSMEDELSINDUSTRI

KATALOG LIVSMEDELSINDUSTRI KATALOG LIVSMEDELSINDUSTRI SORTIMENT SORTIMENT TEKNIK TEKNIK KUNSKAP KUNSKAP FÖR FÖR LIVSMEDELSINDUSTRI, LIVSMEDELSINDUSTRI, RESTAURANGER, RESTAURANGER, HOTELL HOTELL OCH OCH STORKÖK STORKÖK AKSAB KEMI

Läs mer

IKAROS VARUMÄRKEN. IKATEX Marknadens bästa torkdukar och -trasor. ADERMO Komplett serie hud- och miljövänliga hygienprodukter!

IKAROS VARUMÄRKEN. IKATEX Marknadens bästa torkdukar och -trasor. ADERMO Komplett serie hud- och miljövänliga hygienprodukter! IKAROS VARUMÄRKEN Ikaros produkter indelas i fyra huvudgrupper - Spillskydd, Smörjmedel, Rengöring och Spillteknik. Vid sidan av detta arbetar vi med ett antal egna varumärken inom olika områden. Strävan

Läs mer

AKTIV RENGÖRING MED BIOTEKNOLOGI

AKTIV RENGÖRING MED BIOTEKNOLOGI AKTIVA BAKTERIER & ENZYMER AKTIV RENGÖRING MED BIOTEKNOLOGI Nilfisk Biobact är ett miljöriktigt rengöringsmedel som är baserat på mikroorganismer och enzymer. BIOBACT CLEAN ALLRENGÖRING Nilfisk Biobact

Läs mer

Produktöversikt. Frisk hud satt i system

Produktöversikt. Frisk hud satt i system Produktöversikt Frisk hud satt i system Frisk hud är en god investering Hudvård för alla arbetssituationer Vi producerar sedan 40 år hudskydds- och hudvårdskrämer, handtvätt, krämtvålar och moderna dispensersystem

Läs mer

BEHANDLINGSSYSTEM FÖR BYGGKERAMIK

BEHANDLINGSSYSTEM FÖR BYGGKERAMIK BEHANDLINGSSYSTEM FÖR BYGGKERAMIK Guiden nedan är endast förslag på användningsområden för respektive material. Valet av filaprodukt kan av vika beroende på önskat resultat. EFTER PLATTSÄTTNING Byggkeramik

Läs mer

Produktkatalog Fordon

Produktkatalog Fordon Produktkatalog Fordon A Clean Partner är en av Sveriges största leverantörer av kemtekniska produkter. Vi utvecklar och saluför rengöringsmedel och systemlösningar för fordonstvätt, verkstäder, industri,

Läs mer

Benämning Artikel nr. Förpacknings strl. Pris

Benämning Artikel nr. Förpacknings strl. Pris PRODUKTBLAD FROSTY 2-Takt Alkylatbensin 22010 1Liter 12st/kartong FROSTY Alkylatbensin 2-takt är färdigblandad med 2% helsyntetisk tvåtaktsolja för användning till de flesta tvåtaktsmotorer som trimmer,

Läs mer

Tana. Spolglans. Användning: Passar i alla små diskmaskiner.

Tana. Spolglans. Användning: Passar i alla små diskmaskiner. Tana BRILLANT bar 1 lit 62582031 Spolglans Effektivt spolglansmedel. BRILLANT bar ökar maskinens prestanda och effektivitet genom att undvika störande skumutveckling. Förhindrar kalkbildning och neutraliserar

Läs mer

BPS 3550. Ytskydd med multifunktion för utom- och inomhusbruk

BPS 3550. Ytskydd med multifunktion för utom- och inomhusbruk BPS 3550 Ytskydd med multifunktion för utom- och inomhusbruk 2 TRION TENSID Anto Graffiti System 3550 COPYRIGHT Trion Tensid. GRAFISK FORM Matador kommunikation. FOTO Shutterstock (s 1, 3, 8, 11), Nick

Läs mer

TIPS PÅ HUR MAN TVÄTTAR BILEN

TIPS PÅ HUR MAN TVÄTTAR BILEN TIPS PÅ HUR MAN TVÄTTAR BILEN Mikrofiberduk är bra för att torka rent bilen. Liksom att ta bort överflödigt vax vid vaxning. De här tolv råden har egentligen ingen inbördes prioriteringsordning. De är

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL EN RENARE VÄRLD.

VÄLKOMMEN TILL EN RENARE VÄRLD. VÄLKOMMEN TILL EN RENARE VÄRLD. 2 VI TROR PÅ EN RENARE VÄRLD. Med Pure Effect gör du rent på riktigt, på naturens egna villkor. Vi låter nämligen det första livet på jorden - mikroorganismer - göra jobbet.

Läs mer

R e n g ö r i n g s p r o d u k t e r f ö r l i v s m e d e l s i n d u s t r i n

R e n g ö r i n g s p r o d u k t e r f ö r l i v s m e d e l s i n d u s t r i n R e n g ö r i n g s p r o d u k t e r f ö r l i v s m e d e l s i n d u s t r i n Innehållsförteckning 4 5 6 6 7 8 8 9 10 10 Rostfritt, allmänrengöring Rökskåp Grill Backdisk och CIP-disk Maskindisk Sura

Läs mer

Kakel och klinker är produkter av naturens eget material. miras produkter för professionellt underhåll

Kakel och klinker är produkter av naturens eget material. miras produkter för professionellt underhåll Kakel och klinker är produkter av naturens eget material x miras produkter för professionellt underhåll x Kakel och klinker av keramik har liksom natursten använts på golv och väggar under årtusenden.

Läs mer

Tuffa produkter till tufft arbete

Tuffa produkter till tufft arbete Tuffa produkter till tufft arbete Swarfega är en serie högeffektiva produkter för händer, fordon, golv och omgivningar inom industrin. Det är produkter för handrengöring, avfettning och rengöring - alla

Läs mer

BRAVISSIMO.SE NYTT! Komplett system för rengöring av träytor. Trall, möbler, dörrar, portar, båtar m.m.

BRAVISSIMO.SE NYTT! Komplett system för rengöring av träytor. Trall, möbler, dörrar, portar, båtar m.m. 10007-17 BRAVISSIMO.SE RÄ T T S I TR OM S R I L B NYTT! Komplett system för rengöring av träytor. Trall, möbler, dörrar, portar, båtar m.m. Med REDO Trä-Rent blir dina träytor som nya igen. Snabbt och

Läs mer

STÄDANVISNINGAR HEMMILJÖ för CC Höganäs kakel och klinker.

STÄDANVISNINGAR HEMMILJÖ för CC Höganäs kakel och klinker. STÄDANVISNINGAR HEMMILJÖ för CC Höganäs kakel och klinker. VÄRDA ATT VÅRDA Vi vill börja med att gratulera till ett utmärkt val av keramiska plattor. Som allt kakel och klinker från CC Höganäs uppfyller

Läs mer

Håll ditt hus rent och fräscht. med rengöringsprodukter ur Alcros Delfinserie.

Håll ditt hus rent och fräscht. med rengöringsprodukter ur Alcros Delfinserie. Håll ditt hus rent och fräscht med rengöringsprodukter ur Alcros Delfinserie. Hur ofta tvättar du huset? Ditt hus kostar säkert många gånger mer än din bil. Men hur ofta tvättar du det? Och hur ofta tvättar

Läs mer

Ångtvättar SC 2.500 C - NYHET!

Ångtvättar SC 2.500 C - NYHET! Ångtvättar SC 2.500 C - NYHET! Liten, kompakt och kontinuerligt påfyllningsbar ångtvätt i modern design. Kraftfull maskin för rengöring av alla hårda ytor utan kemikalier tack vare sitt 3,2 bar ångtryck

Läs mer

Ångtvättar SC 2.500 C

Ångtvättar SC 2.500 C Ångtvättar SC 2.500 C Liten, kompakt och kontinuerligt påfyllningsbar ångtvätt i modern design. Kraftfull maskin för rengöring av alla hårda ytor utan kemikalier tack vare sitt 3,2 bar ångtryck och 1500

Läs mer

P R O D U K T K A T A L O G - 2016

P R O D U K T K A T A L O G - 2016 P R O D U K T K A T A L O G - 2016 Njut av mjukheten i dina kläder och den långvariga och uppfriskande doften av Lawinex. VANILLE & ORCHID LAVENDER SKÖLJMEDEL OUTDOOR FRESH LIME WATERLILY ORCHID Sköljmedel

Läs mer

BrakeClean 111. Användningsområde. BreakClean är ett snabbavdunstande avfettningsmedel

BrakeClean 111. Användningsområde. BreakClean är ett snabbavdunstande avfettningsmedel AEROSOLER Rengöring HandyClean 110 Kraftfullt rengöringsskum av allroundtyp med hög fett- och smutsupplösande förmåga. Utmärkt för målade ytor, sanitetsporslin, kakel, metall, vinyl, plast och flertalet

Läs mer

produkt katalog BY LAHEGA

produkt katalog BY LAHEGA produkt katalog FÖRTVÄTT Twinzip Alkaline 2 Normalskummande högkoncentrerad baskomponent till TwinZip MD eller HD 2-komponentsprodukter. Produkten är av universaltyp och används vid beredning av låg- och

Läs mer

EXPONERING OCH BUTIKSMATERIAL ÖKA DIN FÖRSÄLJNING MED RÄTT BUTIKSLÖSNING

EXPONERING OCH BUTIKSMATERIAL ÖKA DIN FÖRSÄLJNING MED RÄTT BUTIKSLÖSNING EXPONERING OCH BUTIKSMATERIAL ÖKA DIN FÖRSÄLJNING MED RÄTT BUTIKSLÖSNING I detta häfte har vi samlat allt vårt material för butikexponering. Du kan beställa det på samma sätt som du beställer vårt produktsortiment

Läs mer

R ENGÖRINGSMEDEL FÖR FORDON RENGÖRINGSMEDEL FÖR FORDON

R ENGÖRINGSMEDEL FÖR FORDON RENGÖRINGSMEDEL FÖR FORDON R ENGÖRINGSMEDEL FÖR FORDON RENGÖRINGSMEDEL FÖR FORDON Telefon (08) 66 56 566 SIDA 2 RENGÖRINGSMEDEL FÖR FORDON www.solmaster.se För en hållbar utveckling Solmaster är en av Nordens ledande tillverkare

Läs mer

DRAFTLINE - RENGÖRING AV ÖLANLÄGGNING

DRAFTLINE - RENGÖRING AV ÖLANLÄGGNING Vad är Draftline? Draftline är ett rengöringsmedel för Fatölsanläggningar. Det är basiskt och löser mycket effektivt upp organiska ämnen, t.ex. beläggningar i en ölslang. Draftline innehåller kemikalier

Läs mer

Rapsodine Hudvård. Naturlig skönhet på naturens villkor! CMY

Rapsodine Hudvård. Naturlig skönhet på naturens villkor! CMY Rapsodine Hudvård Naturlig skönhet på naturens villkor! Rapsodines produkter är baserade på svensk ekologisk rapsolja som effektivt mjukgör, återfuktar och vitaliserar din hud. Det är härligt att få känna

Läs mer

SORTIMENT KRONANS EXTRA CARE

SORTIMENT KRONANS EXTRA CARE SORTIMENT KRONANS EXTRA CARE Produkter för kropp och ansikte Kronans Extra Care Kroppstvål, pris: 49 kr för 350 ml En mild och skonsamt rengörande tvål med hudvänligt ph-värde för torr och känslig hud.

Läs mer

Skötsel och rengöringsanvisning

Skötsel och rengöringsanvisning Skötsel och rengöringsanvisning Innehållsförteckning Allmänt om skötsel av textila golv i offentlig miljö... 2 Förebyggande åtgärder... 2 Rekommenderade rengöringsmetoder... 3 Rengöringsmetoder... 3 Daglig

Läs mer

STÄDNING OCH UNDERHÅLL

STÄDNING OCH UNDERHÅLL STÄDANVISNINGAR OFFENTLIGA MILJÖER för CC Höganäs kakel och klinker. VÄRDA ATT VÅRDA Golv i offentliga miljöer väljs av speciella orsaker. I köpcentrumet ska golvet vara både funktionellt och vackert,

Läs mer

ÄR DIN BIL REDO FÖR KYLAN?

ÄR DIN BIL REDO FÖR KYLAN? ÄR DIN BIL REDO FÖR KYLAN? ERBJUDANDEN TIL L D IG SO M KÖ R VO LVO 15 N OVEMBER 15 D E C E MBE R ERBJUDANDEN 15 N OV EM BER 1 5 DEC EMBER LASTRUMSMATTOR Skyddsmatta i plast med upphöjda kanter Nu kommer

Läs mer

PRICK-FRI NÄR DET BÖRJAR SE MÖRKT UT GARANTERAD EFFEKT

PRICK-FRI NÄR DET BÖRJAR SE MÖRKT UT GARANTERAD EFFEKT NÄR DET BÖRJAR SE MÖRKT UT PRICK-FRI Effektivt mot ytlig påväxt av mögel och alger. För målade, lackade, oljade och obehandlade träytor utomhus. GARANTERAD EFFEKT Upptäck fördelarna med Prick-Fri Effektivt

Läs mer

När resultat och pris avgör. Livsmedelsbroschyr. I samarbete med. www.sanego.se. Box 222 665 25 Midgårdsvägen 1 Kil

När resultat och pris avgör. Livsmedelsbroschyr. I samarbete med. www.sanego.se. Box 222 665 25 Midgårdsvägen 1 Kil Box 222 665 25 Midgårdsvägen 1 Kil Tel 0554-12740 fax 0554-40470 e-post info@ejes.nu Livsmedelsbroschyr I samarbete med www.sanego.se När resultat och pris avgör Rengöringsprodukter Kötthantering 1. Daglig

Läs mer

BLICKA FRAM MOT SOMMAREN

BLICKA FRAM MOT SOMMAREN BLICKA FRAM MOT SOMMAREN ERBJUDANDEN TILL DIG SOM KÖR VOLVO 15 MAJ 15 JUNI ERBJUDANDEN 15 M A J 15 JUNI Förbered din Volvo för en ny säsong Så här på den soliga delen av året är det skönt att ge sig ut

Läs mer

ENTER ALLERGITVÄTT är anpassat för all tvätt mellan 30º och 90ºC. Passar även utmärkt vid handtvätt. Tvättmedlet är helt biologiskt nedbrytbart.

ENTER ALLERGITVÄTT är anpassat för all tvätt mellan 30º och 90ºC. Passar även utmärkt vid handtvätt. Tvättmedlet är helt biologiskt nedbrytbart. ENTER ALLERGITVÄTT 16-kgs hinkar, ph i brukslösning ca 10,5 A200 0016, MTPA i Helt oparfymerat! Fritt från allergiframkallande tillsatser! ENTER ALLERGITVÄTT är ett tvättmedel speciellt framtaget för att

Läs mer

I den här trycksaken presenteras ett bra basutbud. Det finns mycket mer inom rengöring och kemsidan att tillgå. Fråga!

I den här trycksaken presenteras ett bra basutbud. Det finns mycket mer inom rengöring och kemsidan att tillgå. Fråga! Sortiments- och prislista 2006 Välkommen till buskenström försäljning. I den här trycksaken presenteras ett bra basutbud. Det finns mycket mer inom rengöring och kemsidan att tillgå. Fråga! Vårt mål är

Läs mer

Rekonditionering. Vi hjälper dig med din bil. Hotell

Rekonditionering. Vi hjälper dig med din bil. Hotell Vi hjälper dig med din bil På 47 kan du hyra personbilar, bussar och transporters. Släpvagnar kan både hyras och köpas. Vi utför rekonditionering och småreparationer som byte av lampor, torkarblad, bilglasrutor

Läs mer

TORKMATERIAL IKATEX BOX. ikatex TEXTILA TORKDUKAR AV HÖG KVALITET I PRAKTISK FÖRPACKNING

TORKMATERIAL IKATEX BOX. ikatex TEXTILA TORKDUKAR AV HÖG KVALITET I PRAKTISK FÖRPACKNING TORKMATERIAL ikatex IKATEX BOX TEXTILA TORKDUKAR AV HÖG KVALITET I PRAKTISK FÖRPACKNING Ikatex är en serie av textila, högklassiga torkdukar för den mest krävande användaren. Torkdukarna klarar hårda krav

Läs mer

GRON-FRI ENKEL LÖSNING PÅ VÄXANDE PROBLEM GARANTERAD EFFEKT

GRON-FRI ENKEL LÖSNING PÅ VÄXANDE PROBLEM GARANTERAD EFFEKT ENKEL LÖSNING PÅ VÄXANDE PROBLEM GRON-FRI Effektivt mot alger och lav. För alla ytor utomhus. Fasader, tak, staket, marksten, trätrall, murar, markiser m.m. GARANTERAD EFFEKT Upptäck fördelarna med Grön-Fri.

Läs mer

PERSONLIG HYGIEN. Industrifolk förtjänar hygienprodukter av samma höga kvalitet som de använder hemma.

PERSONLIG HYGIEN. Industrifolk förtjänar hygienprodukter av samma höga kvalitet som de använder hemma. Industrifolk förtjänar hygienprodukter av samma höga kvalitet som de använder hemma. PERSONLIG HYGIEN Hudproblem i industriella sammanhang kan i många fall förebyggas med ett bra produktval avseende tvål,

Läs mer

Skötselanvisning LINOLEUM

Skötselanvisning LINOLEUM Skötselanvisning Allmän information Denna information gäller Linoleum i offentlig miljö Praktiska skötselråd för professionell städpersonal. För golv i bostäder finns separata detaljerade skötselråd. STOPPA

Läs mer

EXPONERING OCH BUTIKSMATERIAL ÖKA DIN FÖRSÄLJNING MED RÄTT BUTIKSLÖSNING

EXPONERING OCH BUTIKSMATERIAL ÖKA DIN FÖRSÄLJNING MED RÄTT BUTIKSLÖSNING EXPONERING OCH BUTIKSMATERIAL ÖKA DIN FÖRSÄLJNING MED RÄTT BUTIKSLÖSNING I detta häfte har vi samlat allt vårt material för butikexponering. Du kan beställa det på samma sätt som du beställer vårt produktsortiment

Läs mer

KATALOG LIVSMEDELSINDUSTRI

KATALOG LIVSMEDELSINDUSTRI KATALOG LIVSMEDELSINDUSTRI SORTIMENT TEKNIK TEKNIK KUNSKAP KUNSKAP SORTIMENT FÖR LIVSMEDELSINDUSTRI, LIVSMEDELSINDUSTRI, RESTAURANGER, RESTAURANGER, FÖR HOTELL OCH OCH STORKÖK STORKÖK HOTELL AKSAB KEMI

Läs mer

www.cws-boco.se Trivsamt för alla rum. Bädd- & Badtextilier. www.serving-nature.com CWS-boco Sweden AB Telefon: 0200-21 00 66 info@cws-boco.

www.cws-boco.se Trivsamt för alla rum. Bädd- & Badtextilier. www.serving-nature.com CWS-boco Sweden AB Telefon: 0200-21 00 66 info@cws-boco. Idéfolket 201209-327 www.cws-boco.se www.serving-nature.com Hämtning Leverans Sortering Kvalitetskontroll Tvätt Tork Reparation utbyte Bädd- & Badtextilier. Trivsamt för alla rum. CWS-boco Sweden AB Telefon:

Läs mer

DESINFEKTIONSMEDEL FÖR INSTRUMENT

DESINFEKTIONSMEDEL FÖR INSTRUMENT DESINFEKTIONSMEDEL FÖR INSTRUMENT DESINFEKTIONSMEDEL FÖR INSTRUMENT Effektivt skydd LM-ProColor är ett nytt aldehydfritt desinfektionsmedel för handinstrument. Medlet kombinerar ett brett effektspektrum,

Läs mer

Boazuls rullmanschetter är ett komplett system för att åstadkomma och bibehålla blodtomhet i armar och ben vid operationer i blodtomt fält.

Boazuls rullmanschetter är ett komplett system för att åstadkomma och bibehålla blodtomhet i armar och ben vid operationer i blodtomt fält. 1 2 Innehållsförteckning sid 1. Introduktion 2 2. Innehåll 2 3. Säkerhetsanvisningar 2 4. Komma igång 3 5. Rengöring 5 6. Desinfektering 5 7. Sterilisering 5 8. Förpackning och lagring 7 9. Garanti 7 1.

Läs mer

PRODUKTGUIDE. REKONDPRODUKTER sida 1 (5)

PRODUKTGUIDE. REKONDPRODUKTER sida 1 (5) REKODPRODUKTER sida 1 (5) Trutest Alfalux All slags biltvätt. Såväl manuell som maskinell. löser lätt salt och smuts från lacken, samt innehåller antirostmedel och vax. Trutest Vaxshampoo Bilshampoo som

Läs mer

ENTER FLYTANDE TVÄTT A , FTMF

ENTER FLYTANDE TVÄTT A , FTMF ENTER FLYTANDE TVÄTT A207 0005, FTMF 5-liters dunkar, ph i brukslösning ca 8,5 ENTER FLYTANDE TVÄTTMEDEL är ett milt parfymerat tvättmedel, som med sin unika sammansättning är mycket effektivt rengörande

Läs mer

LIVSMEDEL Rengöring i livsmedelsmiljö

LIVSMEDEL Rengöring i livsmedelsmiljö LIVSMEDEL Rengöring i livsmedelsmiljö Part of North Chemical Innehåll Alkaliska rengöringsmedel 3 Sura rengöringsmedel 5 Desinfektion 5 Maskindisk/CIP-disk 6 Handdisk 8 Avlopp 8 Ugn och grill 9 Vi utvecklar

Läs mer

Produkter B Y L A H E G A

Produkter B Y L A H E G A Produkter WashEye System med Bag-in-Box Bag-in-Box WashEye System och Bag-in-box förpackningen är ett användarvänligt, bekvämt och smidigt sätt att sköta kemikaliehanteringen på din biltvättanläggning.

Läs mer

Försäljning genom. Service telefon 026-13 13 30

Försäljning genom. Service telefon 026-13 13 30 Försäljning genom. Service telefon 026-13 13 30 1 10 9 2 INSTRUKTION MJUKGLASSMASKIN Daglig drift & skötsel På morgonen: 1. Tryck på STOP knappen, sedan på PRODUKTIONS knappen. 2. När maskinen stannat

Läs mer

DK EN DE FR SE MiniSpray MANUAL

DK EN DE FR SE MiniSpray MANUAL NiTO MiniSpray är ett doseringssystem som monteras på väggen. Systemet är avsett för såpa/vattenblandningar som strömmar genom en pistol eller borste (skaft med borste). Precisionsmunstyckena ger en korrekt

Läs mer

KATALOG BILVÅRD SORTIMENT TEKNIK KUNSKAP

KATALOG BILVÅRD SORTIMENT TEKNIK KUNSKAP KATALOG BILVÅRD SORTIMENT TEKNIK KUNSKAP Avfettning Avfettning Kallavfettning - Lågaromatiskt avfettningsmedel för alla typer ar. Doftar mycket lite. Används koncentrerat. Art.nr: 107503 Strl./frp: 1 L

Läs mer

KONE MonoSpace Ägarhandbok

KONE MonoSpace Ägarhandbok 7.6.1 Rengöring Rengöring är en viktig del av hissunderhållet. Det är mycket viktigt att hisskorgen och de synliga hissdelarna på våningsplanen, särskilt tröskelspåren, rengörs regelbundet. Det är också

Läs mer

BPS - Building Protection System. BPS Lathund

BPS - Building Protection System. BPS Lathund BPS - Building Protection System BPS Lathund November 2017 BPS - Building Protection System Produkter för fasadrengöring & -skydd samt färgborttagning LATHUND UTIFRÅN YTA & PRODUKT YTOR Yta Förorening

Läs mer

För att torr och känslig hud har olika behov.

För att torr och känslig hud har olika behov. För att torr och känslig hud har olika behov. Curami by CCS allt du behöver. Mer än 30 år. Så länge har vi på CCS ägnat åt att ta hand om torr och känslig hud. Den erfarenheten delar vi nu med oss av genom

Läs mer

plast- och linoleumgolv

plast- och linoleumgolv I-VAX för en renare morgondag Skötselsystem för nya Forbo plast- och linoleumgolv På ett naturligt vis Färre produkter enklare rutiner PLS verkar för enkla och kostnadseffektiva städmetoder. Vi arbetar

Läs mer

NT 65/2 Ap *EU. Integrerad tömningsslang (olje-resistent) Slang- och böjfäste. Praktiska sladdförvaringskrokar för smidig transport och förvaring

NT 65/2 Ap *EU. Integrerad tömningsslang (olje-resistent) Slang- och böjfäste. Praktiska sladdförvaringskrokar för smidig transport och förvaring NT 65/2 Ap *EU NT 65/2 är en högpresterande, dubbelmotorig, professionell dammsugare för vått och torrt. Planfiltret rengörs effektivt med luft för i stort sett konstant sugeffekt. 1 Slang- och böjfäste

Läs mer

DRAFTLINE 15 - RENGÖRING AV ÖLANLÄGGNING

DRAFTLINE 15 - RENGÖRING AV ÖLANLÄGGNING Vad är Draftline? Draftline är ett rengöringsmedel för Fatölsanläggningar. Det är basiskt och löser mycket effektivt upp organiska ämnen, t.ex. beläggningar i en ölslang. Draftline innehåller kemikalier

Läs mer

Absol. det mångsidiga saneringsmedlet

Absol. det mångsidiga saneringsmedlet Absol det mångsidiga saneringsmedlet Absol absolut rätt när du hanterar och sanerar miljöfarliga vätskor Absol suger upp, sanerar och neutraliserar snabbt och effektivt miljöfarliga vätskor. Produkten

Läs mer

Argument för att välja OCEAN. En praktisk guide till vårt sortiment

Argument för att välja OCEAN. En praktisk guide till vårt sortiment Argument för att välja OCEAN En praktisk guide till vårt sortiment För nästa generation Tvätt Bastvätt 1. Låg dosering, bättre resultat. 2. Effektiv redan vid låga temperaturer. 3. Till all tvätt från

Läs mer

Nu endast 1 timmas behandling! Barn och löss bör inte behandlas med vad som helst

Nu endast 1 timmas behandling! Barn och löss bör inte behandlas med vad som helst Nu endast 1 timmas behandling! Barn och löss bör inte behandlas med vad som helst 1 Innehåll Bli av med lössen för gott. effektiv skonsam LÖSNING 100 ml e Bli av med lössen för gott... 3 Lite om löss...

Läs mer

Tillbehör & Service. full fart mot sommarens bästa tillbehör.

Tillbehör & Service. full fart mot sommarens bästa tillbehör. Tillbehör & Service full fart mot sommarens bästa tillbehör. Nu har vi sänkt priset på tillbehören som kommer att hjälpa dig i sommar. Välj och vraka bland alla erbjudanden vi är säkra på att du hittar

Läs mer

En ren lösning för ett smutsigt jobb.

En ren lösning för ett smutsigt jobb. En ren lösning för ett smutsigt jobb. Miljöanpassade putsdukar Komplett servicelösning för miljöanpassade putsdukar. Inom varje industriverksamhet finns det maskiner och produkter som kräver underhåll.

Läs mer

Flügger Skötselråd. För dina behandlade ytor. Användningsområde / Inomhus och utomhus

Flügger Skötselråd. För dina behandlade ytor. Användningsområde / Inomhus och utomhus Flügger Skötselråd För dina behandlade ytor Användningsområde / Inomhus och utomhus Innehåll Flügger Skötselråd - För dina behandlade ytor Målade våtrum Sidan 3 Tapetserade ytor Sidan 3 Övriga ytor inomhus

Läs mer

Funktion kommunikation design.

Funktion kommunikation design. Entrémattor. Funktion kommunikation design. Hyr entrémattor Funktion som lönar sig. Omkring 80 % av all smuts och damm som finns i era lokaler kommer in via skorna. Därför är det en mycket god idé att

Läs mer

Konsten att tvätta och vårda sina händer. Hygien och funktion i perfekt harmoni

Konsten att tvätta och vårda sina händer. Hygien och funktion i perfekt harmoni Konsten att tvätta och vårda sina händer Hygien och funktion i perfekt harmoni I harmoni med dina hygienbehov Rena och torra händer är säkra händer Handhygien är viktigt för att du skall hålla dig frisk.

Läs mer

Produktöversikt. Frisk hud satt i system

Produktöversikt. Frisk hud satt i system Produktöversikt Frisk hud satt i system Frisk hud är en god investering Hudvård för alla arbetssituationer Vi producerar sedan 50 år hudskydds- och hudvårdskrämer, handtvätt, krämtvålar och moderna dispensersystem

Läs mer

Desinficerar Utan Uttorkning

Desinficerar Utan Uttorkning P73 Greppo P77 Desinfectol P39 Cloriprol P7 Saniprol Desinficerar bakterier, virus, svamp. Instakill! Rengör och Desinficerar. Rent & bacillfritt! Rengör och Desinficerar. En klassiker! Rengör och Desinficerar

Läs mer

Produktinformation. Kari

Produktinformation. Kari Produktinformation Kari Fakta Sits, djup x bredd Stoppning Ryggstöd, djup x bredd Ryggstöd Hjul för hårda golv 3-spaks mekanik Sits, tjock dyna Vikt Max belastning Garanti 45x44 cm Formgjuten polyuretan

Läs mer

GluePRO. Smältlimning för proffs. Snabb och exakt.

GluePRO. Smältlimning för proffs. Snabb och exakt. GluePRO Smältlimning för proffs. Snabb och exakt. Välkommen STEINEL Rubrikbezeichnung till nya möjligheter med smältlimning! Inget mindre än den ultimata limpistolen! Det var det krav vi ställde på oss

Läs mer

PERSONLIG HYGIEN P E R S O N L I G H Y G I E N

PERSONLIG HYGIEN P E R S O N L I G H Y G I E N PERSONLIG HYGIEN P E R S O N L I G H Y G I E N Telefon (08) 665 65 66 SIDAN 2 l PERSONLIG HYGIEN www.solmaster.se För en hållbar utveckling Solmaster är en av Nordens ledande tillverkare av industrikemikalier

Läs mer