Nummer 117, augusti - september 2018

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Nummer 117, augusti - september 2018"

Transkript

1 Nummer 117, augusti - september 2018 tidning En tidning för oss inom Rinkeby-Kista Dagliga Verksamheter Shahnaz, Gun och Gely, tre trallande jäntor på sommarfest! Kom ihåg att rösta i valet i September!

2 Redaktionssida Hej, sommarfirare! Nu har det nästan blivit höst. Vi har med sidor om konstvernissage, midsommarlunch, utedagen, valet, stormöte, avslappning, sommarfest och en del annat. Slutat på Rinkeby-Kista Dagliga Verksamheter: Eva-Lena har slutat hos oss. Hon har jobbat i upplevelsegruppen och sedan som pedagog. På avslutningen fick Eva-Lena presenter. Det blev dans, sång och tal. Det bjöds på extra gott fika. Gely skötte musiken. Pennan-redaktionen tackar för tiden hos oss och önskar lycka till i framtiden. Vi hade avtackningen av Eva-Lena den 29 juni Här är några bilder. Bytt grupp på Rinkeby-Kista Dagliga Verksamheter: Leyla Leyla har jobbat på Tornskuggan, men nu jobbar hon på Lange istället för Semsem. Börjat på Rinkeby-Kista Dagliga Verksamheter: Abdulahi är 19 år och har börjat på Samarbetet Pennan hoppas att du ska trivas hos oss! Nästa Pennan-tidning kommer i oktober. Insändare och korsordslösningar lämnas till Pennan senast fredag 21 september. Kontakt: Valter: Telefon: , e-post till valter.oom@stockholm.se Eva B: Telefon: , epost till eva.berg@stockholm.se Skrivet av Tania Izumi

3 I år var midsommarlunchen på Tornskuggan onsdag 20 juni Festen kan börja Maten är färdig Love är beredd Som vanligt hade köksgruppen lagat god mat. Det var småbröd med läckra pålägg till förrätt. Sedan serverades inkokt lax, färskpotatis, skagenröra och sallad. Jordgubbar och glass till efterrätt. Efter all mat var det dans kring midsommarstången och Love sjöng låtar. Sara och Karem Nahla Ateljén tog för sig av den goda lunchen Det blev mycket mingel dans och glada miner. Jan och Rajnish Melinda och Lasse Madiha, Zaid och Aziza Gun och Gely

4 Aktivitetsgruppen åkte till Bergvik, en daglig verksamhet i Kungsängen. Jenny Krutar jobbar där nu Köksgruppen och någr a andr a var på Drottningholm. Där besökte de slottet. De åt picknick i parken. Mari och Artur åkte båt till Drottningholm, de andra åkte buss. Ateljén promener ade från Kista till Akalla By. Där de hade picknick.

5 Hunddagis tr änade agility med hundar na och hade picknick på J är vafältet. Från Tornskuggan var det många som åkte till Edsviken i Sollentuna. Samarbetet var på Akalla by. Spelade boll, kastade ringar och gr illade kor v.

6 Tornklubbans Stormöte Torsdag 24 maj på Tornskuggan Henrik öppnade mötet och Staffan trummade in mötet. Clas och Tania läste årsberättelse. Dom läste också upp protokoll från Stockholms stora möte för alla verkstadsklubbar. Det var Tornklubban som ordnade det stormötet. Staffan hälsades välkommen som ny medlem i Tornklubban. Det var ett möte med musik. Magnus, Love, Clas och Staffan spelade några låtar och alla fick sjunga. Lena berättade om vad som hänt under året. Lisa frågade om det blir rullstolsramp ut till terrassen. Det är på gång svarade Lena. I slutet av mötet fick vi se Tonkörens video till sin nya låt Tillsammans på en resa.

7 I juni arrangerades Järvaveckan på Spånga idrottsplats. Under nio dagar var det olika teman: Jämlikhet och jämställdhet, Hälsa och omsorg, Företagande och entreprenörskap, Integration och migration, Skola och utbildning, Arbetsmarknad och etablering, Bostad och stadsmiljö, Trygghet och insatser diskuterades. De olika partierna hade var sin egen dag. På kvällen höll partiledarna tal. Flera olika förbund, föreningar, organisationer, företag och myndigheter medverkade på Järvaveckan. Tania, Erik från Vuxenskolan och Jan medverkade lördagen den 16 juni då temat var bostad och stadsmiljö Det är spännande att rösta! Mekki, Conny och Ann från FUB och Erik från Vuxenskolan har varit på Tornskuggan och informerat om valet vid två tillfällen. De berättade om hur det går till när man ska rösta, och alla som var där kunde prova på att provrösta. Det är en demokratisk rättighet att vara med och rösta på det parti man tycker passar bäst för att regera i vårt land, kommuner och landsting, Ann underhöll med flera olika sånger.

8 I slutet av terminen ställde Skapargruppen ut sina saker de jobbat med under våren. Arash och Eva-Kajsa Annelie har gjort en bok! Lisa tycker om att jobba med pärlor och att måla. Mats målar cirklar i olika färger. Kerstin kollar in utställningen. Binews målar i ljusa färger. Hjärtan, blommor, hus och basketbollar. Eva-Kajsa och deltagarna i gruppen fick blommor som tack för ett fint jobb.

9 Hunddagis har medverkat i Stockholms stads sommarsatsning Sommar på Torget. Många personer som bor häromkring är rädda för hundar. Vi ville hjälpa till med att få folk mindre rädda genom att berätta om hunden som husdjur, låta folk få klappa våra snälla hundar, och svara på frågor. Vi var i Akalla torsdagen den 14/6. Dit kom det många nyfikna barn och ville klappa hundarna. Det var jätteroligt! Där gjorde vi succé! Sen var vi i Rinkeby tisdagen den 19/6. Även där var det en del som var nyfikna och kom fram till oss. Hunddagis på Akalla Torg Att få hjälp att slappna av gör gott för hjärta, hjärna och själ. Från Tornskuggan har vi fått bilder av Annika, Lasse och Fariba när de har en stund av rofylldhet. Hunddagis på Rinkeby Torg

10 Sommarfesten i Akalla by Jan och Gely hälsar välkomna Matglada gäster äter grillkorv och potatissallad Tania är van att fixa fram mat Ragnhild med flera från Bergengatan Festen var på kvällen fredag 15 juni. Det var lite kyligt men soligt och fint ändå. Det var många som kom på festen från olika delar av Stockholm. Magnus från dagliga verksamheten och Vårburgarna spelade och sjöng låtar från scenen. Det blev en del dans till musiken.

11 Härlig dans till härlig musik Tania och Arthur dansade och Magnus spelade Ett stort tack till alla som kom, alla som dansade, alla som spelade och sjöng och alla som hjälpte till! Söndagsträff Akalla By Café Sommarspel 3 juni Det skulle ha varit spel ute. Men det blev inne istället eftersom det började ösregna. Vi spelade yatzy och bowling. Några vilade också. Vi hade trevligt! Söndagsträffar hösten 2018 Höstens träffar kommer att vara i daglig verksamhets lokaler i Kista Start 26 augusti Varannan söndag

12 Langelandsgruppen har avslutat terminen i Ärvingehallen med prisutdelning. Alla har fått varsin pokal. Det var mycket uppskattat av alla. Aktivitetsgruppen hade en trevlig eftermiddag med boule spel och picknick i maj. Jan och Robert har hjälpt till att göra rent massor av ipads på Akalla Grundskola. Pol läser tidningen Pennan på bilden. Han är ansvarig för ipads och annan IT på skolan. Maj har flyttat till Gotland. Här är några romantiska och fina bilder från henne.

13 Vi är tre personer från redaktionen som har varit på utlandssemestrar de senaste månaderna. Jag och Valter har varit i Storbritannien, men på olika ställen. Eva Berg har varit i Mexiko. Storbritannien består av regionerna England, Wales och Skottland. När Nordirland ingår heter det Förenta Kungariket. Jag och mamma har varit i England och Valter och Susi i Skottland. Varje region har sin egen flagga. Landet har vänstertrafik. England Jag och mamma i London. Jag har inga bilder inifrån Canterbury Tales. Man går en guidad tur med en guide och Canterbury sedan en ljudguide enligt en Cathedral bana som med dockor, i olika rum, avbildar hur livet var förr. Italienska parken på gränsen mellan Kensington Garden och Hyde Park. Sedan gick vi en runda med ljudguide i Canterbury Cathededral. Kensington Palace i London Kew Garden: Här luktar jag på blommorna. Royal Gardens Kew är parkens riktiga namn. Man klädd i kilt spelar säckpipa. Valter och Susi i Glasgow. Skottland Glasgow Museum Eva i Playa del Carmen. Mexiko En ödla. Målning i Isla mujeres En strand i Tulum Skrivet av Tania Izumi.

14 födelsedag Familjesidan födelsedag Pennanredaktionen gratulerar alla som fyller år 30 Juli Maria Ekberg 44 år Ateljén 4 Aug Mohammad Mohammad 34 år Hästa Gård 5 Aug Robert Donat 48 år Aktivitetsgruppen 9 Aug Melinda Gandy 42 år Hästa Gård 13 Aug Henrik Lansky 57 år Köksgruppen 22 Aug Abdulahi Abdulkadir Shire 20 år Samarbetet 23 Aug Gunnar Schenström 63 år Chef 24 Aug Leif Westerberg 62 år Rörelsegruppen 24 Aug Roland Ås 53 år Langelandsgruppen 25 Aug Maureen Leo 66 år Mediagruppen 25 Aug Annika Antilla 50 år Langelandsgruppen 27 Aug Menal Said 33 år Upplevelsegruppen 30 Aug Ann Wiman 61 år Ateljén 30 Aug Arash Zad Mehdi Gholi 34 år Trondheimsgatan 10 1 Sep Gun Lindberg 64 år Mediagruppen 2 Sep Mikael Pitkänen 24 år Mediagruppen 3 Sep Henok Gobez 36 år Langelandsgruppen 3 Sep Sofia Viachogiannis 32 år Mediagruppen 8 Sep Mai-Lis Bakhouche 62 år Upplevelsegruppen 11 Sep Cabdiaziz Abdi Khalif 23 år Rörelsegruppen 13 Sep Jan Aspgården 63 år Hästa Gård 16 Sep Ann-Sofi Paulsson 59 år Ateljén 23 Sep Tayif Naji 22 år Samarbetet 2 Okt Göran Esaiasson 66 år Mediagruppen 5 Okt Nathalie Ram 30 år Upplevelsegruppen

15 Sommarkrysset 2018 Ej in Efter K 3 2 Finns Så går i skorsstenen man ibland Lägga på lager Inte tidigt Fruset vatten Inte ni God Skänka Itu 1 11 Med hjälp av de tre röda siffrorna hittar du lösenordet. Skicka in ditt svar till Pennan och du deltar i en tävling där du kan vinna ett pris! Lycka till! Mitt svar om lösenordet: _ Mitt namn och min arbetsplats:... Vinnaren i förra krysset var Arthur Rättö, Aktivitetsgruppen. Grattis!

Nummer 114, februari 2018

Nummer 114, februari 2018 Nummer 114, februari 2018 tidning En tidning för oss inom Rinkeby-Kista Dagliga Verksamheter Härlig musik i Akalla by Clownerna var tillbaka Rolig teater i Kista Träff Redaktionssida Hej alla Pennanläsare!

Läs mer

Nummer 120, mars 2019

Nummer 120, mars 2019 Nummer 120, mars 2019 tidning En tidning för oss inom Rinkeby-Kista Dagliga Verksamheter Galaföreställning Staffan och Eva från Pennanredaktionen Söndagsträff i Kista Madiha diggar till Mr Positive och

Läs mer

Nummer 121, april-maj En tidning för oss inom Rinkeby-Kista Dagliga Verksamheter

Nummer 121, april-maj En tidning för oss inom Rinkeby-Kista Dagliga Verksamheter Nummer 121, april-maj 2019 tidning En tidning för oss inom Rinkeby-Kista Dagliga Verksamheter Nordiska museet Robert och Tania framför Nordiska museet Söndagsträff Danskväll med gruppen På Egna Ben Redaktionssidan

Läs mer

Nummer 116, juni tidning. En tidning för oss inom Rinkeby-Kista Dagliga Verksamheter. Tipspromenad. Odling av bär och grönsaker

Nummer 116, juni tidning. En tidning för oss inom Rinkeby-Kista Dagliga Verksamheter. Tipspromenad. Odling av bär och grönsaker Nummer 116, juni 2018 tidning En tidning för oss inom Rinkeby-Kista Dagliga Verksamheter Tipspromenad Odling av bär och grönsaker Redaktionssida Hej alla Pennan-läsare! Det här numret av tidningen är på

Läs mer

Nummer 112 November Hästa Gård. Husby ishall. En tidning för oss inom Rinkeby-Kista Dagliga Verksamheter. tidning

Nummer 112 November Hästa Gård. Husby ishall. En tidning för oss inom Rinkeby-Kista Dagliga Verksamheter. tidning Nummer 112 November 2017 tidning En tidning för oss inom Rinkeby-Kista Dagliga Verksamheter Hästa Gård Husby ishall Redaktionssida Hej alla Pennan-läsare! Det här numret av tidningen innehåller många sidor

Läs mer

Prova på tennis på SALK

Prova på tennis på SALK Prova på tennis på SALK Under vecka nio så ordnar TAP Sweden Prova-på-tennis för all personer med funktionsnedsättningar. Det spelar ingen roll vilken funktionsnedsättning du har, alla är välkomna! Tider:

Läs mer

Förskoleklass Bubblan

Förskoleklass Bubblan Sida 1 av 5 Skarpnäcks skola Förskoleklass Bubblan Bulleribock telenr: 0761291067 Bubblan telenr: 0761294382 Öppning och stängningsfritids telenr: 50815626 Veckobrev 30 mars 2012 för vecka 14, 16 och 17

Läs mer

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar ! Onsdagen 10/7 Onsdagen 10/7 Torsdag 11/7 Torsdag 11/7, Fredag 12/7 Fredag 12/7 Lördag 13/7 Lördag 13/7 Söndag 14/7 Söndag 14/7 Måndag 15/7 Måndag 15/7 Tisdag 16/7 Tisdag 16/7 Onsdag 17/7 Onsdag 17/7

Läs mer

Detta utskick innehåller följande:

Detta utskick innehåller följande: Detta utskick innehåller följande: Fritids- och Idrottsprogrammet Bli sponsor - Stöd vår verksamhet - HOCKEY MED FUB (Gratis) BIO MED FUB (Gratis) Adventssamkväm och Julfest Reportage från Tidningsgruppen

Läs mer

barnhemmet i muang mai måndag 17 september - söndag 14 oktober

barnhemmet i muang mai måndag 17 september - söndag 14 oktober barnhemmet i muang mai måndag 17 september - söndag 14 oktober Nu har det gått nästan en hel månad sedan vårt förra veckobrev. Detta brev har dröjt så länge helt enkelt för att det har hänt så mycket att

Läs mer

Onsdag den 13 oktober 2010

Onsdag den 13 oktober 2010 Onsdag den 13 oktober 2010 Kära dagbok! Nu är det dags för mig att träffa mina Comenius vänner i England. Först provade jag att sitta i eget säte men det var lite läskigt så jag satte mig hos Tommy. I

Läs mer

Kom ihåg ombyteskläder.

Kom ihåg ombyteskläder. Hej v48 Nu har vi börjat med massage, med tända ljus och skön musik masserade barnen varandra medan jag visade i luften vilka rörelser de skulle göra. Först var det lite fnissigt och de hade lite svårt

Läs mer

VÅR RESA TILL BOSNIEN 2008

VÅR RESA TILL BOSNIEN 2008 VÅR RESA TILL BOSNIEN 2008 MÅNDAG 15/9 Vi träffades tidigt på morgonen, för att ta tåget till Kastrup. Därifrån flög vi till Budapest, sen vidare till Sarajevo. Kärt återseende med regn. Vi tog taxi till

Läs mer

FUB verksamhet Våren 2014

FUB verksamhet Våren 2014 FUB verksamhet Våren 2014 Bad Vi disponerar Herrljunga Simhall, där lilla bassängen är extra uppvärmd. Separata duschrum finns och tag med fikapengar. Start: Onsdag 15 januari Tid: kl. 18.30 20.00 Plats:

Läs mer

Fritidsnytt Oktober 2017

Fritidsnytt Oktober 2017 Oktober 2017 2015-03-24 Länsdans Datum: Plats: Tid: Avresa: Kostnad: : Fredag 20 oktober Fagerstahallen, Fagersta 19.30-23.00 18.20 från Q8 100 kr inträde och 100 kr buss Senast måndag 16 oktober på telefon

Läs mer

Varberg 23-30 juli 2011

Varberg 23-30 juli 2011 Veckodag Datum Namn Lördag 23 juli Uppstartsdagen Söndag 24 juli Kunskap- Omvärld- & Demokratidagen (KOD) Måndag 25 juli Skapardagen Tisdag 26 juli Upplevelsedagen Onsdag 27 juli Tävlingsdagen-Mix Torsdag

Läs mer

Program Juni 2017 Mötesplatsen Solhaga

Program Juni 2017 Mötesplatsen Solhaga Program Juni 2017 Mötesplatsen Solhaga Välkommen till Mötesplatsen Solhaga Solhagsvägen 15 Telefon: 0510-77 09 42 Öppettider: Måndag-Torsdag 10:00-16:00 Fredag 11:00-16:00 Måndagar: Sittgympa med rytmisk

Läs mer

Fritidsprogram våren 2016

Fritidsprogram våren 2016 Fritidsprogram våren 2016 Hej, Välkomna till vårens Fritidsprogram! Fritidsprogrammet finns även på internet: www.kavlinge.se Där kan du också gå in lite då och då under våren kan komma in nya danser/aktiviteter

Läs mer

Tillsammans med Birger, Maria, Helena och Annika fick jag en god kopp kaffe.

Tillsammans med Birger, Maria, Helena och Annika fick jag en god kopp kaffe. Måndag den 9 november 2009 Hej kära dagbok. Jag började min resa tidigt den här dagen. Redan klockan 5.30 blev jag hämtad av Birger och damerna. Birger körde oss så lugnt och säkert till Arlanda. På Arlanda

Läs mer

EN SEPTEMBER-REPRIS SFI. Hur är det idag? Får jag låna ditt busskort? Vad vill du ha, kaffe eller te? Vad vill du ha, nötter eller godis?

EN SEPTEMBER-REPRIS SFI. Hur är det idag? Får jag låna ditt busskort? Vad vill du ha, kaffe eller te? Vad vill du ha, nötter eller godis? SFI EN SEPTEMBERREPRIS Hur är det idag? Får jag låna ditt busskort? Vad vill du ha, kaffe eller te? Vad vill du ha, nötter eller godis? Vill du ha lite mer? Kan du hjälpa mig? Oj, förlåt! Tack för lånet!

Läs mer

Helges resa till Holland i mars 2010 Onsdag den 24 mars.

Helges resa till Holland i mars 2010 Onsdag den 24 mars. Helges resa till Holland i mars 2010 Onsdag den 24 mars. Nu är jag på väg till Holland. Här står flygplanet som jag ska åka med till Schiphol i Amsterdam. Jag tycker att planet ser väldigt säkert ut. Sådär

Läs mer

Nyhetsbrev Juni. Sommarvädret dök plötsligt upp! Solen skiner och värmen har anlänt. Hoppas den håller i sig ett bra tag nu!

Nyhetsbrev Juni. Sommarvädret dök plötsligt upp! Solen skiner och värmen har anlänt. Hoppas den håller i sig ett bra tag nu! Göteborg 150615 Nyhetsbrev Juni Hej! Sommarvädret dök plötsligt upp! Solen skiner och värmen har anlänt. Hoppas den håller i sig ett bra tag nu! Bifogat i detta nyhetsbrev finns senaste anteckningar från

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL MUSIKSCENEN CAFÉ KATARINA Vi har öppet kl 18-20

VÄLKOMMEN TILL MUSIKSCENEN CAFÉ KATARINA Vi har öppet kl 18-20 VÄLKOMMEN TILL MUSIKSCENEN CAFÉ KATARINA Vi har öppet kl 18-20 15 maj Vårens sista kvällscafé blir en riktig fest! Show med The Fantastic Four The Fantastic Four kommer direkt från Hollywood till Café

Läs mer

Uddevalla Motorbåtsklubb

Uddevalla Motorbåtsklubb Här hittar du oss Klubblokalen ligger på Föreningsgatan 7 451 52 Uddevalla Telefon: 0727 22 23 23 E-Post: umk@uamotorbatsklubb.com MIDSOMMAR PÅ HOLMEN AktiviteterSkapad av Annika 2011-06-30 21:15:05 Midsommar

Läs mer

barnhemmet i muang mai torsdag 22 januari - söndag 12 april, 2015

barnhemmet i muang mai torsdag 22 januari - söndag 12 april, 2015 barnhemmet i muang mai torsdag 22 januari - söndag 12 april, 2015 Det är skollov och väldigt tyst här på barnhemmet. Några av våra barn är hemma och hälsar på i sina hembyar och sju av våra pojkar har

Läs mer

Nr.3 Juli 2014. En vacker dag högst upp i huset på Solbacken, utsikt mot Lulsundsberget

Nr.3 Juli 2014. En vacker dag högst upp i huset på Solbacken, utsikt mot Lulsundsberget Nr.3 Juli 2014 En vacker dag högst upp i huset på Solbacken, utsikt mot Lulsundsberget Nu har redan maj och junimånad passerat och vi är mitt inne i den härliga sommaren. Vädret har varit varierande med

Läs mer

Ny tidning i Adelöv! Vi kommer att jobba med: 1. Intervjuer. 2. Reportage. 3. Korta notiser om allt. 4. Roliga historier, korsord och sudoku för alla

Ny tidning i Adelöv! Vi kommer att jobba med: 1. Intervjuer. 2. Reportage. 3. Korta notiser om allt. 4. Roliga historier, korsord och sudoku för alla Nr. 1 ADELÖVSBLADET vecka 5-6 2011 Ny tidning i Adelöv! Välkommen till Adelövsbladet, en ny tidning gällande allt som händer i Adelöv. Vi på redaktionen kommer att jobba intensivt med detta projekt, Adelövsbladet

Läs mer

Programblad april-maj 2019

Programblad april-maj 2019 Programblad april-maj 2019 Träffpunkt Ålem Johan Skyttes väg 6, Ålem Tel. 0499-177 59 April Måndag 1/4 Besök från Blomstermåla Träffpunkten från Blomstermåla kommer och besöker oss. Tisdag 2/4 Baka med

Läs mer

Sommar i Leksand 2019

Sommar i Leksand 2019 Sommar i Leksand 2019 Sammilsdalkyrkan Fiskgatan 5 Café Solvi Rättviksvägen 60 Midsommar program 21-23 juni Midsommarafton 21/6 16.00 Majstångsresning på Solvi för hela familjen. Servering. 21.00 Mingel

Läs mer

Mitt liv. Dans. Dagbok. Av Lina Sjögren. Jag heter Ella. Sovmorgon BFF Milla

Mitt liv. Dans. Dagbok. Av Lina Sjögren. Jag heter Ella. Sovmorgon BFF Milla Mitt liv Dagbok Dans Jag heter Ella Sovmorgon BFF Milla Av Lina Sjögren Söndag 21 augusti 2016 Hej dagboken! Jag är en tjej som är tio år och heter Ella. Jag älskar att dansa och jag är jättemorgontrött.

Läs mer

TUNASTRANDS BLOGG OKTOBER

TUNASTRANDS BLOGG OKTOBER TUNASTRANDS BLOGG OKTOBER Denna vecka är det seniorveckan i Kommunen och många olika aktiviteter, möten anordnas runt om i Kommunen. Måndag 1 Oktober Riita från Studieförbundet vuxenskolan berättade för

Läs mer

Lördagsateljén. Anmäl dig på vår hemsida:

Lördagsateljén. Anmäl dig på vår hemsida: Anmäl dig på vår hemsida: www.krita.nu Lördagsateljén Öppen konstateljé där du självständigt kan skapa konst och vara kreativ. Erfarna ledare kan vid behov assistera dig. Välj om du vill måla, teckna,

Läs mer

NY ÄGARE PÅ CAMPINGEN SSK 80ÅR

NY ÄGARE PÅ CAMPINGEN SSK 80ÅR Årgång 9 Nr 9 December 2006 BILDER FRÅN HALLOWEEN BASTUN ÄR ÖPPEN BASAR PÅ SKOLAN JULMARKNAD I UR OCH SKUR INVIGNING AV SKOLAN 0-12ÅR NY ÄGARE PÅ CAMPINGEN SSK 80ÅR Sida 1 MANUSSTOPP DEN 20:E I VARJE MÅNAD

Läs mer

Jes 6: 1-2a, 3-8, 1 Kor 15: 1-11, (kortare: 1 Kor 15:3-8,11)

Jes 6: 1-2a, 3-8, 1 Kor 15: 1-11, (kortare: 1 Kor 15:3-8,11) 5. Söndagen under året (år C) (10 februari 2013) Fiskfångsten: Följ mig! Tidsram: 20-25 minuter. Luk 5:1-11 Fiskfångsten. De första lärjungarna En gång när han stod vid Gennesaretsjön och folket trängde

Läs mer

Ni som är nyinflyttade och era närstående är hjärtligt välkomna till oss.

Ni som är nyinflyttade och era närstående är hjärtligt välkomna till oss. 2017-06-07 Information till boende och närstående juni 2017 Hej! Vi vill gärna berätta lite för er bor hos oss eller är närstående till någon av våra boende på Nibblegården, om vad som är på gång hos oss

Läs mer

Dom lyssnade koncentrerat på lärarens genomgång.

Dom lyssnade koncentrerat på lärarens genomgång. 1 1) När skriver man de och när skriver man dom eller dem? Subjekt Jag Du Han/hon Den/det Vi Ni De Objekt Mig Dig Honom/Henne Den/Det Oss Er Dom/Dem Stryk över dom och skriv de på rätt ställen. Tänk på

Läs mer

Mötesplats Ängholmen. Juli & Augusti. Telefonnummer

Mötesplats Ängholmen. Juli & Augusti. Telefonnummer Telefonnummer Vid fel eller frågor som gäller själva fastigheten, kontaktar ni Riksbyggen på telefon 0771-860 860. Samma nummer går att ringa hela dygnet; de har jour för akuta fel. Mötesplats Ängholmen

Läs mer

Detta utskick innehåller följande:

Detta utskick innehåller följande: Detta utskick innehåller följande: Resor- och lägerprogrammet Bli sponsor - Stöd vår verksamhet - Inbjudan till FUB:s Årsmöte Talldungen, Haverdal 2019 Vandring med FUB Lärvux -Är du sugen på att läsa?-

Läs mer

The Oak Leaf. Medlemsblad för. Löv nummer 5, december 2014

The Oak Leaf. Medlemsblad för. Löv nummer 5, december 2014 The Oak Leaf Medlemsblad för Löv nummer 5, december 2014 God Jul och ett riktigt Gott Nytt Squaredans År 2015 1 Ordförandens spalt Som en tack för ännu en mycket trevlig danstermin kommer här en liten

Läs mer

Medlemsblad Sommar 2017

Medlemsblad Sommar 2017 Medlemsblad Sommar 2017 Kära medlem, Snart är det dags för vårterminens avslut med vår återkommande Sommarfest lördag den 10e juni. Vi vill tacka alla er för ert stöd och engagemang, det är mycket givande

Läs mer

Kommunbladet maj 2014

Kommunbladet maj 2014 Kommunbladet maj 2014 Information från Norsjö kommun på lättläst svenska. Val till EU-parlamentet Den 25 maj 2014 är det val till EU-parlamentet (Europa-parlamentet). Då väljer du vilka 20 svenska politiker

Läs mer

Tranbärets månadsbrev maj 2015

Tranbärets månadsbrev maj 2015 Tranbärets månadsbrev maj 2015 Maj månad försvann med en hiskelig fart och även om vi haft en del dagar med sol och värme, så har den ändå varit ganska kall. Vi får trösta oss med att vårblommorna har

Läs mer

HÖSTPROGRAMMET 2019 MEDLEMSTRÄFFAR

HÖSTPROGRAMMET 2019 MEDLEMSTRÄFFAR Huvudsta Klippgatan 8, 171 47 SOLNA pg 129756-3 Hemsida:pro.se/huvudsta E-post: huvudsta@pro.se HÖSTPROGRAMMET 2019 MEDLEMSTRÄFFAR OBS! OBS! OBS! Medlemsträffarna är i Skoga äldrecentrum, på onsdagar,

Läs mer

Tranbärets månadsbrev november

Tranbärets månadsbrev november 2013-12-04 Tranbärets månadsbrev november Snart kommer han med skägget! Det ligger längtan och förväntan i luften. Vi myser, pysslar och firar jul här på förskolan. Julen är också en tid att rå om varandra

Läs mer

Öppet Hus på KRITA! Öppet hus 22/1 kl /1 kl i sal 216

Öppet Hus på KRITA! Öppet hus 22/1 kl /1 kl i sal 216 Öppet hus 22/1 kl. 17-20 31/1 kl. 11-15 i sal 216 Öppet Hus på KRITA! Kom och se vår ateljé, prata med våra lärare, ta en fika eller delta i en kreativ drop-in workshop. Du får prova på olika material,

Läs mer

Muntliga övningar till: Introducera Ord ISBN:

Muntliga övningar till: Introducera Ord ISBN: Muntliga övningar till: Introducera Ord ISBN: 978-91-47-11782-6 Här finns extra uppgifter till vare kapitel i boken. Alla dessa övningar är muntliga. Gör uppgifterna i par. I uppgifterna övar ni samma

Läs mer

Trevlig helg Monika och Helene

Trevlig helg Monika och Helene Hej! v.47 Den här veckan har vi börjat tänka lite matte, vi har tex 6 kulor i handen och "gömmer" 3 i andra handen hur många finns då kvar? jo 3, vi har också 6 små fyrkanter till hjälp som ligger framför

Läs mer

Träna ordföljd Ett övningshäfte där du tränar rak ordföljd och omvänd ordföljd. Namn:

Träna ordföljd Ett övningshäfte där du tränar rak ordföljd och omvänd ordföljd. Namn: Träna ordföljd Ett övningshäfte där du tränar rak ordföljd och omvänd ordföljd. Namn: Träna rak ordföljd. Subjektet är först. Verbet är alltid på andra plats. Subjekt Verb Objekt Zlatan spelar fotboll.

Läs mer

Solbergsgatan 12 B källaringång Grums Fritidsverksamheten. Alice Lönnemalm Grums

Solbergsgatan 12 B källaringång Grums Fritidsverksamheten. Alice Lönnemalm Grums Personal Fritiden: Adress: Telefon: Telefonsvarare: Postadress: Alice Lönnemalm Jonathan Andersson jobbar tisdagskvällar Solbergsgatan 12 B källaringång 664 30 Grums 070-347 01 40 Lämna namn och telefonnummer

Läs mer

Sommarlov 15 juni 15 augusti AKTIVITETER

Sommarlov 15 juni 15 augusti AKTIVITETER Sommarlov 15 juni 15 augusti AKTIVITETER 2017 Vecka Dag Aktivitet Plats Sida 24 14/6 Bowling Sporthallen 4 14/6 Skolavslutningsfest Lilla Kvarn 4 15/6 Öppen simskola Sångens badplats 4 16/6 Öppen simskola

Läs mer

UGGLEPOSTEN 2010:4 ANSVARIG UTGIVARE: DANIEL GAUSEL

UGGLEPOSTEN 2010:4 ANSVARIG UTGIVARE: DANIEL GAUSEL UGGLEPOSTEN 2010:4 ANSVARIG UTGIVARE: DANIEL GAUSEL Uggleposten Den nya redaktionen är igång! Välkomna till ett nytt spännande år med skoltidningen Uggleposten. Till i år har vi fått TRE nya redaktionsmedarbetare.

Läs mer

Medlemsblad NR: 3 2013

Medlemsblad NR: 3 2013 Medlemsblad NR: 3 2013 Styrelsen önskar en GOD JUL & ETT GOTT NYTT ÅR Hoppas ni har haft en skön höst och förvinter trots storm, regn, snö & kyla men över naturens lagar kan vi inte styra. Vi får alltid

Läs mer

Veckobrev nr 14 (2 april-8 april) Bowling

Veckobrev nr 14 (2 april-8 april) Bowling Veckobrev nr 14 (2 april-8 april) 2018 Bowling Vi fortsätter som vanligt den 5 april kl.10.00 på Bowl4Joy (vanliga stället) och alla, såväl gamla som nya medlemmar är hjärtligt välkomna. Har ni frågor

Läs mer

Opalens Förskoleklass

Opalens Förskoleklass Opalens Förskoleklass Veckobrev för vecka 48 Detta har varit en riktigt intensiv och härlig vecka! Vi har gjort så mycket kul tillsammans: Fadderträff, adventspyssel, Lilla melodifestivalen, besök av Golbang,

Läs mer

Nya Cirkelledare Trivselafton Siv, Magnus, Kersti & Kjell Kaffeträff Christina Dahlqvist

Nya Cirkelledare Trivselafton Siv, Magnus, Kersti & Kjell Kaffeträff Christina Dahlqvist Nytt Reseombud Majvor Hansson Nya Cirkelledare Trivselafton Siv, Magnus, Kersti & Kjell Kaffeträff Christina Dahlqvist Cirklar och övrig verksamhet Vi finns i PRO-lokalen, Varmfrontsgatan 23. Intresseanmälan

Läs mer

Hösten 2015. Dans. Bowling. Musikcafé. Simning. Disco. Grillning vid Glänninge. Och annat kul

Hösten 2015. Dans. Bowling. Musikcafé. Simning. Disco. Grillning vid Glänninge. Och annat kul Hösten 2015 Dans Bowling Musikcafé Simning Disco Grillning vid Glänninge Och annat kul I Samarbete med bl a Fub Laholm, Höks Hi, Fritid Halmstad, m fl. Hej! Från och med den 1:e januari 2015 finns fritidsprogrammet

Läs mer

FUB. verksamhet våren 2015

FUB. verksamhet våren 2015 FUB verksamhet våren 2015 Bad i Herrljunga Simhall Vi disponerar Herrljunga Simhall, där lilla bassängen är extra uppvärmd. Separata duschrum finns och tag med fikapengar. Varannan vecka ojämna veckor.

Läs mer

Paneldebatt med riksdagsledamöter om LSS! Läns-FUB inbjuder till debatten den 8 maj 18:00-20:30 i ABF-huset

Paneldebatt med riksdagsledamöter om LSS! Läns-FUB inbjuder till debatten den 8 maj 18:00-20:30 i ABF-huset Hej alla medlemmar, Trots en tidig vår med mycket sol som vill locka ut oss i naturen har föreningen också viktiga aktiviteter på gång som vi hoppas ni vill delta i även om det vackra vädret fortsätter

Läs mer

DRÖMHUSET. Veckans höjdpunkt: TRAKTORNS LAMPOR. Gruppens projekt vår Närmiljö Rinkeby rullar på för fullt.

DRÖMHUSET. Veckans höjdpunkt: TRAKTORNS LAMPOR. Gruppens projekt vår Närmiljö Rinkeby rullar på för fullt. TORGET, RINKEBY DRÖMHUSET Veckans höjdpunkt: TRAKTORNS LAMPOR Gruppens projekt vår Närmiljö Rinkeby rullar på för fullt. Traktorerna i området är fortfarande det mest intressanta för barnen. För att utöka

Läs mer

FUB verksamhet hösten 2013

FUB verksamhet hösten 2013 FUB verksamhet hösten 2013 Bad Vi disponerar Herrljunga Simhall, där lilla bassängen är extra uppvärmd. Separata duschrum finnes och tag med fikapengar. Start: Onsdag 11 september Tid: kl. 18.30 20.00

Läs mer

Programblad september - oktober 2019

Programblad september - oktober 2019 Programblad september - oktober 2019 Träffpunkt Ålem Johan Skyttes väg 6, Ålem Tel. 0499-177 59 September Matlagning i stora gruppen Du behöver föranmäla dig. Café med önskemusik eller quiz Bingo Melodikrysset

Läs mer

Hotel und Golf Schloss Krugsdorf Här var klubbhus och restaurang. Samling på Västra torget för avfärd Några icke så pigga gubbar.

Hotel und Golf Schloss Krugsdorf Här var klubbhus och restaurang. Samling på Västra torget för avfärd Några icke så pigga gubbar. Hotel und Golf Schloss Krugsdorf Här var klubbhus och restaurang Samling på Västra torget för avfärd 04.45. Några icke så pigga gubbar. Ombord på färjan från Trelleborg, var det lite gladare miner. 12/5

Läs mer

AKTIVITETSKALENDER HÖSTEN 2017

AKTIVITETSKALENDER HÖSTEN 2017 AKTIVITETSKALENDER HÖSTEN 0 Fritidsaktiviteter för personer med funktionsnedsättning Kontakt: Yvonne Wallin tfn. 00 0 yvonne.wallin@ludvika.se START dagar för några aktiviteter BAD måndag september SKYTTE

Läs mer

Foto: Willy Bjørnstad. Program September 2018 Mötesplatsen Solhaga

Foto: Willy Bjørnstad. Program September 2018 Mötesplatsen Solhaga Foto: Willy Bjørnstad Program September 2018 Mötesplatsen Solhaga Välkommen till Mötesplatsen Solhaga Solhagsvägen 15 Telefon: 0510-77 09 42 Öppettider: Måndag-Torsdag kl. 10:00-16:00 Fredag kl. 11:00-16:00

Läs mer

FRITIDSPROGRAMMET SOMMAREN 2019 PROGRAM FÖR JUNI, JULI OCH AUGUSTI

FRITIDSPROGRAMMET SOMMAREN 2019 PROGRAM FÖR JUNI, JULI OCH AUGUSTI FRITIDSPROGRAMMET SOMMAREN 2019 PROGRAM FÖR JUNI, JULI OCH AUGUSTI FRITIDSKNUTEN Fritidsknuten är en mötesplats inom Karlstad kommuns öppna fritidsverksamhet där verksamheten riktar sig till dig som har

Läs mer

Veckobrev nr 14 (2 april-8 april) Bowling

Veckobrev nr 14 (2 april-8 april) Bowling Veckobrev nr 14 (2 april-8 april) 2018 Bowling Vi fortsätter som vanligt den 5 april kl.10.00 på Bowl4Joy (vanliga stället) och alla, såväl gamla som nya medlemmar är hjärtligt välkomna. Har ni frågor

Läs mer

Djupgående frågor rörande vissa matematiska begrepp

Djupgående frågor rörande vissa matematiska begrepp Bilaga 1 Förintervju/efterintervju Allmänna frågor rörande attityder 1. Vad är matematik? 2. Vad kan man använda matematik till? 3. Vad tycker du om matematik? 4. Är det bra/dåligt med matematik? Djupgående

Läs mer

5-2008 4-klubbsutvärdering Natt & Dag O-Ringen 2009 Lediga tjänster

5-2008 4-klubbsutvärdering Natt & Dag O-Ringen 2009 Lediga tjänster 5-2008 4-klubbsutvärdering Natt & Dag O-Ringen 2009 Lediga tjänster Hejsan! Ordföranden har ordet Så har vi nu klarat av årets tävling, 4-klubbs. Vi hade strålande väder och tävlingen flöt på riktigt bra

Läs mer

Träffpunkt för daglediga och äldre med intellektuella

Träffpunkt för daglediga och äldre med intellektuella Träffpunkt för daglediga och äldre med intellektuella funktionsvariationer 10 torsdagar kl. 13.00 15.00 start: 15 februari. Pris: 20:- / person inkl. kaffe/te och fikabröd. Ingen föranmälan behövs det

Läs mer

Närståendebrev mars 2017

Närståendebrev mars 2017 Sid 1 (9) Hej alla närstående! Nu närmar sig våren och ljusare tider. Det märks att våra boende är mer angelägna om att få gå ut på kortare eller längre promenader. Vi har startat en promenadgrupp som

Läs mer

10 september. 4 september

10 september. 4 september I AM GREGER PUTTESSON 4 september Hej dumma dagbok jag skriver för att min mormor gav mig den i julklapp! Jag heter Greger förresten, Greger Puttesson. Min mamma och pappa är konstiga, de tror att jag

Läs mer

HEMBESÖK OCH TJÄNSTER Hembesök: 142 Tjänster: 19 Aktiviteter: 139 Antal besökare: 2830 SAMMANSTÄLLNING AV AKTIVITETER UNDER 2016

HEMBESÖK OCH TJÄNSTER Hembesök: 142 Tjänster: 19 Aktiviteter: 139 Antal besökare: 2830 SAMMANSTÄLLNING AV AKTIVITETER UNDER 2016 MÅL FÖR PLUSBOENDET KBAB:s bostadsområde Orrholmen/Sjögången är ett bostadsområde med både Vänern och naturen nära inpå knutarna. Det finns 800 lägenheter på Orrholmen och 139 på Sjögången. Sjögången som

Läs mer

BJÄLBOTULLNYTT Nyhetsbrev juni 2014 Redaktör Nina Engelke

BJÄLBOTULLNYTT Nyhetsbrev juni 2014 Redaktör Nina Engelke BJÄLBOTULLNYTT Nyhetsbrev juni 2014 Redaktör Nina Engelke I huvudet på Linda Hej igen, Det är med stor förundran jag inser att det redan nalkas sommar och terminsavslut. Ett tydligt tecken är att det snart

Läs mer

Välkommen till. Visbytravet. visbytravet.se

Välkommen till. Visbytravet. visbytravet.se Välkommen till Visbytravet 2015 visbytravet.se En ny spännande säsong på Visbytravet Vi vill med denna skrift hälsa såväl publik som aktiva inom travsporten hjärtligt välkomna till Visbytravet säsongen

Läs mer

MARIA FOTBOLL. MiniNYTT. Femkamp! (Tisdag) 10-13 april (påsklov)

MARIA FOTBOLL. MiniNYTT. Femkamp! (Tisdag) 10-13 april (påsklov) MARIA MiniNYTT 10-13 april (påsklov) ( FREDAG) SKATTJAKT (torsdag) FOTBOLL Mot personalen (onsdag) Femkamp! (Tisdag) 10-13 APRIL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Aktiviteter 5-kamp Bakning (förmiddag)

Läs mer

Distriktsinfo nr 2/2008

Distriktsinfo nr 2/2008 Folkdansringen i Uppland Distriktsinfo nr 2/2008? I detta nummer: Sidan 2 Från årsmötet... Sidan 3 En påminnelse Upplandsschottisen Sidan 4 Ett stort grattis till.. Sidan 5 Mingelkväll forts.. Sidan 6-7

Läs mer

Det händer hos oss! program. vår/sommar. Anhörigstödsverksamheten Omvårdnadsförvaltningen

Det händer hos oss! program. vår/sommar. Anhörigstödsverksamheten Omvårdnadsförvaltningen Det händer hos oss! program vår/sommar 2014 Anhörigstödsverksamheten Omvårdnadsförvaltningen Vem berörs av anhörigstöd? Kommunen erbjuder anhörigstöd till dig som ger stöd, hjälp eller omsorg till en person

Läs mer

Strömsbergs Friskolas Tidning

Strömsbergs Friskolas Tidning Strömsbergs Friskolas Tidning ÅRGÅNG 1, NUMMER 1 JUNI 2014 STRÖMSBERGS FRISKOLA HAR HAFT VÅRFEST Först hade 6 och 5 sånger: Jag vill ha en egen måne och Jag hade en gång en båt. 2,3 och 4 hade teater.

Läs mer

STORGÅRDEN AKALLA BY. Kurser i höst

STORGÅRDEN AKALLA BY. Kurser i höst STORGÅRDEN AKALLA BY Kurser i höst Skapande konst Vi målar och skulpterar i olika material 10 gånger, start 6/10 Måndagar kl. 17.00-20.00 Deltagaravgift: 1 500 kr, material ingår Ledare: Margaretha Ruotsalainen

Läs mer

Europamästerskapen Glasgow, Skottland / oktober 2015

Europamästerskapen Glasgow, Skottland / oktober 2015 www.itfsverige.se Europamästerskapen Glasgow, Skottland / 22-25 oktober 2015 Bloggen skrivs av: Petra Dydiszko Söndag 25 oktober kl. 19.20 "Äntligen kom den efterlängtade medaljen. Damlaget kämpade stenhårt

Läs mer

Äldrekulturveckan september Program på Katrineholms äldreboenden. Foto: Hanna Maxstad

Äldrekulturveckan september Program på Katrineholms äldreboenden. Foto: Hanna Maxstad Äldrekulturveckan 21-25 september 2015 Program på Katrineholms äldreboenden Foto: Hanna Maxstad 1 Samlat program för äldrekulturveckan 2015 invigs äldrekulturveckan på Yngaregården klockan 11.00, invigningstalare

Läs mer

Program Februari 2019 Mötesplatsen Solhaga

Program Februari 2019 Mötesplatsen Solhaga Program Februari 2019 Mötesplatsen Solhaga Välkommen till Mötesplatsen Solhaga Solhagsvägen 15 Telefon: 0510-77 09 42 Öppettider: Måndag-Torsdag kl. 10:00-16:00 Fredag kl. 11:00-16:00 Söndag kl. 14:30-16:30

Läs mer

Program 2010 Trikumo MED RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR! Hälso- och klimatjakten Fortsätter under våren och avslutas den 16 maj.

Program 2010 Trikumo MED RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR! Hälso- och klimatjakten Fortsätter under våren och avslutas den 16 maj. Trikumo Hej! vänder sig till dig som är anställd på minst 40% inom kommunen, Borgholm Energi samt Ölands Kommunalförbund. Vi har planerat mycket inför 2010! Här kan ni läsa om alla våra aktiviteter, resor

Läs mer

Sprallsång höst 2014. Välkommen till Stallet och Sprallsången. Kom klockan 11.00 12.00 eller klockan 13.00 14.00. 18 okt 8 nov 22 nov 6 dec

Sprallsång höst 2014. Välkommen till Stallet och Sprallsången. Kom klockan 11.00 12.00 eller klockan 13.00 14.00. 18 okt 8 nov 22 nov 6 dec Sprallsång höst 2014 Välkommen till Stallet och Sprallsången Kom klockan 11.00 12.00 eller klockan 13.00 14.00. 18 okt 8 nov 22 nov 6 dec Stallet Folk- och världsmusik, ingång från Blasieholms torg 10,

Läs mer

Rapport Fritidsvanundersökning i samarbete med Attention

Rapport Fritidsvanundersökning i samarbete med Attention 2014-02-06 1 (7) Rapport FRN 2014/56 Fritidsnämnden Rapport Fritidsvanundersökning i samarbete med Attention Bakgrund En enkätundersökning i samarbete med Attention Nackas har genomförts under hösten 2013.

Läs mer

Arbetsplan för Pedagogisk Omsorg och Familjedaghem

Arbetsplan för Pedagogisk Omsorg och Familjedaghem Arbetsplan för Pedagogisk Omsorg och Familjedaghem Gruppens sammansättning Vi har 8 barn. 7 flickor och 1 pojke 3 barn födda 12 1 barn födda 11 3 barn födda 10 1 barn födda 09 Personal Liselott Karlsson

Läs mer

ÖPPEN FÖRSKOLA Vårterminen 2014

ÖPPEN FÖRSKOLA Vårterminen 2014 ÖPPEN FÖRSKOLA Vårterminen 2014 Kontakt: Öppna Förskolan KULAN Fäladstorget 1 226 44 Lund telefon: 046 35 64 38 Hemsida: www.lund.se/kulan E-post: kulansoppnaforskola@live.se Blogg : www.kulanbloggen.se

Läs mer

Mötesplats Skogslid månadsblad september 2016

Mötesplats Skogslid månadsblad september 2016 Mötesplats Skogslid månadsblad september 2016 torsdag 1 9.00 9.45 10.00 11.30 Bingo+ fika 30 kr obs! fredag 2 9.00 10.30, spelar spel Fredagsfika. önska låtar och artister som jag tar fram från datorn

Läs mer

Må nådsbrev åugusti-september

Må nådsbrev åugusti-september Må nådsbrev åugusti-september Akvariet (A-huset) FA och FB A-huset har blivit Akvariet. Barnen har gjort fiskar som vi ska pynta hallen med. Senare har vi en liten invigning. Barnen har nu gått här lite

Läs mer

barnhemmet i muang mai onsdag 13 juni - måndag 2 juli

barnhemmet i muang mai onsdag 13 juni - måndag 2 juli barnhemmet i muang mai onsdag 13 juni - måndag 2 juli Vad gjorde ni på midsommar? Vi lekte och dansade runt årets vackraste midsommarstång, åt fantastisk lunch- och middagsbuffé och hade kareokee-disco

Läs mer

Resedagbok. Studieresa Limousin- och Blondeföreningen

Resedagbok. Studieresa Limousin- och Blondeföreningen Resedagbok Studieresa Limousin- och Blondeföreningen - onsdag 24 juli 2013 07:59 Äntligen på väg! Några hade hoppat på redan i Varberg och resten hoppade på på Erikslund utanför Ängelholm. Totalt är 26

Läs mer

Hbtq-hänget! På Hbtq-hänget träffas vi och gör roliga saker tillsammans. På Hbtq-hänget ses vi och pratar om viktiga saker.

Hbtq-hänget! På Hbtq-hänget träffas vi och gör roliga saker tillsammans. På Hbtq-hänget ses vi och pratar om viktiga saker. Hbtq-hänget! Hbtq-hänget är för dig som är hbtq-person eller som är intresserad av hbtq-frågor. Hbtq betyder homosexuell, bisexuell, transperson och queer. Hbtq-hänget är för dig som bor i gruppbostad,

Läs mer

Norsjö kommunblad april 2013

Norsjö kommunblad april 2013 Norsjö kommunblad april 2013 Norsjödagen på Berättarfestivalen Onsdag den 24 april är Norsjö med på Berättarfestivalen i Skellefteå. Norsjö har ett eget program hela dagen på Nordanås caféscen. För att

Läs mer

Nålmakaren Vårens program 15/1-18/6 2015

Nålmakaren Vårens program 15/1-18/6 2015 Nålmakaren Vårens program 15/1-18/6 2015 Välkomna! Veckoprogram Restaurangens priser gäller för förmiddags och eftermiddagsfika även här inne på vår Mötesplats. Måndag 8.30 Morgonträffen med spel Vi träffas

Läs mer

Nu är jag snart på väg! Jag älskar att resa!

Nu är jag snart på väg! Jag älskar att resa! Nu är jag snart på väg! Jag älskar att resa! Kära dagbok! Nu är jag tillbaka i Leiden igen. Flygresan var lika rolig som vanligt. Jag kände igen mig direkt när vi kom fram så jag visade Annika, Caroline,

Läs mer

ÖSTRA BLEKINGE. Program hösten Foto: KEA. Hemsida: V i samarbetar med

ÖSTRA BLEKINGE. Program hösten Foto: KEA. Hemsida:   V i samarbetar med ÖSTRA BLEKINGE Program hösten 2018 Foto: KEA Hemsida: www.spfseniorerna.se/ostrablekinge V i samarbetar med Möten och Träffar för alla medlemmar. Alltid kl 14.00 - om inget annat anges!! Tematräffar: SPF-lokalen,

Läs mer

Ordförande har ordet. Vi ses. Gunilla

Ordförande har ordet. Vi ses. Gunilla Ordförande har ordet Först vill jag tacka er för förtroendet att få fortsätta vara ordförande för detta trevliga byalag ett år till. Jag vill också tacka Ingvar Bagare Andersson för de trevliga byavandringar

Läs mer

Nordisk Nauticat-Träff i Marstrand 2014

Nordisk Nauticat-Träff i Marstrand 2014 Nordisk Nauticat-Träff i Marstrand 2014 Nordisk Nauticat Träff 2014-07-12 kommer vi att arrangera en träff för medlemmar i alla nordiska klubbar i Marstrand. Marstrand är omskrivet ända sedan 1200-talet

Läs mer

SANKT FRANSISCUS NYTT

SANKT FRANSISCUS NYTT Församlingsbladet för Sankt Fransiscus församling, Segeltorp, Stockholm Avslutning Fredag den 19 december i tredje adventsveckan avslutad vi i församlingen årets verksamhet eller om man så vill inledde

Läs mer

BIBLIOTEKEN I LOMMA & BJÄRRED

BIBLIOTEKEN I LOMMA & BJÄRRED BIBLIOTEKEN I LOMMA & BJÄRRED PROGRAM BARN &UNGA HÖSTEN 2015 Sagostunder från 3 år Ingen föranmälan behövs SAGOSKOJ PÅ BIBLIOTEKEN! LOMMA BIBLIOTEK Följ med Tant Saga och Vilda Hilda in i sagornas förtrollade

Läs mer