Ville bara meddela alla att det i söndags blev ett enhetligt JA till GOA-grupper, till förslaget med allt inbakat.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Ville bara meddela alla att det i söndags blev ett enhetligt JA till GOA-grupper, till förslaget med allt inbakat."

Transkript

1 November 2018 Vecka 44 Detta är mycket viktigt och mycket roligt: Hej alla! Ville bara meddela alla att det i söndags blev ett enhetligt JA till GOA-grupper, till förslaget med allt inbakat. Det blev också ett enhetligt JA till att gå vidare med en inspirationsträff med Johan Einarsson! Alla sa JA till att denna träff blir på första advent, då Johan Einarsson predikar först och att vi tar det i direkt anslutning till/efter kyrkfikat. Tack ALLA som bidragit till att tänka kring, be för och förankra detta under hela hösten, så att det blev ett så enhetligt beslut! Härligt att ha ett församlingsmöte, med ca 40-tal, i ryggen när vi nu tillsammans får jobba på framåt för ett genomförande också! Mvh Maria Åkesson Imorgon onsdag är det i Ansgariikyrkan en intressant Cafékväll med författare Vibecke Olsson. Nu är vi inne i alla helgona veckan. På torsdag har vi en Träffpunkt med temat Hemland i bild, ord och ton. Vi kommer att se bilder från och runt den sjö där många av oss har vårt hemland och sjunga sånger och läsa ord om vårt hemland himlen. Det blir också ett gott fika. På lördag, Alla Helgons dag, har vi Gudstjänst med nattvard. Då tänder vi minnesljus. Medverkar gör Tomas Svensson, Magnus Blxt och jag själv. Det blir säkert ett gott kyrkfika. På söndag är det Bön och Lovsång. Redan nu nämner jag om att det tisdagen 13 november är en Ljusmanifestation i Mjölkafållan (vid dåligt väder i Huskvarna kyrka) utifrån det våld vi upplevt på nära håll. Vi återkommer med mer info.

2 Vecka 45 Det tar sin tid Det tar sin tid att få till en ny regering och det måste få ta sin tid. Det är fantastiskt att bo i ett land där det råder demokrati. Vi får fortsätta att be om den bästa lösningen för vårt land. Det tar sin tid att växa som människa och kristen och det måste få ta sin tid. Men för växten behöver vi vatten, ljus och näring. Allt detta finns i Guds oändliga nåd. Imorgon onsdag har vi avslutning på projektet Bibel och bröd. Vi kommer att stanna upp inför de tre profeterna Joel, Obadja och Malaki. En gång i tiden började jag denna bibelgenomgång i Hillerstorp, men där kom jag bara till Domarboken. Nu har jag bjudit in två av mina vänner därifrån. På fredag är det Församlingshäng. På söndag Gudstjänst med små och stora. Medverkar gör Ewah Sturesson, Charlotte Rosengren, jag själv och våra barnkörer. Det handlar om att Gud är för oss. Manifestation för respekt och allas lika värde Bakgrund Bakgrunden till denna manifestation är sommarens händelse, mordet på Gica, i Smedbyparken. Detta blev en väckarklocka för oss som verkar och lever i Huskvarna. Vi inser vikten av samverkan och att vi som arbetar och möter barn och unga dagligen vill enas och visa att vi står för kärlek, trygghet och alls lika värde. Alfred Dalinskolans rektor vill tillsammans med, Svenska kyrkan, Pingstkyrkan, HFF, NBV och andra organisationer i Huskvarna därför medverka till ett tryggare och enat samhälle, där alla sluter upp. Syfte Syftet med denna manifestation är att visa på att Huskvarnabor kan komma samman i en förenad kraft för allas lika värde och större kärlek till varandra. Att vi är ett samhälle som kan vara med och göra skillnad och värna om det goda. Ett förenat Huskvarna som strävar efter att samverka och värna om varandra. Arrangörer Jönköpings kommun, med skolor socialtjänst och ung fritid, Kyrkorna i Huskvarna, HFF och NBV Medverkande Alfred Dalinskolans musikklasser, Stella Faith soul och gospel-sångerska Talare: Gunnar Andersson, nöjesprofil och inledande talare, Alice Snälls, elevrådsrepresentant Alfred Dalinskolan, Irené Lindal, ordförande i Kyrkhjälpen, Andreas Jonsson, föreläsare Gör nåt Ett förenat Huskvarna som strävar efter att samverka och värna om varandra. När? Var? Tisdagen 13/11 kl Mjölkafålla i Huskvarna (reservplats Huskvarna kyrka)

3 Vecka 46 Ljuset lyser i mörkret Ikväll (tisdag) i Mjölkafållan, för alla människors lika värde. Välkommen att vara med i en ljus och glad manifestation tillsammans med kommun, skola, idrott och alla kyrkor. På söndag när Gunnar Dahlqvist sjunger och predikar i vår gudstjänst. Gunnar kommer att berätta från arbetet med Hela Människan, som en del av oss är engagerade i. Nästa onsdag (21 november) när vi smakar på 2019 års ALPHA-kurs. Välkommen denna kväll att se och uppleva hur ALPHA fungerar så att du kanske till våren kan bjuda med någon. ALPHA är en grundkurs i kristen tro. Till denna kväll behövs ingen anmälan.

4 Vecka 47 Tak över huvudet, Trädgård, Trygghet, Talang - Livet måste vara något mer! Alpha en kurs för nyfikna och andra intresserade Imorgon, onsdag, har vi en prova på kväll. Till denna kväll är du välkommen som är just nyfiken och intresserad men också du som kanske kunde bjuda med en vän när vi startar upp en kurs 16 januari. Nu kan du vara med och se hur det går till för att sedan bjuda med någon. Om vi ska få igång en ALPHA kurs är vi helt beroende av personliga inbjudningar. Därför är kvällen imorgon mycket viktig. Det behövs ingen anmälan utan är bara att komma. Vi kommer att börja med en enkel måltid, höra och se ett föredrag och sedan samtala. På torsdag är det en Träffpunkt då Lena och Pelle Hellsing berättar om en vandring i det heliga landet, från Nasaret till Betlehem. På lördag är det en gemenskapskväll med pizza. Jag kommer att visa bilder och berätta om de platser i Tyskland där Luther levde och verkade. Kanske kommer vi att spika upp några teser. På söndag är det Gudstjänst och söndagsskola. I gudstjänsten medverkar Marie Andreasson, Charlotte Rosengren och jag själv. Efter gudstjänsten 1.a Advent är vi ca välkomna till församlingsinformation med Johan Einarsson om Församlings utveckling. Till sist: Nästa kyrkokonferens äger rum i Jönköping 29 maj-2 juni. Vi som bor och är verksamma i församlingarna i Jönköping får nu chansen att vara med och skapa en fantastisk kyrkokonferens tillsammans. Många är redan engagerade i olika grupper som arbetar med praktiska frågor men även med innehållet i gudstjänster och andra arrangemang under dessa dagar. Det är ett stort arrangemang med mellan besökare varje dag och din hjälp kommer att behövas! Vill du hjälpa till på Kyrkokonferensen? Det finns olika uppgifter för dig som vill hjälpa till. Det kan handla om att vara konferensvärd, bemanna informationsdisken, packa ombudsmaterial, iordningsställa lokaler före och efter, skyltning, ingå i sjukvårdsteam, servera fika med mera. Det kommer behövas frivilliga under alla dagar under konferensen. Är du intresserad - hör av dig till Sofia Einarsson och berätta vad du vill hjälpa till med samt vilka tider/dagar som passar dig. Telefon: E-post: einarssonsofia@gmail.com Du kan också anmäla ditt intresse via hemsidan: equmeniakyrkan.se/kyrkokonferens19

5 Vecka 48 Vi avslutar och nystartar Vi har nyligen avslutat genomgången av Gamla Testamentet. Nu är vi på gång att nystarta med en ALPHA kurs. Vi avslutade i söndags genomgången av de tio buden. Nedan finner du en kort sammanfattning. Vad gör vi istället? Vad skulle du önska att predikan berörde mer än kyrkoårets texter? I 2.a Mosebok 20:2-17 finner vi tio Guds bud. 1. Jag är Herren, din Gud, som förde dig ut ur Egypten, ut ur slavlägret. Det börjar i första budet med Guds nåd och kärlek 2. Du skall inte ha andra gudar vid sidan av mig. Andra budet handlar om att Gud är vårt centrum. 3. Du skall inte missbruka Herrens, din Guds, namn. Tredje budet handlar om respekt för Gud och hans heliga namn. 4. Tänk på att hålla sabbatsdagen helig. Fjärde budet handlar om rekreation och gudstjänst. 5. Visa aktning för din far och din mor, så att du får leva länge i det land som Herren, din Gud, ger dig. 6. Du skall inte dräpa. Femte och sjätte budet handlar om relationer 7. Du skall inte begå äktenskapsbrott. 8. Du skall inte stjäla. Sjunde och åttonde handlar om trohet. 9. Du skall inte vittna falskt mot din nästa. Nionde handlar om respekt för en annan människas namn och rykte. 10. Du skall inte ha begär till din nästas hus. Du skall inte ha begär till din nästas hustru eller hans slav eller hans slavinna hans oxe eller hans åsna eller något annat som tillhör din nästa. Tionde budet handlar om förnöjsamhet och att inte vara avundsjuk. I söndags, på Domsöndagen avslutade vi ett kyrkoår. På söndag, första söndagen i Advent, går vi in i ett nytt kyrkoår. I gudstjänsten medverkar Kören, Johan Einarsson (som arbetar på vår region med församlingsutveckling) och jag själv. Efter kyrkkaffet blir det just en information om Församlingsutveckling. Imorgon, onsdag, kväll har Ansgariikyrkan en Cafékväll med författaren och journalisten Rolf Tardell, som talar om kvinnorna i Ravensbryck.

6 På fredag är det Församlingshäng och på söndag är vår kyrka med på Gammel Jul i Smedbyn mellan och

Detta veckobrev har tre punkter: bön, bud och Världens Barn:

Detta veckobrev har tre punkter: bön, bud och Världens Barn: Oktober 2018 Vecka 40 BÖN, BUD OCH BARN Detta veckobrev har tre punkter: bön, bud och Världens Barn: Först bönen: Styrelsen har fått en glädjande önskan om att förnya och intensifiera bönelivet i vår församling.

Läs mer

September Vecka 36. Herre, förbarma dig!

September Vecka 36. Herre, förbarma dig! September 2018 Vecka 36 Herre, förbarma dig! Herre förbarma dig över Huskvarna, över oss som bor här, över våra skolor och över den situation som råder när en människa mördats i en av våra parker. Herre

Läs mer

På torsdag är det en Träffpunkt då Lena och Pelle Hellsing berättar med ord och bild om Island ett annorlunda landskap.

På torsdag är det en Träffpunkt då Lena och Pelle Hellsing berättar med ord och bild om Island ett annorlunda landskap. Veckobrev November 2017 Vecka 44 Pilgrimsorden för Huskvarna kyrkogård Imorgon onsdag 1/11 11.00 återinviger vi Pilgrimsorden, denna gång på Huskvarna kyrkogård. Välkommen med till en liten Allhelgonavandring

Läs mer

Med resten av våra liv vill vi väl leva så att Gud, våra medmänniskor och vi själva blir glada!

Med resten av våra liv vill vi väl leva så att Gud, våra medmänniskor och vi själva blir glada! Januari 2019 Vecka 1 God fortsättning på 2019! Årets första brev innehåller egentligen bara en inbjudan till gudstjänst med små och stora nu på söndag 10.00. Denna söndag är Trettondag jul. Vi kommer att

Läs mer

Vecka Tänd ett ljus

Vecka Tänd ett ljus Vecka 49 2015 Tänd ett ljus Även om det kommer att bli mörkare ytterligare ett par veckor känns det ändå som om det vänt. I och med alla tända ljus blir det inte alldeles mörkt. Varje år påminns man om

Läs mer

Varje vecka lägger jag ut någon bild från Equmeniakyrkan och från Huskvarna på Facebook. Du får gärna bli vän med mig också där!

Varje vecka lägger jag ut någon bild från Equmeniakyrkan och från Huskvarna på Facebook. Du får gärna bli vän med mig också där! Vecka 13 2016 Glad Påsk Påsktiden är en god tid med vårens ankomst och alla goda bibeltexter om hur den uppståndne möter sina vänner och lärjungar och de blir påskens vittnen. Och liksom julen varar intill

Läs mer

Veckobrev Oktober Vecka 40

Veckobrev Oktober Vecka 40 Veckobrev Oktober 2017 Vecka 40 När vi idag möttes till vår medarbetarträff kom vi att tala om längtan. Vad är det vi längtar efter som människor och kristna? Hur kan vår längtan efter gemenskap med Gud

Läs mer

Veckobrev December Vecka 49. Gott nytt kyrkoår

Veckobrev December Vecka 49. Gott nytt kyrkoår Veckobrev December 2017 Vecka 49 Gott nytt kyrkoår I detta brev finns det med två hälsningar. Första hälsningen är ifrån Rebecka Andersson, som var vikarie för Ewah Sturesson ett tag. Hon reste sedan till

Läs mer

Gemenskap. Nr /2-26/5 Årgång 62

Gemenskap. Nr /2-26/5 Årgång 62 Gemenskap Nr 1 2019 24/2-26/5 Årgång 62 2 GEMENSKAP När jag en gång i tiden lämnade Huskvarna flyttade jag till Kinna, men först en sommakurs för ungdomsledare på Lidingö. Där hade vi självklart andakt

Läs mer

På torsdag börjar kaffe, bibelsamtal och bön. Ni som är med då får vara med och forma dessa samlingar. Jag har lite idéer

På torsdag börjar kaffe, bibelsamtal och bön. Ni som är med då får vara med och forma dessa samlingar. Jag har lite idéer Vecka 36 Vad tiden går fort Vad tiden går fort när man är mitt upp i allt! Men vad sakta tiden går när det är tungt! Jag fattar inte riktigt att mitt tredje år som pastor i Huskvarna har börjat, men så

Läs mer

Januari. Ekumeniska böneveckan 18-25 januari Samlingar i Saronhuset varje dag kl. 18

Januari. Ekumeniska böneveckan 18-25 januari Samlingar i Saronhuset varje dag kl. 18 Januari Vecka 1 Torsdag 1 januari 11.00 Ekumenisk gudstjänst i Uddevalla kyrka Söndag 4 januari 11.00 Gudstjänst med nattvard Sönd. eft. nyår Guds hus Lars Widéll, Yvonne Eriksdotter Vecka 2 Tisdag 6 januari

Läs mer

PROGRAM 4 december februari

PROGRAM 4 december februari Wesleybladet 2018-5 PROGRAM 4 december 2018-25 februari 2019 www.wesleykyrkan.se Gudstjänster och samlingar 2018-5 Tisdag 4 december 14:00 Tisdagsträffen. Öppen gemenskap med kaffe, andakt, sång och musik

Läs mer

Program Dals-Eds Missionsförsamling

Program Dals-Eds Missionsförsamling Program Dals-Eds Missionsförsamling November 2018 Januari 2019 Kyrkoårets söndagar Söndag Rubrik Gammaltestamentlig läsning 11 nov Den yttersta Amos 4:12-13 tiden 18 nov Vaksamhet och väntan 25 nov Kristi

Läs mer

Vecka En vanlig vecka BIBELPLAN FÖR Januari 8 Markus 3 9 Lukas 3: Psalm 89

Vecka En vanlig vecka BIBELPLAN FÖR Januari 8 Markus 3 9 Lukas 3: Psalm 89 Vecka 1 2016 En vanlig vecka Efter alla helgdagar och alla festligheter kan man längta efter en helt vanlig vecka. Det blev en mycket god julfest på Trettondagen. Tack ni alla som kom och medverkade på

Läs mer

Tro och liv. Det viktigaste i den kristna tron på lättläst svenska. EVANGELISK-LUTHERSKA KYRKAN I FINLANDπ

Tro och liv. Det viktigaste i den kristna tron på lättläst svenska. EVANGELISK-LUTHERSKA KYRKAN I FINLANDπ Tro och liv Det viktigaste i den kristna tron på lättläst svenska EVANGELISK-LUTHERSKA KYRKAN I FINLANDπ Tro och liv Det viktigaste i den kristna tron på lättläst svenska Publikationer från Evangelisk-lutherska

Läs mer

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar ! Onsdagen 10/7 Onsdagen 10/7 Torsdag 11/7 Torsdag 11/7, Fredag 12/7 Fredag 12/7 Lördag 13/7 Lördag 13/7 Söndag 14/7 Söndag 14/7 Måndag 15/7 Måndag 15/7 Tisdag 16/7 Tisdag 16/7 Onsdag 17/7 Onsdag 17/7

Läs mer

Kristendom EN BROSCHYR AV DANIELLA MARAUI

Kristendom EN BROSCHYR AV DANIELLA MARAUI Kristendom EN BROSCHYR AV DANIELLA MARAUI Vår tro Vår tro går ut på att tro på vår Gud och Jesus. Genom Jesus Kristus visar Gud sin kärlek och genom sin Ande ger han kraft och hopp. Vi tror på att Gud

Läs mer

Augusti Vecka Mitt i sommaren

Augusti Vecka Mitt i sommaren Augusti 2016 Vecka 31 2016 Mitt i sommaren Förra året började inte sommaren på riktigt förrän i mitten av augusti så man kan alltid hoppas på ytterligare två sommarmånader och då är vi mitt i den. Semestern

Läs mer

Dece Dec mb e er e

Dece Dec mb e er e December 2016 Hösttankar från pastorn. I Johannesevangeliets inledning finns de kända orden: Och ljuset lyser i mörkret, och mörkret har inte övervunnit det. Så här i hösttider behöver jag de orden. Missförstå

Läs mer

Datum Dag EV Kyrkoår 1/1/2016 Fredag Luk 13:6-9 Nyårsdagen 1/2/2016 Lördag Upp 19: /3/2016 Söndag Mark 11:15-19 Söndagen efter nyår 1/4/2016

Datum Dag EV Kyrkoår 1/1/2016 Fredag Luk 13:6-9 Nyårsdagen 1/2/2016 Lördag Upp 19: /3/2016 Söndag Mark 11:15-19 Söndagen efter nyår 1/4/2016 Datum Dag EV Kyrkoår 1/1/2016 Fredag Luk 13:6-9 Nyårsdagen 1/2/2016 Lördag Upp 19:11-16 1/3/2016 Söndag Mark 11:15-19 Söndagen efter nyår 1/4/2016 Måndag Ps 23 1/5/2016 Tisdag Ps 40:1-6 1/6/2016 Onsdag

Läs mer

December. Januari 2017

December. Januari 2017 December Vecka 48 Tisdag 29/11 18,30 Tonår Onsdag 30/11 19,00 Bibel och Bön Torsdag 1/12 10,00 Gemensam bön i Hamnkyrkan Söndag 4/12 10,00 Gudstjänst. Nattvard. Mats Sturesson Sång Annie Lennartsson, Sara

Läs mer

Söndag plus. Mer än bara söndagar. "Och detta är tecknet för er: ni skall finna ett nyfött barn som är lindat och ligger i en krubba.

Söndag plus. Mer än bara söndagar. Och detta är tecknet för er: ni skall finna ett nyfött barn som är lindat och ligger i en krubba. Mer än bara söndagar Dec 2018 feb 2019 "Och detta är tecknet för er: ni skall finna ett nyfött barn som är lindat och ligger i en krubba." Programblad för EFS, Mission och Pingst Sollefteå1 Gud vill komma

Läs mer

indelade efter kyrkoårets olika teman

indelade efter kyrkoårets olika teman indelade efter kyrkoårets olika teman Första söndagen i advent Ett nådens år Fast du som kommer Hosianna Hosianna (kanon) Här är det fest I advent På en vanlig åsna Stenarna Tänd ett ljus Vi är så glada

Läs mer

FÖRSAMLINGSBLAD FÖR EQUMENIAKYRKAN SÖDRA DAL December 2018 Februari 2019

FÖRSAMLINGSBLAD FÖR EQUMENIAKYRKAN SÖDRA DAL December 2018 Februari 2019 FÖRSAMLINGSBLAD FÖR EQUMENIAKYRKAN SÖDRA DAL December 2018 Februari 2019 Alla behövs! Hur ska det gå? Kommer vi att klara det här? Det är klart att vi ställer oss de frågorna, inte minst då utmaningarna

Läs mer

FÖRSAMLINGSBLAD FÖR EQUMENIAKYRKAN PÅ SÖDRA DAL Januari - Mars 2017

FÖRSAMLINGSBLAD FÖR EQUMENIAKYRKAN PÅ SÖDRA DAL Januari - Mars 2017 FÖRSAMLINGSBLAD FÖR EQUMENIAKYRKAN PÅ SÖDRA DAL Januari - Mars 2017 Det kommer en gryning, vi har sett det förut. När allt är som mörkast, rinner mörkret ut. Det kommer en gryning, vi ska vänta på den.

Läs mer

Augusti. Söndag 2/ Gudstjänst med nattvard. Sune Sjölander. Sång Emmy Lindqvist

Augusti. Söndag 2/ Gudstjänst med nattvard. Sune Sjölander. Sång Emmy Lindqvist Augusti Vecka 35 Måndag 27/8 18.00 Stickcafé Onsdag 29/8 18.30 Bibel och bön Torsdag 30/8 10.00 Bön i Kyrkans Hus Fredag 31/8 19.00 House i Hamnkyrkan September Söndag 2/9 10.00 Gudstjänst med nattvard.

Läs mer

indelade efter kyrkoårets olika teman

indelade efter kyrkoårets olika teman indelade efter kyrkoårets olika teman Första söndagen i advent Ett nådens år Du är den som kommer Ett nådens år Fast du som kommer Hosianna Hosianna (kanon) Här är det fest I advent På en vanlig åsna Stenarna

Läs mer

Barn och familj hösten 2017

Barn och familj hösten 2017 Barn och familj hösten 2017 Välkommen! På bilden ovan syns barnhänder i olika storlekar som klipper, klistrar och skapar kring tema om tro och liv. Det finns också vuxenhänder som hjälper till samtidigt

Läs mer

Tredje söndagen i fastan - år B

Tredje söndagen i fastan - år B 327 Tredje söndagen i fastan - år B Ingångsantifon (Ps 25:15-16) Mina ögon ser alltid till Herren, ty han drar mina fötter ur nätet. Vänd dig till mig och var mig nådig, ty jag är ensam och betryckt. Inledning

Läs mer

indelade efter kyrkoårets olika teman

indelade efter kyrkoårets olika teman indelade efter kyrkoårets olika teman Första söndagen i advent Ett nådens år Fast du som kommer Hosianna Här är det fest I advent Sång vid ljusbäraren Vi är så glada Marias advent Andra söndagen i advent

Läs mer

indelade efter kyrkoårets olika teman

indelade efter kyrkoårets olika teman indelade efter kyrkoårets olika teman Första söndagen i advent Ett nådens år Fast du som kommer Hosianna Här är det fest I advent Sång vid ljusbäraren Vi är så glada Juldagen Jesu födelse Julsång På natten

Läs mer

Program Dals-Eds Missionsförsamling

Program Dals-Eds Missionsförsamling Program Dals-Eds Missionsförsamling Maj - Augusti 2019 Kyrkoårets söndagar Söndag Rubrik Gammaltestamentlig läsning 5 maj Den gode herden 12 maj Vägen till livet Epistel Hesekiel 34:23-31 Hebréerbrevet

Läs mer

Juni. Juli. Augusti. Vecka 26 Onsdag 28/6 18,30 Bibel och bön Torsdag 29/6 10,00 Gemensam bön i Kyrkans Hus

Juni. Juli. Augusti. Vecka 26 Onsdag 28/6 18,30 Bibel och bön Torsdag 29/6 10,00 Gemensam bön i Kyrkans Hus Juni Vecka 23 Onsdag 7/6 18,30 Bibel och Bön Torsdag 8/6 10,00 Gemensam bön i Kyrkans Hus Söndag 11/6 10,00 Gudstjänst. P-O Svensson. Dop. Sång Annika Lindh & Lisa Josefsson Vecka 24 Onsdag 14/6 18,30

Läs mer

VÄLKOMMEN till Pingstkyrkan Smålandsstenar

VÄLKOMMEN till Pingstkyrkan Smålandsstenar VÄLKOMMEN till Pingstkyrkan Smålandsstenar Program Mars April - Maj 2019 Vi vill vara en välkomnande, kärleksfull och växande gemenskap med Jesus och varandra MARS 3 Söndag 10.00 FÖRSAMLINGSMÖTE Nattvard

Läs mer

Upplevelser. Nr /9-2/12 Årgång 61

Upplevelser. Nr /9-2/12 Årgång 61 Upplevelser Nr 3 2018 9/9-2/12 Årgång 61 2 UPPLEVELSER Många gånger, i olika sammanhang, när ordet upplevelser används tänker vi kanske på något roligt vi gjort, en resa vi precis varit på, ett samtal

Läs mer

LERKIL. Hälsning från pastorn. Axplock ur innehållet: Varmt och hjärtligt välkommen till kyrkan. Alla samlingar är självklart öppna för alla.

LERKIL. Hälsning från pastorn. Axplock ur innehållet: Varmt och hjärtligt välkommen till kyrkan. Alla samlingar är självklart öppna för alla. LERKIL Hälsning från pastorn I bibeln i Predikaren kap. 3:11 så står det så här: Allt vad Gud har gjort är skönt i rättan stund. Han låter människor urskilja ett sammanhang, men aldrig kan de fatta Guds

Läs mer

Barnverksamheten i Jämjö, Kristianopel, Torhamn, Ramdala och Sturkös församlingar

Barnverksamheten i Jämjö, Kristianopel, Torhamn, Ramdala och Sturkös församlingar HÖSTEN 2018 Barnverksamheten i Jämjö, Kristianopel, Torhamn, Ramdala och Sturkös församlingar Alla grupper startar v. 36 Hej! Hoppas du haft en skön och avkopplande sommar! Nu vill vi i Jämjö Pastorat

Läs mer

Program december - januari 2018/2019. Carlskyrkan. kom som du är

Program december - januari 2018/2019. Carlskyrkan. kom som du är Program december - januari 2018/2019 Carlskyrkan kom som du är KOM OCH VAR MED I Levande Julkrubban Barn och vuxna övar tillsammans och framför detta julspel på julafton. Vi övar lördag den 15/12 kl 10-12

Läs mer

FÖRSAMLINGSBLAD FÖR EQUMENIAKYRKAN SÖDRA DAL Mars - Maj 2019

FÖRSAMLINGSBLAD FÖR EQUMENIAKYRKAN SÖDRA DAL Mars - Maj 2019 FÖRSAMLINGSBLAD FÖR EQUMENIAKYRKAN SÖDRA DAL Mars - Maj 2019 De hör ihop! Två bilder tätt ihop. Vinter och vår sida vid sida och så nära varandra att gränsen nästan har suddats ut. De hör ihop, det kramade

Läs mer

EFS Hörbykrets Juni-September 2017

EFS Hörbykrets Juni-September 2017 EFS Hörbykrets Juni-September 2017 Framtiden är ljus! Något som jag har börjat tänka på mer och mer är att vi har en ljus framtid! Vi har en fantastisk framtid framför oss! Vi som har Jesus i våra hjärtan

Läs mer

Carlskyrkan. program. december & januari 2012/13. kom som du är

Carlskyrkan. program. december & januari 2012/13. kom som du är Carlskyrkan kom som du är program december & januari 2012/13 FINNS GUD? JA NEJ KANSKE VI TÄNKTE UTFORSKA LIVETS MENING. TA CHANSEN. GRUNDKURS I KRISTEN TRO VÅREN 2013 tisdagar 18-20.30 start 5/2 Ge dig

Läs mer

Program 6 dec jan. 2019

Program 6 dec jan. 2019 Program 6 dec. 2018-31 jan. 2019 Så här fin blev vår kyrka efter reparationen! Bilden tagen en solig novemberdag 2018 /KAA EFS-kyrkan Präst Jonatan Wolfbrandt. jonatan.wolfbrandt@efs.nu. 070-440 22 89

Läs mer

PROGRAM.

PROGRAM. & PROGRAM 29 november 2015-28 februari 2016 www.wesleykyrkan.se GUDSTJÄNSTER OCH SAMLINGAR Tema: Världens hopp Söndag 29 november 11:00 Adventsgudstjänst Varför sitta inne när allt hopp är ute? Förankra

Läs mer

PROGRAM 25 februari - 21 april

PROGRAM 25 februari - 21 april Wesleybladet 2019-1 PROGRAM 25 februari - 21 april 2019 www.wesleykyrkan.se Gudstjänster och samlingar 2019-1 Vad har du i dina händer? Bibeln om förvaltarskap Måndag 25 februari Tisdag 26 februari 14:00

Läs mer

BIBELNS BUDSKAP. - en enkel katekes. Av Sandra Greenfield och Ardis Koeller

BIBELNS BUDSKAP. - en enkel katekes. Av Sandra Greenfield och Ardis Koeller BIBELNS BUDSKAP - en enkel katekes Av Sandra Greenfield och Ardis Koeller Multi-Language Publications Bringing the Word to the World Utarbetad av the Special Education Committee of the WELS Committee on

Läs mer

Med tillstånd av fotografen Linda Jarl, Hyra Gotland

Med tillstånd av fotografen Linda Jarl, Hyra Gotland Med tillstånd av fotografen Linda Jarl, Hyra Gotland Församlingsblad för VISBY MISSIONSFÖRSAMLING September - oktober 2018 Varmt välkommen till gemenskapen i Tjelvarkyrkan! Välkommen med på gudstjänster,

Läs mer

November / december 2013

November / december 2013 November / december 2013 Vid den tiden utfärdade kejsar Augustus en förordning om att hela världen skulle skattskrivas. Det var den första skattskrivningen, och den hölls när Quirinius var ståthållare

Läs mer

Gud blev människa. Nr 3 i serien Kristusvägen

Gud blev människa. Nr 3 i serien Kristusvägen Gud blev människa Nr 3 i serien Kristusvägen 1 Det kristna livet GUD UPPENBARAR SIG FÖR OSS Kristna tror att Gud söker oss människor i alla tider och överallt på jorden. Gud har visat oss vem han är genom

Läs mer

Vem är egentligen Lars-Gunnar Wettebrand vår nya pastor?

Vem är egentligen Lars-Gunnar Wettebrand vår nya pastor? Vem är egentligen Lars-Gunnar Wettebrand vår nya pastor? Jag bor sedan 11 år utanför Värnamo med min familj, som består av Martina och våra tre barn John, Nils och Ines. Martina är ursprungligen från Bredaryd

Läs mer

CENTRUMKYRKAN. i Skånes Fagerhult MARS-MAJ 2012 VÄLKOMMEN

CENTRUMKYRKAN. i Skånes Fagerhult MARS-MAJ 2012 VÄLKOMMEN CENTRUMKYRKAN i Skånes Fagerhult MARS-MAJ 2012 VÄLKOMMEN TÄNKVÄRT Har du förstått Min Gud, har jag funnit min Glädje Min Gud, han har gett oss av sin Fröjd Av nåden så måste jag medge, att har man Jesus

Läs mer

Hur lagen gavs till Mose

Hur lagen gavs till Mose Lagen om att leva efter Guds vilja (2 Mos - 5 Mos, särskilt 2 Mos 20-23) 2015 Frank Lorentzon Lorentzon.info 1 Hur lagen gavs till Mose Folket kommer till Guds berg, Sinai (Jebel Musa eller kanske Jabal-al-Laws)

Läs mer

Bibelläsningsplan 3 december januari Ljuset är nära Guds rike är nära Nåden är nära Gud är nära Guds löften är nära

Bibelläsningsplan 3 december januari Ljuset är nära Guds rike är nära Nåden är nära Gud är nära Guds löften är nära Bibelläsningsplan 3 december 2017 7 januari 2018 Ljuset är nära Guds rike är nära Nåden är nära Gud är nära Guds löften är nära VÄLKOMMEN TILL BIBELLÄSNING OCH BÖN Den här bibelläsningsplanen sträcker

Läs mer

OKTOBER 2016 Gudstjänst - Änglar mitt ibland oss Församlingsmöte Öppen kyrka kl Arbete ute Symöte Öppen kyrka kl.

OKTOBER 2016 Gudstjänst - Änglar mitt ibland oss Församlingsmöte Öppen kyrka kl Arbete ute Symöte Öppen kyrka kl. Församlingsblad för VISBY MISSIONSFÖRSAMLING Oktober - November 2016 Guds gästvänlighet Vi är mitt i hösten. En årstid då naturen inbjuder oss att upptäcka en gudagiven färgrikedom. Hösten är också naturens

Läs mer

Pastorns tankar. Du får naturligtvis vara helt anonym men har också möjlighet att skriva ditt namn.

Pastorns tankar. Du får naturligtvis vara helt anonym men har också möjlighet att skriva ditt namn. Pastorns tankar Förbön är något centralt i den kristna församlingen. Gång efter annan uppmanar oss nya testamentet att be, både enskilt och tillsammans. I samband med våra förmiddagsgudstjänster kommer

Läs mer

Församlingsblad. Equmeniakyrkan Östhammar och. Gimo-Vattensta Missionsförsamling

Församlingsblad. Equmeniakyrkan Östhammar och. Gimo-Vattensta Missionsförsamling Församlingsblad Equmeniakyrkan Östhammar och Gimo-Vattensta Missionsförsamling April juni 2018 Tacksamhet Livet har sina sidor. Det finns mycket att vara orolig inför. Var och en av oss har en hel uppsättning

Läs mer

Etik & Moral. Kopplingen till religionen

Etik & Moral. Kopplingen till religionen Etik & Moral Kopplingen till religionen Syfte Ge förutsättningar för att du ska kunna resonera och argumentera kring moraliska frågeställningar och värderingar utifrån etiska begrepp och modeller Det här

Läs mer

i Centrumkyrkan Tumba händer nr , 2 september 14 oktober

i Centrumkyrkan Tumba händer nr , 2 september 14 oktober i Centrumkyrkan Tumba händer nr 3 2012, 2 september 14 oktober DETTA PROGRAMBLAD är en hälsning till dig från Centrumkyrkan i Tumba. Du hittar den i centrum, Gröndalsvägen 10. Du är varmt välkommen till

Läs mer

PROGRAM 5 december februari

PROGRAM 5 december februari Wesleybladet 2017-5 PROGRAM 5 december 2017-25 februari 2018 www.wesleykyrkan.se Gudstjänster och samlingar 2017-5 Tisdag 5 december Torsdag 7 december Lördag 9 december 16:00 Församlingens julfest Anmälan

Läs mer

Programblad för december 2015 & januari 2016

Programblad för december 2015 & januari 2016 Programblad för december 2015 & januari 2016 Det folk som vandrar i mörkret ser ett stort ljus, över dem som bor i mörkrets land strålar ljuset fram. Du låter jublet stiga, du gör glädjen stor. De gläds

Läs mer

September Vecka 36 Vecka 37 Vecka 38 Vecka 39 Oktober Vecka 40

September Vecka 36 Vecka 37 Vecka 38 Vecka 39 Oktober Vecka 40 September Vecka 36 Tisdag 5/9 12 och 16,30. Bön och fasta 18,30 Tonår Onsdag 6/9 18,30 Israel ett Guds mirakel Torsdag 7/9 10,00 Gemensam bön i Hamnkyrkan Söndag 10/9 10,00 Gudstjänst. Ellen Lorentzon.

Läs mer

PROGRAM 24 april - 24 juni

PROGRAM 24 april - 24 juni Wesleybladet 2018-2 PROGRAM 24 april - 24 juni 2018 www.wesleykyrkan.se Gudstjänster och samlingar 2018-2 Tisdag 24 april 14:00 Tisdagsträffen. Öppen gemenskap med kaffe, andakt, sång och musik m.m. Torsdag

Läs mer

KRISTENDOMEN. Grundare: Jesus

KRISTENDOMEN. Grundare: Jesus KRISTENDOMEN Grundare: Jesus Världens största religion med minst 2 miljarder troende. Utvecklades som en egen religion ur judendomen ungefär mellan åren 40-100 e Kr. I länderna som lyser lila är mer än

Läs mer

Pastorns tankar. Temagudstjänster om bön vårterminen Herre, lär oss att be!

Pastorns tankar. Temagudstjänster om bön vårterminen Herre, lär oss att be! Pastorns tankar Det himmelska hemmet! En dag tar vårt jordiska liv slut. Det vet vi alldeles säkert. Min gamla mor fick hembud för en tid sedan. Hon var nästan 91 år och vägde drygt 30 kilo. De sista åren

Läs mer

Ta steget! Konfirmation 2015/16. Järfälla kyrka Kyrkvägen 8. Maria kyrka Vasavägen 25. S:t Lukas kyrka Svarvargränd 1. Viksjö kyrka Agrargränd 2

Ta steget! Konfirmation 2015/16. Järfälla kyrka Kyrkvägen 8. Maria kyrka Vasavägen 25. S:t Lukas kyrka Svarvargränd 1. Viksjö kyrka Agrargränd 2 Ta steget! Järfälla kyrka Kyrkvägen 8 Maria kyrka Vasavägen 25 S:t Lukas kyrka Svarvargränd 1 Viksjö kyrka Agrargränd 2 Konfirmation 2015/16 Varför konfirmation? Konfirmandtiden är ett fantastiskt tillfälle

Läs mer

Sedan är julvilan slut och alla våra grupper startar vecka 2, från och med 9 januari.

Sedan är julvilan slut och alla våra grupper startar vecka 2, från och med 9 januari. Veckobrev januari 2018 Vecka 1 God fortsättning Hoppas ditt år börjat bra och att det blir ett bra år. Samma önskan och bön har vi för vår församling, som är en del av Guds församling i Huskvarna och en

Läs mer

Den som kommer i ögonhöjd

Den som kommer i ögonhöjd Församlingsblad för VISBY MISSIONSFÖRSAMLING December 2016 - Januari 2017 Den som kommer i ögonhöjd Valet var självklart. Jag ville komma i ögonhöjd. Annars försvann poängen och jag riskerade att missa

Läs mer

Välkommen att ta del av ett nytt församlingsblad men framför allt välkommen att dela gudstjänst, tro och liv och att mötas i kyrkan.

Välkommen att ta del av ett nytt församlingsblad men framför allt välkommen att dela gudstjänst, tro och liv och att mötas i kyrkan. FÖRSAMLINGSBLAD FÖR EQUMENIAKYRKAN PÅ SÖDRA DAL April - maj 2017 Ibland hör vi någon säga; Du äger den frågan Jag förstår tanken bakom orden men undrar samtidigt vad vi egentligen kan äga. Vitsippan på

Läs mer

PROGRAMBLAD September December 2018

PROGRAMBLAD September December 2018 VÄSTERFÄRNEBO FLÄCKEBO FRIKYRKA ELIMKYRKAN Pastor: Håkan Hansson 072 938 03 56 Ordförande: Mats Vangbo PROGRAMBLAD September December 2018 073 673 31 31 Hemsida: kristengemenskap.org Bankgiro: 58489535

Läs mer

KRISTENDOMEN. Grundare: Jesus

KRISTENDOMEN. Grundare: Jesus KRISTENDOMEN Grundare: Jesus Världens största religion med minst 2 miljarder troende. Utvecklades som en egen religion ur judendomen ungefär mellan åren 40-100 e Kr. I länderna som lyser lila är mer än

Läs mer

Missionskyrkan Gråbo

Missionskyrkan Gråbo Missionskyrkan Gråbo PROGRAMBLAD 161201-170131 Ny medarbetare Carina Hult börjar som ny pastor i vår församling den 1 december. Carina kommer närmast från Tabernaklet i Göteborg, där hon arbetat som deltidspastor.

Läs mer

December Vecka 48 Söndag 2/ Adventsgudstjänst. Henrik Bergenholtz. Sång av Adventskör.

December Vecka 48 Söndag 2/ Adventsgudstjänst. Henrik Bergenholtz. Sång av Adventskör. December Vecka 48 Söndag 2/12 10.00 Adventsgudstjänst. Henrik Bergenholtz. Sång av Adventskör. Vecka 49 Tisdag 4/12 10.00 Barnsång i Hamnkyrkan Onsdag 5/12 18.30 Bibel och bön Torsdag 6/12 10.00 Gemensam

Läs mer

TYDLIG. Älskad, förlåten och innesluten. Bibel och Frukost? Ingrid KÖREN INNEHÅLL

TYDLIG. Älskad, förlåten och innesluten. Bibel och Frukost? Ingrid KÖREN INNEHÅLL 2 11 Älskad, förlåten och innesluten På kyrkbladets framsida, ser du en hand som håller i ett kors. Korset är tillverkat för hand av olivträ från Betlehem. (från redan beskurna grenar). Det fungerar inte

Läs mer

Wesleybladet PROGRAM. 27 februari - 22 april 2018

Wesleybladet PROGRAM. 27 februari - 22 april 2018 Wesleybladet 2018-1 Simon Petrus svarade: Herre, till vem skulle vi gå? Du har det eviga livets ord, och vi tror och vi förstår att du är Guds helige. Joh. 6:68-69 Du har det eviga livets ord, sa Petrus

Läs mer

Församlingsblad. Advent, Jul och Nyår Det är en ros utsprungen av Jesse rot och stam

Församlingsblad. Advent, Jul och Nyår Det är en ros utsprungen av Jesse rot och stam Församlingsblad Advent, Jul och Nyår 2016 Det är en ros utsprungen av Jesse rot och stam Till Dig Ett nytt nådens år från Herren ekonomiskt kanske Herren också bjuder in oss till något nytt. Nu behöver

Läs mer

På gång i Centrumkyrkan September 2015-Januari 2016

På gång i Centrumkyrkan September 2015-Januari 2016 - Vi vill hjälpa människor hitta fram - På gång i Centrumkyrkan September 2015-Januari 2016 Frukta inte, ty jag är med dig, se dig inte ängsligt om, ty jag är din Gud. Jag styrker dig, jag hjälper dig,

Läs mer

Håstenskyrkan Programblad för Equmeniakyrkan Varberg Nr 4 Hösten 2014

Håstenskyrkan Programblad för Equmeniakyrkan Varberg Nr 4 Hösten 2014 Håstenskyrkan Programblad för Equmeniakyrkan Varberg Nr 4 Hösten 2014 Equmeniakyrkan Varberg Post- och besöksadress: Håstens torg 432 30 Varberg Telefon 0340-104 66 E-mail: hastenskyrkan@telia.com Hemsida:

Läs mer

- för hela livet. Porten. sept nov Strömgatan 4, Kalmar

- för hela livet. Porten. sept nov Strömgatan 4, Kalmar - för hela livet Porten sept nov 2019 Strömgatan 4, Kalmar www.vasterportkyrkan.se Kontakt Ef 3:17b-19a Hanna-Sara Leones Pastor o Församlingsföreståndare/ Studentpastor 070-145 06 98 hannasara@vasterportkyrkan.se

Läs mer

Program mars - juni 2019

Program mars - juni 2019 Program mars - juni 2019 Hej kära församlingsmedlemmar och vänner till församlingen! Jag heter Ann-Christin, (kallas för Anki) och är Centrumkyrkans nya församlingsföreståndare sedan årsskiftet. Jag kommer

Läs mer

IMMANUELSKYRKAN SKÖVDE. September - November Equmeniakyrkan

IMMANUELSKYRKAN SKÖVDE. September - November Equmeniakyrkan IMMANUELSKYRKAN SKÖVDE September - November 2016 Equmeniakyrkan www.imkskovde.se Omslagsbilden: Välsignelsen foto: Daniel Demming Immanuelskyrkan Skövde & Equmenia Skövde Kungsgatan 17, 541 31 SKÖVDE Telefon:

Läs mer

FÖRSAMLINGSBLAD P I N G S T K Y R K A N. oktober november 2015 T O L L A R P - K R I S T I A N S T A D

FÖRSAMLINGSBLAD P I N G S T K Y R K A N. oktober november 2015 T O L L A R P - K R I S T I A N S T A D FÖRSAMLINGSBLAD oktober november 2015 P I N G S T K Y R K A N T O L L A R P - K R I S T I A N S T A D BOTAR JESUS SJUKA? När man i Bibeln följer Jesu verksamhet på jorden så är det ständigt återkommande

Läs mer

PROGRAM 2 juli - 24 september

PROGRAM 2 juli - 24 september Wesleybladet 2017-3 PROGRAM 2 juli - 24 september 2017 www.wesleykyrkan.se Gudstjänster och samlingar 2017-3 Sommartema: Abraham, Isak och Jakobs Gud Söndag 2 juli 18:00 Sommargudstjänst med nattvard Abrahams

Läs mer

TYRESBO SOMMARGÅRD. Program för Maj-Augusti. Varmt välkommen till Tyresbo! KRÖNIKA: Hur släcker jag min törst

TYRESBO SOMMARGÅRD. Program för Maj-Augusti. Varmt välkommen till Tyresbo! KRÖNIKA: Hur släcker jag min törst Program för Maj-Augusti TYRESBO SOMMARGÅRD 2017 Varmt välkommen till Tyresbo! KRÖNIKA: Hur släcker jag min törst Tyresbo Sommargård ägs och drivs av Rumskulla Taborförsamling. Tyresbo Sommargård används

Läs mer

Program Oktober - december 2018

Program Oktober - december 2018 Program Oktober - december 2018 EFS-kyrkan Adress EFS-kyrkan Södra Gröngatan 43 A 831 35 Östersund Mejl & webb info@efsostersund.se www.efsostersund.se Swish EFS-kyrkan 123 223 84 18 Frösövallen 123 421

Läs mer

APRIL. Fritiden i Grums

APRIL. Fritiden i Grums 2019 APRIL Fritiden i Grums Personal Fritiden: Adress: Telefon: Telefonsvarare: Postadress: Alice Lönnemalm och Maud Norberg Solbergsgatan 12 B källaringång 664 30 Grums 070-347 01 40 (Maud svarar i telefonen)

Läs mer

BARN OCH UNGDOM. Höstterminen 2018

BARN OCH UNGDOM. Höstterminen 2018 BARN OCH UNGDOM Höstterminen 2018 0-6 BRÄMHULT. ÖPPEN FÖRSKOLA Start 10/9-18 Måndag kl 09.30-12.00 Barn och vuxna träffas och leker, målar, fikar och sjunger i Brämhults församlingshem. För mer info ring

Läs mer

Välkommen till Fiskebäckskyrkan Hösten 2014

Välkommen till Fiskebäckskyrkan Hösten 2014 Välkommen till Fiskebäckskyrkan Hösten 2014 Hösthälsning Månadsblad nr 3 2014 Oskattbar insats Då var man äntligen här. I fem år har jag längtat efter att bli ungdomsledare, och äntligen har drömmen blivit

Läs mer

Välkommen till 100% konfirmand

Välkommen till 100% konfirmand Välkommen! 2016-2017 2 Välkommen till 100% konfirmand Så här fungerar det! Du som konfirmand skall samla ihop minst 100 poäng! Det finns 4 olika block. se sida 5, blocken har mellan 40-50 möjliga poäng

Läs mer

VÄLKOMNA. Hösten Barnverksamheten i Jämjö, Kristianopel,Torhamn, Ramdala och Sturkös församlingar

VÄLKOMNA. Hösten Barnverksamheten i Jämjö, Kristianopel,Torhamn, Ramdala och Sturkös församlingar VÄLKOMNA Hösten 2017 Barnverksamheten i Jämjö, Kristianopel,Torhamn, Ramdala och Sturkös församlingar Söndagsskola Varje söndag då det är förmiddagsgudstjänst i Jämjö kyrka inbjuds alla barn mellan 2 och

Läs mer

Program September 2019

Program September 2019 Program September 2019 Vaccinium vitis-idaea (Lingon) Hösten är en andra vår, där varje löv är en blomma. Vi tackar Gud för allt han skapat - för oss att ta hand om, vårda och bruka! Foto: Kerstin AA 190824

Läs mer

VÄLKOMNA VÅREN Barnverksamheten i Jämjö, Kristianopel,Torhamn, Ramdala och Sturkös församlingar.

VÄLKOMNA VÅREN Barnverksamheten i Jämjö, Kristianopel,Torhamn, Ramdala och Sturkös församlingar. VÄLKOMNA VÅREN 2018 Barnverksamheten i Jämjö, Kristianopel,Torhamn, Ramdala och Sturkös församlingar. MUSIKGRUPPER Hoppas du haft en skön och avkopplande jul! Nu vill vi i Jämjö Pastorat inbjuda dig och

Läs mer

Program våren Välkommen!

Program våren Välkommen! Program våren 2018 Välkommen! Allt har sin tid. Så står det i Predikaren 3. Texten fortsätter med flera exempel på motsatta saker som var och en har sin tid. Det beskriver en allmän mänsklig erfarenhet

Läs mer

September / Oktober 2014

September / Oktober 2014 September / Oktober 2014 Foto: John Redstig Guds kärlek är som stranden och som gräset, är vind och vidd och ett oändligt hem. September 2014 V Dat Dag Tid Samling 36 2 tisd 19:00 Omsorgsgruppen 3 onsd

Läs mer

Söndag plus. Mer än bara söndagar. Sep nov Programblad för EFS, Mission och Pingst Sollefteå

Söndag plus. Mer än bara söndagar. Sep nov Programblad för EFS, Mission och Pingst Sollefteå Mer än bara söndagar Sep nov 2018 Programblad för EFS, Mission och Pingst Sollefteå Återkommande samlingar Bön ele i Långs r n a t k y o På L na veck m ä j r a g tisda 0. kl. 19.0 Mission sg I Missio ruppen

Läs mer

Equmeniakyrkan ÅRJÄNG

Equmeniakyrkan ÅRJÄNG Equmeniakyrkan ÅRJÄNG dec 2015 - feb 2016 En av våra församlingsmedlemmar Amelie Länsberg Rylander, skriver många dikter som handlar om tro och livet. De handlar om tacksamhet, om att bli sårad, trygghet,

Läs mer

Wesleybladet PROGRAM. 28 februari - 25 april Konstnär och fotograf: Marita Andersson

Wesleybladet PROGRAM. 28 februari - 25 april Konstnär och fotograf: Marita Andersson Wesleybladet 2017-1 Konstnär och fotograf: Marita Andersson PROGRAM 28 februari - 25 april 2017 www.wesleykyrkan.se Gudstjänster och samlingar 2017-1 Tisdag 28 februari 14:00 Tisdagsträffen. Öppen gemenskap

Läs mer

Söndagen den 20 september kommer Kvillsfors Missionsförsamling att byta namn till Equmeniakyrkan Kvillsfors. Bakgrunden är att Svenska Missionskyrkan

Söndagen den 20 september kommer Kvillsfors Missionsförsamling att byta namn till Equmeniakyrkan Kvillsfors. Bakgrunden är att Svenska Missionskyrkan Söndagen den 20 september kommer Kvillsfors Missionsförsamling att byta namn till Equmeniakyrkan Kvillsfors. Bakgrunden är att Svenska Missionskyrkan 2011 gick samman med Metodistkyrkan i Sverige och Svenska

Läs mer

WESLEYKYRKA. Malmö Metodistförsamling. PROGRAM 28 november februari en Oas på Limhamn.

WESLEYKYRKA. Malmö Metodistförsamling. PROGRAM 28 november februari en Oas på Limhamn. WESLEYKYRKA Malmö Metodistförsamling PROGRAM 28 november 2011-12 februari 2012 www.wesleykyrkan.se WESLEYKYRKAN Måndag 28 november Torsdag 1 december GUDSTJÄ STER OCH SAMLI GAR Söndag 4 december 11:00

Läs mer

PROGRAM. 27 november februari

PROGRAM. 27 november februari PROGRAM 27 november 2016-26 februari 2017 www.wesleykyrkan.se GUDSTJÄNSTER OCH SAMLINGAR Tema under december: Årets julklapp Söndag 27 november 11:00 Gudstjänst Första advent Årets julklapp Adventskör

Läs mer

veckovy

veckovy veckovy 2018-12-31-2020-01-05 31 MÅNDAG december 1 1 TISDAG Nyårsdagen I Jesu namn Jes 49:13-16 Heb 13:5-8 Luk 13:6-9 Ps 121 2 ONSDAG 3 TORSDAG 1 I VECKAN: januari FREDAG 4 LÖRDAG 5 Trettondedag jul Guds

Läs mer

Sommar i Vasa. Djurparksresa, gudstjänster, midsommarfirande med mera! VASA

Sommar i Vasa. Djurparksresa, gudstjänster, midsommarfirande med mera! VASA Sommar i Vasa Djurparksresa, gudstjänster, midsommarfirande med mera! VASA Församlingsblad NR 2 SOMMMAREN 2012 Allting är Herrens... Allting är Herrens och allt har han skapat, skapat i kärlek och gett

Läs mer