Motorfordonsförsäkring

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Motorfordonsförsäkring"

Transkript

1 Reg. nr. Motorfordonsförsäkring Alphabet Fleet Services Grupp A I samarbete med

2 Sidan 2 Försäkringens omfattning Det här är en kortfattad information om försäkringen. Fullständig information hittar du i försäkringsvillkoren som finns att hämta på trygghansa.se. Det går också bra att kontakta oss på telefonnummer Följande omfattning och självrisker kan gälla Trafik Trafikförsäkring Utökad personskada 10 % av prisbasbeloppet. Ingen självrisk Delkasko Brand 5 % av prisbasbeloppet. Stöld och inbrott 5 % av prisbasbeloppet. Bärgning 5 % av prisbasbeloppet. Glasrutor kronor (100 kronor vid lagning). Rättsskydd 20 % av prisbasbeloppet, lägst 5 %. Motor och elektronik, om fordonet körts Högst mil, 10 % av prisbasbeloppet. Högst mil, 20 % av prisbasbeloppet. Djurkollision Ingen självrisk (Högsta ersättning 10 % av basbeloppet). Skadegörelse 5 % av prisbasbeloppet (om vagnskadegaranti finns ersätts självrisken) Krishjälp Ingen självrisk. Drulle 5 % av prisbasbeloppet. Vagnskada 10 % av prisbasbeloppet (om vagnskadegaranti finns tecknas inte vagnskada). Observera att andra självrisker kan vara avtalade. Trafik Trafikförsäkring Försäkringen ersätter personer i eller utanför fordonet som skadas. Försäkringen gäller också för skador på annans egendom (t ex någon annans fordon) som du orsakar. Försäkringen ersätter inte skada på ditt fordon, saker i ditt fordon eller skada på egen egendom. Skador på eget fordon kan ersättas genom vagnskadeförsäkringen eller gällande vagnskadegaranti.

3 Sidan 3 Utökad personskada Utökad personskada är Trygg-Hansas kombinerade trafikolycksfalls- och rehabiliteringsförsäkring. I försäkringen ingår bland annat hjälp av en rehabiliteringscoach, ett professionellt omhändertagande och stöd för att snabbare komma ur en eventuell sjukskrivning, eller risken för sjukskrivning. Utöver detta, får föraren med försäkringen tillgång till privat sjukvård vid en kösituation inom den offentliga vården. Utökad personskada gäller för både föraren och passagerare om de skulle skadas vid en trafikolycka. Försäkringen ersätter högsta belopp för medicinsk invaliditet är kr och för rehabilitering och privat medicinsk vård kr. tillgång till en rehabcoach, som tar fram en individuell åtgärdsplan, om någon av föraren eller passagerarna varit arbetsoförmögen i mer än 30 dagar på grund av en skada, eller om de jobbat trots medicinska besvär. kostnader för privat medicinsk vård. Försäkringen ersätter inte förlust av arbetsförmåga, det vill säga ekonomisk invaliditet. funktionsnedsättning som inte kan fastställas objektivt. kostnader som ersätts enligt lag eller författning, internationell konvention samt kollektivavtal. Delkasko Brand Försäkringen ersätter skador till följd av brand, blixtnedslag eller explosion. Försäkringen ersätter inte skador på ljuddämpare, däck och slangar till följd av brand eller explosion i dessa. Stöld och inbrott Försäkringen ersätter skada genom stöld, inbrott, tillgrepp och rån. Högsta ersättning Eftermonterad ljud- och bildutrustning högst kronor per skadetillfälle. Monteringskostnad för ljud- och bildutrustning högst kronor. Med ljud- och bildutrustning menas fast monterad utrustning som återger ljud och bild och som är konstruerad för att endast användas i fordonet såsom bilstereo, cd-spelare, navigationsutrustning, spelkonsoler, video och dvd samt tillbehör till dessa. Tillbehör som kan användas utanför fordonet, t ex cd/dvd-skivor, kassettband, spel och videokassetter ersätts inte. Säkerhetsföreskrifter Låskrav personbil, lätt lastbil och husbil ska vara låst med tändningslås. Förvaring av nycklar när fordonet lämnas ska tändningslåset låsas och nyckeln vara urtagen. Tändningsnyckeln får inte förvaras i eller i närheten av fordonet, nycklarna ska förvaras aktsamt. Nycklarna får inte ha uppgift om namn, adress eller registreringsnummer. Utrustning till fordonet utrustning ska vara inlåst i fordonet.

4 Sidan 4 Utrustning på fordonet utrustning ska vara fast monterad. Avmonterad fordonsdel eller utrustning. Fordonsdelar eller utrustning som inte förvaras i fordonet, ska vara inlåst i utrymme som endast disponeras av försäkringstagaren/brukaren. Bärgning Vid trafikolycka, stöld eller annat driftsstopp lämnas ersättning för bärgning. Försäkringen ersätter bärgning till närmaste verkstad som kan reparera fordonet transport till hemorten för både fordon, eget bagage och passagerare om fordonet stulits eller föraren skadats och inte kan köra hem fordonet. Försäkringen ersätter inte driftstopp på grund av brist på drivmedel. Glasrutor Försäkringen ersätter vind-, sido- eller bakruta som genombrutits, spräckts eller krossats. Försäkringen ersätter inte skador som skett när fordonet kolliderat, vält eller kört av vägen. Dessa skador kan ersättas genom vagnskadeförsäkringen. Ring alltid så hän visar vi till rätt glasmästare. Rättsskydd Försäkringen ersätter advokatkostnader vid tvist som kan uppstå vid trafikolycka, bilköp, reparation eller försäljning av fordonet. Om du förlorar tvisten ersätter försäkringen även motpartens kostnader. Tvisten ska kunna prövas av allmän domstol. Försäkringen ersätter t ex inte småmål, d v s tvister som rör belopp under ett halvt prisbasbelopp. Högsta ersättning är 3 prisbasbelopp. Motor och elektronik Försäkringen ersätter skador som berör motor, elektronik, växellåda och kraftöverföring. För personbil och lätt lastbil får fordonet högst vara 8 år och ha körts max mil. Försäkringen ersätter inte skador på exempelvis avgasrör, ljuddämpare eller skador som beror på slitage och fabrikationsfel. Djurkollision självriskreducering Försäkringen ersätter skada på fordonet vid kollision med djur som plötsligt och oförutsett kommit ut på körbanan. Skadan ska vara ersättningsbar enligt vagnskadeförsäkringen. Ersättning lämnas även om vagnskadeförsäkring saknas. Högsta ersättning vid skada är 10 % av prisbasbeloppet. Skadegörelse Försäkringen ersätter skadegörelse på fordonet orsakad av annan person. För fordon med gällande vagnskadegaranti lämnas ersättning för självrisken på vagnskadegarantin. Krishjälp Krishjälp ger möjlighet till samtalsterapi och juridisk rådgivning, efter t ex en obehaglig trafikolycka. Gäller för försäkringstagaren, fordonets förare och make/maka till försäkrad. Försäkringen ersätter upp till 10 behandlingstillfällen hos samtalsterapeut till följd av ersättningsbar skada samt 1 timmes juridisk rådgivning per telefon i samband med det inträffade. Drulle Med Drulle kan du få ersättning vid skador på och i fordonet samt vid förlust av biltillbehör, som orsakas genom

5 Sidan 5 plötslig och oförutsedd händelse och som din vanliga fordonsförsäkring inte täcker. För lätt Lastbil gäller Drulle endast i kupén. Drulle gäller inte för släp eller hyrbil. Försäkringen ersätter skador på inredning efter utspilld färg skador på innertak efter lastning borttappade bilnycklar: nya nycklar och omkodning av befintliga nycklar feltankning: kostnad för bärgning till verkstad och rengöring av tank. Försäkringen ersätter inte skador som orsakats av djur händelser som omfattas av brand, stöld och inbrott, glasrutor, maskinskada, bärgning, krishjälp, rättsskydds- eller vagnskadeförsäkringen. Högsta ersättning Försäkringsbeloppet är begränsat till högst kr per skadetillfälle. Vagnskada Försäkringen ersätter skada genom trafik olycka eller annan yttre olyckshändelse och skada som uppstått under transport på annat transportmedel. Om bilen har vagnskadegaranti, och enbart det egna fordonet skadats, görs anmälan direkt till auktoriserad bilverkstad. Ingår hyrbil i försäkringen görs även anmälan till Trygg-Hansa. Bra att veta Vid olycksplatsen Här får du tips om hur du ska agera om en trafik olycka inträffat. Överblicka Bilda dig en uppfattning om vad som hänt. Ta reda på hur många som är skadade och vem du tror är i störst behov av hjälp. Ta befälet och ta hjälp av andra som kommer till platsen. Larma Larma SOS på telefonnummer 112. Alla samtal inleds med frasen SOS 112 vad har inträffat? SOS-operatören kommer vid en trafikolycka även att fråga dig: Var behövs hjälpen? Var har olyckan inträffat? Var befinner du dig? Orientera dig med hjälp av vägskylt i närheten, avtagsväg, kraftledning, vattendrag, kyrka eller annat landmärke. Vem är du som ringer? Vilket telefonnummer ringer du ifrån? Hur många är skadade? Sitter någon fastklämd? Typ av inblandade fordon? Om det är en lastbil finns det en orange Farligt gods skylt? Har något utsläpp/läckage skett? Om olyckan har inträffat på motorväg. I vilken körbana? ( I riktning mot ). Rädda Om någon skadad befinner sig i livsfarligt läge, t ex brand eller mitt i trafiken, försök flytta den/de skadade till en säker plats.

6 Sidan 6 Varna Skydda olycksplatsen och sätt ut varningstrianglar. Säkerhet i bil Vad kan jag göra för att det ska vara så säkert som möjligt att åka bil? Här är fyra enkla råd som har stor betydelse för säkerheten: Använd bälte. Håll hastighetsgränserna. Ta inte alkohol eller andra droger. Välj en säker bil. Ett annat mycket viktigt råd är att tänka på att barnen sitter säkert i bilen. Och naturligtvis måste du följa trafikreglerna! Viltolycka Trafikskadade djur ska inte ligga och plågas vid våra vägar och de får inte heller utgöra risk för ytterligare trafikolyckor. Många lämnar påkörda djur åt sitt öde, ofta beroende på okunskap. De flesta vet till exempel inte om att bilisten, enligt lag, är skyldig att markera ut kollisionsplatsen. Det är viktigt att ta varningsmärken för vilt på allvar. Var särskilt uppmärksam vid gryning och skymning. När jägare och bärplockare är i farten ökar också risken att vilda djur söker sig till vägarna. Enligt Jaktförordningen 40 finns en skyldighet att märka ut och anmäla viltolyckor till polisen. Skyldighet att anmäla viltolycka till polisen gäller följande djur: älg, rådjur, hjort, vildsvin, björn, varg, järv, lo, utter, örn och mufflonfår. Ring 112 Vid polisanmälan ska du uppge: Person- och fordonsuppgifter. Olycksplatsen, ort, vägnummer, kännemärken. Viltslag, om djuret finns kvar på platsen, i vilken riktning det försvann. Förfölj eller spåra inte skadat djur själv. Polisen kontaktar en jägare med särskild kompetens samt utbildad hund för att spåra det påkörda djuret. Förebygg inbrott och stöld Med enkla åtgärder kan du förhindra eller minska risken för stöld genom att Parkera bilen helst där människor ofta uppehåller sig och där platsen är upplyst nattetid. Tömma bilen själv på stöldbegärliga saker, som till exempel mobiltelefon, bärbar dator, kamera, dvd, värdefulla kläder m m. Lås alltid bilen. Förvara inte nycklar, legitimationshandlingar, plånbok och dylikt i bilen. Packa inte bilen kvällen före långresan. Om du ändå drabbas, tänk på att Polisanmäla på plats, även vid utlandsresa Fylla i och skicka in skadeanmälan. Glöm inte underskrift. Bifoga polisanmälan Vid stöld av tillbehör bifoga kvitto och garantibevis. Att anmäla skada Anmäl i först hand 1. Via internet Du kan också anmäla din skada direkt på nätet. För att du ska veta lite mer om vad som händer när vi behandlar en skada har vi tagit fram en enkel översiktsbild som förklarar de vanligaste typerna av skador.

7 Sidan 7 Välj vilken typ av skada du vill anmäla. För att vi ska kunna behandla din anmälan behöver vi få information som rör din skada, sådana uppgifter är till exempel var och när skadan inträffade, om du gjort polisanmälan. 2. Via telefon Ring in din skadeanmälan direkt på telefon Öppet måndag till fredag Du får snabbt hjälp av våra skadereglerare. 3. Via blankett skadeanmälan Fyll gemensamt i skadeanmälan så noggrant som möjligt, utan att diskutera skuldfrågan med eventuell motpart. Beskriv vad som hände. Skuldfrågan (vållandebedömningen) avgörs av Trygg-Hansa. Följande punkter i skadeanmälan är viktigast: Skadedatum. Personskador. Vittnen (namn, adress och telefoneller endast personnummer räcker). Även passagerare kan vittna, oavsett släktförhållanden. Försäkringstagare för företagsbil är arbetsgivaren. För privatbil är det ägaren. Båda fordonens registreringsnummer. Motpartens försäkringsbolag. Båda förarnas namn och personnummer. Omständigheter. Kryssa enbart för din egen situation och räkna ihop antal kryss. blanketten. Fyll i resten av sidan samt baksidan vid lämpligt tillfälle. Skicka in skadeanmälan till Trygg-Hansa, Motorskador, Box 293, Umeå, eller sänd e-post till fm@trygghansa.se. Vid skada utomlands Ring SOS International i Köpenhamn, Du kan också ringa Trygg-Hansa skadejour öppet dygnet runt Utlandsresa grönt kort Ett internationellt försäkringsbevis, ett så kallat Grönt kort, behövs för bilresa i vissa länder. Saknar du Grönt kort när du kommer till något av dessa länder,får du betala en kostnad för den tid du tänker använda bilen i landet, trots att din svenska trafikförsäkring gäller. På Trafikförsäkringsföreningens hemsida ser du vilka länder som kräver Grönt kort. Ta alltid med fordonets registreringsbevis, eftersom det är obligatoriskt i vissa länder. För beställning kontakta kundservice direkt på Det tar cirka 5 arbetsdagar innan det gröna kortet kommer fram. Motparten gör på motsvarande sätt. Gör en så god skiss ni kan. Skriv under båda två, underskrifterna har inget med skuldfrågan att göra. De visar bara att ni har fyllt i ovanstående punkter gemensamt. Ta en del var av

8 Försäkringen Fordonet är försäkrat i Trygg-Hansa Försäkringsaktiebolag (publ) genom ett sam arbete med Alphabet Fleet Services. Individuella försäkringsbrev per fordon utfärdas inte av Trygg-Hansa. I avtalet mellan ditt företag och Alphabet Fleet Services framgår vilken omfattning bilförsäkringarna har samt aktuella självrisker. Kontaktpersoner Alphabet Fleet Services Telefon: Postadress: Box 776, Sollentuna E-post: fleetsupport@alphabet.com. Vi finns på plats vardagar kl , för att svara på frågor och hjälpa dig att vara rätt försäkrad: Om du råkar ut för en skada: F

Motorfordonsförsäkring

Motorfordonsförsäkring Reg. nr. Motorfordonsförsäkring Alphabet Fleet Services Grupp A I samarbete med Sidan 2 Försäkringens omfattning Det här är en kortfattad beskrivning av försäkringen och information som du har rätt att

Läs mer

FÖRSÄKRING FÖR TJÄNSTEBIL

FÖRSÄKRING FÖR TJÄNSTEBIL FÖRSÄKRING FÖR TJÄNSTEBIL förköpsinformation Här finner du en kortfattad information om vår försäkring för Tjänste bil. Informationen förklarar innehållet i försäkringen och vilka tillvalsmöjligheter som

Läs mer

Motorfordonsförsäkring

Motorfordonsförsäkring Motorfordonsförsäkring Alphabet Fleet Services I samarbete med Försäkringens omfattning Det här är en kortfattad information om försäkringen. Fullständig information hittar du i försäkringsvillkoren som

Läs mer

Kortfattad information om din Husbilsförsäkring Fullständiga villkor finns på www.vardiaforsakring.se. Premien

Kortfattad information om din Husbilsförsäkring Fullständiga villkor finns på www.vardiaforsakring.se. Premien Husbilsförsäkring Kortfattad information om din Husbilsförsäkring Fullständiga villkor finns på www.vardiaforsakring.se Vår husbilförsäkring ger ett bra skydd för dig, din husbil och dina medtrafikanter.

Läs mer

Personbilsförsäkring. Kortfattad information om din försäkring för Företagsägd personbil

Personbilsförsäkring. Kortfattad information om din försäkring för Företagsägd personbil Personbilsförsäkring Kortfattad information om din försäkring för Företagsägd personbil Vår bilförsäkring ger ett bra skydd för dig, din bil och dina medtrafikanter. Försäkringen gäller för bilar och lätta

Läs mer

INFORMATION OM BILFÖRSÄKRING I SAMARBETE MED DNB FINANS

INFORMATION OM BILFÖRSÄKRING I SAMARBETE MED DNB FINANS Sid 1 [6] INFORMATION OM BILFÖRSÄKRING I SAMARBETE MED DNB FINANS Finanspaketet omfattas av en obligatorisk gruppskadeförsäkring som DNB Finans tecknat hos Trygg-Hansa försäkringsaktiebolag. Det här är

Läs mer

BUDBIL. Geografisk omfattning

BUDBIL. Geografisk omfattning BUDBIL förköpsinformation Här finner du en kortfattad information om vår försäkring för Budbil. Informationen förklarar innehållet i försäkringen och vilka tillvalsmöjlig heter som finns för att anpassa

Läs mer

Sveland Företagsägd bil Försäkring för både fordon och verksamhet -gäller för Personbil, Lätt lastbil och Lätt släp

Sveland Företagsägd bil Försäkring för både fordon och verksamhet -gäller för Personbil, Lätt lastbil och Lätt släp Sveland Företagsägd bil Försäkring för både fordon och verksamhet -gäller för Personbil, Lätt lastbil och Lätt släp Sveland Företagsägd bil Varje bransch och varje företag har sina speciella förutsättningar,

Läs mer

Sveland Husbil och Husvagnsförsäkring

Sveland Husbil och Husvagnsförsäkring Sveland Husbil och Husvagnsförsäkring Sveland Husbil och Husvagnsförsäkring Viktigt att komma ihåg Din husbil ska försäkras från dag ett När du köper husbil ska du tänka på att teckna försäkring direkt,

Läs mer

Försäkring för både fordon och verksamhet gäller för Personbil, Lätt lastbil, Lätt släp och Hyrbil

Försäkring för både fordon och verksamhet gäller för Personbil, Lätt lastbil, Lätt släp och Hyrbil Företagsägd bil Försäkring för både fordon och verksamhet gäller för Personbil, Lätt lastbil, Lätt släp och Hyrbil 2 Företagsägd bil Varje bransch och varje företag har sina speciella förutsättningar,

Läs mer

BILförsäkring. Din bil ska försäkras från dag ett. Var försäkringen gäller. Premien. Vem kan teckna försäkringen? Försäkringens giltighet

BILförsäkring. Din bil ska försäkras från dag ett. Var försäkringen gäller. Premien. Vem kan teckna försäkringen? Försäkringens giltighet Bilförsäkring Bilförsäk BILförsäk ring BILförsäkring Din bil ska försäkras från dag ett När du köper bil ska du tänka på att teckna försäkring direkt, eftersom du enligt lag måste ha trafikförsäkring från

Läs mer

Personbilsförsäkring

Personbilsförsäkring Personbilsförsäkring Vår bilförsäkring ger ett bra skydd för dig, din bil och dina medtrafikanter. Försäkringen gäller för bilar och lätta lastbilar med en totalvikt på maximalt 3,5 ton. Du kan välja mellan

Läs mer

Mekonomen BilLivetförsäkring. Villkorssammanfattning Personbilsförsäkring

Mekonomen BilLivetförsäkring. Villkorssammanfattning Personbilsförsäkring Villkorssammanfattning Personbilsförsäkring Mekonomen BilLivetförsäkring Vår bilförsäkring ger ett bra skydd för dig, din bil och dina medtrafikanter. Försäkringen gäller för bilar och lätta lastbilar

Läs mer

Sveland Släpförsäkring

Sveland Släpförsäkring Sveland Släpförsäkring Viktigt att komma ihåg Informera oss om förändringar De uppgifter som står på försäkringsbrevet är de som gäller för din försäkring. Det är därför viktigt att du informerar oss om

Läs mer

Husbilsförsäkring. Premien. Vem gäller försäkringen för? Försäkringens giltighetstid. Var gäller försäkringen?

Husbilsförsäkring. Premien. Vem gäller försäkringen för? Försäkringens giltighetstid. Var gäller försäkringen? Husbilsförsäkring Vår husbilförsäkring ger ett bra skydd för dig, din husbil och dina medtrafikanter. Du kan välja mellan trafik, halv- och helförsäkring och kan lägga till tilläggsförsäkringar. Vem gäller

Läs mer

Personbilsförsäkring. Omfattning

Personbilsförsäkring. Omfattning Personbilsförsäkring Vår bilförsäkring ger ett bra skydd för dig, din bil och dina medtrafikanter. Försäkringen gäller för bilar och lätta lastbilar med en totalvikt på maximalt 3,5 ton. Du kan välja mellan

Läs mer

Personbilsförsäkring FÖRSÄKRING. Var gäller försäkringen? Vem gäller försäkringen för? Premien. Försäkringens giltighetstid

Personbilsförsäkring FÖRSÄKRING. Var gäller försäkringen? Vem gäller försäkringen för? Premien. Försäkringens giltighetstid FÖRSÄKRING Personbilsförsäkring Vår bilförsäkring ger ett bra skydd för dig, din bil och dina medtrafikanter. Försäkringen gäller för bilar och lätta lastbilar med en totalvikt på maximalt 3,5 ton. Du

Läs mer

Personbilsförsäkring. Var gäller försäkringen? Vem gäller försäkringen för? Premien. Försäkringens giltighetstid

Personbilsförsäkring. Var gäller försäkringen? Vem gäller försäkringen för? Premien. Försäkringens giltighetstid Personbilsförsäkring Vår bilförsäkring ger ett bra skydd för dig, din bil och dina medtrafikanter. Försäkringen gäller för bilar och lätta lastbilar med en totalvikt på maximalt 3,5 ton. Du kan välja mellan

Läs mer

Bilförsäkring FÖRSÄKRING. Var gäller försäkringen? Vem gäller försäkringen för? Försäkringens giltighetstid. Premien

Bilförsäkring FÖRSÄKRING. Var gäller försäkringen? Vem gäller försäkringen för? Försäkringens giltighetstid. Premien FÖRSÄKRING Bilförsäkring Vår bilförsäkring ger ett bra skydd för dig, din bil och dina medtrafikanter. Försäkringen gäller för personbilar och lätta lastbilar med en totalvikt på maximalt 3,5 ton. Du kan

Läs mer

Mekonomen BilLivetförsäkring. Villkorssammanfattning Bilförsäkring

Mekonomen BilLivetförsäkring. Villkorssammanfattning Bilförsäkring Villkorssammanfattning Bilförsäkring Mekonomen BilLivetförsäkring Vår bilförsäkring ger ett bra skydd för dig, din bil och dina medtrafikanter. Försäkringen gäller för personbilar och lätta lastbilar med

Läs mer

Bilförsäkring Villkorssammanfattning

Bilförsäkring Villkorssammanfattning Villkorssammanfattning Villkorssammanfattning Vår bilförsäkring ger ett bra skydd för dig, din bil och dina medtrafikanter. Försäkringen gäller för personbilar och lätta lastbilar med en totalvikt på maximalt

Läs mer

Bilförsäkring Vem gäller försäkringen för? Var gäller försäkringen? Försäkringens giltighetstid Premien

Bilförsäkring Vem gäller försäkringen för? Var gäller försäkringen? Försäkringens giltighetstid Premien Bilförsäkring Vår bilförsäkring ger ett bra skydd för dig, din bil och dina medtrafikanter. Försäkringen gäller för personbilar och lätta lastbilar med en totalvikt på maximalt 3,5 ton. Du kan välja mellan

Läs mer

Företagsägd personbil och lätt lastbil För dig och ditt företagsägda fordon

Företagsägd personbil och lätt lastbil För dig och ditt företagsägda fordon Sida 1/7 I Företagsägd personbil, Kontakta oss Kundservice: 075-243 06 15 vard 07.30-18.00 Skadeservice: 075-243 06 15 vardagar kl 8-17 Fullständiga villkor: alfaromeo-forsakring.se Alfa Romeo Försäkring

Läs mer

Santander bilförsäkring

Santander bilförsäkring Information före och efter köp Det här är en kortfattad beskrivning av försäkringen. Fullständig information hittar du i försäkringsvillkoren som finns att hämta på www.santander.se/bilforsakring. Santander

Läs mer

Bilförsäkring. Var gäller försäkringen? Vem gäller försäkringen för? Försäkringens giltighetstid. Premien

Bilförsäkring. Var gäller försäkringen? Vem gäller försäkringen för? Försäkringens giltighetstid. Premien Bilförsäkring Vår bilförsäkring ger ett bra skydd för dig, din bil och dina medtrafikanter. Försäkringen gäller för personbilar och lätta lastbilar med en totalvikt på maximalt 3,5 ton. Du kan välja mellan

Läs mer

Personbil och lätt lastbil

Personbil och lätt lastbil Personbil och lätt lastbil Information före och efter köp. Det här är en kortfattad beskrivning av försäkringen. Fullständig information hittar du i försäkringsvillkoren som finns att hämta på trygghansa.se.

Läs mer

Mekonomen BilLivetförsäkring. Villkorssammanfattning Personbilsförsäkring

Mekonomen BilLivetförsäkring. Villkorssammanfattning Personbilsförsäkring Villkorssammanfattning Personbilsförsäkring Mekonomen BilLivetförsäkring Vår bilförsäkring ger ett bra skydd för dig, din bil och dina medtrafikanter. Försäkringen gäller för bilar och lätta lastbilar

Läs mer

Villkorssammanfattning Personbilsförsäkring

Villkorssammanfattning Personbilsförsäkring Villkorssammanfattning Personbilsförsäkring Vår bilförsäkring ger ett bra skydd för dig, din bil och dina medtrafikanter. Försäkringen gäller för bilar och lätta lastbilar med en totalvikt på maximalt

Läs mer

Sveland Bilförsäkring

Sveland Bilförsäkring Sveland Bilförsäkring Bilförsäkring Din bil ska försäkras från dag ett När du köper bil ska du tänka på att teckna försäkring direkt, eftersom du enligt lag måste ha trafikförsäkring från den dag du blir

Läs mer

Mekonomen BilLivetförsäkring. Villkorssammanfattning Husvagnsförsäkring

Mekonomen BilLivetförsäkring. Villkorssammanfattning Husvagnsförsäkring Villkorssammanfattning Husvagnsförsäkring Mekonomen BilLivetförsäkring Vår husvagnsförsäkring ger ett bra skydd för din husvagn. Du kan välja mellan halv- och helförsäkring. Dragfordonets trafikförsäkring

Läs mer

Sveland Husvagnsförsäkring

Sveland Husvagnsförsäkring Sveland Husvagnsförsäkring Viktigt att komma ihåg Informera oss om förändringar De uppgifter som står på försäkringsbrevet är de som gäller för din försäkring. Det är därför viktigt att du informerar oss

Läs mer

Vår försäkring för taxi kan anpassas för den enskilda åkaren eller det stora åkeriet, och skydda fordon, förare och företag.

Vår försäkring för taxi kan anpassas för den enskilda åkaren eller det stora åkeriet, och skydda fordon, förare och företag. Taxi Vår försäkring för taxi kan anpassas för den enskilda åkaren eller det stora åkeriet, och skydda fordon, förare och företag. Så här fungerar din försäkring: Vår ambition är att du alltid ska vara

Läs mer

Husbilsförsäkring FÖRSÄKRING. Vardia Försäkring har utsetts till Årets sakförsäkringsbolag på Insurance Awards 2012.

Husbilsförsäkring FÖRSÄKRING. Vardia Försäkring har utsetts till Årets sakförsäkringsbolag på Insurance Awards 2012. FÖRSÄKRING Husbilsförsäkring Vår husbilförsäkring ger ett bra skydd för dig, din husbil och dina medtrafikanter. Du kan välja mellan trafik, halv- och helförsäkring och kan lägga till tilläggsförsäkringar.

Läs mer

Personbilsförsäkring. Var gäller försäkringen? Vem gäller försäkringen för? Premien. Försäkringens giltighetstid

Personbilsförsäkring. Var gäller försäkringen? Vem gäller försäkringen för? Premien. Försäkringens giltighetstid Personbilsförsäkring Vår bilförsäkring ger ett bra skydd för dig, din bil och dina medtrafikanter. Försäkringen gäller för bilar och lätta lastbilar med en totalvikt på maximalt 3,5 ton. Du kan välja mellan

Läs mer

Sveland Snöskoter- & 4-hjulingsförsäkring

Sveland Snöskoter- & 4-hjulingsförsäkring Sveland Snöskoter- & 4-hjulingsförsäkring Snöskoter- & 4-hjulingförsäkring Vilken försäkring väljer du? En försäkring för snöskoter/fyrhjuling delas vanligtvis upp i tre grundläggande delar Trafikförsäkring,

Läs mer

INFORMATION OM DIN BILFÖRSÄKRING

INFORMATION OM DIN BILFÖRSÄKRING Sid 1 [6] KONTAKTA OSS Kundservice 075-243 06 25 alla dagar kl 7-21 Skadeservice 075-243 06 25 vardagar kl 8-17 Fullständiga villkor fiat-forsakring.se Fiat Försäkring exklusivt via din Fiathandlare 2014-05-01

Läs mer

Din bilförsäkring några ord på vägen

Din bilförsäkring några ord på vägen Information före och efter köp Det här är en kortfattad beskrivning av försäkringen. Fullständig information hittar du i försäkringsvillkoren som finns att hämta på trygghansa.se. Din bilförsäkring några

Läs mer

Bilhandel och bilverkstad

Bilhandel och bilverkstad Bilhandel och bilverkstad 2 Bilhandel och bilverkstad Varje bransch och varje företag har sina speciella förutsättningar, risker och behov av försäkringsskydd. Det är utgångspunkten för oss på Trygg-Hansa

Läs mer

Villkorssammanfattning för bilförsäkring

Villkorssammanfattning för bilförsäkring Villkorssammanfattning för bilförsäkring MARS 2018 Vad roligt att du är intresserad av vår bilförsäkring! Det här är en kortfattad sammanfattning av försäkringens skydd och de undantag som finns. Det fullständiga

Läs mer

Din bilförsäkring. Några ord på vägen. Information före och efter köp

Din bilförsäkring. Några ord på vägen. Information före och efter köp Information före och efter köp Det här är en kortfattad beskrivning av försäkringen. Fullständig information hittar du i försäkringsvillkoren som finns att hämta på fiat-forsakring.se. Din bilförsäkring

Läs mer

Mekonomen BilLivetförsäkring. Villkorssammanfattning Husbilsförsäkring

Mekonomen BilLivetförsäkring. Villkorssammanfattning Husbilsförsäkring Villkorssammanfattning Husbilsförsäkring Mekonomen BilLivetförsäkring Vår husbilförsäkring ger ett bra skydd för dig, din husbil och dina medtrafikanter. Du kan välja mellan trafik-, halv- och helförsäkring

Läs mer

Bilförsäkring Villkorssammanfattning

Bilförsäkring Villkorssammanfattning Bilförsäkring Villkorssammanfattning Bilförsäkring Villkorssammanfattning Vår bilförsäkring ger ett bra skydd för dig, din bil och dina medtrafikanter. Försäkringen gäller för personbilar och lätta lastbilar

Läs mer

Polisförbundets Bilförsäkring

Polisförbundets Bilförsäkring Polisförbundets Bilförsäkring Vår bilförsäkring ger ett bra skydd för dig, din bil och dina medtrafikanter. Som medlem i Polisförbundet får du dessutom ett utökat skydd på köpet. En medlemsförmån som ger

Läs mer

Peugeot Försäkring. Ett lika tryggt som givet val för din Peugeot. Peugeot Försäkring TryggaMil 1

Peugeot Försäkring. Ett lika tryggt som givet val för din Peugeot. Peugeot Försäkring TryggaMil 1 Peugeot Försäkring TryggaMil 1 Peugeot Försäkring TryggaMil Ett lika tryggt som givet val för din Peugeot Information före och efter köp Det här är en kortfattad beskrivning av försäkringen. Fullständig

Läs mer

Personbil och lätt lastbil för uthyrning

Personbil och lätt lastbil för uthyrning Personbil och lätt lastbil för uthyrning En försäkring för personbilar och lätta lastbilar som används i yrkesmässig uthyrning. Den är flexibelt utformad för att täcka både stora och mindre uthyrningsföretags

Läs mer

Din bilförsäkring 50% RABATT UNDER 1:A HALVÅRET. Några ord på vägen. Information före och efter köp. Fiat professional Försäkring

Din bilförsäkring 50% RABATT UNDER 1:A HALVÅRET. Några ord på vägen. Information före och efter köp. Fiat professional Försäkring Information före och efter köp Det här är en kortfattad beskrivning av försäkringen. Fullständig information hittar du i försäkringsvillkoren som finns att hämta på fpforsakring.se. Din bilförsäkring Några

Läs mer

Din bilförsäkring. Några ord på vägen. Information före och efter köp

Din bilförsäkring. Några ord på vägen. Information före och efter köp Information före och efter köp Det här är en kortfattad beskrivning av försäkringen. Fullständig information hittar du i försäkringsvillkoren som finns att hämta på jeep-forsakring.se Din bilförsäkring

Läs mer

Bilförsäkringen som för våra medlemmar framåt

Bilförsäkringen som för våra medlemmar framåt GARANT Bil Bilförsäkringen som för våra medlemmar framåt När bilen är mer eller mindre ditt kontor, din verkstad eller om du använder den för ren transport, drabbas affärerna hårt när något händer med

Läs mer

Din bilförsäkring Några ord på vägen

Din bilförsäkring Några ord på vägen Information före och efter köp Det här är en kortfattad beskrivning av försäkringen. Fullständig information hittar du i försäkringsvillkoren som finns att hämta på www.chrysler-forsakring.se Din bilförsäkring

Läs mer

din bilförsäkring några ord på vägen

din bilförsäkring några ord på vägen din bilförsäkring några ord på vägen Information före och efter köp. Det här är en kortfattad beskrivning av försäkringen. Fullständing information hittar du i försäkringsvillkoren som finns att hämta

Läs mer

Bilförsäkring För dig och din bil

Bilförsäkring För dig och din bil Sida 1/6 I Bilförsäkring Kontakta oss Kundservice: 075-243 06 20 dagligen 07-21 chrysler-forsakring.se Skadeservice: 075-243 06 20 vardagar kl 8-17 Fullständiga villkor: chrysler-forsakring.se Chrysler

Läs mer

Tung lastbil och släp Villkorssammanfattning

Tung lastbil och släp Villkorssammanfattning Tung lastbil och släp Villkorssammanfattning Tung lastbil och släp Villkorssammanfattning Vår lastbilsförsäkring ger ett bra skydd för dig, din lastbil, ditt släp och dina medtrafikanter. Försäkringen

Läs mer

Stor Personbilsförsäkring

Stor Personbilsförsäkring Stor Personbilsförsäkring Annlegsmaskin Taxi Bil Auto Campingbil Campingvogn Ulykke Arbeidsulykke Ufør Hytte Hus Næringseiendom Avbrudd Ansatt Prosjet Vår stora bilförsäkring ger ett extra bra skydd för

Läs mer

Bilförsäkring. För dig och din personbil eller lätta lastbil

Bilförsäkring. För dig och din personbil eller lätta lastbil Sida 1/6 I Personbil och lätt lastbil För- och efterköpsinformation Det här är en kortfattad beskrivning av försäkringen och information som du har rätt att få enligt lag. Fullständiga villkor hittar du

Läs mer

Bilförsäkring Villkorssammanfattning

Bilförsäkring Villkorssammanfattning Bilförsäkring Villkorssammanfattning Bilförsäkring Villkorssammanfattning Vår bilförsäkring ger ett bra skydd för dig, din bil och dina medtrafikanter. Försäkringen gäller för personbilar och lätta lastbilar

Läs mer

Motorlinan. försäkring för personbil, lätt lastbil, lätt släp och truck

Motorlinan. försäkring för personbil, lätt lastbil, lätt släp och truck Motorlinan försäkring för personbil, lätt lastbil, lätt släp och truck Försäkringen är framtagen i samarbete mellan If och Göteborgs Försäkringsmäklare Per Dahlkvist AB. Samtliga företagskunder har rätt

Läs mer

För- och efterköpsinformation Försäkring för budbil

För- och efterköpsinformation Försäkring för budbil För- och efterköpsinformation Försäkring för budbil Gäller från 1 februari 2015 För- och efterköpsinformation Försäkring för budbil Gäller från 1 februari 2015 Försäkringen är uppbyggd så att du kan utforma

Läs mer

Bilförsäkring Villkorssammanfattning

Bilförsäkring Villkorssammanfattning Villkorssammanfattning Villkorssammanfattning Vår bilförsäkring ger ett bra skydd för dig, din bil och dina medtrafikanter. Försäkringen gäller för personbilar och lätta lastbilar med en totalvikt på maximalt

Läs mer

Bilförsäkring Villkorssammanfattning

Bilförsäkring Villkorssammanfattning Bilförsäkring Villkorssammanfattning Bilförsäkring Villkorssammanfattning Vår bilförsäkring ger ett bra skydd för dig, din bil och dina medtrafikanter. Försäkringen gäller för personbilar och lätta lastbilar

Läs mer

Bilförsäkring För dig och din personbil eller lätta lastbil

Bilförsäkring För dig och din personbil eller lätta lastbil Sida 1/8 I Bilförsäkring Kontakta oss Kundservice: 075-243 41 35 alla dagar kl 7-21 Skadeservice: 075-243 41 35 vardagar kl 8-17 Fullständiga villkor: dnb.se/bilforsakring DNB Bilförsäkring i samarbete

Läs mer

Din bilförsäkring 50% RABATT UNDER 1:A HALVÅRET. Några ord på vägen. Information före och efter köp

Din bilförsäkring 50% RABATT UNDER 1:A HALVÅRET. Några ord på vägen. Information före och efter köp Information före och efter köp Det här är en kortfattad beskrivning av försäkringen. Fullständig information hittar du i försäkringsvillkoren som finns att hämta på alfaromeo-forsakring.se. Din bilförsäkring

Läs mer

Bilförsäkring Villkorssammanfattning

Bilförsäkring Villkorssammanfattning Bilförsäkring Villkorssammanfattning Bilförsäkring Villkorssammanfattning Vår bilförsäkring ger ett bra skydd för dig, din bil och dina medtrafikanter. Försäkringen gäller för personbilar och lätta lastbilar

Läs mer

Taxi. Vår försäkring för taxi kan anpassas för den enskilda åkaren eller det stora åkeriet, och skydda fordon, förare och företag.

Taxi. Vår försäkring för taxi kan anpassas för den enskilda åkaren eller det stora åkeriet, och skydda fordon, förare och företag. Taxi Vår försäkring för taxi kan anpassas för den enskilda åkaren eller det stora åkeriet, och skydda fordon, förare och företag. Vi håller ditt företag rullande. På Moderna Försäkringar gör vi bara det

Läs mer

Villkorssammanfattning för bilförsäkring för Saab

Villkorssammanfattning för bilförsäkring för Saab Villkorssammanfattning för bilförsäkring för Saab MARS 2019 Vad roligt att du är intresserad av vår bilförsäkring för Saab! Har du några frågor, kontakta oss gärna på 0771-160 190 eller kundnavet@svedea.se.

Läs mer

Företagsägd personbil, lätt lastbil och lätt släp För dig och ditt företagsägda fordon

Företagsägd personbil, lätt lastbil och lätt släp För dig och ditt företagsägda fordon Sida 1/7 I Företagsägd personbil, Kontakta oss Kundservice: 0771-111 700 vardagar kl 07.30-18 Skadeservice: 0771-111 500 vardagar kl 8-17 Fullständiga villkor: trygghansa.se/villkor Företagsägd bil 2015-07-01

Läs mer

Husbilsförsäkring Villkorssammanfattning

Husbilsförsäkring Villkorssammanfattning Husbilsförsäkring Villkorssammanfattning Husbilsförsäkring Villkorssammanfattning Vår husbilförsäkring ger ett bra skydd för dig, din husbil och dina medtrafikanter. Du kan välja mellan Trafik-, Halv-

Läs mer

Försäkring för tjänstebil

Försäkring för tjänstebil Försäkring för tjänstebil Förköpsinformation - villkor Motorfordonsförsäkring Gäller från 2017-05-01 För- och efterköpsinformation Försäkring för tjänstebil Här får du information om Gjensidiges Försäkring

Läs mer

Villkorssammanfattning för bilförsäkring

Villkorssammanfattning för bilförsäkring Villkorssammanfattning för bilförsäkring JANUARI 2019 Vad roligt att du är intresserad av vår bilförsäkring! Har du några frågor, kontakta oss gärna på 0771-160 190 eller kundnavet@svedea.se. Detta är

Läs mer

Husbilsförsäkring. Premien. Vem gäller försäkringen för? Försäkringens giltighetstid. Var gäller försäkringen?

Husbilsförsäkring. Premien. Vem gäller försäkringen för? Försäkringens giltighetstid. Var gäller försäkringen? Husbilsförsäkring Vår husbilförsäkring ger ett bra skydd för dig, din husbil och dina medtrafikanter. Du kan välja mellan trafik, halv- och helförsäkring och kan lägga till tilläggsförsäkringar. Vem gäller

Läs mer

Försäkring för tjänstebil

Försäkring för tjänstebil Försäkring för tjänstebil Förköpsinformation - villkor Motorfordonsförsäkring Gäller från 2018-04-01 För- och efterköpsinformation Försäkring för tjänstebil Här får du information om Gjensidiges Försäkring

Läs mer

VEM GÄLLER FÖRSÄKRINGEN FÖR? VAR GÄLLER FÖRSÄKRINGEN?

VEM GÄLLER FÖRSÄKRINGEN FÖR? VAR GÄLLER FÖRSÄKRINGEN? BILFÖRSÄKRING Vår bilförsäkring ger ett bra skydd för dig, din bil och dina medtrafikanter. Försäkringen gäller för personbilar och lätta lastbilar med en totalvikt på maximalt 3,5 ton. Du kan välja mellan

Läs mer

Som åkare är det viktigt att vara rätt försäkrad. Därför kan vår försäkring för lastbil anpassas efter just din verksamhet, oavsett storlek och

Som åkare är det viktigt att vara rätt försäkrad. Därför kan vår försäkring för lastbil anpassas efter just din verksamhet, oavsett storlek och Lastbil Som åkare är det viktigt att vara rätt försäkrad. Därför kan vår försäkring för lastbil anpassas efter just din verksamhet, oavsett storlek och inriktning. Så här fungerar din försäkring: Vår ambition

Läs mer

Sveland Motorcykelförsäkring

Sveland Motorcykelförsäkring Sveland Motorcykelförsäkring Motorcykelförsäkring Vilken MC-försäkring väljer du? En motorcykelförsäkring delas vanligtvis upp i tre delar Trafikförsäkring, Halv- och Helförsäkring. Trafikförsäkringen,

Läs mer

Försäkring för lätta släp, husvagn och husbil

Försäkring för lätta släp, husvagn och husbil Försäkring för lätta släp, husvagn och husbil Våra försäkringar är flexibelt utformade för att täcka varje företags försäkringsbehov. De kan omfatta allt från enbart trafikförsäkring och kaskoförsäkring

Läs mer

Bilförsäkring Villkorssammanfattning

Bilförsäkring Villkorssammanfattning Bilförsäkring Villkorssammanfattning Bilförsäkring Villkorssammanfattning Vår bilförsäkring ger ett bra skydd för dig, din bil och dina medtrafikanter. Försäkringen gäller för personbilar och lätta lastbilar

Läs mer

Bilförsäkring. Villkorssammanfattning. Var gäller försäkringen? Vem gäller försäkringen för? Försäkringens giltighetstid. Premien

Bilförsäkring. Villkorssammanfattning. Var gäller försäkringen? Vem gäller försäkringen för? Försäkringens giltighetstid. Premien Villkorssammanfattning Bilförsäkring Vår bilförsäkring ger ett bra skydd för dig, din bil och dina medtrafikanter. Försäkringen gäller för personbilar och lätta lastbilar med en totalvikt på maximalt 3,5

Läs mer

Försäkringsinformation Carplusförsäkring

Försäkringsinformation Carplusförsäkring Avtalsnummer 06000 13457-00000 Registreringsnummer Fabrikat Nissan XXX Avtalstid tre år f.o.m. Max körsträcka under avtalstiden 45 000 km Villkor LF Villkor för Motorfordon Försäkringstagare DnbNor Brukare

Läs mer

Personbil och lätt lastbil

Personbil och lätt lastbil Personbil och lätt lastbil Försäkringen för personbil och lätt lastbil är flexibelt utformad för att täcka varje företags försäkringsbehov. Den kan omfatta allt från enbart trafikförsäkring till ett omfattande

Läs mer

Företagsägd personbil, lätt lastbil och lätt släp För dig och ditt företagsägda fordon

Företagsägd personbil, lätt lastbil och lätt släp För dig och ditt företagsägda fordon Sida 1/7 I Företagsägd personbil, Kontakta oss Kundservice: 0771-388 300 vardagar kl 08-17 Skadeservice: 0771-388 300 vardagar kl 8-17 Fullständiga villkor: svelandsak.se Företagsägd bil 2015-07-01 För-

Läs mer

För- och efterköpsinformation

För- och efterköpsinformation För- och efterköpsinformation Försäkring för personbil, lätt lastbil och lätta släp Gäller från 1 april 2016 För- och efterköpsinformation Försäkring för personbil, lätt lastbil och lätta släp Gäller från

Läs mer

Bilförsäkring. I samarbete med

Bilförsäkring. I samarbete med Information före och efter köp Det här är en kortfattad beskrivning av försäkringen. Fullständig information hittar du i försäkringsvillkoren som finns att hämta på trygghansa.se. Bilförsäkring I samarbete

Läs mer

Sveland Mopedförsäkring

Sveland Mopedförsäkring Sveland Mopedförsäkring Mopedförsäkring Din moped ska försäkras från dag ett När du köper moped ska du tänka på att teckna försäkring direkt, eftersom du enligt lag måste ha trafikförsäkring från den dag

Läs mer

Flytande motorfordonsförsäkring

Flytande motorfordonsförsäkring Flytande motorfordonsförsäkring Försäkringen är speciellt utformad för bilhandlare, bilverkstäder och andra företag som ansvarar för egna och kunders fordon. Flytande motorfordonsförsäkring är tvådelad

Läs mer

Försäkring för MC, moped, terräng- och specialfordon

Försäkring för MC, moped, terräng- och specialfordon Försäkring för MC, moped, terräng- och specialfordon Försäkringarna är utformade för att täcka varje företags försäkringsbehov. De kan omfatta allt från enbart trafikförsäkring till ett mer omfattande

Läs mer

En skräddarsydd försäkring för dig

En skräddarsydd försäkring för dig En skräddarsydd försäkring för dig som kör KIA Bara fördelar Du som kör KIA har möjlighet att välja en försäkring som är skräddarsydd för din bil och som därför ger dig många fördelar. Vi har nära kontakt

Läs mer

En smartare försäkring.

En smartare försäkring. En smartare försäkring. Det finns ett smart sätt att ta hand om din bil. Opel Försäkring. Det är en försäkring som lever upp till både dina och våra högt ställda krav på säkerhet och kvalitet. Vi som har

Läs mer

100 % fokus på dig som kör Ford.

100 % fokus på dig som kör Ford. 100 % fokus på dig som kör Ford. Vill du ha ett bra pris på din bilförsäkring utan att dra ner på trygghet, kvalitet och service? Då ligger Ford Försäkring bra till. Som en del av varumärket Ford ser vi

Läs mer

Rätt försäkring håller företaget rullande. Därför kan vår försäkring för buss anpassas efter just din verksamhet, oavsett storlek och inriktning.

Rätt försäkring håller företaget rullande. Därför kan vår försäkring för buss anpassas efter just din verksamhet, oavsett storlek och inriktning. Buss Rätt försäkring håller företaget rullande. Därför kan vår försäkring för buss anpassas efter just din verksamhet, oavsett storlek och inriktning. Så här fungerar din försäkring: Vår ambition är att

Läs mer

Bilhandel och bilverkstad

Bilhandel och bilverkstad Bilhandel och bilverkstad Sidan 2 Varje bransch och varje företag har sina speciella förutsättningar, risker och behov av försäkringsskydd. Det är utgångspunkten för oss på Trygg-Hansa när vi utformar

Läs mer

För- och efterköpsinformation

För- och efterköpsinformation Sida 1/5 I Korttidsförsäkring för bil Kundservice: trygghansa.se/kundservice Telefon 0771-111 600 Anmäl skada: trygghansa.se/skada Telefon 0771-111 500 Fullständiga villkor: trygghansa.se/villkor Motorfordonsförsäkring

Läs mer

En bra bil ska ha en lika bra försäkring

En bra bil ska ha en lika bra försäkring En bra bil ska ha en lika bra försäkring Livet kan när som helst ta nya vägar och då är det bra med en bil som är redo att hänga med. Och en bilförsäkring. Vi har nära kontakt med Nissans egna verkstäder

Läs mer

Bilförsäkring För dig och din personbil eller lätta lastbil

Bilförsäkring För dig och din personbil eller lätta lastbil Sida 1/8 I Bilförsäkring Kontakta oss Kundservice: 0771-388 303 alla dagar kl 7-21 Skadeservice: 0771-388 303 vardagar kl 8-17 Fullständiga villkor: santander.se/bilforsakring Santander bilförsäkring i

Läs mer

Endast för dig som kör BMW.

Endast för dig som kör BMW. Endast för dig som kör BMW. Du har valt din bil med omsorg. För oss är bilaffären bara början på en lång relation där försäkringen är en viktig och självklar del. Därför har vi skapat en försäkring till

Läs mer

Personbil & lätt lastbil

Personbil & lätt lastbil Personbil & lätt lastbil Vår ambition är att du alltid ska vara rätt försäkrad. Därför kan vår försäkring för företagsägda personbilar, lätta lastbilar och släp anpassas efter din verksamhet. Vi håller

Läs mer

Vem gäller försäkringen för? Var gäller försäkringen? Vad är försäkrat? Välj omfattning efter ditt behov

Vem gäller försäkringen för? Var gäller försäkringen? Vad är försäkrat? Välj omfattning efter ditt behov Förköpsinformation Det här är en sammanfattning av vad vår bilförsäkring omfattar. Försäkringen innehåller också viktiga begränsningar, dessa framgår under rubriken Viktiga begränsningar i bilförsäkringen.

Läs mer

CITROËN FÖRSÄKRING FÖRSÄKRA DIG OM EN RIKTIGT BRA AFFÄR

CITROËN FÖRSÄKRING FÖRSÄKRA DIG OM EN RIKTIGT BRA AFFÄR CITROËN FÖRSÄKRING FÖRSÄKRA DIG OM EN RIKTIGT BRA AFFÄR Du som kör Citroën kan konsten att få valuta för pengarna. Du har dessutom valt en bil med en alldeles egen karaktär. För dig finns Citroën Försäkring

Läs mer

Din bilförsäkring. Några ord på vägen. Information före och efter köp

Din bilförsäkring. Några ord på vägen. Information före och efter köp Information före och efter köp Det här är en kortfattad beskrivning av försäkringen. Fullständig information hittar du i försäkringsvillkoren som finns att hämta på alfaromeo-forsakring.se. Din bilförsäkring

Läs mer

Försäkringsinformation Carplusförsäkring

Försäkringsinformation Carplusförsäkring Försäkringsinformation Carplusförsäkring Avtalsnummer 0600000000-00000 Registreringsnummer Fabrikat Avtalstid tre år f.o.m. Max körsträcka under avtalstiden 45 000 km Villkor LF Villkor för Motorfordon

Läs mer

Sveland Maskinägare Försäkring för både företag och privatpersoner

Sveland Maskinägare Försäkring för både företag och privatpersoner Sveland Maskinägare Försäkring för både företag och privatpersoner Sveland Maskinägareförsäkring Varje bransch och varje företag har sina speciella förutsättningar, risker och behov av försäkringsskydd.

Läs mer

Viktiga begränsningar

Viktiga begränsningar Taxi Försäkringen för taxi är flexibelt utformad för att täcka varje taxiföretags försäkringsbehov. Den kan omfatta allt från enbart trafikförsäkring till ett omfattande skydd för bilen och företaget.

Läs mer